1. Baza jeste problem u Srbiji u rukometu ali i u C Gori. Takođe i vaterpolo u obe države ima malu bazu pa obe reprezentacije imaju uspehe. Odbojka u Srbiji ima neku bazu, ali je to neuporedivo sa brojem klubova i igrača u odnosu na Brazil, Kinu, Rusiju, Ameriku, Poljsku, Italiju itd. Onih 14,16,18 najboljih se izvuku za reprezentaciju, tako da sama baza nema veze sa rezultatom. reprezentacija. Organizacija saveza i klubova, sistem takmičenja, treneri u klubovima, to su najbitnije stvari, a to je u rukometu u Srbiji u obekonkurencije na najnižem nivou. Zato i jesmo tu gde smo. Čestitke Crnoj Gori na sjajnom rezultatu.
  (Samo jako, 16. novembar 2022 13:45)

  # Link komentara

 2. Kreće svetsko prvenstvo u fudbalu, najpopularnijem sportu, završeno je u odbojci, u ženskom najpopularnijem sportu.Ovaj sport koji je na dnevnom redu za izbacivanje sa olimpijskih igara jer se igra na amaterskom nivou i samo u evropi nikoga ne zanima. Tu okupi 30 devojaka koje znaju trčati osvaja medalju jer nema konkurencije.

  Pa što komentarišeš rukomet. Mislim da ne bi tako komentarisao da je Srbija prošla u polufinale, a ne Crna Gora. Odbojka ti je super jer ste tu najbolji, tako si vjerovatno i o vaterpolu razmišljao dok ste bili najbolji, a sada ti vjerovatno ni on ne valja. Ostavi se srdžbe i prijezira prema sportistima koji su ostvarili rezultat, i vjerovatno su bolji od tvojih. Voli svoje, a ispoštuje druge.

  PS. Dok je Njemaca, Španaca, Francuza i Skandinavskih zemalja rukomet će uvijek biti olimpijski sport.
  Pozdrav od bivšeg Rukometaša.
  (Neko ko zna, 16. novembar 2022 13:26)

  # Link komentara

 3. Svega 72 kluba u ženskom rukometu imamo. Odbojka ima toliko ženskih ekipa u Beogradu a u N Sadu ih je koliko sam čuo oko 60. Mala nam je baza. To je kod nas izgovor. Crna Gora ima oko 20 klubova i uz napomenu da je u Crnoj Gori odbojka daleko najmasovnija kod devojčica i da imaju opet najviše odbojkaških ženskih klubova u ženskom sportu kao i svi drugi. Znači nije do masovnosti nego do rada. Loši su treneri u ženskom rukometu u Srbiji.
  (Mare rukomet, 16. novembar 2022 12:03)

  # Link komentara

 4. Kreće svetsko prvenstvo u fudbalu, najpopularnijem sportu, završeno je u odbojci, u ženskom najpopularnijem sportu.Ovaj sport koji je na dnevnom redu za izbacivanje sa olimpijskih igara jer se igra na amaterskom nivou i samo u evropi nikoga ne zanima. Tu okupi 30 devojaka koje znaju trčati osvaja medalju jer nema konkurencije.
  (Fudbal, 16. novembar 2022 10:32)

  # Link komentara

 5. Bravo Crna Goro !
  (Varvari, 16. novembar 2022 06:08)

  # Link komentara