Petak, 30.10.2020.

17:30

Zvezda stala u završnici – prva pobeda Himkija u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Himkija 83:77 u šestom kolu Evrolige.

Izvor: PT

Zvezda stala u završnici – prva pobeda Himkija u Evroligi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

263 Komentari

Sortiraj po:

dekigrobar011

pre 3 godine

@gossa plaća i mučenik Frankfurtski,
Dajte da organizujemo neku pomoć ovim momcima.
Verujem da se mogu vratiti u normalan život.
A Partizan će uvek biti Partizan,
I Zvezda će jednom biti Zvezda.
Nije lepo da za to vreme neki mladi životi stradaju...

ValterNBG

pre 3 godine

Dobise nas,posteno,na suv kvalitet igraca.Nimalo nisam nazadovoljan,malo su Volden I Hol zastopali,a Brajant ima jedno destak kila vise.U onim minutima bez koseva,definitivno fali centar,Kuzma,onako.Najvise mi smeta raspored u sledecih 5 kola gde je sasvim realno da sve izgubimo.Ako se tu kojim slucajem izvucemo sa bar dve pobede mi smo odlicni.Prejaki su svi u EL,mi smo ok ali kad ostali timovi imaju bar tri Lojda onda je malo nezgodno,zar ne?

alekove pudlice

pre 3 godine

komentarisanja zvezde jer ovo je neki viši nivo igrice.usput ja sam stvarno razočaran što je zvezda neshvatljivo izgubila ovu utakmicu u kojoj je 30 minuta bila bolji rival,a onda je sama sebe pobedila i tako grobarima konačno priredila malo radosti
(slobinator, 30. oktobar 2020 23:25) # Link komentara..mi smo tu igricu presli,tako da ti je bolje da cutis...

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Aha, u EL koju nisi ni gledao uzivo.od kada si se zamomčio
(mali uplakani, 30. oktobar 2020 18:49)

Nesto si pogrijesio, ja sam EL gledao uzivo prije dvije godine. I to makar zasluzeno za razliku od nekih kojima je ovo treca nezaradjena godina.

Praznimmosnicenauplakanupastorcad

pre 3 godine

Gledam samo kako laprdate, tek pocetak sezone, jos ekipa ne uigrana sto je i logicno, u EL jos preko 30 utakmica, sta ste ocekivali ? Sale samo jako legendo, puna podrska tebi i ekipi !

....

pre 3 godine

Au ljudi, pa pogledajte sastav zvezde. Ozbiljna i skupa Evroligaska imena. Prosto da ne poverujes da zvezda iz godine u godine sve skuplji i skuplji sastav ima. Koji su to budzeti, koje su to plate za Terija, Brajanta, Lojda, Rocestija, Hola... ludilo....

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Postovani Cinik, ti da malo pratis kosarku znao bi zasto je Himki izgubio utakmice u EL i koje su ljudi imali probleme sa Koronom i povredama. Nema sta da se pokrivam usima kada se izgubi od Himkija u Moskivi. Lojd igra za milion eur po sezoni? Vasi spinovi nemaju kraja izgleda, a budzet i plate Zvezde su javni i lako se mogu pronaci na APR-u.

Noca

pre 3 godine

Ovaj lik što se potpisuje sa"gossa plaća željko "je totalno opterećen Partizanom. Na bilo koju vest, on komentariše Partizan. Dali mu je toliko detinjstvo upropašćeno, da za njega prosto nema spasa. Meni ga je iskreno žao. Evo sada je zvezda izgubila, nije da mi nije drago, ali to će trajati do sutra, dok ovaj lik pamti i komentariše sve poraze Partizana. Sportski pozdrav za sve navijače, bez obzira za koga navijaju.

marko992

pre 3 godine

Marko992, pricas o frustracijama dok komentarises Zvezdu u EL a tim ti se raspada i gubi od Cacka i Burza lagano? Ja vas razumem, vama je jedina uteha da komentarisete svaku Zvezdinu pobedu ili poraz u EL jer istu vise necete videti nikada.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 23:13)

Pricam o dezurnom koji komentarise svaku vest a place zbog poraza.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Marko992, pricas o frustracijama dok komentarises Zvezdu u EL a tim ti se raspada i gubi od Cacka i Burza lagano? Ja vas razumem, vama je jedina uteha da komentarisete svaku Zvezdinu pobedu ili poraz u EL jer istu vise necete videti nikada.

slobinator

pre 3 godine

grobari kako vam ne dosadi? ok.bili ste prvaci evrope,ali to je bilo mnogo davno.tada ste u ekipi mogli imati samo po 2 stranca.grci su bili slabi,turci nisu ni postojali na košarkaškoj mapi,jugoplastika se raspala,cibona je bila bleda senka one cibone sa draženom,niste igrali ni protiv reala,barse,žalgirisa.novi format evro-lige niste još igrali,u cipiripi kupu vas tuku neki čizburgeri.manite se ćorava posla i komentarisanja zvezde jer ovo je neki viši nivo igrice.usput ja sam stvarno razočaran što je zvezda neshvatljivo izgubila ovu utakmicu u kojoj je 30 minuta bila bolji rival,a onda je sama sebe pobedila i tako grobarima konačno priredila malo radosti

Borky

pre 3 godine

I sta kazete Himki jak ko zemlja,Osvaja Ligu Evrope. Pa nece biti ,ovo im je tek prva pobeda,izgubili su od Zalgirisa,Makabija,Baskonije,Reala...izgleda da ovo ipak nije ta godina. Ali ABA mozete da uzmete.
(zemunski kej, 30. oktobar 2020 21:54

Da pratite kosarku kao sto se stalno hvalite znali bi da su vecinu utakmica odigrali sa jedva 8 igraca od kojih su neki bili juniori.
Na kraju krajeva ako je tebi losa ekipa koja ima ovakve igrace onda vase poznavanje kosarke za koju tvrdite sa ste je izmislili opasno dolazi u pitanje.

Borky

pre 3 godine

Nikad neceste stici Partizan on je bijo prvak evrope bez ijednog stranca a vi nakokali amere kobejagi stub srpstva kolike imtate komplekse Partizana da na silu nesto da napravite.
(bane, 30. oktobar 2020 20:07

Pa ko je pocetkom devedesetih imao amerikance u timu? Ti piredis nesto od prije 30 godina i ovo danas. Pa vi stvarno nemate veze sa realnoscu. De ti meni objasni kako vi sa istim brojem stranaca kao i Zvezda ne mozete pobjediti Borac ili ovaj Burg/Borg???

marko992

pre 3 godine

Eto vi znate sve o kosarci koju pratite 70 godina a trenere mjenjate u oktobru a i to samo zato sto je kasnije pocelo prvenstvo inace bi Scepan stigao na more.
Kako ono ide posle Cedevite "pali se masina" a posle Burga "Scepo da se ne ljubimo". Kakvi licemer.
(Borky, 30. oktobar 2020 22:34)

Smesan komentar,trener se menja NA VREME,ne bitno koji je mesec u pitanju.

marko992

pre 3 godine

To je još neprevaziđeno...
(Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu, 30. oktobar 2020 20:06)

Vidiš ja se ne nih mnogo hvalio učešćem u EL. Nikada niste prošli grupu sa više pobeda od poraza. Čak ste u grupi od 6 timova otišli dalje i sa dve pobede uz pomoć Želljka. Drugo. Nikada niste igrali ovaj format takmičenja. Treće. Sastav grupa Lotomatuka, Virtus, PAOK, Olimpija, Šarloa, Rytas itd. Četvrto. Rosteri ekipa. Koledž igrači koji danas u Evropi igraju za ipak slabije ekipe
(Ogi, 30. oktobar 2020 20:28)

Ni ja se nikada ne bih hvalio titulom u fudbalu,u ovom formatu je NIKADA ne bi osvojili.I ,sta sada,da nas je sramota sto smo osvojili te titule u oba sporta?!

marko992

pre 3 godine

Pa uplakani stvarno treba imati obraz i posle ponizavanja vaseg kluba u Cipićuripiću slati komentare o EL
(mali uplakani, 30. oktobar 2020 20:24)

Ma glavno da vi navijači predgrađa imate obraz. Baš diskutabilno...
(panter pudlica, 30. oktobar 2020 20:41)

Bravo,posle neznanja o upravljanju sa dva kluba istog lika(doduse legende),komentar nad komentarima.

Zahvaljujemo se na glasu.

Borky

pre 3 godine

Strasno jaka ekipa Himkija. Odlicno pokriveni na svim pozicijama i da bi ih dobio u Moskvi moras odigrati skoro pa savrsenu utakmicu.
U globalu euroliga nikad izjednacenija,svako svakog moze dobiti.

vladimir

pre 3 godine

Ali najaci su mi Ostojini botici koji posle poraza od Cacka i Burgera dolaze da komentarisu Evroligu koju nikada nisu niti ce ikada igrati u ovom formatu.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 20:53)

Polako brale...pa nece SNS vecno da bude na vlasti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Radijator, 30. oktobar 2020 21:25)

# Link komentara

Ako se nadate SPS-u,stvarno ste pukli!

Sasa

pre 3 godine

Grr, jeste treba znati izgubiti lagano od Burga ili Burgera kuci u Cipripiju. Nije to lako.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 21:57) # Link komentara

Smaras za medalju. Ali ozbiljno.

Stipson.

pre 3 godine

Bogdan placa Miku, pa samo to Bogdan i moze nekog otpada iz Sakramenta koji ne igra odbranu da vam plati.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 21:53)

A jel možes da nam kaž?š ko tebe plaća da ostavljaš glupe komentare??

Prfg

pre 3 godine

Upravo na ovakvim utakmicama se gubi top 8,ovo je Zvezda po svaku cenu morala dobiti, pun sastav, 4 dana pauze su imali od prosle utakmice, protivnik u nikakvoj formi, pobeda nad CSKA u proslom kolu koja im je morala dati vetar u ledja
Ali ajdee duga je sezona ko zna sta sve moze biti

Klo

pre 3 godine

Los mec bez ideje u napadu,greske i Saleta vec koji put drzi totalno pogresne,napadacki sterilne petorke,dopusta O'Brajantu 4 nerezonska suta,3 izgubljene lopte gde glumi beka a recimo doktor mu sedi na klupi kad se lomi.Rocesti sa najboljim sutem od svih 22 igraca ne igra zavrsnice,pa zar Volden i Hol mogu bolje da pogode od doktora.Razocarenje ali bice bolje kako vreme bude odmicalo samo da trener shvati da moramo biti raznovrsni.Bilo je i veceras dosta Saletovih dobrih ideja u odbrani ali nazalost ne dovoljno za pobedu.

Borky

pre 3 godine

klasika od tkz navijaca;posle pobede nad CSKA,sampioni,Obradovic kralj,a veceras,on blage veze nema..pa zar niste jos naucili nista o kosarci ovih 5,6 godina koliko je pratite
(dure, 30. oktobar 2020 21:00

Eto vi znate sve o kosarci koju pratite 70 godina a trenere mjenjate u oktobru a i to samo zato sto je kasnije pocelo prvenstvo inace bi Scepan stigao na more.
Kako ono ide posle Cedevite "pali se masina" a posle Burga "Scepo da se ne ljubimo". Kakvi licemer.

Borky

pre 3 godine

Sve razumem, ali vi nekoga da nazivate Wild Cards, sa tri nezaslužena učešća u EL...
(MT Vračar, 30. oktobar 2020 20:19)

Hahha pa vi ste molili kartu za eurocup ejjjj eurocup a nudili milione za euroligu. O cemu ti pricas? Kako vas nista nije sramota?
Kakvi ste vi bolidi najbolje govori to sto vi sebe smatrate da ste osvojili sve prosle godine i da vam je neko nesto oteo al zato kad ste isli umjesto Zvezde u fudbalu tad je sve bilo ok. Sram vas bilo licemeri.

Cinik

pre 3 godine

Postovani " Gosa placa Zeljko"a sto ti komentarises Partizan. Pa tvoj Covic je letos rekao sa vam je budzet prepolovljen a doveli ste 10 novih igraca. Samo Lojd ima platu od 1 miliona. Izgubili ste od poslednje ekipe na tabeli. Umesto da cutis sto gubite od poslednje ekipe na tabeli ti jos komentarises.

peca

pre 3 godine

Od 77 poena domaći igrači dali 15, u prošloj 7. Gde ide srpska košarka? Ovo će se neminovno odraziti i na reprezentaciju. Gde su naši košarkaši? Gde ovo vodi? Još država sponzoriše ovo. Zašto?

Radijator

pre 3 godine

Ali najaci su mi Ostojini botici koji posle poraza od Cacka i Burgera dolaze da komentarisu Evroligu koju nikada nisu niti ce ikada igrati u ovom formatu.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 20:53)

Polako brale...pa nece SNS vecno da bude na vlasti.

Bogdan platio Miku

pre 3 godine

Ali najaci su mi Ostojini botici koji posle poraza od Cacka i Burgera dolaze da komentarisu Evroligu koju nikada nisu niti ce ikada igrati u ovom formatu.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 20:53) # Link komentara

Mozda ovde ima botica ali botine kao tebe nema u Srbiji.
A kada ti kao takav kazes nesto na temu botovanja to ima tezinu kao sneg na plus trideset.

dure

pre 3 godine

klasika od tkz navijaca;posle pobede nad CSKA,sampioni,Obradovic kralj,a veceras,on blage veze nema..pa zar niste jos naucili nista o kosarci ovih 5,6 godina koliko je pratite

E

pre 3 godine

Moja analza....da smo mogli da pobedimo mogli smo......da je Himki realno jak kao zemlja po imenima jeste.....da je daleko od forme jeste....mi, pa sada smo dosta dobro pokriveni na svim pozicijama ali tek ima mnogo da se radi da se to uigra.....Sasa je odlican trener i ako bude mogla da se igra sezona mislim da mozemo da se borimo za top 8....imamo razlicite igrace koji mogu da odgovore razlicitim protivnicima i razlicitim igracima.....O Brajant je biti veliko pojacanje malo je izgoreo u zelji, Teri tu sa ovakvim centrima nije mogao ali isto ce biti veliko pojacanje.... a Kuzmic nije vise sto je bio i nikada vise nece biti....najvise me brine Hol dosta gresaka i mnogo promasaja on pre svega mora bolje....ostalo manje vise ok prema ocekivanjima i mogucnostima....steta za ovu utakmicu no idemo dalje!!!!

zemunski kej

pre 3 godine

I sta kazete Himki jak ko zemlja,Osvaja Ligu Evrope. Pa nece biti ,ovo im je tek prva pobeda,izgubili su od Zalgirisa,Makabija,Baskonije,Reala...izgleda da ovo ipak nije ta godina. Ali ABA mozete da uzmete.

KKP

pre 3 godine

komentator Sportkluba firca na Loyda... McCollum se dize na trojku, ovaj viče Loyd, Loyd... jel ima neko na Sportklubu da zna komentarisati košarku ybte????
(blah, 30. oktobar 2020 19:48) ima,radojevic..al on ne podnosi i ne prenosi ove

Milan

pre 3 godine

Sudije su ih pustile da biju koliko hoće u reketu, tako da je šut morao da bude bolji da bi ih dobili, a šut nam je u drugom stao. Plus trener previše forsirao ovog O'bryanta koji samo što je došao, a Himki je inače ekipa za respekt i imali su sve poraze samo zato što su bili desetkovani koronom. Idemo dalje, izvući lekcije i biće bolje. Nije smak sveta.

Avangarda iz Prislonice

pre 3 godine

Da li je moguće da se javljaju jugosloveni posle -9, Šarloatana, Borca, Burgije, sinoćnje petarde? Njima je sezona u fudbalu i basketu gotova u oktobru a oni još prate sport hahahahaha pa da ih nema trebalo bi ih izmisliti.

mali uplakani

pre 3 godine

Gazi.. Zvezdanu...
(Milos, 30. oktobar 2020 20:05)

Svaki poraz Čovićevih pudlica je pobeda pravde
(Pkijg, 30. oktobar 2020 20:04)

Malo radosti i za njih, ne zamerite im na tome...siromasi

Dušan

pre 3 godine

Najjači su komentari navijača limara koji se podsmevaju,a gube od nekih levata kod kuće.Mi bar bijemo prvaka evrope,ovo je evroliga,biće poraza ali biće i pobeda.Jedino vaš kompleks se neće izlečiti.

zoran

pre 3 godine

Obradovic katastrofalno vodio tim. Kao i protiv CSKA, samo je tad Lojd sve pogodio. Problematična selekcija. Hol nije igrač za EL, bogami i Volden upitan. Lojdu dozvoljeno iživljavanje. Dvojica 35-ogodišnjaka Kuridza i Simonovic, takodje, ne mogu da igraju. Teri potpuni promašaj. Važno je da se Radanov i Simanic ne skidaju. Pa da je tako rodjeno ranije Obradovic bi igrao srpsku ligu.

kon

pre 3 godine

Zbog vas i vasih ogromnih para sto ste ulozili u silne strance napravice top12 da udjete vise i taj fajnal for da mozete reci da ste i vi nesto uradili u kosarci...

Srle

pre 3 godine

Walden ugusio sve bitne napade i pogodio dve trojke kad je reseno sve.Pitam se jel on igra samo za sebe. Sved potrosio vreme u poslednjih 2 min bez ikakvih problema i udvajanja prosto ne razumem.

fancy

pre 3 godine

Falio je Hall sa kosgeterskim ucinkom, nek se forsirao O'Briant..bukvalno od sledece utakmice kad se naviknu jedni na druge kidace. Neke relacije u timu i uloge ne smeju da se poremete dolaskom novog igracaa, mora Davidovac vise i bolje. Glavu gore bice ovo dobra sezona

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Dobro je ovo. Danas nije isao sut, O’brajantu je prva utakmica, imali smo prazne minute i Himki koji je jaka ekipa sa iskusnim igracima je ovo prelomila. Himki je isao i sut veceras, ali ok. Neke ciste faulove nam nisu sudili ali to svakako nije uzrok poraza. Oni sto mene raduje i sto mi se svidja je da mi peglamo ozbiljnu odbranu svih 40 minuta. Napad ce doci vremenom, to ce se popraviti. Bice Zvezda prava za mesec-dva.

Алекса

pre 3 godine

Kako smo vam samo uvalili ovog Voldena.Batica veze s' vezom nema,iz napada u napad gubi lopte.Mekintajer je za njega Lester Bo Mekejleb lično!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Goran Loznica, 30. oktobar 2020 19:24)

Баш нешто гледах ону утакмицу која је пустила воду иза још једне кошаркашке легенде СРЈ и размишљам како је Мекинтајер Лестер Бо Мекејлеб лично...верзија за Б лигу...

Kale_Pravi

pre 3 godine

Morao je da se desi i ovakav dan. Bice to mnogo bolje u buducnosti. Puno toga vremenom ce se posloziti. Do tada moramo istrpeti ove turbulence. Sportski pozdrav.

Seljak

pre 3 godine

Himki je daleko najlošiji tim u ovom takmičenju. Zvezda razmišlja da uđe u F8? Posle ove utakmice ne verujem da je to moguće. Toliko novca je uloženo a rezultati minimalni. Izgleda da je vreme da Čović odstupi.

mali uplakani

pre 3 godine

Ma daj još dva tri pojačanja, slabo je ovo. Samo sipaj u bure bez dna, mršavo je ovo...
(panter pudlica, 30. oktobar 2020 20:08)

Pa uplakani stvarno treba imati obraz i posle ponizavanja vaseg kluba u Cipićuripiću slati komentare o EL

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Satelit, uopste ne moras da pobedis Himki koji je jak kao zemlja u gostima. To sto su oni izgubili zbog problema sa koronom do sad u EL je druga stvar. Zvezda ce svakako biti bolja kada se jos vise uigraju igraci. Svakako cemo u ovoj sezoni imati velikih pobeda kao i velikih poraza. Cilj je doci do top 8 sto je svakako moguce. Sezona je tek pocela i za sad nam sasvim dobro ide.

pera Limar

pre 3 godine

Cvrsta igra , nekad pobedis nekad izgubis to je sport. Imamo dobar tim I dobrog trenera Kako bude odmicalo vreme bice to bolje I bolje .

peki

pre 3 godine

(Cika Slave, 30. oktobar 2020 19:55)

Taj Burg,Berg,Borg...,je razmontirao Asvel koji će vas da razmotira,za par dana.
(+41, 30. oktobar 2020 20:09)

Zvezda razmontirala Liverpul, a ovi potom osvojili Ligu šampiona. Analognim tumačenjem, kao što je tvoje, Czv je osvajač prošlogodišnje LŠ.

