Nedelja, 30.05.2021.

18:00

Bogdanović punio sve kolone – Atlanta deklasirala Njujork

Košarkaši Atlanta Hoksa ubedljivo su savladali Njujork Nikse, rezultatom 113:96 u četvrtom meč prve runde plej-ofa NBA lige.

Izvor: SN

Bogdanoviæ punio sve kolone – Atlanta deklasirala Njujork IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

142 Komentari

Sortiraj po:

Иван-Ниш

pre 2 godine

Гледао меч и било ми помало смешно. Богдан имао 25% шута, и са њим у игри Атланта на +20. На крају +29, убедљиво највише од свих играча Атланте (следећи Капела +19). И то са највећом минутажом од свих саиграча. Вероватно би остао у игри и преко 40 минута да је иоле било неизвесно. Онда схватим зашто га Мекмилан држи толико у игри. Увек је са њим у плусу. Кроз целу серију има највећу минутажу, а у плусу са њим (+5) били и у поразу од 9 разлике. Тако је јер одрађује огроман део посла у одбрани, а у нападу не изводи циркуске представе које распаљују публику. То је остављено Јангу који привлачи највећу пажњу и мржњу противничких навијача. Таман како треба, јер је прва звезда. Успут, Богдан губи лопте веома мало за некога који толико игра и често преводи лопту. Када Њујорк Богдана отера у минус и Капелу лимитира под кошем можда им пође на боље у серији.

kosta

pre 2 godine

Kada je Bogdan igrao za Partizan želio sam da sve fula , a kad je igrao za Srbiju , da sve pogodi .Od Zvezde mi je važnija samo reprezentacija Srbije .I to je to .

petarczv

pre 2 godine

"Razmislicu da li cu da igram za reprezentaciju,ako mi ne sude kako ja hocu kme kme,neka igraju lazic i simonovic kme kme hocu 20 bacanja po utakmici kme kme" i to je sve sto treba da znate o ovom momku koga ovde predstavljaju kao mnogo dobrog momka...

Мики

pre 2 godine

Solidna igra Atlante sinoć, ništa posebno, bilo je tu i dosta grešaka ali to je za ovakav Njujork dovoljno.
Ekipa Atlante je široka,ima dosta igrača koji doprinose,timski je to odlično posloženo,mlada ekipa generalno.
Možda im se vrati i Kem Rediš za mečeve sa Filom,o tome će se više znati ovih dana.
Trej Jang i Galinari malo preteruju u nerezonskim šutevima.
Jang ponekad umisli da je Kari pa poteže sa 11,12 metara i tek poneka uđe.
Mora malo to da kanališe, posebno što ima sa kim da igra i za tim zaista nema potrebe.
Sa Filom će biti teže ali imaju oni tu neke šanse.
Jesu blagi autsajderi ali ne totalni.
Kapela i Kolins mogu usporiti Embida, videćemo hoće li Hantera staviti na Tobijasa ili Simonsa, to će biti zanimljiva odluka

bbROD

pre 2 godine

Bogdan punio kolone? Čovek dao četiri koša? Ej bre, četiri koša? Ajmo još jednom, "četiri" koša. Dal ste realni, šta je ovo? Lopta je prošla kroz obruč ČETIRI puta.
(pazi stani vidi gledaj, 31. maj 2021 00:32)
A 7 asistencija,a 8 skokova? To nista,a? Razumes se ti u kosarku ubilo se

Super Barski

pre 2 godine

Zlatko
I ja navijam za Zvezdu,i naravno da volim Bogdana,a ko ne bi volio onog decka,pravi sportista,od glave do pete,veliki patriota.
Pojam ,"Veliki navijac" je promjenjen danas,dozivio je metamorfozu,od nekoga ko obozava svoj klub (u moje vrijeme,normalno)i u najgorem slucaju pecka kontra navijace,do osobe koja na derbi ide sa stanglom ,il palicom da nekome razbije glavu.
Sjecam se pokojnog kosarkasa Bobana Jankovica iz Zvezde,kad se povrijedio,i ostao paralizovan.
Nesto se tada niko ,pa ni njegov bivsi klup Zvezda nije pretrgao da mu pomogne,novcano,ili bilo kako drugo(bilo ih je naravno,al ne kolko bi trebao).
Sasa Danilovic i Sasa Djordjevic,njegovi navodni sportski neprijatelji iz Partizana vidjevsi kako se svi odnose prema Bobanu,organizovali su humanitarni mec radi prikupljanja pomoci za njegovo dalje lijecenje.
Dok se igrao mec, Boban je bio pored terena,u kolicima i nosio je naocare za sunce,da mu se ne bi vidjelo da place.
I Djordjevica i Danilovica pamtim po legendarnim kosevima,trojkama,titulama sa klubovima, i medaljama,sa repezentacijom.
Meni iskreno,kad ih neko pomene,prvo ovaj njihov gest ljudskosti prvo padne na pamet.

Milan

pre 2 godine

Hvala Bogdanu i Atlanti,doneli su mi lep dobitak u mojoj omiljenoj kladari.Danas idem slogiran na posao,ali izdrzacu nekako.Ako se kladite,budite mudri,zaboravite emocije, i moze se uspeti.

Drndo Maroje

pre 2 godine

Bogdanovic iztiha postaj zvezda. Mozda ne na nivou NBA ali na nivou svog tima svakako.
Atlanta je umnogome suprotnost Kingsima. Tamo su svi gurali jedni druge da se predatave kao prvi covek tima, ovde i prilicno nafurani Tre Jang padne u odusevljenje jer je Kapela izveo dobar potez. Svi igraci su prihvatili vodecu ulogu Janga, i vidi se da su dibro medjusobnompovezani i pristojni momci. Bogdanovicu odgovara takva sredina i trener koji cijeni radnika. Bogdanovic zna i da promasi, ali srecom u plej ofu je bio preciznij8 u vaznim monemtima i to mu je donelo naklonost publike. Trener je fino resio problem ispadanja igraca nakon bloka koji oslobadja Rouza, Bogdanovic je juri za njim i obilazi igrace vec ide pod kos da zatvor a blizi igrac preuzima Rouza i to je fino radilo, Rouz je prilicno zakocen, Bogdan pokupio nekoliko skokova i sto je jos vaznije bio je slobodan da povuce brz napad cim se lopta osvojila.
Atlanta dobro radi i ima dobre odnose u ekipi!

Zlatko

pre 2 godine

Tako je brate, samo lokal patriotizam i Srbija iznad svega.. Ali dzaba kada ovi grobari i cigani samo gledaju ko je njihov, pogoto cigani, pa oni i kada igra reprezentacija zvozde igracima iz Partizana..
(kabastikg, 30. maj 2021 21:43)

Druže, dobio si plus, ali nismo svi takvi. Meni su Bogdanovi revolveri protiv Brazila dragi kao da mi je brat rođeni. Baš me briga što je igrao u Partizanu a ne u Zvezdi. Kada je pokazao te revolvere na dresu mu je pisalo Srbija. Vasa je igrao u Zvezdi, Bogdan u Partizanu. Kada igraju za reprezentaciju to se briše. Ja nemam ništa protiv ni da Bogdan bude lider, pa naši su.

Del Piero#10

pre 2 godine

Ne mora toliko da se preteruje u hvaljenju nasih igraca, vec treba biti realan. Prosecna partija kakve Pokusevski isporucuje kao dobar dan.
(Vucko, 30. maj 2021 23:44)

Samo što je ovo plej-of košarka, a Oklahoma koja je bacila sezonu niz vodu igra egzibicione mečeve.

google

pre 2 godine

Jeste Bogdan fino odigrao, ali dajte ljudi malo realnosti, “prvi igrac”? Jang je neprikosnoveno najbolji igrac u seriji. Sve sto se desava u ovoj seriji zavisi od njega prvenstveno, on kontrolise ritam utakmice i ritam napada Atlante. Pikenrol sa Kapelom je ono sto razbija svaku odbranu Niksa, ili asistira, ili se otvara polje za druge igrace ili zavrsava sam, sut ili fluoter. Bogdan je savrsen drugi igrac tima, sekundarni kreator, inteligentan, “pismen” kosarkas, zna da udje u seriju napadacki, a u odbrani je vrlo koristan. Nije stoper, to mu ne dozvoljavaju fizikalije, ali je odlican na lopti i razume rotacije, ne ispada. Sto nista ne umanjuje njegov ucinak i kvalitet. Kada nalete na tim koji ce imati igraca koji ce moci da cuva, ili bar uspori, Janga, ne timski, vec jedan na jedan onda ce biti bitno da Bogdan podigne procente za tri i da smanji oscilacije u napadu.

76er

pre 2 godine

Viču navijači Niksa Rendlu da je precenjen a uveo ih u prvi plef of posle 7, 8 godina.
(Aleksis Sanco Panco, 30. maj 2021 20:15)

Геније игра се у Атланти не у Њујорку.
(Lex, 30. maj 2021 20:43)

Pajseru covek ocigledno misli na navijace Niksa generalno, ne na vecerasnju utakmicu...
(Kladzom do bola, 30. maj 2021 23:23)

Mislim da je ipak, jako ocigledno, Lex u pravu, da si gledao utakmicu znao bi da su bas veceras vikali Rendlu navijaci Atlante da je "overrated". Pre nego sto nazoves nekoga pajserom, prvo proveri da ti nisi mnogo veci pajser.

Under KV

pre 2 godine

Ne mora toliko da se preteruje u hvaljenju nasih igraca, vec treba biti realan. Prosecna partija kakve Pokusevski isporucuje kao dobar dan.
(Vucko, 30. maj 2021 23:44)

Ajde to isto ponovi kad pogledas ovaj link:

https://www.nba.com/stats/team/1610612737/onoffcourt-advanced/?sort=NET_RATING&dir=1

Aleks

pre 2 godine

zemunski kej

Mea culpa, moguće je da si mislio na rezultate poslednjih godina, ne generalno. Ne radi mi mozak nešto danas :D U svakom slučaju, i dalje mislim da nije baš uporedivo, jer ne možeš porediti englesku ligu i LŠ gde Mančester može da ispadne u niži nivo takmičenja (Čempionšip ili LE), i NBA gde Niksi mogu opušteno da tavore na dnu Istoka i svejedno budu franšiza koja zaradi najviše para u sezoni.

Saša

pre 2 godine

A zasto Bogi ima daleko najveci +-, 29 od svih saigraca? Sledeci je Kapela 19 pa Jang 17?? Da li neko moze da mi objasni? Da li je to negativan utacaj na igru svog tima, pa je toliko veliki taj +-? O cemu se radi? Hvala..
(Saša, 30. maj 2021 21:40)



Ljudi, salim se ja. Pa normalno je da znam sta znaci +- statistika..Samo sam hteo da istaknem Bogijev uticaj na igru tima. Jasno je da nije sve u broju poena, mada on moze mnogo vise , i do toga ce doci u to sam siguran, bas kada treba. Kao i do sada na kraju krajeva, uvek je pogadjao trojke kada treba u ovom plej ofu.Pozz..

pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

Bogdan punio kolone? Čovek dao četiri koša? Ej bre, četiri koša? Ajmo još jednom, "četiri" koša. Dal ste realni, šta je ovo? Lopta je prošla kroz obruč ČETIRI puta.

U našega Rajka golema svirajka

pre 2 godine

Kosarka nije samo sutirati na kos,ima tu jos nesto...a i dao je dovoljno,barem ga vi pamtite.
(Moravska lisica, 30. maj 2021 20:37)

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!
(petarczv, 30. maj 2021 20:49)

Ovaj Petarczv je baš neki teški luzer. A nema ni pojma o košarci što pokazuje ovaj njegov komentar!!!

nenad

pre 2 godine

Ne mora toliko da se preteruje u hvaljenju nasih igraca, vec treba biti realan. Prosecna partija kakve Pokusevski isporucuje kao dobar dan.
(Vucko, 30. maj 2021 23:44)

Slazem se ali isto taki porediti oklahomu koja tankuje i utakmice u plejofu sa onakvim saigracima u Atlanti isto nije na mestu druze...

mickey Ward

pre 2 godine

Tacno se vidi da je bogi mekmilanov covek na terenu mozak ekipe,jang jeste najjbolji igrac ali bogi je tu da smiri janga i ekipu kad je potrebno,realno i najjiskusniji od svih ovih momaka u ekipi dosta odigranih bitnih utakmica za rep i klubove u evropi,njegov iq nikad nije bio sporan takodje i fizikalije bogi igra sjajnu odbranu mozda i najjbolje od svih bekova,sve prsti u duelu njega i D rose u sve 4tekmi uzivanje pravo!..

Sabre

pre 2 godine

Okej, ne bih da budem pametnjakovic, ali dve stvari bodu oci: 1) deklasirati je nekoga dobiti sa 25+ poena a ne ovo 2) vrlo vrlo prosecna ni po cemu specijalna partija sa malo poena, bez makar i dabl dabla a kamoli tripl dabla. Ako vi ovo zovete fantasticno, sta tek Tejtum ili Jokic rade?!

Super Barski

pre 2 godine

Sad kad gledam Lejkerse sa Feniksom,malo mi je krivo sto nisu uspjeli i Mesija da dovedu.
Kakav bi to bio pikenrol Le bron i Mesi,nemoguc za branjenje.
Kako je ovo superantipacan skup igraca.Sa plasticnim GM.
Treba ih iseliti iz LA,u neki gradic koji ima stvarno jezero.
Il nek maknu to LA.Brukaju grad.

boki_marad

pre 2 godine

A zasto Bogi ima daleko najveci +-, 29 od svih saigraca? Sledeci je Kapela 19 pa Jang 17?? Da li neko moze da mi objasni? Da li je to negativan utacaj na igru svog tima, pa je toliko veliki taj +-? O cemu se radi? Hvala..
(Saša, 30. maj 2021 21:40)

+/- se računa po formuli "ukupna promena razlike dok je igrač u igri" minus "ukupna promena razlike dok je igrač na klupi".

Banalan primer, recimo da je Bogi odigrao celo prvo poluvreme i Atlanta vodi 20 razlike, ali presedi na klupi celo drugo poluvreme i krajnji rezultat bude +10 za Atlantu, Bogi bi tada imao 20-(-10) = 30 u +/- koloni.

