Sreda, 26.02.2020.

13:30

Zvezda se mučila pred derbi – samo bod u Inđiji!

Fudbaleri Crvene zvezde neočekivano su remizirali na gostovanju u Inđiji 1:1, u 23. kolu Superlige Srbije.

Izvor: AK

Zvezda se muèila pred derbi – samo bod u Inðiji! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

305 Komentari

Sortiraj po:

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ МИХАЈЛО - Мајсторе, титула није упитна. Него је упитно како ћемо играти европске утакмице. Како ћемо се припремити кроз ову нашу јадну лигу. Јел сад капираш (капирате) поенту?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ ПУТУЈУЋИ ЦИРКУС - Слажем се. Након толике зараде у Европи ми имамо овако лош тим, овако лоше играмо. Мислим да је Декију Звезда "одскочна даска" за даљу каријеру а Терзи и управи покриће код навијача са Декијем као великим именом нашег фудбала којег представљају као легенду Звезде а ја кажем да ДЕКИ НИЈЕ ЛЕГЕНДА ЗВЕЗДЕ, него је ДЕКИ ЛЕГЕНДА ЛАЦИА И ИНТЕРА! То кажем као неко ко воли Звезду одкад зна за себе. Европске квалификације ће показати прави квалитет Декија и његовог стручног штаба са овим играчима које он није доводио(Саного мање-више ако уопште и заигра). Европа је мјерило и то је то. Нема ту пуно филозофирања и приче. Видјећемо шта ће бити. 🙌

Linglong

pre 4 godine

Meni su najveci utisak dresovi Indjije.Sponzor Adidas a dizajn dresova iz najnovije edicije 2020 koji ce koristiti i reprezentacije na EP koji za sponzora imaju adidas.Ko ne veruje neka upored font slova i brojeva kao i dizajn dresova Indjije sa najnovjim dresovim Spanije ili Nemacke.Kada bi zaista doterali te stadione,a klubovi se malo i vizuelno doterali sa dresovima,nasa liga bi zaista bila bar 50% lepsa za oko,a sigurno bi se i kvalitetniji fudbal zaigrao na sredjenim tepih terenima i pravom fudbalskom atmosferom na pravim stadionima.

Ben Hur

pre 4 godine

Nakon pobede na Cukarickim, gde je Cuka sama sebi dala golove nespretnom reakcijom odbrambenog igraca i kiksom golmana, Stankovic je prakticno od vecine medija stavljen u rang Murinja, Gvardiole, Zidana...sa pricama o "Dekijevoj Zvezdi", bilbordi po gradu da se Deki vratio...
Koliko je to bilo preterano pokazala je danasnja utakmica.
Zato smanjite dozivljaj, covek je trener pripravnik.

slobinator

pre 4 godine

Bogu plakati kakav mi tim imamo nakon tri odlicne (pre svega finansijski) sezone u Evropi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Putujuci cirkus, 26. februar 2020 13:55)
potpuno se slažem.prodali su marina,a nisu se potrudili nikoga da dovedu.mogli su lepo da vrate kangu i krstičića.onog sanogu su doveli povređenog.levog beka nemamo,a ibanjez se više puta sam nudio.i ovo što imamo može se bolje ukomponovati.pankova opet i stanković drži na klupi.gajića takođe.čekamo jovičića umesto jovančića.o tih gromko najavljivanih mladih samo bih petrovića ubacivao.u napadu ben desno,pavkov kao centarfor,garsija levo.moglo bi se to uštimati,ali i ovaj stanković mi deluje kao anti-talenat

Nebojsa

pre 4 godine

Da li je moguce da mi sa igracem vise preskacemo sredinu terena.
Ako Stankovic ne zna da ih nauci, da preko pas igre od noge do noge dodju do protivnickog sesnesterca onda neka nadju ko ce ih nauciti.
Meni danas C.Zvezda izgledala kao da su se prvi put skupili i dosli da odigraju utakmicu.
Neka nam je bog upomoc sa ovim Stankovicem i sa ovim decacima koje forsira, a neki su sklonjeni i neznamo ni zasto i zbog cega.
Ide derbi daj boze da ne izgubimo , a pobedi ne razmisljam.

zozon

pre 4 godine

Ne razumem kad neki kažu da je sramota igrati nerešeno sa Indjijom. Time se ponižava ekipa koja je dobrom igrom i velikom borbenošću osvojila bod.

majku nemoj da mi diras

pre 4 godine

Dragan@samo da te podsetim tu Indjiju, ako pratis ovu bednu ligu su pokrali u prvom delu za bar 10-12 bodova.. Pa ti sad vidi kakav je to fudbal i zasto je sramota izgubiti bod od njih..

Leonida

pre 4 godine

@@@(ArDzej65, 26. februar 2020 18:55)
Kako mislis ne bi se dogodila?
Istina je da gazda Vozdovca nije hteo da vam se skloni i odmah problem.
U derbiju ste oduceni od fudbala,u finalu kupa takodje.
U toj sezoni je sve kristalno jasno!!!
To sto vi kao papagaji ponavljate terzine gluposti,to je samo problem vaseg intelekta...

зуке

pre 4 godine

(Realista, 26. februar 2020 17:32
Друже, да знам ко си, тачно би отишли у кафану да залијемо твоје (и моје) мишљење. Код мене у друштву ме напњуваше због договорених гласова...
иначе сам звездаш....поздрав

Krcunovci, Covicevci, Terzicevci

pre 4 godine

Fantasticni su mi ovi mozgovi koji kad igra Zvezda prva, dodaju 3 boda i pisu "BRRR" i tako te fore, pre nego sto Partizan pocne svoju utakmicu. Isto i danas lupetaju "plus 16, brrrr...",ali su se malo za....i. Klasicni navijaci komsinice. Partizanovi takve gluposti nd lupetaju.

Dejan

pre 4 godine

E moj Deki zar nisi gledao prošlogodišnju utakmicu sa Indjijom kada smo zamalo izgubili i da ne menjaš dobitnu ekipu.Ali izgleda da treba mnogo da učiš!

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Na oranici i protivu grubih fudbalera bolje nije moglo. Zašto Vidić nije dobio direktan crveni karton? Kada vide da je to prošlo, nastavili su da budu grubi i tako napravili 36 faulova! U takvim uslovima, desila se i velika šansa, koju nije iskoristio Babić. Inače, fudbaleri Inđije su u Beogradu prikazali odličan fudbal, tako da mi nije jasno, zašto su se posvetili ragbi faulovima? Za one koji brzo zaboravljaju, pre četri godine Crvena Zvezda je bila izbačena iz Uefa takmičenja i bez pomoći države se pozicionirala kao redovan učesnik LŠ. Finansijski je klub stabilan, ali bez mogućnosti da za jednog fudbalera izdvoji 60 miliona eura i tako puta 10,da bi bila konkurenta za 1/4f LŠ!

veverac

pre 4 godine

Grobari, radni dan je i dalje je radno vreme, sta radite po komentarima za Zvezdinu utakmicu?
(Bice Kalemegdan, 26. februar 2020 15:36)

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?
(MOE, 26. februar 2020 15:52)

Nije sve dok te šef ne vidi

Mane

pre 4 godine

Sramota sta je nas fudbal docekao:da nam derbi igraju ovakvi fudbaleri a nekad je to bilo za velicine o koje se cela evropa otimala.sad ni prenos na tv-u.vecina ne gleda jer je to obicno dva sata jada I bede.

Realista

pre 4 godine

Evo toliko komentara o sklanjalici sudhenju itd.... dodje mi drago kad igramo X zbog ovih pacenika majke mi sto moraju scoju bljuvotinu da pojedu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (4k4.Dex, 26. februar 2020 16:05)

Lako je tako pricati kada su vam obezbedili 11 bodova prednosti jesenas. Ajd, bice osam posle derbija, ali i dalje savrseno velika zaliha. Ni po koju cenu se ne sme dozvoliti epizoda Vozdovac od pre par sezona.

Mada ovde je sve jasno. Vodja je resio da Zvezdi ostavi fudbal, Partizanu vrati kosarku, svi budu namireni, a mi budale treba da se svadjamo oko namestenih stvari. Bas smo naivcine.

Gordon Bennett

pre 4 godine

"očekivano,Indjija ostaje sa igračem manje u 85.minutu" ahahahahaha Bravo!
(Pojedinci stvarno nemaju blama!, 26. februar 2020 15:51)
"Ocekivano, Indjija ostaje sa igracem manje u zavrsnici meca". Da, bas tako, ocekivano
(Kontras, 26. februar 2020 15:50)
Očekivano, Inđija ostaje sa igračem manje u završnici meča.
Hahahahahahahaha, bravo za b92
(Mikii, 26. februar 2020 15:49)
Auuuu indjija napravila do sad 40 faula pa posle kazu da partizan i zvezda unistavaju domaci fudbal hahaha
(P.p., 26. februar 2020 15:49)
"Očekivano, Inđija ostaje sa igračem manje u završnici meča.."Mislim da je ova rečenica sasvim dovoljna da opiše "kvalitete" Crvene zvezde..
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 15:49)

Jel neko gledao utakmicu?

dk

pre 4 godine

Borbena utakmica nema sta. Kartoni? pa koliko je samo bilo faulova ne na loptu nego na igraca, koliko su puta vukli za dres.... Indjija da bude srecna sto je samo jedan igrac dobio drugi zuti. Ali zasluzili su ovaj bod

Lesser watch

pre 4 godine

Mislim da je Inđija sa ovom utakmicom i ovakvim pristupom igri definitivno ispala iz lige. Ovo se ne prašta. Pa i sudija neće dobro proći iako je Zvezdi svirao sve, ama baš sve što se može učiniti da bi eventualno moglo da se svira a Inđiji samo kad već izbace ili osvoje loptu a na Zvezdinoj polovini ili nedaj bože u zoni šuta, pa to jednostavno nije moguće.I Zvezdinom igraču niko ne sme da da karton, bez obzira što i oni prave faul s leđa i prekidaju kontru u nekoliko navrata, ali što bi rekao veseli komentator nema tu dovoljno intenziteta.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Stariji sam od tebe bar 10 godina, kao drugo greska pri kucanju komentara, a kao trece stoji ovo prvo u komentaru! Ahahahahah
(s y l a, 26. februar 2020 16:55)

Jos je tuznije ako si toliko star, a zavrsavas sa "hahahaha" . Pa to vise ni balavci ne pisu. Tuga

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

@ NY
Poštovani prijatelju,
a kakav sam komentar trebao da napišem o prvom poluvremenu da bi dokazao TEBI ili bilo kome, da sam NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD.
To što je Zvezda očajno odigrala prvo poluvreme, a malo bolje drugo, ne znači da je manje volim, može da ispadne i u 4. rang ( kao npr. Glazgov Rendžers), a Ja ću vidiš sa istim žarom da navijam samo Zvezdu dok ne umrem,..... A i posle toga.
Pozdravljam Te.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Opet kuknjava? Pa koliko crvenih vama treba ptotiv Indžije? Penal jeste bio ali za indiju. Angelovski je sudio 130% za Zvezdu. Sram vas bilo, da vaš budne.
(vesna, 26. februar 2020 17:43)

Budne, budne...butam, butam, šljiskam...

vesna

pre 4 godine

Opet kuknjava? Pa koliko crvenih vama treba ptotiv Indžije? Penal jeste bio ali za indiju. Angelovski je sudio 130% za Zvezdu. Sram vas bilo, da vaš budne.

Baobab III

pre 4 godine

"Partizanu bi sudili verovatno penal, svaka cast igracima Zvezde na borbi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dr, 26. februar 2020 15:57) "

Kada navijac Zvezde uopste ima obraza da ista prica o penalima.

Da, Partizanu je dosudjen izmisljen penal u proslom kolu, i to treba jasno reci, ali mu isto tako nije sviran cist da cistiji ne moze biti penal protiv Radnika pri rezultatu 0-0. Zvezdi je ove sezone svirano izmedju 15 i 20 penala od kojih je barem pola izmisljeno. Protiv iste ove Indjije svirana su dva penala, prvi u 88 minutu kada je igrac Zvezde pao na 18 metara, a drugi u 91. minutu nakon sumnjive igre golmana gostiju.

Zekonja Utegurovic

pre 4 godine

Čestitam igračima obe ekipe, ovakve utakmice nedostaju našem prvenstvu, ništa lepše od borbe dva podjednaka protivnika.

s y l a

pre 4 godine

s y l a@ Igraci Zvezde, na bilo koje ubacivanje u sesnaesterac Indjije SVI POPADAJTE i mozda zbunite sudiju da SVIRA PENAL kao stoje to uradio proslo kolo.
(neko, 26. februar 2020 15:31)

Sta mumlas matere ti?

Robert

pre 4 godine

Samo Gavric prosao omladinsku skolu od 14te godine...Svi ostali dosli 2017/18...Toliko od to da igraci iz omladinske bice promovisani u prvom timu...

ferdinand

pre 4 godine

Grobari, radni dan je i dalje je radno vreme, sta radite po komentarima za Zvezdinu utakmicu?
(Bice Kalemegdan, 26. februar 2020 15:36)

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?
(MOE, 26. februar 2020 15:52)

Posao ti je da čitaš komentare?

zemunski kej

pre 4 godine

Odlicna utakmica ! Gledao sam drugo poluvreme i dinamican fudbal ,Zvezda je napadala i drugi gol je visio u vazduhu, Hvala bogu nije sviran neki bez veze penal koji upropasti dobar utisak. Nemoguce je da uvek pobedjujes a kad izadjes u Evropu slabo.

KaLuu

pre 4 godine

Za sve koji kukaju na crveni, kakav mesarski fudbal su prikazali igraci Indjije bar jos jedan crveni su zasluzili.. Doduse to je prikaz naseg fudbala, klasican mec gde manji klub iz jedne sanse u okvir gola postize gol (u prvom poluvremenu bukvalno je bio 1 sut 1 gol) kasnije su imali u drugom jos dve sanse Indjijci, Zvezda odigrala slab mec generalno ali makar moze da se pohvali da je iz izgradjene akcije dala gol a ne kao neki iz izmisljenog penala gde se saigraci medjusobno saplicu pa stizu i do tog jednog boda. Najiskrenije prikazanom igrom Zvezda i nije zasluzila pobedu, igraci Indjije prikazali su los fudbal ali pruzili svojih 200% mogucnosti i na tome im se mora skinuti kapa, iako su mogli da nam iskasape tim ali to je vec neka druga prica. Sve sem pobede u derbiju je nas poraz, NEMA VISE IZGOVORA!

Da se zna

pre 4 godine

Takve terene treba zabraniti,ne ispunjavaju standard ni za beton ligu,ako je loš teren utakmica treba da se igra na neutralnom stadionu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vasilije, 26. februar 2020 16:11) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Za tvoju informaciju, a iz prve ruke, teren je dobar i mnogo bolji nego kod vecine ostalih superligasa.

nesa80

pre 4 godine

lepa uvertira pred derbi,ide remi pa poraz,partizan ce to lagano dobiti,izasao je lako na kraj sa onom boljom ekipom zvezde kad je marin igrao a ne sad.ove sezone svaki derbi ce dobiti partizan,na sredini terena ce ih pojesti,marakana ima ogroman teren sto odgovara ovoj ekipi partizana.jeste da partizan igra lose u nekim domacim utakmicama ali kad dodje evro utakmica ili derbi svi se angazuju i ukljuce motore maksimalno,kod zvezde je to suprotno,zivi bili pa videli bice velika razlika u kvalitetu ove dve ekipe

duledudule

pre 4 godine

82.minut. 1:1. 1-2, parice se uzimaju, samo ludi misli da nece doc dvojka
(misko ajkula, 26. februar 2020 15:41)
sednes mi na stojka...

zemo

pre 4 godine

8 igrača Inđije po žuti karton, 1 od njih dva žuta i crveni, prvo poluvreme nadoknada 4 minuta, drugo poluvreme 6, posle kao grobar Novica Anđelovski, nebitno je ko je partizanovac a ko zvezdaš od sudija jer svi oni sude po zadatku za novac...u suštini najpoštenije je bilo X, ne mogu da verujem da su ovi srpski Galaktikosi koji nikad ne gube kiksnuli evo već 2. put ove sezone, čudo neviđeno...svakako bila bi greota da Inđija ispadne, videćemo sad da li će opet platiti ceh, pa da će izgubiti opet 10 utakmica za redom, zato što su se ponovo suprotstavili nepobidivima...svejedno, bila bi greota da Inđija ispadne...

Ko krade, taj ima

pre 4 godine

Ocajan teren, ovde ni Liverpul ne bi dobio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Evans, 26. februar 2020 15:59)

Sto pokradoste onda Indjiju i u Beogradu?

duledudule

pre 4 godine

Ma ovo je ok ne moze uvek da se pobedjuje.Ali prica o mladim igracima , uzas...Koliko ste love uzeli rodjaci , pa mi iz godine u godinu slabiji tim..Kad se setim onog sa Vieirom , Kataiem , Donaldom , Le Talekom , Kangom , pa posle ovi sto su izvukli LS itd itd..A ti pricas o podmladjivanju..Pa ispascemo u drugom kolu kvalifikacija odmah..Bitno je da ima da se posoli navijacima da se ne proziva kovrdzavi zbog sedenja sa ovim drugim vodjama , bitno je da se ima za nove dzipove i tako to...koje bagrustije sede po upravama nasih klubova pa to je sprdnja

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Ни најмање ме не брине титула јер превелика је ово предност поготово у нашој лиги. Него ме брине игра и незаинтересованост, ноншалантност неких играча. На крају сезоне ће опет неки играчи отићи и шта онда, зашто смо их уигравали?! Дал неко мисли о томе?! Затим се нови доведу и опет уигравање а времена мало до почетка квалификација. ВЕЛИКА НЕОЗБИЉНОСТ УПРАВЕ И СТРУЧНОГ ШТАБА! ТРЕБА НАМ НАПАДАЧ!

xxx

pre 4 godine

Kako ce mo vas k##### u derbiju pa niste svesni!
(s y l a, 26. februar 2020 16:06)

Prvo nauci pravopis balavce
(isprani mozgovi, 26. februar 2020 16:49). Javio se intelektualac.

slaviša šmigič

pre 4 godine

bože sačuvaj ovog babiča jednostavno mora ili milunovič ili degenek toliko nespretnosti babiča protiv vojvodine u kratkom vremenu a sad i protiv inđije uliva strašnu nesigurnost u zadnjoj liniji a borjan je trebao još izači,da skrati šansu za gol opet najbolji dvojac Ben i Gobeljič nemogu ni zamisliti šta bi bilo,da je otišao ben jer jedini daje golove čekamo od špiceva dal če više neko,da proradi bez Boačija ali kao,da stagniraju iako pavkov i nema pravih lopti on obično sam sebi središansu jer niko nezna poslati centaršut a imamo igrače za takvu vrstu golova.sem gobelje svi šalju plasirane balone umesto,da bude lopta brza kad ide u 16.metara.

Dag Kristi

pre 4 godine

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?
(MOE, 26. februar 2020 15:52)

Naravno da je problem, jer primas platu za to, a verovatno jos i kukas da ti je mala plata...
(3+, 26. februar 2020 16:02)

Ajde i ja da se ubacim. Ja na poslu visim i na netu i gledam na kompu utakmice kada sam druga smena. Normu uvek ispunim, i u dokolici normalno da neću još da radim, već ubijam vreme sportom, komentarima, vestima...

Delija

pre 4 godine

Realno za ovaj rezultat je Stanković kriv. Nema Zvezda ni snage ni znanja da sa kombinovanim timom bilo koga pobedi, pa ni Inđiju.Zvezda je u svemu samo prosečna i tako treba da se ponašaju, mogu sve da pobede ali i od svakog da izgube?

Delija

pre 4 godine

I evo sad pišem da je Partizan apsolutni favorit u derbiju i samo čudo može da ga spreči da pobedi.Razloga su dva.Imaju daleko jači prvi tim, dok se u Zvezdi još i nezna ko je za prvi tim, ko je ofanzivni vezni i ko je u špicu.Sledeći razlog je jer je Partizan u psihološkoj prednosti zbog oredhodmih derbija i što nema šta da izgubi.Igrači Zvezde ovako iskompleksirani ima da zaborave i ono što znaju i neće moći da izdrže pritisak.Živi bilinpa videli.

3+

pre 4 godine

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?
(MOE, 26. februar 2020 15:52)

Naravno da je problem, jer primas platu za to, a verovatno jos i kukas da ti je mala plata...

Mr. Bojangles

pre 4 godine

"Očekivano, Inđija ostaje sa igračem manje u završnici meča. Čermelj je neoprezno startovao u skok duelu i dobio drugi žuti karaton."

He, he, he... očekivano. Ovo trolovanje je u rangu onoga sa finala kupa u košarci.

