Sreda, 26.08.2020.

13:10

Dončić: Govorio mi je ružne stvari; Moris: Neću da se izvinim za ovo sr*nje

Jedan od detalja koji je obeležio petu utakmicu Los Anđeles Klipersa i Dalas Maveriksa bio je duel Markusa Morisa i Luke Dončića.

Izvor: MT

Donèiæ: Govorio mi je ružne stvari; Moris: Neæu da se izvinim za ovo sr*nje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

basket majstor NS

pre 3 godine

snimak na stranici je odličan, nisam puštao frejm-po-frejm, ali više puta ponovio... po meni očito je PRODUŽIO korak za 10-ak cm i izuo Luku. I baš na povređenu nogu, o kakva slučajnost...

naravno lako se može izvlačiti pa bilo je slučajno, ali činjenica je da nije bilo brzog kretanja, Luka nije menjao pravac, dakle jedna prilično STATIČNA situacija, "prljav igrač" se jedino može nadati da ga kamera ne ulovi pod baš tako dobrim uglom, ali eto nekad...

Kako su MJ-a tukli krajem 80-ih ovo je ništa, Luka mora ovo da istrpi i ogugla na udarce. Nema velikog igrača sa "Kalimero-kme-kme stavom" a reakcija zvezde Dalasa je zasad dobra, nadam se da će na sledećem meču odgovoriti dobrom igrom a to je jedini pravi način.

steva

pre 3 godine

Ovde se radi o par stvari . Prva je ta da su ovi iz Klipersa odlucili da Luku malo vise shtemaju , da ga provociraju ...i da ga tako uspore i izbace iz koloseka . Druga je klasicna ljubomora i rasizas crnih igraca koji nikako ne mogu da podnesu da jedan beli igrac (jos iz Evrope) igra ovako dobro , da im usi veze u masnu i da je vec postao ozbiljna zvezdetina .

Man

pre 3 godine

e zato je svojevremeno Danilovic u prvoj utakmici u NBA zapoceo tucu da pokaze zube i da sa njim nema sale, tako je trebao i Doncic, ovi divlji znaju samo kad im zube pokazes
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zivot je ringispil i kola na sudaranje..., 26. avgust 2020 20:04)
Nije luka nikakva bela ***va luka se ne plasi ni jednog od njih al bi upravo Luka Doncic mogao jednim potezom da napravi takvu podelu u NBA da oni nisu ni svesni samo treba da kaze dosta mi je ovog idem nazat u R.Madrid isprate ga i ostali belci i nek crnci igraju NBA!!!

LinoLeum

pre 3 godine

Stvar mentaliteta. Bodiroga je Reggie Milera 2002. u Indijanopolisu iznervirao tako što mi je oteo peškir iz krila. Šmekerski i inteligentno. Morris gazi momka na povređenu petu, ne da ga isprovocira, već da ga onesposobi. Isti hleb jede i zna da povreda igraču odlučuje karijeru, život, posao primanja. I to isti onaj igrač koji zagovara priču da potiče iz siromašne porodice te da je blagoslov što može da se bavi košarkom i obezbedi svoje. Kakav sportista. Kakav paradoks. Kakav šljam od čoveka.

Istoricar

pre 3 godine

@Dragan Borca Lejkersi i Klipersi vestacki stvorene skupine? Inace je poznat

o da su kosarkaske ekipe formacije koje nastaju tektonskim pomeranjima i otapanjem glecera.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Alo ,ti sa nikom debele Engleske glumice,šta pametuješ kad nisi basket u ¿ivotu odigrala...Ne daš da te gaze,ili ćeš biti gažena doživotno!Još je Hobs rekao: "Homo homini lupus" i to je ta univerzalna istina.Jedna i jedina! Uzgred, šta fali karijerama dotičnih? Obojica legende,plus Jarić bambusao Limu...Ti kao mozeš bolje ? Ja ne!

kejt winslet

pre 3 godine

Sinko Luka,ono što ne znaš to je kako se pravi autoritet na tim klošarima protiv kojih igras.Jarić prvi trening,Majers mu kaki,a Jarić ga baca u komu krošeom.Danilović to isto radi u Majamiju sa nekim indijancem...Nema tu finoće i dobrote,samo oštro i vraćaj duplom merom.Pokaži zube sinko,najbolji si...
(Ceki opinionista del cazzo, 26. avgust 2020 19:44)

Mh da, podseti me samo koliko su im uspesne bile nba karijere kad treba na njih da se ugleda?

Dragan Borca

pre 3 godine

Nije ni Luka svetac, ne vredja i ne igra prljavo ali peca faulove i nije bas neki primer za cistu igru. On, Harden, Lilard, Lu itd malo kvare ovu modernu kosarku sa glumatanjem. Ali cinjenica je da su Klipersi i Lejkersi dve vestacki stvorene najodvratnije skupine igraca u NBA u 21.veku. 90% igraca su im lozane, prljavo igraju a sudije ih guraju. Ovaj Moris je klosarcina jer je znao da Doncic vuce povredu i to je jadno da jadnije ne moze biti. Lejkersi i Klipersi su dovukli skoro sve moguce prljave igrace slobodne agente. Voleo bih da bilo ko uzme titulu osim njih jer ih guraju i pumpaju.

u magnovenju

pre 3 godine

Nije toliko problem što ga je namerno zgazio, već što ga je zgazio na povređenu nogu s namerom da ga dodatno obogalji.
Sipaj Luka, nek boli još jače!

