1. Luka sada placa cenu igranja na OI, ima visak kilograma sto je posledica fizicke i mentalne istrosenosti. Sto se tice same igre, Hoksi su dobri i imaju duguuu klupu, jedini problem koji ce imati je koga da izostave iz rotacije? Dalas u poslednih 7-8 godina nije draftovao skoro nijednog dobrog igraca a i prilikom trejdova uvek je placao visoku cenu. Luka jeste maestro ali za njega su ipak dali Janga i Redisa, jer su Hoksi sa njihovim pikom pokupili bas Redisa.

  Kao dodatak svemu imamo i probleme u vodjstu time, oterali su Karlajia jer su mu se mesali u posao, doveli Kida, a uz sve to i problem sa nacinom igre i pozicijom koju igra Porzingis. Pre dve godine su bili bolji nego sada, najbolji napad u ligi, a onda su pustili su da im ode Set Kari. Hoksi su im pokupili Kapelu koji bi inace bio idealan fit za Dalas. Pauel i WCS nisu za plejof tim. Kliber igra promenljivo, Hardavej takodje. Prakticno, osim Luke tu je samo Dorijan Fini Smit koga bih uvek rado imao u svom timu.

  Ovo sinoc nije licilo ni na sta, ali tek je pocetak, mogu oni mnogo bolje, mada objektivno nemaju sta da traze u plejofu.
  (bskfan, 22. oktobar 2021 18:32)

  # Link komentara

 2. Ovaj Dalas nikad lakše pročitati. Poenta je da Luka davi loptu, onda ili završi ili probije pa baci nekom na šut. Porzingis i on hemija 0, a i ostali nisu nešto dobri baš tanak Dalas za nešto ozbiljno tanko od pojačanja samo Redži Bulok.
  (mare, 22. oktobar 2021 12:32)

  # Link komentara