Subota, 08.01.2022.

08:12

Bogdanović ubacio 15 poena Lejkersima, ali to je bilo premalo VIDEO

Los Anđeles Lejkersi su u noći između petka i subote bili prilično ubedljivi u meču protiv Atlanta Hoksa i slavili su trijumf rezultatom 134:118.

Izvor: SS

Bogdanoviæ ubacio 15 poena Lejkersima, ali to je bilo premalo VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

vince carter

pre 2 godine

@Alen Videcemo u tekmama sa ozbiljnim timovima,pa ja sam u svim ovim mecevima igrao na Lejkerse,sinoc poklon 1.68 protiv oslabljene Atlante.

alen

pre 2 godine

vince carter, 8. januar 2022 09:33

nan i malik su opasni igraci i u prajmu su sacekaj posle oll stara da se ariza i carmelo ustimaju sa sutem lekersi ce biti jako jako opasni tim. Fali im samo taj sut koji je sve bolji kako se vracaju od kojoh se i ocekuje da sutaju. A vogel ce napraviti odbranu jer to i najbolje radi od svega a znas da je play off mnogo sporiji a lekersima sve to odgovara. a imaju mlade da se jure sa bekovima finiksa tako da mislim da ce tu biti prevaga ako oni budu igrali finale zapada. na kraju krajeva oni titulu mogu da uzmu samo ako lebron i devis budu zdravi a ove god o tome ce sigurno vise voditi racuna jer znaju ako nema jednog nema nista od titule. ona prava jacina lekersa ce se samo u play off videti

Nemanja

pre 2 godine

Nemanja, 8. januar 2022 09:35)

Boze, boze, kako volite da iznosite neistine. Tacno je za +/-, tacno je da nije bio najbolji u odbrani, ali jedina istina je da je Monk pola poena dao kad je Bogdan bio na klupi. Od toga 3 trojke sam video, dok su pokusavali da ga cuvaju na sutu JC, Huerter i TLC. Ponavljam, Bogdan je bio na klupi i pola poena je postigao preko drugih igraca Atlante. Covek se zapalio i nije mogao da omasi. Ne bi ga ni Kavaj iz najboljih dana sacuvao!!!

Sram vas bilo za odnos prema nasem najboljem reprezentativcu!!!
(Under KV, 08. januar 2022 11:02)

Sram vas bilo zbog sirenja neistine jer ko je gledao utakmicu mogao je da vidi da sam napisao samo istinu a vasa “covek se zapalio i nije mogao da omasi,Ne bi ga ni Kavaj iz najboljih dana sacuvao” je samo pokusaj odbrane coveka kojj je privatizovao reprezentaciju zarad svog ugovora a pominjanje Kavaija u recenici sa Bogdanom je greh za sebe….

vince carter

pre 2 godine

"Istino" Mnogo puta sam te unistio ali evo da te spustim jos jednom i pokazem na kom nivou je tvoj "intelekt". Mit ne moze da bude nijedan kosarkas,cije su karijere zabelezene i o kojima postoje video zapisi,kao i svedocenja najboljih trenera o njima ili drugih igraca. Mit je recimo Bruce Lee za koga mnogi veruju kako je nekakav najjaci covek,borac a ne postoji nijedna njegova zabelezena borba,e to ti je Mit. Mitovi su takodje neki dogadjaji za koje se ne moze tacno znati da su se uopste dogodili. Sto se tice Lebrona,kucajte Carmelo vs Lebron na youtube i izbor za rukija godine ili 14/15 sezona kada je onaj "koji ne odmara" u sred sezone uzeo 2 nedelje slobodno i vratio se duplo spremniji nego sto je bio. To svi znaju a nije "Mit". ;)

vince carter

pre 2 godine

Ja i "Kozuki" se ne mirisemo u komentarima ali slozicu se da retko komentarise Lebrona,sto je jos jedan pokazatelj koliko je "the truth" glup decko :))

Nemanja

pre 2 godine

Ono što je meni palo za oko ovde je posle dužeg vremena pojava Perice i Nemanjice. Pretpostavljam da su raskinuli, obzirom da ih nije bilo jedno vreme dok je verovatno ljubav cvetala. Mogu da zamislim njihovo jedno veče provedeno zajedno - Bogi glavna tema uz nežnosti. Sad leče patnju obojica ispoljavanjem mržnje i pisanjem ogavnih komentara u vezi Bogija. Nije to rešenje momci, već ljubav i samo ljubav... Ljubav će pobediti sve!
(društvance iz predgrađa, 08. januar 2022 10:42)

Mislim da to sto zamisljas dva muskarca koji razmenjuju neznosti vise govori o tebi.Da si klasican predstavnik JSD-a govori i to da u nedostatku argumenata ti potezes vredjanje, a posto sam tebe i tebi slicne pokopao sa cistim brojkama i nepobitnim dokazima onda vas ostavljam da i dalje zamisljate neznosti uzmedu dva muskarca ako vam to prija.

Kozuki Oden

pre 2 godine

the truth
Sve bi to bilo lepo da je istina. Komentarisem svaku 50. LeBron vest, a na DjeRemijev MVP komentar skrecem paznju da je Malik Monk osvezio matore Lejkerse i da LeBron ne zasluzuje da bude u top10 za MVP (jos uvek).

Under KV

pre 2 godine

Nemanja, 8. januar 2022 09:35)

Boze, boze, kako volite da iznosite neistine. Tacno je za +/-, tacno je da nije bio najbolji u odbrani, ali jedina istina je da je Monk pola poena dao kad je Bogdan bio na klupi. Od toga 3 trojke sam video, dok su pokusavali da ga cuvaju na sutu JC, Huerter i TLC. Ponavljam, Bogdan je bio na klupi i pola poena je postigao preko drugih igraca Atlante. Covek se zapalio i nije mogao da omasi. Ne bi ga ni Kavaj iz najboljih dana sacuvao!!!

Sram vas bilo za odnos prema nasem najboljem reprezentativcu!!!

Under KV

pre 2 godine

Najgori +- i to ubedljivo -25 u ekipi atlante…

Malik Monk koji prima 1.8mil $ igra duplo bolje od kineskog snajpera. Snajper je proglasen za najveci promasaj atlante u poslednjoj deceniji kako pise atlanta herald
(petarczv, 8. januar 2022 09:05)


Sto lazes perice?! Koji bre Atlanta Herald? Prosle godine Bogi proglasen za najbolju akviziciju i jedan od najzasluznijih za finale istoka!!!

