Sreda, 31.03.2021.

08:00

MVP okršaj izostao, ali ne i Jokićev dabl-dabl VIDEO

Košarkaši Denvera ostvarili su pobedu nad Filadelfijom (104:95), njihovu 29. u sezoni.

Izvor: MT

MVP okršaj izostao, ali ne i Jokiæev dabl-dabl VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

Slavko Kotnik

pre 3 godine

@slaviša šmigič

Kako ti ovde držiš predavanje kao da on u svakoj utakmici ima 6 izgubljenih lopti što automatski znači 18 poena za protivnikaiz kontre, od tih 6 lopti na 2 mu nije sviran faul, ni u jednom momentu te izgubljene lopte nisu ugrozile pobedu Denvera. Što voliš toliko da teraš mak na konac? Ili bi ti više voleo da on nema ni jednu izgubljenu loptu a da mu ekipa izgubi utakmicu, tako je bolje? Meni nije najbitnije da Nikola bude MVP, važnije mi je da ekipa pobeđuje, a ako bude MVP lepo ako ne život ide dalje baš zato što ni samom Nikoli to nije najvažnije, da mu je važno uzeo bi više lopti i "silovao" i "nabijao" statistiku, ne bi dodavao.

Lucc

pre 3 godine

@karlo prvi Campazzo da odigra u playoffu dobro samo protiv Suns-a i cuva CP-a i opravdao je ugovor. Obojica su niski i znacice puno ako dodje do tog duela. Denver jos treba da podmaze sve delove da bi usao u pravu formu i nadam se da ce to da bude u zavrsnici. Mnogi nisu zadovoljni sa Nikolinih 20p, a ja bas mislim da odigrao super. Napravili su razliku i treba vise prostora drugim igracima da se uigraju. Jako puno ga postuju u USA dok smo mi ovde spremni za pljuvanje posle prve greske.

slaviša šmigič

pre 3 godine

6.izgubljenih lopti previše to može značiti između 12 i 18 poena koševa protivnika što je mnogo mnogo je i ta statistika izgubljenih lopti je neumoljiva tu obično idu kontre i sigurni koševi suparničke ekipe to mora Jokara smanjiti kako zna ili da pusti svojim niskim igračima da vode loptu tako se može smanjiti izgubljene lopte gde izbiju lopti Nikoli i odu u lepu kontru sa laganim poenima zakucavanjima 2 na 1 ili čak i pogode tricu.Takvo nešto Jokič nesme sebi dozvoljavati za tako nešto Obradovič ili Duda bi ga poslali svi znamo gde.

Momcilovac

pre 3 godine

Da li je moguće da Malone i uprava Denvera ne vide kolika je Barton štetočina. Kao lutajući bubreg, svugde smeta i kad ne promaši, uspori napad, pa srlja, pa obavezno pogreši. Ne mogu da verujem da on igra u prvoj postavi NBA ekipe. Njegova kvota grešaka je veliki minus za Denver iz koga moraju da se čupaju Jokić, Marej....

Dvokorak

pre 3 godine

Neki lik nedavno napisa kako su Bogdanovi promašaji dobri i mnoge nas je slatko nasmejao, ali sad gledam ovaj video s Jokićem, i stvarno postoje "dobri" promašaji, barem kad Jokić igra pod košem.
Na snimku se vide tri promašaja u dva napada, ali svaki put na kraju ofanzivni skok i koš.
Tako ispade da su oba napada završila poenima, iako je pokvario % šuta.
Često to viđam kod Jokare. Neki dan popi bananu u kontri, ali zgrabi odbitak i položi loptu. Ispade da Jokiću lupaju loše banane.
Čovek prosto i loše stvari radi dobro.

Karlo Prvi

pre 3 godine

Kampaco, Batron i Dozier 1/18. Svi ostali 38/63. Jako volim Kampacovu energiju, znanje igre i veštinu. Ali na žalost on jednostavno ne zna da poentira na redovnoj osnovi i nema nikakav šut. Uz to je mali rastom. Za plejof se bojim da će biti neupotrebljiv. Za ovu drugu dvojicu uvek isto: ponekada mogu i znaju, a ponekada izgledaju kao sirovine.

Pored toga, paklena igra u 1/4, sasvim dovoljna za pobedu protiv super protivnika (8-2 bez Embida) koji se možda prerano predao. Prva četvorka plus Moris kad se vrati će biti jako jako opasna ekipa. Klupa sa Bartonom i Milsapom neće biti loša. Posle LAC imaju povoljan raspored i pravu priliku da uđu u seriju i popnu se na Zapadu.

shot clock violation

pre 3 godine

Одличан почетак и 1.полувреме. На полувремену један од коментатора пита Ајзеју Томаса колико је тешко Д. Риверсу сада у полувремену да каже нешто играчима да би поправили игру а искусни Ајзеја каже да је у већем проблему сада М.Мелоун јер треба да одржи концентрацију и мотив својих играча јер када екипа овако превише лако направи огромну разлику долази до опуштања, и показало се тачно. Мелоун у жељи да разиграва све играче и упарује разне петорке тако и сломи ритам екипе. Најважније је да Денвер побеђује што је и самом Николи најважније, убеђен сам у то да он не мари много за МВП јер да није тако не би оволико додавао. Још се уигравају са новим играчима а следе утакмице са јачим екипама да се види права снага.

Pera Ždera

pre 3 godine

Barton 33min 0/7 iz igre :(((

Samo da se vrati Moris i da Meloun ispuni sta je rekao. Moris u startere = Barton sa klupe. Misljenja sam da bi i Kampaco bio odlican sa starterima, posebno jer im je neophodna bolja odbrana bekova (svakako cesto sa njima i zatvara meceve) ALI... sada dok Morisa nema bolje je ovako jer Barton medju starterima sada i ne moze da uzima mnogo suteva (pored Jokica, Mareja, Portera i sada Gordona) i taj br se svakako smanjio. Sa klupe bi opet izigravao Jordana i klupa bi bila u problemu zadrzavanja prednosti startera. Ovako Nikola orkestrira starterima, Kampaco trezveno, efikasno orkestrira klupom.

Marej brutalan. Kao sto spomenuh, odlicno igra u kombinaciji sa Kampacom sa pozicije 2. Jedan deo meca tako + sa loptom u rukama, kada kreira sam sebi, kada je u zoni da ne promasuje + kroz razigravanje Nikole = prava, izbalansirana formula za Jamala za sto vise konstantnosti, neopterecen igrom na 1ci sve vreme.

Porter, najlepsi sut u NBA. Sto je jos bitnije, sa tom visinom i sa tako visokom tackom izbacaja moze da sutira preko bilo cijih ruku u NBA. Cini mi se cak da branjen sut efikasnije i pogadja :))

Sto se trke za MVPja tice, samo da se Nikola, kao neretko sto je bio slucaj, ne povuce, ne smanji gas, agresivnost ka kosu, br suteva, sada kada svakako ima bolju timsku podrsku.

Jedan MVP ne bi smeo tako da postupi, vec bi trebao nastaviti gde je stao, kroz i dalje izrazitu timsku kosarku, naravno. Verujem da ce sve to posloziti kako treba :)

Profesor

pre 3 godine

opušteno...a sad napad na titulu...
(Sirmium, 31. mart 2021 08:03) Hahahahahah...Navijaci Somborca iz godine u godinu pricaju istu pricu i onda dodje plej of prva, eventualno druga runda hahahah
(Goran Loznica, 31. mart 2021 08:59)

... ili finale zapada. Nastavite niz.

nenad

pre 3 godine

Atlanta treba "samo" da se otarasi Janga. Sve ostalo imaju. Njima je ustvari idealno odgovarao Rondo,koji igra odbranu,razigrava saigrace i apsolutno ga ne zanimaju brojke. Oni imaju sasvim dovoljno odlicnih igraca koji imaju u rukama 20+ poena. Ali to "samo" ce ih mnogo kostati u buducnosti jer svi znamo da ce oni pre trejdovati ceo tim nego Janga. Steta..

