Nedelja, 28.02.2021.

08:00

Tripl-dabl Jokića – Denver razbio Oklahomu VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa ubedljivo su slavili na gostovanju kod Oklahoma Siti Tandera rezultatom 126:96.

Izvor: MT

Tripl-dabl Jokiæa – Denver razbio Oklahomu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Milutin

pre 3 godine

Jokić je iz igre šutirao 8/10, za tri 1/2, a ubacio je i dva slobodna bacanja, ukupno 19 poena. Tako stoji i na službenoj NBA stranici. Ako ja to dobro razumem, 8 od 10 za dva je 16, jedan za tri je 19 plus dva slobodna, 21. Također još kod nekih drugih igrača su neke statistike koje se ne poklapaju. Kako se to računa? Molim za objašnjenje ako neko zna.
(Миле, молер из Батајнице., 28. februar 2021 17:27)

8/10 je ukupan šut iz igre. To znači da je Nikola šutirao 7/8 za dva i 1/2 za 3.

Pera

pre 3 godine

Jokić je iz igre šutirao 8/10, za tri 1/2, a ubacio je i dva slobodna bacanja, ukupno 19 poena. Tako stoji i na službenoj NBA stranici. Ako ja to dobro razumem, 8 od 10 za dva je 16, jedan za tri je 19 plus dva slobodna, 21. Također još kod nekih drugih igrača su neke statistike koje se ne poklapaju. Kako se to računa? Molim za objašnjenje ako neko zna.
@Миле, молер из Батајнице.
8 od 10 iz igre znaci da je ukupno pogodio 8 suteva. Posto je pogodio jednu trojku, znaci 7 dvojki.
7 X 2 + 1 X 3 + 2 X 1 (slobodna) = 19
Sutevi iz igre su i za dva i za tri poena.

Миле, молер из Батајнице.

pre 3 godine

Jokić je iz igre šutirao 8/10, za tri 1/2, a ubacio je i dva slobodna bacanja, ukupno 19 poena. Tako stoji i na službenoj NBA stranici. Ako ja to dobro razumem, 8 od 10 za dva je 16, jedan za tri je 19 plus dva slobodna, 21. Također još kod nekih drugih igrača su neke statistike koje se ne poklapaju. Kako se to računa? Molim za objašnjenje ako neko zna.

Beks

pre 3 godine

Prema najnovijim vestima Dalas zeli da se otarasi Porzingisa jer je nevidjena rupa u odbrani,lik koji kampuje na liniji za 3 a zbog koga primaju milion koseva i "goks" je njega nasao merodavnog za odbranu...ccc!!!

posmatrač

pre 3 godine

Kakva je štetočina ovaj Barton, pa to nije normalno. Uspeo je da izdominira u tome, čak i u jednom ovakvom meču. Potpuno nepotrebno otimanje za već sigurno uhvaćene lopte od strane MPJ i Jokića, uz već poslovično zaletanje u pun reket i nerezonske šuteve, pa da li je moguće da to niko u Denveru ne vidi, i nikako ne može da obuzda.

Nba shot

pre 3 godine

Prva cetiri tima u ligi opet sa zapada.
Trudi se ovaj Istok svake godine, cak i deluje da kidaju. I onda jedna Filadelfija opet nema bolji skor od Sansa.

Goks

pre 3 godine

Sećam se jedne utakmice Denvera protiv Niksa u MSG, dok je tamo igrao Pirzingis. Bez sumnje, igrač van serije, 220, brz i pokretljiv kao dvojka, šut kao najbolja trojka, lucidan, čudo. I mislim se, kako će Nikola s njim ? Mislim, kako će onako rasklimatan sa ovim čudovištem ? Strpao mu je 45 koševa i svaki put Zingeru fali pola sekunde da ga zalepi, ali jok more. Ne može protiv genija, protiv njih ne važe ovozemaljska pravila.

Gheorghe Mureșan

pre 3 godine

Dobro je ovo bilo ali teško je izvući bilo kakvu projekciju za budućnost. Kada im krene od početka šut dobijali su i Jutu a kako ne bi nejaku Oklahomu, a opet pitam se šta bi bilo da je i Oklahomi krenuo šut od početka, da li bi bilo ovako lagano. Sa strahom gledam svaku njihovu utakmicu jer i pored 20+ poena u jednom trenutku Oklahoma je uspela da dodje na -13 u 2./4, velike su oscilacije čak i kada im ide bez obzira što Malone mulja sa različitim petorkama. Odbrana je i dalje najveći problem, baš lako ispadaju u preuzimanjima, kada bi to rešili(doveli nekog defanzivca) i/ili nekog pristojnog centra možda bi mogli biti na onom nivou od prošle sezone.

