Sreda, 05.08.2020.

18:30

Katai majstor, Spiridonović trese mreže – Zvezda lako s Radničkim

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnički iz Niša 3:0 u drugom kolu Superlige Srbije.

Izvor: PT

Katai majstor, Spiridonoviæ trese mreže – Zvezda lako s Radnièkim IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

201 Komentari

Sortiraj po:

Nele

pre 3 godine

I dalje imamo previse igraca. Kanga nam nije trebao. Katai je standardniji od Kange a nije realno da obojica igraju u isto vreme. Bar ne ozbiljne utakmice. I batalite te ideje sa "laznom devetkom". To ne funkcionise.
Sto se tice napadaca, Boaci nije zaboravio da igra fudbal. Ali on nije igrac koji dobro podnosi izmene, pada u glavi a onda igra pod strahom. Dajte mu sansu da odigra 5-6 utakmica bez izmena. Vratice se u vrhunsku formu, sigurno. A mi boljeg napadaca od njega necemo naci.

Urox

pre 3 godine

To što Jovančić igra mogao bi i ja koji loptu nisam pipnuo 20 godina, samo da imam snage. Uglavnom trči kao muva bez glave, a kad primi loptu APSOLUTNO JEDINO što uradi je da vrati najbližem iza. Za dve godine koliko ga gledam u Zvezdi čovek je dao dva gola i to oba posle kornera. Nema asistencija, niti ulazi u šanse, a kad šutira na gol nogom obično obraduje navijače na severu besplatnom loptom ili stremi ka korner zastavici. Ubedljivo najbeskorisniji igrač u Zvezdi još od vremena Milijaša, koji je bar umeo ponekad i da šutne nešto

Za Jovancu manje vise ok, ali ovo za Milijasa.... Covek igrao Premier ligu, igrao u prvih 11 kod Antica, i sad su oni svi glupi a ti si pametan... Idi prati neki drugi sport koji ces razumeti

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ НАЈВЕЋИ ЗВЕЗДАШ ИКАД - Иванић и Томане(између осталих) се више не могу чекати, нису за Звезду и треба да иду.

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА Pozdrav i tebi,ortak!Svako dobro tebi i tvojima želim.Odredjeni privatni problemi su uzrokovali moje retke komentare.Toliko o tome.Što se publike na tribinama tiče,videćemo kako će sve to,i u kom pravcu ići.Imam svoje mišljenje o celoj toj priči,ali ga neću iznositi,shvatićeš zašto.Ugodan dan želim.Napred Zvezda!Sportski pozdrav!

JojićKojićDrinčićLukač

pre 3 godine

Radnički čim predje centar sudija nešto svira....Degenek se oklizne sudija naravno faul a ovaj iz Radničkog sam...i vrhunac kad nije smeo da odsvira penal na 3:0 sprdnja

Cyber Kooryber

pre 3 godine

(Ko sve ne komentarise, 6. avgust 2020 04:12)

To što Jovančić igra mogao bi i ja koji loptu nisam pipnuo 20 godina, samo da imam snage. Uglavnom trči kao muva bez glave, a kad primi loptu APSOLUTNO JEDINO što uradi je da vrati najbližem iza. Za dve godine koliko ga gledam u Zvezdi čovek je dao dva gola i to oba posle kornera. Nema asistencija, niti ulazi u šanse, a kad šutira na gol nogom obično obraduje navijače na severu besplatnom loptom ili stremi ka korner zastavici. Ubedljivo najbeskorisniji igrač u Zvezdi još od vremena Milijaša, koji je bar umeo ponekad i da šutne nešto.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

........ Ako naši igrači sa ovakvim samopouzdnjem i ovako ofanzivnom i tečnom igrom uđu u kvalifikacije, realne su šanse da se plasiramo u LE ili LŠ.
........ Budimo realni i trezveni,,,,,, i N. Pazar i Radnički su preslabi protivnici za ovaj tim Zvezde...... Oa i ove dve utakmice Zvezda je igrala sa jedva 50% snage.
...... Takođe,, ,,, bilo bi lepo da svi budemo malo manje kritični prema Tomaneu i naročito Ivaniću. Momci se trude, trče.... Tomane zaista nema kvalitet za ovaj tim ali Ivanić već pokazuje da ipak može bolje da igra.

........... Partizanovci ! Vaši komentari su bolesni, tj. komentari koji oslikavaju tragično izgubljene i očajne navijače, lišene svakog osećanja za realnost i navijačko poštenje,,,,
Lupetate u svoj nemoći :sklanjalica, nameštanje, sudije, penali itd.... što je sve netačno,
Kao da Zvezda ima neke veze sa zaista očajno igrom Partizana.

Милан

pre 3 godine

Видљиво боља,бржа и конкретнија игра,без дилеме.Ту је већ стандардна,уиграна одбрана са Борјаном на голу(наравно добро би нам дошао један бек или штопер за европске утакмице),ту је видљиво чвршћа средина са Саногом,креативнија са Николићем,бржа,ефикаснија и лепршавија са Катаијем,Спиридоновићем и наравно Бен.Ту су битни за ротацију Вулић,Гаврић,Иванић,можда Гарсија..Само да Канга буде на нивоу и то ће бити прилика за добро издање Звезде како у домаћем првенству тако и у Европи.Наравно,добро би дошло још појачање у средини и нападу.Негде се назире постава за европске утакмице. Борјан- Гобељић (Гајић), Панков, Дегенек (Милуновић, Ераковић), Родић (појачање)- Саного, Николић, Катаи, Канга, Спиридоновић, Бен (ту су још Боаћи, Павков, Крстовић, али појачање у нападу би добро дошло). Све у свему 20-ак играча, довољно за ротацију, наравно да сви буду здрави и на највишем нивоу припремљености. Оно што је знак питања, бар за мене, да ли ће Станковић имати довољно знања, стрпљења и тренерског осећаја за јаче противнике, пре свега у европским утакмицама. Да ли ће умети ко Милојевић, када је ситуација поприлично безизлазна да нађе формулу и избори резултат. Да, лепа игра, да пресинг, да нападачки, али са јачим противницима је потребна чврста дисциплинована полудефанзивна игра, за брзом транзицијом, брзим контурама и полуконтрама и ефикасном завршницом, наравно ту су увек значајни прекиди, али и шут са дистанце који веома важан. Станковић и Звезда имају шансу, сада је треба искористити!

Dejan CZ

pre 3 godine

polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

Ubedjen sam da nisi doziveo pobedu Partizana u Ligi Sampiona ... prema tome o kakvom otteznjenju pricas ...
Ako nisi znao Partizan je zadnji put u Ligi Sampiona pobedio davne 1983-ce godine ...
(Slobodan, 05. avgust

Zadnja pobeda bila jos dok je vazilo pravilo da golman sme uhvatiti loptu rukom kad mu vrati odbrambeni igrac...Informacija o novim pravilima po kojima se danas igra fudbal nije bila stigla jos ni do spermatozoida...

Grobarska je tuga pregolema

pre 3 godine

@polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist. Dobro je samo što vam se dug smanjuje. Idite radite i zarađujte pare, a pustite doktore i mađionočare da vode Zvezdu i bogate se pod izgovorom državnog projekata. Dok god vas je ovoliko i veličate Zvezdu, dajete vetar u leđa manipulacijama i varanjima. Samo što to vaši mozgići to ne kapiraju.
(Ma kako da ne.., 05. avgust 2020 21:01)
Još samo si trebao dodati... "čist penal napravio Pankov"...
Pa da zavržiš svoju kuknjavu!

Ko sve ne komentarise

pre 3 godine

Vidim da ovde pojedinci nesto kritikuju Jovancica. Gospodo idite gledajte neki drugi sport jer sa fudbalom nemate blage veze.

branko

pre 3 godine

Kada bi zvezda konecno svatila da napadac ne treba da bude snazan, visok, i krupan nego da ima osecaj za golove kao Pancev, Inzagi, Kezman....Mozda bi i igrali uvek i Ligi Sampiona...Danas sam video 20 vezanih dodavanja i to je lepo...Molim samo bez sutiranja od Borjana...Pa, Pas i samo pas...

IznenadjenVrloPozitivno83

pre 3 godine

ljudi, realno, ofanzivno vezni deo terena nam je protivnicima nezamisiv - ofanzivni vezni Katai , po krilima Kanga i BEN (neverovatno ubojit igrac) ... jos ova pojacanja na klupi, zedna minuta i jakih tekmi ... zvuci dobro, a ? :)))

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ГАЗДА ДОЈКАН - Првенство нам само служи да се уигравамо за Европу.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Ђеси друг, нема те "сто година", недостају твоје одличне и стручне анализе? Да, прекрасно вече на нашем стадиону ал џаба све фали публика, навијачи. Замисли да су(смо) били на стадиону вечерас колико би онда то тек било прекрасно вече... Мене и срце и душа боле кад видим празне трибине ако ми вјерујеш(вјерујете). 😔🙌

bane

pre 3 godine

Katai kanga ben i ispred njih spiridonovic, tomane je krs zesci, a sa spiridonovicem može ben da se rotira spic i desno krilo da crtaju napred uz ovu dvojicu majstora i imacemo golove a pogotovu dobre kontranapade jer su svi brzi dobar pas tehnika i evo spiridonovic i ben dobra zavrsnica sto dosta znaci protiv jacih u kvalifikacijama

Nikola

pre 3 godine

Katai,Ivanic,Spiridonovic , jako lepo deluje.Odlicna Zvezda u tom delu,pod hitno dovesti veznog igraca Njegus Petrovic ne zasluzuje da igra u Zvezdi...

Gazda Dojkan

pre 3 godine

iskreno....kako motivisati igrače da igraju kada smo već šampioni u drugom kolu to je već veliki problem Dekija i stručnog štaba.
(Buljko, 5. avgust 2020 22:00)

Čuj u drugom kolu? Šampioni ste bili i pre početka prvenstva. Neizvesnost kao i na izborima.

hazmajuuu

pre 3 godine

Konacno moze da se gleda
MojaNasa Zvezda!!!!

sredina je mnogo bolja, napad solidan moze i bolje ,
mnogo nam znaci nekoloko novih igraca
Odbrana nam treba bolja!!!
bar dva beka na obe strane
I da slusaju Dekija" kao popci"
nema uobrazenih velicina !!!
Onda bi Zvezda mogla mnogo vise !!!
Bravooo

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Ono što je definitivno jasno je da možemo ozbiljno da peglamo. Žoga bonito koji tražimo. Posed, presing i neprestani napadi. Nikakva guslanja sa duplim zadnjim veznim "osiguračima" ne dolazi u obzir. Samo jedan.

Katai, Spiridon, Ivanić, Ben, Veljko, Gavrić Kanga, plus mali Radulović, to je prilično više tehnike, pasova i šuteva nego lane. Dobar napadač će se nadavati golova sa njima.

E sad, falinke su takođe jasne. Fizika, defanzivna tranzicija. Evro mečevi su ozbiljno krljanje i to veze sa domaćicom nema. Štoperi ne smeju da plivaju, veznjaci moraju i da trče i da biju, krila da pomažu. Kako ćemo tamo izgledati, veliko pitanje.

Dobar štoper, parnjak za Sanogoa i dobar napadač bi potpuno kompletirali ovaj tim.
Biće puna kapa ako Dejan izbori Ligu Evrope.

Buljko

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje i Voši i Čukaričkom i TSC-u moram da konstatujem da Zvezda ove godine neće imati ponovo konkurenta u borbi za titulu,iskreno sam se nadao da će neko od njih moći da nas malo razdrma,da pridje bar na nekih desetak bodova zaostatka na kraju prvenstva,da bude bar malo zanimljivije prvenstvo, ali teško iskreno....kako motivisati igrače da igraju kada smo već šampioni u drugom kolu to je već veliki problem Dekija i stručnog štaba.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

Sve vreme igramo sa igračem manje, bez špica, igra Tomanea više nije tragedija, lagano prelazi u komediju.Ben kao da su ga sa plaže pokupili, totalno je van forme ili jednostavno nije ozbiljan.Ivanuć se trgnuo.Velja Nikolić dobar ali treba da pripazi da ne ispada onako na svojij polovini.Brz štoper i dalje fali, ajde da ne kukam više.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Ako nisi znao Partizan je zadnji put u Ligi Sampiona pobedio davne 1983-ce godine ...
(Slobodan, 5. avgust 2020 21:52)





a i to je bila pirova pobeda, jer su ispali.
doduše, te godine su dogurali čak do drugog kola...

miško

pre 3 godine

Ludacima iz senke ne treba ništa zameriti pa i kada pljuju na šarm i lepotu fudbala. Povratna Ivanića u stilu velikih majstora i ne sebično.

69

pre 3 godine

Zvezda sjajna. Moram priznati da sam bio malo sumnjičav ali su me razuverili u ova prva dva kola.
Partizan jalov kao i ovih zadnjih godina, ništa čudno obzirom ko im je u upravi i ko je trener.
Titula se neće dovesti u pitanje i o tome ne treba razmišljati uopšte jer nema ko ni da nam bar priđe po broju osvojenih bodova.
Svu energiju usmeriti na evropu jer sa ovom ekipom (uz male korekcije), možemo dobar rezultat napraviti i dobre pare uzeti.
Postajemo ozbiljan kandidat za konstantnog učesnika Lige Šampiona!!!

dzoni

pre 3 godine

Po meni mali Velja ozbiljan fudbal igra, vidi se da zna sa loptom u svakom trenutku šta želi... Plus Ben, Katai, Spidi, Kanga,odličan tim... Idemo do titule!!!

Verebi Lovra

pre 3 godine

Boaći ili Ben na špicu a tu je i Krstović. Sve je odlično a biće još bolje. Vidi se
(реално, 05. avgust 2020 20:58)

dok ne dodju ribari sa Malte, tamo nema prijateljskih ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...., 5. avgust 2020 21:14
Mi smo ribare isopašili i izbacili, ali vi sa konobarima i sa tikvama imate muku.

legolas

pre 3 godine

Milos Milojevic,pomocni trener, doveo je Mjalbi iz trece u prvu ligu za dve sezone, tim igrao brzo efikasno tecno.

On stoji iza ovoga, kao i Deki naravno.
Imaju istu viziju, moderne leprsave igre.

Idemo jedan dva dobra spica i da uzivamo u narednim godinama.

sveto pismo

pre 3 godine

E, ovo sam rekao na početku prve Milojeve sezone u Zvezdi: Ovo mi se sviđa!!! Još od Liverpula, naša igra nije ličila ni na šta, konačno se situacija menja! S tim što: Njegoš, Ivanić, Tomane napolje, Sanogo, Kanga, Ben (i neki novi špic) u igru! Ivanić je onim potezom (kad izbija sam ispred golmana i daje sebi for koji ne može da stigne) milioniti put pokazao da ima kvalitet maksimalno za Vojvodinu. Balvane tipa Vukanović, Jovančić, Pavkov treba razjuriti što pre i mislim i da je Deki to skontao. Vulića i Veljka Nikolića čuvati, dobri su i trebaju nam.

Borky

pre 3 godine

Ofazivni dio veznog reda djeluje odlicno i to je dovoljno da se prosetamo ligom ali odbrana + defazivni vezni jos nije testirano a misljena sam da tu fali jedan stoper i defazivni vezni.

....

pre 3 godine

Boaći ili Ben na špicu a tu je i Krstović. Sve je odlično a biće još bolje. Vidi se
(реално, 05. avgust 2020 20:58)

dok ne dodju ribari sa Malte, tamo nema prijateljskih ...

zex

pre 3 godine

Sveto pismo
Pavkov je sam razmontirao Liverpul.Dao je gomilu golova i u derbiju nas spasio poraza.Nama je danas falio visok i snazan napadac a to je Pavkov.Decko nije zaboravio da daje golove vec je povredjen i on je nas najbolji igrac.

lepi

pre 3 godine

Nikada mi nece biti jasno kako velicine kao Deki dodju u ovo blato da se ukaljaju , gde vise ne postoji sportsko rivalstvo nego prepucavanja oko lopovluka i gde fudbal broji svoje poslednje dane. I ako neko misli da ce nekad biti bolje, taj se grdno vara!

