Sreda, 27.10.2021.

08:00

Jokić dominirao protiv Gobera, pa se povredio VIDEO

Košarkaši Jute pobedili su noćas na svom terenu ekipu Denvera sa 122:110 i na taj način ekipi iz Kolorada naneli drugi uzastopni poraz u NBA ligi.

Izvor:

Jokiæ dominirao protiv Gobera, pa se povredio VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

pipi duga carapa

pre 2 godine

Nemoj se zanositi, 15-20 razlike za Denver po evropskim pravilima. Po NBA 20+. Sa Jokićem otprilike 130:70.
(Locutus, 27. oktobar 2021 13:37)

Po kom kursu si odlucio da racunas? Nesto panteru slabije ide matematika.

David

pre 2 godine

Partizan bi u punom pioniru dobio i Denver sa Jokicem,to sto on protiv Gobera ciji je rad nogu poput bambija na ledu moze da igra 1v1 jer je igra rasirena,ovde bi to mogao da zaboravi,zato ga je Scola izdominirao u svakom 1v1 duelu. Plus vredjanje sa tribina i psiholoski uticaj. Cuj 130-70 pa Denver nije Americki Dream Team.

Vjernik

pre 2 godine

Juče ga školuje kao i uvijek onaj mikrofonac Alen i ovde opšti muk. Danas Jolovi svedoci, tj. njih 4,5 su u ekstazi.
Kakve paljevine i licemeri.

Locutus

pre 2 godine

Tvrdim da bi Partizan u punom Pioniru rutinirao Denver bez Jokica!
(Majmun, 27. oktobar 2021 11:24)

Nemoj se zanositi, 15-20 razlike za Denver po evropskim pravilima. Po NBA 20+. Sa Jokićem otprilike 130:70.

smeh

pre 2 godine

@azra

Ko je tebi drmao kavez sinoć? Poštedi nas tvojih gluposti i nemoj više komentarisati. Nego zašto li su ovi dali onolike pare Porteru? Dečko izgleda kao penzioner koji je došao malko da se istrči. A ona kontra kada ga je onaj lik zalepio, verovatno bi se više potrudio na treningu da ubrza i postigne poene. Dečko umislio da je sam na terenu. Ni ostali nisu nešto bolji, promašuju ceo obruč a sami na šutu ali barem trče, nude se u napadu i trude za razliku od ove "zvezde". A šteta za Jokića. Očigledno je opet bio raspoložen da uništi tog vrhunskog defanzivca i utrpa 40+ poena. Izgleda da mu se Gober ili neko drugi iz Jute ozbiljno zamerio.

Dr

pre 2 godine

Paljevine, Gobert je vrhunski defanzivac ali je rim protector, to što je došlo vreme da centri pucaju sa trica to je drugo. Gasol i Gobert su se klali kad god se sretnu Memfis i Juta. A vi očekujete da rim protector zaustavi bukvalno igrača koji gomilu vremena provodi van trice? Pa bravo. Jokara je pokazao da je klasa, ali igrač poput Dejvisa je idealan čuvar za njega. Što ne pišete o tome?

azra

pre 2 godine

Gotovo sam siguran da će čak i sam MPJ (možda i uz malu pomoć prijatelja) izvući neke zaključke posle svega ovoga, da će se malo spustiti na zemlju (i pored visokog ugovora), i da neće biti potrebno da odigraju još neki meč gde će se oslanjati samo (najviše) na njega.
(posmatrač, 27. oktobar 2021 10:42)

Na osnovu dve cetvrtine jedne kosarkaske utakmice, ti i ostali idopoklonici Jokicevog kulta donosite zakljucak kako Denver ne moze bez igraca za koga su pravljene sve akcije koje Denver igra.
Svaka vam cast na poznavanju kosarke.
Medjutim, sta cemo sa utakmicom predsezone koju je Denver lagano dobio bez Jokica?
Razumem da odigraju 10 utakmica bez njega, te onda donesete zakljucak, ali ovo je smesno. Naravno, svi napadaju Portera sto se usudio da trazi max ugovor i sto trazi malo vise loptu u svom posedu.
I ja bih trazio na njegovom mestu, kada bi svaki napad isao preko coveka koji nije u stanju da u playoff utakmici ili SP napravi vise od 3as, a lopta stalno u njegovim rukama. Jokiceve asistencije u ozbiljnoj takmicarskoj kosarci na kojoj se igra inteligentna odbrana ne mogu da prodju. I sada ako vrhunski suter poput Portera samo treba da ceka u uglu da ga Jokic iskoristi za koju asistenciju, ili da igra odbranu za njega posto je Jokic i dalje rupa u odbrani, onda mali treba da ide i igra za neku ozbiljniju ekipu. Ekipa koja igra za neciju statistiku ne ide dalje od I,II kruga. Tako su uvek prolazile ekipe statisticara poput Westbrooka,Jokica i slicnih.

JPR24

pre 2 godine

Tvrdim da bi Partizan u punom Pioniru rutinirao Denver bez Jokica!
(Majmun, 27. oktobar 2021 11:24)

Rutinirala bi ih pola evrope… Zvezda da zalepi LeBranka na Portera i gotovo, Kalina uzme Bartona i ćao. A kod nas Zagorac bi ih pojeo, plejevi bi pukli od smeha tokom igre ! Jokic je 95% ekipe Denvera. Meloun brat, svaka njemu cast, dobar čovek, nema sumnje, ali ove ostale mora da gazi, da se zna ko je ko, da se zna ko ima zadnju reč !! Pogotovo sa Porterom ! Taj bi u evropi dobio takve Zauske za njegovu igru da bi sevale varnice u svakom ozbiljno klubu !!

Pera Ždera

pre 2 godine

Oduzmes Embiidu Simonsa, oduzmes mu deo slobodnih bacanja = 14 poena za 30 min. I od tih 14 poena 10 dao iz sl bacanja :)

Oduzmes Jokicu Jamala, oduzmes mu bacanja koja svejedno nikada nije ni imao ni blizu kao iznad pomenuti = 26 poena za 15 min + MVP :)

Da ima i priblizan tretman kao toliko gurani pojedini igraci, imao bi 30p u proseku. Ni ovako nije daleko a opet u predsezoni stavljaju Embiida, Luku itd.. ispred Nikole u MVP trci ili na listama najboljih igraca... A realnost je da Nikolu ne moze da cuva ni "najbolji" defanzivac lige i da je jednostavno najbolji i timski najuticajniji kosarkas ove medijski "objektivno" komentarisane i analizirane lige :)

JPR24

pre 2 godine

Žešći igrač pa Gober...
(Zeleni Zub, krajnje bistrog uma, 27. oktobar 2021 11:11)

Pa barem igra, bori se, nije kao Embiid koji je “kandidat” za MVP titulu a od 14 poena ubaci 10 sa libije slobodnjaka ! Gober nije klasa, ok, ali igra čovek, koristi ono sto ima i ne folira se !

JPR24

pre 2 godine

Samo nenormalan covek moze da se raduje bilo cijoj povredi. Ovde sam inace samo da kazem da me vest ne zanima i da ovom decku pozelim sto brzi oporavak.
(Keynes, 27. oktobar 2021 09:18)

Taj koji se raduje bilo cijoj povredi nije Čovek ! I ja neke igrače ne volim, razlog nije bitan, ali mi nikad ne bi palo na pamet da se radujem u slučaju povrede !!

Dag Kristi

pre 2 godine

Denver izgubio od Jute. To je suština timskig sporta a ne da li je Jokić nadigrao Gobera. Nije ovo dosadni tenis. 

Sporcki pozdrav
(Hik, 27. oktobar 2021 10:30)

Ako je timski sport, kako objašnjavaš da je Jokić učestvovao u 40 od 60 poena svog TIMA? Gde mu je taj tim, šta oni predstavljaju na terenu? Jokić nije nadigrao, nego je uništio Gobera.

Bili

pre 2 godine

Eto šta ti se desi kada leto provedeš sa reprezentacijom umesto de se posvetiš sebi! Čekaj ...
(Ivan, 27. oktobar 2021 09:14)

Druze, takva vrsta komentara je zaista losa karma. Cuvaj se, da se ne dogodi i tebi.

zum

pre 2 godine

tocka

Besramna zamena teza i izvrtanje činjenica, da ne kažem laži. Taj KSS koji pljuješ (a jeste leglo svega i svačega) je doveo za selektora Kokoškova kako bi se namolio Jokić da igra, još su hteli da zovu Melouna da bude u stručnom štabu. Jokiću nisu potrebni hejteri pored ovakvih fanova.
(Aleks, 27. oktobar 2021 10:22)

Momak je apsolutno u pravu.
Nista nije slagao, uz to Meloun je bio u stručnom štabu Stbija na SP, znaš ono, kad je Birča bio starter pre Jokića, a Bogdan je imao svu slobodu, da šutne milion puta i da lopta bude samo njegova.Tako je bilo kod Saleta(kome ipak ne mogu da osporim neke selektorske uspehe pre toga)...

bob

pre 2 godine

koleno o koleno. ko god je igrao kosarku zna, boli cc mesec dana ali nije nista ozbiljno. proci ce. opet bi imao 50 protiv gobera da se nije povredio

Tandžara

pre 2 godine

A niko da primeti da je povreda posledica toga što zapne uvek protiv Gobera, a tek 4. kolo. A da ne pričamo da se tek skoro porodio.

Steva

pre 2 godine

A niko da primeti da je povreda posledica toga što zapne uvek protiv Gobera, a tek 4. kolo. A da ne pričamo da se tek skoro porodio.
(Tandžara, 27. oktobar 2021 10:00)

Povreda je posledica ciste slucajnosti. Gober ga je kolenom sasvim slucajno udario u koleno. To je moglo da se desi i da je samo stajao tu, ne radeci nista. A da je prosto pustio Gobera, bilo bi - "eto kolika je rupa u odbrani ...". Inace, odbrane se skoro nisu ni igrale. I komentatori su to konstatovali - "kao da je revijalna utakmica".

posmatrač

pre 2 godine

Pa ovo je odlicno ako propusta sledecu utakmicu. Taman da silni Denver vidi gde je bez njega i da se Porteru omoguci vise lopti pa da dominira.
(Pop, 27. oktobar 2021 09:11)

Mislim da su sada imali čitavo drugo poluvreme protiv jedne ozbiljne ekipe da sve to dobro vide, i to je i jedina dobra stvar za Denver, u vezi sa ovom povredom Jokića.
Dakle, kada se pogleda situacija na kraju ovog meča, MPJ je proveo najviše minuta u igri i imao je najviše upućenih šuteva ka košu, u čitavoj ekipi Denvera. I uz sve to, imao je najlošije procente šuta, od igrača iz prve petorke.
Nisam gledao ovu utakmicu, ali mi je na ovom Jokićevom snimku pažnju privukla činjenica da je MPJ dao čak 7 od tih svojih 13 poena posle Nikolinih dodavanja, u tom prvom poluvremenu. To su bila 3 šuta, a pošto je imao 5/18 to znači da mu je sve ostalo bilo 2/15 (0/5 za dva i 2/10 za tri), što je veoma loše za igrača te cene i tih očekivanja.
Gotovo sam siguran da će čak i sam MPJ (možda i uz malu pomoć prijatelja) izvući neke zaključke posle svega ovoga, da će se malo spustiti na zemlju (i pored visokog ugovora), i da neće biti potrebno da odigraju još neki meč gde će se oslanjati samo (najviše) na njega.