Kikujiro

pre 3 godine

Hteo sam da napišem da je Oklahoma raspad sistema i da ova pobeda nišra ne znači, i stvarno nam ništa ne govori o Denveru, tek kada pobedjuješ kvalitetnije timove to ima neko pozitivno značenje, ali onda sam video rezultat - Klivlend 112 - 109 Filadelfija.

sye

pre 3 godine

Kad bi stalno igrali protiv Klivlenda i Oklahome bili bi prvi. Sinoc lagana pobeda ali koje divljaštvo u igri Portera.
(Kozarska peta, 28. februar 2021 08:04)

Koje divljastvo, Portera sto nisi napisao na sta mislis? Imao je odlican nastup sa super procentom suta. Ako mislis za sinoc da je divljao jer je imao par faulova koje nije morao, pokusao da krpi rupe, onda te razumijem. Izgleda nisi ti gledao tekmu kao ni svi ti sto ti pluseve daju. Bitno je da se sta napise i neko popljuje a?

Nba

pre 3 godine

Šta bode oči? Krenuli lepo i timski da igraju i odjednom Barton počinje sve da kvari sa svojim solo srljanjem na koš, plus je u par situacija odmah šutirao a nije prošlo ni pet sekundi od Denverovog napada. Imao je i MPJ par šuteva za tri a tek krenuli u napad. Utisak utakmice mi je lavovska borba ispod sopstvenog koša za skok između Bartona i MPJ, obratite malo pažnju u sledećim utakmicama kako se njih dvojica bukvalno ubiše za taj skok. Jokić je najjači kad ovako igraju, obično dobijaju kad on nema veliki broj poena, a gube kad ide preko 35+ i 40+. Vratio se Dozier, to je lepo videti zbog odbrane.

Stefan

pre 3 godine

Somborac nikad neće biti zvezda. Da bi bio zvezda treba da kida, a on mlak, neubedljiv, ne privlači pažnju, neprimetan na scenu. Evo npr. Porter me više zabavio on će biti zvezda.
(Karleuša, 28. februar 2021 08:25)

Komentar u skladu sa nickom.

Dragan Borca

pre 3 godine

Nikolica ubedljivo prvi na Fantaziju. Mislim igrica je to ali tamo da si prvi moras biti extremno efikasan ili sa ludim ciframa. Zbog Vestbrukovih super- neefikasnih tripl dablova manje se sada i cene ovakve brojke. Pa i Luka ima dosta puta prilicno neefikasne velike brojke.
26.7 poena, 11 skokova, 8.5 asistencija sa 42% za 3 i 88% slobodna
To su cifre u rangu najboljih Lebronovih ili Leri Bird sezona
Ali zbog drugih nekih ispucavanja statisticara i trenutnog stanja na tabeli vecina jos ne shvata koliko su to bolesno efikasne brojke, ne samo za centra.
Valjda ce se pregrupisu posle Ol Stara sa povredama i dovate cetvrto mesto sto bi bilo super
Porter ima ubistven sut, a popravlja se malo i nazad. Primetno je koliko Jokicu skacu asistencije kada Porter pogadja kako moze
Steta za onih 10 utakmica izostanka Portera, Jokic bi bukvalno imao jos tripl dabl prosek
Barton me jedini nervira i kada se vrate svi ne bi trebalo da igra puno
Oporavili se Dozier i krilo iz Evrope Vitington, znacice im duga je sezona
Ali kako su smesni Bol Bol, Cancar, mali Hauard, Hartenstajn kao likovi iz crtanog filma, mislim cela ekipa je jako specificna
Samo kad bi Bartona nekako maknuli bilo bi Uzicko kolo na terenu

batto

pre 3 godine

Decko se igra kosarke i to je milina gledati. Iskoristio je maksimalno ono sto ima da podigne igru jednog centra na jedan novi, drugaciji nivo. Ne mora nikada da bude mvp, ovo sto radi je sasvim dovoljno da bude zlatnim slovima ispisan u istoriji NBA. Sledeci ugovor ce mu omoguciti da se do koske materijalno obezbedi, sta covek da trazi vise?

Alija Sirotanović

pre 3 godine

Nisu trebali Bizlija pustiti u Oklahomu. Kako ko ode iz Denvera procveta. Grant u Detroitu, Karamelo u Portlandu, Mičel u Juti...

466453

pre 3 godine

"Srpski centar je za oko 30 minuta na parketu imao učinak od 19 poena, 13 asistencija, 11 skokova i dve ukradene lopte."

A da je imao 10 ukradenih lopti onda bi bio kvadro dabl i bio bi 6. u istoriji Ovako :(

https://www.sportscasting.com/nba-a-complete-history-of-the-quadruple-double-2/

steva

pre 3 godine

Vidite sta se desava kad lopta kruzi , kad se pronadj slobodni igraci na sutu...i kad ti igraci , konacno , imaju dobar prosek suta . Za 26-27 minuta provedenih u igri , on dodje do tripldabla .
Sto puta ponovljeno , okruziti Jokica sa dobrim suterima i on svaku utakmicu ladno ide preko 10 asistencija , narocito ako ga protivnicka ekipa udvaja .