TRENER

pre 3 godine

Ima li kod nas neko ko sme da kaže kao Dino Rađa,da je košarka u regionu uništena zbog prepucavanja tri kluba
I bolesnih ambicija tri čoveka što bacaju državne pare.Dovođenjem istrošenih ispovređivanih zaboravljenih crnih igrača uništili su nešto što se decenijama stvaralo.80 americki afričkih indijanaca igra u ABA ligi a ni na vidiku igrača iz regiona koji obećava sem donekle Jaramaz Simonovic (mega)Petrušev.Za par godina neće nas biti ni na mapi košarkaškoj

mali uplakani

pre 3 godine

Još 3-4 amerikanca i pali se mašina

Sve bliži top 14
(Lokiš, 30. oktobar 2020 20:02)

On je srecan. Njego zivot napokon ima smisla. I ne samo njego, saleteli se uplakani pa,lece frustracije.
Shvatite ih

Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu

pre 3 godine

Vidiš ja se ne nih mnogo hvalio učešćem u EL. Nikada niste prošli grupu sa više pobeda od poraza. Čak ste u grupi od 6 timova otišli dalje i sa dve pobede uz pomoć Želljka. Drugo. Nikada niste igrali ovaj format takmičenja. Treće. Sastav grupa Lotomatuka, Virtus, PAOK, Olimpija, Šarloa, Rytas itd. Četvrto. Rosteri ekipa. Koledž igrači koji danas u Evropi igraju za ipak slabije ekipe
(Ogi, 30. oktobar 2020 20:28)

može biti istinita tvoja statistika, ali pišu se i pamte konačni uspesi(a koje sam naveo). Ali smo uvek učestvovali na bazi rezultata.

Vi ste učestvovali 3x iako niste to zaslužili na terenu.
igrali ste umesto Igokee, Cibone a igrate i ove godine...

cole

pre 3 godine

Tu bi trebalo igrati na Kuzmu, kao 2015 kad ga je Jovke hranio loptama
(Demar Derozan, 30. oktobar 2020 20:05)

Kako ce igrati na kuzmica kad ovaj fizicki nije u stanju da odigra malo jaci termin a ne evroligasku utakmicu

goran

pre 3 godine

hol 1/6 lojd 3/13 davidooovac 0/2, ostali niko ispod 50 posto sut. obradovic nagomilao igrace, ne mozes da u ovakvoj utakmici igras sa svih 12 igraca, rocestija u 4/4 nije uvodio, a ovaj za deset min deset poena 3-4 ass, ubacuje simonovica...

Opusteno

pre 3 godine

Ljudi, ajmo realno, da su Panter i Beron imali ovoliko suteva, bili bi bolji od Lojda, ja navijam na Partizan, ali pratim kosarku i gledam zvezdu. Jak igrac kao Sved probija odbranu, i deli lopte, nema tu odbrane, nema zvezda centra, pa Brajant da je valjao, uzeo bi ga neko do sad, Teri mrsav, tanak i odbrani, Lojd je dobar napadac, ali mnogo lopti troši

mali uplakani

pre 3 godine

Žitelji Železnika:solidno su odigrali vaši sugrađani. Nemam šta da zamerim.
(Dušan, 30. oktobar 2020 20:05)

Kad si bio...mal, komsija te...
Jel tako Dusane ? I sad "osecas posledice" ?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Прва побједа и то баш против нас. А добро смо се држали. Кад се овакве утакмице не побјеђују тешко ће се онда ићи у наредни круг. Ал ајд има се још доста играти. Мора то боље.

Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu

pre 3 godine

Puca mezimče u podmoskovlju.
(Teletebisi Sever, 30. oktobar 2020 19:11)

Vi ste u Moskvi pucali sa minus 41 i datim koševima manje od 50. Još ne prevazidjeno
(a što?, 30. oktobar 2020 19:46)

13xEL
4xFF
1xchamp

To je još neprevaziđeno...

Srdjan

pre 3 godine

O’Brajant da 6 litara mleka, pa prospe 8 litara. Nadam se da ce biti bolji u sledecim utakicama. Volden pozrtvovan u odbrani, ali neshvatljivo konstantno bezidejno zaustavljanje na liniji 3 poena iz kog nemamo nista. Loyd preforsirao, ali opet najbolji. Davidovac u strahu. Nad Kuzmicem faul u prvom poluvremenu kada je pokusao da zakuca. Tu je trebalo da se pobuni kod sudija, da stekne malo autoritet. Hol je ,,najpismeniji” igrac u timu. Rocesti je visak, kao i Simonovic. Nadam se da se nece produziti ugovor sa Rocestijem i da ce umesto njega doci neki dobar suter sa boljom gradjom i kvalitetnijom odbranom. Sve u svemu tim nam nije los, ali je u poslednje 2 utakmice u blagom padu. Nadam se boljim utakmicama u sledecim danima.

Dusan Uros

pre 3 godine

Biće još ovakvih utakmica ali "rastemo" polako pa dokle stignemo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markobg, 30. oktobar 2020 19:57) # Link komentara

Vi samo finansijski rastete iz godine u godinu, takmicarski dve nule.
I zato je svaki poraz fmpa Bozja pravda za Srpski narod.

kkkkk

pre 3 godine

Igrali smo večeras u gostima, sledeće kolo idemo u goste bajernu pa dočekujemo real i onda gostujemo armaniju i barsi. Pet teških gostovanja u šest kola. Stvarno svaka čast

satelit

pre 3 godine

PONAVLJAM! Zvezda ce imati ISTU sezonu u EL kao i proslu!Ovakava gostovanja ako si pravi moras da pobedis,pa neces valjda vijati pobede u gostima protiv Barse i Reala?

naše će sene ...

pre 3 godine

Ima li kod nas neko ko sme da kaže kao Dino Rađa,da je košarka u regionu uništena zbog prepucavanja tri kluba
I bolesnih ambicija tri čoveka što bacaju državne pare.Dovođenjem istrošenih ispovređivanih zaboravljenih crnih igrača uništili su nešto što se decenijama stvaralo.80 americki afričkih indijanaca igra u ABA ligi a ni na vidiku igrača iz regiona koji obećava sem donekle Jaramaz Simonovic (mega)Petrušev.Za par godina neće nas biti ni na mapi košarkaškoj
(TRENER, 30. oktobar 2020 20

Mislim da nije u tome problem ( u 80 Amerikanaca) , problem je u “ bazi” deca vise vise u kladionici nego na treningu, o drogi , natalitetu da ne pričam. Plus los rad sa onim koni hoće da treniraju, evo primer Mega uspe 5,6 igrača a 50 ih propadne sto zbog povreda ka klinci još ( znam 5 slucsjeva) što zbog drugih razloga.

Milanče

pre 3 godine

Penzioneri Niša mole dr Čovića da stane sa kupovinom igrača ,kako bi redovno bile isplaćene mukom zarađene pare ....Imajte milosti Nebojša...

cole

pre 3 godine

Zabrinjavajući poraz. Himki je prosečna ekipa i ovo se moralo dobiti s obzirom na igrače koje smo doveli. Mislim da je stvarno vreme da se Kuzmiću zahvale jer čovek ali stvarno nije igrač za EL.
(Neđo Valderama, 30. oktobar 2020 19:52)

Zasto je zabrinjavajuce??

Sved, mekalum, tima, miki, buker, monro, jerebko, top3 sastav po imenima i jos kad ovako krene sveda ili mekaluma dobice svakoga

2CRAZY

pre 3 godine

Ako se želi proci u drugu fazu mora se dobiti nešto na strani a kako izgleda teško ćemo ostvarivati pobede na strani.
(Delija, 30. oktobar 2020 20:38)

Ne brini, tesko cete vi dobijati i na domacem terenu ;)

NastyB

pre 3 godine

Ništa strašno, poraženi, pa šta, nije smak sveta. Himki je strašan tim kojem je ovo tek druga utakmica u punom sastavu.
Ma kako glupo zvučalo kad imaš neujednačen sudijski kriterijum to potpuno ubije ritam igre. Nisu sudije pravile kardinalne greške, ali kad ne dosuđuju one sitne faulove i udaranja po rukama igrača Zvezde, a zauzvrat najmanji dodir igrača Himkija bude faul onda i igračima bude jasno gde to vodi. Jednostavno shvate da nema potrebe da se trude, pa zato i bude pad u igri. Čista psihologija. Čak ni Lojd nije probao ulaze pod koš jer kad znaš da će te razbiti pod istim bez faula, onda i nema potrebe da probaš.
No, dobro, ovo je utakmica u kojoj se O Brajant tek uigravao, sve ovo će biti još bolje, u to ne sumnjam.

panter pudlica

pre 3 godine

Pa uplakani stvarno treba imati obraz i posle ponizavanja vaseg kluba u Cipićuripiću slati komentare o EL
(mali uplakani, 30. oktobar 2020 20:24)

Ma glavno da vi navijači predgrađa imate obraz. Baš diskutabilno...

g.m.

pre 3 godine

Napisao pre 2 nedelje I da ponovim ... Zvezda nema bolji tim nego prosle godine ... Ako "Prangijanje" stane nista ... Zvezda nema centra , vaznog srafa "Basketa" kao igre , ... Sakota bollji trener od Obradovica...

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Previše crnih minuta, pomračenja, loših rotacija, ne vredi. Ne bih ih dobili 2 dana, ista utakmica kao sa Žalgirisom. Nismo naplatili dobru odbranu. Ne može bez šuta i kontri.

medrano

pre 3 godine

O Brajant je sebicnjak i samo ce da narusi harmoniju u ekipi. Tako je to kad imas gomilu Amera u timu a svako zeli da se istakne i bude glavni.

satelit

pre 3 godine

PONAVLJAM! Zvezda ce imati ISTU sezonu u EL kao i proslu!Ovakava gostovanja ako si pravi moras da pobedis,pa neces valjda vijati pobede u gostima protiv Barse i Reala?

a što?

pre 3 godine

Ništa strašno ali mene brine nešto drugo. Raspored. Posle Bajerna meč u ABA a onda 11 Nov meč u gostima protiv Asvela a već 13 Nov u Beogradu protiv Reala. Znači ako se ne plati čarter u Beograd se vraćaji 12 Nov. Umor i nema treninga i odmah meč sa Realom koji je u normalnim okolnostima migao da se dobije

mali uplakani

pre 3 godine

Taj Burg,Berg,Borg...,je razmontirao Asvel koji će vas da razmotira,za par dana.
(+41, 30. oktobar 2020 20:09)

Mesas babe i zabe. EL i EK. Kada ces to napokon da shvatis ?

Obozavam Plamlija

pre 3 godine

Jeste bilo lose, ne katastofalno. Najvise me nervira kada isti ljudi posle CSKA velicaju igrace, a posle jedne cetvrtine ili poteza te iste igrace pljuju. Ne moze svaka utakmica da se dobije! Igra i protivnik i trener nema dzojsik i ne igra 2k. Nije Zvezda Real niti je Partizan Barsa, ali su nasi i takve kakvi si treba ih podrzati i kad gube.

Demar Derozan

pre 3 godine

Zvezda je mogla da dobije veceras jer je zaustavljen Sved, ali su zanemarili McColuma koji je dobat napadac, on je brat poznatog Nba igraca JC McColuma koji igra mislim u Portlandu. Izgleda da smo odlucili da resavamo tekme akcijama i sutem spoljne linije iskljucivo,stp nije dobro. Nagomilani su visoki igraci, Kuzma, Teri, Obrjant, Rit, Kuridza itd a mi smo potpuno bez u unutrasnje igre. Tu bi trebalo igrati na Kuzmu, kao 2015 kad ga je Jovke hranio loptama, a uspesno menjao Cirbes. Cini se da Rit vise nije potreban u rotaciji, s Obrajant ne treba iskljucivo da sutira iz daljine, cesto i preko ruke, mora da igra vise na kontakt, ima fizikalije!

sasha the red Baron...

pre 3 godine

Nudio se Himki 30 minuta,i koliko je samo prilika Zvezda propustila...
A onda je sve stalo u zadnjoj cetvrtini i Himki ni kriv ni duzan,dodje do pobede...

Dusan

pre 3 godine

Zanimljivi kometari navijaca koji veze nemaju o kosarci i naravno Grobara posle one blamaze od sinoc. Ovaj tim Himkija je zemlja. Prvi put su kompletni. Mi smo neuigrani i igrali smo u gostima. Lagano cemo se prosetati do plej ofa.

legionar993

pre 3 godine

dovedes Uskokovica i Radanova da ti sede na klupi kao i Simanic i onda sebe naziva trenerom...kad napravi igraca za reprezentaciju nek se javi

Ogi

pre 3 godine

Vi ste u Moskvi pucali sa minus 41 i datim koševima manje od 50. Još ne prevazidjeno
(a što?, 30. oktobar 2020 19:46)

13xEL
4xFF
1xchamp

To je još neprevaziđeno...
(Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu, 30. oktobar 2020 20:06)

Vidiš ja se ne nih mnogo hvalio učešćem u EL. Nikada niste prošli grupu sa više pobeda od poraza. Čak ste u grupi od 6 timova otišli dalje i sa dve pobede uz pomoć Želljka. Drugo. Nikada niste igrali ovaj format takmičenja. Treće. Sastav grupa Lotomatuka, Virtus, PAOK, Olimpija, Šarloa, Rytas itd. Četvrto. Rosteri ekipa. Koledž igrači koji danas u Evropi igraju za ipak slabije ekipe

jastreb

pre 3 godine

jel.vi objavljate komentare prema politickom opredeljenju ? znate je sam neopredeljen pa kako hocete objavite ili ne sv e mi je svejedno !

Dare_cz

pre 3 godine

Dobra utakmica.Odlicna njihova odbrana u drugom poluvremenu,razigrao im se i Mecalum i na kraju zasluzena pobeda.Imaju mnogo dobru ekipu ove sezone.Idemo dalje,napred Zvezdo

lifeisgood

pre 3 godine

Kao sto napisah pre neki dan da O Brajant previse snazan a dosta spor,sut polovican,nece biti previse vajde od njega,Rit je mnogo bolja opcija i ne treba mnogo kukati ovo je Himki morao dobiti posle 6 poraza zaredom u VTB i Euroleague...

nemi posmatrač

pre 3 godine

Nije sunovrat u 4/4 to je posledica +5 u 3/4 i neodgovorne igre.
Ima i preteranog forsiranja O'Brajana ...realno nije Sale morao da ga uvodi ovde u ritam ili u tim.
Lojd ponovio Fener izdanje ...
Manjak hrabrosti kod ostalih ili Saletova želja da Lojd i O'Brajan imaju svoj šou.
Šteta uvek neke gluposti sa ovim Himkijem.

Opusteno..

pre 3 godine

Nema Lojda, nema Zvezdee covek je 70% tima. Tek ce nastati problem, kad ga budu bas cuvali. Jer ga do sad nisu shvatali ozbiljno! Videcemo kako ce tad biti, mada Aba nije merilo tu ste ubedljivo najjaci!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ali najaci su mi Ostojini botici koji posle poraza od Cacka i Burgera dolaze da komentarisu Evroligu koju nikada nisu niti ce ikada igrati u ovom formatu.

srbija

pre 3 godine

Realno, šta je zvezda sve nakupovala ove godine, nema joj ravne u ExYU, a u Evropi realno može do f8, samo ako ne prave gluposti...
(Rokabili, 30. oktobar 2020 18:16)
Jel se zapitao neko odakle Zvezdi pare za ovolike strance u doba korone,i to u siromašnoj Srbiji? Jel to bati prosla tura pa častio malo.

mali uplakani

pre 3 godine

Davidovac 0
Simonovic 0
Dobric 2
Lazic 5
Cuvena skola fmp akademije.
(Dusan Uros, 30. oktobar 2020 20:10)

Nije te blam da ti komentarises kosarku ?
A, da...mozga bez

satelit

pre 3 godine

PONAVLJAM! Zvezda ce imati ISTU sezonu u EL kao i proslu!Ovakava gostovanja ako si pravi moras da pobedis,pa neces valjda vijati pobede u gostima protiv Barse i Reala?

bane

pre 3 godine

Boskovicu aj da vidim dal ces mi pustiti komentar
Nikad neceste stici Partizan on je bijo prvak evrope bez ijednog stranca a vi nakokali amere kobejagi stub srpstva kolike imtate komplekse Partizana da na silu nesto da napravite.

MT Vračar

pre 3 godine

Evo malo srece za Wild Cardse...
Posle Nisa, Libereca i Burga (Berga, Borga... kako god da se zove velikan koji ih je razmontirao u Beogradu) Himki je mala uteha za navijace "institucije"...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 30. oktobar 2020 19:55)

Sve razumem, ali vi nekoga da nazivate Wild Cards, sa tri nezaslužena učešća u EL...

zakljucak

pre 3 godine

Auuu,stavih na H2 200 eura...falim te boze,bar 170 zaradih jedva...A zamalo da odigram cistu 2,tu bi se bas zeznuo,nago kad videh da Himki nema jos pobedu odustadoh. Zvezda ce igrati tolo,hladno kao i vecina klubova.Moze biti 6-7,a i 15-16ta.

shklompocna

pre 3 godine

Nikad neceste stici Partizan on je bijo prvak evrope bez ijednog stranca a vi nakokali amere kobejagi stub srpstva kolike imtate komplekse Partizana da na silu nesto da napravite.
(bane, 30. oktobar 2020 20:07)

Isto ko sto vi necete biti prvaci evrope i sveta u fudbalu.

Bocko

pre 3 godine

Po meni, ovo je poraz Obradovica. Ko nije gledao utakmicu pomislio bi da je O Brajent za pocetak odigrao solidno. Medjutim odigrao je veoma lose i najvise doprineo porazu. Prosto je neverovatno da mu je Obradovic dozvolio toliku slobodu u igri, koju je ovaj zloupotrebio. Naravno da ce biti bolje, ali za pocetak sto je mnogo-mnogo je! Sudar Kuzmica i O Brajenta-primljena trojka, auto kos Terija i promaseno zakucavanje Kuzmica, samo to je dovoljno za poraz.

korona šampioni

pre 3 godine

Vi ste u Moskvi pucali sa minus 41 i datim koševima manje od 50. Još ne prevazidjeno
(a što?, 30. oktobar 2020 19:46
Vi ste pucali sa minus 41 ,ovde u Beogradu, znas li od koga?

