Petak, 31.01.2020.

08:22

Šta bi Denver bez Jokića – srpski Ol-star režirao novu pobedu VIDEO

Denver Nagetsi savladali su Juta Džez 106:100 predvođeni Nikolom Jokićem.

Izvor: AK

Šta bi Denver bez Jokiæa – srpski Ol-star režirao novu pobedu VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

bradina

pre 4 godine

Nikola reziser pobede!Ali pratio ga Barton!?Jesam li ja gledao istu utakmicu dobro!? Zbog tih 18 poena da bude uz rame!!!!Tragedija svega je sto se NBA spustio na nivo statistike i ne veruje ocima!Da sam ja bio trener,a ocigledno nisam,tako bi Bartonu odrzao lekciju i ostavio do kraja na klupi!Covek je teski egomanijak,potrosac svega sto tim ostvari.Nepravda prema Kregu istinski junak i uz rame Jokicu,a veliki doprinos dali su Grant,Porter Jr a i ruki Dozier,od nerazumne i nelogicne igre Vili Bartona.Nije prvi put da se Denver odlepi strasnom serijom u 3/4 a onda upropasti sve i dovede u pitanje,dajuci loptu u ruke Bartonu,koji je drzi do iznemoglosti po sistemu "gledajte me divite mi se" ja cu da resim sve!Barton je igrac koji je za ovig preko 40 utakmica imao najvecu minutazu a prosek ubacenih koseva mu je ispod 30 posto!Mora ga se trejdovati pod hitno,unisti mi zivce svako vece!Aman,novi savetnice reprezentacije srbije, progledaj oladi ga malo vise.Svi discipllinovani traze Jokica a on na rukama prste da izbrojis koliko mu daje loptu,tacnije uvali mu vruc krompir 3-5 sekundi pre isteka napada!Ko mi ne veruje, nek obrati paznju na te detalje u igri Bartona i sve ce mu se otvoriti!Dovedite Holideja Jr iz NO Pelikansa,ili JJ Rodika,ma bilo kog ovome pokazite vrata,zauvek!

Pera

pre 4 godine

Gober ga je razbio!
@scholes
Pogledaj statistiku!
Ne, pogledj semafor!
Ne, ne, pogledaj tabelu!
Ne, ne, ne, pogledaj spisak povredjenih!

Kole

pre 4 godine

Znači mnogo kad imaš kreaciju sa pozicije 5, on prosto fura svoj fazon i ima nešto po čemu je prepoznatljiv u ligi. Nema takvog na svetu, jednostavno. Plus ima mekanu ruku.
Njemu fali neko ko je dobar s loptom da ga malo rastereti, ne bi imao toliko izgubljenih lopti.

Sasa

pre 4 godine

Ovde je Jokic nadigrao lako Gobera koji nema pojma da cuva nesto dalje od kosa. O vecoj udaljenosti da ne pricam. Slicno je i sa Bogdanovicem u duelu sa Jokicem, iako njih dvojica nisu pandan, ali, pomenuti je ostajao peotiv Jokica koji ga jeste lako nadmudrivao. Sada neka ostali kopiraju igru proriv Gobera i da budu makar polovicno usoesni bice dobro kada je krajnji rezultat u pitanju nesumnjivo.....

XXL

pre 4 godine

Ej bre, uspavani somborci dajte neki komentar. Mada vas je i letos mrzelo da se družite sa sada može se slobodno reći budućom legendom košarke ... svašta ... da vam zaigra večeras u sportskoj hali "Mostonga" ako bi se okupilo par desetaka somboraca na tribini ...

Frosty

pre 4 godine

@tata
Malo ga pretera.
Za razliku od Granta, Marej i Porter umeju da naprave poene sami od sebe.
Takodje Marej i Jokic se smatraju kao jedan od najboljih dvojaca u NBA bas zato sto se odlicno dopunjuju. Da gledaju jedan na drugog na taj nacin ne bi imali tako dobru hemiju na terenu.

Drtina

pre 4 godine

Trenutno je Jokić mnogo bolji trener nego što će Đorđević ikada biti . Treba da ga zadržimo u košarci i posle igračke karijere.

sasha

pre 4 godine

Komentator na TNT govori u poslednjem minutu meča: "Jokić je definisao pojam superstar ograć"!!! Ponos za svakog Srbina. U intervjuu posle utakmice Jokić izjavljuje: "Krejg je naročito dobro odigrao"!Koji skroman lik!!

Aleks

pre 4 godine

Čekaj,čekaj,kako ono neki dr mr,Melburnzi i ostali demagozi rekoše...ne ume Jokić protiv Gobera,KAT,Embida i ostalih top centara.Pa pomeo ih je sve,pa još onako "mlitav"!
(Penny Hardaway, 31. januar 2020 09:49)

On uvjek igra odlično protiv njih. Njega zeza pasivnost protiv slabijih protivnika.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kentaur, 31. januar 2020 10:12)

Odlično zapažanje! U prvom periodu kada sam počela da pratim njegovu igru, Jokić mi je delovao kao izuzetno pasivan i neambiciozan tip. Kako sam se samo prevarila! On uvek upali motore posle nekih prozivanja i pljuvačina na početku sezone da "nije na nivou", uvek doda gas kada su mu sa druge strane Gober, KAT, Embiid, Dejvis... Vrlo je ambiciozan i stalo mu je da nadigra protivnike, problem je samo što ignoriše ove slabije protivnike i zato su oni nekada gubili.

Da se razumemo, težak je tip, verovatno bi me iznervirao za 10 minuta tim svojim pristupom. Ali ima on da grize narednih godina za prsten samo tako.

P.S. MPJ car!

Tuko Salamanka

pre 4 godine

Sreca pa ovako nesto moze da se izjavi samo na Domacem sajtu i prodje sa ovoliko pluseva "Najbolji evropski igrac ikada". A nije Dirku Novickom ni do kolena,ustvari sto se uopste pucate statistickim dostignucima i busate se u grudi obaranjem nekim rekordima kada to uopste nije bitno i evo Jokic je vec posle 3,4 sezone najbolji evropski igrac ikad! Pa Katastrofalna izjava. Samo se ti nadaj @dragan-borca koji zivis od partija Jokica i to ti je sve u zivotu,taj nadobudni Davis mu moze ubaciti 50 i lupiti 8 blokada kao od sale,ovaj mec je Juta izgubila zbog katastrofalnog Micela,naravno kad Denver izgubi a Marey ocajno sutira onda su izgubili zbog Mareya ali Juta to nije! To sto Jokic igra ovako u sistemu igre Denvera uopste ne mora da znaci da bi bio svugde dobar. Zato su tu i vasi izgovori o Bircevicu i Djordjevicu,verovatno su mu oni bili krivi kad promasuje otvorene suteve. A jos je jace sto je MVP nba lige Evropljanin.

laRS

pre 4 godine

јд123, 31. januar 2020 08:48)
Ko malo vise prati NBA zna da Embid prosto obozava Jokica i smatra ga za najboljeg ofanzivnog centra. Na proslom ALL STARU svaki igrac kad se predstavlja ima stavka heroj iz detinjstva, i kod svakoga uglavnom pise Jordan samo brat Embid stavio Nikola Jokic

NoName

pre 4 godine

Sinoc tri rezerve All Star timova na terenu (Jokic, Gober i Donovan) - Neuporedive uloge / kvalitet. 

Jokic pokidao, vodi ekipu bez tri startera. U zadnjoj cetvrtini preuzeo odgovornost i resio utakmicu serijom odlicnih poteza. Denver bez njega donji deo tabele. 
Donovan 3 i po cetvrtine bez poena.. daleko od lidera u bilo kom smislu posebno lidera tipa Jokic (inace, ne samo sinoc). 
Gober i ako odlican defanzivno u ekstremnoj meri zavisi od saigraca i njihovih proigravanja. Sve poene iz asistencija. 

I onda to porediti ili stavljati u istu ravan sa igracem koji 95% svojih poena sam kreira na milion nacina (nema ko da ga razigrava) + svojom kreacijom i IQom razigrava saigrace. Najbolji strelac, asistent i skakac jedne od najboljih ekipa NBA i to apsolutno nesebicnom, izrazito timskom igrom - nije starter? 

Ok, all star je nebitan ali u pogledu statusa u ligi i te kako jeste.  Moja poenta kada su starteri i njihova pomoc u pitanju - Kawhi ima Georga u ekipi, Davis ima Lebrona i obrnuto, Embiid ima Simonsa, Harden Westbrooka itd itd... Nikola u tom pogledu (vise zvezda u rosteru) sam nosi ekipu. 
Da ne spominjemo da igra svaku utakmicu dok se ostali ili povredjuju cesto (Embiid, Davis) ili propustaju utakmice (Kawhi npr). Logike bez. Pa zar je Denver toliko mali tim/trziste da se ovako cinjenice ignorisu? Treba da bude opet u uzem krugu MVP kandidata a kamoli da pocinje na AStaru..
(PeraŽdera, 31. januar 2020 09:28)

Kolorado iz kojeg dolazi Denver je država sa 5 miliona ljudi. Teksas iz kojeg dolazi Dončićev Dalas ima 30 miliona.

tata

pre 4 godine

"Ovo je stvarno fenomen. Jokić i klupa drugi na zapadu. Grant izrasta u glavnog igrača posle Jokića. MPJ će so plejofa da igra ko mator. Uskoro će ova klupa biti bolja od prvog tima."
(tocka, 31. januar 2020 08:48)

Svaka ti ka' u Njegoša...
Ova dvojica ulaze u startnu petorku i kad ostali ozdrave.
Grant odličan, siguran, pouzdan, atraktivan na obe strane. Što je bitno - skroman, tih i nenametljiv te kao takav ne doživljava Jokića kao konkurenciju (za razliku od Mareya).
MPJ - nebo je granica...
Sledeće godine Denver će biti na vrhuncu u koliko:
1. svi Jokića i dalje budu bez pogovora doživljavali kao jedinog i istinskog vođu pri tom ih čineći boljima
2. u koliko MPJ i Marey svojim eventualno buduće iskazanim egom ne pokvare TIMSKU HEMIJU !!!