Dex

pre 2 godine

Ali 24 poena za 15 min uz jedan promasaj iz igre i to protiv Gobera (znam da ga puni stalno, ali je opet trostruki DPOY).
(marko, 27. oktobar 2021 08:11)

To je krajnje impresivno, svaka mu cast. Medjutim otkako se ovako igra kosarka ja je vise ne gledam i jako slabo pratim; postala je individualni sport. Razumljivo ako to donosi rezultate, ali meni negledljivo.

ludivan

pre 2 godine

Koliko je evropska kosarka u kanalu neverovatno. Gledam sinoc NBA, pa to je ubrzani snimak onoga sto se igra u Evropi. Sinocni mecevi u Evropi samo su Olimpijakos i Alba prebacili 80 poena, zaista neverovatno a pritom negledljiva kosarka, to pre par godina sam uzivao u Evropskoj kosarci ovo sada je zivi ocaj.

Koji moj

pre 2 godine

Razlika je u tome da Rudi nije znao gde je lopta prvo poluvreme a onda u drugom postao najbolji strelac ekipe a isti igrac je izbacio Nikolu ( i ja bi da me tako pravio na budalu )

Djenka

pre 2 godine

Malo je Jokić za Denver. Gubili su i sa njim do povrede. Potreban je još jedan centar.
(Danilo, 27. oktobar 2021 09:48)

Zavisi sta im je cilj. Titula im nije u planu, vazno je samo da se dobro igra i pravi cirkus. To donosi pare. Tako da Denver ima sve sto im treba da i ove godine dodju do plejofa i da zabave svoje navijace. I to za sitne pare u poredjenju sa ostalim timovima kao LA ili Bruklin.

Nikola im je kao i Doncic jedna od retkih belih zvezda sto ih cini jos interesantnijim.

pedagog u diaspori

pre 2 godine

Ovaj Rivers opet ista prica kao u predhodnim timovima. “Rilja” dok ne dobije ugovor I novac. Posle toga samo de bavi svojim automobilima I vise vremena je u garazi nego na terenu.

Aleks

pre 2 godine

tocka

Besramna zamena teza i izvrtanje činjenica, da ne kažem laži. Taj KSS koji pljuješ (a jeste leglo svega i svačega) je doveo za selektora Kokoškova kako bi se namolio Jokić da igra, još su hteli da zovu Melouna da bude u stručnom štabu. Jokiću nisu potrebni hejteri pored ovakvih fanova.

steva

pre 2 godine

Bas steta , da je zavrsio utakmicu opet bi Goberu ubacio preko 40 poena ...uz tripldabl . Ako neko nije zeleo , vreme mu je da prizna ...Jokica niko ziv u ligi ne moze da brani .
Elem , meni se cini da Porter nije bas najsrecniji , verujem da misli kako dobija nedovoljan broj lopti , zelo bi da sutne vise puta .
Ali , covek se vratio posle pauze bez da je unapredio svoju igru za jotu .
Ne ume nista da iskrejira , ne ume da igra jedan na jedan , kad spusti loptu na zemlju zavrsio je pricu . Stoji na 6 metara , ne kata , ne mrda ? Zasto ne bi usao u reket , ako Jokic i Gordon "strechaju" , reket ostane prazan ...a njega uvek cuva nizi igrac . Uvek je mismech .
Dakle , jedini ko je napredovao je Gordon , ali i on jos uvek moze dobro da odigra samo jedno poluvreme , kao i divljak Barton .
E da mu je Obradovic trener ,zavalio bi mu danadaru na keca .
Covek se ponasa kao ona deca iz osnvone skole , zgrabi loptu , sagne glavu i juriiiis . Ok , ubaci znam , ali ne mozes ti druze da zavrsisi 6 napada za redom , a ostli da gledaju i da se lade . itd itd.

Sir Charles

pre 2 godine

Gober je najprecenjeniji defanzivac u istoriji lige,bez koordinacije pokreta,koga Jokic redovno puni,Embid mu je ubacio 40 i pomerao ga jednom rukom kao svoje dete a veteran Pau Gasol mu ubacio 40 i to u finalu eura.

Mali Hijavata

pre 2 godine

15 minuta, 24 poena, 8/9 sut iz igre...ovaj decko je najbolji igrac NBA lige nema nikakve dileme...pa bre pogledajte Embiida i Doncica kakvi ocajni procenti...znaci mozete da ga ne volite ali lik je MAJSTOR KOSARKE!!
Tri najpopularnija sporta na svetu: fudbal, kosarka, tenis Srbija ima njaboljeg u dva od tri...NEVEROVATNO
Stvarno steta sto ce samo unistiti karijeru u ovoj smesnoj ekipi Denvera, sa tvrdoglavim trenerom koji nece da promeni rezerviate sa klupe i precenjenim saigracen od 200 miliona sto ne moze da kreira sut sam sebi...TUGA
(Marko, 27. oktobar 2021 08:23)


Ne samo da nam propada nekada zlatni sport, već i ljubitelji tog sporta pojma nemaju. Teške smo neznalice postali.

Gde ja živim

pre 2 godine

E sudbino kleta. Ništa gore nego kad ovako krene da se igra i misliš sad će do 50, a možda i više i onda glupost. Baš šteta. Dobro da nije ozbiljno.

tocka

pre 2 godine

Trebalo bi mu dati platu da igra za reprezentaciju. To bi ga verovatno pokrenulo.
(Vinston Smit)

E baš u ovom greši većina koja nikako da shvati. U NBA i Denveru ima poštovanje koje MVP zaslužuje.
U reprezentaciji ga je trener zvao “debeli”, a o KSS da ne govorimo, i ko zna šta je još bilo medju zavidnim igračima. Tako da ima Nikola para da kupi sve naše igrače i napravi tim, ali njemu pre svega treba ukazati poštovanje, jer ne trebamo mi njemu, nego on nama. Sad on treba da se dodvorava nekom Miladinu koji pije pivo ispred prodavnice i uplaćuje tiket na 100 dinara i to mu je sav patriotizam. Ne ide to baš tako.

Pop

pre 2 godine

Pa ovo je odlicno ako propusta sledecu utakmicu. Taman da silni Denver vidi gde je bez njega i da se Porteru omoguci vise lopti pa da dominira.

Keynes

pre 2 godine

Samo nenormalan covek moze da se raduje bilo cijoj povredi. Ovde sam inace samo da kazem da me vest ne zanima i da ovom decku pozelim sto brzi oporavak.

bskfan

pre 2 godine

Sa odigranih 15 minuta najbolji strelac na utakmici. U momentu kad je izasao Denver je sa njim bio +7 a bez njega -9 i to protiv najboljeg defanzivnog centra u NBA.

Kao sto se i znalo, kad nema Jokica onda je Denver u problemu jer oni drugog centra nemaju. Covek da ne poveruje da je to moguce. Problem bekova je vec konstanta. Moris i PJ mogu da se provuku dok igraju sa starterima ali je klupa u totalnom haosu. MPJ ne moze da nadje svoju igru ali on nije problem; sinoc je igrao punih 38 minuta i bio +2. Po imenima klupa nije tako losa, imaju barem 3 igraca koji mogu da igraju i kao starteri ali ih ubija nedostatak centra i jedan dobar plej. Kampaco je odlican primer da ti dodavanja nista ne vrede ako nemas sut...niko ga ne cuva, svi igraci pokriveni, i onda se desi da za 19 minuta kao plaj imas samo jednu asistenciju i budes -17.

Dragan Feliks

pre 2 godine

Fenoenalna igra Jokića, uništavao je Jutu i posebno Gobera i uz podršku Gordona držao egal utakmicu. Na žalost došla je povreda i sprečila ga da verovatno ne pruži jednu od svojih najboljih partija. Denver je očito u velikom problemu jer uz nedostatke prve postave koji svakako postoje ( Barton u svom ludilu, Moris limitiran, MPJ još uvek totalno van forme ) klupa je izuzimajući Kampaca katastrofalna, jer Rivers je bivši košarkaš, a Grinovi apsolutno jednodimenzionalni igrači na pozicijama 4 koji se konstantno izvlače na šut za 3 poena pa ako pogode pogode, a pod obručima u oba pravca totalno nekorisni. I ne bi to bio toliki problem da Meloun na klupi nema 3 mlada i već sada bolja igrača ( Onaj ruki na poziciji beka, Nađi i Bol Bol ) koji su po svemu daleko raznovrsniji igrači. Ali Meloun ne bi bio to što jeste da se kao pijan plota ne drži neke svoje trenerske logike i poverenja u ,,iskusnije,, igrače. Umesto da razigrava mlade napravio je stereotipnu i pročitanu ekipu koja kompletno zavisi od jednog igrača, a nema pojedinca koji je svemoguć u timskom sportu. Mnogo puta sam isticao da bez obzira na ulogu Melouna u razvoju Nikole Jokića sa njim na klupi Denver prosto ne može da napreduje dalje od nivoa do kog ga može dovesti jedan igrač.

JPR24

pre 2 godine

Za 15 minuta igre je resetovao Gobera kao niko !! Nažalost povreda, ali ne izgleda ništa opasno, a logično je da se nije vraćao, tek je četvrta utakmica u sezoni, niko lud ne rizikuje sada. Gordon je bio dobar, agresivan kako treba, ali ostalo, ajme ! Barton u svom fazonu par puta se zaleti u komplet ekipu protivnika pa je zna gde je heh, jo dobro, igrao je ipak korektno globalno, procenat šuta ok, nije lupao lude suteve za tri, pogodio jednu od tri pokušaja, nekad bi to bilo 10 pokušaja ! Moris odigrao bolje nego juče. Kampaco bunari u napadu, a Porter, to je već katastrofa !!

