Sreda, 31.03.2021.

08:15

Bogdanović najefikasniji na parketu VIDEO

Košarkaši Atlanta poraženi su od Finiksa 117:110 i to im je četvrti poraz na poslednjih pet mečeva.

Izvor: MT

Bogdanoviæ najefikasniji na parketu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Plus i minus

pre 2 godine

22 poena, šest asistencija, cetiri skoka i tri ukradene lopte.
Procenat suta 44%.
+/- najvisi u ekipi = 7.
Ko je gledao mogao je da vidi koliko je bio dobar, na kraju Jang izgubio utakmicu kad mu je ispala lopta na polaganju.
Nego, tu su statisticki parametri, cekamo strucnjake iz Zeleznika da se jave.
(marka, 31. mart 2021 08:18)

Vidim da su drugi ljudi vec naveli neke utakmice gde je BB dominirao (da iskoristim ovaj izraz svoje dece ;-))... Ono sto je vazno dodati je da je na mnooogim utakmicama Sakramenta koje sam proveravao imao jedan od 3 najbolja +/- skora (a cesto i najbolji). Na svega par utakmica mu je ta statistika bila losa. Prava je steta sto NBA ne racuma tak koeficijent za celu sezonu, on bi bio medju najboljima u svakom timu u kome igra.

Vladimir

pre 2 godine

Pa za ovog Janga, Fox je Dzon Stokton licno! Mislio sam da nije moguce, ali ipak jeste. Jang u sustini nista ne radi dobro, procenti suta su mu katastrofa, odluke jos gore, a forsira. I forsira, i forsira... Atlanta s njim nikada nece biti winning franchise, a ni nas Bogi u takvom timu. Nazalost, to je to za ovu sezonu, lepo je sto ce Bogdan barem omirisati jednu rundu play off-a. A onda nek trazi trade u neku normalnu ekipu, Bogdan Bogdanovic je klasa, bio i bice.

Fake Aleks

pre 2 godine

123

Pa to sam i rekao. Otkad je on u petorci, Jang ne može da se sastavi. Brzo će on nazad, na kraj klupe, a dogodine u Orlando da se ispucava i da im pomogne u tankovanju.

123

pre 2 godine

Bogi u solidnom ritmu 10, 10, 10, 20. Inace je poceo da gusi i Janga, nije cudo sto su hteli da ga trejduju. Foks prodisao otkad je Bogi oteran.
(Fake Aleks, 31. mart 2021 12:49)

Da, zato ga je trener sa klipe stavio u prvu postavu. Da bi gusio Janga? Znaci i ti si strucnjak.

Under KV

pre 2 godine

(znanje-imanje, 31. mart 2021 12:26)

Boze dragi! Da li ti decko uopste znas sta je funkcionalna nepismenost ili pismenost? Lupis nesto u komentaru, samo da bi ispao pametan, a onda ispadnes glup!

Protiv Finiks Sansa 31 poen i pobeda Sakramenta sa 10ak razlike. Je l i tu nije bio najzasluzniji za pobedu?!

Protiv Portlanda 27 poena 8 asistencija i pobeda Sakramenta. Da li ovde pomaze funkcionalna pismenost?!

Opet protiv Portlanda 25 poena i 10 asistencija!!! Pobeda Sakramenta od 10ak razlike? Funkcionalna nepismenost ili pismenost?!

Protiv GSW 25 poena i 5 asistencija i pobeda Sakramenta. Sta kazes za to funkcionalno pismeni decace?!

23 poena u pobedi protiv Majamija i pobeda Sakramenta! Opet nebitan Bogi, a?!

Decace, ovde sam izvukao samo pobede njegovog tima gde je bio najzasluzniji za pobedu i pokazao ti argumente. Ima takvih partija jos dosta sa 20+ poena, ali i ovo je zdravorazumskom coveku, "funkcionalno pismenom", sasvim dovoljno!!!

Znanje - NEmanje

Da, u utakmici protiv LA LAkersa je osim pobednickog kosa bio i najefikasniji i najbolji igrac sa 23 poena. Protiv GSW je imao na kraju 12 poena i bio medju 3 najefikasnija igraca, plus pobednicki kos. U balonu prosle godine, rekord karijere 35 poena protiv Nju Orleansa i pobeda Sakramenta? Da li i tu nije bio najzasluzniji za pobedu?!

Decko, samo cinjenice iznosim, a ti od mrznje ne zelis istinu da prihvatis!

Najiskrenije

pre 2 godine

Ja kao navijac Zvezde ne mogu da dobacim kako neko sebi daje za pravo da se podsmeva i ruga partijama Bogdanovica. On je pre svega Srbin i dobar je momak,kao kosarkas se dokazao. Opasan smeker na terenu i van njega. Jednom prilikom sam se nasao sa njim na istom mestu u isto vreme,decko zraci lepim ponasanjem. Stvarno ne znam sta je u pitanju,da li kompleks,da li kucno (ne)vaspitanje,ali ovaj momak je odlican kosarkas,a kao covek jos bolji.

panter pudlica

pre 2 godine

Eto vidiš i sam da ima jaka leđa uz ovakav prosjek 7/8 igro bi 30 minute. A mali ne da ima jaka leđa, nego tri anđela čuvara: Mihaela s lijeve, Rafaela s desne strane i Gabriela iznad glave koji mu nagovještava šutiraj mali slobodno, dobit ćeš i sutra 35 minute.
(qw, 31. mart 2021 10:16)

Ako nisi shvatio, sprdao sam se čoveče sa tobom i onim tvojim "jaka leđa /slaba leđa" :)

Fake Aleks

pre 2 godine

Bogi u solidnom ritmu 10, 10, 10, 20. Inace je poceo da gusi i Janga, nije cudo sto su hteli da ga trejduju. Foks prodisao otkad je Bogi oteran.