NastyB

pre 3 godine

Kako moze da sudi Radovic ?
(k-mir, 30. oktobar 2020 18:23)

Vodi se kao hrvatski sudija. I u ABA.
Inače, jedno 3-4 školska primera faula nisu suđena za Zvezdu, ali su im sudili 2-3 smešna koja to nisu bili ni jednog trenutka. Sasvim dovoljno za ove 4 razlike na poluvremenu i psihološki problem za nastavak utakmice.
Malo mmi je nelogično ovo ubacivanje O Brajanta ovako rano pošto se iz aviona vidi njegova neuigranost sa ekipom, ali će biti veliko pojačanje, u to nema sumnje.
Iskreno, i da izgubimo nije ništa strašno, duga je sezona, biće još poraza i pobeda, ali me raduje to što imamo takve igrače da gotovo nije bitno ko je u postavi. Usput, CSKA je vodio 14 razlike na početku treće četvrtine...

veliki strumf

pre 3 godine

Najgori meč u sezoni. Nismo imali jednog raspoloženog igrača. Džaba u 3/4 protivnik ne da 7 minuta kos iz igre kad u napadu to ne materijalizujes. Onda dodje MekKolum i napuni nam kos. Potpuno isto kao Heket prošle nedelje. Neverovatno da uvek bude neki igrač za kojeg nemamo rešenje. Razlika je sto smo tada i mi pogadjali. Šteta, ovo je bez problema moglo da se dobije. Čim Lojd nije u ritmu, šanse su nam minimalne, a on je bio slab veceras. Često nam se svih ovih godina dešava da izgubimo od ekipe koja je u seriji poraza, a Himki ne pamti kad je dobio zadnji meč. Ovaj poraz nam može mnogo naskoditi.

veliki strumf

pre 3 godine

Svedu ne dosude čist faul (trebao da mu bude treći) a onda mu daju dva bacanja posle nepostojeceg faula. Strasno! Evo sad mu sudise taj treći koji bio toliko očigledan pa morali.

goran

pre 3 godine

e voldene voldene sad dajes trojke kad je sve reseno, pa sutni i kad se lomi, a ne da ne znas ni kad istice napad. dakle bice i ove godine borba do 4-5 kola pre kraja za osmo mesto, na kraju opet 11-12. poremeti brajant veceras sve

blah

pre 3 godine

komentator Sportkluba firca na Loyda... McCollum se dize na trojku, ovaj viče Loyd, Loyd... jel ima neko na Sportklubu da zna komentarisati košarku ybte????

goran

pre 3 godine

volden ocajan, razumem ja obradovica ok je defanzivac sto je retkost za nekog pleja, ali toliko neodlucnosti u napadu, toliko izgubljenih sekundi napada u mestu da nista ne uradi, ocajne odluke, jos gora selekcija suta, extra fizikalije ali dzaba kad za kosarku treba i mozak

Cika Slave

pre 3 godine

Evo malo srece za Wild Cardse...
Posle Nisa, Libereca i Burga (Berga, Borga... kako god da se zove velikan koji ih je razmontirao u Beogradu) Himki je mala uteha za navijace "institucije"...

uvalitisestri

pre 3 godine

Kako smo vam samo uvalili ovog Voldena.Batica veze s' vezom nema,iz napada u napad gubi lopte.Mekintajer je za njega Lester Bo Mekejleb lično!
(Goran Loznica, 30. oktobar 2020 19:24)osoba pod tim nikom koju pokušavaš trolovati...

veliki strumf

pre 3 godine

Ba šta nam liči ova igra u 4/4??? Bez ikakve ideje i MekKolum sasipa 8 poena uzastopno. Himki ekipa koja prima gomilu koševa, retko ispod 80 a mi ne znamo kako kos da damo. Gomilu otvorenih šuteva su promašili Lojd, Hol, Volden... Neverovatno očajan šut bas kad treba.

a što?

pre 3 godine

Puca mezimče u podmoskovlju.
(Teletebisi Sever, 30. oktobar 2020 19:11)

Vi ste u Moskvi pucali sa minus 41 i datim koševima manje od 50. Još ne prevazidjeno

Fenomen

pre 3 godine

Slaba igra Zvezde. Trener će imati mnogo problema da obuzda sebičluk i carinjenje lopte od strane gomile Amera koje imamo. Svako od njih igra za sopstvenu statistiku, u odbrani slabo preuzimaju. Pojedinačni kvalitet nije sporan, ali kolektivna igra je nešto drugo. Ovaj O Brajant puca od prepotencije i strašno me iritira. Obradović veoma slabo vodi ovu utakmicu...pukli smo od slabijeg tima. Njemu na dušu.

Goran Loznica

pre 3 godine

Je li ono Simonovic zamalo da da trojku od table iz coska!?
(Zabjelcanin??, 30. oktobar 2020 19:30)
Grobar sam,al nema potrebe za kompleksima..Da pratiš utakmicu video bi da Simonović nije ni ulazio do sada u igru..Evo ga tek sad ulazi prvi put.

Ac

pre 3 godine

Sad sam gledo i necu vise ...samo je potvrdio ono sto odavno znam a da obradovic veze nema ....ljudi su 35 minuta konstantno losi i mi ne vodimo 9 10 razlike nego smo u egalu plus ovaj jedino sto zna da forsira odbranu i mjesa igrace ne zna smiriti igru igrati malo duze i rezonske napade ...jebes ovakvu kosarku daj nam nasu djecu da gledamo kako igraju kosarku ...

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Svedu ne dosude čist faul (trebao da mu bude treći) a onda mu daju dva bacanja posle nepostojeceg faula. Strasno! Evo sad mu sudise taj treći koji bio toliko očigledan pa morali.
(veliki strumf, 30. oktobar 2020 19:15)

Evo Volden napravi cist faul u napadu laktom u facu pogodi covjeka i jos dobi faul za njega.

Milan

pre 3 godine

Na kraju je himki taman toliko jači. Zvezda je šansu prokockala početkom druge četvrtine kada rusima ništa nije ulazilo a zvezda propustila puno otvorenih šuteva.

sever

pre 3 godine

Trenerski cas za Obradovica...njegov poraz, kao i protiv Fenera i Zalgirisa...

Medjutim, cim on sa ovakvim timom igra protiv Mege sa najjacim igracima i jedva dobije na jednu loptu...daj Boze, ali.......

zoran

pre 3 godine

Losa Zvezda.... Teri bas tanko, O brajant tresla se gora rodio se mis, Hol isto tanko kao i Volden i Rocestu...Lojd najkorisniji ali ogroman potrosac lopti, za 3 mu ne ide.
Sved radi sta hoce i to sa slabim sutem za 3 za svoj standard.
- Tesko da Zvezda ovde moze do pobede posebno jer su u skoku imperiorni.

kris

pre 3 godine

Sramotno vođenje utakmice od Sase Obradovica. Ovo ne liči ni na šta. Khimki je raspad od ekipe, a ovaj odlučio da razigrava OBrajanta. Jedino o čemu vodi računa je da ima tri crnca i dva bijelca u petorci. Volden nula, Hol nema ni šut, ni ulaz ni asistenciju. Sad je jasno da nemamo šta tražiti u EL. Jedino kad Lojd poludi i ubaci 30 poena možemo se nadati nekoj pobjedi.

Sića

pre 3 godine

Ovaj meč milijardu posto smo morali da izgubimo. Himki na 0:5, prva tri meča igrali sa juniorima, druga dva meča sa 8 igrača, danas konačno kompletni, a samo njihov Šved košta kao pola Zvezde.
E sada ono najvažnije, da li je ovo uopšte regularna EL, pola mečeva se odlažu, pola igraju ekipe bez nekoliko igrača zbog korona virusa, jedni igraju pred publikom, jedni pred praznim tribinama...

cole

pre 3 godine

Losa Zvezda.... Teri bas tanko, O brajant tresla se gora rodio se mis, Hol isto tanko kao i Volden i Rocestu...Lojd najkorisniji ali ogroman potrosac lopti, za 3 mu ne ide.
Sved radi sta hoce i to sa slabim sutem za 3 za svoj standard.
- Tesko da Zvezda ovde moze do pobede posebno jer su u skoku imperiorni.
(zoran, 30. oktobar 2020 19:03)

Pa kralju kako onda drzimo egal kad su svi losi

Markobg

pre 3 godine

Wolden kralj nebitnih poena , nabio je poenterski učinak da neko ko nije gledao utakmicu može slobodno da kaže solidna partija a u stvari još jedna loša i nepovezana utakmica.

Biće još ovakvih utakmica ali "rastemo" polako pa dokle stignemo.

Miki Niš

pre 3 godine

Da li se zna nesto za karte za finale Evropa lige u fudbalu u Gdanjsku,hoce li Delije da dobiju kontigent ,da li se zna kakva ce biti koreografija ...jedva cekam finale...

Munja

pre 3 godine

Davidooovac, kako para usi Ilija sine....
(caedmon, 30. oktobar 2020 18:18)
Pluskvamperfekat: SIMOOOOONOOOOVIC
Prezent: OBRAAAAAJAAANT

Rokabili

pre 3 godine

Mislio sam da će ovo biti bolje... Ovako, Zvezda ima solidne igrače, ali nema koncept, premalo srpskih igrača koji grizu, ovo malo što ima je tu da popunjava rupe, trči okolo bez nekog učešća u napadu... Fali dodavanja, akcija, pametne igre... Ovako svaki amer hoće za sebe, ali ne može tako... Poraz je pokazao da nema ništa od F8 realno... A moglo je, mislim da i Obradović baš ne zna šta radi potpuno, ne sviđa mi se njegovo viđenje igre, sa previše izmena...
Btw što Uskoković i Radanov ne odu negde, ovde neće ni klupe videti....

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Baš šteta. Bili su 2-3x tokom prve i treće četvrtine zreli za +10 ali naše gluposti, nedostatak bekovske podrške Lojdu je ipak bilo previše. Ne može Hol da promaši sve živo, Volden da gubi lopte i vreme, Davidovac da opet bude pasivan itd. Teramo dalje, samo samo da smo zdravi. Podrška momcima!

Neđo Valderama

pre 3 godine

Zabrinjavajući poraz. Himki je prosečna ekipa i ovo se moralo dobiti s obzirom na igrače koje smo doveli. Mislim da je stvarno vreme da se Kuzmiću zahvale jer čovek ali stvarno nije igrač za EL.

Radonja car

pre 3 godine

Imamo još da učimo. Fali dobar pik u trEnucima kada nam trebaju sigurni poeni.Sale i ekipa moraju zajedno da rastu kroz utakmice kao onda sa Dejom. Imamo puno materijaLa. Napred Zvezda!

Goran Loznica

pre 3 godine

Kako smo vam samo uvalili ovog Voldena.Batica veze s' vezom nema,iz napada u napad gubi lopte.Mekintajer je za njega Lester Bo Mekejleb lično!

veliki strumf

pre 3 godine

Pocetak sa O’Brajantov ispostavio se kao potpuni promašaj. Neverovatno da su 3 od 4 napada išla na njega, plus je ostavio Jerebka potpuno samog na trojci. Kuzmic izgleda smešno pored Monroa, sto je i očekivano.

kris

pre 3 godine

Moram priznati da mi nije najjasnija uloga ovog Brajanta.U prvoj utakmici je za poluvrijeme uzeo vise suteva nego Lojd,Volden i Rocesti zajedno.U odbrani ga Miki razbija.Ekipa je bila dosta homogena do sada i znalo se ko sta radi,dok se u ovoj utakmici ne zna nista.Kao sto nekovec napisa,nekako smo nedoreceni,cini se da s lakocom mozemo otici nas 10-15 razlike,ali to ne cinimo,vec losijeg protivnika vracamo u zivot.Nadam se boljem drugom poluvremenu.

mali uplakani

pre 3 godine

Sad vidim ovaj Khimki je drao Zvezdu 40 razlike.
(Zabjelcanin??, 30. oktobar 2020 18:37)

Aha, u EL koju nisi ni gledao uzivo.od kada si se zamomčio

goran

pre 3 godine

o brajen onaj tipican amer statisticar, kakav crni tim, umislio da je harden jednom je zavrsio 1 na 1, sut1/7 samo zbog njega -4 na poluvremenu. nece zvezda ovo dobiti, ovi njihovi miki i monro ispod kosa kudaju.

Džoni

pre 3 godine

Samo treba stiskati ove još jače, neće moći oni ovaj tempo do kraja da izdrže, s' obzirom da su roviti a treba im i ovog indijanca dobro izmoriti i onda su gotovi. Možda previše komplikujemo i to bez potrebe jer može lepo da se igra protiv ovih, samo ritam i što jednostavnije.

veliki strumf

pre 3 godine

Previše je Sasa dopustio O’Brajantu. Čovek tek stigao, ima nula kredita, a ispucavao se kao blesav od samog početka. Koliko promasaja, koliko nerezonskih šuteva, gubio i lopte, u odbrani bas slab! Nije mi jasno da ovoliku slobodu u igri ima. Dok je na početku bio u igri gubili smo 8-1. Na kraju poluvremena opet u igri - od 40-38 on se glupira i gubimo 40-44 poluvreme. Ne mogu da verujem da mu Sasa ovoliko dopušta. I ti sutevi s jedne noge... Vidi se da ima želju da se dokaze ali to radi skroz pogrešno i mnogo je više štete nego koristi od njega. Zato sto mu je previše lopta u rukama, Lojd nema ritam u napadu. Šteta sto gubimo na poluvremenu jer je Himki masu šuteva promašio. Odbrana je loša, mora to da se zategne.

mali uplakani

pre 3 godine

Nedostaje pravi centar, trojka, pa i dvojka. Očekujem da se to ispravi tokom vikenda, jer nam budzet to dozvoljava.
(Vasilije, 30. oktobar 2020 18:33)

Ali tebi kompleksi ne nedostaju. Imas ih za petoro

k-mir

pre 3 godine

Kako moze da sudi Radovic ? I onda neki pricaju u sukovu interesa pa ovo ne da ne sme da iz iste lige i iste zemlje sudi sudija ekipi,ali u ovoj situaciji nas on najvise krade zato i ima dozvolu,sramota sta nam radi obozavatelj dela dula dukljanina

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Onaj faul nad Lojdom u zadnjem napadu da se ne svira je smesno. Dobro ovo izgleda, Himki je jak ko zemlja, ali za sada smo u egalu. Idemo dalje momci.

Underground

pre 3 godine

Nije lose ali mora bolje...kakave igrace Zvezda ima...jaooooo...samo da se uigraju igraci koji su skoro dosli...opak tim...opet to ne mora mnogo da znaci ako se ne ustimuju i ako nema "hemije" medju igracima...

Nikola Mala Moštanica

pre 3 godine

Za sve vas koji se pitate zasto Ilija Kovačić na drugačiji način akcentuje "Davidovac", pa zato što je to ispravan način. Sam Davidovac tako izgovara svoje prezime.

A valjda čovek zna najbolje kako se preziva. :)

Goran Loznica

pre 3 godine

Zvezda je u fenomenalnoj formi. Ako odigra kao protiv CSKA koji je institucija mislim da može da dobije ovaj meč. Pričam iz neutralnog ugla...

Goran Loznica

pre 3 godine

Očekujem pobedu Zvezda,mada neće biti nikako lako protiv Lokomotive Kubanj.Zvezda ima mnogo veću širinu u igri i boljeg trenera tako da mislim da će to prevagnuti.Sportski pozdrav!

MT Vračar

pre 3 godine

Evo malo srece za Wild Cardse...
Posle Nisa, Libereca i Burga (Berga, Borga... kako god da se zove velikan koji ih je razmontirao u Beogradu) Himki je mala uteha za navijace "institucije"...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 30. oktobar 2020 19:55)

Sve razumem, ali vi nekoga da nazivate Wild Cards, sa tri nezaslužena učešća u EL...

blah

pre 3 godine

komentator Sportkluba firca na Loyda... McCollum se dize na trojku, ovaj viče Loyd, Loyd... jel ima neko na Sportklubu da zna komentarisati košarku ybte????

Goran Loznica

pre 3 godine

Zvezda je u fenomenalnoj formi. Ako odigra kao protiv CSKA koji je institucija mislim da može da dobije ovaj meč. Pričam iz neutralnog ugla...

Milanče

pre 3 godine

Penzioneri Niša mole dr Čovića da stane sa kupovinom igrača ,kako bi redovno bile isplaćene mukom zarađene pare ....Imajte milosti Nebojša...

Fenomen

pre 3 godine

Slaba igra Zvezde. Trener će imati mnogo problema da obuzda sebičluk i carinjenje lopte od strane gomile Amera koje imamo. Svako od njih igra za sopstvenu statistiku, u odbrani slabo preuzimaju. Pojedinačni kvalitet nije sporan, ali kolektivna igra je nešto drugo. Ovaj O Brajant puca od prepotencije i strašno me iritira. Obradović veoma slabo vodi ovu utakmicu...pukli smo od slabijeg tima. Njemu na dušu.

Dusan Uros

pre 3 godine

Biće još ovakvih utakmica ali "rastemo" polako pa dokle stignemo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markobg, 30. oktobar 2020 19:57) # Link komentara

Vi samo finansijski rastete iz godine u godinu, takmicarski dve nule.
I zato je svaki poraz fmpa Bozja pravda za Srpski narod.

cole

pre 3 godine

Losa Zvezda.... Teri bas tanko, O brajant tresla se gora rodio se mis, Hol isto tanko kao i Volden i Rocestu...Lojd najkorisniji ali ogroman potrosac lopti, za 3 mu ne ide.
Sved radi sta hoce i to sa slabim sutem za 3 za svoj standard.
- Tesko da Zvezda ovde moze do pobede posebno jer su u skoku imperiorni.
(zoran, 30. oktobar 2020 19:03)

Pa kralju kako onda drzimo egal kad su svi losi

Noca

pre 3 godine

Ovaj lik što se potpisuje sa"gossa plaća željko "je totalno opterećen Partizanom. Na bilo koju vest, on komentariše Partizan. Dali mu je toliko detinjstvo upropašćeno, da za njega prosto nema spasa. Meni ga je iskreno žao. Evo sada je zvezda izgubila, nije da mi nije drago, ali to će trajati do sutra, dok ovaj lik pamti i komentariše sve poraze Partizana. Sportski pozdrav za sve navijače, bez obzira za koga navijaju.

panter pudlica

pre 3 godine

Pa uplakani stvarno treba imati obraz i posle ponizavanja vaseg kluba u Cipićuripiću slati komentare o EL
(mali uplakani, 30. oktobar 2020 20:24)

Ma glavno da vi navijači predgrađa imate obraz. Baš diskutabilno...

TRENER

pre 3 godine

Ima li kod nas neko ko sme da kaže kao Dino Rađa,da je košarka u regionu uništena zbog prepucavanja tri kluba
I bolesnih ambicija tri čoveka što bacaju državne pare.Dovođenjem istrošenih ispovređivanih zaboravljenih crnih igrača uništili su nešto što se decenijama stvaralo.80 americki afričkih indijanaca igra u ABA ligi a ni na vidiku igrača iz regiona koji obećava sem donekle Jaramaz Simonovic (mega)Petrušev.Za par godina neće nas biti ni na mapi košarkaškoj

dure

pre 3 godine

klasika od tkz navijaca;posle pobede nad CSKA,sampioni,Obradovic kralj,a veceras,on blage veze nema..pa zar niste jos naucili nista o kosarci ovih 5,6 godina koliko je pratite

....

pre 3 godine

Au ljudi, pa pogledajte sastav zvezde. Ozbiljna i skupa Evroligaska imena. Prosto da ne poverujes da zvezda iz godine u godine sve skuplji i skuplji sastav ima. Koji su to budzeti, koje su to plate za Terija, Brajanta, Lojda, Rocestija, Hola... ludilo....

Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu

pre 3 godine

Vidiš ja se ne nih mnogo hvalio učešćem u EL. Nikada niste prošli grupu sa više pobeda od poraza. Čak ste u grupi od 6 timova otišli dalje i sa dve pobede uz pomoć Želljka. Drugo. Nikada niste igrali ovaj format takmičenja. Treće. Sastav grupa Lotomatuka, Virtus, PAOK, Olimpija, Šarloa, Rytas itd. Četvrto. Rosteri ekipa. Koledž igrači koji danas u Evropi igraju za ipak slabije ekipe
(Ogi, 30. oktobar 2020 20:28)

može biti istinita tvoja statistika, ali pišu se i pamte konačni uspesi(a koje sam naveo). Ali smo uvek učestvovali na bazi rezultata.

Vi ste učestvovali 3x iako niste to zaslužili na terenu.
igrali ste umesto Igokee, Cibone a igrate i ove godine...

Radijator

pre 3 godine

Ali najaci su mi Ostojini botici koji posle poraza od Cacka i Burgera dolaze da komentarisu Evroligu koju nikada nisu niti ce ikada igrati u ovom formatu.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 20:53)

Polako brale...pa nece SNS vecno da bude na vlasti.

Goran Loznica

pre 3 godine

Kako smo vam samo uvalili ovog Voldena.Batica veze s' vezom nema,iz napada u napad gubi lopte.Mekintajer je za njega Lester Bo Mekejleb lično!

mali uplakani

pre 3 godine

Ma daj još dva tri pojačanja, slabo je ovo. Samo sipaj u bure bez dna, mršavo je ovo...
(panter pudlica, 30. oktobar 2020 20:08)

Pa uplakani stvarno treba imati obraz i posle ponizavanja vaseg kluba u Cipićuripiću slati komentare o EL

Bogdan platio Miku

pre 3 godine

Ali najaci su mi Ostojini botici koji posle poraza od Cacka i Burgera dolaze da komentarisu Evroligu koju nikada nisu niti ce ikada igrati u ovom formatu.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 20:53) # Link komentara

Mozda ovde ima botica ali botine kao tebe nema u Srbiji.
A kada ti kao takav kazes nesto na temu botovanja to ima tezinu kao sneg na plus trideset.