Cccc

pre 3 godine

I igrač radničkog se u 4tom minutu napucao u ruku ispref peterca, pa niko nije tražio penal. Nije svaki kontakt ruke i lopte penal!

Slobodan

pre 3 godine

polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

Ubedjen sam da nisi doziveo pobedu Partizana u Ligi Sampiona ... prema tome o kakvom otteznjenju pricas ...
Ako nisi znao Partizan je zadnji put u Ligi Sampiona pobedio davne 1983-ce godine ...

Niš voli Radnički

pre 3 godine

Pa mi kad smo bili bas,bas jaki i na samo 4 boda od Zvezde,Lalatovic unapred cestita Zvezdi pobedu i titulu,a da je Radnicki pobedio u toj utakmici razlika bi bila samo jedan bod tri kola pre kraja.Na zalost nas voljeni klub je vec godinama u sluzbi drugog kluba.Nadam se samo da ce i tome doci kraj.
(Nis voli Radnicki, 5. avgust 2020 19:54)

Ако си ти Нишлија, онда сам ја Јапанац.
(Марко, 5. avgust 2020 20:06)

Nišlija,Palilulac rođen 1970 u GAK Niš.Pratim Radnički od kad znam za sebe,detinjstvo i mladost proveo na jugu Čaira i tačno znam šta pišem,ali nema za kog.Da nije ova korona i da nemam višak vremena najverovatnije se ne bih prepucavao ovde po netu sa puno mlađima od sebe,da ne kažem sa decom.

Walldorf

pre 3 godine

Lepo,pribrano,do noge.Igramo fino,to je očito.Bez mnogo priče,reći ću samo neophodno.Da je sreće(Para),pa da mali Nikolić,Gavrić i još 4-5.naših klinaca budu u Zvezdi još 5-6.godina,onda bi igrali i same završnice evro kupova,kao nekada.Ne znam,meni je mali Nikolić biser kakvog još od Pižona i Piksija nismo imali.Mali će napraviti veličanstvenu karijeru ali,na žalost svih nas Srba,u nekim bogatim i stranim klubovima i to je tuga jedna.Sve u svemu,prekrasno veče na stadionu Crvene zvezde i samo tako treba nastaviti.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Zvezdaš

pre 3 godine

Posle gomile promašaja uprava je ove sezone sklopila sjajan tim. U Evropi svakom mozemo da uvalimo gol ako budemo znali da i da sačuvamo naš i da odigramo na rezultata kao sa Milojem na klupi biće uspeha

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ово је отприлике Звезда какву желимо, оваква игра, приступ..., иако има још доста мјеста за напредовање, треба још доста радити и Кангу прије свих уклопити у тим. А и вечерас се видјело ко није за Звезду. ЗАДОВОЉАН САМ. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏🙌

mare 15

pre 3 godine

ljudi da li ste vi realni, zvezda igra ko barsa, spiridon mesi, kazao ronaldinjo... pa i slepac je danas video kako igrači radničkog napadaju zvezdine igrače ko pioniri, bez agresije bez želje bukvalno sparing partneri ovo je žalosno otrežnjenje sledi u derbiju i evropi

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Kako je Velja lepo poklopio loptu, uf. Još pod utiskom. Kao De Brujne, šunjanje oko kaznenog misliš ne može ovaj, i samo DUM!

Mora se gurati i trpeti što više, ima padove koncentracije, rizične pasove ali takve lopte, ideje i generalno to fudbalsko kefalo. Sjajno.

nostalgija

pre 3 godine

Spiridonovic definitivno otkrovenje. Mislio sam kad je dolazio(iskreno, pre nego se pocelo pricati o dolasku u Zvezdu nisam cuo za njega) da ce to da bude promasaj, recimo kao sa Jevtovicem. Verovatno bi i bilo tako, da se Ben nije povredio, ali eto, dobio je sansu, iskoristio je, a mi smo dobili ozbiljnog igraca. Brz je, zna sa loptom, ali sto je meni najvaznije ima samopouzdanje, ima tu sportsku drskost.
Samo jos napadaca da dovedemo, mada, ovo se mnogima nece dopasti; ali ja mislim da bi pored Spirija, Katajia, Kange i Ivanica, Boaci opet bio onaj stari, samo da ga povrede zaobidju.
Kako god, za sada sve ovo uliva poverenje.

el gladijator

pre 3 godine

čestitke centrali...
jedna od vaših brojnih filijali.

Ako ništa drugo, sadašnji trener Radničkog ne ide na zvezdine utakmice u zvezdinom dresu i ne čestita joj titulu uoči međusobnog duela

vlada

pre 3 godine

Mnogo brze i lepse igramo nego kod Miloja. Spiridonovic i Katai prave osetnu razliku, Ivanic napreduje. Sa Kangom cemo biti jos bolji. Fali jedan spic koji ce ispratiti kvalitetom tih igraca. Ako ne mozemo da dovedemo kvalitetnog, onda najbolje da Krstovic dobije sansu. Pozadi Gajic definitivno bolja opcija od Gobelje, a lepo bi dosla zamena Rodicu koji ne ume da centrira

Ma kako da ne..

pre 3 godine

polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist. Dobro je samo što vam se dug smanjuje. Idite radite i zarađujte pare, a pustite doktore i mađionočare da vode Zvezdu i bogate se pod izgovorom državnog projekata. Dok god vas je ovoliko i veličate Zvezdu, dajete vetar u leđa manipulacijama i varanjima. Samo što to vaši mozgići to ne kapiraju.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ЗЕКС - Све си у праву за Павкова ал питање је колико више има воље, мотива да игра у Звезди.

Delija

pre 3 godine

Samo problem je sto ovo nije merilo naše snage, vidi se boljitak i malo življa igra u odnosu na period kod Miloja ali pravo naše lice ćemo videti u 3 kolu kvalifikacija.

Јован Јовановић

pre 3 godine

И Ливерул, и Олимпијакос, и Салцбург, и Јанг Бојси, и Копенхаген су се склањали, али зато Шамрок, Тун, АЕЛ, БАТЕ и Генк неће да се склањају.
(Марко, 5. avgust 2020 20:11)

Неће ни Нови Пазар колико видим.

One night in May

pre 3 godine

polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

U Evropi smo od Miloja na ovamo NEUPOREDIVO ispred vas...Igramo uvek grupnu fazu, od toga dvaput Ligu sampiona, ostvarili dve pobede u istoj, jednu protiv Liverpula (aktuelnog prvaka sveta), eliminisali ekipe poput Krasnodara, BATE Borisova, Kelna, Salcburga, FK Kopenhagena (taj isti je danas ponizio sampiona Turske), Jang Bojsa...

Daleko, daleko ispred vas smo u Evropi.

Mare026

pre 3 godine

Katai igra sa manje od pola gasa i kao takav je nezaustavljiv. Spiridonovic vrlo konkretan i sto se poteza tice i sto se statistike tice. Nikolic jako dobar, par odlicnih pasova u prostor i prelep gol, a ima jos prostora za napredak. Cini mi se da to i Deki vidi i da Veljka posevno gotivi. Ben odlican. Klasika, hvala ti Miloje za njega. Tomane se dosta bori, ali mislim da nema potrebe da se toliko trosi u sredini terena. Ima sjajne vezne igrace iza sebe, treba da se usidri gore i da igra klasicnog centarfora i nadavace se golova. Sanogo je zver od igraca, treba ga kupiti sto pre. Jedino mi je zao sto Garsija i Gavric ne dobijaju priliku.

Nemke

pre 3 godine

Braćo šta da vam kažem.Rustinski.Jedva čekam Kangu i njegove bombe sa 30 metara.Katai Magiko i Ben klasa.To su tri majstora,tri glavne face ove ekipe.Uz Borjana normalno.

Borky

pre 3 godine

Pazi drugo kolo,i vec igraju sa kombinovanom timom...Od kad je Toncev preuzeo Radnicki,mene je sramota ovog i ovakvog Radnickog,to ce vam svaki pravi navijac reci...
(Grof, 05. avgust 2020 20:55

Posto vidim da si strucnjak jel.mozes da mi kazes koji je to prvi tim Radnickog i ko to od igraca koji toliko odskacu kvalitetom je nedostajao danas. Hvala.
p.s. naravno ne ocekujem odgovor jer svaki vas komentar je ili najobicnija laz ili spin.

el gladijator

pre 3 godine

Ливерул, и Олимпијакос, и Салцбург, и Јанг Бојси, и Копенхаген су се склањали, али зато Шамрок, Тун, АЕЛ, БАТЕ и Генк неће да се склањају.
(Марко, 5. avgust 2020 20:11

kao ni Levadija, Liberec, Černomorec,Kairat, Naftan, Slovan i mnoge slične velesile

Spale

pre 3 godine

Auuu brate al igramo! Ja sam opljuvao više puta pobede od 1:0 protiv nekih boranija na pripremama, ali ova igra i golovi kakve daje Barca, sa 7-8 dodavanja do gola ja nisam još video u Zvezdi. Bilo je još 4-5 šansi da se postignu golovi, ali ovo je extra. Totalno je nebitno da li je Radnički dobar ili loš, mi nismo imali ovoliko dodavanja i akcija dugo dugo.

legolas

pre 3 godine

Ne znam Spiridonovic ostavlja utisak ozbiljnog igraca.
Ili bar potencijala da postane to.
Lepo, brzo odigrava, ima ideju za pas koji lomi i prepolovljava stopere,
dupli pas je tu, eksplozivan je..

Da ne idem dalje, sve sto nismo imali, sada dobijamo,u obrisima doduse, ali nazire se promena igre i stila.
Radujem se kao malo dete, ne mogu vise od nase igre zadnjih godina. Ma to je muka koja igra koji fudbal.
Ovo je druga prica, videcemo, ali pozitivno je, za sada. Makar momci pokusavaju nesto, na celu sa nasim Dekijem!

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

....... zamolio bih Partizanovce, ako može da se odgleda drugo poluvreme poluvreme na miru i bez njihovog plakanja .
...... dakle : Bez plakanja !
..... Dogovoreno ?

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Umesto Tomanea bi korisnije bilo u napad ubaciti rezervnog golmana.... I zasto se Sanogo ne razigrava kada je pokazao da moze fino da odigra.
Generalno dzabe majstor Katai kada igramo bez napadaca. Tomane je smeeeesan!
(Straight Outta München, 5. avgust 2020 19:39)

Реално неби морали ни да доводимо нападача да је Боаћи здрав.Но обзиром колико се повређује изгледа да немамо избора...
Полако са Саногоом.Човек је имао тешку повреду.Покушавају постепено да га уведу у форму.Ништа не препуштају ризику.
Катаи по мени показује чак и више од Марина.Не компликује као Марин и бира много једноставнија а ништа мање квалитетна решења.Фино се слаже са Иванићем али мислим да ће то још боље бити са Кангом.
Николићу једно велико браво за ову голчину.
Сприридоновић најпријатније изненађење.Кад се само сетим коментара када је стигао у Звезду.
И за крај,зашто не игра Бен?Свака част Иванићу али Бен је класа изнад...

g

pre 3 godine

Katai sporiji od Marina ali veci doprinos igri,Ivanic proigrao, slozice to Deki dobro.
(Austrofil, 05. avgust 2020 20:19)
00
Nikad Ivanić neće proigrati, on i Milunović najveći promašaji

veliki strumf

pre 3 godine

Kakva je igracina Ben! Mnogo gotivim tog momka. Ivanic opet kao protiv Pazara promasuje zicer 1 na 1 zbog prehakog fora. Opet isto. Jaki smo na sredini kao zemlja, još kad Kanga bude spreman... A ko god udje sa klupe može da bude samo bolji od onih na terenu! Jedini problem može da bude sto nam stoperi stoje previsoko a nisu brzi - to u Evropi može da bude vrlo opasno.

Molim

pre 3 godine

Radnički promenio 5 igrača.. Odmaraju ih za evropu verovatno.. I to baš protiv zvezde
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PAOK Šampion, 5. avgust 2020 18:47)

A vi kao znate ko je najjaci tim Radnickog? koga vi folirate?

Ma kako da ne..

pre 3 godine

I nema čistog penala za Radnički.. neće sudija da svira čak i kad je 3:0. Obavio je dobar posao za Zvezdu. Lažni faul nad Goveljićem-1.gol Radničkog, ne svira penal- 2. gol i to je dosta za jednu utakmicu.

shone

pre 3 godine

Veliki problem imamo sa spicem, trenutni golgeteri bezvredni i neupotrebljivi a kvalifikacije sve blize...
(amanTomane, 05. avgust 2020 20:12)

Ne brini, tu je Ben...

Марко

pre 3 godine

Pa mi kad smo bili bas,bas jaki i na samo 4 boda od Zvezde,Lalatovic unapred cestita Zvezdi pobedu i titulu,a da je Radnicki pobedio u toj utakmici razlika bi bila samo jedan bod tri kola pre kraja.Na zalost nas voljeni klub je vec godinama u sluzbi drugog kluba.Nadam se samo da ce i tome doci kraj.
(Nis voli Radnicki, 5. avgust 2020 19:54)

Ако си ти Нишлија, онда сам ја Јапанац.

veliki strumf

pre 3 godine

Drugi gol zvezde je sramota srpskog fudbala, svako ko to ne vidi samo odlaže sahranu istog.
(ludaci iz senke, 05. avgust 2020 19:55) A drugi gol Partizana??? Pazar ima nerešen rezultat a prima gol kući iz kontre 1 na 1. Ovde bilo igrača Radničkog ispred, a gde su bili Pazarci. To je živa utakmica druže, igrači se krecu, otvara se prostor. Ali ti verovatno ni na livadi fudbal nisi igrao pa nemaš pojma.

Straight Outta München

pre 3 godine

Ako zelimo da igramo Evropu ove sezone, Rodic ne sme da igra... Jako je los. Ben za par mituna pokazao koliko je Tomane los. Ivanicu treba bar 5-6 zicera da postigne gol. Knaga, Vulic, Sanogo, Katai i Ben i bice to ok...

Sabre

pre 3 godine

Ljudi moji ovaj Spiridonovic je otkrovenje ovog milenijuma. Decko na svakoj utakmici nas najbolji igrac (prosek od vise od jednog gola -i- asistencije po mecu!) a doveli ga bukvalno niodakle. Kako je on do sada ovoliko anoniman bio, to meni nije jasno :o Konacno da i mi ubodemo nekoga tako, timovi kao Porto godinama tako rade.

Grof

pre 3 godine

Pazi drugo kolo,i vec igraju sa kombinovanom timom...Od kad je Toncev preuzeo Radnicki,mene je sramota ovog i ovakvog Radnickog,to ce vam svaki pravi navijac reci...

veliki strumf

pre 3 godine

Ne sećam se kada smo bili ovako jaki. Ovo je mnogo bolji, iskusniji tim u odnosu na prethodne 2 godine kada smo igrali LS. Igramo lepo, leprsavo, tečno a tako nismo igrali dugo, predugo... Fali pravi špic koji je u formi, ali može i Ben da ga igra. Spidi otkrovenje, odličan igrač. Kako li smo ga iskopali... Liči na fudbalera, daje golove, asistira... Već ima 3 asistencije a da su realizovani ziceri imao bi još 2-3. Veljko isto sjajan na sredini. Ma bas sam zadovoljan kako izgledamo. Samo da ne gledam Jovancica, Kanjasa i slične.

Avatar

pre 3 godine

Ovo jako lepo izgleda za sada...jako...Deki bravo!Jako sam prijatno iznenadjen...melju momci 90min...svaka cast...sve se zna,dosta individualnog kvaliteta..sjajno izgleda.Spiridon zver,Sanogo zver,Katai znamo svi sta moze...bas mi dobro izgleda NASA ZVEZDA!!!Puna podrska i moze ovo biti sjajna sezona!!!

