Utorak, 29.06.2021.

07:50

Nije kraj dok Pol Džordž ne kaže! Klipersi vratili seriju u LA

Los Anđeles Klipersi savladali su Finiks Sanse na gostovanju 116:102, u petom meču finalne serije Zapadne konferencije.

Izvor:

Nije kraj dok Pol Džordž ne kaže! Klipersi vratili seriju u LA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

27 Komentari

Sortiraj po:

Lokos

pre 2 godine

Nikad nezanimljiviji kraj NBA plej ofa, niko vise ovo ne gleda, pogledajte i broj komentara na ovu utakmicu.

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo.
(JeRemija, 29. jun 2021 11:04)
Broj komentara nema veze. Ovde jedino ima komentara o Jokiću jer većina ovde i ne gleda NBA niti bi pratilo istu da nema njega. A ionako ne prate nego vide tripl dabl,dabl tripl, i divljaju ovuda. Posebno par likova, navodno velikih ljubitelja košarke. Sad ih niđe nema. Biće čekaju oktobar opet da smaraju.

PimPong

pre 2 godine

Ako je Jokic (MVP) bio izbacen iz igre nakon onog faula protiv Phoenix-a, onda mi nije jasno kako Beverley nije bio iskljucen sinoc.

Aleks

pre 2 godine

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo.
(JeRemija, 29. jun 2021 11:04)

Zato je prošlogodišnje finale s tvojim Lebronom bilo baš gledano. Ako tad nisu ugasili svetlo, neće ni sad.

Rogi Inglewood

pre 2 godine

Gledam basket i svako malo mi prodje kroz glavu: Kako je iritantan ovaj CP3 covece!!! Ali odmah se nakon toga ispravim i konstatujem kako je genijalan igrac. Zao mi je sto se mali Buker primio na te fore i on svasta izigrava i fejkuje, folira se, mada je strava igrac. Ali zato onaj Pejn...jao majko, ne mogu da ga smislim koliko mi je iritantan :) nekako i ja vec godinama gotivim te Kliperse, nikako da im se 'posreci' da zavrse posao oko titule, moglo je to ove godine ali kao da se Kawai i PG guse u svojim velicinama, cinjenica je da je Kawai mozda i najkompletniji igrac lige ali zaista Pol Dzordz vuce ovaj tim na svojim ledjima, povremeno i sam, a povremeno izdivlja Dzekson, juce je Kazins igrao odlicno, dobro ste primetili i vi da je zamena Zupca urodila plodom (iako on sam nije lose igrao!). Malo me cudi nesto zapostavljenija uloga Sarica u Feniksu ali kad ih podje-igraju sa neverovatnom lakocom, mozda su mi zato i iritantni ti njihovi bekovi, kako bace loptu ka kosu - i to mislim BACE, ne mislim na sut - ono ulazi...Ma ja se divim toj vestini, ali me nervira istovremeno, valjda sam fan klasicne kosarke, klasicnog skok suta i to...

mm

pre 2 godine

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo. 
(JeRemija, 29. jun 2021 11:04)


A ja bas upravo sad poceo da gledam od kad nema precenjenog LeBrona. Milina je gledati ove timove bez njega. Mislim da je ovo nesto najlepse sto se desilo. A kakav Lebron? Pa njega Lenard i tako voza kad kod se sretnu kako hoce.?

wlado

pre 2 godine

volim sto ga svi zovu djordje, inace meni je on bas simpa lik, nekako mi se cini kada mu vidim lice, kao da mu je zao zbog nekih zivotnih odluka koje je doneo, verovatno i u vezi toga sto je postao srpski zet :)

pandemic P je bas faca. Ja bi ga gledao u denveru, huhu umesto bartona, to bi bio razbijacki tim, jokic, gordon, mpj, pandemic djordje i marej.

KoRn

pre 2 godine

Klipersi su za razliku od prošle sezone ove pokazali karakter, dva puta su prosli i ako su gubili sa 2:0.Kao god se ova serija završi mislim da bi trebali biti zadovoljni.Jer ipak nemaju Lenarda,recimo San Antonio je igrao protiv Golden Stejta i Zaza Paculija povredio Lenarda i rešio seriju.Sa Lenardom je San Antonio odlicno parirao Golden Stejtu.Recimo Toronto bez Lenarda.Tako da ne mogu ni Klipersi bez njega da budu isti.

BUKI

pre 2 godine

Nikad nezanimljiviji kraj NBA plej ofa, niko vise ovo ne gleda, pogledajte i broj komentara na ovu utakmicu.

