Ponedeljak, 26.10.2020.

19:25

Stanojević: Radnički jednom prešao centar i dao gol

Trener fudbalera Partizana nije nikako mogao da bude zadovoljan porazom od Radničkog u Nišu u 12. kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: SS

Stanojeviæ: Radnièki jednom prešao centar i dao gol IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

205 Komentari

Sortiraj po:

Slobodan

pre 3 godine

Šta je bre ovo Stanoje, prvo igru sve gore postavljam, bezidejnost kao u trećeligaša, imaš na desetine kornera i ni jedan nije uvežban bar da se pripreti, banjak u pravi nepotrebne faulove u napadu, loptu mrcvarite i neprekidno vračate nazad ,nema agresivnosti sem kod Zaječara, svaka ekipa takolako dolazi do našeg gola da je to fenomen, čoveče gledaš li snimak utakmica i dali ih analiziraš, ako ti ne znaš daj snimak nekom drugom treneru i on će ti reći za tvoja pojačanja, Miljković, Obradović i drugi da nisu ni za zonu, imaš mladi tim koji treba da ubaciš i plus po cenu da se primi gol zabrana vraćanja lopte nazad i eto ti uspeh.

Mita Pankov

pre 3 godine

Ove stvari se lako, brzo i bezbolno popravljaju na jednostavnim treninzima.

Umesto taktike i strategije na 2 puta dnevno treninge uvesti (baš ovim redosledom):
1. šutiranje u zid naizmenično levom i desnom nogom sa naglaskom na slabiju nogu ~ 45 minuta,
2. primanje i dodavanje lopte u trku (pošto većina igrača nije savladala osnove fudbala) ~ 45 minuta,
3. trčanje bez lopte za podizanje kondicije ~ 30 minuta.

Rezultat je morao biti 3:0 samo posle šuteva Obradovića (onaj desmom nogom); Asana (odbijena lopta posle šuta Stevanovića) i Bajbeka (pored stative).

O dodavanju (vraćanju) lopte unazad i iza ledja igraču u trku ne treba razgovarati dok se tim kondiciono ne spremi da se uvek može pronaći slobodan (otvoren) igrač.

Procenat izgubljenih lopti posle ubacivanja iz auta (zamislite rukama) je katastrofalno visok. Rekao bih zbog (ne)kretenja igrača.

Zoran

pre 3 godine

Pa dajte više jednom se skoncetrišite. Nije strašno primiti gol, ali kad se primi pored odbrambenih uspavanih igrača onda je to strašno. Cijele utakmice griješila je odbrana i pored nesposobnog srednjeg reda i napada mirisalo je da će Partizan primiti gol. Definitivno i pored silnih pojačanja Partizan nema igrača za nešto bolje. Pitam se šta se dešava sa Natom, daleko najlošiji je bio. Neka im bude u pameti da se igra onako kako je Radnički grao, ginuli su za svaku loptu, svi igrači Partizana u napadu i srednjem redu su bili totalno pokriveni. A i sudija nije poklonio neki penal. Sram ga bilo!

Max von Laaberg

pre 3 godine

Nije mi jasno sta je hteo da kaze s presli jednom centar i dali gol.Za mene je to takticki ispravno odradjeno,ali Partizanov trener sa taktikom ima problem njemu je vazniji posed lopte s kojim se ne dobija ni jedan bod jer protivnik mu to dozvolio,Greska je sto je vratio Stojkovica koji protiv Zvezde okrenut u drugu stranu pao ko djak peska juce skace na saigrace ne konzetrise se na igru i taj korak mu kod suta fali da stigne loptu sa 30etak m nije bila ni ostro upucena.4 Lanac se mora uigravati on preko noci ne funkcionise ni kod velikih klubova,ali je moderno kod nedokazanih trenera.

Roki

pre 3 godine

Kad pročitam ovakve izjave kosa na glavi mi se diže. Pa mogu i sa svog gola da ti daju i da uopšte i ne predju centar. Odigras kao amater, izgubiš pošteno da poštenije ne može biti i imaš obraz da ovako podcenjivacki komentarises utakmicu.

Igor

pre 3 godine

Sale, druže, čestitaj na pobedi i idi kući. Ne blamiraj se, ne izbacuj te izlizane floskule pred kamere... Bruka tvog tima je što ne ume da postigne gol, a primi ga iz jednog šuta, to je fudbal druže. Šta su tvoji igrači radili u prvom poluvremenu? Igra je šizofrena, bez mirnoće i kreacije, tu se vidi tvoj potpis, a i izbor igrača i izmena je najblaže rečeno diskutabilan. Dokle ćemo da igramo sa 2 zadnja vezna, vidiš da nema ko da se priključi napadu čoveče? Ostavi Zdjelara nazad, gurni napred igrače sredine terena, mora neko da pokupi odbitke, šutne sa 20m, da podeli završnu loptu mirnije napadačima.

dure

pre 3 godine

Pa prodali ste dva centarfora,mozda si mislio da Lola igra špica?!Dajte mu devetku...strašno..jel vi to namerno rasturate Partizan?Debilana od trenera,uprave,igraca koje je stanojevic doveo!

Cika Slave

pre 3 godine

Sledece kolo dolazi Macva Ivice Kralja, tu cete da pokazete koliko ste mocni kao kad vam dolazi Javor, Bajbek ce da 4 gola i Ivica Bomba ce da izadje sa pricom da ste doveli Ronalda licno... E a onda sledi gostovanje Spartaku u Suboticu... Novi kiks u najavi!

sportdetective

pre 3 godine

Sada si pokazo kakav si trener. Ja mislijo ti znas nesto. Al si dokazo koliko vrede tvoje titule v Partizanu. Posle ove epizode u Partizanu ti vise trener nigde biti neces.

Lemi

pre 3 godine

E moj Stanoje, kad si dolazio svi su pricali o avionima i kamionima. Samo par komentatora je naslutilo da si dosao ustvari da "properes" nekoliko igraca.
Svaka cast, krenuo si od starta tako. Tek sad se vidi sta je Savo uradio a tek sad se vidi zasto ti nigde posle Partizana nisi uspeo kao trener.
O titulama Partizana u tvoje vreme dovoljno govori da se Zvezda u to vreme raspadala po savovima. Isto kao sto su sad titule Zvezde zavijene u plast sve slabijeg Partizana.
P. S. Dovedite trenera Radnickog koji je bio Savin pomocnik. Covek je mag trenerskog posla.
Ili sacekajte dok Stanoje i familija menadzera utopi ovu buraniju po Osasuni, Aziji i Africi, pa onda.

Ognjen

pre 3 godine

A vi ste napadali pa tek onih deset 100% sansi za gol. Kako vas nije sramota izaci i onako igrati. Ono nije igra dostojna druge lige. Ko su oni ljudi koji igraju, jalovi napadaci, ni jedan ne zna da centrira loptu. Ovaj tim raspustiti i krenuti iz pocetka. Dajte podmladak neka se kale i bore. Sramota me je sto sam navija ovog Partizana. Ni jednu utakmicu vise necu gledati niti pratiti. Fuj!

straja

pre 3 godine

Tvoja i partizanova sreca da su samo jednom PRESLI CENTAR....zamisli koliko puta presli i dali toliko golova....a tvoji momci100 puta presli i nista!!1 sto nisu probali IZDALEKA!!!?

Алекса

pre 3 godine

Нешто као Партизан у дербију?
Само што је Партизан то урафио џентлменски на почетку и дао шансу Звезди за изједначење а Раднички покварено на крају....


Овај лик је геније, његов тим је бољи кад једном пређу центар и постигну гол и бољи је кад противник једном пређе центар и постигне гол...

Pppp

pre 3 godine

Kakav arogantan i nadmen covek. Nikada nije on kriv i njegovo visocanstvo. Prvo su bili krivi igraci kao Suma i Sadik. Kada ih oni nema, onda sudije a sada je kriva sreca? Sta je sledece?

no name

pre 3 godine

Cuj mu price jednom centar presli.isto tako je rekao da je partizan bolji bio u derbiju ,ne znam samo po cemu.Cestitaj protivniku na zasluzenoj pobedi ,jel to tesko reci ...?!

Aleksandar

pre 3 godine

Ja kao zvezdas mi je zao sto se ovo dogadja Partizanu. Nesto debelo smrdi. Koje izmene na utakmici, dva leva beka, desni koji igra poluspica, oteran Savo koji sa skromnim timom je izvukao maksimum i igra je licila na nesto. Ovo je sad tuga, jad i cemer. Sta uprava radi kao da po zadatku unistavaju Partizan. Zao mi je ponavljam jer bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde (i obrnuto) i to se oseti pogotovo u evropskim takmicenjima.

Branislav

pre 3 godine

Nema to veze sa koncentracijom, već sa igračkim znanjem i umećem...
A naročito sa golmanom Ristićem kojeg ste svojevremeno najurili a sada ne možete gol da mu date...

NoName

pre 3 godine

A Samrok je presao 2 puta centar?
Ribari i konobari?
Opasno te zezaju ovi timovi na "SA"... Samrok, Sarloa...
(Cika Slave, 26. oktobar 2020 21:09).

Sa Nišave Real.

Kod nas sve kontra

pre 3 godine

Bez ideje ti igra tim! Uigrali ste samo centaršut po zemlji u visini penala na koje su se napadači saplitali... Natho ne može da igra zadnjeg veznog već samo iza špica (a špica i nemaš).

Sven

pre 3 godine

Ti si jos tu? Doveo si zeljena pojacanja i sta si uradio za 2 mjeseca? Ma sta da ocekujemo od trenera koji je ispao od Samroka. Boze sacuvaj vise..

Kanjoš

pre 3 godine

Ne meri se koliko si puta prešao centar, već koliko si golova dao. Mogao si i ti da daš neki gol od silnog prelaženja centra. Svaka čast, Radničkom! Dabogda propali, zajedno sa Zvezdom. Dugujete EPSU milione, bagro!!!

Marko

pre 3 godine

Mi gubimo 1-0 on uvodi beka....ha,ha,ha...ma nevidjena vezara...0-0 a on izvodi Zdjelara koji moze da doda tacnu loptu, a on uvede Čekića koji je dobar da odradi posao na planini Goliji..
Stanoje blage veze ti nemas...gde ih ova uprava samo nalazi...znam da im je pomagao onaj izgubljeni Zelko Pantic u vezi nesretnika Djukica, Bate Mirkovica, Save...sada zamislite kada taj pogubljeni toliko utice na upravu, koja je to uprava.

View

pre 3 godine

VVV nastavljaju sa unistavanjem.Samo napred ali doce vreme da se obracunamo.
(bot, 26. oktobar 2020 21:18)

Klub je okupiran. CZ46 i Partizan vode isti ljudi. Jedan tim i dve ekipe.