Ivan

pre 4 godine

Kakvo ponasanje igraca indjije, ovo pretuzno bilo za gledanje. Tim kome je jedina ambicija posle vodjstva da bije protivnika. Posle kukaju sto Beograd ima nekoliko prvoligasa, a uporedite fudbal koji igra Rad, Cuka, Vozdovac sa antifudbalom, indjije, lucana, surdulice…

s y l a

pre 4 godine

Grobari se javljaju posle TSC-ai penala???
(aca, 26. februar 2020 15:42)
Pa ti hoćeš da kazeš da nije bio penal pobogu pa nije sviran na 18 metara kao za vas
(Koja, 26. februar 2020 16:05)

Nije na 18 na 20 metara

ja

pre 4 godine

Aj grobari, crveni karton, 6 minuta nadoknada, bla bla bla. Ako bi Inđija ovako igrala svaku utakmicu kao protiv Zvezde stigla bi do 3. Kola Lige Evrope, ali bi u 3. Kolu igrao drugi tim,9 žutih kartona čoveče, igraju lepo, bore se, ali igrali su malo više ragbi nego fudbal. A ovo je upravo ono što nam fali, nekoliko neizvesnijih utakmica, da bismo imali više ozbiljnijih provera pred Evropu.
(Mare, 26. februar 2020 16:05)

Seti se Radnickog od prosle godine. Drugi tim prvenstva a nije mogao jedne Estonce da prodje. Naravno, kad igraju namestene utakmice u ping pong ligi.

Koja

pre 4 godine

Деки, како ћемо побиједити у дербију, јел размишљаш о томе, имаш ли какав план?!
(ДЕЛИЈА??, 26. februar 2020 15:57)
A ko je rekao da ćete pobediti

Delije Čikago

pre 4 godine

Mnogo loše, igrači Zvezde nisu taj kvalitet da sprovedu u delo ono što trener traži, a i naš fudbal nikada u istoriji nije bio gori, kao uostalom i stanje u državi...

slaviša šmigič

pre 4 godine

Ko god igra sa babičem u paru razvije strah ista priča bi bila da je bio degenek mada i užasno ispucavanje Borjana ja neznam šta on dokazuje ovim ispucavanjima ali nismo imali igrače za igru po zemlji pozadi.Desi se ali prvi gol isklučivi krivci borjan i pankov uz babiča kome svi beže,razumem ja neravan teren užasni problemi tokom primanja lopte svih igrača babič nezna udarati loptu prvo glavom loše onda nogom još gore a sam samcat ispred gola onako traljavo njemu treba izgleda pola sata,da se namesti da nogom gurne u prazan gol loptu a mogao je mnogo jače od onoga koliko se on spremao svako drugi bi je več ugurao u gol kud češ bolju loptu od onoga babiču na čelo

Pera Detlic

pre 4 godine

Pa vi koji ste terali Miloja sta sad kazete igramo neverovatan lep fudbal.Bravo Stankovicu prvo poluvreme bez klasicnog napadacem.Ako on ostane mi vec u julu zavrsavamo evropska takmicenja.Pisao sam posle Cukarickog i Vojvodine pisacu posle derbija jer Partizan ima da nas pobedi DEKI ODLAZI DEKI ODLAZI DEKI ODLAZI.

Mile

pre 4 godine

Finansijskog izvestaja za proslu godinu NEMA. Pre neki dan je Terzic podneo izvestaj upravi i rekao da je sve OK. Nikakve cifre nisu spomenute. Proslogodisnji izvestaj je bio - 26miliona. Ove godine prodasmo i kupismo gomilu igraca o finansijama ni rec. Od UEFE, ulaznica, TV prava, Gasproma uslo oko 35 miliona. KOLIKI JE BRE DUG ZVEZDE? GDE SU PARE?

Gordon Bennett

pre 4 godine

I tako skromna i poštena Inđija umesto minimum 4 boda koje je zasluŸila u dvomeču sa Petokrakom ( a koja bi im značila u borbi za opstanak), uzima samo jedan..
(Zli Zo, 26. februar 2020 16:07)

A ti si se baš zabrinuo za Inđiju? Značila bi i Topoli tri boda, ali uzeše samo jedan...

Vasilije

pre 4 godine

Takve terene treba zabraniti,ne ispunjavaju standard ni za beton ligu,ako je loš teren utakmica treba da se igra na neutralnom stadionu

Mare

pre 4 godine

Aj grobari, crveni karton, 6 minuta nadoknada, bla bla bla. Ako bi Inđija ovako igrala svaku utakmicu kao protiv Zvezde stigla bi do 3. Kola Lige Evrope, ali bi u 3. Kolu igrao drugi tim,9 žutih kartona čoveče, igraju lepo, bore se, ali igrali su malo više ragbi nego fudbal. A ovo je upravo ono što nam fali, nekoliko neizvesnijih utakmica, da bismo imali više ozbiljnijih provera pred Evropu.

miško

pre 4 godine

Inđija je igrala kao onda Mačva u Šapcu. Udri iz sve snage pa šta bude. Faul nad Benom je za zatvor i dva crvena od jednom. 40 faulovs domaćih i samo jedan crveni karton. Zvezda potrošila prvo poluvreme, ja tebi, ti meni u noge ili unazad, što je omogućilo domaćinu da faulirao koliko hoće. Niko da iznese loptu Vulić izgubljen a trener zabranio Borjanu da degažira. Po ovakvom terenu igra mora da se preskače jer su naši fudbaleri ne naviknuti za razliku od domaćih. Ben i Nikolić bi da postignu gol a da ga ne pogode. Daljini ugao, daljini ugao, nisu Englezi ludi.

isprani mozgovi

pre 4 godine

. U nedelju ćeš plakati, pazi šta ti kažem !
(xxx, 26. februar 2020 16:27)

Evo, mukica opet oko plakanja
Pa zar ti nije dosta sto ti se ljudi smeju, nego bi ti jos ?!

manja

pre 4 godine

"Partizanu bi sudili verovatno penal, svaka cast igracima Zvezde na borbi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dr, 26. februar 2020 15:57) "


Ovo kaze jedan navijač zvezde posle ona dva penala za zvezdu u prvom delu prvenstva protiv indjije,ako ste zaboravili pogledajte snimke na youtube,šta reći.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Нисмо ми те среће да се свира пенал у надокнади времена и веома ми је драго због тога. Међутим, толики набој и грубост од играча домаћег тима нисам видео. Хвала Богу да нису успели у намери да што више онеспособе играче пред дерби, иако су, имам утисак, то и хтели. Два бода ћемо лако надокнадити већ у недељу. Напред Звезда.
(Луле, 26. februar 2020 16:12)

Tako je, niste vi te sreće. Vama se svira penal na 18 metara i šteluje slobodnjak u 97. minutu. U nedelju, za početak, da šutnete u okvir gola, pa posle razmišljaj o bodovima.

Siniore Galente

pre 4 godine

Grobari, radni dan je i dalje je radno vreme, sta radite po komentarima za Zvezdinu utakmicu?(Bice Kalemegdan, 26. februar 2020 15:36) Ima nas i ogroman broj koji ne moramo da radimo,ali mozemo da vas komentarisemo i likujemo!!

znalac

pre 4 godine

Grobari se javljaju posle TSC-ai penala???
(aca, 26. februar 2020 15:42)
Pa ti hoćeš da kazeš da nije bio penal pobogu pa nije sviran na 18 metara kao za vas
(Koja, 26. februar 2020 16:05)

Nije na 18 na 20 metara
(s y l a, 26. februar 2020 16:

Nije na 20 već na 25 metara

Rajko

pre 4 godine

Tako je, niste vi te sreće. Vama se svira penal na 18 metara i šteluje slobodnjak u 97. minutu. U nedelju, za početak, da šutnete u okvir gola, pa posle razmišljaj o bodovima.
(Vojvoda Momčilo, 26. februar 2020 16:32) Jeste se osilili sa onim zadnjim derbijem gdje ste vi u drugom poluvreemenu sutnuli 2 puta a mi nijednom,rekao bi covjek da nije gledao da ste nas rasturili a nigdje veze!Ocajna postavka Milojevica,bunker zbog velike prednosti na tabeli,da imas imalo mozga skontao bi.Svaka ekipa koja je protiv vas igrala napadacki uzela vam je bodove,nadam se da je Stankovic toga svjestan!Stavi 4-3-3 ,primi dva,daj pet i zavrsi pricu!

4k4.Dex

pre 4 godine

Evo toliko komentara o sklanjalici sudhenju itd.... dodje mi drago kad igramo X zbog ovih pacenika majke mi sto moraju scoju bljuvotinu da pojedu.

bitno je

pre 4 godine

I tako,kamera zumira svecanu lozu,a tebi u tren postane sve jasno.
Koliko para uslo u klub? Ovo je tragikomedija..
Partizan dobija derbi dva razlike.

s y l a

pre 4 godine

Kako ce mo vas k##### u derbiju pa niste svesni!
(s y l a, 26. februar 2020 16:06)

Prvo nauci pravopis balavce
(isprani mozgovi, 26. februar 2020

Stariji sam od tebe bar 10 godina, kao drugo greska pri kucanju komentara, a kao trece stoji ovo prvo u komentaru! Ahahahahah

Луле

pre 4 godine

Нисмо ми те среће да се свира пенал у надокнади времена и веома ми је драго због тога. Међутим, толики набој и грубост од играча домаћег тима нисам видео. Хвала Богу да нису успели у намери да што више онеспособе играче пред дерби, иако су, имам утисак, то и хтели. Два бода ћемо лако надокнадити већ у недељу. Напред Звезда.

Optimus

pre 4 godine

Leba i igara daj narodu. Malo pred derbi da se digne tenzija,penal protiv Topole na 10 bodova, sad Indjija, da se izbalansira. Jesenas, dok je jos i bilo neke borbe za titulu, znamo kako je Zvezda pobedila ovu ekipu i da l bi svirao penal za Partizan u 90.min. Cirkus od fudbala.

MiRa

pre 4 godine

Samo 9 žutih i crveni za Inđiju.
(Niko nikad nigde u istoriji nije ovako guran, 26. februar 2020 16:05)

Falilo je još samo penal za zvezdu.

devilhimself

pre 4 godine

Kapa dole dekiju što je prihvatio da vodi ovu ekipu zvezde sačinjenu od ocajnij i prosečnih igrača!!!
Otprilike je ovo realna slika mogućnosti ekipe. Ostaje EPSKO PITANJE zbog čega DUH KOJI LEBDI NAD MARAKANOM nije već u decembru oterao najlopovskiji i najnesposobniji dvojac bez kormilara ikada TERZU I MRKELU, koji su poslednja 3 prelazna roka doveli najmanje 20 uglavnom skupih i preskupih POJAČANJA od kojih su pogodili 2.5 igrača DEGENEK, MARIN I 1/2 BOAĆI!!! Sve ostalo brutalni promašaji,najveći ikada. Toliki su to promašaji, da nismo uspeli ni da ih POKLONIMO!!! AHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!
Naši klinci gavrić, njegos i nikolić su SUVI PROSEK najblaže rečeno, za svakog ko se iole razume u fudbal. Ok, u SPORTSKOM ŽURNALU su oni supertalenti za koje se španci i nemci otimaju za desetine miliona evra!!!Što sr mene tiče po srbiji takvih na šlepere ima...

krajisnik

pre 4 godine

Teren los ,pa ni igra ne može biti sjajna.
Drago mi je sto nisu svirali penal za Zvezdu.
Zuri kartoni opravdani.
Indjija krlja,pa sta ocekuju,nagradu?
Derbi ocekujem pravu i ofanzivnu Zvezdu sa Degenekom pozadi.
Pavkov je totalno van forme.
Treba nam brz napadač

Koja

pre 4 godine

Grobari se javljaju posle TSC-ai penala???
(aca, 26. februar 2020 15:42)
Pa ti hoćeš da kazeš da nije bio penal pobogu pa nije sviran na 18 metara kao za vas

Smorinjo

pre 4 godine

@moe. Jeste problem je što si na poslu i čitaš vesti i posle onda kukate kako ste slabo plaćeni kako nam je država ovakva onakva a sediš na poslu za kompjuterom i čitaš vesti.

xxx

pre 4 godine

Нисмо ми те среће да се свира пенал у надокнади времена и веома ми је драго због тога. Међутим, толики набој и грубост од играча домаћег тима нисам видео. Хвала Богу да нису успели у намери да што више онеспособе играче пред дерби, иако су, имам утисак, то и хтели. Два бода ћемо лако надокнадити већ у недељу. Напред Звезда.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Луле, 26. februar 2020 16:129. U nedelju ćeš plakati, pazi šta ti kažem !

xxx

pre 4 godine

. U nedelju ćeš plakati, pazi šta ti kažem !
(xxx, 26. februar 2020 16:27)

Evo, mukica opet oko plakanja
Pa zar ti nije dosta sto ti se ljudi smeju, nego bi ti jos ?!
(isprani mozgovi, 26. februar 2020 16:45). Bla, bla, truć...

Delija

pre 4 godine

Ovakva nemoć Zvezde, kakva bre LŠ, pa realno Zvezda nije ni za četvrtu ligu Nemačke ili Engleske?Sve im smeta i teren i prejaki igrači Inđoje.Strašno?
Partizan je favorit u derbiju jer ima neuporedivo jači prvi tim.A Zvezdina pojačanja Kanja, Tomane, VanLa Para, Garsija i Žander neka primaju platu, upošte ne moraju da igraju?

znalac

pre 4 godine

Crveni
6 minuta nadoknade
Jos samo penal i sve kompletirano
(PFC, 26. februar 2020

Ti imaš smelosti da se jsvljaš. Protiv TSC penal i deset minuta nadoknade

Sale

pre 4 godine

U zadnje 4 godine gori vezni red nismo imali, Petrović, Vulić i Jovančić, to se ne zna ko je gori, neverovarno je koliko su puta samo vratili loptu u nazad, koliko puta protivnički igrać pridje Petroviću s’ ledja i uzme mu loptu, ovi igrači Krstičiću, Donaldu i Kangi ne bi mogli ni kopačke da čiste.

s y l a

pre 4 godine

Kako dozcoljavaju pravila prvw lige ovakve terene. Ovo je 50% lakse da se brani protivnik po ovim hupsterima.
(4k4.Dex, 26. februar 2020 16:04)

ko si ti da ponizavas Fk Indjiju??

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Inđija e zaslužila ovaj bod...
Partizanovci, pa Vas nekoliko, toliko ste pene ispljuvali da do kažete da je ovo bila nameštaljka, ali evo vidite na "svu sreću " završilo se nerešeno, suđenje odlično....
Ovo je bila najslabija partija Zvezde, ali i ovakva bila je kud i kamo bolja nego što je Partizan pokazao protiv TSC-a, gde Vam je sudija poklonio bod.

nista novo

pre 4 godine

O cemu pricas ti
Pa u prvom duelu sa Indjijom su vam svirali penale u 88 i 91 minutu ili si vec zaboravio na tu sramotu hahahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PFC, 26. februar 2020 16:24)
A i danas su izbacili igraca u 85_om minutu,produzili utakmicu 7 minuta i svirali bezbroj faulova za zvezdu ali kad nema sklanjana,ne vredi.

gagi

pre 4 godine

Realno je iks. Nismo zasluzili pobedu. Ovo je bruka u 21 veku ovakav teren. Sudija posteno sudijo i ako je grobar. Ovi igraci Indjije su zasluzili jos iskljucenja, ak bolje sto nije razocarali bi se grobari. Gobelji svaka cast, najbolji. Rodic, Vukanovic, Vulic, Pavkov ocaj. Babic truba teska. Petrovic nema sta traziti u ozbiljnom fudbalu. Tanko je ovo za sledece kvalifikacije. Bez spica smo.

fancy

pre 4 godine

Meni ovo OK, da se ne poleti, da se ne misli da smo Liverpool, malo da se kalimo na bunkere i lose terene...bar smo cisto dali gol iz igre a ne kao neki od prosle nedelje..
Ruka ruci na zasluznom bodu za domacina (malo i kosmicke pravde za mec iz prvog dela prvenstva kad nam sudija pokloni drugi penal) i teraj dalje!

chox

pre 4 godine

Tako je, niste vi te sreće. Vama se svira penal na 18 metara i šteluje slobodnjak u 97. minutu. U nedelju, za početak, da šutnete u okvir gola, pa posle razmišljaj o bodovima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vojvoda Momčilo, 26. februar 2020 16:32)

# Link komentara Ti si pre Jabucilo nego vojvoda Momcilo

Zli Zo

pre 4 godine

I tako skromna i poštena Inđija umesto minimum 4 boda koje je zasluŸila u dvomeču sa Petokrakom ( a koja bi im značila u borbi za opstanak), uzima samo jedan..

Artlu Sproc

pre 4 godine

Ја не знам што се чудите што су добили црвени, чуди ме само како након толико фаулова нису добили три црвена?!
Али изјава њиховог тренера да имају модел како да играју, па како рођаче, тако што ћеш да паркираш воз и да бијеш цео меч..!

ja

pre 4 godine

Samo 9 žutih i crveni za Inđiju.
(Niko nikad nigde u istoriji nije ovako guran, 26. februar 2020 16:05)

dobro su i prosli, mogli su sa 8. igraca da zavrse, cuti...

mali kemo delija iz izmira

pre 4 godine

2:0
0 (nula) šuteva u ovir

da potsetimo krcuniju koliko su im ti bodovi u ding dong ligi bitni protiv evropskih ekipa.
a šestare i petarde da i ne spominjem...

Milan

pre 4 godine

Kako se Indjija usudila da uzme bod sampionu galaksije i braniteljki srpstva? Sramota. Indjija treba da se stidi. Umesto lepo da se skloni kao svi ostali ona se drznula da Zvezdi ej Zvezdi uzme bod.

lucky

pre 4 godine

Bez brige stubu Srbstva!
Samo Partizan I Indjija nisu zatvoreni. To je jos 9 bodova mogucih da se izgubi. Nije dovoljno da se izgubi titula!!!

budimo realni

pre 4 godine

Moram priznati da mi se ovaj Stankovic veoma cudno ponasa. Da li cemo poslije Lalatovica dobiti jos jednog cirkuzanta pored aut linije?

Mare

pre 4 godine

Ne samo da Zvezda ima ocajan igracki tim, s obzirom na mnogo novca koji se slio u kasu u prethodne tri sezone, vec je i trener, amater. Kakav bre Stankovic, glumi Murinja i Kontea, shatro neka disciplina. Covek nema pojma i ako je bio nekada ime, to ne znaci da treba da se uci na Zvezdi. Ako je vec toliko bio u Italiji, zar nije red bio da se krene od Serije C, neka Venecija, Pro Patria, pa onda neki Bari, Kozenca iz serije B, pa onda tek mozda Torino, Fiorentina i slicno. Da je ovde pocinjao, Javor, pa Vosha, pa mozda za par godina Zvezda.

Pa da je to tako biti lako trener, to bi onda mogao svako. Ne svidja mi se ni malo ovo sto su uradili. Ekipa je ocajna, igracki, i sada jos imas debelog amatera na klupi.

Caler

pre 4 godine

Kao Partizanovac kažem, i veliki poštovalac Stankovića.. Nakon izjave Stankovića, dali smo 130 odsto, i ako ovako budemo igrali u derbiju, ne plašim se.. DRUGAR EKIPA TI CEO MEČ 2 ŠUTA U OKVIR GOLA NIJE IMALA. Tako je to kada dovedeš neznalicu da vodi veliki klub.

smesne price..

pre 4 godine

Iz keca u dvojku.... MILION %.... Ofsajd, penal, 97minut, crveni karton. Krivo mi je nas malog broja ljudi koji imaju još malo mozga u glavama. Isti su svi. I Par. i czv. Cela liga je ogrezla u nameštanju.
(made in Serbia, 26. februar 2020 14:57)

Ali vas mrzi da idete u kladionicu... Kao po obicaju...

Istina

pre 4 godine

Gotovo svaki start igraca Indjije je povlacenje ili s ledja,zato i ne cudi ovoliki broj zutih kartona,koji su apsolutno svi zasluzeni ali njihove reakcije nakon toga su smesne.Bune se kao da nije nista a toliko je ocigledno.Imaju pravo da fauliraju i seckaju igru,to je deo taktike ali reakcije su neshvatljive.

maki50

pre 4 godine

Alo bude jos 23 prekrsaja Indjije o kom fudbalu je rec?! Sta igra Vukanovic, a pogotovu Rodic, uvek kaska za svojim igracem! Sada tako stvari stoje!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Деки, како ћемо побиједити у дербију, јел размишљаш о томе, имаш ли какав план?!

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Сад увести и Павкова, Гарсиу и Дегенека а извести Петровића, Бена и Бабића који је превише спор и кривац је за гол.

neko

pre 4 godine

s y l a@ Igraci Zvezde, na bilo koje ubacivanje u sesnaesterac Indjije SVI POPADAJTE i mozda zbunite sudiju da SVIRA PENAL kao stoje to uradio proslo kolo.

anti šajber

pre 4 godine

Nema ovde fudbala, teren horor, ovi biju koga stignu, nisu dobili ni jedan crveni…
(Ivan, 26. februar 2020 15:29)

pa yes, kako i da pobedite bez penala ili crvenog

Eki

pre 4 godine

Pravo je cudo kako Indjija igra i dalje sa 11 igraca, sta rade igracima Zvezde, bar 2 oprostena crvena kartona,ajmo Zvezdo mozes ti to, samo nemoj penal kao Partizanu u 90. minutu

мнг

pre 4 godine

партизан је већ кикснуо, логично је да испроба деки и друге играче сад, какви су у оваким условима..не видим проблем неки баш...било би и глупо да не добију сви шансу да се покажу сад када се има велика предност..