Mnogo si nervozan Perice. Opet te ostavio decko?

Daj link Atlanta Heralda ahahahahahahahahah

vince carter

pre 2 godine

@Alen a ja znam da si ti pravi navijac Lejkersa a ne Lebrona i da ne delis misljenje sa ovim robovima "Jeremijom,Truthom" i ostalima sto se njega tice. Da,u pravu si Lejkersi su dobili 2 meca sa Davisom protiv Finixa,sa onim istim Davisom koga ovi hajperi omalovazavaju kad kod bi hteli da prikazu kako Lebron igra "sam" a kad izgube,kukaju kako se Davis povredio. Finix je jos vise uigran i pojacao je reket,Chris Pol komanduje terenom,sa 37 godina je ispred Lebrona u mvp trci,Wariorsi cekaju da budu kompletni a prosle godine ih je Kari umalo bukvalo sam dobio u play inu,juce su bez njega izgubili od jednog od najgorih timova u ligi. Lejkersi su bez Lebrona preokrenuli -17 u Detroitu i dobili Kingse 20 razlike u Sacramentu,centra igra da bi bio okruzen sa sto vise sutera i da Hauard ne bi zauzimao to mesto.

vince carter

pre 2 godine

"The Truth" jedan od najvecih lajavaca na sajtu,koji nikad nije dobio nijednu konverzaciju i koji nema stav. Nijedan kosarkas nije mit pa cak ni Wilt Cemberlen,samo mnogi nisu edukovani sto se njega tice,za sve kosarkase je zabelezeno sta su radili i ne mogu da budu mit. Mit je recimo Bruce Lee,za koga mnogi veruju kako je bio "Najjaci" borac a nigde nije zabelezena nijedna njegova prava borba,samo price rekla kazala,mitovi su i mnogi dogadjaji za koje se ne zna ni dal su postojali. Ovo je dokaz koliko si ti inteligentan "Istino" :) Ranije sam pisao da je Carmelo pokraden za nagradu ruki godine jer je vec Lebron projektovan za buduce lice lige,a postoje i dva videa o tome na youtube. U najmanju ruku su trebali da podele nagradu kao Hil i Kidd. Oba igraca su draftovali 15-67 timovi,Carmelo je izborio playoff na duplo jacem zapadu i imao bolji skor od cetvrtoplasiranog Majamija na Istoku,imali su i srece sto se Wade povredio i propustio dosta utakmica a uz to je prosao i prvo kolo sa Majamijem. Carmelo je uz izboren playoff imao vise poena uz manje suteva,bolje procente svega,vise skokova,manje izgubljenih lopti,sam ulazak u playoff je dovoljan u odredjivanju pobednika al jos tada je jasno da ce liga hajpovati Lebrona,kao i ona situacija kad mu je u sred sezone 14/15 dozvoljeno da uzme 2 nedelje slobodno posto je igrao tanko kao i Klivlend i izgledao najmrsavije a onda se iznenada vratio nabudzen kao u igrici.

nista o nicemu

pre 2 godine

Jedan čovek je u prajmu već 18 godina i trenutno je drugi strelac lige!

Neverovatno je da za sada nije na listi od top 10 u MVP trci.
(JeRemija, 08. januar 2022 08:42)

Neverovatno da si i ti do sada 10x rekao da ces prekinuti da komentarises ako se nesto desi. To se desi, a ti bez blama ponovo dolazis

panter pudlica

pre 2 godine

Panterska poznata priča - kad je šut ok, onda nađu neku glupavu zamerku kao sada u +/-. Ali naravno da je to nebitna stavka čak iako je u plusu, kada je i nekoj utakmici recimo šut lošiji. Tipično za pantere.

Nego ono što sam primetio je da nam se peraczv pojavio posle dužeg vremena. Sigurno ga devojčica šutnula, pa sad leči svoje komplekse i tugu ovde. A možda je i dečko bio u pitanju, ko zna...

alen

pre 2 godine

vince carter, 8. januar 2022 09:33

znam da pratis nba duze vreme i bas mi je cudno sto si napisao to ok lekersi su gubili od jacih ekipa a i pobedjivali su neke ali i sam znas kada se uigraju da su mozda najaci na zapadu prosle god da se devis nije povredio pocistili bi finiks tako su ih lako zguzvali nisu mogli nista u reketu dok je devis bio zdrav pa su sutirali a sut ne osvaja titulu. sem ako nemas u timu 3 najbolja sutera za 3 pojena u ligi kari, klej i durant onda mozes sutom da osvojis titulu a jednu su cak i omanuli.

Kiser

pre 2 godine

Lebron moze da igra centra samo protiv najvecih balvana u ligi. Ovi bre vec zaboravili sta su rekli kad je Monk razbio Kingse u sred Sacramenta bez ovog statisticara. Van Vleet 37,10,10 o kakvoj ligi vi pricate i o kakvoj statistici kad jedan Van Vleet uhvati 10 lopti.

nista o nicemu

pre 2 godine

Bogdan preko 10 poena i uvek poraz.

Jednostavno decko nije timski igrac, to sto ga SNSovci pusta da se izivljava u reprezentaciji i u startnu petorku ubacuju Bircevica da mu MVP ne bi ukrao slavu pa to je jadno i bedno, nista vise od toga.

the truth

pre 2 godine

najjaci su mi vince karter i kozuki, kako god Lebron odigra traze dlaku u jajetu i pisu nebuloze. Cak i Skip Bejlis najveci mrzitelj Lebrona kaze da niko nije igrao u ovim godinama i pogotovo nakon ovoliko sezona kao on. Covjek sam kaze ako odu gore 2 mjesta da treba da bude u Mvp konverzaciji, cak i Mvp. Ima mnogo mitova u Nba košarci i mnogi su mit. Po meni jedini covjek koji nije to je Lebron. Jednostavno kad se sve povuce najbolji ikada. Poj

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Ono što je meni palo za oko ovde je posle dužeg vremena pojava Perice i Nemanjice. Pretpostavljam da su raskinuli, obzirom da ih nije bilo jedno vreme dok je verovatno ljubav cvetala. Mogu da zamislim njihovo jedno veče provedeno zajedno - Bogi glavna tema uz nežnosti. Sad leče patnju obojica ispoljavanjem mržnje i pisanjem ogavnih komentara u vezi Bogija. Nije to rešenje momci, već ljubav i samo ljubav... Ljubav će pobediti sve!

markaKazva

pre 2 godine

@petarczv Daj nam link ka tome da je proglasen najvecim promasajem Atlante covek koji je bio drugi najbolji igrac prosle godine kad su igrali finale konferencije, ajde Nebojsa, potrudi se da nadjes taj link. Takodje, daj nam i statistiku sa meceva kad vam je zabio 123 poena, posto pises godinama da je dao 50 poena sa bacanja, cekamo i to.