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Svedu ne dosude čist faul (trebao da mu bude treći) a onda mu daju dva bacanja posle nepostojeceg faula. Strasno! Evo sad mu sudise taj treći koji bio toliko očigledan pa morali.
(veliki strumf, 30. oktobar 2020 19:15)

Evo Volden napravi cist faul u napadu laktom u facu pogodi covjeka i jos dobi faul za njega.

veliki strumf

pre 3 godine

Pocetak sa O’Brajantov ispostavio se kao potpuni promašaj. Neverovatno da su 3 od 4 napada išla na njega, plus je ostavio Jerebka potpuno samog na trojci. Kuzmic izgleda smešno pored Monroa, sto je i očekivano.

srbija

pre 3 godine

Realno, šta je zvezda sve nakupovala ove godine, nema joj ravne u ExYU, a u Evropi realno može do f8, samo ako ne prave gluposti...
(Rokabili, 30. oktobar 2020 18:16)
Jel se zapitao neko odakle Zvezdi pare za ovolike strance u doba korone,i to u siromašnoj Srbiji? Jel to bati prosla tura pa častio malo.

mali uplakani

pre 3 godine

Davidovac 0
Simonovic 0
Dobric 2
Lazic 5
Cuvena skola fmp akademije.
(Dusan Uros, 30. oktobar 2020 20:10)

Nije te blam da ti komentarises kosarku ?
A, da...mozga bez

kris

pre 3 godine

Sramotno vođenje utakmice od Sase Obradovica. Ovo ne liči ni na šta. Khimki je raspad od ekipe, a ovaj odlučio da razigrava OBrajanta. Jedino o čemu vodi računa je da ima tri crnca i dva bijelca u petorci. Volden nula, Hol nema ni šut, ni ulaz ni asistenciju. Sad je jasno da nemamo šta tražiti u EL. Jedino kad Lojd poludi i ubaci 30 poena možemo se nadati nekoj pobjedi.

fancy

pre 3 godine

Falio je Hall sa kosgeterskim ucinkom, nek se forsirao O'Briant..bukvalno od sledece utakmice kad se naviknu jedni na druge kidace. Neke relacije u timu i uloge ne smeju da se poremete dolaskom novog igracaa, mora Davidovac vise i bolje. Glavu gore bice ovo dobra sezona

Seljak

pre 3 godine

Himki je daleko najlošiji tim u ovom takmičenju. Zvezda razmišlja da uđe u F8? Posle ove utakmice ne verujem da je to moguće. Toliko novca je uloženo a rezultati minimalni. Izgleda da je vreme da Čović odstupi.

peca

pre 3 godine

Od 77 poena domaći igrači dali 15, u prošloj 7. Gde ide srpska košarka? Ovo će se neminovno odraziti i na reprezentaciju. Gde su naši košarkaši? Gde ovo vodi? Još država sponzoriše ovo. Zašto?

Praznimmosnicenauplakanupastorcad

pre 3 godine

Gledam samo kako laprdate, tek pocetak sezone, jos ekipa ne uigrana sto je i logicno, u EL jos preko 30 utakmica, sta ste ocekivali ? Sale samo jako legendo, puna podrska tebi i ekipi !

Stipson.

pre 3 godine

Bogdan placa Miku, pa samo to Bogdan i moze nekog otpada iz Sakramenta koji ne igra odbranu da vam plati.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 21:53)

A jel možes da nam kaž?š ko tebe plaća da ostavljaš glupe komentare??

naše će sene ...

pre 3 godine

Ima li kod nas neko ko sme da kaže kao Dino Rađa,da je košarka u regionu uništena zbog prepucavanja tri kluba
I bolesnih ambicija tri čoveka što bacaju državne pare.Dovođenjem istrošenih ispovređivanih zaboravljenih crnih igrača uništili su nešto što se decenijama stvaralo.80 americki afričkih indijanaca igra u ABA ligi a ni na vidiku igrača iz regiona koji obećava sem donekle Jaramaz Simonovic (mega)Petrušev.Za par godina neće nas biti ni na mapi košarkaškoj
(TRENER, 30. oktobar 2020 20

Mislim da nije u tome problem ( u 80 Amerikanaca) , problem je u “ bazi” deca vise vise u kladionici nego na treningu, o drogi , natalitetu da ne pričam. Plus los rad sa onim koni hoće da treniraju, evo primer Mega uspe 5,6 igrača a 50 ih propadne sto zbog povreda ka klinci još ( znam 5 slucsjeva) što zbog drugih razloga.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ali najaci su mi Ostojini botici koji posle poraza od Cacka i Burgera dolaze da komentarisu Evroligu koju nikada nisu niti ce ikada igrati u ovom formatu.

marko992

pre 3 godine

To je još neprevaziđeno...
(Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu, 30. oktobar 2020 20:06)

Vidiš ja se ne nih mnogo hvalio učešćem u EL. Nikada niste prošli grupu sa više pobeda od poraza. Čak ste u grupi od 6 timova otišli dalje i sa dve pobede uz pomoć Želljka. Drugo. Nikada niste igrali ovaj format takmičenja. Treće. Sastav grupa Lotomatuka, Virtus, PAOK, Olimpija, Šarloa, Rytas itd. Četvrto. Rosteri ekipa. Koledž igrači koji danas u Evropi igraju za ipak slabije ekipe
(Ogi, 30. oktobar 2020 20:28)

Ni ja se nikada ne bih hvalio titulom u fudbalu,u ovom formatu je NIKADA ne bi osvojili.I ,sta sada,da nas je sramota sto smo osvojili te titule u oba sporta?!

Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu

pre 3 godine

Puca mezimče u podmoskovlju.
(Teletebisi Sever, 30. oktobar 2020 19:11)

Vi ste u Moskvi pucali sa minus 41 i datim koševima manje od 50. Još ne prevazidjeno
(a što?, 30. oktobar 2020 19:46)

13xEL
4xFF
1xchamp

To je još neprevaziđeno...

mali uplakani

pre 3 godine

Gazi.. Zvezdanu...
(Milos, 30. oktobar 2020 20:05)

Svaki poraz Čovićevih pudlica je pobeda pravde
(Pkijg, 30. oktobar 2020 20:04)

Malo radosti i za njih, ne zamerite im na tome...siromasi

E

pre 3 godine

Moja analza....da smo mogli da pobedimo mogli smo......da je Himki realno jak kao zemlja po imenima jeste.....da je daleko od forme jeste....mi, pa sada smo dosta dobro pokriveni na svim pozicijama ali tek ima mnogo da se radi da se to uigra.....Sasa je odlican trener i ako bude mogla da se igra sezona mislim da mozemo da se borimo za top 8....imamo razlicite igrace koji mogu da odgovore razlicitim protivnicima i razlicitim igracima.....O Brajant je biti veliko pojacanje malo je izgoreo u zelji, Teri tu sa ovakvim centrima nije mogao ali isto ce biti veliko pojacanje.... a Kuzmic nije vise sto je bio i nikada vise nece biti....najvise me brine Hol dosta gresaka i mnogo promasaja on pre svega mora bolje....ostalo manje vise ok prema ocekivanjima i mogucnostima....steta za ovu utakmicu no idemo dalje!!!!

mali uplakani

pre 3 godine

Taj Burg,Berg,Borg...,je razmontirao Asvel koji će vas da razmotira,za par dana.
(+41, 30. oktobar 2020 20:09)

Mesas babe i zabe. EL i EK. Kada ces to napokon da shvatis ?

medrano

pre 3 godine

O Brajant je sebicnjak i samo ce da narusi harmoniju u ekipi. Tako je to kad imas gomilu Amera u timu a svako zeli da se istakne i bude glavni.

goran

pre 3 godine

e voldene voldene sad dajes trojke kad je sve reseno, pa sutni i kad se lomi, a ne da ne znas ni kad istice napad. dakle bice i ove godine borba do 4-5 kola pre kraja za osmo mesto, na kraju opet 11-12. poremeti brajant veceras sve

legionar993

pre 3 godine

dovedes Uskokovica i Radanova da ti sede na klupi kao i Simanic i onda sebe naziva trenerom...kad napravi igraca za reprezentaciju nek se javi

korona šampioni

pre 3 godine

Vi ste u Moskvi pucali sa minus 41 i datim koševima manje od 50. Još ne prevazidjeno
(a što?, 30. oktobar 2020 19:46
Vi ste pucali sa minus 41 ,ovde u Beogradu, znas li od koga?

Sasa

pre 3 godine

Grr, jeste treba znati izgubiti lagano od Burga ili Burgera kuci u Cipripiju. Nije to lako.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 21:57) # Link komentara

Smaras za medalju. Ali ozbiljno.

satelit

pre 3 godine

PONAVLJAM! Zvezda ce imati ISTU sezonu u EL kao i proslu!Ovakava gostovanja ako si pravi moras da pobedis,pa neces valjda vijati pobede u gostima protiv Barse i Reala?

Cinik

pre 3 godine

Postovani " Gosa placa Zeljko"a sto ti komentarises Partizan. Pa tvoj Covic je letos rekao sa vam je budzet prepolovljen a doveli ste 10 novih igraca. Samo Lojd ima platu od 1 miliona. Izgubili ste od poslednje ekipe na tabeli. Umesto da cutis sto gubite od poslednje ekipe na tabeli ti jos komentarises.

nemi posmatrač

pre 3 godine

Nije sunovrat u 4/4 to je posledica +5 u 3/4 i neodgovorne igre.
Ima i preteranog forsiranja O'Brajana ...realno nije Sale morao da ga uvodi ovde u ritam ili u tim.
Lojd ponovio Fener izdanje ...
Manjak hrabrosti kod ostalih ili Saletova želja da Lojd i O'Brajan imaju svoj šou.
Šteta uvek neke gluposti sa ovim Himkijem.

zoran

pre 3 godine

Obradovic katastrofalno vodio tim. Kao i protiv CSKA, samo je tad Lojd sve pogodio. Problematična selekcija. Hol nije igrač za EL, bogami i Volden upitan. Lojdu dozvoljeno iživljavanje. Dvojica 35-ogodišnjaka Kuridza i Simonovic, takodje, ne mogu da igraju. Teri potpuni promašaj. Važno je da se Radanov i Simanic ne skidaju. Pa da je tako rodjeno ranije Obradovic bi igrao srpsku ligu.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Satelit, uopste ne moras da pobedis Himki koji je jak kao zemlja u gostima. To sto su oni izgubili zbog problema sa koronom do sad u EL je druga stvar. Zvezda ce svakako biti bolja kada se jos vise uigraju igraci. Svakako cemo u ovoj sezoni imati velikih pobeda kao i velikih poraza. Cilj je doci do top 8 sto je svakako moguce. Sezona je tek pocela i za sad nam sasvim dobro ide.

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Aha, u EL koju nisi ni gledao uzivo.od kada si se zamomčio
(mali uplakani, 30. oktobar 2020 18:49)

Nesto si pogrijesio, ja sam EL gledao uzivo prije dvije godine. I to makar zasluzeno za razliku od nekih kojima je ovo treca nezaradjena godina.

goran

pre 3 godine

volden ocajan, razumem ja obradovica ok je defanzivac sto je retkost za nekog pleja, ali toliko neodlucnosti u napadu, toliko izgubljenih sekundi napada u mestu da nista ne uradi, ocajne odluke, jos gora selekcija suta, extra fizikalije ali dzaba kad za kosarku treba i mozak

KKP

pre 3 godine

komentator Sportkluba firca na Loyda... McCollum se dize na trojku, ovaj viče Loyd, Loyd... jel ima neko na Sportklubu da zna komentarisati košarku ybte????
(blah, 30. oktobar 2020 19:48) ima,radojevic..al on ne podnosi i ne prenosi ove

marko992

pre 3 godine

Eto vi znate sve o kosarci koju pratite 70 godina a trenere mjenjate u oktobru a i to samo zato sto je kasnije pocelo prvenstvo inace bi Scepan stigao na more.
Kako ono ide posle Cedevite "pali se masina" a posle Burga "Scepo da se ne ljubimo". Kakvi licemer.
(Borky, 30. oktobar 2020 22:34)

Smesan komentar,trener se menja NA VREME,ne bitno koji je mesec u pitanju.

Milan

pre 3 godine

Sudije su ih pustile da biju koliko hoće u reketu, tako da je šut morao da bude bolji da bi ih dobili, a šut nam je u drugom stao. Plus trener previše forsirao ovog O'bryanta koji samo što je došao, a Himki je inače ekipa za respekt i imali su sve poraze samo zato što su bili desetkovani koronom. Idemo dalje, izvući lekcije i biće bolje. Nije smak sveta.

veliki strumf

pre 3 godine

Najgori meč u sezoni. Nismo imali jednog raspoloženog igrača. Džaba u 3/4 protivnik ne da 7 minuta kos iz igre kad u napadu to ne materijalizujes. Onda dodje MekKolum i napuni nam kos. Potpuno isto kao Heket prošle nedelje. Neverovatno da uvek bude neki igrač za kojeg nemamo rešenje. Razlika je sto smo tada i mi pogadjali. Šteta, ovo je bez problema moglo da se dobije. Čim Lojd nije u ritmu, šanse su nam minimalne, a on je bio slab veceras. Često nam se svih ovih godina dešava da izgubimo od ekipe koja je u seriji poraza, a Himki ne pamti kad je dobio zadnji meč. Ovaj poraz nam može mnogo naskoditi.

Opusteno..

pre 3 godine

Nema Lojda, nema Zvezdee covek je 70% tima. Tek ce nastati problem, kad ga budu bas cuvali. Jer ga do sad nisu shvatali ozbiljno! Videcemo kako ce tad biti, mada Aba nije merilo tu ste ubedljivo najjaci!

peki

pre 3 godine

(Cika Slave, 30. oktobar 2020 19:55)

Taj Burg,Berg,Borg...,je razmontirao Asvel koji će vas da razmotira,za par dana.
(+41, 30. oktobar 2020 20:09)

Zvezda razmontirala Liverpul, a ovi potom osvojili Ligu šampiona. Analognim tumačenjem, kao što je tvoje, Czv je osvajač prošlogodišnje LŠ.

sasha the red Baron...

pre 3 godine

Nudio se Himki 30 minuta,i koliko je samo prilika Zvezda propustila...
A onda je sve stalo u zadnjoj cetvrtini i Himki ni kriv ni duzan,dodje do pobede...

goran

pre 3 godine

hol 1/6 lojd 3/13 davidooovac 0/2, ostali niko ispod 50 posto sut. obradovic nagomilao igrace, ne mozes da u ovakvoj utakmici igras sa svih 12 igraca, rocestija u 4/4 nije uvodio, a ovaj za deset min deset poena 3-4 ass, ubacuje simonovica...

Nikola Mala Moštanica

pre 3 godine

Za sve vas koji se pitate zasto Ilija Kovačić na drugačiji način akcentuje "Davidovac", pa zato što je to ispravan način. Sam Davidovac tako izgovara svoje prezime.

A valjda čovek zna najbolje kako se preziva. :)

cole

pre 3 godine

Tu bi trebalo igrati na Kuzmu, kao 2015 kad ga je Jovke hranio loptama
(Demar Derozan, 30. oktobar 2020 20:05)

Kako ce igrati na kuzmica kad ovaj fizicki nije u stanju da odigra malo jaci termin a ne evroligasku utakmicu

Bocko

pre 3 godine

Po meni, ovo je poraz Obradovica. Ko nije gledao utakmicu pomislio bi da je O Brajent za pocetak odigrao solidno. Medjutim odigrao je veoma lose i najvise doprineo porazu. Prosto je neverovatno da mu je Obradovic dozvolio toliku slobodu u igri, koju je ovaj zloupotrebio. Naravno da ce biti bolje, ali za pocetak sto je mnogo-mnogo je! Sudar Kuzmica i O Brajenta-primljena trojka, auto kos Terija i promaseno zakucavanje Kuzmica, samo to je dovoljno za poraz.

2CRAZY

pre 3 godine

Ako se želi proci u drugu fazu mora se dobiti nešto na strani a kako izgleda teško ćemo ostvarivati pobede na strani.
(Delija, 30. oktobar 2020 20:38)

Ne brini, tesko cete vi dobijati i na domacem terenu ;)

Prfg

pre 3 godine

Upravo na ovakvim utakmicama se gubi top 8,ovo je Zvezda po svaku cenu morala dobiti, pun sastav, 4 dana pauze su imali od prosle utakmice, protivnik u nikakvoj formi, pobeda nad CSKA u proslom kolu koja im je morala dati vetar u ledja
Ali ajdee duga je sezona ko zna sta sve moze biti

Rokabili

pre 3 godine

Mislio sam da će ovo biti bolje... Ovako, Zvezda ima solidne igrače, ali nema koncept, premalo srpskih igrača koji grizu, ovo malo što ima je tu da popunjava rupe, trči okolo bez nekog učešća u napadu... Fali dodavanja, akcija, pametne igre... Ovako svaki amer hoće za sebe, ali ne može tako... Poraz je pokazao da nema ništa od F8 realno... A moglo je, mislim da i Obradović baš ne zna šta radi potpuno, ne sviđa mi se njegovo viđenje igre, sa previše izmena...
Btw što Uskoković i Radanov ne odu negde, ovde neće ni klupe videti....

Ac

pre 3 godine

Sad sam gledo i necu vise ...samo je potvrdio ono sto odavno znam a da obradovic veze nema ....ljudi su 35 minuta konstantno losi i mi ne vodimo 9 10 razlike nego smo u egalu plus ovaj jedino sto zna da forsira odbranu i mjesa igrace ne zna smiriti igru igrati malo duze i rezonske napade ...jebes ovakvu kosarku daj nam nasu djecu da gledamo kako igraju kosarku ...

bane

pre 3 godine

Boskovicu aj da vidim dal ces mi pustiti komentar
Nikad neceste stici Partizan on je bijo prvak evrope bez ijednog stranca a vi nakokali amere kobejagi stub srpstva kolike imtate komplekse Partizana da na silu nesto da napravite.

satelit

pre 3 godine

PONAVLJAM! Zvezda ce imati ISTU sezonu u EL kao i proslu!Ovakava gostovanja ako si pravi moras da pobedis,pa neces valjda vijati pobede u gostima protiv Barse i Reala?

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Postovani Cinik, ti da malo pratis kosarku znao bi zasto je Himki izgubio utakmice u EL i koje su ljudi imali probleme sa Koronom i povredama. Nema sta da se pokrivam usima kada se izgubi od Himkija u Moskivi. Lojd igra za milion eur po sezoni? Vasi spinovi nemaju kraja izgleda, a budzet i plate Zvezde su javni i lako se mogu pronaci na APR-u.

Markobg

pre 3 godine

Wolden kralj nebitnih poena , nabio je poenterski učinak da neko ko nije gledao utakmicu može slobodno da kaže solidna partija a u stvari još jedna loša i nepovezana utakmica.

Biće još ovakvih utakmica ali "rastemo" polako pa dokle stignemo.

cole

pre 3 godine

Zabrinjavajući poraz. Himki je prosečna ekipa i ovo se moralo dobiti s obzirom na igrače koje smo doveli. Mislim da je stvarno vreme da se Kuzmiću zahvale jer čovek ali stvarno nije igrač za EL.
(Neđo Valderama, 30. oktobar 2020 19:52)

Zasto je zabrinjavajuce??

Sved, mekalum, tima, miki, buker, monro, jerebko, top3 sastav po imenima i jos kad ovako krene sveda ili mekaluma dobice svakoga

Avangarda iz Prislonice

pre 3 godine

Da li je moguće da se javljaju jugosloveni posle -9, Šarloatana, Borca, Burgije, sinoćnje petarde? Njima je sezona u fudbalu i basketu gotova u oktobru a oni još prate sport hahahahaha pa da ih nema trebalo bi ih izmisliti.

marko992

pre 3 godine

Marko992, pricas o frustracijama dok komentarises Zvezdu u EL a tim ti se raspada i gubi od Cacka i Burza lagano? Ja vas razumem, vama je jedina uteha da komentarisete svaku Zvezdinu pobedu ili poraz u EL jer istu vise necete videti nikada.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 23:13)

Pricam o dezurnom koji komentarise svaku vest a place zbog poraza.