OtacMakarije

pre 4 godine

Uzivo sa stadiona,Zvezda je ocajna stvarno ti da ne sutnes za 45min ljucki ga golu protiv Indjije jos sudija navlaci za nas..misu to neke krucijalne greske al je ocigledno...to su cinjenice da se za Zvezdu i Partizan(groblje) navlaci..samo sto smo mi posteni i priznamo a oni samo negiraju i izigravaju postenjacine
(Delija, 26. februar 2020 15:00)

Dao sam ti + zbog ovog "ljucki"?

Delija

pre 4 godine

Uzivo sa stadiona,Zvezda je ocajna stvarno ti da ne sutnes za 45min ljucki ga golu protiv Indjije jos sudija navlaci za nas..misu to neke krucijalne greske al je ocigledno...to su cinjenice da se za Zvezdu i Partizan(groblje) navlaci..samo sto smo mi posteni i priznamo a oni samo negiraju i izigravaju postenjacine

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

"Očekivano, Inđija ostaje sa igračem manje u završnici meča.."Mislim da je ova rečenica sasvim dovoljna da opiše "kvalitete" Crvene zvezde..

Lesser watch

pre 4 godine

Sudija slobodno sviraj neki faul za Inđiju ali ne kada već osvoje loptu nego kad je faul. Zvezdi sviraš svaki ljutit pogled a domaćinima ništa. Važno je da onaj indijanac maše ofsajd kad je igrač na svojoj polovini i to ispred njega. Da je obrnuto bio bi lom.

goblin

pre 4 godine

Lepo čovek napisao("@Putujuci cirkus"),nakon proleća u evropi(posle LE) i dve LS Zvezda trenutno ima ovaj očajan tim...Ovaj tim koji trenutno ima Stanković bio bi pregazen od onog Krasnodara,Salcburga,Jang Bojsa...A novac koji je ušao u klub??? Samo prihodi od Uefe,ko zna gde je to završilo??? Petrović i Vulić budućnost Zvezdinog veznog reda? Super,videli smo ih u evropi koliko su nemoćni.Babić? Dokle više? Gobeljic,Simić,Vukanovic i slični mogu da igraju samo ovu našu smešnu ligu.Treba dati šansu Nikoliću i Gavriću ali ovo ostalo sačuvaj bože.Ove pašnjake na kojima se igra "super liga" tipa Senta,Inđija i slične oranice ne treba ni komentarisati.

Arthas

pre 4 godine

Imamo budzet visestruko veci nego ostatak lige bez Partizana a ne mogu jednu polusansu da stvore protiv Indjije za poluvreme (ponovo). Zali boze bacenih para na ove debelo preplacene igrace

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

Realno očajni smo. I izgubićemo ovu utakmicu. Očigledno da je i Inđija tim koji nam može zadati veoma velikih problema. Jesenas nisu trebali da izgube od nas na našem stadionu kada smo nepostojećim penalom došli do pobede, evo i danas na svom terenu bolji su od nas, zasluženo vode i dobiće nas. Na najniže grane su pali Zvezda i Partizan u poslednjih nekoliko sezona, naročito u ovoj, naročito sada u 2020. godini, pogledajte te očajne partije Zvezde i Partizana i u domaćem prvenstvu i sve će vam biti jasno. Organizacija nikakva, pojačanja nikakva, pare od LŠ i LE se troše nenamenski, ne ulaže se u budućnost klubova na pravi način i sve to polako polako postaje veoma nižerazredno. A vi samo nastavite da se prepucavate, ne shvatate da smo u čabru velikom i mi i vi i celi srpski fudbal.

ljubibrat

pre 4 godine

Setimo se utakmice iz prvog dela, penala na 20 metara i žongliranja Inđijinog golmana glavom u svom petercu kada je video da je đavo odneo šalu...

Ponco

pre 4 godine

Nad jednom Inđijom ne možemo da organizujemo igru i dominaciju, kao da su oni igrali LŠ?
Neverovatno koliko loš tim imamo?
(Delija, 26. februar 2020 15:13)

Vidi se iz aviona da si grobar, kako te nije sramota to da radis, obuci neku jaknu dok gledas sampiona Srbije da se ne zaledis na -13

Мали Радојица

pre 4 godine

ваљда ће изгубити па да их дотуче и Партизан! Тек онда ће правити Милоја од блата!

Loooka10

pre 4 godine

Kao navijač Zvezde mogu samo da kažem da je ovo tužno, ovo što Zvezda igra ima u svakoj okružnoj ligi u Srbiji.U klub je ušlo više od 50 miliona evra za ove tri godine, a nama igraju ovi limitirani trkači bez ikakvog umeća sa loptom.

buk

pre 4 godine

Već 4 žuta kartona za igrače Indjije. Crveni sigurno pada u drugom poluvremenu, a penal ako je baš potrebno.
(Mare, 26. februar 2020 14:56)

Zasluzili su ih jedno deset do sada i jedan direktan crveni za Vidica.

Zapazanje

pre 4 godine

Vulic je odigrao ubedljivo najslabiju utakmicu od kada je u Zvezdi i opravdano je zamenjen ali mali Gavric je jedini nesto pokusavao i zamenjen je,dok Bena ima samo kad treba da se uhvati da izvede slobodnjak ili korner a ostao u igri.Garsija nije za ovakav teren i za ovu ulogu,bolje Simic da je usao..Rodic ovo sto igra,nikako nije fudbal a ni Babic nista ne pokazuje.

komandant mark

pre 4 godine

Iz keca u dvojku.... MILION %.... Ofsajd, penal, 97minut, crveni karton. Krivo mi je nas malog broja ljudi koji imaju još malo mozga u glavama. Isti su svi. I Par. i czv. Cela liga je ogrezla u nameštanju.
(made in Serbia, 26. februar 2020 14:57)

Aj celu plata na prelaz onda

NY

pre 4 godine

Ovo što je Zvezda pokazala u prvom poluvremenu, može se nazvati kao ANTIPROPAGANDA FUDBALSKE IGRE.
(Najveći Zvezdaš lkad, 26. februar 2020 15:03)

Jesi li sam sebe ubedio da si najveći Zvezdaš ikada? Nežaš ti pojma. Dve najveće navijačke legende su Mikica Madjar i Mile srbin. Ja sa Zvezdom celu Evropu i do Tokija i sebe ne smatram najvećim zvezdašem

MOE

pre 4 godine

Grobari, radni dan je i dalje je radno vreme, sta radite po komentarima za Zvezdinu utakmicu?
(Bice Kalemegdan, 26. februar 2020 15:36)

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?

Koja

pre 4 godine

Kako sudija navlači za mezimicu milion faulova nepostojećih im svirao samo da ih priblizi golu nije ni čudo što pucaju petarde a Boga mi i šestice po evropi

Salaso

pre 4 godine

Andjelkoski vreba iz prikrajka penal ili crveni za zvezdu. Igraci tesko do gola jer veze nemaju. Tesko bez toga da prodje, sve vodi ka tome.

Saša

pre 4 godine

Komentator ne razume da je ofsajd dosuđen napadaču Inđije, koji nije dotakao loptu ali je zasmetao igraču Zvezde da je preseče, a prethodno je bio u ofsajdu.

Nikola

pre 4 godine

Start s ledja pravo na noge, nije imao covek namere da ide na loptu. I zuti karton,iako je zasluzeni crveni, ali sudija nije dao. I posle kukanje kako se protivnicima Zvezde daju crveni i sviraju penali. Pa kako posle ovakvih startova da im ne daju.

Terza madjija

pre 4 godine

Bogu plakati kakav mi tim imamo nakon tri odlicne (pre svega finansijski) sezone u Evropi.
(Putujuci cirkus, 26. februar 2020 13:55)

Baš tako, neverovatno koliko smo se unazadili, ova ekipa je bar duplo lošija od one koja je igrala Ligu Evrope, na svakoj poziciji smo slabiji, nek nam je Bog u pomoći kad doju kvalifikacije.
(Sale, 26. februar 2020 14:32)

Ma sta se brinete dovodim na leto jos kog La Paru, Garsiju, Tomanea, Ivanica, Simketa pa ce da meljemo

ne navijam za zvezdu ni partizan

pre 4 godine

Sedamdeseti minut crveni za Indjiju,88.penal za Zvezdu.Ako promase,igra se 10 minuta nadonade ili dok Zvezda ne da gol.

Na celom svetu samo Crvena zvezda

pre 4 godine

Osim rezultata u prva 2 kola igra ništa posebno. Nakon pola sata igre u Inđiji utisak je još gori. Osim prividne inicijative jako loše. Kriminalni potezi i dok ovo pišem primamo gol.. Baš loše.

duledudule

pre 4 godine

Ne brinite, sad će neki penal, crveni itd...samo polako...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 26. februar
Vec su trebali da dobiju jedan direktan crveni , nego sta ti radis ovde idi sa svojim vodjama objasnjavaj igracima sta je sveti grb...

isprani mozgovi

pre 4 godine

Sedamdeseti minut crveni za Indjiju,88.penal za Zvezdu.Ako promase,igra se 10 minuta nadonade ili dok Zvezda ne da gol.
(ne navijam za zvezdu ni partizan, 26. februar 2020 14:30)

Jos jedan koji je pomesao utakmice.
Lepo sam napisao. Ta utakmica,je od 18:00

Konstatacija

pre 4 godine

Sudi grobar Andjelovski,koji je na platnom spisku partizana,sa jos nekoliko sudija,poput Jovanvica,Lukica,Grujica...ucinice sve da Zvezda ne pobedi danas.

e

pre 4 godine

Ne brinite, sad će neki penal, crveni itd...samo polako...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 26. februar 2020 14:31)
ma da sve namestaju.Jesi video kako Partizan lepo bez penala pobedjuje...

Zahvaljujemo se na glasu.

super8

pre 4 godine

biće penal za zvezdu...ili će dati gol iz ofsajda ili iz auta...uglavnom će se nastaviti davljenje fudbala u srbiji partizanom i zvezdom...

majstor

pre 4 godine

.... vas fudbal, sreda je pijačni dan a seljaci ne mogu ni ući ni izaći, radnici iz industrijske zone idu kilometrima okolo na posao, policije više nego nemaca u vreme okupacije, želim inđiji brzo ispadanje pa da živimo kao ljudi

Biću Slobodan

pre 4 godine

Ne brinite, sad će neki penal, crveni itd...samo polako...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 26. februar 2020 14:31)
Dal je realno da se navijači Partizana jave posle jučerašnje sramote?! Pa vas ne bi spaslo ni dva penala.

made in Serbia

pre 4 godine

Iz keca u dvojku.... MILION %.... Ofsajd, penal, 97minut, crveni karton. Krivo mi je nas malog broja ljudi koji imaju još malo mozga u glavama. Isti su svi. I Par. i czv. Cela liga je ogrezla u nameštanju.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Ne brinite, sad će neki penal, crveni itd...samo polako...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 26. februar 2020 14:31)

Pogresio si, ta utakmica je od 18:00

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Bogu plakati kakav mi tim imamo nakon tri odlicne (pre svega finansijski) sezone u Evropi.
(Putujuci cirkus, 26. februar 2020 13:55)
Napokon normalan komentar normalnog navijača CZ a ne senvičara...1 u 5 miliona...

Sale

pre 4 godine

Bogu plakati kakav mi tim imamo nakon tri odlicne (pre svega finansijski) sezone u Evropi.
(Putujuci cirkus, 26. februar 2020 13:55)

Baš tako, neverovatno koliko smo se unazadili, ova ekipa je bar duplo lošija od one koja je igrala Ligu Evrope, na svakoj poziciji smo slabiji, nek nam je Bog u pomoći kad doju kvalifikacije.

što se tiče morala morala sam

pre 4 godine

Sinoć drugar što radi u kladionici kuca neki brzi tiket i pogresi jedan broj i izadje mu tiket Indjija-Zvezda dvojka na 1.15 uplata 500.000.

David

pre 4 godine

Ovo nije sok. Ovo je moralo da se desi... ova cela prica sa Dekijem je napumpana, svaki poznavalac fudbala zna da od ove ekipe bez pojacanja nema nista... Prodali nam pricu kao podmladjuje se ekipa ali ipak ciljamo Ligu Sampiona... ma hajde da se ne zezamo vise. Totalno neozbiljno i neambicijozno i veoma razocaravajuce ! Hteli da nam prodaju foru kao dinamican trener, Zvezdina legenda pa sada svi da skacemo od srece ? Shvatite, dosta nam je. Hocemo pojacanja , hocemo da igramo Evropu... sa prosecnim domacim igracima mozemo da igramo samo sa Indjijom jer kao sto znate svi kvalitetni su otisli tako da dosta je gluposti ili da se uozbilji klub ili neka ga prodaju.

Pera Detlic

pre 4 godine

Ajmo Deki menjaj taktiku na poluvremenu u 8-2-0,igras bez klasicnog napadaca kao sto sam pisao posle cukarickog i vojvodine DEKI ODLAZI DEKI ODLAZI DEKI ODLAZI

Kakav bolid braćo mila

pre 4 godine

Mozda nece namestiti, ali ce im Indjija dati da pobede.
(s y l a, 26. februar 2020 13:40)

Ma sigurno...
Vidim pokrio si sve opcije. Znači, ako se desi da Zvezda pobedi ili je namešteno ili je protivnik pustio!
Ajde molim te posle tekme nam javi jeli namešteno ili pušteno, živo me interesuje!

Pedja

pre 4 godine

Meni ne smeta ni los teren, ni vreme, ni kad protivnici ginu na terenu. Ali mi smeta kad neko igra pogibeljno. Indjija je tipicno seljacka ekipa. Seljacka nije uvreda za seljake vec za stil igre. To su ekipe koje igraju pogibeljno sa ciljem da sprece protivnika krljanjem, a nadjuci se da sudija nece kaznjavati sve. Posle prvog poluvremena su trebali da dobiju bar jos 3 zuta kartona. Onaj Vidic je momentalno zasluzio crveni karton za start sa ledja po nogama, bez ikakve namere da ide na loptu. I ako neka ekipa tako igra, onda ih treba kaznjavati adekvatno, pa kad ostanu bez par igraca, onda neka se zapitaju da li tako treba da igraju. Ovo me podseca otprilike kad je Macva u kupu izbacila Zvezdu pre 2-3 godine, gde su krljali nemilosrdno. Ako sudija ne sankcionise ovakvu igru, onda i Zvezda treba da odgovori cvrsto, istom merom.

daks

pre 4 godine

Kako bez klasicne “devetke”. Mada Pavkov i nije trenutno u dobroj formi. Boacija muce povrede, tako da videcemo danas kako ce biti.

Sale

pre 4 godine

Bogu plakati kakav mi tim imamo nakon tri odlicne (pre svega finansijski) sezone u Evropi.
(Putujuci cirkus, 26. februar 2020 13:55)

Baš tako, neverovatno koliko smo se unazadili, ova ekipa je bar duplo lošija od one koja je igrala Ligu Evrope, na svakoj poziciji smo slabiji, nek nam je Bog u pomoći kad doju kvalifikacije.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Bogu plakati kakav mi tim imamo nakon tri odlicne (pre svega finansijski) sezone u Evropi.
(Putujuci cirkus, 26. februar 2020 13:55)
Napokon normalan komentar normalnog navijača CZ a ne senvičara...1 u 5 miliona...

duledudule

pre 4 godine

82.minut. 1:1. 1-2, parice se uzimaju, samo ludi misli da nece doc dvojka
(misko ajkula, 26. februar 2020 15:41)
sednes mi na stojka...

ne navijam za zvezdu ni partizan

pre 4 godine

Sedamdeseti minut crveni za Indjiju,88.penal za Zvezdu.Ako promase,igra se 10 minuta nadonade ili dok Zvezda ne da gol.

Realista

pre 4 godine

Evo toliko komentara o sklanjalici sudhenju itd.... dodje mi drago kad igramo X zbog ovih pacenika majke mi sto moraju scoju bljuvotinu da pojedu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (4k4.Dex, 26. februar 2020 16:05)

Lako je tako pricati kada su vam obezbedili 11 bodova prednosti jesenas. Ajd, bice osam posle derbija, ali i dalje savrseno velika zaliha. Ni po koju cenu se ne sme dozvoliti epizoda Vozdovac od pre par sezona.

Mada ovde je sve jasno. Vodja je resio da Zvezdi ostavi fudbal, Partizanu vrati kosarku, svi budu namireni, a mi budale treba da se svadjamo oko namestenih stvari. Bas smo naivcine.

Milan

pre 4 godine

Kako se Indjija usudila da uzme bod sampionu galaksije i braniteljki srpstva? Sramota. Indjija treba da se stidi. Umesto lepo da se skloni kao svi ostali ona se drznula da Zvezdi ej Zvezdi uzme bod.

MOE

pre 4 godine

Grobari, radni dan je i dalje je radno vreme, sta radite po komentarima za Zvezdinu utakmicu?
(Bice Kalemegdan, 26. februar 2020 15:36)

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?

daks

pre 4 godine

Kako bez klasicne “devetke”. Mada Pavkov i nije trenutno u dobroj formi. Boacija muce povrede, tako da videcemo danas kako ce biti.

veverac

pre 4 godine

Grobari, radni dan je i dalje je radno vreme, sta radite po komentarima za Zvezdinu utakmicu?
(Bice Kalemegdan, 26. februar 2020 15:36)

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?
(MOE, 26. februar 2020 15:52)

Nije sve dok te šef ne vidi

Ben Hur

pre 4 godine

Nakon pobede na Cukarickim, gde je Cuka sama sebi dala golove nespretnom reakcijom odbrambenog igraca i kiksom golmana, Stankovic je prakticno od vecine medija stavljen u rang Murinja, Gvardiole, Zidana...sa pricama o "Dekijevoj Zvezdi", bilbordi po gradu da se Deki vratio...
Koliko je to bilo preterano pokazala je danasnja utakmica.
Zato smanjite dozivljaj, covek je trener pripravnik.

Istina

pre 4 godine

Gotovo svaki start igraca Indjije je povlacenje ili s ledja,zato i ne cudi ovoliki broj zutih kartona,koji su apsolutno svi zasluzeni ali njihove reakcije nakon toga su smesne.Bune se kao da nije nista a toliko je ocigledno.Imaju pravo da fauliraju i seckaju igru,to je deo taktike ali reakcije su neshvatljive.

Loooka10

pre 4 godine

Kao navijač Zvezde mogu samo da kažem da je ovo tužno, ovo što Zvezda igra ima u svakoj okružnoj ligi u Srbiji.U klub je ušlo više od 50 miliona evra za ove tri godine, a nama igraju ovi limitirani trkači bez ikakvog umeća sa loptom.

Ko krade, taj ima

pre 4 godine

Ocajan teren, ovde ni Liverpul ne bi dobio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Evans, 26. februar 2020 15:59)

Sto pokradoste onda Indjiju i u Beogradu?

Leonida

pre 4 godine

@@@(ArDzej65, 26. februar 2020 18:55)
Kako mislis ne bi se dogodila?
Istina je da gazda Vozdovca nije hteo da vam se skloni i odmah problem.
U derbiju ste oduceni od fudbala,u finalu kupa takodje.
U toj sezoni je sve kristalno jasno!!!
To sto vi kao papagaji ponavljate terzine gluposti,to je samo problem vaseg intelekta...

Caler

pre 4 godine

Kao Partizanovac kažem, i veliki poštovalac Stankovića.. Nakon izjave Stankovića, dali smo 130 odsto, i ako ovako budemo igrali u derbiju, ne plašim se.. DRUGAR EKIPA TI CEO MEČ 2 ŠUTA U OKVIR GOLA NIJE IMALA. Tako je to kada dovedeš neznalicu da vodi veliki klub.

buk

pre 4 godine

Već 4 žuta kartona za igrače Indjije. Crveni sigurno pada u drugom poluvremenu, a penal ako je baš potrebno.
(Mare, 26. februar 2020 14:56)

Zasluzili su ih jedno deset do sada i jedan direktan crveni za Vidica.

zozon

pre 4 godine

Ne razumem kad neki kažu da je sramota igrati nerešeno sa Indjijom. Time se ponižava ekipa koja je dobrom igrom i velikom borbenošću osvojila bod.

budimo realni

pre 4 godine

Moram priznati da mi se ovaj Stankovic veoma cudno ponasa. Da li cemo poslije Lalatovica dobiti jos jednog cirkuzanta pored aut linije?

MiRa

pre 4 godine

Samo 9 žutih i crveni za Inđiju.
(Niko nikad nigde u istoriji nije ovako guran, 26. februar 2020 16:05)

Falilo je još samo penal za zvezdu.

Zekonja Utegurovic

pre 4 godine

Čestitam igračima obe ekipe, ovakve utakmice nedostaju našem prvenstvu, ništa lepše od borbe dva podjednaka protivnika.

Lesser watch

pre 4 godine

Mislim da je Inđija sa ovom utakmicom i ovakvim pristupom igri definitivno ispala iz lige. Ovo se ne prašta. Pa i sudija neće dobro proći iako je Zvezdi svirao sve, ama baš sve što se može učiniti da bi eventualno moglo da se svira a Inđiji samo kad već izbace ili osvoje loptu a na Zvezdinoj polovini ili nedaj bože u zoni šuta, pa to jednostavno nije moguće.I Zvezdinom igraču niko ne sme da da karton, bez obzira što i oni prave faul s leđa i prekidaju kontru u nekoliko navrata, ali što bi rekao veseli komentator nema tu dovoljno intenziteta.

Baobab III

pre 4 godine

"Partizanu bi sudili verovatno penal, svaka cast igracima Zvezde na borbi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dr, 26. februar 2020 15:57) "

Kada navijac Zvezde uopste ima obraza da ista prica o penalima.