Pera Ždera

pre 3 godine

Jedna od onih utakmica Denvera kao na igrici - lopta kruzi, svi pogadjaju u ogromnom procentu, Nikola orkestrira, milina.

Retko kad se vidja tako cist, lep, precizan sut kao Portera sinoc, posebno u prvoj 1/4 (4/4 za 3, 14p, na kraju 20p, 10sk). Kao kroz svilu/paucinu, mekano. Vezao vec prilican br solidnih/dobrih utakmica. Def glava, razumevanje igre, pozicioniranja i odluke znaju sa budu problem. Sve manji, sto raduje.

Marej Takodje odlican. Oporavljen, konstantan vec dobrih desetak utakmica sa 20+ poena. Nastavlja tamo gde je stao u Bubblu posle prilicnog mucenja, povredica, loseg ritma od pocetka ove sezone.

Nikola u svom stilu, za malo TD za poluvreme (10p, 9as, 8sk!). Zaokruzio vec na pola trece, 19p, 13as, 11sk + 2 ukradene. Razigravao tim, bez prekomerne agresivnosti protiv slabije Oklahome. Igrao se, radio sta god je hteo. Da su jos dvojicu protivnika ubacili, ne bi zaustavili njegove pravovremene reakcije, odluke, razigravanje. Najinteligentniji kosarkas planete! Hvatanje lopte jednom rukom pri skoku i davanje istom kosa s'jedne noge def potez meca. Najveci +/- +34.

Polako se kristalise glavna trojka u smislu istovremene konstantnosti. Do sada uglavnom naizmenicna i na preskoke (ne racunam Nikolu).

Ostali standardno. Barton odbrane bez, stalno u zoni otimanja skokova drugima u jednoj od onih utakmica kad pogadja (15p, 5as, 6sk) - dobar. Dozijer izasao iz povrede, prirodno pogubljeniji. Moris dobar, Kampaco stabilan, dosadan u odbrani - ukrao dve zive lopte za kontru i lagana polaganja. Hartenstajn teska besmisao - izasao Nikola u prvoj, Oklahoma koja do tada nije mogla nista da pogodi, pravi seriju 9:0!? Promasivao ciste zicere, kucanje itd. Zeke u pozadini, Hempton dobar...

Poslednja cetvrtina bukvalno trening garbage time-a :)

Def ne toliko merodavan mec protiv klinaca Oklahome ali svakako neophodan za pomoc u zaboravu onako izgubljene prethodne utakmice, onako istorijki idiotskog poslednjeg napada Denvera. Neverovatan anti kosarkaski, anti razumski momenat.

Nadajmo se odsustvu Melounovih bizarnih rotacija i petorki pri povratku jos nekog od povredjenih u narednom periodu.

Гиле

pre 3 godine

Ову утакмицу их је хтео шут. Није први пут ове године. Али они то немогу да понове три наредне утакмице. А тренутно немају другу опцију игре због повреда. Надам се брзом повратку још неког играча. Нажалост немају ни осредњи другог за позицију 5.

Karleuša

pre 3 godine

Somborac nikad neće biti zvezda. Da bi bio zvezda treba da kida, a on mlak, neubedljiv, ne privlači pažnju, neprimetan na scenu. Evo npr. Porter me više zabavio on će biti zvezda.

Stefan

pre 3 godine

Somborac nikad neće biti zvezda. Da bi bio zvezda treba da kida, a on mlak, neubedljiv, ne privlači pažnju, neprimetan na scenu. Evo npr. Porter me više zabavio on će biti zvezda.
(Karleuša, 28. februar 2021 08:25)

Komentar u skladu sa nickom.

Pera Ždera

pre 3 godine

Jedna od onih utakmica Denvera kao na igrici - lopta kruzi, svi pogadjaju u ogromnom procentu, Nikola orkestrira, milina.

Retko kad se vidja tako cist, lep, precizan sut kao Portera sinoc, posebno u prvoj 1/4 (4/4 za 3, 14p, na kraju 20p, 10sk). Kao kroz svilu/paucinu, mekano. Vezao vec prilican br solidnih/dobrih utakmica. Def glava, razumevanje igre, pozicioniranja i odluke znaju sa budu problem. Sve manji, sto raduje.

Marej Takodje odlican. Oporavljen, konstantan vec dobrih desetak utakmica sa 20+ poena. Nastavlja tamo gde je stao u Bubblu posle prilicnog mucenja, povredica, loseg ritma od pocetka ove sezone.