Kladzom do bola

pre 2 godine

Viču navijači Niksa Rendlu da je precenjen a uveo ih u prvi plef of posle 7, 8 godina.
(Aleksis Sanco Panco, 30. maj 2021 20:15)

Геније игра се у Атланти не у Њујорку.
(Lex, 30. maj 2021 20:43)

Pajseru covek ocigledno misli na navijace Niksa generalno, ne na vecerasnju utakmicu...

Vucko

pre 2 godine

Ne mora toliko da se preteruje u hvaljenju nasih igraca, vec treba biti realan. Prosecna partija kakve Pokusevski isporucuje kao dobar dan.

nenad

pre 2 godine

Vi ste previse subjektivni boganovic je rupa
(aleksa, 30. maj 2021 22:11)

Neka si ti meni ziv i zdrav, a mi cemo isto tako subjektivni probamo da opstanemo uz tako objektivne.

Aspera

pre 2 godine

A zasto Bogi ima daleko najveci +-, 29 od svih saigraca? Sledeci je Kapela 19 pa Jang 17?? Da li neko moze da mi objasni? Da li je to negativan utacaj na igru svog tima, pa je toliko veliki taj +-? O cemu se radi? Hvala..
(Saša, 30. maj 2021 21:40)

To znaci da je Atlanta ubacila 29 poena vise nego sto je primila sa Bogdanovicem na terenu, 19 sa Kapelom, 17 sa Jangom... Posto su veci deo vremena na parketu Jang i Kapela proveli zajedno, ucinci im se preklapaju.

sgdp

pre 2 godine

Još jedan podatak, Atlanta u 4 meča ove serije ukupno ima +62 dok je Bogdan u igri, a -41 kada je na klupi. Eto koliki je njegov uticaj na igru.

zemunski kej

pre 2 godine

Ubedljiva Atlanta.Kad sam bio klinac oni su imali krstenog igraca Dominik Vilkins. Imaju tretman u NBA kao kod nas Borac iz Cacka. Pobedjuju nekog ko je kao Manchester Junajted ,slavno ime ali bez rezultata . Ipak utalmicu su gledali na nacionalnoj tv zbog Niksa .Secate se WOOPY GOLDBERG i onog filma o Niksima. Strasno popularan tim. Bogija zna cela Amerika, gledali su ga veceras u dobrom izdanju. Atlanti je ovo verovatan prolaz u drugo kolo posle mnogo godina.Nate McMilan dobar trener.

Super Barski

pre 2 godine

Bogdan ponovo najvise na terenu kod Atlante.
To dovoljno govori koliko ima postovanje,ali i koliko je potreban na terenu(od sutera polako postaje alraund igrac)kod trenera Mekmilana.
Atlanta i Bogdan,pravi pogodak,odmah plejof i po svemu sudeci druga runda istoka.
Bravo Bogdane!

IS

pre 2 godine

Kakvo zadovoljstvo gledati ovakvog Bogdana. Momak vlada terenom.

Bice sigurno nekoga ko ce pominjati losiji procenat suta ili slicno, ali ono kako je veceras igrao je doktorska disertacija. Prepametna igra. Pokazao je sta znaci pojam elitna odbrana. Ubedljivo najveci plus/minus u timu, cini mi se da su dali 29 poena vise sa njim u postavi.

Da nisu poveli preko 20 vrlo verovatno da bi uhvatio tripldabl. Izveo ga je Mekmilan nekih 10 min pre kraja kada je bilo jasno da je utakmica resena. Pre svega zbog toga sto je mnogo energije izgubio u odbrani i trebace im svez za sledecu.

Mnogo mi je drago da ga vidim ovakvog.

Bravo Bogi!

goblin

pre 2 godine

Atlanta je za klasu jača.Koliko je bio slab Istok ove sezone kada su ovi Niksi bili na mestu 4,nestvarno...Matori Rouz je ubedljivo najbolji igrač tog tima.I kolika je razlika između regularnog dela i plej ofa najbolje se vidi u slučaja Rendla,čim se "ušlo u meso" čovek ne postoji na terenu...

panter pudlica

pre 2 godine

Sto je sjajan sa 6 poena? Toliko bih i ja dao sa 2 treninga
(neko, 30. maj 2021 20:34)

Izvini Džordane što nismo čuli za tebe...

mr

pre 2 godine

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!
(petarczv, 30. maj 2021 20:49)

Чим ти тражиш да видиш нешто специјално значи да немаш појма.
Па у том смислу престани да нас замајаваш.

Sprdacina

pre 2 godine

dobar Bogi iako je u sutu bilo klimavo i pretilo da ima losu sutersku utakmicu na kraju je izvukao sasvim solidno, ali zato skokovi, asistencije, mirnoca u igri, iako direktno mozda nije bio najagresivniji u napadu najvise minuta na terenu i posle kad vise nije bilo bitno trener ga izvlaci da ga sacuva, znaci iako nebude imao mozda sjajan poenterski ucinak imace svojih 30-tak minuta minimum jer doprinosi igri Atlante na mnogo nivoa

Aspera

pre 2 godine

Kad gledam Rouza u poslednje vreme pomislim da gledam neku reprizu iz 2010.
(Anonimus, 30. maj 2021 20:24)

Samo zakucavanja posle odraza sa obe noge nedostaju.

kabastikg

pre 2 godine

@Nedaj boze da se Srbi sloze... Vekovima sami sebi kopamo jame... Tako i za sport, ja navijam za Radnicki ali brate necu da navijam za raspali Njujork ako u Atlanti igra Srbin, nebitno da li sam grobar, delija, djavo, meraklija...
(Radnickikg, 30. maj 2021 21:31)

Tako je brate, samo lokal patriotizam i Srbija iznad svega.. Ali dzaba kada ovi grobari i cigani samo gledaju ko je njihov, pogoto cigani, pa oni i kada igra reprezentacija zvozde igracima iz Partizana..

Kikujiro

pre 2 godine

Maj 6, Niksi su imali važnu utakmicu u borbi za 4 mesto na Istoku, protivnik im je bio Denver.

Denver je pobedio 113 - 97, Jokić je igrao 29 minuta, 32 poena, 12 skokova, 6 asistencija. Denver je dobio 1/4 sa 22 poena razlike.

Takvi su Niksi, kada od jedne prevare od igrača kakav je Jokić i raspalog Denvera...

Radnickikg

pre 2 godine

Nedaj boze da se Srbi sloze... Vekovima sami sebi kopamo jame... Tako i za sport, ja navijam za Radnicki ali brate necu da navijam za raspali Njujork ako u Atlanti igra Srbin, nebitno da li sam grobar, delija, djavo, meraklija...

maki1982

pre 2 godine

niksi najjaca odbrana, a atlanta ih razbila. moglo je biti i mnogo ubedljivije, da se nisu nerezonski ispucavali. filadeldlfija ce biti favorit, ali ima da prsti i ne treba otpisivati atlantu, jer su od dolaska mekmilana usli u seriju dobrih igara i utakmica. i bas su uboli sa pojacanjima,pocevsi od bogdana, pa galinarija i lu vilijamsa.

steva

pre 2 godine

Nije lako , ali kad bi uspeo da napravi malcice bolju selekciju suta za 3 poena , Bogdanovic bi bio medju prvih 3-4 sutera za 3 peona u ligi . Ali , kad covek pogleda Janga i njegovu selekciju suta za 3 poena , onda mu Bogdan dodje kao neko ko ono bas vodi racuna o tome ...:)))

Saša

pre 2 godine

A zasto Bogi ima daleko najveci +-, 29 od svih saigraca? Sledeci je Kapela 19 pa Jang 17?? Da li neko moze da mi objasni? Da li je to negativan utacaj na igru svog tima, pa je toliko veliki taj +-? O cemu se radi? Hvala..

Drnch

pre 2 godine

Bogi je doktor. Trener zna da je on kljucni igrac i drži ga cijelu treću i pola četvrte četvrtine. Ima ogroman uticaj da i ne dohvati loptu. Odbrana prva klasa, prosto nevjerovatno kako sve pokriva. A kad se lomi par trojčica i to je to. Čovjek za velika djela.
(the truth, 30. maj 2021 21:14)

Upravo tako. Janga je i mogao da odmara ali Bogdan mora biti u igri. Za to vreme trece i polovina cetvrte cetvrtine Atlanta se odlepila i stavila tacku na utakmicu. Prenos isao na udarnoj americkoj televiziji i dobro su ga nahvalili komentatori za kvalitetnu partiju. Hvala bogu da je otisao iz raspalog Sakramenta gde se buzdovan Hild ljutio sto Bogi igra pre njega. Strasno.

boki_marad

pre 2 godine

Bogdan Bogdanovic +29....+/-

Toliko toga nevidljivog radi na terenu!!! Igracina!

Za ove sto pitaju sta je to...isto ono sto vi pisete da radi Kampaco.

Samo Bogi to sve radi jos bolje, plus neuporedivo bolji suter!
(Under KV, 30. maj 2021 21:14)

Ne samo što mu je 29 +/- nego je prvi sledeći u njegovom timu Kapela sa 19, Jang ima 17 sa 27 poena. Bogdan igra neverovatnu odbranu, on kad uzme D-Rouza ovaj ne može da šutne ništa, u jednom napadu je stigao tri igrača da zaključa, nestvarno deluje...

Dragan Borca

pre 2 godine

U 4 utakmice ko je imao koliki plus- minus na parketu u Atlanti

Bogdanovic +62

Kapela +38

Trej +31

Kolins +23

Galinari +14

Hunter +15

Lu +1

panter pudlica

pre 2 godine

Frapantno je koliko ljudi ne ume da gugla.
(Kukatilo, 30. maj 2021 20:31)

Pa ti si našao nekome nešto da kažeš? Ti i šut 8/2...

Under KV

pre 2 godine

Bogdan Bogdanovic +29....+/-

Toliko toga nevidljivog radi na terenu!!! Igracina!

Za ove sto pitaju sta je to...isto ono sto vi pisete da radi Kampaco.

Samo Bogi to sve radi jos bolje, plus neuporedivo bolji suter!

svetla budućnost

pre 2 godine

Zna li neko hoće li Milutinov biti spreman za OI ako se Srbija plasira?

p.s. Bilo bi lepo da Vukčević (Real Madrid), Jović (Mega), Radovanović i pogotovo Petrović (Partizan) ako je moguće ovog leta provedu barem 7 dana s A reprezentacijom.

pravdoljubiv po prirodi

pre 2 godine

(Mare, 30. maj 2021 20:36)

Prvo pogledaj procenat suta Jokica sa te utakmice Gde je postigao 16 poena, lik se raspao u napadu, pa pritom ga u odbrani nema nigde.

Bogdan igra fenomenalnueodbranu, i pritom u trenutku kada pisem ovo ima 4 od 8 (50%) za tri, 6 skokova 5 asistencija, dve ukradene... a nije prva opcija u napadu i ne siluje kao Galo, Colins Hunter...

Ako ne pratis kosarku ok je, a ako pratis i ovako komentarises onda promeni ili sport ili terapiju ?

sgdp

pre 2 godine

Ne vredi, pljuvača će uvek biti. Bogdan dobija pohvale za svoju igru sa svih strana, od komentatora, igrača bivših i sadašnjih, navijača i to ne samo Srbije, Partizana i Fenerbahče kao što je bio slučaj do skoro, nego i raznoraznih Amerikanaca, Francuza, Španaca, neutralnih navijača, navijači Baksa žale što nije prešao kod njih, navijači Kingsa žale što ga nisu zadržali itd. Ali opet će se naći neki likovi koji će ga prozivati što šutira 4/11 iz igre. E pa, da je ubo koji šut više, igrao bi savršenu utakmicu, ovako igra "samo" sjajnu. Sve radi na terenu, 12 poena, 8 skokova, 7 asistencija, 2 ukradene, grize u odbrani, deli lopte u napadu i ima ubedljivo najveći +/- u ekipi, +29.
Može ova ekipa Atlante mnogo, verujem da će se ozbiljno pošibati sa Filadelfijom. Nikse očekujem da reše već u sledećem meču.

Aleks

pre 2 godine

Bogdan ključni igrač Atlante (Kapela posle njega). Igra pleja, šutira, skače, pokriva u odbrani više pozicija... Najveća minutaža i ubedljivo najveći doprinos. Kad god može traži ekstra pas a zalaganje u odbrani ogromno. Znali smo koliko je dobar igrač, ali koliko je napredovao u defanzivi, e to je neverovatno. Zaista kompletan all around igrač sa visokim BB IQ-om i podređen timskom uspehu. Čak su i komentatori rekli da ima reputaciju šutera, ali je u njegovoj igri mnogo više elemenata od šuta.
Atlanta je taman ovoliko, ako ne i par poena više, bolja od Niksa i moraju ovo da zaključe u G5. Ukoliko nastave da ovako zbijaju redove i raspodeljuju poene, mogu biti iznenađenje na Istoku. Rendl apsolutno glavni krivac za to što Niksi nisu nimalo konkurentni u seriji, njegova igra je blamantna. I u onoj jednoj koju su dobili bili su nadigrani od Atlante, koja je sama ispustila vođstvo, mogla je i ovo da bude "metla".

Zeleznik poslednja stanica

pre 2 godine

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!
(petarczv, 30. maj 2021 20:49)

Tipican primer "poznavanja" kosarke jednog prosecnog gledaoca iz Zeleznika.

Bogdan najvise minuta na terenu u jednoj play off NBA utakmici, cuva jednog Derika Rose-a, najveci +/- na utakmici (23 na kraju 3/4), NBA komantatori u superlativu o njemu govore, njegov tim POBEDJUJE, a ovaj BOT pita sta je specijalno uradio...

the truth

pre 2 godine

Bogi je doktor. Trener zna da je on kljucni igrac i drži ga cijelu treću i pola četvrte četvrtine. Ima ogroman uticaj da i ne dohvati loptu. Odbrana prva klasa, prosto nevjerovatno kako sve pokriva. A kad se lomi par trojčica i to je to. Čovjek za velika djela.

smesno

pre 2 godine

Deluje moćno ova Atlanta,neće biti lako Filadelfiji protiv njih
(Miki, 30. maj 2021 21:12)


Deluje moćno jer su pobedili raspale Nikse? Hahahahahahahahahhahaha. Vama svi deluju moćno posle par utakmica, a posle vas nema nigde... Sta ste pricali za Majami, pa eno 4:0, strucnjaci...