Dunster

pre 3 godine

Hoću Savu za trenera!
Partizan nije imao najbolhe rezultate sa Savom al je igrao lep fudbal. Ovo vraćanje lopte unazad halfovima je brate mili bolno gledati a kamo li navijati.

marko992

pre 3 godine

Aleksandar Bunker Stanojevic zamera nekom sto se branio celu utakmicu??? Pa ovi su ( za razliku od Partizana u derbiju) bar dali gol iz sanse loju su sami stvorili.
(Toplica, 26. oktobar 2020 20:35)

Nebuloze teske,Partizan je branio vodjstvo(naravno da bunker ne opravdavam) potvrdjeno i posle Zvezdinog gola-sto vise niste napadali?!
Bunker kao deo taktike nije od juce tako da je pobeda Radnickog vise nego zasluzena.

zdravkogfl

pre 3 godine

Nije bitno remi sa javorom sinoć pao orao.Mislim na poraz partizana od radničkog. Ali stanojevic i Stanković se utrkavaju kojice glupjiu izjavu dati juce deki kaze falilo nismo dali gol. Ali ovaj stanojevic jos gora izjava protivnik preso jednom centar i dao gol kao mi dasmo gledali neku drugu utakmicu a on bio na drugoj. Gospodine stanojevicu ti nemaš tim ovo sve štosu vratio u partizan oni su davno za penziju zato i ove godine ce biti partizanu ćorak štose tice titula cao nema vise svaki navijac sinoć brise suze. Pozdrav

Smeh

pre 3 godine

Šta bi tek bilo da su prešli 4-5 puta? Stanoje od Šamroka zvani alibi čovek ili mi nikada nismo krivi samo nismo imali sreće dok je protivnik imao sreće. Kolika je kvota da posle zimske pauze neko drugi bude trener Partizana? Da se malo zaradi na tudjoj muci, sreći, nesreći, već kako to Stanoje zove.

Grr

pre 3 godine

I sa ova tri izgubljena boda opet ništa. Koliko na terenu zaslužimo to je dovoljno. Bolje i ovakav sportski poraz nego da nam je sudija izmislio penal, kao nekima. Svi timovi na svetu pobeđuju i gube ali samo kod nas ima jedan kome ne dozvoljavaju da izgubi.

cole

pre 3 godine

sreca vasa sto su jednom presli centar i dali jedan gol! zamisli samo da su pet puta presli centar?!? da li bi tada i konacno bio covek i cestitao protivniku ili bi opet trazio alibi za gubitak utakmica i bodova? e, moj stanoje...ne postaje se dobar trener tako...cak ni u partizanu i slicnim malim klubovima!

Mare

pre 3 godine

A kada cemo malo da prodiskutujemo o titulama koje je Stanojevic osvojio u prvom mandatu na klupi Partizana?

Sad, ili je on u ovih par godina zaboravio kako je biti trener pobednik, osvajac cak i duple krune, ili je ipak Samrok njegov realni trenerski domet, a trofeje su doneli Tole i kompanija?

Fenomen

pre 3 godine

I Partizan i Zvezda u svojoj istoriji nisu imali gore trenere od ovih što ih imaju danas. A s obzirom na izjave koje daju nakon utakmica ni sa moralom ne stoje ništa bolje.

Realno

pre 3 godine

Ima 0:0 a on pusta Scekica!? Gubi sa 1:0 a on pojacava bekovsku liniju Brezancicem.Ne znam da li je ovo za smeh,zaljenje ili iscudjivanje u vezi ovog alibi trenera,koji bez Toleta ne moze ni 2.mesto da osvoji.

Bojan.

pre 3 godine

Za ove strucnjake sto kazu da se bunker razbija kratkim pasovima.Vidi se da mnogo diletanta ima,bunker se razbija sa visokim spicom i centarsutevima ili udarcima sa 25 metara.A vi takve igrace nemate.

Koja

pre 3 godine

Jel Miljkovicevih centarsuteva? Ajde bezi neznalico jedna! Imamo 3 igraca u kaznenom i ti se deres Lutovcu da ne centrira. Objasni strucnjace sta treba da radi igrac kada ima prostor da centrira? Da se useta u gol sa loptom? Nathu dusa u petama ti menjas Zdjelara! Lutovac jedini nesto pokusavao ti ga menjas! Mogao bih do sutra koliko nista neznas,ali nisi ti kriv nego ove spodobe sto su te dovele.

Vanja LFC

pre 3 godine

A sta bi sa fer play-om?
Protivnik je pobedio. Čestitam.
Dokle izgovori?
Dokle pravdanja?
Budi čovek jednom i priznaj poraz dostojanstveno.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Počeo sam da OBOŽAVAM vase utakmice, pogotovo zbog IZJAVA i "objašnjenja" posle istih :)))

Jedva čekam Ilijeva ili nekog od VVV trija u narednim danima :))))))

Max

pre 3 godine

Ma nije valjda, pa kako su smeli!! Da li im je neko rekao da ne smeju. Kako ih nije sramota, da predju centar kad igraju sa partizanima na celu sa gromadom od trenera. Sto ih niste podsetili da ne smeju. Samo ovako nastavis, neko vec odozgo sve gleda, a onda sve I dodje na naplatu. Pa posle kazu da je karma kucka.
Kakav mali covek. Bljak.

Objektivno

pre 3 godine

Tako i vi u derbiju.Doduse,Radnicki je dao iz dobre akcije a vi iz dvostrukog kiksa Zvezdinog klinca.Posle ste parkirali autobus ispred svog gola i posle vam neko drugi kriv.Rekao sam nakon derbija da ce biti 15-16 bodova razlike u korist Zvezde do kraja polusezone i bice,uprkos Zvezdinom kiksu sinoc ali desava se.Vi morate da se malo sredite i pokusate da odbranite bar ovo 3.mesto jer vodi direktno u Evropu.To vam je neki maksimalni domet kad sagledamo kvalitete igraca.

Vanja LFC

pre 3 godine

A sta bi sa fer play-om?
Protivnik je pobedio. Čestitam.
Dokle izgovori?
Dokle pravdanja?
Budi čovek jednom i priznaj poraz dostojanstveno.

Toplica

pre 3 godine

Aleksandar Bunker Stanojevic zamera nekom sto se branio celu utakmicu??? Pa ovi su ( za razliku od Partizana u derbiju) bar dali gol iz sanse loju su sami stvorili.

Bojan

pre 3 godine

Radnicki iz Nisa sve redom sisa.... tako se i ti jednom u mesec dana sisas.... pa i Meraklije jednom predju centar i daju go... svako ima pravo da se ljuti....

Taurunum

pre 3 godine

Mislio sam da je ok lik. Protiv Zvezde je pričao za Zvezdu nisu imali ni jednu priliku. Sad protiv Radničkog, jednom su prešli centra i dali gol. Pogledaj raspali Partizan za koji si ti odgovoran nije imao igru. Kreni od sebe i svog dvorišta a ne uvek ti drugi nesto krivi. Očajno je igrao Partizan. Nema koncept nikakav. Čini mi se iz sadašnjeg ugla da je Savo za ovog izmislio trenerski zanat.

Cinik

pre 3 godine

Treba da kao navijači Partizana budemo realni. U Nišu mi nikakvu šansu gotovo da nismo ni imali sem onog šuta Obradovića koji je golman Radničkog lepo odbranio. Jesmo mi držali loptu u nogama ali je sve to slabo i jalovo. Uzalud vi napadate preko bočnih strana kada nemamo centrafora koji će dati gol. Da li je moguće da se dovode svakojaki igrači a da se ne dovede jedan dobar centrafor. Da se razumemo ovo što igraju Zvezda i Partizan je sramno i sva je sreća što sve ostale ekipe iz straha od političara koji stoje iza Partizana i Zvezde ne igraju hrabro već samo čekaju da ne prime gol ili šutnu jednom u gol pa ako udje, udje. Mislim da je konačno vreme da se iz Zvezde i Partizana najure ovi kvazi upravljači da se dovedu legende klubova kojih ima i koji žele da rade na jedan sportski način. Ovo što Partizan igra je totalna dekadencija fudbala.

Realni

pre 3 godine

Ma nemoj?😄Ovaj trener je uvek bio nerealan a onda vrlo nadmen i iritantan tip👌Previše letiš Stanojevićuu a evo ti ga bolan pad🤫🤫🤫

navijac

pre 3 godine

Koliko je ovaj covek arogantan... ko gubi ima pravo da se ljuti ali budi covek cestitaj i teraj dalje. Sta tebe interesuje kolko su puta presli centar kad tvoji ne znaju da daju gol...

Marko

pre 3 godine

inace nisu igrali lose al protovnik pobedio :D
kakav smeh od trenera i njegove izjave :D
al dobro kakav klub takav i sastav :D
a da u derbiju verovatno treba ukinuti penale inace sve uredu ?

Romper

pre 3 godine

Stanoje prihvati odgovornost.Ovaj tim si zeleo...Sadik je prodat.Suma povredjen.Markovic,u nikad gorem stanju.Dovedena mečka nespremna od napadača koja će mozda za par meseci biti na nivou.Jojić nezapamćeno izgubljen bez definisane uloge u timu. Gelender ćovek došo traži se na terenu.Obradović se polako štima ali nije u takmičarskoj formi.Miljković tragikomičan čovek, zalutao u fudbal.Asano brz koristan za ekipu ali tehnički operisan.Pop Stojković na golu baca kletve i moli se i primi gol kroz uœi na šta smo navikli.Natho ćalac u poznim godinama, Sale ilic bi ga pojeo.Svetle tačke, Sveta, Banjak i mali Stevanović koji igra pod pritiskom.Pitanje moje, šta očekivati od ovakvog skupa ljudi koji se deklarisu kao profesionalni fudbaleri? Ugled Partizana je narusen, degradirano je celo sportsko drustvo,a navijaci osramoceni.Vi ste bruke i bicete zapamceni u istoriji Partizana kao najveci gubitnici.Laku noc

Djole bombas

pre 3 godine

Od takmičarske ekipe napravio si rekreativnu ekipu... centaršut Miljkovica i dalje kriminalan. Bajbek daleko od forme, Holander ne zna šta igra, Jojicu treba vremena, Obradovic nema snage za dve utakmice ...

le pre

pre 3 godine

Tako je i Zvezda, napadala je Javor, i nije dala gol, jedino sto ga nije primila.
A sad nesto da kazem ovima sto pljuju Stankovica i Stanojevica kao lose trenere, alo ljudi, oni vode ekipe u nasoj ligi. Nije nasa liga kvalitetna pa da se ocekuje ne znam kakvo trenersko umece.

Mihajlo

pre 3 godine

U pravu je covek,mi smo opasniji po nas gol od bilo koje ekipe u ligi,svaka lopta ide unazad,pravimo od stopera i golmana vezne igrace.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

U brate, kakva nadmenost.Ni u jednom trenutku da preuzme šmekerski krivicu , da pomogne svojim igračima.Ne vredi, ne pomažu tu ni škole, ni utakmice...

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

pa sama izjava govori sve o igri partizana - izveo je 4 odbrambena igraca sa dva defanzivna vezna i napadacem koji je van ikakve forme - realno napadas sa tri igraca - imas centarsuteve a nemas visokog igraca koji zna da odigra glavom - kakve su to vizije samo Stanojevic zna - ali trener je najmanje kriv, sa tim igrackim kadrom ni bolji od njega tesko da bi ista uradili - bunker se razbija brzom igrom sa tacnim pasom, a ne dugim loptama, nek pogleda kao je to odradila steaua protiv topole - ali kao sto rekoh mi takve igrace u timu nemamo, a ne smemo ni da ih dovedemo jer nisu kod menadzera sa kojima nametnuta uprava radi

Pogan

pre 3 godine

Nek neko objasni ovom klovnu da samo sebe ponizava ovakvim izjavama. Prvo, zato sto je ocigledno takticki nadigran, a drugo jer se fudbal igra tako da je pobednik onaj ko postigne vise golova. A to sto si imao loptu vise u posedu i vise puta sutnuo na gol, mozes da turis znas vec gde.

Boka

pre 3 godine

Možda je loš trener, ali je zato još gori sportista. Čestita se druže, kad te neko isprati kući sa 0 bodova, sve i da su te pokrali.. Kakav primer daješ klincima koji igraju u Partizanu, klincima koji vole Partizan? Deki kakav god da je, laf je, a i zna ga ceo svet. Ko tebe zna van granica komunističkih zemalja? I Irske?