Da, Partizanu je dosudjen izmisljen penal u proslom kolu, i to treba jasno reci, ali mu isto tako nije sviran cist da cistiji ne moze biti penal protiv Radnika pri rezultatu 0-0. Zvezdi je ove sezone svirano izmedju 15 i 20 penala od kojih je barem pola izmisljeno. Protiv iste ove Indjije svirana su dva penala, prvi u 88 minutu kada je igrac Zvezde pao na 18 metara, a drugi u 91. minutu nakon sumnjive igre golmana gostiju.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ ПУТУЈУЋИ ЦИРКУС - Слажем се. Након толике зараде у Европи ми имамо овако лош тим, овако лоше играмо. Мислим да је Декију Звезда "одскочна даска" за даљу каријеру а Терзи и управи покриће код навијача са Декијем као великим именом нашег фудбала којег представљају као легенду Звезде а ја кажем да ДЕКИ НИЈЕ ЛЕГЕНДА ЗВЕЗДЕ, него је ДЕКИ ЛЕГЕНДА ЛАЦИА И ИНТЕРА! То кажем као неко ко воли Звезду одкад зна за себе. Европске квалификације ће показати прави квалитет Декија и његовог стручног штаба са овим играчима које он није доводио(Саного мање-више ако уопште и заигра). Европа је мјерило и то је то. Нема ту пуно филозофирања и приче. Видјећемо шта ће бити. 🙌

Gordon Bennett

pre 4 godine

"očekivano,Indjija ostaje sa igračem manje u 85.minutu" ahahahahaha Bravo!
(Pojedinci stvarno nemaju blama!, 26. februar 2020 15:51)
"Ocekivano, Indjija ostaje sa igracem manje u zavrsnici meca". Da, bas tako, ocekivano
(Kontras, 26. februar 2020 15:50)
Očekivano, Inđija ostaje sa igračem manje u završnici meča.
Hahahahahahahaha, bravo za b92
(Mikii, 26. februar 2020 15:49)
Auuuu indjija napravila do sad 40 faula pa posle kazu da partizan i zvezda unistavaju domaci fudbal hahaha
(P.p., 26. februar 2020 15:49)
"Očekivano, Inđija ostaje sa igračem manje u završnici meča.."Mislim da je ova rečenica sasvim dovoljna da opiše "kvalitete" Crvene zvezde..
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 15:49)

Jel neko gledao utakmicu?

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

Realno očajni smo. I izgubićemo ovu utakmicu. Očigledno da je i Inđija tim koji nam može zadati veoma velikih problema. Jesenas nisu trebali da izgube od nas na našem stadionu kada smo nepostojećim penalom došli do pobede, evo i danas na svom terenu bolji su od nas, zasluženo vode i dobiće nas. Na najniže grane su pali Zvezda i Partizan u poslednjih nekoliko sezona, naročito u ovoj, naročito sada u 2020. godini, pogledajte te očajne partije Zvezde i Partizana i u domaćem prvenstvu i sve će vam biti jasno. Organizacija nikakva, pojačanja nikakva, pare od LŠ i LE se troše nenamenski, ne ulaže se u budućnost klubova na pravi način i sve to polako polako postaje veoma nižerazredno. A vi samo nastavite da se prepucavate, ne shvatate da smo u čabru velikom i mi i vi i celi srpski fudbal.

duledudule

pre 4 godine

Ma ovo je ok ne moze uvek da se pobedjuje.Ali prica o mladim igracima , uzas...Koliko ste love uzeli rodjaci , pa mi iz godine u godinu slabiji tim..Kad se setim onog sa Vieirom , Kataiem , Donaldom , Le Talekom , Kangom , pa posle ovi sto su izvukli LS itd itd..A ti pricas o podmladjivanju..Pa ispascemo u drugom kolu kvalifikacija odmah..Bitno je da ima da se posoli navijacima da se ne proziva kovrdzavi zbog sedenja sa ovim drugim vodjama , bitno je da se ima za nove dzipove i tako to...koje bagrustije sede po upravama nasih klubova pa to je sprdnja

fancy

pre 4 godine

Meni ovo OK, da se ne poleti, da se ne misli da smo Liverpool, malo da se kalimo na bunkere i lose terene...bar smo cisto dali gol iz igre a ne kao neki od prosle nedelje..
Ruka ruci na zasluznom bodu za domacina (malo i kosmicke pravde za mec iz prvog dela prvenstva kad nam sudija pokloni drugi penal) i teraj dalje!

Gordon Bennett

pre 4 godine

I tako skromna i poštena Inđija umesto minimum 4 boda koje je zasluŸila u dvomeču sa Petokrakom ( a koja bi im značila u borbi za opstanak), uzima samo jedan..
(Zli Zo, 26. februar 2020 16:07)

A ti si se baš zabrinuo za Inđiju? Značila bi i Topoli tri boda, ali uzeše samo jedan...

Mile

pre 4 godine

Finansijskog izvestaja za proslu godinu NEMA. Pre neki dan je Terzic podneo izvestaj upravi i rekao da je sve OK. Nikakve cifre nisu spomenute. Proslogodisnji izvestaj je bio - 26miliona. Ove godine prodasmo i kupismo gomilu igraca o finansijama ni rec. Od UEFE, ulaznica, TV prava, Gasproma uslo oko 35 miliona. KOLIKI JE BRE DUG ZVEZDE? GDE SU PARE?

Delija

pre 4 godine

I evo sad pišem da je Partizan apsolutni favorit u derbiju i samo čudo može da ga spreči da pobedi.Razloga su dva.Imaju daleko jači prvi tim, dok se u Zvezdi još i nezna ko je za prvi tim, ko je ofanzivni vezni i ko je u špicu.Sledeći razlog je jer je Partizan u psihološkoj prednosti zbog oredhodmih derbija i što nema šta da izgubi.Igrači Zvezde ovako iskompleksirani ima da zaborave i ono što znaju i neće moći da izdrže pritisak.Živi bilinpa videli.

Optimus

pre 4 godine

Leba i igara daj narodu. Malo pred derbi da se digne tenzija,penal protiv Topole na 10 bodova, sad Indjija, da se izbalansira. Jesenas, dok je jos i bilo neke borbe za titulu, znamo kako je Zvezda pobedila ovu ekipu i da l bi svirao penal za Partizan u 90.min. Cirkus od fudbala.

Sale

pre 4 godine

U zadnje 4 godine gori vezni red nismo imali, Petrović, Vulić i Jovančić, to se ne zna ko je gori, neverovarno je koliko su puta samo vratili loptu u nazad, koliko puta protivnički igrać pridje Petroviću s’ ledja i uzme mu loptu, ovi igrači Krstičiću, Donaldu i Kangi ne bi mogli ni kopačke da čiste.

neko

pre 4 godine

s y l a@ Igraci Zvezde, na bilo koje ubacivanje u sesnaesterac Indjije SVI POPADAJTE i mozda zbunite sudiju da SVIRA PENAL kao stoje to uradio proslo kolo.

znalac

pre 4 godine

Crveni
6 minuta nadoknade
Jos samo penal i sve kompletirano
(PFC, 26. februar 2020

Ti imaš smelosti da se jsvljaš. Protiv TSC penal i deset minuta nadoknade

Zli Zo

pre 4 godine

I tako skromna i poštena Inđija umesto minimum 4 boda koje je zasluŸila u dvomeču sa Petokrakom ( a koja bi im značila u borbi za opstanak), uzima samo jedan..

Salaso

pre 4 godine

Andjelkoski vreba iz prikrajka penal ili crveni za zvezdu. Igraci tesko do gola jer veze nemaju. Tesko bez toga da prodje, sve vodi ka tome.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Opet kuknjava? Pa koliko crvenih vama treba ptotiv Indžije? Penal jeste bio ali za indiju. Angelovski je sudio 130% za Zvezdu. Sram vas bilo, da vaš budne.
(vesna, 26. februar 2020 17:43)

Budne, budne...butam, butam, šljiskam...

Linglong

pre 4 godine

Meni su najveci utisak dresovi Indjije.Sponzor Adidas a dizajn dresova iz najnovije edicije 2020 koji ce koristiti i reprezentacije na EP koji za sponzora imaju adidas.Ko ne veruje neka upored font slova i brojeva kao i dizajn dresova Indjije sa najnovjim dresovim Spanije ili Nemacke.Kada bi zaista doterali te stadione,a klubovi se malo i vizuelno doterali sa dresovima,nasa liga bi zaista bila bar 50% lepsa za oko,a sigurno bi se i kvalitetniji fudbal zaigrao na sredjenim tepih terenima i pravom fudbalskom atmosferom na pravim stadionima.

devilhimself

pre 4 godine

Kapa dole dekiju što je prihvatio da vodi ovu ekipu zvezde sačinjenu od ocajnij i prosečnih igrača!!!
Otprilike je ovo realna slika mogućnosti ekipe. Ostaje EPSKO PITANJE zbog čega DUH KOJI LEBDI NAD MARAKANOM nije već u decembru oterao najlopovskiji i najnesposobniji dvojac bez kormilara ikada TERZU I MRKELU, koji su poslednja 3 prelazna roka doveli najmanje 20 uglavnom skupih i preskupih POJAČANJA od kojih su pogodili 2.5 igrača DEGENEK, MARIN I 1/2 BOAĆI!!! Sve ostalo brutalni promašaji,najveći ikada. Toliki su to promašaji, da nismo uspeli ni da ih POKLONIMO!!! AHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!
Naši klinci gavrić, njegos i nikolić su SUVI PROSEK najblaže rečeno, za svakog ko se iole razume u fudbal. Ok, u SPORTSKOM ŽURNALU su oni supertalenti za koje se španci i nemci otimaju za desetine miliona evra!!!Što sr mene tiče po srbiji takvih na šlepere ima...

Delija

pre 4 godine

Realno za ovaj rezultat je Stanković kriv. Nema Zvezda ni snage ni znanja da sa kombinovanim timom bilo koga pobedi, pa ni Inđiju.Zvezda je u svemu samo prosečna i tako treba da se ponašaju, mogu sve da pobede ali i od svakog da izgube?

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

@ NY
Poštovani prijatelju,
a kakav sam komentar trebao da napišem o prvom poluvremenu da bi dokazao TEBI ili bilo kome, da sam NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD.
To što je Zvezda očajno odigrala prvo poluvreme, a malo bolje drugo, ne znači da je manje volim, može da ispadne i u 4. rang ( kao npr. Glazgov Rendžers), a Ja ću vidiš sa istim žarom da navijam samo Zvezdu dok ne umrem,..... A i posle toga.
Pozdravljam Te.

Mane

pre 4 godine

Sramota sta je nas fudbal docekao:da nam derbi igraju ovakvi fudbaleri a nekad je to bilo za velicine o koje se cela evropa otimala.sad ni prenos na tv-u.vecina ne gleda jer je to obicno dva sata jada I bede.

Nebojsa

pre 4 godine

Da li je moguce da mi sa igracem vise preskacemo sredinu terena.
Ako Stankovic ne zna da ih nauci, da preko pas igre od noge do noge dodju do protivnickog sesnesterca onda neka nadju ko ce ih nauciti.
Meni danas C.Zvezda izgledala kao da su se prvi put skupili i dosli da odigraju utakmicu.
Neka nam je bog upomoc sa ovim Stankovicem i sa ovim decacima koje forsira, a neki su sklonjeni i neznamo ni zasto i zbog cega.
Ide derbi daj boze da ne izgubimo , a pobedi ne razmisljam.

Mare

pre 4 godine

Aj grobari, crveni karton, 6 minuta nadoknada, bla bla bla. Ako bi Inđija ovako igrala svaku utakmicu kao protiv Zvezde stigla bi do 3. Kola Lige Evrope, ali bi u 3. Kolu igrao drugi tim,9 žutih kartona čoveče, igraju lepo, bore se, ali igrali su malo više ragbi nego fudbal. A ovo je upravo ono što nam fali, nekoliko neizvesnijih utakmica, da bismo imali više ozbiljnijih provera pred Evropu.

s y l a

pre 4 godine

Kako dozcoljavaju pravila prvw lige ovakve terene. Ovo je 50% lakse da se brani protivnik po ovim hupsterima.
(4k4.Dex, 26. februar 2020 16:04)

ko si ti da ponizavas Fk Indjiju??

xxx

pre 4 godine

Kako ce mo vas k##### u derbiju pa niste svesni!
(s y l a, 26. februar 2020 16:06)

Prvo nauci pravopis balavce
(isprani mozgovi, 26. februar 2020 16:49). Javio se intelektualac.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Ни најмање ме не брине титула јер превелика је ово предност поготово у нашој лиги. Него ме брине игра и незаинтересованост, ноншалантност неких играча. На крају сезоне ће опет неки играчи отићи и шта онда, зашто смо их уигравали?! Дал неко мисли о томе?! Затим се нови доведу и опет уигравање а времена мало до почетка квалификација. ВЕЛИКА НЕОЗБИЉНОСТ УПРАВЕ И СТРУЧНОГ ШТАБА! ТРЕБА НАМ НАПАДАЧ!

krajisnik

pre 4 godine

Teren los ,pa ni igra ne može biti sjajna.
Drago mi je sto nisu svirali penal za Zvezdu.
Zuri kartoni opravdani.
Indjija krlja,pa sta ocekuju,nagradu?
Derbi ocekujem pravu i ofanzivnu Zvezdu sa Degenekom pozadi.
Pavkov je totalno van forme.
Treba nam brz napadač

majku nemoj da mi diras

pre 4 godine

Dragan@samo da te podsetim tu Indjiju, ako pratis ovu bednu ligu su pokrali u prvom delu za bar 10-12 bodova.. Pa ti sad vidi kakav je to fudbal i zasto je sramota izgubiti bod od njih..

isprani mozgovi

pre 4 godine

Stariji sam od tebe bar 10 godina, kao drugo greska pri kucanju komentara, a kao trece stoji ovo prvo u komentaru! Ahahahahah
(s y l a, 26. februar 2020 16:55)

Jos je tuznije ako si toliko star, a zavrsavas sa "hahahaha" . Pa to vise ni balavci ne pisu. Tuga

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Na oranici i protivu grubih fudbalera bolje nije moglo. Zašto Vidić nije dobio direktan crveni karton? Kada vide da je to prošlo, nastavili su da budu grubi i tako napravili 36 faulova! U takvim uslovima, desila se i velika šansa, koju nije iskoristio Babić. Inače, fudbaleri Inđije su u Beogradu prikazali odličan fudbal, tako da mi nije jasno, zašto su se posvetili ragbi faulovima? Za one koji brzo zaboravljaju, pre četri godine Crvena Zvezda je bila izbačena iz Uefa takmičenja i bez pomoći države se pozicionirala kao redovan učesnik LŠ. Finansijski je klub stabilan, ali bez mogućnosti da za jednog fudbalera izdvoji 60 miliona eura i tako puta 10,da bi bila konkurenta za 1/4f LŠ!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

"Očekivano, Inđija ostaje sa igračem manje u završnici meča.."Mislim da je ova rečenica sasvim dovoljna da opiše "kvalitete" Crvene zvezde..

ferdinand

pre 4 godine

Grobari, radni dan je i dalje je radno vreme, sta radite po komentarima za Zvezdinu utakmicu?
(Bice Kalemegdan, 26. februar 2020 15:36)

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?
(MOE, 26. februar 2020 15:52)

Posao ti je da čitaš komentare?

manja

pre 4 godine

"Partizanu bi sudili verovatno penal, svaka cast igracima Zvezde na borbi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dr, 26. februar 2020 15:57) "


Ovo kaze jedan navijač zvezde posle ona dva penala za zvezdu u prvom delu prvenstva protiv indjije,ako ste zaboravili pogledajte snimke na youtube,šta reći.

znalac

pre 4 godine

Grobari se javljaju posle TSC-ai penala???
(aca, 26. februar 2020 15:42)
Pa ti hoćeš da kazeš da nije bio penal pobogu pa nije sviran na 18 metara kao za vas
(Koja, 26. februar 2020 16:05)

Nije na 18 na 20 metara
(s y l a, 26. februar 2020 16:

Nije na 20 već na 25 metara

Dag Kristi

pre 4 godine

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?
(MOE, 26. februar 2020 15:52)

Naravno da je problem, jer primas platu za to, a verovatno jos i kukas da ti je mala plata...
(3+, 26. februar 2020 16:02)

Ajde i ja da se ubacim. Ja na poslu visim i na netu i gledam na kompu utakmice kada sam druga smena. Normu uvek ispunim, i u dokolici normalno da neću još da radim, već ubijam vreme sportom, komentarima, vestima...

slobinator

pre 4 godine

Bogu plakati kakav mi tim imamo nakon tri odlicne (pre svega finansijski) sezone u Evropi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Putujuci cirkus, 26. februar 2020 13:55)
potpuno se slažem.prodali su marina,a nisu se potrudili nikoga da dovedu.mogli su lepo da vrate kangu i krstičića.onog sanogu su doveli povređenog.levog beka nemamo,a ibanjez se više puta sam nudio.i ovo što imamo može se bolje ukomponovati.pankova opet i stanković drži na klupi.gajića takođe.čekamo jovičića umesto jovančića.o tih gromko najavljivanih mladih samo bih petrovića ubacivao.u napadu ben desno,pavkov kao centarfor,garsija levo.moglo bi se to uštimati,ali i ovaj stanković mi deluje kao anti-talenat

Konstatacija

pre 4 godine

Sudi grobar Andjelovski,koji je na platnom spisku partizana,sa jos nekoliko sudija,poput Jovanvica,Lukica,Grujica...ucinice sve da Zvezda ne pobedi danas.

Lesser watch

pre 4 godine

Sudija slobodno sviraj neki faul za Inđiju ali ne kada već osvoje loptu nego kad je faul. Zvezdi sviraš svaki ljutit pogled a domaćinima ništa. Važno je da onaj indijanac maše ofsajd kad je igrač na svojoj polovini i to ispred njega. Da je obrnuto bio bi lom.

Eki

pre 4 godine

Pravo je cudo kako Indjija igra i dalje sa 11 igraca, sta rade igracima Zvezde, bar 2 oprostena crvena kartona,ajmo Zvezdo mozes ti to, samo nemoj penal kao Partizanu u 90. minutu

4k4.Dex

pre 4 godine

Evo toliko komentara o sklanjalici sudhenju itd.... dodje mi drago kad igramo X zbog ovih pacenika majke mi sto moraju scoju bljuvotinu da pojedu.

Artlu Sproc

pre 4 godine

Ја не знам што се чудите што су добили црвени, чуди ме само како након толико фаулова нису добили три црвена?!
Али изјава њиховог тренера да имају модел како да играју, па како рођаче, тако што ћеш да паркираш воз и да бијеш цео меч..!

Ivan

pre 4 godine

Kakvo ponasanje igraca indjije, ovo pretuzno bilo za gledanje. Tim kome je jedina ambicija posle vodjstva da bije protivnika. Posle kukaju sto Beograd ima nekoliko prvoligasa, a uporedite fudbal koji igra Rad, Cuka, Vozdovac sa antifudbalom, indjije, lucana, surdulice…

vesna

pre 4 godine

Opet kuknjava? Pa koliko crvenih vama treba ptotiv Indžije? Penal jeste bio ali za indiju. Angelovski je sudio 130% za Zvezdu. Sram vas bilo, da vaš budne.

gagi

pre 4 godine

Realno je iks. Nismo zasluzili pobedu. Ovo je bruka u 21 veku ovakav teren. Sudija posteno sudijo i ako je grobar. Ovi igraci Indjije su zasluzili jos iskljucenja, ak bolje sto nije razocarali bi se grobari. Gobelji svaka cast, najbolji. Rodic, Vukanovic, Vulic, Pavkov ocaj. Babic truba teska. Petrovic nema sta traziti u ozbiljnom fudbalu. Tanko je ovo za sledece kvalifikacije. Bez spica smo.

zemo

pre 4 godine

8 igrača Inđije po žuti karton, 1 od njih dva žuta i crveni, prvo poluvreme nadoknada 4 minuta, drugo poluvreme 6, posle kao grobar Novica Anđelovski, nebitno je ko je partizanovac a ko zvezdaš od sudija jer svi oni sude po zadatku za novac...u suštini najpoštenije je bilo X, ne mogu da verujem da su ovi srpski Galaktikosi koji nikad ne gube kiksnuli evo već 2. put ove sezone, čudo neviđeno...svakako bila bi greota da Inđija ispadne, videćemo sad da li će opet platiti ceh, pa da će izgubiti opet 10 utakmica za redom, zato što su se ponovo suprotstavili nepobidivima...svejedno, bila bi greota da Inđija ispadne...

nista novo

pre 4 godine

O cemu pricas ti
Pa u prvom duelu sa Indjijom su vam svirali penale u 88 i 91 minutu ili si vec zaboravio na tu sramotu hahahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PFC, 26. februar 2020 16:24)
A i danas su izbacili igraca u 85_om minutu,produzili utakmicu 7 minuta i svirali bezbroj faulova za zvezdu ali kad nema sklanjana,ne vredi.

Dejan

pre 4 godine

E moj Deki zar nisi gledao prošlogodišnju utakmicu sa Indjijom kada smo zamalo izgubili i da ne menjaš dobitnu ekipu.Ali izgleda da treba mnogo da učiš!

