Utorak, 24.11.2020.

14:39

Terzić: Vidić ne govori istinu

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, javio se nakon odgovora Nemanje Vidića.

Izvor: PT

Terziæ: Vidiæ ne govori istinu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

255 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 3 godine

(Nexus, 24. novembar 2020 21:13)
nije narvno stanković spadao među najbolje fudbalere sveta,ali je činjenica da je bio vrhunski fudbaler.takođe je činjenica da nije vrhunski trener,ali zato niko ne može reći da je loša osoba.vidić je pak imao i puno sujetnih ispada što ne znači da nije u pravu u vezi sa fss-om.sukob sa terzićem je bespotreban.meta treba da bude kokeza and comp.

slobinator

pre 3 godine

vidić je naravno sve u pravu što se tiče fss.terzić mu se očigledno takođe nešto zamerio.ma šta pričali o terziću on iza sebe ima rezultate u zvezdi,a bio je i predsednik saveza kada smo se plasirali na mundijal u nemačkoj.katastrofa koju su našem fudbalu napravili karadžić i kokeza međutim je nemerljiva

Nexus

pre 3 godine

A jel se javljao Stankela strucnjak?
(moralni gmizavac, 24. novembar 2020 15:47)

Nije, ali zato si se ti javio posto si sigurno veci strucnjak od njega, ti si bio jedan od najboljih fudbalera Intera i osvajao onolike titule a ne on, ti sve bolje znas od njega u fudbalu i naravno zato dajes sebi za pravo da ga prozivas, kako te bre nije sramota, u zivotu nisi video lopta a prozivas jednog od najbolji igraca evrope i sveta.
(Skorpion, 24. novembar 2020 18:58)
Volio bih da si u komentaru naveo koliko ti je godina samo zbog završetka istog. Ako je Stanković jedan od najboljih igrača Evrope i svijeta, onda si ti malo fudbala odgledao pa makar i na TV-u.

Bg

pre 3 godine

@moralni gmizavaca... Majstore Milojevića sam spomenuo za 4godine Evrope. Za titule sam lepo napisao da ih treba oduzeti i Zvezdi i Partizanu. Tako da je tvoj komentar nebulozan. Ti verujes da Zvezda krade a Partizan je pošteno osvojio. Ne kradu i jedni i drugi. A u Evropi toga nema.

Srbin

pre 3 godine

da ospori. Ali je bio i ostao loš čovek... Sećate li se njegovog ponašanja dok je bio aktivan fudbaler... Samo ćuti, stalno nakomrđen, ljut, nervozan... Neće da razgovara sa novinarima, oličenje arogancije... A sad odjednom se pojavio i počeo da se igra poštenja... A Terzić? Znam da ga dosta njih ne voli, da ga smatraju mafijašem i sl... Ja samo znam jednu činjenicu... On je klub koji pre 6 godina nije imao da plati ni za struju na stadionu doveo do 3 uzastopne titule a idemo i ka četvrtoj... Do dve lige šampiona, dve Lige Evrope, dosta je uloženo i u bolje uslove na stadionu, smanjen je dug itd... Klub se diže i finansijski i rezultatski i organizaciono... Zbog svega ovoga ja Terzića podržavam, Vidića NE.
(Nebojša, 24. novembar 2020 15:56)
Ali druze kakve ovo veze ima, da li je ono sto je Vidic rekao vezano zabreprezentaciju istina ili nije ? Razmisljaj svojom glavom... Ovi svi kasnije koji su izasli i usput spomenuli Vidica u bilo kojem kontekstu (kao Terzic npr), jasno je po cijem nalogu to rade i ciji su ljudu. (Iako je to bilo jasno i ranije)

Sused

pre 3 godine

Ne kuzim Terzicevu izjavu. Cak I da je Vidic izrazio zelju za selektorskom pozicijom u buducnosti zar je to skandalozno? Dobar nogometas i dokazani lider hoce da trenira svoju zemlju. Ne vidim problem.

Pop

pre 3 godine

Povampirise se grobosi, najveci kukavci i licemeri,kao oni sada nekom veruju a nekom ne, stavite prst na celo i zapitajte se ko veruje vama i vasoj dicnoj upravi.

Milan Topalović

pre 3 godine

Vidić u pismu izmedju ostalog kaže:"Fudbaleri i treneri su osuđeni da sarađuju s takvim ljudima, jer su, nažalost, oni ti koji odlučuju o njiohovoj sudbini." Hoće da kaže da fudbaleri i treneri u klubovima i reprezentaciji znaju sa kakvim polusvetom od funkcionera saradjuju i što je još gore moraju da ih slušaju. Zbog toga naravno da nema hemije u našim timovima i ostavljanja srca na terenu. U pismu je navedeno još bar 10-ak ključnih problema fudbala u Srbiji. Pismo komotno može da bude Ustav našeg fudbala.

moralni gmizavac

pre 3 godine

@Bg
Blago tebi ako mislis da su titule i ls uspeh milojevica.
Stvarno ti zavidim
Evo taj miloje i sada uzima titule tamo negde
Budi realan ako vec hoces plusic
Pozdrav

Skorpion

pre 3 godine

A jel se javljao Stankela strucnjak?
(moralni gmizavac, 24. novembar 2020 15:47)

Nije, ali zato si se ti javio posto si sigurno veci strucnjak od njega, ti si bio jedan od najboljih fudbalera Intera i osvajao onolike titule a ne on, ti sve bolje znas od njega u fudbalu i naravno zato dajes sebi za pravo da ga prozivas, kako te bre nije sramota, u zivotu nisi video lopta a prozivas jednog od najbolji igraca evrope i sveta.

Magic

pre 3 godine

Doktoru nije pametno da ulazi u polemiku sa Vidicem a jos manje mu je potrebno da proverava kome javnost vise veruje i na cijoj je strani u ovoj raspravi. Zna to doktor vrlo dobro zato nastupa vrlo uzdrzano kao sto retko kada cini.

kat

pre 3 godine

Matić i Bane neka govore, Vidić je isto pokazao kakav je. Za Mančester je išao glavom gde mnogi nisu smeli nogom, a za Srbiju je više igrao rukomet. Pa onda Slovenija i penal... Ali Srbi pamte malo jače!

Čuj za Mančester je išao glavom gde neko nije nogom hahahah Šta me briga??? Za Srbiju nije odigrao pošteno utakmicu kako valja te penal nemcima te penal u sloveniji te milion kikseva...

Karaburac

pre 3 godine

Terzicu vreme ti je da se pakujes.
@crvena 1913

Gde da se pakuje? On je spakovan samo treba da uzme zimske carape. Samo jos nije vreme, drzi se cvrsto za Njegovu suknjicu. Sacekaj jos malo.
Sve isto i za onog drugog, malog debelog i moralnog.

Krme

pre 3 godine

@Cane lepi
Jako ti je bas bilo navijastvo ako si zbog Terze prestao da navijas za Zvezdu. Ali ti je zato bilo super kad je bio Toplica, Den Tana i Lukic? Ne zastupam Terzu, daleko bilo, samo ismevam glupost. Ne moze prisustvo bilo koga, ko je u klubu privremeno, dakle samo prolaznik, da me odvrati od navijanja za taj klub. Ma ko to bio. Klub ima ime, slavu i tradiciju. I ti zbog jednog Terzica prestanes da navijas za Zvezdu!? Hocu da verujem da si grobarski provokator i da sam se dzaba trudio...

sitno

pre 3 godine

Ако је Видић и био неки фудбалер, то не значи да ће бити и добар селектор. То су две потпуно различите ствари. Тако да, не треба од свега овога правити "бити или не бити".

Duki

pre 3 godine

Ispred zgrade, po mracnim haustorima, na parkiralistima i u podzemnim garazama.Tako se kroji sudbina fudbala u Srbiji. Bravo Terzo, verujemo ti na rec. Kad si ti nesto u zivotu slagao ili izmislio?

Bg

pre 3 godine

Samo da objasnim ovoj deci "delijama" i "grobarima" koji ne razumeju kako neko može da mrzi Terzić a voli Zvezdu. Tačno je da na velikim utakmicama Sever navija za Zvezdu. Ali ne navija za terzića i Ultra Kop. Njih mrzi! To što je Zvezda 4 godine u Evropi je uspeh Milojevića a ne Terzića. To što su srednjeni tereni oko Marakane je nagrada za vernost od AV. Nagrada Terzić i "delijama". A "grobarima" da kažem da je zadnjih 5 titula Zvezde čisto kao i njihovih 6 pod Toletom. Ja bih ih oduzeo i jednima i drugima i dodelio trećeplasiranom timu. Živeo Vidić!

Nemanja

pre 3 godine

Matić i Bane neka govore, Vidić je isto pokazao kakav je. Za Mančester je išao glavom gde mnogi nisu smeli nogom, a za Srbiju je više igrao rukomet. Pa onda Slovenija i penal... Ali Srbi pamte malo jače!

Cinik

pre 3 godine

U Nemackoj je Uli Henes zbog maleverzacija u fudbalu dobio 3 godine zatvora i zabranu obavljanja duznosti u fudbalu. Covek je odlexao zatvor i vise nije u fudbalu. U Srbiji protiv koga se pokrene krivicni postupak on odmah dobije funkciju u Zvezdi.

Zmaj

pre 3 godine

Mogu da potvrde Dzaja, Mrkela ja im rekao kad sam došao na stadion... Ajde da im svima uradimo poreklo imovine pa da vidimo ko laže. Gde si džavo?

Mama

pre 3 godine

Moja majka nikad nije pratila fudbal. POkazacu joj fotografiju Vidicevu i fotografiju ovog Terzicevu i pitacu je kome bi od njih dvojice poverovala .
(afrpogipsy, 24. novembar 2020 15:45)

Ni jednom ni drugom !

Stefan Savić

pre 3 godine

Terzić skreće pažnju sa Vidićevog pisma i optužbi koje je izneo. Kao baba u priči kojoj je mušterija vratio pokvarena jaja koja mu je prodala i tražio novac nazad, a ona će njemu "beži od mene, zar ne vidiš kako ti je prljava odeća". Tako i Terzić ne želi da govori o Vidićevim opužbama da nam je prvenstvo namešteno, da su funkcioneri lopovi koji se kradjom bogate, već želi da se govori o prljavoj odeći što bi baba rekla tj. da li mu je Vidić na parkingu rekao želi da bude selektor. Terzić ne kaže da je to Vidić izjavio za neke ugledne novine kojima treba da verujemo nego da je njemu rekao ni manje ni više na parkingu.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Najjači su navijači zvezde, pljuju dotičnog na sva usta, ali su im zato zlatne nameštene titule od kada je on na čelu kluba. Zar stvarno mislite da bi jednu titulu uzeli da vam nije njega?
Oličenje dvoličnosti na delu. Svi ste isti...

ko je glavni

pre 3 godine

A da li Zvezda ima predsednika ili figuru predsednika?Ja sam direktor ja sam doveo igrače i trenere, ja sam doveo Zvezdu u Evropu ja sam....ili je to možda onaj.

bostanseltiks

pre 3 godine

Mene kao partizanovca je jako sramota zbog uprave mog kluba, prakticno ni ne pratim vise fk Partizan, fss da i ne spominjem, ali me interesuje sta zvazdasi misli o njihovoj upravi?!
Vidicu kralju, veliko postovanje imam prema tebi...ne vidim jaceg lika od tebe u nasem fudbalu koji bi mogao da se suprotstavi ovoj gamadi koja se natalozila svuda oko nas! Nisam siguran da treba u to da se upustas, tezak je do mulj u koji niko ne zeli da zagazi.
Ziv i zdrav bio!

Joy

pre 3 godine

Nekad sam navijao za Zvezdu, sada je be podnosim koliko i Partizan.. Smucila mi se zbog Terzica, Covica i zbog petokrake.. Svako treba da navija za svoj lokalni klub.

Zlatko

pre 3 godine

Gospodine direktore naseg kluba sad vas bolí nad moze Vidič da káže istinu.Nezavisi od nikog.Dok je bio mlad nije smeo da kaze.Kako to da posten momak može da laže .

Kolubarac

pre 3 godine

i sad treba danima raspravljati šta je ko kome rekao, a ne o tome kad će ovi kriminalci poput terzića da se sklone iz fudbala i kad će na robiju.
sutra će se opet pojaviti neko sa nekom izjavom i opet teraj isto, a oni kako vreme prolazi, svakim danom sve bogatiji.
kako samo vešto testiraju javnost.

JOJ, STA VAM RADIM!!!

pre 3 godine

Vidić je bio vrhunski fudbaler i to niko ne može da ospori. Ali je bio i ostao loš čovek... Sećate li se njegovog ponašanja dok je bio aktivan fudbaler... Samo ćuti, stalno nakomrđen, ljut, nervozan... Neće da razgovara sa novinarima, oličenje arogancije... A sad odjednom se pojavio i počeo da se igra poštenja... A Terzić? Znam da ga dosta njih ne voli, da ga smatraju mafijašem i sl... Ja samo znam jednu činjenicu... On je klub koji pre 6 godina nije imao da plati ni za struju na stadionu doveo do 3 uzastopne titule a idemo i ka četvrtoj... Do dve lige šampiona, dve Lige Evrope, dosta je uloženo i u bolje uslove na stadionu, smanjen je dug itd... Klub se diže i finansijski i rezultatski i organizaciono... Zbog svega ovoga ja Terzića podržavam, Vidića NE.
(Nebojša, 24. novembar 2020 15:56)

Imas cak 1 like. Dobro je. Mnogi se slazu sa tvojim misljenje. Bravo!

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Ma bre prijatelju čovek ti rekao u prolazu da se nosiš, al ti to nisi shvatio, pa još da postaneš bitan kod ovih tvojih hoštaplera ti to preneseš..
Kako te bre nije sramota?

afrpogipsy

pre 3 godine

Moja majka nikad nije pratila fudbal. POkazacu joj fotografiju Vidicevu i fotografiju ovog Terzicevu i pitacu je kome bi od njih dvojice poverovala .

koka toka

pre 3 godine

Preneo je citav razgovor Dzaji i Mrkeli, pa sad oni da potvrde i ustanove to kao istinu, cinjenicu!??? Onaj odredjuje ko ce kad da umre a ovaj sta je istina a sta ne!?? Kada su ga pitali gde je “nestao” u doba optuznice i da li se i zasto krio, doticni je izjavio da se doskolovavao u Americi. I to tako ostade i sto puta izgovorena laz, postade istina. Pitaj Dzaju, mog brata lazova fazon. Dzajic je inace aboliran. Sa druge strane Vidara nema saobracajni preksaj pa ti izvoli veruj osim ako nisi bot ili placeni navijac.