Lars

pre 2 godine

@Nego, tu su statisticki parametri, cekamo strucnjake iz Zeleznika da se jave.
(marka, 31. mart 2021 08:18)

Ne znam dal pratis, strucnjace.. Bogdan ne igra godinama protiv Zvezde, samo u tvojoj glavi izgleda. Kako bi te ja prijatelju oprao u basketu da vidis malo kako igraju navijaci...

znanje-imanje

pre 2 godine

@Under KV
Zaslepljen si sopstvenom funkcionalnom nepismenošću. 2-3 utakmice gde je Bogdan dao zadnje poene, pa tako i pobedu, su bile eto one u kojima je dotada bio loš. Izraz "dobio je utakmicu" znači pre svega "bio je najbolji na terenu". Što može a ne mora i da uključuje zadnji šut. Tipa "dao je 43 poena". Tipa zaustavio je najboljeg igrača protivnika. Tipa dao je niz koševa kada nikom nije išlo, ili kad se lomilo. Ovako ili onako igrao je odlično i PREVAGNUO.
Kao ilustraciju možeš uzeti primer pola utakmica Denvera. Ono "bio je clutch" manje-više, mada ima i to. Nego je izneo stvar. Nikola. A ja bih više od tebe voleo da Bogdan ima to, zbog reprezentacije. Avaj ukupan skup njegovih sposobnosti ne doseže dotle. Mislim da ne postoji da je dao 4 koša iz 4 šuta uzastopce, u životu. Zato je to i opis sinoćnje utakmice - Feniks se nudio. Trebala je samo Atlanta da ima nekog da bljesne, ili prosto nekog ko je kao tipologija pobednički igrač.

nenad

pre 2 godine

Atlanta treba "samo" da se otarasi Janga. Sve ostalo imaju. Njima je ustvari idealno odgovarao Rondo,koji igra odbranu,razigrava saigrace i apsolutno ga ne zanimaju brojke. Oni imaju sasvim dovoljno odlicnih igraca koji imaju u rukama 20+ poena. Ali to "samo" ce ih mnogo kostati u buducnosti jer svi znamo da ce oni pre trejdovati ceo tim nego Janga. Steta..

realno 100%

pre 2 godine

Čovek je briljirao! Juče Pokuševski, takođe u porazu, postigao 21 poen uz komentare kako je to bila blistava partija (trojke 2/10). Pa kako onda drugačije komentarisati Bogdanovića koji je dao jedan poen više, uz značajno bolji procenat za tri.. takođe u porazu..?!
(Djoksa, 31. mart 2021 09:30)

Bracala, Poku je rookie.
(Keynes, 31. mart 2021 10:31)

A ti bracala panter, a?

realno 100%

pre 2 godine

Idi bre kod Jokica!!! Jedina realna sansa da zaigras dobro.
(Dragan, 31. mart 2021 08:57)

U Srbiji bio najbolji igrač, u Evropi bio najbolji igrač, u NBA svaku sezonu dvocifren zaradio veliki ugovor. Imao je tešku povredu i propustio pola sezone. Šta ste očekivali da se vrati s 20 poena. Skinite mu se s vrata više treba da se molimo da dobijemo takvog beka u narednim godinama.
(Kole, 31. mart 2021 10:10)

Pa druze kako se skinu kad ih je upropascavao gde kod je stigao. Pa oni celu noc sede i cekaju Atlantu u nadi da Bogdan dao manje od 10 kosa da im naredni dan bio ispunjen. Trebas uzivati u njihovom komprcanju na kometarima.

Under KV

pre 2 godine

Nikad ono: Bogi je dobio utakmicu.
Nažalost verovatno slede 2-3 loše.
(znanje-imanje, 31. mart 2021 10:13)

Zao mi je sto se namerno pravis lud, ali cu te podsetiti na Bogdanov sut preko Greena i pobeda u zadnjij sekundi protiv GSW ili trojka u zadnjoj sekundi protiv LA LAkersa, takodje preko ruke, a tada i najefikasniji na mecu! Ima toga jos, ali za one zaslepljene mrznjom nikad dosta!

znanje-imanje

pre 2 godine

"na kraju šteta za zicer koji je promašio ali se barem iskupio sa trojkom u sledećem napadu." Teško je iskupiti se trojkom iz očaja kada je ključno a Majk Bridžes mu pobegne kao detetu, pa onaj baš zicer promaši...
Realno Bogi je bio ne Bogdan-solidan nego čak i solidan. Sansima je podbacivao i Buker i Pol (koji je Pol od 12 koševa 8 dao Bogdanu lično). Međutim imali su korisnog Kraudera i najefikasnijeg na parketu Šarića. Što naravno nije dovoljno; bili su pobedivi. Ali Jang je bio loš a Galinari i samo-solidni-Bogi nisu iskoristili priliku. Nikad ono: Bogi je dobio utakmicu.
Nažalost verovatno slede 2-3 loše.

Hm

pre 2 godine

Kada ne gledam Denver zbog Jokica, obavezno gledam Bogdanovica i ostale nase igrace. I ipak, na kraju krajeva moram da napisem...Bogdan je odlican igrac!!1 Nije bilo utakmice u kojoj nije bio minimum dobar. Zaista.

Ali takodje moram da napisem...da je "snajper"!!! I stvarno, jeste. Sut mu je vise los nego dobar. Promasuje nepromasivo. Na par metara od kosa, neometan...promasi a pogodi neku tesku trojku. Tako je i jutros bilo.

Za njega a i za tim bi najbolje bilo kada bi igrao pleja, kada bi organizovao igru, tada bi pokazao koliko vredi a vredi puno. Na primer idealno bi bilo da je u Oklahomi sa onim klincima. Da vodi igru, da organizuje...klinci bi igrali 3x bolje i mnogo brze bi napredovali pored njega. Steta sto ga forsiraju da bude suter, trojkas, a on je mnogo vise od toga. Mada u poslednjih par utakmica dobije sve vise sansu kao organizator.

qw

pre 2 godine

A to je zato što i Bogdan ima jaka leđa kao Pokuševski. 
Šarić ima slaba leđa, pa igra samo 18 minute...
(panter pudlica, 31. mart 2021 09:37)

Eto vidiš i sam da ima jaka leđa uz ovakav prosjek 7/8 igro bi 30 minute. A mali ne da ima jaka leđa, nego tri anđela čuvara: Mihaela s lijeve, Rafaela s desne strane i Gabriela iznad glave koji mu nagovještava šutiraj mali slobodno, dobit ćeš i sutra 35 minute.

Keynes

pre 2 godine

Čovek je briljirao! Juče Pokuševski, takođe u porazu, postigao 21 poen uz komentare kako je to bila blistava partija (trojke 2/10). Pa kako onda drugačije komentarisati Bogdanovića koji je dao jedan poen više, uz značajno bolji procenat za tri.. takođe u porazu..?!
(Djoksa, 31. mart 2021 09:30)

Bracala, Poku je rookie.

Cinjenice

pre 2 godine

Bogdan najefikasniji, Petar Cz, Kukatilo i ostali kompleksasi na aparatima. Plus što ni ovo nije maksimum Bogdana. Napadački najbolji bek suter iz Evrope u Nba. Kakav Furnije, Dragic i ostali.

Kole

pre 2 godine

Idi bre kod Jokica!!! Jedina realna sansa da zaigras dobro.
(Dragan, 31. mart 2021 08:57)

U Srbiji bio najbolji igrač, u Evropi bio najbolji igrač, u NBA svaku sezonu dvocifren zaradio veliki ugovor. Imao je tešku povredu i propustio pola sezone. Šta ste očekivali da se vrati s 20 poena. Skinite mu se s vrata više treba da se molimo da dobijemo takvog beka u narednim godinama.

