Četvrtak, 30.01.2020.

08:04

Bogdanović odličan, Bjelica podbacio – Sakramento se obrukao kod kuće

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su rezultatom 120:100 od Oklahoma Siti Tandera.

Izvor: LN

Bogdanoviæ odlièan, Bjelica podbacio – Sakramento se obrukao kod kuæe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

petarczv

pre 4 godine

Ali navijaci Zvezde koji kazu da je Bogdan los, a boljeg igraca u istoriji nisu imali! Navedite mi jednog boljeg igraca u istoriji Zvezde sem Ducija Simonovica od Bogdana? Takav ne postoji!(cinjenice, 30. januar 2020 13:09)Predrag stojković, nemanja bjelica, marko jaric, Igor Rakocevic...
(petarczv, 30. januar 2020 13:21)Bata Stojkovic?

ja

pre 4 godine

@ (glisa, 30. januar 2020 09:52)

Odakle ti to da je Bogdan bio najbolji strelac SP? Koliko ja znam, on je bio drugi na toj listi. Najbolji strelac bio je Guna Ra. Pa Bogdan, Kori Vebster, Peti Mils i Dar Taker. Sve sam krem svetske košarke...

Ibrahim Ba

pre 4 godine

Kako se obrukali? Izgubili od bolje ekipe. Ne mogu trenutno da se setim ko igra goru košarku od Kingsa. Čak i Nikse mogu da gledam, ali Sakramento ne.

Vlado

pre 4 godine

S oprostenjem ovi igraci ne **bu Voltona ni 2%. Provalili su ga momci. Ima bolju ekipu nego Jerger prosle godine, lakse protivnike neko Jerger prosle godine a nije mu ni blizu, nego da Divac i Vivek progutaju svoju sujetu i pojedu ono sto se ne jede, zahvale se "ummmm, ooooommm, moram da pogledam snimak" Voltonu odu na kolenima po Jergera i da ga mole da se vrati. Foks i Hild su prosle godine maltene uduplali svoje proseke, Beli je odigrao sezonu zivota, Bogi je takodje napredovao i ako je igrao krilo pa cak je i Begli imao bolju statitiku nego ove godine a da ne kazemo da je u njegovom sistemu bilo mesta cak i za trapavog Koli Stajna koji ove godine ima 3 puta slabiji prosek u osakacenim GSW, Dedmona je totalno upropastio skroz i od momka koji je po svim analizama trebao savrseno da se uklopi u brzi napadacki sistem igre koji su prosle godine forsirali, plus da igra bolju odbranu od Stajna i da sutira trojke (zadnje 2 sezone prosek oko38%), dosao do toga da ispada da momak ne zna da igra!

Ruzni aka Ruzan

pre 4 godine

Izgleda da Bogdan nije pročitao moj komentar na prošloj utakmici kada sam izjavio da ne može bolje i da će nece biti bolje i odlučio da pokaže da sam bila u krivu! Bravo Bogdane i hvala ti! :)

Pozdrav za sve čitaoce, vaš Ružan iz Singaura!

Pant.LA

pre 4 godine

Stalno neko obaranje oko bogija, par-czv dosadni ste.. Ovo bi trebala da bude solidna bogijeva partija i mislim da on to moze da ponavlja iz veceri u vece ali da u sac uopšte nije dobra atmosfera iz nekog razloga, losa postavka igre, pogrešne uloge, gubitnicki mentalitet, losa odbrana, izgubili samopouzdanje, bas lose.. Evo ode ariza u hjuston i preporodi se covek, tri partije u nizu koje u sac nije pruzio na 40 utakmica..

petarczv

pre 4 godine

Ali navijaci Zvezde koji kazu da je Bogdan los, a boljeg igraca u istoriji nisu imali! Navedite mi jednog boljeg igraca u istoriji Zvezde sem Ducija Simonovica od Bogdana? Takav ne postoji!
(cinjenice, 30. januar 2020 13:09)

Predrag stojković, nemanja bjelica, marko jaric, Igor Rakocevic...