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Kakva hemija u Hoksima, milina ih je gledati.Randle iz nemoci namerno udario Kolinsa, jako, jako ruzno..Galo me nervira iako je odigrao poenterski odlican mec, definitivno su Hoksi i najslabiji na poziciji tri jer su i Galo i Hanter sebicni, samo sto za razliku od Italijana mladi Hanter igra brutalnu odbranu.

Bogi odigrao odlican mec, uzimao je dosta teske suteve, stice se utisak one najbitnije i pogodio.Uz malo srece mogao je do tripl dabla ali bice.. Mekmilan ima ogromno poverenje u njega, veceras on i Jang fantasticni, iako je ledeni malo forsirao i vise solirao nego u trecoj ali ono sto mi se svidja kod Janga, u trecoj cetvrtini je davao loptu Bogiju na pocetku napada i pustao ga da kreira sto znaci da mu veruje i da ga postuje.

Trebalo bi ovo Hoksi da rese u sledecem mecu, za klasu su jac i pogotovo kada Randle igra ovako ocajno.Jedva cekam da ih vidim protiv File, imaju definitivno cemu da se nadaju!

iki

pre 2 godine

Najviše minuta odigrao u Atlanti imao i najveći + 29 dok je bio na parketu.
Vrhunska allround partija. Ostali igrači takodje odlični , nisu imali Niksi šta da traže ovde.

Rokabili

pre 2 godine

Previše Bogdan čeka u uglu ko ozebla kokoška sa ispruženim rukama nadajući se da će Trej da mu doda loptu... Nervira me pufnasti...

marka

pre 2 godine

@Jokic 16 poena "katastrofa, najgori meč", Bogdanovic 6 poena "fantastican, fenomenalan".

Da malo pratis kosarku i razumes igru skontao bi zasto je ono juce bio Jokicev katastrofalan mec, pa sve i 30 da je dao, a isto tako bi skontao zasto je ovo Bogdanov vrhunski mec sve i 0 da je dao.

Kukatilo

pre 2 godine

Bogdan +/- 8. Najveci u timu.
Igra dobro, ali mislim da mora malo agresivnije na kos. Trojke ga na prvi pogled ne idu, a on opet ima 40%, 2/5. Imao je i dve izgubljene lopte i to bas glupo.

Atlanta igra prilicno lose i opet vodi 4 razlike na poluvremenu. To samo govori o snazi ovog tima. Bogdan treba da se opusti u drugom poluvremenu i da ide na 20-25 poena.

Sudije opet kriminalne, na stetu Atlante. Trae nije pipnuo Buloka, ovaj se spotakao sam ili na nogu svog igraca i sudija svira licnu Treu.
(Under KV, 30. maj 2021 20:21)

Trojke ga ne idu na prvi pogled. A bogami i na drugi.

Baticca

pre 2 godine

Bogi opet igra lepo al previse skolski. Niti jedan prodor. Napadacki jednodimenzionalno,iz prijema odmah sut bez bekog kreiranja pozicije. Dodaje,nije sebican skace i razumem da mu je to negde uloga al svi se grabe za šuteve i u play off se postaje zvezda. Samo malo vise odlucnosti

Mihajlo

pre 2 godine

Preteruju ove sudije,ovaj Rendl kod ovog faula Janga na kraju odigrao je sve moguce plesove i nisu svirali korake,iz aviona se vidi da je bar tri koraka vise napravio,tapka,stane,radi pivot pa jos dva koraka unazad,neka se odluce sta je ovo kosarka ili NFL,sude neke gluposti a ono sto treba to ne sude.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Bogdan je najbolji primer da uporan rad, trening i trud isplati. Momak bez skandala i poroka. Želim mu do kraja karijere sve same uspehe i da sa Atlantom stigne što dalje u plej ofu.

Under KV

pre 2 godine

Za sta je trebalo? Utakmica te pocela.
(Kukatilo, 30. maj 2021 19:54)

Pa treba. Niko nije mogao trojku da ubode. 1 od 12 i onda Bogi zapali sve njih svojom trojkom, pa redom Galo i Herter pogodise posle njega!

Zato treba. Ne odlucuje se igra samo u poslednjim minutima!

Milunka Malina

pre 2 godine

Jel moguce da u pretrazivac na internetu ne umete da ukucate ono sto zelite? Recept za kolac sa visnjama, kako zameniti gumu, glavni grad Zimbabvea, Nba streams live. Svejedno je. Samo ukucas. Ko ne zna to da nadje onda ni ne ume da gleda kosarku,a posle ce ovde pametovati po komentarima. A nema minimalni IQ da pronadje strim.

cuyoshi

pre 2 godine

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!
(petarczv, 30. maj 2021 20:49). Ako ne vidis ne treba da gledas kosarku. Pozdrav.

Kikujiro

pre 2 godine

Koliko su Niksi slabi kada Jang ima 41% šut iz igre, Bogdan 25%, a Hanter 33%, i gube 10 razlike, Atlanta ovo lagano dobija, sa B igrom.

Dragan Borca

pre 2 godine

Trej siluje trojke sa velikih distanci, totalno nepotrebno. On pogadja te dalekometne trojke samo 29% i bezveze samo drzi Njujork u igri. 6 puta sutira sa preko 8 metara🙄

Kukatilo

pre 2 godine

Jel moguce da u pretrazivac na internetu ne umete da ukucate ono sto zelite? Recept za kolac sa visnjama, kako zameniti gumu, glavni grad Zimbabvea, Nba streams live. Svejedno je. Samo ukucas. Ko ne zna to da nadje onda ni ne ume da gleda kosarku,a posle ce ovde pametovati po komentarima. A nema minimalni IQ da pronadje strim.
(Milunka Malina, 30. maj 2021 20:26)

Frapantno je koliko ljudi ne ume da gugla.

Miloš Mileski

pre 2 godine

Evo na poluvremenu da napisem
Bogdana udvajaju cim krene u dribling, jedino mu trojke ostaju. Takodje da spomenem da Bogdan razbija kako igra odbranu, moze da cuva svakog od 1 do 4
GO HAWKS

Under KV

pre 2 godine

Bogdan +/- 8. Najveci u timu.
Igra dobro, ali mislim da mora malo agresivnije na kos. Trojke ga na prvi pogled ne idu, a on opet ima 40%, 2/5. Imao je i dve izgubljene lopte i to bas glupo.

Atlanta igra prilicno lose i opet vodi 4 razlike na poluvremenu. To samo govori o snazi ovog tima. Bogdan treba da se opusti u drugom poluvremenu i da ide na 20-25 poena.

Sudije opet kriminalne, na stetu Atlante. Trae nije pipnuo Buloka, ovaj se spotakao sam ili na nogu svog igraca i sudija svira licnu Treu.

botinonepismena

pre 2 godine

Bogdan je najbolji primer da uporan rad, trening i trud isplati. Momak bez skandala i poroka. Želim mu do kraja karijere sve same uspehe i da sa Atlantom stigne što dalje u plej ofu.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 30. maj 2021 20:00) Djes Goksi, sta ima?

Lex

pre 2 godine

Viču navijači Niksa Rendlu da je precenjen a uveo ih u prvi plef of posle 7, 8 godina.
(Aleksis Sanco Panco, 30. maj 2021 20:15)

Геније игра се у Атланти не у Њујорку.

Moravska lisica

pre 2 godine

bogdanovic sjajan? a ima šut iz igre 2/10.
očajan je nista ne moze da pogodi. igarao je dobro samo april mesec
(kec, 30. maj 2021 20:33)

Kosarka nije samo sutirati na kos,ima tu jos nesto...a i dao je dovoljno,barem ga vi pamtite.

petarczv

pre 2 godine

Kosarka nije samo sutirati na kos,ima tu jos nesto...a i dao je dovoljno,barem ga vi pamtite.
(Moravska lisica, 30. maj 2021 20:37)

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!

stranger

pre 2 godine

@jsjsjsj, o tome se radi, nece da rade za male pare i ne prate sport. Kod nas je to sve obezvredjeno i obesmisljeno. Mi vazimo kao za neku sportsku naciju a zene se, osim onih profesionalnih, slabo bave sportom.
Bogdan rezervisan i nedovoljno fokusiran, vec 2 izgubljene lopte ali dosta se trosi u odbrani.

Dejan RS

pre 2 godine

Jeste, kada bi Bogdan dobijao loptu, nema nista od poena ako nema loptu u rukama, mnogo sebicnih igraca u Atlanti. Ali, svako se za sebe treba izboriti.

jsjsjsj

pre 2 godine

@stranger

Ako nam necega ne manjka, to je lepih zena.

Ali nece nijed na da uzne da radi nesto sto ne voli (95% ne prati sport), za neke smesne pare. To moze da zaradi mnogo lakse. Kad bi imale pristojne ugovore i kad bi se nasim medijim to isplatilo, za kratko vreme bi izmislili takvu zenu.

Rokabili

pre 2 godine

Opet Bogdan slab na početku, igra nešto na silu, jer slabo dobija loptu a kad je dobije ili žuri da šutne ili je odmah vrati... Ajde malo drži loptu, uđi na neki floater ili šut za dva... I opet glupa ispucavanja Janga sa 8 metara... Realno treba da počiste Nikse a glupiraju se...

Legolas

pre 2 godine

Jokara naš,zadnje vreme kada ima tekmu u evropskom terminu,kao da je umoran,spava mu se,ipak nije navikao tako rano da igra,pa malo drema.Slabije odigra,a opet najbolji.
Nadam se da se Bogdan naspavao i da je spreman,da u evropskom terminu rasturi Nikse,videćemo,odbrana Njujorka je jaka,nadam se inspiraciji Bogdanovića i pobedi Atlante.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Bogdan je najbolji primer da uporan rad, trening i trud isplati. Momak bez skandala i poroka. Želim mu do kraja karijere sve same uspehe i da sa Atlantom stigne što dalje u plej ofu.

Zeleznik poslednja stanica

pre 2 godine

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!
(petarczv, 30. maj 2021 20:49)

Tipican primer "poznavanja" kosarke jednog prosecnog gledaoca iz Zeleznika.

Bogdan najvise minuta na terenu u jednoj play off NBA utakmici, cuva jednog Derika Rose-a, najveci +/- na utakmici (23 na kraju 3/4), NBA komantatori u superlativu o njemu govore, njegov tim POBEDJUJE, a ovaj BOT pita sta je specijalno uradio...

the truth

pre 2 godine

Bogi je doktor. Trener zna da je on kljucni igrac i drži ga cijelu treću i pola četvrte četvrtine. Ima ogroman uticaj da i ne dohvati loptu. Odbrana prva klasa, prosto nevjerovatno kako sve pokriva. A kad se lomi par trojčica i to je to. Čovjek za velika djela.

Under KV

pre 2 godine

Bogdan Bogdanovic +29....+/-

Toliko toga nevidljivog radi na terenu!!! Igracina!

Za ove sto pitaju sta je to...isto ono sto vi pisete da radi Kampaco.

Samo Bogi to sve radi jos bolje, plus neuporedivo bolji suter!

IS

pre 2 godine

Kakvo zadovoljstvo gledati ovakvog Bogdana. Momak vlada terenom.

Bice sigurno nekoga ko ce pominjati losiji procenat suta ili slicno, ali ono kako je veceras igrao je doktorska disertacija. Prepametna igra. Pokazao je sta znaci pojam elitna odbrana. Ubedljivo najveci plus/minus u timu, cini mi se da su dali 29 poena vise sa njim u postavi.

Da nisu poveli preko 20 vrlo verovatno da bi uhvatio tripldabl. Izveo ga je Mekmilan nekih 10 min pre kraja kada je bilo jasno da je utakmica resena. Pre svega zbog toga sto je mnogo energije izgubio u odbrani i trebace im svez za sledecu.

Mnogo mi je drago da ga vidim ovakvog.

Bravo Bogi!

Lex

pre 2 godine

Viču navijači Niksa Rendlu da je precenjen a uveo ih u prvi plef of posle 7, 8 godina.
(Aleksis Sanco Panco, 30. maj 2021 20:15)

Геније игра се у Атланти не у Њујорку.

Drnch

pre 2 godine

Bogi je doktor. Trener zna da je on kljucni igrac i drži ga cijelu treću i pola četvrte četvrtine. Ima ogroman uticaj da i ne dohvati loptu. Odbrana prva klasa, prosto nevjerovatno kako sve pokriva. A kad se lomi par trojčica i to je to. Čovjek za velika djela.
(the truth, 30. maj 2021 21:14)

Upravo tako. Janga je i mogao da odmara ali Bogdan mora biti u igri. Za to vreme trece i polovina cetvrte cetvrtine Atlanta se odlepila i stavila tacku na utakmicu. Prenos isao na udarnoj americkoj televiziji i dobro su ga nahvalili komentatori za kvalitetnu partiju. Hvala bogu da je otisao iz raspalog Sakramenta gde se buzdovan Hild ljutio sto Bogi igra pre njega. Strasno.

marka

pre 2 godine

@Jokic 16 poena "katastrofa, najgori meč", Bogdanovic 6 poena "fantastican, fenomenalan".

Da malo pratis kosarku i razumes igru skontao bi zasto je ono juce bio Jokicev katastrofalan mec, pa sve i 30 da je dao, a isto tako bi skontao zasto je ovo Bogdanov vrhunski mec sve i 0 da je dao.

steva

pre 2 godine

Nije lako , ali kad bi uspeo da napravi malcice bolju selekciju suta za 3 poena , Bogdanovic bi bio medju prvih 3-4 sutera za 3 peona u ligi . Ali , kad covek pogleda Janga i njegovu selekciju suta za 3 poena , onda mu Bogdan dodje kao neko ko ono bas vodi racuna o tome ...:)))

panter pudlica

pre 2 godine

Sto je sjajan sa 6 poena? Toliko bih i ja dao sa 2 treninga
(neko, 30. maj 2021 20:34)

Izvini Džordane što nismo čuli za tebe...