Locutus

pre 2 godine

Gledao sam samo poslednja 2 minuta. Promašio je zicer za izjednačenje, posle je pogodio trojku, ali su se i ostali ispromašivali.

Djoksa

pre 2 godine

Čovek je briljirao! Juče Pokuševski, takođe u porazu, postigao 21 poen uz komentare kako je to bila blistava partija (trojke 2/10). Pa kako onda drugačije komentarisati Bogdanovića koji je dao jedan poen više, uz značajno bolji procenat za tri.. takođe u porazu..?!

panter pudlica

pre 2 godine

Nema ih nigdje, a ni Bogdana. Šarić 18 minute 20 poena 7/8., a Bogdan 37 minute 22 poena 8/18. Bravo Šiši.
(qw, 31. mart 2021 08:55)

A to je zato što i Bogdan ima jaka leđa kao Pokuševski.
Šarić ima slaba leđa, pa igra samo 18 minute...

Pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

22 poena, šest asistencija, cetiri skoka i tri ukradene lopte.
Procenat suta 44%.
+/- najvisi u ekipi = 7.
Ko je gledao mogao je da vidi koliko je bio dobar, na kraju Jang izgubio utakmicu kad mu je ispala lopta na polaganju.
Nego, tu su statisticki parametri, cekamo strucnjake iz Zeleznika da se jave.
(marka, 31. mart 2021 08:18)

To je taj komentar, jedan u dva meseca. Sad opet jedno dva meseca tišina.

JPR24

pre 2 godine

I ukrao je Bogi četiri lopte ! No na kraju šteta za zicer koji je promašio, ali on se barem iskupio sa trojkom u sledećem napadu. Jang posle uzima stvari u ruke i upropasti sav trud saigrača glupim potezima, srljanjem i promasajima. Sa druge strane, Craig i pogotovo Šarić, koji je za samo 17 i kusur minuta spakovao 20 poena, obojica sa klupe, i starter Crowder su doprineli da Finiks izvuče novu pobedu.

ivan

pre 2 godine

Bogdan kad ima preko 35% za 3 to mora sampanjac da se otvara odmah.
(Joca, 31. mart 2021 08:24)
ne brini ti za njega on je poput Mitrovica moze u klubu da igra kako hoce za reprezentaciju uvek kida seti se EP gde nas je gotovo sam vukao do finala..
to su ta deca pre svega dobro vaspitana.

marka

pre 2 godine

22 poena, šest asistencija, cetiri skoka i tri ukradene lopte.
Procenat suta 44%.
+/- najvisi u ekipi = 7.
Ko je gledao mogao je da vidi koliko je bio dobar, na kraju Jang izgubio utakmicu kad mu je ispala lopta na polaganju.
Nego, tu su statisticki parametri, cekamo strucnjake iz Zeleznika da se jave.

Батке

pre 2 godine

Ја да сам на месту тренера Атланте ја би задњу четвртину када се ломи резултат држао Јанга на клупи. Буквално их је уканалио. Занимљиво да је трећој четвртини Богдан играо и плеја и бека и то је била добитна комбинација због које су се вратили у меч. Онда Јанг креће класично нерезонски да срља и губи лопте. Чак и Деандре Фокс сада изгледа и игра сталоженије него Јанг.
Свиђа ми се што је Богдан ипак био дрзак читаву утакмицу и није се плашио пута и додавања. Још им се Џон Колинс повредио што ће значити да ће Богдан сада имати још већу одговорност и улогу у тиму.

Pogan

pre 2 godine

Raduje dobra saradnja sa Kapelom, dosta lakih dodavanja u toj 2v2 igri unutrasnjoj. U Sakramentu su ga koristili kao backup pleja kad Fox odmara, trebalo bi i ovde nesto slicno raditi da se Jang rastereti, posebno ako mu ne ide.

Gde ja živim

pre 2 godine

Od poslednjih 10, 7 dvocifrenih. Lep trend Boki :) Na ovoj je baš sve radio kako treba u oba pravca. Svuda ga je bilo, lepe asistencije, racionalan. Šteta za poraz, ali idemo dalje. Ne posustaj Bogdane. Trpaj, šutiraj i ne žali.

qw

pre 2 godine

Gde su sada Somborac i Luka? Najveći je Bogdan!
(Kiza, 31. mart 2021 08:18)

Nema ih nigdje, a ni Bogdana. Šarić 18 minute 20 poena 7/8., a Bogdan 37 minute 22 poena 8/18. Bravo Šiši.

ivan

pre 2 godine

Bogdan kad ima preko 35% za 3 to mora sampanjac da se otvara odmah.
(Joca, 31. mart 2021 08:24)
ne brini ti za njega on je poput Mitrovica moze u klubu da igra kako hoce za reprezentaciju uvek kida seti se EP gde nas je gotovo sam vukao do finala..
to su ta deca pre svega dobro vaspitana.

marka

pre 2 godine

22 poena, šest asistencija, cetiri skoka i tri ukradene lopte.
Procenat suta 44%.
+/- najvisi u ekipi = 7.
Ko je gledao mogao je da vidi koliko je bio dobar, na kraju Jang izgubio utakmicu kad mu je ispala lopta na polaganju.
Nego, tu su statisticki parametri, cekamo strucnjake iz Zeleznika da se jave.

Gde ja živim

pre 2 godine

Od poslednjih 10, 7 dvocifrenih. Lep trend Boki :) Na ovoj je baš sve radio kako treba u oba pravca. Svuda ga je bilo, lepe asistencije, racionalan. Šteta za poraz, ali idemo dalje. Ne posustaj Bogdane. Trpaj, šutiraj i ne žali.

Батке

pre 2 godine

Ја да сам на месту тренера Атланте ја би задњу четвртину када се ломи резултат држао Јанга на клупи. Буквално их је уканалио. Занимљиво да је трећој четвртини Богдан играо и плеја и бека и то је била добитна комбинација због које су се вратили у меч. Онда Јанг креће класично нерезонски да срља и губи лопте. Чак и Деандре Фокс сада изгледа и игра сталоженије него Јанг.
Свиђа ми се што је Богдан ипак био дрзак читаву утакмицу и није се плашио пута и додавања. Још им се Џон Колинс повредио што ће значити да ће Богдан сада имати још већу одговорност и улогу у тиму.