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo.
(JeRemija, 29. jun 2021 11:04) # Link komentara
Ja bas mislim suprotno i bilo bi idealno kada bi bilo finale Finiks ili Milvoki tu po meni nema izrazitog favorita i to su timovi koji su sklapani i nadogradjivani svake sezone.A ne tamo neki super timovi skupe all star igrace i ajmo po meni je ove godine odlicno,eh sad sto se omladina pali na koje kakve super timove i junake to je druga stvar.

JeRemija

pre 2 godine

Nikad nezanimljiviji kraj NBA plej ofa, niko vise ovo ne gleda, pogledajte i broj komentara na ovu utakmicu.

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo.

Боки

pre 2 godine

Време је било да Ђорђе коначно експлодира и преломи утакмицу, с' обзиром да је директно или индиректно одговоран за 2 од 3 пораза. Ако изједначе на 3-3 мислим да пролазе Клиперси јер Финикс колико год добро играо психички нису баш на високом нивоу, чим кола крену низбрдо, пуцају по свим шавовима.

bskfan

pre 2 godine

Tajron Lu me je najzad poslusao i odigrao bez Zupca. Ako je Zubac stvarno povredjen onda tu Lu nema zasluge vec je kao i Malone, moze samo slucajno da ubode pravu postavu.

Obicno se previse uplase Ejtona pa pokusavaju da ga zaustave sa centrom a u stvari kljuc je u zaustavljanju igraca koji ga hrane loptama a ne u preteranom cuvanju Ejtona. Dok ga je cuvao Zubac Ejton je davao 20+ koseva a sinoc samo 10 i bio -22. Resenje se videlo iz aviona a to je niska postava. Sto se tice klupe, dobra je ideja da igra sa Kazinsom protiv Sarica (bukvalno ga je pojeo) ali cak i sa klupom je mogao da igra sa niskom postavom.

Inace i dalje navijam za Kliperse ali ne zbog toga sto ih volim nego uvek biram tim koji igra lepse i postenije. U Klipersima ne volim Beverlija i Morisa ali oni su nista u odnosu na Kraudera i Krisa Pola. Ne znam sta je sinoc bilo Dzefu Gandiju da lupa gluposti kako Krauderov faul nije za tehnicku iako se jasno videlo da je namerno udario PG13-a. Lopta je bila barem pola metra od ruke Kraudera, a i nije gledao u loptu vec se tacno videlo da je namerno udario po licu Dzordza. Sto se tice CP3-a, on nije toliko prljav igraca li je najveci floper u ligi. Pre par godina to je bio Harden, prosle godine Dejvis, a ove godine to je definitivno CP3. Cim mu vidis kretnju tela odmah ti je jasno da li zeli da sutne ili da flopuje. Krene ka igracu, skoci, i onda savije noge u kolenima sto je potpuno neprirodno jer niko prilikom skoka ne savija noge u kolenu.

Kikujiro

pre 2 godine

Umorni Klipersi kojima je NBA ukrala dan pauze, bez Lenarda... Da je tu Lenard ovo bi bila laganica za Kliperse, šteta što slabiji timovi zbog povreda prolaze dalje, u ovom slučaju Finiks, Lejkersi povredjeni, Denver , Klipersi, užas za sve njih i sretni Finiks.

posmatrač

pre 2 godine

Opa, pa ovo sa PG izgleda da definitivno nije u pitanju samo jedna lasta koja ne čini proleće. Evo, produžilo se to već na nekoliko utakmica. Izgleda da je Kavai baš morao da se povredi, kako bi on od nekoga ko obično kvari, postao neko ko popravlja situaciju na terenu.
Ko zna, šta sve može biti do kraja, mada su Sansi i dalje veliki favoriti (kada su svi na broju).

Пеђа

pre 2 godine

Ако хоћеш победу у кошарци само избаци хрвата из прве поставе 😂😂😂😂. Зубац не игра, Морис на петици и одмах добили Клиперси

Janko

pre 2 godine

Treniraš od dečačkih dana! Ideš u školu, posle škole treninzi basket sa drugarima, kidaš, čeličiš se imaš snove da jednog dana zaigraš u NBA! Nastavljaš da treniraš igraš za srednju školu, gledaju te skauti i nude ti da igraš za koledž! Snovi se ostvaruju. Ostvario si dobre rezultate očekuje te draft. Izabran si! Sve ima smisla, ceo trud se isplatio!
Igraš finale NBA, sedma utakmica, poslednji napad, tvoj tim gubi pola koša, sat otkucava 3,2 ... lopta je u tvom posedu gledaš ka protivničkom košu, dižeš se na šut za pobedu ... lopta je u poslednjem deliću sekunde izašla iz tvoje šake i leti ka košu ... iiiii! Tada se budiš i shvataš da si Patrik Beverli najprljaviji igrač lige i da voliš da povređuješ protivničke igrače, da im radiš klizeće startove, lomiš noseve i guraš prste u oko. Da imaš podmuklu jezičinu i da nikada nećeš osvojiti NBA i da će onog trenutka kada se penzionišeš svi da zaborave da si ikada igrao i postojao.