Stefan

pre 3 godine

Amerikanci se vec smeju jokou kako otima saigracima iz ruke loptu za skok.

Odavno nije bio neki igrac jos od Rakocevica u Minesoti, da tako pokusava sebi da nabija statistiku
(ljemenkacz, 31. mart 2021 08:05)

E nije ni tebi lako.. Samo polako i bez nervoze.

KoRn

pre 3 godine

Ljudi, šta vi pričate, statistika mu slabi. Ništa od mvp. Tim pobeđuje, to je bitnije za mvp nagradu od statistike koja je u blagom padu. Ostalo je, ne znam trećina sezone da se odigra, neće Jokić tu bitnije pokvariti statistiku da bi zbog nje suvih brojki (poeni, skokovi, asistencije) ispao iz mvp trke. Njegove napredne brojke (ws, per..) su fenomemalne a te brojke će ostati na tom nivou i ako ima 20,10, 6 prosek do kraja sezone. Glavni argument orotiv Jokića ds nije mvp u medijima je taj da je loš skor tima, a ako oni budu drugi, treći na jakom zapadu, Jokić će biti mvp!
(Patrick Ewing, 31. mart 2021 09:24)
Vrlo jednostavno ako nastavi sa ovakvim partijama nece biti MVP jer ovo nisu MVP partije.Daleko od toga da su ovo loše brojke ali za njegove standarde iz ove sezone su loše.

Соко сиви

pre 3 godine

Ма све намерно промашује зицере да би узео који офанзивни скок.
Биг типер

Legend

pre 3 godine

Po svim parametrima Jokic je za sada na vodecem mjestu za MVP sezone. Ima jos mnogo da se igra. Harden opasno prijeti da ga ugrozi. Igra nevjerovatno dobro i konstantno. Meni izgleda da samo u Srbiji ne vide koliko dobro Harden igra. Da li iz neznanja ili "straha" da ne pretekne Joikica?? A to bijeli ili ne bijeli igrac nema apsolutno nikakve vee sa stvarnoscu. Vecina bi u stvari voljelea da MVP bude bijeli igrac! Vidite uostalom kako popularisu Doncica a i on je srbin tako da dodatni komentari da mrze srbe ne stoji!
(goran, 31. mart 2021 08:45)

Ne vidimo jer smo Srbi a ne jer se i njegove partije u Hjustonu računaju,sigurno je to razlog...

Patrick Ewing

pre 3 godine

Ljudi, šta vi pričate, statistika mu slabi. Ništa od mvp. Tim pobeđuje, to je bitnije za mvp nagradu od statistike koja je u blagom padu. Ostalo je, ne znam trećina sezone da se odigra, neće Jokić tu bitnije pokvariti statistiku da bi zbog nje suvih brojki (poeni, skokovi, asistencije) ispao iz mvp trke. Njegove napredne brojke (ws, per..) su fenomemalne a te brojke će ostati na tom nivou i ako ima 20,10, 6 prosek do kraja sezone. Glavni argument orotiv Jokića ds nije mvp u medijima je taj da je loš skor tima, a ako oni budu drugi, treći na jakom zapadu, Jokić će biti mvp!

Bocko

pre 3 godine

Utakmica je prakticno resena vec u 1/4. U drugoj je druga postava lako cuvala prednost. Dobra saradnja Milsapa i Grina u oba pravca. U trecoj slicno, stim da je Fila sa dve trojke u finisu, jedna posle ociglednog faula nad Jokicem, druga skoro sa centra u zadnjoj sekundi smanjila vodjstvo. U 4/4 druga postava veoma losa u napadu, pet minuta bez ikakve ideje u igri. Srecom, ulaskom prve postave privode rutinsku utakmicu kraju. Jokic dobar, nekoliko puta, potpuno sam nije sutirao vec krenuo u dodavanje. Od sest izgubljenih lopti, bar dve su bile posle cistih faulova. Kampaco odlican u odbrani, ali u napadu los. Osim sto je sve promasio, izgubio je i nekoliko lopti. Jednostavno mora da popravi ( ako je moguce) sut. Ovako ispada da Denver ima brzu verziju Lazica.

Dzo...

pre 3 godine

bskfan
Jokic napokon u zadnje dve utakmice ne mora sam da nosi ekipu, niti da igra toliko puno minuta! Pokusava da razigra ekipu bice tumbanja u sistemu igre, u prvoj postavi! Nadam se samo da ce Moris zamjeniti Bartona medju starterima to bi bilo osvjezenje!

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 3 godine

Prva cetvrtina 44-22, cista poezija, nagovestaj onoga sto dolazi! Svi dodju, pogadjaju, igraju nesebicno, lopta kruzi, odbrana cvrsta. Filadelfija igra odlicnoi bez Embida, ali veceras je pala vec na samom pocetku.
U cetvrtak protiv Klipersa u gostima, pravi derbi na nacionalnoj TV ovde u USA, ako pobede izjednacuju se po broju poraza. Oba tima ce biti maksimalno motivisana, tu ce se videti koliko je novi Denver stvarno jak.
Ako Denver pobedi imace dobre sanse da se do kraja probije na trece mesto (i Lajkersi gube dosta utakmica bez LeBrona i AD) sto bi znacilo da bi u polufinalu PO verovatno igrali protiv Feniksa (ili Jute), a sa Klipersima i Lejkersima koji bi bili cetvrti i peti mogli bi da se sastanu samo u finalu.
(Pera, 31. mart 2021 08:29)

Ne znam zasto ali meni ove godine Klipersi bez obzira na tabelu niti smrde nit mirisu,nekako su skroz u drugom planu,evo sinoc ih razbi osakaceni Orlando. Da li se cuvaju za plejof i igraju sad u laganom ritmu ili sta je u pitanju ja ne znam ali su mi cudni skroz. LA bez Lebrona i Dejvisa nema visoki domet i zato i gubi dosta utakmica u poslednje vreme ali ako budu zdravi u plejofu bice glavni favoriti za finale. Juta izuzetno dobra ekipa na svim pozicijama,Finiks mlada i odlicna ekipa kojoj vreme tek dolazi ali svakako sposobna da napravi neko iznenadjenje. Portland takodje nezgodan,pojacali su se sa Powelom,oporavio se Nurkic,Mekolum takodje i isto nezgodna ekipa koja moze svakoga da pobedi. Denver standardno jak sa potencijalnim MVP-om u sastavu i bice ovogosisnji plejof izuzetno zanimljiv.

Pera

pre 3 godine

Prva cetvrtina 44-22, cista poezija, nagovestaj onoga sto dolazi! Svi dodju, pogadjaju, igraju nesebicno, lopta kruzi, odbrana cvrsta. Filadelfija igra odlicnoi bez Embida, ali veceras je pala vec na samom pocetku.
U cetvrtak protiv Klipersa u gostima, pravi derbi na nacionalnoj TV ovde u USA, ako pobede izjednacuju se po broju poraza. Oba tima ce biti maksimalno motivisana, tu ce se videti koliko je novi Denver stvarno jak.
Ako Denver pobedi imace dobre sanse da se do kraja probije na trece mesto (i Lajkersi gube dosta utakmica bez LeBrona i AD) sto bi znacilo da bi u polufinalu PO verovatno igrali protiv Feniksa (ili Jute), a sa Klipersima i Lejkersima koji bi bili cetvrti i peti mogli bi da se sastanu samo u finalu.

Плави вентилатор

pre 3 godine

Кад су Jokiћ-Мареј-Портер-Гордон заједно ма терену нападачки рејтинг 130, одбрамбени 94. +36! Само двије утакмице ал’ обећава.