Najiskrenije

pre 2 godine

Ja kao navijac Zvezde ne mogu da dobacim kako neko sebi daje za pravo da se podsmeva i ruga partijama Bogdanovica. On je pre svega Srbin i dobar je momak,kao kosarkas se dokazao. Opasan smeker na terenu i van njega. Jednom prilikom sam se nasao sa njim na istom mestu u isto vreme,decko zraci lepim ponasanjem. Stvarno ne znam sta je u pitanju,da li kompleks,da li kucno (ne)vaspitanje,ali ovaj momak je odlican kosarkas,a kao covek jos bolji.

Pogan

pre 2 godine

Raduje dobra saradnja sa Kapelom, dosta lakih dodavanja u toj 2v2 igri unutrasnjoj. U Sakramentu su ga koristili kao backup pleja kad Fox odmara, trebalo bi i ovde nesto slicno raditi da se Jang rastereti, posebno ako mu ne ide.

panter pudlica

pre 2 godine

Nema ih nigdje, a ni Bogdana. Šarić 18 minute 20 poena 7/8., a Bogdan 37 minute 22 poena 8/18. Bravo Šiši.
(qw, 31. mart 2021 08:55)

A to je zato što i Bogdan ima jaka leđa kao Pokuševski.
Šarić ima slaba leđa, pa igra samo 18 minute...

JPR24

pre 2 godine

I ukrao je Bogi četiri lopte ! No na kraju šteta za zicer koji je promašio, ali on se barem iskupio sa trojkom u sledećem napadu. Jang posle uzima stvari u ruke i upropasti sav trud saigrača glupim potezima, srljanjem i promasajima. Sa druge strane, Craig i pogotovo Šarić, koji je za samo 17 i kusur minuta spakovao 20 poena, obojica sa klupe, i starter Crowder su doprineli da Finiks izvuče novu pobedu.

Under KV

pre 2 godine

Nikad ono: Bogi je dobio utakmicu.
Nažalost verovatno slede 2-3 loše.
(znanje-imanje, 31. mart 2021 10:13)

Zao mi je sto se namerno pravis lud, ali cu te podsetiti na Bogdanov sut preko Greena i pobeda u zadnjij sekundi protiv GSW ili trojka u zadnjoj sekundi protiv LA LAkersa, takodje preko ruke, a tada i najefikasniji na mecu! Ima toga jos, ali za one zaslepljene mrznjom nikad dosta!

Kole

pre 2 godine

Idi bre kod Jokica!!! Jedina realna sansa da zaigras dobro.
(Dragan, 31. mart 2021 08:57)

U Srbiji bio najbolji igrač, u Evropi bio najbolji igrač, u NBA svaku sezonu dvocifren zaradio veliki ugovor. Imao je tešku povredu i propustio pola sezone. Šta ste očekivali da se vrati s 20 poena. Skinite mu se s vrata više treba da se molimo da dobijemo takvog beka u narednim godinama.

Cinjenice

pre 2 godine

Bogdan najefikasniji, Petar Cz, Kukatilo i ostali kompleksasi na aparatima. Plus što ni ovo nije maksimum Bogdana. Napadački najbolji bek suter iz Evrope u Nba. Kakav Furnije, Dragic i ostali.

Hm

pre 2 godine

Kada ne gledam Denver zbog Jokica, obavezno gledam Bogdanovica i ostale nase igrace. I ipak, na kraju krajeva moram da napisem...Bogdan je odlican igrac!!1 Nije bilo utakmice u kojoj nije bio minimum dobar. Zaista.

Ali takodje moram da napisem...da je "snajper"!!! I stvarno, jeste. Sut mu je vise los nego dobar. Promasuje nepromasivo. Na par metara od kosa, neometan...promasi a pogodi neku tesku trojku. Tako je i jutros bilo.

Za njega a i za tim bi najbolje bilo kada bi igrao pleja, kada bi organizovao igru, tada bi pokazao koliko vredi a vredi puno. Na primer idealno bi bilo da je u Oklahomi sa onim klincima. Da vodi igru, da organizuje...klinci bi igrali 3x bolje i mnogo brze bi napredovali pored njega. Steta sto ga forsiraju da bude suter, trojkas, a on je mnogo vise od toga. Mada u poslednjih par utakmica dobije sve vise sansu kao organizator.

Pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

22 poena, šest asistencija, cetiri skoka i tri ukradene lopte.
Procenat suta 44%.
+/- najvisi u ekipi = 7.
Ko je gledao mogao je da vidi koliko je bio dobar, na kraju Jang izgubio utakmicu kad mu je ispala lopta na polaganju.
Nego, tu su statisticki parametri, cekamo strucnjake iz Zeleznika da se jave.
(marka, 31. mart 2021 08:18)

To je taj komentar, jedan u dva meseca. Sad opet jedno dva meseca tišina.

realno 100%

pre 2 godine

Idi bre kod Jokica!!! Jedina realna sansa da zaigras dobro.
(Dragan, 31. mart 2021 08:57)

U Srbiji bio najbolji igrač, u Evropi bio najbolji igrač, u NBA svaku sezonu dvocifren zaradio veliki ugovor. Imao je tešku povredu i propustio pola sezone. Šta ste očekivali da se vrati s 20 poena. Skinite mu se s vrata više treba da se molimo da dobijemo takvog beka u narednim godinama.
(Kole, 31. mart 2021 10:10)

Pa druze kako se skinu kad ih je upropascavao gde kod je stigao. Pa oni celu noc sede i cekaju Atlantu u nadi da Bogdan dao manje od 10 kosa da im naredni dan bio ispunjen. Trebas uzivati u njihovom komprcanju na kometarima.

123

pre 2 godine

Bogi u solidnom ritmu 10, 10, 10, 20. Inace je poceo da gusi i Janga, nije cudo sto su hteli da ga trejduju. Foks prodisao otkad je Bogi oteran.
(Fake Aleks, 31. mart 2021 12:49)

Da, zato ga je trener sa klipe stavio u prvu postavu. Da bi gusio Janga? Znaci i ti si strucnjak.

Keynes

pre 2 godine

Čovek je briljirao! Juče Pokuševski, takođe u porazu, postigao 21 poen uz komentare kako je to bila blistava partija (trojke 2/10). Pa kako onda drugačije komentarisati Bogdanovića koji je dao jedan poen više, uz značajno bolji procenat za tri.. takođe u porazu..?!
(Djoksa, 31. mart 2021 09:30)

Bracala, Poku je rookie.

Under KV

pre 2 godine

(znanje-imanje, 31. mart 2021 12:26)

Boze dragi! Da li ti decko uopste znas sta je funkcionalna nepismenost ili pismenost? Lupis nesto u komentaru, samo da bi ispao pametan, a onda ispadnes glup!

Protiv Finiks Sansa 31 poen i pobeda Sakramenta sa 10ak razlike. Je l i tu nije bio najzasluzniji za pobedu?!