Miličić Darko NBA šampion

pre 2 godine

Lebron nastavlja svoju mvp kampanju. Opet je sa pola gasa igrao prve tri četvrtine i onda ubacio 17 poena u poslednjoj. Uz to igra defanzivu na veoma visokom nivou. Niko nikad kao on

petarczv

pre 2 godine

Najgori +- i to ubedljivo -25 u ekipi atlante…

Malik Monk koji prima 1.8mil $ igra duplo bolje od kineskog snajpera. Snajper je proglasen za najveci promasaj atlante u poslednjoj deceniji kako pise atlanta herald

petarczv

pre 2 godine

Bitno je da je izasao iz povrede posle 4 utakmice koje nije odigrao i igra.
(123, 08. januar 2022 08:34)

Nije bio povredjen nego kao i pola lige u covid protokolu

JeRemija

pre 2 godine

@petarczv

Lebron igra centra već 5.meč zaredom i imaju isto toliko pobeda. Ove sezone ubacuje skoro 29 poena prosečno po meču, uz procenat šuta preko 50 posto. Po ukradenim loptama je u top 10 u ligi, evo noćas je imao čak 4. Čovek ne odmara nijedan meč iako ima 37 godina, za razliku od mnogih zvezda i "zvezda". Interesantno je da je poboljšao procenat i na liniji slobodnih bacanja, što mu je do ove sezone bila najveća slabost. Ne postoji košarkaš u istoriji NBA lige koji je bio toliko značajan i vukao toliko svoju ekipu a da je ušao u 38. godinu života ..

ps. Sa 4 ukradene lopte noćas, LBJ je zaseo na 10.mesto po ukradenim loptama u istoriji NBA!

Stark

pre 2 godine

Najgori plus minus u pobednickoj ekipi. Odbranu ne igra a mvp ne moze da bude zato sto igra samo za statistiku ekipa mu je jedva na 50%
(petarczv, 8. januar 2022 09:08)

Eh moj Perice.Povrsno gledas.

petarczv

pre 2 godine

Jedan čovek je u prajmu već 18 godina i trenutno je drugi strelac lige!

Neverovatno je da za sada nije na listi od top 10 u MVP trci.
(JeRemija, 08. januar 2022 08:42)

Najgori plus minus u pobednickoj ekipi. Odbranu ne igra a mvp ne moze da bude zato sto igra samo za statistiku ekipa mu je jedva na 50%

vince carter

pre 2 godine

Jedan covek od 37 godina je ispred Lebrona u mvp trci,ne forsira poene,ima preko 10 asistencija u proseku,vise ukradenih lopti,pobedjivao je bez Bookera i jos par igraca,izbacio je Lejkerse iz Playoffa. Chris Paul koji je i raspalu Oklahomu na zapadu sa sjajnim skorom uveo u playoff iako im niko nije davao sanse. On uz jos 7 igraca je ispred Lebrona u trci i ima 37 godina,ali naravno to niko ne hajpuje,jer Paul nema zaludjenike tipa "Milicic nba sampion,Jeremija,Jezekilj,Sumadinac" Lejkersi su izgubili oba puta od Bullsa,poraz od Wariorsa,Netsa,Sunsa. Hajpuju se samo protiv nizerazrednih ekipa.

Nemanja

pre 2 godine

Interesantno je kako je autor ovog teksta vesto izbegao podatak da je Bogdan imao ubedljivo najmanji +\- od svih igraca na utakmici, cak -25 a prvi sledeci bio je Kapela sa -12.Mora se priznati da mu je Monk koga je cuvao spakovao 29 poena uz 7 trojki iz 12 pokusaja a ko je gledao mec mogao je da vidi da u 10 od 12 njegovih suteva za tri Bogdan nije ni podigao ruku bar da zasmeta malo.Gledajte ljudi kosarku pa ce vam biti jasno kome su dati kljucevi od reprezentacije u ruke a ko je bio zamena za Bircevica u prvoj petorci.Zato nam tako i ide….

JeRemija

pre 2 godine

Jedan čovek je u prajmu već 18 godina i trenutno je drugi strelac lige!

Neverovatno je da za sada nije na listi od top 10 u MVP trci.

petarczv

pre 2 godine

Bitno je da je izasao iz povrede posle 4 utakmice koje nije odigrao i igra.
(123, 08. januar 2022 08:34)

Nije bio povredjen nego kao i pola lige u covid protokolu

JeRemija

pre 2 godine

Jedan čovek je u prajmu već 18 godina i trenutno je drugi strelac lige!

Neverovatno je da za sada nije na listi od top 10 u MVP trci.

petarczv

pre 2 godine

Jedan čovek je u prajmu već 18 godina i trenutno je drugi strelac lige!

Neverovatno je da za sada nije na listi od top 10 u MVP trci.
(JeRemija, 08. januar 2022 08:42)

Najgori plus minus u pobednickoj ekipi. Odbranu ne igra a mvp ne moze da bude zato sto igra samo za statistiku ekipa mu je jedva na 50%

JeRemija

pre 2 godine

@petarczv

Lebron igra centra već 5.meč zaredom i imaju isto toliko pobeda. Ove sezone ubacuje skoro 29 poena prosečno po meču, uz procenat šuta preko 50 posto. Po ukradenim loptama je u top 10 u ligi, evo noćas je imao čak 4. Čovek ne odmara nijedan meč iako ima 37 godina, za razliku od mnogih zvezda i "zvezda". Interesantno je da je poboljšao procenat i na liniji slobodnih bacanja, što mu je do ove sezone bila najveća slabost. Ne postoji košarkaš u istoriji NBA lige koji je bio toliko značajan i vukao toliko svoju ekipu a da je ušao u 38. godinu života ..

ps. Sa 4 ukradene lopte noćas, LBJ je zaseo na 10.mesto po ukradenim loptama u istoriji NBA!