Mihailo

pre 3 godine

Više vredi Nemanja Vidić i jedna njegova reč ima težinu nego Terzića i Kokeze i raznog polusveta u fudbalu. Ajde ljudi može li da se uopšte stavlja u istu kategoriju ljudi koji su do juče bili na poternici i volšebno došli na funkcije u fudbalu dolaskom znamo koga na vlast sa jednim Vidićem malo je reći legendom Mančestera i pre svega časnim čovekom sa petljom i moralom koji je oduvek imao kičmu.

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Pa Vidić i nije tvrdio da nikada nije razgovarao sa Terzićem, nego da je poslednji čovek kome bi se poverio, dakle nije iskren sa njim, i da ako je nešto i rekao, ne treba uzimati ozbiljno. A jasno je zašto - Terzić uporno imputira da Vidić puca na mesto selektora, i da je to razlog za obraćanja, a ne revolt zbog lopovluka i muljanja, koga, jelte, nema...

Baticca

pre 3 godine

Nije Terza naivan. Orkestirano sad pokusavaju da spinuju i diskredituju Vidica. Jos ce pokusati da nametnu da sve radi iz sebicnih razloga,zeli da prigrli fotelju ili Fss ili selektora i da mu sad oni smetaju. Pa ce sad vec oprobanom metodom gazda njihovih na napakuju coveka. Tesko cete uspeti. Nemanja je sinonim za coveka koji je stekao sve radom za razliku od vas. Prepoznatljivo i cenjeno ime u fudbalskom za razliku od vas koji na sastanicima Fifa i Uefa zvanicnika morate da nosite bedz sa imenom kao prvaci u skoli. Ne kaljajte i ne uvlacite Nemanjino ime u blato u kom se odlicno snalazite i valjate godinama unazad

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Надам се да ћеш ускоро бити тамо гдје си требао бити прије доста година. А да ће Звезду, остале клубове и репрезентацију преузети људи попут Видића.

Džigi

pre 3 godine

Bio čovek kulturan ispred zgrade te nije hteo da te se otrese. Ako je bila ikakva priča tu, to nije bilo ništa zvanično. Bezobrazno je uopšte da obelodanjuješ komšijske razgovore!

артиљерац

pre 3 godine

Терзићу,ти са Sir Alexom Fergusonom(има 8% акција МУТД)не можеш ни да закажеш
разговор.Није ту,за тебе.А Видара може кад хоће,и на кућу да му дође.Да ли
схваташ разлику,или треба да се црта?Ти(играо си за ОФК Београд и на Кипру) и Видић(Звезда,Спартак из Москве,МУТД,Интер)сте ко БУЉА и ОКО.Он је био играчина
ти си сељачина.Празилук ти из буље вири.Крешеш га Stihl-овком.Да би могао да
седиш,уопште.Да те не боде.Да не смета.

Paljba ili bojkot

pre 3 godine

Ja mu verujem. Pa njegova sin je bio u vezi sa Arkanovom ćerkom. Ako to nije dokaz da je čovek pošten ja ne znam onda šta jeste.

Master Yoda

pre 3 godine

Razumem sto groblje pljuje Terzica, imaju razloga, ali zasto ga mi cigani toliko mrzimo i pljujemo to mi je fascinantno.
Verovatno i on petlja, ali imamo rezultat, sredili su omladinsku skolu, objekte, nesto se menja. Kad dodje bolji super, idemo dalje, ali treba biti objektivan. Uzecemo i jos jednu titulu kako stoje stvari, da prodjemo grupu u LE i to ke dobra godina.

Armata

pre 3 godine

Vi stvarno niste normalni kad su vam idoli fudbaleri, manuelni radnici i gurači lopte od kojih većina nema ni završenu srednju školu. Ja sam ubeđen da Terza govori istinu jer je čovek izneo argumente, dok se Vidić breca ko prodavac prasića na pijaci.

Života

pre 3 godine

Nije govorio Nemanja Vidić protiv Zvezde i protiv Zvezdana Terzića ili klupskog fudbala već protiv onoga što se radi u FSS i nadole. Sad se javio Terzić da brani FSS i sve što rade, a ne rade dobro što se vidi po rezultatima reprezentacija (seniori,...). Čudi me samo što se nije javio Partizanko Vuletić.

War Inside My Head

pre 3 godine

Istina živa,ja sam stubić s parkinga, ispred zajedničke im zgrade hahaha,pa ovo postaje teatar apsurda!Na kraju,imaju li brojeve telefona jedan i drugi,nego moramo reality show da pratimo?!

TRENER

pre 3 godine

Ko govori laži haha.Pa ti si lažov od juniorskih dana.Malo je što ti je Đuro Stanimirović tadašnji kapiten AIKa Bač.Topola kao saigraču u Apatinu u sted utalmice svezao šamarčinu jer je Bogić pravio malu decu ti na terenu.Puno Apatinaca mogu ovo da potvrde.I ti se protivrečiš legendi Vidiću.Zato nam je fudbal tu gde jeste.Zbog secikesa i jajara.Košarka krenula istim putem.Uništiste sve čega se dohvatite.

dr.

pre 3 godine

Osobe koje treba da budu u zatvoru,pricaju o postenju,tako i ovaj,hvata javnost na patetiku,kao Vidicu brate moj zasto?
Sve to treba pohapsiti i procesuirati,srpski fudbal,kao sport umro je davnih dana zbog raznih Terzica i poltrona,treba nam pročišćenje,vitestvo,sportski duh....a novac da zarade oni koji zasluze,a ne prekupci i nakupci.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ej idemo bez Kataia,Rodiča,Kangne i Gobeljiča na Gent pa šta radite ljudi u klubu onda,če opet,da igramo sa više od pola defanzivaca u zadnjoj liniji kao što se radilo u reprezentaciji pa nemoguče je staviti Degeneka,na beka kad smo videli,da je na beku totalno limitiran ako treba,da igramo u zadnjoj liniji onda treba,da igra Rodič ako nemože Rodič onda neko,ko zna,da igra fudbal i da se pridodaje napadu posebno na beku je Gobelja je Maradona za Degeneka na beku sve se boim da zadnja linija nebude u stilu Milutinovič Erakovič,Degenek tri velika igrača koja se teško pomere kad neki niži igrač iz mesta potegne loptu tad mi izgleda kao,da Milutinovič i Degenek kao na usporenom snimku,jedino dobro što če igrati Nikolič i Ivanič štra god ljudi mislili Nikolič je trenutno najvažniji igrač nesmem ni pomisliti,da pored Kange fali i Ivanič ili Nikolič to bi bio užas jer bi se branili tokom cele utakmice kolko god bio dobar Falčineli a jeste on sam nemože igrati pa kad krene,da napada igrače u zadnoj liniji ostali to neisprate gledaju tako se bezveze troši snaga Falčinelija i svi igrači gube snagu bez ikakvog razloga se onda ispada ovako sako se isprati moguče je oteti loptu i postiči gol.

Dušan

pre 3 godine

Vidim mnogi komentarišu navijaši ovo, navijači ono... Da se razumemo, tu se ne radi o titulama niti o sportu - tu se radi isključivo o privilegijama i zaštićenom položaju na tržištu trgovine narkoticima. Vidić ne može da stane u istu rečenicu sa ovim protuvama, a na čijoj su strani "navijači" ne treba sumnjati. Za navijače znamo, a znamo i za "navijače".

stojan

pre 3 godine

Stariji sam covek i sticajem okolnosti cime sam se bavio a i cime se jos bavim, mislim i cak mi je dosta jasno da su obojica u pravu. Jer da se razumemo, covecanstvo je takvo. Malo je ljudi (jako simbolicno malo) koji se bore i rade za opsti interes ljudi tj. covecanstva. To je skoro nemoguce. Cak i ako pojedinci pomognu, mnogo, im je vazno da se to sazna.
Zato njih dvojicu i ne treba kriviti jer drugaciji ne mogu da budu. Da li im je nekada palo na pamet (mislim na obojicu i skoro sve sportiste sveta)da su previse placeni u odnosu na rudare npr. Kada je pocela korona slicno pitanje je postavio trener Nemacke fudbalske reprezentacije. Dakle nasa vrsta-covecanstvo-ljudski rod je osudjena na stagnaciju na stalnost i da ne moze da iskoraci u nekom moralnom-pravednom smeru. Ili mozda ja licno monogo ocekujem.

Hawaii

pre 3 godine

Dizite se Zvezdasi I Partizanovci. Vise nije bitno iz kog ste tabora,ujediniti se I svu bagru proterati da Srpski fudbal konacno krene napred.

Zoran Atanackovic

pre 3 godine

Postovani,
Zamislite JAD i IRONIJU. Neko ko je ojadio Srpski fudbal daje sebi za pravo cak i da diskutuje o najuspesnijem nasem fudbaleru.Srbijo , dokle ces trpeti torture belosvetskih hohstaplera na svim nivoima bitisanja.Jednom za sva vremena trebamo da se okrenemo sebi, pravim vrednostima i povratimo na svoje i pravo mesto regularne kriterijume - uspeh , rad i odnos prema ljudima.A onima poput Terzica , Kokeze i slicnih ne dozvoliti da poput HIJENA ostrasceno kradu i unistavaju sve oko sebe. Treba ih krivicno goniti - Terzicu je cak i sudjeno i pobegao je iz te iste Srbije. Konaco , dodji sebi Srbijo. ocisti FUDBAL od kukolja kao sto su i Englezi uradili.
Valjevac

trunje i balvani u očima

pre 3 godine

Auuu grobari navalili da brane zvezdaša od zvezdaša.
Voleli bi da je u Zvezdi divno kao i u njihovom klubu koje sa neviđenim uspehom vodi trio VVV?
No Passaran!

1001zasto1001zastopitas

pre 3 godine

Zasto je Nemanja Matic napustio tim?
Zasto je Banetu Ivanovicu oduzeta kapitenska traka?
Zasto najbolji stoper u istoriji Mancester Junajteda nije igrao za reprezentaciju do kraja karijere?
Zasto je otpusten trener koji nas je odveo na svetsko prvenstvo?
Zasto je umesto njega postavljen debitant?
Zasto smo u reprezentaciji gleadali Kacara, Scepovice, Zdjelara, Rnica,Rukavinu 12 godina a Arnautovic nikada nije dobio poziv?
Zasto smo sami sebe pobedili protiv Svajcarske 2018?
Zasto su navijaci izazvali orkestrirane i namerne nerede u Djenovi?
Zasto je dron sa albanskom zastavom uleteo na teren i tako nam upropastio sve sanse za prolaz?
Zasto je reprezentacija koju cine uglavnom evropski i svetski sampioni u mladima kanta za nabijanje i zadnja rupa na svirali Evrope?

Zasto nikada necemo dobiti odgovore na nijedno od ovih pitanja?

Kako stvari stoje

pre 3 godine

Kada nesto ne valja to je onda menja. Zdravko Mamic se nudio da pomogne, Hrvatski fudbal je uspesan zahvaljujuci i njemu.

Kum

pre 3 godine

Sram da vas bude Lopovi, uzdrmalo vam se nedate svoje fotelje znaš da ces i ti doci na tapet posle Fss...

Samo vas gledam kako ste se svi ustremili kako vas je sve ujeo za srce.
Pa ko je tebe Terzicu dirao , smrade jedan lopovski!!!

Terzicu do danas sam te i postovao na neki nacin zbog rezhltata u Zvezdi a id danas gledacu na tebe kao nekada na Tomislava Karadžića!

Fuuuuj !!!!

Toboy

pre 3 godine

Mozemo da pricamo o Terzicu sta hocemo, ali pod njegovim rukovodstvom smo igrali dve Lige sampiona i dve Lige Evrope.
(g4, 24. novembar 2020 14:51)

Nije Terza zaslužan za to. Zaslužan je ON.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Zvezdan Terzić kao parapolitički apartčik, uhleb i pijavica nije FK Crvena zvezda.

Gospodin Nemanja Vidić, kapiten, legenda, častan, tih i vaspitan jeste Crvena zvezda!

Podrška i ljubav Nemanji uvek i svuda. Pobedićeš, drugačije ne umeš. Klizeći u meso!

Nebojša

pre 3 godine

Vidić je bio vrhunski fudbaler i to niko ne može da ospori. Ali je bio i ostao loš čovek... Sećate li se njegovog ponašanja dok je bio aktivan fudbaler... Samo ćuti, stalno nakomrđen, ljut, nervozan... Neće da razgovara sa novinarima, oličenje arogancije... A sad odjednom se pojavio i počeo da se igra poštenja... A Terzić? Znam da ga dosta njih ne voli, da ga smatraju mafijašem i sl... Ja samo znam jednu činjenicu... On je klub koji pre 6 godina nije imao da plati ni za struju na stadionu doveo do 3 uzastopne titule a idemo i ka četvrtoj... Do dve lige šampiona, dve Lige Evrope, dosta je uloženo i u bolje uslove na stadionu, smanjen je dug itd... Klub se diže i finansijski i rezultatski i organizaciono... Zbog svega ovoga ja Terzića podržavam, Vidića NE.

dragan

pre 3 godine

Terziću stani mirno kad spomeneš Vidićevo ime. Čovek je autoritet za sve sa mozgom. On je legenda svetskog fudbala. Svi ga u Evropi poštuju kao retko poštenog i karaktermog čoveka. A ti? Interpolova poternica ne važi? Nisi više u CG? Ne kriješ se već morališeš...

zed

pre 3 godine

Na ovaj nacin on preti Vidicu navijačima tj krimosima. Vidiću dirnuo si u osinjak trebaće ti pomoć jer su to vrlo opasni ljudi. Podrška za Stenu

Lobotom

pre 3 godine

Ne znam za vas,ali ja kao prosecan navijac Zvezde vise verujem Terzicu.Najvise sam mu poverovao kad je rekao da je Kokeza ustvari grobar koji je poslat da unisti Zvezdu,kao i 99% mojih saboraca u crveno-belom.

Sone

pre 3 godine

Ma ti govoris istinu i ulazis u raspravu sa Vidicem. Kad je vidara bio prvak evrope sa Mancesterom kao kapiten, ti si bio u bekstvu i na interpolovoj poternici!

Bk

pre 3 godine

Mene je već dugo sramota što navijam za Zvezdu. A navijao sam mnogo pre no što se lik sa slikom i rodio.
Ah, da šta je sa njegovim OFK Beogradom, koji sam simpatisao?

Bojša

pre 3 godine

Sad ispada da branim Terzica,ili nakaradni nas FSS sto nije tacno. Niti sam Kokezin bot ili sta vec. Vidic je neko ko je u rangu sa svima njima. Ne znam zasto se sve zaboravilo?! Pobego je i napustio reprezentaciju kad je najgore bilo. Pljunuo na taj isti grb o kojem sad prica i moralise. Pravio sumnjive penale i promasivao iste (nikad se nece saznati) iz ko zna kojih razloga!!! Sto dalje Vidicu od FSS. Idu kod Fergusona ako si strucnjak. Tamo gde si uvek davao svoj max, a ovde svrati kao i uvek samo turisticki i onako si na meceve reprezentacije uvek dolazio iz sprdnje.