Miskec

pre 3 godine

Jedno od mnogih papagajskih ponavljanja iz Partizana:
"Jednom su presli centar!"
"Zahvaljujuci nama su dali gol!"
"Izgubili smo iskljucivo zbog nasih gresaka!"
"Bili smo izrazito bolji, ali lopta nije htela u gol!"
Niz nastavite sami!

Taurunum1987

pre 3 godine

Partizan ne moze sam protiv sudija i zvezdinih filijala, ali idemo dalje. Stanojevic je mlad i perspektivan trener, vidi se da poznaje ovaj klub i da ima iskustvo da se preokrece i osvaja titula. Podrska legendo, izdrzi pritisak ganera

Fenomen

pre 3 godine

Ma koje ste šanse imali? Ovi naši treneri tu čudo...sve će reći ali priznati da su neznalica, to nikako. I trener Zvezde funkcioniše po istoj formuli...a tek ono kad kaže...falio nam je samo gol...Smehotres.

Milica

pre 3 godine

Lepo je videti da Partizan konacno vodi neko realan, ko se ne zadovoljava porazima. Vidi se da trener poznaje ovaj klub, nas navijace i nase aspiracije. Treba nauciti iz ovog poraza i nastaviti borbu za titulu.

Ivan

pre 3 godine

Daj bre idi više, ko te i zašto postavio da nas upropastiš? Rasformirao si tim koji je lepo igrao, u Evropi bio sjajan, zakopaćeš nas da se nikad nećemo izvući!
Upravo reaguj, zašto ovo dozvoljavate???

Aca

pre 3 godine

Samo ti forsiraj onog Miljkovica i mozda cete da se plasirate za kvalifikacije za ligu Evrope, ali mozda. Meni nije jasno kako trener sa toliko godina iskustva ne vidi da kada igra sa tim covekom u sastavu, igra sa covekom manje na polju.

Pantelija

pre 3 godine

U pravu je Stanoje, ali Partizan prosto nema srece ni podrsku sudija kao rezimska mezimica. Navijaci su uz tebe Stanoje, ti si legenda ovog kluba i znas sta znaci igrati za isti

Calm Like a Bomb

pre 3 godine

Kad ovako kuka, još mi je slađe.
Nisam ni morao da čitam tekst posle ovakvog naslova :)
Pa,što nam vi ne dadoste bar jedan gol iz svih tih savršenih i opasnih napada sat i po vremena?
Kec u Nišu.

Moj grad - moj klub, Radnički Niš!

ercov

pre 3 godine

A ko ce ti crni Stanoje postignuti gol kada nemas gol igrace, imao sam utisak da do nedelje da se igralo gola ne bi dali. Uvek nasmejani Sadik se igrao fudbala,uvek zedan i gladan fudbala, stalno je trazio loptu, promasi pet sansi ali zato ga na kraju utera u mrezu i plus stvori drugome mogucnost da i on postigne gol. A danas, svi se kriju, beze od lopte, nema drskosti, nema zelje da se pojede lopta zajedno sa golom i golmanom. Ovakvom Radnickom bi Tumbini klinci deset dali a da se ne bi ni oznojili.

Kanidja PG

pre 3 godine

Dosta bocnih lopti i centarsuteva hahaha Stanoje komedija.
Nikad ovaj nece podnijeti ostavku, sve u drugu ligu da ispadne. A takav fudbal i igra, drugoligaski sa dva lijeva beka, cetiri zadnja vezna, bivsim fudbalerima.
Cekam da Zeks Pantic oplete veceras kratko ostanica. To je taj crno beli svet, Mapet sou Srpski.

Globtroter

pre 3 godine

Stanoje, ako ovako nastaviš možeš lako da ugroziš status koji imaš kod navijača. Sve izjave od kako si se vratio liče na trio VVV. Pazi šta radiš...

Uprava napolje!

Loznica

pre 3 godine

Reci ti nama što mi nismo dali gol, pusti ti Radnički.
Pod ovom upravom i ovom trenerakom svitom možemo samo da se borimo za sredinu tabele, ako budemo imali sreće.
Lepo mišljenje sam imao o tebi, ali u ove dve utakmice si me demantovao totalno.

Luki Marćano

pre 3 godine

Zato i gubiš, protiv Zvezde daješ neodmerene izjave, sada isto tako. Pruži ruku "treneru".
Pošteno te nadigrao stariji kolega. Nišlije su odigrale onako da vi ne bi dali gol još dva sata da ste igrali.
A uzgred i da napomenem, imaš desetak miliona veći budžet i doveo si silne igrače, zato nema smisla ovo što pričaš, neko to gleda.

anonimus

pre 3 godine

kakav je ovaj prevarant od trenera, zvezda kiksne odigra nereseno on uspe da izgubi. navijam za Zvezdu al stv mi nije jasno kako oba kluba dozvoljavaju godinama da ih vode ovakvi kvazi treneri ( cast izuzecima)

Pedja

pre 3 godine

Koje su to sanse bile? Secam se sanse Obradovica u drugom poluvrmeenu kada je lose sutirao, ali to je jedna. Koje je to jos imao sanse Partizan, posto se zale da je Radnicki samo jednom sutnuo. Stanojevicu, jak si ti trener kad ti tim uglavnom odbrana. Protiv Zvezde jedva 30% poseda lopte, danas sa 2 leva beka i 4 vezna. To stvarno jos nisam video. Svaku utakmicu igra odbrambeno, a hoce pobede.

Her

pre 3 godine

Sram te bilo, tu pricu mozes da pricas nekome ko posle utakmice pogleda statistiku i poveruje ti da je Partizan danas nezasluzeno izgubio. Na tvoju nesrecu ima nas jos malo mazohista da smo zaista gledali utakmicu, i to svih mucnih 90 minuta.
Radnicki nije presao pola? Pa dobro, hajmo reci da nije, ali je jednu jedinu polu sansu poslao u mrezu, a tvojim igracima bezi lopta, prelazi preko noge, odustanu od trcanja za loptom nakon sto se odvoji vise od metar od njih, bek dodaje beku preko pola terena (!) i ovom lopta bezi u aut, Natho sedi na klupi dok Banjak glumi Fabinja i kreira napad pa se saplice se svoje noge. Bajbek je neverovatno spor, ali je zato i trapav i nema tehniku. Ajde sve su to mane igraca, ali ja nisam video ni u jednom napadu nista ni nalik na uigranu akciju. Drugo bekovi i veznjaci Radnickog su fizicki upropastili, prebili i natrcali nase napadace i veznjake, znas zasto? Jer su motivisani i u treningu, za razliku od tvojih fudbalera.
Bruko.

Grobari Železnik

pre 3 godine

U pravu je čovek, jednostavno nemamo sreće, ovako nam se i Zvezda provukla, trebalo je realno da smo prvi na tabeli ali nije kasno, samo da bude regularno i da država ne namešta za Zvezdu i imamo šanse za titulu.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Sram ih bre bilo!! Pa kako smeju to?? Jel to uopšte dozvoljeno!?!?

Aj sad Ilijev: "DA NISU prešli centar, ONDA NE BI dali gol" :))

Stark

pre 3 godine

Kao i vi u derbiju pa tada nije bii problem...


Grobari docekaste kiks Zvezde ali ni to ne mozete da iskoristite.Poske ce biti vasa mantra kako vam brane da osvojite titulu...

boki

pre 3 godine

To se zove efikasnost, predjes jednom... Ali das gol. E sad, kad bi mozda znao da brojis, onda to jednom sigurno bi bilo mnogostruko vise. Strasno, izgubio si, kazi igrali smo katastrofa... A ne, protivnik presao jednom pola terena i dao gol... Uvek je neko drugi nesto...

Стара школа

pre 3 godine

Уживам у изјавама људи из ЈСД Партизан већ годинама. Све ово не би смислили ни у Симпсоновима, гарантујем!!!
Ред фудбал, ред кошарка, све бисер до бисера.

Boka

pre 3 godine

Možda je loš trener, ali je zato još gori sportista. Čestita se druže, kad te neko isprati kući sa 0 bodova, sve i da su te pokrali.. Kakav primer daješ klincima koji igraju u Partizanu, klincima koji vole Partizan? Deki kakav god da je, laf je, a i zna ga ceo svet. Ko tebe zna van granica komunističkih zemalja? I Irske?

navijac

pre 3 godine

Koliko je ovaj covek arogantan... ko gubi ima pravo da se ljuti ali budi covek cestitaj i teraj dalje. Sta tebe interesuje kolko su puta presli centar kad tvoji ne znaju da daju gol...

Vanja LFC

pre 3 godine

A sta bi sa fer play-om?
Protivnik je pobedio. Čestitam.
Dokle izgovori?
Dokle pravdanja?
Budi čovek jednom i priznaj poraz dostojanstveno.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

U brate, kakva nadmenost.Ni u jednom trenutku da preuzme šmekerski krivicu , da pomogne svojim igračima.Ne vredi, ne pomažu tu ni škole, ni utakmice...

NoName

pre 3 godine

A Samrok je presao 2 puta centar?
Ribari i konobari?
Opasno te zezaju ovi timovi na "SA"... Samrok, Sarloa...
(Cika Slave, 26. oktobar 2020 21:09).

Sa Nišave Real.

Realni

pre 3 godine

Ma nemoj?😄Ovaj trener je uvek bio nerealan a onda vrlo nadmen i iritantan tip👌Previše letiš Stanojevićuu a evo ti ga bolan pad🤫🤫🤫

Toplica

pre 3 godine

Aleksandar Bunker Stanojevic zamera nekom sto se branio celu utakmicu??? Pa ovi su ( za razliku od Partizana u derbiju) bar dali gol iz sanse loju su sami stvorili.

Taurunum

pre 3 godine

Mislio sam da je ok lik. Protiv Zvezde je pričao za Zvezdu nisu imali ni jednu priliku. Sad protiv Radničkog, jednom su prešli centra i dali gol. Pogledaj raspali Partizan za koji si ti odgovoran nije imao igru. Kreni od sebe i svog dvorišta a ne uvek ti drugi nesto krivi. Očajno je igrao Partizan. Nema koncept nikakav. Čini mi se iz sadašnjeg ugla da je Savo za ovog izmislio trenerski zanat.

no name

pre 3 godine

Cuj mu price jednom centar presli.isto tako je rekao da je partizan bolji bio u derbiju ,ne znam samo po cemu.Cestitaj protivniku na zasluzenoj pobedi ,jel to tesko reci ...?!

Romper

pre 3 godine

Stanoje prihvati odgovornost.Ovaj tim si zeleo...Sadik je prodat.Suma povredjen.Markovic,u nikad gorem stanju.Dovedena mečka nespremna od napadača koja će mozda za par meseci biti na nivou.Jojić nezapamćeno izgubljen bez definisane uloge u timu. Gelender ćovek došo traži se na terenu.Obradović se polako štima ali nije u takmičarskoj formi.Miljković tragikomičan čovek, zalutao u fudbal.Asano brz koristan za ekipu ali tehnički operisan.Pop Stojković na golu baca kletve i moli se i primi gol kroz uœi na šta smo navikli.Natho ćalac u poznim godinama, Sale ilic bi ga pojeo.Svetle tačke, Sveta, Banjak i mali Stevanović koji igra pod pritiskom.Pitanje moje, šta očekivati od ovakvog skupa ljudi koji se deklarisu kao profesionalni fudbaleri? Ugled Partizana je narusen, degradirano je celo sportsko drustvo,a navijaci osramoceni.Vi ste bruke i bicete zapamceni u istoriji Partizana kao najveci gubitnici.Laku noc

Kanjoš

pre 3 godine

Ne meri se koliko si puta prešao centar, već koliko si golova dao. Mogao si i ti da daš neki gol od silnog prelaženja centra. Svaka čast, Radničkom! Dabogda propali, zajedno sa Zvezdom. Dugujete EPSU milione, bagro!!!