Majčin sin

pre 3 godine

Probudio se, vidim na poluvremenu 23 razlike, reko milina, kad u drugom delu mučenje, neorganizovana igra, nerezonski šutevi, naročito Marija. Ipak piše se pobeda i to protiv jedne od najboljih ekipa sa istoka.
I još lepše, Klipersi vodili na poluvremenu 15 razlike i izgubili od raspalog Orlanda. Primili 66 ponena u 2. poluvremenu (u prvom samo 37!).
Nikola ako nastavi kao u poslednje dve utakmice, ništa od MVP.

ljemenkacz

pre 3 godine

Amerikanci se vec smeju jokou kako otima saigracima iz ruke loptu za skok.

Odavno nije bio neki igrac jos od Rakocevica u Minesoti, da tako pokusava sebi da nabija statistiku

Hiawatha

pre 3 godine

Prva utakmica Denvera ove sezone gde Jokić nije bio najbolji u poenima, skokovima ili asistencijama u svom timu.

S poštovanjem,
Vaš Hiawatha

goran

pre 3 godine

Po svim parametrima Jokic je za sada na vodecem mjestu za MVP sezone. Ima jos mnogo da se igra. Harden opasno prijeti da ga ugrozi. Igra nevjerovatno dobro i konstantno. Meni izgleda da samo u Srbiji ne vide koliko dobro Harden igra. Da li iz neznanja ili "straha" da ne pretekne Joikica?? A to bijeli ili ne bijeli igrac nema apsolutno nikakve vee sa stvarnoscu. Vecina bi u stvari voljelea da MVP bude bijeli igrac! Vidite uostalom kako popularisu Doncica a i on je srbin tako da dodatni komentari da mrze srbe ne stoji!

Cule8

pre 3 godine

MPJ - investicija koja se Denveru polako isplaćuje. Momak koji je na draftu 2018. bio upitan zbog povrede, zbog čega je pao na 14. mesto, a projektovan je bio među top 5. Plus Gordon koji je bio 4. na draftu 2014. Lepo.

Vuki

pre 3 godine

Šta radi trener meni zaista nije jasno. Umesto da uigrava tim sa Gordonom, on forsira Bartona. Jokić igra sezonu iz snova i u takvoj sezoni, Malone počinje da ga sve više drži na klupi. Ukoliko je meč rešen, razigraj Bol Bola, momak je pokazao šta može. Uđe jegnom u 20 mečeva i zvekne dve trojke, dok Barton i Campazzo ne mogu pogoditi okean sa broda. Počinjem da se nerviram gledajući njihove mečeve.

JPR24

pre 3 godine

Kao sto reče jedan komentator posle utakmice na NBA Tv, Denver će biti veliki kad na +20 posle prve četvrtine upali dodatnu brzinu i juri još veću razliku do poluvremena i resi svaku dilemu oko utakmice, i tako igrači koji poput Jokica nisu ni jednu utakmicu propustili, mogu i da se odmore. I ne samo fizički već i mentalno. I tu je čovek u pravu, Denver je počeo jako, i trebao je da dokusuri, a ne da se muvaju starteri do kraja utakmice, da se neki nerviraju zbog glupih šuteva saigrača, Mareja koji davi loptu, sudija itd.. A Barton posle dobrog perioda od 5/6 utakmica, mogao bi jednu na klupu da malo oduva kiflu !

Radonjizam

pre 3 godine

sad će ovi hejteri Karleuša i ostali da napišu kako Jokić nije atraktivan nije zvezda...još pobeda ih deli da prestignu Lejkerse a 3 da preskoče Kliperse i budu treći ajmo Denver!!!

Goran Loznica

pre 3 godine

opušteno...a sad napad na titulu...
(Sirmium, 31. mart 2021 08:03) Hahahahahah...Navijaci Somborca iz godine u godinu pricaju istu pricu i onda dodje plej of prva, eventualno druga runda hahahah

bskfan

pre 3 godine

Sa jedne strane sjajna igra Jokica, Mareja, MPJ-a i Gordona, a sa druge strane, kao sto se i moglo ocekivati, isplivao problem bekova. Barton 0/7, Dozijer 1/6, Kampaco 0/5. Sto je mnogo, mnogo je, ta tri beka zajedno 1/18. Pokvarili su opsti utisak jer je ovo trebalo da bude pobeda sa 20+ koseva a ne da se protivniku da bilo kakva nada u zavrsnici. Malone forsirao igrace sa klupe ne bi li ih mozda vratio u ritam ali bezuspesno. Nerezonski u cetvrtoj cetvrtini igrao sa 3 niska igraca. McGee opet nije ulazio u igru jer Malone pokusava da utvrdi da li Milsap i Grin mogu da odigraju zajedno.

Sto se tice Jokica, sad je citava igra Denvera na risetu, Malone previse kombinuje, cak i nerezonski, tako da je Jokica van ritma i ima daleko manje i minuta i suteva. Ako se ovaj trend nastavi statistika ce osetno pasti a samim tim i sanse za MVP-a. Da Gordon ima vise suteva mogao bih i da razumem ali ne Barton.

Milan

pre 3 godine

Odličan meč za Nagetse u prvom poluvremenu. Nikola nije mnogo forsirao ali se mnogo nervirao, Porter i Marej su zatrpavali Sikserse u visokom procentu što raduje pred nastavak sezone, obzirom da će im trebati sve raspoložive snage. Majk je dečko ubica, procenti ubačenih trojki su nestvarni, samo zdravlje da ga posluži i bukvalno je nebo granica.

Majčin sin

pre 3 godine

Probudio se, vidim na poluvremenu 23 razlike, reko milina, kad u drugom delu mučenje, neorganizovana igra, nerezonski šutevi, naročito Marija. Ipak piše se pobeda i to protiv jedne od najboljih ekipa sa istoka.
I još lepše, Klipersi vodili na poluvremenu 15 razlike i izgubili od raspalog Orlanda. Primili 66 ponena u 2. poluvremenu (u prvom samo 37!).
Nikola ako nastavi kao u poslednje dve utakmice, ništa od MVP.

bskfan

pre 3 godine

Sa jedne strane sjajna igra Jokica, Mareja, MPJ-a i Gordona, a sa druge strane, kao sto se i moglo ocekivati, isplivao problem bekova. Barton 0/7, Dozijer 1/6, Kampaco 0/5. Sto je mnogo, mnogo je, ta tri beka zajedno 1/18. Pokvarili su opsti utisak jer je ovo trebalo da bude pobeda sa 20+ koseva a ne da se protivniku da bilo kakva nada u zavrsnici. Malone forsirao igrace sa klupe ne bi li ih mozda vratio u ritam ali bezuspesno. Nerezonski u cetvrtoj cetvrtini igrao sa 3 niska igraca. McGee opet nije ulazio u igru jer Malone pokusava da utvrdi da li Milsap i Grin mogu da odigraju zajedno.

Sto se tice Jokica, sad je citava igra Denvera na risetu, Malone previse kombinuje, cak i nerezonski, tako da je Jokica van ritma i ima daleko manje i minuta i suteva. Ako se ovaj trend nastavi statistika ce osetno pasti a samim tim i sanse za MVP-a. Da Gordon ima vise suteva mogao bih i da razumem ali ne Barton.

Hiawatha

pre 3 godine

Prva utakmica Denvera ove sezone gde Jokić nije bio najbolji u poenima, skokovima ili asistencijama u svom timu.

S poštovanjem,
Vaš Hiawatha

Vuki

pre 3 godine

Šta radi trener meni zaista nije jasno. Umesto da uigrava tim sa Gordonom, on forsira Bartona. Jokić igra sezonu iz snova i u takvoj sezoni, Malone počinje da ga sve više drži na klupi. Ukoliko je meč rešen, razigraj Bol Bola, momak je pokazao šta može. Uđe jegnom u 20 mečeva i zvekne dve trojke, dok Barton i Campazzo ne mogu pogoditi okean sa broda. Počinjem da se nerviram gledajući njihove mečeve.