Opusteno

pre 3 godine

Ljudi, ajmo realno, da su Panter i Beron imali ovoliko suteva, bili bi bolji od Lojda, ja navijam na Partizan, ali pratim kosarku i gledam zvezdu. Jak igrac kao Sved probija odbranu, i deli lopte, nema tu odbrane, nema zvezda centra, pa Brajant da je valjao, uzeo bi ga neko do sad, Teri mrsav, tanak i odbrani, Lojd je dobar napadac, ali mnogo lopti troši

pera Limar

pre 3 godine

Cvrsta igra , nekad pobedis nekad izgubis to je sport. Imamo dobar tim I dobrog trenera Kako bude odmicalo vreme bice to bolje I bolje .

Milan

pre 3 godine

Na kraju je himki taman toliko jači. Zvezda je šansu prokockala početkom druge četvrtine kada rusima ništa nije ulazilo a zvezda propustila puno otvorenih šuteva.

Obozavam Plamlija

pre 3 godine

Jeste bilo lose, ne katastofalno. Najvise me nervira kada isti ljudi posle CSKA velicaju igrace, a posle jedne cetvrtine ili poteza te iste igrace pljuju. Ne moze svaka utakmica da se dobije! Igra i protivnik i trener nema dzojsik i ne igra 2k. Nije Zvezda Real niti je Partizan Barsa, ali su nasi i takve kakvi si treba ih podrzati i kad gube.

Borky

pre 3 godine

I sta kazete Himki jak ko zemlja,Osvaja Ligu Evrope. Pa nece biti ,ovo im je tek prva pobeda,izgubili su od Zalgirisa,Makabija,Baskonije,Reala...izgleda da ovo ipak nije ta godina. Ali ABA mozete da uzmete.
(zemunski kej, 30. oktobar 2020 21:54

Da pratite kosarku kao sto se stalno hvalite znali bi da su vecinu utakmica odigrali sa jedva 8 igraca od kojih su neki bili juniori.
Na kraju krajeva ako je tebi losa ekipa koja ima ovakve igrace onda vase poznavanje kosarke za koju tvrdite sa ste je izmislili opasno dolazi u pitanje.

slobinator

pre 3 godine

grobari kako vam ne dosadi? ok.bili ste prvaci evrope,ali to je bilo mnogo davno.tada ste u ekipi mogli imati samo po 2 stranca.grci su bili slabi,turci nisu ni postojali na košarkaškoj mapi,jugoplastika se raspala,cibona je bila bleda senka one cibone sa draženom,niste igrali ni protiv reala,barse,žalgirisa.novi format evro-lige niste još igrali,u cipiripi kupu vas tuku neki čizburgeri.manite se ćorava posla i komentarisanja zvezde jer ovo je neki viši nivo igrice.usput ja sam stvarno razočaran što je zvezda neshvatljivo izgubila ovu utakmicu u kojoj je 30 minuta bila bolji rival,a onda je sama sebe pobedila i tako grobarima konačno priredila malo radosti

goran

pre 3 godine

o brajen onaj tipican amer statisticar, kakav crni tim, umislio da je harden jednom je zavrsio 1 na 1, sut1/7 samo zbog njega -4 na poluvremenu. nece zvezda ovo dobiti, ovi njihovi miki i monro ispod kosa kudaju.

Ogi

pre 3 godine

Vi ste u Moskvi pucali sa minus 41 i datim koševima manje od 50. Još ne prevazidjeno
(a što?, 30. oktobar 2020 19:46)

13xEL
4xFF
1xchamp

To je još neprevaziđeno...
(Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu, 30. oktobar 2020 20:06)

Vidiš ja se ne nih mnogo hvalio učešćem u EL. Nikada niste prošli grupu sa više pobeda od poraza. Čak ste u grupi od 6 timova otišli dalje i sa dve pobede uz pomoć Želljka. Drugo. Nikada niste igrali ovaj format takmičenja. Treće. Sastav grupa Lotomatuka, Virtus, PAOK, Olimpija, Šarloa, Rytas itd. Četvrto. Rosteri ekipa. Koledž igrači koji danas u Evropi igraju za ipak slabije ekipe

uvalitisestri

pre 3 godine

Kako smo vam samo uvalili ovog Voldena.Batica veze s' vezom nema,iz napada u napad gubi lopte.Mekintajer je za njega Lester Bo Mekejleb lično!
(Goran Loznica, 30. oktobar 2020 19:24)osoba pod tim nikom koju pokušavaš trolovati...

a što?

pre 3 godine

Puca mezimče u podmoskovlju.
(Teletebisi Sever, 30. oktobar 2020 19:11)

Vi ste u Moskvi pucali sa minus 41 i datim koševima manje od 50. Još ne prevazidjeno

Sića

pre 3 godine

Ovaj meč milijardu posto smo morali da izgubimo. Himki na 0:5, prva tri meča igrali sa juniorima, druga dva meča sa 8 igrača, danas konačno kompletni, a samo njihov Šved košta kao pola Zvezde.
E sada ono najvažnije, da li je ovo uopšte regularna EL, pola mečeva se odlažu, pola igraju ekipe bez nekoliko igrača zbog korona virusa, jedni igraju pred publikom, jedni pred praznim tribinama...

kon

pre 3 godine

Zbog vas i vasih ogromnih para sto ste ulozili u silne strance napravice top12 da udjete vise i taj fajnal for da mozete reci da ste i vi nesto uradili u kosarci...

mali uplakani

pre 3 godine

Još 3-4 amerikanca i pali se mašina

Sve bliži top 14
(Lokiš, 30. oktobar 2020 20:02)

On je srecan. Njego zivot napokon ima smisla. I ne samo njego, saleteli se uplakani pa,lece frustracije.
Shvatite ih

NastyB

pre 3 godine

Kako moze da sudi Radovic ?
(k-mir, 30. oktobar 2020 18:23)

Vodi se kao hrvatski sudija. I u ABA.
Inače, jedno 3-4 školska primera faula nisu suđena za Zvezdu, ali su im sudili 2-3 smešna koja to nisu bili ni jednog trenutka. Sasvim dovoljno za ove 4 razlike na poluvremenu i psihološki problem za nastavak utakmice.
Malo mmi je nelogično ovo ubacivanje O Brajanta ovako rano pošto se iz aviona vidi njegova neuigranost sa ekipom, ali će biti veliko pojačanje, u to nema sumnje.
Iskreno, i da izgubimo nije ništa strašno, duga je sezona, biće još poraza i pobeda, ali me raduje to što imamo takve igrače da gotovo nije bitno ko je u postavi. Usput, CSKA je vodio 14 razlike na početku treće četvrtine...

veliki strumf

pre 3 godine

Ba šta nam liči ova igra u 4/4??? Bez ikakve ideje i MekKolum sasipa 8 poena uzastopno. Himki ekipa koja prima gomilu koševa, retko ispod 80 a mi ne znamo kako kos da damo. Gomilu otvorenih šuteva su promašili Lojd, Hol, Volden... Neverovatno očajan šut bas kad treba.

g.m.

pre 3 godine

Napisao pre 2 nedelje I da ponovim ... Zvezda nema bolji tim nego prosle godine ... Ako "Prangijanje" stane nista ... Zvezda nema centra , vaznog srafa "Basketa" kao igre , ... Sakota bollji trener od Obradovica...

Srle

pre 3 godine

Walden ugusio sve bitne napade i pogodio dve trojke kad je reseno sve.Pitam se jel on igra samo za sebe. Sved potrosio vreme u poslednjih 2 min bez ikakvih problema i udvajanja prosto ne razumem.

Dusan

pre 3 godine

Zanimljivi kometari navijaca koji veze nemaju o kosarci i naravno Grobara posle one blamaze od sinoc. Ovaj tim Himkija je zemlja. Prvi put su kompletni. Mi smo neuigrani i igrali smo u gostima. Lagano cemo se prosetati do plej ofa.

shklompocna

pre 3 godine

Nikad neceste stici Partizan on je bijo prvak evrope bez ijednog stranca a vi nakokali amere kobejagi stub srpstva kolike imtate komplekse Partizana da na silu nesto da napravite.
(bane, 30. oktobar 2020 20:07)

Isto ko sto vi necete biti prvaci evrope i sveta u fudbalu.

mali uplakani

pre 3 godine

Žitelji Železnika:solidno su odigrali vaši sugrađani. Nemam šta da zamerim.
(Dušan, 30. oktobar 2020 20:05)

Kad si bio...mal, komsija te...
Jel tako Dusane ? I sad "osecas posledice" ?

Borky

pre 3 godine

Strasno jaka ekipa Himkija. Odlicno pokriveni na svim pozicijama i da bi ih dobio u Moskvi moras odigrati skoro pa savrsenu utakmicu.
U globalu euroliga nikad izjednacenija,svako svakog moze dobiti.

vladimir

pre 3 godine

Ali najaci su mi Ostojini botici koji posle poraza od Cacka i Burgera dolaze da komentarisu Evroligu koju nikada nisu niti ce ikada igrati u ovom formatu.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 20:53)

Polako brale...pa nece SNS vecno da bude na vlasti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Radijator, 30. oktobar 2020 21:25)

# Link komentara

Ako se nadate SPS-u,stvarno ste pukli!

k-mir

pre 3 godine

Kako moze da sudi Radovic ? I onda neki pricaju u sukovu interesa pa ovo ne da ne sme da iz iste lige i iste zemlje sudi sudija ekipi,ali u ovoj situaciji nas on najvise krade zato i ima dozvolu,sramota sta nam radi obozavatelj dela dula dukljanina

a što?

pre 3 godine

Ništa strašno ali mene brine nešto drugo. Raspored. Posle Bajerna meč u ABA a onda 11 Nov meč u gostima protiv Asvela a već 13 Nov u Beogradu protiv Reala. Znači ako se ne plati čarter u Beograd se vraćaji 12 Nov. Umor i nema treninga i odmah meč sa Realom koji je u normalnim okolnostima migao da se dobije

Borky

pre 3 godine

klasika od tkz navijaca;posle pobede nad CSKA,sampioni,Obradovic kralj,a veceras,on blage veze nema..pa zar niste jos naucili nista o kosarci ovih 5,6 godina koliko je pratite
(dure, 30. oktobar 2020 21:00

Eto vi znate sve o kosarci koju pratite 70 godina a trenere mjenjate u oktobru a i to samo zato sto je kasnije pocelo prvenstvo inace bi Scepan stigao na more.
Kako ono ide posle Cedevite "pali se masina" a posle Burga "Scepo da se ne ljubimo". Kakvi licemer.

veliki strumf

pre 3 godine

Previše je Sasa dopustio O’Brajantu. Čovek tek stigao, ima nula kredita, a ispucavao se kao blesav od samog početka. Koliko promasaja, koliko nerezonskih šuteva, gubio i lopte, u odbrani bas slab! Nije mi jasno da ovoliku slobodu u igri ima. Dok je na početku bio u igri gubili smo 8-1. Na kraju poluvremena opet u igri - od 40-38 on se glupira i gubimo 40-44 poluvreme. Ne mogu da verujem da mu Sasa ovoliko dopušta. I ti sutevi s jedne noge... Vidi se da ima želju da se dokaze ali to radi skroz pogrešno i mnogo je više štete nego koristi od njega. Zato sto mu je previše lopta u rukama, Lojd nema ritam u napadu. Šteta sto gubimo na poluvremenu jer je Himki masu šuteva promašio. Odbrana je loša, mora to da se zategne.

Dare_cz

pre 3 godine

Dobra utakmica.Odlicna njihova odbrana u drugom poluvremenu,razigrao im se i Mecalum i na kraju zasluzena pobeda.Imaju mnogo dobru ekipu ove sezone.Idemo dalje,napred Zvezdo

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Прва побједа и то баш против нас. А добро смо се држали. Кад се овакве утакмице не побјеђују тешко ће се онда ићи у наредни круг. Ал ајд има се још доста играти. Мора то боље.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Marko992, pricas o frustracijama dok komentarises Zvezdu u EL a tim ti se raspada i gubi od Cacka i Burza lagano? Ja vas razumem, vama je jedina uteha da komentarisete svaku Zvezdinu pobedu ili poraz u EL jer istu vise necete videti nikada.

kris

pre 3 godine

Moram priznati da mi nije najjasnija uloga ovog Brajanta.U prvoj utakmici je za poluvrijeme uzeo vise suteva nego Lojd,Volden i Rocesti zajedno.U odbrani ga Miki razbija.Ekipa je bila dosta homogena do sada i znalo se ko sta radi,dok se u ovoj utakmici ne zna nista.Kao sto nekovec napisa,nekako smo nedoreceni,cini se da s lakocom mozemo otici nas 10-15 razlike,ali to ne cinimo,vec losijeg protivnika vracamo u zivot.Nadam se boljem drugom poluvremenu.

Goran Loznica

pre 3 godine

Je li ono Simonovic zamalo da da trojku od table iz coska!?
(Zabjelcanin??, 30. oktobar 2020 19:30)
Grobar sam,al nema potrebe za kompleksima..Da pratiš utakmicu video bi da Simonović nije ni ulazio do sada u igru..Evo ga tek sad ulazi prvi put.

Munja

pre 3 godine

Davidooovac, kako para usi Ilija sine....
(caedmon, 30. oktobar 2020 18:18)
Pluskvamperfekat: SIMOOOOONOOOOVIC
Prezent: OBRAAAAAJAAANT

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Baš šteta. Bili su 2-3x tokom prve i treće četvrtine zreli za +10 ali naše gluposti, nedostatak bekovske podrške Lojdu je ipak bilo previše. Ne može Hol da promaši sve živo, Volden da gubi lopte i vreme, Davidovac da opet bude pasivan itd. Teramo dalje, samo samo da smo zdravi. Podrška momcima!

sever

pre 3 godine

Trenerski cas za Obradovica...njegov poraz, kao i protiv Fenera i Zalgirisa...

Medjutim, cim on sa ovakvim timom igra protiv Mege sa najjacim igracima i jedva dobije na jednu loptu...daj Boze, ali.......

Borky

pre 3 godine

Nikad neceste stici Partizan on je bijo prvak evrope bez ijednog stranca a vi nakokali amere kobejagi stub srpstva kolike imtate komplekse Partizana da na silu nesto da napravite.
(bane, 30. oktobar 2020 20:07

Pa ko je pocetkom devedesetih imao amerikance u timu? Ti piredis nesto od prije 30 godina i ovo danas. Pa vi stvarno nemate veze sa realnoscu. De ti meni objasni kako vi sa istim brojem stranaca kao i Zvezda ne mozete pobjediti Borac ili ovaj Burg/Borg???

mali uplakani

pre 3 godine

Nedostaje pravi centar, trojka, pa i dvojka. Očekujem da se to ispravi tokom vikenda, jer nam budzet to dozvoljava.
(Vasilije, 30. oktobar 2020 18:33)

Ali tebi kompleksi ne nedostaju. Imas ih za petoro

Radonja car

pre 3 godine

Imamo još da učimo. Fali dobar pik u trEnucima kada nam trebaju sigurni poeni.Sale i ekipa moraju zajedno da rastu kroz utakmice kao onda sa Dejom. Imamo puno materijaLa. Napred Zvezda!

Cika Slave

pre 3 godine

Evo malo srece za Wild Cardse...
Posle Nisa, Libereca i Burga (Berga, Borga... kako god da se zove velikan koji ih je razmontirao u Beogradu) Himki je mala uteha za navijace "institucije"...

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Dobro je ovo. Danas nije isao sut, O’brajantu je prva utakmica, imali smo prazne minute i Himki koji je jaka ekipa sa iskusnim igracima je ovo prelomila. Himki je isao i sut veceras, ali ok. Neke ciste faulove nam nisu sudili ali to svakako nije uzrok poraza. Oni sto mene raduje i sto mi se svidja je da mi peglamo ozbiljnu odbranu svih 40 minuta. Napad ce doci vremenom, to ce se popraviti. Bice Zvezda prava za mesec-dva.

Demar Derozan

pre 3 godine

Zvezda je mogla da dobije veceras jer je zaustavljen Sved, ali su zanemarili McColuma koji je dobat napadac, on je brat poznatog Nba igraca JC McColuma koji igra mislim u Portlandu. Izgleda da smo odlucili da resavamo tekme akcijama i sutem spoljne linije iskljucivo,stp nije dobro. Nagomilani su visoki igraci, Kuzma, Teri, Obrjant, Rit, Kuridza itd a mi smo potpuno bez u unutrasnje igre. Tu bi trebalo igrati na Kuzmu, kao 2015 kad ga je Jovke hranio loptama, a uspesno menjao Cirbes. Cini se da Rit vise nije potreban u rotaciji, s Obrajant ne treba iskljucivo da sutira iz daljine, cesto i preko ruke, mora da igra vise na kontakt, ima fizikalije!

kkkkk

pre 3 godine

Igrali smo večeras u gostima, sledeće kolo idemo u goste bajernu pa dočekujemo real i onda gostujemo armaniju i barsi. Pet teških gostovanja u šest kola. Stvarno svaka čast

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Onaj faul nad Lojdom u zadnjem napadu da se ne svira je smesno. Dobro ovo izgleda, Himki je jak ko zemlja, ali za sada smo u egalu. Idemo dalje momci.

veliki strumf

pre 3 godine

Svedu ne dosude čist faul (trebao da mu bude treći) a onda mu daju dva bacanja posle nepostojeceg faula. Strasno! Evo sad mu sudise taj treći koji bio toliko očigledan pa morali.

Dušan

pre 3 godine

Najjači su komentari navijača limara koji se podsmevaju,a gube od nekih levata kod kuće.Mi bar bijemo prvaka evrope,ovo je evroliga,biće poraza ali biće i pobeda.Jedino vaš kompleks se neće izlečiti.

Kale_Pravi

pre 3 godine

Morao je da se desi i ovakav dan. Bice to mnogo bolje u buducnosti. Puno toga vremenom ce se posloziti. Do tada moramo istrpeti ove turbulence. Sportski pozdrav.

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Previše crnih minuta, pomračenja, loših rotacija, ne vredi. Ne bih ih dobili 2 dana, ista utakmica kao sa Žalgirisom. Nismo naplatili dobru odbranu. Ne može bez šuta i kontri.

satelit

pre 3 godine

PONAVLJAM! Zvezda ce imati ISTU sezonu u EL kao i proslu!Ovakava gostovanja ako si pravi moras da pobedis,pa neces valjda vijati pobede u gostima protiv Barse i Reala?

marko992

pre 3 godine

Pa uplakani stvarno treba imati obraz i posle ponizavanja vaseg kluba u Cipićuripiću slati komentare o EL
(mali uplakani, 30. oktobar 2020 20:24)

Ma glavno da vi navijači predgrađa imate obraz. Baš diskutabilno...
(panter pudlica, 30. oktobar 2020 20:41)

Bravo,posle neznanja o upravljanju sa dva kluba istog lika(doduse legende),komentar nad komentarima.

Zahvaljujemo se na glasu.

mali uplakani

pre 3 godine

Sad vidim ovaj Khimki je drao Zvezdu 40 razlike.
(Zabjelcanin??, 30. oktobar 2020 18:37)

Aha, u EL koju nisi ni gledao uzivo.od kada si se zamomčio

zoran

pre 3 godine

Losa Zvezda.... Teri bas tanko, O brajant tresla se gora rodio se mis, Hol isto tanko kao i Volden i Rocestu...Lojd najkorisniji ali ogroman potrosac lopti, za 3 mu ne ide.
Sved radi sta hoce i to sa slabim sutem za 3 za svoj standard.
- Tesko da Zvezda ovde moze do pobede posebno jer su u skoku imperiorni.

zakljucak

pre 3 godine

Auuu,stavih na H2 200 eura...falim te boze,bar 170 zaradih jedva...A zamalo da odigram cistu 2,tu bi se bas zeznuo,nago kad videh da Himki nema jos pobedu odustadoh. Zvezda ce igrati tolo,hladno kao i vecina klubova.Moze biti 6-7,a i 15-16ta.