Nikola u svom stilu, za malo TD za poluvreme (10p, 9as, 8sk!). Zaokruzio vec na pola trece, 19p, 13as, 11sk + 2 ukradene. Razigravao tim, bez prekomerne agresivnosti protiv slabije Oklahome. Igrao se, radio sta god je hteo. Da su jos dvojicu protivnika ubacili, ne bi zaustavili njegove pravovremene reakcije, odluke, razigravanje. Najinteligentniji kosarkas planete! Hvatanje lopte jednom rukom pri skoku i davanje istom kosa s'jedne noge def potez meca. Najveci +/- +34.

Polako se kristalise glavna trojka u smislu istovremene konstantnosti. Do sada uglavnom naizmenicna i na preskoke (ne racunam Nikolu).

Ostali standardno. Barton odbrane bez, stalno u zoni otimanja skokova drugima u jednoj od onih utakmica kad pogadja (15p, 5as, 6sk) - dobar. Dozijer izasao iz povrede, prirodno pogubljeniji. Moris dobar, Kampaco stabilan, dosadan u odbrani - ukrao dve zive lopte za kontru i lagana polaganja. Hartenstajn teska besmisao - izasao Nikola u prvoj, Oklahoma koja do tada nije mogla nista da pogodi, pravi seriju 9:0!? Promasivao ciste zicere, kucanje itd. Zeke u pozadini, Hempton dobar...

Poslednja cetvrtina bukvalno trening garbage time-a :)

Def ne toliko merodavan mec protiv klinaca Oklahome ali svakako neophodan za pomoc u zaboravu onako izgubljene prethodne utakmice, onako istorijki idiotskog poslednjeg napada Denvera. Neverovatan anti kosarkaski, anti razumski momenat.

Nadajmo se odsustvu Melounovih bizarnih rotacija i petorki pri povratku jos nekog od povredjenih u narednom periodu.

steva

pre 3 godine

Vidite sta se desava kad lopta kruzi , kad se pronadj slobodni igraci na sutu...i kad ti igraci , konacno , imaju dobar prosek suta . Za 26-27 minuta provedenih u igri , on dodje do tripldabla .
Sto puta ponovljeno , okruziti Jokica sa dobrim suterima i on svaku utakmicu ladno ide preko 10 asistencija , narocito ako ga protivnicka ekipa udvaja .

batto

pre 3 godine

Decko se igra kosarke i to je milina gledati. Iskoristio je maksimalno ono sto ima da podigne igru jednog centra na jedan novi, drugaciji nivo. Ne mora nikada da bude mvp, ovo sto radi je sasvim dovoljno da bude zlatnim slovima ispisan u istoriji NBA. Sledeci ugovor ce mu omoguciti da se do koske materijalno obezbedi, sta covek da trazi vise?

Goks

pre 3 godine

Sećam se jedne utakmice Denvera protiv Niksa u MSG, dok je tamo igrao Pirzingis. Bez sumnje, igrač van serije, 220, brz i pokretljiv kao dvojka, šut kao najbolja trojka, lucidan, čudo. I mislim se, kako će Nikola s njim ? Mislim, kako će onako rasklimatan sa ovim čudovištem ? Strpao mu je 45 koševa i svaki put Zingeru fali pola sekunde da ga zalepi, ali jok more. Ne može protiv genija, protiv njih ne važe ovozemaljska pravila.

Dragan Borca

pre 3 godine

Nikolica ubedljivo prvi na Fantaziju. Mislim igrica je to ali tamo da si prvi moras biti extremno efikasan ili sa ludim ciframa. Zbog Vestbrukovih super- neefikasnih tripl dablova manje se sada i cene ovakve brojke. Pa i Luka ima dosta puta prilicno neefikasne velike brojke.
26.7 poena, 11 skokova, 8.5 asistencija sa 42% za 3 i 88% slobodna
To su cifre u rangu najboljih Lebronovih ili Leri Bird sezona
Ali zbog drugih nekih ispucavanja statisticara i trenutnog stanja na tabeli vecina jos ne shvata koliko su to bolesno efikasne brojke, ne samo za centra.
Valjda ce se pregrupisu posle Ol Stara sa povredama i dovate cetvrto mesto sto bi bilo super
Porter ima ubistven sut, a popravlja se malo i nazad. Primetno je koliko Jokicu skacu asistencije kada Porter pogadja kako moze
Steta za onih 10 utakmica izostanka Portera, Jokic bi bukvalno imao jos tripl dabl prosek
Barton me jedini nervira i kada se vrate svi ne bi trebalo da igra puno
Oporavili se Dozier i krilo iz Evrope Vitington, znacice im duga je sezona
Ali kako su smesni Bol Bol, Cancar, mali Hauard, Hartenstajn kao likovi iz crtanog filma, mislim cela ekipa je jako specificna
Samo kad bi Bartona nekako maknuli bilo bi Uzicko kolo na terenu

Гиле

pre 3 godine

Ову утакмицу их је хтео шут. Није први пут ове године. Али они то немогу да понове три наредне утакмице. А тренутно немају другу опцију игре због повреда. Надам се брзом повратку још неког играча. Нажалост немају ни осредњи другог за позицију 5.