Milan

pre 3 godine

Odličan meč za Nagetse u prvom poluvremenu. Nikola nije mnogo forsirao ali se mnogo nervirao, Porter i Marej su zatrpavali Sikserse u visokom procentu što raduje pred nastavak sezone, obzirom da će im trebati sve raspoložive snage. Majk je dečko ubica, procenti ubačenih trojki su nestvarni, samo zdravlje da ga posluži i bukvalno je nebo granica.

JPR24

pre 3 godine

Kao sto reče jedan komentator posle utakmice na NBA Tv, Denver će biti veliki kad na +20 posle prve četvrtine upali dodatnu brzinu i juri još veću razliku do poluvremena i resi svaku dilemu oko utakmice, i tako igrači koji poput Jokica nisu ni jednu utakmicu propustili, mogu i da se odmore. I ne samo fizički već i mentalno. I tu je čovek u pravu, Denver je počeo jako, i trebao je da dokusuri, a ne da se muvaju starteri do kraja utakmice, da se neki nerviraju zbog glupih šuteva saigrača, Mareja koji davi loptu, sudija itd.. A Barton posle dobrog perioda od 5/6 utakmica, mogao bi jednu na klupu da malo oduva kiflu !

Плави вентилатор

pre 3 godine

Кад су Jokiћ-Мареј-Портер-Гордон заједно ма терену нападачки рејтинг 130, одбрамбени 94. +36! Само двије утакмице ал’ обећава.

Pera

pre 3 godine

Prva cetvrtina 44-22, cista poezija, nagovestaj onoga sto dolazi! Svi dodju, pogadjaju, igraju nesebicno, lopta kruzi, odbrana cvrsta. Filadelfija igra odlicnoi bez Embida, ali veceras je pala vec na samom pocetku.
U cetvrtak protiv Klipersa u gostima, pravi derbi na nacionalnoj TV ovde u USA, ako pobede izjednacuju se po broju poraza. Oba tima ce biti maksimalno motivisana, tu ce se videti koliko je novi Denver stvarno jak.
Ako Denver pobedi imace dobre sanse da se do kraja probije na trece mesto (i Lajkersi gube dosta utakmica bez LeBrona i AD) sto bi znacilo da bi u polufinalu PO verovatno igrali protiv Feniksa (ili Jute), a sa Klipersima i Lejkersima koji bi bili cetvrti i peti mogli bi da se sastanu samo u finalu.

Patrick Ewing

pre 3 godine

Ljudi, šta vi pričate, statistika mu slabi. Ništa od mvp. Tim pobeđuje, to je bitnije za mvp nagradu od statistike koja je u blagom padu. Ostalo je, ne znam trećina sezone da se odigra, neće Jokić tu bitnije pokvariti statistiku da bi zbog nje suvih brojki (poeni, skokovi, asistencije) ispao iz mvp trke. Njegove napredne brojke (ws, per..) su fenomemalne a te brojke će ostati na tom nivou i ako ima 20,10, 6 prosek do kraja sezone. Glavni argument orotiv Jokića ds nije mvp u medijima je taj da je loš skor tima, a ako oni budu drugi, treći na jakom zapadu, Jokić će biti mvp!

Radonjizam

pre 3 godine

sad će ovi hejteri Karleuša i ostali da napišu kako Jokić nije atraktivan nije zvezda...još pobeda ih deli da prestignu Lejkerse a 3 da preskoče Kliperse i budu treći ajmo Denver!!!

Dzo...

pre 3 godine

bskfan
Jokic napokon u zadnje dve utakmice ne mora sam da nosi ekipu, niti da igra toliko puno minuta! Pokusava da razigra ekipu bice tumbanja u sistemu igre, u prvoj postavi! Nadam se samo da ce Moris zamjeniti Bartona medju starterima to bi bilo osvjezenje!

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 3 godine

Prva cetvrtina 44-22, cista poezija, nagovestaj onoga sto dolazi! Svi dodju, pogadjaju, igraju nesebicno, lopta kruzi, odbrana cvrsta. Filadelfija igra odlicnoi bez Embida, ali veceras je pala vec na samom pocetku.
U cetvrtak protiv Klipersa u gostima, pravi derbi na nacionalnoj TV ovde u USA, ako pobede izjednacuju se po broju poraza. Oba tima ce biti maksimalno motivisana, tu ce se videti koliko je novi Denver stvarno jak.
Ako Denver pobedi imace dobre sanse da se do kraja probije na trece mesto (i Lajkersi gube dosta utakmica bez LeBrona i AD) sto bi znacilo da bi u polufinalu PO verovatno igrali protiv Feniksa (ili Jute), a sa Klipersima i Lejkersima koji bi bili cetvrti i peti mogli bi da se sastanu samo u finalu.
(Pera, 31. mart 2021 08:29)

Ne znam zasto ali meni ove godine Klipersi bez obzira na tabelu niti smrde nit mirisu,nekako su skroz u drugom planu,evo sinoc ih razbi osakaceni Orlando. Da li se cuvaju za plejof i igraju sad u laganom ritmu ili sta je u pitanju ja ne znam ali su mi cudni skroz. LA bez Lebrona i Dejvisa nema visoki domet i zato i gubi dosta utakmica u poslednje vreme ali ako budu zdravi u plejofu bice glavni favoriti za finale. Juta izuzetno dobra ekipa na svim pozicijama,Finiks mlada i odlicna ekipa kojoj vreme tek dolazi ali svakako sposobna da napravi neko iznenadjenje. Portland takodje nezgodan,pojacali su se sa Powelom,oporavio se Nurkic,Mekolum takodje i isto nezgodna ekipa koja moze svakoga da pobedi. Denver standardno jak sa potencijalnim MVP-om u sastavu i bice ovogosisnji plejof izuzetno zanimljiv.

Cule8

pre 3 godine

MPJ - investicija koja se Denveru polako isplaćuje. Momak koji je na draftu 2018. bio upitan zbog povrede, zbog čega je pao na 14. mesto, a projektovan je bio među top 5. Plus Gordon koji je bio 4. na draftu 2014. Lepo.

Stefan

pre 3 godine

Amerikanci se vec smeju jokou kako otima saigracima iz ruke loptu za skok.

Odavno nije bio neki igrac jos od Rakocevica u Minesoti, da tako pokusava sebi da nabija statistiku
(ljemenkacz, 31. mart 2021 08:05)

E nije ni tebi lako.. Samo polako i bez nervoze.

Pera Ždera

pre 3 godine

Barton 33min 0/7 iz igre :(((

Samo da se vrati Moris i da Meloun ispuni sta je rekao. Moris u startere = Barton sa klupe. Misljenja sam da bi i Kampaco bio odlican sa starterima, posebno jer im je neophodna bolja odbrana bekova (svakako cesto sa njima i zatvara meceve) ALI... sada dok Morisa nema bolje je ovako jer Barton medju starterima sada i ne moze da uzima mnogo suteva (pored Jokica, Mareja, Portera i sada Gordona) i taj br se svakako smanjio. Sa klupe bi opet izigravao Jordana i klupa bi bila u problemu zadrzavanja prednosti startera. Ovako Nikola orkestrira starterima, Kampaco trezveno, efikasno orkestrira klupom.

Marej brutalan. Kao sto spomenuh, odlicno igra u kombinaciji sa Kampacom sa pozicije 2. Jedan deo meca tako + sa loptom u rukama, kada kreira sam sebi, kada je u zoni da ne promasuje + kroz razigravanje Nikole = prava, izbalansirana formula za Jamala za sto vise konstantnosti, neopterecen igrom na 1ci sve vreme.