Legolas

pre 2 godine

Jokara naš,zadnje vreme kada ima tekmu u evropskom terminu,kao da je umoran,spava mu se,ipak nije navikao tako rano da igra,pa malo drema.Slabije odigra,a opet najbolji.
Nadam se da se Bogdan naspavao i da je spreman,da u evropskom terminu rasturi Nikse,videćemo,odbrana Njujorka je jaka,nadam se inspiraciji Bogdanovića i pobedi Atlante.

Dragan Borca

pre 2 godine

U 4 utakmice ko je imao koliki plus- minus na parketu u Atlanti

Bogdanovic +62

Kapela +38

Trej +31

Kolins +23

Galinari +14

Hunter +15

Lu +1

kabastikg

pre 2 godine

@Nedaj boze da se Srbi sloze... Vekovima sami sebi kopamo jame... Tako i za sport, ja navijam za Radnicki ali brate necu da navijam za raspali Njujork ako u Atlanti igra Srbin, nebitno da li sam grobar, delija, djavo, meraklija...
(Radnickikg, 30. maj 2021 21:31)

Tako je brate, samo lokal patriotizam i Srbija iznad svega.. Ali dzaba kada ovi grobari i cigani samo gledaju ko je njihov, pogoto cigani, pa oni i kada igra reprezentacija zvozde igracima iz Partizana..

cuyoshi

pre 2 godine

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!
(petarczv, 30. maj 2021 20:49). Ako ne vidis ne treba da gledas kosarku. Pozdrav.

sgdp

pre 2 godine

Još jedan podatak, Atlanta u 4 meča ove serije ukupno ima +62 dok je Bogdan u igri, a -41 kada je na klupi. Eto koliki je njegov uticaj na igru.

Aleks

pre 2 godine

Bogdan ključni igrač Atlante (Kapela posle njega). Igra pleja, šutira, skače, pokriva u odbrani više pozicija... Najveća minutaža i ubedljivo najveći doprinos. Kad god može traži ekstra pas a zalaganje u odbrani ogromno. Znali smo koliko je dobar igrač, ali koliko je napredovao u defanzivi, e to je neverovatno. Zaista kompletan all around igrač sa visokim BB IQ-om i podređen timskom uspehu. Čak su i komentatori rekli da ima reputaciju šutera, ali je u njegovoj igri mnogo više elemenata od šuta.
Atlanta je taman ovoliko, ako ne i par poena više, bolja od Niksa i moraju ovo da zaključe u G5. Ukoliko nastave da ovako zbijaju redove i raspodeljuju poene, mogu biti iznenađenje na Istoku. Rendl apsolutno glavni krivac za to što Niksi nisu nimalo konkurentni u seriji, njegova igra je blamantna. I u onoj jednoj koju su dobili bili su nadigrani od Atlante, koja je sama ispustila vođstvo, mogla je i ovo da bude "metla".

mr

pre 2 godine

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!
(petarczv, 30. maj 2021 20:49)

Чим ти тражиш да видиш нешто специјално значи да немаш појма.
Па у том смислу престани да нас замајаваш.

Sprdacina

pre 2 godine

dobar Bogi iako je u sutu bilo klimavo i pretilo da ima losu sutersku utakmicu na kraju je izvukao sasvim solidno, ali zato skokovi, asistencije, mirnoca u igri, iako direktno mozda nije bio najagresivniji u napadu najvise minuta na terenu i posle kad vise nije bilo bitno trener ga izvlaci da ga sacuva, znaci iako nebude imao mozda sjajan poenterski ucinak imace svojih 30-tak minuta minimum jer doprinosi igri Atlante na mnogo nivoa

Super Barski

pre 2 godine

Bogdan ponovo najvise na terenu kod Atlante.
To dovoljno govori koliko ima postovanje,ali i koliko je potreban na terenu(od sutera polako postaje alraund igrac)kod trenera Mekmilana.
Atlanta i Bogdan,pravi pogodak,odmah plejof i po svemu sudeci druga runda istoka.
Bravo Bogdane!

Moravska lisica

pre 2 godine

bogdanovic sjajan? a ima šut iz igre 2/10.
očajan je nista ne moze da pogodi. igarao je dobro samo april mesec
(kec, 30. maj 2021 20:33)

Kosarka nije samo sutirati na kos,ima tu jos nesto...a i dao je dovoljno,barem ga vi pamtite.

maki1982

pre 2 godine

niksi najjaca odbrana, a atlanta ih razbila. moglo je biti i mnogo ubedljivije, da se nisu nerezonski ispucavali. filadeldlfija ce biti favorit, ali ima da prsti i ne treba otpisivati atlantu, jer su od dolaska mekmilana usli u seriju dobrih igara i utakmica. i bas su uboli sa pojacanjima,pocevsi od bogdana, pa galinarija i lu vilijamsa.

boki_marad

pre 2 godine

Bogdan Bogdanovic +29....+/-

Toliko toga nevidljivog radi na terenu!!! Igracina!

Za ove sto pitaju sta je to...isto ono sto vi pisete da radi Kampaco.

Samo Bogi to sve radi jos bolje, plus neuporedivo bolji suter!
(Under KV, 30. maj 2021 21:14)

Ne samo što mu je 29 +/- nego je prvi sledeći u njegovom timu Kapela sa 19, Jang ima 17 sa 27 poena. Bogdan igra neverovatnu odbranu, on kad uzme D-Rouza ovaj ne može da šutne ništa, u jednom napadu je stigao tri igrača da zaključa, nestvarno deluje...

goblin

pre 2 godine

Atlanta je za klasu jača.Koliko je bio slab Istok ove sezone kada su ovi Niksi bili na mestu 4,nestvarno...Matori Rouz je ubedljivo najbolji igrač tog tima.I kolika je razlika između regularnog dela i plej ofa najbolje se vidi u slučaja Rendla,čim se "ušlo u meso" čovek ne postoji na terenu...

zemunski kej

pre 2 godine

Ubedljiva Atlanta.Kad sam bio klinac oni su imali krstenog igraca Dominik Vilkins. Imaju tretman u NBA kao kod nas Borac iz Cacka. Pobedjuju nekog ko je kao Manchester Junajted ,slavno ime ali bez rezultata . Ipak utalmicu su gledali na nacionalnoj tv zbog Niksa .Secate se WOOPY GOLDBERG i onog filma o Niksima. Strasno popularan tim. Bogija zna cela Amerika, gledali su ga veceras u dobrom izdanju. Atlanti je ovo verovatan prolaz u drugo kolo posle mnogo godina.Nate McMilan dobar trener.

sgdp

pre 2 godine

Ne vredi, pljuvača će uvek biti. Bogdan dobija pohvale za svoju igru sa svih strana, od komentatora, igrača bivših i sadašnjih, navijača i to ne samo Srbije, Partizana i Fenerbahče kao što je bio slučaj do skoro, nego i raznoraznih Amerikanaca, Francuza, Španaca, neutralnih navijača, navijači Baksa žale što nije prešao kod njih, navijači Kingsa žale što ga nisu zadržali itd. Ali opet će se naći neki likovi koji će ga prozivati što šutira 4/11 iz igre. E pa, da je ubo koji šut više, igrao bi savršenu utakmicu, ovako igra "samo" sjajnu. Sve radi na terenu, 12 poena, 8 skokova, 7 asistencija, 2 ukradene, grize u odbrani, deli lopte u napadu i ima ubedljivo najveći +/- u ekipi, +29.
Može ova ekipa Atlante mnogo, verujem da će se ozbiljno pošibati sa Filadelfijom. Nikse očekujem da reše već u sledećem meču.

iki

pre 2 godine

Najviše minuta odigrao u Atlanti imao i najveći + 29 dok je bio na parketu.
Vrhunska allround partija. Ostali igrači takodje odlični , nisu imali Niksi šta da traže ovde.

Zlatko

pre 2 godine

Tako je brate, samo lokal patriotizam i Srbija iznad svega.. Ali dzaba kada ovi grobari i cigani samo gledaju ko je njihov, pogoto cigani, pa oni i kada igra reprezentacija zvozde igracima iz Partizana..
(kabastikg, 30. maj 2021 21:43)

Druže, dobio si plus, ali nismo svi takvi. Meni su Bogdanovi revolveri protiv Brazila dragi kao da mi je brat rođeni. Baš me briga što je igrao u Partizanu a ne u Zvezdi. Kada je pokazao te revolvere na dresu mu je pisalo Srbija. Vasa je igrao u Zvezdi, Bogdan u Partizanu. Kada igraju za reprezentaciju to se briše. Ja nemam ništa protiv ni da Bogdan bude lider, pa naši su.

Del Piero#10

pre 2 godine

Ne mora toliko da se preteruje u hvaljenju nasih igraca, vec treba biti realan. Prosecna partija kakve Pokusevski isporucuje kao dobar dan.
(Vucko, 30. maj 2021 23:44)

Samo što je ovo plej-of košarka, a Oklahoma koja je bacila sezonu niz vodu igra egzibicione mečeve.

mickey Ward

pre 2 godine

Tacno se vidi da je bogi mekmilanov covek na terenu mozak ekipe,jang jeste najjbolji igrac ali bogi je tu da smiri janga i ekipu kad je potrebno,realno i najjiskusniji od svih ovih momaka u ekipi dosta odigranih bitnih utakmica za rep i klubove u evropi,njegov iq nikad nije bio sporan takodje i fizikalije bogi igra sjajnu odbranu mozda i najjbolje od svih bekova,sve prsti u duelu njega i D rose u sve 4tekmi uzivanje pravo!..

U našega Rajka golema svirajka

pre 2 godine

Kosarka nije samo sutirati na kos,ima tu jos nesto...a i dao je dovoljno,barem ga vi pamtite.
(Moravska lisica, 30. maj 2021 20:37)

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!
(petarczv, 30. maj 2021 20:49)

Ovaj Petarczv je baš neki teški luzer. A nema ni pojma o košarci što pokazuje ovaj njegov komentar!!!

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Kakva hemija u Hoksima, milina ih je gledati.Randle iz nemoci namerno udario Kolinsa, jako, jako ruzno..Galo me nervira iako je odigrao poenterski odlican mec, definitivno su Hoksi i najslabiji na poziciji tri jer su i Galo i Hanter sebicni, samo sto za razliku od Italijana mladi Hanter igra brutalnu odbranu.

Bogi odigrao odlican mec, uzimao je dosta teske suteve, stice se utisak one najbitnije i pogodio.Uz malo srece mogao je do tripl dabla ali bice.. Mekmilan ima ogromno poverenje u njega, veceras on i Jang fantasticni, iako je ledeni malo forsirao i vise solirao nego u trecoj ali ono sto mi se svidja kod Janga, u trecoj cetvrtini je davao loptu Bogiju na pocetku napada i pustao ga da kreira sto znaci da mu veruje i da ga postuje.

Trebalo bi ovo Hoksi da rese u sledecem mecu, za klasu su jac i pogotovo kada Randle igra ovako ocajno.Jedva cekam da ih vidim protiv File, imaju definitivno cemu da se nadaju!

google

pre 2 godine

Jeste Bogdan fino odigrao, ali dajte ljudi malo realnosti, “prvi igrac”? Jang je neprikosnoveno najbolji igrac u seriji. Sve sto se desava u ovoj seriji zavisi od njega prvenstveno, on kontrolise ritam utakmice i ritam napada Atlante. Pikenrol sa Kapelom je ono sto razbija svaku odbranu Niksa, ili asistira, ili se otvara polje za druge igrace ili zavrsava sam, sut ili fluoter. Bogdan je savrsen drugi igrac tima, sekundarni kreator, inteligentan, “pismen” kosarkas, zna da udje u seriju napadacki, a u odbrani je vrlo koristan. Nije stoper, to mu ne dozvoljavaju fizikalije, ali je odlican na lopti i razume rotacije, ne ispada. Sto nista ne umanjuje njegov ucinak i kvalitet. Kada nalete na tim koji ce imati igraca koji ce moci da cuva, ili bar uspori, Janga, ne timski, vec jedan na jedan onda ce biti bitno da Bogdan podigne procente za tri i da smanji oscilacije u napadu.

pravdoljubiv po prirodi

pre 2 godine

(Mare, 30. maj 2021 20:36)

Prvo pogledaj procenat suta Jokica sa te utakmice Gde je postigao 16 poena, lik se raspao u napadu, pa pritom ga u odbrani nema nigde.

Bogdan igra fenomenalnueodbranu, i pritom u trenutku kada pisem ovo ima 4 od 8 (50%) za tri, 6 skokova 5 asistencija, dve ukradene... a nije prva opcija u napadu i ne siluje kao Galo, Colins Hunter...

Ako ne pratis kosarku ok je, a ako pratis i ovako komentarises onda promeni ili sport ili terapiju ?

nenad

pre 2 godine

Vi ste previse subjektivni boganovic je rupa
(aleksa, 30. maj 2021 22:11)

Neka si ti meni ziv i zdrav, a mi cemo isto tako subjektivni probamo da opstanemo uz tako objektivne.

Super Barski

pre 2 godine

Zlatko
I ja navijam za Zvezdu,i naravno da volim Bogdana,a ko ne bi volio onog decka,pravi sportista,od glave do pete,veliki patriota.
Pojam ,"Veliki navijac" je promjenjen danas,dozivio je metamorfozu,od nekoga ko obozava svoj klub (u moje vrijeme,normalno)i u najgorem slucaju pecka kontra navijace,do osobe koja na derbi ide sa stanglom ,il palicom da nekome razbije glavu.
Sjecam se pokojnog kosarkasa Bobana Jankovica iz Zvezde,kad se povrijedio,i ostao paralizovan.
Nesto se tada niko ,pa ni njegov bivsi klup Zvezda nije pretrgao da mu pomogne,novcano,ili bilo kako drugo(bilo ih je naravno,al ne kolko bi trebao).
Sasa Danilovic i Sasa Djordjevic,njegovi navodni sportski neprijatelji iz Partizana vidjevsi kako se svi odnose prema Bobanu,organizovali su humanitarni mec radi prikupljanja pomoci za njegovo dalje lijecenje.
Dok se igrao mec, Boban je bio pored terena,u kolicima i nosio je naocare za sunce,da mu se ne bi vidjelo da place.
I Djordjevica i Danilovica pamtim po legendarnim kosevima,trojkama,titulama sa klubovima, i medaljama,sa repezentacijom.
Meni iskreno,kad ih neko pomene,prvo ovaj njihov gest ljudskosti prvo padne na pamet.