Nemanja

pre 2 godine

Interesantno je kako je autor ovog teksta vesto izbegao podatak da je Bogdan imao ubedljivo najmanji +\- od svih igraca na utakmici, cak -25 a prvi sledeci bio je Kapela sa -12.Mora se priznati da mu je Monk koga je cuvao spakovao 29 poena uz 7 trojki iz 12 pokusaja a ko je gledao mec mogao je da vidi da u 10 od 12 njegovih suteva za tri Bogdan nije ni podigao ruku bar da zasmeta malo.Gledajte ljudi kosarku pa ce vam biti jasno kome su dati kljucevi od reprezentacije u ruke a ko je bio zamena za Bircevica u prvoj petorci.Zato nam tako i ide….

vince carter

pre 2 godine

Jedan covek od 37 godina je ispred Lebrona u mvp trci,ne forsira poene,ima preko 10 asistencija u proseku,vise ukradenih lopti,pobedjivao je bez Bookera i jos par igraca,izbacio je Lejkerse iz Playoffa. Chris Paul koji je i raspalu Oklahomu na zapadu sa sjajnim skorom uveo u playoff iako im niko nije davao sanse. On uz jos 7 igraca je ispred Lebrona u trci i ima 37 godina,ali naravno to niko ne hajpuje,jer Paul nema zaludjenike tipa "Milicic nba sampion,Jeremija,Jezekilj,Sumadinac" Lejkersi su izgubili oba puta od Bullsa,poraz od Wariorsa,Netsa,Sunsa. Hajpuju se samo protiv nizerazrednih ekipa.

Miličić Darko NBA šampion

pre 2 godine

Lebron nastavlja svoju mvp kampanju. Opet je sa pola gasa igrao prve tri četvrtine i onda ubacio 17 poena u poslednjoj. Uz to igra defanzivu na veoma visokom nivou. Niko nikad kao on

Stark

pre 2 godine

Najgori plus minus u pobednickoj ekipi. Odbranu ne igra a mvp ne moze da bude zato sto igra samo za statistiku ekipa mu je jedva na 50%
(petarczv, 8. januar 2022 09:08)

Eh moj Perice.Povrsno gledas.

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Ono što je meni palo za oko ovde je posle dužeg vremena pojava Perice i Nemanjice. Pretpostavljam da su raskinuli, obzirom da ih nije bilo jedno vreme dok je verovatno ljubav cvetala. Mogu da zamislim njihovo jedno veče provedeno zajedno - Bogi glavna tema uz nežnosti. Sad leče patnju obojica ispoljavanjem mržnje i pisanjem ogavnih komentara u vezi Bogija. Nije to rešenje momci, već ljubav i samo ljubav... Ljubav će pobediti sve!

petarczv

pre 2 godine

Najgori +- i to ubedljivo -25 u ekipi atlante…

Malik Monk koji prima 1.8mil $ igra duplo bolje od kineskog snajpera. Snajper je proglasen za najveci promasaj atlante u poslednjoj deceniji kako pise atlanta herald

alen

pre 2 godine

vince carter, 8. januar 2022 09:33

nan i malik su opasni igraci i u prajmu su sacekaj posle oll stara da se ariza i carmelo ustimaju sa sutem lekersi ce biti jako jako opasni tim. Fali im samo taj sut koji je sve bolji kako se vracaju od kojoh se i ocekuje da sutaju. A vogel ce napraviti odbranu jer to i najbolje radi od svega a znas da je play off mnogo sporiji a lekersima sve to odgovara. a imaju mlade da se jure sa bekovima finiksa tako da mislim da ce tu biti prevaga ako oni budu igrali finale zapada. na kraju krajeva oni titulu mogu da uzmu samo ako lebron i devis budu zdravi a ove god o tome ce sigurno vise voditi racuna jer znaju ako nema jednog nema nista od titule. ona prava jacina lekersa ce se samo u play off videti

the truth

pre 2 godine

najjaci su mi vince karter i kozuki, kako god Lebron odigra traze dlaku u jajetu i pisu nebuloze. Cak i Skip Bejlis najveci mrzitelj Lebrona kaze da niko nije igrao u ovim godinama i pogotovo nakon ovoliko sezona kao on. Covjek sam kaze ako odu gore 2 mjesta da treba da bude u Mvp konverzaciji, cak i Mvp. Ima mnogo mitova u Nba košarci i mnogi su mit. Po meni jedini covjek koji nije to je Lebron. Jednostavno kad se sve povuce najbolji ikada. Poj

markaKazva

pre 2 godine

@petarczv Daj nam link ka tome da je proglasen najvecim promasajem Atlante covek koji je bio drugi najbolji igrac prosle godine kad su igrali finale konferencije, ajde Nebojsa, potrudi se da nadjes taj link. Takodje, daj nam i statistiku sa meceva kad vam je zabio 123 poena, posto pises godinama da je dao 50 poena sa bacanja, cekamo i to.

Under KV

pre 2 godine

Najgori +- i to ubedljivo -25 u ekipi atlante…

Malik Monk koji prima 1.8mil $ igra duplo bolje od kineskog snajpera. Snajper je proglasen za najveci promasaj atlante u poslednjoj deceniji kako pise atlanta herald
(petarczv, 8. januar 2022 09:05)


Sto lazes perice?! Koji bre Atlanta Herald? Prosle godine Bogi proglasen za najbolju akviziciju i jedan od najzasluznijih za finale istoka!!!

Mnogo si nervozan Perice. Opet te ostavio decko?

Daj link Atlanta Heralda ahahahahahahahahah

panter pudlica

pre 2 godine

Panterska poznata priča - kad je šut ok, onda nađu neku glupavu zamerku kao sada u +/-. Ali naravno da je to nebitna stavka čak iako je u plusu, kada je i nekoj utakmici recimo šut lošiji. Tipično za pantere.

Nego ono što sam primetio je da nam se peraczv pojavio posle dužeg vremena. Sigurno ga devojčica šutnula, pa sad leči svoje komplekse i tugu ovde. A možda je i dečko bio u pitanju, ko zna...

Under KV

pre 2 godine

Nemanja, 8. januar 2022 09:35)

Boze, boze, kako volite da iznosite neistine. Tacno je za +/-, tacno je da nije bio najbolji u odbrani, ali jedina istina je da je Monk pola poena dao kad je Bogdan bio na klupi. Od toga 3 trojke sam video, dok su pokusavali da ga cuvaju na sutu JC, Huerter i TLC. Ponavljam, Bogdan je bio na klupi i pola poena je postigao preko drugih igraca Atlante. Covek se zapalio i nije mogao da omasi. Ne bi ga ni Kavaj iz najboljih dana sacuvao!!!