Umesto "bucko i debeli..."
Malo više poštovanja !
Naš, momak, ima samo 24 godine i uspeo je da do sada napravi ono što niko pa ni u najluđim snovima nije sme ni da predpostavi.
Neka ga posluži zdravlje, za ostalo će se sam pobrinuti

Bravo dečko, ponosan sam kao da si mi sin
PS
Pozdrav za Marka S. koji mu svojom energijom daje dodatno samopouzdanje i energiju

KOKI

pre 4 godine

Protiv Gobera nije igrao dobro u proslosti. Sinoc mu je vrv bila najbolja partija protiv njega u zivotu
(Dragan, 31. januar 2020 11:31
Netacno, prosle sezone ga je u prvoj utakmici u gostima razbio, ima na yt navijac Jute koji komentarise svaku njihovu utakmicu prica kako je prvi put video da je neko nadigrao Gobera

22356

pre 4 godine

Igrač za poslednju četrvtinu, kad je najvažnije. Plus mislim da je dobio malo poštovanja kod sudija, pa će biti češće i na liniji bacanja kad dođe playoff

Stanislav

pre 4 godine

Kako da ga brani kad ne zna dal ce da šutne ili da ga pošalje po burek,dal ce da da ga prodje na foru ili da mu tutne ispod ruke...

kentaur

pre 4 godine

Čekaj,čekaj,kako ono neki dr mr,Melburnzi i ostali demagozi rekoše...ne ume Jokić protiv Gobera,KAT,Embida i ostalih top centara.Pa pomeo ih je sve,pa još onako "mlitav"!
(Penny Hardaway, 31. januar 2020 09:49)

On uvjek igra odlično protiv njih. Njega zeza pasivnost protiv slabijih protivnika.

Slobodan

pre 4 godine

Gledao sam poslednja dva minuta. Denver pet invalidskih penzija da podeli svojim igracima, Jokic im je i play i bek suter i centar i trener... od poslednjih 11p njegovih je 10 i najjace je sto odaje utisak sa je ba 50% mogucnosti, cekamo play off i da kosarkaski svet prica o njemu.

ins

pre 4 godine

Ali MPJ je zivotinja..decko je neverovatan atleta.Skokovi,te dugacke ruke prave razliku na terenu.Kada on skoci u napadu ili odbrani uvek vidis njegove ruke kako hvataju loptu.Grant?Maestralan dodatak Denveru..isti je atleta kao MPJ...A nas Jokara?Pogon na 4 tocka..bravo majstore!

steva

pre 4 godine

Ovo vam je primer kako je tesko u NBA igrati back-to-back utakmice . Juta igrala prvo polvreme , dok su jos imali svezine i snage ...pa onda sunovrat .
Bez Mitchll-a su igrali , covek prespavao mech . Bez obzira na sve to nesme se podceniti borbeni Denver koji je opet igrao bez 3 igraca iz prve postave i centra Plumlee-a koji menja Jokica . Denver je dobio veoma vaznu utakmicu sa plovnim timom ...
Juta na kraju za malo da ih uhvati zahvaljujuci Clarksonu koji je prolupao nacisto .
Malone bi morao da porazmisli o tome kako mu tim brani sut za 3 poena , nije prvi put da ih ubijaju sutom sa trojke .
I , na kraju utakmicu odlucio briljantni Jokic koji je u najvaznijim trenutcima ubacio sve poene ...10 on 10 Denver :))
Nikola malcice da pripazi na izgubljene lopte , u posledne vreme ih je prilican broj .
(i , nije bre lako igrati protiv Gobera , ni malo...zato svaka cast Nikola masjtore) .

Milan

pre 4 godine

Neki put mi se čini da mu Denver da neki juniorski pogon svoj (ne znam da li imaju) - on bi i sa klicima tim bio u borbi za play-off...
Da li vi možete da verujete svojim očima i da shvatite koliki je u stvari uticaj njegov na celu ekipu? Ja vam sada potpisujem da nijedan igrač u bilo kojoj ekipi na istoku ili zapadu ovoliko ne utiče na svoj tim. Ali bukvalno nijedan. U svakoj ih ima barem 2,3 koji vuku... U Denveru samo Jokara.
Pozdrav svima
(Glas razuma,

Baš je to Rade Zagorac izjavio u dokumentarcu od pre tri godine(ima na YT), dok su igrali u Megi jednom nedeljno 3 na 3, uvek je ekipa u kojoj je bio Jokić pobedjivala, a često bi imao dvojicu iz juniora pored sebe :)))

XXL

pre 4 godine

Imaju oni sreće što je Jokić somborac. Oni koji poznaju Ravangrad znaju da su somborci flegmatični i da vreme u Somboru ne igra bitnu ulogu (po onoj turističkoj dođite da se dosađujemo) ali da je momak temperamentan koji bi tek onda rezultat bio za Denver. Ne bi bio ispod 200 koševa ... svaka mu čast ..., a da li će se Sombor odužiti sada već dvoma legendama košarke videćemo. Dakle u Somboru ima vremena na pretek pa će možda jednog dana Ravangrad da se oduži legendarnoj levici Žućku Radivoju Koraću no do tada ... uživajmo u igri Jokića ...

PeraŽdera

pre 4 godine

Sinoc tri rezerve All Star timova na terenu (Jokic, Gober i Donovan) - Neuporedive uloge / kvalitet.

Jokic pokidao, vodi ekipu bez tri startera. U zadnjoj cetvrtini preuzeo odgovornost i resio utakmicu serijom odlicnih poteza. Denver bez njega donji deo tabele.
Donovan 3 i po cetvrtine bez poena.. daleko od lidera u bilo kom smislu posebno lidera tipa Jokic (inace, ne samo sinoc).
Gober i ako odlican defanzivno u ekstremnoj meri zavisi od saigraca i njihovih proigravanja. Sve poene iz asistencija.

I onda to porediti ili stavljati u istu ravan sa igracem koji 95% svojih poena sam kreira na milion nacina (nema ko da ga razigrava) + svojom kreacijom i IQom razigrava saigrace. Najbolji strelac, asistent i skakac jedne od najboljih ekipa NBA i to apsolutno nesebicnom, izrazito timskom igrom - nije starter?

Ok, all star je nebitan ali u pogledu statusa u ligi i te kako jeste.  Moja poenta kada su starteri i njihova pomoc u pitanju - Kawhi ima Georga u ekipi, Davis ima Lebrona i obrnuto, Embiid ima Simonsa, Harden Westbrooka itd itd... Nikola u tom pogledu (vise zvezda u rosteru) sam nosi ekipu.
Da ne spominjemo da igra svaku utakmicu dok se ostali ili povredjuju cesto (Embiid, Davis) ili propustaju utakmice (Kawhi npr). Logike bez. Pa zar je Denver toliko mali tim/trziste da se ovako cinjenice ignorisu? Treba da bude opet u uzem krugu MVP kandidata a kamoli da pocinje na AStaru..

Kikujiro

pre 4 godine

Nahvališe ga i trener i novinari za igru u odbrani, da kako sezona odmiče sve je bolji i bolji, mnogo su preterali u tom hvaljenju, inače u poslednjih 7 utakmica imao je 14 ukradenih lopti. Kakvu reputaciju Jokić ima to je toliko neverovatna informacija da se mora tri puta proveriti.

rale

pre 4 godine

Dragi Nikola,

pokazao si zasto si daleko ispred Gobera. Cestitam na all-star izboru. Realno si zasluzio da budes i ispred Dejvisa.

Pozdrav iz Srbije, Zemun

Back in Black

pre 4 godine

Posle one pobede Jute gde je Gober bio heroj onom blokadom, bilo je tu svakakvih komentara.I ja sam napisao da ce Jokara protiv njega da ima minimum 25 poena i jos jedno 20 kroz asistencije bogami napunise me minusima.

Penny Hardaway

pre 4 godine

Čekaj,čekaj,kako ono neki dr mr,Melburnzi i ostali demagozi rekoše...ne ume Jokić protiv Gobera,KAT,Embida i ostalih top centara.Pa pomeo ih je sve,pa još onako "mlitav"!

Dragan Feliks

pre 4 godine

Bitna pobeda protiv direktnog konkurenta za visoku poziciju. Nikola u prvom poluvremenu ne tako dobar, u trećoj četvrtini odličan, a onda su i rezervisti odradili vrhunski posao. I onda je onaj Klarkston poludeo ali fascinantni Jokić nije dozvolio preokret. Mislim da je Nikola ubedljivo najbolji klač igrač u celoj ligi, neverovatno je koliko puta je ove sezone donosio pobede Denveru. I. Kingsi su ih častili pobedom nad LAC. Plašio sam se ove serije (Nju Orleans, Hjuston, Memfis, Juta i Milvoki) ali guraju iznad očekivanja, samo je pitanje može li Jokić ovako još dugo, mada kako je,, lud,, ne bi me iznenadilo da može.

ins

pre 4 godine

Gobert,Embiid,KAT na aparatima! Jokic je bre institucija za njih..Bukvalno je tako,das Jokicu loptu za pobedu i za Denver nema zime...Protiv svo troje je Jokara bio clutch!!!Cestitke za all star Jokara!

Sima

pre 4 godine

Ljudi moji kakav je ovo igrač. Moguće da će mu samo prsten faliti u odnosu na Novickog. Poslednji potez uneo Gobera u koš.Majstor!!!

DukiNS

pre 4 godine

Vuče ih Nikola, što se i očekuje. Samo da popravi malo agilnost u odbrani, otud i mali broj skokova. Ali nema savršenih igrača, u top 3 centra je u bez toga. Nadam se da se povređeni igrači vraćaju uskoro i da će proraditi šut, pa se mogu nadati i finalu Zapada.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Evo odgovora za sve one otkud Jokara na ol staru već drugu godinu za redom.Kakva statistika protiv najkvalitetnijeg defanzivnog centra sveta....

Ružica iz Švajcarske

pre 4 godine

Bravo Nidžo, legendo! Kakav clutch igrač je postao! Mičel odlučio da procentom ispoštuje Kobija.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

Marko

pre 4 godine

Jokic je najbolji Evropski igrac ikada!!! Najkompletniji ofanŸivni centar ikada!!!!
Srbija treba da bude ponodna na vakva 2 genijalca Novaka Djokovica i Nikolu Jokica...

Mare

pre 4 godine

Probudio sam se, odgledao drugu četvrtinu, ugasio utakmicu i nastavio da spavam. Pojma nisu imali, promašivali su sve, Jokić se vucarao po terenu i usporavao igru.
Kako su od toga došli do pobede nije mi jasno...