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

e zato je svojevremeno Danilovic u prvoj utakmici u NBA zapoceo tucu da pokaze zube i da sa njim nema sale, tako je trebao i Doncic, ovi divlji znaju samo kad im zube pokazes

bmiles

pre 3 godine

Mene sve vise Klipersi podsecaju na Detroitove "bad boys" koji su tukli gde stignu MJ,da se neko upitao kako je preziveo tu "tucu"!U ovoj utakmici Doncic nije bio na nivou kao obicno a jedan od razloga je bio sto sudije nisu imale isti arsin kao prema Lenardu.Medjutim to nije donelo prevagu na terenu,vec fenomenalno sutersko vece Djordja i ostalih.Moris se smatra za jednog od prljavijih igraca NBA sa mnogo tehnickih ili "flangrant" faulima,ali je takodje paklen igrac.Ne ulazim u to da li ga je namerno nagazio,ali da prica tokom utakmice i provocira to znamo.Doncic je stalno protestovao kod sudija,ukazivao ali ovi nisu reagovali!? 16 tehnickih u ovom duelu plejof na utakmicama Dalasa i Kliperse je vec alarmantno!Cak je i mirni Zubac dobio tehnicku,ali nisam shvatio zasto verujem ni on.Sve mi se cini da je to revans sudija za gresku sto su iskljucili trenera Dalas!Strasno kakvo je inace sudjenje pogotovo protiv timova koji imaju "bele" zvezde.U 4-oj utakmici Jute i Denvera imali smo preko 30 sl bacanja za Jutu naspram samo 7 Denvera,da se i komentatori poceli pitati a vrhunac je nedosudjen faul nad Marejem koji je omogucio Juti pobedu!Dalja analiza je apsurdna uz konstataciju da jer se zvezde LBJ,Lenard, sve vise favorizuju,tako hoce NBA.Doncicu,Jokicu,Pozirngisu i ostalim belim vedetama preostaje da se stim pomire.Lebron je "divljao" protestirajuci zbog nekog dosudjenog faula ali mu nije svirana tehnicka a Doncicu uz isto ponasanje jeste,a vi izvedite zakljucak!

Blek - Chicago

pre 3 godine

Užasno su ljubomorni na Luku. A on je još uvek mlad momak.... Ako ga nisi namerno zgazio onda OK, ako lažeš karma je čudo. Vratiće ti se... Zapamtite ovaj komentar.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Sinko Luka,ono što ne znaš to je kako se pravi autoritet na tim klošarima protiv kojih igras.Jarić prvi trening,Majers mu kaki,a Jarić ga baca u komu krošeom.Danilović to isto radi u Majamiju sa nekim indijancem...Nema tu finoće i dobrote,samo oštro i vraćaj duplom merom.Pokaži zube sinko,najbolji si...

Imperial Eagle

pre 3 godine

Nije dobro, ovakvi incidenti kvare ugled NBA lige. Mislim da bi trebao da reaguje neko od autoriteta i da ukloni što pre ovu atmosferu rijalitija.

manuginobili

pre 3 godine

Namjerno sto posto,vidi se neprirodan polozaj stopala...malo su nam se afroamerikanci osjetili ugrozenim,ipak je to njihov sport a maltretira ih i ponizava neki decko iz Evrope sa 21 godinom...ocito je da im to jako smeta ali ne vrijedi im,Luka je tek na pocetku karijere i ono najbolje tek dolazi ...slijede teske godine za pripadnike afroamericke zajednic eu Americi ;)

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

nije bitno da li je namerno ili nije, ali samo ako nije namerno. Ovo je namerno, vidi se iz aviona, i zato je bitno :)

Djenka

pre 3 godine

@BLM iskreno, bas mnogo "kmeci". Talenat vanserijski ali su ga namirisali da je...mekan nekako, osetljiv pa su se naklatili na njega-svakako nije bas fer al je legitimno.

Smeh

pre 3 godine

Mogu zamisliti šta bi bilo da se pojavi jedan Barkli ili Geri Pejton i da čuvaju ove mekušce koji se žale posle utakmice. Verovatno bi napustili košarku posle nekoliko utakmica. Ovo je smešno. Ispade da devojke igraju "mušku" košarku a da se muški samo žale i jadikuju. Tuga kakvo vreme došlo. Balet postade košarka.

pčelica

pre 3 godine

Ne bitno je da li je namerno ili nije... Sta ovaj kuka ko neka seka persa, govorio mi je ruzne reci... Resio je da igra kosarku u NBA neka stisne zube... Ili neka promeni zanimanje...
(Maja, 26. avgust 2020 18:42)

I ti si rešila da komentarišeš a nepismena si.

ZokiBo

pre 3 godine

Aii sta je ta mekanost u danasnjem nba-u? Sta je trebao da govori Bird kad su ga prebijali bad boysi iz Detroita ili Brajant ili Dzordan itd itd? Bas je Darko Milicic pricao kod Marica u emisiju kako je Brajant imao skrivene udarce kojima se stitio od protivnika koji bi igrali grubo protiv njega..tako da ocelici se mali ako mislis da budes jedan od najboljih
(hadvao, 26. avgust 2020 17:36)

Nije problem u tome što se tuku, svi posle nekog vremena imaju instiktivne udarce bilo u samoodbrani ili kao atak.
Ali danas su toliki lažovi i svi su časne sestre pred kamerama. Ranije kad ideš u Detroit, znaš da te biju i to nije tajna

Straight Outta München

pre 3 godine

Jedino sto si zaboravio je da postoji snimak, gde se vidi neprirodan korak i kako bas prilikom tog neprirodnog koraka gazis povredjeni zglob. Potez najgoreg taloga. Isao si sa namerom da povredis protivnika. Nize se ne moze pasti.