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Ništa novo. Ponovo kompleksaši iz predgrađa leče neke svoje frustracije pljuvanjem po našem reprezentativcu, iako je bio najbolji u raspaloj ekipi... Danas ne pominju "doktora Bijelicu" koji je do juče bio toliko hvaljen i naš najbolji igrač u NBA uz Jokića?
Znači opet ne valja Bogdan, nema veze što je Nemanja bio ubedljivo najlošija tačka u ekipi sa 0 poena.
Da me neko ne shvati pogrešno, pošto znam da hoće a znam i ko, apsolutno ne omalovažavam Bijelicu niti bilo kog našeg igrača u NBA zbog neke loše utakmice. Svakom se dešava, pa i najboljima. Samo pravim primer koliko neki ovde iz besa i mržnje ne znaju na koji način će pre lečiti neki svoj kompleks.

cinjenice

pre 4 godine

Ali navijaci Zvezde koji kazu da je Bogdan los, a boljeg igraca u istoriji nisu imali! Navedite mi jednog boljeg igraca u istoriji Zvezde sem Ducija Simonovica od Bogdana? Takav ne postoji!

realno

pre 4 godine

Fox, beli i badi nisu mogli da igraju od ovog sebicnjaka, ispalio 20 šuteva, nikom ne dodaje loptu igra samo za sebe i statistiku kao na svetskom prvenstvu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 30. januar 2020 11:28) Pa kako da ne ispaljuje kada je bolji igrac od njih trojice zajedno. Bole vas frustracije sta vam je Bogdan sve radio i dalje. Vi u svojoj istoriji niste imali ovakvog igraca!

Nowitzki

pre 4 godine

Уништи их овај Фокс.Откако се вратио од екипе која је била јандидат за плеј оф претворили су се у канту за набијање кош разлике. Какву год он личну статистику да има чињеница је да са њим као тим играју 5 пута горе.

kimi

pre 4 godine

Kimi, u mislim sam imao potencijal ekipe. Bogdan, Hield i Bjelica su u najboljim igračkim godinama (kad će igrati vrhunski ako ne sada). Fox i Bagley III su mladi i talentovani, Barnes iskusan NBA igrač. Stigao je Bazemore koji je takodje iskusan i koristan NBA igrač. Dakle, sasvim solidna osnova za dobar rezultat. Iako, uzeti Bagleya ispred Dončića je uvreda za košarku!
(Mariborcan1970, 30. januar 2020 10:49)

Nema tu potencijala.
Bogdan i Hild su sesti igraci u play off timu.
Beli je strec cetvorka sa ogromnim problemima u odbrani pogotovo u pnr i kao takav nema neku vrednost u jakom play off timu.
A o Barnsu dovoljno govori to sto ga se Dalas tako lako resio.
Sakramento je ekipa koja ne moze da privuce slobodne igrace i kvalitet mora da juri na draftu, na njihovu zalost Divac se pokazao kao los u tom segmentu.

Dule

pre 4 godine

Fox, beli i badi nisu mogli da igraju od ovog sebicnjaka, ispalio 20 šuteva, nikom ne dodaje loptu igra samo za sebe i statistiku kao na svetskom prvenstvu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 30. januar 2020 11:28)

Badi Hild je sutnuo za tri 10 puta koliko i Bogdan...a cak je bio par minuta manje na terenu od njega. Moje misljenje je da on ne treba da kvari sebi statistiku time sto upucuje neke nemoguce suteve jer jako cesto dobija loptu pri isteku napada. A Belog ne spominji...u napadu kriminal, Bogdan mu je cak jedini dodavao loptu. Odbrana tek lose ovi mladi svi brzi od njega i on ne moze da cuva nikoga...

Statističar

pre 4 godine

Dok Kingsi ne probiju slari kap, nemaju šta da traže u Zapadnoj konferenciji. Ako gledamo u odnosu na prošlu sezonu i na očekivanja - ova im je propast. Iz drugog ugla od svih 30 timova NBA, Kingsi su trenutno 21, a po zaradi celog rostera oni su 22!!! U Americi kao najkapitalističkoj državi važi baš pravilo "koliko para - toliko muzike". Bilo je letos pisanja u američkoj štampi da li u ovoj ili sledećoj sezoni Kingsi trebaju da probiju seleri kap i zaključak je uglavnom bio da se odluka mora doneti na osnovu dostignutog razvoja Foksa i Baglija. Kako i jednom i drugom ide ove sezone, moraju se preduzeti drastični rezovi na šta stručni štab, uprava i vlasnik očito nisu spremni do leta - čekaju da vide kompletan učinak svih igrača.

