Sreda, 29.07.2020.

10:00

Partizanovo "sad ili nikad"

Izvor: SS

Partizanovo "sad ili nikad" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

delije sa seRvera

pre 3 godine

@Brojnih pristalica ?? Partizana ?? ha ha ha ha ....
(Venom, 29. jul 2020 17:12)

Ti druze bas nisi izasao iz podruma 30 godina. Danas su vecina grobari. Prosetaj ulicom malo. Popricaj s ljudima. Ako znas kako to ide.

Latinski ce im doci glave

pre 3 godine

Pocinje vec sad ogroman pritisak na sudije, Vucela i masinerija ce sve utaditi da budu prvi ali tesko momcovi moji...

gomez

pre 3 godine

Posle prvih 10 kola imaćemo 10 bodova manje od zvezde, onda ih odvaljujemo u derbiju, lozimo se, prilazimo na minus 7. Do kraja jeseni opet idemo na minus 10, a na kraju sezone izmedju minus 15 i 20. Preslikano iz prethodnih sezona.

Joffrey

pre 3 godine

Obavezno kontaktirati Rajevca i dovesti najboljeg strelca u prvenstvu Gane.
Covek ima sve sto treba za nasu ligu,23 godine i nisku cenu a na nivou Lamina Dijare. Zove se Zakari,tako da ukoliko imaju dres od Zakarica cak ne moraju ni na stampu da trose.
Ivice reaguj.

a što

pre 3 godine

Idi na proslavu trece godisnjice od kako je poslednji put Crvena z. sutnula na gol Partizana u vecitom derbiju.
(Zvezda uza Srbija, nikad Kosovo i Vojvodina, 29. jul 2020 13:54)

Da li u Španiji prvenstvo odlučuje El clasico, u Nemačkoj Bayern i Dortmund, u Italiji Juve i Inter. Momak u poslednje tri sezone bodovna razlika 15 bodova. Da li ste vi sada u kupu šutnuli loptu na gol. Vi i dalje mislite da ono nije gol jer lopta nije prešla gol crtu. Čudan ste vi soj. Ko li vas naparvi takve

Kakoje

pre 3 godine

Jel u ovoj drzavi postoji samo partizan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ehh, 29. jul 2020 10:41)
Da, samo Partizan. A ZvezDe nigde, jedva se snalaze sami, niko ne pominje i ne pomaze, a oni osvajaju titule bez poraza skoro igraju LS, kakav klub covece, sami protiv svih :D

cia

pre 3 godine

Meni nije jasno odakle dolazi optimizam mojim grobarima.
Pa proslo prvenstvo nas je otreso skoro svako sem ganfera.
Odbrana nam je ocajna i mi kao hocemo titulu.
Razumem lopove iz kluba i njihove novinare da to pricaju al nisu mi jasni pravi navijaci Partizana da se pecaju na njihove fore.
Shvatite,ganferi zatvaraju sta im treba,imaju savez,sudije I moze I'm se da kada I'm zaskripi neko ih pogura ili se skloni.
Mi nemamo to i kada nam ne ide gubimo bodove.
I tako ce biti I ove sezone.
Da bi uzeli titulu moramo imati duplo jaci tim od drugih.Tim koji moze da pobedi svakog I kad mu ne ide a takav tim nemamo.
A da ga nemamo pobrinuce se nasa uprava kojima je to zadatak a zauzvrat I'm je dozvoljeno da pune dzepove.
Kome ovo nije vec jasno taj bre nije normalan.

Konstatacija

pre 3 godine

Zvezda ima bolji tim od partizana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mare, 29. jul 2020 10:44)

Idi na proslavu trece godisnjice od kako je poslednji put Crvena z. sutnula na gol Partizana u vecitom derbiju.
(Zvezda uza Srbija, nikad Kosovo i Vojvodina, 29. jul 2020 13:54)

Idi ti na proslavu titule vicesampiona jer ste napredovali u odnosu na prethodnu sezonu,kada ste bili ubedljivo treci,gde vam je inace i mesto.Koliko se secam,na poslednjem prvenstvenom derbiju u februaru,upravo partizan nije nijednom sutnuo u Zvezdin okvir gola a pobedjujete iskljucivo kada vam sudije drasticno pomognu.Fudbal se igra za bodove,koji se isto racunaju i u derbiju i protiv Macve ili Rada,Lucana,Vozdovca...
u novoj sezoni vam ni sudije nece pomoci u derbiju jer ste navukli gnev svojim nebuloznim izjavama,tako da cete ponovo cekati godinama na pobedu,kao ranijih godina sto ste znali.

Ban

pre 3 godine

Ljudi, narode, braco, sta sam vam govorio pre 4 godine kada se birala Uprava Partizana sa Vucelicem na celu, znao sam cim je ( nelegalno) izabran da je to KRAJ Partizana. Ugasicemo se kao da nismo ni postojali. Ne mogu da vratim komentar na zalost. Nema para, nema publike, nema pojacanja, nema titula, nema trofeja. KATANAC.
Pa Vucelic da je ostao na mestu lidera SPS ( srecom oterao ga Dacic) partija bi do sada bila ugasena. Toliko od mene, hvala redakciji B92. Ako ima neko da me demantuje, neka proba.