Marko

pre 2 godine

15 minuta, 24 poena, 8/9 sut iz igre...ovaj decko je najbolji igrac NBA lige nema nikakve dileme...pa bre pogledajte Embiida i Doncica kakvi ocajni procenti...znaci mozete da ga ne volite ali lik je MAJSTOR KOSARKE!!
Tri najpopularnija sporta na svetu: fudbal, kosarka, tenis Srbija ima njaboljeg u dva od tri...NEVEROVATNO
Stvarno steta sto ce samo unistiti karijeru u ovoj smesnoj ekipi Denvera, sa tvrdoglavim trenerom koji nece da promeni rezerviate sa klupe i precenjenim saigracen od 200 miliona sto ne moze da kreira sut sam sebi...TUGA

panter pudlica

pre 2 godine

Bez njega ne bi bili ni prosečna ekipa. Glavno da su Porteru dali najveći ugovor, kome je ovo bila prilika da se pokaže i povuče ekipu kada nema Jokića. Nešto nisam primetio da zaslužuje toliki ugovor.

Pera Ždera

pre 2 godine

Nikola povredio koleno u sudaru sa Goberom (koleno o' koleno). Izgleda nista strasno... Nisu rizikovali i u nastavku nije igrao. Nadajmo se najboljem (bar normalan deo ovog foruma). Komentarisati salje i nema nekog posebnog smisla al ajd, da pokusam..

Do povrede briljantna igra Jokica (za 15min), bez greske. 24p 6sk 6as, prave odluke, naostren. Prvi izlazak iz igre ostavlja tim na +3 protiv do tada odlicno raspolozenih Dzezera, klupa ulazi i gubi prednost serijom 0:14 za +11 Jute. Neverovatno su losi. Hitno im trebaju poeni (Barton, Bouns H.).

Da se vratim na startere. Barton i Porter ne mogu da igraju u istoj petorci... Nikada nisu mogli i nikada nece. Porter i dalje losi procenti (5 od 18 iz igre).

Da li Will "the thrill" opet lagano krece sa starim boljkama? Zaletanja u vise igraca, nerezonski sutevi pocetkom napada, visak driblinga. U drugom pol. dostaaa bolji pa i odlican ali srljanja se bude. Dobro je poceo sezonu, neka nastavi..

Gordon savrsen (9-13 20p), agresivan na svoj prepoznatljiv nacin, izolacijama, utrcavanjem iz pika ili drugog plana. Samo da nastavi. Moris napokon svoj, stabilan, siguran doprinos, efektni minuti, precizan sut (8-13 19p), Dozijer odsutan.

Dzamajkl Grin ne da ne doprinosi nista od pocetka sezone vec i kanali tim ozbiljno.. I ono malo suta pouzdanog sto je imao pretvorio je je u cigle. Tu i tamo dobra odbrana ali dosta tanko.

Rivers?? Mrtva trka ~0% doprinosa izmedju njega i Grina (br. 0). Ustvari, Grin bar "doprinosi" visinom dok je kod Riversa + to dodatni hendikep ekipi posebno sa Kampacom u istoj petorci koji svoje minute i mesto u rotaciji ipak opravdava energijom, organizacijom i odbranom.

Bouns H pod hitno na mesto Riversa u rotaciji ! Lako Ostina mogu vracati u ove dosadasnje minute ako se malac ne pokaze dobro.

I dalje stari problemi odbrane gde bekovi spolja nista ne brane (osim Kampaca na momente) ostavljajuci Jokica samog 1 na 2.

Problemi/moguca resenja Denvera.

Barton (vrv kroz minute startera) da krece sa klupe jer istoj mnogo fale poeni + ce prodisati Porter (dokazano toliko puta). Nazalost od ovoga nista dokle god je tu. Po prikazanoj igri vrv pre Porter sa klupe poenima ali nakon ugovora od 170+ milionceta, tesko da bi bilo iole logicno.

Bouns H. > Rivers zamena mesta, uloge i minita u rotaciji.

Dva Grina na parketu IPAK ne funkcionise. Novi Grin se pokazao do sada dobrk (i ako je def rano), posebno u odnosu na Milsapa u kontekstu plata/prikazano. Neophodan dobra zadoviljavajuca zamena Nikoli. Probati BBol konkretnije? Kada ako ne sada pocetkom sezone. Meloun :(

Svakako dosta problematicne rotacije, hemija, balans medju petorkama. U nadi da je sa Dzonijem sve ok i da ce Meloun pre nego kasnije malo izmesati, balansirati + uposliti talenat klinaca.

Aleksandar

pre 2 godine

Sreća nije strašno, hteo je Jokara da se vrati na teren ali mu nisu dali. Doktor ove igre, da je bilo bez ovog peha lagano jedan 40+p td. Uživanje je gledati ovog čoveka.

marko

pre 2 godine

Posto ne pise u clanku, Jokic izgleda da je dobro, izasao je na poluvremenu na parket da se zagrijava za drugo ali mu je prisao Meloun i rekao mu da ce da ga odmara za svaki slucaj. Nadam se da ce da se vrati vec u iducoj utakmici.

Ali 24 poena za 15 min uz jedan promasaj iz igre i to protiv Gobera (znam da ga puni stalno, ali je opet trostruki DPOY).

Stefi

pre 2 godine

15 minuta i najefikasniji na terenu protiv najboljeg defanzivca lige?! Nadam se da povreda nije ozbiljna, steta! Ako je teza povreda, denver bez njega ostaje bez pobeda...

Dragan Borca

pre 2 godine

Bas steta, kako je krenuo mati mila koja je ono lakoca, preciznost, kreacija i koordinacija pokreta, to bi bila monstruozna partija.

Porter sad vec zestoko zabrinjava

Rivers ne treba uopste igrati, a Faku samo 7-8 minuta. Bones i Zeke trebaju dobiti minute

JPR24

pre 2 godine

15 minuta, 24 poena, 8/9 sut iz igre...ovaj decko je najbolji igrac NBA lige nema nikakve dileme...pa bre pogledajte Embiida i Doncica kakvi ocajni procenti...znaci mozete da ga ne volite ali lik je MAJSTOR KOSARKE!!
Tri najpopularnija sporta na svetu: fudbal, kosarka, tenis Srbija ima njaboljeg u dva od tri...NEVEROVATNO
Stvarno steta sto ce samo unistiti karijeru u ovoj smesnoj ekipi Denvera, sa tvrdoglavim trenerom koji nece da promeni rezerviate sa klupe i precenjenim saigracen od 200 miliona sto ne moze da kreira sut sam sebi...TUGA
(Marko, 27. oktobar 2021 08:23)

Kuku lele Embiid… 14 poena nocas, od tih 14, 10 iz slobodnih bacanja ! Smešan lik…

Vinston Smit

pre 2 godine

Jedva su ga nagovorili da napusti igru. Meloun je morao da izađe na teren prilikom zagrevanja da bi ga ubedio. Mebitna utakmica na početku sezone, a Jokić je već spreman da ostavi svoje zdravlje na terenu. Kada bi deo te odlučnosti ostavio za dres sa državnim grbom, gde bi nam bio kraj? Ovako, od pet poziva, odbio je tri. Trebalo bi mu dati platu da igra za reprezentaciju. To bi ga verovatno pokrenulo.

marko

pre 2 godine

Posto ne pise u clanku, Jokic izgleda da je dobro, izasao je na poluvremenu na parket da se zagrijava za drugo ali mu je prisao Meloun i rekao mu da ce da ga odmara za svaki slucaj. Nadam se da ce da se vrati vec u iducoj utakmici.

Ali 24 poena za 15 min uz jedan promasaj iz igre i to protiv Gobera (znam da ga puni stalno, ali je opet trostruki DPOY).

Aleksandar

pre 2 godine

Sreća nije strašno, hteo je Jokara da se vrati na teren ali mu nisu dali. Doktor ove igre, da je bilo bez ovog peha lagano jedan 40+p td. Uživanje je gledati ovog čoveka.

Stefi

pre 2 godine

15 minuta i najefikasniji na terenu protiv najboljeg defanzivca lige?! Nadam se da povreda nije ozbiljna, steta! Ako je teza povreda, denver bez njega ostaje bez pobeda...

Marko

pre 2 godine

15 minuta, 24 poena, 8/9 sut iz igre...ovaj decko je najbolji igrac NBA lige nema nikakve dileme...pa bre pogledajte Embiida i Doncica kakvi ocajni procenti...znaci mozete da ga ne volite ali lik je MAJSTOR KOSARKE!!
Tri najpopularnija sporta na svetu: fudbal, kosarka, tenis Srbija ima njaboljeg u dva od tri...NEVEROVATNO
Stvarno steta sto ce samo unistiti karijeru u ovoj smesnoj ekipi Denvera, sa tvrdoglavim trenerom koji nece da promeni rezerviate sa klupe i precenjenim saigracen od 200 miliona sto ne moze da kreira sut sam sebi...TUGA

tocka

pre 2 godine

Trebalo bi mu dati platu da igra za reprezentaciju. To bi ga verovatno pokrenulo.
(Vinston Smit)

E baš u ovom greši većina koja nikako da shvati. U NBA i Denveru ima poštovanje koje MVP zaslužuje.
U reprezentaciji ga je trener zvao “debeli”, a o KSS da ne govorimo, i ko zna šta je još bilo medju zavidnim igračima. Tako da ima Nikola para da kupi sve naše igrače i napravi tim, ali njemu pre svega treba ukazati poštovanje, jer ne trebamo mi njemu, nego on nama. Sad on treba da se dodvorava nekom Miladinu koji pije pivo ispred prodavnice i uplaćuje tiket na 100 dinara i to mu je sav patriotizam. Ne ide to baš tako.

Dragan Feliks

pre 2 godine

Fenoenalna igra Jokića, uništavao je Jutu i posebno Gobera i uz podršku Gordona držao egal utakmicu. Na žalost došla je povreda i sprečila ga da verovatno ne pruži jednu od svojih najboljih partija. Denver je očito u velikom problemu jer uz nedostatke prve postave koji svakako postoje ( Barton u svom ludilu, Moris limitiran, MPJ još uvek totalno van forme ) klupa je izuzimajući Kampaca katastrofalna, jer Rivers je bivši košarkaš, a Grinovi apsolutno jednodimenzionalni igrači na pozicijama 4 koji se konstantno izvlače na šut za 3 poena pa ako pogode pogode, a pod obručima u oba pravca totalno nekorisni. I ne bi to bio toliki problem da Meloun na klupi nema 3 mlada i već sada bolja igrača ( Onaj ruki na poziciji beka, Nađi i Bol Bol ) koji su po svemu daleko raznovrsniji igrači. Ali Meloun ne bi bio to što jeste da se kao pijan plota ne drži neke svoje trenerske logike i poverenja u ,,iskusnije,, igrače. Umesto da razigrava mlade napravio je stereotipnu i pročitanu ekipu koja kompletno zavisi od jednog igrača, a nema pojedinca koji je svemoguć u timskom sportu. Mnogo puta sam isticao da bez obzira na ulogu Melouna u razvoju Nikole Jokića sa njim na klupi Denver prosto ne može da napreduje dalje od nivoa do kog ga može dovesti jedan igrač.