Teska namestaljka

pre 2 godine

Sramota je Nba.sve namesteno da se dize rejting i da se igra 7 utakmica.Isto tako ce na istoku biti i u finalu.Provudna namestaljka da Finiks kuci ored punom.halom glatko izgubi id raspalih klipersa,nikom ne odg da bude 4-1,jer to ne podize rejting i gkedanost.ajton i ostali odjednom zaboravili igrati kosarku,sramota.

Bocko

pre 2 godine

Gledao sam samo drugo poluvreme. P. G. je bio nezaustavljiv, narocito u trecoj cetvrtini. Imao je veliku podrsku u Morisu. Kada je Feniks prisao na cetiri razlike u 4/4 ( i promasio bacanja ) Dzekson je vezao osam poena i odveo LAC na vise od 10 razlike. Za Feniks vise nije bilo povratka. Sto se njih tice, nisu odigrali u napadu kako mogu. Recimo, do tad jako dobri Buker je prosto nestao u 4/4. Idemo dalje, serija se nastavlja na radost ljubitelja NBA.

znanje-imanje

pre 2 godine

Klipersi nisu igrali ništa posebno. Na poluvremenu su vodili uprkos slabih 4 od 16 za tri, iako su Sansi imali dobrih 8 od 17 za tri. Sve jer Feniks bira čini se nerazumnu taktiku. Dok su kao brži izlazili na kraj sa preteškim Lejkersima i protiv Denvera bez upotrebljivih bekova ovde to isto neće da oće. Kenjard i Beverli pomažu Manu i Džeksonu da jure Pola i Bukera. Ista igra Feniksa nije isto upotrebljiva protiv Klipersa. Uporno ni ne pokušavaju da igraju na Ejtona. Kaminski, Šarić pa i Krejg jedva ulaze. Igraju se basketa a ovi to najbolje vole. Deluje i inače pogrešno; ali čak i ovu utakmicu gde nije bilo Zubca? Posledično i iznuđeno Moris je čuvao centra, više nego Batum i Kazins zajedno, i svejedno bio neopterećen. Pa ih je napunio i on, Džekson će redovno zabiti par teških šuteva na kraju i to je bilo to. Kao da trener nema autoritet nad Polom i Bukerom, nego se igra po njihovom. Ali ovo nije isti protivnik; ovde se dosad jako korisni Bridžes i Pejn skoro ne vide. Nerazigrani i oni ne smeju da preuzmu odgovornost. I tako baš sve svaljeno na 2 glavna igrača oni lipsaju skroz.
Ima ona magija ako tim koji gubi, pa i dosta, ipak da težak koš u zadjim sekundama 1. poluvremena. Za 1.7 sekundi Buker je dao trojku. Pa su Sansi u 2. poluvremenu stigli. Ali uzalud. Pa su posle sudije počele da pomažu Sansima pa su opet stigli - i opet uzalud. Pol ne može da dobaci trojku, a Buker jeste novi Kobe, ali samo svaku petu utakmicu i ako je svež.
Džordž ceo meč izvrstan i presudio.

Пеђа

pre 2 godine

Ако хоћеш победу у кошарци само избаци хрвата из прве поставе 😂😂😂😂. Зубац не игра, Морис на петици и одмах добили Клиперси

Bocko

pre 2 godine

Gledao sam samo drugo poluvreme. P. G. je bio nezaustavljiv, narocito u trecoj cetvrtini. Imao je veliku podrsku u Morisu. Kada je Feniks prisao na cetiri razlike u 4/4 ( i promasio bacanja ) Dzekson je vezao osam poena i odveo LAC na vise od 10 razlike. Za Feniks vise nije bilo povratka. Sto se njih tice, nisu odigrali u napadu kako mogu. Recimo, do tad jako dobri Buker je prosto nestao u 4/4. Idemo dalje, serija se nastavlja na radost ljubitelja NBA.