Austrofil

pre 3 godine

Ljudi, batalite se teorija zavere sklanjalica i prica...
Ovo je najbolji tim Zvezde u poslednjih deceniju, mozda i vise.
Necemo vise gledati bunker, vezni red topp! Katai, Kanga, Ivanic, Petrovic, Sanogo, Ben... Svidja mi se sto se daje prilika Pankovu, Nikolicu, Spiridonovicu...
Jos jedan jak napadac da hvata centarsuteve dobro i super.

Katai sporiji od Marina ali veci doprinos igri,Ivanic proigrao, slozice to Deki dobro.

Arthas

pre 3 godine

Spiridonovic i Ivanic prijatno iznenadjenje, ali videcemo ih u tezim mecevima... samo po meni nek probaju i Bena u spic ovi ostali su totalno neupotrebljivi, Tomane retko los igrac cak i za ovu ligu

Марко

pre 3 godine

I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 19:53)

И Ливерул, и Олимпијакос, и Салцбург, и Јанг Бојси, и Копенхаген су се склањали, али зато Шамрок, Тун, АЕЛ, БАТЕ и Генк неће да се склањају.

duledudule

pre 3 godine

koliko je limitiran ovaj Tomane, mozda je iz "fudbalske" zemlje, ali kvalitet kao da je Islandjanin, Ivanic nista ne igra, Rodic van forme, bice mucno ako ispadnemo u 2.om kolu kvalifikacija, ali ruku na srce ne i neočekivano.
(Miroslav, 05. avgust 2020 19:17)
Ivanic nista ne igra ? Igra igra , tek ce

Fk CZ. Velikan

pre 3 godine

Bravo Zvezdo,bravo Veljko!
Ovakve evrogolove možemo gledati u Ligi šampiona, Premijer ligi...
Konačno da pričamo o sjajnim golovima i šansama, umesto raznoraznih lakrdija sa sudijama evo godinama.
Idemo samo tako nastavite, Gavrića obavezno uvesti.🔴⚪⚽️✊

Ma kako da ne..

pre 3 godine

I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.

maladapte

pre 3 godine

Звездини мечеви су као да гледаш оне кечере. Буде атрактивно, али све по сценарију. Лоша глума, иначе. Ево даде прелеп гол Николић, али хајлајт акције је одбрамбени Ниша који повлачи ногу да случајно не пресече додавање Спиридоновића. Ево још један гол дадоше док сам откуцао коментар, овај је још китњастији, а опет играчи Радничког одиграли као да су петлићи! Ово је глума и кич, достојно цигањских шатри! На шта је спао Дејан Станковић, брука!

Nis voli Radnicki

pre 3 godine

Pa mi kad smo bili bas,bas jaki i na samo 4 boda od Zvezde,Lalatovic unapred cestita Zvezdi pobedu i titulu,a da je Radnicki pobedio u toj utakmici razlika bi bila samo jedan bod tri kola pre kraja.Na zalost nas voljeni klub je vec godinama u sluzbi drugog kluba.Nadam se samo da ce i tome doci kraj.

Ma kako da ne..

pre 3 godine

I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.

Pedja J7

pre 3 godine

Ivanić odigrao više paseva, za evo 20 min. nego za prošlu sezonu.
Odlično kombinuju on i Katai, koji je na nivou Marina, realno.
Kanga u nekim ofazivnijim postavama može i sa njima na terenu. 3 pismena igrača imamo na sredini, + Sanogo i odlični Nikolić...
Možda bude i dobro...

veliki strumf

pre 3 godine

Kakva golcina! Veljko je igracina! Spidi fenomenalan, opet gol i asistencija. Trebalo je bar još 3-4 da damo do sada, vrlo dobra igra. A klupa bam je bar podjednako jaka: Ben, Vulić, Sanogo, Gavrić.

Ma kako da ne..

pre 3 godine

Kako sudija sudi za Zvezdu, pa malo je reći subjektivno. Bio bi čist gol Radničkog da nije sudio nepostojeći faul nad glumcem Degenekom. Posle toga je sve jasno da je režirano.

Dzony

pre 3 godine

Zvezda je dobijala Radnicki isto koliko i privatne timove u nasoj ligi koji nemaju nikave veze sa Zvezdom tako da te price o filijali je smesna i jadna..izgovori i stvaranja pritiska.

boban,nis

pre 3 godine

Navijac sam Radnickog i iskren da budem ne znam ni jednog igraca osim golmana.
Mnogo smo slabi,a i da smo jaci Zvezda u Bgd pa unapred se zna rezultat vec nekoliko godina unazad,

Fica

pre 3 godine

Dobra utakmica,dobra igra i ocajna zavrsnica. Jesmo na kraju dali dva gola ali smo i previse sansi promasili do tad,a u evropskim utakmicama koje ce se igrati samo po jedna,jedna sansa moze da odluci ceo mec. Sreca imacemo cremena jos da uigramo i da radimo na greskama. Katai maeatralan i iskace u ovoj ekipi kao Marin prethodnih sezona,ostali svi redom sve bolji i bolji Ivanic,Nikolic,Pankov,Petrovic...

Rico89

pre 3 godine

Da li još nekome osim meni veseli Tomane deluje kao rekreativac u balonu? Kretanje, prijem, osećaj za igru, na to mislim. Može on danas dva dati, ali nema tu sreće.

BorisNs

pre 3 godine

uvek usto pisem kada prenosite domacu ligu i nikada mi ne objavljujete komentar, promenite ovog voditelja covek pojma nema sa zivotom a pritom totalno iritantan glas, totalni promasaj

Lazar

pre 3 godine

Ajde neka neko izbaci ovig trenera Radnickog. Sve vreme se dere i prica...spremi ekipu i dobaci po koju rec, a ne da budes komentator celu utakmicu. Glava me zabolela od njega

Ma kako da ne..

pre 3 godine

I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.

alek

pre 3 godine

Auuu, pa onaj igrač Radničkog igrao 2+ 100 %!!! Trči pored lopte i sklanja se da slučajno ne izbije loptu! Pa gleda vas pola Srbije, kako vas nije sramota?

Heroes

pre 3 godine

Radnički promenio 5 igrača.. Odmaraju ih za evropu verovatno.. I to baš protiv zvezde
(PAOK Šampion, 05. avgust 2020 18:47)

I zvezda je promenila i?

Miroslav

pre 3 godine

koliko je limitiran ovaj Tomane, mozda je iz "fudbalske" zemlje, ali kvalitet kao da je Islandjanin, Ivanic nista ne igra, Rodic van forme, bice mucno ako ispadnemo u 2.om kolu kvalifikacija, ali ruku na srce ne i neočekivano.

Realno

pre 3 godine

Da li još nekome osim meni veseli Tomane deluje kao rekreativac u balonu? Kretanje, prijem, osećaj za igru, na to mislim. Može on danas dva dati, ali nema tu sreće.
(Rico89, 5. avgust 2020 19:25)

Slabijeg spica nismo imali u ovom veku,od njega.Covek ni u sansu ne zna da udje.Ovo se odnosi na one koji su imali zapazeniju minutazu,kao i on sto ima a ne na one koji nisu ni ulazili u igru,nego samo trenirali sa klubom.Zasto on nekome uzima minutazu,nikad mi nece biti jasno,pogotovo nakon Olimpijakosa.

zlatko

pre 3 godine

Sve napadace prodati,pokloniti,sta god.Sta ce nama napadaci?A kog realno protivnika za titulu i imamo? Mozda TSC? Ovo ostalo u ligi je na nivou amaterskog fudbala.

Рајко Четник

pre 3 godine

Срећа наша што се повредио троми Боаћи па је пружена шанса младим играчима који су головима у првом полувремену оправдали поверење.
Надам се да ће се Станковић окренути домаћим играчима и да ће их уиградте пред мечеве у Европи.
Срећно Деки!

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

E ovako se igra fudbal. Od noge do noge, igraci cene i postuju jedni druge, niko nije sebican, vidi se da je hemija u ekipi odlicna. Igramo, stvaramo sanse, lopta ide napred u prostor, niko ne stoji, ima ubacivanja ima ideje kako da se igra. Odlicno ovo izgleda sa sad.

Nikola

pre 3 godine

Degenek pada sam od sebe i sudija odmah svira faul. I onda kazu da protivnik ne može da stigne do njihovog gola. Pa naravno da ne može kad se istog trenutka sviraju fauli na sredini terena ili dižu ofsajdi.

Straight Outta München

pre 3 godine

Umesto Tomanea bi korisnije bilo u napad ubaciti rezervnog golmana.... I zasto se Sanogo ne razigrava kada je pokazao da moze fino da odigra.
Generalno dzabe majstor Katai kada igramo bez napadaca. Tomane je smeeeesan!

алал вера

pre 3 godine

Губиш 1-0,преокренеш за 10 минута са два смешна гола,примиш 2 гола за 10 минута,изгубиш и Звезда ти крива...Ви се сви колективно бодете...

Ma kako da ne..

pre 3 godine

Kako sudija sudi za Zvezdu, pa malo je reći subjektivno. Bio bi čist gol Radničkog da nije sudio nepostojeći faul nad glumcem Degenekom. Posle toga je sve jasno da je režirano.

Zlatko

pre 3 godine

Da li će neko skrenuti pažnju odgovornom licu za izbor domaćinske garniture? Kad su nam već dresovi tako šugavi, dajte igračima plave štucne, pa da budemo pravi klovnovi. Crveno-belo, crveno, crveno ili crveno-belo, belo, belo. Da li je to toliko teško? Ne razumem ovaj kič u kombinaciji crveno-belo, crveno, belo.

Cisse 9

pre 3 godine

Idemo TSC do titule, kakva zvezda kakav partizan ispušene muštikle, treba nam svezina u ligi zato TSC do titule. U evropi najdalje ce stici upravo oni , svi ce ispasti u prvom ili drugom kolu a TSC ide do cetvrtog kola

Objektivno

pre 3 godine

Odlicna igra Zvezde u prvom poluvremenu.Igraju daleko najlepsi fudbal u ligi a kvalietom dosta odskacu.Vidi se tecnost,agresivnost na loptu kad je izgube,nesebicnost,kratki pasovi,nesebicnost.Svaka cast,vidi se ogroman pomak od pre par meseci ali mnogo znaci kad imas Kataija u timu.

Alke

pre 3 godine

Ocekuje se zanimljiv meč? Poslednji put kad je Radnički odigrao pošteno protic Zvezde je bilo kada je Škuletic igrao za Radnički i pobedio u Nišu sa 2-1. Sad racunajte kojeg je to leta gospodnjeg bilo. Zvezda odavno , osim Partizana, nema poštenu utakmicu u ligi, uglavnom su to rekreativni mečevi nažalost. Evo gledam Pazar- Partizan, sve pršti, Pazar opet okrenuo, sjajan meč nema šta. Kad je zvezda poslednji put imala takav meč a da nije Partizan?

Pedja J7

pre 3 godine

Ivanić odigrao više paseva, za evo 20 min. nego za prošlu sezonu.
Odlično kombinuju on i Katai, koji je na nivou Marina, realno.
Kanga u nekim ofazivnijim postavama može i sa njima na terenu. 3 pismena igrača imamo na sredini, + Sanogo i odlični Nikolić...
Možda bude i dobro...

Марко

pre 3 godine

I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 19:53)

И Ливерул, и Олимпијакос, и Салцбург, и Јанг Бојси, и Копенхаген су се склањали, али зато Шамрок, Тун, АЕЛ, БАТЕ и Генк неће да се склањају.

Spale

pre 3 godine

Auuu brate al igramo! Ja sam opljuvao više puta pobede od 1:0 protiv nekih boranija na pripremama, ali ova igra i golovi kakve daje Barca, sa 7-8 dodavanja do gola ja nisam još video u Zvezdi. Bilo je još 4-5 šansi da se postignu golovi, ali ovo je extra. Totalno je nebitno da li je Radnički dobar ili loš, mi nismo imali ovoliko dodavanja i akcija dugo dugo.

Straight Outta München

pre 3 godine

Umesto Tomanea bi korisnije bilo u napad ubaciti rezervnog golmana.... I zasto se Sanogo ne razigrava kada je pokazao da moze fino da odigra.
Generalno dzabe majstor Katai kada igramo bez napadaca. Tomane je smeeeesan!

Sabre

pre 3 godine

Ljudi moji ovaj Spiridonovic je otkrovenje ovog milenijuma. Decko na svakoj utakmici nas najbolji igrac (prosek od vise od jednog gola -i- asistencije po mecu!) a doveli ga bukvalno niodakle. Kako je on do sada ovoliko anoniman bio, to meni nije jasno :o Konacno da i mi ubodemo nekoga tako, timovi kao Porto godinama tako rade.

legolas

pre 3 godine

Ne znam Spiridonovic ostavlja utisak ozbiljnog igraca.
Ili bar potencijala da postane to.
Lepo, brzo odigrava, ima ideju za pas koji lomi i prepolovljava stopere,
dupli pas je tu, eksplozivan je..

Da ne idem dalje, sve sto nismo imali, sada dobijamo,u obrisima doduse, ali nazire se promena igre i stila.
Radujem se kao malo dete, ne mogu vise od nase igre zadnjih godina. Ma to je muka koja igra koji fudbal.
Ovo je druga prica, videcemo, ali pozitivno je, za sada. Makar momci pokusavaju nesto, na celu sa nasim Dekijem!

nostalgija

pre 3 godine

Spiridonovic definitivno otkrovenje. Mislio sam kad je dolazio(iskreno, pre nego se pocelo pricati o dolasku u Zvezdu nisam cuo za njega) da ce to da bude promasaj, recimo kao sa Jevtovicem. Verovatno bi i bilo tako, da se Ben nije povredio, ali eto, dobio je sansu, iskoristio je, a mi smo dobili ozbiljnog igraca. Brz je, zna sa loptom, ali sto je meni najvaznije ima samopouzdanje, ima tu sportsku drskost.
Samo jos napadaca da dovedemo, mada, ovo se mnogima nece dopasti; ali ja mislim da bi pored Spirija, Katajia, Kange i Ivanica, Boaci opet bio onaj stari, samo da ga povrede zaobidju.
Kako god, za sada sve ovo uliva poverenje.

Austrofil

pre 3 godine

Ljudi, batalite se teorija zavere sklanjalica i prica...
Ovo je najbolji tim Zvezde u poslednjih deceniju, mozda i vise.
Necemo vise gledati bunker, vezni red topp! Katai, Kanga, Ivanic, Petrovic, Sanogo, Ben... Svidja mi se sto se daje prilika Pankovu, Nikolicu, Spiridonovicu...
Jos jedan jak napadac da hvata centarsuteve dobro i super.

Katai sporiji od Marina ali veci doprinos igri,Ivanic proigrao, slozice to Deki dobro.

One night in May

pre 3 godine

polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

U Evropi smo od Miloja na ovamo NEUPOREDIVO ispred vas...Igramo uvek grupnu fazu, od toga dvaput Ligu sampiona, ostvarili dve pobede u istoj, jednu protiv Liverpula (aktuelnog prvaka sveta), eliminisali ekipe poput Krasnodara, BATE Borisova, Kelna, Salcburga, FK Kopenhagena (taj isti je danas ponizio sampiona Turske), Jang Bojsa...

Daleko, daleko ispred vas smo u Evropi.

Verebi Lovra

pre 3 godine

Boaći ili Ben na špicu a tu je i Krstović. Sve je odlično a biće još bolje. Vidi se
(реално, 05. avgust 2020 20:58)

dok ne dodju ribari sa Malte, tamo nema prijateljskih ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...., 5. avgust 2020 21:14
Mi smo ribare isopašili i izbacili, ali vi sa konobarima i sa tikvama imate muku.

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Ako nisi znao Partizan je zadnji put u Ligi Sampiona pobedio davne 1983-ce godine ...
(Slobodan, 5. avgust 2020 21:52)





a i to je bila pirova pobeda, jer su ispali.
doduše, te godine su dogurali čak do drugog kola...

Slobodan

pre 3 godine

polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

Ubedjen sam da nisi doziveo pobedu Partizana u Ligi Sampiona ... prema tome o kakvom otteznjenju pricas ...
Ako nisi znao Partizan je zadnji put u Ligi Sampiona pobedio davne 1983-ce godine ...