Srdjan

pre 3 godine

O’Brajant da 6 litara mleka, pa prospe 8 litara. Nadam se da ce biti bolji u sledecim utakicama. Volden pozrtvovan u odbrani, ali neshvatljivo konstantno bezidejno zaustavljanje na liniji 3 poena iz kog nemamo nista. Loyd preforsirao, ali opet najbolji. Davidovac u strahu. Nad Kuzmicem faul u prvom poluvremenu kada je pokusao da zakuca. Tu je trebalo da se pobuni kod sudija, da stekne malo autoritet. Hol je ,,najpismeniji” igrac u timu. Rocesti je visak, kao i Simonovic. Nadam se da se nece produziti ugovor sa Rocestijem i da ce umesto njega doci neki dobar suter sa boljom gradjom i kvalitetnijom odbranom. Sve u svemu tim nam nije los, ali je u poslednje 2 utakmice u blagom padu. Nadam se boljim utakmicama u sledecim danima.

alekove pudlice

pre 3 godine

komentarisanja zvezde jer ovo je neki viši nivo igrice.usput ja sam stvarno razočaran što je zvezda neshvatljivo izgubila ovu utakmicu u kojoj je 30 minuta bila bolji rival,a onda je sama sebe pobedila i tako grobarima konačno priredila malo radosti
(slobinator, 30. oktobar 2020 23:25) # Link komentara..mi smo tu igricu presli,tako da ti je bolje da cutis...

dekigrobar011

pre 3 godine

@gossa plaća i mučenik Frankfurtski,
Dajte da organizujemo neku pomoć ovim momcima.
Verujem da se mogu vratiti u normalan život.
A Partizan će uvek biti Partizan,
I Zvezda će jednom biti Zvezda.
Nije lepo da za to vreme neki mladi životi stradaju...

NastyB

pre 3 godine

Ništa strašno, poraženi, pa šta, nije smak sveta. Himki je strašan tim kojem je ovo tek druga utakmica u punom sastavu.
Ma kako glupo zvučalo kad imaš neujednačen sudijski kriterijum to potpuno ubije ritam igre. Nisu sudije pravile kardinalne greške, ali kad ne dosuđuju one sitne faulove i udaranja po rukama igrača Zvezde, a zauzvrat najmanji dodir igrača Himkija bude faul onda i igračima bude jasno gde to vodi. Jednostavno shvate da nema potrebe da se trude, pa zato i bude pad u igri. Čista psihologija. Čak ni Lojd nije probao ulaze pod koš jer kad znaš da će te razbiti pod istim bez faula, onda i nema potrebe da probaš.
No, dobro, ovo je utakmica u kojoj se O Brajant tek uigravao, sve ovo će biti još bolje, u to ne sumnjam.

Borky

pre 3 godine

Sve razumem, ali vi nekoga da nazivate Wild Cards, sa tri nezaslužena učešća u EL...
(MT Vračar, 30. oktobar 2020 20:19)

Hahha pa vi ste molili kartu za eurocup ejjjj eurocup a nudili milione za euroligu. O cemu ti pricas? Kako vas nista nije sramota?
Kakvi ste vi bolidi najbolje govori to sto vi sebe smatrate da ste osvojili sve prosle godine i da vam je neko nesto oteo al zato kad ste isli umjesto Zvezde u fudbalu tad je sve bilo ok. Sram vas bilo licemeri.

Underground

pre 3 godine

Nije lose ali mora bolje...kakave igrace Zvezda ima...jaooooo...samo da se uigraju igraci koji su skoro dosli...opak tim...opet to ne mora mnogo da znaci ako se ne ustimuju i ako nema "hemije" medju igracima...

zemunski kej

pre 3 godine

I sta kazete Himki jak ko zemlja,Osvaja Ligu Evrope. Pa nece biti ,ovo im je tek prva pobeda,izgubili su od Zalgirisa,Makabija,Baskonije,Reala...izgleda da ovo ipak nije ta godina. Ali ABA mozete da uzmete.

Neđo Valderama

pre 3 godine

Zabrinjavajući poraz. Himki je prosečna ekipa i ovo se moralo dobiti s obzirom na igrače koje smo doveli. Mislim da je stvarno vreme da se Kuzmiću zahvale jer čovek ali stvarno nije igrač za EL.

Miki Niš

pre 3 godine

Da li se zna nesto za karte za finale Evropa lige u fudbalu u Gdanjsku,hoce li Delije da dobiju kontigent ,da li se zna kakva ce biti koreografija ...jedva cekam finale...

Goran Loznica

pre 3 godine

Očekujem pobedu Zvezda,mada neće biti nikako lako protiv Lokomotive Kubanj.Zvezda ima mnogo veću širinu u igri i boljeg trenera tako da mislim da će to prevagnuti.Sportski pozdrav!

Klo

pre 3 godine

Los mec bez ideje u napadu,greske i Saleta vec koji put drzi totalno pogresne,napadacki sterilne petorke,dopusta O'Brajantu 4 nerezonska suta,3 izgubljene lopte gde glumi beka a recimo doktor mu sedi na klupi kad se lomi.Rocesti sa najboljim sutem od svih 22 igraca ne igra zavrsnice,pa zar Volden i Hol mogu bolje da pogode od doktora.Razocarenje ali bice bolje kako vreme bude odmicalo samo da trener shvati da moramo biti raznovrsni.Bilo je i veceras dosta Saletovih dobrih ideja u odbrani ali nazalost ne dovoljno za pobedu.

lifeisgood

pre 3 godine

Kao sto napisah pre neki dan da O Brajant previse snazan a dosta spor,sut polovican,nece biti previse vajde od njega,Rit je mnogo bolja opcija i ne treba mnogo kukati ovo je Himki morao dobiti posle 6 poraza zaredom u VTB i Euroleague...

jastreb

pre 3 godine

jel.vi objavljate komentare prema politickom opredeljenju ? znate je sam neopredeljen pa kako hocete objavite ili ne sv e mi je svejedno !

ValterNBG

pre 3 godine

Dobise nas,posteno,na suv kvalitet igraca.Nimalo nisam nazadovoljan,malo su Volden I Hol zastopali,a Brajant ima jedno destak kila vise.U onim minutima bez koseva,definitivno fali centar,Kuzma,onako.Najvise mi smeta raspored u sledecih 5 kola gde je sasvim realno da sve izgubimo.Ako se tu kojim slucajem izvucemo sa bar dve pobede mi smo odlicni.Prejaki su svi u EL,mi smo ok ali kad ostali timovi imaju bar tri Lojda onda je malo nezgodno,zar ne?

Алекса

pre 3 godine

Kako smo vam samo uvalili ovog Voldena.Batica veze s' vezom nema,iz napada u napad gubi lopte.Mekintajer je za njega Lester Bo Mekejleb lično!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Goran Loznica, 30. oktobar 2020 19:24)

Баш нешто гледах ону утакмицу која је пустила воду иза још једне кошаркашке легенде СРЈ и размишљам како је Мекинтајер Лестер Бо Мекејлеб лично...верзија за Б лигу...

Džoni

pre 3 godine

Samo treba stiskati ove još jače, neće moći oni ovaj tempo do kraja da izdrže, s' obzirom da su roviti a treba im i ovog indijanca dobro izmoriti i onda su gotovi. Možda previše komplikujemo i to bez potrebe jer može lepo da se igra protiv ovih, samo ritam i što jednostavnije.

mali uplakani

pre 3 godine

Davidovac 0
Simonovic 0
Dobric 2
Lazic 5
Cuvena skola fmp akademije.
(Dusan Uros, 30. oktobar 2020 20:10)

Nije te blam da ti komentarises kosarku ?
A, da...mozga bez

Goran Loznica

pre 3 godine

Kako smo vam samo uvalili ovog Voldena.Batica veze s' vezom nema,iz napada u napad gubi lopte.Mekintajer je za njega Lester Bo Mekejleb lično!

MT Vračar

pre 3 godine

Evo malo srece za Wild Cardse...
Posle Nisa, Libereca i Burga (Berga, Borga... kako god da se zove velikan koji ih je razmontirao u Beogradu) Himki je mala uteha za navijace "institucije"...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Cika Slave, 30. oktobar 2020 19:55)

Sve razumem, ali vi nekoga da nazivate Wild Cards, sa tri nezaslužena učešća u EL...

Goran Loznica

pre 3 godine

Zvezda je u fenomenalnoj formi. Ako odigra kao protiv CSKA koji je institucija mislim da može da dobije ovaj meč. Pričam iz neutralnog ugla...

mali uplakani

pre 3 godine

Ma daj još dva tri pojačanja, slabo je ovo. Samo sipaj u bure bez dna, mršavo je ovo...
(panter pudlica, 30. oktobar 2020 20:08)

Pa uplakani stvarno treba imati obraz i posle ponizavanja vaseg kluba u Cipićuripiću slati komentare o EL

Dusan Uros

pre 3 godine

Biće još ovakvih utakmica ali "rastemo" polako pa dokle stignemo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Markobg, 30. oktobar 2020 19:57) # Link komentara

Vi samo finansijski rastete iz godine u godinu, takmicarski dve nule.
I zato je svaki poraz fmpa Bozja pravda za Srpski narod.

mali uplakani

pre 3 godine

Gazi.. Zvezdanu...
(Milos, 30. oktobar 2020 20:05)

Svaki poraz Čovićevih pudlica je pobeda pravde
(Pkijg, 30. oktobar 2020 20:04)

Malo radosti i za njih, ne zamerite im na tome...siromasi

Seljak

pre 3 godine

Himki je daleko najlošiji tim u ovom takmičenju. Zvezda razmišlja da uđe u F8? Posle ove utakmice ne verujem da je to moguće. Toliko novca je uloženo a rezultati minimalni. Izgleda da je vreme da Čović odstupi.

Ogi

pre 3 godine

Vi ste u Moskvi pucali sa minus 41 i datim koševima manje od 50. Još ne prevazidjeno
(a što?, 30. oktobar 2020 19:46)

13xEL
4xFF
1xchamp

To je još neprevaziđeno...
(Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu, 30. oktobar 2020 20:06)

Vidiš ja se ne nih mnogo hvalio učešćem u EL. Nikada niste prošli grupu sa više pobeda od poraza. Čak ste u grupi od 6 timova otišli dalje i sa dve pobede uz pomoć Želljka. Drugo. Nikada niste igrali ovaj format takmičenja. Treće. Sastav grupa Lotomatuka, Virtus, PAOK, Olimpija, Šarloa, Rytas itd. Četvrto. Rosteri ekipa. Koledž igrači koji danas u Evropi igraju za ipak slabije ekipe

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Postovani Cinik, ti da malo pratis kosarku znao bi zasto je Himki izgubio utakmice u EL i koje su ljudi imali probleme sa Koronom i povredama. Nema sta da se pokrivam usima kada se izgubi od Himkija u Moskivi. Lojd igra za milion eur po sezoni? Vasi spinovi nemaju kraja izgleda, a budzet i plate Zvezde su javni i lako se mogu pronaci na APR-u.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Ali najaci su mi Ostojini botici koji posle poraza od Cacka i Burgera dolaze da komentarisu Evroligu koju nikada nisu niti ce ikada igrati u ovom formatu.

slobinator

pre 3 godine

grobari kako vam ne dosadi? ok.bili ste prvaci evrope,ali to je bilo mnogo davno.tada ste u ekipi mogli imati samo po 2 stranca.grci su bili slabi,turci nisu ni postojali na košarkaškoj mapi,jugoplastika se raspala,cibona je bila bleda senka one cibone sa draženom,niste igrali ni protiv reala,barse,žalgirisa.novi format evro-lige niste još igrali,u cipiripi kupu vas tuku neki čizburgeri.manite se ćorava posla i komentarisanja zvezde jer ovo je neki viši nivo igrice.usput ja sam stvarno razočaran što je zvezda neshvatljivo izgubila ovu utakmicu u kojoj je 30 minuta bila bolji rival,a onda je sama sebe pobedila i tako grobarima konačno priredila malo radosti

veliki strumf

pre 3 godine

Pocetak sa O’Brajantov ispostavio se kao potpuni promašaj. Neverovatno da su 3 od 4 napada išla na njega, plus je ostavio Jerebka potpuno samog na trojci. Kuzmic izgleda smešno pored Monroa, sto je i očekivano.

Borky

pre 3 godine

Sve razumem, ali vi nekoga da nazivate Wild Cards, sa tri nezaslužena učešća u EL...
(MT Vračar, 30. oktobar 2020 20:19)

Hahha pa vi ste molili kartu za eurocup ejjjj eurocup a nudili milione za euroligu. O cemu ti pricas? Kako vas nista nije sramota?
Kakvi ste vi bolidi najbolje govori to sto vi sebe smatrate da ste osvojili sve prosle godine i da vam je neko nesto oteo al zato kad ste isli umjesto Zvezde u fudbalu tad je sve bilo ok. Sram vas bilo licemeri.

mali uplakani

pre 3 godine

Još 3-4 amerikanca i pali se mašina

Sve bliži top 14
(Lokiš, 30. oktobar 2020 20:02)

On je srecan. Njego zivot napokon ima smisla. I ne samo njego, saleteli se uplakani pa,lece frustracije.
Shvatite ih

Dusan

pre 3 godine

Zanimljivi kometari navijaca koji veze nemaju o kosarci i naravno Grobara posle one blamaze od sinoc. Ovaj tim Himkija je zemlja. Prvi put su kompletni. Mi smo neuigrani i igrali smo u gostima. Lagano cemo se prosetati do plej ofa.

a što?

pre 3 godine

Puca mezimče u podmoskovlju.
(Teletebisi Sever, 30. oktobar 2020 19:11)

Vi ste u Moskvi pucali sa minus 41 i datim koševima manje od 50. Još ne prevazidjeno

mali uplakani

pre 3 godine

Taj Burg,Berg,Borg...,je razmontirao Asvel koji će vas da razmotira,za par dana.
(+41, 30. oktobar 2020 20:09)

Mesas babe i zabe. EL i EK. Kada ces to napokon da shvatis ?

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Marko992, pricas o frustracijama dok komentarises Zvezdu u EL a tim ti se raspada i gubi od Cacka i Burza lagano? Ja vas razumem, vama je jedina uteha da komentarisete svaku Zvezdinu pobedu ili poraz u EL jer istu vise necete videti nikada.

Goran Loznica

pre 3 godine

Očekujem pobedu Zvezda,mada neće biti nikako lako protiv Lokomotive Kubanj.Zvezda ima mnogo veću širinu u igri i boljeg trenera tako da mislim da će to prevagnuti.Sportski pozdrav!

Borky

pre 3 godine

klasika od tkz navijaca;posle pobede nad CSKA,sampioni,Obradovic kralj,a veceras,on blage veze nema..pa zar niste jos naucili nista o kosarci ovih 5,6 godina koliko je pratite
(dure, 30. oktobar 2020 21:00

Eto vi znate sve o kosarci koju pratite 70 godina a trenere mjenjate u oktobru a i to samo zato sto je kasnije pocelo prvenstvo inace bi Scepan stigao na more.
Kako ono ide posle Cedevite "pali se masina" a posle Burga "Scepo da se ne ljubimo". Kakvi licemer.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Satelit, uopste ne moras da pobedis Himki koji je jak kao zemlja u gostima. To sto su oni izgubili zbog problema sa koronom do sad u EL je druga stvar. Zvezda ce svakako biti bolja kada se jos vise uigraju igraci. Svakako cemo u ovoj sezoni imati velikih pobeda kao i velikih poraza. Cilj je doci do top 8 sto je svakako moguce. Sezona je tek pocela i za sad nam sasvim dobro ide.

Dušan

pre 3 godine

Najjači su komentari navijača limara koji se podsmevaju,a gube od nekih levata kod kuće.Mi bar bijemo prvaka evrope,ovo je evroliga,biće poraza ali biće i pobeda.Jedino vaš kompleks se neće izlečiti.

panter pudlica

pre 3 godine

Pa uplakani stvarno treba imati obraz i posle ponizavanja vaseg kluba u Cipićuripiću slati komentare o EL
(mali uplakani, 30. oktobar 2020 20:24)

Ma glavno da vi navijači predgrađa imate obraz. Baš diskutabilno...

Avangarda iz Prislonice

pre 3 godine

Da li je moguće da se javljaju jugosloveni posle -9, Šarloatana, Borca, Burgije, sinoćnje petarde? Njima je sezona u fudbalu i basketu gotova u oktobru a oni još prate sport hahahahaha pa da ih nema trebalo bi ih izmisliti.

k-mir

pre 3 godine

Kako moze da sudi Radovic ? I onda neki pricaju u sukovu interesa pa ovo ne da ne sme da iz iste lige i iste zemlje sudi sudija ekipi,ali u ovoj situaciji nas on najvise krade zato i ima dozvolu,sramota sta nam radi obozavatelj dela dula dukljanina

zoran

pre 3 godine

Obradovic katastrofalno vodio tim. Kao i protiv CSKA, samo je tad Lojd sve pogodio. Problematična selekcija. Hol nije igrač za EL, bogami i Volden upitan. Lojdu dozvoljeno iživljavanje. Dvojica 35-ogodišnjaka Kuridza i Simonovic, takodje, ne mogu da igraju. Teri potpuni promašaj. Važno je da se Radanov i Simanic ne skidaju. Pa da je tako rodjeno ranije Obradovic bi igrao srpsku ligu.

vladimir

pre 3 godine

Ali najaci su mi Ostojini botici koji posle poraza od Cacka i Burgera dolaze da komentarisu Evroligu koju nikada nisu niti ce ikada igrati u ovom formatu.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 20:53)

Polako brale...pa nece SNS vecno da bude na vlasti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Radijator, 30. oktobar 2020 21:25)

# Link komentara

Ako se nadate SPS-u,stvarno ste pukli!

cole

pre 3 godine

Losa Zvezda.... Teri bas tanko, O brajant tresla se gora rodio se mis, Hol isto tanko kao i Volden i Rocestu...Lojd najkorisniji ali ogroman potrosac lopti, za 3 mu ne ide.
Sved radi sta hoce i to sa slabim sutem za 3 za svoj standard.
- Tesko da Zvezda ovde moze do pobede posebno jer su u skoku imperiorni.
(zoran, 30. oktobar 2020 19:03)

Pa kralju kako onda drzimo egal kad su svi losi

mali uplakani

pre 3 godine

Žitelji Železnika:solidno su odigrali vaši sugrađani. Nemam šta da zamerim.
(Dušan, 30. oktobar 2020 20:05)

Kad si bio...mal, komsija te...
Jel tako Dusane ? I sad "osecas posledice" ?

peki

pre 3 godine

(Cika Slave, 30. oktobar 2020 19:55)

Taj Burg,Berg,Borg...,je razmontirao Asvel koji će vas da razmotira,za par dana.
(+41, 30. oktobar 2020 20:09)

Zvezda razmontirala Liverpul, a ovi potom osvojili Ligu šampiona. Analognim tumačenjem, kao što je tvoje, Czv je osvajač prošlogodišnje LŠ.

Radijator

pre 3 godine

Ali najaci su mi Ostojini botici koji posle poraza od Cacka i Burgera dolaze da komentarisu Evroligu koju nikada nisu niti ce ikada igrati u ovom formatu.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 20:53)

Polako brale...pa nece SNS vecno da bude na vlasti.

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Svedu ne dosude čist faul (trebao da mu bude treći) a onda mu daju dva bacanja posle nepostojeceg faula. Strasno! Evo sad mu sudise taj treći koji bio toliko očigledan pa morali.
(veliki strumf, 30. oktobar 2020 19:15)

Evo Volden napravi cist faul u napadu laktom u facu pogodi covjeka i jos dobi faul za njega.

Milanče

pre 3 godine

Penzioneri Niša mole dr Čovića da stane sa kupovinom igrača ,kako bi redovno bile isplaćene mukom zarađene pare ....Imajte milosti Nebojša...

Cika Slave

pre 3 godine

Evo malo srece za Wild Cardse...
Posle Nisa, Libereca i Burga (Berga, Borga... kako god da se zove velikan koji ih je razmontirao u Beogradu) Himki je mala uteha za navijace "institucije"...

Borky

pre 3 godine

Nikad neceste stici Partizan on je bijo prvak evrope bez ijednog stranca a vi nakokali amere kobejagi stub srpstva kolike imtate komplekse Partizana da na silu nesto da napravite.
(bane, 30. oktobar 2020 20:07

Pa ko je pocetkom devedesetih imao amerikance u timu? Ti piredis nesto od prije 30 godina i ovo danas. Pa vi stvarno nemate veze sa realnoscu. De ti meni objasni kako vi sa istim brojem stranaca kao i Zvezda ne mozete pobjediti Borac ili ovaj Burg/Borg???