Statističar

pre 4 godine

Igrač od 26 miliona dolara, Badi Hild - šut za 3 poena 3/10. Strašno! Jasno se vidi da Hild pogađa trojke protiv ekipa koje imaju loše odbrambene bekove ali protiv OKC to nije moguće. A SUPERMAX igrač Foks za 3 poena 0/3. Beli 0/2, Barns i Dedmon koji će zajedno ove sezone od Kingsa zaraditi 40 miliona šut za 3 poena 0/1. Ako proverite Barnsovu statistiku u poslednjih pet mečeva videćete da šutne jednom ili dva puta za 3 poena i više NE. Ako prve dve promaši odustaje, neće da kvari statistiku. Bezimor 0/2, Toliver 1/4, Jogi 1/3, Džozef 1/3. UŽAS! Cela ekipa Kingsa 23,1 odsto za 3 poena a OKC 44,1. Nije ni čudo da su ih razbili. Kingsi su pravljeni po uzoru na Voriorse, kao šuterska ekipa, ali ove godine su OČAJNI. Pogotovo Harison Barns - sakrio se neće da šutira za 3 poena, boli ga uvo - zaradiće ove sezone više nego Beli i Bogdan zajedno. U narednih 7 utakmica igraju protiv: Klipersa, Lejkersa, Minesote, Majamija, San Antonija, Milvokija i Dalasa - biće tužno!!!

petarczv

pre 4 godine

ja...dakle najbolji strelac Svetskog prvenstva je ustvari suvi prosek?jesi li bas siguran da nisi iz predgradja?Kako ide navijanje za fmp?
(glisa, 30. januar 2020 09:52)

Pa paty mils je imao samo poen manje od bogdana na svetskom pa je isto suvi prosek. Vi stvarno mislite da je svetsko prvenstvo neko merilo za kvalitet?? Po tome riki rubio je najbolji igrač na svetu a u nba je takodje prosek...

petarczv

pre 4 godine

Fox, beli i badi nisu mogli da igraju od ovog sebicnjaka, ispalio 20 šuteva, nikom ne dodaje loptu igra samo za sebe i statistiku kao na svetskom prvenstvu...

Grobar Banjaluka

pre 4 godine

Koliko mrznje prema nasem igracu ...Ljudi covjek je sa Partizanom sve osvojio bio dominantan otisao u Fener sve osvojio bio jedan od glavnih igraca , pa otisao u NBA i ima 15etak poena po mecu i 25 minuta igre i to lose ljudima. Pa nisu svi Jokic ,Bogdan je jednostavno za evropu super igrac za NBA dobar igrac i to je to. I u reprezentaciji je dobar , sjetimo se evropskog covjek je Bircevica i Lazica doveo do finala bukvalno sam.

Kukatilo

pre 4 godine

Ako je igrama sa 11 poena bio u 50 najboljih igraca lige, po recima nekog od komentatora, posle ove partije je sigurno u top 5. Svaka cast Bogi!

kimi

pre 4 godine

U Sacramentu očigledno nešto ne štima od početka sezone. Nema "hemije" u ekipi. Mnogo talenta, ali bez pravog učinka. Čak ni kada su kompletni. Tačno je da je bilo dosta povreda, ali nisu ni ostale ekipe imune na to pa ipak guraju.
(Mariborcan1970, 30. januar 2020 08:24)

Nema tu talenta o tome se radi, Bogi i Badi su po 28 i to su formirani igraci.
Talentima se mogu zvati Fox i Begli koji su mladi ali je njihov talenat jedan znak ?
Fox je izuzetan atleta ali nikada nije imao sut i takvog su igraca draftovali, u eri suteva za tri poena.
Beglijev iq je nikakav, bez asistencije, odbrane, suta, jedino skok.
Ovaj tim sakramenta je tamo gde i pripada, na dnu.

Randy Marsh

pre 4 godine

Bravo Bogdane, samo nastavi ovako!

Neverovatno koliko obraza, a ni ličnog života ni satisfakcije, nemaju ovi Bogdanovi mrzitelji.
Aman ljudi, jel moguće da vas toliko ispunjava mržnja prema nekom čoveku?! Nije to normalno, ali nimalo.

Mariborcan1970

pre 4 godine

Kimi, u mislim sam imao potencijal ekipe. Bogdan, Hield i Bjelica su u najboljim igračkim godinama (kad će igrati vrhunski ako ne sada). Fox i Bagley III su mladi i talentovani, Barnes iskusan NBA igrač. Stigao je Bazemore koji je takodje iskusan i koristan NBA igrač. Dakle, sasvim solidna osnova za dobar rezultat. Iako, uzeti Bagleya ispred Dončića je uvreda za košarku!