Sankcije

pre 3 godine

Izbori su zavrseni tako da nista od titule do isteka mandata. Ne bi im valjalo da je ova sezona sad ili nikad zato sto ce onda sigurno biti nikad. Doduse u Partizanu ne izgledaju kao da su mnogo zabrinuti. Cini se kao da su prihvatili ulogu statiste mozda cak malo uzivaju u njoj. Potpuno su rastereceni od borbe i neizvesnosti. Pravi sparing partner u okviru koalicionog sporazuma.

miško

pre 3 godine

Namestili prvenstvo ali što namestiše kup. Partizanu ni kup ni prvenstvo, a plan je bio i kup i prvenstvo, odnosno dupla kruna.Niko ostavku da podese.

v1ad

pre 3 godine

Znaci Partizan ulazi u sezonu prakticno bez pojacanja (Banjak dolazi iz slabije lige) i bez najboljeg igraca (Pavlovica). Stojkovic je bar znao da se nalozi pred derbi pa da nesto odbrani, pitanje je kako ce odbrana izgledati bez njega i Strahinje. Ocekivanja? Tesko i do drugog mesta ove sezone.

Futre

pre 3 godine

Od 61 komentara, koliko ih je bilo u 12:10, 48 su evidentno od navijaca Zvezda. Hvala sto nas pratite.
(Ivan kg, 29. jul 2020 12:13

Pa naravno da pratimo. Jesmo li ljuti rivali ili nismo? Je li to najveći srpski derbi ili nije? I vrlo je edukativno pratiti rivale. Jedno bez drugog ne ide. Kada bih ja saznao u životu za postojanje Fljamurtarija, Tikve ili Šamroka? Nikad. A ni ti ne bi čuo za Kairat, priznaj :-)

Gaj Kasije Longin

pre 3 godine

Mi MORAMO dovesti Škuletića, Sulejmanija i ozbiljnog desnog beka da bi smo uopšte bili ravnopravni sa Zvezdom na duge staze odnosno 38 kola prvenstva!Vrlo je moguće da ni ove godine ne izgubimo nijedan derbi ali na duge staze plus Evropa plus "van terenske aktivnosti" mi ne možemo da se poredimo sa Zvezdom!Realno je da su oni doveli za naše uslove 2 ozbiljna pojačanja a mi nijedno i to je tako!

Djalma

pre 3 godine

Do prvog kiksa u gostima postoji nada, posle toga drugi krivi... Mnogo ste isti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kontra, 29. jul 2020 11:12) # Link komentara

Vas kiks u gostima je zabranjena tema u Srbiji. Pre bi se Bajernu desio.

Zvezda uza Srbija, nikad Kosovo i Vojvodina

pre 3 godine

Zvezda ima bolji tim od partizana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mare, 29. jul 2020 10:44)

Idi na proslavu trece godisnjice od kako je poslednji put Crvena z. sutnula na gol Partizana u vecitom derbiju.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Ако све буде поштено звезда је шампион
(Курлебало, 29. jul 2020 10:39)

Ako budu sudjeni penali izvan 16 metara Zvezda ce sasvim sigurno biti glavni favorit za titulu iako nije dala gol Partizanu poslednjih 360 minuta.

johny

pre 3 godine

Od 61 komentara, koliko ih je bilo u 12:10, 48 su evidentno od navijaca Zvezda. Hvala sto nas pratite.
(Ivan kg, 29. jul 2020 12:13)

Pratiš i ti teme o Zvezdi ali možda pid drugim imenom

kralj

pre 3 godine

Jednostavno Partizan nema dvadeset igraca koji mogu da igraju,iako mislim da startnih 11 Part.su bolji od Zvezde,ne mogu da izdrze da svaku utakmicu pobede,pogotovo ako se igra I Evropa.Zvezda to ima,plus kad im ne ide imaju najvecu podrsku sudija,mnogo vecu nego Part.i naravno da ne mogu da izgube bodove kao mi.Osim golmana Zvezdin nijedan igrac nije bolji od Partizanovog I ako tako gledamo Partizan je favorit.Savo je mnogo bolji trener od Stankovica I ako ne zatvore bar 70% utakmica,Partizan ce da bude sampion,to cemo videti u prvih pet-sest kola I znace se ko je sampion.

Matori

pre 3 godine

Pored vučka da osvojimo titulu? Ne moguća misija
(Sale B. P., 29. jul 2020 11:00)

Pa jel bio doticni tu i 2017? tad je bilo normalno da naredjate 30 pobeda bez poraza..licemeri

Matori

pre 3 godine

Pa onda nikad.. Partizan i da završi sezonu sa bodom više od zvezde neće uzeti titulu. I to svi znamo..
(PAOK Šampion, 29. jul 2020 10:28)

Jel kao i 2017 ili 2014 kada ste igrali kvalfikacije umesto zvezde.

Krle

pre 3 godine

Volim zvezdu bukvalno otkad znam za sebe,al bi vise nego ista voleo da groblje uzme zato sto je to jedini nacin da se resimo terze mrkele i ostalih lopova zbog kojih cemo biti ugaseni ako se ovako nastavi.

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

u prethodne dve sezone smo izgubili\poklonili titulu ... ako ih nateramo ove godine da je otmu kao sto su radili to ranije bice to uspeh ... mada obzirom na mali borj promena u timu to je tesko ocekivati obzirom da su ovi igraci vec dokazali da nisu 100% u "malim" utakmicama ... ako nije bilo ozbiljnog rada i promena u njihovoj psihologiji nemamo puno sta da ocekujemo ... mozda ce nas klinci zeljni dokazivanja izvuci u ponekoj utakmici ali to nije to

Milisav

pre 3 godine

Sasvim prosecan tim. Odbrana, po obicaju, losa, sve se pronalaze neke alternative, vec godinama nemamo kvalitetnog stopera i beka. Sredina prosek, napad takodje. Sreca pa je i Zvezda ove godine losa.