Protiv Portlanda 27 poena 8 asistencija i pobeda Sakramenta. Da li ovde pomaze funkcionalna pismenost?!

Opet protiv Portlanda 25 poena i 10 asistencija!!! Pobeda Sakramenta od 10ak razlike? Funkcionalna nepismenost ili pismenost?!

Protiv GSW 25 poena i 5 asistencija i pobeda Sakramenta. Sta kazes za to funkcionalno pismeni decace?!

23 poena u pobedi protiv Majamija i pobeda Sakramenta! Opet nebitan Bogi, a?!

Decace, ovde sam izvukao samo pobede njegovog tima gde je bio najzasluzniji za pobedu i pokazao ti argumente. Ima takvih partija jos dosta sa 20+ poena, ali i ovo je zdravorazumskom coveku, "funkcionalno pismenom", sasvim dovoljno!!!

Znanje - NEmanje

Da, u utakmici protiv LA LAkersa je osim pobednickog kosa bio i najefikasniji i najbolji igrac sa 23 poena. Protiv GSW je imao na kraju 12 poena i bio medju 3 najefikasnija igraca, plus pobednicki kos. U balonu prosle godine, rekord karijere 35 poena protiv Nju Orleansa i pobeda Sakramenta? Da li i tu nije bio najzasluzniji za pobedu?!

Decko, samo cinjenice iznosim, a ti od mrznje ne zelis istinu da prihvatis!

Djoksa

pre 2 godine

Čovek je briljirao! Juče Pokuševski, takođe u porazu, postigao 21 poen uz komentare kako je to bila blistava partija (trojke 2/10). Pa kako onda drugačije komentarisati Bogdanovića koji je dao jedan poen više, uz značajno bolji procenat za tri.. takođe u porazu..?!

realno 100%

pre 2 godine

Čovek je briljirao! Juče Pokuševski, takođe u porazu, postigao 21 poen uz komentare kako je to bila blistava partija (trojke 2/10). Pa kako onda drugačije komentarisati Bogdanovića koji je dao jedan poen više, uz značajno bolji procenat za tri.. takođe u porazu..?!
(Djoksa, 31. mart 2021 09:30)

Bracala, Poku je rookie.
(Keynes, 31. mart 2021 10:31)

A ti bracala panter, a?

Locutus

pre 2 godine

Gledao sam samo poslednja 2 minuta. Promašio je zicer za izjednačenje, posle je pogodio trojku, ali su se i ostali ispromašivali.

nenad

pre 2 godine

Atlanta treba "samo" da se otarasi Janga. Sve ostalo imaju. Njima je ustvari idealno odgovarao Rondo,koji igra odbranu,razigrava saigrace i apsolutno ga ne zanimaju brojke. Oni imaju sasvim dovoljno odlicnih igraca koji imaju u rukama 20+ poena. Ali to "samo" ce ih mnogo kostati u buducnosti jer svi znamo da ce oni pre trejdovati ceo tim nego Janga. Steta..

Vladimir

pre 2 godine

Pa za ovog Janga, Fox je Dzon Stokton licno! Mislio sam da nije moguce, ali ipak jeste. Jang u sustini nista ne radi dobro, procenti suta su mu katastrofa, odluke jos gore, a forsira. I forsira, i forsira... Atlanta s njim nikada nece biti winning franchise, a ni nas Bogi u takvom timu. Nazalost, to je to za ovu sezonu, lepo je sto ce Bogdan barem omirisati jednu rundu play off-a. A onda nek trazi trade u neku normalnu ekipu, Bogdan Bogdanovic je klasa, bio i bice.

qw

pre 2 godine

Gde su sada Somborac i Luka? Najveći je Bogdan!
(Kiza, 31. mart 2021 08:18)

Nema ih nigdje, a ni Bogdana. Šarić 18 minute 20 poena 7/8., a Bogdan 37 minute 22 poena 8/18. Bravo Šiši.

znanje-imanje

pre 2 godine

"na kraju šteta za zicer koji je promašio ali se barem iskupio sa trojkom u sledećem napadu." Teško je iskupiti se trojkom iz očaja kada je ključno a Majk Bridžes mu pobegne kao detetu, pa onaj baš zicer promaši...
Realno Bogi je bio ne Bogdan-solidan nego čak i solidan. Sansima je podbacivao i Buker i Pol (koji je Pol od 12 koševa 8 dao Bogdanu lično). Međutim imali su korisnog Kraudera i najefikasnijeg na parketu Šarića. Što naravno nije dovoljno; bili su pobedivi. Ali Jang je bio loš a Galinari i samo-solidni-Bogi nisu iskoristili priliku. Nikad ono: Bogi je dobio utakmicu.
Nažalost verovatno slede 2-3 loše.

Fake Aleks

pre 2 godine

Bogi u solidnom ritmu 10, 10, 10, 20. Inace je poceo da gusi i Janga, nije cudo sto su hteli da ga trejduju. Foks prodisao otkad je Bogi oteran.

Plus i minus

pre 2 godine

22 poena, šest asistencija, cetiri skoka i tri ukradene lopte.
Procenat suta 44%.
+/- najvisi u ekipi = 7.
Ko je gledao mogao je da vidi koliko je bio dobar, na kraju Jang izgubio utakmicu kad mu je ispala lopta na polaganju.
Nego, tu su statisticki parametri, cekamo strucnjake iz Zeleznika da se jave.
(marka, 31. mart 2021 08:18)

Vidim da su drugi ljudi vec naveli neke utakmice gde je BB dominirao (da iskoristim ovaj izraz svoje dece ;-))... Ono sto je vazno dodati je da je na mnooogim utakmicama Sakramenta koje sam proveravao imao jedan od 3 najbolja +/- skora (a cesto i najbolji). Na svega par utakmica mu je ta statistika bila losa. Prava je steta sto NBA ne racuma tak koeficijent za celu sezonu, on bi bio medju najboljima u svakom timu u kome igra.

qw

pre 2 godine

A to je zato što i Bogdan ima jaka leđa kao Pokuševski. 
Šarić ima slaba leđa, pa igra samo 18 minute...
(panter pudlica, 31. mart 2021 09:37)

Eto vidiš i sam da ima jaka leđa uz ovakav prosjek 7/8 igro bi 30 minute. A mali ne da ima jaka leđa, nego tri anđela čuvara: Mihaela s lijeve, Rafaela s desne strane i Gabriela iznad glave koji mu nagovještava šutiraj mali slobodno, dobit ćeš i sutra 35 minute.