Bumerang

pre 3 godine

Sasvim jasno da se Vidic zaleteo. Nije on kalibar za ove igre. Terza da li je ovo izmislio, da li nije, to bog sveti zna. Ali bio je prilicno konkretan. Sad Vidic ako ovo ocuti, ispasce lazov. Ako odgovori, morace bas dobro da se potrudi da ovo demantuje. Sve u svemu, jako ruzan osecaj citati sve ovo.

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Иначе се о таквим стварима разговара испред зграда, код локалне продавнице, где сте с ногу отресли чет'ри пива и попричали о личним плановима и политичкој ситуацији у свету.

Miki

pre 3 godine

Jedan je bio kapiten Zvezde, reprezentacije, Mančester junajteda, proglašen za najboljeg štopera PL, sav svoj ogroman novac zaradio radom i trudom (pošteno)

Drugi je uništio Ofk, bio u bekstvu, sada je u Zvezdi jer ga je 'neko' tu postavio, kada ode videćete koliko je novca izneo iz Zvezde (nadam se)
Da ga branim jer je jači kriminalac od onih iz Partizana, pa Zvezda osvaja titule, sto nije bio slučaj pre njega, kada je ona druga mafijaška struja bila jača?



Reprezentacija se raspada, odnosi Zvezde i Partizana nikad gori, liga nikakvog kvaliteta..
MARŠ SVI IZ FSS, ZVEZDE, PARTIZANA!

PODRŠKA ZA NEMANJU!

max

pre 3 godine

Ja sve verujem Terzi pa njegova biografija govori o njemu više nego bilo šta.A Vidić je veliki lažov to znaju i englezi zato im je i bio kapiten .

Nikola B.Luka

pre 3 godine

Haha, pa ovi likovi su nevjerovatni. Evo svi vjerujemo tebi Terza a Vidara nam bas izgleda kao lazov, znamo da ste svi u fudbalu postenjacine i da on nije u pravu :)

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

"Generalni direktor Crvene zvezde kaže da ovu priču mogu da potvrde Dragan Džajić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela.
-Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajicu, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde."

Aha, znači nabrojani nisu bili prisutni razgovoru t.j. svedoci, već im je sam dotični preneo razgovor.

Toliko o tome...

Castan covek, ljudska gromada!

pre 3 godine

E kada se ovakva ljudska gromada i velicina od coveka pozove na to sta je nekom rekao kao dokaz (da bi dokazao da govori istinu), mozete misliti kakav je to ljudski odron!

Nikola

pre 3 godine

@Fudbaler
Kod ovakvih komentara kao tvoj, zao mi je sto B92 nema one reakcije kao na Fejsu, pa da stavim onaj emotikon sto se valja od smeha :)

Slavujka

pre 3 godine

Dolazi od "coveka" koji je bio na poternici interpola i usput pobegao iz zemlje 2008-me.

Ja stvarno ne znam sta je sa pamcenje ovog naroda.

The Bright Side of Your Mind

pre 3 godine

Ima li tog čoveka koji će pre verovati Terziću nego Vidiću?! Nego šta bi sa onom poternicom zbog koje je dotični pobegao u SAD pre mnogo godina?! Zastarela verovatno.
(Jovan Kursula, 24. novembar 2020 14:44)

20 godina treba da zastare dela za koja ga terete. Zadnje delo za koje ga terete je počinio 2003. Znači, 2023. čist kao suza!

djole

pre 3 godine

Iskreno, mislim da Vidic sad i preteruje, ne treba da koristi tu njegovu moc kao legenda fudbala (jer jeste) na ovakav nacin. Volim Nemanju ali jako me cudi sto ovako krece na napad, a sad vidim zasto je napao fss jer zeli da bude selektor repke, to bi i voleo ali ne Vido tako, ne budi agresivan na taj nacin.

Thor

pre 3 godine

Preneo si kompletan razgovor i to je sad neki dokaz? Mogao si da kazes i da si video NLO usput, valjda je i to dovoljan dokaz da ti poveruju.

FSS

pre 3 godine

Pa i ti Terzicu isto uglavnom ne govoris istinu otkako si prisutan na fudbalskoj sceni Srbije,a to je bezmalo vec 20 godina pa sta? Nije uopste u tome sustina. Mozda ti je Vidic neformalno tako nesto spomenuo u prolazu,nije to bitno. Bitno je da je konacno neko krenuo da trese ukorenjene duhove propasti u srpskom fudbalu,a to je vama najveci strah i problem trenutno.

Jovan Kursula

pre 3 godine

Ima li tog čoveka koji će pre verovati Terziću nego Vidiću?! Nego šta bi sa onom poternicom zbog koje je dotični pobegao u SAD pre mnogo godina?! Zastarela verovatno.

Milan

pre 3 godine

Tom logikom, ja sam juče bio u banci i rekli su mi da mi duguju milion dolara, kad sam došao kući ispričao sam ženi i deci tako da oni kogu da posvedoče ako treba - molim lepo

Anđusara

pre 3 godine

"Brate ne mogu večeras u emisiju, kosti me bole, vidimo se i čujemo.."

Vidimo se nikad, a čujemo još manje. Uz moju želju za što raniji oporavak.

Boka

pre 3 godine

Hahahahahah, Mrkela će da potvrdi i da nisi bio na poternici prijatelju, jer mora, da bi mogao nesmetano da vam.opere jos kog Van la paru, i onog argentinskog Alkantaru œto nije pošteno ni debitovao. Pa da stavim na jednu stranu Vidića i 3 naprednjaka, a na drugu tebe, više bih verovao njima četvorici. A ovi što.pričaju kako si nas ti ustalio u evropi, neka se prekrste i uzviknu Vladan Milojevic, i to tri puta, glasno, a potom neka se jave psihologu čisto da obave par razgovora, dok ne naprave neku glupost zbog okolini neprimetnog (čim šetaju slobodno i imaju dostupnost internetu) niskog IQ-a.

Vidiću, brate, ićićemo za tobom kao ovce za pastirom, samo pokreni nešto!

Pozdrav od tvog Užičanina!

ej bre

pre 3 godine

Reko sam Dzajicu i on moze da potvrdi da sam mu rekao. Sa takvim dokazima je i oslobodjen optuzbi za kriminal.
Vidic ima podrsku navijaca Partizana ali izgleda da navijaci Zvezde naviknuti na namestene titule ne zele promene. Dobri su im i Kokeza i Terza i Vucelic. Samo se namestene titule broje. Reprezentacija je kolateralna steta.

Nikola

pre 3 godine

Terzic je covek koji je bio na interpolovoj poternici,odgovara pred zakonom za malverzacije,sudjenje mu godinama traje,ljudi o njemu imaju misljenje kakvo imaju...Jasno je da takvi moraju da idu iz fudbala ako hocemo da mu bude bolje...

Jovan Kursula

pre 3 godine

Ima li tog čoveka koji će pre verovati Terziću nego Vidiću?! Nego šta bi sa onom poternicom zbog koje je dotični pobegao u SAD pre mnogo godina?! Zastarela verovatno.

vss

pre 3 godine

Bas me zanima šta preposteni Nemanja sada ima da kaže na ovo! Terzić je argumentovao ono sto je izjavio, da vidimo sada Vidica! Odakle Terza zna da su mu deca u Milanu, da želi da bude sa njima ili možda i za to laze, je li Nemanja?! Ili će opet Nemanja da se obrati mejlom, kao prošli put?!

mile

pre 3 godine

Oće da kaže da Nemanja laže. Pa kome za verovati. Ja verujem Nemanji. Vi možda nekom drugom, ali opet verujem Nemanji. To znači da ja kažem da Terzić la...

jugbogdan

pre 3 godine

Dok nam je Terzića i sličnih njemu (u našem sportu na žalost puno) sport pa i fudbal biće samo dno.
Vidicu svaka ti čast na hrabrosti i smelosti da se suprostavis ovim jako lošim ljudima za srpski SPORT

p.s. ceo svoj život sam navijač Crvene Zvezde i sa Zvezdom sam bio u pohode na ligu šampiona....

blizanac

pre 3 godine

"Generalni direktor Crvene zvezde kaže da ovu priču mogu da potvrde Dragan Džajić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela."

Hahahhah pitajte moje drugare lažove

Aca

pre 3 godine

Generalni direktor Crvene zvezde kaže da ovu priču mogu da potvrde Dragan Džajić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela.

"Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajicu, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde."

Verovatno tačno, ti si im preneo, znači nisu bili tu kad je Nemanja to "rekao". Ne poznajemm ni jednog, ali ako bih birao kome da verujem, to ne bi bio ti.

Marko

pre 3 godine

Mislim da šta god ovaj čovek kaže većina ljudi mu neće verovati. Delom su njegove zasluge, a delom su ljudi puni mržnje i kad nekog stave na crnu listu odatle povratka nema.

NBGD

pre 3 godine

Zasto ne poverovati ljudskim gromadama kao sto su Terzic,Kokeza,Vuletic,Vucetic, Vazura,Djora,Tumba....sve postanjak do postenjaka,a narod ogorcen kao nikad.

Bojan

pre 3 godine

Prvo ste se culi telefonom, a sad ste se sreli ispred zgrade. Lepa prica, uvijena u bezbroj detalja ( spominjanje dece, zivota u Milanu itd ) ali toliko suplja, vidi se iz aviona. I jos na kraju pitaj mog brata lazova, stara fora. Kao da ce Dzaja, Mrkela ili onaj fikus nesto da kazu protiv vodje klana. Smesno. I kad se pre javio, radis li nesto Madjijo ili samo sastavljas saopstenja?

Oliver Nedeljkovic - zapamtite to ime

pre 3 godine

Izvini, ali ja vise verujen Vidicu... Da budem koncizan, vise verujem i Baronu Minhauzenu nego tebi Terzo...

Milan

pre 3 godine

Tom logikom, ja sam juče bio u banci i rekli su mi da mi duguju milion dolara, kad sam došao kući ispričao sam ženi i deci tako da oni kogu da posvedoče ako treba - molim lepo

Aca

pre 3 godine

Generalni direktor Crvene zvezde kaže da ovu priču mogu da potvrde Dragan Džajić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela.

"Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajicu, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde."

Verovatno tačno, ti si im preneo, znači nisu bili tu kad je Nemanja to "rekao". Ne poznajemm ni jednog, ali ako bih birao kome da verujem, to ne bi bio ti.

Miki

pre 3 godine

Jedan je bio kapiten Zvezde, reprezentacije, Mančester junajteda, proglašen za najboljeg štopera PL, sav svoj ogroman novac zaradio radom i trudom (pošteno)

Drugi je uništio Ofk, bio u bekstvu, sada je u Zvezdi jer ga je 'neko' tu postavio, kada ode videćete koliko je novca izneo iz Zvezde (nadam se)
Da ga branim jer je jači kriminalac od onih iz Partizana, pa Zvezda osvaja titule, sto nije bio slučaj pre njega, kada je ona druga mafijaška struja bila jača?



Reprezentacija se raspada, odnosi Zvezde i Partizana nikad gori, liga nikakvog kvaliteta..
MARŠ SVI IZ FSS, ZVEZDE, PARTIZANA!

PODRŠKA ZA NEMANJU!

Jovan Kursula

pre 3 godine

Ima li tog čoveka koji će pre verovati Terziću nego Vidiću?! Nego šta bi sa onom poternicom zbog koje je dotični pobegao u SAD pre mnogo godina?! Zastarela verovatno.

Oliver Nedeljkovic - zapamtite to ime

pre 3 godine

Izvini, ali ja vise verujen Vidicu... Da budem koncizan, vise verujem i Baronu Minhauzenu nego tebi Terzo...

max

pre 3 godine

Ja sve verujem Terzi pa njegova biografija govori o njemu više nego bilo šta.A Vidić je veliki lažov to znaju i englezi zato im je i bio kapiten .

zed

pre 3 godine

Na ovaj nacin on preti Vidicu navijačima tj krimosima. Vidiću dirnuo si u osinjak trebaće ti pomoć jer su to vrlo opasni ljudi. Podrška za Stenu

Jovan Kursula

pre 3 godine

Ima li tog čoveka koji će pre verovati Terziću nego Vidiću?! Nego šta bi sa onom poternicom zbog koje je dotični pobegao u SAD pre mnogo godina?! Zastarela verovatno.

bostanseltiks

pre 3 godine

Mene kao partizanovca je jako sramota zbog uprave mog kluba, prakticno ni ne pratim vise fk Partizan, fss da i ne spominjem, ali me interesuje sta zvazdasi misli o njihovoj upravi?!
Vidicu kralju, veliko postovanje imam prema tebi...ne vidim jaceg lika od tebe u nasem fudbalu koji bi mogao da se suprotstavi ovoj gamadi koja se natalozila svuda oko nas! Nisam siguran da treba u to da se upustas, tezak je do mulj u koji niko ne zeli da zagazi.
Ziv i zdrav bio!

1001zasto1001zastopitas

pre 3 godine

Zasto je Nemanja Matic napustio tim?
Zasto je Banetu Ivanovicu oduzeta kapitenska traka?
Zasto najbolji stoper u istoriji Mancester Junajteda nije igrao za reprezentaciju do kraja karijere?
Zasto je otpusten trener koji nas je odveo na svetsko prvenstvo?
Zasto je umesto njega postavljen debitant?
Zasto smo u reprezentaciji gleadali Kacara, Scepovice, Zdjelara, Rnica,Rukavinu 12 godina a Arnautovic nikada nije dobio poziv?
Zasto smo sami sebe pobedili protiv Svajcarske 2018?
Zasto su navijaci izazvali orkestrirane i namerne nerede u Djenovi?
Zasto je dron sa albanskom zastavom uleteo na teren i tako nam upropastio sve sanse za prolaz?
Zasto je reprezentacija koju cine uglavnom evropski i svetski sampioni u mladima kanta za nabijanje i zadnja rupa na svirali Evrope?

Zasto nikada necemo dobiti odgovore na nijedno od ovih pitanja?

Thor

pre 3 godine

Preneo si kompletan razgovor i to je sad neki dokaz? Mogao si da kazes i da si video NLO usput, valjda je i to dovoljan dokaz da ti poveruju.

blizanac

pre 3 godine

"Generalni direktor Crvene zvezde kaže da ovu priču mogu da potvrde Dragan Džajić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela."