Sram vas bilo za odnos prema nasem najboljem reprezentativcu!!!

Kiser

pre 2 godine

Lebron moze da igra centra samo protiv najvecih balvana u ligi. Ovi bre vec zaboravili sta su rekli kad je Monk razbio Kingse u sred Sacramenta bez ovog statisticara. Van Vleet 37,10,10 o kakvoj ligi vi pricate i o kakvoj statistici kad jedan Van Vleet uhvati 10 lopti.

nista o nicemu

pre 2 godine

Bogdan preko 10 poena i uvek poraz.

Jednostavno decko nije timski igrac, to sto ga SNSovci pusta da se izivljava u reprezentaciji i u startnu petorku ubacuju Bircevica da mu MVP ne bi ukrao slavu pa to je jadno i bedno, nista vise od toga.

alen

pre 2 godine

vince carter, 8. januar 2022 09:33

znam da pratis nba duze vreme i bas mi je cudno sto si napisao to ok lekersi su gubili od jacih ekipa a i pobedjivali su neke ali i sam znas kada se uigraju da su mozda najaci na zapadu prosle god da se devis nije povredio pocistili bi finiks tako su ih lako zguzvali nisu mogli nista u reketu dok je devis bio zdrav pa su sutirali a sut ne osvaja titulu. sem ako nemas u timu 3 najbolja sutera za 3 pojena u ligi kari, klej i durant onda mozes sutom da osvojis titulu a jednu su cak i omanuli.

nista o nicemu

pre 2 godine

Jedan čovek je u prajmu već 18 godina i trenutno je drugi strelac lige!

Neverovatno je da za sada nije na listi od top 10 u MVP trci.
(JeRemija, 08. januar 2022 08:42)

Neverovatno da si i ti do sada 10x rekao da ces prekinuti da komentarises ako se nesto desi. To se desi, a ti bez blama ponovo dolazis

vince carter

pre 2 godine

"The Truth" jedan od najvecih lajavaca na sajtu,koji nikad nije dobio nijednu konverzaciju i koji nema stav. Nijedan kosarkas nije mit pa cak ni Wilt Cemberlen,samo mnogi nisu edukovani sto se njega tice,za sve kosarkase je zabelezeno sta su radili i ne mogu da budu mit. Mit je recimo Bruce Lee,za koga mnogi veruju kako je bio "Najjaci" borac a nigde nije zabelezena nijedna njegova prava borba,samo price rekla kazala,mitovi su i mnogi dogadjaji za koje se ne zna ni dal su postojali. Ovo je dokaz koliko si ti inteligentan "Istino" :) Ranije sam pisao da je Carmelo pokraden za nagradu ruki godine jer je vec Lebron projektovan za buduce lice lige,a postoje i dva videa o tome na youtube. U najmanju ruku su trebali da podele nagradu kao Hil i Kidd. Oba igraca su draftovali 15-67 timovi,Carmelo je izborio playoff na duplo jacem zapadu i imao bolji skor od cetvrtoplasiranog Majamija na Istoku,imali su i srece sto se Wade povredio i propustio dosta utakmica a uz to je prosao i prvo kolo sa Majamijem. Carmelo je uz izboren playoff imao vise poena uz manje suteva,bolje procente svega,vise skokova,manje izgubljenih lopti,sam ulazak u playoff je dovoljan u odredjivanju pobednika al jos tada je jasno da ce liga hajpovati Lebrona,kao i ona situacija kad mu je u sred sezone 14/15 dozvoljeno da uzme 2 nedelje slobodno posto je igrao tanko kao i Klivlend i izgledao najmrsavije a onda se iznenada vratio nabudzen kao u igrici.

vince carter

pre 2 godine

"Istino" Mnogo puta sam te unistio ali evo da te spustim jos jednom i pokazem na kom nivou je tvoj "intelekt". Mit ne moze da bude nijedan kosarkas,cije su karijere zabelezene i o kojima postoje video zapisi,kao i svedocenja najboljih trenera o njima ili drugih igraca. Mit je recimo Bruce Lee za koga mnogi veruju kako je nekakav najjaci covek,borac a ne postoji nijedna njegova zabelezena borba,e to ti je Mit. Mitovi su takodje neki dogadjaji za koje se ne moze tacno znati da su se uopste dogodili. Sto se tice Lebrona,kucajte Carmelo vs Lebron na youtube i izbor za rukija godine ili 14/15 sezona kada je onaj "koji ne odmara" u sred sezone uzeo 2 nedelje slobodno i vratio se duplo spremniji nego sto je bio. To svi znaju a nije "Mit". ;)

Nemanja

pre 2 godine

Nemanja, 8. januar 2022 09:35)

Boze, boze, kako volite da iznosite neistine. Tacno je za +/-, tacno je da nije bio najbolji u odbrani, ali jedina istina je da je Monk pola poena dao kad je Bogdan bio na klupi. Od toga 3 trojke sam video, dok su pokusavali da ga cuvaju na sutu JC, Huerter i TLC. Ponavljam, Bogdan je bio na klupi i pola poena je postigao preko drugih igraca Atlante. Covek se zapalio i nije mogao da omasi. Ne bi ga ni Kavaj iz najboljih dana sacuvao!!!

Sram vas bilo za odnos prema nasem najboljem reprezentativcu!!!
(Under KV, 08. januar 2022 11:02)

Sram vas bilo zbog sirenja neistine jer ko je gledao utakmicu mogao je da vidi da sam napisao samo istinu a vasa “covek se zapalio i nije mogao da omasi,Ne bi ga ni Kavaj iz najboljih dana sacuvao” je samo pokusaj odbrane coveka kojj je privatizovao reprezentaciju zarad svog ugovora a pominjanje Kavaija u recenici sa Bogdanom je greh za sebe….

vince carter

pre 2 godine

@Alen a ja znam da si ti pravi navijac Lejkersa a ne Lebrona i da ne delis misljenje sa ovim robovima "Jeremijom,Truthom" i ostalima sto se njega tice. Da,u pravu si Lejkersi su dobili 2 meca sa Davisom protiv Finixa,sa onim istim Davisom koga ovi hajperi omalovazavaju kad kod bi hteli da prikazu kako Lebron igra "sam" a kad izgube,kukaju kako se Davis povredio. Finix je jos vise uigran i pojacao je reket,Chris Pol komanduje terenom,sa 37 godina je ispred Lebrona u mvp trci,Wariorsi cekaju da budu kompletni a prosle godine ih je Kari umalo bukvalo sam dobio u play inu,juce su bez njega izgubili od jednog od najgorih timova u ligi. Lejkersi su bez Lebrona preokrenuli -17 u Detroitu i dobili Kingse 20 razlike u Sacramentu,centra igra da bi bio okruzen sa sto vise sutera i da Hauard ne bi zauzimao to mesto.