Under KV

pre 2 godine

Ne mora toliko da se preteruje u hvaljenju nasih igraca, vec treba biti realan. Prosecna partija kakve Pokusevski isporucuje kao dobar dan.
(Vucko, 30. maj 2021 23:44)

Ajde to isto ponovi kad pogledas ovaj link:

https://www.nba.com/stats/team/1610612737/onoffcourt-advanced/?sort=NET_RATING&dir=1

Aspera

pre 2 godine

A zasto Bogi ima daleko najveci +-, 29 od svih saigraca? Sledeci je Kapela 19 pa Jang 17?? Da li neko moze da mi objasni? Da li je to negativan utacaj na igru svog tima, pa je toliko veliki taj +-? O cemu se radi? Hvala..
(Saša, 30. maj 2021 21:40)

To znaci da je Atlanta ubacila 29 poena vise nego sto je primila sa Bogdanovicem na terenu, 19 sa Kapelom, 17 sa Jangom... Posto su veci deo vremena na parketu Jang i Kapela proveli zajedno, ucinci im se preklapaju.

Aspera

pre 2 godine

Kad gledam Rouza u poslednje vreme pomislim da gledam neku reprizu iz 2010.
(Anonimus, 30. maj 2021 20:24)

Samo zakucavanja posle odraza sa obe noge nedostaju.

Radnickikg

pre 2 godine

Nedaj boze da se Srbi sloze... Vekovima sami sebi kopamo jame... Tako i za sport, ja navijam za Radnicki ali brate necu da navijam za raspali Njujork ako u Atlanti igra Srbin, nebitno da li sam grobar, delija, djavo, meraklija...

76er

pre 2 godine

Viču navijači Niksa Rendlu da je precenjen a uveo ih u prvi plef of posle 7, 8 godina.
(Aleksis Sanco Panco, 30. maj 2021 20:15)

Геније игра се у Атланти не у Њујорку.
(Lex, 30. maj 2021 20:43)

Pajseru covek ocigledno misli na navijace Niksa generalno, ne na vecerasnju utakmicu...
(Kladzom do bola, 30. maj 2021 23:23)

Mislim da je ipak, jako ocigledno, Lex u pravu, da si gledao utakmicu znao bi da su bas veceras vikali Rendlu navijaci Atlante da je "overrated". Pre nego sto nazoves nekoga pajserom, prvo proveri da ti nisi mnogo veci pajser.

bbROD

pre 2 godine

Bogdan punio kolone? Čovek dao četiri koša? Ej bre, četiri koša? Ajmo još jednom, "četiri" koša. Dal ste realni, šta je ovo? Lopta je prošla kroz obruč ČETIRI puta.
(pazi stani vidi gledaj, 31. maj 2021 00:32)
A 7 asistencija,a 8 skokova? To nista,a? Razumes se ti u kosarku ubilo se

Drndo Maroje

pre 2 godine

Bogdanovic iztiha postaj zvezda. Mozda ne na nivou NBA ali na nivou svog tima svakako.
Atlanta je umnogome suprotnost Kingsima. Tamo su svi gurali jedni druge da se predatave kao prvi covek tima, ovde i prilicno nafurani Tre Jang padne u odusevljenje jer je Kapela izveo dobar potez. Svi igraci su prihvatili vodecu ulogu Janga, i vidi se da su dibro medjusobnompovezani i pristojni momci. Bogdanovicu odgovara takva sredina i trener koji cijeni radnika. Bogdanovic zna i da promasi, ali srecom u plej ofu je bio preciznij8 u vaznim monemtima i to mu je donelo naklonost publike. Trener je fino resio problem ispadanja igraca nakon bloka koji oslobadja Rouza, Bogdanovic je juri za njim i obilazi igrace vec ide pod kos da zatvor a blizi igrac preuzima Rouza i to je fino radilo, Rouz je prilicno zakocen, Bogdan pokupio nekoliko skokova i sto je jos vaznije bio je slobodan da povuce brz napad cim se lopta osvojila.
Atlanta dobro radi i ima dobre odnose u ekipi!

svetla budućnost

pre 2 godine

Zna li neko hoće li Milutinov biti spreman za OI ako se Srbija plasira?

p.s. Bilo bi lepo da Vukčević (Real Madrid), Jović (Mega), Radovanović i pogotovo Petrović (Partizan) ako je moguće ovog leta provedu barem 7 dana s A reprezentacijom.

Rokabili

pre 2 godine

Opet Bogdan slab na početku, igra nešto na silu, jer slabo dobija loptu a kad je dobije ili žuri da šutne ili je odmah vrati... Ajde malo drži loptu, uđi na neki floater ili šut za dva... I opet glupa ispucavanja Janga sa 8 metara... Realno treba da počiste Nikse a glupiraju se...

Saša

pre 2 godine

A zasto Bogi ima daleko najveci +-, 29 od svih saigraca? Sledeci je Kapela 19 pa Jang 17?? Da li neko moze da mi objasni? Da li je to negativan utacaj na igru svog tima, pa je toliko veliki taj +-? O cemu se radi? Hvala..
(Saša, 30. maj 2021 21:40)



Ljudi, salim se ja. Pa normalno je da znam sta znaci +- statistika..Samo sam hteo da istaknem Bogijev uticaj na igru tima. Jasno je da nije sve u broju poena, mada on moze mnogo vise , i do toga ce doci u to sam siguran, bas kada treba. Kao i do sada na kraju krajeva, uvek je pogadjao trojke kada treba u ovom plej ofu.Pozz..

Milunka Malina

pre 2 godine

Jel moguce da u pretrazivac na internetu ne umete da ukucate ono sto zelite? Recept za kolac sa visnjama, kako zameniti gumu, glavni grad Zimbabvea, Nba streams live. Svejedno je. Samo ukucas. Ko ne zna to da nadje onda ni ne ume da gleda kosarku,a posle ce ovde pametovati po komentarima. A nema minimalni IQ da pronadje strim.

nenad

pre 2 godine

Ne mora toliko da se preteruje u hvaljenju nasih igraca, vec treba biti realan. Prosecna partija kakve Pokusevski isporucuje kao dobar dan.
(Vucko, 30. maj 2021 23:44)

Slazem se ali isto taki porediti oklahomu koja tankuje i utakmice u plejofu sa onakvim saigracima u Atlanti isto nije na mestu druze...

Baticca

pre 2 godine

Bogi opet igra lepo al previse skolski. Niti jedan prodor. Napadacki jednodimenzionalno,iz prijema odmah sut bez bekog kreiranja pozicije. Dodaje,nije sebican skace i razumem da mu je to negde uloga al svi se grabe za šuteve i u play off se postaje zvezda. Samo malo vise odlucnosti

Miloš Mileski

pre 2 godine

Evo na poluvremenu da napisem
Bogdana udvajaju cim krene u dribling, jedino mu trojke ostaju. Takodje da spomenem da Bogdan razbija kako igra odbranu, moze da cuva svakog od 1 do 4
GO HAWKS

Super Barski

pre 2 godine

Sad kad gledam Lejkerse sa Feniksom,malo mi je krivo sto nisu uspjeli i Mesija da dovedu.
Kakav bi to bio pikenrol Le bron i Mesi,nemoguc za branjenje.
Kako je ovo superantipacan skup igraca.Sa plasticnim GM.
Treba ih iseliti iz LA,u neki gradic koji ima stvarno jezero.
Il nek maknu to LA.Brukaju grad.

Saša

pre 2 godine

A zasto Bogi ima daleko najveci +-, 29 od svih saigraca? Sledeci je Kapela 19 pa Jang 17?? Da li neko moze da mi objasni? Da li je to negativan utacaj na igru svog tima, pa je toliko veliki taj +-? O cemu se radi? Hvala..

Dragan Borca

pre 2 godine

Trej siluje trojke sa velikih distanci, totalno nepotrebno. On pogadja te dalekometne trojke samo 29% i bezveze samo drzi Njujork u igri. 6 puta sutira sa preko 8 metara🙄

Иван-Ниш

pre 2 godine

Гледао меч и било ми помало смешно. Богдан имао 25% шута, и са њим у игри Атланта на +20. На крају +29, убедљиво највише од свих играча Атланте (следећи Капела +19). И то са највећом минутажом од свих саиграча. Вероватно би остао у игри и преко 40 минута да је иоле било неизвесно. Онда схватим зашто га Мекмилан држи толико у игри. Увек је са њим у плусу. Кроз целу серију има највећу минутажу, а у плусу са њим (+5) били и у поразу од 9 разлике. Тако је јер одрађује огроман део посла у одбрани, а у нападу не изводи циркуске представе које распаљују публику. То је остављено Јангу који привлачи највећу пажњу и мржњу противничких навијача. Таман како треба, јер је прва звезда. Успут, Богдан губи лопте веома мало за некога који толико игра и често преводи лопту. Када Њујорк Богдана отера у минус и Капелу лимитира под кошем можда им пође на боље у серији.

Kukatilo

pre 2 godine

Jel moguce da u pretrazivac na internetu ne umete da ukucate ono sto zelite? Recept za kolac sa visnjama, kako zameniti gumu, glavni grad Zimbabvea, Nba streams live. Svejedno je. Samo ukucas. Ko ne zna to da nadje onda ni ne ume da gleda kosarku,a posle ce ovde pametovati po komentarima. A nema minimalni IQ da pronadje strim.
(Milunka Malina, 30. maj 2021 20:26)

Frapantno je koliko ljudi ne ume da gugla.

Rokabili

pre 2 godine

Previše Bogdan čeka u uglu ko ozebla kokoška sa ispruženim rukama nadajući se da će Trej da mu doda loptu... Nervira me pufnasti...

Dejan RS

pre 2 godine

Jeste, kada bi Bogdan dobijao loptu, nema nista od poena ako nema loptu u rukama, mnogo sebicnih igraca u Atlanti. Ali, svako se za sebe treba izboriti.

panter pudlica

pre 2 godine

Frapantno je koliko ljudi ne ume da gugla.
(Kukatilo, 30. maj 2021 20:31)

Pa ti si našao nekome nešto da kažeš? Ti i šut 8/2...

Kladzom do bola

pre 2 godine

Viču navijači Niksa Rendlu da je precenjen a uveo ih u prvi plef of posle 7, 8 godina.
(Aleksis Sanco Panco, 30. maj 2021 20:15)

Геније игра се у Атланти не у Њујорку.
(Lex, 30. maj 2021 20:43)

Pajseru covek ocigledno misli na navijace Niksa generalno, ne na vecerasnju utakmicu...

Aleks

pre 2 godine

zemunski kej

Mea culpa, moguće je da si mislio na rezultate poslednjih godina, ne generalno. Ne radi mi mozak nešto danas :D U svakom slučaju, i dalje mislim da nije baš uporedivo, jer ne možeš porediti englesku ligu i LŠ gde Mančester može da ispadne u niži nivo takmičenja (Čempionšip ili LE), i NBA gde Niksi mogu opušteno da tavore na dnu Istoka i svejedno budu franšiza koja zaradi najviše para u sezoni.

smesno

pre 2 godine

Deluje moćno ova Atlanta,neće biti lako Filadelfiji protiv njih
(Miki, 30. maj 2021 21:12)


Deluje moćno jer su pobedili raspale Nikse? Hahahahahahahahahhahaha. Vama svi deluju moćno posle par utakmica, a posle vas nema nigde... Sta ste pricali za Majami, pa eno 4:0, strucnjaci...

Sabre

pre 2 godine

Okej, ne bih da budem pametnjakovic, ali dve stvari bodu oci: 1) deklasirati je nekoga dobiti sa 25+ poena a ne ovo 2) vrlo vrlo prosecna ni po cemu specijalna partija sa malo poena, bez makar i dabl dabla a kamoli tripl dabla. Ako vi ovo zovete fantasticno, sta tek Tejtum ili Jokic rade?!

jsjsjsj

pre 2 godine

@stranger

Ako nam necega ne manjka, to je lepih zena.

Ali nece nijed na da uzne da radi nesto sto ne voli (95% ne prati sport), za neke smesne pare. To moze da zaradi mnogo lakse. Kad bi imale pristojne ugovore i kad bi se nasim medijim to isplatilo, za kratko vreme bi izmislili takvu zenu.

Under KV

pre 2 godine

Za sta je trebalo? Utakmica te pocela.
(Kukatilo, 30. maj 2021 19:54)

Pa treba. Niko nije mogao trojku da ubode. 1 od 12 i onda Bogi zapali sve njih svojom trojkom, pa redom Galo i Herter pogodise posle njega!

Zato treba. Ne odlucuje se igra samo u poslednjim minutima!

Kikujiro

pre 2 godine

Koliko su Niksi slabi kada Jang ima 41% šut iz igre, Bogdan 25%, a Hanter 33%, i gube 10 razlike, Atlanta ovo lagano dobija, sa B igrom.

Milan

pre 2 godine

Hvala Bogdanu i Atlanti,doneli su mi lep dobitak u mojoj omiljenoj kladari.Danas idem slogiran na posao,ali izdrzacu nekako.Ako se kladite,budite mudri,zaboravite emocije, i moze se uspeti.

kosta

pre 2 godine

Kada je Bogdan igrao za Partizan želio sam da sve fula , a kad je igrao za Srbiju , da sve pogodi .Od Zvezde mi je važnija samo reprezentacija Srbije .I to je to .

pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

Bogdan punio kolone? Čovek dao četiri koša? Ej bre, četiri koša? Ajmo još jednom, "četiri" koša. Dal ste realni, šta je ovo? Lopta je prošla kroz obruč ČETIRI puta.

botinonepismena

pre 2 godine

Bogdan je najbolji primer da uporan rad, trening i trud isplati. Momak bez skandala i poroka. Želim mu do kraja karijere sve same uspehe i da sa Atlantom stigne što dalje u plej ofu.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 30. maj 2021 20:00) Djes Goksi, sta ima?

petarczv

pre 2 godine

Kosarka nije samo sutirati na kos,ima tu jos nesto...a i dao je dovoljno,barem ga vi pamtite.
(Moravska lisica, 30. maj 2021 20:37)

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!

Kukatilo

pre 2 godine

Bogdan +/- 8. Najveci u timu.
Igra dobro, ali mislim da mora malo agresivnije na kos. Trojke ga na prvi pogled ne idu, a on opet ima 40%, 2/5. Imao je i dve izgubljene lopte i to bas glupo.