Moljac

pre 4 godine

Komentatori TNT-a su neprekidno zvali Jokića superstarom, a u poslednjih nekoliko minuta hvalili njegov "tool set", "bag of tricks", "skill level", "super talent" i slično. U Americi ga priznaju. Kod nas ne, dok god je živ. Da bi te priznali, moraš da se upokojiš. Nadam se da će ovdašnji mrzitelji tuđeg uspeha konačno shvatiti koliko za naš zajednički imidž znače Jokić, Đoković i svi drugi uspešni naučnici, umetnici, pa i sportisti, zašto ne i sportisti.

Marko

pre 4 godine

Toliko o tome da ne zna da igra protiv Gobera, nadam se da je sada i taj mit razbijen.Biće Jokara sve bolji kako se sezona bude završavala.Takođe, mnogi zaboravljaju činjenicu da je ove sezone osetno više nego prošle lično rešavao neke tesne utakmice, preuzima više odgovornost na sebe.Kada sve postane rutina dolaziće sve češće i utakmice sa preko 30 poena.

KRUNSKA

pre 4 godine

...A na poluvremenu, Shack i Charles su se tako slatko nasr..i o Jokicu, kao nije to ol star nivo... a u drugom - bukvalno kosarkaska klinika u reziji Nikole, kao i Melouna!

Glas razuma

pre 4 godine

Ponavlja se ono o čemu pišem godinama, ali moram da se osvrnem još jednom da objasnim Jokićevu ulogu i realnu moć koju ima. Ako pogledate bez 4 standardna igrača, znači ne bez 1 ili 2 startera nosioca - nego bez 4, Jokić sa nekim (izvinite ne izrazu ali otprilike je tako) prosečnim ABA/evrokup igračima skoro sam pobedi JUTU direktnog konkurenta sa nekim od najboljih defanzivaca lige (Gober). Ja mislim da ima nekih likova koji prave analizu i uskoro će da izbace i ovaj podatak, koliki je njegov realni uticaj na ekipu... Neki put mi se čini da mu Denver da neki juniorski pogon svoj (ne znam da li imaju) - on bi i sa klicima tim bio u borbi za play-off...
Da li vi možete da verujete svojim očima i da shvatite koliki je u stvari uticaj njegov na celu ekipu? Ja vam sada potpisujem da nijedan igrač u bilo kojoj ekipi na istoku ili zapadu ovoliko ne utiče na svoj tim. Ali bukvalno nijedan. U svakoj ih ima barem 2,3 koji vuku... U Denveru samo Jokara.
Pozdrav svima

јд123

pre 4 godine

Коментатори ТНТ-а на крају утакмице рекоше отприлике ”то је суперстар, када загусти даш му лопту и он ће пронаћи право решење”.

Денвер одлично почео, саиграчи погађали за разлику од прошлих утакмица, тако да је Јокић за неколико минута сакупио пет асистенција. Онда Јута погађа тројке као луди и стижу и престижу Денвер. Највећа разлика је износила 11 поена. У 3. четвртини Денвер их стиже и престиже углавном због добре игре резервиста. Бартон је имао неколико важних поена. Али ме свеједно иервирао, јер чим га мало крене залијеће се у три играча и губи лопте. Мали Портер дао неколико важних поена и на крају 3. четвртине Дозијер на аистенцију Јокића постиже тројку уз звук сирене. Денвер отишао на +17, али Јута у последњој четвртини смањује разлику и долази до -3. Онда ступа Јокић на сцену и скоро сам даје кошеве и доноси победу. За разлику од утамкице против Мемфиса играли су пуно више у рекету.

Сада ће хејтери сигурно рећи како је имао мало скокова. Али њему је то свеједно, неколико пута му је Портер ”скинуо” скок, а он на крају утакмице у интервјуу похвали Крејга, који је одлично играо одбрану, могло би се рећи ”Родман за сиромашне” и Портера у вези скокова. Питали су га у вези ол-стара. Рече да се радује, поготово због свлачионице, где има прилику да упозна најбоље играче лиге. Када код играју против Филаделфије, Јокић ћаска са Ембидом, као да су стари другари. Питао сам се када и где су се спријатељили? Очигледно на прошлом ол-стар мечу, јер су играли у тиму Јаниса.

tocka

pre 4 godine

Ovo je stvarno fenomen. Jokić i klupa drugi na zapadu. Grant izrasta u glavnog igrača posle Jokića. MPJ će so plejofa da igra ko mator. Uskoro će ova klupa biti bolja od prvog tima.

Randy Marsh

pre 4 godine

Bravo Jokara, cepaj redom!

A molba za redakciju da ne objave vest o Sakramentu.
Plašim se za zdravlje hejtera - em su razbili Kliperse u sred LA, em je Bogdan šutirao preko 80%... neće ljudi to podneti...

Car Birdza

pre 4 godine

Čestitke Denveru i Jokiću !
Kao sto ranije rekoh 2 direktne utakmice sa Jutom za drugo mesto zapada.
Prva je dobijena. Klipersi (usled odmora vodecih zvezda tima ) kiksnuce jos koji put.
Juta ima tezi raspored u narednim utakmicama.
Denveru sledi sad 2 gostovanja na istoku. Nadam se ujutro protiv Milvokija da nece pasti energija tima. Verujem u Nikolu da ce opet povuci i malo vise skakati.
Bice vrlo zanimljivo .
Jokara samo jako !

Dragan-Borca

pre 4 godine

Ma za Nikolu nema zime. Ismejao je Barklijeve nebuloze. Bukvalno je u 10 dana razbio najbolje defanzivne centre u NBA. Cekam samo jos onoga nadobudnog Dejvisa da napuni. jNajbolje sto je moglo da im se desi su dugacki igraci koji znaju ko "mali" Porter i Grant.
Maloun odustao od experimenta Bartona na pleju, bezveze izgubise od Memfisa zbog te gluposti.
Mnogo su dobili sa Grantom i Porterom.
Par napada nerealna scena odjednom skacu lupaju blokade i MPJ i Grant i Kreg.
Dosta su sada duzi, bili su prilicno undersized. Od Milsapa sa 2.03 koji igra na 4, preko Bartona sa samo 198 koji igra na 3, pa i Geri Heris za beka sutera prilicno nizak. I plus od Jokica vislji skoro svi centri za par cm.
Sada su dobili dvojicu atletski mocnih igraca, koji em znaju da pogode, em sa dugim rukama u odbrani dosta pokriju.
Porter brutalan na skoku sa ogromnim rasponom ruku.
Kada se kompletiraju sve zavisi od Malouna kako ce to uklopiti za Plej Of.
Pa i ovaj Dozier mali talentovan i prilicno visok za pleja. Prvo se malo uplasio, posle jako dobar.
Fakticki na 3 pozicije su dobili atletski mocne mlade igrace koji znaju da igraju, sutiraju i imaju dosta duge ruke.
To im je najvise falilo. Posto je Jokic prilicno spor na odskoku, Milsap omatorio i sklon povredama, ovi mladici atletski mocni ih bas lepo popunise tamo gde su bili najtanji.

Glas razuma

pre 4 godine

Ponavlja se ono o čemu pišem godinama, ali moram da se osvrnem još jednom da objasnim Jokićevu ulogu i realnu moć koju ima. Ako pogledate bez 4 standardna igrača, znači ne bez 1 ili 2 startera nosioca - nego bez 4, Jokić sa nekim (izvinite ne izrazu ali otprilike je tako) prosečnim ABA/evrokup igračima skoro sam pobedi JUTU direktnog konkurenta sa nekim od najboljih defanzivaca lige (Gober). Ja mislim da ima nekih likova koji prave analizu i uskoro će da izbace i ovaj podatak, koliki je njegov realni uticaj na ekipu... Neki put mi se čini da mu Denver da neki juniorski pogon svoj (ne znam da li imaju) - on bi i sa klicima tim bio u borbi za play-off...
Da li vi možete da verujete svojim očima i da shvatite koliki je u stvari uticaj njegov na celu ekipu? Ja vam sada potpisujem da nijedan igrač u bilo kojoj ekipi na istoku ili zapadu ovoliko ne utiče na svoj tim. Ali bukvalno nijedan. U svakoj ih ima barem 2,3 koji vuku... U Denveru samo Jokara.
Pozdrav svima

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Evo odgovora za sve one otkud Jokara na ol staru već drugu godinu za redom.Kakva statistika protiv najkvalitetnijeg defanzivnog centra sveta....

tocka

pre 4 godine

Ovo je stvarno fenomen. Jokić i klupa drugi na zapadu. Grant izrasta u glavnog igrača posle Jokića. MPJ će so plejofa da igra ko mator. Uskoro će ova klupa biti bolja od prvog tima.

Moljac

pre 4 godine

Komentatori TNT-a su neprekidno zvali Jokića superstarom, a u poslednjih nekoliko minuta hvalili njegov "tool set", "bag of tricks", "skill level", "super talent" i slično. U Americi ga priznaju. Kod nas ne, dok god je živ. Da bi te priznali, moraš da se upokojiš. Nadam se da će ovdašnji mrzitelji tuđeg uspeha konačno shvatiti koliko za naš zajednički imidž znače Jokić, Đoković i svi drugi uspešni naučnici, umetnici, pa i sportisti, zašto ne i sportisti.

јд123

pre 4 godine

Коментатори ТНТ-а на крају утакмице рекоше отприлике ”то је суперстар, када загусти даш му лопту и он ће пронаћи право решење”.

Денвер одлично почео, саиграчи погађали за разлику од прошлих утакмица, тако да је Јокић за неколико минута сакупио пет асистенција. Онда Јута погађа тројке као луди и стижу и престижу Денвер. Највећа разлика је износила 11 поена. У 3. четвртини Денвер их стиже и престиже углавном због добре игре резервиста. Бартон је имао неколико важних поена. Али ме свеједно иервирао, јер чим га мало крене залијеће се у три играча и губи лопте. Мали Портер дао неколико важних поена и на крају 3. четвртине Дозијер на аистенцију Јокића постиже тројку уз звук сирене. Денвер отишао на +17, али Јута у последњој четвртини смањује разлику и долази до -3. Онда ступа Јокић на сцену и скоро сам даје кошеве и доноси победу. За разлику од утамкице против Мемфиса играли су пуно више у рекету.