Hahahhah pitajte moje drugare lažove

артиљерац

pre 3 godine

Терзићу,ти са Sir Alexom Fergusonom(има 8% акција МУТД)не можеш ни да закажеш
разговор.Није ту,за тебе.А Видара може кад хоће,и на кућу да му дође.Да ли
схваташ разлику,или треба да се црта?Ти(играо си за ОФК Београд и на Кипру) и Видић(Звезда,Спартак из Москве,МУТД,Интер)сте ко БУЉА и ОКО.Он је био играчина
ти си сељачина.Празилук ти из буље вири.Крешеш га Stihl-овком.Да би могао да
седиш,уопште.Да те не боде.Да не смета.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Надам се да ћеш ускоро бити тамо гдје си требао бити прије доста година. А да ће Звезду, остале клубове и репрезентацију преузети људи попут Видића.

Cinik

pre 3 godine

U Nemackoj je Uli Henes zbog maleverzacija u fudbalu dobio 3 godine zatvora i zabranu obavljanja duznosti u fudbalu. Covek je odlexao zatvor i vise nije u fudbalu. U Srbiji protiv koga se pokrene krivicni postupak on odmah dobije funkciju u Zvezdi.

Castan covek, ljudska gromada!

pre 3 godine

E kada se ovakva ljudska gromada i velicina od coveka pozove na to sta je nekom rekao kao dokaz (da bi dokazao da govori istinu), mozete misliti kakav je to ljudski odron!

NBGD

pre 3 godine

Zasto ne poverovati ljudskim gromadama kao sto su Terzic,Kokeza,Vuletic,Vucetic, Vazura,Djora,Tumba....sve postanjak do postenjaka,a narod ogorcen kao nikad.

ej bre

pre 3 godine

Reko sam Dzajicu i on moze da potvrdi da sam mu rekao. Sa takvim dokazima je i oslobodjen optuzbi za kriminal.
Vidic ima podrsku navijaca Partizana ali izgleda da navijaci Zvezde naviknuti na namestene titule ne zele promene. Dobri su im i Kokeza i Terza i Vucelic. Samo se namestene titule broje. Reprezentacija je kolateralna steta.

Toboy

pre 3 godine

Mozemo da pricamo o Terzicu sta hocemo, ali pod njegovim rukovodstvom smo igrali dve Lige sampiona i dve Lige Evrope.
(g4, 24. novembar 2020 14:51)

Nije Terza zaslužan za to. Zaslužan je ON.

Mihailo

pre 3 godine

Više vredi Nemanja Vidić i jedna njegova reč ima težinu nego Terzića i Kokeze i raznog polusveta u fudbalu. Ajde ljudi može li da se uopšte stavlja u istu kategoriju ljudi koji su do juče bili na poternici i volšebno došli na funkcije u fudbalu dolaskom znamo koga na vlast sa jednim Vidićem malo je reći legendom Mančestera i pre svega časnim čovekom sa petljom i moralom koji je oduvek imao kičmu.

Boka

pre 3 godine

Hahahahahah, Mrkela će da potvrdi i da nisi bio na poternici prijatelju, jer mora, da bi mogao nesmetano da vam.opere jos kog Van la paru, i onog argentinskog Alkantaru œto nije pošteno ni debitovao. Pa da stavim na jednu stranu Vidića i 3 naprednjaka, a na drugu tebe, više bih verovao njima četvorici. A ovi što.pričaju kako si nas ti ustalio u evropi, neka se prekrste i uzviknu Vladan Milojevic, i to tri puta, glasno, a potom neka se jave psihologu čisto da obave par razgovora, dok ne naprave neku glupost zbog okolini neprimetnog (čim šetaju slobodno i imaju dostupnost internetu) niskog IQ-a.

Vidiću, brate, ićićemo za tobom kao ovce za pastirom, samo pokreni nešto!

Pozdrav od tvog Užičanina!

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Pa Vidić i nije tvrdio da nikada nije razgovarao sa Terzićem, nego da je poslednji čovek kome bi se poverio, dakle nije iskren sa njim, i da ako je nešto i rekao, ne treba uzimati ozbiljno. A jasno je zašto - Terzić uporno imputira da Vidić puca na mesto selektora, i da je to razlog za obraćanja, a ne revolt zbog lopovluka i muljanja, koga, jelte, nema...

Bojan

pre 3 godine

Prvo ste se culi telefonom, a sad ste se sreli ispred zgrade. Lepa prica, uvijena u bezbroj detalja ( spominjanje dece, zivota u Milanu itd ) ali toliko suplja, vidi se iz aviona. I jos na kraju pitaj mog brata lazova, stara fora. Kao da ce Dzaja, Mrkela ili onaj fikus nesto da kazu protiv vodje klana. Smesno. I kad se pre javio, radis li nesto Madjijo ili samo sastavljas saopstenja?

JOJ, STA VAM RADIM!!!

pre 3 godine

Vidić je bio vrhunski fudbaler i to niko ne može da ospori. Ali je bio i ostao loš čovek... Sećate li se njegovog ponašanja dok je bio aktivan fudbaler... Samo ćuti, stalno nakomrđen, ljut, nervozan... Neće da razgovara sa novinarima, oličenje arogancije... A sad odjednom se pojavio i počeo da se igra poštenja... A Terzić? Znam da ga dosta njih ne voli, da ga smatraju mafijašem i sl... Ja samo znam jednu činjenicu... On je klub koji pre 6 godina nije imao da plati ni za struju na stadionu doveo do 3 uzastopne titule a idemo i ka četvrtoj... Do dve lige šampiona, dve Lige Evrope, dosta je uloženo i u bolje uslove na stadionu, smanjen je dug itd... Klub se diže i finansijski i rezultatski i organizaciono... Zbog svega ovoga ja Terzića podržavam, Vidića NE.
(Nebojša, 24. novembar 2020 15:56)

Imas cak 1 like. Dobro je. Mnogi se slazu sa tvojim misljenje. Bravo!

Zoran Atanackovic

pre 3 godine

Postovani,
Zamislite JAD i IRONIJU. Neko ko je ojadio Srpski fudbal daje sebi za pravo cak i da diskutuje o najuspesnijem nasem fudbaleru.Srbijo , dokle ces trpeti torture belosvetskih hohstaplera na svim nivoima bitisanja.Jednom za sva vremena trebamo da se okrenemo sebi, pravim vrednostima i povratimo na svoje i pravo mesto regularne kriterijume - uspeh , rad i odnos prema ljudima.A onima poput Terzica , Kokeze i slicnih ne dozvoliti da poput HIJENA ostrasceno kradu i unistavaju sve oko sebe. Treba ih krivicno goniti - Terzicu je cak i sudjeno i pobegao je iz te iste Srbije. Konaco , dodji sebi Srbijo. ocisti FUDBAL od kukolja kao sto su i Englezi uradili.
Valjevac

Slavujka

pre 3 godine

Dolazi od "coveka" koji je bio na poternici interpola i usput pobegao iz zemlje 2008-me.

Ja stvarno ne znam sta je sa pamcenje ovog naroda.

FSS

pre 3 godine

Pa i ti Terzicu isto uglavnom ne govoris istinu otkako si prisutan na fudbalskoj sceni Srbije,a to je bezmalo vec 20 godina pa sta? Nije uopste u tome sustina. Mozda ti je Vidic neformalno tako nesto spomenuo u prolazu,nije to bitno. Bitno je da je konacno neko krenuo da trese ukorenjene duhove propasti u srpskom fudbalu,a to je vama najveci strah i problem trenutno.

Bk

pre 3 godine

Mene je već dugo sramota što navijam za Zvezdu. A navijao sam mnogo pre no što se lik sa slikom i rodio.
Ah, da šta je sa njegovim OFK Beogradom, koji sam simpatisao?

dr.

pre 3 godine

Osobe koje treba da budu u zatvoru,pricaju o postenju,tako i ovaj,hvata javnost na patetiku,kao Vidicu brate moj zasto?
Sve to treba pohapsiti i procesuirati,srpski fudbal,kao sport umro je davnih dana zbog raznih Terzica i poltrona,treba nam pročišćenje,vitestvo,sportski duh....a novac da zarade oni koji zasluze,a ne prekupci i nakupci.

Nikola B.Luka

pre 3 godine

Haha, pa ovi likovi su nevjerovatni. Evo svi vjerujemo tebi Terza a Vidara nam bas izgleda kao lazov, znamo da ste svi u fudbalu postenjacine i da on nije u pravu :)

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Иначе се о таквим стварима разговара испред зграда, код локалне продавнице, где сте с ногу отресли чет'ри пива и попричали о личним плановима и политичкој ситуацији у свету.

TRENER

pre 3 godine

Ko govori laži haha.Pa ti si lažov od juniorskih dana.Malo je što ti je Đuro Stanimirović tadašnji kapiten AIKa Bač.Topola kao saigraču u Apatinu u sted utalmice svezao šamarčinu jer je Bogić pravio malu decu ti na terenu.Puno Apatinaca mogu ovo da potvrde.I ti se protivrečiš legendi Vidiću.Zato nam je fudbal tu gde jeste.Zbog secikesa i jajara.Košarka krenula istim putem.Uništiste sve čega se dohvatite.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

"Generalni direktor Crvene zvezde kaže da ovu priču mogu da potvrde Dragan Džajić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela.
-Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajicu, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde."

Aha, znači nabrojani nisu bili prisutni razgovoru t.j. svedoci, već im je sam dotični preneo razgovor.

Toliko o tome...

Hawaii

pre 3 godine

Dizite se Zvezdasi I Partizanovci. Vise nije bitno iz kog ste tabora,ujediniti se I svu bagru proterati da Srpski fudbal konacno krene napred.

Života

pre 3 godine

Nije govorio Nemanja Vidić protiv Zvezde i protiv Zvezdana Terzića ili klupskog fudbala već protiv onoga što se radi u FSS i nadole. Sad se javio Terzić da brani FSS i sve što rade, a ne rade dobro što se vidi po rezultatima reprezentacija (seniori,...). Čudi me samo što se nije javio Partizanko Vuletić.

mile

pre 3 godine

Oće da kaže da Nemanja laže. Pa kome za verovati. Ja verujem Nemanji. Vi možda nekom drugom, ali opet verujem Nemanji. To znači da ja kažem da Terzić la...

Zmaj

pre 3 godine

Mogu da potvrde Dzaja, Mrkela ja im rekao kad sam došao na stadion... Ajde da im svima uradimo poreklo imovine pa da vidimo ko laže. Gde si džavo?

jugbogdan

pre 3 godine

Dok nam je Terzića i sličnih njemu (u našem sportu na žalost puno) sport pa i fudbal biće samo dno.
Vidicu svaka ti čast na hrabrosti i smelosti da se suprostavis ovim jako lošim ljudima za srpski SPORT

p.s. ceo svoj život sam navijač Crvene Zvezde i sa Zvezdom sam bio u pohode na ligu šampiona....

Nikola

pre 3 godine

Terzic je covek koji je bio na interpolovoj poternici,odgovara pred zakonom za malverzacije,sudjenje mu godinama traje,ljudi o njemu imaju misljenje kakvo imaju...Jasno je da takvi moraju da idu iz fudbala ako hocemo da mu bude bolje...

Sone

pre 3 godine

Ma ti govoris istinu i ulazis u raspravu sa Vidicem. Kad je vidara bio prvak evrope sa Mancesterom kao kapiten, ti si bio u bekstvu i na interpolovoj poternici!

Stefan Savić

pre 3 godine

Terzić skreće pažnju sa Vidićevog pisma i optužbi koje je izneo. Kao baba u priči kojoj je mušterija vratio pokvarena jaja koja mu je prodala i tražio novac nazad, a ona će njemu "beži od mene, zar ne vidiš kako ti je prljava odeća". Tako i Terzić ne želi da govori o Vidićevim opužbama da nam je prvenstvo namešteno, da su funkcioneri lopovi koji se kradjom bogate, već želi da se govori o prljavoj odeći što bi baba rekla tj. da li mu je Vidić na parkingu rekao želi da bude selektor. Terzić ne kaže da je to Vidić izjavio za neke ugledne novine kojima treba da verujemo nego da je njemu rekao ni manje ni više na parkingu.

The Bright Side of Your Mind

pre 3 godine

Ima li tog čoveka koji će pre verovati Terziću nego Vidiću?! Nego šta bi sa onom poternicom zbog koje je dotični pobegao u SAD pre mnogo godina?! Zastarela verovatno.
(Jovan Kursula, 24. novembar 2020 14:44)

20 godina treba da zastare dela za koja ga terete. Zadnje delo za koje ga terete je počinio 2003. Znači, 2023. čist kao suza!

War Inside My Head

pre 3 godine

Istina živa,ja sam stubić s parkinga, ispred zajedničke im zgrade hahaha,pa ovo postaje teatar apsurda!Na kraju,imaju li brojeve telefona jedan i drugi,nego moramo reality show da pratimo?!

Zlatko

pre 3 godine

Gospodine direktore naseg kluba sad vas bolí nad moze Vidič da káže istinu.Nezavisi od nikog.Dok je bio mlad nije smeo da kaze.Kako to da posten momak može da laže .

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Najjači su navijači zvezde, pljuju dotičnog na sva usta, ali su im zato zlatne nameštene titule od kada je on na čelu kluba. Zar stvarno mislite da bi jednu titulu uzeli da vam nije njega?
Oličenje dvoličnosti na delu. Svi ste isti...

Kolubarac

pre 3 godine

i sad treba danima raspravljati šta je ko kome rekao, a ne o tome kad će ovi kriminalci poput terzića da se sklone iz fudbala i kad će na robiju.
sutra će se opet pojaviti neko sa nekom izjavom i opet teraj isto, a oni kako vreme prolazi, svakim danom sve bogatiji.
kako samo vešto testiraju javnost.

Paljba ili bojkot

pre 3 godine

Ja mu verujem. Pa njegova sin je bio u vezi sa Arkanovom ćerkom. Ako to nije dokaz da je čovek pošten ja ne znam onda šta jeste.

Dušan

pre 3 godine

Vidim mnogi komentarišu navijaši ovo, navijači ono... Da se razumemo, tu se ne radi o titulama niti o sportu - tu se radi isključivo o privilegijama i zaštićenom položaju na tržištu trgovine narkoticima. Vidić ne može da stane u istu rečenicu sa ovim protuvama, a na čijoj su strani "navijači" ne treba sumnjati. Za navijače znamo, a znamo i za "navijače".

Milan Topalović

pre 3 godine

Vidić u pismu izmedju ostalog kaže:"Fudbaleri i treneri su osuđeni da sarađuju s takvim ljudima, jer su, nažalost, oni ti koji odlučuju o njiohovoj sudbini." Hoće da kaže da fudbaleri i treneri u klubovima i reprezentaciji znaju sa kakvim polusvetom od funkcionera saradjuju i što je još gore moraju da ih slušaju. Zbog toga naravno da nema hemije u našim timovima i ostavljanja srca na terenu. U pismu je navedeno još bar 10-ak ključnih problema fudbala u Srbiji. Pismo komotno može da bude Ustav našeg fudbala.

Kum

pre 3 godine

Sram da vas bude Lopovi, uzdrmalo vam se nedate svoje fotelje znaš da ces i ti doci na tapet posle Fss...