Atlanta igra prilicno lose i opet vodi 4 razlike na poluvremenu. To samo govori o snazi ovog tima. Bogdan treba da se opusti u drugom poluvremenu i da ide na 20-25 poena.

Sudije opet kriminalne, na stetu Atlante. Trae nije pipnuo Buloka, ovaj se spotakao sam ili na nogu svog igraca i sudija svira licnu Treu.
(Under KV, 30. maj 2021 20:21)

Trojke ga ne idu na prvi pogled. A bogami i na drugi.

boki_marad

pre 2 godine

A zasto Bogi ima daleko najveci +-, 29 od svih saigraca? Sledeci je Kapela 19 pa Jang 17?? Da li neko moze da mi objasni? Da li je to negativan utacaj na igru svog tima, pa je toliko veliki taj +-? O cemu se radi? Hvala..
(Saša, 30. maj 2021 21:40)

+/- se računa po formuli "ukupna promena razlike dok je igrač u igri" minus "ukupna promena razlike dok je igrač na klupi".

Banalan primer, recimo da je Bogi odigrao celo prvo poluvreme i Atlanta vodi 20 razlike, ali presedi na klupi celo drugo poluvreme i krajnji rezultat bude +10 za Atlantu, Bogi bi tada imao 20-(-10) = 30 u +/- koloni.

Vucko

pre 2 godine

Ne mora toliko da se preteruje u hvaljenju nasih igraca, vec treba biti realan. Prosecna partija kakve Pokusevski isporucuje kao dobar dan.

Мики

pre 2 godine

Solidna igra Atlante sinoć, ništa posebno, bilo je tu i dosta grešaka ali to je za ovakav Njujork dovoljno.
Ekipa Atlante je široka,ima dosta igrača koji doprinose,timski je to odlično posloženo,mlada ekipa generalno.
Možda im se vrati i Kem Rediš za mečeve sa Filom,o tome će se više znati ovih dana.
Trej Jang i Galinari malo preteruju u nerezonskim šutevima.
Jang ponekad umisli da je Kari pa poteže sa 11,12 metara i tek poneka uđe.
Mora malo to da kanališe, posebno što ima sa kim da igra i za tim zaista nema potrebe.
Sa Filom će biti teže ali imaju oni tu neke šanse.
Jesu blagi autsajderi ali ne totalni.
Kapela i Kolins mogu usporiti Embida, videćemo hoće li Hantera staviti na Tobijasa ili Simonsa, to će biti zanimljiva odluka

Kikujiro

pre 2 godine

Maj 6, Niksi su imali važnu utakmicu u borbi za 4 mesto na Istoku, protivnik im je bio Denver.

Denver je pobedio 113 - 97, Jokić je igrao 29 minuta, 32 poena, 12 skokova, 6 asistencija. Denver je dobio 1/4 sa 22 poena razlike.

Takvi su Niksi, kada od jedne prevare od igrača kakav je Jokić i raspalog Denvera...

petarczv

pre 2 godine

"Razmislicu da li cu da igram za reprezentaciju,ako mi ne sude kako ja hocu kme kme,neka igraju lazic i simonovic kme kme hocu 20 bacanja po utakmici kme kme" i to je sve sto treba da znate o ovom momku koga ovde predstavljaju kao mnogo dobrog momka...

Under KV

pre 2 godine

Bogdan +/- 8. Najveci u timu.
Igra dobro, ali mislim da mora malo agresivnije na kos. Trojke ga na prvi pogled ne idu, a on opet ima 40%, 2/5. Imao je i dve izgubljene lopte i to bas glupo.

Atlanta igra prilicno lose i opet vodi 4 razlike na poluvremenu. To samo govori o snazi ovog tima. Bogdan treba da se opusti u drugom poluvremenu i da ide na 20-25 poena.

Sudije opet kriminalne, na stetu Atlante. Trae nije pipnuo Buloka, ovaj se spotakao sam ili na nogu svog igraca i sudija svira licnu Treu.

stranger

pre 2 godine

@jsjsjsj, o tome se radi, nece da rade za male pare i ne prate sport. Kod nas je to sve obezvredjeno i obesmisljeno. Mi vazimo kao za neku sportsku naciju a zene se, osim onih profesionalnih, slabo bave sportom.
Bogdan rezervisan i nedovoljno fokusiran, vec 2 izgubljene lopte ali dosta se trosi u odbrani.

Mihajlo

pre 2 godine

Preteruju ove sudije,ovaj Rendl kod ovog faula Janga na kraju odigrao je sve moguce plesove i nisu svirali korake,iz aviona se vidi da je bar tri koraka vise napravio,tapka,stane,radi pivot pa jos dva koraka unazad,neka se odluce sta je ovo kosarka ili NFL,sude neke gluposti a ono sto treba to ne sude.

Kikujiro

pre 2 godine

Maj 6, Niksi su imali važnu utakmicu u borbi za 4 mesto na Istoku, protivnik im je bio Denver.

Denver je pobedio 113 - 97, Jokić je igrao 29 minuta, 32 poena, 12 skokova, 6 asistencija. Denver je dobio 1/4 sa 22 poena razlike.

Takvi su Niksi, kada od jedne prevare od igrača kakav je Jokić i raspalog Denvera...

pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

Bogdan punio kolone? Čovek dao četiri koša? Ej bre, četiri koša? Ajmo još jednom, "četiri" koša. Dal ste realni, šta je ovo? Lopta je prošla kroz obruč ČETIRI puta.

petarczv

pre 2 godine

"Razmislicu da li cu da igram za reprezentaciju,ako mi ne sude kako ja hocu kme kme,neka igraju lazic i simonovic kme kme hocu 20 bacanja po utakmici kme kme" i to je sve sto treba da znate o ovom momku koga ovde predstavljaju kao mnogo dobrog momka...

petarczv

pre 2 godine

Kosarka nije samo sutirati na kos,ima tu jos nesto...a i dao je dovoljno,barem ga vi pamtite.
(Moravska lisica, 30. maj 2021 20:37)

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!

smesno

pre 2 godine

Deluje moćno ova Atlanta,neće biti lako Filadelfiji protiv njih
(Miki, 30. maj 2021 21:12)


Deluje moćno jer su pobedili raspale Nikse? Hahahahahahahahahhahaha. Vama svi deluju moćno posle par utakmica, a posle vas nema nigde... Sta ste pricali za Majami, pa eno 4:0, strucnjaci...

Sabre

pre 2 godine

Okej, ne bih da budem pametnjakovic, ali dve stvari bodu oci: 1) deklasirati je nekoga dobiti sa 25+ poena a ne ovo 2) vrlo vrlo prosecna ni po cemu specijalna partija sa malo poena, bez makar i dabl dabla a kamoli tripl dabla. Ako vi ovo zovete fantasticno, sta tek Tejtum ili Jokic rade?!

Vucko

pre 2 godine

Ne mora toliko da se preteruje u hvaljenju nasih igraca, vec treba biti realan. Prosecna partija kakve Pokusevski isporucuje kao dobar dan.

boki_marad

pre 2 godine

A zasto Bogi ima daleko najveci +-, 29 od svih saigraca? Sledeci je Kapela 19 pa Jang 17?? Da li neko moze da mi objasni? Da li je to negativan utacaj na igru svog tima, pa je toliko veliki taj +-? O cemu se radi? Hvala..
(Saša, 30. maj 2021 21:40)

+/- se računa po formuli "ukupna promena razlike dok je igrač u igri" minus "ukupna promena razlike dok je igrač na klupi".

Banalan primer, recimo da je Bogi odigrao celo prvo poluvreme i Atlanta vodi 20 razlike, ali presedi na klupi celo drugo poluvreme i krajnji rezultat bude +10 za Atlantu, Bogi bi tada imao 20-(-10) = 30 u +/- koloni.

Zeleznik poslednja stanica

pre 2 godine

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!
(petarczv, 30. maj 2021 20:49)

Tipican primer "poznavanja" kosarke jednog prosecnog gledaoca iz Zeleznika.

Bogdan najvise minuta na terenu u jednoj play off NBA utakmici, cuva jednog Derika Rose-a, najveci +/- na utakmici (23 na kraju 3/4), NBA komantatori u superlativu o njemu govore, njegov tim POBEDJUJE, a ovaj BOT pita sta je specijalno uradio...

Milan

pre 2 godine

Hvala Bogdanu i Atlanti,doneli su mi lep dobitak u mojoj omiljenoj kladari.Danas idem slogiran na posao,ali izdrzacu nekako.Ako se kladite,budite mudri,zaboravite emocije, i moze se uspeti.

Kladzom do bola

pre 2 godine

Viču navijači Niksa Rendlu da je precenjen a uveo ih u prvi plef of posle 7, 8 godina.
(Aleksis Sanco Panco, 30. maj 2021 20:15)

Геније игра се у Атланти не у Њујорку.
(Lex, 30. maj 2021 20:43)

Pajseru covek ocigledno misli na navijace Niksa generalno, ne na vecerasnju utakmicu...

Kukatilo

pre 2 godine

Bogdan +/- 8. Najveci u timu.
Igra dobro, ali mislim da mora malo agresivnije na kos. Trojke ga na prvi pogled ne idu, a on opet ima 40%, 2/5. Imao je i dve izgubljene lopte i to bas glupo.

Atlanta igra prilicno lose i opet vodi 4 razlike na poluvremenu. To samo govori o snazi ovog tima. Bogdan treba da se opusti u drugom poluvremenu i da ide na 20-25 poena.

Sudije opet kriminalne, na stetu Atlante. Trae nije pipnuo Buloka, ovaj se spotakao sam ili na nogu svog igraca i sudija svira licnu Treu.
(Under KV, 30. maj 2021 20:21)

Trojke ga ne idu na prvi pogled. A bogami i na drugi.

Moravska lisica

pre 2 godine

bogdanovic sjajan? a ima šut iz igre 2/10.
očajan je nista ne moze da pogodi. igarao je dobro samo april mesec
(kec, 30. maj 2021 20:33)

Kosarka nije samo sutirati na kos,ima tu jos nesto...a i dao je dovoljno,barem ga vi pamtite.

Rokabili

pre 2 godine

Previše Bogdan čeka u uglu ko ozebla kokoška sa ispruženim rukama nadajući se da će Trej da mu doda loptu... Nervira me pufnasti...

Kikujiro

pre 2 godine

Koliko su Niksi slabi kada Jang ima 41% šut iz igre, Bogdan 25%, a Hanter 33%, i gube 10 razlike, Atlanta ovo lagano dobija, sa B igrom.

botinonepismena

pre 2 godine

Bogdan je najbolji primer da uporan rad, trening i trud isplati. Momak bez skandala i poroka. Želim mu do kraja karijere sve same uspehe i da sa Atlantom stigne što dalje u plej ofu.
(Loznica, Gučevo, Cer…, 30. maj 2021 20:00) Djes Goksi, sta ima?

marka

pre 2 godine

@Jokic 16 poena "katastrofa, najgori meč", Bogdanovic 6 poena "fantastican, fenomenalan".

Da malo pratis kosarku i razumes igru skontao bi zasto je ono juce bio Jokicev katastrofalan mec, pa sve i 30 da je dao, a isto tako bi skontao zasto je ovo Bogdanov vrhunski mec sve i 0 da je dao.

Lex

pre 2 godine

Viču navijači Niksa Rendlu da je precenjen a uveo ih u prvi plef of posle 7, 8 godina.
(Aleksis Sanco Panco, 30. maj 2021 20:15)

Геније игра се у Атланти не у Њујорку.

the truth

pre 2 godine

Bogi je doktor. Trener zna da je on kljucni igrac i drži ga cijelu treću i pola četvrte četvrtine. Ima ogroman uticaj da i ne dohvati loptu. Odbrana prva klasa, prosto nevjerovatno kako sve pokriva. A kad se lomi par trojčica i to je to. Čovjek za velika djela.

kabastikg

pre 2 godine

@Nedaj boze da se Srbi sloze... Vekovima sami sebi kopamo jame... Tako i za sport, ja navijam za Radnicki ali brate necu da navijam za raspali Njujork ako u Atlanti igra Srbin, nebitno da li sam grobar, delija, djavo, meraklija...
(Radnickikg, 30. maj 2021 21:31)

Tako je brate, samo lokal patriotizam i Srbija iznad svega.. Ali dzaba kada ovi grobari i cigani samo gledaju ko je njihov, pogoto cigani, pa oni i kada igra reprezentacija zvozde igracima iz Partizana..

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 2 godine

Bogdan je najbolji primer da uporan rad, trening i trud isplati. Momak bez skandala i poroka. Želim mu do kraja karijere sve same uspehe i da sa Atlantom stigne što dalje u plej ofu.

goblin

pre 2 godine

Atlanta je za klasu jača.Koliko je bio slab Istok ove sezone kada su ovi Niksi bili na mestu 4,nestvarno...Matori Rouz je ubedljivo najbolji igrač tog tima.I kolika je razlika između regularnog dela i plej ofa najbolje se vidi u slučaja Rendla,čim se "ušlo u meso" čovek ne postoji na terenu...

Aleks

pre 2 godine

Bogdan ključni igrač Atlante (Kapela posle njega). Igra pleja, šutira, skače, pokriva u odbrani više pozicija... Najveća minutaža i ubedljivo najveći doprinos. Kad god može traži ekstra pas a zalaganje u odbrani ogromno. Znali smo koliko je dobar igrač, ali koliko je napredovao u defanzivi, e to je neverovatno. Zaista kompletan all around igrač sa visokim BB IQ-om i podređen timskom uspehu. Čak su i komentatori rekli da ima reputaciju šutera, ali je u njegovoj igri mnogo više elemenata od šuta.
Atlanta je taman ovoliko, ako ne i par poena više, bolja od Niksa i moraju ovo da zaključe u G5. Ukoliko nastave da ovako zbijaju redove i raspodeljuju poene, mogu biti iznenađenje na Istoku. Rendl apsolutno glavni krivac za to što Niksi nisu nimalo konkurentni u seriji, njegova igra je blamantna. I u onoj jednoj koju su dobili bili su nadigrani od Atlante, koja je sama ispustila vođstvo, mogla je i ovo da bude "metla".