Nemanja

pre 2 godine

Ono što je meni palo za oko ovde je posle dužeg vremena pojava Perice i Nemanjice. Pretpostavljam da su raskinuli, obzirom da ih nije bilo jedno vreme dok je verovatno ljubav cvetala. Mogu da zamislim njihovo jedno veče provedeno zajedno - Bogi glavna tema uz nežnosti. Sad leče patnju obojica ispoljavanjem mržnje i pisanjem ogavnih komentara u vezi Bogija. Nije to rešenje momci, već ljubav i samo ljubav... Ljubav će pobediti sve!
(društvance iz predgrađa, 08. januar 2022 10:42)

Mislim da to sto zamisljas dva muskarca koji razmenjuju neznosti vise govori o tebi.Da si klasican predstavnik JSD-a govori i to da u nedostatku argumenata ti potezes vredjanje, a posto sam tebe i tebi slicne pokopao sa cistim brojkama i nepobitnim dokazima onda vas ostavljam da i dalje zamisljate neznosti uzmedu dva muskarca ako vam to prija.

vince carter

pre 2 godine

Ja i "Kozuki" se ne mirisemo u komentarima ali slozicu se da retko komentarise Lebrona,sto je jos jedan pokazatelj koliko je "the truth" glup decko :))

vince carter

pre 2 godine

@Alen Videcemo u tekmama sa ozbiljnim timovima,pa ja sam u svim ovim mecevima igrao na Lejkerse,sinoc poklon 1.68 protiv oslabljene Atlante.

Kozuki Oden

pre 2 godine

the truth
Sve bi to bilo lepo da je istina. Komentarisem svaku 50. LeBron vest, a na DjeRemijev MVP komentar skrecem paznju da je Malik Monk osvezio matore Lejkerse i da LeBron ne zasluzuje da bude u top10 za MVP (jos uvek).

Miličić Darko NBA šampion

pre 2 godine

Lebron nastavlja svoju mvp kampanju. Opet je sa pola gasa igrao prve tri četvrtine i onda ubacio 17 poena u poslednjoj. Uz to igra defanzivu na veoma visokom nivou. Niko nikad kao on

petarczv

pre 2 godine

Najgori +- i to ubedljivo -25 u ekipi atlante…

Malik Monk koji prima 1.8mil $ igra duplo bolje od kineskog snajpera. Snajper je proglasen za najveci promasaj atlante u poslednjoj deceniji kako pise atlanta herald

petarczv

pre 2 godine

Jedan čovek je u prajmu već 18 godina i trenutno je drugi strelac lige!

Neverovatno je da za sada nije na listi od top 10 u MVP trci.
(JeRemija, 08. januar 2022 08:42)

Najgori plus minus u pobednickoj ekipi. Odbranu ne igra a mvp ne moze da bude zato sto igra samo za statistiku ekipa mu je jedva na 50%

JeRemija

pre 2 godine

Jedan čovek je u prajmu već 18 godina i trenutno je drugi strelac lige!

Neverovatno je da za sada nije na listi od top 10 u MVP trci.

Nemanja

pre 2 godine

Interesantno je kako je autor ovog teksta vesto izbegao podatak da je Bogdan imao ubedljivo najmanji +\- od svih igraca na utakmici, cak -25 a prvi sledeci bio je Kapela sa -12.Mora se priznati da mu je Monk koga je cuvao spakovao 29 poena uz 7 trojki iz 12 pokusaja a ko je gledao mec mogao je da vidi da u 10 od 12 njegovih suteva za tri Bogdan nije ni podigao ruku bar da zasmeta malo.Gledajte ljudi kosarku pa ce vam biti jasno kome su dati kljucevi od reprezentacije u ruke a ko je bio zamena za Bircevica u prvoj petorci.Zato nam tako i ide….

vince carter

pre 2 godine

Jedan covek od 37 godina je ispred Lebrona u mvp trci,ne forsira poene,ima preko 10 asistencija u proseku,vise ukradenih lopti,pobedjivao je bez Bookera i jos par igraca,izbacio je Lejkerse iz Playoffa. Chris Paul koji je i raspalu Oklahomu na zapadu sa sjajnim skorom uveo u playoff iako im niko nije davao sanse. On uz jos 7 igraca je ispred Lebrona u trci i ima 37 godina,ali naravno to niko ne hajpuje,jer Paul nema zaludjenike tipa "Milicic nba sampion,Jeremija,Jezekilj,Sumadinac" Lejkersi su izgubili oba puta od Bullsa,poraz od Wariorsa,Netsa,Sunsa. Hajpuju se samo protiv nizerazrednih ekipa.

nista o nicemu

pre 2 godine

Bogdan preko 10 poena i uvek poraz.

Jednostavno decko nije timski igrac, to sto ga SNSovci pusta da se izivljava u reprezentaciji i u startnu petorku ubacuju Bircevica da mu MVP ne bi ukrao slavu pa to je jadno i bedno, nista vise od toga.

Nemanja

pre 2 godine

Ono što je meni palo za oko ovde je posle dužeg vremena pojava Perice i Nemanjice. Pretpostavljam da su raskinuli, obzirom da ih nije bilo jedno vreme dok je verovatno ljubav cvetala. Mogu da zamislim njihovo jedno veče provedeno zajedno - Bogi glavna tema uz nežnosti. Sad leče patnju obojica ispoljavanjem mržnje i pisanjem ogavnih komentara u vezi Bogija. Nije to rešenje momci, već ljubav i samo ljubav... Ljubav će pobediti sve!
(društvance iz predgrađa, 08. januar 2022 10:42)

Mislim da to sto zamisljas dva muskarca koji razmenjuju neznosti vise govori o tebi.Da si klasican predstavnik JSD-a govori i to da u nedostatku argumenata ti potezes vredjanje, a posto sam tebe i tebi slicne pokopao sa cistim brojkama i nepobitnim dokazima onda vas ostavljam da i dalje zamisljate neznosti uzmedu dva muskarca ako vam to prija.