Samo vas gledam kako ste se svi ustremili kako vas je sve ujeo za srce.
Pa ko je tebe Terzicu dirao , smrade jedan lopovski!!!

Terzicu do danas sam te i postovao na neki nacin zbog rezhltata u Zvezdi a id danas gledacu na tebe kao nekada na Tomislava Karadžića!

Fuuuuj !!!!

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Ma bre prijatelju čovek ti rekao u prolazu da se nosiš, al ti to nisi shvatio, pa još da postaneš bitan kod ovih tvojih hoštaplera ti to preneseš..
Kako te bre nije sramota?

Joy

pre 3 godine

Nekad sam navijao za Zvezdu, sada je be podnosim koliko i Partizan.. Smucila mi se zbog Terzica, Covica i zbog petokrake.. Svako treba da navija za svoj lokalni klub.

Baticca

pre 3 godine

Nije Terza naivan. Orkestirano sad pokusavaju da spinuju i diskredituju Vidica. Jos ce pokusati da nametnu da sve radi iz sebicnih razloga,zeli da prigrli fotelju ili Fss ili selektora i da mu sad oni smetaju. Pa ce sad vec oprobanom metodom gazda njihovih na napakuju coveka. Tesko cete uspeti. Nemanja je sinonim za coveka koji je stekao sve radom za razliku od vas. Prepoznatljivo i cenjeno ime u fudbalskom za razliku od vas koji na sastanicima Fifa i Uefa zvanicnika morate da nosite bedz sa imenom kao prvaci u skoli. Ne kaljajte i ne uvlacite Nemanjino ime u blato u kom se odlicno snalazite i valjate godinama unazad

koka toka

pre 3 godine

Preneo je citav razgovor Dzaji i Mrkeli, pa sad oni da potvrde i ustanove to kao istinu, cinjenicu!??? Onaj odredjuje ko ce kad da umre a ovaj sta je istina a sta ne!?? Kada su ga pitali gde je “nestao” u doba optuznice i da li se i zasto krio, doticni je izjavio da se doskolovavao u Americi. I to tako ostade i sto puta izgovorena laz, postade istina. Pitaj Dzaju, mog brata lazova fazon. Dzajic je inace aboliran. Sa druge strane Vidara nema saobracajni preksaj pa ti izvoli veruj osim ako nisi bot ili placeni navijac.

afrpogipsy

pre 3 godine

Moja majka nikad nije pratila fudbal. POkazacu joj fotografiju Vidicevu i fotografiju ovog Terzicevu i pitacu je kome bi od njih dvojice poverovala .

dragan

pre 3 godine

Terziću stani mirno kad spomeneš Vidićevo ime. Čovek je autoritet za sve sa mozgom. On je legenda svetskog fudbala. Svi ga u Evropi poštuju kao retko poštenog i karaktermog čoveka. A ti? Interpolova poternica ne važi? Nisi više u CG? Ne kriješ se već morališeš...

Sused

pre 3 godine

Ne kuzim Terzicevu izjavu. Cak I da je Vidic izrazio zelju za selektorskom pozicijom u buducnosti zar je to skandalozno? Dobar nogometas i dokazani lider hoce da trenira svoju zemlju. Ne vidim problem.

Džigi

pre 3 godine

Bio čovek kulturan ispred zgrade te nije hteo da te se otrese. Ako je bila ikakva priča tu, to nije bilo ništa zvanično. Bezobrazno je uopšte da obelodanjuješ komšijske razgovore!

ko je glavni

pre 3 godine

A da li Zvezda ima predsednika ili figuru predsednika?Ja sam direktor ja sam doveo igrače i trenere, ja sam doveo Zvezdu u Evropu ja sam....ili je to možda onaj.

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Zvezdan Terzić kao parapolitički apartčik, uhleb i pijavica nije FK Crvena zvezda.

Gospodin Nemanja Vidić, kapiten, legenda, častan, tih i vaspitan jeste Crvena zvezda!

Podrška i ljubav Nemanji uvek i svuda. Pobedićeš, drugačije ne umeš. Klizeći u meso!

Marko

pre 3 godine

Mislim da šta god ovaj čovek kaže većina ljudi mu neće verovati. Delom su njegove zasluge, a delom su ljudi puni mržnje i kad nekog stave na crnu listu odatle povratka nema.

Bg

pre 3 godine

Samo da objasnim ovoj deci "delijama" i "grobarima" koji ne razumeju kako neko može da mrzi Terzić a voli Zvezdu. Tačno je da na velikim utakmicama Sever navija za Zvezdu. Ali ne navija za terzića i Ultra Kop. Njih mrzi! To što je Zvezda 4 godine u Evropi je uspeh Milojevića a ne Terzića. To što su srednjeni tereni oko Marakane je nagrada za vernost od AV. Nagrada Terzić i "delijama". A "grobarima" da kažem da je zadnjih 5 titula Zvezde čisto kao i njihovih 6 pod Toletom. Ja bih ih oduzeo i jednima i drugima i dodelio trećeplasiranom timu. Živeo Vidić!

Duki

pre 3 godine

Ispred zgrade, po mracnim haustorima, na parkiralistima i u podzemnim garazama.Tako se kroji sudbina fudbala u Srbiji. Bravo Terzo, verujemo ti na rec. Kad si ti nesto u zivotu slagao ili izmislio?

Magic

pre 3 godine

Doktoru nije pametno da ulazi u polemiku sa Vidicem a jos manje mu je potrebno da proverava kome javnost vise veruje i na cijoj je strani u ovoj raspravi. Zna to doktor vrlo dobro zato nastupa vrlo uzdrzano kao sto retko kada cini.

Nikola

pre 3 godine

@Fudbaler
Kod ovakvih komentara kao tvoj, zao mi je sto B92 nema one reakcije kao na Fejsu, pa da stavim onaj emotikon sto se valja od smeha :)

Anđusara

pre 3 godine

"Brate ne mogu večeras u emisiju, kosti me bole, vidimo se i čujemo.."

Vidimo se nikad, a čujemo još manje. Uz moju želju za što raniji oporavak.

Karaburac

pre 3 godine

Terzicu vreme ti je da se pakujes.
@crvena 1913

Gde da se pakuje? On je spakovan samo treba da uzme zimske carape. Samo jos nije vreme, drzi se cvrsto za Njegovu suknjicu. Sacekaj jos malo.
Sve isto i za onog drugog, malog debelog i moralnog.

Mama

pre 3 godine

Moja majka nikad nije pratila fudbal. POkazacu joj fotografiju Vidicevu i fotografiju ovog Terzicevu i pitacu je kome bi od njih dvojice poverovala .
(afrpogipsy, 24. novembar 2020 15:45)

Ni jednom ni drugom !

Srbin

pre 3 godine

da ospori. Ali je bio i ostao loš čovek... Sećate li se njegovog ponašanja dok je bio aktivan fudbaler... Samo ćuti, stalno nakomrđen, ljut, nervozan... Neće da razgovara sa novinarima, oličenje arogancije... A sad odjednom se pojavio i počeo da se igra poštenja... A Terzić? Znam da ga dosta njih ne voli, da ga smatraju mafijašem i sl... Ja samo znam jednu činjenicu... On je klub koji pre 6 godina nije imao da plati ni za struju na stadionu doveo do 3 uzastopne titule a idemo i ka četvrtoj... Do dve lige šampiona, dve Lige Evrope, dosta je uloženo i u bolje uslove na stadionu, smanjen je dug itd... Klub se diže i finansijski i rezultatski i organizaciono... Zbog svega ovoga ja Terzića podržavam, Vidića NE.
(Nebojša, 24. novembar 2020 15:56)
Ali druze kakve ovo veze ima, da li je ono sto je Vidic rekao vezano zabreprezentaciju istina ili nije ? Razmisljaj svojom glavom... Ovi svi kasnije koji su izasli i usput spomenuli Vidica u bilo kojem kontekstu (kao Terzic npr), jasno je po cijem nalogu to rade i ciji su ljudu. (Iako je to bilo jasno i ranije)

stojan

pre 3 godine

Stariji sam covek i sticajem okolnosti cime sam se bavio a i cime se jos bavim, mislim i cak mi je dosta jasno da su obojica u pravu. Jer da se razumemo, covecanstvo je takvo. Malo je ljudi (jako simbolicno malo) koji se bore i rade za opsti interes ljudi tj. covecanstva. To je skoro nemoguce. Cak i ako pojedinci pomognu, mnogo, im je vazno da se to sazna.
Zato njih dvojicu i ne treba kriviti jer drugaciji ne mogu da budu. Da li im je nekada palo na pamet (mislim na obojicu i skoro sve sportiste sveta)da su previse placeni u odnosu na rudare npr. Kada je pocela korona slicno pitanje je postavio trener Nemacke fudbalske reprezentacije. Dakle nasa vrsta-covecanstvo-ljudski rod je osudjena na stagnaciju na stalnost i da ne moze da iskoraci u nekom moralnom-pravednom smeru. Ili mozda ja licno monogo ocekujem.

Lobotom

pre 3 godine

Ne znam za vas,ali ja kao prosecan navijac Zvezde vise verujem Terzicu.Najvise sam mu poverovao kad je rekao da je Kokeza ustvari grobar koji je poslat da unisti Zvezdu,kao i 99% mojih saboraca u crveno-belom.

moralni gmizavac

pre 3 godine

@Bg
Blago tebi ako mislis da su titule i ls uspeh milojevica.
Stvarno ti zavidim
Evo taj miloje i sada uzima titule tamo negde
Budi realan ako vec hoces plusic
Pozdrav

Nexus

pre 3 godine

A jel se javljao Stankela strucnjak?
(moralni gmizavac, 24. novembar 2020 15:47)

Nije, ali zato si se ti javio posto si sigurno veci strucnjak od njega, ti si bio jedan od najboljih fudbalera Intera i osvajao onolike titule a ne on, ti sve bolje znas od njega u fudbalu i naravno zato dajes sebi za pravo da ga prozivas, kako te bre nije sramota, u zivotu nisi video lopta a prozivas jednog od najbolji igraca evrope i sveta.
(Skorpion, 24. novembar 2020 18:58)
Volio bih da si u komentaru naveo koliko ti je godina samo zbog završetka istog. Ako je Stanković jedan od najboljih igrača Evrope i svijeta, onda si ti malo fudbala odgledao pa makar i na TV-u.

Nemanja

pre 3 godine

Matić i Bane neka govore, Vidić je isto pokazao kakav je. Za Mančester je išao glavom gde mnogi nisu smeli nogom, a za Srbiju je više igrao rukomet. Pa onda Slovenija i penal... Ali Srbi pamte malo jače!

Master Yoda

pre 3 godine

Razumem sto groblje pljuje Terzica, imaju razloga, ali zasto ga mi cigani toliko mrzimo i pljujemo to mi je fascinantno.
Verovatno i on petlja, ali imamo rezultat, sredili su omladinsku skolu, objekte, nesto se menja. Kad dodje bolji super, idemo dalje, ali treba biti objektivan. Uzecemo i jos jednu titulu kako stoje stvari, da prodjemo grupu u LE i to ke dobra godina.

Nebojša

pre 3 godine

Vidić je bio vrhunski fudbaler i to niko ne može da ospori. Ali je bio i ostao loš čovek... Sećate li se njegovog ponašanja dok je bio aktivan fudbaler... Samo ćuti, stalno nakomrđen, ljut, nervozan... Neće da razgovara sa novinarima, oličenje arogancije... A sad odjednom se pojavio i počeo da se igra poštenja... A Terzić? Znam da ga dosta njih ne voli, da ga smatraju mafijašem i sl... Ja samo znam jednu činjenicu... On je klub koji pre 6 godina nije imao da plati ni za struju na stadionu doveo do 3 uzastopne titule a idemo i ka četvrtoj... Do dve lige šampiona, dve Lige Evrope, dosta je uloženo i u bolje uslove na stadionu, smanjen je dug itd... Klub se diže i finansijski i rezultatski i organizaciono... Zbog svega ovoga ja Terzića podržavam, Vidića NE.

Krme

pre 3 godine

@Cane lepi
Jako ti je bas bilo navijastvo ako si zbog Terze prestao da navijas za Zvezdu. Ali ti je zato bilo super kad je bio Toplica, Den Tana i Lukic? Ne zastupam Terzu, daleko bilo, samo ismevam glupost. Ne moze prisustvo bilo koga, ko je u klubu privremeno, dakle samo prolaznik, da me odvrati od navijanja za taj klub. Ma ko to bio. Klub ima ime, slavu i tradiciju. I ti zbog jednog Terzica prestanes da navijas za Zvezdu!? Hocu da verujem da si grobarski provokator i da sam se dzaba trudio...

kat

pre 3 godine

Matić i Bane neka govore, Vidić je isto pokazao kakav je. Za Mančester je išao glavom gde mnogi nisu smeli nogom, a za Srbiju je više igrao rukomet. Pa onda Slovenija i penal... Ali Srbi pamte malo jače!

Čuj za Mančester je išao glavom gde neko nije nogom hahahah Šta me briga??? Za Srbiju nije odigrao pošteno utakmicu kako valja te penal nemcima te penal u sloveniji te milion kikseva...

slobinator

pre 3 godine

vidić je naravno sve u pravu što se tiče fss.terzić mu se očigledno takođe nešto zamerio.ma šta pričali o terziću on iza sebe ima rezultate u zvezdi,a bio je i predsednik saveza kada smo se plasirali na mundijal u nemačkoj.katastrofa koju su našem fudbalu napravili karadžić i kokeza međutim je nemerljiva

vss

pre 3 godine

Bas me zanima šta preposteni Nemanja sada ima da kaže na ovo! Terzić je argumentovao ono sto je izjavio, da vidimo sada Vidica! Odakle Terza zna da su mu deca u Milanu, da želi da bude sa njima ili možda i za to laze, je li Nemanja?! Ili će opet Nemanja da se obrati mejlom, kao prošli put?!

Bojša

pre 3 godine

Sad ispada da branim Terzica,ili nakaradni nas FSS sto nije tacno. Niti sam Kokezin bot ili sta vec. Vidic je neko ko je u rangu sa svima njima. Ne znam zasto se sve zaboravilo?! Pobego je i napustio reprezentaciju kad je najgore bilo. Pljunuo na taj isti grb o kojem sad prica i moralise. Pravio sumnjive penale i promasivao iste (nikad se nece saznati) iz ko zna kojih razloga!!! Sto dalje Vidicu od FSS. Idu kod Fergusona ako si strucnjak. Tamo gde si uvek davao svoj max, a ovde svrati kao i uvek samo turisticki i onako si na meceve reprezentacije uvek dolazio iz sprdnje.

sitno

pre 3 godine

Ако је Видић и био неки фудбалер, то не значи да ће бити и добар селектор. То су две потпуно различите ствари. Тако да, не треба од свега овога правити "бити или не бити".

