1. Ja da imam godišnju platu 40 miliona dolara odmah bi si kupio novi Xiaomi Redmi Note.Ima na Kupujem Prodajem po povoljnoj ceni.
  (Freak on a Leash, 7. decembar 2021 21:51)

  # Link komentara

 2. Uglavnom,Portland iźgubi lagano sve meceve bez Lilarda! Gde su komentari kako Lilard igra sa gomilom luzera,kako ima nenormalan uticaj na tim,kako je mvp zbog toga,ajmo Borca licemeru koji je u odbranu brazilca Ronalda napisao kako je igrao u mnogo zescem fudbalu sa boljim odbranama dok je danas u odbranu Jokica napisao totalno drugu stvar i za fudbal i kosarku,dakle sve zavisi u koga je licemer zaljubljen🤣 Samo cu citirati Zlatana Ibrahimovica na pitanje kako ste i dalje toliko dobri "Prosto,nema vise stopera kao nekada".
  (vince carter, 7. decembar 2021 21:41)

  # Link komentara

 3. Nije mi jasno zbog čega Fila čeka sa trejdom Simonsa?Ako ga glavna zvezda Portlanda traži/čeka,pa trejduj ga za Mekaluma i još jednog igrača i zdravo.Usput,oba tima vape za nekom promenom,i nisu konkurentni u ovom sastavu.Jedino ako imaju info da Simons neće biti spreman celu sezonu.
  (Dragan Babić-Čarapan, 7. decembar 2021 21:25)

  # Link komentara

 4. Lilardovo je da proba, da vidi kolike su budale. Jedino ako misle da on marketinški toliko vredi, identitet tima i sve to. Uostalom to je NBA. Kad samo pomislim za šta je Milsap uzimao onoliki novac...
  Inače realno on je sada za izbegavanje. Sa njim i njegovom platom ne postoji tim da može da osvoji titulu. Uostalom sinoć umalo nisu sami Nurkić i Powel (bez Lilarda, CJ i Simonsa) dobili Kliperse. Filadelfiji bi CJ legao, kad već Simonsa ionako nemaju. Pa nek se Lilard ispuca još sezonu-dve.
  Sad ne vredi 30 a ne 40 miliona. Da mu daju treće godine od ove 50... moguće je samo u ludari od NBA. Ako mu ne daju, on će jadničak zaraditi na terenu koliko i Novak i Federer zajedno. A ako mu daju koliko i Rafa, Novak i Rodžer.
  (znanje-imanje, 7. decembar 2021 20:30)

  # Link komentara

 5. 100 hiljada miliona, Maaaaraka..
  (realno, 7. decembar 2021 20:23)

  # Link komentara

 6. Ili je znak da kad je jasno da neće igrati za šampionat da onda ako već igra hoće da igra za pare.
  (Goran, 7. decembar 2021 20:07)

  # Link komentara

 7. Trebali su ga davno trejdovati, kako krene play of tako njega ni na mapi, jedna od najvecih folerskih zvijezda, pa njega smotanko Vestbruk ubija u pojam ali kakko je Portland smijesan tim tako me i ne cudi sto moze da ih voza kako hoće.
  (Juan Sebastian Veron, 7. decembar 2021 20:01)

  # Link komentara