Сада ће хејтери сигурно рећи како је имао мало скокова. Али њему је то свеједно, неколико пута му је Портер ”скинуо” скок, а он на крају утакмице у интервјуу похвали Крејга, који је одлично играо одбрану, могло би се рећи ”Родман за сиромашне” и Портера у вези скокова. Питали су га у вези ол-стара. Рече да се радује, поготово због свлачионице, где има прилику да упозна најбоље играче лиге. Када код играју против Филаделфије, Јокић ћаска са Ембидом, као да су стари другари. Питао сам се када и где су се спријатељили? Очигледно на прошлом ол-стар мечу, јер су играли у тиму Јаниса.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Ma za Nikolu nema zime. Ismejao je Barklijeve nebuloze. Bukvalno je u 10 dana razbio najbolje defanzivne centre u NBA. Cekam samo jos onoga nadobudnog Dejvisa da napuni. jNajbolje sto je moglo da im se desi su dugacki igraci koji znaju ko "mali" Porter i Grant.
Maloun odustao od experimenta Bartona na pleju, bezveze izgubise od Memfisa zbog te gluposti.
Mnogo su dobili sa Grantom i Porterom.
Par napada nerealna scena odjednom skacu lupaju blokade i MPJ i Grant i Kreg.
Dosta su sada duzi, bili su prilicno undersized. Od Milsapa sa 2.03 koji igra na 4, preko Bartona sa samo 198 koji igra na 3, pa i Geri Heris za beka sutera prilicno nizak. I plus od Jokica vislji skoro svi centri za par cm.
Sada su dobili dvojicu atletski mocnih igraca, koji em znaju da pogode, em sa dugim rukama u odbrani dosta pokriju.
Porter brutalan na skoku sa ogromnim rasponom ruku.
Kada se kompletiraju sve zavisi od Malouna kako ce to uklopiti za Plej Of.
Pa i ovaj Dozier mali talentovan i prilicno visok za pleja. Prvo se malo uplasio, posle jako dobar.
Fakticki na 3 pozicije su dobili atletski mocne mlade igrace koji znaju da igraju, sutiraju i imaju dosta duge ruke.
To im je najvise falilo. Posto je Jokic prilicno spor na odskoku, Milsap omatorio i sklon povredama, ovi mladici atletski mocni ih bas lepo popunise tamo gde su bili najtanji.

ins

pre 4 godine

Ali MPJ je zivotinja..decko je neverovatan atleta.Skokovi,te dugacke ruke prave razliku na terenu.Kada on skoci u napadu ili odbrani uvek vidis njegove ruke kako hvataju loptu.Grant?Maestralan dodatak Denveru..isti je atleta kao MPJ...A nas Jokara?Pogon na 4 tocka..bravo majstore!

Marko

pre 4 godine

Toliko o tome da ne zna da igra protiv Gobera, nadam se da je sada i taj mit razbijen.Biće Jokara sve bolji kako se sezona bude završavala.Takođe, mnogi zaboravljaju činjenicu da je ove sezone osetno više nego prošle lično rešavao neke tesne utakmice, preuzima više odgovornost na sebe.Kada sve postane rutina dolaziće sve češće i utakmice sa preko 30 poena.

Marko

pre 4 godine

Jokic je najbolji Evropski igrac ikada!!! Najkompletniji ofanŸivni centar ikada!!!!
Srbija treba da bude ponodna na vakva 2 genijalca Novaka Djokovica i Nikolu Jokica...

KRUNSKA

pre 4 godine

...A na poluvremenu, Shack i Charles su se tako slatko nasr..i o Jokicu, kao nije to ol star nivo... a u drugom - bukvalno kosarkaska klinika u reziji Nikole, kao i Melouna!

ins

pre 4 godine

Gobert,Embiid,KAT na aparatima! Jokic je bre institucija za njih..Bukvalno je tako,das Jokicu loptu za pobedu i za Denver nema zime...Protiv svo troje je Jokara bio clutch!!!Cestitke za all star Jokara!

Penny Hardaway

pre 4 godine

Čekaj,čekaj,kako ono neki dr mr,Melburnzi i ostali demagozi rekoše...ne ume Jokić protiv Gobera,KAT,Embida i ostalih top centara.Pa pomeo ih je sve,pa još onako "mlitav"!

PeraŽdera

pre 4 godine

Sinoc tri rezerve All Star timova na terenu (Jokic, Gober i Donovan) - Neuporedive uloge / kvalitet.

Jokic pokidao, vodi ekipu bez tri startera. U zadnjoj cetvrtini preuzeo odgovornost i resio utakmicu serijom odlicnih poteza. Denver bez njega donji deo tabele.
Donovan 3 i po cetvrtine bez poena.. daleko od lidera u bilo kom smislu posebno lidera tipa Jokic (inace, ne samo sinoc).
Gober i ako odlican defanzivno u ekstremnoj meri zavisi od saigraca i njihovih proigravanja. Sve poene iz asistencija.

I onda to porediti ili stavljati u istu ravan sa igracem koji 95% svojih poena sam kreira na milion nacina (nema ko da ga razigrava) + svojom kreacijom i IQom razigrava saigrace. Najbolji strelac, asistent i skakac jedne od najboljih ekipa NBA i to apsolutno nesebicnom, izrazito timskom igrom - nije starter?

Ok, all star je nebitan ali u pogledu statusa u ligi i te kako jeste.  Moja poenta kada su starteri i njihova pomoc u pitanju - Kawhi ima Georga u ekipi, Davis ima Lebrona i obrnuto, Embiid ima Simonsa, Harden Westbrooka itd itd... Nikola u tom pogledu (vise zvezda u rosteru) sam nosi ekipu.
Da ne spominjemo da igra svaku utakmicu dok se ostali ili povredjuju cesto (Embiid, Davis) ili propustaju utakmice (Kawhi npr). Logike bez. Pa zar je Denver toliko mali tim/trziste da se ovako cinjenice ignorisu? Treba da bude opet u uzem krugu MVP kandidata a kamoli da pocinje na AStaru..

Car Birdza

pre 4 godine

Čestitke Denveru i Jokiću !
Kao sto ranije rekoh 2 direktne utakmice sa Jutom za drugo mesto zapada.
Prva je dobijena. Klipersi (usled odmora vodecih zvezda tima ) kiksnuce jos koji put.
Juta ima tezi raspored u narednim utakmicama.
Denveru sledi sad 2 gostovanja na istoku. Nadam se ujutro protiv Milvokija da nece pasti energija tima. Verujem u Nikolu da ce opet povuci i malo vise skakati.
Bice vrlo zanimljivo .
Jokara samo jako !

Back in Black

pre 4 godine

Posle one pobede Jute gde je Gober bio heroj onom blokadom, bilo je tu svakakvih komentara.I ja sam napisao da ce Jokara protiv njega da ima minimum 25 poena i jos jedno 20 kroz asistencije bogami napunise me minusima.

Randy Marsh

pre 4 godine

Bravo Jokara, cepaj redom!

A molba za redakciju da ne objave vest o Sakramentu.
Plašim se za zdravlje hejtera - em su razbili Kliperse u sred LA, em je Bogdan šutirao preko 80%... neće ljudi to podneti...

XXL

pre 4 godine

Imaju oni sreće što je Jokić somborac. Oni koji poznaju Ravangrad znaju da su somborci flegmatični i da vreme u Somboru ne igra bitnu ulogu (po onoj turističkoj dođite da se dosađujemo) ali da je momak temperamentan koji bi tek onda rezultat bio za Denver. Ne bi bio ispod 200 koševa ... svaka mu čast ..., a da li će se Sombor odužiti sada već dvoma legendama košarke videćemo. Dakle u Somboru ima vremena na pretek pa će možda jednog dana Ravangrad da se oduži legendarnoj levici Žućku Radivoju Koraću no do tada ... uživajmo u igri Jokića ...

Ružica iz Švajcarske

pre 4 godine

Bravo Nidžo, legendo! Kakav clutch igrač je postao! Mičel odlučio da procentom ispoštuje Kobija.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

Milan

pre 4 godine

Neki put mi se čini da mu Denver da neki juniorski pogon svoj (ne znam da li imaju) - on bi i sa klicima tim bio u borbi za play-off...
Da li vi možete da verujete svojim očima i da shvatite koliki je u stvari uticaj njegov na celu ekipu? Ja vam sada potpisujem da nijedan igrač u bilo kojoj ekipi na istoku ili zapadu ovoliko ne utiče na svoj tim. Ali bukvalno nijedan. U svakoj ih ima barem 2,3 koji vuku... U Denveru samo Jokara.
Pozdrav svima
(Glas razuma,

Baš je to Rade Zagorac izjavio u dokumentarcu od pre tri godine(ima na YT), dok su igrali u Megi jednom nedeljno 3 na 3, uvek je ekipa u kojoj je bio Jokić pobedjivala, a često bi imao dvojicu iz juniora pored sebe :)))

Dragan Feliks

pre 4 godine

Bitna pobeda protiv direktnog konkurenta za visoku poziciju. Nikola u prvom poluvremenu ne tako dobar, u trećoj četvrtini odličan, a onda su i rezervisti odradili vrhunski posao. I onda je onaj Klarkston poludeo ali fascinantni Jokić nije dozvolio preokret. Mislim da je Nikola ubedljivo najbolji klač igrač u celoj ligi, neverovatno je koliko puta je ove sezone donosio pobede Denveru. I. Kingsi su ih častili pobedom nad LAC. Plašio sam se ove serije (Nju Orleans, Hjuston, Memfis, Juta i Milvoki) ali guraju iznad očekivanja, samo je pitanje može li Jokić ovako još dugo, mada kako je,, lud,, ne bi me iznenadilo da može.