Nba

pre 3 godine

Šta bode oči? Krenuli lepo i timski da igraju i odjednom Barton počinje sve da kvari sa svojim solo srljanjem na koš, plus je u par situacija odmah šutirao a nije prošlo ni pet sekundi od Denverovog napada. Imao je i MPJ par šuteva za tri a tek krenuli u napad. Utisak utakmice mi je lavovska borba ispod sopstvenog koša za skok između Bartona i MPJ, obratite malo pažnju u sledećim utakmicama kako se njih dvojica bukvalno ubiše za taj skok. Jokić je najjači kad ovako igraju, obično dobijaju kad on nema veliki broj poena, a gube kad ide preko 35+ i 40+. Vratio se Dozier, to je lepo videti zbog odbrane.

posmatrač

pre 3 godine

Kakva je štetočina ovaj Barton, pa to nije normalno. Uspeo je da izdominira u tome, čak i u jednom ovakvom meču. Potpuno nepotrebno otimanje za već sigurno uhvaćene lopte od strane MPJ i Jokića, uz već poslovično zaletanje u pun reket i nerezonske šuteve, pa da li je moguće da to niko u Denveru ne vidi, i nikako ne može da obuzda.

sye

pre 3 godine

Kad bi stalno igrali protiv Klivlenda i Oklahome bili bi prvi. Sinoc lagana pobeda ali koje divljaštvo u igri Portera.
(Kozarska peta, 28. februar 2021 08:04)

Koje divljastvo, Portera sto nisi napisao na sta mislis? Imao je odlican nastup sa super procentom suta. Ako mislis za sinoc da je divljao jer je imao par faulova koje nije morao, pokusao da krpi rupe, onda te razumijem. Izgleda nisi ti gledao tekmu kao ni svi ti sto ti pluseve daju. Bitno je da se sta napise i neko popljuje a?

Nba shot

pre 3 godine

Prva cetiri tima u ligi opet sa zapada.
Trudi se ovaj Istok svake godine, cak i deluje da kidaju. I onda jedna Filadelfija opet nema bolji skor od Sansa.

Kikujiro

pre 3 godine

Hteo sam da napišem da je Oklahoma raspad sistema i da ova pobeda nišra ne znači, i stvarno nam ništa ne govori o Denveru, tek kada pobedjuješ kvalitetnije timove to ima neko pozitivno značenje, ali onda sam video rezultat - Klivlend 112 - 109 Filadelfija.

Gheorghe Mureșan

pre 3 godine

Dobro je ovo bilo ali teško je izvući bilo kakvu projekciju za budućnost. Kada im krene od početka šut dobijali su i Jutu a kako ne bi nejaku Oklahomu, a opet pitam se šta bi bilo da je i Oklahomi krenuo šut od početka, da li bi bilo ovako lagano. Sa strahom gledam svaku njihovu utakmicu jer i pored 20+ poena u jednom trenutku Oklahoma je uspela da dodje na -13 u 2./4, velike su oscilacije čak i kada im ide bez obzira što Malone mulja sa različitim petorkama. Odbrana je i dalje najveći problem, baš lako ispadaju u preuzimanjima, kada bi to rešili(doveli nekog defanzivca) i/ili nekog pristojnog centra možda bi mogli biti na onom nivou od prošle sezone.

Pera

pre 3 godine

Jokić je iz igre šutirao 8/10, za tri 1/2, a ubacio je i dva slobodna bacanja, ukupno 19 poena. Tako stoji i na službenoj NBA stranici. Ako ja to dobro razumem, 8 od 10 za dva je 16, jedan za tri je 19 plus dva slobodna, 21. Također još kod nekih drugih igrača su neke statistike koje se ne poklapaju. Kako se to računa? Molim za objašnjenje ako neko zna.
@Миле, молер из Батајнице.
8 od 10 iz igre znaci da je ukupno pogodio 8 suteva. Posto je pogodio jednu trojku, znaci 7 dvojki.
7 X 2 + 1 X 3 + 2 X 1 (slobodna) = 19
Sutevi iz igre su i za dva i za tri poena.

Karleuša

pre 3 godine

Somborac nikad neće biti zvezda. Da bi bio zvezda treba da kida, a on mlak, neubedljiv, ne privlači pažnju, neprimetan na scenu. Evo npr. Porter me više zabavio on će biti zvezda.

Alija Sirotanović

pre 3 godine

Nisu trebali Bizlija pustiti u Oklahomu. Kako ko ode iz Denvera procveta. Grant u Detroitu, Karamelo u Portlandu, Mičel u Juti...