Stark

pre 3 godine

Kao i vi u derbiju pa tada nije bii problem...


Grobari docekaste kiks Zvezde ali ni to ne mozete da iskoristite.Poske ce biti vasa mantra kako vam brane da osvojite titulu...

Objektivno

pre 3 godine

Tako i vi u derbiju.Doduse,Radnicki je dao iz dobre akcije a vi iz dvostrukog kiksa Zvezdinog klinca.Posle ste parkirali autobus ispred svog gola i posle vam neko drugi kriv.Rekao sam nakon derbija da ce biti 15-16 bodova razlike u korist Zvezde do kraja polusezone i bice,uprkos Zvezdinom kiksu sinoc ali desava se.Vi morate da se malo sredite i pokusate da odbranite bar ovo 3.mesto jer vodi direktno u Evropu.To vam je neki maksimalni domet kad sagledamo kvalitete igraca.

Mare

pre 3 godine

A kada cemo malo da prodiskutujemo o titulama koje je Stanojevic osvojio u prvom mandatu na klupi Partizana?

Sad, ili je on u ovih par godina zaboravio kako je biti trener pobednik, osvajac cak i duple krune, ili je ipak Samrok njegov realni trenerski domet, a trofeje su doneli Tole i kompanija?

Bojan

pre 3 godine

Radnicki iz Nisa sve redom sisa.... tako se i ti jednom u mesec dana sisas.... pa i Meraklije jednom predju centar i daju go... svako ima pravo da se ljuti....

Sven

pre 3 godine

Ti si jos tu? Doveo si zeljena pojacanja i sta si uradio za 2 mjeseca? Ma sta da ocekujemo od trenera koji je ispao od Samroka. Boze sacuvaj vise..

Branislav

pre 3 godine

Nema to veze sa koncentracijom, već sa igračkim znanjem i umećem...
A naročito sa golmanom Ristićem kojeg ste svojevremeno najurili a sada ne možete gol da mu date...

cole

pre 3 godine

sreca vasa sto su jednom presli centar i dali jedan gol! zamisli samo da su pet puta presli centar?!? da li bi tada i konacno bio covek i cestitao protivniku ili bi opet trazio alibi za gubitak utakmica i bodova? e, moj stanoje...ne postaje se dobar trener tako...cak ni u partizanu i slicnim malim klubovima!

Koja

pre 3 godine

Jel Miljkovicevih centarsuteva? Ajde bezi neznalico jedna! Imamo 3 igraca u kaznenom i ti se deres Lutovcu da ne centrira. Objasni strucnjace sta treba da radi igrac kada ima prostor da centrira? Da se useta u gol sa loptom? Nathu dusa u petama ti menjas Zdjelara! Lutovac jedini nesto pokusavao ti ga menjas! Mogao bih do sutra koliko nista neznas,ali nisi ti kriv nego ove spodobe sto su te dovele.

Marko

pre 3 godine

Mi gubimo 1-0 on uvodi beka....ha,ha,ha...ma nevidjena vezara...0-0 a on izvodi Zdjelara koji moze da doda tacnu loptu, a on uvede Čekića koji je dobar da odradi posao na planini Goliji..
Stanoje blage veze ti nemas...gde ih ova uprava samo nalazi...znam da im je pomagao onaj izgubljeni Zelko Pantic u vezi nesretnika Djukica, Bate Mirkovica, Save...sada zamislite kada taj pogubljeni toliko utice na upravu, koja je to uprava.

Kanidja PG

pre 3 godine

Dosta bocnih lopti i centarsuteva hahaha Stanoje komedija.
Nikad ovaj nece podnijeti ostavku, sve u drugu ligu da ispadne. A takav fudbal i igra, drugoligaski sa dva lijeva beka, cetiri zadnja vezna, bivsim fudbalerima.
Cekam da Zeks Pantic oplete veceras kratko ostanica. To je taj crno beli svet, Mapet sou Srpski.

Calm Like a Bomb

pre 3 godine

Kad ovako kuka, još mi je slađe.
Nisam ni morao da čitam tekst posle ovakvog naslova :)
Pa,što nam vi ne dadoste bar jedan gol iz svih tih savršenih i opasnih napada sat i po vremena?
Kec u Nišu.

Moj grad - moj klub, Radnički Niš!

Realno

pre 3 godine

Ima 0:0 a on pusta Scekica!? Gubi sa 1:0 a on pojacava bekovsku liniju Brezancicem.Ne znam da li je ovo za smeh,zaljenje ili iscudjivanje u vezi ovog alibi trenera,koji bez Toleta ne moze ni 2.mesto da osvoji.

Max

pre 3 godine

Ma nije valjda, pa kako su smeli!! Da li im je neko rekao da ne smeju. Kako ih nije sramota, da predju centar kad igraju sa partizanima na celu sa gromadom od trenera. Sto ih niste podsetili da ne smeju. Samo ovako nastavis, neko vec odozgo sve gleda, a onda sve I dodje na naplatu. Pa posle kazu da je karma kucka.
Kakav mali covek. Bljak.

Aleksandar

pre 3 godine

Ja kao zvezdas mi je zao sto se ovo dogadja Partizanu. Nesto debelo smrdi. Koje izmene na utakmici, dva leva beka, desni koji igra poluspica, oteran Savo koji sa skromnim timom je izvukao maksimum i igra je licila na nesto. Ovo je sad tuga, jad i cemer. Sta uprava radi kao da po zadatku unistavaju Partizan. Zao mi je ponavljam jer bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde (i obrnuto) i to se oseti pogotovo u evropskim takmicenjima.

Стара школа

pre 3 godine

Уживам у изјавама људи из ЈСД Партизан већ годинама. Све ово не би смислили ни у Симпсоновима, гарантујем!!!
Ред фудбал, ред кошарка, све бисер до бисера.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Počeo sam da OBOŽAVAM vase utakmice, pogotovo zbog IZJAVA i "objašnjenja" posle istih :)))

Jedva čekam Ilijeva ili nekog od VVV trija u narednim danima :))))))

Vanja LFC

pre 3 godine

A sta bi sa fer play-om?
Protivnik je pobedio. Čestitam.
Dokle izgovori?
Dokle pravdanja?
Budi čovek jednom i priznaj poraz dostojanstveno.

Bojan.

pre 3 godine

Za ove strucnjake sto kazu da se bunker razbija kratkim pasovima.Vidi se da mnogo diletanta ima,bunker se razbija sa visokim spicom i centarsutevima ili udarcima sa 25 metara.A vi takve igrace nemate.

Her

pre 3 godine

Sram te bilo, tu pricu mozes da pricas nekome ko posle utakmice pogleda statistiku i poveruje ti da je Partizan danas nezasluzeno izgubio. Na tvoju nesrecu ima nas jos malo mazohista da smo zaista gledali utakmicu, i to svih mucnih 90 minuta.
Radnicki nije presao pola? Pa dobro, hajmo reci da nije, ali je jednu jedinu polu sansu poslao u mrezu, a tvojim igracima bezi lopta, prelazi preko noge, odustanu od trcanja za loptom nakon sto se odvoji vise od metar od njih, bek dodaje beku preko pola terena (!) i ovom lopta bezi u aut, Natho sedi na klupi dok Banjak glumi Fabinja i kreira napad pa se saplice se svoje noge. Bajbek je neverovatno spor, ali je zato i trapav i nema tehniku. Ajde sve su to mane igraca, ali ja nisam video ni u jednom napadu nista ni nalik na uigranu akciju. Drugo bekovi i veznjaci Radnickog su fizicki upropastili, prebili i natrcali nase napadace i veznjake, znas zasto? Jer su motivisani i u treningu, za razliku od tvojih fudbalera.
Bruko.

boki

pre 3 godine

To se zove efikasnost, predjes jednom... Ali das gol. E sad, kad bi mozda znao da brojis, onda to jednom sigurno bi bilo mnogostruko vise. Strasno, izgubio si, kazi igrali smo katastrofa... A ne, protivnik presao jednom pola terena i dao gol... Uvek je neko drugi nesto...

Miskec

pre 3 godine

Jedno od mnogih papagajskih ponavljanja iz Partizana:
"Jednom su presli centar!"
"Zahvaljujuci nama su dali gol!"
"Izgubili smo iskljucivo zbog nasih gresaka!"
"Bili smo izrazito bolji, ali lopta nije htela u gol!"
Niz nastavite sami!

Pogan

pre 3 godine

Nek neko objasni ovom klovnu da samo sebe ponizava ovakvim izjavama. Prvo, zato sto je ocigledno takticki nadigran, a drugo jer se fudbal igra tako da je pobednik onaj ko postigne vise golova. A to sto si imao loptu vise u posedu i vise puta sutnuo na gol, mozes da turis znas vec gde.

Luki Marćano

pre 3 godine

Zato i gubiš, protiv Zvezde daješ neodmerene izjave, sada isto tako. Pruži ruku "treneru".
Pošteno te nadigrao stariji kolega. Nišlije su odigrale onako da vi ne bi dali gol još dva sata da ste igrali.
A uzgred i da napomenem, imaš desetak miliona veći budžet i doveo si silne igrače, zato nema smisla ovo što pričaš, neko to gleda.

Kod nas sve kontra

pre 3 godine

Bez ideje ti igra tim! Uigrali ste samo centaršut po zemlji u visini penala na koje su se napadači saplitali... Natho ne može da igra zadnjeg veznog već samo iza špica (a špica i nemaš).

Cinik

pre 3 godine

Treba da kao navijači Partizana budemo realni. U Nišu mi nikakvu šansu gotovo da nismo ni imali sem onog šuta Obradovića koji je golman Radničkog lepo odbranio. Jesmo mi držali loptu u nogama ali je sve to slabo i jalovo. Uzalud vi napadate preko bočnih strana kada nemamo centrafora koji će dati gol. Da li je moguće da se dovode svakojaki igrači a da se ne dovede jedan dobar centrafor. Da se razumemo ovo što igraju Zvezda i Partizan je sramno i sva je sreća što sve ostale ekipe iz straha od političara koji stoje iza Partizana i Zvezde ne igraju hrabro već samo čekaju da ne prime gol ili šutnu jednom u gol pa ako udje, udje. Mislim da je konačno vreme da se iz Zvezde i Partizana najure ovi kvazi upravljači da se dovedu legende klubova kojih ima i koji žele da rade na jedan sportski način. Ovo što Partizan igra je totalna dekadencija fudbala.

Smeh

pre 3 godine

Šta bi tek bilo da su prešli 4-5 puta? Stanoje od Šamroka zvani alibi čovek ili mi nikada nismo krivi samo nismo imali sreće dok je protivnik imao sreće. Kolika je kvota da posle zimske pauze neko drugi bude trener Partizana? Da se malo zaradi na tudjoj muci, sreći, nesreći, već kako to Stanoje zove.

View

pre 3 godine

VVV nastavljaju sa unistavanjem.Samo napred ali doce vreme da se obracunamo.
(bot, 26. oktobar 2020 21:18)

Klub je okupiran. CZ46 i Partizan vode isti ljudi. Jedan tim i dve ekipe.

Dunster

pre 3 godine

Hoću Savu za trenera!
Partizan nije imao najbolhe rezultate sa Savom al je igrao lep fudbal. Ovo vraćanje lopte unazad halfovima je brate mili bolno gledati a kamo li navijati.