Arthas

pre 3 godine

Spiridonovic i Ivanic prijatno iznenadjenje, ali videcemo ih u tezim mecevima... samo po meni nek probaju i Bena u spic ovi ostali su totalno neupotrebljivi, Tomane retko los igrac cak i za ovu ligu

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

....... zamolio bih Partizanovce, ako može da se odgleda drugo poluvreme poluvreme na miru i bez njihovog plakanja .
...... dakle : Bez plakanja !
..... Dogovoreno ?

Марко

pre 3 godine

Pa mi kad smo bili bas,bas jaki i na samo 4 boda od Zvezde,Lalatovic unapred cestita Zvezdi pobedu i titulu,a da je Radnicki pobedio u toj utakmici razlika bi bila samo jedan bod tri kola pre kraja.Na zalost nas voljeni klub je vec godinama u sluzbi drugog kluba.Nadam se samo da ce i tome doci kraj.
(Nis voli Radnicki, 5. avgust 2020 19:54)

Ако си ти Нишлија, онда сам ја Јапанац.

Nemke

pre 3 godine

Braćo šta da vam kažem.Rustinski.Jedva čekam Kangu i njegove bombe sa 30 metara.Katai Magiko i Ben klasa.To su tri majstora,tri glavne face ove ekipe.Uz Borjana normalno.

Borky

pre 3 godine

Pazi drugo kolo,i vec igraju sa kombinovanom timom...Od kad je Toncev preuzeo Radnicki,mene je sramota ovog i ovakvog Radnickog,to ce vam svaki pravi navijac reci...
(Grof, 05. avgust 2020 20:55

Posto vidim da si strucnjak jel.mozes da mi kazes koji je to prvi tim Radnickog i ko to od igraca koji toliko odskacu kvalitetom je nedostajao danas. Hvala.
p.s. naravno ne ocekujem odgovor jer svaki vas komentar je ili najobicnija laz ili spin.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Ono što je definitivno jasno je da možemo ozbiljno da peglamo. Žoga bonito koji tražimo. Posed, presing i neprestani napadi. Nikakva guslanja sa duplim zadnjim veznim "osiguračima" ne dolazi u obzir. Samo jedan.

Katai, Spiridon, Ivanić, Ben, Veljko, Gavrić Kanga, plus mali Radulović, to je prilično više tehnike, pasova i šuteva nego lane. Dobar napadač će se nadavati golova sa njima.

E sad, falinke su takođe jasne. Fizika, defanzivna tranzicija. Evro mečevi su ozbiljno krljanje i to veze sa domaćicom nema. Štoperi ne smeju da plivaju, veznjaci moraju i da trče i da biju, krila da pomažu. Kako ćemo tamo izgledati, veliko pitanje.

Dobar štoper, parnjak za Sanogoa i dobar napadač bi potpuno kompletirali ovaj tim.
Biće puna kapa ako Dejan izbori Ligu Evrope.

dzoni

pre 3 godine

Po meni mali Velja ozbiljan fudbal igra, vidi se da zna sa loptom u svakom trenutku šta želi... Plus Ben, Katai, Spidi, Kanga,odličan tim... Idemo do titule!!!

veliki strumf

pre 3 godine

Drugi gol zvezde je sramota srpskog fudbala, svako ko to ne vidi samo odlaže sahranu istog.
(ludaci iz senke, 05. avgust 2020 19:55) A drugi gol Partizana??? Pazar ima nerešen rezultat a prima gol kući iz kontre 1 na 1. Ovde bilo igrača Radničkog ispred, a gde su bili Pazarci. To je živa utakmica druže, igrači se krecu, otvara se prostor. Ali ti verovatno ni na livadi fudbal nisi igrao pa nemaš pojma.

shone

pre 3 godine

Veliki problem imamo sa spicem, trenutni golgeteri bezvredni i neupotrebljivi a kvalifikacije sve blize...
(amanTomane, 05. avgust 2020 20:12)

Ne brini, tu je Ben...

69

pre 3 godine

Zvezda sjajna. Moram priznati da sam bio malo sumnjičav ali su me razuverili u ova prva dva kola.
Partizan jalov kao i ovih zadnjih godina, ništa čudno obzirom ko im je u upravi i ko je trener.
Titula se neće dovesti u pitanje i o tome ne treba razmišljati uopšte jer nema ko ni da nam bar priđe po broju osvojenih bodova.
Svu energiju usmeriti na evropu jer sa ovom ekipom (uz male korekcije), možemo dobar rezultat napraviti i dobre pare uzeti.
Postajemo ozbiljan kandidat za konstantnog učesnika Lige Šampiona!!!

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Umesto Tomanea bi korisnije bilo u napad ubaciti rezervnog golmana.... I zasto se Sanogo ne razigrava kada je pokazao da moze fino da odigra.
Generalno dzabe majstor Katai kada igramo bez napadaca. Tomane je smeeeesan!
(Straight Outta München, 5. avgust 2020 19:39)

Реално неби морали ни да доводимо нападача да је Боаћи здрав.Но обзиром колико се повређује изгледа да немамо избора...
Полако са Саногоом.Човек је имао тешку повреду.Покушавају постепено да га уведу у форму.Ништа не препуштају ризику.
Катаи по мени показује чак и више од Марина.Не компликује као Марин и бира много једноставнија а ништа мање квалитетна решења.Фино се слаже са Иванићем али мислим да ће то још боље бити са Кангом.
Николићу једно велико браво за ову голчину.
Сприридоновић најпријатније изненађење.Кад се само сетим коментара када је стигао у Звезду.
И за крај,зашто не игра Бен?Свака част Иванићу али Бен је класа изнад...

Buljko

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje i Voši i Čukaričkom i TSC-u moram da konstatujem da Zvezda ove godine neće imati ponovo konkurenta u borbi za titulu,iskreno sam se nadao da će neko od njih moći da nas malo razdrma,da pridje bar na nekih desetak bodova zaostatka na kraju prvenstva,da bude bar malo zanimljivije prvenstvo, ali teško iskreno....kako motivisati igrače da igraju kada smo već šampioni u drugom kolu to je već veliki problem Dekija i stručnog štaba.

Mare026

pre 3 godine

Katai igra sa manje od pola gasa i kao takav je nezaustavljiv. Spiridonovic vrlo konkretan i sto se poteza tice i sto se statistike tice. Nikolic jako dobar, par odlicnih pasova u prostor i prelep gol, a ima jos prostora za napredak. Cini mi se da to i Deki vidi i da Veljka posevno gotivi. Ben odlican. Klasika, hvala ti Miloje za njega. Tomane se dosta bori, ali mislim da nema potrebe da se toliko trosi u sredini terena. Ima sjajne vezne igrace iza sebe, treba da se usidri gore i da igra klasicnog centarfora i nadavace se golova. Sanogo je zver od igraca, treba ga kupiti sto pre. Jedino mi je zao sto Garsija i Gavric ne dobijaju priliku.

Јован Јовановић

pre 3 godine

И Ливерул, и Олимпијакос, и Салцбург, и Јанг Бојси, и Копенхаген су се склањали, али зато Шамрок, Тун, АЕЛ, БАТЕ и Генк неће да се склањају.
(Марко, 5. avgust 2020 20:11)

Неће ни Нови Пазар колико видим.

legolas

pre 3 godine

Milos Milojevic,pomocni trener, doveo je Mjalbi iz trece u prvu ligu za dve sezone, tim igrao brzo efikasno tecno.

On stoji iza ovoga, kao i Deki naravno.
Imaju istu viziju, moderne leprsave igre.

Idemo jedan dva dobra spica i da uzivamo u narednim godinama.

miško

pre 3 godine

Ludacima iz senke ne treba ništa zameriti pa i kada pljuju na šarm i lepotu fudbala. Povratna Ivanića u stilu velikih majstora i ne sebično.

veliki strumf

pre 3 godine

Ne sećam se kada smo bili ovako jaki. Ovo je mnogo bolji, iskusniji tim u odnosu na prethodne 2 godine kada smo igrali LS. Igramo lepo, leprsavo, tečno a tako nismo igrali dugo, predugo... Fali pravi špic koji je u formi, ali može i Ben da ga igra. Spidi otkrovenje, odličan igrač. Kako li smo ga iskopali... Liči na fudbalera, daje golove, asistira... Već ima 3 asistencije a da su realizovani ziceri imao bi još 2-3. Veljko isto sjajan na sredini. Ma bas sam zadovoljan kako izgledamo. Samo da ne gledam Jovancica, Kanjasa i slične.

Straight Outta München

pre 3 godine

Ako zelimo da igramo Evropu ove sezone, Rodic ne sme da igra... Jako je los. Ben za par mituna pokazao koliko je Tomane los. Ivanicu treba bar 5-6 zicera da postigne gol. Knaga, Vulic, Sanogo, Katai i Ben i bice to ok...

veliki strumf

pre 3 godine

Kakva je igracina Ben! Mnogo gotivim tog momka. Ivanic opet kao protiv Pazara promasuje zicer 1 na 1 zbog prehakog fora. Opet isto. Jaki smo na sredini kao zemlja, još kad Kanga bude spreman... A ko god udje sa klupe može da bude samo bolji od onih na terenu! Jedini problem može da bude sto nam stoperi stoje previsoko a nisu brzi - to u Evropi može da bude vrlo opasno.

vlada

pre 3 godine

Mnogo brze i lepse igramo nego kod Miloja. Spiridonovic i Katai prave osetnu razliku, Ivanic napreduje. Sa Kangom cemo biti jos bolji. Fali jedan spic koji ce ispratiti kvalitetom tih igraca. Ako ne mozemo da dovedemo kvalitetnog, onda najbolje da Krstovic dobije sansu. Pozadi Gajic definitivno bolja opcija od Gobelje, a lepo bi dosla zamena Rodicu koji ne ume da centrira

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

E ovako se igra fudbal. Od noge do noge, igraci cene i postuju jedni druge, niko nije sebican, vidi se da je hemija u ekipi odlicna. Igramo, stvaramo sanse, lopta ide napred u prostor, niko ne stoji, ima ubacivanja ima ideje kako da se igra. Odlicno ovo izgleda sa sad.

bane

pre 3 godine

Katai kanga ben i ispred njih spiridonovic, tomane je krs zesci, a sa spiridonovicem može ben da se rotira spic i desno krilo da crtaju napred uz ovu dvojicu majstora i imacemo golove a pogotovu dobre kontranapade jer su svi brzi dobar pas tehnika i evo spiridonovic i ben dobra zavrsnica sto dosta znaci protiv jacih u kvalifikacijama

Avatar

pre 3 godine

Ovo jako lepo izgleda za sada...jako...Deki bravo!Jako sam prijatno iznenadjen...melju momci 90min...svaka cast...sve se zna,dosta individualnog kvaliteta..sjajno izgleda.Spiridon zver,Sanogo zver,Katai znamo svi sta moze...bas mi dobro izgleda NASA ZVEZDA!!!Puna podrska i moze ovo biti sjajna sezona!!!

sveto pismo

pre 3 godine

E, ovo sam rekao na početku prve Milojeve sezone u Zvezdi: Ovo mi se sviđa!!! Još od Liverpula, naša igra nije ličila ni na šta, konačno se situacija menja! S tim što: Njegoš, Ivanić, Tomane napolje, Sanogo, Kanga, Ben (i neki novi špic) u igru! Ivanić je onim potezom (kad izbija sam ispred golmana i daje sebi for koji ne može da stigne) milioniti put pokazao da ima kvalitet maksimalno za Vojvodinu. Balvane tipa Vukanović, Jovančić, Pavkov treba razjuriti što pre i mislim i da je Deki to skontao. Vulića i Veljka Nikolića čuvati, dobri su i trebaju nam.

Molim

pre 3 godine

Radnički promenio 5 igrača.. Odmaraju ih za evropu verovatno.. I to baš protiv zvezde
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PAOK Šampion, 5. avgust 2020 18:47)

A vi kao znate ko je najjaci tim Radnickog? koga vi folirate?

Walldorf

pre 3 godine

Lepo,pribrano,do noge.Igramo fino,to je očito.Bez mnogo priče,reći ću samo neophodno.Da je sreće(Para),pa da mali Nikolić,Gavrić i još 4-5.naših klinaca budu u Zvezdi još 5-6.godina,onda bi igrali i same završnice evro kupova,kao nekada.Ne znam,meni je mali Nikolić biser kakvog još od Pižona i Piksija nismo imali.Mali će napraviti veličanstvenu karijeru ali,na žalost svih nas Srba,u nekim bogatim i stranim klubovima i to je tuga jedna.Sve u svemu,prekrasno veče na stadionu Crvene zvezde i samo tako treba nastaviti.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ово је отприлике Звезда какву желимо, оваква игра, приступ..., иако има још доста мјеста за напредовање, треба још доста радити и Кангу прије свих уклопити у тим. А и вечерас се видјело ко није за Звезду. ЗАДОВОЉАН САМ. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏🙌

zex

pre 3 godine

Sveto pismo
Pavkov je sam razmontirao Liverpul.Dao je gomilu golova i u derbiju nas spasio poraza.Nama je danas falio visok i snazan napadac a to je Pavkov.Decko nije zaboravio da daje golove vec je povredjen i on je nas najbolji igrac.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

Sve vreme igramo sa igračem manje, bez špica, igra Tomanea više nije tragedija, lagano prelazi u komediju.Ben kao da su ga sa plaže pokupili, totalno je van forme ili jednostavno nije ozbiljan.Ivanuć se trgnuo.Velja Nikolić dobar ali treba da pripazi da ne ispada onako na svojij polovini.Brz štoper i dalje fali, ajde da ne kukam više.

алал вера

pre 3 godine

Губиш 1-0,преокренеш за 10 минута са два смешна гола,примиш 2 гола за 10 минута,изгубиш и Звезда ти крива...Ви се сви колективно бодете...

Fk CZ. Velikan

pre 3 godine

Bravo Zvezdo,bravo Veljko!
Ovakve evrogolove možemo gledati u Ligi šampiona, Premijer ligi...
Konačno da pričamo o sjajnim golovima i šansama, umesto raznoraznih lakrdija sa sudijama evo godinama.
Idemo samo tako nastavite, Gavrića obavezno uvesti.🔴⚪⚽️✊

Cccc

pre 3 godine

I igrač radničkog se u 4tom minutu napucao u ruku ispref peterca, pa niko nije tražio penal. Nije svaki kontakt ruke i lopte penal!

g

pre 3 godine

Katai sporiji od Marina ali veci doprinos igri,Ivanic proigrao, slozice to Deki dobro.
(Austrofil, 05. avgust 2020 20:19)
00
Nikad Ivanić neće proigrati, on i Milunović najveći promašaji

Delija

pre 3 godine

Samo problem je sto ovo nije merilo naše snage, vidi se boljitak i malo življa igra u odnosu na period kod Miloja ali pravo naše lice ćemo videti u 3 kolu kvalifikacija.

Nikola

pre 3 godine

Katai,Ivanic,Spiridonovic , jako lepo deluje.Odlicna Zvezda u tom delu,pod hitno dovesti veznog igraca Njegus Petrovic ne zasluzuje da igra u Zvezdi...

Rico89

pre 3 godine

Da li još nekome osim meni veseli Tomane deluje kao rekreativac u balonu? Kretanje, prijem, osećaj za igru, na to mislim. Može on danas dva dati, ali nema tu sreće.

hazmajuuu

pre 3 godine

Konacno moze da se gleda
MojaNasa Zvezda!!!!

sredina je mnogo bolja, napad solidan moze i bolje ,
mnogo nam znaci nekoloko novih igraca
Odbrana nam treba bolja!!!
bar dva beka na obe strane
I da slusaju Dekija" kao popci"
nema uobrazenih velicina !!!
Onda bi Zvezda mogla mnogo vise !!!
Bravooo

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Kako je Velja lepo poklopio loptu, uf. Još pod utiskom. Kao De Brujne, šunjanje oko kaznenog misliš ne može ovaj, i samo DUM!