Pop

pre 3 godine

Povampirise se grobosi, najveci kukavci i licemeri,kao oni sada nekom veruju a nekom ne, stavite prst na celo i zapitajte se ko veruje vama i vasoj dicnoj upravi.

Bumerang

pre 3 godine

Sasvim jasno da se Vidic zaleteo. Nije on kalibar za ove igre. Terza da li je ovo izmislio, da li nije, to bog sveti zna. Ali bio je prilicno konkretan. Sad Vidic ako ovo ocuti, ispasce lazov. Ako odgovori, morace bas dobro da se potrudi da ovo demantuje. Sve u svemu, jako ruzan osecaj citati sve ovo.

Bg

pre 3 godine

@moralni gmizavaca... Majstore Milojevića sam spomenuo za 4godine Evrope. Za titule sam lepo napisao da ih treba oduzeti i Zvezdi i Partizanu. Tako da je tvoj komentar nebulozan. Ti verujes da Zvezda krade a Partizan je pošteno osvojio. Ne kradu i jedni i drugi. A u Evropi toga nema.

Armata

pre 3 godine

Vi stvarno niste normalni kad su vam idoli fudbaleri, manuelni radnici i gurači lopte od kojih većina nema ni završenu srednju školu. Ja sam ubeđen da Terza govori istinu jer je čovek izneo argumente, dok se Vidić breca ko prodavac prasića na pijaci.

trunje i balvani u očima

pre 3 godine

Auuu grobari navalili da brane zvezdaša od zvezdaša.
Voleli bi da je u Zvezdi divno kao i u njihovom klubu koje sa neviđenim uspehom vodi trio VVV?
No Passaran!

Skorpion

pre 3 godine

A jel se javljao Stankela strucnjak?
(moralni gmizavac, 24. novembar 2020 15:47)

Nije, ali zato si se ti javio posto si sigurno veci strucnjak od njega, ti si bio jedan od najboljih fudbalera Intera i osvajao onolike titule a ne on, ti sve bolje znas od njega u fudbalu i naravno zato dajes sebi za pravo da ga prozivas, kako te bre nije sramota, u zivotu nisi video lopta a prozivas jednog od najbolji igraca evrope i sveta.

Kako stvari stoje

pre 3 godine

Kada nesto ne valja to je onda menja. Zdravko Mamic se nudio da pomogne, Hrvatski fudbal je uspesan zahvaljujuci i njemu.

djole

pre 3 godine

Iskreno, mislim da Vidic sad i preteruje, ne treba da koristi tu njegovu moc kao legenda fudbala (jer jeste) na ovakav nacin. Volim Nemanju ali jako me cudi sto ovako krece na napad, a sad vidim zasto je napao fss jer zeli da bude selektor repke, to bi i voleo ali ne Vido tako, ne budi agresivan na taj nacin.

slobinator

pre 3 godine

(Nexus, 24. novembar 2020 21:13)
nije narvno stanković spadao među najbolje fudbalere sveta,ali je činjenica da je bio vrhunski fudbaler.takođe je činjenica da nije vrhunski trener,ali zato niko ne može reći da je loša osoba.vidić je pak imao i puno sujetnih ispada što ne znači da nije u pravu u vezi sa fss-om.sukob sa terzićem je bespotreban.meta treba da bude kokeza and comp.

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ej idemo bez Kataia,Rodiča,Kangne i Gobeljiča na Gent pa šta radite ljudi u klubu onda,če opet,da igramo sa više od pola defanzivaca u zadnjoj liniji kao što se radilo u reprezentaciji pa nemoguče je staviti Degeneka,na beka kad smo videli,da je na beku totalno limitiran ako treba,da igramo u zadnjoj liniji onda treba,da igra Rodič ako nemože Rodič onda neko,ko zna,da igra fudbal i da se pridodaje napadu posebno na beku je Gobelja je Maradona za Degeneka na beku sve se boim da zadnja linija nebude u stilu Milutinovič Erakovič,Degenek tri velika igrača koja se teško pomere kad neki niži igrač iz mesta potegne loptu tad mi izgleda kao,da Milutinovič i Degenek kao na usporenom snimku,jedino dobro što če igrati Nikolič i Ivanič štra god ljudi mislili Nikolič je trenutno najvažniji igrač nesmem ni pomisliti,da pored Kange fali i Ivanič ili Nikolič to bi bio užas jer bi se branili tokom cele utakmice kolko god bio dobar Falčineli a jeste on sam nemože igrati pa kad krene,da napada igrače u zadnoj liniji ostali to neisprate gledaju tako se bezveze troši snaga Falčinelija i svi igrači gube snagu bez ikakvog razloga se onda ispada ovako sako se isprati moguče je oteti loptu i postiči gol.

Nebojša

pre 3 godine

Vidić je bio vrhunski fudbaler i to niko ne može da ospori. Ali je bio i ostao loš čovek... Sećate li se njegovog ponašanja dok je bio aktivan fudbaler... Samo ćuti, stalno nakomrđen, ljut, nervozan... Neće da razgovara sa novinarima, oličenje arogancije... A sad odjednom se pojavio i počeo da se igra poštenja... A Terzić? Znam da ga dosta njih ne voli, da ga smatraju mafijašem i sl... Ja samo znam jednu činjenicu... On je klub koji pre 6 godina nije imao da plati ni za struju na stadionu doveo do 3 uzastopne titule a idemo i ka četvrtoj... Do dve lige šampiona, dve Lige Evrope, dosta je uloženo i u bolje uslove na stadionu, smanjen je dug itd... Klub se diže i finansijski i rezultatski i organizaciono... Zbog svega ovoga ja Terzića podržavam, Vidića NE.

Master Yoda

pre 3 godine

Razumem sto groblje pljuje Terzica, imaju razloga, ali zasto ga mi cigani toliko mrzimo i pljujemo to mi je fascinantno.
Verovatno i on petlja, ali imamo rezultat, sredili su omladinsku skolu, objekte, nesto se menja. Kad dodje bolji super, idemo dalje, ali treba biti objektivan. Uzecemo i jos jednu titulu kako stoje stvari, da prodjemo grupu u LE i to ke dobra godina.

vss

pre 3 godine

Bas me zanima šta preposteni Nemanja sada ima da kaže na ovo! Terzić je argumentovao ono sto je izjavio, da vidimo sada Vidica! Odakle Terza zna da su mu deca u Milanu, da želi da bude sa njima ili možda i za to laze, je li Nemanja?! Ili će opet Nemanja da se obrati mejlom, kao prošli put?!

djole

pre 3 godine

Iskreno, mislim da Vidic sad i preteruje, ne treba da koristi tu njegovu moc kao legenda fudbala (jer jeste) na ovakav nacin. Volim Nemanju ali jako me cudi sto ovako krece na napad, a sad vidim zasto je napao fss jer zeli da bude selektor repke, to bi i voleo ali ne Vido tako, ne budi agresivan na taj nacin.

Mama

pre 3 godine

Moja majka nikad nije pratila fudbal. POkazacu joj fotografiju Vidicevu i fotografiju ovog Terzicevu i pitacu je kome bi od njih dvojice poverovala .
(afrpogipsy, 24. novembar 2020 15:45)

Ni jednom ni drugom !

Bumerang

pre 3 godine

Sasvim jasno da se Vidic zaleteo. Nije on kalibar za ove igre. Terza da li je ovo izmislio, da li nije, to bog sveti zna. Ali bio je prilicno konkretan. Sad Vidic ako ovo ocuti, ispasce lazov. Ako odgovori, morace bas dobro da se potrudi da ovo demantuje. Sve u svemu, jako ruzan osecaj citati sve ovo.

Nemanja

pre 3 godine

Matić i Bane neka govore, Vidić je isto pokazao kakav je. Za Mančester je išao glavom gde mnogi nisu smeli nogom, a za Srbiju je više igrao rukomet. Pa onda Slovenija i penal... Ali Srbi pamte malo jače!

Lobotom

pre 3 godine

Ne znam za vas,ali ja kao prosecan navijac Zvezde vise verujem Terzicu.Najvise sam mu poverovao kad je rekao da je Kokeza ustvari grobar koji je poslat da unisti Zvezdu,kao i 99% mojih saboraca u crveno-belom.

Armata

pre 3 godine

Vi stvarno niste normalni kad su vam idoli fudbaleri, manuelni radnici i gurači lopte od kojih većina nema ni završenu srednju školu. Ja sam ubeđen da Terza govori istinu jer je čovek izneo argumente, dok se Vidić breca ko prodavac prasića na pijaci.

Bojša

pre 3 godine

Sad ispada da branim Terzica,ili nakaradni nas FSS sto nije tacno. Niti sam Kokezin bot ili sta vec. Vidic je neko ko je u rangu sa svima njima. Ne znam zasto se sve zaboravilo?! Pobego je i napustio reprezentaciju kad je najgore bilo. Pljunuo na taj isti grb o kojem sad prica i moralise. Pravio sumnjive penale i promasivao iste (nikad se nece saznati) iz ko zna kojih razloga!!! Sto dalje Vidicu od FSS. Idu kod Fergusona ako si strucnjak. Tamo gde si uvek davao svoj max, a ovde svrati kao i uvek samo turisticki i onako si na meceve reprezentacije uvek dolazio iz sprdnje.

sitno

pre 3 godine

Ако је Видић и био неки фудбалер, то не значи да ће бити и добар селектор. То су две потпуно различите ствари. Тако да, не треба од свега овога правити "бити или не бити".

trunje i balvani u očima

pre 3 godine

Auuu grobari navalili da brane zvezdaša od zvezdaša.
Voleli bi da je u Zvezdi divno kao i u njihovom klubu koje sa neviđenim uspehom vodi trio VVV?
No Passaran!

kat

pre 3 godine

Matić i Bane neka govore, Vidić je isto pokazao kakav je. Za Mančester je išao glavom gde mnogi nisu smeli nogom, a za Srbiju je više igrao rukomet. Pa onda Slovenija i penal... Ali Srbi pamte malo jače!

Čuj za Mančester je išao glavom gde neko nije nogom hahahah Šta me briga??? Za Srbiju nije odigrao pošteno utakmicu kako valja te penal nemcima te penal u sloveniji te milion kikseva...

slaviša šmigič

pre 3 godine

Ej idemo bez Kataia,Rodiča,Kangne i Gobeljiča na Gent pa šta radite ljudi u klubu onda,če opet,da igramo sa više od pola defanzivaca u zadnjoj liniji kao što se radilo u reprezentaciji pa nemoguče je staviti Degeneka,na beka kad smo videli,da je na beku totalno limitiran ako treba,da igramo u zadnjoj liniji onda treba,da igra Rodič ako nemože Rodič onda neko,ko zna,da igra fudbal i da se pridodaje napadu posebno na beku je Gobelja je Maradona za Degeneka na beku sve se boim da zadnja linija nebude u stilu Milutinovič Erakovič,Degenek tri velika igrača koja se teško pomere kad neki niži igrač iz mesta potegne loptu tad mi izgleda kao,da Milutinovič i Degenek kao na usporenom snimku,jedino dobro što če igrati Nikolič i Ivanič štra god ljudi mislili Nikolič je trenutno najvažniji igrač nesmem ni pomisliti,da pored Kange fali i Ivanič ili Nikolič to bi bio užas jer bi se branili tokom cele utakmice kolko god bio dobar Falčineli a jeste on sam nemože igrati pa kad krene,da napada igrače u zadnoj liniji ostali to neisprate gledaju tako se bezveze troši snaga Falčinelija i svi igrači gube snagu bez ikakvog razloga se onda ispada ovako sako se isprati moguče je oteti loptu i postiči gol.

Pop

pre 3 godine

Povampirise se grobosi, najveci kukavci i licemeri,kao oni sada nekom veruju a nekom ne, stavite prst na celo i zapitajte se ko veruje vama i vasoj dicnoj upravi.

ej bre

pre 3 godine

Reko sam Dzajicu i on moze da potvrdi da sam mu rekao. Sa takvim dokazima je i oslobodjen optuzbi za kriminal.
Vidic ima podrsku navijaca Partizana ali izgleda da navijaci Zvezde naviknuti na namestene titule ne zele promene. Dobri su im i Kokeza i Terza i Vucelic. Samo se namestene titule broje. Reprezentacija je kolateralna steta.

JOJ, STA VAM RADIM!!!

pre 3 godine

Vidić je bio vrhunski fudbaler i to niko ne može da ospori. Ali je bio i ostao loš čovek... Sećate li se njegovog ponašanja dok je bio aktivan fudbaler... Samo ćuti, stalno nakomrđen, ljut, nervozan... Neće da razgovara sa novinarima, oličenje arogancije... A sad odjednom se pojavio i počeo da se igra poštenja... A Terzić? Znam da ga dosta njih ne voli, da ga smatraju mafijašem i sl... Ja samo znam jednu činjenicu... On je klub koji pre 6 godina nije imao da plati ni za struju na stadionu doveo do 3 uzastopne titule a idemo i ka četvrtoj... Do dve lige šampiona, dve Lige Evrope, dosta je uloženo i u bolje uslove na stadionu, smanjen je dug itd... Klub se diže i finansijski i rezultatski i organizaciono... Zbog svega ovoga ja Terzića podržavam, Vidića NE.
(Nebojša, 24. novembar 2020 15:56)

Imas cak 1 like. Dobro je. Mnogi se slazu sa tvojim misljenje. Bravo!

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

Najjači su navijači zvezde, pljuju dotičnog na sva usta, ali su im zato zlatne nameštene titule od kada je on na čelu kluba. Zar stvarno mislite da bi jednu titulu uzeli da vam nije njega?
Oličenje dvoličnosti na delu. Svi ste isti...

Marko

pre 3 godine

Mislim da šta god ovaj čovek kaže većina ljudi mu neće verovati. Delom su njegove zasluge, a delom su ljudi puni mržnje i kad nekog stave na crnu listu odatle povratka nema.

Skorpion

pre 3 godine

A jel se javljao Stankela strucnjak?
(moralni gmizavac, 24. novembar 2020 15:47)

Nije, ali zato si se ti javio posto si sigurno veci strucnjak od njega, ti si bio jedan od najboljih fudbalera Intera i osvajao onolike titule a ne on, ti sve bolje znas od njega u fudbalu i naravno zato dajes sebi za pravo da ga prozivas, kako te bre nije sramota, u zivotu nisi video lopta a prozivas jednog od najbolji igraca evrope i sveta.