Slobodan

pre 4 godine

Gledao sam poslednja dva minuta. Denver pet invalidskih penzija da podeli svojim igracima, Jokic im je i play i bek suter i centar i trener... od poslednjih 11p njegovih je 10 i najjace je sto odaje utisak sa je ba 50% mogucnosti, cekamo play off i da kosarkaski svet prica o njemu.

laRS

pre 4 godine

јд123, 31. januar 2020 08:48)
Ko malo vise prati NBA zna da Embid prosto obozava Jokica i smatra ga za najboljeg ofanzivnog centra. Na proslom ALL STARU svaki igrac kad se predstavlja ima stavka heroj iz detinjstva, i kod svakoga uglavnom pise Jordan samo brat Embid stavio Nikola Jokic

Stanislav

pre 4 godine

Kako da ga brani kad ne zna dal ce da šutne ili da ga pošalje po burek,dal ce da da ga prodje na foru ili da mu tutne ispod ruke...

sasha

pre 4 godine

Komentator na TNT govori u poslednjem minutu meča: "Jokić je definisao pojam superstar ograć"!!! Ponos za svakog Srbina. U intervjuu posle utakmice Jokić izjavljuje: "Krejg je naročito dobro odigrao"!Koji skroman lik!!

Sima

pre 4 godine

Ljudi moji kakav je ovo igrač. Moguće da će mu samo prsten faliti u odnosu na Novickog. Poslednji potez uneo Gobera u koš.Majstor!!!

22356

pre 4 godine

Igrač za poslednju četrvtinu, kad je najvažnije. Plus mislim da je dobio malo poštovanja kod sudija, pa će biti češće i na liniji bacanja kad dođe playoff

Drtina

pre 4 godine

Trenutno je Jokić mnogo bolji trener nego što će Đorđević ikada biti . Treba da ga zadržimo u košarci i posle igračke karijere.

Kikujiro

pre 4 godine

Nahvališe ga i trener i novinari za igru u odbrani, da kako sezona odmiče sve je bolji i bolji, mnogo su preterali u tom hvaljenju, inače u poslednjih 7 utakmica imao je 14 ukradenih lopti. Kakvu reputaciju Jokić ima to je toliko neverovatna informacija da se mora tri puta proveriti.

NoName

pre 4 godine

Sinoc tri rezerve All Star timova na terenu (Jokic, Gober i Donovan) - Neuporedive uloge / kvalitet. 

Jokic pokidao, vodi ekipu bez tri startera. U zadnjoj cetvrtini preuzeo odgovornost i resio utakmicu serijom odlicnih poteza. Denver bez njega donji deo tabele. 
Donovan 3 i po cetvrtine bez poena.. daleko od lidera u bilo kom smislu posebno lidera tipa Jokic (inace, ne samo sinoc). 
Gober i ako odlican defanzivno u ekstremnoj meri zavisi od saigraca i njihovih proigravanja. Sve poene iz asistencija. 

I onda to porediti ili stavljati u istu ravan sa igracem koji 95% svojih poena sam kreira na milion nacina (nema ko da ga razigrava) + svojom kreacijom i IQom razigrava saigrace. Najbolji strelac, asistent i skakac jedne od najboljih ekipa NBA i to apsolutno nesebicnom, izrazito timskom igrom - nije starter? 

Ok, all star je nebitan ali u pogledu statusa u ligi i te kako jeste.  Moja poenta kada su starteri i njihova pomoc u pitanju - Kawhi ima Georga u ekipi, Davis ima Lebrona i obrnuto, Embiid ima Simonsa, Harden Westbrooka itd itd... Nikola u tom pogledu (vise zvezda u rosteru) sam nosi ekipu. 
Da ne spominjemo da igra svaku utakmicu dok se ostali ili povredjuju cesto (Embiid, Davis) ili propustaju utakmice (Kawhi npr). Logike bez. Pa zar je Denver toliko mali tim/trziste da se ovako cinjenice ignorisu? Treba da bude opet u uzem krugu MVP kandidata a kamoli da pocinje na AStaru..
(PeraŽdera, 31. januar 2020 09:28)

Kolorado iz kojeg dolazi Denver je država sa 5 miliona ljudi. Teksas iz kojeg dolazi Dončićev Dalas ima 30 miliona.

rale

pre 4 godine

Dragi Nikola,

pokazao si zasto si daleko ispred Gobera. Cestitam na all-star izboru. Realno si zasluzio da budes i ispred Dejvisa.

Pozdrav iz Srbije, Zemun

kentaur

pre 4 godine

Čekaj,čekaj,kako ono neki dr mr,Melburnzi i ostali demagozi rekoše...ne ume Jokić protiv Gobera,KAT,Embida i ostalih top centara.Pa pomeo ih je sve,pa još onako "mlitav"!
(Penny Hardaway, 31. januar 2020 09:49)

On uvjek igra odlično protiv njih. Njega zeza pasivnost protiv slabijih protivnika.

KOKI

pre 4 godine

Protiv Gobera nije igrao dobro u proslosti. Sinoc mu je vrv bila najbolja partija protiv njega u zivotu
(Dragan, 31. januar 2020 11:31
Netacno, prosle sezone ga je u prvoj utakmici u gostima razbio, ima na yt navijac Jute koji komentarise svaku njihovu utakmicu prica kako je prvi put video da je neko nadigrao Gobera

tata

pre 4 godine

"Ovo je stvarno fenomen. Jokić i klupa drugi na zapadu. Grant izrasta u glavnog igrača posle Jokića. MPJ će so plejofa da igra ko mator. Uskoro će ova klupa biti bolja od prvog tima."
(tocka, 31. januar 2020 08:48)

Svaka ti ka' u Njegoša...
Ova dvojica ulaze u startnu petorku i kad ostali ozdrave.
Grant odličan, siguran, pouzdan, atraktivan na obe strane. Što je bitno - skroman, tih i nenametljiv te kao takav ne doživljava Jokića kao konkurenciju (za razliku od Mareya).
MPJ - nebo je granica...
Sledeće godine Denver će biti na vrhuncu u koliko:
1. svi Jokića i dalje budu bez pogovora doživljavali kao jedinog i istinskog vođu pri tom ih čineći boljima
2. u koliko MPJ i Marey svojim eventualno buduće iskazanim egom ne pokvare TIMSKU HEMIJU !!!

Umesto "bucko i debeli..."
Malo više poštovanja !
Naš, momak, ima samo 24 godine i uspeo je da do sada napravi ono što niko pa ni u najluđim snovima nije sme ni da predpostavi.
Neka ga posluži zdravlje, za ostalo će se sam pobrinuti

Bravo dečko, ponosan sam kao da si mi sin
PS
Pozdrav za Marka S. koji mu svojom energijom daje dodatno samopouzdanje i energiju

steva

pre 4 godine

Ovo vam je primer kako je tesko u NBA igrati back-to-back utakmice . Juta igrala prvo polvreme , dok su jos imali svezine i snage ...pa onda sunovrat .
Bez Mitchll-a su igrali , covek prespavao mech . Bez obzira na sve to nesme se podceniti borbeni Denver koji je opet igrao bez 3 igraca iz prve postave i centra Plumlee-a koji menja Jokica . Denver je dobio veoma vaznu utakmicu sa plovnim timom ...
Juta na kraju za malo da ih uhvati zahvaljujuci Clarksonu koji je prolupao nacisto .
Malone bi morao da porazmisli o tome kako mu tim brani sut za 3 poena , nije prvi put da ih ubijaju sutom sa trojke .
I , na kraju utakmicu odlucio briljantni Jokic koji je u najvaznijim trenutcima ubacio sve poene ...10 on 10 Denver :))
Nikola malcice da pripazi na izgubljene lopte , u posledne vreme ih je prilican broj .
(i , nije bre lako igrati protiv Gobera , ni malo...zato svaka cast Nikola masjtore) .

DukiNS

pre 4 godine

Vuče ih Nikola, što se i očekuje. Samo da popravi malo agilnost u odbrani, otud i mali broj skokova. Ali nema savršenih igrača, u top 3 centra je u bez toga. Nadam se da se povređeni igrači vraćaju uskoro i da će proraditi šut, pa se mogu nadati i finalu Zapada.

Aleks

pre 4 godine

Čekaj,čekaj,kako ono neki dr mr,Melburnzi i ostali demagozi rekoše...ne ume Jokić protiv Gobera,KAT,Embida i ostalih top centara.Pa pomeo ih je sve,pa još onako "mlitav"!
(Penny Hardaway, 31. januar 2020 09:49)

On uvjek igra odlično protiv njih. Njega zeza pasivnost protiv slabijih protivnika.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kentaur, 31. januar 2020 10:12)

Odlično zapažanje! U prvom periodu kada sam počela da pratim njegovu igru, Jokić mi je delovao kao izuzetno pasivan i neambiciozan tip. Kako sam se samo prevarila! On uvek upali motore posle nekih prozivanja i pljuvačina na početku sezone da "nije na nivou", uvek doda gas kada su mu sa druge strane Gober, KAT, Embiid, Dejvis... Vrlo je ambiciozan i stalo mu je da nadigra protivnike, problem je samo što ignoriše ove slabije protivnike i zato su oni nekada gubili.

Da se razumemo, težak je tip, verovatno bi me iznervirao za 10 minuta tim svojim pristupom. Ali ima on da grize narednih godina za prsten samo tako.

P.S. MPJ car!

XXL

pre 4 godine

Ej bre, uspavani somborci dajte neki komentar. Mada vas je i letos mrzelo da se družite sa sada može se slobodno reći budućom legendom košarke ... svašta ... da vam zaigra večeras u sportskoj hali "Mostonga" ako bi se okupilo par desetaka somboraca na tribini ...

Frosty

pre 4 godine

@tata
Malo ga pretera.
Za razliku od Granta, Marej i Porter umeju da naprave poene sami od sebe.
Takodje Marej i Jokic se smatraju kao jedan od najboljih dvojaca u NBA bas zato sto se odlicno dopunjuju. Da gledaju jedan na drugog na taj nacin ne bi imali tako dobru hemiju na terenu.

Pera

pre 4 godine

Gober ga je razbio!
@scholes
Pogledaj statistiku!
Ne, pogledj semafor!
Ne, ne, pogledaj tabelu!
Ne, ne, ne, pogledaj spisak povredjenih!

Kole

pre 4 godine

Znači mnogo kad imaš kreaciju sa pozicije 5, on prosto fura svoj fazon i ima nešto po čemu je prepoznatljiv u ligi. Nema takvog na svetu, jednostavno. Plus ima mekanu ruku.
Njemu fali neko ko je dobar s loptom da ga malo rastereti, ne bi imao toliko izgubljenih lopti.

Mare

pre 4 godine

Probudio sam se, odgledao drugu četvrtinu, ugasio utakmicu i nastavio da spavam. Pojma nisu imali, promašivali su sve, Jokić se vucarao po terenu i usporavao igru.
Kako su od toga došli do pobede nije mi jasno...

