F1: Već Suzuka može da presudi

Pretposlednja trka sezone 2006. vozi se u Suzuki. Izgledi da tu padne odluka o šampionu spadaju u domen teorije, ali ipak postoje. Ovogodišnji Japanski gran pri biće poslednji na stazi kod Nagoje, pošto se od 2007. velika nagrada seli na prerađenu pistu Fudži. Iako će naša pažnja biti usmerena na gigantsku borbu Šumahera i Alonsa, činjenica da baš Suzuka nestaje sa kalendara ne može da ne izazove gorčinu. 

Aleksandar Babić
Pošaljite komentar
 1. G-dine Babicu, pravo je zadovoljstvo citati Vase komentare. Samo nastavite tako.
  (Srdjan, 7. oktobar 2006 13:03)

  # Link komentara

 2. Kod Aleksandra Babića ništa novo. Tekst sjajan kao i obično samo mene živo interesuje i nestrpljiv sam kako će nam predstaviti stazu José Carlos Pace u Interlagosu. Moram da priznam da ta staza zauzima "počasno" mesto na mojoj "crnoj listi" staza F1. Najbolje odlaze jedna za drugom iz kalendara F1 a šta nam ostaje?
  (Lerby, 7. oktobar 2006 23:37)

  # Link komentara

 3. mala ispravka:senna je rekao pre trke da ce to uraditi.sto se tice alonsa,ja neverujem da bi on pricao takve gluposti.konacno i stampa da poveca tiraz u finisu sezone.
  (SENNA, 10. oktobar 2006 09:17)

  # Link komentara

 4. Eh - retko je ko mogao da pretpostavi kakav cirkus će biti. Ferarijev motor da crkne Šumaheru, pa na to ne bih stavio pare ni da da je kvota 1000. :)
  (Aleksandar, 11. oktobar 2006 10:53)

  # Link komentara