Mora se gurati i trpeti što više, ima padove koncentracije, rizične pasove ali takve lopte, ideje i generalno to fudbalsko kefalo. Sjajno.

Dzony

pre 3 godine

Zvezda je dobijala Radnicki isto koliko i privatne timove u nasoj ligi koji nemaju nikave veze sa Zvezdom tako da te price o filijali je smesna i jadna..izgovori i stvaranja pritiska.

Realno

pre 3 godine

Da li još nekome osim meni veseli Tomane deluje kao rekreativac u balonu? Kretanje, prijem, osećaj za igru, na to mislim. Može on danas dva dati, ali nema tu sreće.
(Rico89, 5. avgust 2020 19:25)

Slabijeg spica nismo imali u ovom veku,od njega.Covek ni u sansu ne zna da udje.Ovo se odnosi na one koji su imali zapazeniju minutazu,kao i on sto ima a ne na one koji nisu ni ulazili u igru,nego samo trenirali sa klubom.Zasto on nekome uzima minutazu,nikad mi nece biti jasno,pogotovo nakon Olimpijakosa.

Objektivno

pre 3 godine

Odlicna igra Zvezde u prvom poluvremenu.Igraju daleko najlepsi fudbal u ligi a kvalietom dosta odskacu.Vidi se tecnost,agresivnost na loptu kad je izgube,nesebicnost,kratki pasovi,nesebicnost.Svaka cast,vidi se ogroman pomak od pre par meseci ali mnogo znaci kad imas Kataija u timu.

Zvezdaš

pre 3 godine

Posle gomile promašaja uprava je ove sezone sklopila sjajan tim. U Evropi svakom mozemo da uvalimo gol ako budemo znali da i da sačuvamo naš i da odigramo na rezultata kao sa Milojem na klupi biće uspeha

Grobarska je tuga pregolema

pre 3 godine

@polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist. Dobro je samo što vam se dug smanjuje. Idite radite i zarađujte pare, a pustite doktore i mađionočare da vode Zvezdu i bogate se pod izgovorom državnog projekata. Dok god vas je ovoliko i veličate Zvezdu, dajete vetar u leđa manipulacijama i varanjima. Samo što to vaši mozgići to ne kapiraju.
(Ma kako da ne.., 05. avgust 2020 21:01)
Još samo si trebao dodati... "čist penal napravio Pankov"...
Pa da zavržiš svoju kuknjavu!

Dejan CZ

pre 3 godine

polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

Ubedjen sam da nisi doziveo pobedu Partizana u Ligi Sampiona ... prema tome o kakvom otteznjenju pricas ...
Ako nisi znao Partizan je zadnji put u Ligi Sampiona pobedio davne 1983-ce godine ...
(Slobodan, 05. avgust

Zadnja pobeda bila jos dok je vazilo pravilo da golman sme uhvatiti loptu rukom kad mu vrati odbrambeni igrac...Informacija o novim pravilima po kojima se danas igra fudbal nije bila stigla jos ni do spermatozoida...

Borky

pre 3 godine

Ofazivni dio veznog reda djeluje odlicno i to je dovoljno da se prosetamo ligom ali odbrana + defazivni vezni jos nije testirano a misljena sam da tu fali jedan stoper i defazivni vezni.

Милан

pre 3 godine

Видљиво боља,бржа и конкретнија игра,без дилеме.Ту је већ стандардна,уиграна одбрана са Борјаном на голу(наравно добро би нам дошао један бек или штопер за европске утакмице),ту је видљиво чвршћа средина са Саногом,креативнија са Николићем,бржа,ефикаснија и лепршавија са Катаијем,Спиридоновићем и наравно Бен.Ту су битни за ротацију Вулић,Гаврић,Иванић,можда Гарсија..Само да Канга буде на нивоу и то ће бити прилика за добро издање Звезде како у домаћем првенству тако и у Европи.Наравно,добро би дошло још појачање у средини и нападу.Негде се назире постава за европске утакмице. Борјан- Гобељић (Гајић), Панков, Дегенек (Милуновић, Ераковић), Родић (појачање)- Саного, Николић, Катаи, Канга, Спиридоновић, Бен (ту су још Боаћи, Павков, Крстовић, али појачање у нападу би добро дошло). Све у свему 20-ак играча, довољно за ротацију, наравно да сви буду здрави и на највишем нивоу припремљености. Оно што је знак питања, бар за мене, да ли ће Станковић имати довољно знања, стрпљења и тренерског осећаја за јаче противнике, пре свега у европским утакмицама. Да ли ће умети ко Милојевић, када је ситуација поприлично безизлазна да нађе формулу и избори резултат. Да, лепа игра, да пресинг, да нападачки, али са јачим противницима је потребна чврста дисциплинована полудефанзивна игра, за брзом транзицијом, брзим контурама и полуконтрама и ефикасном завршницом, наравно ту су увек значајни прекиди, али и шут са дистанце који веома важан. Станковић и Звезда имају шансу, сада је треба искористити!

Рајко Четник

pre 3 godine

Срећа наша што се повредио троми Боаћи па је пружена шанса младим играчима који су головима у првом полувремену оправдали поверење.
Надам се да ће се Станковић окренути домаћим играчима и да ће их уиградте пред мечеве у Европи.
Срећно Деки!

duledudule

pre 3 godine

koliko je limitiran ovaj Tomane, mozda je iz "fudbalske" zemlje, ali kvalitet kao da je Islandjanin, Ivanic nista ne igra, Rodic van forme, bice mucno ako ispadnemo u 2.om kolu kvalifikacija, ali ruku na srce ne i neočekivano.
(Miroslav, 05. avgust 2020 19:17)
Ivanic nista ne igra ? Igra igra , tek ce

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Ђеси друг, нема те "сто година", недостају твоје одличне и стручне анализе? Да, прекрасно вече на нашем стадиону ал џаба све фали публика, навијачи. Замисли да су(смо) били на стадиону вечерас колико би онда то тек било прекрасно вече... Мене и срце и душа боле кад видим празне трибине ако ми вјерујеш(вјерујете). 😔🙌

Heroes

pre 3 godine

Radnički promenio 5 igrača.. Odmaraju ih za evropu verovatno.. I to baš protiv zvezde
(PAOK Šampion, 05. avgust 2020 18:47)

I zvezda je promenila i?

veliki strumf

pre 3 godine

Kakva golcina! Veljko je igracina! Spidi fenomenalan, opet gol i asistencija. Trebalo je bar još 3-4 da damo do sada, vrlo dobra igra. A klupa bam je bar podjednako jaka: Ben, Vulić, Sanogo, Gavrić.

Ma kako da ne..

pre 3 godine

polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist. Dobro je samo što vam se dug smanjuje. Idite radite i zarađujte pare, a pustite doktore i mađionočare da vode Zvezdu i bogate se pod izgovorom državnog projekata. Dok god vas je ovoliko i veličate Zvezdu, dajete vetar u leđa manipulacijama i varanjima. Samo što to vaši mozgići to ne kapiraju.

IznenadjenVrloPozitivno83

pre 3 godine

ljudi, realno, ofanzivno vezni deo terena nam je protivnicima nezamisiv - ofanzivni vezni Katai , po krilima Kanga i BEN (neverovatno ubojit igrac) ... jos ova pojacanja na klupi, zedna minuta i jakih tekmi ... zvuci dobro, a ? :)))

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ЗЕКС - Све си у праву за Павкова ал питање је колико више има воље, мотива да игра у Звезди.

lepi

pre 3 godine

Nikada mi nece biti jasno kako velicine kao Deki dodju u ovo blato da se ukaljaju , gde vise ne postoji sportsko rivalstvo nego prepucavanja oko lopovluka i gde fudbal broji svoje poslednje dane. I ako neko misli da ce nekad biti bolje, taj se grdno vara!

el gladijator

pre 3 godine

Ливерул, и Олимпијакос, и Салцбург, и Јанг Бојси, и Копенхаген су се склањали, али зато Шамрок, Тун, АЕЛ, БАТЕ и Генк неће да се склањају.
(Марко, 5. avgust 2020 20:11

kao ni Levadija, Liberec, Černomorec,Kairat, Naftan, Slovan i mnoge slične velesile

Gazda Dojkan

pre 3 godine

iskreno....kako motivisati igrače da igraju kada smo već šampioni u drugom kolu to je već veliki problem Dekija i stručnog štaba.
(Buljko, 5. avgust 2020 22:00)

Čuj u drugom kolu? Šampioni ste bili i pre početka prvenstva. Neizvesnost kao i na izborima.

BorisNs

pre 3 godine

uvek usto pisem kada prenosite domacu ligu i nikada mi ne objavljujete komentar, promenite ovog voditelja covek pojma nema sa zivotom a pritom totalno iritantan glas, totalni promasaj

Grof

pre 3 godine

Pazi drugo kolo,i vec igraju sa kombinovanom timom...Od kad je Toncev preuzeo Radnicki,mene je sramota ovog i ovakvog Radnickog,to ce vam svaki pravi navijac reci...

Fica

pre 3 godine

Dobra utakmica,dobra igra i ocajna zavrsnica. Jesmo na kraju dali dva gola ali smo i previse sansi promasili do tad,a u evropskim utakmicama koje ce se igrati samo po jedna,jedna sansa moze da odluci ceo mec. Sreca imacemo cremena jos da uigramo i da radimo na greskama. Katai maeatralan i iskace u ovoj ekipi kao Marin prethodnih sezona,ostali svi redom sve bolji i bolji Ivanic,Nikolic,Pankov,Petrovic...

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

........ Ako naši igrači sa ovakvim samopouzdnjem i ovako ofanzivnom i tečnom igrom uđu u kvalifikacije, realne su šanse da se plasiramo u LE ili LŠ.
........ Budimo realni i trezveni,,,,,, i N. Pazar i Radnički su preslabi protivnici za ovaj tim Zvezde...... Oa i ove dve utakmice Zvezda je igrala sa jedva 50% snage.
...... Takođe,, ,,, bilo bi lepo da svi budemo malo manje kritični prema Tomaneu i naročito Ivaniću. Momci se trude, trče.... Tomane zaista nema kvalitet za ovaj tim ali Ivanić već pokazuje da ipak može bolje da igra.

........... Partizanovci ! Vaši komentari su bolesni, tj. komentari koji oslikavaju tragično izgubljene i očajne navijače, lišene svakog osećanja za realnost i navijačko poštenje,,,,
Lupetate u svoj nemoći :sklanjalica, nameštanje, sudije, penali itd.... što je sve netačno,
Kao da Zvezda ima neke veze sa zaista očajno igrom Partizana.

zlatko

pre 3 godine

Sve napadace prodati,pokloniti,sta god.Sta ce nama napadaci?A kog realno protivnika za titulu i imamo? Mozda TSC? Ovo ostalo u ligi je na nivou amaterskog fudbala.

Niš voli Radnički

pre 3 godine

Pa mi kad smo bili bas,bas jaki i na samo 4 boda od Zvezde,Lalatovic unapred cestita Zvezdi pobedu i titulu,a da je Radnicki pobedio u toj utakmici razlika bi bila samo jedan bod tri kola pre kraja.Na zalost nas voljeni klub je vec godinama u sluzbi drugog kluba.Nadam se samo da ce i tome doci kraj.
(Nis voli Radnicki, 5. avgust 2020 19:54)

Ако си ти Нишлија, онда сам ја Јапанац.
(Марко, 5. avgust 2020 20:06)

Nišlija,Palilulac rođen 1970 u GAK Niš.Pratim Radnički od kad znam za sebe,detinjstvo i mladost proveo na jugu Čaira i tačno znam šta pišem,ali nema za kog.Da nije ova korona i da nemam višak vremena najverovatnije se ne bih prepucavao ovde po netu sa puno mlađima od sebe,da ne kažem sa decom.

mare 15

pre 3 godine

ljudi da li ste vi realni, zvezda igra ko barsa, spiridon mesi, kazao ronaldinjo... pa i slepac je danas video kako igrači radničkog napadaju zvezdine igrače ko pioniri, bez agresije bez želje bukvalno sparing partneri ovo je žalosno otrežnjenje sledi u derbiju i evropi

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ГАЗДА ДОЈКАН - Првенство нам само служи да се уигравамо за Европу.

el gladijator

pre 3 godine

čestitke centrali...
jedna od vaših brojnih filijali.

Ako ništa drugo, sadašnji trener Radničkog ne ide na zvezdine utakmice u zvezdinom dresu i ne čestita joj titulu uoči međusobnog duela

Ma kako da ne..

pre 3 godine

I nema čistog penala za Radnički.. neće sudija da svira čak i kad je 3:0. Obavio je dobar posao za Zvezdu. Lažni faul nad Goveljićem-1.gol Radničkog, ne svira penal- 2. gol i to je dosta za jednu utakmicu.

branko

pre 3 godine

Kada bi zvezda konecno svatila da napadac ne treba da bude snazan, visok, i krupan nego da ima osecaj za golove kao Pancev, Inzagi, Kezman....Mozda bi i igrali uvek i Ligi Sampiona...Danas sam video 20 vezanih dodavanja i to je lepo...Molim samo bez sutiranja od Borjana...Pa, Pas i samo pas...

Ma kako da ne..

pre 3 godine

Kako sudija sudi za Zvezdu, pa malo je reći subjektivno. Bio bi čist gol Radničkog da nije sudio nepostojeći faul nad glumcem Degenekom. Posle toga je sve jasno da je režirano.

Ma kako da ne..

pre 3 godine

I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.

alek

pre 3 godine

Auuu, pa onaj igrač Radničkog igrao 2+ 100 %!!! Trči pored lopte i sklanja se da slučajno ne izbije loptu! Pa gleda vas pola Srbije, kako vas nije sramota?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ НАЈВЕЋИ ЗВЕЗДАШ ИКАД - Иванић и Томане(између осталих) се више не могу чекати, нису за Звезду и треба да иду.

Ma kako da ne..

pre 3 godine

I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.

....

pre 3 godine

Boaći ili Ben na špicu a tu je i Krstović. Sve je odlično a biće još bolje. Vidi se
(реално, 05. avgust 2020 20:58)

dok ne dodju ribari sa Malte, tamo nema prijateljskih ...

Ma kako da ne..

pre 3 godine

Kako sudija sudi za Zvezdu, pa malo je reći subjektivno. Bio bi čist gol Radničkog da nije sudio nepostojeći faul nad glumcem Degenekom. Posle toga je sve jasno da je režirano.

maladapte

pre 3 godine

Звездини мечеви су као да гледаш оне кечере. Буде атрактивно, али све по сценарију. Лоша глума, иначе. Ево даде прелеп гол Николић, али хајлајт акције је одбрамбени Ниша који повлачи ногу да случајно не пресече додавање Спиридоновића. Ево још један гол дадоше док сам откуцао коментар, овај је још китњастији, а опет играчи Радничког одиграли као да су петлићи! Ово је глума и кич, достојно цигањских шатри! На шта је спао Дејан Станковић, брука!

Nikola

pre 3 godine

Degenek pada sam od sebe i sudija odmah svira faul. I onda kazu da protivnik ne može da stigne do njihovog gola. Pa naravno da ne može kad se istog trenutka sviraju fauli na sredini terena ili dižu ofsajdi.

boban,nis

pre 3 godine

Navijac sam Radnickog i iskren da budem ne znam ni jednog igraca osim golmana.
Mnogo smo slabi,a i da smo jaci Zvezda u Bgd pa unapred se zna rezultat vec nekoliko godina unazad,

Miroslav

pre 3 godine

koliko je limitiran ovaj Tomane, mozda je iz "fudbalske" zemlje, ali kvalitet kao da je Islandjanin, Ivanic nista ne igra, Rodic van forme, bice mucno ako ispadnemo u 2.om kolu kvalifikacija, ali ruku na srce ne i neočekivano.