Sasa

pre 4 godine

Ovde je Jokic nadigrao lako Gobera koji nema pojma da cuva nesto dalje od kosa. O vecoj udaljenosti da ne pricam. Slicno je i sa Bogdanovicem u duelu sa Jokicem, iako njih dvojica nisu pandan, ali, pomenuti je ostajao peotiv Jokica koji ga jeste lako nadmudrivao. Sada neka ostali kopiraju igru proriv Gobera i da budu makar polovicno usoesni bice dobro kada je krajnji rezultat u pitanju nesumnjivo.....

Tuko Salamanka

pre 4 godine

Sreca pa ovako nesto moze da se izjavi samo na Domacem sajtu i prodje sa ovoliko pluseva "Najbolji evropski igrac ikada". A nije Dirku Novickom ni do kolena,ustvari sto se uopste pucate statistickim dostignucima i busate se u grudi obaranjem nekim rekordima kada to uopste nije bitno i evo Jokic je vec posle 3,4 sezone najbolji evropski igrac ikad! Pa Katastrofalna izjava. Samo se ti nadaj @dragan-borca koji zivis od partija Jokica i to ti je sve u zivotu,taj nadobudni Davis mu moze ubaciti 50 i lupiti 8 blokada kao od sale,ovaj mec je Juta izgubila zbog katastrofalnog Micela,naravno kad Denver izgubi a Marey ocajno sutira onda su izgubili zbog Mareya ali Juta to nije! To sto Jokic igra ovako u sistemu igre Denvera uopste ne mora da znaci da bi bio svugde dobar. Zato su tu i vasi izgovori o Bircevicu i Djordjevicu,verovatno su mu oni bili krivi kad promasuje otvorene suteve. A jos je jace sto je MVP nba lige Evropljanin.

bradina

pre 4 godine

Nikola reziser pobede!Ali pratio ga Barton!?Jesam li ja gledao istu utakmicu dobro!? Zbog tih 18 poena da bude uz rame!!!!Tragedija svega je sto se NBA spustio na nivo statistike i ne veruje ocima!Da sam ja bio trener,a ocigledno nisam,tako bi Bartonu odrzao lekciju i ostavio do kraja na klupi!Covek je teski egomanijak,potrosac svega sto tim ostvari.Nepravda prema Kregu istinski junak i uz rame Jokicu,a veliki doprinos dali su Grant,Porter Jr a i ruki Dozier,od nerazumne i nelogicne igre Vili Bartona.Nije prvi put da se Denver odlepi strasnom serijom u 3/4 a onda upropasti sve i dovede u pitanje,dajuci loptu u ruke Bartonu,koji je drzi do iznemoglosti po sistemu "gledajte me divite mi se" ja cu da resim sve!Barton je igrac koji je za ovig preko 40 utakmica imao najvecu minutazu a prosek ubacenih koseva mu je ispod 30 posto!Mora ga se trejdovati pod hitno,unisti mi zivce svako vece!Aman,novi savetnice reprezentacije srbije, progledaj oladi ga malo vise.Svi discipllinovani traze Jokica a on na rukama prste da izbrojis koliko mu daje loptu,tacnije uvali mu vruc krompir 3-5 sekundi pre isteka napada!Ko mi ne veruje, nek obrati paznju na te detalje u igri Bartona i sve ce mu se otvoriti!Dovedite Holideja Jr iz NO Pelikansa,ili JJ Rodika,ma bilo kog ovome pokazite vrata,zauvek!

Mare

pre 4 godine

Probudio sam se, odgledao drugu četvrtinu, ugasio utakmicu i nastavio da spavam. Pojma nisu imali, promašivali su sve, Jokić se vucarao po terenu i usporavao igru.
Kako su od toga došli do pobede nije mi jasno...

Tuko Salamanka

pre 4 godine

Sreca pa ovako nesto moze da se izjavi samo na Domacem sajtu i prodje sa ovoliko pluseva "Najbolji evropski igrac ikada". A nije Dirku Novickom ni do kolena,ustvari sto se uopste pucate statistickim dostignucima i busate se u grudi obaranjem nekim rekordima kada to uopste nije bitno i evo Jokic je vec posle 3,4 sezone najbolji evropski igrac ikad! Pa Katastrofalna izjava. Samo se ti nadaj @dragan-borca koji zivis od partija Jokica i to ti je sve u zivotu,taj nadobudni Davis mu moze ubaciti 50 i lupiti 8 blokada kao od sale,ovaj mec je Juta izgubila zbog katastrofalnog Micela,naravno kad Denver izgubi a Marey ocajno sutira onda su izgubili zbog Mareya ali Juta to nije! To sto Jokic igra ovako u sistemu igre Denvera uopste ne mora da znaci da bi bio svugde dobar. Zato su tu i vasi izgovori o Bircevicu i Djordjevicu,verovatno su mu oni bili krivi kad promasuje otvorene suteve. A jos je jace sto je MVP nba lige Evropljanin.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Evo odgovora za sve one otkud Jokara na ol staru već drugu godinu za redom.Kakva statistika protiv najkvalitetnijeg defanzivnog centra sveta....

Glas razuma

pre 4 godine

Ponavlja se ono o čemu pišem godinama, ali moram da se osvrnem još jednom da objasnim Jokićevu ulogu i realnu moć koju ima. Ako pogledate bez 4 standardna igrača, znači ne bez 1 ili 2 startera nosioca - nego bez 4, Jokić sa nekim (izvinite ne izrazu ali otprilike je tako) prosečnim ABA/evrokup igračima skoro sam pobedi JUTU direktnog konkurenta sa nekim od najboljih defanzivaca lige (Gober). Ja mislim da ima nekih likova koji prave analizu i uskoro će da izbace i ovaj podatak, koliki je njegov realni uticaj na ekipu... Neki put mi se čini da mu Denver da neki juniorski pogon svoj (ne znam da li imaju) - on bi i sa klicima tim bio u borbi za play-off...
Da li vi možete da verujete svojim očima i da shvatite koliki je u stvari uticaj njegov na celu ekipu? Ja vam sada potpisujem da nijedan igrač u bilo kojoj ekipi na istoku ili zapadu ovoliko ne utiče na svoj tim. Ali bukvalno nijedan. U svakoj ih ima barem 2,3 koji vuku... U Denveru samo Jokara.
Pozdrav svima

Ružica iz Švajcarske

pre 4 godine

Bravo Nidžo, legendo! Kakav clutch igrač je postao! Mičel odlučio da procentom ispoštuje Kobija.

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske.

Randy Marsh

pre 4 godine

Bravo Jokara, cepaj redom!

A molba za redakciju da ne objave vest o Sakramentu.
Plašim se za zdravlje hejtera - em su razbili Kliperse u sred LA, em je Bogdan šutirao preko 80%... neće ljudi to podneti...

Marko

pre 4 godine

Jokic je najbolji Evropski igrac ikada!!! Najkompletniji ofanŸivni centar ikada!!!!
Srbija treba da bude ponodna na vakva 2 genijalca Novaka Djokovica i Nikolu Jokica...

DukiNS

pre 4 godine

Vuče ih Nikola, što se i očekuje. Samo da popravi malo agilnost u odbrani, otud i mali broj skokova. Ali nema savršenih igrača, u top 3 centra je u bez toga. Nadam se da se povređeni igrači vraćaju uskoro i da će proraditi šut, pa se mogu nadati i finalu Zapada.

Moljac

pre 4 godine

Komentatori TNT-a su neprekidno zvali Jokića superstarom, a u poslednjih nekoliko minuta hvalili njegov "tool set", "bag of tricks", "skill level", "super talent" i slično. U Americi ga priznaju. Kod nas ne, dok god je živ. Da bi te priznali, moraš da se upokojiš. Nadam se da će ovdašnji mrzitelji tuđeg uspeha konačno shvatiti koliko za naš zajednički imidž znače Jokić, Đoković i svi drugi uspešni naučnici, umetnici, pa i sportisti, zašto ne i sportisti.

Car Birdza

pre 4 godine

Čestitke Denveru i Jokiću !
Kao sto ranije rekoh 2 direktne utakmice sa Jutom za drugo mesto zapada.
Prva je dobijena. Klipersi (usled odmora vodecih zvezda tima ) kiksnuce jos koji put.
Juta ima tezi raspored u narednim utakmicama.
Denveru sledi sad 2 gostovanja na istoku. Nadam se ujutro protiv Milvokija da nece pasti energija tima. Verujem u Nikolu da ce opet povuci i malo vise skakati.
Bice vrlo zanimljivo .
Jokara samo jako !

KRUNSKA

pre 4 godine

...A na poluvremenu, Shack i Charles su se tako slatko nasr..i o Jokicu, kao nije to ol star nivo... a u drugom - bukvalno kosarkaska klinika u reziji Nikole, kao i Melouna!

Dragan-Borca

pre 4 godine

Ma za Nikolu nema zime. Ismejao je Barklijeve nebuloze. Bukvalno je u 10 dana razbio najbolje defanzivne centre u NBA. Cekam samo jos onoga nadobudnog Dejvisa da napuni. jNajbolje sto je moglo da im se desi su dugacki igraci koji znaju ko "mali" Porter i Grant.
Maloun odustao od experimenta Bartona na pleju, bezveze izgubise od Memfisa zbog te gluposti.
Mnogo su dobili sa Grantom i Porterom.
Par napada nerealna scena odjednom skacu lupaju blokade i MPJ i Grant i Kreg.
Dosta su sada duzi, bili su prilicno undersized. Od Milsapa sa 2.03 koji igra na 4, preko Bartona sa samo 198 koji igra na 3, pa i Geri Heris za beka sutera prilicno nizak. I plus od Jokica vislji skoro svi centri za par cm.
Sada su dobili dvojicu atletski mocnih igraca, koji em znaju da pogode, em sa dugim rukama u odbrani dosta pokriju.
Porter brutalan na skoku sa ogromnim rasponom ruku.
Kada se kompletiraju sve zavisi od Malouna kako ce to uklopiti za Plej Of.
Pa i ovaj Dozier mali talentovan i prilicno visok za pleja. Prvo se malo uplasio, posle jako dobar.
Fakticki na 3 pozicije su dobili atletski mocne mlade igrace koji znaju da igraju, sutiraju i imaju dosta duge ruke.
To im je najvise falilo. Posto je Jokic prilicno spor na odskoku, Milsap omatorio i sklon povredama, ovi mladici atletski mocni ih bas lepo popunise tamo gde su bili najtanji.