Under KV

pre 2 godine

Bogdan Bogdanovic +29....+/-

Toliko toga nevidljivog radi na terenu!!! Igracina!

Za ove sto pitaju sta je to...isto ono sto vi pisete da radi Kampaco.

Samo Bogi to sve radi jos bolje, plus neuporedivo bolji suter!

Saša

pre 2 godine

A zasto Bogi ima daleko najveci +-, 29 od svih saigraca? Sledeci je Kapela 19 pa Jang 17?? Da li neko moze da mi objasni? Da li je to negativan utacaj na igru svog tima, pa je toliko veliki taj +-? O cemu se radi? Hvala..

zemunski kej

pre 2 godine

Ubedljiva Atlanta.Kad sam bio klinac oni su imali krstenog igraca Dominik Vilkins. Imaju tretman u NBA kao kod nas Borac iz Cacka. Pobedjuju nekog ko je kao Manchester Junajted ,slavno ime ali bez rezultata . Ipak utalmicu su gledali na nacionalnoj tv zbog Niksa .Secate se WOOPY GOLDBERG i onog filma o Niksima. Strasno popularan tim. Bogija zna cela Amerika, gledali su ga veceras u dobrom izdanju. Atlanti je ovo verovatan prolaz u drugo kolo posle mnogo godina.Nate McMilan dobar trener.

steva

pre 2 godine

Nije lako , ali kad bi uspeo da napravi malcice bolju selekciju suta za 3 poena , Bogdanovic bi bio medju prvih 3-4 sutera za 3 peona u ligi . Ali , kad covek pogleda Janga i njegovu selekciju suta za 3 poena , onda mu Bogdan dodje kao neko ko ono bas vodi racuna o tome ...:)))

mr

pre 2 godine

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!
(petarczv, 30. maj 2021 20:49)

Чим ти тражиш да видиш нешто специјално значи да немаш појма.
Па у том смислу престани да нас замајаваш.

Legolas

pre 2 godine

Jokara naš,zadnje vreme kada ima tekmu u evropskom terminu,kao da je umoran,spava mu se,ipak nije navikao tako rano da igra,pa malo drema.Slabije odigra,a opet najbolji.
Nadam se da se Bogdan naspavao i da je spreman,da u evropskom terminu rasturi Nikse,videćemo,odbrana Njujorka je jaka,nadam se inspiraciji Bogdanovića i pobedi Atlante.

boki_marad

pre 2 godine

Bogdan Bogdanovic +29....+/-

Toliko toga nevidljivog radi na terenu!!! Igracina!

Za ove sto pitaju sta je to...isto ono sto vi pisete da radi Kampaco.

Samo Bogi to sve radi jos bolje, plus neuporedivo bolji suter!
(Under KV, 30. maj 2021 21:14)

Ne samo što mu je 29 +/- nego je prvi sledeći u njegovom timu Kapela sa 19, Jang ima 17 sa 27 poena. Bogdan igra neverovatnu odbranu, on kad uzme D-Rouza ovaj ne može da šutne ništa, u jednom napadu je stigao tri igrača da zaključa, nestvarno deluje...

Drnch

pre 2 godine

Bogi je doktor. Trener zna da je on kljucni igrac i drži ga cijelu treću i pola četvrte četvrtine. Ima ogroman uticaj da i ne dohvati loptu. Odbrana prva klasa, prosto nevjerovatno kako sve pokriva. A kad se lomi par trojčica i to je to. Čovjek za velika djela.
(the truth, 30. maj 2021 21:14)

Upravo tako. Janga je i mogao da odmara ali Bogdan mora biti u igri. Za to vreme trece i polovina cetvrte cetvrtine Atlanta se odlepila i stavila tacku na utakmicu. Prenos isao na udarnoj americkoj televiziji i dobro su ga nahvalili komentatori za kvalitetnu partiju. Hvala bogu da je otisao iz raspalog Sakramenta gde se buzdovan Hild ljutio sto Bogi igra pre njega. Strasno.

stranger

pre 2 godine

@jsjsjsj, o tome se radi, nece da rade za male pare i ne prate sport. Kod nas je to sve obezvredjeno i obesmisljeno. Mi vazimo kao za neku sportsku naciju a zene se, osim onih profesionalnih, slabo bave sportom.
Bogdan rezervisan i nedovoljno fokusiran, vec 2 izgubljene lopte ali dosta se trosi u odbrani.

sgdp

pre 2 godine

Još jedan podatak, Atlanta u 4 meča ove serije ukupno ima +62 dok je Bogdan u igri, a -41 kada je na klupi. Eto koliki je njegov uticaj na igru.

nenad

pre 2 godine

Vi ste previse subjektivni boganovic je rupa
(aleksa, 30. maj 2021 22:11)

Neka si ti meni ziv i zdrav, a mi cemo isto tako subjektivni probamo da opstanemo uz tako objektivne.

bbROD

pre 2 godine

Bogdan punio kolone? Čovek dao četiri koša? Ej bre, četiri koša? Ajmo još jednom, "četiri" koša. Dal ste realni, šta je ovo? Lopta je prošla kroz obruč ČETIRI puta.
(pazi stani vidi gledaj, 31. maj 2021 00:32)
A 7 asistencija,a 8 skokova? To nista,a? Razumes se ti u kosarku ubilo se

kosta

pre 2 godine

Kada je Bogdan igrao za Partizan želio sam da sve fula , a kad je igrao za Srbiju , da sve pogodi .Od Zvezde mi je važnija samo reprezentacija Srbije .I to je to .

cuyoshi

pre 2 godine

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!
(petarczv, 30. maj 2021 20:49). Ako ne vidis ne treba da gledas kosarku. Pozdrav.

pravdoljubiv po prirodi

pre 2 godine

(Mare, 30. maj 2021 20:36)

Prvo pogledaj procenat suta Jokica sa te utakmice Gde je postigao 16 poena, lik se raspao u napadu, pa pritom ga u odbrani nema nigde.

Bogdan igra fenomenalnueodbranu, i pritom u trenutku kada pisem ovo ima 4 od 8 (50%) za tri, 6 skokova 5 asistencija, dve ukradene... a nije prva opcija u napadu i ne siluje kao Galo, Colins Hunter...

Ako ne pratis kosarku ok je, a ako pratis i ovako komentarises onda promeni ili sport ili terapiju ?

svetla budućnost

pre 2 godine

Zna li neko hoće li Milutinov biti spreman za OI ako se Srbija plasira?

p.s. Bilo bi lepo da Vukčević (Real Madrid), Jović (Mega), Radovanović i pogotovo Petrović (Partizan) ako je moguće ovog leta provedu barem 7 dana s A reprezentacijom.

IS

pre 2 godine

Kakvo zadovoljstvo gledati ovakvog Bogdana. Momak vlada terenom.

Bice sigurno nekoga ko ce pominjati losiji procenat suta ili slicno, ali ono kako je veceras igrao je doktorska disertacija. Prepametna igra. Pokazao je sta znaci pojam elitna odbrana. Ubedljivo najveci plus/minus u timu, cini mi se da su dali 29 poena vise sa njim u postavi.

Da nisu poveli preko 20 vrlo verovatno da bi uhvatio tripldabl. Izveo ga je Mekmilan nekih 10 min pre kraja kada je bilo jasno da je utakmica resena. Pre svega zbog toga sto je mnogo energije izgubio u odbrani i trebace im svez za sledecu.

Mnogo mi je drago da ga vidim ovakvog.

Bravo Bogi!

Super Barski

pre 2 godine

Bogdan ponovo najvise na terenu kod Atlante.
To dovoljno govori koliko ima postovanje,ali i koliko je potreban na terenu(od sutera polako postaje alraund igrac)kod trenera Mekmilana.
Atlanta i Bogdan,pravi pogodak,odmah plejof i po svemu sudeci druga runda istoka.
Bravo Bogdane!

Saša

pre 2 godine

A zasto Bogi ima daleko najveci +-, 29 od svih saigraca? Sledeci je Kapela 19 pa Jang 17?? Da li neko moze da mi objasni? Da li je to negativan utacaj na igru svog tima, pa je toliko veliki taj +-? O cemu se radi? Hvala..
(Saša, 30. maj 2021 21:40)



Ljudi, salim se ja. Pa normalno je da znam sta znaci +- statistika..Samo sam hteo da istaknem Bogijev uticaj na igru tima. Jasno je da nije sve u broju poena, mada on moze mnogo vise , i do toga ce doci u to sam siguran, bas kada treba. Kao i do sada na kraju krajeva, uvek je pogadjao trojke kada treba u ovom plej ofu.Pozz..

Under KV

pre 2 godine

Ne mora toliko da se preteruje u hvaljenju nasih igraca, vec treba biti realan. Prosecna partija kakve Pokusevski isporucuje kao dobar dan.
(Vucko, 30. maj 2021 23:44)

Ajde to isto ponovi kad pogledas ovaj link:

https://www.nba.com/stats/team/1610612737/onoffcourt-advanced/?sort=NET_RATING&dir=1

U našega Rajka golema svirajka

pre 2 godine

Kosarka nije samo sutirati na kos,ima tu jos nesto...a i dao je dovoljno,barem ga vi pamtite.
(Moravska lisica, 30. maj 2021 20:37)

A on bek Šuter?! A sto to je to radio na terenu tako specijalno?!
(petarczv, 30. maj 2021 20:49)

Ovaj Petarczv je baš neki teški luzer. A nema ni pojma o košarci što pokazuje ovaj njegov komentar!!!

panter pudlica

pre 2 godine

Sto je sjajan sa 6 poena? Toliko bih i ja dao sa 2 treninga
(neko, 30. maj 2021 20:34)

Izvini Džordane što nismo čuli za tebe...

panter pudlica

pre 2 godine

Frapantno je koliko ljudi ne ume da gugla.
(Kukatilo, 30. maj 2021 20:31)

Pa ti si našao nekome nešto da kažeš? Ti i šut 8/2...

Aspera

pre 2 godine

A zasto Bogi ima daleko najveci +-, 29 od svih saigraca? Sledeci je Kapela 19 pa Jang 17?? Da li neko moze da mi objasni? Da li je to negativan utacaj na igru svog tima, pa je toliko veliki taj +-? O cemu se radi? Hvala..
(Saša, 30. maj 2021 21:40)

To znaci da je Atlanta ubacila 29 poena vise nego sto je primila sa Bogdanovicem na terenu, 19 sa Kapelom, 17 sa Jangom... Posto su veci deo vremena na parketu Jang i Kapela proveli zajedno, ucinci im se preklapaju.

mickey Ward

pre 2 godine

Tacno se vidi da je bogi mekmilanov covek na terenu mozak ekipe,jang jeste najjbolji igrac ali bogi je tu da smiri janga i ekipu kad je potrebno,realno i najjiskusniji od svih ovih momaka u ekipi dosta odigranih bitnih utakmica za rep i klubove u evropi,njegov iq nikad nije bio sporan takodje i fizikalije bogi igra sjajnu odbranu mozda i najjbolje od svih bekova,sve prsti u duelu njega i D rose u sve 4tekmi uzivanje pravo!..

Super Barski

pre 2 godine

Sad kad gledam Lejkerse sa Feniksom,malo mi je krivo sto nisu uspjeli i Mesija da dovedu.
Kakav bi to bio pikenrol Le bron i Mesi,nemoguc za branjenje.
Kako je ovo superantipacan skup igraca.Sa plasticnim GM.
Treba ih iseliti iz LA,u neki gradic koji ima stvarno jezero.
Il nek maknu to LA.Brukaju grad.

Milunka Malina

pre 2 godine

Jel moguce da u pretrazivac na internetu ne umete da ukucate ono sto zelite? Recept za kolac sa visnjama, kako zameniti gumu, glavni grad Zimbabvea, Nba streams live. Svejedno je. Samo ukucas. Ko ne zna to da nadje onda ni ne ume da gleda kosarku,a posle ce ovde pametovati po komentarima. A nema minimalni IQ da pronadje strim.

sgdp

pre 2 godine

Ne vredi, pljuvača će uvek biti. Bogdan dobija pohvale za svoju igru sa svih strana, od komentatora, igrača bivših i sadašnjih, navijača i to ne samo Srbije, Partizana i Fenerbahče kao što je bio slučaj do skoro, nego i raznoraznih Amerikanaca, Francuza, Španaca, neutralnih navijača, navijači Baksa žale što nije prešao kod njih, navijači Kingsa žale što ga nisu zadržali itd. Ali opet će se naći neki likovi koji će ga prozivati što šutira 4/11 iz igre. E pa, da je ubo koji šut više, igrao bi savršenu utakmicu, ovako igra "samo" sjajnu. Sve radi na terenu, 12 poena, 8 skokova, 7 asistencija, 2 ukradene, grize u odbrani, deli lopte u napadu i ima ubedljivo najveći +/- u ekipi, +29.
Može ova ekipa Atlante mnogo, verujem da će se ozbiljno pošibati sa Filadelfijom. Nikse očekujem da reše već u sledećem meču.

Radnickikg

pre 2 godine

Nedaj boze da se Srbi sloze... Vekovima sami sebi kopamo jame... Tako i za sport, ja navijam za Radnicki ali brate necu da navijam za raspali Njujork ako u Atlanti igra Srbin, nebitno da li sam grobar, delija, djavo, meraklija...

Dragan Borca

pre 2 godine

U 4 utakmice ko je imao koliki plus- minus na parketu u Atlanti

Bogdanovic +62

Kapela +38

Trej +31

Kolins +23

Galinari +14

Hunter +15

Lu +1

76er

pre 2 godine

Viču navijači Niksa Rendlu da je precenjen a uveo ih u prvi plef of posle 7, 8 godina.
(Aleksis Sanco Panco, 30. maj 2021 20:15)

Геније игра се у Атланти не у Њујорку.
(Lex, 30. maj 2021 20:43)

Pajseru covek ocigledno misli na navijace Niksa generalno, ne na vecerasnju utakmicu...
(Kladzom do bola, 30. maj 2021 23:23)

Mislim da je ipak, jako ocigledno, Lex u pravu, da si gledao utakmicu znao bi da su bas veceras vikali Rendlu navijaci Atlante da je "overrated". Pre nego sto nazoves nekoga pajserom, prvo proveri da ti nisi mnogo veci pajser.