Lazar

pre 3 godine

Ajde neka neko izbaci ovig trenera Radnickog. Sve vreme se dere i prica...spremi ekipu i dobaci po koju rec, a ne da budes komentator celu utakmicu. Glava me zabolela od njega

Nis voli Radnicki

pre 3 godine

Pa mi kad smo bili bas,bas jaki i na samo 4 boda od Zvezde,Lalatovic unapred cestita Zvezdi pobedu i titulu,a da je Radnicki pobedio u toj utakmici razlika bi bila samo jedan bod tri kola pre kraja.Na zalost nas voljeni klub je vec godinama u sluzbi drugog kluba.Nadam se samo da ce i tome doci kraj.

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА Pozdrav i tebi,ortak!Svako dobro tebi i tvojima želim.Odredjeni privatni problemi su uzrokovali moje retke komentare.Toliko o tome.Što se publike na tribinama tiče,videćemo kako će sve to,i u kom pravcu ići.Imam svoje mišljenje o celoj toj priči,ali ga neću iznositi,shvatićeš zašto.Ugodan dan želim.Napred Zvezda!Sportski pozdrav!

Cyber Kooryber

pre 3 godine

(Ko sve ne komentarise, 6. avgust 2020 04:12)

To što Jovančić igra mogao bi i ja koji loptu nisam pipnuo 20 godina, samo da imam snage. Uglavnom trči kao muva bez glave, a kad primi loptu APSOLUTNO JEDINO što uradi je da vrati najbližem iza. Za dve godine koliko ga gledam u Zvezdi čovek je dao dva gola i to oba posle kornera. Nema asistencija, niti ulazi u šanse, a kad šutira na gol nogom obično obraduje navijače na severu besplatnom loptom ili stremi ka korner zastavici. Ubedljivo najbeskorisniji igrač u Zvezdi još od vremena Milijaša, koji je bar umeo ponekad i da šutne nešto.

JojićKojićDrinčićLukač

pre 3 godine

Radnički čim predje centar sudija nešto svira....Degenek se oklizne sudija naravno faul a ovaj iz Radničkog sam...i vrhunac kad nije smeo da odsvira penal na 3:0 sprdnja

Zlatko

pre 3 godine

Da li će neko skrenuti pažnju odgovornom licu za izbor domaćinske garniture? Kad su nam već dresovi tako šugavi, dajte igračima plave štucne, pa da budemo pravi klovnovi. Crveno-belo, crveno, crveno ili crveno-belo, belo, belo. Da li je to toliko teško? Ne razumem ovaj kič u kombinaciji crveno-belo, crveno, belo.

Alke

pre 3 godine

Ocekuje se zanimljiv meč? Poslednji put kad je Radnički odigrao pošteno protic Zvezde je bilo kada je Škuletic igrao za Radnički i pobedio u Nišu sa 2-1. Sad racunajte kojeg je to leta gospodnjeg bilo. Zvezda odavno , osim Partizana, nema poštenu utakmicu u ligi, uglavnom su to rekreativni mečevi nažalost. Evo gledam Pazar- Partizan, sve pršti, Pazar opet okrenuo, sjajan meč nema šta. Kad je zvezda poslednji put imala takav meč a da nije Partizan?

Urox

pre 3 godine

To što Jovančić igra mogao bi i ja koji loptu nisam pipnuo 20 godina, samo da imam snage. Uglavnom trči kao muva bez glave, a kad primi loptu APSOLUTNO JEDINO što uradi je da vrati najbližem iza. Za dve godine koliko ga gledam u Zvezdi čovek je dao dva gola i to oba posle kornera. Nema asistencija, niti ulazi u šanse, a kad šutira na gol nogom obično obraduje navijače na severu besplatnom loptom ili stremi ka korner zastavici. Ubedljivo najbeskorisniji igrač u Zvezdi još od vremena Milijaša, koji je bar umeo ponekad i da šutne nešto

Za Jovancu manje vise ok, ali ovo za Milijasa.... Covek igrao Premier ligu, igrao u prvih 11 kod Antica, i sad su oni svi glupi a ti si pametan... Idi prati neki drugi sport koji ces razumeti

Ma kako da ne..

pre 3 godine

I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.

Ko sve ne komentarise

pre 3 godine

Vidim da ovde pojedinci nesto kritikuju Jovancica. Gospodo idite gledajte neki drugi sport jer sa fudbalom nemate blage veze.

Nele

pre 3 godine

I dalje imamo previse igraca. Kanga nam nije trebao. Katai je standardniji od Kange a nije realno da obojica igraju u isto vreme. Bar ne ozbiljne utakmice. I batalite te ideje sa "laznom devetkom". To ne funkcionise.
Sto se tice napadaca, Boaci nije zaboravio da igra fudbal. Ali on nije igrac koji dobro podnosi izmene, pada u glavi a onda igra pod strahom. Dajte mu sansu da odigra 5-6 utakmica bez izmena. Vratice se u vrhunsku formu, sigurno. A mi boljeg napadaca od njega necemo naci.

Cisse 9

pre 3 godine

Idemo TSC do titule, kakva zvezda kakav partizan ispušene muštikle, treba nam svezina u ligi zato TSC do titule. U evropi najdalje ce stici upravo oni , svi ce ispasti u prvom ili drugom kolu a TSC ide do cetvrtog kola

Ma kako da ne..

pre 3 godine

polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist. Dobro je samo što vam se dug smanjuje. Idite radite i zarađujte pare, a pustite doktore i mađionočare da vode Zvezdu i bogate se pod izgovorom državnog projekata. Dok god vas je ovoliko i veličate Zvezdu, dajete vetar u leđa manipulacijama i varanjima. Samo što to vaši mozgići to ne kapiraju.

el gladijator

pre 3 godine

Ливерул, и Олимпијакос, и Салцбург, и Јанг Бојси, и Копенхаген су се склањали, али зато Шамрок, Тун, АЕЛ, БАТЕ и Генк неће да се склањају.
(Марко, 5. avgust 2020 20:11

kao ni Levadija, Liberec, Černomorec,Kairat, Naftan, Slovan i mnoge slične velesile

mare 15

pre 3 godine

ljudi da li ste vi realni, zvezda igra ko barsa, spiridon mesi, kazao ronaldinjo... pa i slepac je danas video kako igrači radničkog napadaju zvezdine igrače ko pioniri, bez agresije bez želje bukvalno sparing partneri ovo je žalosno otrežnjenje sledi u derbiju i evropi

Gazda Dojkan

pre 3 godine

iskreno....kako motivisati igrače da igraju kada smo već šampioni u drugom kolu to je već veliki problem Dekija i stručnog štaba.
(Buljko, 5. avgust 2020 22:00)

Čuj u drugom kolu? Šampioni ste bili i pre početka prvenstva. Neizvesnost kao i na izborima.

....

pre 3 godine

Boaći ili Ben na špicu a tu je i Krstović. Sve je odlično a biće još bolje. Vidi se
(реално, 05. avgust 2020 20:58)

dok ne dodju ribari sa Malte, tamo nema prijateljskih ...

Ma kako da ne..

pre 3 godine

I nema čistog penala za Radnički.. neće sudija da svira čak i kad je 3:0. Obavio je dobar posao za Zvezdu. Lažni faul nad Goveljićem-1.gol Radničkog, ne svira penal- 2. gol i to je dosta za jednu utakmicu.

Grof

pre 3 godine

Pazi drugo kolo,i vec igraju sa kombinovanom timom...Od kad je Toncev preuzeo Radnicki,mene je sramota ovog i ovakvog Radnickog,to ce vam svaki pravi navijac reci...

maladapte

pre 3 godine

Звездини мечеви су као да гледаш оне кечере. Буде атрактивно, али све по сценарију. Лоша глума, иначе. Ево даде прелеп гол Николић, али хајлајт акције је одбрамбени Ниша који повлачи ногу да случајно не пресече додавање Спиридоновића. Ево још један гол дадоше док сам откуцао коментар, овај је још китњастији, а опет играчи Радничког одиграли као да су петлићи! Ово је глума и кич, достојно цигањских шатри! На шта је спао Дејан Станковић, брука!

alek

pre 3 godine

Auuu, pa onaj igrač Radničkog igrao 2+ 100 %!!! Trči pored lopte i sklanja se da slučajno ne izbije loptu! Pa gleda vas pola Srbije, kako vas nije sramota?

Ma kako da ne..

pre 3 godine

I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.

el gladijator

pre 3 godine

čestitke centrali...
jedna od vaših brojnih filijali.

Ako ništa drugo, sadašnji trener Radničkog ne ide na zvezdine utakmice u zvezdinom dresu i ne čestita joj titulu uoči međusobnog duela

Ma kako da ne..

pre 3 godine

I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.

Nis voli Radnicki

pre 3 godine

Pa mi kad smo bili bas,bas jaki i na samo 4 boda od Zvezde,Lalatovic unapred cestita Zvezdi pobedu i titulu,a da je Radnicki pobedio u toj utakmici razlika bi bila samo jedan bod tri kola pre kraja.Na zalost nas voljeni klub je vec godinama u sluzbi drugog kluba.Nadam se samo da ce i tome doci kraj.

lepi

pre 3 godine

Nikada mi nece biti jasno kako velicine kao Deki dodju u ovo blato da se ukaljaju , gde vise ne postoji sportsko rivalstvo nego prepucavanja oko lopovluka i gde fudbal broji svoje poslednje dane. I ako neko misli da ce nekad biti bolje, taj se grdno vara!

Niš voli Radnički

pre 3 godine

Pa mi kad smo bili bas,bas jaki i na samo 4 boda od Zvezde,Lalatovic unapred cestita Zvezdi pobedu i titulu,a da je Radnicki pobedio u toj utakmici razlika bi bila samo jedan bod tri kola pre kraja.Na zalost nas voljeni klub je vec godinama u sluzbi drugog kluba.Nadam se samo da ce i tome doci kraj.
(Nis voli Radnicki, 5. avgust 2020 19:54)

Ако си ти Нишлија, онда сам ја Јапанац.
(Марко, 5. avgust 2020 20:06)

Nišlija,Palilulac rođen 1970 u GAK Niš.Pratim Radnički od kad znam za sebe,detinjstvo i mladost proveo na jugu Čaira i tačno znam šta pišem,ali nema za kog.Da nije ova korona i da nemam višak vremena najverovatnije se ne bih prepucavao ovde po netu sa puno mlađima od sebe,da ne kažem sa decom.

Ma kako da ne..

pre 3 godine

Kako sudija sudi za Zvezdu, pa malo je reći subjektivno. Bio bi čist gol Radničkog da nije sudio nepostojeći faul nad glumcem Degenekom. Posle toga je sve jasno da je režirano.

JojićKojićDrinčićLukač

pre 3 godine

Radnički čim predje centar sudija nešto svira....Degenek se oklizne sudija naravno faul a ovaj iz Radničkog sam...i vrhunac kad nije smeo da odsvira penal na 3:0 sprdnja

Zlatko

pre 3 godine

Da li će neko skrenuti pažnju odgovornom licu za izbor domaćinske garniture? Kad su nam već dresovi tako šugavi, dajte igračima plave štucne, pa da budemo pravi klovnovi. Crveno-belo, crveno, crveno ili crveno-belo, belo, belo. Da li je to toliko teško? Ne razumem ovaj kič u kombinaciji crveno-belo, crveno, belo.

Ma kako da ne..

pre 3 godine

I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.

Ma kako da ne..

pre 3 godine

Kako sudija sudi za Zvezdu, pa malo je reći subjektivno. Bio bi čist gol Radničkog da nije sudio nepostojeći faul nad glumcem Degenekom. Posle toga je sve jasno da je režirano.

Alke

pre 3 godine

Ocekuje se zanimljiv meč? Poslednji put kad je Radnički odigrao pošteno protic Zvezde je bilo kada je Škuletic igrao za Radnički i pobedio u Nišu sa 2-1. Sad racunajte kojeg je to leta gospodnjeg bilo. Zvezda odavno , osim Partizana, nema poštenu utakmicu u ligi, uglavnom su to rekreativni mečevi nažalost. Evo gledam Pazar- Partizan, sve pršti, Pazar opet okrenuo, sjajan meč nema šta. Kad je zvezda poslednji put imala takav meč a da nije Partizan?

boban,nis

pre 3 godine

Navijac sam Radnickog i iskren da budem ne znam ni jednog igraca osim golmana.
Mnogo smo slabi,a i da smo jaci Zvezda u Bgd pa unapred se zna rezultat vec nekoliko godina unazad,

Nikola

pre 3 godine

Degenek pada sam od sebe i sudija odmah svira faul. I onda kazu da protivnik ne može da stigne do njihovog gola. Pa naravno da ne može kad se istog trenutka sviraju fauli na sredini terena ili dižu ofsajdi.

g

pre 3 godine

Katai sporiji od Marina ali veci doprinos igri,Ivanic proigrao, slozice to Deki dobro.
(Austrofil, 05. avgust 2020 20:19)
00
Nikad Ivanić neće proigrati, on i Milunović najveći promašaji

Cisse 9

pre 3 godine

Idemo TSC do titule, kakva zvezda kakav partizan ispušene muštikle, treba nam svezina u ligi zato TSC do titule. U evropi najdalje ce stici upravo oni , svi ce ispasti u prvom ili drugom kolu a TSC ide do cetvrtog kola

Марко

pre 3 godine

I počela je sklanjalica. Dva gola za dva minuta. Zbog socijalne distance, ne treba ni da se igra drugo poluvreme i tri boda za Zvezdu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 19:53)

И Ливерул, и Олимпијакос, и Салцбург, и Јанг Бојси, и Копенхаген су се склањали, али зато Шамрок, Тун, АЕЛ, БАТЕ и Генк неће да се склањају.

Baš zato što te znamo

pre 3 godine

Sve vreme igramo sa igračem manje, bez špica, igra Tomanea više nije tragedija, lagano prelazi u komediju.Ben kao da su ga sa plaže pokupili, totalno je van forme ili jednostavno nije ozbiljan.Ivanuć se trgnuo.Velja Nikolić dobar ali treba da pripazi da ne ispada onako na svojij polovini.Brz štoper i dalje fali, ajde da ne kukam više.

zex

pre 3 godine

Sveto pismo
Pavkov je sam razmontirao Liverpul.Dao je gomilu golova i u derbiju nas spasio poraza.Nama je danas falio visok i snazan napadac a to je Pavkov.Decko nije zaboravio da daje golove vec je povredjen i on je nas najbolji igrac.

Austrofil

pre 3 godine

Ljudi, batalite se teorija zavere sklanjalica i prica...
Ovo je najbolji tim Zvezde u poslednjih deceniju, mozda i vise.
Necemo vise gledati bunker, vezni red topp! Katai, Kanga, Ivanic, Petrovic, Sanogo, Ben... Svidja mi se sto se daje prilika Pankovu, Nikolicu, Spiridonovicu...
Jos jedan jak napadac da hvata centarsuteve dobro i super.

Katai sporiji od Marina ali veci doprinos igri,Ivanic proigrao, slozice to Deki dobro.

veliki strumf

pre 3 godine

Drugi gol zvezde je sramota srpskog fudbala, svako ko to ne vidi samo odlaže sahranu istog.
(ludaci iz senke, 05. avgust 2020 19:55) A drugi gol Partizana??? Pazar ima nerešen rezultat a prima gol kući iz kontre 1 na 1. Ovde bilo igrača Radničkog ispred, a gde su bili Pazarci. To je živa utakmica druže, igrači se krecu, otvara se prostor. Ali ti verovatno ni na livadi fudbal nisi igrao pa nemaš pojma.

Straight Outta München

pre 3 godine

Ako zelimo da igramo Evropu ove sezone, Rodic ne sme da igra... Jako je los. Ben za par mituna pokazao koliko je Tomane los. Ivanicu treba bar 5-6 zicera da postigne gol. Knaga, Vulic, Sanogo, Katai i Ben i bice to ok...

sveto pismo

pre 3 godine

E, ovo sam rekao na početku prve Milojeve sezone u Zvezdi: Ovo mi se sviđa!!! Još od Liverpula, naša igra nije ličila ni na šta, konačno se situacija menja! S tim što: Njegoš, Ivanić, Tomane napolje, Sanogo, Kanga, Ben (i neki novi špic) u igru! Ivanić je onim potezom (kad izbija sam ispred golmana i daje sebi for koji ne može da stigne) milioniti put pokazao da ima kvalitet maksimalno za Vojvodinu. Balvane tipa Vukanović, Jovančić, Pavkov treba razjuriti što pre i mislim i da je Deki to skontao. Vulića i Veljka Nikolića čuvati, dobri su i trebaju nam.

