1. Najbolje bi bilo da prvo razbucamo nakaradnu SCG, tj da otcepimo Crnu goru i obnovimo svoju drzavu Srbiju. To je osnova da bi stvari krenuli da funkcionisu. To se odnosi i na nasu kosarku. Dovescemo vrhunskog strucnjaka i coveka, Stankovica, koji ce za par meseci morati da se nateze sa crnogorcima, tj sa njihovim KSom, a to mu nije potrebno. Utopice se u tim prepucavanjima. Bojim se da ce da zavrsi ko Cepter ili kao svojevremeno prof Avramovic. Mi strucnjake ne znamo da cenimo i odbijamo ih. A gdin Stankovic je neopisiva velicina da bi neslavno zavrsio u svojoj zemlji.
  (SENS samostalna Srbija, 29. oktobar 2005 09:13)

  # Link komentara

 2. Podrska za gosn Stankovica! Svidja mi se kako covek razmislja. Vec na pocetku je pogodio u centar: obezbedjivanje para (stabilino finansiranje od najvecih privrednika) i eliminisanje klubastva (pa ce onda i liga biti liga svih klubova u njoj a ne samo nekih)... Samo napred, neka Bora uradi i bar nesto pa ce biti dosta!
  (PretendeP, 31. oktobar 2005 03:52)

  # Link komentara

 3. E moj Boro kao što ste videli suočićete se sa mnoštvom problema, a vidim, i nadam se da ćete se uspešno uhvatiti u koštac sa njima. Moje mišljenje je da ćete bitku izgubiti jedino u borbi sa našom nacionalnom narcisoidnošću i prepotentnošću. Zavist i zloba naših ljudi kao i naših sportista nemože tako brzo da se iskoreni. Zajedništvo je naša bolna tačka! Ta rak rana našeg društva u celini prenosi se kao što se videlo i na sport tako da i u tom pogledu treba nešto da se uradi, ali to
  je specifičan posao na duge staze koji čeka,
  ako tako smem da kažem čak i buduće generacije. Kontakti sa civilizovanim zemljama sa kulturnom tradicijom bi eventualno ubrzao taj proces.
  Ima jedna stara njemačka poslovica koja glasi: "Der, der sich selber lobt, der stinkt"!
  (Onaj koji sam sebe hvali i veliča taj smrdi)!!!
  Ne samo Vaše plemenite namere nego i stručne sposobnosti su za svako poštovanje i
  želim Vam od sveg srca uspeh u Vašem poduhvatu a u interesu naše košarke i sporta u celini.
  (Hvala Boro !, 31. oktobar 2005 18:47)

  # Link komentara

 4. Covek u godinama gospodina Stankovica treba da ide u penziju a ovaj posao trebalo je poveriti mladim ljudima - Divcu, Djordjevicu itd..Oko Bore ce se sjatiti gomila birokrata koji nece uraditi nista. To sto je gospodin Stankovic bio predsednik FIBE ne znaci da sa 80 godina moze i treba da se lati ovako zahtevnog i nezahvalnog posla. Opet kompromis izmedju Zvezde i Partizana, i opet na stetu nase kosarke.
  (Red Devil, 16. novembar 2005 22:19)

  # Link komentara