Nemanja

pre 2 godine

Nemanja, 8. januar 2022 09:35)

Boze, boze, kako volite da iznosite neistine. Tacno je za +/-, tacno je da nije bio najbolji u odbrani, ali jedina istina je da je Monk pola poena dao kad je Bogdan bio na klupi. Od toga 3 trojke sam video, dok su pokusavali da ga cuvaju na sutu JC, Huerter i TLC. Ponavljam, Bogdan je bio na klupi i pola poena je postigao preko drugih igraca Atlante. Covek se zapalio i nije mogao da omasi. Ne bi ga ni Kavaj iz najboljih dana sacuvao!!!

Sram vas bilo za odnos prema nasem najboljem reprezentativcu!!!
(Under KV, 08. januar 2022 11:02)

Sram vas bilo zbog sirenja neistine jer ko je gledao utakmicu mogao je da vidi da sam napisao samo istinu a vasa “covek se zapalio i nije mogao da omasi,Ne bi ga ni Kavaj iz najboljih dana sacuvao” je samo pokusaj odbrane coveka kojj je privatizovao reprezentaciju zarad svog ugovora a pominjanje Kavaija u recenici sa Bogdanom je greh za sebe….

JeRemija

pre 2 godine

@petarczv

Lebron igra centra već 5.meč zaredom i imaju isto toliko pobeda. Ove sezone ubacuje skoro 29 poena prosečno po meču, uz procenat šuta preko 50 posto. Po ukradenim loptama je u top 10 u ligi, evo noćas je imao čak 4. Čovek ne odmara nijedan meč iako ima 37 godina, za razliku od mnogih zvezda i "zvezda". Interesantno je da je poboljšao procenat i na liniji slobodnih bacanja, što mu je do ove sezone bila najveća slabost. Ne postoji košarkaš u istoriji NBA lige koji je bio toliko značajan i vukao toliko svoju ekipu a da je ušao u 38. godinu života ..

ps. Sa 4 ukradene lopte noćas, LBJ je zaseo na 10.mesto po ukradenim loptama u istoriji NBA!

the truth

pre 2 godine

najjaci su mi vince karter i kozuki, kako god Lebron odigra traze dlaku u jajetu i pisu nebuloze. Cak i Skip Bejlis najveci mrzitelj Lebrona kaze da niko nije igrao u ovim godinama i pogotovo nakon ovoliko sezona kao on. Covjek sam kaze ako odu gore 2 mjesta da treba da bude u Mvp konverzaciji, cak i Mvp. Ima mnogo mitova u Nba košarci i mnogi su mit. Po meni jedini covjek koji nije to je Lebron. Jednostavno kad se sve povuce najbolji ikada. Poj

vince carter

pre 2 godine

@Alen a ja znam da si ti pravi navijac Lejkersa a ne Lebrona i da ne delis misljenje sa ovim robovima "Jeremijom,Truthom" i ostalima sto se njega tice. Da,u pravu si Lejkersi su dobili 2 meca sa Davisom protiv Finixa,sa onim istim Davisom koga ovi hajperi omalovazavaju kad kod bi hteli da prikazu kako Lebron igra "sam" a kad izgube,kukaju kako se Davis povredio. Finix je jos vise uigran i pojacao je reket,Chris Pol komanduje terenom,sa 37 godina je ispred Lebrona u mvp trci,Wariorsi cekaju da budu kompletni a prosle godine ih je Kari umalo bukvalo sam dobio u play inu,juce su bez njega izgubili od jednog od najgorih timova u ligi. Lejkersi su bez Lebrona preokrenuli -17 u Detroitu i dobili Kingse 20 razlike u Sacramentu,centra igra da bi bio okruzen sa sto vise sutera i da Hauard ne bi zauzimao to mesto.

vince carter

pre 2 godine

"Istino" Mnogo puta sam te unistio ali evo da te spustim jos jednom i pokazem na kom nivou je tvoj "intelekt". Mit ne moze da bude nijedan kosarkas,cije su karijere zabelezene i o kojima postoje video zapisi,kao i svedocenja najboljih trenera o njima ili drugih igraca. Mit je recimo Bruce Lee za koga mnogi veruju kako je nekakav najjaci covek,borac a ne postoji nijedna njegova zabelezena borba,e to ti je Mit. Mitovi su takodje neki dogadjaji za koje se ne moze tacno znati da su se uopste dogodili. Sto se tice Lebrona,kucajte Carmelo vs Lebron na youtube i izbor za rukija godine ili 14/15 sezona kada je onaj "koji ne odmara" u sred sezone uzeo 2 nedelje slobodno i vratio se duplo spremniji nego sto je bio. To svi znaju a nije "Mit". ;)

nista o nicemu

pre 2 godine

Jedan čovek je u prajmu već 18 godina i trenutno je drugi strelac lige!

Neverovatno je da za sada nije na listi od top 10 u MVP trci.
(JeRemija, 08. januar 2022 08:42)

Neverovatno da si i ti do sada 10x rekao da ces prekinuti da komentarises ako se nesto desi. To se desi, a ti bez blama ponovo dolazis

vince carter

pre 2 godine

"The Truth" jedan od najvecih lajavaca na sajtu,koji nikad nije dobio nijednu konverzaciju i koji nema stav. Nijedan kosarkas nije mit pa cak ni Wilt Cemberlen,samo mnogi nisu edukovani sto se njega tice,za sve kosarkase je zabelezeno sta su radili i ne mogu da budu mit. Mit je recimo Bruce Lee,za koga mnogi veruju kako je bio "Najjaci" borac a nigde nije zabelezena nijedna njegova prava borba,samo price rekla kazala,mitovi su i mnogi dogadjaji za koje se ne zna ni dal su postojali. Ovo je dokaz koliko si ti inteligentan "Istino" :) Ranije sam pisao da je Carmelo pokraden za nagradu ruki godine jer je vec Lebron projektovan za buduce lice lige,a postoje i dva videa o tome na youtube. U najmanju ruku su trebali da podele nagradu kao Hil i Kidd. Oba igraca su draftovali 15-67 timovi,Carmelo je izborio playoff na duplo jacem zapadu i imao bolji skor od cetvrtoplasiranog Majamija na Istoku,imali su i srece sto se Wade povredio i propustio dosta utakmica a uz to je prosao i prvo kolo sa Majamijem. Carmelo je uz izboren playoff imao vise poena uz manje suteva,bolje procente svega,vise skokova,manje izgubljenih lopti,sam ulazak u playoff je dovoljan u odredjivanju pobednika al jos tada je jasno da ce liga hajpovati Lebrona,kao i ona situacija kad mu je u sred sezone 14/15 dozvoljeno da uzme 2 nedelje slobodno posto je igrao tanko kao i Klivlend i izgledao najmrsavije a onda se iznenada vratio nabudzen kao u igrici.

panter pudlica

pre 2 godine

Panterska poznata priča - kad je šut ok, onda nađu neku glupavu zamerku kao sada u +/-. Ali naravno da je to nebitna stavka čak iako je u plusu, kada je i nekoj utakmici recimo šut lošiji. Tipično za pantere.