69

pre 3 godine

Zvezda sjajna. Moram priznati da sam bio malo sumnjičav ali su me razuverili u ova prva dva kola.
Partizan jalov kao i ovih zadnjih godina, ništa čudno obzirom ko im je u upravi i ko je trener.
Titula se neće dovesti u pitanje i o tome ne treba razmišljati uopšte jer nema ko ni da nam bar priđe po broju osvojenih bodova.
Svu energiju usmeriti na evropu jer sa ovom ekipom (uz male korekcije), možemo dobar rezultat napraviti i dobre pare uzeti.
Postajemo ozbiljan kandidat za konstantnog učesnika Lige Šampiona!!!

Ko sve ne komentarise

pre 3 godine

Vidim da ovde pojedinci nesto kritikuju Jovancica. Gospodo idite gledajte neki drugi sport jer sa fudbalom nemate blage veze.

Miroslav

pre 3 godine

koliko je limitiran ovaj Tomane, mozda je iz "fudbalske" zemlje, ali kvalitet kao da je Islandjanin, Ivanic nista ne igra, Rodic van forme, bice mucno ako ispadnemo u 2.om kolu kvalifikacija, ali ruku na srce ne i neočekivano.

Buljko

pre 3 godine

Uz dužno poštovanje i Voši i Čukaričkom i TSC-u moram da konstatujem da Zvezda ove godine neće imati ponovo konkurenta u borbi za titulu,iskreno sam se nadao da će neko od njih moći da nas malo razdrma,da pridje bar na nekih desetak bodova zaostatka na kraju prvenstva,da bude bar malo zanimljivije prvenstvo, ali teško iskreno....kako motivisati igrače da igraju kada smo već šampioni u drugom kolu to je već veliki problem Dekija i stručnog štaba.

Марко

pre 3 godine

Pa mi kad smo bili bas,bas jaki i na samo 4 boda od Zvezde,Lalatovic unapred cestita Zvezdi pobedu i titulu,a da je Radnicki pobedio u toj utakmici razlika bi bila samo jedan bod tri kola pre kraja.Na zalost nas voljeni klub je vec godinama u sluzbi drugog kluba.Nadam se samo da ce i tome doci kraj.
(Nis voli Radnicki, 5. avgust 2020 19:54)

Ако си ти Нишлија, онда сам ја Јапанац.

Cyber Kooryber

pre 3 godine

(Ko sve ne komentarise, 6. avgust 2020 04:12)

To što Jovančić igra mogao bi i ja koji loptu nisam pipnuo 20 godina, samo da imam snage. Uglavnom trči kao muva bez glave, a kad primi loptu APSOLUTNO JEDINO što uradi je da vrati najbližem iza. Za dve godine koliko ga gledam u Zvezdi čovek je dao dva gola i to oba posle kornera. Nema asistencija, niti ulazi u šanse, a kad šutira na gol nogom obično obraduje navijače na severu besplatnom loptom ili stremi ka korner zastavici. Ubedljivo najbeskorisniji igrač u Zvezdi još od vremena Milijaša, koji je bar umeo ponekad i da šutne nešto.

Straight Outta München

pre 3 godine

Umesto Tomanea bi korisnije bilo u napad ubaciti rezervnog golmana.... I zasto se Sanogo ne razigrava kada je pokazao da moze fino da odigra.
Generalno dzabe majstor Katai kada igramo bez napadaca. Tomane je smeeeesan!

bane

pre 3 godine

Katai kanga ben i ispred njih spiridonovic, tomane je krs zesci, a sa spiridonovicem može ben da se rotira spic i desno krilo da crtaju napred uz ovu dvojicu majstora i imacemo golove a pogotovu dobre kontranapade jer su svi brzi dobar pas tehnika i evo spiridonovic i ben dobra zavrsnica sto dosta znaci protiv jacih u kvalifikacijama

Dzony

pre 3 godine

Zvezda je dobijala Radnicki isto koliko i privatne timove u nasoj ligi koji nemaju nikave veze sa Zvezdom tako da te price o filijali je smesna i jadna..izgovori i stvaranja pritiska.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

....... zamolio bih Partizanovce, ako može da se odgleda drugo poluvreme poluvreme na miru i bez njihovog plakanja .
...... dakle : Bez plakanja !
..... Dogovoreno ?

veliki strumf

pre 3 godine

Ne sećam se kada smo bili ovako jaki. Ovo je mnogo bolji, iskusniji tim u odnosu na prethodne 2 godine kada smo igrali LS. Igramo lepo, leprsavo, tečno a tako nismo igrali dugo, predugo... Fali pravi špic koji je u formi, ali može i Ben da ga igra. Spidi otkrovenje, odličan igrač. Kako li smo ga iskopali... Liči na fudbalera, daje golove, asistira... Već ima 3 asistencije a da su realizovani ziceri imao bi još 2-3. Veljko isto sjajan na sredini. Ma bas sam zadovoljan kako izgledamo. Samo da ne gledam Jovancica, Kanjasa i slične.

Lazar

pre 3 godine

Ajde neka neko izbaci ovig trenera Radnickog. Sve vreme se dere i prica...spremi ekipu i dobaci po koju rec, a ne da budes komentator celu utakmicu. Glava me zabolela od njega

One night in May

pre 3 godine

polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

U Evropi smo od Miloja na ovamo NEUPOREDIVO ispred vas...Igramo uvek grupnu fazu, od toga dvaput Ligu sampiona, ostvarili dve pobede u istoj, jednu protiv Liverpula (aktuelnog prvaka sveta), eliminisali ekipe poput Krasnodara, BATE Borisova, Kelna, Salcburga, FK Kopenhagena (taj isti je danas ponizio sampiona Turske), Jang Bojsa...

Daleko, daleko ispred vas smo u Evropi.

Spale

pre 3 godine

Auuu brate al igramo! Ja sam opljuvao više puta pobede od 1:0 protiv nekih boranija na pripremama, ali ova igra i golovi kakve daje Barca, sa 7-8 dodavanja do gola ja nisam još video u Zvezdi. Bilo je još 4-5 šansi da se postignu golovi, ali ovo je extra. Totalno je nebitno da li je Radnički dobar ili loš, mi nismo imali ovoliko dodavanja i akcija dugo dugo.

legolas

pre 3 godine

Ne znam Spiridonovic ostavlja utisak ozbiljnog igraca.
Ili bar potencijala da postane to.
Lepo, brzo odigrava, ima ideju za pas koji lomi i prepolovljava stopere,
dupli pas je tu, eksplozivan je..

Da ne idem dalje, sve sto nismo imali, sada dobijamo,u obrisima doduse, ali nazire se promena igre i stila.
Radujem se kao malo dete, ne mogu vise od nase igre zadnjih godina. Ma to je muka koja igra koji fudbal.
Ovo je druga prica, videcemo, ali pozitivno je, za sada. Makar momci pokusavaju nesto, na celu sa nasim Dekijem!

Molim

pre 3 godine

Radnički promenio 5 igrača.. Odmaraju ih za evropu verovatno.. I to baš protiv zvezde
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PAOK Šampion, 5. avgust 2020 18:47)

A vi kao znate ko je najjaci tim Radnickog? koga vi folirate?

zlatko

pre 3 godine

Sve napadace prodati,pokloniti,sta god.Sta ce nama napadaci?A kog realno protivnika za titulu i imamo? Mozda TSC? Ovo ostalo u ligi je na nivou amaterskog fudbala.

Sabre

pre 3 godine

Ljudi moji ovaj Spiridonovic je otkrovenje ovog milenijuma. Decko na svakoj utakmici nas najbolji igrac (prosek od vise od jednog gola -i- asistencije po mecu!) a doveli ga bukvalno niodakle. Kako je on do sada ovoliko anoniman bio, to meni nije jasno :o Konacno da i mi ubodemo nekoga tako, timovi kao Porto godinama tako rade.

Delija

pre 3 godine

Samo problem je sto ovo nije merilo naše snage, vidi se boljitak i malo življa igra u odnosu na period kod Miloja ali pravo naše lice ćemo videti u 3 kolu kvalifikacija.

Pedja J7

pre 3 godine

Ivanić odigrao više paseva, za evo 20 min. nego za prošlu sezonu.
Odlično kombinuju on i Katai, koji je na nivou Marina, realno.
Kanga u nekim ofazivnijim postavama može i sa njima na terenu. 3 pismena igrača imamo na sredini, + Sanogo i odlični Nikolić...
Možda bude i dobro...

Borky

pre 3 godine

Pazi drugo kolo,i vec igraju sa kombinovanom timom...Od kad je Toncev preuzeo Radnicki,mene je sramota ovog i ovakvog Radnickog,to ce vam svaki pravi navijac reci...
(Grof, 05. avgust 2020 20:55

Posto vidim da si strucnjak jel.mozes da mi kazes koji je to prvi tim Radnickog i ko to od igraca koji toliko odskacu kvalitetom je nedostajao danas. Hvala.
p.s. naravno ne ocekujem odgovor jer svaki vas komentar je ili najobicnija laz ili spin.

vlada

pre 3 godine

Mnogo brze i lepse igramo nego kod Miloja. Spiridonovic i Katai prave osetnu razliku, Ivanic napreduje. Sa Kangom cemo biti jos bolji. Fali jedan spic koji ce ispratiti kvalitetom tih igraca. Ako ne mozemo da dovedemo kvalitetnog, onda najbolje da Krstovic dobije sansu. Pozadi Gajic definitivno bolja opcija od Gobelje, a lepo bi dosla zamena Rodicu koji ne ume da centrira

Slobodan

pre 3 godine

polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

Ubedjen sam da nisi doziveo pobedu Partizana u Ligi Sampiona ... prema tome o kakvom otteznjenju pricas ...
Ako nisi znao Partizan je zadnji put u Ligi Sampiona pobedio davne 1983-ce godine ...

mladići borovi, devojke jele

pre 3 godine

Ako nisi znao Partizan je zadnji put u Ligi Sampiona pobedio davne 1983-ce godine ...
(Slobodan, 5. avgust 2020 21:52)





a i to je bila pirova pobeda, jer su ispali.
doduše, te godine su dogurali čak do drugog kola...

Fk CZ. Velikan

pre 3 godine

Bravo Zvezdo,bravo Veljko!
Ovakve evrogolove možemo gledati u Ligi šampiona, Premijer ligi...
Konačno da pričamo o sjajnim golovima i šansama, umesto raznoraznih lakrdija sa sudijama evo godinama.
Idemo samo tako nastavite, Gavrića obavezno uvesti.🔴⚪⚽️✊

Avatar

pre 3 godine

Ovo jako lepo izgleda za sada...jako...Deki bravo!Jako sam prijatno iznenadjen...melju momci 90min...svaka cast...sve se zna,dosta individualnog kvaliteta..sjajno izgleda.Spiridon zver,Sanogo zver,Katai znamo svi sta moze...bas mi dobro izgleda NASA ZVEZDA!!!Puna podrska i moze ovo biti sjajna sezona!!!

Јован Јовановић

pre 3 godine

И Ливерул, и Олимпијакос, и Салцбург, и Јанг Бојси, и Копенхаген су се склањали, али зато Шамрок, Тун, АЕЛ, БАТЕ и Генк неће да се склањају.
(Марко, 5. avgust 2020 20:11)

Неће ни Нови Пазар колико видим.

Walldorf

pre 3 godine

Lepo,pribrano,do noge.Igramo fino,to je očito.Bez mnogo priče,reći ću samo neophodno.Da je sreće(Para),pa da mali Nikolić,Gavrić i još 4-5.naših klinaca budu u Zvezdi još 5-6.godina,onda bi igrali i same završnice evro kupova,kao nekada.Ne znam,meni je mali Nikolić biser kakvog još od Pižona i Piksija nismo imali.Mali će napraviti veličanstvenu karijeru ali,na žalost svih nas Srba,u nekim bogatim i stranim klubovima i to je tuga jedna.Sve u svemu,prekrasno veče na stadionu Crvene zvezde i samo tako treba nastaviti.Napred ZVEZDA!!!Sportski pozdrav!

Borky

pre 3 godine

Ofazivni dio veznog reda djeluje odlicno i to je dovoljno da se prosetamo ligom ali odbrana + defazivni vezni jos nije testirano a misljena sam da tu fali jedan stoper i defazivni vezni.

duledudule

pre 3 godine

koliko je limitiran ovaj Tomane, mozda je iz "fudbalske" zemlje, ali kvalitet kao da je Islandjanin, Ivanic nista ne igra, Rodic van forme, bice mucno ako ispadnemo u 2.om kolu kvalifikacija, ali ruku na srce ne i neočekivano.
(Miroslav, 05. avgust 2020 19:17)
Ivanic nista ne igra ? Igra igra , tek ce

shone

pre 3 godine

Veliki problem imamo sa spicem, trenutni golgeteri bezvredni i neupotrebljivi a kvalifikacije sve blize...
(amanTomane, 05. avgust 2020 20:12)

Ne brini, tu je Ben...

Nikola

pre 3 godine

Katai,Ivanic,Spiridonovic , jako lepo deluje.Odlicna Zvezda u tom delu,pod hitno dovesti veznog igraca Njegus Petrovic ne zasluzuje da igra u Zvezdi...

BorisNs

pre 3 godine

uvek usto pisem kada prenosite domacu ligu i nikada mi ne objavljujete komentar, promenite ovog voditelja covek pojma nema sa zivotom a pritom totalno iritantan glas, totalni promasaj

Рајко Четник

pre 3 godine

Срећа наша што се повредио троми Боаћи па је пружена шанса младим играчима који су головима у првом полувремену оправдали поверење.
Надам се да ће се Станковић окренути домаћим играчима и да ће их уиградте пред мечеве у Европи.
Срећно Деки!

Cccc

pre 3 godine

I igrač radničkog se u 4tom minutu napucao u ruku ispref peterca, pa niko nije tražio penal. Nije svaki kontakt ruke i lopte penal!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

Ово је отприлике Звезда какву желимо, оваква игра, приступ..., иако има још доста мјеста за напредовање, треба још доста радити и Кангу прије свих уклопити у тим. А и вечерас се видјело ко није за Звезду. ЗАДОВОЉАН САМ. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏🙌

legolas

pre 3 godine

Milos Milojevic,pomocni trener, doveo je Mjalbi iz trece u prvu ligu za dve sezone, tim igrao brzo efikasno tecno.

On stoji iza ovoga, kao i Deki naravno.
Imaju istu viziju, moderne leprsave igre.

Idemo jedan dva dobra spica i da uzivamo u narednim godinama.

miško

pre 3 godine

Ludacima iz senke ne treba ništa zameriti pa i kada pljuju na šarm i lepotu fudbala. Povratna Ivanića u stilu velikih majstora i ne sebično.

dzoni

pre 3 godine

Po meni mali Velja ozbiljan fudbal igra, vidi se da zna sa loptom u svakom trenutku šta želi... Plus Ben, Katai, Spidi, Kanga,odličan tim... Idemo do titule!!!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ НАЈВЕЋИ ЗВЕЗДАШ ИКАД - Иванић и Томане(између осталих) се више не могу чекати, нису за Звезду и треба да иду.

Realno

pre 3 godine

Da li još nekome osim meni veseli Tomane deluje kao rekreativac u balonu? Kretanje, prijem, osećaj za igru, na to mislim. Može on danas dva dati, ali nema tu sreće.
(Rico89, 5. avgust 2020 19:25)

Slabijeg spica nismo imali u ovom veku,od njega.Covek ni u sansu ne zna da udje.Ovo se odnosi na one koji su imali zapazeniju minutazu,kao i on sto ima a ne na one koji nisu ni ulazili u igru,nego samo trenirali sa klubom.Zasto on nekome uzima minutazu,nikad mi nece biti jasno,pogotovo nakon Olimpijakosa.