Fake Aleks

pre 2 godine

123

Pa to sam i rekao. Otkad je on u petorci, Jang ne može da se sastavi. Brzo će on nazad, na kraj klupe, a dogodine u Orlando da se ispucava i da im pomogne u tankovanju.

panter pudlica

pre 2 godine

Eto vidiš i sam da ima jaka leđa uz ovakav prosjek 7/8 igro bi 30 minute. A mali ne da ima jaka leđa, nego tri anđela čuvara: Mihaela s lijeve, Rafaela s desne strane i Gabriela iznad glave koji mu nagovještava šutiraj mali slobodno, dobit ćeš i sutra 35 minute.
(qw, 31. mart 2021 10:16)

Ako nisi shvatio, sprdao sam se čoveče sa tobom i onim tvojim "jaka leđa /slaba leđa" :)

Lars

pre 2 godine

@Nego, tu su statisticki parametri, cekamo strucnjake iz Zeleznika da se jave.
(marka, 31. mart 2021 08:18)

Ne znam dal pratis, strucnjace.. Bogdan ne igra godinama protiv Zvezde, samo u tvojoj glavi izgleda. Kako bi te ja prijatelju oprao u basketu da vidis malo kako igraju navijaci...

znanje-imanje

pre 2 godine

@Under KV
Zaslepljen si sopstvenom funkcionalnom nepismenošću. 2-3 utakmice gde je Bogdan dao zadnje poene, pa tako i pobedu, su bile eto one u kojima je dotada bio loš. Izraz "dobio je utakmicu" znači pre svega "bio je najbolji na terenu". Što može a ne mora i da uključuje zadnji šut. Tipa "dao je 43 poena". Tipa zaustavio je najboljeg igrača protivnika. Tipa dao je niz koševa kada nikom nije išlo, ili kad se lomilo. Ovako ili onako igrao je odlično i PREVAGNUO.
Kao ilustraciju možeš uzeti primer pola utakmica Denvera. Ono "bio je clutch" manje-više, mada ima i to. Nego je izneo stvar. Nikola. A ja bih više od tebe voleo da Bogdan ima to, zbog reprezentacije. Avaj ukupan skup njegovih sposobnosti ne doseže dotle. Mislim da ne postoji da je dao 4 koša iz 4 šuta uzastopce, u životu. Zato je to i opis sinoćnje utakmice - Feniks se nudio. Trebala je samo Atlanta da ima nekog da bljesne, ili prosto nekog ko je kao tipologija pobednički igrač.

Pazi stani vidi gledaj

pre 2 godine

22 poena, šest asistencija, cetiri skoka i tri ukradene lopte.
Procenat suta 44%.
+/- najvisi u ekipi = 7.
Ko je gledao mogao je da vidi koliko je bio dobar, na kraju Jang izgubio utakmicu kad mu je ispala lopta na polaganju.
Nego, tu su statisticki parametri, cekamo strucnjake iz Zeleznika da se jave.
(marka, 31. mart 2021 08:18)

To je taj komentar, jedan u dva meseca. Sad opet jedno dva meseca tišina.

marka

pre 2 godine

22 poena, šest asistencija, cetiri skoka i tri ukradene lopte.
Procenat suta 44%.
+/- najvisi u ekipi = 7.
Ko je gledao mogao je da vidi koliko je bio dobar, na kraju Jang izgubio utakmicu kad mu je ispala lopta na polaganju.
Nego, tu su statisticki parametri, cekamo strucnjake iz Zeleznika da se jave.

qw

pre 2 godine

Gde su sada Somborac i Luka? Najveći je Bogdan!
(Kiza, 31. mart 2021 08:18)

Nema ih nigdje, a ni Bogdana. Šarić 18 minute 20 poena 7/8., a Bogdan 37 minute 22 poena 8/18. Bravo Šiši.

znanje-imanje

pre 2 godine

"na kraju šteta za zicer koji je promašio ali se barem iskupio sa trojkom u sledećem napadu." Teško je iskupiti se trojkom iz očaja kada je ključno a Majk Bridžes mu pobegne kao detetu, pa onaj baš zicer promaši...
Realno Bogi je bio ne Bogdan-solidan nego čak i solidan. Sansima je podbacivao i Buker i Pol (koji je Pol od 12 koševa 8 dao Bogdanu lično). Međutim imali su korisnog Kraudera i najefikasnijeg na parketu Šarića. Što naravno nije dovoljno; bili su pobedivi. Ali Jang je bio loš a Galinari i samo-solidni-Bogi nisu iskoristili priliku. Nikad ono: Bogi je dobio utakmicu.
Nažalost verovatno slede 2-3 loše.

ivan

pre 2 godine

Bogdan kad ima preko 35% za 3 to mora sampanjac da se otvara odmah.
(Joca, 31. mart 2021 08:24)
ne brini ti za njega on je poput Mitrovica moze u klubu da igra kako hoce za reprezentaciju uvek kida seti se EP gde nas je gotovo sam vukao do finala..
to su ta deca pre svega dobro vaspitana.

Fake Aleks

pre 2 godine

Bogi u solidnom ritmu 10, 10, 10, 20. Inace je poceo da gusi i Janga, nije cudo sto su hteli da ga trejduju. Foks prodisao otkad je Bogi oteran.

znanje-imanje

pre 2 godine

@Under KV
Zaslepljen si sopstvenom funkcionalnom nepismenošću. 2-3 utakmice gde je Bogdan dao zadnje poene, pa tako i pobedu, su bile eto one u kojima je dotada bio loš. Izraz "dobio je utakmicu" znači pre svega "bio je najbolji na terenu". Što može a ne mora i da uključuje zadnji šut. Tipa "dao je 43 poena". Tipa zaustavio je najboljeg igrača protivnika. Tipa dao je niz koševa kada nikom nije išlo, ili kad se lomilo. Ovako ili onako igrao je odlično i PREVAGNUO.
Kao ilustraciju možeš uzeti primer pola utakmica Denvera. Ono "bio je clutch" manje-više, mada ima i to. Nego je izneo stvar. Nikola. A ja bih više od tebe voleo da Bogdan ima to, zbog reprezentacije. Avaj ukupan skup njegovih sposobnosti ne doseže dotle. Mislim da ne postoji da je dao 4 koša iz 4 šuta uzastopce, u životu. Zato je to i opis sinoćnje utakmice - Feniks se nudio. Trebala je samo Atlanta da ima nekog da bljesne, ili prosto nekog ko je kao tipologija pobednički igrač.

qw

pre 2 godine

A to je zato što i Bogdan ima jaka leđa kao Pokuševski. 
Šarić ima slaba leđa, pa igra samo 18 minute...
(panter pudlica, 31. mart 2021 09:37)

Eto vidiš i sam da ima jaka leđa uz ovakav prosjek 7/8 igro bi 30 minute. A mali ne da ima jaka leđa, nego tri anđela čuvara: Mihaela s lijeve, Rafaela s desne strane i Gabriela iznad glave koji mu nagovještava šutiraj mali slobodno, dobit ćeš i sutra 35 minute.