Pera Ždera

pre 2 godine

Nikola povredio koleno u sudaru sa Goberom (koleno o' koleno). Izgleda nista strasno... Nisu rizikovali i u nastavku nije igrao. Nadajmo se najboljem (bar normalan deo ovog foruma). Komentarisati salje i nema nekog posebnog smisla al ajd, da pokusam..

Do povrede briljantna igra Jokica (za 15min), bez greske. 24p 6sk 6as, prave odluke, naostren. Prvi izlazak iz igre ostavlja tim na +3 protiv do tada odlicno raspolozenih Dzezera, klupa ulazi i gubi prednost serijom 0:14 za +11 Jute. Neverovatno su losi. Hitno im trebaju poeni (Barton, Bouns H.).

Da se vratim na startere. Barton i Porter ne mogu da igraju u istoj petorci... Nikada nisu mogli i nikada nece. Porter i dalje losi procenti (5 od 18 iz igre).

Da li Will "the thrill" opet lagano krece sa starim boljkama? Zaletanja u vise igraca, nerezonski sutevi pocetkom napada, visak driblinga. U drugom pol. dostaaa bolji pa i odlican ali srljanja se bude. Dobro je poceo sezonu, neka nastavi..

Gordon savrsen (9-13 20p), agresivan na svoj prepoznatljiv nacin, izolacijama, utrcavanjem iz pika ili drugog plana. Samo da nastavi. Moris napokon svoj, stabilan, siguran doprinos, efektni minuti, precizan sut (8-13 19p), Dozijer odsutan.

Dzamajkl Grin ne da ne doprinosi nista od pocetka sezone vec i kanali tim ozbiljno.. I ono malo suta pouzdanog sto je imao pretvorio je je u cigle. Tu i tamo dobra odbrana ali dosta tanko.

Rivers?? Mrtva trka ~0% doprinosa izmedju njega i Grina (br. 0). Ustvari, Grin bar "doprinosi" visinom dok je kod Riversa + to dodatni hendikep ekipi posebno sa Kampacom u istoj petorci koji svoje minute i mesto u rotaciji ipak opravdava energijom, organizacijom i odbranom.

Bouns H pod hitno na mesto Riversa u rotaciji ! Lako Ostina mogu vracati u ove dosadasnje minute ako se malac ne pokaze dobro.

I dalje stari problemi odbrane gde bekovi spolja nista ne brane (osim Kampaca na momente) ostavljajuci Jokica samog 1 na 2.

Problemi/moguca resenja Denvera.

Barton (vrv kroz minute startera) da krece sa klupe jer istoj mnogo fale poeni + ce prodisati Porter (dokazano toliko puta). Nazalost od ovoga nista dokle god je tu. Po prikazanoj igri vrv pre Porter sa klupe poenima ali nakon ugovora od 170+ milionceta, tesko da bi bilo iole logicno.

Bouns H. > Rivers zamena mesta, uloge i minita u rotaciji.

Dva Grina na parketu IPAK ne funkcionise. Novi Grin se pokazao do sada dobrk (i ako je def rano), posebno u odnosu na Milsapa u kontekstu plata/prikazano. Neophodan dobra zadoviljavajuca zamena Nikoli. Probati BBol konkretnije? Kada ako ne sada pocetkom sezone. Meloun :(

Svakako dosta problematicne rotacije, hemija, balans medju petorkama. U nadi da je sa Dzonijem sve ok i da ce Meloun pre nego kasnije malo izmesati, balansirati + uposliti talenat klinaca.

Vinston Smit

pre 2 godine

Jedva su ga nagovorili da napusti igru. Meloun je morao da izađe na teren prilikom zagrevanja da bi ga ubedio. Mebitna utakmica na početku sezone, a Jokić je već spreman da ostavi svoje zdravlje na terenu. Kada bi deo te odlučnosti ostavio za dres sa državnim grbom, gde bi nam bio kraj? Ovako, od pet poziva, odbio je tri. Trebalo bi mu dati platu da igra za reprezentaciju. To bi ga verovatno pokrenulo.

panter pudlica

pre 2 godine

Bez njega ne bi bili ni prosečna ekipa. Glavno da su Porteru dali najveći ugovor, kome je ovo bila prilika da se pokaže i povuče ekipu kada nema Jokića. Nešto nisam primetio da zaslužuje toliki ugovor.

Dragan Borca

pre 2 godine

Bas steta, kako je krenuo mati mila koja je ono lakoca, preciznost, kreacija i koordinacija pokreta, to bi bila monstruozna partija.

Porter sad vec zestoko zabrinjava

Rivers ne treba uopste igrati, a Faku samo 7-8 minuta. Bones i Zeke trebaju dobiti minute

JPR24

pre 2 godine

15 minuta, 24 poena, 8/9 sut iz igre...ovaj decko je najbolji igrac NBA lige nema nikakve dileme...pa bre pogledajte Embiida i Doncica kakvi ocajni procenti...znaci mozete da ga ne volite ali lik je MAJSTOR KOSARKE!!
Tri najpopularnija sporta na svetu: fudbal, kosarka, tenis Srbija ima njaboljeg u dva od tri...NEVEROVATNO
Stvarno steta sto ce samo unistiti karijeru u ovoj smesnoj ekipi Denvera, sa tvrdoglavim trenerom koji nece da promeni rezerviate sa klupe i precenjenim saigracen od 200 miliona sto ne moze da kreira sut sam sebi...TUGA
(Marko, 27. oktobar 2021 08:23)

Kuku lele Embiid… 14 poena nocas, od tih 14, 10 iz slobodnih bacanja ! Smešan lik…

Pera Ždera

pre 2 godine

Oduzmes Embiidu Simonsa, oduzmes mu deo slobodnih bacanja = 14 poena za 30 min. I od tih 14 poena 10 dao iz sl bacanja :)

Oduzmes Jokicu Jamala, oduzmes mu bacanja koja svejedno nikada nije ni imao ni blizu kao iznad pomenuti = 26 poena za 15 min + MVP :)

Da ima i priblizan tretman kao toliko gurani pojedini igraci, imao bi 30p u proseku. Ni ovako nije daleko a opet u predsezoni stavljaju Embiida, Luku itd.. ispred Nikole u MVP trci ili na listama najboljih igraca... A realnost je da Nikolu ne moze da cuva ni "najbolji" defanzivac lige i da je jednostavno najbolji i timski najuticajniji kosarkas ove medijski "objektivno" komentarisane i analizirane lige :)

Pop

pre 2 godine

Pa ovo je odlicno ako propusta sledecu utakmicu. Taman da silni Denver vidi gde je bez njega i da se Porteru omoguci vise lopti pa da dominira.

Dag Kristi

pre 2 godine

Denver izgubio od Jute. To je suština timskig sporta a ne da li je Jokić nadigrao Gobera. Nije ovo dosadni tenis. 

Sporcki pozdrav
(Hik, 27. oktobar 2021 10:30)

Ako je timski sport, kako objašnjavaš da je Jokić učestvovao u 40 od 60 poena svog TIMA? Gde mu je taj tim, šta oni predstavljaju na terenu? Jokić nije nadigrao, nego je uništio Gobera.

JPR24

pre 2 godine

Samo nenormalan covek moze da se raduje bilo cijoj povredi. Ovde sam inace samo da kazem da me vest ne zanima i da ovom decku pozelim sto brzi oporavak.
(Keynes, 27. oktobar 2021 09:18)

Taj koji se raduje bilo cijoj povredi nije Čovek ! I ja neke igrače ne volim, razlog nije bitan, ali mi nikad ne bi palo na pamet da se radujem u slučaju povrede !!

Keynes

pre 2 godine

Samo nenormalan covek moze da se raduje bilo cijoj povredi. Ovde sam inace samo da kazem da me vest ne zanima i da ovom decku pozelim sto brzi oporavak.

JPR24

pre 2 godine

Žešći igrač pa Gober...
(Zeleni Zub, krajnje bistrog uma, 27. oktobar 2021 11:11)

Pa barem igra, bori se, nije kao Embiid koji je “kandidat” za MVP titulu a od 14 poena ubaci 10 sa libije slobodnjaka ! Gober nije klasa, ok, ali igra čovek, koristi ono sto ima i ne folira se !

Bili

pre 2 godine

Eto šta ti se desi kada leto provedeš sa reprezentacijom umesto de se posvetiš sebi! Čekaj ...
(Ivan, 27. oktobar 2021 09:14)

Druze, takva vrsta komentara je zaista losa karma. Cuvaj se, da se ne dogodi i tebi.

steva

pre 2 godine

Bas steta , da je zavrsio utakmicu opet bi Goberu ubacio preko 40 poena ...uz tripldabl . Ako neko nije zeleo , vreme mu je da prizna ...Jokica niko ziv u ligi ne moze da brani .
Elem , meni se cini da Porter nije bas najsrecniji , verujem da misli kako dobija nedovoljan broj lopti , zelo bi da sutne vise puta .
Ali , covek se vratio posle pauze bez da je unapredio svoju igru za jotu .
Ne ume nista da iskrejira , ne ume da igra jedan na jedan , kad spusti loptu na zemlju zavrsio je pricu . Stoji na 6 metara , ne kata , ne mrda ? Zasto ne bi usao u reket , ako Jokic i Gordon "strechaju" , reket ostane prazan ...a njega uvek cuva nizi igrac . Uvek je mismech .
Dakle , jedini ko je napredovao je Gordon , ali i on jos uvek moze dobro da odigra samo jedno poluvreme , kao i divljak Barton .
E da mu je Obradovic trener ,zavalio bi mu danadaru na keca .
Covek se ponasa kao ona deca iz osnvone skole , zgrabi loptu , sagne glavu i juriiiis . Ok , ubaci znam , ali ne mozes ti druze da zavrsisi 6 napada za redom , a ostli da gledaju i da se lade . itd itd.