Fica

pre 3 godine

Dobra utakmica,dobra igra i ocajna zavrsnica. Jesmo na kraju dali dva gola ali smo i previse sansi promasili do tad,a u evropskim utakmicama koje ce se igrati samo po jedna,jedna sansa moze da odluci ceo mec. Sreca imacemo cremena jos da uigramo i da radimo na greskama. Katai maeatralan i iskace u ovoj ekipi kao Marin prethodnih sezona,ostali svi redom sve bolji i bolji Ivanic,Nikolic,Pankov,Petrovic...

Arthas

pre 3 godine

Spiridonovic i Ivanic prijatno iznenadjenje, ali videcemo ih u tezim mecevima... samo po meni nek probaju i Bena u spic ovi ostali su totalno neupotrebljivi, Tomane retko los igrac cak i za ovu ligu

☢ Иду дани...☢

pre 3 godine

Umesto Tomanea bi korisnije bilo u napad ubaciti rezervnog golmana.... I zasto se Sanogo ne razigrava kada je pokazao da moze fino da odigra.
Generalno dzabe majstor Katai kada igramo bez napadaca. Tomane je smeeeesan!
(Straight Outta München, 5. avgust 2020 19:39)

Реално неби морали ни да доводимо нападача да је Боаћи здрав.Но обзиром колико се повређује изгледа да немамо избора...
Полако са Саногоом.Човек је имао тешку повреду.Покушавају постепено да га уведу у форму.Ништа не препуштају ризику.
Катаи по мени показује чак и више од Марина.Не компликује као Марин и бира много једноставнија а ништа мање квалитетна решења.Фино се слаже са Иванићем али мислим да ће то још боље бити са Кангом.
Николићу једно велико браво за ову голчину.
Сприридоновић најпријатније изненађење.Кад се само сетим коментара када је стигао у Звезду.
И за крај,зашто не игра Бен?Свака част Иванићу али Бен је класа изнад...

hazmajuuu

pre 3 godine

Konacno moze da se gleda
MojaNasa Zvezda!!!!

sredina je mnogo bolja, napad solidan moze i bolje ,
mnogo nam znaci nekoloko novih igraca
Odbrana nam treba bolja!!!
bar dva beka na obe strane
I da slusaju Dekija" kao popci"
nema uobrazenih velicina !!!
Onda bi Zvezda mogla mnogo vise !!!
Bravooo

Najveći Zvezdaš lkad

pre 3 godine

........ Ako naši igrači sa ovakvim samopouzdnjem i ovako ofanzivnom i tečnom igrom uđu u kvalifikacije, realne su šanse da se plasiramo u LE ili LŠ.
........ Budimo realni i trezveni,,,,,, i N. Pazar i Radnički su preslabi protivnici za ovaj tim Zvezde...... Oa i ove dve utakmice Zvezda je igrala sa jedva 50% snage.
...... Takođe,, ,,, bilo bi lepo da svi budemo malo manje kritični prema Tomaneu i naročito Ivaniću. Momci se trude, trče.... Tomane zaista nema kvalitet za ovaj tim ali Ivanić već pokazuje da ipak može bolje da igra.

........... Partizanovci ! Vaši komentari su bolesni, tj. komentari koji oslikavaju tragično izgubljene i očajne navijače, lišene svakog osećanja za realnost i navijačko poštenje,,,,
Lupetate u svoj nemoći :sklanjalica, nameštanje, sudije, penali itd.... što je sve netačno,
Kao da Zvezda ima neke veze sa zaista očajno igrom Partizana.

Mare026

pre 3 godine

Katai igra sa manje od pola gasa i kao takav je nezaustavljiv. Spiridonovic vrlo konkretan i sto se poteza tice i sto se statistike tice. Nikolic jako dobar, par odlicnih pasova u prostor i prelep gol, a ima jos prostora za napredak. Cini mi se da to i Deki vidi i da Veljka posevno gotivi. Ben odlican. Klasika, hvala ti Miloje za njega. Tomane se dosta bori, ali mislim da nema potrebe da se toliko trosi u sredini terena. Ima sjajne vezne igrace iza sebe, treba da se usidri gore i da igra klasicnog centarfora i nadavace se golova. Sanogo je zver od igraca, treba ga kupiti sto pre. Jedino mi je zao sto Garsija i Gavric ne dobijaju priliku.

Zvezdaš

pre 3 godine

Posle gomile promašaja uprava je ove sezone sklopila sjajan tim. U Evropi svakom mozemo da uvalimo gol ako budemo znali da i da sačuvamo naš i da odigramo na rezultata kao sa Milojem na klupi biće uspeha

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ЗЕКС - Све си у праву за Павкова ал питање је колико више има воље, мотива да игра у Звезди.

Verebi Lovra

pre 3 godine

Boaći ili Ben na špicu a tu je i Krstović. Sve je odlično a biće još bolje. Vidi se
(реално, 05. avgust 2020 20:58)

dok ne dodju ribari sa Malte, tamo nema prijateljskih ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (...., 5. avgust 2020 21:14
Mi smo ribare isopašili i izbacili, ali vi sa konobarima i sa tikvama imate muku.

branko

pre 3 godine

Kada bi zvezda konecno svatila da napadac ne treba da bude snazan, visok, i krupan nego da ima osecaj za golove kao Pancev, Inzagi, Kezman....Mozda bi i igrali uvek i Ligi Sampiona...Danas sam video 20 vezanih dodavanja i to je lepo...Molim samo bez sutiranja od Borjana...Pa, Pas i samo pas...

Милан

pre 3 godine

Видљиво боља,бржа и конкретнија игра,без дилеме.Ту је већ стандардна,уиграна одбрана са Борјаном на голу(наравно добро би нам дошао један бек или штопер за европске утакмице),ту је видљиво чвршћа средина са Саногом,креативнија са Николићем,бржа,ефикаснија и лепршавија са Катаијем,Спиридоновићем и наравно Бен.Ту су битни за ротацију Вулић,Гаврић,Иванић,можда Гарсија..Само да Канга буде на нивоу и то ће бити прилика за добро издање Звезде како у домаћем првенству тако и у Европи.Наравно,добро би дошло још појачање у средини и нападу.Негде се назире постава за европске утакмице. Борјан- Гобељић (Гајић), Панков, Дегенек (Милуновић, Ераковић), Родић (појачање)- Саного, Николић, Катаи, Канга, Спиридоновић, Бен (ту су још Боаћи, Павков, Крстовић, али појачање у нападу би добро дошло). Све у свему 20-ак играча, довољно за ротацију, наравно да сви буду здрави и на највишем нивоу припремљености. Оно што је знак питања, бар за мене, да ли ће Станковић имати довољно знања, стрпљења и тренерског осећаја за јаче противнике, пре свега у европским утакмицама. Да ли ће умети ко Милојевић, када је ситуација поприлично безизлазна да нађе формулу и избори резултат. Да, лепа игра, да пресинг, да нападачки, али са јачим противницима је потребна чврста дисциплинована полудефанзивна игра, за брзом транзицијом, брзим контурама и полуконтрама и ефикасном завршницом, наравно ту су увек значајни прекиди, али и шут са дистанце који веома важан. Станковић и Звезда имају шансу, сада је треба искористити!

veliki strumf

pre 3 godine

Kakva je igracina Ben! Mnogo gotivim tog momka. Ivanic opet kao protiv Pazara promasuje zicer 1 na 1 zbog prehakog fora. Opet isto. Jaki smo na sredini kao zemlja, još kad Kanga bude spreman... A ko god udje sa klupe može da bude samo bolji od onih na terenu! Jedini problem može da bude sto nam stoperi stoje previsoko a nisu brzi - to u Evropi može da bude vrlo opasno.

Nemke

pre 3 godine

Braćo šta da vam kažem.Rustinski.Jedva čekam Kangu i njegove bombe sa 30 metara.Katai Magiko i Ben klasa.To su tri majstora,tri glavne face ove ekipe.Uz Borjana normalno.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Ono što je definitivno jasno je da možemo ozbiljno da peglamo. Žoga bonito koji tražimo. Posed, presing i neprestani napadi. Nikakva guslanja sa duplim zadnjim veznim "osiguračima" ne dolazi u obzir. Samo jedan.

Katai, Spiridon, Ivanić, Ben, Veljko, Gavrić Kanga, plus mali Radulović, to je prilično više tehnike, pasova i šuteva nego lane. Dobar napadač će se nadavati golova sa njima.

E sad, falinke su takođe jasne. Fizika, defanzivna tranzicija. Evro mečevi su ozbiljno krljanje i to veze sa domaćicom nema. Štoperi ne smeju da plivaju, veznjaci moraju i da trče i da biju, krila da pomažu. Kako ćemo tamo izgledati, veliko pitanje.

Dobar štoper, parnjak za Sanogoa i dobar napadač bi potpuno kompletirali ovaj tim.
Biće puna kapa ako Dejan izbori Ligu Evrope.

Heroes

pre 3 godine

Radnički promenio 5 igrača.. Odmaraju ih za evropu verovatno.. I to baš protiv zvezde
(PAOK Šampion, 05. avgust 2020 18:47)

I zvezda je promenila i?

алал вера

pre 3 godine

Губиш 1-0,преокренеш за 10 минута са два смешна гола,примиш 2 гола за 10 минута,изгубиш и Звезда ти крива...Ви се сви колективно бодете...

Rico89

pre 3 godine

Da li još nekome osim meni veseli Tomane deluje kao rekreativac u balonu? Kretanje, prijem, osećaj za igru, na to mislim. Može on danas dva dati, ali nema tu sreće.

veliki strumf

pre 3 godine

Kakva golcina! Veljko je igracina! Spidi fenomenalan, opet gol i asistencija. Trebalo je bar još 3-4 da damo do sada, vrlo dobra igra. A klupa bam je bar podjednako jaka: Ben, Vulić, Sanogo, Gavrić.

nostalgija

pre 3 godine

Spiridonovic definitivno otkrovenje. Mislio sam kad je dolazio(iskreno, pre nego se pocelo pricati o dolasku u Zvezdu nisam cuo za njega) da ce to da bude promasaj, recimo kao sa Jevtovicem. Verovatno bi i bilo tako, da se Ben nije povredio, ali eto, dobio je sansu, iskoristio je, a mi smo dobili ozbiljnog igraca. Brz je, zna sa loptom, ali sto je meni najvaznije ima samopouzdanje, ima tu sportsku drskost.
Samo jos napadaca da dovedemo, mada, ovo se mnogima nece dopasti; ali ja mislim da bi pored Spirija, Katajia, Kange i Ivanica, Boaci opet bio onaj stari, samo da ga povrede zaobidju.
Kako god, za sada sve ovo uliva poverenje.

jako i do samog kraja

pre 3 godine

Kako je Velja lepo poklopio loptu, uf. Još pod utiskom. Kao De Brujne, šunjanje oko kaznenog misliš ne može ovaj, i samo DUM!

Mora se gurati i trpeti što više, ima padove koncentracije, rizične pasove ali takve lopte, ideje i generalno to fudbalsko kefalo. Sjajno.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ВАЛДОРФ - Ђеси друг, нема те "сто година", недостају твоје одличне и стручне анализе? Да, прекрасно вече на нашем стадиону ал џаба све фали публика, навијачи. Замисли да су(смо) били на стадиону вечерас колико би онда то тек било прекрасно вече... Мене и срце и душа боле кад видим празне трибине ако ми вјерујеш(вјерујете). 😔🙌

Nele

pre 3 godine

I dalje imamo previse igraca. Kanga nam nije trebao. Katai je standardniji od Kange a nije realno da obojica igraju u isto vreme. Bar ne ozbiljne utakmice. I batalite te ideje sa "laznom devetkom". To ne funkcionise.
Sto se tice napadaca, Boaci nije zaboravio da igra fudbal. Ali on nije igrac koji dobro podnosi izmene, pada u glavi a onda igra pod strahom. Dajte mu sansu da odigra 5-6 utakmica bez izmena. Vratice se u vrhunsku formu, sigurno. A mi boljeg napadaca od njega necemo naci.

Objektivno

pre 3 godine

Odlicna igra Zvezde u prvom poluvremenu.Igraju daleko najlepsi fudbal u ligi a kvalietom dosta odskacu.Vidi se tecnost,agresivnost na loptu kad je izgube,nesebicnost,kratki pasovi,nesebicnost.Svaka cast,vidi se ogroman pomak od pre par meseci ali mnogo znaci kad imas Kataija u timu.

Gossa placa Zeljko

pre 3 godine

E ovako se igra fudbal. Od noge do noge, igraci cene i postuju jedni druge, niko nije sebican, vidi se da je hemija u ekipi odlicna. Igramo, stvaramo sanse, lopta ide napred u prostor, niko ne stoji, ima ubacivanja ima ideje kako da se igra. Odlicno ovo izgleda sa sad.

Urox

pre 3 godine

To što Jovančić igra mogao bi i ja koji loptu nisam pipnuo 20 godina, samo da imam snage. Uglavnom trči kao muva bez glave, a kad primi loptu APSOLUTNO JEDINO što uradi je da vrati najbližem iza. Za dve godine koliko ga gledam u Zvezdi čovek je dao dva gola i to oba posle kornera. Nema asistencija, niti ulazi u šanse, a kad šutira na gol nogom obično obraduje navijače na severu besplatnom loptom ili stremi ka korner zastavici. Ubedljivo najbeskorisniji igrač u Zvezdi još od vremena Milijaša, koji je bar umeo ponekad i da šutne nešto

Za Jovancu manje vise ok, ali ovo za Milijasa.... Covek igrao Premier ligu, igrao u prvih 11 kod Antica, i sad su oni svi glupi a ti si pametan... Idi prati neki drugi sport koji ces razumeti

Dejan CZ

pre 3 godine

polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ma kako da ne.., 5. avgust 2020 21:01)

Ubedjen sam da nisi doziveo pobedu Partizana u Ligi Sampiona ... prema tome o kakvom otteznjenju pricas ...
Ako nisi znao Partizan je zadnji put u Ligi Sampiona pobedio davne 1983-ce godine ...
(Slobodan, 05. avgust

Zadnja pobeda bila jos dok je vazilo pravilo da golman sme uhvatiti loptu rukom kad mu vrati odbrambeni igrac...Informacija o novim pravilima po kojima se danas igra fudbal nije bila stigla jos ni do spermatozoida...

Grobarska je tuga pregolema

pre 3 godine

@polako zvezdaši, pašće otrežnjenje u Evropi. Ovde može da se štimuje i namešta ali tamo nema sklanjalica, nepostojećih penala i ostalih manifetluka u vašu korist. Dobro je samo što vam se dug smanjuje. Idite radite i zarađujte pare, a pustite doktore i mađionočare da vode Zvezdu i bogate se pod izgovorom državnog projekata. Dok god vas je ovoliko i veličate Zvezdu, dajete vetar u leđa manipulacijama i varanjima. Samo što to vaši mozgići to ne kapiraju.
(Ma kako da ne.., 05. avgust 2020 21:01)
Još samo si trebao dodati... "čist penal napravio Pankov"...
Pa da zavržiš svoju kuknjavu!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 3 godine

@ ГАЗДА ДОЈКАН - Првенство нам само служи да се уигравамо за Европу.

IznenadjenVrloPozitivno83

pre 3 godine

ljudi, realno, ofanzivno vezni deo terena nam je protivnicima nezamisiv - ofanzivni vezni Katai , po krilima Kanga i BEN (neverovatno ubojit igrac) ... jos ova pojacanja na klupi, zedna minuta i jakih tekmi ... zvuci dobro, a ? :)))

Walldorf

pre 3 godine

@ДЕЛИЈА Pozdrav i tebi,ortak!Svako dobro tebi i tvojima želim.Odredjeni privatni problemi su uzrokovali moje retke komentare.Toliko o tome.Što se publike na tribinama tiče,videćemo kako će sve to,i u kom pravcu ići.Imam svoje mišljenje o celoj toj priči,ali ga neću iznositi,shvatićeš zašto.Ugodan dan želim.Napred Zvezda!Sportski pozdrav!