Milutin

pre 3 godine

Jokić je iz igre šutirao 8/10, za tri 1/2, a ubacio je i dva slobodna bacanja, ukupno 19 poena. Tako stoji i na službenoj NBA stranici. Ako ja to dobro razumem, 8 od 10 za dva je 16, jedan za tri je 19 plus dva slobodna, 21. Također još kod nekih drugih igrača su neke statistike koje se ne poklapaju. Kako se to računa? Molim za objašnjenje ako neko zna.
(Миле, молер из Батајнице., 28. februar 2021 17:27)

8/10 je ukupan šut iz igre. To znači da je Nikola šutirao 7/8 za dva i 1/2 za 3.

466453

pre 3 godine

"Srpski centar je za oko 30 minuta na parketu imao učinak od 19 poena, 13 asistencija, 11 skokova i dve ukradene lopte."

A da je imao 10 ukradenih lopti onda bi bio kvadro dabl i bio bi 6. u istoriji Ovako :(

https://www.sportscasting.com/nba-a-complete-history-of-the-quadruple-double-2/

Beks

pre 3 godine

Prema najnovijim vestima Dalas zeli da se otarasi Porzingisa jer je nevidjena rupa u odbrani,lik koji kampuje na liniji za 3 a zbog koga primaju milion koseva i "goks" je njega nasao merodavnog za odbranu...ccc!!!

Миле, молер из Батајнице.

pre 3 godine

Jokić je iz igre šutirao 8/10, za tri 1/2, a ubacio je i dva slobodna bacanja, ukupno 19 poena. Tako stoji i na službenoj NBA stranici. Ako ja to dobro razumem, 8 od 10 za dva je 16, jedan za tri je 19 plus dva slobodna, 21. Također još kod nekih drugih igrača su neke statistike koje se ne poklapaju. Kako se to računa? Molim za objašnjenje ako neko zna.

Karleuša

pre 3 godine

Somborac nikad neće biti zvezda. Da bi bio zvezda treba da kida, a on mlak, neubedljiv, ne privlači pažnju, neprimetan na scenu. Evo npr. Porter me više zabavio on će biti zvezda.

Alija Sirotanović

pre 3 godine

Nisu trebali Bizlija pustiti u Oklahomu. Kako ko ode iz Denvera procveta. Grant u Detroitu, Karamelo u Portlandu, Mičel u Juti...

466453

pre 3 godine

"Srpski centar je za oko 30 minuta na parketu imao učinak od 19 poena, 13 asistencija, 11 skokova i dve ukradene lopte."

A da je imao 10 ukradenih lopti onda bi bio kvadro dabl i bio bi 6. u istoriji Ovako :(

https://www.sportscasting.com/nba-a-complete-history-of-the-quadruple-double-2/

Pera Ždera

pre 3 godine

Jedna od onih utakmica Denvera kao na igrici - lopta kruzi, svi pogadjaju u ogromnom procentu, Nikola orkestrira, milina.

Retko kad se vidja tako cist, lep, precizan sut kao Portera sinoc, posebno u prvoj 1/4 (4/4 za 3, 14p, na kraju 20p, 10sk). Kao kroz svilu/paucinu, mekano. Vezao vec prilican br solidnih/dobrih utakmica. Def glava, razumevanje igre, pozicioniranja i odluke znaju sa budu problem. Sve manji, sto raduje.

Marej Takodje odlican. Oporavljen, konstantan vec dobrih desetak utakmica sa 20+ poena. Nastavlja tamo gde je stao u Bubblu posle prilicnog mucenja, povredica, loseg ritma od pocetka ove sezone.

Nikola u svom stilu, za malo TD za poluvreme (10p, 9as, 8sk!). Zaokruzio vec na pola trece, 19p, 13as, 11sk + 2 ukradene. Razigravao tim, bez prekomerne agresivnosti protiv slabije Oklahome. Igrao se, radio sta god je hteo. Da su jos dvojicu protivnika ubacili, ne bi zaustavili njegove pravovremene reakcije, odluke, razigravanje. Najinteligentniji kosarkas planete! Hvatanje lopte jednom rukom pri skoku i davanje istom kosa s'jedne noge def potez meca. Najveci +/- +34.

Polako se kristalise glavna trojka u smislu istovremene konstantnosti. Do sada uglavnom naizmenicna i na preskoke (ne racunam Nikolu).

Ostali standardno. Barton odbrane bez, stalno u zoni otimanja skokova drugima u jednoj od onih utakmica kad pogadja (15p, 5as, 6sk) - dobar. Dozijer izasao iz povrede, prirodno pogubljeniji. Moris dobar, Kampaco stabilan, dosadan u odbrani - ukrao dve zive lopte za kontru i lagana polaganja. Hartenstajn teska besmisao - izasao Nikola u prvoj, Oklahoma koja do tada nije mogla nista da pogodi, pravi seriju 9:0!? Promasivao ciste zicere, kucanje itd. Zeke u pozadini, Hempton dobar...