Utin

pre 3 godine

Da, zvezda je dovela kataji ( kanga nije zvanicno ), ali katai nije bolji igrac igrac od malog filipa, iako je iskusniji. Sredina zvezdi slaba kao i prosle, napad samo pojacan kataijem. partizanu ceo napad ostao, ove sezone iskusniji, uz natha i sumu pun pogodak. Ako bi dosao gomes, masina je spremna. Partizan los u odbrani kao i predhodnih godina, banjak je svakako losiji od kange, ali treba sacekati, pokazalo se da povratnici u zvezdi uvek igraju lose. Prednost zvezde je u golmanu, borjan mnogo bolji nego svaki partizanov golman. Ali teeba sacekati, tek krece prodaja, ko ce da ode a ko da ostane

johny

pre 3 godine

ne lozite masu.nema titule za partizan dok se politika ne izbaci iz sporta.
(dak, 29. jul 2020 11:15)

A tvoj klub je apolitičan. Pošteno sve, zar ne

Dzony

pre 3 godine

Pored vučka da osvojimo titulu? Ne moguća misija
(Sale B. P., 29. jul 2020 11:00)

Ne mozete ni kup da osvojite... to samo govori koliko nemate pojma.

est

pre 3 godine

SAD!
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 29. jul 2020 10:54)
crvena zvezda Tirana.Jel mozes imati gluplji odgovor ili komentar.Moze da ti se oprosti samo ako imas oko 15 god.

dure

pre 3 godine

Pored "duha"koji lebdi nad marakanom -ne moze se do titule!A ocekujemo i trend Svetskog prvaka po dosudjenim penalima(zvanicno,najvise dosudjenih penala u svetskom fudbalu u poslednje tri sezone)da se nastavi...

the shining

pre 3 godine

Iskreno mislim da zvezda se dobro pojačava za razliku od prošle godibe i da su realno mnogo jači sada, tako mislimo svi mi navijači partizana iz loznice, plus je sada pošteno nema više tole lige i mi nemamo nikakve šanse zvezda će biti prvak

Tubic

pre 3 godine

Ove godine imaku jos manje sanse da osvoje nesto.
U UEFA ligu nece uci a kadar i kvalitet da izdrze u ligi sa 20 klubova nemaju.
Desavace se prave drame vec u septembru.

joy

pre 3 godine

Zvezda nije imala neki bitan odlazak, dok je dovela Kangu i Kataija....2 ozbiljna pojačanja, a po svemu sudeći to nije kraj.

Partizan je prodao Strahinju Pavlovića i biće teško da se to nadoknadi.

U odnosu na prošlu sezonu Partizan je slabiji, Zvezda jača.


Svidelo se nekome ili ne, Zvezda će opet biti prva sa minimum 10 bodova razlike.

Što se Evrope tiče, mislim da će obe ekipe biti u LE.

La ..Bomboneros

pre 3 godine

Bez 2-3 vrhunksa pojacanja, protiv Zezde koja ima veoma jak vetar u ledja, titula ce biti skoro izgubljena vec posle 10tak kola.Za sada nista kvalitetno nismo doveli.Tuga zaista

Lodr12kg

pre 3 godine

Ne znam zasto ali osecam da ova sezona nece uopste ni da se zavrsi.. Najskandaloznija sezona u srpskom fudbalu u najavi sa glavnim ucesnicima Vucelom, Vazurom, Terzarijem, i Mrkelom..

Ivan

pre 3 godine

Nadam se da će TSC igrati još bolje ove sezone, baš su prijatno iznenađenje. Mogla bi i voša tu da parira. Nadam se da će biti zanimljiva sezona.

gremlin

pre 3 godine

Daj ne palite se glupostima,LLSL iovako ne vredi ničemu proširuje se svake god,menjaju se pravila,menja se sve kome šta i koliko treba...i FKP hoće titulu,HOĆE AL NE MOŽE,jer em što je ON dete severa,em VVV ni ne zna niti ima autoritet...batalite ove tekstove za loženje...jedino deca od 10 god...se pecaju na nas fudbal!!!

the shining

pre 3 godine

Iskreno mislim da zvezda se dobro pojačava za razliku od prošle godibe i da su realno mnogo jači sada, tako mislimo svi mi navijači partizana iz loznice, plus je sada pošteno nema više tole lige i mi nemamo nikakve šanse zvezda će biti prvak

joy

pre 3 godine

Zvezda nije imala neki bitan odlazak, dok je dovela Kangu i Kataija....2 ozbiljna pojačanja, a po svemu sudeći to nije kraj.

Partizan je prodao Strahinju Pavlovića i biće teško da se to nadoknadi.

U odnosu na prošlu sezonu Partizan je slabiji, Zvezda jača.


Svidelo se nekome ili ne, Zvezda će opet biti prva sa minimum 10 bodova razlike.

Što se Evrope tiče, mislim da će obe ekipe biti u LE.

Futre

pre 3 godine

Od 61 komentara, koliko ih je bilo u 12:10, 48 su evidentno od navijaca Zvezda. Hvala sto nas pratite.
(Ivan kg, 29. jul 2020 12:13

Pa naravno da pratimo. Jesmo li ljuti rivali ili nismo? Je li to najveći srpski derbi ili nije? I vrlo je edukativno pratiti rivale. Jedno bez drugog ne ide. Kada bih ja saznao u životu za postojanje Fljamurtarija, Tikve ili Šamroka? Nikad. A ni ti ne bi čuo za Kairat, priznaj :-)

Matori

pre 3 godine

Pa onda nikad.. Partizan i da završi sezonu sa bodom više od zvezde neće uzeti titulu. I to svi znamo..
(PAOK Šampion, 29. jul 2020 10:28)

Jel kao i 2017 ili 2014 kada ste igrali kvalfikacije umesto zvezde.