Masariko

pre 3 godine

Sad zaista jedva čekam da ga LeBron ponizi i dovede do plača. Neka njega gazi ako je neki šmeker, a ne nezaštićenog tinejdžera iz Evrope.

Daki

pre 3 godine

Nesportski i ruzan potez prljavog igraca, koji se posle na vulgaran nacin u nekom obliku pravda i objasnjava sta se desilo.

Volim tvrdu igru, ali ovakvi likovi mi se gade.

To su u sportu (meni licno antipaticni likovi) - Buskets, Alba, Gobert, Ron Artest, Zaza Pechulia, Danny Rose, Kirjos .. (ima ih jos dosta ali ovi mi pali za par sekundi na pamet)
Velika razlika izmedju trash talk-a i razloga da te Zidan udari glavom u grudni kos...

Maja

pre 3 godine

Ne bitno je da li je namerno ili nije... Sta ovaj kuka ko neka seka persa, govorio mi je ruzne reci... Resio je da igra kosarku u NBA neka stisne zube... Ili neka promeni zanimanje...

Stefan

pre 3 godine

I onda neko moze da navija za LAC kad za nih igraju ovakvi moroni poput Beverlija i Morisa. Prasi ih decko koji ima 21 godinu, i to sam!

Idi begaj

pre 3 godine

Prvo su ga rasistički vređali,zatim namerno žele da ga povrede....
E kada balkanac na treću pošalje aperkat onda ćemo videti svu Američku pravednost.Pravednost "milosrdnog anđela".

man

pre 3 godine

nema vise izgovoraa . sve je veliki cirkus i NBA je jedan veliki i vodeci cirkus gde se namesta ko u LingLongLigi ovaj klip je dovoljan da se decko ostrani iz takmicenja pa nek se u svom hudu takmici na taj nacin.

Sabre

pre 3 godine

"Igram košarku sa velikim poštovanjem i za sebe i za druge igrače."

Evo, svi ti verujemo. Za ove su Ron Artesti i Denisi Rodmani rodjeni. Bukvalno da ga vrate na fabricka, izbace na jedno 6 meseci iz stroja ako treba, pa da vidis kako ce da se dovede u red.

hadvao

pre 3 godine

Aii sta je ta mekanost u danasnjem nba-u? Sta je trebao da govori Bird kad su ga prebijali bad boysi iz Detroita ili Brajant ili Dzordan itd itd? Bas je Darko Milicic pricao kod Marica u emisiju kako je Brajant imao skrivene udarce kojima se stitio od protivnika koji bi igrali grubo protiv njega..tako da ocelici se mali ako mislis da budes jedan od najboljih

stefan

pre 3 godine

Malo je ostalo prljavih old skul igrača poput draymond greena ili montrezl herela i taj njihov stav mi se sviđa. Ali ovo morisovo ponašanje mi je grozno.

Saxon

pre 3 godine

Al si se svojski potrudio da ispadne namerno. Kezual si prisao i izuo ga, bukvalno. Kakav de**l. Citava klupa Klipersa je sinoc trebala da popije tehnicku, jer se ponasaju kao grupa nalozenihh tinejdzera. Luka ima vise talenta u jednom prstu, nego li celi suparnicki tim. Kavaj Lenard toliko ponasanjem ne pripada ovoj ekipi da je to strasno..

Saxon

pre 3 godine

Al si se svojski potrudio da ispadne namerno. Kezual si prisao i izuo ga, bukvalno. Kakav de**l. Citava klupa Klipersa je sinoc trebala da popije tehnicku, jer se ponasaju kao grupa nalozenihh tinejdzera. Luka ima vise talenta u jednom prstu, nego li celi suparnicki tim. Kavaj Lenard toliko ponasanjem ne pripada ovoj ekipi da je to strasno..

Sabre

pre 3 godine

"Igram košarku sa velikim poštovanjem i za sebe i za druge igrače."

Evo, svi ti verujemo. Za ove su Ron Artesti i Denisi Rodmani rodjeni. Bukvalno da ga vrate na fabricka, izbace na jedno 6 meseci iz stroja ako treba, pa da vidis kako ce da se dovede u red.

stefan

pre 3 godine

Malo je ostalo prljavih old skul igrača poput draymond greena ili montrezl herela i taj njihov stav mi se sviđa. Ali ovo morisovo ponašanje mi je grozno.

Idi begaj

pre 3 godine

Prvo su ga rasistički vređali,zatim namerno žele da ga povrede....
E kada balkanac na treću pošalje aperkat onda ćemo videti svu Američku pravednost.Pravednost "milosrdnog anđela".

Straight Outta München

pre 3 godine

Jedino sto si zaboravio je da postoji snimak, gde se vidi neprirodan korak i kako bas prilikom tog neprirodnog koraka gazis povredjeni zglob. Potez najgoreg taloga. Isao si sa namerom da povredis protivnika. Nize se ne moze pasti.