Poslednja cetvrtina bukvalno trening garbage time-a :)

Def ne toliko merodavan mec protiv klinaca Oklahome ali svakako neophodan za pomoc u zaboravu onako izgubljene prethodne utakmice, onako istorijki idiotskog poslednjeg napada Denvera. Neverovatan anti kosarkaski, anti razumski momenat.

Nadajmo se odsustvu Melounovih bizarnih rotacija i petorki pri povratku jos nekog od povredjenih u narednom periodu.

Dragan Borca

pre 3 godine

Nikolica ubedljivo prvi na Fantaziju. Mislim igrica je to ali tamo da si prvi moras biti extremno efikasan ili sa ludim ciframa. Zbog Vestbrukovih super- neefikasnih tripl dablova manje se sada i cene ovakve brojke. Pa i Luka ima dosta puta prilicno neefikasne velike brojke.
26.7 poena, 11 skokova, 8.5 asistencija sa 42% za 3 i 88% slobodna
To su cifre u rangu najboljih Lebronovih ili Leri Bird sezona
Ali zbog drugih nekih ispucavanja statisticara i trenutnog stanja na tabeli vecina jos ne shvata koliko su to bolesno efikasne brojke, ne samo za centra.
Valjda ce se pregrupisu posle Ol Stara sa povredama i dovate cetvrto mesto sto bi bilo super
Porter ima ubistven sut, a popravlja se malo i nazad. Primetno je koliko Jokicu skacu asistencije kada Porter pogadja kako moze
Steta za onih 10 utakmica izostanka Portera, Jokic bi bukvalno imao jos tripl dabl prosek
Barton me jedini nervira i kada se vrate svi ne bi trebalo da igra puno
Oporavili se Dozier i krilo iz Evrope Vitington, znacice im duga je sezona
Ali kako su smesni Bol Bol, Cancar, mali Hauard, Hartenstajn kao likovi iz crtanog filma, mislim cela ekipa je jako specificna
Samo kad bi Bartona nekako maknuli bilo bi Uzicko kolo na terenu

steva

pre 3 godine

Vidite sta se desava kad lopta kruzi , kad se pronadj slobodni igraci na sutu...i kad ti igraci , konacno , imaju dobar prosek suta . Za 26-27 minuta provedenih u igri , on dodje do tripldabla .
Sto puta ponovljeno , okruziti Jokica sa dobrim suterima i on svaku utakmicu ladno ide preko 10 asistencija , narocito ako ga protivnicka ekipa udvaja .

batto

pre 3 godine

Decko se igra kosarke i to je milina gledati. Iskoristio je maksimalno ono sto ima da podigne igru jednog centra na jedan novi, drugaciji nivo. Ne mora nikada da bude mvp, ovo sto radi je sasvim dovoljno da bude zlatnim slovima ispisan u istoriji NBA. Sledeci ugovor ce mu omoguciti da se do koske materijalno obezbedi, sta covek da trazi vise?

Гиле

pre 3 godine

Ову утакмицу их је хтео шут. Није први пут ове године. Али они то немогу да понове три наредне утакмице. А тренутно немају другу опцију игре због повреда. Надам се брзом повратку још неког играча. Нажалост немају ни осредњи другог за позицију 5.

sye

pre 3 godine

Kad bi stalno igrali protiv Klivlenda i Oklahome bili bi prvi. Sinoc lagana pobeda ali koje divljaštvo u igri Portera.
(Kozarska peta, 28. februar 2021 08:04)

Koje divljastvo, Portera sto nisi napisao na sta mislis? Imao je odlican nastup sa super procentom suta. Ako mislis za sinoc da je divljao jer je imao par faulova koje nije morao, pokusao da krpi rupe, onda te razumijem. Izgleda nisi ti gledao tekmu kao ni svi ti sto ti pluseve daju. Bitno je da se sta napise i neko popljuje a?

Stefan

pre 3 godine

Somborac nikad neće biti zvezda. Da bi bio zvezda treba da kida, a on mlak, neubedljiv, ne privlači pažnju, neprimetan na scenu. Evo npr. Porter me više zabavio on će biti zvezda.
(Karleuša, 28. februar 2021 08:25)

Komentar u skladu sa nickom.

Kikujiro

pre 3 godine

Hteo sam da napišem da je Oklahoma raspad sistema i da ova pobeda nišra ne znači, i stvarno nam ništa ne govori o Denveru, tek kada pobedjuješ kvalitetnije timove to ima neko pozitivno značenje, ali onda sam video rezultat - Klivlend 112 - 109 Filadelfija.

Миле, молер из Батајнице.

pre 3 godine

Jokić je iz igre šutirao 8/10, za tri 1/2, a ubacio je i dva slobodna bacanja, ukupno 19 poena. Tako stoji i na službenoj NBA stranici. Ako ja to dobro razumem, 8 od 10 za dva je 16, jedan za tri je 19 plus dva slobodna, 21. Također još kod nekih drugih igrača su neke statistike koje se ne poklapaju. Kako se to računa? Molim za objašnjenje ako neko zna.