Aleks

pre 2 godine

zemunski kej

Mea culpa, moguće je da si mislio na rezultate poslednjih godina, ne generalno. Ne radi mi mozak nešto danas :D U svakom slučaju, i dalje mislim da nije baš uporedivo, jer ne možeš porediti englesku ligu i LŠ gde Mančester može da ispadne u niži nivo takmičenja (Čempionšip ili LE), i NBA gde Niksi mogu opušteno da tavore na dnu Istoka i svejedno budu franšiza koja zaradi najviše para u sezoni.

Rokabili

pre 2 godine

Opet Bogdan slab na početku, igra nešto na silu, jer slabo dobija loptu a kad je dobije ili žuri da šutne ili je odmah vrati... Ajde malo drži loptu, uđi na neki floater ili šut za dva... I opet glupa ispucavanja Janga sa 8 metara... Realno treba da počiste Nikse a glupiraju se...

Baticca

pre 2 godine

Bogi opet igra lepo al previse skolski. Niti jedan prodor. Napadacki jednodimenzionalno,iz prijema odmah sut bez bekog kreiranja pozicije. Dodaje,nije sebican skace i razumem da mu je to negde uloga al svi se grabe za šuteve i u play off se postaje zvezda. Samo malo vise odlucnosti

jsjsjsj

pre 2 godine

@stranger

Ako nam necega ne manjka, to je lepih zena.

Ali nece nijed na da uzne da radi nesto sto ne voli (95% ne prati sport), za neke smesne pare. To moze da zaradi mnogo lakse. Kad bi imale pristojne ugovore i kad bi se nasim medijim to isplatilo, za kratko vreme bi izmislili takvu zenu.

Under KV

pre 2 godine

Bogdan +/- 8. Najveci u timu.
Igra dobro, ali mislim da mora malo agresivnije na kos. Trojke ga na prvi pogled ne idu, a on opet ima 40%, 2/5. Imao je i dve izgubljene lopte i to bas glupo.

Atlanta igra prilicno lose i opet vodi 4 razlike na poluvremenu. To samo govori o snazi ovog tima. Bogdan treba da se opusti u drugom poluvremenu i da ide na 20-25 poena.

Sudije opet kriminalne, na stetu Atlante. Trae nije pipnuo Buloka, ovaj se spotakao sam ili na nogu svog igraca i sudija svira licnu Treu.

Miloš Mileski

pre 2 godine

Evo na poluvremenu da napisem
Bogdana udvajaju cim krene u dribling, jedino mu trojke ostaju. Takodje da spomenem da Bogdan razbija kako igra odbranu, moze da cuva svakog od 1 do 4
GO HAWKS

Under KV

pre 2 godine

Za sta je trebalo? Utakmica te pocela.
(Kukatilo, 30. maj 2021 19:54)

Pa treba. Niko nije mogao trojku da ubode. 1 od 12 i onda Bogi zapali sve njih svojom trojkom, pa redom Galo i Herter pogodise posle njega!

Zato treba. Ne odlucuje se igra samo u poslednjim minutima!

Kukatilo

pre 2 godine

Jel moguce da u pretrazivac na internetu ne umete da ukucate ono sto zelite? Recept za kolac sa visnjama, kako zameniti gumu, glavni grad Zimbabvea, Nba streams live. Svejedno je. Samo ukucas. Ko ne zna to da nadje onda ni ne ume da gleda kosarku,a posle ce ovde pametovati po komentarima. A nema minimalni IQ da pronadje strim.
(Milunka Malina, 30. maj 2021 20:26)

Frapantno je koliko ljudi ne ume da gugla.

nenad

pre 2 godine

Ne mora toliko da se preteruje u hvaljenju nasih igraca, vec treba biti realan. Prosecna partija kakve Pokusevski isporucuje kao dobar dan.
(Vucko, 30. maj 2021 23:44)

Slazem se ali isto taki porediti oklahomu koja tankuje i utakmice u plejofu sa onakvim saigracima u Atlanti isto nije na mestu druze...

google

pre 2 godine

Jeste Bogdan fino odigrao, ali dajte ljudi malo realnosti, “prvi igrac”? Jang je neprikosnoveno najbolji igrac u seriji. Sve sto se desava u ovoj seriji zavisi od njega prvenstveno, on kontrolise ritam utakmice i ritam napada Atlante. Pikenrol sa Kapelom je ono sto razbija svaku odbranu Niksa, ili asistira, ili se otvara polje za druge igrace ili zavrsava sam, sut ili fluoter. Bogdan je savrsen drugi igrac tima, sekundarni kreator, inteligentan, “pismen” kosarkas, zna da udje u seriju napadacki, a u odbrani je vrlo koristan. Nije stoper, to mu ne dozvoljavaju fizikalije, ali je odlican na lopti i razume rotacije, ne ispada. Sto nista ne umanjuje njegov ucinak i kvalitet. Kada nalete na tim koji ce imati igraca koji ce moci da cuva, ili bar uspori, Janga, ne timski, vec jedan na jedan onda ce biti bitno da Bogdan podigne procente za tri i da smanji oscilacije u napadu.

iki

pre 2 godine

Najviše minuta odigrao u Atlanti imao i najveći + 29 dok je bio na parketu.
Vrhunska allround partija. Ostali igrači takodje odlični , nisu imali Niksi šta da traže ovde.

Del Piero#10

pre 2 godine

Ne mora toliko da se preteruje u hvaljenju nasih igraca, vec treba biti realan. Prosecna partija kakve Pokusevski isporucuje kao dobar dan.
(Vucko, 30. maj 2021 23:44)

Samo što je ovo plej-of košarka, a Oklahoma koja je bacila sezonu niz vodu igra egzibicione mečeve.

Dejan RS

pre 2 godine

Jeste, kada bi Bogdan dobijao loptu, nema nista od poena ako nema loptu u rukama, mnogo sebicnih igraca u Atlanti. Ali, svako se za sebe treba izboriti.

Dragan Borca

pre 2 godine

Trej siluje trojke sa velikih distanci, totalno nepotrebno. On pogadja te dalekometne trojke samo 29% i bezveze samo drzi Njujork u igri. 6 puta sutira sa preko 8 metara🙄

Mihajlo

pre 2 godine

Preteruju ove sudije,ovaj Rendl kod ovog faula Janga na kraju odigrao je sve moguce plesove i nisu svirali korake,iz aviona se vidi da je bar tri koraka vise napravio,tapka,stane,radi pivot pa jos dva koraka unazad,neka se odluce sta je ovo kosarka ili NFL,sude neke gluposti a ono sto treba to ne sude.

Sprdacina

pre 2 godine

dobar Bogi iako je u sutu bilo klimavo i pretilo da ima losu sutersku utakmicu na kraju je izvukao sasvim solidno, ali zato skokovi, asistencije, mirnoca u igri, iako direktno mozda nije bio najagresivniji u napadu najvise minuta na terenu i posle kad vise nije bilo bitno trener ga izvlaci da ga sacuva, znaci iako nebude imao mozda sjajan poenterski ucinak imace svojih 30-tak minuta minimum jer doprinosi igri Atlante na mnogo nivoa

PredragDrobnjak

pre 2 godine

Kakva hemija u Hoksima, milina ih je gledati.Randle iz nemoci namerno udario Kolinsa, jako, jako ruzno..Galo me nervira iako je odigrao poenterski odlican mec, definitivno su Hoksi i najslabiji na poziciji tri jer su i Galo i Hanter sebicni, samo sto za razliku od Italijana mladi Hanter igra brutalnu odbranu.

Bogi odigrao odlican mec, uzimao je dosta teske suteve, stice se utisak one najbitnije i pogodio.Uz malo srece mogao je do tripl dabla ali bice.. Mekmilan ima ogromno poverenje u njega, veceras on i Jang fantasticni, iako je ledeni malo forsirao i vise solirao nego u trecoj ali ono sto mi se svidja kod Janga, u trecoj cetvrtini je davao loptu Bogiju na pocetku napada i pustao ga da kreira sto znaci da mu veruje i da ga postuje.

Trebalo bi ovo Hoksi da rese u sledecem mecu, za klasu su jac i pogotovo kada Randle igra ovako ocajno.Jedva cekam da ih vidim protiv File, imaju definitivno cemu da se nadaju!

Aspera

pre 2 godine

Kad gledam Rouza u poslednje vreme pomislim da gledam neku reprizu iz 2010.
(Anonimus, 30. maj 2021 20:24)

Samo zakucavanja posle odraza sa obe noge nedostaju.

maki1982

pre 2 godine

niksi najjaca odbrana, a atlanta ih razbila. moglo je biti i mnogo ubedljivije, da se nisu nerezonski ispucavali. filadeldlfija ce biti favorit, ali ima da prsti i ne treba otpisivati atlantu, jer su od dolaska mekmilana usli u seriju dobrih igara i utakmica. i bas su uboli sa pojacanjima,pocevsi od bogdana, pa galinarija i lu vilijamsa.

Мики

pre 2 godine

Solidna igra Atlante sinoć, ništa posebno, bilo je tu i dosta grešaka ali to je za ovakav Njujork dovoljno.
Ekipa Atlante je široka,ima dosta igrača koji doprinose,timski je to odlično posloženo,mlada ekipa generalno.
Možda im se vrati i Kem Rediš za mečeve sa Filom,o tome će se više znati ovih dana.
Trej Jang i Galinari malo preteruju u nerezonskim šutevima.
Jang ponekad umisli da je Kari pa poteže sa 11,12 metara i tek poneka uđe.
Mora malo to da kanališe, posebno što ima sa kim da igra i za tim zaista nema potrebe.
Sa Filom će biti teže ali imaju oni tu neke šanse.
Jesu blagi autsajderi ali ne totalni.
Kapela i Kolins mogu usporiti Embida, videćemo hoće li Hantera staviti na Tobijasa ili Simonsa, to će biti zanimljiva odluka

Super Barski

pre 2 godine

Zlatko
I ja navijam za Zvezdu,i naravno da volim Bogdana,a ko ne bi volio onog decka,pravi sportista,od glave do pete,veliki patriota.
Pojam ,"Veliki navijac" je promjenjen danas,dozivio je metamorfozu,od nekoga ko obozava svoj klub (u moje vrijeme,normalno)i u najgorem slucaju pecka kontra navijace,do osobe koja na derbi ide sa stanglom ,il palicom da nekome razbije glavu.
Sjecam se pokojnog kosarkasa Bobana Jankovica iz Zvezde,kad se povrijedio,i ostao paralizovan.
Nesto se tada niko ,pa ni njegov bivsi klup Zvezda nije pretrgao da mu pomogne,novcano,ili bilo kako drugo(bilo ih je naravno,al ne kolko bi trebao).
Sasa Danilovic i Sasa Djordjevic,njegovi navodni sportski neprijatelji iz Partizana vidjevsi kako se svi odnose prema Bobanu,organizovali su humanitarni mec radi prikupljanja pomoci za njegovo dalje lijecenje.
Dok se igrao mec, Boban je bio pored terena,u kolicima i nosio je naocare za sunce,da mu se ne bi vidjelo da place.
I Djordjevica i Danilovica pamtim po legendarnim kosevima,trojkama,titulama sa klubovima, i medaljama,sa repezentacijom.
Meni iskreno,kad ih neko pomene,prvo ovaj njihov gest ljudskosti prvo padne na pamet.

Иван-Ниш

pre 2 godine

Гледао меч и било ми помало смешно. Богдан имао 25% шута, и са њим у игри Атланта на +20. На крају +29, убедљиво највише од свих играча Атланте (следећи Капела +19). И то са највећом минутажом од свих саиграча. Вероватно би остао у игри и преко 40 минута да је иоле било неизвесно. Онда схватим зашто га Мекмилан држи толико у игри. Увек је са њим у плусу. Кроз целу серију има највећу минутажу, а у плусу са њим (+5) били и у поразу од 9 разлике. Тако је јер одрађује огроман део посла у одбрани, а у нападу не изводи циркуске представе које распаљују публику. То је остављено Јангу који привлачи највећу пажњу и мржњу противничких навијача. Таман како треба, јер је прва звезда. Успут, Богдан губи лопте веома мало за некога који толико игра и често преводи лопту. Када Њујорк Богдана отера у минус и Капелу лимитира под кошем можда им пође на боље у серији.

Zlatko

pre 2 godine

Tako je brate, samo lokal patriotizam i Srbija iznad svega.. Ali dzaba kada ovi grobari i cigani samo gledaju ko je njihov, pogoto cigani, pa oni i kada igra reprezentacija zvozde igracima iz Partizana..
(kabastikg, 30. maj 2021 21:43)

Druže, dobio si plus, ali nismo svi takvi. Meni su Bogdanovi revolveri protiv Brazila dragi kao da mi je brat rođeni. Baš me briga što je igrao u Partizanu a ne u Zvezdi. Kada je pokazao te revolvere na dresu mu je pisalo Srbija. Vasa je igrao u Zvezdi, Bogdan u Partizanu. Kada igraju za reprezentaciju to se briše. Ja nemam ništa protiv ni da Bogdan bude lider, pa naši su.

Drndo Maroje

pre 2 godine

Bogdanovic iztiha postaj zvezda. Mozda ne na nivou NBA ali na nivou svog tima svakako.
Atlanta je umnogome suprotnost Kingsima. Tamo su svi gurali jedni druge da se predatave kao prvi covek tima, ovde i prilicno nafurani Tre Jang padne u odusevljenje jer je Kapela izveo dobar potez. Svi igraci su prihvatili vodecu ulogu Janga, i vidi se da su dibro medjusobnompovezani i pristojni momci. Bogdanovicu odgovara takva sredina i trener koji cijeni radnika. Bogdanovic zna i da promasi, ali srecom u plej ofu je bio preciznij8 u vaznim monemtima i to mu je donelo naklonost publike. Trener je fino resio problem ispadanja igraca nakon bloka koji oslobadja Rouza, Bogdanovic je juri za njim i obilazi igrace vec ide pod kos da zatvor a blizi igrac preuzima Rouza i to je fino radilo, Rouz je prilicno zakocen, Bogdan pokupio nekoliko skokova i sto je jos vaznije bio je slobodan da povuce brz napad cim se lopta osvojila.
Atlanta dobro radi i ima dobre odnose u ekipi!