BB

pre 4 godine

Ako se ne varam Kobi je izjavio da kvalitetnijeg igraca od Bogdana u zivotu video nije. Koliko to zvucalo cudno Bogdan je bio Kobijev idol. Lejkersi imaju obavezu da pod svaku cenu dovedu Bogdana. Na tome insistira i Lebron licno, jer zna da je Bogdan kljucni igrac za osvajanje titule.

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Po tvom komentaru bi se dalo zaključiti da misliš da je sada odigrao dobru partiju. Ajde što uspe da postigne 20+ poena tek na svakoj 10. utakmici, nego što mu je za ova 23 poena bilo potrebno čitavih 20 šuteva ka košu (19 iz igre, 1 sa penala). Radi poređenja, Dort iz OCK je igrao manje-više isti broj minuta i postigao isto 23 poena, ali mu je za to bilo potrebno svega 14 šuteva...
(ja, 30. januar 2020 09:19)

Pa vidiš, da ne navijaš za predgrađe ili da si bar malo realan kao što nisi, ti bi se i sam složio da je sasvim korektna partija, za 27 minuta najefikasniji u ekipi, sa preko 50% šuta iz igre, sa 5 skokova i 2 asistencije, jednom ukradeno i bez i jedne izgubljene lopte.
Što se tiče toga da tek na svakoj desetoj postigne preko 20 poena, gledajući prosek u dosadašnjem toku sezone, on je na zadovoljavajućih nešto više od 14 poena za 28 minuta, uz 43% iz igre i 38% za 3, uz 3 skoka i skoro 4 asistencije i jednom ukradenom loptom. Jedine loše stvari u njegovoj statistici su loš šut sa linije bacanja i 2 izgubljene lopte (što u nije nešto preterano loše za 28 min). Može bolje i treba bolje, slažem se. Ali se nikako ne slažem sa ovim vašim konstantnim pljuvanjem i omalovažavanjem, brojke koje ima u proseku su sasvim korektne.
Pošto već znamo za koga navikaš i iz kog razloga ne voliš Bogdana, diskusija u vezi bilo čega vezano za dotičnog je besmislena.

Alessandro NESTA#13#

pre 4 godine

Kakav njihov plejof, kad nisu prošle godine uspeli a igrali onako zanimljivu košarku, ove sezone nemaju šta da traže... ne mogu preko Blejzersa a kamoli Sparsa, Memfisa i Tandera.. neka se mole Bogu da dobiju što boljeg pika na lutriji

NoName

pre 4 godine

Baš se pitam šta će danas da zasmeta mrziteljima lika Bogdana Bogdanovića, koju li će glupost ovoga puta smisliti da ga malo opet omalovažavaju... "Sakramento izgubio zato što se on ispucavao", "samo 30% za 3", "samo 2 asistencije, koliko je sebičan" su neki od mogućih tema dotičnih. Ajmo, tri, četiri, sad!
(društvance iz predgrađa, 30. januar 2020 08:27)

Ova partija je samo potvrda onoga što pišemo. Jedna, eventualno dve dobre, pa 5-6 loših. To je obrazac koji se ponavlja. Samo ga zaljubljeni u njega nisu primetili. Vidiš, noćas mu nije smetala "sitna" povreda, kako vi to kažete. Hajde da se kladimo da će već sledeću utakmicu da bude "sitno" povređen. Barem ćete tako vi da tvrdite. I niko njega ne mrzi, samo postoje ljudi koji realno gledaju na život. Kad je nešto loše, onda je loše.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Ljudi moji kakav igrač ovaj Bogi!Nije preterivanje reći da je posle Dončića najbolji evropski igrač u NBA ali je ostataak tima krš...idi u Lejkerse gde pripadaš Bogi u uzmi titulu za Kobea!
ha,ha,ha idi u lejkerse bogi pa tamo nebi video klupu niti sa satelita kamoli,da igra nebudi smešan ovo je sigurno napisao neko,ko nema 10 godina.Lejkersi su si toliko zaželeli bogia eto ga pa i bobi je bio u san antoniu pa ništa kakav bogdan preuveličavanje od naših ljudi bog ni prosek pa jedan Dragič završio na all star utakmici bolje,da je divac doveo Dragiča

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Izgleda da je Bogdan pročitao moj komentar na prošloj utakmici kada sam izjavila da može bolje i da će biti bolje i odlučio da pokaže da sam bila u pravu! Bravo Bogdane i hvala ti! :)

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske!
(Ružica iz Švajcarske, 30. januar 2020 08:11)

Jeste, imao je i zanimljivu izjavu posle utakmice:"Greetings to Rose from Switzerland, this is for you!"