Koja

pre 4 godine

Kako sudija navlači za mezimicu milion faulova nepostojećih im svirao samo da ih priblizi golu nije ni čudo što pucaju petarde a Boga mi i šestice po evropi

Mr. Bojangles

pre 4 godine

"Očekivano, Inđija ostaje sa igračem manje u završnici meča. Čermelj je neoprezno startovao u skok duelu i dobio drugi žuti karaton."

He, he, he... očekivano. Ovo trolovanje je u rangu onoga sa finala kupa u košarci.

Koja

pre 4 godine

Деки, како ћемо побиједити у дербију, јел размишљаш о томе, имаш ли какав план?!
(ДЕЛИЈА??, 26. februar 2020 15:57)
A ko je rekao da ćete pobediti

Delija

pre 4 godine

Ovakva nemoć Zvezde, kakva bre LŠ, pa realno Zvezda nije ni za četvrtu ligu Nemačke ili Engleske?Sve im smeta i teren i prejaki igrači Inđoje.Strašno?
Partizan je favorit u derbiju jer ima neuporedivo jači prvi tim.A Zvezdina pojačanja Kanja, Tomane, VanLa Para, Garsija i Žander neka primaju platu, upošte ne moraju da igraju?

dk

pre 4 godine

Borbena utakmica nema sta. Kartoni? pa koliko je samo bilo faulova ne na loptu nego na igraca, koliko su puta vukli za dres.... Indjija da bude srecna sto je samo jedan igrac dobio drugi zuti. Ali zasluzili su ovaj bod

duledudule

pre 4 godine

Ne brinite, sad će neki penal, crveni itd...samo polako...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 26. februar
Vec su trebali da dobiju jedan direktan crveni , nego sta ti radis ovde idi sa svojim vodjama objasnjavaj igracima sta je sveti grb...

Da se zna

pre 4 godine

Takve terene treba zabraniti,ne ispunjavaju standard ni za beton ligu,ako je loš teren utakmica treba da se igra na neutralnom stadionu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vasilije, 26. februar 2020 16:11) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Za tvoju informaciju, a iz prve ruke, teren je dobar i mnogo bolji nego kod vecine ostalih superligasa.

Krcunovci, Covicevci, Terzicevci

pre 4 godine

Fantasticni su mi ovi mozgovi koji kad igra Zvezda prva, dodaju 3 boda i pisu "BRRR" i tako te fore, pre nego sto Partizan pocne svoju utakmicu. Isto i danas lupetaju "plus 16, brrrr...",ali su se malo za....i. Klasicni navijaci komsinice. Partizanovi takve gluposti nd lupetaju.

Pedja

pre 4 godine

Meni ne smeta ni los teren, ni vreme, ni kad protivnici ginu na terenu. Ali mi smeta kad neko igra pogibeljno. Indjija je tipicno seljacka ekipa. Seljacka nije uvreda za seljake vec za stil igre. To su ekipe koje igraju pogibeljno sa ciljem da sprece protivnika krljanjem, a nadjuci se da sudija nece kaznjavati sve. Posle prvog poluvremena su trebali da dobiju bar jos 3 zuta kartona. Onaj Vidic je momentalno zasluzio crveni karton za start sa ledja po nogama, bez ikakve namere da ide na loptu. I ako neka ekipa tako igra, onda ih treba kaznjavati adekvatno, pa kad ostanu bez par igraca, onda neka se zapitaju da li tako treba da igraju. Ovo me podseca otprilike kad je Macva u kupu izbacila Zvezdu pre 2-3 godine, gde su krljali nemilosrdno. Ako sudija ne sankcionise ovakvu igru, onda i Zvezda treba da odgovori cvrsto, istom merom.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Inđija e zaslužila ovaj bod...
Partizanovci, pa Vas nekoliko, toliko ste pene ispljuvali da do kažete da je ovo bila nameštaljka, ali evo vidite na "svu sreću " završilo se nerešeno, suđenje odlično....
Ovo je bila najslabija partija Zvezde, ali i ovakva bila je kud i kamo bolja nego što je Partizan pokazao protiv TSC-a, gde Vam je sudija poklonio bod.

Rajko

pre 4 godine

Tako je, niste vi te sreće. Vama se svira penal na 18 metara i šteluje slobodnjak u 97. minutu. U nedelju, za početak, da šutnete u okvir gola, pa posle razmišljaj o bodovima.
(Vojvoda Momčilo, 26. februar 2020 16:32) Jeste se osilili sa onim zadnjim derbijem gdje ste vi u drugom poluvreemenu sutnuli 2 puta a mi nijednom,rekao bi covjek da nije gledao da ste nas rasturili a nigdje veze!Ocajna postavka Milojevica,bunker zbog velike prednosti na tabeli,da imas imalo mozga skontao bi.Svaka ekipa koja je protiv vas igrala napadacki uzela vam je bodove,nadam se da je Stankovic toga svjestan!Stavi 4-3-3 ,primi dva,daj pet i zavrsi pricu!

anti šajber

pre 4 godine

Nema ovde fudbala, teren horor, ovi biju koga stignu, nisu dobili ni jedan crveni…
(Ivan, 26. februar 2020 15:29)

pa yes, kako i da pobedite bez penala ili crvenog

Delije Čikago

pre 4 godine

Mnogo loše, igrači Zvezde nisu taj kvalitet da sprovedu u delo ono što trener traži, a i naš fudbal nikada u istoriji nije bio gori, kao uostalom i stanje u državi...

ja

pre 4 godine

Aj grobari, crveni karton, 6 minuta nadoknada, bla bla bla. Ako bi Inđija ovako igrala svaku utakmicu kao protiv Zvezde stigla bi do 3. Kola Lige Evrope, ali bi u 3. Kolu igrao drugi tim,9 žutih kartona čoveče, igraju lepo, bore se, ali igrali su malo više ragbi nego fudbal. A ovo je upravo ono što nam fali, nekoliko neizvesnijih utakmica, da bismo imali više ozbiljnijih provera pred Evropu.
(Mare, 26. februar 2020 16:05)

Seti se Radnickog od prosle godine. Drugi tim prvenstva a nije mogao jedne Estonce da prodje. Naravno, kad igraju namestene utakmice u ping pong ligi.

Луле

pre 4 godine

Нисмо ми те среће да се свира пенал у надокнади времена и веома ми је драго због тога. Међутим, толики набој и грубост од играча домаћег тима нисам видео. Хвала Богу да нису успели у намери да што више онеспособе играче пред дерби, иако су, имам утисак, то и хтели. Два бода ћемо лако надокнадити већ у недељу. Напред Звезда.

Mare

pre 4 godine

Ne samo da Zvezda ima ocajan igracki tim, s obzirom na mnogo novca koji se slio u kasu u prethodne tri sezone, vec je i trener, amater. Kakav bre Stankovic, glumi Murinja i Kontea, shatro neka disciplina. Covek nema pojma i ako je bio nekada ime, to ne znaci da treba da se uci na Zvezdi. Ako je vec toliko bio u Italiji, zar nije red bio da se krene od Serije C, neka Venecija, Pro Patria, pa onda neki Bari, Kozenca iz serije B, pa onda tek mozda Torino, Fiorentina i slicno. Da je ovde pocinjao, Javor, pa Vosha, pa mozda za par godina Zvezda.

Pa da je to tako biti lako trener, to bi onda mogao svako. Ne svidja mi se ni malo ovo sto su uradili. Ekipa je ocajna, igracki, i sada jos imas debelog amatera na klupi.

3+

pre 4 godine

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?
(MOE, 26. februar 2020 15:52)

Naravno da je problem, jer primas platu za to, a verovatno jos i kukas da ti je mala plata...

goblin

pre 4 godine

Lepo čovek napisao("@Putujuci cirkus"),nakon proleća u evropi(posle LE) i dve LS Zvezda trenutno ima ovaj očajan tim...Ovaj tim koji trenutno ima Stanković bio bi pregazen od onog Krasnodara,Salcburga,Jang Bojsa...A novac koji je ušao u klub??? Samo prihodi od Uefe,ko zna gde je to završilo??? Petrović i Vulić budućnost Zvezdinog veznog reda? Super,videli smo ih u evropi koliko su nemoćni.Babić? Dokle više? Gobeljic,Simić,Vukanovic i slični mogu da igraju samo ovu našu smešnu ligu.Treba dati šansu Nikoliću i Gavriću ali ovo ostalo sačuvaj bože.Ove pašnjake na kojima se igra "super liga" tipa Senta,Inđija i slične oranice ne treba ni komentarisati.

ja

pre 4 godine

Samo 9 žutih i crveni za Inđiju.
(Niko nikad nigde u istoriji nije ovako guran, 26. februar 2020 16:05)

dobro su i prosli, mogli su sa 8. igraca da zavrse, cuti...

ljubibrat

pre 4 godine

Setimo se utakmice iz prvog dela, penala na 20 metara i žongliranja Inđijinog golmana glavom u svom petercu kada je video da je đavo odneo šalu...

зуке

pre 4 godine

(Realista, 26. februar 2020 17:32
Друже, да знам ко си, тачно би отишли у кафану да залијемо твоје (и моје) мишљење. Код мене у друштву ме напњуваше због договорених гласова...
иначе сам звездаш....поздрав

zemunski kej

pre 4 godine

Odlicna utakmica ! Gledao sam drugo poluvreme i dinamican fudbal ,Zvezda je napadala i drugi gol je visio u vazduhu, Hvala bogu nije sviran neki bez veze penal koji upropasti dobar utisak. Nemoguce je da uvek pobedjujes a kad izadjes u Evropu slabo.

mali kemo delija iz izmira

pre 4 godine

2:0
0 (nula) šuteva u ovir

da potsetimo krcuniju koliko su im ti bodovi u ding dong ligi bitni protiv evropskih ekipa.
a šestare i petarde da i ne spominjem...

nesa80

pre 4 godine

lepa uvertira pred derbi,ide remi pa poraz,partizan ce to lagano dobiti,izasao je lako na kraj sa onom boljom ekipom zvezde kad je marin igrao a ne sad.ove sezone svaki derbi ce dobiti partizan,na sredini terena ce ih pojesti,marakana ima ogroman teren sto odgovara ovoj ekipi partizana.jeste da partizan igra lose u nekim domacim utakmicama ali kad dodje evro utakmica ili derbi svi se angazuju i ukljuce motore maksimalno,kod zvezde je to suprotno,zivi bili pa videli bice velika razlika u kvalitetu ove dve ekipe

David

pre 4 godine

Ovo nije sok. Ovo je moralo da se desi... ova cela prica sa Dekijem je napumpana, svaki poznavalac fudbala zna da od ove ekipe bez pojacanja nema nista... Prodali nam pricu kao podmladjuje se ekipa ali ipak ciljamo Ligu Sampiona... ma hajde da se ne zezamo vise. Totalno neozbiljno i neambicijozno i veoma razocaravajuce ! Hteli da nam prodaju foru kao dinamican trener, Zvezdina legenda pa sada svi da skacemo od srece ? Shvatite, dosta nam je. Hocemo pojacanja , hocemo da igramo Evropu... sa prosecnim domacim igracima mozemo da igramo samo sa Indjijom jer kao sto znate svi kvalitetni su otisli tako da dosta je gluposti ili da se uozbilji klub ili neka ga prodaju.

Ponco

pre 4 godine

Nad jednom Inđijom ne možemo da organizujemo igru i dominaciju, kao da su oni igrali LŠ?
Neverovatno koliko loš tim imamo?
(Delija, 26. februar 2020 15:13)

Vidi se iz aviona da si grobar, kako te nije sramota to da radis, obuci neku jaknu dok gledas sampiona Srbije da se ne zaledis na -13

bitno je

pre 4 godine

I tako,kamera zumira svecanu lozu,a tebi u tren postane sve jasno.
Koliko para uslo u klub? Ovo je tragikomedija..
Partizan dobija derbi dva razlike.

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Нисмо ми те среће да се свира пенал у надокнади времена и веома ми је драго због тога. Међутим, толики набој и грубост од играча домаћег тима нисам видео. Хвала Богу да нису успели у намери да што више онеспособе играче пред дерби, иако су, имам утисак, то и хтели. Два бода ћемо лако надокнадити већ у недељу. Напред Звезда.
(Луле, 26. februar 2020 16:12)

Tako je, niste vi te sreće. Vama se svira penal na 18 metara i šteluje slobodnjak u 97. minutu. U nedelju, za početak, da šutnete u okvir gola, pa posle razmišljaj o bodovima.

Biću Slobodan

pre 4 godine

Ne brinite, sad će neki penal, crveni itd...samo polako...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 26. februar 2020 14:31)
Dal je realno da se navijači Partizana jave posle jučerašnje sramote?! Pa vas ne bi spaslo ni dva penala.

Arthas

pre 4 godine

Imamo budzet visestruko veci nego ostatak lige bez Partizana a ne mogu jednu polusansu da stvore protiv Indjije za poluvreme (ponovo). Zali boze bacenih para na ove debelo preplacene igrace

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Деки, како ћемо побиједити у дербију, јел размишљаш о томе, имаш ли какав план?!

Siniore Galente

pre 4 godine

Grobari, radni dan je i dalje je radno vreme, sta radite po komentarima za Zvezdinu utakmicu?(Bice Kalemegdan, 26. februar 2020 15:36) Ima nas i ogroman broj koji ne moramo da radimo,ali mozemo da vas komentarisemo i likujemo!!

Koja

pre 4 godine

Grobari se javljaju posle TSC-ai penala???
(aca, 26. februar 2020 15:42)
Pa ti hoćeš da kazeš da nije bio penal pobogu pa nije sviran na 18 metara kao za vas

KaLuu

pre 4 godine

Za sve koji kukaju na crveni, kakav mesarski fudbal su prikazali igraci Indjije bar jos jedan crveni su zasluzili.. Doduse to je prikaz naseg fudbala, klasican mec gde manji klub iz jedne sanse u okvir gola postize gol (u prvom poluvremenu bukvalno je bio 1 sut 1 gol) kasnije su imali u drugom jos dve sanse Indjijci, Zvezda odigrala slab mec generalno ali makar moze da se pohvali da je iz izgradjene akcije dala gol a ne kao neki iz izmisljenog penala gde se saigraci medjusobno saplicu pa stizu i do tog jednog boda. Najiskrenije prikazanom igrom Zvezda i nije zasluzila pobedu, igraci Indjije prikazali su los fudbal ali pruzili svojih 200% mogucnosti i na tome im se mora skinuti kapa, iako su mogli da nam iskasape tim ali to je vec neka druga prica. Sve sem pobede u derbiju je nas poraz, NEMA VISE IZGOVORA!

miško

pre 4 godine

Inđija je igrala kao onda Mačva u Šapcu. Udri iz sve snage pa šta bude. Faul nad Benom je za zatvor i dva crvena od jednom. 40 faulovs domaćih i samo jedan crveni karton. Zvezda potrošila prvo poluvreme, ja tebi, ti meni u noge ili unazad, što je omogućilo domaćinu da faulirao koliko hoće. Niko da iznese loptu Vulić izgubljen a trener zabranio Borjanu da degažira. Po ovakvom terenu igra mora da se preskače jer su naši fudbaleri ne naviknuti za razliku od domaćih. Ben i Nikolić bi da postignu gol a da ga ne pogode. Daljini ugao, daljini ugao, nisu Englezi ludi.

isprani mozgovi

pre 4 godine

Ne brinite, sad će neki penal, crveni itd...samo polako...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 26. februar 2020 14:31)

Pogresio si, ta utakmica je od 18:00

isprani mozgovi

pre 4 godine

Sedamdeseti minut crveni za Indjiju,88.penal za Zvezdu.Ako promase,igra se 10 minuta nadonade ili dok Zvezda ne da gol.
(ne navijam za zvezdu ni partizan, 26. februar 2020 14:30)

Jos jedan koji je pomesao utakmice.
Lepo sam napisao. Ta utakmica,je od 18:00

maki50

pre 4 godine

Alo bude jos 23 prekrsaja Indjije o kom fudbalu je rec?! Sta igra Vukanovic, a pogotovu Rodic, uvek kaska za svojim igracem! Sada tako stvari stoje!

OtacMakarije

pre 4 godine

Uzivo sa stadiona,Zvezda je ocajna stvarno ti da ne sutnes za 45min ljucki ga golu protiv Indjije jos sudija navlaci za nas..misu to neke krucijalne greske al je ocigledno...to su cinjenice da se za Zvezdu i Partizan(groblje) navlaci..samo sto smo mi posteni i priznamo a oni samo negiraju i izigravaju postenjacine
(Delija, 26. februar 2020 15:00)

Dao sam ti + zbog ovog "ljucki"?

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ МИХАЈЛО - Мајсторе, титула није упитна. Него је упитно како ћемо играти европске утакмице. Како ћемо се припремити кроз ову нашу јадну лигу. Јел сад капираш (капирате) поенту?

komandant mark

pre 4 godine

Iz keca u dvojku.... MILION %.... Ofsajd, penal, 97minut, crveni karton. Krivo mi je nas malog broja ljudi koji imaju još malo mozga u glavama. Isti su svi. I Par. i czv. Cela liga je ogrezla u nameštanju.
(made in Serbia, 26. februar 2020 14:57)

Aj celu plata na prelaz onda

s y l a

pre 4 godine

Grobari se javljaju posle TSC-ai penala???
(aca, 26. februar 2020 15:42)
Pa ti hoćeš da kazeš da nije bio penal pobogu pa nije sviran na 18 metara kao za vas
(Koja, 26. februar 2020 16:05)

Nije na 18 na 20 metara

Мали Радојица

pre 4 godine

ваљда ће изгубити па да их дотуче и Партизан! Тек онда ће правити Милоја од блата!

lucky

pre 4 godine

Bez brige stubu Srbstva!
Samo Partizan I Indjija nisu zatvoreni. To je jos 9 bodova mogucih da se izgubi. Nije dovoljno da se izgubi titula!!!

smesne price..

pre 4 godine

Iz keca u dvojku.... MILION %.... Ofsajd, penal, 97minut, crveni karton. Krivo mi je nas malog broja ljudi koji imaju još malo mozga u glavama. Isti su svi. I Par. i czv. Cela liga je ogrezla u nameštanju.
(made in Serbia, 26. februar 2020 14:57)

Ali vas mrzi da idete u kladionicu... Kao po obicaju...

slaviša šmigič

pre 4 godine

bože sačuvaj ovog babiča jednostavno mora ili milunovič ili degenek toliko nespretnosti babiča protiv vojvodine u kratkom vremenu a sad i protiv inđije uliva strašnu nesigurnost u zadnjoj liniji a borjan je trebao još izači,da skrati šansu za gol opet najbolji dvojac Ben i Gobeljič nemogu ni zamisliti šta bi bilo,da je otišao ben jer jedini daje golove čekamo od špiceva dal če više neko,da proradi bez Boačija ali kao,da stagniraju iako pavkov i nema pravih lopti on obično sam sebi središansu jer niko nezna poslati centaršut a imamo igrače za takvu vrstu golova.sem gobelje svi šalju plasirane balone umesto,da bude lopta brza kad ide u 16.metara.

Zapazanje

pre 4 godine

Vulic je odigrao ubedljivo najslabiju utakmicu od kada je u Zvezdi i opravdano je zamenjen ali mali Gavric je jedini nesto pokusavao i zamenjen je,dok Bena ima samo kad treba da se uhvati da izvede slobodnjak ili korner a ostao u igri.Garsija nije za ovakav teren i za ovu ulogu,bolje Simic da je usao..Rodic ovo sto igra,nikako nije fudbal a ni Babic nista ne pokazuje.

s y l a

pre 4 godine

s y l a@ Igraci Zvezde, na bilo koje ubacivanje u sesnaesterac Indjije SVI POPADAJTE i mozda zbunite sudiju da SVIRA PENAL kao stoje to uradio proslo kolo.
(neko, 26. februar 2020 15:31)

Sta mumlas matere ti?

NY

pre 4 godine

Ovo što je Zvezda pokazala u prvom poluvremenu, može se nazvati kao ANTIPROPAGANDA FUDBALSKE IGRE.
(Najveći Zvezdaš lkad, 26. februar 2020 15:03)

Jesi li sam sebe ubedio da si najveći Zvezdaš ikada? Nežaš ti pojma. Dve najveće navijačke legende su Mikica Madjar i Mile srbin. Ja sa Zvezdom celu Evropu i do Tokija i sebe ne smatram najvećim zvezdašem

Pera Detlic

pre 4 godine

Pa vi koji ste terali Miloja sta sad kazete igramo neverovatan lep fudbal.Bravo Stankovicu prvo poluvreme bez klasicnog napadacem.Ako on ostane mi vec u julu zavrsavamo evropska takmicenja.Pisao sam posle Cukarickog i Vojvodine pisacu posle derbija jer Partizan ima da nas pobedi DEKI ODLAZI DEKI ODLAZI DEKI ODLAZI.

isprani mozgovi

pre 4 godine

. U nedelju ćeš plakati, pazi šta ti kažem !
(xxx, 26. februar 2020 16:27)

Evo, mukica opet oko plakanja
Pa zar ti nije dosta sto ti se ljudi smeju, nego bi ti jos ?!