Mihajlo

pre 3 godine

U pravu je covek,mi smo opasniji po nas gol od bilo koje ekipe u ligi,svaka lopta ide unazad,pravimo od stopera i golmana vezne igrace.

Fenomen

pre 3 godine

I Partizan i Zvezda u svojoj istoriji nisu imali gore trenere od ovih što ih imaju danas. A s obzirom na izjave koje daju nakon utakmica ni sa moralom ne stoje ništa bolje.

zdravkogfl

pre 3 godine

Nije bitno remi sa javorom sinoć pao orao.Mislim na poraz partizana od radničkog. Ali stanojevic i Stanković se utrkavaju kojice glupjiu izjavu dati juce deki kaze falilo nismo dali gol. Ali ovaj stanojevic jos gora izjava protivnik preso jednom centar i dao gol kao mi dasmo gledali neku drugu utakmicu a on bio na drugoj. Gospodine stanojevicu ti nemaš tim ovo sve štosu vratio u partizan oni su davno za penziju zato i ove godine ce biti partizanu ćorak štose tice titula cao nema vise svaki navijac sinoć brise suze. Pozdrav

Roki

pre 3 godine

Kad pročitam ovakve izjave kosa na glavi mi se diže. Pa mogu i sa svog gola da ti daju i da uopšte i ne predju centar. Odigras kao amater, izgubiš pošteno da poštenije ne može biti i imaš obraz da ovako podcenjivacki komentarises utakmicu.

Pedja

pre 3 godine

Koje su to sanse bile? Secam se sanse Obradovica u drugom poluvrmeenu kada je lose sutirao, ali to je jedna. Koje je to jos imao sanse Partizan, posto se zale da je Radnicki samo jednom sutnuo. Stanojevicu, jak si ti trener kad ti tim uglavnom odbrana. Protiv Zvezde jedva 30% poseda lopte, danas sa 2 leva beka i 4 vezna. To stvarno jos nisam video. Svaku utakmicu igra odbrambeno, a hoce pobede.

anonimus

pre 3 godine

kakav je ovaj prevarant od trenera, zvezda kiksne odigra nereseno on uspe da izgubi. navijam za Zvezdu al stv mi nije jasno kako oba kluba dozvoljavaju godinama da ih vode ovakvi kvazi treneri ( cast izuzecima)

dacha Zvezda

pre 3 godine

Sram ih bre bilo!! Pa kako smeju to?? Jel to uopšte dozvoljeno!?!?

Aj sad Ilijev: "DA NISU prešli centar, ONDA NE BI dali gol" :))

Djole bombas

pre 3 godine

Od takmičarske ekipe napravio si rekreativnu ekipu... centaršut Miljkovica i dalje kriminalan. Bajbek daleko od forme, Holander ne zna šta igra, Jojicu treba vremena, Obradovic nema snage za dve utakmice ...

Globtroter

pre 3 godine

Stanoje, ako ovako nastaviš možeš lako da ugroziš status koji imaš kod navijača. Sve izjave od kako si se vratio liče na trio VVV. Pazi šta radiš...

Uprava napolje!

Cika Slave

pre 3 godine

Sledece kolo dolazi Macva Ivice Kralja, tu cete da pokazete koliko ste mocni kao kad vam dolazi Javor, Bajbek ce da 4 gola i Ivica Bomba ce da izadje sa pricom da ste doveli Ronalda licno... E a onda sledi gostovanje Spartaku u Suboticu... Novi kiks u najavi!

le pre

pre 3 godine

Tako je i Zvezda, napadala je Javor, i nije dala gol, jedino sto ga nije primila.
A sad nesto da kazem ovima sto pljuju Stankovica i Stanojevica kao lose trenere, alo ljudi, oni vode ekipe u nasoj ligi. Nije nasa liga kvalitetna pa da se ocekuje ne znam kakvo trenersko umece.

Pppp

pre 3 godine

Kakav arogantan i nadmen covek. Nikada nije on kriv i njegovo visocanstvo. Prvo su bili krivi igraci kao Suma i Sadik. Kada ih oni nema, onda sudije a sada je kriva sreca? Sta je sledece?

Loznica

pre 3 godine

Reci ti nama što mi nismo dali gol, pusti ti Radnički.
Pod ovom upravom i ovom trenerakom svitom možemo samo da se borimo za sredinu tabele, ako budemo imali sreće.
Lepo mišljenje sam imao o tebi, ali u ove dve utakmice si me demantovao totalno.

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

pa sama izjava govori sve o igri partizana - izveo je 4 odbrambena igraca sa dva defanzivna vezna i napadacem koji je van ikakve forme - realno napadas sa tri igraca - imas centarsuteve a nemas visokog igraca koji zna da odigra glavom - kakve su to vizije samo Stanojevic zna - ali trener je najmanje kriv, sa tim igrackim kadrom ni bolji od njega tesko da bi ista uradili - bunker se razbija brzom igrom sa tacnim pasom, a ne dugim loptama, nek pogleda kao je to odradila steaua protiv topole - ali kao sto rekoh mi takve igrace u timu nemamo, a ne smemo ni da ih dovedemo jer nisu kod menadzera sa kojima nametnuta uprava radi

Marko

pre 3 godine

inace nisu igrali lose al protovnik pobedio :D
kakav smeh od trenera i njegove izjave :D
al dobro kakav klub takav i sastav :D
a da u derbiju verovatno treba ukinuti penale inace sve uredu ?

Алекса

pre 3 godine

Нешто као Партизан у дербију?
Само што је Партизан то урафио џентлменски на почетку и дао шансу Звезди за изједначење а Раднички покварено на крају....


Овај лик је геније, његов тим је бољи кад једном пређу центар и постигну гол и бољи је кад противник једном пређе центар и постигне гол...

dure

pre 3 godine

Pa prodali ste dva centarfora,mozda si mislio da Lola igra špica?!Dajte mu devetku...strašno..jel vi to namerno rasturate Partizan?Debilana od trenera,uprave,igraca koje je stanojevic doveo!

Fenomen

pre 3 godine

Ma koje ste šanse imali? Ovi naši treneri tu čudo...sve će reći ali priznati da su neznalica, to nikako. I trener Zvezde funkcioniše po istoj formuli...a tek ono kad kaže...falio nam je samo gol...Smehotres.

Lemi

pre 3 godine

E moj Stanoje, kad si dolazio svi su pricali o avionima i kamionima. Samo par komentatora je naslutilo da si dosao ustvari da "properes" nekoliko igraca.
Svaka cast, krenuo si od starta tako. Tek sad se vidi sta je Savo uradio a tek sad se vidi zasto ti nigde posle Partizana nisi uspeo kao trener.
O titulama Partizana u tvoje vreme dovoljno govori da se Zvezda u to vreme raspadala po savovima. Isto kao sto su sad titule Zvezde zavijene u plast sve slabijeg Partizana.
P. S. Dovedite trenera Radnickog koji je bio Savin pomocnik. Covek je mag trenerskog posla.
Ili sacekajte dok Stanoje i familija menadzera utopi ovu buraniju po Osasuni, Aziji i Africi, pa onda.

Ivan

pre 3 godine

Daj bre idi više, ko te i zašto postavio da nas upropastiš? Rasformirao si tim koji je lepo igrao, u Evropi bio sjajan, zakopaćeš nas da se nikad nećemo izvući!
Upravo reaguj, zašto ovo dozvoljavate???

Aca

pre 3 godine

Samo ti forsiraj onog Miljkovica i mozda cete da se plasirate za kvalifikacije za ligu Evrope, ali mozda. Meni nije jasno kako trener sa toliko godina iskustva ne vidi da kada igra sa tim covekom u sastavu, igra sa covekom manje na polju.

marko992

pre 3 godine

Aleksandar Bunker Stanojevic zamera nekom sto se branio celu utakmicu??? Pa ovi su ( za razliku od Partizana u derbiju) bar dali gol iz sanse loju su sami stvorili.
(Toplica, 26. oktobar 2020 20:35)

Nebuloze teske,Partizan je branio vodjstvo(naravno da bunker ne opravdavam) potvrdjeno i posle Zvezdinog gola-sto vise niste napadali?!
Bunker kao deo taktike nije od juce tako da je pobeda Radnickog vise nego zasluzena.

Ognjen

pre 3 godine

A vi ste napadali pa tek onih deset 100% sansi za gol. Kako vas nije sramota izaci i onako igrati. Ono nije igra dostojna druge lige. Ko su oni ljudi koji igraju, jalovi napadaci, ni jedan ne zna da centrira loptu. Ovaj tim raspustiti i krenuti iz pocetka. Dajte podmladak neka se kale i bore. Sramota me je sto sam navija ovog Partizana. Ni jednu utakmicu vise necu gledati niti pratiti. Fuj!

sportdetective

pre 3 godine

Sada si pokazo kakav si trener. Ja mislijo ti znas nesto. Al si dokazo koliko vrede tvoje titule v Partizanu. Posle ove epizode u Partizanu ti vise trener nigde biti neces.

straja

pre 3 godine

Tvoja i partizanova sreca da su samo jednom PRESLI CENTAR....zamisli koliko puta presli i dali toliko golova....a tvoji momci100 puta presli i nista!!1 sto nisu probali IZDALEKA!!!?

ercov

pre 3 godine

A ko ce ti crni Stanoje postignuti gol kada nemas gol igrace, imao sam utisak da do nedelje da se igralo gola ne bi dali. Uvek nasmejani Sadik se igrao fudbala,uvek zedan i gladan fudbala, stalno je trazio loptu, promasi pet sansi ali zato ga na kraju utera u mrezu i plus stvori drugome mogucnost da i on postigne gol. A danas, svi se kriju, beze od lopte, nema drskosti, nema zelje da se pojede lopta zajedno sa golom i golmanom. Ovakvom Radnickom bi Tumbini klinci deset dali a da se ne bi ni oznojili.

Zoran

pre 3 godine

Pa dajte više jednom se skoncetrišite. Nije strašno primiti gol, ali kad se primi pored odbrambenih uspavanih igrača onda je to strašno. Cijele utakmice griješila je odbrana i pored nesposobnog srednjeg reda i napada mirisalo je da će Partizan primiti gol. Definitivno i pored silnih pojačanja Partizan nema igrača za nešto bolje. Pitam se šta se dešava sa Natom, daleko najlošiji je bio. Neka im bude u pameti da se igra onako kako je Radnički grao, ginuli su za svaku loptu, svi igrači Partizana u napadu i srednjem redu su bili totalno pokriveni. A i sudija nije poklonio neki penal. Sram ga bilo!

Igor

pre 3 godine

Sale, druže, čestitaj na pobedi i idi kući. Ne blamiraj se, ne izbacuj te izlizane floskule pred kamere... Bruka tvog tima je što ne ume da postigne gol, a primi ga iz jednog šuta, to je fudbal druže. Šta su tvoji igrači radili u prvom poluvremenu? Igra je šizofrena, bez mirnoće i kreacije, tu se vidi tvoj potpis, a i izbor igrača i izmena je najblaže rečeno diskutabilan. Dokle ćemo da igramo sa 2 zadnja vezna, vidiš da nema ko da se priključi napadu čoveče? Ostavi Zdjelara nazad, gurni napred igrače sredine terena, mora neko da pokupi odbitke, šutne sa 20m, da podeli završnu loptu mirnije napadačima.

Milica

pre 3 godine

Lepo je videti da Partizan konacno vodi neko realan, ko se ne zadovoljava porazima. Vidi se da trener poznaje ovaj klub, nas navijace i nase aspiracije. Treba nauciti iz ovog poraza i nastaviti borbu za titulu.