Dzony

pre 3 godine

Pored vučka da osvojimo titulu? Ne moguća misija
(Sale B. P., 29. jul 2020 11:00)

Ne mozete ni kup da osvojite... to samo govori koliko nemate pojma.

a što

pre 3 godine

Idi na proslavu trece godisnjice od kako je poslednji put Crvena z. sutnula na gol Partizana u vecitom derbiju.
(Zvezda uza Srbija, nikad Kosovo i Vojvodina, 29. jul 2020 13:54)

Da li u Španiji prvenstvo odlučuje El clasico, u Nemačkoj Bayern i Dortmund, u Italiji Juve i Inter. Momak u poslednje tri sezone bodovna razlika 15 bodova. Da li ste vi sada u kupu šutnuli loptu na gol. Vi i dalje mislite da ono nije gol jer lopta nije prešla gol crtu. Čudan ste vi soj. Ko li vas naparvi takve

Konstatacija

pre 3 godine

Zvezda ima bolji tim od partizana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mare, 29. jul 2020 10:44)

Idi na proslavu trece godisnjice od kako je poslednji put Crvena z. sutnula na gol Partizana u vecitom derbiju.
(Zvezda uza Srbija, nikad Kosovo i Vojvodina, 29. jul 2020 13:54)

Idi ti na proslavu titule vicesampiona jer ste napredovali u odnosu na prethodnu sezonu,kada ste bili ubedljivo treci,gde vam je inace i mesto.Koliko se secam,na poslednjem prvenstvenom derbiju u februaru,upravo partizan nije nijednom sutnuo u Zvezdin okvir gola a pobedjujete iskljucivo kada vam sudije drasticno pomognu.Fudbal se igra za bodove,koji se isto racunaju i u derbiju i protiv Macve ili Rada,Lucana,Vozdovca...
u novoj sezoni vam ni sudije nece pomoci u derbiju jer ste navukli gnev svojim nebuloznim izjavama,tako da cete ponovo cekati godinama na pobedu,kao ranijih godina sto ste znali.

est

pre 3 godine

SAD!
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 29. jul 2020 10:54)
crvena zvezda Tirana.Jel mozes imati gluplji odgovor ili komentar.Moze da ti se oprosti samo ako imas oko 15 god.

Matori

pre 3 godine

Pored vučka da osvojimo titulu? Ne moguća misija
(Sale B. P., 29. jul 2020 11:00)

Pa jel bio doticni tu i 2017? tad je bilo normalno da naredjate 30 pobeda bez poraza..licemeri

johny

pre 3 godine

ne lozite masu.nema titule za partizan dok se politika ne izbaci iz sporta.
(dak, 29. jul 2020 11:15)

A tvoj klub je apolitičan. Pošteno sve, zar ne

Ivan

pre 3 godine

Nadam se da će TSC igrati još bolje ove sezone, baš su prijatno iznenađenje. Mogla bi i voša tu da parira. Nadam se da će biti zanimljiva sezona.

La ..Bomboneros

pre 3 godine

Bez 2-3 vrhunksa pojacanja, protiv Zezde koja ima veoma jak vetar u ledja, titula ce biti skoro izgubljena vec posle 10tak kola.Za sada nista kvalitetno nismo doveli.Tuga zaista

v1ad

pre 3 godine

Znaci Partizan ulazi u sezonu prakticno bez pojacanja (Banjak dolazi iz slabije lige) i bez najboljeg igraca (Pavlovica). Stojkovic je bar znao da se nalozi pred derbi pa da nesto odbrani, pitanje je kako ce odbrana izgledati bez njega i Strahinje. Ocekivanja? Tesko i do drugog mesta ove sezone.

miško

pre 3 godine

Namestili prvenstvo ali što namestiše kup. Partizanu ni kup ni prvenstvo, a plan je bio i kup i prvenstvo, odnosno dupla kruna.Niko ostavku da podese.

Tubic

pre 3 godine

Ove godine imaku jos manje sanse da osvoje nesto.
U UEFA ligu nece uci a kadar i kvalitet da izdrze u ligi sa 20 klubova nemaju.
Desavace se prave drame vec u septembru.

Milisav

pre 3 godine

Sasvim prosecan tim. Odbrana, po obicaju, losa, sve se pronalaze neke alternative, vec godinama nemamo kvalitetnog stopera i beka. Sredina prosek, napad takodje. Sreca pa je i Zvezda ove godine losa.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Ако све буде поштено звезда је шампион
(Курлебало, 29. jul 2020 10:39)

Ako budu sudjeni penali izvan 16 metara Zvezda ce sasvim sigurno biti glavni favorit za titulu iako nije dala gol Partizanu poslednjih 360 minuta.

cia

pre 3 godine

Meni nije jasno odakle dolazi optimizam mojim grobarima.
Pa proslo prvenstvo nas je otreso skoro svako sem ganfera.
Odbrana nam je ocajna i mi kao hocemo titulu.
Razumem lopove iz kluba i njihove novinare da to pricaju al nisu mi jasni pravi navijaci Partizana da se pecaju na njihove fore.
Shvatite,ganferi zatvaraju sta im treba,imaju savez,sudije I moze I'm se da kada I'm zaskripi neko ih pogura ili se skloni.
Mi nemamo to i kada nam ne ide gubimo bodove.
I tako ce biti I ove sezone.
Da bi uzeli titulu moramo imati duplo jaci tim od drugih.Tim koji moze da pobedi svakog I kad mu ne ide a takav tim nemamo.
A da ga nemamo pobrinuce se nasa uprava kojima je to zadatak a zauzvrat I'm je dozvoljeno da pune dzepove.
Kome ovo nije vec jasno taj bre nije normalan.

johny

pre 3 godine

Od 61 komentara, koliko ih je bilo u 12:10, 48 su evidentno od navijaca Zvezda. Hvala sto nas pratite.
(Ivan kg, 29. jul 2020 12:13)

Pratiš i ti teme o Zvezdi ali možda pid drugim imenom

Djalma

pre 3 godine

Do prvog kiksa u gostima postoji nada, posle toga drugi krivi... Mnogo ste isti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kontra, 29. jul 2020 11:12) # Link komentara

Vas kiks u gostima je zabranjena tema u Srbiji. Pre bi se Bajernu desio.