Stefan

pre 3 godine

I onda neko moze da navija za LAC kad za nih igraju ovakvi moroni poput Beverlija i Morisa. Prasi ih decko koji ima 21 godinu, i to sam!

pčelica

pre 3 godine

Ne bitno je da li je namerno ili nije... Sta ovaj kuka ko neka seka persa, govorio mi je ruzne reci... Resio je da igra kosarku u NBA neka stisne zube... Ili neka promeni zanimanje...
(Maja, 26. avgust 2020 18:42)

I ti si rešila da komentarišeš a nepismena si.

ZokiBo

pre 3 godine

Aii sta je ta mekanost u danasnjem nba-u? Sta je trebao da govori Bird kad su ga prebijali bad boysi iz Detroita ili Brajant ili Dzordan itd itd? Bas je Darko Milicic pricao kod Marica u emisiju kako je Brajant imao skrivene udarce kojima se stitio od protivnika koji bi igrali grubo protiv njega..tako da ocelici se mali ako mislis da budes jedan od najboljih
(hadvao, 26. avgust 2020 17:36)

Nije problem u tome što se tuku, svi posle nekog vremena imaju instiktivne udarce bilo u samoodbrani ili kao atak.
Ali danas su toliki lažovi i svi su časne sestre pred kamerama. Ranije kad ideš u Detroit, znaš da te biju i to nije tajna

Daki

pre 3 godine

Nesportski i ruzan potez prljavog igraca, koji se posle na vulgaran nacin u nekom obliku pravda i objasnjava sta se desilo.

Volim tvrdu igru, ali ovakvi likovi mi se gade.

To su u sportu (meni licno antipaticni likovi) - Buskets, Alba, Gobert, Ron Artest, Zaza Pechulia, Danny Rose, Kirjos .. (ima ih jos dosta ali ovi mi pali za par sekundi na pamet)
Velika razlika izmedju trash talk-a i razloga da te Zidan udari glavom u grudni kos...

man

pre 3 godine

nema vise izgovoraa . sve je veliki cirkus i NBA je jedan veliki i vodeci cirkus gde se namesta ko u LingLongLigi ovaj klip je dovoljan da se decko ostrani iz takmicenja pa nek se u svom hudu takmici na taj nacin.

Masariko

pre 3 godine

Sad zaista jedva čekam da ga LeBron ponizi i dovede do plača. Neka njega gazi ako je neki šmeker, a ne nezaštićenog tinejdžera iz Evrope.

LinoLeum

pre 3 godine

Stvar mentaliteta. Bodiroga je Reggie Milera 2002. u Indijanopolisu iznervirao tako što mi je oteo peškir iz krila. Šmekerski i inteligentno. Morris gazi momka na povređenu petu, ne da ga isprovocira, već da ga onesposobi. Isti hleb jede i zna da povreda igraču odlučuje karijeru, život, posao primanja. I to isti onaj igrač koji zagovara priču da potiče iz siromašne porodice te da je blagoslov što može da se bavi košarkom i obezbedi svoje. Kakav sportista. Kakav paradoks. Kakav šljam od čoveka.

manuginobili

pre 3 godine

Namjerno sto posto,vidi se neprirodan polozaj stopala...malo su nam se afroamerikanci osjetili ugrozenim,ipak je to njihov sport a maltretira ih i ponizava neki decko iz Evrope sa 21 godinom...ocito je da im to jako smeta ali ne vrijedi im,Luka je tek na pocetku karijere i ono najbolje tek dolazi ...slijede teske godine za pripadnike afroamericke zajednic eu Americi ;)

u magnovenju

pre 3 godine

Nije toliko problem što ga je namerno zgazio, već što ga je zgazio na povređenu nogu s namerom da ga dodatno obogalji.
Sipaj Luka, nek boli još jače!

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Sinko Luka,ono što ne znaš to je kako se pravi autoritet na tim klošarima protiv kojih igras.Jarić prvi trening,Majers mu kaki,a Jarić ga baca u komu krošeom.Danilović to isto radi u Majamiju sa nekim indijancem...Nema tu finoće i dobrote,samo oštro i vraćaj duplom merom.Pokaži zube sinko,najbolji si...

bmiles

pre 3 godine

Mene sve vise Klipersi podsecaju na Detroitove "bad boys" koji su tukli gde stignu MJ,da se neko upitao kako je preziveo tu "tucu"!U ovoj utakmici Doncic nije bio na nivou kao obicno a jedan od razloga je bio sto sudije nisu imale isti arsin kao prema Lenardu.Medjutim to nije donelo prevagu na terenu,vec fenomenalno sutersko vece Djordja i ostalih.Moris se smatra za jednog od prljavijih igraca NBA sa mnogo tehnickih ili "flangrant" faulima,ali je takodje paklen igrac.Ne ulazim u to da li ga je namerno nagazio,ali da prica tokom utakmice i provocira to znamo.Doncic je stalno protestovao kod sudija,ukazivao ali ovi nisu reagovali!? 16 tehnickih u ovom duelu plejof na utakmicama Dalasa i Kliperse je vec alarmantno!Cak je i mirni Zubac dobio tehnicku,ali nisam shvatio zasto verujem ni on.Sve mi se cini da je to revans sudija za gresku sto su iskljucili trenera Dalas!Strasno kakvo je inace sudjenje pogotovo protiv timova koji imaju "bele" zvezde.U 4-oj utakmici Jute i Denvera imali smo preko 30 sl bacanja za Jutu naspram samo 7 Denvera,da se i komentatori poceli pitati a vrhunac je nedosudjen faul nad Marejem koji je omogucio Juti pobedu!Dalja analiza je apsurdna uz konstataciju da jer se zvezde LBJ,Lenard, sve vise favorizuju,tako hoce NBA.Doncicu,Jokicu,Pozirngisu i ostalim belim vedetama preostaje da se stim pomire.Lebron je "divljao" protestirajuci zbog nekog dosudjenog faula ali mu nije svirana tehnicka a Doncicu uz isto ponasanje jeste,a vi izvedite zakljucak!