Krme

pre 3 godine

@Cane lepi
Jako ti je bas bilo navijastvo ako si zbog Terze prestao da navijas za Zvezdu. Ali ti je zato bilo super kad je bio Toplica, Den Tana i Lukic? Ne zastupam Terzu, daleko bilo, samo ismevam glupost. Ne moze prisustvo bilo koga, ko je u klubu privremeno, dakle samo prolaznik, da me odvrati od navijanja za taj klub. Ma ko to bio. Klub ima ime, slavu i tradiciju. I ti zbog jednog Terzica prestanes da navijas za Zvezdu!? Hocu da verujem da si grobarski provokator i da sam se dzaba trudio...

slobinator

pre 3 godine

vidić je naravno sve u pravu što se tiče fss.terzić mu se očigledno takođe nešto zamerio.ma šta pričali o terziću on iza sebe ima rezultate u zvezdi,a bio je i predsednik saveza kada smo se plasirali na mundijal u nemačkoj.katastrofa koju su našem fudbalu napravili karadžić i kokeza međutim je nemerljiva

Toboy

pre 3 godine

Mozemo da pricamo o Terzicu sta hocemo, ali pod njegovim rukovodstvom smo igrali dve Lige sampiona i dve Lige Evrope.
(g4, 24. novembar 2020 14:51)

Nije Terza zaslužan za to. Zaslužan je ON.

max

pre 3 godine

Ja sve verujem Terzi pa njegova biografija govori o njemu više nego bilo šta.A Vidić je veliki lažov to znaju i englezi zato im je i bio kapiten .

Joy

pre 3 godine

Nekad sam navijao za Zvezdu, sada je be podnosim koliko i Partizan.. Smucila mi se zbog Terzica, Covica i zbog petokrake.. Svako treba da navija za svoj lokalni klub.

Cinik

pre 3 godine

U Nemackoj je Uli Henes zbog maleverzacija u fudbalu dobio 3 godine zatvora i zabranu obavljanja duznosti u fudbalu. Covek je odlexao zatvor i vise nije u fudbalu. U Srbiji protiv koga se pokrene krivicni postupak on odmah dobije funkciju u Zvezdi.

Srbin

pre 3 godine

da ospori. Ali je bio i ostao loš čovek... Sećate li se njegovog ponašanja dok je bio aktivan fudbaler... Samo ćuti, stalno nakomrđen, ljut, nervozan... Neće da razgovara sa novinarima, oličenje arogancije... A sad odjednom se pojavio i počeo da se igra poštenja... A Terzić? Znam da ga dosta njih ne voli, da ga smatraju mafijašem i sl... Ja samo znam jednu činjenicu... On je klub koji pre 6 godina nije imao da plati ni za struju na stadionu doveo do 3 uzastopne titule a idemo i ka četvrtoj... Do dve lige šampiona, dve Lige Evrope, dosta je uloženo i u bolje uslove na stadionu, smanjen je dug itd... Klub se diže i finansijski i rezultatski i organizaciono... Zbog svega ovoga ja Terzića podržavam, Vidića NE.
(Nebojša, 24. novembar 2020 15:56)
Ali druze kakve ovo veze ima, da li je ono sto je Vidic rekao vezano zabreprezentaciju istina ili nije ? Razmisljaj svojom glavom... Ovi svi kasnije koji su izasli i usput spomenuli Vidica u bilo kojem kontekstu (kao Terzic npr), jasno je po cijem nalogu to rade i ciji su ljudu. (Iako je to bilo jasno i ranije)

Života

pre 3 godine

Nije govorio Nemanja Vidić protiv Zvezde i protiv Zvezdana Terzića ili klupskog fudbala već protiv onoga što se radi u FSS i nadole. Sad se javio Terzić da brani FSS i sve što rade, a ne rade dobro što se vidi po rezultatima reprezentacija (seniori,...). Čudi me samo što se nije javio Partizanko Vuletić.

Aca

pre 3 godine

Generalni direktor Crvene zvezde kaže da ovu priču mogu da potvrde Dragan Džajić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela.

"Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajicu, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde."

Verovatno tačno, ti si im preneo, znači nisu bili tu kad je Nemanja to "rekao". Ne poznajemm ni jednog, ali ako bih birao kome da verujem, to ne bi bio ti.

Jovan Kursula

pre 3 godine

Ima li tog čoveka koji će pre verovati Terziću nego Vidiću?! Nego šta bi sa onom poternicom zbog koje je dotični pobegao u SAD pre mnogo godina?! Zastarela verovatno.

Milan

pre 3 godine

Tom logikom, ja sam juče bio u banci i rekli su mi da mi duguju milion dolara, kad sam došao kući ispričao sam ženi i deci tako da oni kogu da posvedoče ako treba - molim lepo

Bk

pre 3 godine

Mene je već dugo sramota što navijam za Zvezdu. A navijao sam mnogo pre no što se lik sa slikom i rodio.
Ah, da šta je sa njegovim OFK Beogradom, koji sam simpatisao?

Nexus

pre 3 godine

A jel se javljao Stankela strucnjak?
(moralni gmizavac, 24. novembar 2020 15:47)

Nije, ali zato si se ti javio posto si sigurno veci strucnjak od njega, ti si bio jedan od najboljih fudbalera Intera i osvajao onolike titule a ne on, ti sve bolje znas od njega u fudbalu i naravno zato dajes sebi za pravo da ga prozivas, kako te bre nije sramota, u zivotu nisi video lopta a prozivas jednog od najbolji igraca evrope i sveta.
(Skorpion, 24. novembar 2020 18:58)
Volio bih da si u komentaru naveo koliko ti je godina samo zbog završetka istog. Ako je Stanković jedan od najboljih igrača Evrope i svijeta, onda si ti malo fudbala odgledao pa makar i na TV-u.

Oliver Nedeljkovic - zapamtite to ime

pre 3 godine

Izvini, ali ja vise verujen Vidicu... Da budem koncizan, vise verujem i Baronu Minhauzenu nego tebi Terzo...

NBGD

pre 3 godine

Zasto ne poverovati ljudskim gromadama kao sto su Terzic,Kokeza,Vuletic,Vucetic, Vazura,Djora,Tumba....sve postanjak do postenjaka,a narod ogorcen kao nikad.

stojan

pre 3 godine

Stariji sam covek i sticajem okolnosti cime sam se bavio a i cime se jos bavim, mislim i cak mi je dosta jasno da su obojica u pravu. Jer da se razumemo, covecanstvo je takvo. Malo je ljudi (jako simbolicno malo) koji se bore i rade za opsti interes ljudi tj. covecanstva. To je skoro nemoguce. Cak i ako pojedinci pomognu, mnogo, im je vazno da se to sazna.
Zato njih dvojicu i ne treba kriviti jer drugaciji ne mogu da budu. Da li im je nekada palo na pamet (mislim na obojicu i skoro sve sportiste sveta)da su previse placeni u odnosu na rudare npr. Kada je pocela korona slicno pitanje je postavio trener Nemacke fudbalske reprezentacije. Dakle nasa vrsta-covecanstvo-ljudski rod je osudjena na stagnaciju na stalnost i da ne moze da iskoraci u nekom moralnom-pravednom smeru. Ili mozda ja licno monogo ocekujem.

moralni gmizavac

pre 3 godine

@Bg
Blago tebi ako mislis da su titule i ls uspeh milojevica.
Stvarno ti zavidim
Evo taj miloje i sada uzima titule tamo negde
Budi realan ako vec hoces plusic
Pozdrav

Jovan Kursula

pre 3 godine

Ima li tog čoveka koji će pre verovati Terziću nego Vidiću?! Nego šta bi sa onom poternicom zbog koje je dotični pobegao u SAD pre mnogo godina?! Zastarela verovatno.

Nikola

pre 3 godine

@Fudbaler
Kod ovakvih komentara kao tvoj, zao mi je sto B92 nema one reakcije kao na Fejsu, pa da stavim onaj emotikon sto se valja od smeha :)

War Inside My Head

pre 3 godine

Istina živa,ja sam stubić s parkinga, ispred zajedničke im zgrade hahaha,pa ovo postaje teatar apsurda!Na kraju,imaju li brojeve telefona jedan i drugi,nego moramo reality show da pratimo?!

Bg

pre 3 godine

Samo da objasnim ovoj deci "delijama" i "grobarima" koji ne razumeju kako neko može da mrzi Terzić a voli Zvezdu. Tačno je da na velikim utakmicama Sever navija za Zvezdu. Ali ne navija za terzića i Ultra Kop. Njih mrzi! To što je Zvezda 4 godine u Evropi je uspeh Milojevića a ne Terzića. To što su srednjeni tereni oko Marakane je nagrada za vernost od AV. Nagrada Terzić i "delijama". A "grobarima" da kažem da je zadnjih 5 titula Zvezde čisto kao i njihovih 6 pod Toletom. Ja bih ih oduzeo i jednima i drugima i dodelio trećeplasiranom timu. Živeo Vidić!

Bg

pre 3 godine

@moralni gmizavaca... Majstore Milojevića sam spomenuo za 4godine Evrope. Za titule sam lepo napisao da ih treba oduzeti i Zvezdi i Partizanu. Tako da je tvoj komentar nebulozan. Ti verujes da Zvezda krade a Partizan je pošteno osvojio. Ne kradu i jedni i drugi. A u Evropi toga nema.

Boka

pre 3 godine

Hahahahahah, Mrkela će da potvrdi i da nisi bio na poternici prijatelju, jer mora, da bi mogao nesmetano da vam.opere jos kog Van la paru, i onog argentinskog Alkantaru œto nije pošteno ni debitovao. Pa da stavim na jednu stranu Vidića i 3 naprednjaka, a na drugu tebe, više bih verovao njima četvorici. A ovi što.pričaju kako si nas ti ustalio u evropi, neka se prekrste i uzviknu Vladan Milojevic, i to tri puta, glasno, a potom neka se jave psihologu čisto da obave par razgovora, dok ne naprave neku glupost zbog okolini neprimetnog (čim šetaju slobodno i imaju dostupnost internetu) niskog IQ-a.

Vidiću, brate, ićićemo za tobom kao ovce za pastirom, samo pokreni nešto!

Pozdrav od tvog Užičanina!

zed

pre 3 godine

Na ovaj nacin on preti Vidicu navijačima tj krimosima. Vidiću dirnuo si u osinjak trebaće ti pomoć jer su to vrlo opasni ljudi. Podrška za Stenu

Штилцована катаболцна

pre 3 godine

Иначе се о таквим стварима разговара испред зграда, код локалне продавнице, где сте с ногу отресли чет'ри пива и попричали о личним плановима и политичкој ситуацији у свету.

1001zasto1001zastopitas

pre 3 godine

Zasto je Nemanja Matic napustio tim?
Zasto je Banetu Ivanovicu oduzeta kapitenska traka?
Zasto najbolji stoper u istoriji Mancester Junajteda nije igrao za reprezentaciju do kraja karijere?
Zasto je otpusten trener koji nas je odveo na svetsko prvenstvo?
Zasto je umesto njega postavljen debitant?
Zasto smo u reprezentaciji gleadali Kacara, Scepovice, Zdjelara, Rnica,Rukavinu 12 godina a Arnautovic nikada nije dobio poziv?
Zasto smo sami sebe pobedili protiv Svajcarske 2018?
Zasto su navijaci izazvali orkestrirane i namerne nerede u Djenovi?
Zasto je dron sa albanskom zastavom uleteo na teren i tako nam upropastio sve sanse za prolaz?
Zasto je reprezentacija koju cine uglavnom evropski i svetski sampioni u mladima kanta za nabijanje i zadnja rupa na svirali Evrope?

Zasto nikada necemo dobiti odgovore na nijedno od ovih pitanja?

Miki

pre 3 godine

Jedan je bio kapiten Zvezde, reprezentacije, Mančester junajteda, proglašen za najboljeg štopera PL, sav svoj ogroman novac zaradio radom i trudom (pošteno)

Drugi je uništio Ofk, bio u bekstvu, sada je u Zvezdi jer ga je 'neko' tu postavio, kada ode videćete koliko je novca izneo iz Zvezde (nadam se)
Da ga branim jer je jači kriminalac od onih iz Partizana, pa Zvezda osvaja titule, sto nije bio slučaj pre njega, kada je ona druga mafijaška struja bila jača?



Reprezentacija se raspada, odnosi Zvezde i Partizana nikad gori, liga nikakvog kvaliteta..
MARŠ SVI IZ FSS, ZVEZDE, PARTIZANA!

PODRŠKA ZA NEMANJU!

koka toka

pre 3 godine

Preneo je citav razgovor Dzaji i Mrkeli, pa sad oni da potvrde i ustanove to kao istinu, cinjenicu!??? Onaj odredjuje ko ce kad da umre a ovaj sta je istina a sta ne!?? Kada su ga pitali gde je “nestao” u doba optuznice i da li se i zasto krio, doticni je izjavio da se doskolovavao u Americi. I to tako ostade i sto puta izgovorena laz, postade istina. Pitaj Dzaju, mog brata lazova fazon. Dzajic je inace aboliran. Sa druge strane Vidara nema saobracajni preksaj pa ti izvoli veruj osim ako nisi bot ili placeni navijac.

артиљерац

pre 3 godine

Терзићу,ти са Sir Alexom Fergusonom(има 8% акција МУТД)не можеш ни да закажеш
разговор.Није ту,за тебе.А Видара може кад хоће,и на кућу да му дође.Да ли
схваташ разлику,или треба да се црта?Ти(играо си за ОФК Београд и на Кипру) и Видић(Звезда,Спартак из Москве,МУТД,Интер)сте ко БУЉА и ОКО.Он је био играчина
ти си сељачина.Празилук ти из буље вири.Крешеш га Stihl-овком.Да би могао да
седиш,уопште.Да те не боде.Да не смета.

bostanseltiks

pre 3 godine

Mene kao partizanovca je jako sramota zbog uprave mog kluba, prakticno ni ne pratim vise fk Partizan, fss da i ne spominjem, ali me interesuje sta zvazdasi misli o njihovoj upravi?!
Vidicu kralju, veliko postovanje imam prema tebi...ne vidim jaceg lika od tebe u nasem fudbalu koji bi mogao da se suprotstavi ovoj gamadi koja se natalozila svuda oko nas! Nisam siguran da treba u to da se upustas, tezak je do mulj u koji niko ne zeli da zagazi.
Ziv i zdrav bio!

blizanac

pre 3 godine

"Generalni direktor Crvene zvezde kaže da ovu priču mogu da potvrde Dragan Džajić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela."

Hahahhah pitajte moje drugare lažove

The Bright Side of Your Mind

pre 3 godine

Ima li tog čoveka koji će pre verovati Terziću nego Vidiću?! Nego šta bi sa onom poternicom zbog koje je dotični pobegao u SAD pre mnogo godina?! Zastarela verovatno.
(Jovan Kursula, 24. novembar 2020 14:44)

20 godina treba da zastare dela za koja ga terete. Zadnje delo za koje ga terete je počinio 2003. Znači, 2023. čist kao suza!