Fake Aleks

pre 2 godine

123

Pa to sam i rekao. Otkad je on u petorci, Jang ne može da se sastavi. Brzo će on nazad, na kraj klupe, a dogodine u Orlando da se ispucava i da im pomogne u tankovanju.

Cinjenice

pre 2 godine

Bogdan najefikasniji, Petar Cz, Kukatilo i ostali kompleksasi na aparatima. Plus što ni ovo nije maksimum Bogdana. Napadački najbolji bek suter iz Evrope u Nba. Kakav Furnije, Dragic i ostali.

Keynes

pre 2 godine

Čovek je briljirao! Juče Pokuševski, takođe u porazu, postigao 21 poen uz komentare kako je to bila blistava partija (trojke 2/10). Pa kako onda drugačije komentarisati Bogdanovića koji je dao jedan poen više, uz značajno bolji procenat za tri.. takođe u porazu..?!
(Djoksa, 31. mart 2021 09:30)

Bracala, Poku je rookie.

Lars

pre 2 godine

@Nego, tu su statisticki parametri, cekamo strucnjake iz Zeleznika da se jave.
(marka, 31. mart 2021 08:18)

Ne znam dal pratis, strucnjace.. Bogdan ne igra godinama protiv Zvezde, samo u tvojoj glavi izgleda. Kako bi te ja prijatelju oprao u basketu da vidis malo kako igraju navijaci...

Djoksa

pre 2 godine

Čovek je briljirao! Juče Pokuševski, takođe u porazu, postigao 21 poen uz komentare kako je to bila blistava partija (trojke 2/10). Pa kako onda drugačije komentarisati Bogdanovića koji je dao jedan poen više, uz značajno bolji procenat za tri.. takođe u porazu..?!

realno 100%

pre 2 godine

Čovek je briljirao! Juče Pokuševski, takođe u porazu, postigao 21 poen uz komentare kako je to bila blistava partija (trojke 2/10). Pa kako onda drugačije komentarisati Bogdanovića koji je dao jedan poen više, uz značajno bolji procenat za tri.. takođe u porazu..?!
(Djoksa, 31. mart 2021 09:30)

Bracala, Poku je rookie.
(Keynes, 31. mart 2021 10:31)

A ti bracala panter, a?

panter pudlica

pre 2 godine

Nema ih nigdje, a ni Bogdana. Šarić 18 minute 20 poena 7/8., a Bogdan 37 minute 22 poena 8/18. Bravo Šiši.
(qw, 31. mart 2021 08:55)

A to je zato što i Bogdan ima jaka leđa kao Pokuševski.
Šarić ima slaba leđa, pa igra samo 18 minute...

nenad

pre 2 godine

Atlanta treba "samo" da se otarasi Janga. Sve ostalo imaju. Njima je ustvari idealno odgovarao Rondo,koji igra odbranu,razigrava saigrace i apsolutno ga ne zanimaju brojke. Oni imaju sasvim dovoljno odlicnih igraca koji imaju u rukama 20+ poena. Ali to "samo" ce ih mnogo kostati u buducnosti jer svi znamo da ce oni pre trejdovati ceo tim nego Janga. Steta..

Kole

pre 2 godine

Idi bre kod Jokica!!! Jedina realna sansa da zaigras dobro.
(Dragan, 31. mart 2021 08:57)

U Srbiji bio najbolji igrač, u Evropi bio najbolji igrač, u NBA svaku sezonu dvocifren zaradio veliki ugovor. Imao je tešku povredu i propustio pola sezone. Šta ste očekivali da se vrati s 20 poena. Skinite mu se s vrata više treba da se molimo da dobijemo takvog beka u narednim godinama.

Hm

pre 2 godine

Kada ne gledam Denver zbog Jokica, obavezno gledam Bogdanovica i ostale nase igrace. I ipak, na kraju krajeva moram da napisem...Bogdan je odlican igrac!!1 Nije bilo utakmice u kojoj nije bio minimum dobar. Zaista.

Ali takodje moram da napisem...da je "snajper"!!! I stvarno, jeste. Sut mu je vise los nego dobar. Promasuje nepromasivo. Na par metara od kosa, neometan...promasi a pogodi neku tesku trojku. Tako je i jutros bilo.

Za njega a i za tim bi najbolje bilo kada bi igrao pleja, kada bi organizovao igru, tada bi pokazao koliko vredi a vredi puno. Na primer idealno bi bilo da je u Oklahomi sa onim klincima. Da vodi igru, da organizuje...klinci bi igrali 3x bolje i mnogo brze bi napredovali pored njega. Steta sto ga forsiraju da bude suter, trojkas, a on je mnogo vise od toga. Mada u poslednjih par utakmica dobije sve vise sansu kao organizator.

Najiskrenije

pre 2 godine

Ja kao navijac Zvezde ne mogu da dobacim kako neko sebi daje za pravo da se podsmeva i ruga partijama Bogdanovica. On je pre svega Srbin i dobar je momak,kao kosarkas se dokazao. Opasan smeker na terenu i van njega. Jednom prilikom sam se nasao sa njim na istom mestu u isto vreme,decko zraci lepim ponasanjem. Stvarno ne znam sta je u pitanju,da li kompleks,da li kucno (ne)vaspitanje,ali ovaj momak je odlican kosarkas,a kao covek jos bolji.

Vladimir

pre 2 godine

Pa za ovog Janga, Fox je Dzon Stokton licno! Mislio sam da nije moguce, ali ipak jeste. Jang u sustini nista ne radi dobro, procenti suta su mu katastrofa, odluke jos gore, a forsira. I forsira, i forsira... Atlanta s njim nikada nece biti winning franchise, a ni nas Bogi u takvom timu. Nazalost, to je to za ovu sezonu, lepo je sto ce Bogdan barem omirisati jednu rundu play off-a. A onda nek trazi trade u neku normalnu ekipu, Bogdan Bogdanovic je klasa, bio i bice.

Батке

pre 2 godine

Ја да сам на месту тренера Атланте ја би задњу четвртину када се ломи резултат држао Јанга на клупи. Буквално их је уканалио. Занимљиво да је трећој четвртини Богдан играо и плеја и бека и то је била добитна комбинација због које су се вратили у меч. Онда Јанг креће класично нерезонски да срља и губи лопте. Чак и Деандре Фокс сада изгледа и игра сталоженије него Јанг.
Свиђа ми се што је Богдан ипак био дрзак читаву утакмицу и није се плашио пута и додавања. Још им се Џон Колинс повредио што ће значити да ће Богдан сада имати још већу одговорност и улогу у тиму.