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

e zato je svojevremeno Danilovic u prvoj utakmici u NBA zapoceo tucu da pokaze zube i da sa njim nema sale, tako je trebao i Doncic, ovi divlji znaju samo kad im zube pokazes

Imperial Eagle

pre 3 godine

Nije dobro, ovakvi incidenti kvare ugled NBA lige. Mislim da bi trebao da reaguje neko od autoriteta i da ukloni što pre ovu atmosferu rijalitija.

steva

pre 3 godine

Ovde se radi o par stvari . Prva je ta da su ovi iz Klipersa odlucili da Luku malo vise shtemaju , da ga provociraju ...i da ga tako uspore i izbace iz koloseka . Druga je klasicna ljubomora i rasizas crnih igraca koji nikako ne mogu da podnesu da jedan beli igrac (jos iz Evrope) igra ovako dobro , da im usi veze u masnu i da je vec postao ozbiljna zvezdetina .

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

nije bitno da li je namerno ili nije, ali samo ako nije namerno. Ovo je namerno, vidi se iz aviona, i zato je bitno :)

Dragan Borca

pre 3 godine

Nije ni Luka svetac, ne vredja i ne igra prljavo ali peca faulove i nije bas neki primer za cistu igru. On, Harden, Lilard, Lu itd malo kvare ovu modernu kosarku sa glumatanjem. Ali cinjenica je da su Klipersi i Lejkersi dve vestacki stvorene najodvratnije skupine igraca u NBA u 21.veku. 90% igraca su im lozane, prljavo igraju a sudije ih guraju. Ovaj Moris je klosarcina jer je znao da Doncic vuce povredu i to je jadno da jadnije ne moze biti. Lejkersi i Klipersi su dovukli skoro sve moguce prljave igrace slobodne agente. Voleo bih da bilo ko uzme titulu osim njih jer ih guraju i pumpaju.

Blek - Chicago

pre 3 godine

Užasno su ljubomorni na Luku. A on je još uvek mlad momak.... Ako ga nisi namerno zgazio onda OK, ako lažeš karma je čudo. Vratiće ti se... Zapamtite ovaj komentar.

hadvao

pre 3 godine

Aii sta je ta mekanost u danasnjem nba-u? Sta je trebao da govori Bird kad su ga prebijali bad boysi iz Detroita ili Brajant ili Dzordan itd itd? Bas je Darko Milicic pricao kod Marica u emisiju kako je Brajant imao skrivene udarce kojima se stitio od protivnika koji bi igrali grubo protiv njega..tako da ocelici se mali ako mislis da budes jedan od najboljih

kejt winslet

pre 3 godine

Sinko Luka,ono što ne znaš to je kako se pravi autoritet na tim klošarima protiv kojih igras.Jarić prvi trening,Majers mu kaki,a Jarić ga baca u komu krošeom.Danilović to isto radi u Majamiju sa nekim indijancem...Nema tu finoće i dobrote,samo oštro i vraćaj duplom merom.Pokaži zube sinko,najbolji si...
(Ceki opinionista del cazzo, 26. avgust 2020 19:44)

Mh da, podseti me samo koliko su im uspesne bile nba karijere kad treba na njih da se ugleda?

Man

pre 3 godine

e zato je svojevremeno Danilovic u prvoj utakmici u NBA zapoceo tucu da pokaze zube i da sa njim nema sale, tako je trebao i Doncic, ovi divlji znaju samo kad im zube pokazes
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zivot je ringispil i kola na sudaranje..., 26. avgust 2020 20:04)
Nije luka nikakva bela ***va luka se ne plasi ni jednog od njih al bi upravo Luka Doncic mogao jednim potezom da napravi takvu podelu u NBA da oni nisu ni svesni samo treba da kaze dosta mi je ovog idem nazat u R.Madrid isprate ga i ostali belci i nek crnci igraju NBA!!!

Istoricar

pre 3 godine

@Dragan Borca Lejkersi i Klipersi vestacki stvorene skupine? Inace je poznat

o da su kosarkaske ekipe formacije koje nastaju tektonskim pomeranjima i otapanjem glecera.

Smeh

pre 3 godine

Mogu zamisliti šta bi bilo da se pojavi jedan Barkli ili Geri Pejton i da čuvaju ove mekušce koji se žale posle utakmice. Verovatno bi napustili košarku posle nekoliko utakmica. Ovo je smešno. Ispade da devojke igraju "mušku" košarku a da se muški samo žale i jadikuju. Tuga kakvo vreme došlo. Balet postade košarka.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Alo ,ti sa nikom debele Engleske glumice,šta pametuješ kad nisi basket u ¿ivotu odigrala...Ne daš da te gaze,ili ćeš biti gažena doživotno!Još je Hobs rekao: "Homo homini lupus" i to je ta univerzalna istina.Jedna i jedina! Uzgred, šta fali karijerama dotičnih? Obojica legende,plus Jarić bambusao Limu...Ti kao mozeš bolje ? Ja ne!