Latinski ce im doci glave

pre 3 godine

Pocinje vec sad ogroman pritisak na sudije, Vucela i masinerija ce sve utaditi da budu prvi ali tesko momcovi moji...

gremlin

pre 3 godine

Daj ne palite se glupostima,LLSL iovako ne vredi ničemu proširuje se svake god,menjaju se pravila,menja se sve kome šta i koliko treba...i FKP hoće titulu,HOĆE AL NE MOŽE,jer em što je ON dete severa,em VVV ni ne zna niti ima autoritet...batalite ove tekstove za loženje...jedino deca od 10 god...se pecaju na nas fudbal!!!

kralj

pre 3 godine

Jednostavno Partizan nema dvadeset igraca koji mogu da igraju,iako mislim da startnih 11 Part.su bolji od Zvezde,ne mogu da izdrze da svaku utakmicu pobede,pogotovo ako se igra I Evropa.Zvezda to ima,plus kad im ne ide imaju najvecu podrsku sudija,mnogo vecu nego Part.i naravno da ne mogu da izgube bodove kao mi.Osim golmana Zvezdin nijedan igrac nije bolji od Partizanovog I ako tako gledamo Partizan je favorit.Savo je mnogo bolji trener od Stankovica I ako ne zatvore bar 70% utakmica,Partizan ce da bude sampion,to cemo videti u prvih pet-sest kola I znace se ko je sampion.

Gaj Kasije Longin

pre 3 godine

Mi MORAMO dovesti Škuletića, Sulejmanija i ozbiljnog desnog beka da bi smo uopšte bili ravnopravni sa Zvezdom na duge staze odnosno 38 kola prvenstva!Vrlo je moguće da ni ove godine ne izgubimo nijedan derbi ali na duge staze plus Evropa plus "van terenske aktivnosti" mi ne možemo da se poredimo sa Zvezdom!Realno je da su oni doveli za naše uslove 2 ozbiljna pojačanja a mi nijedno i to je tako!

Zvezda uza Srbija, nikad Kosovo i Vojvodina

pre 3 godine

Zvezda ima bolji tim od partizana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mare, 29. jul 2020 10:44)

Idi na proslavu trece godisnjice od kako je poslednji put Crvena z. sutnula na gol Partizana u vecitom derbiju.

Ban

pre 3 godine

Ljudi, narode, braco, sta sam vam govorio pre 4 godine kada se birala Uprava Partizana sa Vucelicem na celu, znao sam cim je ( nelegalno) izabran da je to KRAJ Partizana. Ugasicemo se kao da nismo ni postojali. Ne mogu da vratim komentar na zalost. Nema para, nema publike, nema pojacanja, nema titula, nema trofeja. KATANAC.
Pa Vucelic da je ostao na mestu lidera SPS ( srecom oterao ga Dacic) partija bi do sada bila ugasena. Toliko od mene, hvala redakciji B92. Ako ima neko da me demantuje, neka proba.

Sankcije

pre 3 godine

Izbori su zavrseni tako da nista od titule do isteka mandata. Ne bi im valjalo da je ova sezona sad ili nikad zato sto ce onda sigurno biti nikad. Doduse u Partizanu ne izgledaju kao da su mnogo zabrinuti. Cini se kao da su prihvatili ulogu statiste mozda cak malo uzivaju u njoj. Potpuno su rastereceni od borbe i neizvesnosti. Pravi sparing partner u okviru koalicionog sporazuma.

Joffrey

pre 3 godine

Obavezno kontaktirati Rajevca i dovesti najboljeg strelca u prvenstvu Gane.
Covek ima sve sto treba za nasu ligu,23 godine i nisku cenu a na nivou Lamina Dijare. Zove se Zakari,tako da ukoliko imaju dres od Zakarica cak ne moraju ni na stampu da trose.
Ivice reaguj.

gomez

pre 3 godine

Posle prvih 10 kola imaćemo 10 bodova manje od zvezde, onda ih odvaljujemo u derbiju, lozimo se, prilazimo na minus 7. Do kraja jeseni opet idemo na minus 10, a na kraju sezone izmedju minus 15 i 20. Preslikano iz prethodnih sezona.

dure

pre 3 godine

Pored "duha"koji lebdi nad marakanom -ne moze se do titule!A ocekujemo i trend Svetskog prvaka po dosudjenim penalima(zvanicno,najvise dosudjenih penala u svetskom fudbalu u poslednje tri sezone)da se nastavi...

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

u prethodne dve sezone smo izgubili\poklonili titulu ... ako ih nateramo ove godine da je otmu kao sto su radili to ranije bice to uspeh ... mada obzirom na mali borj promena u timu to je tesko ocekivati obzirom da su ovi igraci vec dokazali da nisu 100% u "malim" utakmicama ... ako nije bilo ozbiljnog rada i promena u njihovoj psihologiji nemamo puno sta da ocekujemo ... mozda ce nas klinci zeljni dokazivanja izvuci u ponekoj utakmici ali to nije to

Kakoje

pre 3 godine

Jel u ovoj drzavi postoji samo partizan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ehh, 29. jul 2020 10:41)
Da, samo Partizan. A ZvezDe nigde, jedva se snalaze sami, niko ne pominje i ne pomaze, a oni osvajaju titule bez poraza skoro igraju LS, kakav klub covece, sami protiv svih :D

Lodr12kg

pre 3 godine

Ne znam zasto ali osecam da ova sezona nece uopste ni da se zavrsi.. Najskandaloznija sezona u srpskom fudbalu u najavi sa glavnim ucesnicima Vucelom, Vazurom, Terzarijem, i Mrkelom..

