1. Izuzetna sportiskinja,sa time se slazem.Ogroman broj ceskih navijaca ima,posto je njihova najbolja skijasica svih vremena.To se moglo videti i na ovoj trci u Kranjskoj gori.U slalomu se priblizila Sifrin,licno smatram jer je Sifrin odlucila da vozi svih 5 disciplina u skijanju,sto je izuzetno retko,mislim cak i da nije vidjeno da se beleze podjednaki uspesi u svim disciplinama.Naravno da ce slalom da trpi zbog razlicitog tipa treninga kao i rasipanja fokusa na sve discipline.Od svih skijasica u svetskom kupu najmanje mi je draga Vlhova samo zbog njenog ledenog izraza lica na kome nikada nema iskrenog radovanja zbog pobede kao i kada je druga ili neko mesto iza nepozdravljanja publike i brzog odlaska odatle.Tako da epitet divne devojke u odnosu na koleginice po meni ne zasluzuje.
  (Ljube, 18. februar 2020 21:55)

  # Link komentara

 2. Nikad nije bilo neizvesno osim ove sezone iz poznatog razloga. Ona je odlična skijašica ali ne može da pridje Sifrin.
   (SP, 17. februar 2020 10:22)

  # Link komentara

 3. Izuzetna sportiskinja, divna devojka, izuzetno prijatnog prirodnog izgleda. Draza mi je od Sifrin, ali ukupno veliko rivalstvo i uvek neizvesnost ko ce biti prvi.
  (Petar, 17. februar 2020 09:55)

  # Link komentara