Terza madjija

pre 4 godine

Bogu plakati kakav mi tim imamo nakon tri odlicne (pre svega finansijski) sezone u Evropi.
(Putujuci cirkus, 26. februar 2020 13:55)

Baš tako, neverovatno koliko smo se unazadili, ova ekipa je bar duplo lošija od one koja je igrala Ligu Evrope, na svakoj poziciji smo slabiji, nek nam je Bog u pomoći kad doju kvalifikacije.
(Sale, 26. februar 2020 14:32)

Ma sta se brinete dovodim na leto jos kog La Paru, Garsiju, Tomanea, Ivanica, Simketa pa ce da meljemo

Nikola

pre 4 godine

Start s ledja pravo na noge, nije imao covek namere da ide na loptu. I zuti karton,iako je zasluzeni crveni, ali sudija nije dao. I posle kukanje kako se protivnicima Zvezde daju crveni i sviraju penali. Pa kako posle ovakvih startova da im ne daju.

made in Serbia

pre 4 godine

Iz keca u dvojku.... MILION %.... Ofsajd, penal, 97minut, crveni karton. Krivo mi je nas malog broja ljudi koji imaju još malo mozga u glavama. Isti su svi. I Par. i czv. Cela liga je ogrezla u nameštanju.

мнг

pre 4 godine

партизан је већ кикснуо, логично је да испроба деки и друге играче сад, какви су у оваким условима..не видим проблем неки баш...било би и глупо да не добију сви шансу да се покажу сад када се има велика предност..

Kakav bolid braćo mila

pre 4 godine

Mozda nece namestiti, ali ce im Indjija dati da pobede.
(s y l a, 26. februar 2020 13:40)

Ma sigurno...
Vidim pokrio si sve opcije. Znači, ako se desi da Zvezda pobedi ili je namešteno ili je protivnik pustio!
Ajde molim te posle tekme nam javi jeli namešteno ili pušteno, živo me interesuje!

e

pre 4 godine

Ne brinite, sad će neki penal, crveni itd...samo polako...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 26. februar 2020 14:31)
ma da sve namestaju.Jesi video kako Partizan lepo bez penala pobedjuje...

Zahvaljujemo se na glasu.

Smorinjo

pre 4 godine

@moe. Jeste problem je što si na poslu i čitaš vesti i posle onda kukate kako ste slabo plaćeni kako nam je država ovakva onakva a sediš na poslu za kompjuterom i čitaš vesti.

Vasilije

pre 4 godine

Takve terene treba zabraniti,ne ispunjavaju standard ni za beton ligu,ako je loš teren utakmica treba da se igra na neutralnom stadionu

xxx

pre 4 godine

Нисмо ми те среће да се свира пенал у надокнади времена и веома ми је драго због тога. Међутим, толики набој и грубост од играча домаћег тима нисам видео. Хвала Богу да нису успели у намери да што више онеспособе играче пред дерби, иако су, имам утисак, то и хтели. Два бода ћемо лако надокнадити већ у недељу. Напред Звезда.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Луле, 26. februar 2020 16:129. U nedelju ćeš plakati, pazi šta ti kažem !

s y l a

pre 4 godine

Kako ce mo vas k##### u derbiju pa niste svesni!
(s y l a, 26. februar 2020 16:06)

Prvo nauci pravopis balavce
(isprani mozgovi, 26. februar 2020

Stariji sam od tebe bar 10 godina, kao drugo greska pri kucanju komentara, a kao trece stoji ovo prvo u komentaru! Ahahahahah

što se tiče morala morala sam

pre 4 godine

Sinoć drugar što radi u kladionici kuca neki brzi tiket i pogresi jedan broj i izadje mu tiket Indjija-Zvezda dvojka na 1.15 uplata 500.000.

Na celom svetu samo Crvena zvezda

pre 4 godine

Osim rezultata u prva 2 kola igra ništa posebno. Nakon pola sata igre u Inđiji utisak je još gori. Osim prividne inicijative jako loše. Kriminalni potezi i dok ovo pišem primamo gol.. Baš loše.

Robert

pre 4 godine

Samo Gavric prosao omladinsku skolu od 14te godine...Svi ostali dosli 2017/18...Toliko od to da igraci iz omladinske bice promovisani u prvom timu...

chox

pre 4 godine

Tako je, niste vi te sreće. Vama se svira penal na 18 metara i šteluje slobodnjak u 97. minutu. U nedelju, za početak, da šutnete u okvir gola, pa posle razmišljaj o bodovima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vojvoda Momčilo, 26. februar 2020 16:32)

# Link komentara Ti si pre Jabucilo nego vojvoda Momcilo

Delija

pre 4 godine

Uzivo sa stadiona,Zvezda je ocajna stvarno ti da ne sutnes za 45min ljucki ga golu protiv Indjije jos sudija navlaci za nas..misu to neke krucijalne greske al je ocigledno...to su cinjenice da se za Zvezdu i Partizan(groblje) navlaci..samo sto smo mi posteni i priznamo a oni samo negiraju i izigravaju postenjacine

slaviša šmigič

pre 4 godine

Ko god igra sa babičem u paru razvije strah ista priča bi bila da je bio degenek mada i užasno ispucavanje Borjana ja neznam šta on dokazuje ovim ispucavanjima ali nismo imali igrače za igru po zemlji pozadi.Desi se ali prvi gol isklučivi krivci borjan i pankov uz babiča kome svi beže,razumem ja neravan teren užasni problemi tokom primanja lopte svih igrača babič nezna udarati loptu prvo glavom loše onda nogom još gore a sam samcat ispred gola onako traljavo njemu treba izgleda pola sata,da se namesti da nogom gurne u prazan gol loptu a mogao je mnogo jače od onoga koliko se on spremao svako drugi bi je več ugurao u gol kud češ bolju loptu od onoga babiču na čelo

xxx

pre 4 godine

. U nedelju ćeš plakati, pazi šta ti kažem !
(xxx, 26. februar 2020 16:27)

Evo, mukica opet oko plakanja
Pa zar ti nije dosta sto ti se ljudi smeju, nego bi ti jos ?!
(isprani mozgovi, 26. februar 2020 16:45). Bla, bla, truć...

Pera Detlic

pre 4 godine

Ajmo Deki menjaj taktiku na poluvremenu u 8-2-0,igras bez klasicnog napadaca kao sto sam pisao posle cukarickog i vojvodine DEKI ODLAZI DEKI ODLAZI DEKI ODLAZI

majstor

pre 4 godine

.... vas fudbal, sreda je pijačni dan a seljaci ne mogu ni ući ni izaći, radnici iz industrijske zone idu kilometrima okolo na posao, policije više nego nemaca u vreme okupacije, želim inđiji brzo ispadanje pa da živimo kao ljudi

super8

pre 4 godine

biće penal za zvezdu...ili će dati gol iz ofsajda ili iz auta...uglavnom će se nastaviti davljenje fudbala u srbiji partizanom i zvezdom...

Saša

pre 4 godine

Komentator ne razume da je ofsajd dosuđen napadaču Inđije, koji nije dotakao loptu ali je zasmetao igraču Zvezde da je preseče, a prethodno je bio u ofsajdu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Сад увести и Павкова, Гарсиу и Дегенека а извести Петровића, Бена и Бабића који је превише спор и кривац је за гол.

ne navijam za zvezdu ni partizan

pre 4 godine

Sedamdeseti minut crveni za Indjiju,88.penal za Zvezdu.Ako promase,igra se 10 minuta nadonade ili dok Zvezda ne da gol.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Bogu plakati kakav mi tim imamo nakon tri odlicne (pre svega finansijski) sezone u Evropi.
(Putujuci cirkus, 26. februar 2020 13:55)
Napokon normalan komentar normalnog navijača CZ a ne senvičara...1 u 5 miliona...

Konstatacija

pre 4 godine

Sudi grobar Andjelovski,koji je na platnom spisku partizana,sa jos nekoliko sudija,poput Jovanvica,Lukica,Grujica...ucinice sve da Zvezda ne pobedi danas.

UŠATI i mali partizai

pre 4 godine

Na oranici i protivu grubih fudbalera bolje nije moglo. Zašto Vidić nije dobio direktan crveni karton? Kada vide da je to prošlo, nastavili su da budu grubi i tako napravili 36 faulova! U takvim uslovima, desila se i velika šansa, koju nije iskoristio Babić. Inače, fudbaleri Inđije su u Beogradu prikazali odličan fudbal, tako da mi nije jasno, zašto su se posvetili ragbi faulovima? Za one koji brzo zaboravljaju, pre četri godine Crvena Zvezda je bila izbačena iz Uefa takmičenja i bez pomoći države se pozicionirala kao redovan učesnik LŠ. Finansijski je klub stabilan, ali bez mogućnosti da za jednog fudbalera izdvoji 60 miliona eura i tako puta 10,da bi bila konkurenta za 1/4f LŠ!

Milan

pre 4 godine

Kako se Indjija usudila da uzme bod sampionu galaksije i braniteljki srpstva? Sramota. Indjija treba da se stidi. Umesto lepo da se skloni kao svi ostali ona se drznula da Zvezdi ej Zvezdi uzme bod.

vesna

pre 4 godine

Opet kuknjava? Pa koliko crvenih vama treba ptotiv Indžije? Penal jeste bio ali za indiju. Angelovski je sudio 130% za Zvezdu. Sram vas bilo, da vaš budne.

Lesser watch

pre 4 godine

Mislim da je Inđija sa ovom utakmicom i ovakvim pristupom igri definitivno ispala iz lige. Ovo se ne prašta. Pa i sudija neće dobro proći iako je Zvezdi svirao sve, ama baš sve što se može učiniti da bi eventualno moglo da se svira a Inđiji samo kad već izbace ili osvoje loptu a na Zvezdinoj polovini ili nedaj bože u zoni šuta, pa to jednostavno nije moguće.I Zvezdinom igraču niko ne sme da da karton, bez obzira što i oni prave faul s leđa i prekidaju kontru u nekoliko navrata, ali što bi rekao veseli komentator nema tu dovoljno intenziteta.

Krcunovci, Covicevci, Terzicevci

pre 4 godine

Fantasticni su mi ovi mozgovi koji kad igra Zvezda prva, dodaju 3 boda i pisu "BRRR" i tako te fore, pre nego sto Partizan pocne svoju utakmicu. Isto i danas lupetaju "plus 16, brrrr...",ali su se malo za....i. Klasicni navijaci komsinice. Partizanovi takve gluposti nd lupetaju.

MOE

pre 4 godine

Grobari, radni dan je i dalje je radno vreme, sta radite po komentarima za Zvezdinu utakmicu?
(Bice Kalemegdan, 26. februar 2020 15:36)

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?

Istina

pre 4 godine

Gotovo svaki start igraca Indjije je povlacenje ili s ledja,zato i ne cudi ovoliki broj zutih kartona,koji su apsolutno svi zasluzeni ali njihove reakcije nakon toga su smesne.Bune se kao da nije nista a toliko je ocigledno.Imaju pravo da fauliraju i seckaju igru,to je deo taktike ali reakcije su neshvatljive.

buk

pre 4 godine

Već 4 žuta kartona za igrače Indjije. Crveni sigurno pada u drugom poluvremenu, a penal ako je baš potrebno.
(Mare, 26. februar 2020 14:56)

Zasluzili su ih jedno deset do sada i jedan direktan crveni za Vidica.

što se tiče morala morala sam

pre 4 godine

Sinoć drugar što radi u kladionici kuca neki brzi tiket i pogresi jedan broj i izadje mu tiket Indjija-Zvezda dvojka na 1.15 uplata 500.000.

Koja

pre 4 godine

Grobari se javljaju posle TSC-ai penala???
(aca, 26. februar 2020 15:42)
Pa ti hoćeš da kazeš da nije bio penal pobogu pa nije sviran na 18 metara kao za vas

Zli Zo

pre 4 godine

I tako skromna i poštena Inđija umesto minimum 4 boda koje je zasluŸila u dvomeču sa Petokrakom ( a koja bi im značila u borbi za opstanak), uzima samo jedan..

Ko krade, taj ima

pre 4 godine

Ocajan teren, ovde ni Liverpul ne bi dobio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Evans, 26. februar 2020 15:59)

Sto pokradoste onda Indjiju i u Beogradu?

Realista

pre 4 godine

Evo toliko komentara o sklanjalici sudhenju itd.... dodje mi drago kad igramo X zbog ovih pacenika majke mi sto moraju scoju bljuvotinu da pojedu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (4k4.Dex, 26. februar 2020 16:05)

Lako je tako pricati kada su vam obezbedili 11 bodova prednosti jesenas. Ajd, bice osam posle derbija, ali i dalje savrseno velika zaliha. Ni po koju cenu se ne sme dozvoliti epizoda Vozdovac od pre par sezona.

Mada ovde je sve jasno. Vodja je resio da Zvezdi ostavi fudbal, Partizanu vrati kosarku, svi budu namireni, a mi budale treba da se svadjamo oko namestenih stvari. Bas smo naivcine.

Leonida

pre 4 godine

@@@(ArDzej65, 26. februar 2020 18:55)
Kako mislis ne bi se dogodila?
Istina je da gazda Vozdovca nije hteo da vam se skloni i odmah problem.
U derbiju ste oduceni od fudbala,u finalu kupa takodje.
U toj sezoni je sve kristalno jasno!!!
To sto vi kao papagaji ponavljate terzine gluposti,to je samo problem vaseg intelekta...

Vojvoda Momčilo

pre 4 godine

Нисмо ми те среће да се свира пенал у надокнади времена и веома ми је драго због тога. Међутим, толики набој и грубост од играча домаћег тима нисам видео. Хвала Богу да нису успели у намери да што више онеспособе играче пред дерби, иако су, имам утисак, то и хтели. Два бода ћемо лако надокнадити већ у недељу. Напред Звезда.
(Луле, 26. februar 2020 16:12)

Tako je, niste vi te sreće. Vama se svira penal na 18 metara i šteluje slobodnjak u 97. minutu. U nedelju, za početak, da šutnete u okvir gola, pa posle razmišljaj o bodovima.

Ponco

pre 4 godine

Nad jednom Inđijom ne možemo da organizujemo igru i dominaciju, kao da su oni igrali LŠ?
Neverovatno koliko loš tim imamo?
(Delija, 26. februar 2020 15:13)

Vidi se iz aviona da si grobar, kako te nije sramota to da radis, obuci neku jaknu dok gledas sampiona Srbije da se ne zaledis na -13

Salaso

pre 4 godine

Andjelkoski vreba iz prikrajka penal ili crveni za zvezdu. Igraci tesko do gola jer veze nemaju. Tesko bez toga da prodje, sve vodi ka tome.

mali kemo delija iz izmira

pre 4 godine

2:0
0 (nula) šuteva u ovir

da potsetimo krcuniju koliko su im ti bodovi u ding dong ligi bitni protiv evropskih ekipa.
a šestare i petarde da i ne spominjem...

MiRa

pre 4 godine

Samo 9 žutih i crveni za Inđiju.
(Niko nikad nigde u istoriji nije ovako guran, 26. februar 2020 16:05)

Falilo je još samo penal za zvezdu.

xxx

pre 4 godine

Нисмо ми те среће да се свира пенал у надокнади времена и веома ми је драго због тога. Међутим, толики набој и грубост од играча домаћег тима нисам видео. Хвала Богу да нису успели у намери да што више онеспособе играче пред дерби, иако су, имам утисак, то и хтели. Два бода ћемо лако надокнадити већ у недељу. Напред Звезда.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Луле, 26. februar 2020 16:129. U nedelju ćeš plakati, pazi šta ti kažem !

Baobab III

pre 4 godine

"Partizanu bi sudili verovatno penal, svaka cast igracima Zvezde na borbi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dr, 26. februar 2020 15:57) "

Kada navijac Zvezde uopste ima obraza da ista prica o penalima.

Da, Partizanu je dosudjen izmisljen penal u proslom kolu, i to treba jasno reci, ali mu isto tako nije sviran cist da cistiji ne moze biti penal protiv Radnika pri rezultatu 0-0. Zvezdi je ove sezone svirano izmedju 15 i 20 penala od kojih je barem pola izmisljeno. Protiv iste ove Indjije svirana su dva penala, prvi u 88 minutu kada je igrac Zvezde pao na 18 metara, a drugi u 91. minutu nakon sumnjive igre golmana gostiju.

Artlu Sproc

pre 4 godine

Ја не знам што се чудите што су добили црвени, чуди ме само како након толико фаулова нису добили три црвена?!
Али изјава њиховог тренера да имају модел како да играју, па како рођаче, тако што ћеш да паркираш воз и да бијеш цео меч..!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

"Očekivano, Inđija ostaje sa igračem manje u završnici meča.."Mislim da je ova rečenica sasvim dovoljna da opiše "kvalitete" Crvene zvezde..

Eki

pre 4 godine

Pravo je cudo kako Indjija igra i dalje sa 11 igraca, sta rade igracima Zvezde, bar 2 oprostena crvena kartona,ajmo Zvezdo mozes ti to, samo nemoj penal kao Partizanu u 90. minutu

Delija

pre 4 godine

Ovakva nemoć Zvezde, kakva bre LŠ, pa realno Zvezda nije ni za četvrtu ligu Nemačke ili Engleske?Sve im smeta i teren i prejaki igrači Inđoje.Strašno?
Partizan je favorit u derbiju jer ima neuporedivo jači prvi tim.A Zvezdina pojačanja Kanja, Tomane, VanLa Para, Garsija i Žander neka primaju platu, upošte ne moraju da igraju?

nista novo

pre 4 godine

O cemu pricas ti
Pa u prvom duelu sa Indjijom su vam svirali penale u 88 i 91 minutu ili si vec zaboravio na tu sramotu hahahaha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (PFC, 26. februar 2020 16:24)
A i danas su izbacili igraca u 85_om minutu,produzili utakmicu 7 minuta i svirali bezbroj faulova za zvezdu ali kad nema sklanjana,ne vredi.

s y l a

pre 4 godine

Kako dozcoljavaju pravila prvw lige ovakve terene. Ovo je 50% lakse da se brani protivnik po ovim hupsterima.
(4k4.Dex, 26. februar 2020 16:04)

ko si ti da ponizavas Fk Indjiju??

made in Serbia

pre 4 godine

Iz keca u dvojku.... MILION %.... Ofsajd, penal, 97minut, crveni karton. Krivo mi je nas malog broja ljudi koji imaju još malo mozga u glavama. Isti su svi. I Par. i czv. Cela liga je ogrezla u nameštanju.

Pera Detlic

pre 4 godine

Pa vi koji ste terali Miloja sta sad kazete igramo neverovatan lep fudbal.Bravo Stankovicu prvo poluvreme bez klasicnog napadacem.Ako on ostane mi vec u julu zavrsavamo evropska takmicenja.Pisao sam posle Cukarickog i Vojvodine pisacu posle derbija jer Partizan ima da nas pobedi DEKI ODLAZI DEKI ODLAZI DEKI ODLAZI.

Ivan

pre 4 godine

Kakvo ponasanje igraca indjije, ovo pretuzno bilo za gledanje. Tim kome je jedina ambicija posle vodjstva da bije protivnika. Posle kukaju sto Beograd ima nekoliko prvoligasa, a uporedite fudbal koji igra Rad, Cuka, Vozdovac sa antifudbalom, indjije, lucana, surdulice…

Delija

pre 4 godine

I evo sad pišem da je Partizan apsolutni favorit u derbiju i samo čudo može da ga spreči da pobedi.Razloga su dva.Imaju daleko jači prvi tim, dok se u Zvezdi još i nezna ko je za prvi tim, ko je ofanzivni vezni i ko je u špicu.Sledeći razlog je jer je Partizan u psihološkoj prednosti zbog oredhodmih derbija i što nema šta da izgubi.Igrači Zvezde ovako iskompleksirani ima da zaborave i ono što znaju i neće moći da izdrže pritisak.Živi bilinpa videli.

s y l a

pre 4 godine

Kako ce mo vas k##### u derbiju pa niste svesni!
(s y l a, 26. februar 2020 16:06)

Prvo nauci pravopis balavce
(isprani mozgovi, 26. februar 2020

Stariji sam od tebe bar 10 godina, kao drugo greska pri kucanju komentara, a kao trece stoji ovo prvo u komentaru! Ahahahahah

Siniore Galente

pre 4 godine

Grobari, radni dan je i dalje je radno vreme, sta radite po komentarima za Zvezdinu utakmicu?(Bice Kalemegdan, 26. februar 2020 15:36) Ima nas i ogroman broj koji ne moramo da radimo,ali mozemo da vas komentarisemo i likujemo!!

Koja

pre 4 godine

Деки, како ћемо побиједити у дербију, јел размишљаш о томе, имаш ли какав план?!
(ДЕЛИЈА??, 26. februar 2020 15:57)
A ko je rekao da ćete pobediti

zemo

pre 4 godine

8 igrača Inđije po žuti karton, 1 od njih dva žuta i crveni, prvo poluvreme nadoknada 4 minuta, drugo poluvreme 6, posle kao grobar Novica Anđelovski, nebitno je ko je partizanovac a ko zvezdaš od sudija jer svi oni sude po zadatku za novac...u suštini najpoštenije je bilo X, ne mogu da verujem da su ovi srpski Galaktikosi koji nikad ne gube kiksnuli evo već 2. put ove sezone, čudo neviđeno...svakako bila bi greota da Inđija ispadne, videćemo sad da li će opet platiti ceh, pa da će izgubiti opet 10 utakmica za redom, zato što su se ponovo suprotstavili nepobidivima...svejedno, bila bi greota da Inđija ispadne...

isprani mozgovi

pre 4 godine

Opet kuknjava? Pa koliko crvenih vama treba ptotiv Indžije? Penal jeste bio ali za indiju. Angelovski je sudio 130% za Zvezdu. Sram vas bilo, da vaš budne.
(vesna, 26. februar 2020 17:43)

Budne, budne...butam, butam, šljiskam...