Krle

pre 3 godine

Volim zvezdu bukvalno otkad znam za sebe,al bi vise nego ista voleo da groblje uzme zato sto je to jedini nacin da se resimo terze mrkele i ostalih lopova zbog kojih cemo biti ugaseni ako se ovako nastavi.

Utin

pre 3 godine

Da, zvezda je dovela kataji ( kanga nije zvanicno ), ali katai nije bolji igrac igrac od malog filipa, iako je iskusniji. Sredina zvezdi slaba kao i prosle, napad samo pojacan kataijem. partizanu ceo napad ostao, ove sezone iskusniji, uz natha i sumu pun pogodak. Ako bi dosao gomes, masina je spremna. Partizan los u odbrani kao i predhodnih godina, banjak je svakako losiji od kange, ali treba sacekati, pokazalo se da povratnici u zvezdi uvek igraju lose. Prednost zvezde je u golmanu, borjan mnogo bolji nego svaki partizanov golman. Ali teeba sacekati, tek krece prodaja, ko ce da ode a ko da ostane

delije sa seRvera

pre 3 godine

@Brojnih pristalica ?? Partizana ?? ha ha ha ha ....
(Venom, 29. jul 2020 17:12)

Ti druze bas nisi izasao iz podruma 30 godina. Danas su vecina grobari. Prosetaj ulicom malo. Popricaj s ljudima. Ako znas kako to ide.

the shining

pre 3 godine

Iskreno mislim da zvezda se dobro pojačava za razliku od prošle godibe i da su realno mnogo jači sada, tako mislimo svi mi navijači partizana iz loznice, plus je sada pošteno nema više tole lige i mi nemamo nikakve šanse zvezda će biti prvak

Zvezda uza Srbija, nikad Kosovo i Vojvodina

pre 3 godine

Zvezda ima bolji tim od partizana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mare, 29. jul 2020 10:44)

Idi na proslavu trece godisnjice od kako je poslednji put Crvena z. sutnula na gol Partizana u vecitom derbiju.

kralj

pre 3 godine

Jednostavno Partizan nema dvadeset igraca koji mogu da igraju,iako mislim da startnih 11 Part.su bolji od Zvezde,ne mogu da izdrze da svaku utakmicu pobede,pogotovo ako se igra I Evropa.Zvezda to ima,plus kad im ne ide imaju najvecu podrsku sudija,mnogo vecu nego Part.i naravno da ne mogu da izgube bodove kao mi.Osim golmana Zvezdin nijedan igrac nije bolji od Partizanovog I ako tako gledamo Partizan je favorit.Savo je mnogo bolji trener od Stankovica I ako ne zatvore bar 70% utakmica,Partizan ce da bude sampion,to cemo videti u prvih pet-sest kola I znace se ko je sampion.

PredragDrobnjak

pre 3 godine

Ако све буде поштено звезда је шампион
(Курлебало, 29. jul 2020 10:39)

Ako budu sudjeni penali izvan 16 metara Zvezda ce sasvim sigurno biti glavni favorit za titulu iako nije dala gol Partizanu poslednjih 360 minuta.

joy

pre 3 godine

Zvezda nije imala neki bitan odlazak, dok je dovela Kangu i Kataija....2 ozbiljna pojačanja, a po svemu sudeći to nije kraj.

Partizan je prodao Strahinju Pavlovića i biće teško da se to nadoknadi.

U odnosu na prošlu sezonu Partizan je slabiji, Zvezda jača.


Svidelo se nekome ili ne, Zvezda će opet biti prva sa minimum 10 bodova razlike.

Što se Evrope tiče, mislim da će obe ekipe biti u LE.

Utin

pre 3 godine

Da, zvezda je dovela kataji ( kanga nije zvanicno ), ali katai nije bolji igrac igrac od malog filipa, iako je iskusniji. Sredina zvezdi slaba kao i prosle, napad samo pojacan kataijem. partizanu ceo napad ostao, ove sezone iskusniji, uz natha i sumu pun pogodak. Ako bi dosao gomes, masina je spremna. Partizan los u odbrani kao i predhodnih godina, banjak je svakako losiji od kange, ali treba sacekati, pokazalo se da povratnici u zvezdi uvek igraju lose. Prednost zvezde je u golmanu, borjan mnogo bolji nego svaki partizanov golman. Ali teeba sacekati, tek krece prodaja, ko ce da ode a ko da ostane

Krle

pre 3 godine

Volim zvezdu bukvalno otkad znam za sebe,al bi vise nego ista voleo da groblje uzme zato sto je to jedini nacin da se resimo terze mrkele i ostalih lopova zbog kojih cemo biti ugaseni ako se ovako nastavi.

Djalma

pre 3 godine

Do prvog kiksa u gostima postoji nada, posle toga drugi krivi... Mnogo ste isti...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kontra, 29. jul 2020 11:12) # Link komentara

Vas kiks u gostima je zabranjena tema u Srbiji. Pre bi se Bajernu desio.