Praznimmosnicenauplakanupastorcad

pre 3 godine

Gledam samo kako laprdate, tek pocetak sezone, jos ekipa ne uigrana sto je i logicno, u EL jos preko 30 utakmica, sta ste ocekivali ? Sale samo jako legendo, puna podrska tebi i ekipi !

zoran

pre 3 godine

Losa Zvezda.... Teri bas tanko, O brajant tresla se gora rodio se mis, Hol isto tanko kao i Volden i Rocestu...Lojd najkorisniji ali ogroman potrosac lopti, za 3 mu ne ide.
Sved radi sta hoce i to sa slabim sutem za 3 za svoj standard.
- Tesko da Zvezda ovde moze do pobede posebno jer su u skoku imperiorni.

fancy

pre 3 godine

Falio je Hall sa kosgeterskim ucinkom, nek se forsirao O'Briant..bukvalno od sledece utakmice kad se naviknu jedni na druge kidace. Neke relacije u timu i uloge ne smeju da se poremete dolaskom novog igracaa, mora Davidovac vise i bolje. Glavu gore bice ovo dobra sezona

NastyB

pre 3 godine

Ništa strašno, poraženi, pa šta, nije smak sveta. Himki je strašan tim kojem je ovo tek druga utakmica u punom sastavu.
Ma kako glupo zvučalo kad imaš neujednačen sudijski kriterijum to potpuno ubije ritam igre. Nisu sudije pravile kardinalne greške, ali kad ne dosuđuju one sitne faulove i udaranja po rukama igrača Zvezde, a zauzvrat najmanji dodir igrača Himkija bude faul onda i igračima bude jasno gde to vodi. Jednostavno shvate da nema potrebe da se trude, pa zato i bude pad u igri. Čista psihologija. Čak ni Lojd nije probao ulaze pod koš jer kad znaš da će te razbiti pod istim bez faula, onda i nema potrebe da probaš.
No, dobro, ovo je utakmica u kojoj se O Brajant tek uigravao, sve ovo će biti još bolje, u to ne sumnjam.

bane

pre 3 godine

Boskovicu aj da vidim dal ces mi pustiti komentar
Nikad neceste stici Partizan on je bijo prvak evrope bez ijednog stranca a vi nakokali amere kobejagi stub srpstva kolike imtate komplekse Partizana da na silu nesto da napravite.

shklompocna

pre 3 godine

Nikad neceste stici Partizan on je bijo prvak evrope bez ijednog stranca a vi nakokali amere kobejagi stub srpstva kolike imtate komplekse Partizana da na silu nesto da napravite.
(bane, 30. oktobar 2020 20:07)

Isto ko sto vi necete biti prvaci evrope i sveta u fudbalu.

Nikola Mala Moštanica

pre 3 godine

Za sve vas koji se pitate zasto Ilija Kovačić na drugačiji način akcentuje "Davidovac", pa zato što je to ispravan način. Sam Davidovac tako izgovara svoje prezime.

A valjda čovek zna najbolje kako se preziva. :)

peca

pre 3 godine

Od 77 poena domaći igrači dali 15, u prošloj 7. Gde ide srpska košarka? Ovo će se neminovno odraziti i na reprezentaciju. Gde su naši košarkaši? Gde ovo vodi? Još država sponzoriše ovo. Zašto?

zemunski kej

pre 3 godine

I sta kazete Himki jak ko zemlja,Osvaja Ligu Evrope. Pa nece biti ,ovo im je tek prva pobeda,izgubili su od Zalgirisa,Makabija,Baskonije,Reala...izgleda da ovo ipak nije ta godina. Ali ABA mozete da uzmete.

Noca

pre 3 godine

Ovaj lik što se potpisuje sa"gossa plaća željko "je totalno opterećen Partizanom. Na bilo koju vest, on komentariše Partizan. Dali mu je toliko detinjstvo upropašćeno, da za njega prosto nema spasa. Meni ga je iskreno žao. Evo sada je zvezda izgubila, nije da mi nije drago, ali to će trajati do sutra, dok ovaj lik pamti i komentariše sve poraze Partizana. Sportski pozdrav za sve navijače, bez obzira za koga navijaju.

pera Limar

pre 3 godine

Cvrsta igra , nekad pobedis nekad izgubis to je sport. Imamo dobar tim I dobrog trenera Kako bude odmicalo vreme bice to bolje I bolje .

veliki strumf

pre 3 godine

Svedu ne dosude čist faul (trebao da mu bude treći) a onda mu daju dva bacanja posle nepostojeceg faula. Strasno! Evo sad mu sudise taj treći koji bio toliko očigledan pa morali.

dure

pre 3 godine

klasika od tkz navijaca;posle pobede nad CSKA,sampioni,Obradovic kralj,a veceras,on blage veze nema..pa zar niste jos naucili nista o kosarci ovih 5,6 godina koliko je pratite

blah

pre 3 godine

komentator Sportkluba firca na Loyda... McCollum se dize na trojku, ovaj viče Loyd, Loyd... jel ima neko na Sportklubu da zna komentarisati košarku ybte????

Ac

pre 3 godine

Sad sam gledo i necu vise ...samo je potvrdio ono sto odavno znam a da obradovic veze nema ....ljudi su 35 minuta konstantno losi i mi ne vodimo 9 10 razlike nego smo u egalu plus ovaj jedino sto zna da forsira odbranu i mjesa igrace ne zna smiriti igru igrati malo duze i rezonske napade ...jebes ovakvu kosarku daj nam nasu djecu da gledamo kako igraju kosarku ...

TRENER

pre 3 godine

Ima li kod nas neko ko sme da kaže kao Dino Rađa,da je košarka u regionu uništena zbog prepucavanja tri kluba
I bolesnih ambicija tri čoveka što bacaju državne pare.Dovođenjem istrošenih ispovređivanih zaboravljenih crnih igrača uništili su nešto što se decenijama stvaralo.80 americki afričkih indijanaca igra u ABA ligi a ni na vidiku igrača iz regiona koji obećava sem donekle Jaramaz Simonovic (mega)Petrušev.Za par godina neće nas biti ni na mapi košarkaškoj

Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu

pre 3 godine

Vidiš ja se ne nih mnogo hvalio učešćem u EL. Nikada niste prošli grupu sa više pobeda od poraza. Čak ste u grupi od 6 timova otišli dalje i sa dve pobede uz pomoć Želljka. Drugo. Nikada niste igrali ovaj format takmičenja. Treće. Sastav grupa Lotomatuka, Virtus, PAOK, Olimpija, Šarloa, Rytas itd. Četvrto. Rosteri ekipa. Koledž igrači koji danas u Evropi igraju za ipak slabije ekipe
(Ogi, 30. oktobar 2020 20:28)

može biti istinita tvoja statistika, ali pišu se i pamte konačni uspesi(a koje sam naveo). Ali smo uvek učestvovali na bazi rezultata.

Vi ste učestvovali 3x iako niste to zaslužili na terenu.
igrali ste umesto Igokee, Cibone a igrate i ove godine...

Milan

pre 3 godine

Sudije su ih pustile da biju koliko hoće u reketu, tako da je šut morao da bude bolji da bi ih dobili, a šut nam je u drugom stao. Plus trener previše forsirao ovog O'bryanta koji samo što je došao, a Himki je inače ekipa za respekt i imali su sve poraze samo zato što su bili desetkovani koronom. Idemo dalje, izvući lekcije i biće bolje. Nije smak sveta.

kris

pre 3 godine

Sramotno vođenje utakmice od Sase Obradovica. Ovo ne liči ni na šta. Khimki je raspad od ekipe, a ovaj odlučio da razigrava OBrajanta. Jedino o čemu vodi računa je da ima tri crnca i dva bijelca u petorci. Volden nula, Hol nema ni šut, ni ulaz ni asistenciju. Sad je jasno da nemamo šta tražiti u EL. Jedino kad Lojd poludi i ubaci 30 poena možemo se nadati nekoj pobjedi.

srbija

pre 3 godine

Realno, šta je zvezda sve nakupovala ove godine, nema joj ravne u ExYU, a u Evropi realno može do f8, samo ako ne prave gluposti...
(Rokabili, 30. oktobar 2020 18:16)
Jel se zapitao neko odakle Zvezdi pare za ovolike strance u doba korone,i to u siromašnoj Srbiji? Jel to bati prosla tura pa častio malo.

....

pre 3 godine

Au ljudi, pa pogledajte sastav zvezde. Ozbiljna i skupa Evroligaska imena. Prosto da ne poverujes da zvezda iz godine u godine sve skuplji i skuplji sastav ima. Koji su to budzeti, koje su to plate za Terija, Brajanta, Lojda, Rocestija, Hola... ludilo....

marko992

pre 3 godine

Marko992, pricas o frustracijama dok komentarises Zvezdu u EL a tim ti se raspada i gubi od Cacka i Burza lagano? Ja vas razumem, vama je jedina uteha da komentarisete svaku Zvezdinu pobedu ili poraz u EL jer istu vise necete videti nikada.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 23:13)

Pricam o dezurnom koji komentarise svaku vest a place zbog poraza.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Dobro je ovo. Danas nije isao sut, O’brajantu je prva utakmica, imali smo prazne minute i Himki koji je jaka ekipa sa iskusnim igracima je ovo prelomila. Himki je isao i sut veceras, ali ok. Neke ciste faulove nam nisu sudili ali to svakako nije uzrok poraza. Oni sto mene raduje i sto mi se svidja je da mi peglamo ozbiljnu odbranu svih 40 minuta. Napad ce doci vremenom, to ce se popraviti. Bice Zvezda prava za mesec-dva.

cole

pre 3 godine

Zabrinjavajući poraz. Himki je prosečna ekipa i ovo se moralo dobiti s obzirom na igrače koje smo doveli. Mislim da je stvarno vreme da se Kuzmiću zahvale jer čovek ali stvarno nije igrač za EL.
(Neđo Valderama, 30. oktobar 2020 19:52)

Zasto je zabrinjavajuce??

Sved, mekalum, tima, miki, buker, monro, jerebko, top3 sastav po imenima i jos kad ovako krene sveda ili mekaluma dobice svakoga

satelit

pre 3 godine

PONAVLJAM! Zvezda ce imati ISTU sezonu u EL kao i proslu!Ovakava gostovanja ako si pravi moras da pobedis,pa neces valjda vijati pobede u gostima protiv Barse i Reala?

Cinik

pre 3 godine

Postovani " Gosa placa Zeljko"a sto ti komentarises Partizan. Pa tvoj Covic je letos rekao sa vam je budzet prepolovljen a doveli ste 10 novih igraca. Samo Lojd ima platu od 1 miliona. Izgubili ste od poslednje ekipe na tabeli. Umesto da cutis sto gubite od poslednje ekipe na tabeli ti jos komentarises.

Srdjan

pre 3 godine

O’Brajant da 6 litara mleka, pa prospe 8 litara. Nadam se da ce biti bolji u sledecim utakicama. Volden pozrtvovan u odbrani, ali neshvatljivo konstantno bezidejno zaustavljanje na liniji 3 poena iz kog nemamo nista. Loyd preforsirao, ali opet najbolji. Davidovac u strahu. Nad Kuzmicem faul u prvom poluvremenu kada je pokusao da zakuca. Tu je trebalo da se pobuni kod sudija, da stekne malo autoritet. Hol je ,,najpismeniji” igrac u timu. Rocesti je visak, kao i Simonovic. Nadam se da se nece produziti ugovor sa Rocestijem i da ce umesto njega doci neki dobar suter sa boljom gradjom i kvalitetnijom odbranom. Sve u svemu tim nam nije los, ali je u poslednje 2 utakmice u blagom padu. Nadam se boljim utakmicama u sledecim danima.

Zabjelcanin??

pre 3 godine

Aha, u EL koju nisi ni gledao uzivo.od kada si se zamomčio
(mali uplakani, 30. oktobar 2020 18:49)

Nesto si pogrijesio, ja sam EL gledao uzivo prije dvije godine. I to makar zasluzeno za razliku od nekih kojima je ovo treca nezaradjena godina.

uvalitisestri

pre 3 godine

Kako smo vam samo uvalili ovog Voldena.Batica veze s' vezom nema,iz napada u napad gubi lopte.Mekintajer je za njega Lester Bo Mekejleb lično!
(Goran Loznica, 30. oktobar 2020 19:24)osoba pod tim nikom koju pokušavaš trolovati...

Dare_cz

pre 3 godine

Dobra utakmica.Odlicna njihova odbrana u drugom poluvremenu,razigrao im se i Mecalum i na kraju zasluzena pobeda.Imaju mnogo dobru ekipu ove sezone.Idemo dalje,napred Zvezdo

Kale_Pravi

pre 3 godine

Morao je da se desi i ovakav dan. Bice to mnogo bolje u buducnosti. Puno toga vremenom ce se posloziti. Do tada moramo istrpeti ove turbulence. Sportski pozdrav.

satelit

pre 3 godine

PONAVLJAM! Zvezda ce imati ISTU sezonu u EL kao i proslu!Ovakava gostovanja ako si pravi moras da pobedis,pa neces valjda vijati pobede u gostima protiv Barse i Reala?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Прва побједа и то баш против нас. А добро смо се држали. Кад се овакве утакмице не побјеђују тешко ће се онда ићи у наредни круг. Ал ајд има се још доста играти. Мора то боље.

goran

pre 3 godine

o brajen onaj tipican amer statisticar, kakav crni tim, umislio da je harden jednom je zavrsio 1 na 1, sut1/7 samo zbog njega -4 na poluvremenu. nece zvezda ovo dobiti, ovi njihovi miki i monro ispod kosa kudaju.

satelit

pre 3 godine

PONAVLJAM! Zvezda ce imati ISTU sezonu u EL kao i proslu!Ovakava gostovanja ako si pravi moras da pobedis,pa neces valjda vijati pobede u gostima protiv Barse i Reala?

a što?

pre 3 godine

Ništa strašno ali mene brine nešto drugo. Raspored. Posle Bajerna meč u ABA a onda 11 Nov meč u gostima protiv Asvela a već 13 Nov u Beogradu protiv Reala. Znači ako se ne plati čarter u Beograd se vraćaji 12 Nov. Umor i nema treninga i odmah meč sa Realom koji je u normalnim okolnostima migao da se dobije

Bogdan platio Miku

pre 3 godine

Ali najaci su mi Ostojini botici koji posle poraza od Cacka i Burgera dolaze da komentarisu Evroligu koju nikada nisu niti ce ikada igrati u ovom formatu.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 20:53) # Link komentara

Mozda ovde ima botica ali botine kao tebe nema u Srbiji.
A kada ti kao takav kazes nesto na temu botovanja to ima tezinu kao sneg na plus trideset.

Sasa

pre 3 godine

Grr, jeste treba znati izgubiti lagano od Burga ili Burgera kuci u Cipripiju. Nije to lako.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 21:57) # Link komentara

Smaras za medalju. Ali ozbiljno.

Fenomen

pre 3 godine

Slaba igra Zvezde. Trener će imati mnogo problema da obuzda sebičluk i carinjenje lopte od strane gomile Amera koje imamo. Svako od njih igra za sopstvenu statistiku, u odbrani slabo preuzimaju. Pojedinačni kvalitet nije sporan, ali kolektivna igra je nešto drugo. Ovaj O Brajant puca od prepotencije i strašno me iritira. Obradović veoma slabo vodi ovu utakmicu...pukli smo od slabijeg tima. Njemu na dušu.

Алекса

pre 3 godine

Kako smo vam samo uvalili ovog Voldena.Batica veze s' vezom nema,iz napada u napad gubi lopte.Mekintajer je za njega Lester Bo Mekejleb lično!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Goran Loznica, 30. oktobar 2020 19:24)

Баш нешто гледах ону утакмицу која је пустила воду иза још једне кошаркашке легенде СРЈ и размишљам како је Мекинтајер Лестер Бо Мекејлеб лично...верзија за Б лигу...

legionar993

pre 3 godine

dovedes Uskokovica i Radanova da ti sede na klupi kao i Simanic i onda sebe naziva trenerom...kad napravi igraca za reprezentaciju nek se javi

KKP

pre 3 godine

komentator Sportkluba firca na Loyda... McCollum se dize na trojku, ovaj viče Loyd, Loyd... jel ima neko na Sportklubu da zna komentarisati košarku ybte????
(blah, 30. oktobar 2020 19:48) ima,radojevic..al on ne podnosi i ne prenosi ove

Borky

pre 3 godine

I sta kazete Himki jak ko zemlja,Osvaja Ligu Evrope. Pa nece biti ,ovo im je tek prva pobeda,izgubili su od Zalgirisa,Makabija,Baskonije,Reala...izgleda da ovo ipak nije ta godina. Ali ABA mozete da uzmete.
(zemunski kej, 30. oktobar 2020 21:54

Da pratite kosarku kao sto se stalno hvalite znali bi da su vecinu utakmica odigrali sa jedva 8 igraca od kojih su neki bili juniori.
Na kraju krajeva ako je tebi losa ekipa koja ima ovakve igrace onda vase poznavanje kosarke za koju tvrdite sa ste je izmislili opasno dolazi u pitanje.

NastyB

pre 3 godine

Kako moze da sudi Radovic ?
(k-mir, 30. oktobar 2020 18:23)

Vodi se kao hrvatski sudija. I u ABA.
Inače, jedno 3-4 školska primera faula nisu suđena za Zvezdu, ali su im sudili 2-3 smešna koja to nisu bili ni jednog trenutka. Sasvim dovoljno za ove 4 razlike na poluvremenu i psihološki problem za nastavak utakmice.
Malo mmi je nelogično ovo ubacivanje O Brajanta ovako rano pošto se iz aviona vidi njegova neuigranost sa ekipom, ali će biti veliko pojačanje, u to nema sumnje.
Iskreno, i da izgubimo nije ništa strašno, duga je sezona, biće još poraza i pobeda, ali me raduje to što imamo takve igrače da gotovo nije bitno ko je u postavi. Usput, CSKA je vodio 14 razlike na početku treće četvrtine...

Sića

pre 3 godine

Ovaj meč milijardu posto smo morali da izgubimo. Himki na 0:5, prva tri meča igrali sa juniorima, druga dva meča sa 8 igrača, danas konačno kompletni, a samo njihov Šved košta kao pola Zvezde.
E sada ono najvažnije, da li je ovo uopšte regularna EL, pola mečeva se odlažu, pola igraju ekipe bez nekoliko igrača zbog korona virusa, jedni igraju pred publikom, jedni pred praznim tribinama...

korona šampioni

pre 3 godine

Vi ste u Moskvi pucali sa minus 41 i datim koševima manje od 50. Još ne prevazidjeno
(a što?, 30. oktobar 2020 19:46
Vi ste pucali sa minus 41 ,ovde u Beogradu, znas li od koga?

Miki Niš

pre 3 godine

Da li se zna nesto za karte za finale Evropa lige u fudbalu u Gdanjsku,hoce li Delije da dobiju kontigent ,da li se zna kakva ce biti koreografija ...jedva cekam finale...

kon

pre 3 godine

Zbog vas i vasih ogromnih para sto ste ulozili u silne strance napravice top12 da udjete vise i taj fajnal for da mozete reci da ste i vi nesto uradili u kosarci...

lifeisgood

pre 3 godine

Kao sto napisah pre neki dan da O Brajant previse snazan a dosta spor,sut polovican,nece biti previse vajde od njega,Rit je mnogo bolja opcija i ne treba mnogo kukati ovo je Himki morao dobiti posle 6 poraza zaredom u VTB i Euroleague...

g.m.

pre 3 godine

Napisao pre 2 nedelje I da ponovim ... Zvezda nema bolji tim nego prosle godine ... Ako "Prangijanje" stane nista ... Zvezda nema centra , vaznog srafa "Basketa" kao igre , ... Sakota bollji trener od Obradovica...

Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu

pre 3 godine

Puca mezimče u podmoskovlju.
(Teletebisi Sever, 30. oktobar 2020 19:11)

Vi ste u Moskvi pucali sa minus 41 i datim koševima manje od 50. Još ne prevazidjeno
(a što?, 30. oktobar 2020 19:46)

13xEL
4xFF
1xchamp

To je još neprevaziđeno...

medrano

pre 3 godine

O Brajant je sebicnjak i samo ce da narusi harmoniju u ekipi. Tako je to kad imas gomilu Amera u timu a svako zeli da se istakne i bude glavni.