3+

pre 4 godine

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?
(MOE, 26. februar 2020 15:52)

Naravno da je problem, jer primas platu za to, a verovatno jos i kukas da ti je mala plata...

Луле

pre 4 godine

Нисмо ми те среће да се свира пенал у надокнади времена и веома ми је драго због тога. Међутим, толики набој и грубост од играча домаћег тима нисам видео. Хвала Богу да нису успели у намери да што више онеспособе играче пред дерби, иако су, имам утисак, то и хтели. Два бода ћемо лако надокнадити већ у недељу. Напред Звезда.

manja

pre 4 godine

"Partizanu bi sudili verovatno penal, svaka cast igracima Zvezde na borbi!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dr, 26. februar 2020 15:57) "


Ovo kaze jedan navijač zvezde posle ona dva penala za zvezdu u prvom delu prvenstva protiv indjije,ako ste zaboravili pogledajte snimke na youtube,šta reći.

Мали Радојица

pre 4 godine

ваљда ће изгубити па да их дотуче и Партизан! Тек онда ће правити Милоја од блата!

anti šajber

pre 4 godine

Nema ovde fudbala, teren horor, ovi biju koga stignu, nisu dobili ni jedan crveni…
(Ivan, 26. februar 2020 15:29)

pa yes, kako i da pobedite bez penala ili crvenog

Caler

pre 4 godine

Kao Partizanovac kažem, i veliki poštovalac Stankovića.. Nakon izjave Stankovića, dali smo 130 odsto, i ako ovako budemo igrali u derbiju, ne plašim se.. DRUGAR EKIPA TI CEO MEČ 2 ŠUTA U OKVIR GOLA NIJE IMALA. Tako je to kada dovedeš neznalicu da vodi veliki klub.

bitno je

pre 4 godine

I tako,kamera zumira svecanu lozu,a tebi u tren postane sve jasno.
Koliko para uslo u klub? Ovo je tragikomedija..
Partizan dobija derbi dva razlike.

duledudule

pre 4 godine

82.minut. 1:1. 1-2, parice se uzimaju, samo ludi misli da nece doc dvojka
(misko ajkula, 26. februar 2020 15:41)
sednes mi na stojka...

nesa80

pre 4 godine

lepa uvertira pred derbi,ide remi pa poraz,partizan ce to lagano dobiti,izasao je lako na kraj sa onom boljom ekipom zvezde kad je marin igrao a ne sad.ove sezone svaki derbi ce dobiti partizan,na sredini terena ce ih pojesti,marakana ima ogroman teren sto odgovara ovoj ekipi partizana.jeste da partizan igra lose u nekim domacim utakmicama ali kad dodje evro utakmica ili derbi svi se angazuju i ukljuce motore maksimalno,kod zvezde je to suprotno,zivi bili pa videli bice velika razlika u kvalitetu ove dve ekipe

xxx

pre 4 godine

Kako ce mo vas k##### u derbiju pa niste svesni!
(s y l a, 26. februar 2020 16:06)

Prvo nauci pravopis balavce
(isprani mozgovi, 26. februar 2020 16:49). Javio se intelektualac.

Biću Slobodan

pre 4 godine

Ne brinite, sad će neki penal, crveni itd...samo polako...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 26. februar 2020 14:31)
Dal je realno da se navijači Partizana jave posle jučerašnje sramote?! Pa vas ne bi spaslo ni dva penala.

znalac

pre 4 godine

Crveni
6 minuta nadoknade
Jos samo penal i sve kompletirano
(PFC, 26. februar 2020

Ti imaš smelosti da se jsvljaš. Protiv TSC penal i deset minuta nadoknade

Lesser watch

pre 4 godine

Sudija slobodno sviraj neki faul za Inđiju ali ne kada već osvoje loptu nego kad je faul. Zvezdi sviraš svaki ljutit pogled a domaćinima ništa. Važno je da onaj indijanac maše ofsajd kad je igrač na svojoj polovini i to ispred njega. Da je obrnuto bio bi lom.

мнг

pre 4 godine

партизан је већ кикснуо, логично је да испроба деки и друге играче сад, какви су у оваким условима..не видим проблем неки баш...било би и глупо да не добију сви шансу да се покажу сад када се има велика предност..

neko

pre 4 godine

s y l a@ Igraci Zvezde, na bilo koje ubacivanje u sesnaesterac Indjije SVI POPADAJTE i mozda zbunite sudiju da SVIRA PENAL kao stoje to uradio proslo kolo.

s y l a

pre 4 godine

s y l a@ Igraci Zvezde, na bilo koje ubacivanje u sesnaesterac Indjije SVI POPADAJTE i mozda zbunite sudiju da SVIRA PENAL kao stoje to uradio proslo kolo.
(neko, 26. februar 2020 15:31)

Sta mumlas matere ti?

Gordon Bennett

pre 4 godine

I tako skromna i poštena Inđija umesto minimum 4 boda koje je zasluŸila u dvomeču sa Petokrakom ( a koja bi im značila u borbi za opstanak), uzima samo jedan..
(Zli Zo, 26. februar 2020 16:07)

A ti si se baš zabrinuo za Inđiju? Značila bi i Topoli tri boda, ali uzeše samo jedan...

xxx

pre 4 godine

. U nedelju ćeš plakati, pazi šta ti kažem !
(xxx, 26. februar 2020 16:27)

Evo, mukica opet oko plakanja
Pa zar ti nije dosta sto ti se ljudi smeju, nego bi ti jos ?!
(isprani mozgovi, 26. februar 2020 16:45). Bla, bla, truć...

ferdinand

pre 4 godine

Grobari, radni dan je i dalje je radno vreme, sta radite po komentarima za Zvezdinu utakmicu?
(Bice Kalemegdan, 26. februar 2020 15:36)

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?
(MOE, 26. februar 2020 15:52)

Posao ti je da čitaš komentare?

budimo realni

pre 4 godine

Moram priznati da mi se ovaj Stankovic veoma cudno ponasa. Da li cemo poslije Lalatovica dobiti jos jednog cirkuzanta pored aut linije?

isprani mozgovi

pre 4 godine

Stariji sam od tebe bar 10 godina, kao drugo greska pri kucanju komentara, a kao trece stoji ovo prvo u komentaru! Ahahahahah
(s y l a, 26. februar 2020 16:55)

Jos je tuznije ako si toliko star, a zavrsavas sa "hahahaha" . Pa to vise ni balavci ne pisu. Tuga

Optimus

pre 4 godine

Leba i igara daj narodu. Malo pred derbi da se digne tenzija,penal protiv Topole na 10 bodova, sad Indjija, da se izbalansira. Jesenas, dok je jos i bilo neke borbe za titulu, znamo kako je Zvezda pobedila ovu ekipu i da l bi svirao penal za Partizan u 90.min. Cirkus od fudbala.

ljubibrat

pre 4 godine

Setimo se utakmice iz prvog dela, penala na 20 metara i žongliranja Inđijinog golmana glavom u svom petercu kada je video da je đavo odneo šalu...

Koja

pre 4 godine

Kako sudija navlači za mezimicu milion faulova nepostojećih im svirao samo da ih priblizi golu nije ni čudo što pucaju petarde a Boga mi i šestice po evropi

dk

pre 4 godine

Borbena utakmica nema sta. Kartoni? pa koliko je samo bilo faulova ne na loptu nego na igraca, koliko su puta vukli za dres.... Indjija da bude srecna sto je samo jedan igrac dobio drugi zuti. Ali zasluzili su ovaj bod

isprani mozgovi

pre 4 godine

Sedamdeseti minut crveni za Indjiju,88.penal za Zvezdu.Ako promase,igra se 10 minuta nadonade ili dok Zvezda ne da gol.
(ne navijam za zvezdu ni partizan, 26. februar 2020 14:30)

Jos jedan koji je pomesao utakmice.
Lepo sam napisao. Ta utakmica,je od 18:00

lucky

pre 4 godine

Bez brige stubu Srbstva!
Samo Partizan I Indjija nisu zatvoreni. To je jos 9 bodova mogucih da se izgubi. Nije dovoljno da se izgubi titula!!!

znalac

pre 4 godine

Grobari se javljaju posle TSC-ai penala???
(aca, 26. februar 2020 15:42)
Pa ti hoćeš da kazeš da nije bio penal pobogu pa nije sviran na 18 metara kao za vas
(Koja, 26. februar 2020 16:05)

Nije na 18 na 20 metara
(s y l a, 26. februar 2020 16:

Nije na 20 već na 25 metara

ja

pre 4 godine

Samo 9 žutih i crveni za Inđiju.
(Niko nikad nigde u istoriji nije ovako guran, 26. februar 2020 16:05)

dobro su i prosli, mogli su sa 8. igraca da zavrse, cuti...

Robert

pre 4 godine

Samo Gavric prosao omladinsku skolu od 14te godine...Svi ostali dosli 2017/18...Toliko od to da igraci iz omladinske bice promovisani u prvom timu...

fancy

pre 4 godine

Meni ovo OK, da se ne poleti, da se ne misli da smo Liverpool, malo da se kalimo na bunkere i lose terene...bar smo cisto dali gol iz igre a ne kao neki od prosle nedelje..
Ruka ruci na zasluznom bodu za domacina (malo i kosmicke pravde za mec iz prvog dela prvenstva kad nam sudija pokloni drugi penal) i teraj dalje!

Pedja

pre 4 godine

Meni ne smeta ni los teren, ni vreme, ni kad protivnici ginu na terenu. Ali mi smeta kad neko igra pogibeljno. Indjija je tipicno seljacka ekipa. Seljacka nije uvreda za seljake vec za stil igre. To su ekipe koje igraju pogibeljno sa ciljem da sprece protivnika krljanjem, a nadjuci se da sudija nece kaznjavati sve. Posle prvog poluvremena su trebali da dobiju bar jos 3 zuta kartona. Onaj Vidic je momentalno zasluzio crveni karton za start sa ledja po nogama, bez ikakve namere da ide na loptu. I ako neka ekipa tako igra, onda ih treba kaznjavati adekvatno, pa kad ostanu bez par igraca, onda neka se zapitaju da li tako treba da igraju. Ovo me podseca otprilike kad je Macva u kupu izbacila Zvezdu pre 2-3 godine, gde su krljali nemilosrdno. Ako sudija ne sankcionise ovakvu igru, onda i Zvezda treba da odgovori cvrsto, istom merom.

Smorinjo

pre 4 godine

@moe. Jeste problem je što si na poslu i čitaš vesti i posle onda kukate kako ste slabo plaćeni kako nam je država ovakva onakva a sediš na poslu za kompjuterom i čitaš vesti.

4k4.Dex

pre 4 godine

Evo toliko komentara o sklanjalici sudhenju itd.... dodje mi drago kad igramo X zbog ovih pacenika majke mi sto moraju scoju bljuvotinu da pojedu.

Mare

pre 4 godine

Aj grobari, crveni karton, 6 minuta nadoknada, bla bla bla. Ako bi Inđija ovako igrala svaku utakmicu kao protiv Zvezde stigla bi do 3. Kola Lige Evrope, ali bi u 3. Kolu igrao drugi tim,9 žutih kartona čoveče, igraju lepo, bore se, ali igrali su malo više ragbi nego fudbal. A ovo je upravo ono što nam fali, nekoliko neizvesnijih utakmica, da bismo imali više ozbiljnijih provera pred Evropu.

Da se zna

pre 4 godine

Takve terene treba zabraniti,ne ispunjavaju standard ni za beton ligu,ako je loš teren utakmica treba da se igra na neutralnom stadionu
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Vasilije, 26. februar 2020 16:11) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Za tvoju informaciju, a iz prve ruke, teren je dobar i mnogo bolji nego kod vecine ostalih superligasa.

miško

pre 4 godine

Inđija je igrala kao onda Mačva u Šapcu. Udri iz sve snage pa šta bude. Faul nad Benom je za zatvor i dva crvena od jednom. 40 faulovs domaćih i samo jedan crveni karton. Zvezda potrošila prvo poluvreme, ja tebi, ti meni u noge ili unazad, što je omogućilo domaćinu da faulirao koliko hoće. Niko da iznese loptu Vulić izgubljen a trener zabranio Borjanu da degažira. Po ovakvom terenu igra mora da se preskače jer su naši fudbaleri ne naviknuti za razliku od domaćih. Ben i Nikolić bi da postignu gol a da ga ne pogode. Daljini ugao, daljini ugao, nisu Englezi ludi.

Delija

pre 4 godine

Realno za ovaj rezultat je Stanković kriv. Nema Zvezda ni snage ni znanja da sa kombinovanim timom bilo koga pobedi, pa ni Inđiju.Zvezda je u svemu samo prosečna i tako treba da se ponašaju, mogu sve da pobede ali i od svakog da izgube?

Sale

pre 4 godine

Bogu plakati kakav mi tim imamo nakon tri odlicne (pre svega finansijski) sezone u Evropi.
(Putujuci cirkus, 26. februar 2020 13:55)

Baš tako, neverovatno koliko smo se unazadili, ova ekipa je bar duplo lošija od one koja je igrala Ligu Evrope, na svakoj poziciji smo slabiji, nek nam je Bog u pomoći kad doju kvalifikacije.

Delija

pre 4 godine

Uzivo sa stadiona,Zvezda je ocajna stvarno ti da ne sutnes za 45min ljucki ga golu protiv Indjije jos sudija navlaci za nas..misu to neke krucijalne greske al je ocigledno...to su cinjenice da se za Zvezdu i Partizan(groblje) navlaci..samo sto smo mi posteni i priznamo a oni samo negiraju i izigravaju postenjacine

Delije Čikago

pre 4 godine

Mnogo loše, igrači Zvezde nisu taj kvalitet da sprovedu u delo ono što trener traži, a i naš fudbal nikada u istoriji nije bio gori, kao uostalom i stanje u državi...

devilhimself

pre 4 godine

Kapa dole dekiju što je prihvatio da vodi ovu ekipu zvezde sačinjenu od ocajnij i prosečnih igrača!!!
Otprilike je ovo realna slika mogućnosti ekipe. Ostaje EPSKO PITANJE zbog čega DUH KOJI LEBDI NAD MARAKANOM nije već u decembru oterao najlopovskiji i najnesposobniji dvojac bez kormilara ikada TERZU I MRKELU, koji su poslednja 3 prelazna roka doveli najmanje 20 uglavnom skupih i preskupih POJAČANJA od kojih su pogodili 2.5 igrača DEGENEK, MARIN I 1/2 BOAĆI!!! Sve ostalo brutalni promašaji,najveći ikada. Toliki su to promašaji, da nismo uspeli ni da ih POKLONIMO!!! AHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!
Naši klinci gavrić, njegos i nikolić su SUVI PROSEK najblaže rečeno, za svakog ko se iole razume u fudbal. Ok, u SPORTSKOM ŽURNALU su oni supertalenti za koje se španci i nemci otimaju za desetine miliona evra!!!Što sr mene tiče po srbiji takvih na šlepere ima...

krajisnik

pre 4 godine

Teren los ,pa ni igra ne može biti sjajna.
Drago mi je sto nisu svirali penal za Zvezdu.
Zuri kartoni opravdani.
Indjija krlja,pa sta ocekuju,nagradu?
Derbi ocekujem pravu i ofanzivnu Zvezdu sa Degenekom pozadi.
Pavkov je totalno van forme.
Treba nam brz napadač

Rajko

pre 4 godine

Tako je, niste vi te sreće. Vama se svira penal na 18 metara i šteluje slobodnjak u 97. minutu. U nedelju, za početak, da šutnete u okvir gola, pa posle razmišljaj o bodovima.
(Vojvoda Momčilo, 26. februar 2020 16:32) Jeste se osilili sa onim zadnjim derbijem gdje ste vi u drugom poluvreemenu sutnuli 2 puta a mi nijednom,rekao bi covjek da nije gledao da ste nas rasturili a nigdje veze!Ocajna postavka Milojevica,bunker zbog velike prednosti na tabeli,da imas imalo mozga skontao bi.Svaka ekipa koja je protiv vas igrala napadacki uzela vam je bodove,nadam se da je Stankovic toga svjestan!Stavi 4-3-3 ,primi dva,daj pet i zavrsi pricu!

slobinator

pre 4 godine

Bogu plakati kakav mi tim imamo nakon tri odlicne (pre svega finansijski) sezone u Evropi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Putujuci cirkus, 26. februar 2020 13:55)
potpuno se slažem.prodali su marina,a nisu se potrudili nikoga da dovedu.mogli su lepo da vrate kangu i krstičića.onog sanogu su doveli povređenog.levog beka nemamo,a ibanjez se više puta sam nudio.i ovo što imamo može se bolje ukomponovati.pankova opet i stanković drži na klupi.gajića takođe.čekamo jovičića umesto jovančića.o tih gromko najavljivanih mladih samo bih petrovića ubacivao.u napadu ben desno,pavkov kao centarfor,garsija levo.moglo bi se to uštimati,ali i ovaj stanković mi deluje kao anti-talenat

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ ПУТУЈУЋИ ЦИРКУС - Слажем се. Након толике зараде у Европи ми имамо овако лош тим, овако лоше играмо. Мислим да је Декију Звезда "одскочна даска" за даљу каријеру а Терзи и управи покриће код навијача са Декијем као великим именом нашег фудбала којег представљају као легенду Звезде а ја кажем да ДЕКИ НИЈЕ ЛЕГЕНДА ЗВЕЗДЕ, него је ДЕКИ ЛЕГЕНДА ЛАЦИА И ИНТЕРА! То кажем као неко ко воли Звезду одкад зна за себе. Европске квалификације ће показати прави квалитет Декија и његовог стручног штаба са овим играчима које он није доводио(Саного мање-више ако уопште и заигра). Европа је мјерило и то је то. Нема ту пуно филозофирања и приче. Видјећемо шта ће бити. 🙌

Pera Detlic

pre 4 godine

Ajmo Deki menjaj taktiku na poluvremenu u 8-2-0,igras bez klasicnog napadaca kao sto sam pisao posle cukarickog i vojvodine DEKI ODLAZI DEKI ODLAZI DEKI ODLAZI

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Сад увести и Павкова, Гарсиу и Дегенека а извести Петровића, Бена и Бабића који је превише спор и кривац је за гол.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Деки, како ћемо побиједити у дербију, јел размишљаш о томе, имаш ли какав план?!

gagi

pre 4 godine

Realno je iks. Nismo zasluzili pobedu. Ovo je bruka u 21 veku ovakav teren. Sudija posteno sudijo i ako je grobar. Ovi igraci Indjije su zasluzili jos iskljucenja, ak bolje sto nije razocarali bi se grobari. Gobelji svaka cast, najbolji. Rodic, Vukanovic, Vulic, Pavkov ocaj. Babic truba teska. Petrovic nema sta traziti u ozbiljnom fudbalu. Tanko je ovo za sledece kvalifikacije. Bez spica smo.

chox

pre 4 godine

Tako je, niste vi te sreće. Vama se svira penal na 18 metara i šteluje slobodnjak u 97. minutu. U nedelju, za početak, da šutnete u okvir gola, pa posle razmišljaj o bodovima.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Vojvoda Momčilo, 26. februar 2020 16:32)

# Link komentara Ti si pre Jabucilo nego vojvoda Momcilo

Zekonja Utegurovic

pre 4 godine

Čestitam igračima obe ekipe, ovakve utakmice nedostaju našem prvenstvu, ništa lepše od borbe dva podjednaka protivnika.

veverac

pre 4 godine

Grobari, radni dan je i dalje je radno vreme, sta radite po komentarima za Zvezdinu utakmicu?
(Bice Kalemegdan, 26. februar 2020 15:36)

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?
(MOE, 26. februar 2020 15:52)

Nije sve dok te šef ne vidi

Ben Hur

pre 4 godine

Nakon pobede na Cukarickim, gde je Cuka sama sebi dala golove nespretnom reakcijom odbrambenog igraca i kiksom golmana, Stankovic je prakticno od vecine medija stavljen u rang Murinja, Gvardiole, Zidana...sa pricama o "Dekijevoj Zvezdi", bilbordi po gradu da se Deki vratio...
Koliko je to bilo preterano pokazala je danasnja utakmica.
Zato smanjite dozivljaj, covek je trener pripravnik.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

@ МИХАЈЛО - Мајсторе, титула није упитна. Него је упитно како ћемо играти европске утакмице. Како ћемо се припремити кроз ову нашу јадну лигу. Јел сад капираш (капирате) поенту?

isprani mozgovi

pre 4 godine

Ne brinite, sad će neki penal, crveni itd...samo polako...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 26. februar 2020 14:31)

Pogresio si, ta utakmica je od 18:00

super8

pre 4 godine

biće penal za zvezdu...ili će dati gol iz ofsajda ili iz auta...uglavnom će se nastaviti davljenje fudbala u srbiji partizanom i zvezdom...

Mr. Bojangles

pre 4 godine

"Očekivano, Inđija ostaje sa igračem manje u završnici meča. Čermelj je neoprezno startovao u skok duelu i dobio drugi žuti karaton."