јд123

pre 4 godine

Коментатори ТНТ-а на крају утакмице рекоше отприлике ”то је суперстар, када загусти даш му лопту и он ће пронаћи право решење”.

Денвер одлично почео, саиграчи погађали за разлику од прошлих утакмица, тако да је Јокић за неколико минута сакупио пет асистенција. Онда Јута погађа тројке као луди и стижу и престижу Денвер. Највећа разлика је износила 11 поена. У 3. четвртини Денвер их стиже и престиже углавном због добре игре резервиста. Бартон је имао неколико важних поена. Али ме свеједно иервирао, јер чим га мало крене залијеће се у три играча и губи лопте. Мали Портер дао неколико важних поена и на крају 3. четвртине Дозијер на аистенцију Јокића постиже тројку уз звук сирене. Денвер отишао на +17, али Јута у последњој четвртини смањује разлику и долази до -3. Онда ступа Јокић на сцену и скоро сам даје кошеве и доноси победу. За разлику од утамкице против Мемфиса играли су пуно више у рекету.

Сада ће хејтери сигурно рећи како је имао мало скокова. Али њему је то свеједно, неколико пута му је Портер ”скинуо” скок, а он на крају утакмице у интервјуу похвали Крејга, који је одлично играо одбрану, могло би се рећи ”Родман за сиромашне” и Портера у вези скокова. Питали су га у вези ол-стара. Рече да се радује, поготово због свлачионице, где има прилику да упозна најбоље играче лиге. Када код играју против Филаделфије, Јокић ћаска са Ембидом, као да су стари другари. Питао сам се када и где су се спријатељили? Очигледно на прошлом ол-стар мечу, јер су играли у тиму Јаниса.

Drtina

pre 4 godine

Trenutno je Jokić mnogo bolji trener nego što će Đorđević ikada biti . Treba da ga zadržimo u košarci i posle igračke karijere.

tocka

pre 4 godine

Ovo je stvarno fenomen. Jokić i klupa drugi na zapadu. Grant izrasta u glavnog igrača posle Jokića. MPJ će so plejofa da igra ko mator. Uskoro će ova klupa biti bolja od prvog tima.

ins

pre 4 godine

Gobert,Embiid,KAT na aparatima! Jokic je bre institucija za njih..Bukvalno je tako,das Jokicu loptu za pobedu i za Denver nema zime...Protiv svo troje je Jokara bio clutch!!!Cestitke za all star Jokara!

ins

pre 4 godine

Ali MPJ je zivotinja..decko je neverovatan atleta.Skokovi,te dugacke ruke prave razliku na terenu.Kada on skoci u napadu ili odbrani uvek vidis njegove ruke kako hvataju loptu.Grant?Maestralan dodatak Denveru..isti je atleta kao MPJ...A nas Jokara?Pogon na 4 tocka..bravo majstore!

laRS

pre 4 godine

јд123, 31. januar 2020 08:48)
Ko malo vise prati NBA zna da Embid prosto obozava Jokica i smatra ga za najboljeg ofanzivnog centra. Na proslom ALL STARU svaki igrac kad se predstavlja ima stavka heroj iz detinjstva, i kod svakoga uglavnom pise Jordan samo brat Embid stavio Nikola Jokic

XXL

pre 4 godine

Imaju oni sreće što je Jokić somborac. Oni koji poznaju Ravangrad znaju da su somborci flegmatični i da vreme u Somboru ne igra bitnu ulogu (po onoj turističkoj dođite da se dosađujemo) ali da je momak temperamentan koji bi tek onda rezultat bio za Denver. Ne bi bio ispod 200 koševa ... svaka mu čast ..., a da li će se Sombor odužiti sada već dvoma legendama košarke videćemo. Dakle u Somboru ima vremena na pretek pa će možda jednog dana Ravangrad da se oduži legendarnoj levici Žućku Radivoju Koraću no do tada ... uživajmo u igri Jokića ...

Penny Hardaway

pre 4 godine

Čekaj,čekaj,kako ono neki dr mr,Melburnzi i ostali demagozi rekoše...ne ume Jokić protiv Gobera,KAT,Embida i ostalih top centara.Pa pomeo ih je sve,pa još onako "mlitav"!

tata

pre 4 godine

"Ovo je stvarno fenomen. Jokić i klupa drugi na zapadu. Grant izrasta u glavnog igrača posle Jokića. MPJ će so plejofa da igra ko mator. Uskoro će ova klupa biti bolja od prvog tima."
(tocka, 31. januar 2020 08:48)

Svaka ti ka' u Njegoša...
Ova dvojica ulaze u startnu petorku i kad ostali ozdrave.
Grant odličan, siguran, pouzdan, atraktivan na obe strane. Što je bitno - skroman, tih i nenametljiv te kao takav ne doživljava Jokića kao konkurenciju (za razliku od Mareya).
MPJ - nebo je granica...
Sledeće godine Denver će biti na vrhuncu u koliko:
1. svi Jokića i dalje budu bez pogovora doživljavali kao jedinog i istinskog vođu pri tom ih čineći boljima
2. u koliko MPJ i Marey svojim eventualno buduće iskazanim egom ne pokvare TIMSKU HEMIJU !!!

Umesto "bucko i debeli..."
Malo više poštovanja !
Naš, momak, ima samo 24 godine i uspeo je da do sada napravi ono što niko pa ni u najluđim snovima nije sme ni da predpostavi.
Neka ga posluži zdravlje, za ostalo će se sam pobrinuti

Bravo dečko, ponosan sam kao da si mi sin
PS
Pozdrav za Marka S. koji mu svojom energijom daje dodatno samopouzdanje i energiju

Frosty

pre 4 godine

@tata
Malo ga pretera.
Za razliku od Granta, Marej i Porter umeju da naprave poene sami od sebe.
Takodje Marej i Jokic se smatraju kao jedan od najboljih dvojaca u NBA bas zato sto se odlicno dopunjuju. Da gledaju jedan na drugog na taj nacin ne bi imali tako dobru hemiju na terenu.

steva

pre 4 godine

Ovo vam je primer kako je tesko u NBA igrati back-to-back utakmice . Juta igrala prvo polvreme , dok su jos imali svezine i snage ...pa onda sunovrat .
Bez Mitchll-a su igrali , covek prespavao mech . Bez obzira na sve to nesme se podceniti borbeni Denver koji je opet igrao bez 3 igraca iz prve postave i centra Plumlee-a koji menja Jokica . Denver je dobio veoma vaznu utakmicu sa plovnim timom ...
Juta na kraju za malo da ih uhvati zahvaljujuci Clarksonu koji je prolupao nacisto .
Malone bi morao da porazmisli o tome kako mu tim brani sut za 3 poena , nije prvi put da ih ubijaju sutom sa trojke .
I , na kraju utakmicu odlucio briljantni Jokic koji je u najvaznijim trenutcima ubacio sve poene ...10 on 10 Denver :))
Nikola malcice da pripazi na izgubljene lopte , u posledne vreme ih je prilican broj .
(i , nije bre lako igrati protiv Gobera , ni malo...zato svaka cast Nikola masjtore) .

Back in Black

pre 4 godine

Posle one pobede Jute gde je Gober bio heroj onom blokadom, bilo je tu svakakvih komentara.I ja sam napisao da ce Jokara protiv njega da ima minimum 25 poena i jos jedno 20 kroz asistencije bogami napunise me minusima.

Stanislav

pre 4 godine

Kako da ga brani kad ne zna dal ce da šutne ili da ga pošalje po burek,dal ce da da ga prodje na foru ili da mu tutne ispod ruke...

Sima

pre 4 godine

Ljudi moji kakav je ovo igrač. Moguće da će mu samo prsten faliti u odnosu na Novickog. Poslednji potez uneo Gobera u koš.Majstor!!!

rale

pre 4 godine

Dragi Nikola,

pokazao si zasto si daleko ispred Gobera. Cestitam na all-star izboru. Realno si zasluzio da budes i ispred Dejvisa.

Pozdrav iz Srbije, Zemun

Kikujiro

pre 4 godine

Nahvališe ga i trener i novinari za igru u odbrani, da kako sezona odmiče sve je bolji i bolji, mnogo su preterali u tom hvaljenju, inače u poslednjih 7 utakmica imao je 14 ukradenih lopti. Kakvu reputaciju Jokić ima to je toliko neverovatna informacija da se mora tri puta proveriti.

Dragan Feliks

pre 4 godine

Bitna pobeda protiv direktnog konkurenta za visoku poziciju. Nikola u prvom poluvremenu ne tako dobar, u trećoj četvrtini odličan, a onda su i rezervisti odradili vrhunski posao. I onda je onaj Klarkston poludeo ali fascinantni Jokić nije dozvolio preokret. Mislim da je Nikola ubedljivo najbolji klač igrač u celoj ligi, neverovatno je koliko puta je ove sezone donosio pobede Denveru. I. Kingsi su ih častili pobedom nad LAC. Plašio sam se ove serije (Nju Orleans, Hjuston, Memfis, Juta i Milvoki) ali guraju iznad očekivanja, samo je pitanje može li Jokić ovako još dugo, mada kako je,, lud,, ne bi me iznenadilo da može.

PeraŽdera

pre 4 godine

Sinoc tri rezerve All Star timova na terenu (Jokic, Gober i Donovan) - Neuporedive uloge / kvalitet.

Jokic pokidao, vodi ekipu bez tri startera. U zadnjoj cetvrtini preuzeo odgovornost i resio utakmicu serijom odlicnih poteza. Denver bez njega donji deo tabele.
Donovan 3 i po cetvrtine bez poena.. daleko od lidera u bilo kom smislu posebno lidera tipa Jokic (inace, ne samo sinoc).
Gober i ako odlican defanzivno u ekstremnoj meri zavisi od saigraca i njihovih proigravanja. Sve poene iz asistencija.