Janko

pre 2 godine

Treniraš od dečačkih dana! Ideš u školu, posle škole treninzi basket sa drugarima, kidaš, čeličiš se imaš snove da jednog dana zaigraš u NBA! Nastavljaš da treniraš igraš za srednju školu, gledaju te skauti i nude ti da igraš za koledž! Snovi se ostvaruju. Ostvario si dobre rezultate očekuje te draft. Izabran si! Sve ima smisla, ceo trud se isplatio!
Igraš finale NBA, sedma utakmica, poslednji napad, tvoj tim gubi pola koša, sat otkucava 3,2 ... lopta je u tvom posedu gledaš ka protivničkom košu, dižeš se na šut za pobedu ... lopta je u poslednjem deliću sekunde izašla iz tvoje šake i leti ka košu ... iiiii! Tada se budiš i shvataš da si Patrik Beverli najprljaviji igrač lige i da voliš da povređuješ protivničke igrače, da im radiš klizeće startove, lomiš noseve i guraš prste u oko. Da imaš podmuklu jezičinu i da nikada nećeš osvojiti NBA i da će onog trenutka kada se penzionišeš svi da zaborave da si ikada igrao i postojao.

znanje-imanje

pre 2 godine

Klipersi nisu igrali ništa posebno. Na poluvremenu su vodili uprkos slabih 4 od 16 za tri, iako su Sansi imali dobrih 8 od 17 za tri. Sve jer Feniks bira čini se nerazumnu taktiku. Dok su kao brži izlazili na kraj sa preteškim Lejkersima i protiv Denvera bez upotrebljivih bekova ovde to isto neće da oće. Kenjard i Beverli pomažu Manu i Džeksonu da jure Pola i Bukera. Ista igra Feniksa nije isto upotrebljiva protiv Klipersa. Uporno ni ne pokušavaju da igraju na Ejtona. Kaminski, Šarić pa i Krejg jedva ulaze. Igraju se basketa a ovi to najbolje vole. Deluje i inače pogrešno; ali čak i ovu utakmicu gde nije bilo Zubca? Posledično i iznuđeno Moris je čuvao centra, više nego Batum i Kazins zajedno, i svejedno bio neopterećen. Pa ih je napunio i on, Džekson će redovno zabiti par teških šuteva na kraju i to je bilo to. Kao da trener nema autoritet nad Polom i Bukerom, nego se igra po njihovom. Ali ovo nije isti protivnik; ovde se dosad jako korisni Bridžes i Pejn skoro ne vide. Nerazigrani i oni ne smeju da preuzmu odgovornost. I tako baš sve svaljeno na 2 glavna igrača oni lipsaju skroz.
Ima ona magija ako tim koji gubi, pa i dosta, ipak da težak koš u zadjim sekundama 1. poluvremena. Za 1.7 sekundi Buker je dao trojku. Pa su Sansi u 2. poluvremenu stigli. Ali uzalud. Pa su posle sudije počele da pomažu Sansima pa su opet stigli - i opet uzalud. Pol ne može da dobaci trojku, a Buker jeste novi Kobe, ali samo svaku petu utakmicu i ako je svež.
Džordž ceo meč izvrstan i presudio.

posmatrač

pre 2 godine

Opa, pa ovo sa PG izgleda da definitivno nije u pitanju samo jedna lasta koja ne čini proleće. Evo, produžilo se to već na nekoliko utakmica. Izgleda da je Kavai baš morao da se povredi, kako bi on od nekoga ko obično kvari, postao neko ko popravlja situaciju na terenu.
Ko zna, šta sve može biti do kraja, mada su Sansi i dalje veliki favoriti (kada su svi na broju).

bskfan

pre 2 godine

Tajron Lu me je najzad poslusao i odigrao bez Zupca. Ako je Zubac stvarno povredjen onda tu Lu nema zasluge vec je kao i Malone, moze samo slucajno da ubode pravu postavu.

Obicno se previse uplase Ejtona pa pokusavaju da ga zaustave sa centrom a u stvari kljuc je u zaustavljanju igraca koji ga hrane loptama a ne u preteranom cuvanju Ejtona. Dok ga je cuvao Zubac Ejton je davao 20+ koseva a sinoc samo 10 i bio -22. Resenje se videlo iz aviona a to je niska postava. Sto se tice klupe, dobra je ideja da igra sa Kazinsom protiv Sarica (bukvalno ga je pojeo) ali cak i sa klupom je mogao da igra sa niskom postavom.

Inace i dalje navijam za Kliperse ali ne zbog toga sto ih volim nego uvek biram tim koji igra lepse i postenije. U Klipersima ne volim Beverlija i Morisa ali oni su nista u odnosu na Kraudera i Krisa Pola. Ne znam sta je sinoc bilo Dzefu Gandiju da lupa gluposti kako Krauderov faul nije za tehnicku iako se jasno videlo da je namerno udario PG13-a. Lopta je bila barem pola metra od ruke Kraudera, a i nije gledao u loptu vec se tacno videlo da je namerno udario po licu Dzordza. Sto se tice CP3-a, on nije toliko prljav igraca li je najveci floper u ligi. Pre par godina to je bio Harden, prosle godine Dejvis, a ove godine to je definitivno CP3. Cim mu vidis kretnju tela odmah ti je jasno da li zeli da sutne ili da flopuje. Krene ka igracu, skoci, i onda savije noge u kolenima sto je potpuno neprirodno jer niko prilikom skoka ne savija noge u kolenu.