Zoran Atanackovic

pre 3 godine

Postovani,
Zamislite JAD i IRONIJU. Neko ko je ojadio Srpski fudbal daje sebi za pravo cak i da diskutuje o najuspesnijem nasem fudbaleru.Srbijo , dokle ces trpeti torture belosvetskih hohstaplera na svim nivoima bitisanja.Jednom za sva vremena trebamo da se okrenemo sebi, pravim vrednostima i povratimo na svoje i pravo mesto regularne kriterijume - uspeh , rad i odnos prema ljudima.A onima poput Terzica , Kokeze i slicnih ne dozvoliti da poput HIJENA ostrasceno kradu i unistavaju sve oko sebe. Treba ih krivicno goniti - Terzicu je cak i sudjeno i pobegao je iz te iste Srbije. Konaco , dodji sebi Srbijo. ocisti FUDBAL od kukolja kao sto su i Englezi uradili.
Valjevac

Mihailo

pre 3 godine

Više vredi Nemanja Vidić i jedna njegova reč ima težinu nego Terzića i Kokeze i raznog polusveta u fudbalu. Ajde ljudi može li da se uopšte stavlja u istu kategoriju ljudi koji su do juče bili na poternici i volšebno došli na funkcije u fudbalu dolaskom znamo koga na vlast sa jednim Vidićem malo je reći legendom Mančestera i pre svega časnim čovekom sa petljom i moralom koji je oduvek imao kičmu.

Kako stvari stoje

pre 3 godine

Kada nesto ne valja to je onda menja. Zdravko Mamic se nudio da pomogne, Hrvatski fudbal je uspesan zahvaljujuci i njemu.

Stefan Savić

pre 3 godine

Terzić skreće pažnju sa Vidićevog pisma i optužbi koje je izneo. Kao baba u priči kojoj je mušterija vratio pokvarena jaja koja mu je prodala i tražio novac nazad, a ona će njemu "beži od mene, zar ne vidiš kako ti je prljava odeća". Tako i Terzić ne želi da govori o Vidićevim opužbama da nam je prvenstvo namešteno, da su funkcioneri lopovi koji se kradjom bogate, već želi da se govori o prljavoj odeći što bi baba rekla tj. da li mu je Vidić na parkingu rekao želi da bude selektor. Terzić ne kaže da je to Vidić izjavio za neke ugledne novine kojima treba da verujemo nego da je njemu rekao ni manje ni više na parkingu.

Magic

pre 3 godine

Doktoru nije pametno da ulazi u polemiku sa Vidicem a jos manje mu je potrebno da proverava kome javnost vise veruje i na cijoj je strani u ovoj raspravi. Zna to doktor vrlo dobro zato nastupa vrlo uzdrzano kao sto retko kada cini.

FSS

pre 3 godine

Pa i ti Terzicu isto uglavnom ne govoris istinu otkako si prisutan na fudbalskoj sceni Srbije,a to je bezmalo vec 20 godina pa sta? Nije uopste u tome sustina. Mozda ti je Vidic neformalno tako nesto spomenuo u prolazu,nije to bitno. Bitno je da je konacno neko krenuo da trese ukorenjene duhove propasti u srpskom fudbalu,a to je vama najveci strah i problem trenutno.

Castan covek, ljudska gromada!

pre 3 godine

E kada se ovakva ljudska gromada i velicina od coveka pozove na to sta je nekom rekao kao dokaz (da bi dokazao da govori istinu), mozete misliti kakav je to ljudski odron!

Slavujka

pre 3 godine

Dolazi od "coveka" koji je bio na poternici interpola i usput pobegao iz zemlje 2008-me.

Ja stvarno ne znam sta je sa pamcenje ovog naroda.

jugbogdan

pre 3 godine

Dok nam je Terzića i sličnih njemu (u našem sportu na žalost puno) sport pa i fudbal biće samo dno.
Vidicu svaka ti čast na hrabrosti i smelosti da se suprostavis ovim jako lošim ljudima za srpski SPORT

p.s. ceo svoj život sam navijač Crvene Zvezde i sa Zvezdom sam bio u pohode na ligu šampiona....

Nikola

pre 3 godine

Terzic je covek koji je bio na interpolovoj poternici,odgovara pred zakonom za malverzacije,sudjenje mu godinama traje,ljudi o njemu imaju misljenje kakvo imaju...Jasno je da takvi moraju da idu iz fudbala ako hocemo da mu bude bolje...

Anđusara

pre 3 godine

"Brate ne mogu večeras u emisiju, kosti me bole, vidimo se i čujemo.."

Vidimo se nikad, a čujemo još manje. Uz moju želju za što raniji oporavak.

dragan

pre 3 godine

Terziću stani mirno kad spomeneš Vidićevo ime. Čovek je autoritet za sve sa mozgom. On je legenda svetskog fudbala. Svi ga u Evropi poštuju kao retko poštenog i karaktermog čoveka. A ti? Interpolova poternica ne važi? Nisi više u CG? Ne kriješ se već morališeš...

Kum

pre 3 godine

Sram da vas bude Lopovi, uzdrmalo vam se nedate svoje fotelje znaš da ces i ti doci na tapet posle Fss...

Samo vas gledam kako ste se svi ustremili kako vas je sve ujeo za srce.
Pa ko je tebe Terzicu dirao , smrade jedan lopovski!!!

Terzicu do danas sam te i postovao na neki nacin zbog rezhltata u Zvezdi a id danas gledacu na tebe kao nekada na Tomislava Karadžića!

Fuuuuj !!!!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Надам се да ћеш ускоро бити тамо гдје си требао бити прије доста година. А да ће Звезду, остале клубове и репрезентацију преузети људи попут Видића.

Hawaii

pre 3 godine

Dizite se Zvezdasi I Partizanovci. Vise nije bitno iz kog ste tabora,ujediniti se I svu bagru proterati da Srpski fudbal konacno krene napred.

Zmaj

pre 3 godine

Mogu da potvrde Dzaja, Mrkela ja im rekao kad sam došao na stadion... Ajde da im svima uradimo poreklo imovine pa da vidimo ko laže. Gde si džavo?

Milan Topalović

pre 3 godine

Vidić u pismu izmedju ostalog kaže:"Fudbaleri i treneri su osuđeni da sarađuju s takvim ljudima, jer su, nažalost, oni ti koji odlučuju o njiohovoj sudbini." Hoće da kaže da fudbaleri i treneri u klubovima i reprezentaciji znaju sa kakvim polusvetom od funkcionera saradjuju i što je još gore moraju da ih slušaju. Zbog toga naravno da nema hemije u našim timovima i ostavljanja srca na terenu. U pismu je navedeno još bar 10-ak ključnih problema fudbala u Srbiji. Pismo komotno može da bude Ustav našeg fudbala.

Thor

pre 3 godine

Preneo si kompletan razgovor i to je sad neki dokaz? Mogao si da kazes i da si video NLO usput, valjda je i to dovoljan dokaz da ti poveruju.

društvance iz predgrađa

pre 3 godine

"Generalni direktor Crvene zvezde kaže da ovu priču mogu da potvrde Dragan Džajić, Svetozar Mijailović i Mitar Mrkela.
-Kada sam tog dana došao na stadion kompletan razgovor sam preneo Draganu Džajicu, Svetozaru Mijailoviću i Mitru Mrkeli što oni mogu i da potvrde."

Aha, znači nabrojani nisu bili prisutni razgovoru t.j. svedoci, već im je sam dotični preneo razgovor.

Toliko o tome...

Bojan

pre 3 godine

Prvo ste se culi telefonom, a sad ste se sreli ispred zgrade. Lepa prica, uvijena u bezbroj detalja ( spominjanje dece, zivota u Milanu itd ) ali toliko suplja, vidi se iz aviona. I jos na kraju pitaj mog brata lazova, stara fora. Kao da ce Dzaja, Mrkela ili onaj fikus nesto da kazu protiv vodje klana. Smesno. I kad se pre javio, radis li nesto Madjijo ili samo sastavljas saopstenja?

cinik ovdašnji

pre 3 godine

Pa Vidić i nije tvrdio da nikada nije razgovarao sa Terzićem, nego da je poslednji čovek kome bi se poverio, dakle nije iskren sa njim, i da ako je nešto i rekao, ne treba uzimati ozbiljno. A jasno je zašto - Terzić uporno imputira da Vidić puca na mesto selektora, i da je to razlog za obraćanja, a ne revolt zbog lopovluka i muljanja, koga, jelte, nema...

Baticca

pre 3 godine

Nije Terza naivan. Orkestirano sad pokusavaju da spinuju i diskredituju Vidica. Jos ce pokusati da nametnu da sve radi iz sebicnih razloga,zeli da prigrli fotelju ili Fss ili selektora i da mu sad oni smetaju. Pa ce sad vec oprobanom metodom gazda njihovih na napakuju coveka. Tesko cete uspeti. Nemanja je sinonim za coveka koji je stekao sve radom za razliku od vas. Prepoznatljivo i cenjeno ime u fudbalskom za razliku od vas koji na sastanicima Fifa i Uefa zvanicnika morate da nosite bedz sa imenom kao prvaci u skoli. Ne kaljajte i ne uvlacite Nemanjino ime u blato u kom se odlicno snalazite i valjate godinama unazad

afrpogipsy

pre 3 godine

Moja majka nikad nije pratila fudbal. POkazacu joj fotografiju Vidicevu i fotografiju ovog Terzicevu i pitacu je kome bi od njih dvojice poverovala .

Nikola B.Luka

pre 3 godine

Haha, pa ovi likovi su nevjerovatni. Evo svi vjerujemo tebi Terza a Vidara nam bas izgleda kao lazov, znamo da ste svi u fudbalu postenjacine i da on nije u pravu :)

TRENER

pre 3 godine

Ko govori laži haha.Pa ti si lažov od juniorskih dana.Malo je što ti je Đuro Stanimirović tadašnji kapiten AIKa Bač.Topola kao saigraču u Apatinu u sted utalmice svezao šamarčinu jer je Bogić pravio malu decu ti na terenu.Puno Apatinaca mogu ovo da potvrde.I ti se protivrečiš legendi Vidiću.Zato nam je fudbal tu gde jeste.Zbog secikesa i jajara.Košarka krenula istim putem.Uništiste sve čega se dohvatite.

Duki

pre 3 godine

Ispred zgrade, po mracnim haustorima, na parkiralistima i u podzemnim garazama.Tako se kroji sudbina fudbala u Srbiji. Bravo Terzo, verujemo ti na rec. Kad si ti nesto u zivotu slagao ili izmislio?

Sused

pre 3 godine

Ne kuzim Terzicevu izjavu. Cak I da je Vidic izrazio zelju za selektorskom pozicijom u buducnosti zar je to skandalozno? Dobar nogometas i dokazani lider hoce da trenira svoju zemlju. Ne vidim problem.

slobinator

pre 3 godine

(Nexus, 24. novembar 2020 21:13)
nije narvno stanković spadao među najbolje fudbalere sveta,ali je činjenica da je bio vrhunski fudbaler.takođe je činjenica da nije vrhunski trener,ali zato niko ne može reći da je loša osoba.vidić je pak imao i puno sujetnih ispada što ne znači da nije u pravu u vezi sa fss-om.sukob sa terzićem je bespotreban.meta treba da bude kokeza and comp.

mile

pre 3 godine

Oće da kaže da Nemanja laže. Pa kome za verovati. Ja verujem Nemanji. Vi možda nekom drugom, ali opet verujem Nemanji. To znači da ja kažem da Terzić la...

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Zvezdan Terzić kao parapolitički apartčik, uhleb i pijavica nije FK Crvena zvezda.

Gospodin Nemanja Vidić, kapiten, legenda, častan, tih i vaspitan jeste Crvena zvezda!

Podrška i ljubav Nemanji uvek i svuda. Pobedićeš, drugačije ne umeš. Klizeći u meso!

Paljba ili bojkot

pre 3 godine

Ja mu verujem. Pa njegova sin je bio u vezi sa Arkanovom ćerkom. Ako to nije dokaz da je čovek pošten ja ne znam onda šta jeste.

Džigi

pre 3 godine

Bio čovek kulturan ispred zgrade te nije hteo da te se otrese. Ako je bila ikakva priča tu, to nije bilo ništa zvanično. Bezobrazno je uopšte da obelodanjuješ komšijske razgovore!

Sone

pre 3 godine

Ma ti govoris istinu i ulazis u raspravu sa Vidicem. Kad je vidara bio prvak evrope sa Mancesterom kao kapiten, ti si bio u bekstvu i na interpolovoj poternici!

Dušan

pre 3 godine

Vidim mnogi komentarišu navijaši ovo, navijači ono... Da se razumemo, tu se ne radi o titulama niti o sportu - tu se radi isključivo o privilegijama i zaštićenom položaju na tržištu trgovine narkoticima. Vidić ne može da stane u istu rečenicu sa ovim protuvama, a na čijoj su strani "navijači" ne treba sumnjati. Za navijače znamo, a znamo i za "navijače".

dr.

pre 3 godine

Osobe koje treba da budu u zatvoru,pricaju o postenju,tako i ovaj,hvata javnost na patetiku,kao Vidicu brate moj zasto?
Sve to treba pohapsiti i procesuirati,srpski fudbal,kao sport umro je davnih dana zbog raznih Terzica i poltrona,treba nam pročišćenje,vitestvo,sportski duh....a novac da zarade oni koji zasluze,a ne prekupci i nakupci.

Kolubarac

pre 3 godine

i sad treba danima raspravljati šta je ko kome rekao, a ne o tome kad će ovi kriminalci poput terzića da se sklone iz fudbala i kad će na robiju.
sutra će se opet pojaviti neko sa nekom izjavom i opet teraj isto, a oni kako vreme prolazi, svakim danom sve bogatiji.
kako samo vešto testiraju javnost.

Mnogo je za jedno fotografisanje

pre 3 godine

Ma bre prijatelju čovek ti rekao u prolazu da se nosiš, al ti to nisi shvatio, pa još da postaneš bitan kod ovih tvojih hoštaplera ti to preneseš..
Kako te bre nije sramota?

ko je glavni

pre 3 godine

A da li Zvezda ima predsednika ili figuru predsednika?Ja sam direktor ja sam doveo igrače i trenere, ja sam doveo Zvezdu u Evropu ja sam....ili je to možda onaj.

Zlatko

pre 3 godine

Gospodine direktore naseg kluba sad vas bolí nad moze Vidič da káže istinu.Nezavisi od nikog.Dok je bio mlad nije smeo da kaze.Kako to da posten momak može da laže .

Karaburac

pre 3 godine

Terzicu vreme ti je da se pakujes.
@crvena 1913

Gde da se pakuje? On je spakovan samo treba da uzme zimske carape. Samo jos nije vreme, drzi se cvrsto za Njegovu suknjicu. Sacekaj jos malo.
Sve isto i za onog drugog, malog debelog i moralnog.