JPR24

pre 2 godine

Za 15 minuta igre je resetovao Gobera kao niko !! Nažalost povreda, ali ne izgleda ništa opasno, a logično je da se nije vraćao, tek je četvrta utakmica u sezoni, niko lud ne rizikuje sada. Gordon je bio dobar, agresivan kako treba, ali ostalo, ajme ! Barton u svom fazonu par puta se zaleti u komplet ekipu protivnika pa je zna gde je heh, jo dobro, igrao je ipak korektno globalno, procenat šuta ok, nije lupao lude suteve za tri, pogodio jednu od tri pokušaja, nekad bi to bilo 10 pokušaja ! Moris odigrao bolje nego juče. Kampaco bunari u napadu, a Porter, to je već katastrofa !!

Gde ja živim

pre 2 godine

E sudbino kleta. Ništa gore nego kad ovako krene da se igra i misliš sad će do 50, a možda i više i onda glupost. Baš šteta. Dobro da nije ozbiljno.

bskfan

pre 2 godine

Sa odigranih 15 minuta najbolji strelac na utakmici. U momentu kad je izasao Denver je sa njim bio +7 a bez njega -9 i to protiv najboljeg defanzivnog centra u NBA.

Kao sto se i znalo, kad nema Jokica onda je Denver u problemu jer oni drugog centra nemaju. Covek da ne poveruje da je to moguce. Problem bekova je vec konstanta. Moris i PJ mogu da se provuku dok igraju sa starterima ali je klupa u totalnom haosu. MPJ ne moze da nadje svoju igru ali on nije problem; sinoc je igrao punih 38 minuta i bio +2. Po imenima klupa nije tako losa, imaju barem 3 igraca koji mogu da igraju i kao starteri ali ih ubija nedostatak centra i jedan dobar plej. Kampaco je odlican primer da ti dodavanja nista ne vrede ako nemas sut...niko ga ne cuva, svi igraci pokriveni, i onda se desi da za 19 minuta kao plaj imas samo jednu asistenciju i budes -17.

bob

pre 2 godine

koleno o koleno. ko god je igrao kosarku zna, boli cc mesec dana ali nije nista ozbiljno. proci ce. opet bi imao 50 protiv gobera da se nije povredio

Sir Charles

pre 2 godine

Gober je najprecenjeniji defanzivac u istoriji lige,bez koordinacije pokreta,koga Jokic redovno puni,Embid mu je ubacio 40 i pomerao ga jednom rukom kao svoje dete a veteran Pau Gasol mu ubacio 40 i to u finalu eura.

ludivan

pre 2 godine

Koliko je evropska kosarka u kanalu neverovatno. Gledam sinoc NBA, pa to je ubrzani snimak onoga sto se igra u Evropi. Sinocni mecevi u Evropi samo su Olimpijakos i Alba prebacili 80 poena, zaista neverovatno a pritom negledljiva kosarka, to pre par godina sam uzivao u Evropskoj kosarci ovo sada je zivi ocaj.

Djenka

pre 2 godine

Malo je Jokić za Denver. Gubili su i sa njim do povrede. Potreban je još jedan centar.
(Danilo, 27. oktobar 2021 09:48)

Zavisi sta im je cilj. Titula im nije u planu, vazno je samo da se dobro igra i pravi cirkus. To donosi pare. Tako da Denver ima sve sto im treba da i ove godine dodju do plejofa i da zabave svoje navijace. I to za sitne pare u poredjenju sa ostalim timovima kao LA ili Bruklin.

Nikola im je kao i Doncic jedna od retkih belih zvezda sto ih cini jos interesantnijim.

pedagog u diaspori

pre 2 godine

Ovaj Rivers opet ista prica kao u predhodnim timovima. “Rilja” dok ne dobije ugovor I novac. Posle toga samo de bavi svojim automobilima I vise vremena je u garazi nego na terenu.

Steva

pre 2 godine

A niko da primeti da je povreda posledica toga što zapne uvek protiv Gobera, a tek 4. kolo. A da ne pričamo da se tek skoro porodio.
(Tandžara, 27. oktobar 2021 10:00)

Povreda je posledica ciste slucajnosti. Gober ga je kolenom sasvim slucajno udario u koleno. To je moglo da se desi i da je samo stajao tu, ne radeci nista. A da je prosto pustio Gobera, bilo bi - "eto kolika je rupa u odbrani ...". Inace, odbrane se skoro nisu ni igrale. I komentatori su to konstatovali - "kao da je revijalna utakmica".

posmatrač

pre 2 godine

Pa ovo je odlicno ako propusta sledecu utakmicu. Taman da silni Denver vidi gde je bez njega i da se Porteru omoguci vise lopti pa da dominira.
(Pop, 27. oktobar 2021 09:11)

Mislim da su sada imali čitavo drugo poluvreme protiv jedne ozbiljne ekipe da sve to dobro vide, i to je i jedina dobra stvar za Denver, u vezi sa ovom povredom Jokića.
Dakle, kada se pogleda situacija na kraju ovog meča, MPJ je proveo najviše minuta u igri i imao je najviše upućenih šuteva ka košu, u čitavoj ekipi Denvera. I uz sve to, imao je najlošije procente šuta, od igrača iz prve petorke.
Nisam gledao ovu utakmicu, ali mi je na ovom Jokićevom snimku pažnju privukla činjenica da je MPJ dao čak 7 od tih svojih 13 poena posle Nikolinih dodavanja, u tom prvom poluvremenu. To su bila 3 šuta, a pošto je imao 5/18 to znači da mu je sve ostalo bilo 2/15 (0/5 za dva i 2/10 za tri), što je veoma loše za igrača te cene i tih očekivanja.
Gotovo sam siguran da će čak i sam MPJ (možda i uz malu pomoć prijatelja) izvući neke zaključke posle svega ovoga, da će se malo spustiti na zemlju (i pored visokog ugovora), i da neće biti potrebno da odigraju još neki meč gde će se oslanjati samo (najviše) na njega.

JPR24

pre 2 godine

Tvrdim da bi Partizan u punom Pioniru rutinirao Denver bez Jokica!
(Majmun, 27. oktobar 2021 11:24)

Rutinirala bi ih pola evrope… Zvezda da zalepi LeBranka na Portera i gotovo, Kalina uzme Bartona i ćao. A kod nas Zagorac bi ih pojeo, plejevi bi pukli od smeha tokom igre ! Jokic je 95% ekipe Denvera. Meloun brat, svaka njemu cast, dobar čovek, nema sumnje, ali ove ostale mora da gazi, da se zna ko je ko, da se zna ko ima zadnju reč !! Pogotovo sa Porterom ! Taj bi u evropi dobio takve Zauske za njegovu igru da bi sevale varnice u svakom ozbiljno klubu !!

Tandžara

pre 2 godine

A niko da primeti da je povreda posledica toga što zapne uvek protiv Gobera, a tek 4. kolo. A da ne pričamo da se tek skoro porodio.

zum

pre 2 godine

tocka

Besramna zamena teza i izvrtanje činjenica, da ne kažem laži. Taj KSS koji pljuješ (a jeste leglo svega i svačega) je doveo za selektora Kokoškova kako bi se namolio Jokić da igra, još su hteli da zovu Melouna da bude u stručnom štabu. Jokiću nisu potrebni hejteri pored ovakvih fanova.
(Aleks, 27. oktobar 2021 10:22)

Momak je apsolutno u pravu.
Nista nije slagao, uz to Meloun je bio u stručnom štabu Stbija na SP, znaš ono, kad je Birča bio starter pre Jokića, a Bogdan je imao svu slobodu, da šutne milion puta i da lopta bude samo njegova.Tako je bilo kod Saleta(kome ipak ne mogu da osporim neke selektorske uspehe pre toga)...

Koji moj

pre 2 godine

Razlika je u tome da Rudi nije znao gde je lopta prvo poluvreme a onda u drugom postao najbolji strelac ekipe a isti igrac je izbacio Nikolu ( i ja bi da me tako pravio na budalu )

Locutus

pre 2 godine

Tvrdim da bi Partizan u punom Pioniru rutinirao Denver bez Jokica!
(Majmun, 27. oktobar 2021 11:24)

Nemoj se zanositi, 15-20 razlike za Denver po evropskim pravilima. Po NBA 20+. Sa Jokićem otprilike 130:70.

Mali Hijavata

pre 2 godine

15 minuta, 24 poena, 8/9 sut iz igre...ovaj decko je najbolji igrac NBA lige nema nikakve dileme...pa bre pogledajte Embiida i Doncica kakvi ocajni procenti...znaci mozete da ga ne volite ali lik je MAJSTOR KOSARKE!!
Tri najpopularnija sporta na svetu: fudbal, kosarka, tenis Srbija ima njaboljeg u dva od tri...NEVEROVATNO
Stvarno steta sto ce samo unistiti karijeru u ovoj smesnoj ekipi Denvera, sa tvrdoglavim trenerom koji nece da promeni rezerviate sa klupe i precenjenim saigracen od 200 miliona sto ne moze da kreira sut sam sebi...TUGA
(Marko, 27. oktobar 2021 08:23)


Ne samo da nam propada nekada zlatni sport, već i ljubitelji tog sporta pojma nemaju. Teške smo neznalice postali.

smeh

pre 2 godine

@azra

Ko je tebi drmao kavez sinoć? Poštedi nas tvojih gluposti i nemoj više komentarisati. Nego zašto li su ovi dali onolike pare Porteru? Dečko izgleda kao penzioner koji je došao malko da se istrči. A ona kontra kada ga je onaj lik zalepio, verovatno bi se više potrudio na treningu da ubrza i postigne poene. Dečko umislio da je sam na terenu. Ni ostali nisu nešto bolji, promašuju ceo obruč a sami na šutu ali barem trče, nude se u napadu i trude za razliku od ove "zvezde". A šteta za Jokića. Očigledno je opet bio raspoložen da uništi tog vrhunskog defanzivca i utrpa 40+ poena. Izgleda da mu se Gober ili neko drugi iz Jute ozbiljno zamerio.

Aleks

pre 2 godine

tocka

Besramna zamena teza i izvrtanje činjenica, da ne kažem laži. Taj KSS koji pljuješ (a jeste leglo svega i svačega) je doveo za selektora Kokoškova kako bi se namolio Jokić da igra, još su hteli da zovu Melouna da bude u stručnom štabu. Jokiću nisu potrebni hejteri pored ovakvih fanova.