BUKI

pre 2 godine

Nikad nezanimljiviji kraj NBA plej ofa, niko vise ovo ne gleda, pogledajte i broj komentara na ovu utakmicu.

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo.
(JeRemija, 29. jun 2021 11:04) # Link komentara
Ja bas mislim suprotno i bilo bi idealno kada bi bilo finale Finiks ili Milvoki tu po meni nema izrazitog favorita i to su timovi koji su sklapani i nadogradjivani svake sezone.A ne tamo neki super timovi skupe all star igrace i ajmo po meni je ove godine odlicno,eh sad sto se omladina pali na koje kakve super timove i junake to je druga stvar.

Боки

pre 2 godine

Време је било да Ђорђе коначно експлодира и преломи утакмицу, с' обзиром да је директно или индиректно одговоран за 2 од 3 пораза. Ако изједначе на 3-3 мислим да пролазе Клиперси јер Финикс колико год добро играо психички нису баш на високом нивоу, чим кола крену низбрдо, пуцају по свим шавовима.

mm

pre 2 godine

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo. 
(JeRemija, 29. jun 2021 11:04)


A ja bas upravo sad poceo da gledam od kad nema precenjenog LeBrona. Milina je gledati ove timove bez njega. Mislim da je ovo nesto najlepse sto se desilo. A kakav Lebron? Pa njega Lenard i tako voza kad kod se sretnu kako hoce.?

Kikujiro

pre 2 godine

Umorni Klipersi kojima je NBA ukrala dan pauze, bez Lenarda... Da je tu Lenard ovo bi bila laganica za Kliperse, šteta što slabiji timovi zbog povreda prolaze dalje, u ovom slučaju Finiks, Lejkersi povredjeni, Denver , Klipersi, užas za sve njih i sretni Finiks.

wlado

pre 2 godine

volim sto ga svi zovu djordje, inace meni je on bas simpa lik, nekako mi se cini kada mu vidim lice, kao da mu je zao zbog nekih zivotnih odluka koje je doneo, verovatno i u vezi toga sto je postao srpski zet :)

pandemic P je bas faca. Ja bi ga gledao u denveru, huhu umesto bartona, to bi bio razbijacki tim, jokic, gordon, mpj, pandemic djordje i marej.

Aleks

pre 2 godine

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo.
(JeRemija, 29. jun 2021 11:04)

Zato je prošlogodišnje finale s tvojim Lebronom bilo baš gledano. Ako tad nisu ugasili svetlo, neće ni sad.

KoRn

pre 2 godine

Klipersi su za razliku od prošle sezone ove pokazali karakter, dva puta su prosli i ako su gubili sa 2:0.Kao god se ova serija završi mislim da bi trebali biti zadovoljni.Jer ipak nemaju Lenarda,recimo San Antonio je igrao protiv Golden Stejta i Zaza Paculija povredio Lenarda i rešio seriju.Sa Lenardom je San Antonio odlicno parirao Golden Stejtu.Recimo Toronto bez Lenarda.Tako da ne mogu ni Klipersi bez njega da budu isti.

Lokos

pre 2 godine

Nikad nezanimljiviji kraj NBA plej ofa, niko vise ovo ne gleda, pogledajte i broj komentara na ovu utakmicu.

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo.
(JeRemija, 29. jun 2021 11:04)
Broj komentara nema veze. Ovde jedino ima komentara o Jokiću jer većina ovde i ne gleda NBA niti bi pratilo istu da nema njega. A ionako ne prate nego vide tripl dabl,dabl tripl, i divljaju ovuda. Posebno par likova, navodno velikih ljubitelja košarke. Sad ih niđe nema. Biće čekaju oktobar opet da smaraju.