Porter, najlepsi sut u NBA. Sto je jos bitnije, sa tom visinom i sa tako visokom tackom izbacaja moze da sutira preko bilo cijih ruku u NBA. Cini mi se cak da branjen sut efikasnije i pogadja :))

Sto se trke za MVPja tice, samo da se Nikola, kao neretko sto je bio slucaj, ne povuce, ne smanji gas, agresivnost ka kosu, br suteva, sada kada svakako ima bolju timsku podrsku.

Jedan MVP ne bi smeo tako da postupi, vec bi trebao nastaviti gde je stao, kroz i dalje izrazitu timsku kosarku, naravno. Verujem da ce sve to posloziti kako treba :)

goran

pre 3 godine

Po svim parametrima Jokic je za sada na vodecem mjestu za MVP sezone. Ima jos mnogo da se igra. Harden opasno prijeti da ga ugrozi. Igra nevjerovatno dobro i konstantno. Meni izgleda da samo u Srbiji ne vide koliko dobro Harden igra. Da li iz neznanja ili "straha" da ne pretekne Joikica?? A to bijeli ili ne bijeli igrac nema apsolutno nikakve vee sa stvarnoscu. Vecina bi u stvari voljelea da MVP bude bijeli igrac! Vidite uostalom kako popularisu Doncica a i on je srbin tako da dodatni komentari da mrze srbe ne stoji!

Legend

pre 3 godine

Po svim parametrima Jokic je za sada na vodecem mjestu za MVP sezone. Ima jos mnogo da se igra. Harden opasno prijeti da ga ugrozi. Igra nevjerovatno dobro i konstantno. Meni izgleda da samo u Srbiji ne vide koliko dobro Harden igra. Da li iz neznanja ili "straha" da ne pretekne Joikica?? A to bijeli ili ne bijeli igrac nema apsolutno nikakve vee sa stvarnoscu. Vecina bi u stvari voljelea da MVP bude bijeli igrac! Vidite uostalom kako popularisu Doncica a i on je srbin tako da dodatni komentari da mrze srbe ne stoji!
(goran, 31. mart 2021 08:45)

Ne vidimo jer smo Srbi a ne jer se i njegove partije u Hjustonu računaju,sigurno je to razlog...

Profesor

pre 3 godine

opušteno...a sad napad na titulu...
(Sirmium, 31. mart 2021 08:03) Hahahahahah...Navijaci Somborca iz godine u godinu pricaju istu pricu i onda dodje plej of prva, eventualno druga runda hahahah
(Goran Loznica, 31. mart 2021 08:59)

... ili finale zapada. Nastavite niz.

Bocko

pre 3 godine

Utakmica je prakticno resena vec u 1/4. U drugoj je druga postava lako cuvala prednost. Dobra saradnja Milsapa i Grina u oba pravca. U trecoj slicno, stim da je Fila sa dve trojke u finisu, jedna posle ociglednog faula nad Jokicem, druga skoro sa centra u zadnjoj sekundi smanjila vodjstvo. U 4/4 druga postava veoma losa u napadu, pet minuta bez ikakve ideje u igri. Srecom, ulaskom prve postave privode rutinsku utakmicu kraju. Jokic dobar, nekoliko puta, potpuno sam nije sutirao vec krenuo u dodavanje. Od sest izgubljenih lopti, bar dve su bile posle cistih faulova. Kampaco odlican u odbrani, ali u napadu los. Osim sto je sve promasio, izgubio je i nekoliko lopti. Jednostavno mora da popravi ( ako je moguce) sut. Ovako ispada da Denver ima brzu verziju Lazica.

nenad

pre 3 godine

Atlanta treba "samo" da se otarasi Janga. Sve ostalo imaju. Njima je ustvari idealno odgovarao Rondo,koji igra odbranu,razigrava saigrace i apsolutno ga ne zanimaju brojke. Oni imaju sasvim dovoljno odlicnih igraca koji imaju u rukama 20+ poena. Ali to "samo" ce ih mnogo kostati u buducnosti jer svi znamo da ce oni pre trejdovati ceo tim nego Janga. Steta..

shot clock violation

pre 3 godine

Одличан почетак и 1.полувреме. На полувремену један од коментатора пита Ајзеју Томаса колико је тешко Д. Риверсу сада у полувремену да каже нешто играчима да би поправили игру а искусни Ајзеја каже да је у већем проблему сада М.Мелоун јер треба да одржи концентрацију и мотив својих играча јер када екипа овако превише лако направи огромну разлику долази до опуштања, и показало се тачно. Мелоун у жељи да разиграва све играче и упарује разне петорке тако и сломи ритам екипе. Најважније је да Денвер побеђује што је и самом Николи најважније, убеђен сам у то да он не мари много за МВП јер да није тако не би оволико додавао. Још се уигравају са новим играчима а следе утакмице са јачим екипама да се види права снага.

Karlo Prvi

pre 3 godine

Kampaco, Batron i Dozier 1/18. Svi ostali 38/63. Jako volim Kampacovu energiju, znanje igre i veštinu. Ali na žalost on jednostavno ne zna da poentira na redovnoj osnovi i nema nikakav šut. Uz to je mali rastom. Za plejof se bojim da će biti neupotrebljiv. Za ovu drugu dvojicu uvek isto: ponekada mogu i znaju, a ponekada izgledaju kao sirovine.

Pored toga, paklena igra u 1/4, sasvim dovoljna za pobedu protiv super protivnika (8-2 bez Embida) koji se možda prerano predao. Prva četvorka plus Moris kad se vrati će biti jako jako opasna ekipa. Klupa sa Bartonom i Milsapom neće biti loša. Posle LAC imaju povoljan raspored i pravu priliku da uđu u seriju i popnu se na Zapadu.

Dvokorak

pre 3 godine

Neki lik nedavno napisa kako su Bogdanovi promašaji dobri i mnoge nas je slatko nasmejao, ali sad gledam ovaj video s Jokićem, i stvarno postoje "dobri" promašaji, barem kad Jokić igra pod košem.
Na snimku se vide tri promašaja u dva napada, ali svaki put na kraju ofanzivni skok i koš.
Tako ispade da su oba napada završila poenima, iako je pokvario % šuta.
Često to viđam kod Jokare. Neki dan popi bananu u kontri, ali zgrabi odbitak i položi loptu. Ispade da Jokiću lupaju loše banane.
Čovek prosto i loše stvari radi dobro.

Momcilovac

pre 3 godine

Da li je moguće da Malone i uprava Denvera ne vide kolika je Barton štetočina. Kao lutajući bubreg, svugde smeta i kad ne promaši, uspori napad, pa srlja, pa obavezno pogreši. Ne mogu da verujem da on igra u prvoj postavi NBA ekipe. Njegova kvota grešaka je veliki minus za Denver iz koga moraju da se čupaju Jokić, Marej....

KoRn

pre 3 godine

Ljudi, šta vi pričate, statistika mu slabi. Ništa od mvp. Tim pobeđuje, to je bitnije za mvp nagradu od statistike koja je u blagom padu. Ostalo je, ne znam trećina sezone da se odigra, neće Jokić tu bitnije pokvariti statistiku da bi zbog nje suvih brojki (poeni, skokovi, asistencije) ispao iz mvp trke. Njegove napredne brojke (ws, per..) su fenomemalne a te brojke će ostati na tom nivou i ako ima 20,10, 6 prosek do kraja sezone. Glavni argument orotiv Jokića ds nije mvp u medijima je taj da je loš skor tima, a ako oni budu drugi, treći na jakom zapadu, Jokić će biti mvp!
(Patrick Ewing, 31. mart 2021 09:24)
Vrlo jednostavno ako nastavi sa ovakvim partijama nece biti MVP jer ovo nisu MVP partije.Daleko od toga da su ovo loše brojke ali za njegove standarde iz ove sezone su loše.

ljemenkacz

pre 3 godine

Amerikanci se vec smeju jokou kako otima saigracima iz ruke loptu za skok.