Dr

pre 2 godine

Paljevine, Gobert je vrhunski defanzivac ali je rim protector, to što je došlo vreme da centri pucaju sa trica to je drugo. Gasol i Gobert su se klali kad god se sretnu Memfis i Juta. A vi očekujete da rim protector zaustavi bukvalno igrača koji gomilu vremena provodi van trice? Pa bravo. Jokara je pokazao da je klasa, ali igrač poput Dejvisa je idealan čuvar za njega. Što ne pišete o tome?

azra

pre 2 godine

Gotovo sam siguran da će čak i sam MPJ (možda i uz malu pomoć prijatelja) izvući neke zaključke posle svega ovoga, da će se malo spustiti na zemlju (i pored visokog ugovora), i da neće biti potrebno da odigraju još neki meč gde će se oslanjati samo (najviše) na njega.
(posmatrač, 27. oktobar 2021 10:42)

Na osnovu dve cetvrtine jedne kosarkaske utakmice, ti i ostali idopoklonici Jokicevog kulta donosite zakljucak kako Denver ne moze bez igraca za koga su pravljene sve akcije koje Denver igra.
Svaka vam cast na poznavanju kosarke.
Medjutim, sta cemo sa utakmicom predsezone koju je Denver lagano dobio bez Jokica?
Razumem da odigraju 10 utakmica bez njega, te onda donesete zakljucak, ali ovo je smesno. Naravno, svi napadaju Portera sto se usudio da trazi max ugovor i sto trazi malo vise loptu u svom posedu.
I ja bih trazio na njegovom mestu, kada bi svaki napad isao preko coveka koji nije u stanju da u playoff utakmici ili SP napravi vise od 3as, a lopta stalno u njegovim rukama. Jokiceve asistencije u ozbiljnoj takmicarskoj kosarci na kojoj se igra inteligentna odbrana ne mogu da prodju. I sada ako vrhunski suter poput Portera samo treba da ceka u uglu da ga Jokic iskoristi za koju asistenciju, ili da igra odbranu za njega posto je Jokic i dalje rupa u odbrani, onda mali treba da ide i igra za neku ozbiljniju ekipu. Ekipa koja igra za neciju statistiku ne ide dalje od I,II kruga. Tako su uvek prolazile ekipe statisticara poput Westbrooka,Jokica i slicnih.

Dex

pre 2 godine

Ali 24 poena za 15 min uz jedan promasaj iz igre i to protiv Gobera (znam da ga puni stalno, ali je opet trostruki DPOY).
(marko, 27. oktobar 2021 08:11)

To je krajnje impresivno, svaka mu cast. Medjutim otkako se ovako igra kosarka ja je vise ne gledam i jako slabo pratim; postala je individualni sport. Razumljivo ako to donosi rezultate, ali meni negledljivo.

Vjernik

pre 2 godine

Juče ga školuje kao i uvijek onaj mikrofonac Alen i ovde opšti muk. Danas Jolovi svedoci, tj. njih 4,5 su u ekstazi.
Kakve paljevine i licemeri.

David

pre 2 godine

Partizan bi u punom pioniru dobio i Denver sa Jokicem,to sto on protiv Gobera ciji je rad nogu poput bambija na ledu moze da igra 1v1 jer je igra rasirena,ovde bi to mogao da zaboravi,zato ga je Scola izdominirao u svakom 1v1 duelu. Plus vredjanje sa tribina i psiholoski uticaj. Cuj 130-70 pa Denver nije Americki Dream Team.

pipi duga carapa

pre 2 godine

Nemoj se zanositi, 15-20 razlike za Denver po evropskim pravilima. Po NBA 20+. Sa Jokićem otprilike 130:70.
(Locutus, 27. oktobar 2021 13:37)

Po kom kursu si odlucio da racunas? Nesto panteru slabije ide matematika.

Vinston Smit

pre 2 godine

Jedva su ga nagovorili da napusti igru. Meloun je morao da izađe na teren prilikom zagrevanja da bi ga ubedio. Mebitna utakmica na početku sezone, a Jokić je već spreman da ostavi svoje zdravlje na terenu. Kada bi deo te odlučnosti ostavio za dres sa državnim grbom, gde bi nam bio kraj? Ovako, od pet poziva, odbio je tri. Trebalo bi mu dati platu da igra za reprezentaciju. To bi ga verovatno pokrenulo.

azra

pre 2 godine

Gotovo sam siguran da će čak i sam MPJ (možda i uz malu pomoć prijatelja) izvući neke zaključke posle svega ovoga, da će se malo spustiti na zemlju (i pored visokog ugovora), i da neće biti potrebno da odigraju još neki meč gde će se oslanjati samo (najviše) na njega.
(posmatrač, 27. oktobar 2021 10:42)

Na osnovu dve cetvrtine jedne kosarkaske utakmice, ti i ostali idopoklonici Jokicevog kulta donosite zakljucak kako Denver ne moze bez igraca za koga su pravljene sve akcije koje Denver igra.
Svaka vam cast na poznavanju kosarke.
Medjutim, sta cemo sa utakmicom predsezone koju je Denver lagano dobio bez Jokica?
Razumem da odigraju 10 utakmica bez njega, te onda donesete zakljucak, ali ovo je smesno. Naravno, svi napadaju Portera sto se usudio da trazi max ugovor i sto trazi malo vise loptu u svom posedu.
I ja bih trazio na njegovom mestu, kada bi svaki napad isao preko coveka koji nije u stanju da u playoff utakmici ili SP napravi vise od 3as, a lopta stalno u njegovim rukama. Jokiceve asistencije u ozbiljnoj takmicarskoj kosarci na kojoj se igra inteligentna odbrana ne mogu da prodju. I sada ako vrhunski suter poput Portera samo treba da ceka u uglu da ga Jokic iskoristi za koju asistenciju, ili da igra odbranu za njega posto je Jokic i dalje rupa u odbrani, onda mali treba da ide i igra za neku ozbiljniju ekipu. Ekipa koja igra za neciju statistiku ne ide dalje od I,II kruga. Tako su uvek prolazile ekipe statisticara poput Westbrooka,Jokica i slicnih.

Dr

pre 2 godine

Paljevine, Gobert je vrhunski defanzivac ali je rim protector, to što je došlo vreme da centri pucaju sa trica to je drugo. Gasol i Gobert su se klali kad god se sretnu Memfis i Juta. A vi očekujete da rim protector zaustavi bukvalno igrača koji gomilu vremena provodi van trice? Pa bravo. Jokara je pokazao da je klasa, ali igrač poput Dejvisa je idealan čuvar za njega. Što ne pišete o tome?

Mali Hijavata

pre 2 godine

15 minuta, 24 poena, 8/9 sut iz igre...ovaj decko je najbolji igrac NBA lige nema nikakve dileme...pa bre pogledajte Embiida i Doncica kakvi ocajni procenti...znaci mozete da ga ne volite ali lik je MAJSTOR KOSARKE!!
Tri najpopularnija sporta na svetu: fudbal, kosarka, tenis Srbija ima njaboljeg u dva od tri...NEVEROVATNO
Stvarno steta sto ce samo unistiti karijeru u ovoj smesnoj ekipi Denvera, sa tvrdoglavim trenerom koji nece da promeni rezerviate sa klupe i precenjenim saigracen od 200 miliona sto ne moze da kreira sut sam sebi...TUGA
(Marko, 27. oktobar 2021 08:23)


Ne samo da nam propada nekada zlatni sport, već i ljubitelji tog sporta pojma nemaju. Teške smo neznalice postali.

Tandžara

pre 2 godine

A niko da primeti da je povreda posledica toga što zapne uvek protiv Gobera, a tek 4. kolo. A da ne pričamo da se tek skoro porodio.

David

pre 2 godine

Partizan bi u punom pioniru dobio i Denver sa Jokicem,to sto on protiv Gobera ciji je rad nogu poput bambija na ledu moze da igra 1v1 jer je igra rasirena,ovde bi to mogao da zaboravi,zato ga je Scola izdominirao u svakom 1v1 duelu. Plus vredjanje sa tribina i psiholoski uticaj. Cuj 130-70 pa Denver nije Americki Dream Team.

Marko

pre 2 godine

15 minuta, 24 poena, 8/9 sut iz igre...ovaj decko je najbolji igrac NBA lige nema nikakve dileme...pa bre pogledajte Embiida i Doncica kakvi ocajni procenti...znaci mozete da ga ne volite ali lik je MAJSTOR KOSARKE!!
Tri najpopularnija sporta na svetu: fudbal, kosarka, tenis Srbija ima njaboljeg u dva od tri...NEVEROVATNO
Stvarno steta sto ce samo unistiti karijeru u ovoj smesnoj ekipi Denvera, sa tvrdoglavim trenerom koji nece da promeni rezerviate sa klupe i precenjenim saigracen od 200 miliona sto ne moze da kreira sut sam sebi...TUGA

tocka

pre 2 godine

Trebalo bi mu dati platu da igra za reprezentaciju. To bi ga verovatno pokrenulo.
(Vinston Smit)

E baš u ovom greši većina koja nikako da shvati. U NBA i Denveru ima poštovanje koje MVP zaslužuje.
U reprezentaciji ga je trener zvao “debeli”, a o KSS da ne govorimo, i ko zna šta je još bilo medju zavidnim igračima. Tako da ima Nikola para da kupi sve naše igrače i napravi tim, ali njemu pre svega treba ukazati poštovanje, jer ne trebamo mi njemu, nego on nama. Sad on treba da se dodvorava nekom Miladinu koji pije pivo ispred prodavnice i uplaćuje tiket na 100 dinara i to mu je sav patriotizam. Ne ide to baš tako.

Vjernik

pre 2 godine

Juče ga školuje kao i uvijek onaj mikrofonac Alen i ovde opšti muk. Danas Jolovi svedoci, tj. njih 4,5 su u ekstazi.
Kakve paljevine i licemeri.

marko

pre 2 godine

Posto ne pise u clanku, Jokic izgleda da je dobro, izasao je na poluvremenu na parket da se zagrijava za drugo ali mu je prisao Meloun i rekao mu da ce da ga odmara za svaki slucaj. Nadam se da ce da se vrati vec u iducoj utakmici.