Maja

pre 3 godine

Ne bitno je da li je namerno ili nije... Sta ovaj kuka ko neka seka persa, govorio mi je ruzne reci... Resio je da igra kosarku u NBA neka stisne zube... Ili neka promeni zanimanje...

Djenka

pre 3 godine

@BLM iskreno, bas mnogo "kmeci". Talenat vanserijski ali su ga namirisali da je...mekan nekako, osetljiv pa su se naklatili na njega-svakako nije bas fer al je legitimno.

basket majstor NS

pre 3 godine

snimak na stranici je odličan, nisam puštao frejm-po-frejm, ali više puta ponovio... po meni očito je PRODUŽIO korak za 10-ak cm i izuo Luku. I baš na povređenu nogu, o kakva slučajnost...

naravno lako se može izvlačiti pa bilo je slučajno, ali činjenica je da nije bilo brzog kretanja, Luka nije menjao pravac, dakle jedna prilično STATIČNA situacija, "prljav igrač" se jedino može nadati da ga kamera ne ulovi pod baš tako dobrim uglom, ali eto nekad...

Kako su MJ-a tukli krajem 80-ih ovo je ništa, Luka mora ovo da istrpi i ogugla na udarce. Nema velikog igrača sa "Kalimero-kme-kme stavom" a reakcija zvezde Dalasa je zasad dobra, nadam se da će na sledećem meču odgovoriti dobrom igrom a to je jedini pravi način.

Maja

pre 3 godine

Ne bitno je da li je namerno ili nije... Sta ovaj kuka ko neka seka persa, govorio mi je ruzne reci... Resio je da igra kosarku u NBA neka stisne zube... Ili neka promeni zanimanje...

hadvao

pre 3 godine

Aii sta je ta mekanost u danasnjem nba-u? Sta je trebao da govori Bird kad su ga prebijali bad boysi iz Detroita ili Brajant ili Dzordan itd itd? Bas je Darko Milicic pricao kod Marica u emisiju kako je Brajant imao skrivene udarce kojima se stitio od protivnika koji bi igrali grubo protiv njega..tako da ocelici se mali ako mislis da budes jedan od najboljih

Smeh

pre 3 godine

Mogu zamisliti šta bi bilo da se pojavi jedan Barkli ili Geri Pejton i da čuvaju ove mekušce koji se žale posle utakmice. Verovatno bi napustili košarku posle nekoliko utakmica. Ovo je smešno. Ispade da devojke igraju "mušku" košarku a da se muški samo žale i jadikuju. Tuga kakvo vreme došlo. Balet postade košarka.

Djenka

pre 3 godine

@BLM iskreno, bas mnogo "kmeci". Talenat vanserijski ali su ga namirisali da je...mekan nekako, osetljiv pa su se naklatili na njega-svakako nije bas fer al je legitimno.

stefan

pre 3 godine

Malo je ostalo prljavih old skul igrača poput draymond greena ili montrezl herela i taj njihov stav mi se sviđa. Ali ovo morisovo ponašanje mi je grozno.

kejt winslet

pre 3 godine

Sinko Luka,ono što ne znaš to je kako se pravi autoritet na tim klošarima protiv kojih igras.Jarić prvi trening,Majers mu kaki,a Jarić ga baca u komu krošeom.Danilović to isto radi u Majamiju sa nekim indijancem...Nema tu finoće i dobrote,samo oštro i vraćaj duplom merom.Pokaži zube sinko,najbolji si...
(Ceki opinionista del cazzo, 26. avgust 2020 19:44)

Mh da, podseti me samo koliko su im uspesne bile nba karijere kad treba na njih da se ugleda?

pčelica

pre 3 godine

Ne bitno je da li je namerno ili nije... Sta ovaj kuka ko neka seka persa, govorio mi je ruzne reci... Resio je da igra kosarku u NBA neka stisne zube... Ili neka promeni zanimanje...
(Maja, 26. avgust 2020 18:42)

I ti si rešila da komentarišeš a nepismena si.

Saxon

pre 3 godine

Al si se svojski potrudio da ispadne namerno. Kezual si prisao i izuo ga, bukvalno. Kakav de**l. Citava klupa Klipersa je sinoc trebala da popije tehnicku, jer se ponasaju kao grupa nalozenihh tinejdzera. Luka ima vise talenta u jednom prstu, nego li celi suparnicki tim. Kavaj Lenard toliko ponasanjem ne pripada ovoj ekipi da je to strasno..

Sabre

pre 3 godine

"Igram košarku sa velikim poštovanjem i za sebe i za druge igrače."

Evo, svi ti verujemo. Za ove su Ron Artesti i Denisi Rodmani rodjeni. Bukvalno da ga vrate na fabricka, izbace na jedno 6 meseci iz stroja ako treba, pa da vidis kako ce da se dovede u red.

Idi begaj

pre 3 godine

Prvo su ga rasistički vređali,zatim namerno žele da ga povrede....
E kada balkanac na treću pošalje aperkat onda ćemo videti svu Američku pravednost.Pravednost "milosrdnog anđela".