Rogi Inglewood

pre 2 godine

Gledam basket i svako malo mi prodje kroz glavu: Kako je iritantan ovaj CP3 covece!!! Ali odmah se nakon toga ispravim i konstatujem kako je genijalan igrac. Zao mi je sto se mali Buker primio na te fore i on svasta izigrava i fejkuje, folira se, mada je strava igrac. Ali zato onaj Pejn...jao majko, ne mogu da ga smislim koliko mi je iritantan :) nekako i ja vec godinama gotivim te Kliperse, nikako da im se 'posreci' da zavrse posao oko titule, moglo je to ove godine ali kao da se Kawai i PG guse u svojim velicinama, cinjenica je da je Kawai mozda i najkompletniji igrac lige ali zaista Pol Dzordz vuce ovaj tim na svojim ledjima, povremeno i sam, a povremeno izdivlja Dzekson, juce je Kazins igrao odlicno, dobro ste primetili i vi da je zamena Zupca urodila plodom (iako on sam nije lose igrao!). Malo me cudi nesto zapostavljenija uloga Sarica u Feniksu ali kad ih podje-igraju sa neverovatnom lakocom, mozda su mi zato i iritantni ti njihovi bekovi, kako bace loptu ka kosu - i to mislim BACE, ne mislim na sut - ono ulazi...Ma ja se divim toj vestini, ali me nervira istovremeno, valjda sam fan klasicne kosarke, klasicnog skok suta i to...

Teska namestaljka

pre 2 godine

Sramota je Nba.sve namesteno da se dize rejting i da se igra 7 utakmica.Isto tako ce na istoku biti i u finalu.Provudna namestaljka da Finiks kuci ored punom.halom glatko izgubi id raspalih klipersa,nikom ne odg da bude 4-1,jer to ne podize rejting i gkedanost.ajton i ostali odjednom zaboravili igrati kosarku,sramota.

PimPong

pre 2 godine

Ako je Jokic (MVP) bio izbacen iz igre nakon onog faula protiv Phoenix-a, onda mi nije jasno kako Beverley nije bio iskljucen sinoc.

JeRemija

pre 2 godine

Nikad nezanimljiviji kraj NBA plej ofa, niko vise ovo ne gleda, pogledajte i broj komentara na ovu utakmicu.

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo.

Teska namestaljka

pre 2 godine

Sramota je Nba.sve namesteno da se dize rejting i da se igra 7 utakmica.Isto tako ce na istoku biti i u finalu.Provudna namestaljka da Finiks kuci ored punom.halom glatko izgubi id raspalih klipersa,nikom ne odg da bude 4-1,jer to ne podize rejting i gkedanost.ajton i ostali odjednom zaboravili igrati kosarku,sramota.

Janko

pre 2 godine

Treniraš od dečačkih dana! Ideš u školu, posle škole treninzi basket sa drugarima, kidaš, čeličiš se imaš snove da jednog dana zaigraš u NBA! Nastavljaš da treniraš igraš za srednju školu, gledaju te skauti i nude ti da igraš za koledž! Snovi se ostvaruju. Ostvario si dobre rezultate očekuje te draft. Izabran si! Sve ima smisla, ceo trud se isplatio!
Igraš finale NBA, sedma utakmica, poslednji napad, tvoj tim gubi pola koša, sat otkucava 3,2 ... lopta je u tvom posedu gledaš ka protivničkom košu, dižeš se na šut za pobedu ... lopta je u poslednjem deliću sekunde izašla iz tvoje šake i leti ka košu ... iiiii! Tada se budiš i shvataš da si Patrik Beverli najprljaviji igrač lige i da voliš da povređuješ protivničke igrače, da im radiš klizeće startove, lomiš noseve i guraš prste u oko. Da imaš podmuklu jezičinu i da nikada nećeš osvojiti NBA i da će onog trenutka kada se penzionišeš svi da zaborave da si ikada igrao i postojao.

Пеђа

pre 2 godine

Ако хоћеш победу у кошарци само избаци хрвата из прве поставе 😂😂😂😂. Зубац не игра, Морис на петици и одмах добили Клиперси

JeRemija

pre 2 godine

Nikad nezanimljiviji kraj NBA plej ofa, niko vise ovo ne gleda, pogledajte i broj komentara na ovu utakmicu.

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo.

Kikujiro

pre 2 godine

Umorni Klipersi kojima je NBA ukrala dan pauze, bez Lenarda... Da je tu Lenard ovo bi bila laganica za Kliperse, šteta što slabiji timovi zbog povreda prolaze dalje, u ovom slučaju Finiks, Lejkersi povredjeni, Denver , Klipersi, užas za sve njih i sretni Finiks.