Ali 24 poena za 15 min uz jedan promasaj iz igre i to protiv Gobera (znam da ga puni stalno, ali je opet trostruki DPOY).

zum

pre 2 godine

tocka

Besramna zamena teza i izvrtanje činjenica, da ne kažem laži. Taj KSS koji pljuješ (a jeste leglo svega i svačega) je doveo za selektora Kokoškova kako bi se namolio Jokić da igra, još su hteli da zovu Melouna da bude u stručnom štabu. Jokiću nisu potrebni hejteri pored ovakvih fanova.
(Aleks, 27. oktobar 2021 10:22)

Momak je apsolutno u pravu.
Nista nije slagao, uz to Meloun je bio u stručnom štabu Stbija na SP, znaš ono, kad je Birča bio starter pre Jokića, a Bogdan je imao svu slobodu, da šutne milion puta i da lopta bude samo njegova.Tako je bilo kod Saleta(kome ipak ne mogu da osporim neke selektorske uspehe pre toga)...

Aleksandar

pre 2 godine

Sreća nije strašno, hteo je Jokara da se vrati na teren ali mu nisu dali. Doktor ove igre, da je bilo bez ovog peha lagano jedan 40+p td. Uživanje je gledati ovog čoveka.

Dex

pre 2 godine

Ali 24 poena za 15 min uz jedan promasaj iz igre i to protiv Gobera (znam da ga puni stalno, ali je opet trostruki DPOY).
(marko, 27. oktobar 2021 08:11)

To je krajnje impresivno, svaka mu cast. Medjutim otkako se ovako igra kosarka ja je vise ne gledam i jako slabo pratim; postala je individualni sport. Razumljivo ako to donosi rezultate, ali meni negledljivo.

Bili

pre 2 godine

Eto šta ti se desi kada leto provedeš sa reprezentacijom umesto de se posvetiš sebi! Čekaj ...
(Ivan, 27. oktobar 2021 09:14)

Druze, takva vrsta komentara je zaista losa karma. Cuvaj se, da se ne dogodi i tebi.

Pera Ždera

pre 2 godine

Nikola povredio koleno u sudaru sa Goberom (koleno o' koleno). Izgleda nista strasno... Nisu rizikovali i u nastavku nije igrao. Nadajmo se najboljem (bar normalan deo ovog foruma). Komentarisati salje i nema nekog posebnog smisla al ajd, da pokusam..

Do povrede briljantna igra Jokica (za 15min), bez greske. 24p 6sk 6as, prave odluke, naostren. Prvi izlazak iz igre ostavlja tim na +3 protiv do tada odlicno raspolozenih Dzezera, klupa ulazi i gubi prednost serijom 0:14 za +11 Jute. Neverovatno su losi. Hitno im trebaju poeni (Barton, Bouns H.).

Da se vratim na startere. Barton i Porter ne mogu da igraju u istoj petorci... Nikada nisu mogli i nikada nece. Porter i dalje losi procenti (5 od 18 iz igre).

Da li Will "the thrill" opet lagano krece sa starim boljkama? Zaletanja u vise igraca, nerezonski sutevi pocetkom napada, visak driblinga. U drugom pol. dostaaa bolji pa i odlican ali srljanja se bude. Dobro je poceo sezonu, neka nastavi..

Gordon savrsen (9-13 20p), agresivan na svoj prepoznatljiv nacin, izolacijama, utrcavanjem iz pika ili drugog plana. Samo da nastavi. Moris napokon svoj, stabilan, siguran doprinos, efektni minuti, precizan sut (8-13 19p), Dozijer odsutan.

Dzamajkl Grin ne da ne doprinosi nista od pocetka sezone vec i kanali tim ozbiljno.. I ono malo suta pouzdanog sto je imao pretvorio je je u cigle. Tu i tamo dobra odbrana ali dosta tanko.

Rivers?? Mrtva trka ~0% doprinosa izmedju njega i Grina (br. 0). Ustvari, Grin bar "doprinosi" visinom dok je kod Riversa + to dodatni hendikep ekipi posebno sa Kampacom u istoj petorci koji svoje minute i mesto u rotaciji ipak opravdava energijom, organizacijom i odbranom.

Bouns H pod hitno na mesto Riversa u rotaciji ! Lako Ostina mogu vracati u ove dosadasnje minute ako se malac ne pokaze dobro.

I dalje stari problemi odbrane gde bekovi spolja nista ne brane (osim Kampaca na momente) ostavljajuci Jokica samog 1 na 2.

Problemi/moguca resenja Denvera.

Barton (vrv kroz minute startera) da krece sa klupe jer istoj mnogo fale poeni + ce prodisati Porter (dokazano toliko puta). Nazalost od ovoga nista dokle god je tu. Po prikazanoj igri vrv pre Porter sa klupe poenima ali nakon ugovora od 170+ milionceta, tesko da bi bilo iole logicno.

Bouns H. > Rivers zamena mesta, uloge i minita u rotaciji.

Dva Grina na parketu IPAK ne funkcionise. Novi Grin se pokazao do sada dobrk (i ako je def rano), posebno u odnosu na Milsapa u kontekstu plata/prikazano. Neophodan dobra zadoviljavajuca zamena Nikoli. Probati BBol konkretnije? Kada ako ne sada pocetkom sezone. Meloun :(

Svakako dosta problematicne rotacije, hemija, balans medju petorkama. U nadi da je sa Dzonijem sve ok i da ce Meloun pre nego kasnije malo izmesati, balansirati + uposliti talenat klinaca.

Aleks

pre 2 godine

tocka

Besramna zamena teza i izvrtanje činjenica, da ne kažem laži. Taj KSS koji pljuješ (a jeste leglo svega i svačega) je doveo za selektora Kokoškova kako bi se namolio Jokić da igra, još su hteli da zovu Melouna da bude u stručnom štabu. Jokiću nisu potrebni hejteri pored ovakvih fanova.

Dag Kristi

pre 2 godine

Denver izgubio od Jute. To je suština timskig sporta a ne da li je Jokić nadigrao Gobera. Nije ovo dosadni tenis. 

Sporcki pozdrav
(Hik, 27. oktobar 2021 10:30)

Ako je timski sport, kako objašnjavaš da je Jokić učestvovao u 40 od 60 poena svog TIMA? Gde mu je taj tim, šta oni predstavljaju na terenu? Jokić nije nadigrao, nego je uništio Gobera.

JPR24

pre 2 godine

Tvrdim da bi Partizan u punom Pioniru rutinirao Denver bez Jokica!
(Majmun, 27. oktobar 2021 11:24)

Rutinirala bi ih pola evrope… Zvezda da zalepi LeBranka na Portera i gotovo, Kalina uzme Bartona i ćao. A kod nas Zagorac bi ih pojeo, plejevi bi pukli od smeha tokom igre ! Jokic je 95% ekipe Denvera. Meloun brat, svaka njemu cast, dobar čovek, nema sumnje, ali ove ostale mora da gazi, da se zna ko je ko, da se zna ko ima zadnju reč !! Pogotovo sa Porterom ! Taj bi u evropi dobio takve Zauske za njegovu igru da bi sevale varnice u svakom ozbiljno klubu !!

steva

pre 2 godine

Bas steta , da je zavrsio utakmicu opet bi Goberu ubacio preko 40 poena ...uz tripldabl . Ako neko nije zeleo , vreme mu je da prizna ...Jokica niko ziv u ligi ne moze da brani .
Elem , meni se cini da Porter nije bas najsrecniji , verujem da misli kako dobija nedovoljan broj lopti , zelo bi da sutne vise puta .
Ali , covek se vratio posle pauze bez da je unapredio svoju igru za jotu .
Ne ume nista da iskrejira , ne ume da igra jedan na jedan , kad spusti loptu na zemlju zavrsio je pricu . Stoji na 6 metara , ne kata , ne mrda ? Zasto ne bi usao u reket , ako Jokic i Gordon "strechaju" , reket ostane prazan ...a njega uvek cuva nizi igrac . Uvek je mismech .
Dakle , jedini ko je napredovao je Gordon , ali i on jos uvek moze dobro da odigra samo jedno poluvreme , kao i divljak Barton .
E da mu je Obradovic trener ,zavalio bi mu danadaru na keca .
Covek se ponasa kao ona deca iz osnvone skole , zgrabi loptu , sagne glavu i juriiiis . Ok , ubaci znam , ali ne mozes ti druze da zavrsisi 6 napada za redom , a ostli da gledaju i da se lade . itd itd.

ludivan

pre 2 godine

Koliko je evropska kosarka u kanalu neverovatno. Gledam sinoc NBA, pa to je ubrzani snimak onoga sto se igra u Evropi. Sinocni mecevi u Evropi samo su Olimpijakos i Alba prebacili 80 poena, zaista neverovatno a pritom negledljiva kosarka, to pre par godina sam uzivao u Evropskoj kosarci ovo sada je zivi ocaj.

Pera Ždera

pre 2 godine

Oduzmes Embiidu Simonsa, oduzmes mu deo slobodnih bacanja = 14 poena za 30 min. I od tih 14 poena 10 dao iz sl bacanja :)

Oduzmes Jokicu Jamala, oduzmes mu bacanja koja svejedno nikada nije ni imao ni blizu kao iznad pomenuti = 26 poena za 15 min + MVP :)

Da ima i priblizan tretman kao toliko gurani pojedini igraci, imao bi 30p u proseku. Ni ovako nije daleko a opet u predsezoni stavljaju Embiida, Luku itd.. ispred Nikole u MVP trci ili na listama najboljih igraca... A realnost je da Nikolu ne moze da cuva ni "najbolji" defanzivac lige i da je jednostavno najbolji i timski najuticajniji kosarkas ove medijski "objektivno" komentarisane i analizirane lige :)

Stefi

pre 2 godine

15 minuta i najefikasniji na terenu protiv najboljeg defanzivca lige?! Nadam se da povreda nije ozbiljna, steta! Ako je teza povreda, denver bez njega ostaje bez pobeda...

pipi duga carapa

pre 2 godine

Nemoj se zanositi, 15-20 razlike za Denver po evropskim pravilima. Po NBA 20+. Sa Jokićem otprilike 130:70.
(Locutus, 27. oktobar 2021 13:37)

Po kom kursu si odlucio da racunas? Nesto panteru slabije ide matematika.

JPR24

pre 2 godine

Za 15 minuta igre je resetovao Gobera kao niko !! Nažalost povreda, ali ne izgleda ništa opasno, a logično je da se nije vraćao, tek je četvrta utakmica u sezoni, niko lud ne rizikuje sada. Gordon je bio dobar, agresivan kako treba, ali ostalo, ajme ! Barton u svom fazonu par puta se zaleti u komplet ekipu protivnika pa je zna gde je heh, jo dobro, igrao je ipak korektno globalno, procenat šuta ok, nije lupao lude suteve za tri, pogodio jednu od tri pokušaja, nekad bi to bilo 10 pokušaja ! Moris odigrao bolje nego juče. Kampaco bunari u napadu, a Porter, to je već katastrofa !!