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Sinko Luka,ono što ne znaš to je kako se pravi autoritet na tim klošarima protiv kojih igras.Jarić prvi trening,Majers mu kaki,a Jarić ga baca u komu krošeom.Danilović to isto radi u Majamiju sa nekim indijancem...Nema tu finoće i dobrote,samo oštro i vraćaj duplom merom.Pokaži zube sinko,najbolji si...

Stefan

pre 3 godine

I onda neko moze da navija za LAC kad za nih igraju ovakvi moroni poput Beverlija i Morisa. Prasi ih decko koji ima 21 godinu, i to sam!

Straight Outta München

pre 3 godine

Jedino sto si zaboravio je da postoji snimak, gde se vidi neprirodan korak i kako bas prilikom tog neprirodnog koraka gazis povredjeni zglob. Potez najgoreg taloga. Isao si sa namerom da povredis protivnika. Nize se ne moze pasti.

Masariko

pre 3 godine

Sad zaista jedva čekam da ga LeBron ponizi i dovede do plača. Neka njega gazi ako je neki šmeker, a ne nezaštićenog tinejdžera iz Evrope.

man

pre 3 godine

nema vise izgovoraa . sve je veliki cirkus i NBA je jedan veliki i vodeci cirkus gde se namesta ko u LingLongLigi ovaj klip je dovoljan da se decko ostrani iz takmicenja pa nek se u svom hudu takmici na taj nacin.

Ceki opinionista del cazzo

pre 3 godine

Alo ,ti sa nikom debele Engleske glumice,šta pametuješ kad nisi basket u ¿ivotu odigrala...Ne daš da te gaze,ili ćeš biti gažena doživotno!Još je Hobs rekao: "Homo homini lupus" i to je ta univerzalna istina.Jedna i jedina! Uzgred, šta fali karijerama dotičnih? Obojica legende,plus Jarić bambusao Limu...Ti kao mozeš bolje ? Ja ne!

Istoricar

pre 3 godine

@Dragan Borca Lejkersi i Klipersi vestacki stvorene skupine? Inace je poznat

o da su kosarkaske ekipe formacije koje nastaju tektonskim pomeranjima i otapanjem glecera.

Daki

pre 3 godine

Nesportski i ruzan potez prljavog igraca, koji se posle na vulgaran nacin u nekom obliku pravda i objasnjava sta se desilo.

Volim tvrdu igru, ali ovakvi likovi mi se gade.

To su u sportu (meni licno antipaticni likovi) - Buskets, Alba, Gobert, Ron Artest, Zaza Pechulia, Danny Rose, Kirjos .. (ima ih jos dosta ali ovi mi pali za par sekundi na pamet)
Velika razlika izmedju trash talk-a i razloga da te Zidan udari glavom u grudni kos...

Imperial Eagle

pre 3 godine

Nije dobro, ovakvi incidenti kvare ugled NBA lige. Mislim da bi trebao da reaguje neko od autoriteta i da ukloni što pre ovu atmosferu rijalitija.

zivot je ringispil i kola na sudaranje...

pre 3 godine

e zato je svojevremeno Danilovic u prvoj utakmici u NBA zapoceo tucu da pokaze zube i da sa njim nema sale, tako je trebao i Doncic, ovi divlji znaju samo kad im zube pokazes

Dragan Borca

pre 3 godine

Nije ni Luka svetac, ne vredja i ne igra prljavo ali peca faulove i nije bas neki primer za cistu igru. On, Harden, Lilard, Lu itd malo kvare ovu modernu kosarku sa glumatanjem. Ali cinjenica je da su Klipersi i Lejkersi dve vestacki stvorene najodvratnije skupine igraca u NBA u 21.veku. 90% igraca su im lozane, prljavo igraju a sudije ih guraju. Ovaj Moris je klosarcina jer je znao da Doncic vuce povredu i to je jadno da jadnije ne moze biti. Lejkersi i Klipersi su dovukli skoro sve moguce prljave igrace slobodne agente. Voleo bih da bilo ko uzme titulu osim njih jer ih guraju i pumpaju.

Blek - Chicago

pre 3 godine

Užasno su ljubomorni na Luku. A on je još uvek mlad momak.... Ako ga nisi namerno zgazio onda OK, ako lažeš karma je čudo. Vratiće ti se... Zapamtite ovaj komentar.

manuginobili

pre 3 godine

Namjerno sto posto,vidi se neprirodan polozaj stopala...malo su nam se afroamerikanci osjetili ugrozenim,ipak je to njihov sport a maltretira ih i ponizava neki decko iz Evrope sa 21 godinom...ocito je da im to jako smeta ali ne vrijedi im,Luka je tek na pocetku karijere i ono najbolje tek dolazi ...slijede teske godine za pripadnike afroamericke zajednic eu Americi ;)

multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši

pre 3 godine

nije bitno da li je namerno ili nije, ali samo ako nije namerno. Ovo je namerno, vidi se iz aviona, i zato je bitno :)