znanje-imanje

pre 2 godine

Klipersi nisu igrali ništa posebno. Na poluvremenu su vodili uprkos slabih 4 od 16 za tri, iako su Sansi imali dobrih 8 od 17 za tri. Sve jer Feniks bira čini se nerazumnu taktiku. Dok su kao brži izlazili na kraj sa preteškim Lejkersima i protiv Denvera bez upotrebljivih bekova ovde to isto neće da oće. Kenjard i Beverli pomažu Manu i Džeksonu da jure Pola i Bukera. Ista igra Feniksa nije isto upotrebljiva protiv Klipersa. Uporno ni ne pokušavaju da igraju na Ejtona. Kaminski, Šarić pa i Krejg jedva ulaze. Igraju se basketa a ovi to najbolje vole. Deluje i inače pogrešno; ali čak i ovu utakmicu gde nije bilo Zubca? Posledično i iznuđeno Moris je čuvao centra, više nego Batum i Kazins zajedno, i svejedno bio neopterećen. Pa ih je napunio i on, Džekson će redovno zabiti par teških šuteva na kraju i to je bilo to. Kao da trener nema autoritet nad Polom i Bukerom, nego se igra po njihovom. Ali ovo nije isti protivnik; ovde se dosad jako korisni Bridžes i Pejn skoro ne vide. Nerazigrani i oni ne smeju da preuzmu odgovornost. I tako baš sve svaljeno na 2 glavna igrača oni lipsaju skroz.
Ima ona magija ako tim koji gubi, pa i dosta, ipak da težak koš u zadjim sekundama 1. poluvremena. Za 1.7 sekundi Buker je dao trojku. Pa su Sansi u 2. poluvremenu stigli. Ali uzalud. Pa su posle sudije počele da pomažu Sansima pa su opet stigli - i opet uzalud. Pol ne može da dobaci trojku, a Buker jeste novi Kobe, ali samo svaku petu utakmicu i ako je svež.
Džordž ceo meč izvrstan i presudio.

bskfan

pre 2 godine

Tajron Lu me je najzad poslusao i odigrao bez Zupca. Ako je Zubac stvarno povredjen onda tu Lu nema zasluge vec je kao i Malone, moze samo slucajno da ubode pravu postavu.

Obicno se previse uplase Ejtona pa pokusavaju da ga zaustave sa centrom a u stvari kljuc je u zaustavljanju igraca koji ga hrane loptama a ne u preteranom cuvanju Ejtona. Dok ga je cuvao Zubac Ejton je davao 20+ koseva a sinoc samo 10 i bio -22. Resenje se videlo iz aviona a to je niska postava. Sto se tice klupe, dobra je ideja da igra sa Kazinsom protiv Sarica (bukvalno ga je pojeo) ali cak i sa klupom je mogao da igra sa niskom postavom.

Inace i dalje navijam za Kliperse ali ne zbog toga sto ih volim nego uvek biram tim koji igra lepse i postenije. U Klipersima ne volim Beverlija i Morisa ali oni su nista u odnosu na Kraudera i Krisa Pola. Ne znam sta je sinoc bilo Dzefu Gandiju da lupa gluposti kako Krauderov faul nije za tehnicku iako se jasno videlo da je namerno udario PG13-a. Lopta je bila barem pola metra od ruke Kraudera, a i nije gledao u loptu vec se tacno videlo da je namerno udario po licu Dzordza. Sto se tice CP3-a, on nije toliko prljav igraca li je najveci floper u ligi. Pre par godina to je bio Harden, prosle godine Dejvis, a ove godine to je definitivno CP3. Cim mu vidis kretnju tela odmah ti je jasno da li zeli da sutne ili da flopuje. Krene ka igracu, skoci, i onda savije noge u kolenima sto je potpuno neprirodno jer niko prilikom skoka ne savija noge u kolenu.

Bocko

pre 2 godine

Gledao sam samo drugo poluvreme. P. G. je bio nezaustavljiv, narocito u trecoj cetvrtini. Imao je veliku podrsku u Morisu. Kada je Feniks prisao na cetiri razlike u 4/4 ( i promasio bacanja ) Dzekson je vezao osam poena i odveo LAC na vise od 10 razlike. Za Feniks vise nije bilo povratka. Sto se njih tice, nisu odigrali u napadu kako mogu. Recimo, do tad jako dobri Buker je prosto nestao u 4/4. Idemo dalje, serija se nastavlja na radost ljubitelja NBA.

Rogi Inglewood

pre 2 godine

Gledam basket i svako malo mi prodje kroz glavu: Kako je iritantan ovaj CP3 covece!!! Ali odmah se nakon toga ispravim i konstatujem kako je genijalan igrac. Zao mi je sto se mali Buker primio na te fore i on svasta izigrava i fejkuje, folira se, mada je strava igrac. Ali zato onaj Pejn...jao majko, ne mogu da ga smislim koliko mi je iritantan :) nekako i ja vec godinama gotivim te Kliperse, nikako da im se 'posreci' da zavrse posao oko titule, moglo je to ove godine ali kao da se Kawai i PG guse u svojim velicinama, cinjenica je da je Kawai mozda i najkompletniji igrac lige ali zaista Pol Dzordz vuce ovaj tim na svojim ledjima, povremeno i sam, a povremeno izdivlja Dzekson, juce je Kazins igrao odlicno, dobro ste primetili i vi da je zamena Zupca urodila plodom (iako on sam nije lose igrao!). Malo me cudi nesto zapostavljenija uloga Sarica u Feniksu ali kad ih podje-igraju sa neverovatnom lakocom, mozda su mi zato i iritantni ti njihovi bekovi, kako bace loptu ka kosu - i to mislim BACE, ne mislim na sut - ono ulazi...Ma ja se divim toj vestini, ali me nervira istovremeno, valjda sam fan klasicne kosarke, klasicnog skok suta i to...