Kakoje

pre 3 godine

Jel u ovoj drzavi postoji samo partizan?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ehh, 29. jul 2020 10:41)
Da, samo Partizan. A ZvezDe nigde, jedva se snalaze sami, niko ne pominje i ne pomaze, a oni osvajaju titule bez poraza skoro igraju LS, kakav klub covece, sami protiv svih :D

dure

pre 3 godine

Pored "duha"koji lebdi nad marakanom -ne moze se do titule!A ocekujemo i trend Svetskog prvaka po dosudjenim penalima(zvanicno,najvise dosudjenih penala u svetskom fudbalu u poslednje tri sezone)da se nastavi...

gremlin

pre 3 godine

Daj ne palite se glupostima,LLSL iovako ne vredi ničemu proširuje se svake god,menjaju se pravila,menja se sve kome šta i koliko treba...i FKP hoće titulu,HOĆE AL NE MOŽE,jer em što je ON dete severa,em VVV ni ne zna niti ima autoritet...batalite ove tekstove za loženje...jedino deca od 10 god...se pecaju na nas fudbal!!!

Matori

pre 3 godine

Pa onda nikad.. Partizan i da završi sezonu sa bodom više od zvezde neće uzeti titulu. I to svi znamo..
(PAOK Šampion, 29. jul 2020 10:28)

Jel kao i 2017 ili 2014 kada ste igrali kvalfikacije umesto zvezde.

Konstatacija

pre 3 godine

Zvezda ima bolji tim od partizana.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mare, 29. jul 2020 10:44)

Idi na proslavu trece godisnjice od kako je poslednji put Crvena z. sutnula na gol Partizana u vecitom derbiju.
(Zvezda uza Srbija, nikad Kosovo i Vojvodina, 29. jul 2020 13:54)

Idi ti na proslavu titule vicesampiona jer ste napredovali u odnosu na prethodnu sezonu,kada ste bili ubedljivo treci,gde vam je inace i mesto.Koliko se secam,na poslednjem prvenstvenom derbiju u februaru,upravo partizan nije nijednom sutnuo u Zvezdin okvir gola a pobedjujete iskljucivo kada vam sudije drasticno pomognu.Fudbal se igra za bodove,koji se isto racunaju i u derbiju i protiv Macve ili Rada,Lucana,Vozdovca...
u novoj sezoni vam ni sudije nece pomoci u derbiju jer ste navukli gnev svojim nebuloznim izjavama,tako da cete ponovo cekati godinama na pobedu,kao ranijih godina sto ste znali.

marica, kriv, razumevanje...

pre 3 godine

u prethodne dve sezone smo izgubili\poklonili titulu ... ako ih nateramo ove godine da je otmu kao sto su radili to ranije bice to uspeh ... mada obzirom na mali borj promena u timu to je tesko ocekivati obzirom da su ovi igraci vec dokazali da nisu 100% u "malim" utakmicama ... ako nije bilo ozbiljnog rada i promena u njihovoj psihologiji nemamo puno sta da ocekujemo ... mozda ce nas klinci zeljni dokazivanja izvuci u ponekoj utakmici ali to nije to

Matori

pre 3 godine

Pored vučka da osvojimo titulu? Ne moguća misija
(Sale B. P., 29. jul 2020 11:00)

Pa jel bio doticni tu i 2017? tad je bilo normalno da naredjate 30 pobeda bez poraza..licemeri

cia

pre 3 godine

Meni nije jasno odakle dolazi optimizam mojim grobarima.
Pa proslo prvenstvo nas je otreso skoro svako sem ganfera.
Odbrana nam je ocajna i mi kao hocemo titulu.
Razumem lopove iz kluba i njihove novinare da to pricaju al nisu mi jasni pravi navijaci Partizana da se pecaju na njihove fore.
Shvatite,ganferi zatvaraju sta im treba,imaju savez,sudije I moze I'm se da kada I'm zaskripi neko ih pogura ili se skloni.
Mi nemamo to i kada nam ne ide gubimo bodove.
I tako ce biti I ove sezone.
Da bi uzeli titulu moramo imati duplo jaci tim od drugih.Tim koji moze da pobedi svakog I kad mu ne ide a takav tim nemamo.
A da ga nemamo pobrinuce se nasa uprava kojima je to zadatak a zauzvrat I'm je dozvoljeno da pune dzepove.
Kome ovo nije vec jasno taj bre nije normalan.

La ..Bomboneros

pre 3 godine

Bez 2-3 vrhunksa pojacanja, protiv Zezde koja ima veoma jak vetar u ledja, titula ce biti skoro izgubljena vec posle 10tak kola.Za sada nista kvalitetno nismo doveli.Tuga zaista

Dzony

pre 3 godine

Pored vučka da osvojimo titulu? Ne moguća misija
(Sale B. P., 29. jul 2020 11:00)

Ne mozete ni kup da osvojite... to samo govori koliko nemate pojma.

johny

pre 3 godine

ne lozite masu.nema titule za partizan dok se politika ne izbaci iz sporta.
(dak, 29. jul 2020 11:15)

A tvoj klub je apolitičan. Pošteno sve, zar ne

est

pre 3 godine

SAD!
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 29. jul 2020 10:54)
crvena zvezda Tirana.Jel mozes imati gluplji odgovor ili komentar.Moze da ti se oprosti samo ako imas oko 15 god.