Paranoid Android

pre 4 godine

Pljuvaci Bogdana, Fox se vratio u elipu, o vemu vi pricate?!


Od kada su "sklopili" tim sa ova tri mlada amera, mislio sam da ce Hild praviti najvise problema (potrosnja), ali sam se zesce prevario!

ja

pre 4 godine

@ (društvance iz predgrađa, 30. januar 2020 08:27)

Nisam iz predgrađa, ali ajde da ti odgovorim. Bogdan je najobičniji prosek. Imao je potencijala, ali je taj potencijal potpuno uništen protekcijom - prvo Dule, pa Žoc i, na kraju, Divac. Dečku su, potpuno neosnovano, godinama, punili glavu da je fenomen i toliko ga gurali da bude glavni u timu, da nikada nije stasao psihološki da ispuni potencijal koji ima, a kamoli da napravi korak više. On je "šuter" koji šutira 20% za 3, "defanzivac" kojeg puni kako ko stigne, "lider" koji nikada nije pogodio kad je bilo bitno,...

Po tvom komentaru bi se dalo zaključiti da misliš da je sada odigrao dobru partiju. Ajde što uspe da postigne 20+ poena tek na svakoj 10. utakmici, nego što mu je za ova 23 poena bilo potrebno čitavih 20 šuteva ka košu (19 iz igre, 1 sa penala). Radi poređenja, Dort iz OCK je igrao manje-više isti broj minuta i postigao isto 23 poena, ali mu je za to bilo potrebno svega 14 šuteva...

glisa

pre 4 godine

ja...dakle najbolji strelac Svetskog prvenstva je ustvari suvi prosek?jesi li bas siguran da nisi iz predgradja?Kako ide navijanje za fmp?

Nbalive

pre 4 godine

Steta sto pravi igraci kao Fox i Hield ne mogu doci do izrazaja od divljaka Bogdanovica koji se ispucava i nabija statistiku uz katastrofalan sut

NoName

pre 4 godine

Izgleda da je Bogdan pročitao moj komentar na prošloj utakmici kada sam izjavila da može bolje i da će biti bolje i odlučio da pokaže da sam bila u pravu! Bravo Bogdane i hvala ti! :) 

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske!
(Ružica iz Švajcarske, 30. januar 2020 08:11)

Kako se ne seti da pročita pre. Ti to pišeš već mesec i po dana.

big

pre 4 godine

Šanse za pley off su im manje od 2%. Skoro pa nemoguće. Razočarao me je Sacramento, delovalo je prošle sezone da mogu više. Memphis i Oklahoma najprijatnija iznenadjenja na zapadu.

Aleksa

pre 4 godine

Baš se pitam šta će danas da zasmeta mrziteljima lika Bogdana Bogdanovića, koju li će glupost ovoga puta smisliti da ga malo opet omalovažavaju... "Sakramento izgubio zato što se on ispucavao", "samo 30% za 3", "samo 2 asistencije, koliko je sebičan" su neki od mogućih tema dotičnih. Ajmo, tri, četiri, sad!
(društvance iz predgrađa, 30. januar 2020 08:27)

ne omalovažava ga većina u komentarima, uvek ima nekoliko onih koji preteraju... činjenica je da nije siguran, po sistemu toplo hladno, a ovde ga dižu u nebesa kao da je rame uz rame sa najboljim igračima lige... čak ni u Evropi nije mogao da se pohvali nekom vrhunskom formom bez oscilacija... ako mu je ovo način da zabode veći ugovor, neka ovako nastavi, ali ovako može samo ako mu tim dozvoli, zna se neki red i prioriteti među igračima...

BB

pre 4 godine

Bogdan odigrao utakmicu
zivota. Koja elegancija, kakvi sutevi, ulazi, kreacija. Milina za gledanje. To je alstar nivo, cak i vise to je MVP nivo. Ali nemoze Bogdan sam pored onih divljaka i privatnika Foksa i Hilda. Vec sutra Bogdan odlazi u Los Angeles.

jedan od mnogih

pre 4 godine

poraz kojim je dodatno umanjo svoke sanse za plej of - pa dogovorili smo se u predsezoni da svskako nemaju sanse za isti, ali eto zbog dva nasa igraca u ekipi redakcija je bila gonjena drugacijim misljenjem....