Odavno nije bio neki igrac jos od Rakocevica u Minesoti, da tako pokusava sebi da nabija statistiku

Lucc

pre 3 godine

@karlo prvi Campazzo da odigra u playoffu dobro samo protiv Suns-a i cuva CP-a i opravdao je ugovor. Obojica su niski i znacice puno ako dodje do tog duela. Denver jos treba da podmaze sve delove da bi usao u pravu formu i nadam se da ce to da bude u zavrsnici. Mnogi nisu zadovoljni sa Nikolinih 20p, a ja bas mislim da odigrao super. Napravili su razliku i treba vise prostora drugim igracima da se uigraju. Jako puno ga postuju u USA dok smo mi ovde spremni za pljuvanje posle prve greske.

Slavko Kotnik

pre 3 godine

@slaviša šmigič

Kako ti ovde držiš predavanje kao da on u svakoj utakmici ima 6 izgubljenih lopti što automatski znači 18 poena za protivnikaiz kontre, od tih 6 lopti na 2 mu nije sviran faul, ni u jednom momentu te izgubljene lopte nisu ugrozile pobedu Denvera. Što voliš toliko da teraš mak na konac? Ili bi ti više voleo da on nema ni jednu izgubljenu loptu a da mu ekipa izgubi utakmicu, tako je bolje? Meni nije najbitnije da Nikola bude MVP, važnije mi je da ekipa pobeđuje, a ako bude MVP lepo ako ne život ide dalje baš zato što ni samom Nikoli to nije najvažnije, da mu je važno uzeo bi više lopti i "silovao" i "nabijao" statistiku, ne bi dodavao.

Goran Loznica

pre 3 godine

opušteno...a sad napad na titulu...
(Sirmium, 31. mart 2021 08:03) Hahahahahah...Navijaci Somborca iz godine u godinu pricaju istu pricu i onda dodje plej of prva, eventualno druga runda hahahah

Соко сиви

pre 3 godine

Ма све намерно промашује зицере да би узео који офанзивни скок.
Биг типер

slaviša šmigič

pre 3 godine

6.izgubljenih lopti previše to može značiti između 12 i 18 poena koševa protivnika što je mnogo mnogo je i ta statistika izgubljenih lopti je neumoljiva tu obično idu kontre i sigurni koševi suparničke ekipe to mora Jokara smanjiti kako zna ili da pusti svojim niskim igračima da vode loptu tako se može smanjiti izgubljene lopte gde izbiju lopti Nikoli i odu u lepu kontru sa laganim poenima zakucavanjima 2 na 1 ili čak i pogode tricu.Takvo nešto Jokič nesme sebi dozvoljavati za tako nešto Obradovič ili Duda bi ga poslali svi znamo gde.

ljemenkacz

pre 3 godine

Amerikanci se vec smeju jokou kako otima saigracima iz ruke loptu za skok.

Odavno nije bio neki igrac jos od Rakocevica u Minesoti, da tako pokusava sebi da nabija statistiku

Goran Loznica

pre 3 godine

opušteno...a sad napad na titulu...
(Sirmium, 31. mart 2021 08:03) Hahahahahah...Navijaci Somborca iz godine u godinu pricaju istu pricu i onda dodje plej of prva, eventualno druga runda hahahah

goran

pre 3 godine

Po svim parametrima Jokic je za sada na vodecem mjestu za MVP sezone. Ima jos mnogo da se igra. Harden opasno prijeti da ga ugrozi. Igra nevjerovatno dobro i konstantno. Meni izgleda da samo u Srbiji ne vide koliko dobro Harden igra. Da li iz neznanja ili "straha" da ne pretekne Joikica?? A to bijeli ili ne bijeli igrac nema apsolutno nikakve vee sa stvarnoscu. Vecina bi u stvari voljelea da MVP bude bijeli igrac! Vidite uostalom kako popularisu Doncica a i on je srbin tako da dodatni komentari da mrze srbe ne stoji!

KoRn

pre 3 godine

Ljudi, šta vi pričate, statistika mu slabi. Ništa od mvp. Tim pobeđuje, to je bitnije za mvp nagradu od statistike koja je u blagom padu. Ostalo je, ne znam trećina sezone da se odigra, neće Jokić tu bitnije pokvariti statistiku da bi zbog nje suvih brojki (poeni, skokovi, asistencije) ispao iz mvp trke. Njegove napredne brojke (ws, per..) su fenomemalne a te brojke će ostati na tom nivou i ako ima 20,10, 6 prosek do kraja sezone. Glavni argument orotiv Jokića ds nije mvp u medijima je taj da je loš skor tima, a ako oni budu drugi, treći na jakom zapadu, Jokić će biti mvp!
(Patrick Ewing, 31. mart 2021 09:24)
Vrlo jednostavno ako nastavi sa ovakvim partijama nece biti MVP jer ovo nisu MVP partije.Daleko od toga da su ovo loše brojke ali za njegove standarde iz ove sezone su loše.

Majčin sin

pre 3 godine

Probudio se, vidim na poluvremenu 23 razlike, reko milina, kad u drugom delu mučenje, neorganizovana igra, nerezonski šutevi, naročito Marija. Ipak piše se pobeda i to protiv jedne od najboljih ekipa sa istoka.
I još lepše, Klipersi vodili na poluvremenu 15 razlike i izgubili od raspalog Orlanda. Primili 66 ponena u 2. poluvremenu (u prvom samo 37!).
Nikola ako nastavi kao u poslednje dve utakmice, ništa od MVP.

Vuki

pre 3 godine

Šta radi trener meni zaista nije jasno. Umesto da uigrava tim sa Gordonom, on forsira Bartona. Jokić igra sezonu iz snova i u takvoj sezoni, Malone počinje da ga sve više drži na klupi. Ukoliko je meč rešen, razigraj Bol Bola, momak je pokazao šta može. Uđe jegnom u 20 mečeva i zvekne dve trojke, dok Barton i Campazzo ne mogu pogoditi okean sa broda. Počinjem da se nerviram gledajući njihove mečeve.

Соко сиви

pre 3 godine

Ма све намерно промашује зицере да би узео који офанзивни скок.
Биг типер

slaviša šmigič

pre 3 godine

6.izgubljenih lopti previše to može značiti između 12 i 18 poena koševa protivnika što je mnogo mnogo je i ta statistika izgubljenih lopti je neumoljiva tu obično idu kontre i sigurni koševi suparničke ekipe to mora Jokara smanjiti kako zna ili da pusti svojim niskim igračima da vode loptu tako se može smanjiti izgubljene lopte gde izbiju lopti Nikoli i odu u lepu kontru sa laganim poenima zakucavanjima 2 na 1 ili čak i pogode tricu.Takvo nešto Jokič nesme sebi dozvoljavati za tako nešto Obradovič ili Duda bi ga poslali svi znamo gde.

Hiawatha

pre 3 godine

Prva utakmica Denvera ove sezone gde Jokić nije bio najbolji u poenima, skokovima ili asistencijama u svom timu.

S poštovanjem,
Vaš Hiawatha

bskfan

pre 3 godine

Sa jedne strane sjajna igra Jokica, Mareja, MPJ-a i Gordona, a sa druge strane, kao sto se i moglo ocekivati, isplivao problem bekova. Barton 0/7, Dozijer 1/6, Kampaco 0/5. Sto je mnogo, mnogo je, ta tri beka zajedno 1/18. Pokvarili su opsti utisak jer je ovo trebalo da bude pobeda sa 20+ koseva a ne da se protivniku da bilo kakva nada u zavrsnici. Malone forsirao igrace sa klupe ne bi li ih mozda vratio u ritam ali bezuspesno. Nerezonski u cetvrtoj cetvrtini igrao sa 3 niska igraca. McGee opet nije ulazio u igru jer Malone pokusava da utvrdi da li Milsap i Grin mogu da odigraju zajedno.