I onda to porediti ili stavljati u istu ravan sa igracem koji 95% svojih poena sam kreira na milion nacina (nema ko da ga razigrava) + svojom kreacijom i IQom razigrava saigrace. Najbolji strelac, asistent i skakac jedne od najboljih ekipa NBA i to apsolutno nesebicnom, izrazito timskom igrom - nije starter?

Ok, all star je nebitan ali u pogledu statusa u ligi i te kako jeste.  Moja poenta kada su starteri i njihova pomoc u pitanju - Kawhi ima Georga u ekipi, Davis ima Lebrona i obrnuto, Embiid ima Simonsa, Harden Westbrooka itd itd... Nikola u tom pogledu (vise zvezda u rosteru) sam nosi ekipu.
Da ne spominjemo da igra svaku utakmicu dok se ostali ili povredjuju cesto (Embiid, Davis) ili propustaju utakmice (Kawhi npr). Logike bez. Pa zar je Denver toliko mali tim/trziste da se ovako cinjenice ignorisu? Treba da bude opet u uzem krugu MVP kandidata a kamoli da pocinje na AStaru..

Slobodan

pre 4 godine

Gledao sam poslednja dva minuta. Denver pet invalidskih penzija da podeli svojim igracima, Jokic im je i play i bek suter i centar i trener... od poslednjih 11p njegovih je 10 i najjace je sto odaje utisak sa je ba 50% mogucnosti, cekamo play off i da kosarkaski svet prica o njemu.

kentaur

pre 4 godine

Čekaj,čekaj,kako ono neki dr mr,Melburnzi i ostali demagozi rekoše...ne ume Jokić protiv Gobera,KAT,Embida i ostalih top centara.Pa pomeo ih je sve,pa još onako "mlitav"!
(Penny Hardaway, 31. januar 2020 09:49)

On uvjek igra odlično protiv njih. Njega zeza pasivnost protiv slabijih protivnika.

22356

pre 4 godine

Igrač za poslednju četrvtinu, kad je najvažnije. Plus mislim da je dobio malo poštovanja kod sudija, pa će biti češće i na liniji bacanja kad dođe playoff

NoName

pre 4 godine

Sinoc tri rezerve All Star timova na terenu (Jokic, Gober i Donovan) - Neuporedive uloge / kvalitet. 

Jokic pokidao, vodi ekipu bez tri startera. U zadnjoj cetvrtini preuzeo odgovornost i resio utakmicu serijom odlicnih poteza. Denver bez njega donji deo tabele. 
Donovan 3 i po cetvrtine bez poena.. daleko od lidera u bilo kom smislu posebno lidera tipa Jokic (inace, ne samo sinoc). 
Gober i ako odlican defanzivno u ekstremnoj meri zavisi od saigraca i njihovih proigravanja. Sve poene iz asistencija. 

I onda to porediti ili stavljati u istu ravan sa igracem koji 95% svojih poena sam kreira na milion nacina (nema ko da ga razigrava) + svojom kreacijom i IQom razigrava saigrace. Najbolji strelac, asistent i skakac jedne od najboljih ekipa NBA i to apsolutno nesebicnom, izrazito timskom igrom - nije starter? 

Ok, all star je nebitan ali u pogledu statusa u ligi i te kako jeste.  Moja poenta kada su starteri i njihova pomoc u pitanju - Kawhi ima Georga u ekipi, Davis ima Lebrona i obrnuto, Embiid ima Simonsa, Harden Westbrooka itd itd... Nikola u tom pogledu (vise zvezda u rosteru) sam nosi ekipu. 
Da ne spominjemo da igra svaku utakmicu dok se ostali ili povredjuju cesto (Embiid, Davis) ili propustaju utakmice (Kawhi npr). Logike bez. Pa zar je Denver toliko mali tim/trziste da se ovako cinjenice ignorisu? Treba da bude opet u uzem krugu MVP kandidata a kamoli da pocinje na AStaru..
(PeraŽdera, 31. januar 2020 09:28)

Kolorado iz kojeg dolazi Denver je država sa 5 miliona ljudi. Teksas iz kojeg dolazi Dončićev Dalas ima 30 miliona.

sasha

pre 4 godine

Komentator na TNT govori u poslednjem minutu meča: "Jokić je definisao pojam superstar ograć"!!! Ponos za svakog Srbina. U intervjuu posle utakmice Jokić izjavljuje: "Krejg je naročito dobro odigrao"!Koji skroman lik!!

Marko

pre 4 godine

Toliko o tome da ne zna da igra protiv Gobera, nadam se da je sada i taj mit razbijen.Biće Jokara sve bolji kako se sezona bude završavala.Takođe, mnogi zaboravljaju činjenicu da je ove sezone osetno više nego prošle lično rešavao neke tesne utakmice, preuzima više odgovornost na sebe.Kada sve postane rutina dolaziće sve češće i utakmice sa preko 30 poena.

Milan

pre 4 godine

Neki put mi se čini da mu Denver da neki juniorski pogon svoj (ne znam da li imaju) - on bi i sa klicima tim bio u borbi za play-off...
Da li vi možete da verujete svojim očima i da shvatite koliki je u stvari uticaj njegov na celu ekipu? Ja vam sada potpisujem da nijedan igrač u bilo kojoj ekipi na istoku ili zapadu ovoliko ne utiče na svoj tim. Ali bukvalno nijedan. U svakoj ih ima barem 2,3 koji vuku... U Denveru samo Jokara.
Pozdrav svima
(Glas razuma,

Baš je to Rade Zagorac izjavio u dokumentarcu od pre tri godine(ima na YT), dok su igrali u Megi jednom nedeljno 3 na 3, uvek je ekipa u kojoj je bio Jokić pobedjivala, a često bi imao dvojicu iz juniora pored sebe :)))

Aleks

pre 4 godine

Čekaj,čekaj,kako ono neki dr mr,Melburnzi i ostali demagozi rekoše...ne ume Jokić protiv Gobera,KAT,Embida i ostalih top centara.Pa pomeo ih je sve,pa još onako "mlitav"!
(Penny Hardaway, 31. januar 2020 09:49)

On uvjek igra odlično protiv njih. Njega zeza pasivnost protiv slabijih protivnika.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kentaur, 31. januar 2020 10:12)

Odlično zapažanje! U prvom periodu kada sam počela da pratim njegovu igru, Jokić mi je delovao kao izuzetno pasivan i neambiciozan tip. Kako sam se samo prevarila! On uvek upali motore posle nekih prozivanja i pljuvačina na početku sezone da "nije na nivou", uvek doda gas kada su mu sa druge strane Gober, KAT, Embiid, Dejvis... Vrlo je ambiciozan i stalo mu je da nadigra protivnike, problem je samo što ignoriše ove slabije protivnike i zato su oni nekada gubili.

Da se razumemo, težak je tip, verovatno bi me iznervirao za 10 minuta tim svojim pristupom. Ali ima on da grize narednih godina za prsten samo tako.

P.S. MPJ car!

KOKI

pre 4 godine

Protiv Gobera nije igrao dobro u proslosti. Sinoc mu je vrv bila najbolja partija protiv njega u zivotu
(Dragan, 31. januar 2020 11:31
Netacno, prosle sezone ga je u prvoj utakmici u gostima razbio, ima na yt navijac Jute koji komentarise svaku njihovu utakmicu prica kako je prvi put video da je neko nadigrao Gobera

XXL

pre 4 godine

Ej bre, uspavani somborci dajte neki komentar. Mada vas je i letos mrzelo da se družite sa sada može se slobodno reći budućom legendom košarke ... svašta ... da vam zaigra večeras u sportskoj hali "Mostonga" ako bi se okupilo par desetaka somboraca na tribini ...

bradina

pre 4 godine

Nikola reziser pobede!Ali pratio ga Barton!?Jesam li ja gledao istu utakmicu dobro!? Zbog tih 18 poena da bude uz rame!!!!Tragedija svega je sto se NBA spustio na nivo statistike i ne veruje ocima!Da sam ja bio trener,a ocigledno nisam,tako bi Bartonu odrzao lekciju i ostavio do kraja na klupi!Covek je teski egomanijak,potrosac svega sto tim ostvari.Nepravda prema Kregu istinski junak i uz rame Jokicu,a veliki doprinos dali su Grant,Porter Jr a i ruki Dozier,od nerazumne i nelogicne igre Vili Bartona.Nije prvi put da se Denver odlepi strasnom serijom u 3/4 a onda upropasti sve i dovede u pitanje,dajuci loptu u ruke Bartonu,koji je drzi do iznemoglosti po sistemu "gledajte me divite mi se" ja cu da resim sve!Barton je igrac koji je za ovig preko 40 utakmica imao najvecu minutazu a prosek ubacenih koseva mu je ispod 30 posto!Mora ga se trejdovati pod hitno,unisti mi zivce svako vece!Aman,novi savetnice reprezentacije srbije, progledaj oladi ga malo vise.Svi discipllinovani traze Jokica a on na rukama prste da izbrojis koliko mu daje loptu,tacnije uvali mu vruc krompir 3-5 sekundi pre isteka napada!Ko mi ne veruje, nek obrati paznju na te detalje u igri Bartona i sve ce mu se otvoriti!Dovedite Holideja Jr iz NO Pelikansa,ili JJ Rodika,ma bilo kog ovome pokazite vrata,zauvek!

Pera

pre 4 godine

Gober ga je razbio!
@scholes
Pogledaj statistiku!
Ne, pogledj semafor!
Ne, ne, pogledaj tabelu!
Ne, ne, ne, pogledaj spisak povredjenih!

Kole

pre 4 godine

Znači mnogo kad imaš kreaciju sa pozicije 5, on prosto fura svoj fazon i ima nešto po čemu je prepoznatljiv u ligi. Nema takvog na svetu, jednostavno. Plus ima mekanu ruku.
Njemu fali neko ko je dobar s loptom da ga malo rastereti, ne bi imao toliko izgubljenih lopti.

Sasa

pre 4 godine

Ovde je Jokic nadigrao lako Gobera koji nema pojma da cuva nesto dalje od kosa. O vecoj udaljenosti da ne pricam. Slicno je i sa Bogdanovicem u duelu sa Jokicem, iako njih dvojica nisu pandan, ali, pomenuti je ostajao peotiv Jokica koji ga jeste lako nadmudrivao. Sada neka ostali kopiraju igru proriv Gobera i da budu makar polovicno usoesni bice dobro kada je krajnji rezultat u pitanju nesumnjivo.....