Keynes

pre 2 godine

Samo nenormalan covek moze da se raduje bilo cijoj povredi. Ovde sam inace samo da kazem da me vest ne zanima i da ovom decku pozelim sto brzi oporavak.

JPR24

pre 2 godine

Samo nenormalan covek moze da se raduje bilo cijoj povredi. Ovde sam inace samo da kazem da me vest ne zanima i da ovom decku pozelim sto brzi oporavak.
(Keynes, 27. oktobar 2021 09:18)

Taj koji se raduje bilo cijoj povredi nije Čovek ! I ja neke igrače ne volim, razlog nije bitan, ali mi nikad ne bi palo na pamet da se radujem u slučaju povrede !!

Dragan Feliks

pre 2 godine

Fenoenalna igra Jokića, uništavao je Jutu i posebno Gobera i uz podršku Gordona držao egal utakmicu. Na žalost došla je povreda i sprečila ga da verovatno ne pruži jednu od svojih najboljih partija. Denver je očito u velikom problemu jer uz nedostatke prve postave koji svakako postoje ( Barton u svom ludilu, Moris limitiran, MPJ još uvek totalno van forme ) klupa je izuzimajući Kampaca katastrofalna, jer Rivers je bivši košarkaš, a Grinovi apsolutno jednodimenzionalni igrači na pozicijama 4 koji se konstantno izvlače na šut za 3 poena pa ako pogode pogode, a pod obručima u oba pravca totalno nekorisni. I ne bi to bio toliki problem da Meloun na klupi nema 3 mlada i već sada bolja igrača ( Onaj ruki na poziciji beka, Nađi i Bol Bol ) koji su po svemu daleko raznovrsniji igrači. Ali Meloun ne bi bio to što jeste da se kao pijan plota ne drži neke svoje trenerske logike i poverenja u ,,iskusnije,, igrače. Umesto da razigrava mlade napravio je stereotipnu i pročitanu ekipu koja kompletno zavisi od jednog igrača, a nema pojedinca koji je svemoguć u timskom sportu. Mnogo puta sam isticao da bez obzira na ulogu Melouna u razvoju Nikole Jokića sa njim na klupi Denver prosto ne može da napreduje dalje od nivoa do kog ga može dovesti jedan igrač.

JPR24

pre 2 godine

15 minuta, 24 poena, 8/9 sut iz igre...ovaj decko je najbolji igrac NBA lige nema nikakve dileme...pa bre pogledajte Embiida i Doncica kakvi ocajni procenti...znaci mozete da ga ne volite ali lik je MAJSTOR KOSARKE!!
Tri najpopularnija sporta na svetu: fudbal, kosarka, tenis Srbija ima njaboljeg u dva od tri...NEVEROVATNO
Stvarno steta sto ce samo unistiti karijeru u ovoj smesnoj ekipi Denvera, sa tvrdoglavim trenerom koji nece da promeni rezerviate sa klupe i precenjenim saigracen od 200 miliona sto ne moze da kreira sut sam sebi...TUGA
(Marko, 27. oktobar 2021 08:23)

Kuku lele Embiid… 14 poena nocas, od tih 14, 10 iz slobodnih bacanja ! Smešan lik…

Sir Charles

pre 2 godine

Gober je najprecenjeniji defanzivac u istoriji lige,bez koordinacije pokreta,koga Jokic redovno puni,Embid mu je ubacio 40 i pomerao ga jednom rukom kao svoje dete a veteran Pau Gasol mu ubacio 40 i to u finalu eura.

Steva

pre 2 godine

A niko da primeti da je povreda posledica toga što zapne uvek protiv Gobera, a tek 4. kolo. A da ne pričamo da se tek skoro porodio.
(Tandžara, 27. oktobar 2021 10:00)

Povreda je posledica ciste slucajnosti. Gober ga je kolenom sasvim slucajno udario u koleno. To je moglo da se desi i da je samo stajao tu, ne radeci nista. A da je prosto pustio Gobera, bilo bi - "eto kolika je rupa u odbrani ...". Inace, odbrane se skoro nisu ni igrale. I komentatori su to konstatovali - "kao da je revijalna utakmica".

Djenka

pre 2 godine

Malo je Jokić za Denver. Gubili su i sa njim do povrede. Potreban je još jedan centar.
(Danilo, 27. oktobar 2021 09:48)

Zavisi sta im je cilj. Titula im nije u planu, vazno je samo da se dobro igra i pravi cirkus. To donosi pare. Tako da Denver ima sve sto im treba da i ove godine dodju do plejofa i da zabave svoje navijace. I to za sitne pare u poredjenju sa ostalim timovima kao LA ili Bruklin.

Nikola im je kao i Doncic jedna od retkih belih zvezda sto ih cini jos interesantnijim.

Pop

pre 2 godine

Pa ovo je odlicno ako propusta sledecu utakmicu. Taman da silni Denver vidi gde je bez njega i da se Porteru omoguci vise lopti pa da dominira.

bskfan

pre 2 godine

Sa odigranih 15 minuta najbolji strelac na utakmici. U momentu kad je izasao Denver je sa njim bio +7 a bez njega -9 i to protiv najboljeg defanzivnog centra u NBA.

Kao sto se i znalo, kad nema Jokica onda je Denver u problemu jer oni drugog centra nemaju. Covek da ne poveruje da je to moguce. Problem bekova je vec konstanta. Moris i PJ mogu da se provuku dok igraju sa starterima ali je klupa u totalnom haosu. MPJ ne moze da nadje svoju igru ali on nije problem; sinoc je igrao punih 38 minuta i bio +2. Po imenima klupa nije tako losa, imaju barem 3 igraca koji mogu da igraju i kao starteri ali ih ubija nedostatak centra i jedan dobar plej. Kampaco je odlican primer da ti dodavanja nista ne vrede ako nemas sut...niko ga ne cuva, svi igraci pokriveni, i onda se desi da za 19 minuta kao plaj imas samo jednu asistenciju i budes -17.

Koji moj

pre 2 godine

Razlika je u tome da Rudi nije znao gde je lopta prvo poluvreme a onda u drugom postao najbolji strelac ekipe a isti igrac je izbacio Nikolu ( i ja bi da me tako pravio na budalu )

JPR24

pre 2 godine

Žešći igrač pa Gober...
(Zeleni Zub, krajnje bistrog uma, 27. oktobar 2021 11:11)

Pa barem igra, bori se, nije kao Embiid koji je “kandidat” za MVP titulu a od 14 poena ubaci 10 sa libije slobodnjaka ! Gober nije klasa, ok, ali igra čovek, koristi ono sto ima i ne folira se !

Locutus

pre 2 godine

Tvrdim da bi Partizan u punom Pioniru rutinirao Denver bez Jokica!
(Majmun, 27. oktobar 2021 11:24)

Nemoj se zanositi, 15-20 razlike za Denver po evropskim pravilima. Po NBA 20+. Sa Jokićem otprilike 130:70.

Dragan Borca

pre 2 godine

Bas steta, kako je krenuo mati mila koja je ono lakoca, preciznost, kreacija i koordinacija pokreta, to bi bila monstruozna partija.

Porter sad vec zestoko zabrinjava

Rivers ne treba uopste igrati, a Faku samo 7-8 minuta. Bones i Zeke trebaju dobiti minute

panter pudlica

pre 2 godine

Bez njega ne bi bili ni prosečna ekipa. Glavno da su Porteru dali najveći ugovor, kome je ovo bila prilika da se pokaže i povuče ekipu kada nema Jokića. Nešto nisam primetio da zaslužuje toliki ugovor.

posmatrač

pre 2 godine

Pa ovo je odlicno ako propusta sledecu utakmicu. Taman da silni Denver vidi gde je bez njega i da se Porteru omoguci vise lopti pa da dominira.
(Pop, 27. oktobar 2021 09:11)

Mislim da su sada imali čitavo drugo poluvreme protiv jedne ozbiljne ekipe da sve to dobro vide, i to je i jedina dobra stvar za Denver, u vezi sa ovom povredom Jokića.
Dakle, kada se pogleda situacija na kraju ovog meča, MPJ je proveo najviše minuta u igri i imao je najviše upućenih šuteva ka košu, u čitavoj ekipi Denvera. I uz sve to, imao je najlošije procente šuta, od igrača iz prve petorke.
Nisam gledao ovu utakmicu, ali mi je na ovom Jokićevom snimku pažnju privukla činjenica da je MPJ dao čak 7 od tih svojih 13 poena posle Nikolinih dodavanja, u tom prvom poluvremenu. To su bila 3 šuta, a pošto je imao 5/18 to znači da mu je sve ostalo bilo 2/15 (0/5 za dva i 2/10 za tri), što je veoma loše za igrača te cene i tih očekivanja.
Gotovo sam siguran da će čak i sam MPJ (možda i uz malu pomoć prijatelja) izvući neke zaključke posle svega ovoga, da će se malo spustiti na zemlju (i pored visokog ugovora), i da neće biti potrebno da odigraju još neki meč gde će se oslanjati samo (najviše) na njega.

Gde ja živim

pre 2 godine

E sudbino kleta. Ništa gore nego kad ovako krene da se igra i misliš sad će do 50, a možda i više i onda glupost. Baš šteta. Dobro da nije ozbiljno.

smeh

pre 2 godine

@azra

Ko je tebi drmao kavez sinoć? Poštedi nas tvojih gluposti i nemoj više komentarisati. Nego zašto li su ovi dali onolike pare Porteru? Dečko izgleda kao penzioner koji je došao malko da se istrči. A ona kontra kada ga je onaj lik zalepio, verovatno bi se više potrudio na treningu da ubrza i postigne poene. Dečko umislio da je sam na terenu. Ni ostali nisu nešto bolji, promašuju ceo obruč a sami na šutu ali barem trče, nude se u napadu i trude za razliku od ove "zvezde". A šteta za Jokića. Očigledno je opet bio raspoložen da uništi tog vrhunskog defanzivca i utrpa 40+ poena. Izgleda da mu se Gober ili neko drugi iz Jute ozbiljno zamerio.

pedagog u diaspori

pre 2 godine

Ovaj Rivers opet ista prica kao u predhodnim timovima. “Rilja” dok ne dobije ugovor I novac. Posle toga samo de bavi svojim automobilima I vise vremena je u garazi nego na terenu.

bob

pre 2 godine

koleno o koleno. ko god je igrao kosarku zna, boli cc mesec dana ali nije nista ozbiljno. proci ce. opet bi imao 50 protiv gobera da se nije povredio