PimPong

pre 2 godine

Ako je Jokic (MVP) bio izbacen iz igre nakon onog faula protiv Phoenix-a, onda mi nije jasno kako Beverley nije bio iskljucen sinoc.

BUKI

pre 2 godine

Nikad nezanimljiviji kraj NBA plej ofa, niko vise ovo ne gleda, pogledajte i broj komentara na ovu utakmicu.

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo.
(JeRemija, 29. jun 2021 11:04) # Link komentara
Ja bas mislim suprotno i bilo bi idealno kada bi bilo finale Finiks ili Milvoki tu po meni nema izrazitog favorita i to su timovi koji su sklapani i nadogradjivani svake sezone.A ne tamo neki super timovi skupe all star igrace i ajmo po meni je ove godine odlicno,eh sad sto se omladina pali na koje kakve super timove i junake to je druga stvar.

mm

pre 2 godine

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo. 
(JeRemija, 29. jun 2021 11:04)


A ja bas upravo sad poceo da gledam od kad nema precenjenog LeBrona. Milina je gledati ove timove bez njega. Mislim da je ovo nesto najlepse sto se desilo. A kakav Lebron? Pa njega Lenard i tako voza kad kod se sretnu kako hoce.?

posmatrač

pre 2 godine

Opa, pa ovo sa PG izgleda da definitivno nije u pitanju samo jedna lasta koja ne čini proleće. Evo, produžilo se to već na nekoliko utakmica. Izgleda da je Kavai baš morao da se povredi, kako bi on od nekoga ko obično kvari, postao neko ko popravlja situaciju na terenu.
Ko zna, šta sve može biti do kraja, mada su Sansi i dalje veliki favoriti (kada su svi na broju).

Боки

pre 2 godine

Време је било да Ђорђе коначно експлодира и преломи утакмицу, с' обзиром да је директно или индиректно одговоран за 2 од 3 пораза. Ако изједначе на 3-3 мислим да пролазе Клиперси јер Финикс колико год добро играо психички нису баш на високом нивоу, чим кола крену низбрдо, пуцају по свим шавовима.

Lokos

pre 2 godine

Nikad nezanimljiviji kraj NBA plej ofa, niko vise ovo ne gleda, pogledajte i broj komentara na ovu utakmicu.

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo.
(JeRemija, 29. jun 2021 11:04)
Broj komentara nema veze. Ovde jedino ima komentara o Jokiću jer većina ovde i ne gleda NBA niti bi pratilo istu da nema njega. A ionako ne prate nego vide tripl dabl,dabl tripl, i divljaju ovuda. Posebno par likova, navodno velikih ljubitelja košarke. Sad ih niđe nema. Biće čekaju oktobar opet da smaraju.

KoRn

pre 2 godine

Klipersi su za razliku od prošle sezone ove pokazali karakter, dva puta su prosli i ako su gubili sa 2:0.Kao god se ova serija završi mislim da bi trebali biti zadovoljni.Jer ipak nemaju Lenarda,recimo San Antonio je igrao protiv Golden Stejta i Zaza Paculija povredio Lenarda i rešio seriju.Sa Lenardom je San Antonio odlicno parirao Golden Stejtu.Recimo Toronto bez Lenarda.Tako da ne mogu ni Klipersi bez njega da budu isti.

wlado

pre 2 godine

volim sto ga svi zovu djordje, inace meni je on bas simpa lik, nekako mi se cini kada mu vidim lice, kao da mu je zao zbog nekih zivotnih odluka koje je doneo, verovatno i u vezi toga sto je postao srpski zet :)

pandemic P je bas faca. Ja bi ga gledao u denveru, huhu umesto bartona, to bi bio razbijacki tim, jokic, gordon, mpj, pandemic djordje i marej.

Aleks

pre 2 godine

Kada se povuku Lebron, Durent i Kari (za neke 4 godine) NBA moze da ugasi svetlo.
(JeRemija, 29. jun 2021 11:04)

Zato je prošlogodišnje finale s tvojim Lebronom bilo baš gledano. Ako tad nisu ugasili svetlo, neće ni sad.