Sto se tice Jokica, sad je citava igra Denvera na risetu, Malone previse kombinuje, cak i nerezonski, tako da je Jokica van ritma i ima daleko manje i minuta i suteva. Ako se ovaj trend nastavi statistika ce osetno pasti a samim tim i sanse za MVP-a. Da Gordon ima vise suteva mogao bih i da razumem ali ne Barton.

JPR24

pre 3 godine

Kao sto reče jedan komentator posle utakmice na NBA Tv, Denver će biti veliki kad na +20 posle prve četvrtine upali dodatnu brzinu i juri još veću razliku do poluvremena i resi svaku dilemu oko utakmice, i tako igrači koji poput Jokica nisu ni jednu utakmicu propustili, mogu i da se odmore. I ne samo fizički već i mentalno. I tu je čovek u pravu, Denver je počeo jako, i trebao je da dokusuri, a ne da se muvaju starteri do kraja utakmice, da se neki nerviraju zbog glupih šuteva saigrača, Mareja koji davi loptu, sudija itd.. A Barton posle dobrog perioda od 5/6 utakmica, mogao bi jednu na klupu da malo oduva kiflu !

Patrick Ewing

pre 3 godine

Ljudi, šta vi pričate, statistika mu slabi. Ništa od mvp. Tim pobeđuje, to je bitnije za mvp nagradu od statistike koja je u blagom padu. Ostalo je, ne znam trećina sezone da se odigra, neće Jokić tu bitnije pokvariti statistiku da bi zbog nje suvih brojki (poeni, skokovi, asistencije) ispao iz mvp trke. Njegove napredne brojke (ws, per..) su fenomemalne a te brojke će ostati na tom nivou i ako ima 20,10, 6 prosek do kraja sezone. Glavni argument orotiv Jokića ds nije mvp u medijima je taj da je loš skor tima, a ako oni budu drugi, treći na jakom zapadu, Jokić će biti mvp!

Pera

pre 3 godine

Prva cetvrtina 44-22, cista poezija, nagovestaj onoga sto dolazi! Svi dodju, pogadjaju, igraju nesebicno, lopta kruzi, odbrana cvrsta. Filadelfija igra odlicnoi bez Embida, ali veceras je pala vec na samom pocetku.
U cetvrtak protiv Klipersa u gostima, pravi derbi na nacionalnoj TV ovde u USA, ako pobede izjednacuju se po broju poraza. Oba tima ce biti maksimalno motivisana, tu ce se videti koliko je novi Denver stvarno jak.
Ako Denver pobedi imace dobre sanse da se do kraja probije na trece mesto (i Lajkersi gube dosta utakmica bez LeBrona i AD) sto bi znacilo da bi u polufinalu PO verovatno igrali protiv Feniksa (ili Jute), a sa Klipersima i Lejkersima koji bi bili cetvrti i peti mogli bi da se sastanu samo u finalu.

nenad

pre 3 godine

Atlanta treba "samo" da se otarasi Janga. Sve ostalo imaju. Njima je ustvari idealno odgovarao Rondo,koji igra odbranu,razigrava saigrace i apsolutno ga ne zanimaju brojke. Oni imaju sasvim dovoljno odlicnih igraca koji imaju u rukama 20+ poena. Ali to "samo" ce ih mnogo kostati u buducnosti jer svi znamo da ce oni pre trejdovati ceo tim nego Janga. Steta..

Radonjizam

pre 3 godine

sad će ovi hejteri Karleuša i ostali da napišu kako Jokić nije atraktivan nije zvezda...još pobeda ih deli da prestignu Lejkerse a 3 da preskoče Kliperse i budu treći ajmo Denver!!!

Bocko

pre 3 godine

Utakmica je prakticno resena vec u 1/4. U drugoj je druga postava lako cuvala prednost. Dobra saradnja Milsapa i Grina u oba pravca. U trecoj slicno, stim da je Fila sa dve trojke u finisu, jedna posle ociglednog faula nad Jokicem, druga skoro sa centra u zadnjoj sekundi smanjila vodjstvo. U 4/4 druga postava veoma losa u napadu, pet minuta bez ikakve ideje u igri. Srecom, ulaskom prve postave privode rutinsku utakmicu kraju. Jokic dobar, nekoliko puta, potpuno sam nije sutirao vec krenuo u dodavanje. Od sest izgubljenih lopti, bar dve su bile posle cistih faulova. Kampaco odlican u odbrani, ali u napadu los. Osim sto je sve promasio, izgubio je i nekoliko lopti. Jednostavno mora da popravi ( ako je moguce) sut. Ovako ispada da Denver ima brzu verziju Lazica.

Legend

pre 3 godine

Po svim parametrima Jokic je za sada na vodecem mjestu za MVP sezone. Ima jos mnogo da se igra. Harden opasno prijeti da ga ugrozi. Igra nevjerovatno dobro i konstantno. Meni izgleda da samo u Srbiji ne vide koliko dobro Harden igra. Da li iz neznanja ili "straha" da ne pretekne Joikica?? A to bijeli ili ne bijeli igrac nema apsolutno nikakve vee sa stvarnoscu. Vecina bi u stvari voljelea da MVP bude bijeli igrac! Vidite uostalom kako popularisu Doncica a i on je srbin tako da dodatni komentari da mrze srbe ne stoji!
(goran, 31. mart 2021 08:45)

Ne vidimo jer smo Srbi a ne jer se i njegove partije u Hjustonu računaju,sigurno je to razlog...

Milan

pre 3 godine

Odličan meč za Nagetse u prvom poluvremenu. Nikola nije mnogo forsirao ali se mnogo nervirao, Porter i Marej su zatrpavali Sikserse u visokom procentu što raduje pred nastavak sezone, obzirom da će im trebati sve raspoložive snage. Majk je dečko ubica, procenti ubačenih trojki su nestvarni, samo zdravlje da ga posluži i bukvalno je nebo granica.

Cule8

pre 3 godine

MPJ - investicija koja se Denveru polako isplaćuje. Momak koji je na draftu 2018. bio upitan zbog povrede, zbog čega je pao na 14. mesto, a projektovan je bio među top 5. Plus Gordon koji je bio 4. na draftu 2014. Lepo.

Objavite komentar da neko nesto nauci

pre 3 godine

Prva cetvrtina 44-22, cista poezija, nagovestaj onoga sto dolazi! Svi dodju, pogadjaju, igraju nesebicno, lopta kruzi, odbrana cvrsta. Filadelfija igra odlicnoi bez Embida, ali veceras je pala vec na samom pocetku.
U cetvrtak protiv Klipersa u gostima, pravi derbi na nacionalnoj TV ovde u USA, ako pobede izjednacuju se po broju poraza. Oba tima ce biti maksimalno motivisana, tu ce se videti koliko je novi Denver stvarno jak.
Ako Denver pobedi imace dobre sanse da se do kraja probije na trece mesto (i Lajkersi gube dosta utakmica bez LeBrona i AD) sto bi znacilo da bi u polufinalu PO verovatno igrali protiv Feniksa (ili Jute), a sa Klipersima i Lejkersima koji bi bili cetvrti i peti mogli bi da se sastanu samo u finalu.
(Pera, 31. mart 2021 08:29)

Ne znam zasto ali meni ove godine Klipersi bez obzira na tabelu niti smrde nit mirisu,nekako su skroz u drugom planu,evo sinoc ih razbi osakaceni Orlando. Da li se cuvaju za plejof i igraju sad u laganom ritmu ili sta je u pitanju ja ne znam ali su mi cudni skroz. LA bez Lebrona i Dejvisa nema visoki domet i zato i gubi dosta utakmica u poslednje vreme ali ako budu zdravi u plejofu bice glavni favoriti za finale. Juta izuzetno dobra ekipa na svim pozicijama,Finiks mlada i odlicna ekipa kojoj vreme tek dolazi ali svakako sposobna da napravi neko iznenadjenje. Portland takodje nezgodan,pojacali su se sa Powelom,oporavio se Nurkic,Mekolum takodje i isto nezgodna ekipa koja moze svakoga da pobedi. Denver standardno jak sa potencijalnim MVP-om u sastavu i bice ovogosisnji plejof izuzetno zanimljiv.