bmiles

pre 3 godine

Mene sve vise Klipersi podsecaju na Detroitove "bad boys" koji su tukli gde stignu MJ,da se neko upitao kako je preziveo tu "tucu"!U ovoj utakmici Doncic nije bio na nivou kao obicno a jedan od razloga je bio sto sudije nisu imale isti arsin kao prema Lenardu.Medjutim to nije donelo prevagu na terenu,vec fenomenalno sutersko vece Djordja i ostalih.Moris se smatra za jednog od prljavijih igraca NBA sa mnogo tehnickih ili "flangrant" faulima,ali je takodje paklen igrac.Ne ulazim u to da li ga je namerno nagazio,ali da prica tokom utakmice i provocira to znamo.Doncic je stalno protestovao kod sudija,ukazivao ali ovi nisu reagovali!? 16 tehnickih u ovom duelu plejof na utakmicama Dalasa i Kliperse je vec alarmantno!Cak je i mirni Zubac dobio tehnicku,ali nisam shvatio zasto verujem ni on.Sve mi se cini da je to revans sudija za gresku sto su iskljucili trenera Dalas!Strasno kakvo je inace sudjenje pogotovo protiv timova koji imaju "bele" zvezde.U 4-oj utakmici Jute i Denvera imali smo preko 30 sl bacanja za Jutu naspram samo 7 Denvera,da se i komentatori poceli pitati a vrhunac je nedosudjen faul nad Marejem koji je omogucio Juti pobedu!Dalja analiza je apsurdna uz konstataciju da jer se zvezde LBJ,Lenard, sve vise favorizuju,tako hoce NBA.Doncicu,Jokicu,Pozirngisu i ostalim belim vedetama preostaje da se stim pomire.Lebron je "divljao" protestirajuci zbog nekog dosudjenog faula ali mu nije svirana tehnicka a Doncicu uz isto ponasanje jeste,a vi izvedite zakljucak!

LinoLeum

pre 3 godine

Stvar mentaliteta. Bodiroga je Reggie Milera 2002. u Indijanopolisu iznervirao tako što mi je oteo peškir iz krila. Šmekerski i inteligentno. Morris gazi momka na povređenu petu, ne da ga isprovocira, već da ga onesposobi. Isti hleb jede i zna da povreda igraču odlučuje karijeru, život, posao primanja. I to isti onaj igrač koji zagovara priču da potiče iz siromašne porodice te da je blagoslov što može da se bavi košarkom i obezbedi svoje. Kakav sportista. Kakav paradoks. Kakav šljam od čoveka.

Man

pre 3 godine

e zato je svojevremeno Danilovic u prvoj utakmici u NBA zapoceo tucu da pokaze zube i da sa njim nema sale, tako je trebao i Doncic, ovi divlji znaju samo kad im zube pokazes
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zivot je ringispil i kola na sudaranje..., 26. avgust 2020 20:04)
Nije luka nikakva bela ***va luka se ne plasi ni jednog od njih al bi upravo Luka Doncic mogao jednim potezom da napravi takvu podelu u NBA da oni nisu ni svesni samo treba da kaze dosta mi je ovog idem nazat u R.Madrid isprate ga i ostali belci i nek crnci igraju NBA!!!

ZokiBo

pre 3 godine

Aii sta je ta mekanost u danasnjem nba-u? Sta je trebao da govori Bird kad su ga prebijali bad boysi iz Detroita ili Brajant ili Dzordan itd itd? Bas je Darko Milicic pricao kod Marica u emisiju kako je Brajant imao skrivene udarce kojima se stitio od protivnika koji bi igrali grubo protiv njega..tako da ocelici se mali ako mislis da budes jedan od najboljih
(hadvao, 26. avgust 2020 17:36)

Nije problem u tome što se tuku, svi posle nekog vremena imaju instiktivne udarce bilo u samoodbrani ili kao atak.
Ali danas su toliki lažovi i svi su časne sestre pred kamerama. Ranije kad ideš u Detroit, znaš da te biju i to nije tajna

u magnovenju

pre 3 godine

Nije toliko problem što ga je namerno zgazio, već što ga je zgazio na povređenu nogu s namerom da ga dodatno obogalji.
Sipaj Luka, nek boli još jače!

steva

pre 3 godine

Ovde se radi o par stvari . Prva je ta da su ovi iz Klipersa odlucili da Luku malo vise shtemaju , da ga provociraju ...i da ga tako uspore i izbace iz koloseka . Druga je klasicna ljubomora i rasizas crnih igraca koji nikako ne mogu da podnesu da jedan beli igrac (jos iz Evrope) igra ovako dobro , da im usi veze u masnu i da je vec postao ozbiljna zvezdetina .

basket majstor NS

pre 3 godine

snimak na stranici je odličan, nisam puštao frejm-po-frejm, ali više puta ponovio... po meni očito je PRODUŽIO korak za 10-ak cm i izuo Luku. I baš na povređenu nogu, o kakva slučajnost...

naravno lako se može izvlačiti pa bilo je slučajno, ali činjenica je da nije bilo brzog kretanja, Luka nije menjao pravac, dakle jedna prilično STATIČNA situacija, "prljav igrač" se jedino može nadati da ga kamera ne ulovi pod baš tako dobrim uglom, ali eto nekad...

Kako su MJ-a tukli krajem 80-ih ovo je ništa, Luka mora ovo da istrpi i ogugla na udarce. Nema velikog igrača sa "Kalimero-kme-kme stavom" a reakcija zvezde Dalasa je zasad dobra, nadam se da će na sledećem meču odgovoriti dobrom igrom a to je jedini pravi način.