Grr

pre 3 godine

I sa ova tri izgubljena boda opet ništa. Koliko na terenu zaslužimo to je dovoljno. Bolje i ovakav sportski poraz nego da nam je sudija izmislio penal, kao nekima. Svi timovi na svetu pobeđuju i gube ali samo kod nas ima jedan kome ne dozvoljavaju da izgubi.

Taurunum1987

pre 3 godine

Partizan ne moze sam protiv sudija i zvezdinih filijala, ali idemo dalje. Stanojevic je mlad i perspektivan trener, vidi se da poznaje ovaj klub i da ima iskustvo da se preokrece i osvaja titula. Podrska legendo, izdrzi pritisak ganera

Grobari Železnik

pre 3 godine

U pravu je čovek, jednostavno nemamo sreće, ovako nam se i Zvezda provukla, trebalo je realno da smo prvi na tabeli ali nije kasno, samo da bude regularno i da država ne namešta za Zvezdu i imamo šanse za titulu.

Mita Pankov

pre 3 godine

Ove stvari se lako, brzo i bezbolno popravljaju na jednostavnim treninzima.

Umesto taktike i strategije na 2 puta dnevno treninge uvesti (baš ovim redosledom):
1. šutiranje u zid naizmenično levom i desnom nogom sa naglaskom na slabiju nogu ~ 45 minuta,
2. primanje i dodavanje lopte u trku (pošto većina igrača nije savladala osnove fudbala) ~ 45 minuta,
3. trčanje bez lopte za podizanje kondicije ~ 30 minuta.

Rezultat je morao biti 3:0 samo posle šuteva Obradovića (onaj desmom nogom); Asana (odbijena lopta posle šuta Stevanovića) i Bajbeka (pored stative).

O dodavanju (vraćanju) lopte unazad i iza ledja igraču u trku ne treba razgovarati dok se tim kondiciono ne spremi da se uvek može pronaći slobodan (otvoren) igrač.

Procenat izgubljenih lopti posle ubacivanja iz auta (zamislite rukama) je katastrofalno visok. Rekao bih zbog (ne)kretenja igrača.

Max von Laaberg

pre 3 godine

Nije mi jasno sta je hteo da kaze s presli jednom centar i dali gol.Za mene je to takticki ispravno odradjeno,ali Partizanov trener sa taktikom ima problem njemu je vazniji posed lopte s kojim se ne dobija ni jedan bod jer protivnik mu to dozvolio,Greska je sto je vratio Stojkovica koji protiv Zvezde okrenut u drugu stranu pao ko djak peska juce skace na saigrace ne konzetrise se na igru i taj korak mu kod suta fali da stigne loptu sa 30etak m nije bila ni ostro upucena.4 Lanac se mora uigravati on preko noci ne funkcionise ni kod velikih klubova,ali je moderno kod nedokazanih trenera.

Slobodan

pre 3 godine

Šta je bre ovo Stanoje, prvo igru sve gore postavljam, bezidejnost kao u trećeligaša, imaš na desetine kornera i ni jedan nije uvežban bar da se pripreti, banjak u pravi nepotrebne faulove u napadu, loptu mrcvarite i neprekidno vračate nazad ,nema agresivnosti sem kod Zaječara, svaka ekipa takolako dolazi do našeg gola da je to fenomen, čoveče gledaš li snimak utakmica i dali ih analiziraš, ako ti ne znaš daj snimak nekom drugom treneru i on će ti reći za tvoja pojačanja, Miljković, Obradović i drugi da nisu ni za zonu, imaš mladi tim koji treba da ubaciš i plus po cenu da se primi gol zabrana vraćanja lopte nazad i eto ti uspeh.

Pantelija

pre 3 godine

U pravu je Stanoje, ali Partizan prosto nema srece ni podrsku sudija kao rezimska mezimica. Navijaci su uz tebe Stanoje, ti si legenda ovog kluba i znas sta znaci igrati za isti

Grobari Železnik

pre 3 godine

U pravu je čovek, jednostavno nemamo sreće, ovako nam se i Zvezda provukla, trebalo je realno da smo prvi na tabeli ali nije kasno, samo da bude regularno i da država ne namešta za Zvezdu i imamo šanse za titulu.

Grr

pre 3 godine

I sa ova tri izgubljena boda opet ništa. Koliko na terenu zaslužimo to je dovoljno. Bolje i ovakav sportski poraz nego da nam je sudija izmislio penal, kao nekima. Svi timovi na svetu pobeđuju i gube ali samo kod nas ima jedan kome ne dozvoljavaju da izgubi.

Taurunum1987

pre 3 godine

Partizan ne moze sam protiv sudija i zvezdinih filijala, ali idemo dalje. Stanojevic je mlad i perspektivan trener, vidi se da poznaje ovaj klub i da ima iskustvo da se preokrece i osvaja titula. Podrska legendo, izdrzi pritisak ganera

Pantelija

pre 3 godine

U pravu je Stanoje, ali Partizan prosto nema srece ni podrsku sudija kao rezimska mezimica. Navijaci su uz tebe Stanoje, ti si legenda ovog kluba i znas sta znaci igrati za isti

Milica

pre 3 godine

Lepo je videti da Partizan konacno vodi neko realan, ko se ne zadovoljava porazima. Vidi se da trener poznaje ovaj klub, nas navijace i nase aspiracije. Treba nauciti iz ovog poraza i nastaviti borbu za titulu.

marko992

pre 3 godine

Aleksandar Bunker Stanojevic zamera nekom sto se branio celu utakmicu??? Pa ovi su ( za razliku od Partizana u derbiju) bar dali gol iz sanse loju su sami stvorili.
(Toplica, 26. oktobar 2020 20:35)

Nebuloze teske,Partizan je branio vodjstvo(naravno da bunker ne opravdavam) potvrdjeno i posle Zvezdinog gola-sto vise niste napadali?!
Bunker kao deo taktike nije od juce tako da je pobeda Radnickog vise nego zasluzena.

Aleksandar

pre 3 godine

Ja kao zvezdas mi je zao sto se ovo dogadja Partizanu. Nesto debelo smrdi. Koje izmene na utakmici, dva leva beka, desni koji igra poluspica, oteran Savo koji sa skromnim timom je izvukao maksimum i igra je licila na nesto. Ovo je sad tuga, jad i cemer. Sta uprava radi kao da po zadatku unistavaju Partizan. Zao mi je ponavljam jer bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde (i obrnuto) i to se oseti pogotovo u evropskim takmicenjima.

View

pre 3 godine

VVV nastavljaju sa unistavanjem.Samo napred ali doce vreme da se obracunamo.
(bot, 26. oktobar 2020 21:18)

Klub je okupiran. CZ46 i Partizan vode isti ljudi. Jedan tim i dve ekipe.

Kanjoš

pre 3 godine

Ne meri se koliko si puta prešao centar, već koliko si golova dao. Mogao si i ti da daš neki gol od silnog prelaženja centra. Svaka čast, Radničkom! Dabogda propali, zajedno sa Zvezdom. Dugujete EPSU milione, bagro!!!

le pre

pre 3 godine

Tako je i Zvezda, napadala je Javor, i nije dala gol, jedino sto ga nije primila.
A sad nesto da kazem ovima sto pljuju Stankovica i Stanojevica kao lose trenere, alo ljudi, oni vode ekipe u nasoj ligi. Nije nasa liga kvalitetna pa da se ocekuje ne znam kakvo trenersko umece.

Boka

pre 3 godine

Možda je loš trener, ali je zato još gori sportista. Čestita se druže, kad te neko isprati kući sa 0 bodova, sve i da su te pokrali.. Kakav primer daješ klincima koji igraju u Partizanu, klincima koji vole Partizan? Deki kakav god da je, laf je, a i zna ga ceo svet. Ko tebe zna van granica komunističkih zemalja? I Irske?

Ivan

pre 3 godine

Daj bre idi više, ko te i zašto postavio da nas upropastiš? Rasformirao si tim koji je lepo igrao, u Evropi bio sjajan, zakopaćeš nas da se nikad nećemo izvući!
Upravo reaguj, zašto ovo dozvoljavate???

navijac

pre 3 godine

Koliko je ovaj covek arogantan... ko gubi ima pravo da se ljuti ali budi covek cestitaj i teraj dalje. Sta tebe interesuje kolko su puta presli centar kad tvoji ne znaju da daju gol...

Toplica

pre 3 godine

Aleksandar Bunker Stanojevic zamera nekom sto se branio celu utakmicu??? Pa ovi su ( za razliku od Partizana u derbiju) bar dali gol iz sanse loju su sami stvorili.

Fenomen

pre 3 godine

I Partizan i Zvezda u svojoj istoriji nisu imali gore trenere od ovih što ih imaju danas. A s obzirom na izjave koje daju nakon utakmica ni sa moralom ne stoje ništa bolje.

Bojan.

pre 3 godine

Za ove strucnjake sto kazu da se bunker razbija kratkim pasovima.Vidi se da mnogo diletanta ima,bunker se razbija sa visokim spicom i centarsutevima ili udarcima sa 25 metara.A vi takve igrace nemate.

Cinik

pre 3 godine

Treba da kao navijači Partizana budemo realni. U Nišu mi nikakvu šansu gotovo da nismo ni imali sem onog šuta Obradovića koji je golman Radničkog lepo odbranio. Jesmo mi držali loptu u nogama ali je sve to slabo i jalovo. Uzalud vi napadate preko bočnih strana kada nemamo centrafora koji će dati gol. Da li je moguće da se dovode svakojaki igrači a da se ne dovede jedan dobar centrafor. Da se razumemo ovo što igraju Zvezda i Partizan je sramno i sva je sreća što sve ostale ekipe iz straha od političara koji stoje iza Partizana i Zvezde ne igraju hrabro već samo čekaju da ne prime gol ili šutnu jednom u gol pa ako udje, udje. Mislim da je konačno vreme da se iz Zvezde i Partizana najure ovi kvazi upravljači da se dovedu legende klubova kojih ima i koji žele da rade na jedan sportski način. Ovo što Partizan igra je totalna dekadencija fudbala.

Dunster

pre 3 godine

Hoću Savu za trenera!
Partizan nije imao najbolhe rezultate sa Savom al je igrao lep fudbal. Ovo vraćanje lopte unazad halfovima je brate mili bolno gledati a kamo li navijati.

cole

pre 3 godine

sreca vasa sto su jednom presli centar i dali jedan gol! zamisli samo da su pet puta presli centar?!? da li bi tada i konacno bio covek i cestitao protivniku ili bi opet trazio alibi za gubitak utakmica i bodova? e, moj stanoje...ne postaje se dobar trener tako...cak ni u partizanu i slicnim malim klubovima!

Marko

pre 3 godine

Mi gubimo 1-0 on uvodi beka....ha,ha,ha...ma nevidjena vezara...0-0 a on izvodi Zdjelara koji moze da doda tacnu loptu, a on uvede Čekića koji je dobar da odradi posao na planini Goliji..
Stanoje blage veze ti nemas...gde ih ova uprava samo nalazi...znam da im je pomagao onaj izgubljeni Zelko Pantic u vezi nesretnika Djukica, Bate Mirkovica, Save...sada zamislite kada taj pogubljeni toliko utice na upravu, koja je to uprava.

ercov

pre 3 godine

A ko ce ti crni Stanoje postignuti gol kada nemas gol igrace, imao sam utisak da do nedelje da se igralo gola ne bi dali. Uvek nasmejani Sadik se igrao fudbala,uvek zedan i gladan fudbala, stalno je trazio loptu, promasi pet sansi ali zato ga na kraju utera u mrezu i plus stvori drugome mogucnost da i on postigne gol. A danas, svi se kriju, beze od lopte, nema drskosti, nema zelje da se pojede lopta zajedno sa golom i golmanom. Ovakvom Radnickom bi Tumbini klinci deset dali a da se ne bi ni oznojili.