Pera Ždera

pre 3 godine

Barton 33min 0/7 iz igre :(((

Samo da se vrati Moris i da Meloun ispuni sta je rekao. Moris u startere = Barton sa klupe. Misljenja sam da bi i Kampaco bio odlican sa starterima, posebno jer im je neophodna bolja odbrana bekova (svakako cesto sa njima i zatvara meceve) ALI... sada dok Morisa nema bolje je ovako jer Barton medju starterima sada i ne moze da uzima mnogo suteva (pored Jokica, Mareja, Portera i sada Gordona) i taj br se svakako smanjio. Sa klupe bi opet izigravao Jordana i klupa bi bila u problemu zadrzavanja prednosti startera. Ovako Nikola orkestrira starterima, Kampaco trezveno, efikasno orkestrira klupom.

Marej brutalan. Kao sto spomenuh, odlicno igra u kombinaciji sa Kampacom sa pozicije 2. Jedan deo meca tako + sa loptom u rukama, kada kreira sam sebi, kada je u zoni da ne promasuje + kroz razigravanje Nikole = prava, izbalansirana formula za Jamala za sto vise konstantnosti, neopterecen igrom na 1ci sve vreme.

Porter, najlepsi sut u NBA. Sto je jos bitnije, sa tom visinom i sa tako visokom tackom izbacaja moze da sutira preko bilo cijih ruku u NBA. Cini mi se cak da branjen sut efikasnije i pogadja :))

Sto se trke za MVPja tice, samo da se Nikola, kao neretko sto je bio slucaj, ne povuce, ne smanji gas, agresivnost ka kosu, br suteva, sada kada svakako ima bolju timsku podrsku.

Jedan MVP ne bi smeo tako da postupi, vec bi trebao nastaviti gde je stao, kroz i dalje izrazitu timsku kosarku, naravno. Verujem da ce sve to posloziti kako treba :)

Dzo...

pre 3 godine

bskfan
Jokic napokon u zadnje dve utakmice ne mora sam da nosi ekipu, niti da igra toliko puno minuta! Pokusava da razigra ekipu bice tumbanja u sistemu igre, u prvoj postavi! Nadam se samo da ce Moris zamjeniti Bartona medju starterima to bi bilo osvjezenje!

Profesor

pre 3 godine

opušteno...a sad napad na titulu...
(Sirmium, 31. mart 2021 08:03) Hahahahahah...Navijaci Somborca iz godine u godinu pricaju istu pricu i onda dodje plej of prva, eventualno druga runda hahahah
(Goran Loznica, 31. mart 2021 08:59)

... ili finale zapada. Nastavite niz.

Плави вентилатор

pre 3 godine

Кад су Jokiћ-Мареј-Портер-Гордон заједно ма терену нападачки рејтинг 130, одбрамбени 94. +36! Само двије утакмице ал’ обећава.

Karlo Prvi

pre 3 godine

Kampaco, Batron i Dozier 1/18. Svi ostali 38/63. Jako volim Kampacovu energiju, znanje igre i veštinu. Ali na žalost on jednostavno ne zna da poentira na redovnoj osnovi i nema nikakav šut. Uz to je mali rastom. Za plejof se bojim da će biti neupotrebljiv. Za ovu drugu dvojicu uvek isto: ponekada mogu i znaju, a ponekada izgledaju kao sirovine.

Pored toga, paklena igra u 1/4, sasvim dovoljna za pobedu protiv super protivnika (8-2 bez Embida) koji se možda prerano predao. Prva četvorka plus Moris kad se vrati će biti jako jako opasna ekipa. Klupa sa Bartonom i Milsapom neće biti loša. Posle LAC imaju povoljan raspored i pravu priliku da uđu u seriju i popnu se na Zapadu.

Momcilovac

pre 3 godine

Da li je moguće da Malone i uprava Denvera ne vide kolika je Barton štetočina. Kao lutajući bubreg, svugde smeta i kad ne promaši, uspori napad, pa srlja, pa obavezno pogreši. Ne mogu da verujem da on igra u prvoj postavi NBA ekipe. Njegova kvota grešaka je veliki minus za Denver iz koga moraju da se čupaju Jokić, Marej....

Stefan

pre 3 godine

Amerikanci se vec smeju jokou kako otima saigracima iz ruke loptu za skok.

Odavno nije bio neki igrac jos od Rakocevica u Minesoti, da tako pokusava sebi da nabija statistiku
(ljemenkacz, 31. mart 2021 08:05)

E nije ni tebi lako.. Samo polako i bez nervoze.

shot clock violation

pre 3 godine

Одличан почетак и 1.полувреме. На полувремену један од коментатора пита Ајзеју Томаса колико је тешко Д. Риверсу сада у полувремену да каже нешто играчима да би поправили игру а искусни Ајзеја каже да је у већем проблему сада М.Мелоун јер треба да одржи концентрацију и мотив својих играча јер када екипа овако превише лако направи огромну разлику долази до опуштања, и показало се тачно. Мелоун у жељи да разиграва све играче и упарује разне петорке тако и сломи ритам екипе. Најважније је да Денвер побеђује што је и самом Николи најважније, убеђен сам у то да он не мари много за МВП јер да није тако не би оволико додавао. Још се уигравају са новим играчима а следе утакмице са јачим екипама да се види права снага.

Dvokorak

pre 3 godine

Neki lik nedavno napisa kako su Bogdanovi promašaji dobri i mnoge nas je slatko nasmejao, ali sad gledam ovaj video s Jokićem, i stvarno postoje "dobri" promašaji, barem kad Jokić igra pod košem.
Na snimku se vide tri promašaja u dva napada, ali svaki put na kraju ofanzivni skok i koš.
Tako ispade da su oba napada završila poenima, iako je pokvario % šuta.
Često to viđam kod Jokare. Neki dan popi bananu u kontri, ali zgrabi odbitak i položi loptu. Ispade da Jokiću lupaju loše banane.
Čovek prosto i loše stvari radi dobro.

Lucc

pre 3 godine

@karlo prvi Campazzo da odigra u playoffu dobro samo protiv Suns-a i cuva CP-a i opravdao je ugovor. Obojica su niski i znacice puno ako dodje do tog duela. Denver jos treba da podmaze sve delove da bi usao u pravu formu i nadam se da ce to da bude u zavrsnici. Mnogi nisu zadovoljni sa Nikolinih 20p, a ja bas mislim da odigrao super. Napravili su razliku i treba vise prostora drugim igracima da se uigraju. Jako puno ga postuju u USA dok smo mi ovde spremni za pljuvanje posle prve greske.

Slavko Kotnik

pre 3 godine

@slaviša šmigič

Kako ti ovde držiš predavanje kao da on u svakoj utakmici ima 6 izgubljenih lopti što automatski znači 18 poena za protivnikaiz kontre, od tih 6 lopti na 2 mu nije sviran faul, ni u jednom momentu te izgubljene lopte nisu ugrozile pobedu Denvera. Što voliš toliko da teraš mak na konac? Ili bi ti više voleo da on nema ni jednu izgubljenu loptu a da mu ekipa izgubi utakmicu, tako je bolje? Meni nije najbitnije da Nikola bude MVP, važnije mi je da ekipa pobeđuje, a ako bude MVP lepo ako ne život ide dalje baš zato što ni samom Nikoli to nije najvažnije, da mu je važno uzeo bi više lopti i "silovao" i "nabijao" statistiku, ne bi dodavao.