Nba

pre 3 godine

Šta bode oči? Krenuli lepo i timski da igraju i odjednom Barton počinje sve da kvari sa svojim solo srljanjem na koš, plus je u par situacija odmah šutirao a nije prošlo ni pet sekundi od Denverovog napada. Imao je i MPJ par šuteva za tri a tek krenuli u napad. Utisak utakmice mi je lavovska borba ispod sopstvenog koša za skok između Bartona i MPJ, obratite malo pažnju u sledećim utakmicama kako se njih dvojica bukvalno ubiše za taj skok. Jokić je najjači kad ovako igraju, obično dobijaju kad on nema veliki broj poena, a gube kad ide preko 35+ i 40+. Vratio se Dozier, to je lepo videti zbog odbrane.

Goks

pre 3 godine

Sećam se jedne utakmice Denvera protiv Niksa u MSG, dok je tamo igrao Pirzingis. Bez sumnje, igrač van serije, 220, brz i pokretljiv kao dvojka, šut kao najbolja trojka, lucidan, čudo. I mislim se, kako će Nikola s njim ? Mislim, kako će onako rasklimatan sa ovim čudovištem ? Strpao mu je 45 koševa i svaki put Zingeru fali pola sekunde da ga zalepi, ali jok more. Ne može protiv genija, protiv njih ne važe ovozemaljska pravila.

posmatrač

pre 3 godine

Kakva je štetočina ovaj Barton, pa to nije normalno. Uspeo je da izdominira u tome, čak i u jednom ovakvom meču. Potpuno nepotrebno otimanje za već sigurno uhvaćene lopte od strane MPJ i Jokića, uz već poslovično zaletanje u pun reket i nerezonske šuteve, pa da li je moguće da to niko u Denveru ne vidi, i nikako ne može da obuzda.

Nba shot

pre 3 godine

Prva cetiri tima u ligi opet sa zapada.
Trudi se ovaj Istok svake godine, cak i deluje da kidaju. I onda jedna Filadelfija opet nema bolji skor od Sansa.

Gheorghe Mureșan

pre 3 godine

Dobro je ovo bilo ali teško je izvući bilo kakvu projekciju za budućnost. Kada im krene od početka šut dobijali su i Jutu a kako ne bi nejaku Oklahomu, a opet pitam se šta bi bilo da je i Oklahomi krenuo šut od početka, da li bi bilo ovako lagano. Sa strahom gledam svaku njihovu utakmicu jer i pored 20+ poena u jednom trenutku Oklahoma je uspela da dodje na -13 u 2./4, velike su oscilacije čak i kada im ide bez obzira što Malone mulja sa različitim petorkama. Odbrana je i dalje najveći problem, baš lako ispadaju u preuzimanjima, kada bi to rešili(doveli nekog defanzivca) i/ili nekog pristojnog centra možda bi mogli biti na onom nivou od prošle sezone.

Beks

pre 3 godine

Prema najnovijim vestima Dalas zeli da se otarasi Porzingisa jer je nevidjena rupa u odbrani,lik koji kampuje na liniji za 3 a zbog koga primaju milion koseva i "goks" je njega nasao merodavnog za odbranu...ccc!!!

Milutin

pre 3 godine

Jokić je iz igre šutirao 8/10, za tri 1/2, a ubacio je i dva slobodna bacanja, ukupno 19 poena. Tako stoji i na službenoj NBA stranici. Ako ja to dobro razumem, 8 od 10 za dva je 16, jedan za tri je 19 plus dva slobodna, 21. Također još kod nekih drugih igrača su neke statistike koje se ne poklapaju. Kako se to računa? Molim za objašnjenje ako neko zna.
(Миле, молер из Батајнице., 28. februar 2021 17:27)

8/10 je ukupan šut iz igre. To znači da je Nikola šutirao 7/8 za dva i 1/2 za 3.

Pera

pre 3 godine

Jokić je iz igre šutirao 8/10, za tri 1/2, a ubacio je i dva slobodna bacanja, ukupno 19 poena. Tako stoji i na službenoj NBA stranici. Ako ja to dobro razumem, 8 od 10 za dva je 16, jedan za tri je 19 plus dva slobodna, 21. Također još kod nekih drugih igrača su neke statistike koje se ne poklapaju. Kako se to računa? Molim za objašnjenje ako neko zna.
@Миле, молер из Батајнице.
8 od 10 iz igre znaci da je ukupno pogodio 8 suteva. Posto je pogodio jednu trojku, znaci 7 dvojki.
7 X 2 + 1 X 3 + 2 X 1 (slobodna) = 19
Sutevi iz igre su i za dva i za tri poena.