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

pa sama izjava govori sve o igri partizana - izveo je 4 odbrambena igraca sa dva defanzivna vezna i napadacem koji je van ikakve forme - realno napadas sa tri igraca - imas centarsuteve a nemas visokog igraca koji zna da odigra glavom - kakve su to vizije samo Stanojevic zna - ali trener je najmanje kriv, sa tim igrackim kadrom ni bolji od njega tesko da bi ista uradili - bunker se razbija brzom igrom sa tacnim pasom, a ne dugim loptama, nek pogleda kao je to odradila steaua protiv topole - ali kao sto rekoh mi takve igrace u timu nemamo, a ne smemo ni da ih dovedemo jer nisu kod menadzera sa kojima nametnuta uprava radi

Vanja LFC

pre 3 godine

A sta bi sa fer play-om?
Protivnik je pobedio. Čestitam.
Dokle izgovori?
Dokle pravdanja?
Budi čovek jednom i priznaj poraz dostojanstveno.

no name

pre 3 godine

Cuj mu price jednom centar presli.isto tako je rekao da je partizan bolji bio u derbiju ,ne znam samo po cemu.Cestitaj protivniku na zasluzenoj pobedi ,jel to tesko reci ...?!

Stark

pre 3 godine

Kao i vi u derbiju pa tada nije bii problem...


Grobari docekaste kiks Zvezde ali ni to ne mozete da iskoristite.Poske ce biti vasa mantra kako vam brane da osvojite titulu...

Objektivno

pre 3 godine

Tako i vi u derbiju.Doduse,Radnicki je dao iz dobre akcije a vi iz dvostrukog kiksa Zvezdinog klinca.Posle ste parkirali autobus ispred svog gola i posle vam neko drugi kriv.Rekao sam nakon derbija da ce biti 15-16 bodova razlike u korist Zvezde do kraja polusezone i bice,uprkos Zvezdinom kiksu sinoc ali desava se.Vi morate da se malo sredite i pokusate da odbranite bar ovo 3.mesto jer vodi direktno u Evropu.To vam je neki maksimalni domet kad sagledamo kvalitete igraca.

Mare

pre 3 godine

A kada cemo malo da prodiskutujemo o titulama koje je Stanojevic osvojio u prvom mandatu na klupi Partizana?

Sad, ili je on u ovih par godina zaboravio kako je biti trener pobednik, osvajac cak i duple krune, ili je ipak Samrok njegov realni trenerski domet, a trofeje su doneli Tole i kompanija?

Kod nas sve kontra

pre 3 godine

Bez ideje ti igra tim! Uigrali ste samo centaršut po zemlji u visini penala na koje su se napadači saplitali... Natho ne može da igra zadnjeg veznog već samo iza špica (a špica i nemaš).

Branislav

pre 3 godine

Nema to veze sa koncentracijom, već sa igračkim znanjem i umećem...
A naročito sa golmanom Ristićem kojeg ste svojevremeno najurili a sada ne možete gol da mu date...

Стара школа

pre 3 godine

Уживам у изјавама људи из ЈСД Партизан већ годинама. Све ово не би смислили ни у Симпсоновима, гарантујем!!!
Ред фудбал, ред кошарка, све бисер до бисера.

Realni

pre 3 godine

Ma nemoj?😄Ovaj trener je uvek bio nerealan a onda vrlo nadmen i iritantan tip👌Previše letiš Stanojevićuu a evo ti ga bolan pad🤫🤫🤫

Bojan

pre 3 godine

Radnicki iz Nisa sve redom sisa.... tako se i ti jednom u mesec dana sisas.... pa i Meraklije jednom predju centar i daju go... svako ima pravo da se ljuti....

Taurunum

pre 3 godine

Mislio sam da je ok lik. Protiv Zvezde je pričao za Zvezdu nisu imali ni jednu priliku. Sad protiv Radničkog, jednom su prešli centra i dali gol. Pogledaj raspali Partizan za koji si ti odgovoran nije imao igru. Kreni od sebe i svog dvorišta a ne uvek ti drugi nesto krivi. Očajno je igrao Partizan. Nema koncept nikakav. Čini mi se iz sadašnjeg ugla da je Savo za ovog izmislio trenerski zanat.

Romper

pre 3 godine

Stanoje prihvati odgovornost.Ovaj tim si zeleo...Sadik je prodat.Suma povredjen.Markovic,u nikad gorem stanju.Dovedena mečka nespremna od napadača koja će mozda za par meseci biti na nivou.Jojić nezapamćeno izgubljen bez definisane uloge u timu. Gelender ćovek došo traži se na terenu.Obradović se polako štima ali nije u takmičarskoj formi.Miljković tragikomičan čovek, zalutao u fudbal.Asano brz koristan za ekipu ali tehnički operisan.Pop Stojković na golu baca kletve i moli se i primi gol kroz uœi na šta smo navikli.Natho ćalac u poznim godinama, Sale ilic bi ga pojeo.Svetle tačke, Sveta, Banjak i mali Stevanović koji igra pod pritiskom.Pitanje moje, šta očekivati od ovakvog skupa ljudi koji se deklarisu kao profesionalni fudbaleri? Ugled Partizana je narusen, degradirano je celo sportsko drustvo,a navijaci osramoceni.Vi ste bruke i bicete zapamceni u istoriji Partizana kao najveci gubitnici.Laku noc

dacha Zvezda

pre 3 godine

Počeo sam da OBOŽAVAM vase utakmice, pogotovo zbog IZJAVA i "objašnjenja" posle istih :)))

Jedva čekam Ilijeva ili nekog od VVV trija u narednim danima :))))))

Smeh

pre 3 godine

Šta bi tek bilo da su prešli 4-5 puta? Stanoje od Šamroka zvani alibi čovek ili mi nikada nismo krivi samo nismo imali sreće dok je protivnik imao sreće. Kolika je kvota da posle zimske pauze neko drugi bude trener Partizana? Da se malo zaradi na tudjoj muci, sreći, nesreći, već kako to Stanoje zove.

Sven

pre 3 godine

Ti si jos tu? Doveo si zeljena pojacanja i sta si uradio za 2 mjeseca? Ma sta da ocekujemo od trenera koji je ispao od Samroka. Boze sacuvaj vise..

Globtroter

pre 3 godine

Stanoje, ako ovako nastaviš možeš lako da ugroziš status koji imaš kod navijača. Sve izjave od kako si se vratio liče na trio VVV. Pazi šta radiš...

Uprava napolje!

Fenomen

pre 3 godine

Ma koje ste šanse imali? Ovi naši treneri tu čudo...sve će reći ali priznati da su neznalica, to nikako. I trener Zvezde funkcioniše po istoj formuli...a tek ono kad kaže...falio nam je samo gol...Smehotres.

Slobodan

pre 3 godine

Šta je bre ovo Stanoje, prvo igru sve gore postavljam, bezidejnost kao u trećeligaša, imaš na desetine kornera i ni jedan nije uvežban bar da se pripreti, banjak u pravi nepotrebne faulove u napadu, loptu mrcvarite i neprekidno vračate nazad ,nema agresivnosti sem kod Zaječara, svaka ekipa takolako dolazi do našeg gola da je to fenomen, čoveče gledaš li snimak utakmica i dali ih analiziraš, ako ti ne znaš daj snimak nekom drugom treneru i on će ti reći za tvoja pojačanja, Miljković, Obradović i drugi da nisu ni za zonu, imaš mladi tim koji treba da ubaciš i plus po cenu da se primi gol zabrana vraćanja lopte nazad i eto ti uspeh.

Her

pre 3 godine

Sram te bilo, tu pricu mozes da pricas nekome ko posle utakmice pogleda statistiku i poveruje ti da je Partizan danas nezasluzeno izgubio. Na tvoju nesrecu ima nas jos malo mazohista da smo zaista gledali utakmicu, i to svih mucnih 90 minuta.
Radnicki nije presao pola? Pa dobro, hajmo reci da nije, ali je jednu jedinu polu sansu poslao u mrezu, a tvojim igracima bezi lopta, prelazi preko noge, odustanu od trcanja za loptom nakon sto se odvoji vise od metar od njih, bek dodaje beku preko pola terena (!) i ovom lopta bezi u aut, Natho sedi na klupi dok Banjak glumi Fabinja i kreira napad pa se saplice se svoje noge. Bajbek je neverovatno spor, ali je zato i trapav i nema tehniku. Ajde sve su to mane igraca, ali ja nisam video ni u jednom napadu nista ni nalik na uigranu akciju. Drugo bekovi i veznjaci Radnickog su fizicki upropastili, prebili i natrcali nase napadace i veznjake, znas zasto? Jer su motivisani i u treningu, za razliku od tvojih fudbalera.
Bruko.

Calm Like a Bomb

pre 3 godine

Kad ovako kuka, još mi je slađe.
Nisam ni morao da čitam tekst posle ovakvog naslova :)
Pa,što nam vi ne dadoste bar jedan gol iz svih tih savršenih i opasnih napada sat i po vremena?
Kec u Nišu.

Moj grad - moj klub, Radnički Niš!

Koja

pre 3 godine

Jel Miljkovicevih centarsuteva? Ajde bezi neznalico jedna! Imamo 3 igraca u kaznenom i ti se deres Lutovcu da ne centrira. Objasni strucnjace sta treba da radi igrac kada ima prostor da centrira? Da se useta u gol sa loptom? Nathu dusa u petama ti menjas Zdjelara! Lutovac jedini nesto pokusavao ti ga menjas! Mogao bih do sutra koliko nista neznas,ali nisi ti kriv nego ove spodobe sto su te dovele.

Marko

pre 3 godine

inace nisu igrali lose al protovnik pobedio :D
kakav smeh od trenera i njegove izjave :D
al dobro kakav klub takav i sastav :D
a da u derbiju verovatno treba ukinuti penale inace sve uredu ?

zdravkogfl

pre 3 godine

Nije bitno remi sa javorom sinoć pao orao.Mislim na poraz partizana od radničkog. Ali stanojevic i Stanković se utrkavaju kojice glupjiu izjavu dati juce deki kaze falilo nismo dali gol. Ali ovaj stanojevic jos gora izjava protivnik preso jednom centar i dao gol kao mi dasmo gledali neku drugu utakmicu a on bio na drugoj. Gospodine stanojevicu ti nemaš tim ovo sve štosu vratio u partizan oni su davno za penziju zato i ove godine ce biti partizanu ćorak štose tice titula cao nema vise svaki navijac sinoć brise suze. Pozdrav

Lemi

pre 3 godine

E moj Stanoje, kad si dolazio svi su pricali o avionima i kamionima. Samo par komentatora je naslutilo da si dosao ustvari da "properes" nekoliko igraca.
Svaka cast, krenuo si od starta tako. Tek sad se vidi sta je Savo uradio a tek sad se vidi zasto ti nigde posle Partizana nisi uspeo kao trener.
O titulama Partizana u tvoje vreme dovoljno govori da se Zvezda u to vreme raspadala po savovima. Isto kao sto su sad titule Zvezde zavijene u plast sve slabijeg Partizana.
P. S. Dovedite trenera Radnickog koji je bio Savin pomocnik. Covek je mag trenerskog posla.
Ili sacekajte dok Stanoje i familija menadzera utopi ovu buraniju po Osasuni, Aziji i Africi, pa onda.

dure

pre 3 godine

Pa prodali ste dva centarfora,mozda si mislio da Lola igra špica?!Dajte mu devetku...strašno..jel vi to namerno rasturate Partizan?Debilana od trenera,uprave,igraca koje je stanojevic doveo!

sportdetective

pre 3 godine

Sada si pokazo kakav si trener. Ja mislijo ti znas nesto. Al si dokazo koliko vrede tvoje titule v Partizanu. Posle ove epizode u Partizanu ti vise trener nigde biti neces.

