Dejan Savić: Spremam naslednika

Kada se za nekoga kaže da je osvojio sve što je u sportu moguće, jedna od asocijacija je selektor vaterpolo reprezentacije Srbije – Dejan Savić.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Za tako kratko vreme postao je jedan od najvećih trenera ikada sa naših prostora, a to znači i u svetu. Uz to je neverovatno pozitivan lik.
  (Damir, 5. novembar 2020 00:19)

  # Link komentara

 2. Jedino Vujas ili Igor su dostojni naslednici
  (deni, 3. novembar 2020 19:04)

  # Link komentara

 3. Posle njegovog odlaska i cele te generacije igraca vaterpolo ce da se strmoglavi na najnize grane. Nove generacije mladih nemaju radne navike a struka je zarad brzih rezultata zapostavila njihov bazicni atleticizam. Gledam ih svaki dan na bazenu, ne znaju dobro ni da plivaju i prerano treniraju samo sa loptom. Iz nekog razlog na vaterpolo idu samo debela deca koja ne mogu sebi da vezu pertle a sticem utisak i da dosta njih ne zanima skola. Drzava favorizuje vaterpolo u odnosu na plivanje na ono malo bazena sto imamo ali dzabe, liga nam je slaba, para nema a plivanje bazicni sport se upropascava. Recimo u Madjarskoj koja je svetska velesila i u plivanju i u vaterpolu svako selo ima bazen a u Beogradu nije sagradjen bazen jos od 1973?! Ma ne , treba nam nacionalni fudbalski stadion da se navijaci biju na terenu a mi da jedemo virsle i navijamo za njih
  (aleksandar, 3. novembar 2020 16:18)

  # Link komentara

 4. Господин...
   (kale, 3. novembar 2020 16:03)

  # Link komentara