Nego ono što sam primetio je da nam se peraczv pojavio posle dužeg vremena. Sigurno ga devojčica šutnula, pa sad leči svoje komplekse i tugu ovde. A možda je i dečko bio u pitanju, ko zna...

markaKazva

pre 2 godine

@petarczv Daj nam link ka tome da je proglasen najvecim promasajem Atlante covek koji je bio drugi najbolji igrac prosle godine kad su igrali finale konferencije, ajde Nebojsa, potrudi se da nadjes taj link. Takodje, daj nam i statistiku sa meceva kad vam je zabio 123 poena, posto pises godinama da je dao 50 poena sa bacanja, cekamo i to.

Stark

pre 2 godine

Najgori plus minus u pobednickoj ekipi. Odbranu ne igra a mvp ne moze da bude zato sto igra samo za statistiku ekipa mu je jedva na 50%
(petarczv, 8. januar 2022 09:08)

Eh moj Perice.Povrsno gledas.

Kozuki Oden

pre 2 godine

the truth
Sve bi to bilo lepo da je istina. Komentarisem svaku 50. LeBron vest, a na DjeRemijev MVP komentar skrecem paznju da je Malik Monk osvezio matore Lejkerse i da LeBron ne zasluzuje da bude u top10 za MVP (jos uvek).

Under KV

pre 2 godine

Nemanja, 8. januar 2022 09:35)

Boze, boze, kako volite da iznosite neistine. Tacno je za +/-, tacno je da nije bio najbolji u odbrani, ali jedina istina je da je Monk pola poena dao kad je Bogdan bio na klupi. Od toga 3 trojke sam video, dok su pokusavali da ga cuvaju na sutu JC, Huerter i TLC. Ponavljam, Bogdan je bio na klupi i pola poena je postigao preko drugih igraca Atlante. Covek se zapalio i nije mogao da omasi. Ne bi ga ni Kavaj iz najboljih dana sacuvao!!!

Sram vas bilo za odnos prema nasem najboljem reprezentativcu!!!

vince carter

pre 2 godine

Ja i "Kozuki" se ne mirisemo u komentarima ali slozicu se da retko komentarise Lebrona,sto je jos jedan pokazatelj koliko je "the truth" glup decko :))

Kiser

pre 2 godine

Lebron moze da igra centra samo protiv najvecih balvana u ligi. Ovi bre vec zaboravili sta su rekli kad je Monk razbio Kingse u sred Sacramenta bez ovog statisticara. Van Vleet 37,10,10 o kakvoj ligi vi pricate i o kakvoj statistici kad jedan Van Vleet uhvati 10 lopti.

petarczv

pre 2 godine

Bitno je da je izasao iz povrede posle 4 utakmice koje nije odigrao i igra.
(123, 08. januar 2022 08:34)

Nije bio povredjen nego kao i pola lige u covid protokolu

društvance iz predgrađa

pre 2 godine

Ono što je meni palo za oko ovde je posle dužeg vremena pojava Perice i Nemanjice. Pretpostavljam da su raskinuli, obzirom da ih nije bilo jedno vreme dok je verovatno ljubav cvetala. Mogu da zamislim njihovo jedno veče provedeno zajedno - Bogi glavna tema uz nežnosti. Sad leče patnju obojica ispoljavanjem mržnje i pisanjem ogavnih komentara u vezi Bogija. Nije to rešenje momci, već ljubav i samo ljubav... Ljubav će pobediti sve!

alen

pre 2 godine

vince carter, 8. januar 2022 09:33

znam da pratis nba duze vreme i bas mi je cudno sto si napisao to ok lekersi su gubili od jacih ekipa a i pobedjivali su neke ali i sam znas kada se uigraju da su mozda najaci na zapadu prosle god da se devis nije povredio pocistili bi finiks tako su ih lako zguzvali nisu mogli nista u reketu dok je devis bio zdrav pa su sutirali a sut ne osvaja titulu. sem ako nemas u timu 3 najbolja sutera za 3 pojena u ligi kari, klej i durant onda mozes sutom da osvojis titulu a jednu su cak i omanuli.

Under KV

pre 2 godine

Najgori +- i to ubedljivo -25 u ekipi atlante…

Malik Monk koji prima 1.8mil $ igra duplo bolje od kineskog snajpera. Snajper je proglasen za najveci promasaj atlante u poslednjoj deceniji kako pise atlanta herald
(petarczv, 8. januar 2022 09:05)


Sto lazes perice?! Koji bre Atlanta Herald? Prosle godine Bogi proglasen za najbolju akviziciju i jedan od najzasluznijih za finale istoka!!!

Mnogo si nervozan Perice. Opet te ostavio decko?

Daj link Atlanta Heralda ahahahahahahahahah

alen

pre 2 godine

vince carter, 8. januar 2022 09:33

nan i malik su opasni igraci i u prajmu su sacekaj posle oll stara da se ariza i carmelo ustimaju sa sutem lekersi ce biti jako jako opasni tim. Fali im samo taj sut koji je sve bolji kako se vracaju od kojoh se i ocekuje da sutaju. A vogel ce napraviti odbranu jer to i najbolje radi od svega a znas da je play off mnogo sporiji a lekersima sve to odgovara. a imaju mlade da se jure sa bekovima finiksa tako da mislim da ce tu biti prevaga ako oni budu igrali finale zapada. na kraju krajeva oni titulu mogu da uzmu samo ako lebron i devis budu zdravi a ove god o tome ce sigurno vise voditi racuna jer znaju ako nema jednog nema nista od titule. ona prava jacina lekersa ce se samo u play off videti

vince carter

pre 2 godine

@Alen Videcemo u tekmama sa ozbiljnim timovima,pa ja sam u svim ovim mecevima igrao na Lejkerse,sinoc poklon 1.68 protiv oslabljene Atlante.