Under KV

pre 2 godine

Nikad ono: Bogi je dobio utakmicu.
Nažalost verovatno slede 2-3 loše.
(znanje-imanje, 31. mart 2021 10:13)

Zao mi je sto se namerno pravis lud, ali cu te podsetiti na Bogdanov sut preko Greena i pobeda u zadnjij sekundi protiv GSW ili trojka u zadnjoj sekundi protiv LA LAkersa, takodje preko ruke, a tada i najefikasniji na mecu! Ima toga jos, ali za one zaslepljene mrznjom nikad dosta!

realno 100%

pre 2 godine

Idi bre kod Jokica!!! Jedina realna sansa da zaigras dobro.
(Dragan, 31. mart 2021 08:57)

U Srbiji bio najbolji igrač, u Evropi bio najbolji igrač, u NBA svaku sezonu dvocifren zaradio veliki ugovor. Imao je tešku povredu i propustio pola sezone. Šta ste očekivali da se vrati s 20 poena. Skinite mu se s vrata više treba da se molimo da dobijemo takvog beka u narednim godinama.
(Kole, 31. mart 2021 10:10)

Pa druze kako se skinu kad ih je upropascavao gde kod je stigao. Pa oni celu noc sede i cekaju Atlantu u nadi da Bogdan dao manje od 10 kosa da im naredni dan bio ispunjen. Trebas uzivati u njihovom komprcanju na kometarima.

123

pre 2 godine

Bogi u solidnom ritmu 10, 10, 10, 20. Inace je poceo da gusi i Janga, nije cudo sto su hteli da ga trejduju. Foks prodisao otkad je Bogi oteran.
(Fake Aleks, 31. mart 2021 12:49)

Da, zato ga je trener sa klipe stavio u prvu postavu. Da bi gusio Janga? Znaci i ti si strucnjak.

Pogan

pre 2 godine

Raduje dobra saradnja sa Kapelom, dosta lakih dodavanja u toj 2v2 igri unutrasnjoj. U Sakramentu su ga koristili kao backup pleja kad Fox odmara, trebalo bi i ovde nesto slicno raditi da se Jang rastereti, posebno ako mu ne ide.

Locutus

pre 2 godine

Gledao sam samo poslednja 2 minuta. Promašio je zicer za izjednačenje, posle je pogodio trojku, ali su se i ostali ispromašivali.

panter pudlica

pre 2 godine

Eto vidiš i sam da ima jaka leđa uz ovakav prosjek 7/8 igro bi 30 minute. A mali ne da ima jaka leđa, nego tri anđela čuvara: Mihaela s lijeve, Rafaela s desne strane i Gabriela iznad glave koji mu nagovještava šutiraj mali slobodno, dobit ćeš i sutra 35 minute.
(qw, 31. mart 2021 10:16)

Ako nisi shvatio, sprdao sam se čoveče sa tobom i onim tvojim "jaka leđa /slaba leđa" :)

Under KV

pre 2 godine

(znanje-imanje, 31. mart 2021 12:26)

Boze dragi! Da li ti decko uopste znas sta je funkcionalna nepismenost ili pismenost? Lupis nesto u komentaru, samo da bi ispao pametan, a onda ispadnes glup!

Protiv Finiks Sansa 31 poen i pobeda Sakramenta sa 10ak razlike. Je l i tu nije bio najzasluzniji za pobedu?!

Protiv Portlanda 27 poena 8 asistencija i pobeda Sakramenta. Da li ovde pomaze funkcionalna pismenost?!

Opet protiv Portlanda 25 poena i 10 asistencija!!! Pobeda Sakramenta od 10ak razlike? Funkcionalna nepismenost ili pismenost?!

Protiv GSW 25 poena i 5 asistencija i pobeda Sakramenta. Sta kazes za to funkcionalno pismeni decace?!

23 poena u pobedi protiv Majamija i pobeda Sakramenta! Opet nebitan Bogi, a?!

Decace, ovde sam izvukao samo pobede njegovog tima gde je bio najzasluzniji za pobedu i pokazao ti argumente. Ima takvih partija jos dosta sa 20+ poena, ali i ovo je zdravorazumskom coveku, "funkcionalno pismenom", sasvim dovoljno!!!

Znanje - NEmanje

Da, u utakmici protiv LA LAkersa je osim pobednickog kosa bio i najefikasniji i najbolji igrac sa 23 poena. Protiv GSW je imao na kraju 12 poena i bio medju 3 najefikasnija igraca, plus pobednicki kos. U balonu prosle godine, rekord karijere 35 poena protiv Nju Orleansa i pobeda Sakramenta? Da li i tu nije bio najzasluzniji za pobedu?!

Decko, samo cinjenice iznosim, a ti od mrznje ne zelis istinu da prihvatis!

JPR24

pre 2 godine

I ukrao je Bogi četiri lopte ! No na kraju šteta za zicer koji je promašio, ali on se barem iskupio sa trojkom u sledećem napadu. Jang posle uzima stvari u ruke i upropasti sav trud saigrača glupim potezima, srljanjem i promasajima. Sa druge strane, Craig i pogotovo Šarić, koji je za samo 17 i kusur minuta spakovao 20 poena, obojica sa klupe, i starter Crowder su doprineli da Finiks izvuče novu pobedu.

Gde ja živim

pre 2 godine

Od poslednjih 10, 7 dvocifrenih. Lep trend Boki :) Na ovoj je baš sve radio kako treba u oba pravca. Svuda ga je bilo, lepe asistencije, racionalan. Šteta za poraz, ali idemo dalje. Ne posustaj Bogdane. Trpaj, šutiraj i ne žali.

Plus i minus

pre 2 godine

22 poena, šest asistencija, cetiri skoka i tri ukradene lopte.
Procenat suta 44%.
+/- najvisi u ekipi = 7.
Ko je gledao mogao je da vidi koliko je bio dobar, na kraju Jang izgubio utakmicu kad mu je ispala lopta na polaganju.
Nego, tu su statisticki parametri, cekamo strucnjake iz Zeleznika da se jave.
(marka, 31. mart 2021 08:18)

Vidim da su drugi ljudi vec naveli neke utakmice gde je BB dominirao (da iskoristim ovaj izraz svoje dece ;-))... Ono sto je vazno dodati je da je na mnooogim utakmicama Sakramenta koje sam proveravao imao jedan od 3 najbolja +/- skora (a cesto i najbolji). Na svega par utakmica mu je ta statistika bila losa. Prava je steta sto NBA ne racuma tak koeficijent za celu sezonu, on bi bio medju najboljima u svakom timu u kome igra.