2CRAZY

pre 3 godine

Ako se želi proci u drugu fazu mora se dobiti nešto na strani a kako izgleda teško ćemo ostvarivati pobede na strani.
(Delija, 30. oktobar 2020 20:38)

Ne brini, tesko cete vi dobijati i na domacem terenu ;)

Borky

pre 3 godine

Strasno jaka ekipa Himkija. Odlicno pokriveni na svim pozicijama i da bi ih dobio u Moskvi moras odigrati skoro pa savrsenu utakmicu.
U globalu euroliga nikad izjednacenija,svako svakog moze dobiti.

marko992

pre 3 godine

To je još neprevaziđeno...
(Z.Mamić: AV me je pitao, kad češ u MOJU zvezdu, 30. oktobar 2020 20:06)

Vidiš ja se ne nih mnogo hvalio učešćem u EL. Nikada niste prošli grupu sa više pobeda od poraza. Čak ste u grupi od 6 timova otišli dalje i sa dve pobede uz pomoć Želljka. Drugo. Nikada niste igrali ovaj format takmičenja. Treće. Sastav grupa Lotomatuka, Virtus, PAOK, Olimpija, Šarloa, Rytas itd. Četvrto. Rosteri ekipa. Koledž igrači koji danas u Evropi igraju za ipak slabije ekipe
(Ogi, 30. oktobar 2020 20:28)

Ni ja se nikada ne bih hvalio titulom u fudbalu,u ovom formatu je NIKADA ne bi osvojili.I ,sta sada,da nas je sramota sto smo osvojili te titule u oba sporta?!

marko992

pre 3 godine

Eto vi znate sve o kosarci koju pratite 70 godina a trenere mjenjate u oktobru a i to samo zato sto je kasnije pocelo prvenstvo inace bi Scepan stigao na more.
Kako ono ide posle Cedevite "pali se masina" a posle Burga "Scepo da se ne ljubimo". Kakvi licemer.
(Borky, 30. oktobar 2020 22:34)

Smesan komentar,trener se menja NA VREME,ne bitno koji je mesec u pitanju.

Neđo Valderama

pre 3 godine

Zabrinjavajući poraz. Himki je prosečna ekipa i ovo se moralo dobiti s obzirom na igrače koje smo doveli. Mislim da je stvarno vreme da se Kuzmiću zahvale jer čovek ali stvarno nije igrač za EL.

Markobg

pre 3 godine

Wolden kralj nebitnih poena , nabio je poenterski učinak da neko ko nije gledao utakmicu može slobodno da kaže solidna partija a u stvari još jedna loša i nepovezana utakmica.

Biće još ovakvih utakmica ali "rastemo" polako pa dokle stignemo.

Opusteno

pre 3 godine

Ljudi, ajmo realno, da su Panter i Beron imali ovoliko suteva, bili bi bolji od Lojda, ja navijam na Partizan, ali pratim kosarku i gledam zvezdu. Jak igrac kao Sved probija odbranu, i deli lopte, nema tu odbrane, nema zvezda centra, pa Brajant da je valjao, uzeo bi ga neko do sad, Teri mrsav, tanak i odbrani, Lojd je dobar napadac, ali mnogo lopti troši

Obozavam Plamlija

pre 3 godine

Jeste bilo lose, ne katastofalno. Najvise me nervira kada isti ljudi posle CSKA velicaju igrace, a posle jedne cetvrtine ili poteza te iste igrace pljuju. Ne moze svaka utakmica da se dobije! Igra i protivnik i trener nema dzojsik i ne igra 2k. Nije Zvezda Real niti je Partizan Barsa, ali su nasi i takve kakvi si treba ih podrzati i kad gube.

Bocko

pre 3 godine

Po meni, ovo je poraz Obradovica. Ko nije gledao utakmicu pomislio bi da je O Brajent za pocetak odigrao solidno. Medjutim odigrao je veoma lose i najvise doprineo porazu. Prosto je neverovatno da mu je Obradovic dozvolio toliku slobodu u igri, koju je ovaj zloupotrebio. Naravno da ce biti bolje, ali za pocetak sto je mnogo-mnogo je! Sudar Kuzmica i O Brajenta-primljena trojka, auto kos Terija i promaseno zakucavanje Kuzmica, samo to je dovoljno za poraz.

E

pre 3 godine

Moja analza....da smo mogli da pobedimo mogli smo......da je Himki realno jak kao zemlja po imenima jeste.....da je daleko od forme jeste....mi, pa sada smo dosta dobro pokriveni na svim pozicijama ali tek ima mnogo da se radi da se to uigra.....Sasa je odlican trener i ako bude mogla da se igra sezona mislim da mozemo da se borimo za top 8....imamo razlicite igrace koji mogu da odgovore razlicitim protivnicima i razlicitim igracima.....O Brajant je biti veliko pojacanje malo je izgoreo u zelji, Teri tu sa ovakvim centrima nije mogao ali isto ce biti veliko pojacanje.... a Kuzmic nije vise sto je bio i nikada vise nece biti....najvise me brine Hol dosta gresaka i mnogo promasaja on pre svega mora bolje....ostalo manje vise ok prema ocekivanjima i mogucnostima....steta za ovu utakmicu no idemo dalje!!!!

Stipson.

pre 3 godine

Bogdan placa Miku, pa samo to Bogdan i moze nekog otpada iz Sakramenta koji ne igra odbranu da vam plati.
(Gossa placa Zeljko, 30. oktobar 2020 21:53)

A jel možes da nam kaž?š ko tebe plaća da ostavljaš glupe komentare??

mali uplakani

pre 3 godine

Nedostaje pravi centar, trojka, pa i dvojka. Očekujem da se to ispravi tokom vikenda, jer nam budzet to dozvoljava.
(Vasilije, 30. oktobar 2020 18:33)

Ali tebi kompleksi ne nedostaju. Imas ih za petoro

kris

pre 3 godine

Moram priznati da mi nije najjasnija uloga ovog Brajanta.U prvoj utakmici je za poluvrijeme uzeo vise suteva nego Lojd,Volden i Rocesti zajedno.U odbrani ga Miki razbija.Ekipa je bila dosta homogena do sada i znalo se ko sta radi,dok se u ovoj utakmici ne zna nista.Kao sto nekovec napisa,nekako smo nedoreceni,cini se da s lakocom mozemo otici nas 10-15 razlike,ali to ne cinimo,vec losijeg protivnika vracamo u zivot.Nadam se boljem drugom poluvremenu.

Prfg

pre 3 godine

Upravo na ovakvim utakmicama se gubi top 8,ovo je Zvezda po svaku cenu morala dobiti, pun sastav, 4 dana pauze su imali od prosle utakmice, protivnik u nikakvoj formi, pobeda nad CSKA u proslom kolu koja im je morala dati vetar u ledja
Ali ajdee duga je sezona ko zna sta sve moze biti

Underground

pre 3 godine

Nije lose ali mora bolje...kakave igrace Zvezda ima...jaooooo...samo da se uigraju igraci koji su skoro dosli...opak tim...opet to ne mora mnogo da znaci ako se ne ustimuju i ako nema "hemije" medju igracima...

Radonja car

pre 3 godine

Imamo još da učimo. Fali dobar pik u trEnucima kada nam trebaju sigurni poeni.Sale i ekipa moraju zajedno da rastu kroz utakmice kao onda sa Dejom. Imamo puno materijaLa. Napred Zvezda!

veliki strumf

pre 3 godine

Najgori meč u sezoni. Nismo imali jednog raspoloženog igrača. Džaba u 3/4 protivnik ne da 7 minuta kos iz igre kad u napadu to ne materijalizujes. Onda dodje MekKolum i napuni nam kos. Potpuno isto kao Heket prošle nedelje. Neverovatno da uvek bude neki igrač za kojeg nemamo rešenje. Razlika je sto smo tada i mi pogadjali. Šteta, ovo je bez problema moglo da se dobije. Čim Lojd nije u ritmu, šanse su nam minimalne, a on je bio slab veceras. Često nam se svih ovih godina dešava da izgubimo od ekipe koja je u seriji poraza, a Himki ne pamti kad je dobio zadnji meč. Ovaj poraz nam može mnogo naskoditi.

Klo

pre 3 godine

Los mec bez ideje u napadu,greske i Saleta vec koji put drzi totalno pogresne,napadacki sterilne petorke,dopusta O'Brajantu 4 nerezonska suta,3 izgubljene lopte gde glumi beka a recimo doktor mu sedi na klupi kad se lomi.Rocesti sa najboljim sutem od svih 22 igraca ne igra zavrsnice,pa zar Volden i Hol mogu bolje da pogode od doktora.Razocarenje ali bice bolje kako vreme bude odmicalo samo da trener shvati da moramo biti raznovrsni.Bilo je i veceras dosta Saletovih dobrih ideja u odbrani ali nazalost ne dovoljno za pobedu.

mali uplakani

pre 3 godine

Sad vidim ovaj Khimki je drao Zvezdu 40 razlike.
(Zabjelcanin??, 30. oktobar 2020 18:37)

Aha, u EL koju nisi ni gledao uzivo.od kada si se zamomčio

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

Onaj faul nad Lojdom u zadnjem napadu da se ne svira je smesno. Dobro ovo izgleda, Himki je jak ko zemlja, ali za sada smo u egalu. Idemo dalje momci.

Opusteno..

pre 3 godine

Nema Lojda, nema Zvezdee covek je 70% tima. Tek ce nastati problem, kad ga budu bas cuvali. Jer ga do sad nisu shvatali ozbiljno! Videcemo kako ce tad biti, mada Aba nije merilo tu ste ubedljivo najjaci!

kkkkk

pre 3 godine

Igrali smo večeras u gostima, sledeće kolo idemo u goste bajernu pa dočekujemo real i onda gostujemo armaniju i barsi. Pet teških gostovanja u šest kola. Stvarno svaka čast

marko992

pre 3 godine

Pa uplakani stvarno treba imati obraz i posle ponizavanja vaseg kluba u Cipićuripiću slati komentare o EL
(mali uplakani, 30. oktobar 2020 20:24)

Ma glavno da vi navijači predgrađa imate obraz. Baš diskutabilno...
(panter pudlica, 30. oktobar 2020 20:41)

Bravo,posle neznanja o upravljanju sa dva kluba istog lika(doduse legende),komentar nad komentarima.

Zahvaljujemo se na glasu.

veliki strumf

pre 3 godine

Previše je Sasa dopustio O’Brajantu. Čovek tek stigao, ima nula kredita, a ispucavao se kao blesav od samog početka. Koliko promasaja, koliko nerezonskih šuteva, gubio i lopte, u odbrani bas slab! Nije mi jasno da ovoliku slobodu u igri ima. Dok je na početku bio u igri gubili smo 8-1. Na kraju poluvremena opet u igri - od 40-38 on se glupira i gubimo 40-44 poluvreme. Ne mogu da verujem da mu Sasa ovoliko dopušta. I ti sutevi s jedne noge... Vidi se da ima želju da se dokaze ali to radi skroz pogrešno i mnogo je više štete nego koristi od njega. Zato sto mu je previše lopta u rukama, Lojd nema ritam u napadu. Šteta sto gubimo na poluvremenu jer je Himki masu šuteva promašio. Odbrana je loša, mora to da se zategne.

Goran Loznica

pre 3 godine

Je li ono Simonovic zamalo da da trojku od table iz coska!?
(Zabjelcanin??, 30. oktobar 2020 19:30)
Grobar sam,al nema potrebe za kompleksima..Da pratiš utakmicu video bi da Simonović nije ni ulazio do sada u igru..Evo ga tek sad ulazi prvi put.

Munja

pre 3 godine

Davidooovac, kako para usi Ilija sine....
(caedmon, 30. oktobar 2020 18:18)
Pluskvamperfekat: SIMOOOOONOOOOVIC
Prezent: OBRAAAAAJAAANT

detektiv kokni kol

pre 3 godine

Baš šteta. Bili su 2-3x tokom prve i treće četvrtine zreli za +10 ali naše gluposti, nedostatak bekovske podrške Lojdu je ipak bilo previše. Ne može Hol da promaši sve živo, Volden da gubi lopte i vreme, Davidovac da opet bude pasivan itd. Teramo dalje, samo samo da smo zdravi. Podrška momcima!

sever

pre 3 godine

Trenerski cas za Obradovica...njegov poraz, kao i protiv Fenera i Zalgirisa...

Medjutim, cim on sa ovakvim timom igra protiv Mege sa najjacim igracima i jedva dobije na jednu loptu...daj Boze, ali.......

sasha the red Baron...

pre 3 godine

Nudio se Himki 30 minuta,i koliko je samo prilika Zvezda propustila...
A onda je sve stalo u zadnjoj cetvrtini i Himki ni kriv ni duzan,dodje do pobede...

zakljucak

pre 3 godine

Auuu,stavih na H2 200 eura...falim te boze,bar 170 zaradih jedva...A zamalo da odigram cistu 2,tu bi se bas zeznuo,nago kad videh da Himki nema jos pobedu odustadoh. Zvezda ce igrati tolo,hladno kao i vecina klubova.Moze biti 6-7,a i 15-16ta.

Džoni

pre 3 godine

Samo treba stiskati ove još jače, neće moći oni ovaj tempo do kraja da izdrže, s' obzirom da su roviti a treba im i ovog indijanca dobro izmoriti i onda su gotovi. Možda previše komplikujemo i to bez potrebe jer može lepo da se igra protiv ovih, samo ritam i što jednostavnije.

goran

pre 3 godine

e voldene voldene sad dajes trojke kad je sve reseno, pa sutni i kad se lomi, a ne da ne znas ni kad istice napad. dakle bice i ove godine borba do 4-5 kola pre kraja za osmo mesto, na kraju opet 11-12. poremeti brajant veceras sve

Demar Derozan

pre 3 godine

Zvezda je mogla da dobije veceras jer je zaustavljen Sved, ali su zanemarili McColuma koji je dobat napadac, on je brat poznatog Nba igraca JC McColuma koji igra mislim u Portlandu. Izgleda da smo odlucili da resavamo tekme akcijama i sutem spoljne linije iskljucivo,stp nije dobro. Nagomilani su visoki igraci, Kuzma, Teri, Obrjant, Rit, Kuridza itd a mi smo potpuno bez u unutrasnje igre. Tu bi trebalo igrati na Kuzmu, kao 2015 kad ga je Jovke hranio loptama, a uspesno menjao Cirbes. Cini se da Rit vise nije potreban u rotaciji, s Obrajant ne treba iskljucivo da sutira iz daljine, cesto i preko ruke, mora da igra vise na kontakt, ima fizikalije!

prijatelj nekih prijatelja

pre 3 godine

Previše crnih minuta, pomračenja, loših rotacija, ne vredi. Ne bih ih dobili 2 dana, ista utakmica kao sa Žalgirisom. Nismo naplatili dobru odbranu. Ne može bez šuta i kontri.

nemi posmatrač

pre 3 godine

Nije sunovrat u 4/4 to je posledica +5 u 3/4 i neodgovorne igre.
Ima i preteranog forsiranja O'Brajana ...realno nije Sale morao da ga uvodi ovde u ritam ili u tim.
Lojd ponovio Fener izdanje ...
Manjak hrabrosti kod ostalih ili Saletova želja da Lojd i O'Brajan imaju svoj šou.
Šteta uvek neke gluposti sa ovim Himkijem.

alekove pudlice

pre 3 godine

komentarisanja zvezde jer ovo je neki viši nivo igrice.usput ja sam stvarno razočaran što je zvezda neshvatljivo izgubila ovu utakmicu u kojoj je 30 minuta bila bolji rival,a onda je sama sebe pobedila i tako grobarima konačno priredila malo radosti
(slobinator, 30. oktobar 2020 23:25) # Link komentara..mi smo tu igricu presli,tako da ti je bolje da cutis...

veliki strumf

pre 3 godine

Ba šta nam liči ova igra u 4/4??? Bez ikakve ideje i MekKolum sasipa 8 poena uzastopno. Himki ekipa koja prima gomilu koševa, retko ispod 80 a mi ne znamo kako kos da damo. Gomilu otvorenih šuteva su promašili Lojd, Hol, Volden... Neverovatno očajan šut bas kad treba.

jastreb

pre 3 godine

jel.vi objavljate komentare prema politickom opredeljenju ? znate je sam neopredeljen pa kako hocete objavite ili ne sv e mi je svejedno !

goran

pre 3 godine

hol 1/6 lojd 3/13 davidooovac 0/2, ostali niko ispod 50 posto sut. obradovic nagomilao igrace, ne mozes da u ovakvoj utakmici igras sa svih 12 igraca, rocestija u 4/4 nije uvodio, a ovaj za deset min deset poena 3-4 ass, ubacuje simonovica...

cole

pre 3 godine

Tu bi trebalo igrati na Kuzmu, kao 2015 kad ga je Jovke hranio loptama
(Demar Derozan, 30. oktobar 2020 20:05)

Kako ce igrati na kuzmica kad ovaj fizicki nije u stanju da odigra malo jaci termin a ne evroligasku utakmicu

naše će sene ...

pre 3 godine

Ima li kod nas neko ko sme da kaže kao Dino Rađa,da je košarka u regionu uništena zbog prepucavanja tri kluba
I bolesnih ambicija tri čoveka što bacaju državne pare.Dovođenjem istrošenih ispovređivanih zaboravljenih crnih igrača uništili su nešto što se decenijama stvaralo.80 americki afričkih indijanaca igra u ABA ligi a ni na vidiku igrača iz regiona koji obećava sem donekle Jaramaz Simonovic (mega)Petrušev.Za par godina neće nas biti ni na mapi košarkaškoj
(TRENER, 30. oktobar 2020 20

Mislim da nije u tome problem ( u 80 Amerikanaca) , problem je u “ bazi” deca vise vise u kladionici nego na treningu, o drogi , natalitetu da ne pričam. Plus los rad sa onim koni hoće da treniraju, evo primer Mega uspe 5,6 igrača a 50 ih propadne sto zbog povreda ka klinci još ( znam 5 slucsjeva) što zbog drugih razloga.

dekigrobar011

pre 3 godine

@gossa plaća i mučenik Frankfurtski,
Dajte da organizujemo neku pomoć ovim momcima.
Verujem da se mogu vratiti u normalan život.
A Partizan će uvek biti Partizan,
I Zvezda će jednom biti Zvezda.
Nije lepo da za to vreme neki mladi životi stradaju...

ValterNBG

pre 3 godine

Dobise nas,posteno,na suv kvalitet igraca.Nimalo nisam nazadovoljan,malo su Volden I Hol zastopali,a Brajant ima jedno destak kila vise.U onim minutima bez koseva,definitivno fali centar,Kuzma,onako.Najvise mi smeta raspored u sledecih 5 kola gde je sasvim realno da sve izgubimo.Ako se tu kojim slucajem izvucemo sa bar dve pobede mi smo odlicni.Prejaki su svi u EL,mi smo ok ali kad ostali timovi imaju bar tri Lojda onda je malo nezgodno,zar ne?

Rokabili

pre 3 godine

Mislio sam da će ovo biti bolje... Ovako, Zvezda ima solidne igrače, ali nema koncept, premalo srpskih igrača koji grizu, ovo malo što ima je tu da popunjava rupe, trči okolo bez nekog učešća u napadu... Fali dodavanja, akcija, pametne igre... Ovako svaki amer hoće za sebe, ali ne može tako... Poraz je pokazao da nema ništa od F8 realno... A moglo je, mislim da i Obradović baš ne zna šta radi potpuno, ne sviđa mi se njegovo viđenje igre, sa previše izmena...
Btw što Uskoković i Radanov ne odu negde, ovde neće ni klupe videti....

goran

pre 3 godine

volden ocajan, razumem ja obradovica ok je defanzivac sto je retkost za nekog pleja, ali toliko neodlucnosti u napadu, toliko izgubljenih sekundi napada u mestu da nista ne uradi, ocajne odluke, jos gora selekcija suta, extra fizikalije ali dzaba kad za kosarku treba i mozak

Srle

pre 3 godine

Walden ugusio sve bitne napade i pogodio dve trojke kad je reseno sve.Pitam se jel on igra samo za sebe. Sved potrosio vreme u poslednjih 2 min bez ikakvih problema i udvajanja prosto ne razumem.

Milan

pre 3 godine

Na kraju je himki taman toliko jači. Zvezda je šansu prokockala početkom druge četvrtine kada rusima ništa nije ulazilo a zvezda propustila puno otvorenih šuteva.