Gaj Kasije Longin

pre 3 godine

Mi MORAMO dovesti Škuletića, Sulejmanija i ozbiljnog desnog beka da bi smo uopšte bili ravnopravni sa Zvezdom na duge staze odnosno 38 kola prvenstva!Vrlo je moguće da ni ove godine ne izgubimo nijedan derbi ali na duge staze plus Evropa plus "van terenske aktivnosti" mi ne možemo da se poredimo sa Zvezdom!Realno je da su oni doveli za naše uslove 2 ozbiljna pojačanja a mi nijedno i to je tako!

a što

pre 3 godine

Idi na proslavu trece godisnjice od kako je poslednji put Crvena z. sutnula na gol Partizana u vecitom derbiju.
(Zvezda uza Srbija, nikad Kosovo i Vojvodina, 29. jul 2020 13:54)

Da li u Španiji prvenstvo odlučuje El clasico, u Nemačkoj Bayern i Dortmund, u Italiji Juve i Inter. Momak u poslednje tri sezone bodovna razlika 15 bodova. Da li ste vi sada u kupu šutnuli loptu na gol. Vi i dalje mislite da ono nije gol jer lopta nije prešla gol crtu. Čudan ste vi soj. Ko li vas naparvi takve

johny

pre 3 godine

Od 61 komentara, koliko ih je bilo u 12:10, 48 su evidentno od navijaca Zvezda. Hvala sto nas pratite.
(Ivan kg, 29. jul 2020 12:13)

Pratiš i ti teme o Zvezdi ali možda pid drugim imenom

Latinski ce im doci glave

pre 3 godine

Pocinje vec sad ogroman pritisak na sudije, Vucela i masinerija ce sve utaditi da budu prvi ali tesko momcovi moji...

delije sa seRvera

pre 3 godine

@Brojnih pristalica ?? Partizana ?? ha ha ha ha ....
(Venom, 29. jul 2020 17:12)

Ti druze bas nisi izasao iz podruma 30 godina. Danas su vecina grobari. Prosetaj ulicom malo. Popricaj s ljudima. Ako znas kako to ide.

Lodr12kg

pre 3 godine

Ne znam zasto ali osecam da ova sezona nece uopste ni da se zavrsi.. Najskandaloznija sezona u srpskom fudbalu u najavi sa glavnim ucesnicima Vucelom, Vazurom, Terzarijem, i Mrkelom..

Tubic

pre 3 godine

Ove godine imaku jos manje sanse da osvoje nesto.
U UEFA ligu nece uci a kadar i kvalitet da izdrze u ligi sa 20 klubova nemaju.
Desavace se prave drame vec u septembru.

Ivan

pre 3 godine

Nadam se da će TSC igrati još bolje ove sezone, baš su prijatno iznenađenje. Mogla bi i voša tu da parira. Nadam se da će biti zanimljiva sezona.

Milisav

pre 3 godine

Sasvim prosecan tim. Odbrana, po obicaju, losa, sve se pronalaze neke alternative, vec godinama nemamo kvalitetnog stopera i beka. Sredina prosek, napad takodje. Sreca pa je i Zvezda ove godine losa.

Futre

pre 3 godine

Od 61 komentara, koliko ih je bilo u 12:10, 48 su evidentno od navijaca Zvezda. Hvala sto nas pratite.
(Ivan kg, 29. jul 2020 12:13

Pa naravno da pratimo. Jesmo li ljuti rivali ili nismo? Je li to najveći srpski derbi ili nije? I vrlo je edukativno pratiti rivale. Jedno bez drugog ne ide. Kada bih ja saznao u životu za postojanje Fljamurtarija, Tikve ili Šamroka? Nikad. A ni ti ne bi čuo za Kairat, priznaj :-)

Sankcije

pre 3 godine

Izbori su zavrseni tako da nista od titule do isteka mandata. Ne bi im valjalo da je ova sezona sad ili nikad zato sto ce onda sigurno biti nikad. Doduse u Partizanu ne izgledaju kao da su mnogo zabrinuti. Cini se kao da su prihvatili ulogu statiste mozda cak malo uzivaju u njoj. Potpuno su rastereceni od borbe i neizvesnosti. Pravi sparing partner u okviru koalicionog sporazuma.

gomez

pre 3 godine

Posle prvih 10 kola imaćemo 10 bodova manje od zvezde, onda ih odvaljujemo u derbiju, lozimo se, prilazimo na minus 7. Do kraja jeseni opet idemo na minus 10, a na kraju sezone izmedju minus 15 i 20. Preslikano iz prethodnih sezona.

Joffrey

pre 3 godine

Obavezno kontaktirati Rajevca i dovesti najboljeg strelca u prvenstvu Gane.
Covek ima sve sto treba za nasu ligu,23 godine i nisku cenu a na nivou Lamina Dijare. Zove se Zakari,tako da ukoliko imaju dres od Zakarica cak ne moraju ni na stampu da trose.
Ivice reaguj.

Ban

pre 3 godine

Ljudi, narode, braco, sta sam vam govorio pre 4 godine kada se birala Uprava Partizana sa Vucelicem na celu, znao sam cim je ( nelegalno) izabran da je to KRAJ Partizana. Ugasicemo se kao da nismo ni postojali. Ne mogu da vratim komentar na zalost. Nema para, nema publike, nema pojacanja, nema titula, nema trofeja. KATANAC.
Pa Vucelic da je ostao na mestu lidera SPS ( srecom oterao ga Dacic) partija bi do sada bila ugasena. Toliko od mene, hvala redakciji B92. Ako ima neko da me demantuje, neka proba.

miško

pre 3 godine

Namestili prvenstvo ali što namestiše kup. Partizanu ni kup ni prvenstvo, a plan je bio i kup i prvenstvo, odnosno dupla kruna.Niko ostavku da podese.

v1ad

pre 3 godine

Znaci Partizan ulazi u sezonu prakticno bez pojacanja (Banjak dolazi iz slabije lige) i bez najboljeg igraca (Pavlovica). Stojkovic je bar znao da se nalozi pred derbi pa da nesto odbrani, pitanje je kako ce odbrana izgledati bez njega i Strahinje. Ocekivanja? Tesko i do drugog mesta ove sezone.