He, he, he... očekivano. Ovo trolovanje je u rangu onoga sa finala kupa u košarci.

isprani mozgovi

pre 4 godine

. U nedelju ćeš plakati, pazi šta ti kažem !
(xxx, 26. februar 2020 16:27)

Evo, mukica opet oko plakanja
Pa zar ti nije dosta sto ti se ljudi smeju, nego bi ti jos ?!

зуке

pre 4 godine

(Realista, 26. februar 2020 17:32
Друже, да знам ко си, тачно би отишли у кафану да залијемо твоје (и моје) мишљење. Код мене у друштву ме напњуваше због договорених гласова...
иначе сам звездаш....поздрав

Nebojsa

pre 4 godine

Da li je moguce da mi sa igracem vise preskacemo sredinu terena.
Ako Stankovic ne zna da ih nauci, da preko pas igre od noge do noge dodju do protivnickog sesnesterca onda neka nadju ko ce ih nauciti.
Meni danas C.Zvezda izgledala kao da su se prvi put skupili i dosli da odigraju utakmicu.
Neka nam je bog upomoc sa ovim Stankovicem i sa ovim decacima koje forsira, a neki su sklonjeni i neznamo ni zasto i zbog cega.
Ide derbi daj boze da ne izgubimo , a pobedi ne razmisljam.

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

Inđija e zaslužila ovaj bod...
Partizanovci, pa Vas nekoliko, toliko ste pene ispljuvali da do kažete da je ovo bila nameštaljka, ali evo vidite na "svu sreću " završilo se nerešeno, suđenje odlično....
Ovo je bila najslabija partija Zvezde, ali i ovakva bila je kud i kamo bolja nego što je Partizan pokazao protiv TSC-a, gde Vam je sudija poklonio bod.

zemunski kej

pre 4 godine

Odlicna utakmica ! Gledao sam drugo poluvreme i dinamican fudbal ,Zvezda je napadala i drugi gol je visio u vazduhu, Hvala bogu nije sviran neki bez veze penal koji upropasti dobar utisak. Nemoguce je da uvek pobedjujes a kad izadjes u Evropu slabo.

KaLuu

pre 4 godine

Za sve koji kukaju na crveni, kakav mesarski fudbal su prikazali igraci Indjije bar jos jedan crveni su zasluzili.. Doduse to je prikaz naseg fudbala, klasican mec gde manji klub iz jedne sanse u okvir gola postize gol (u prvom poluvremenu bukvalno je bio 1 sut 1 gol) kasnije su imali u drugom jos dve sanse Indjijci, Zvezda odigrala slab mec generalno ali makar moze da se pohvali da je iz izgradjene akcije dala gol a ne kao neki iz izmisljenog penala gde se saigraci medjusobno saplicu pa stizu i do tog jednog boda. Najiskrenije prikazanom igrom Zvezda i nije zasluzila pobedu, igraci Indjije prikazali su los fudbal ali pruzili svojih 200% mogucnosti i na tome im se mora skinuti kapa, iako su mogli da nam iskasape tim ali to je vec neka druga prica. Sve sem pobede u derbiju je nas poraz, NEMA VISE IZGOVORA!

slaviša šmigič

pre 4 godine

bože sačuvaj ovog babiča jednostavno mora ili milunovič ili degenek toliko nespretnosti babiča protiv vojvodine u kratkom vremenu a sad i protiv inđije uliva strašnu nesigurnost u zadnjoj liniji a borjan je trebao još izači,da skrati šansu za gol opet najbolji dvojac Ben i Gobeljič nemogu ni zamisliti šta bi bilo,da je otišao ben jer jedini daje golove čekamo od špiceva dal če više neko,da proradi bez Boačija ali kao,da stagniraju iako pavkov i nema pravih lopti on obično sam sebi središansu jer niko nezna poslati centaršut a imamo igrače za takvu vrstu golova.sem gobelje svi šalju plasirane balone umesto,da bude lopta brza kad ide u 16.metara.

Mane

pre 4 godine

Sramota sta je nas fudbal docekao:da nam derbi igraju ovakvi fudbaleri a nekad je to bilo za velicine o koje se cela evropa otimala.sad ni prenos na tv-u.vecina ne gleda jer je to obicno dva sata jada I bede.

Dejan

pre 4 godine

E moj Deki zar nisi gledao prošlogodišnju utakmicu sa Indjijom kada smo zamalo izgubili i da ne menjaš dobitnu ekipu.Ali izgleda da treba mnogo da učiš!

daks

pre 4 godine

Kako bez klasicne “devetke”. Mada Pavkov i nije trenutno u dobroj formi. Boacija muce povrede, tako da videcemo danas kako ce biti.

duledudule

pre 4 godine

Ne brinite, sad će neki penal, crveni itd...samo polako...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 26. februar
Vec su trebali da dobiju jedan direktan crveni , nego sta ti radis ovde idi sa svojim vodjama objasnjavaj igracima sta je sveti grb...

David

pre 4 godine

Ovo nije sok. Ovo je moralo da se desi... ova cela prica sa Dekijem je napumpana, svaki poznavalac fudbala zna da od ove ekipe bez pojacanja nema nista... Prodali nam pricu kao podmladjuje se ekipa ali ipak ciljamo Ligu Sampiona... ma hajde da se ne zezamo vise. Totalno neozbiljno i neambicijozno i veoma razocaravajuce ! Hteli da nam prodaju foru kao dinamican trener, Zvezdina legenda pa sada svi da skacemo od srece ? Shvatite, dosta nam je. Hocemo pojacanja , hocemo da igramo Evropu... sa prosecnim domacim igracima mozemo da igramo samo sa Indjijom jer kao sto znate svi kvalitetni su otisli tako da dosta je gluposti ili da se uozbilji klub ili neka ga prodaju.

Mare

pre 4 godine

Ne samo da Zvezda ima ocajan igracki tim, s obzirom na mnogo novca koji se slio u kasu u prethodne tri sezone, vec je i trener, amater. Kakav bre Stankovic, glumi Murinja i Kontea, shatro neka disciplina. Covek nema pojma i ako je bio nekada ime, to ne znaci da treba da se uci na Zvezdi. Ako je vec toliko bio u Italiji, zar nije red bio da se krene od Serije C, neka Venecija, Pro Patria, pa onda neki Bari, Kozenca iz serije B, pa onda tek mozda Torino, Fiorentina i slicno. Da je ovde pocinjao, Javor, pa Vosha, pa mozda za par godina Zvezda.

Pa da je to tako biti lako trener, to bi onda mogao svako. Ne svidja mi se ni malo ovo sto su uradili. Ekipa je ocajna, igracki, i sada jos imas debelog amatera na klupi.

s y l a

pre 4 godine

Grobari se javljaju posle TSC-ai penala???
(aca, 26. februar 2020 15:42)
Pa ti hoćeš da kazeš da nije bio penal pobogu pa nije sviran na 18 metara kao za vas
(Koja, 26. februar 2020 16:05)

Nije na 18 na 20 metara

Mile

pre 4 godine

Finansijskog izvestaja za proslu godinu NEMA. Pre neki dan je Terzic podneo izvestaj upravi i rekao da je sve OK. Nikakve cifre nisu spomenute. Proslogodisnji izvestaj je bio - 26miliona. Ove godine prodasmo i kupismo gomilu igraca o finansijama ni rec. Od UEFE, ulaznica, TV prava, Gasproma uslo oko 35 miliona. KOLIKI JE BRE DUG ZVEZDE? GDE SU PARE?

Gordon Bennett

pre 4 godine

"očekivano,Indjija ostaje sa igračem manje u 85.minutu" ahahahahaha Bravo!
(Pojedinci stvarno nemaju blama!, 26. februar 2020 15:51)
"Ocekivano, Indjija ostaje sa igracem manje u zavrsnici meca". Da, bas tako, ocekivano
(Kontras, 26. februar 2020 15:50)
Očekivano, Inđija ostaje sa igračem manje u završnici meča.
Hahahahahahahaha, bravo za b92
(Mikii, 26. februar 2020 15:49)
Auuuu indjija napravila do sad 40 faula pa posle kazu da partizan i zvezda unistavaju domaci fudbal hahaha
(P.p., 26. februar 2020 15:49)
"Očekivano, Inđija ostaje sa igračem manje u završnici meča.."Mislim da je ova rečenica sasvim dovoljna da opiše "kvalitete" Crvene zvezde..
(dnevna doza prosecnog Srbende, 26. februar 2020 15:49)

Jel neko gledao utakmicu?

e

pre 4 godine

Ne brinite, sad će neki penal, crveni itd...samo polako...
(Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 26. februar 2020 14:31)
ma da sve namestaju.Jesi video kako Partizan lepo bez penala pobedjuje...

Zahvaljujemo se na glasu.

ja

pre 4 godine

Aj grobari, crveni karton, 6 minuta nadoknada, bla bla bla. Ako bi Inđija ovako igrala svaku utakmicu kao protiv Zvezde stigla bi do 3. Kola Lige Evrope, ali bi u 3. Kolu igrao drugi tim,9 žutih kartona čoveče, igraju lepo, bore se, ali igrali su malo više ragbi nego fudbal. A ovo je upravo ono što nam fali, nekoliko neizvesnijih utakmica, da bismo imali više ozbiljnijih provera pred Evropu.
(Mare, 26. februar 2020 16:05)

Seti se Radnickog od prosle godine. Drugi tim prvenstva a nije mogao jedne Estonce da prodje. Naravno, kad igraju namestene utakmice u ping pong ligi.

Dag Kristi

pre 4 godine

Evo ja sam na poslu za kompjuterom, citam vesti, je l to problem?
(MOE, 26. februar 2020 15:52)

Naravno da je problem, jer primas platu za to, a verovatno jos i kukas da ti je mala plata...
(3+, 26. februar 2020 16:02)

Ajde i ja da se ubacim. Ja na poslu visim i na netu i gledam na kompu utakmice kada sam druga smena. Normu uvek ispunim, i u dokolici normalno da neću još da radim, već ubijam vreme sportom, komentarima, vestima...

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Ни најмање ме не брине титула јер превелика је ово предност поготово у нашој лиги. Него ме брине игра и незаинтересованост, ноншалантност неких играча. На крају сезоне ће опет неки играчи отићи и шта онда, зашто смо их уигравали?! Дал неко мисли о томе?! Затим се нови доведу и опет уигравање а времена мало до почетка квалификација. ВЕЛИКА НЕОЗБИЉНОСТ УПРАВЕ И СТРУЧНОГ ШТАБА! ТРЕБА НАМ НАПАДАЧ!

Najveći Zvezdaš lkad

pre 4 godine

@ NY
Poštovani prijatelju,
a kakav sam komentar trebao da napišem o prvom poluvremenu da bi dokazao TEBI ili bilo kome, da sam NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD.
To što je Zvezda očajno odigrala prvo poluvreme, a malo bolje drugo, ne znači da je manje volim, može da ispadne i u 4. rang ( kao npr. Glazgov Rendžers), a Ja ću vidiš sa istim žarom da navijam samo Zvezdu dok ne umrem,..... A i posle toga.
Pozdravljam Te.

Kakav bolid braćo mila

pre 4 godine

Mozda nece namestiti, ali ce im Indjija dati da pobede.
(s y l a, 26. februar 2020 13:40)

Ma sigurno...
Vidim pokrio si sve opcije. Znači, ako se desi da Zvezda pobedi ili je namešteno ili je protivnik pustio!
Ajde molim te posle tekme nam javi jeli namešteno ili pušteno, živo me interesuje!

Nikola

pre 4 godine

Start s ledja pravo na noge, nije imao covek namere da ide na loptu. I zuti karton,iako je zasluzeni crveni, ali sudija nije dao. I posle kukanje kako se protivnicima Zvezde daju crveni i sviraju penali. Pa kako posle ovakvih startova da im ne daju.

smesne price..

pre 4 godine

Iz keca u dvojku.... MILION %.... Ofsajd, penal, 97minut, crveni karton. Krivo mi je nas malog broja ljudi koji imaju još malo mozga u glavama. Isti su svi. I Par. i czv. Cela liga je ogrezla u nameštanju.
(made in Serbia, 26. februar 2020 14:57)

Ali vas mrzi da idete u kladionicu... Kao po obicaju...

komandant mark

pre 4 godine

Iz keca u dvojku.... MILION %.... Ofsajd, penal, 97minut, crveni karton. Krivo mi je nas malog broja ljudi koji imaju još malo mozga u glavama. Isti su svi. I Par. i czv. Cela liga je ogrezla u nameštanju.
(made in Serbia, 26. februar 2020 14:57)

Aj celu plata na prelaz onda

Arthas

pre 4 godine

Imamo budzet visestruko veci nego ostatak lige bez Partizana a ne mogu jednu polusansu da stvore protiv Indjije za poluvreme (ponovo). Zali boze bacenih para na ove debelo preplacene igrace

maki50

pre 4 godine

Alo bude jos 23 prekrsaja Indjije o kom fudbalu je rec?! Sta igra Vukanovic, a pogotovu Rodic, uvek kaska za svojim igracem! Sada tako stvari stoje!

NY

pre 4 godine

Ovo što je Zvezda pokazala u prvom poluvremenu, može se nazvati kao ANTIPROPAGANDA FUDBALSKE IGRE.
(Najveći Zvezdaš lkad, 26. februar 2020 15:03)

Jesi li sam sebe ubedio da si najveći Zvezdaš ikada? Nežaš ti pojma. Dve najveće navijačke legende su Mikica Madjar i Mile srbin. Ja sa Zvezdom celu Evropu i do Tokija i sebe ne smatram najvećim zvezdašem

Zapazanje

pre 4 godine

Vulic je odigrao ubedljivo najslabiju utakmicu od kada je u Zvezdi i opravdano je zamenjen ali mali Gavric je jedini nesto pokusavao i zamenjen je,dok Bena ima samo kad treba da se uhvati da izvede slobodnjak ili korner a ostao u igri.Garsija nije za ovakav teren i za ovu ulogu,bolje Simic da je usao..Rodic ovo sto igra,nikako nije fudbal a ni Babic nista ne pokazuje.

Sale

pre 4 godine

U zadnje 4 godine gori vezni red nismo imali, Petrović, Vulić i Jovančić, to se ne zna ko je gori, neverovarno je koliko su puta samo vratili loptu u nazad, koliko puta protivnički igrać pridje Petroviću s’ ledja i uzme mu loptu, ovi igrači Krstičiću, Donaldu i Kangi ne bi mogli ni kopačke da čiste.

zozon

pre 4 godine

Ne razumem kad neki kažu da je sramota igrati nerešeno sa Indjijom. Time se ponižava ekipa koja je dobrom igrom i velikom borbenošću osvojila bod.

Linglong

pre 4 godine

Meni su najveci utisak dresovi Indjije.Sponzor Adidas a dizajn dresova iz najnovije edicije 2020 koji ce koristiti i reprezentacije na EP koji za sponzora imaju adidas.Ko ne veruje neka upored font slova i brojeva kao i dizajn dresova Indjije sa najnovjim dresovim Spanije ili Nemacke.Kada bi zaista doterali te stadione,a klubovi se malo i vizuelno doterali sa dresovima,nasa liga bi zaista bila bar 50% lepsa za oko,a sigurno bi se i kvalitetniji fudbal zaigrao na sredjenim tepih terenima i pravom fudbalskom atmosferom na pravim stadionima.

Saša

pre 4 godine

Komentator ne razume da je ofsajd dosuđen napadaču Inđije, koji nije dotakao loptu ali je zasmetao igraču Zvezde da je preseče, a prethodno je bio u ofsajdu.

Oposum, divna životinjica

pre 4 godine

Realno očajni smo. I izgubićemo ovu utakmicu. Očigledno da je i Inđija tim koji nam može zadati veoma velikih problema. Jesenas nisu trebali da izgube od nas na našem stadionu kada smo nepostojećim penalom došli do pobede, evo i danas na svom terenu bolji su od nas, zasluženo vode i dobiće nas. Na najniže grane su pali Zvezda i Partizan u poslednjih nekoliko sezona, naročito u ovoj, naročito sada u 2020. godini, pogledajte te očajne partije Zvezde i Partizana i u domaćem prvenstvu i sve će vam biti jasno. Organizacija nikakva, pojačanja nikakva, pare od LŠ i LE se troše nenamenski, ne ulaže se u budućnost klubova na pravi način i sve to polako polako postaje veoma nižerazredno. A vi samo nastavite da se prepucavate, ne shvatate da smo u čabru velikom i mi i vi i celi srpski fudbal.

Loooka10

pre 4 godine

Kao navijač Zvezde mogu samo da kažem da je ovo tužno, ovo što Zvezda igra ima u svakoj okružnoj ligi u Srbiji.U klub je ušlo više od 50 miliona evra za ove tri godine, a nama igraju ovi limitirani trkači bez ikakvog umeća sa loptom.

majku nemoj da mi diras

pre 4 godine

Dragan@samo da te podsetim tu Indjiju, ako pratis ovu bednu ligu su pokrali u prvom delu za bar 10-12 bodova.. Pa ti sad vidi kakav je to fudbal i zasto je sramota izgubiti bod od njih..

Vasilije

pre 4 godine

Takve terene treba zabraniti,ne ispunjavaju standard ni za beton ligu,ako je loš teren utakmica treba da se igra na neutralnom stadionu

slaviša šmigič

pre 4 godine

Ko god igra sa babičem u paru razvije strah ista priča bi bila da je bio degenek mada i užasno ispucavanje Borjana ja neznam šta on dokazuje ovim ispucavanjima ali nismo imali igrače za igru po zemlji pozadi.Desi se ali prvi gol isklučivi krivci borjan i pankov uz babiča kome svi beže,razumem ja neravan teren užasni problemi tokom primanja lopte svih igrača babič nezna udarati loptu prvo glavom loše onda nogom još gore a sam samcat ispred gola onako traljavo njemu treba izgleda pola sata,da se namesti da nogom gurne u prazan gol loptu a mogao je mnogo jače od onoga koliko se on spremao svako drugi bi je več ugurao u gol kud češ bolju loptu od onoga babiču na čelo

Na celom svetu samo Crvena zvezda

pre 4 godine

Osim rezultata u prva 2 kola igra ništa posebno. Nakon pola sata igre u Inđiji utisak je još gori. Osim prividne inicijative jako loše. Kriminalni potezi i dok ovo pišem primamo gol.. Baš loše.

Terza madjija

pre 4 godine

Bogu plakati kakav mi tim imamo nakon tri odlicne (pre svega finansijski) sezone u Evropi.
(Putujuci cirkus, 26. februar 2020 13:55)

Baš tako, neverovatno koliko smo se unazadili, ova ekipa je bar duplo lošija od one koja je igrala Ligu Evrope, na svakoj poziciji smo slabiji, nek nam je Bog u pomoći kad doju kvalifikacije.
(Sale, 26. februar 2020 14:32)

Ma sta se brinete dovodim na leto jos kog La Paru, Garsiju, Tomanea, Ivanica, Simketa pa ce da meljemo

majstor

pre 4 godine

.... vas fudbal, sreda je pijačni dan a seljaci ne mogu ni ući ni izaći, radnici iz industrijske zone idu kilometrima okolo na posao, policije više nego nemaca u vreme okupacije, želim inđiji brzo ispadanje pa da živimo kao ljudi

OtacMakarije

pre 4 godine

Uzivo sa stadiona,Zvezda je ocajna stvarno ti da ne sutnes za 45min ljucki ga golu protiv Indjije jos sudija navlaci za nas..misu to neke krucijalne greske al je ocigledno...to su cinjenice da se za Zvezdu i Partizan(groblje) navlaci..samo sto smo mi posteni i priznamo a oni samo negiraju i izigravaju postenjacine
(Delija, 26. februar 2020 15:00)

Dao sam ti + zbog ovog "ljucki"?

duledudule

pre 4 godine

Ma ovo je ok ne moze uvek da se pobedjuje.Ali prica o mladim igracima , uzas...Koliko ste love uzeli rodjaci , pa mi iz godine u godinu slabiji tim..Kad se setim onog sa Vieirom , Kataiem , Donaldom , Le Talekom , Kangom , pa posle ovi sto su izvukli LS itd itd..A ti pricas o podmladjivanju..Pa ispascemo u drugom kolu kvalifikacija odmah..Bitno je da ima da se posoli navijacima da se ne proziva kovrdzavi zbog sedenja sa ovim drugim vodjama , bitno je da se ima za nove dzipove i tako to...koje bagrustije sede po upravama nasih klubova pa to je sprdnja

goblin

pre 4 godine

Lepo čovek napisao("@Putujuci cirkus"),nakon proleća u evropi(posle LE) i dve LS Zvezda trenutno ima ovaj očajan tim...Ovaj tim koji trenutno ima Stanković bio bi pregazen od onog Krasnodara,Salcburga,Jang Bojsa...A novac koji je ušao u klub??? Samo prihodi od Uefe,ko zna gde je to završilo??? Petrović i Vulić budućnost Zvezdinog veznog reda? Super,videli smo ih u evropi koliko su nemoćni.Babić? Dokle više? Gobeljic,Simić,Vukanovic i slični mogu da igraju samo ovu našu smešnu ligu.Treba dati šansu Nikoliću i Gavriću ali ovo ostalo sačuvaj bože.Ove pašnjake na kojima se igra "super liga" tipa Senta,Inđija i slične oranice ne treba ni komentarisati.