Mita Pankov

pre 3 godine

Ove stvari se lako, brzo i bezbolno popravljaju na jednostavnim treninzima.

Umesto taktike i strategije na 2 puta dnevno treninge uvesti (baš ovim redosledom):
1. šutiranje u zid naizmenično levom i desnom nogom sa naglaskom na slabiju nogu ~ 45 minuta,
2. primanje i dodavanje lopte u trku (pošto većina igrača nije savladala osnove fudbala) ~ 45 minuta,
3. trčanje bez lopte za podizanje kondicije ~ 30 minuta.

Rezultat je morao biti 3:0 samo posle šuteva Obradovića (onaj desmom nogom); Asana (odbijena lopta posle šuta Stevanovića) i Bajbeka (pored stative).

O dodavanju (vraćanju) lopte unazad i iza ledja igraču u trku ne treba razgovarati dok se tim kondiciono ne spremi da se uvek može pronaći slobodan (otvoren) igrač.

Procenat izgubljenih lopti posle ubacivanja iz auta (zamislite rukama) je katastrofalno visok. Rekao bih zbog (ne)kretenja igrača.

Mihajlo

pre 3 godine

U pravu je covek,mi smo opasniji po nas gol od bilo koje ekipe u ligi,svaka lopta ide unazad,pravimo od stopera i golmana vezne igrace.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

U brate, kakva nadmenost.Ni u jednom trenutku da preuzme šmekerski krivicu , da pomogne svojim igračima.Ne vredi, ne pomažu tu ni škole, ni utakmice...

Aca

pre 3 godine

Samo ti forsiraj onog Miljkovica i mozda cete da se plasirate za kvalifikacije za ligu Evrope, ali mozda. Meni nije jasno kako trener sa toliko godina iskustva ne vidi da kada igra sa tim covekom u sastavu, igra sa covekom manje na polju.

anonimus

pre 3 godine

kakav je ovaj prevarant od trenera, zvezda kiksne odigra nereseno on uspe da izgubi. navijam za Zvezdu al stv mi nije jasno kako oba kluba dozvoljavaju godinama da ih vode ovakvi kvazi treneri ( cast izuzecima)

Luki Marćano

pre 3 godine

Zato i gubiš, protiv Zvezde daješ neodmerene izjave, sada isto tako. Pruži ruku "treneru".
Pošteno te nadigrao stariji kolega. Nišlije su odigrale onako da vi ne bi dali gol još dva sata da ste igrali.
A uzgred i da napomenem, imaš desetak miliona veći budžet i doveo si silne igrače, zato nema smisla ovo što pričaš, neko to gleda.

Vanja LFC

pre 3 godine

A sta bi sa fer play-om?
Protivnik je pobedio. Čestitam.
Dokle izgovori?
Dokle pravdanja?
Budi čovek jednom i priznaj poraz dostojanstveno.

NoName

pre 3 godine

A Samrok je presao 2 puta centar?
Ribari i konobari?
Opasno te zezaju ovi timovi na "SA"... Samrok, Sarloa...
(Cika Slave, 26. oktobar 2020 21:09).

Sa Nišave Real.

Kanidja PG

pre 3 godine

Dosta bocnih lopti i centarsuteva hahaha Stanoje komedija.
Nikad ovaj nece podnijeti ostavku, sve u drugu ligu da ispadne. A takav fudbal i igra, drugoligaski sa dva lijeva beka, cetiri zadnja vezna, bivsim fudbalerima.
Cekam da Zeks Pantic oplete veceras kratko ostanica. To je taj crno beli svet, Mapet sou Srpski.

boki

pre 3 godine

To se zove efikasnost, predjes jednom... Ali das gol. E sad, kad bi mozda znao da brojis, onda to jednom sigurno bi bilo mnogostruko vise. Strasno, izgubio si, kazi igrali smo katastrofa... A ne, protivnik presao jednom pola terena i dao gol... Uvek je neko drugi nesto...

Djole bombas

pre 3 godine

Od takmičarske ekipe napravio si rekreativnu ekipu... centaršut Miljkovica i dalje kriminalan. Bajbek daleko od forme, Holander ne zna šta igra, Jojicu treba vremena, Obradovic nema snage za dve utakmice ...

Miskec

pre 3 godine

Jedno od mnogih papagajskih ponavljanja iz Partizana:
"Jednom su presli centar!"
"Zahvaljujuci nama su dali gol!"
"Izgubili smo iskljucivo zbog nasih gresaka!"
"Bili smo izrazito bolji, ali lopta nije htela u gol!"
Niz nastavite sami!

Loznica

pre 3 godine

Reci ti nama što mi nismo dali gol, pusti ti Radnički.
Pod ovom upravom i ovom trenerakom svitom možemo samo da se borimo za sredinu tabele, ako budemo imali sreće.
Lepo mišljenje sam imao o tebi, ali u ove dve utakmice si me demantovao totalno.

dacha Zvezda

pre 3 godine

Sram ih bre bilo!! Pa kako smeju to?? Jel to uopšte dozvoljeno!?!?

Aj sad Ilijev: "DA NISU prešli centar, ONDA NE BI dali gol" :))

Pppp

pre 3 godine

Kakav arogantan i nadmen covek. Nikada nije on kriv i njegovo visocanstvo. Prvo su bili krivi igraci kao Suma i Sadik. Kada ih oni nema, onda sudije a sada je kriva sreca? Sta je sledece?

Cika Slave

pre 3 godine

Sledece kolo dolazi Macva Ivice Kralja, tu cete da pokazete koliko ste mocni kao kad vam dolazi Javor, Bajbek ce da 4 gola i Ivica Bomba ce da izadje sa pricom da ste doveli Ronalda licno... E a onda sledi gostovanje Spartaku u Suboticu... Novi kiks u najavi!

Igor

pre 3 godine

Sale, druže, čestitaj na pobedi i idi kući. Ne blamiraj se, ne izbacuj te izlizane floskule pred kamere... Bruka tvog tima je što ne ume da postigne gol, a primi ga iz jednog šuta, to je fudbal druže. Šta su tvoji igrači radili u prvom poluvremenu? Igra je šizofrena, bez mirnoće i kreacije, tu se vidi tvoj potpis, a i izbor igrača i izmena je najblaže rečeno diskutabilan. Dokle ćemo da igramo sa 2 zadnja vezna, vidiš da nema ko da se priključi napadu čoveče? Ostavi Zdjelara nazad, gurni napred igrače sredine terena, mora neko da pokupi odbitke, šutne sa 20m, da podeli završnu loptu mirnije napadačima.

Max von Laaberg

pre 3 godine

Nije mi jasno sta je hteo da kaze s presli jednom centar i dali gol.Za mene je to takticki ispravno odradjeno,ali Partizanov trener sa taktikom ima problem njemu je vazniji posed lopte s kojim se ne dobija ni jedan bod jer protivnik mu to dozvolio,Greska je sto je vratio Stojkovica koji protiv Zvezde okrenut u drugu stranu pao ko djak peska juce skace na saigrace ne konzetrise se na igru i taj korak mu kod suta fali da stigne loptu sa 30etak m nije bila ni ostro upucena.4 Lanac se mora uigravati on preko noci ne funkcionise ni kod velikih klubova,ali je moderno kod nedokazanih trenera.

Pedja

pre 3 godine

Koje su to sanse bile? Secam se sanse Obradovica u drugom poluvrmeenu kada je lose sutirao, ali to je jedna. Koje je to jos imao sanse Partizan, posto se zale da je Radnicki samo jednom sutnuo. Stanojevicu, jak si ti trener kad ti tim uglavnom odbrana. Protiv Zvezde jedva 30% poseda lopte, danas sa 2 leva beka i 4 vezna. To stvarno jos nisam video. Svaku utakmicu igra odbrambeno, a hoce pobede.

Pogan

pre 3 godine

Nek neko objasni ovom klovnu da samo sebe ponizava ovakvim izjavama. Prvo, zato sto je ocigledno takticki nadigran, a drugo jer se fudbal igra tako da je pobednik onaj ko postigne vise golova. A to sto si imao loptu vise u posedu i vise puta sutnuo na gol, mozes da turis znas vec gde.

Realno

pre 3 godine

Ima 0:0 a on pusta Scekica!? Gubi sa 1:0 a on pojacava bekovsku liniju Brezancicem.Ne znam da li je ovo za smeh,zaljenje ili iscudjivanje u vezi ovog alibi trenera,koji bez Toleta ne moze ni 2.mesto da osvoji.

Max

pre 3 godine

Ma nije valjda, pa kako su smeli!! Da li im je neko rekao da ne smeju. Kako ih nije sramota, da predju centar kad igraju sa partizanima na celu sa gromadom od trenera. Sto ih niste podsetili da ne smeju. Samo ovako nastavis, neko vec odozgo sve gleda, a onda sve I dodje na naplatu. Pa posle kazu da je karma kucka.
Kakav mali covek. Bljak.

Алекса

pre 3 godine

Нешто као Партизан у дербију?
Само што је Партизан то урафио џентлменски на почетку и дао шансу Звезди за изједначење а Раднички покварено на крају....


Овај лик је геније, његов тим је бољи кад једном пређу центар и постигну гол и бољи је кад противник једном пређе центар и постигне гол...

straja

pre 3 godine

Tvoja i partizanova sreca da su samo jednom PRESLI CENTAR....zamisli koliko puta presli i dali toliko golova....a tvoji momci100 puta presli i nista!!1 sto nisu probali IZDALEKA!!!?

Ognjen

pre 3 godine

A vi ste napadali pa tek onih deset 100% sansi za gol. Kako vas nije sramota izaci i onako igrati. Ono nije igra dostojna druge lige. Ko su oni ljudi koji igraju, jalovi napadaci, ni jedan ne zna da centrira loptu. Ovaj tim raspustiti i krenuti iz pocetka. Dajte podmladak neka se kale i bore. Sramota me je sto sam navija ovog Partizana. Ni jednu utakmicu vise necu gledati niti pratiti. Fuj!

Roki

pre 3 godine

Kad pročitam ovakve izjave kosa na glavi mi se diže. Pa mogu i sa svog gola da ti daju i da uopšte i ne predju centar. Odigras kao amater, izgubiš pošteno da poštenije ne može biti i imaš obraz da ovako podcenjivacki komentarises utakmicu.

Zoran

pre 3 godine

Pa dajte više jednom se skoncetrišite. Nije strašno primiti gol, ali kad se primi pored odbrambenih uspavanih igrača onda je to strašno. Cijele utakmice griješila je odbrana i pored nesposobnog srednjeg reda i napada mirisalo je da će Partizan primiti gol. Definitivno i pored silnih pojačanja Partizan nema igrača za nešto bolje. Pitam se šta se dešava sa Natom, daleko najlošiji je bio. Neka im bude u pameti da se igra onako kako je Radnički grao, ginuli su za svaku loptu, svi igrači Partizana u napadu i srednjem redu su bili totalno pokriveni. A i sudija nije poklonio neki penal. Sram ga bilo!