Radomir Belaćević

pre 4 godine

društvance iz predgrađa, 30. januar 2020 08:27)

hmm pa evo ja da probam..
i ćorava koka zrno ubode!

napred Bogdane, samo tako nastavi!

Stručnjak

pre 4 godine

Ljudi moji kakav igrač ovaj Bogi!Nije preterivanje reći da je posle Dončića najbolji evropski igrač u NBA ali je ostataak tima krš...idi u Lejkerse gde pripadaš Bogi u uzmi titulu za Kobea!

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Baš se pitam šta će danas da zasmeta mrziteljima lika Bogdana Bogdanovića, koju li će glupost ovoga puta smisliti da ga malo opet omalovažavaju... "Sakramento izgubio zato što se on ispucavao", "samo 30% za 3", "samo 2 asistencije, koliko je sebičan" su neki od mogućih tema dotičnih. Ajmo, tri, četiri, sad!

Mariborcan1970

pre 4 godine

U Sacramentu očigledno nešto ne štima od početka sezone. Nema "hemije" u ekipi. Mnogo talenta, ali bez pravog učinka. Čak ni kada su kompletni. Tačno je da je bilo dosta povreda, ali nisu ni ostale ekipe imune na to pa ipak guraju.

Ružica iz Švajcarske

pre 4 godine

Izgleda da je Bogdan pročitao moj komentar na prošloj utakmici kada sam izjavila da može bolje i da će biti bolje i odlučio da pokaže da sam bila u pravu! Bravo Bogdane i hvala ti! :)

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske!

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Baš se pitam šta će danas da zasmeta mrziteljima lika Bogdana Bogdanovića, koju li će glupost ovoga puta smisliti da ga malo opet omalovažavaju... "Sakramento izgubio zato što se on ispucavao", "samo 30% za 3", "samo 2 asistencije, koliko je sebičan" su neki od mogućih tema dotičnih. Ajmo, tri, četiri, sad!

jedan od mnogih

pre 4 godine

poraz kojim je dodatno umanjo svoke sanse za plej of - pa dogovorili smo se u predsezoni da svskako nemaju sanse za isti, ali eto zbog dva nasa igraca u ekipi redakcija je bila gonjena drugacijim misljenjem....

Mariborcan1970

pre 4 godine

U Sacramentu očigledno nešto ne štima od početka sezone. Nema "hemije" u ekipi. Mnogo talenta, ali bez pravog učinka. Čak ni kada su kompletni. Tačno je da je bilo dosta povreda, ali nisu ni ostale ekipe imune na to pa ipak guraju.

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Izgleda da je Bogdan pročitao moj komentar na prošloj utakmici kada sam izjavila da može bolje i da će biti bolje i odlučio da pokaže da sam bila u pravu! Bravo Bogdane i hvala ti! :)

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske!
(Ružica iz Švajcarske, 30. januar 2020 08:11)

Jeste, imao je i zanimljivu izjavu posle utakmice:"Greetings to Rose from Switzerland, this is for you!"

Grobar Banjaluka

pre 4 godine

Koliko mrznje prema nasem igracu ...Ljudi covjek je sa Partizanom sve osvojio bio dominantan otisao u Fener sve osvojio bio jedan od glavnih igraca , pa otisao u NBA i ima 15etak poena po mecu i 25 minuta igre i to lose ljudima. Pa nisu svi Jokic ,Bogdan je jednostavno za evropu super igrac za NBA dobar igrac i to je to. I u reprezentaciji je dobar , sjetimo se evropskog covjek je Bircevica i Lazica doveo do finala bukvalno sam.

kimi

pre 4 godine

U Sacramentu očigledno nešto ne štima od početka sezone. Nema "hemije" u ekipi. Mnogo talenta, ali bez pravog učinka. Čak ni kada su kompletni. Tačno je da je bilo dosta povreda, ali nisu ni ostale ekipe imune na to pa ipak guraju.
(Mariborcan1970, 30. januar 2020 08:24)

Nema tu talenta o tome se radi, Bogi i Badi su po 28 i to su formirani igraci.
Talentima se mogu zvati Fox i Begli koji su mladi ali je njihov talenat jedan znak ?
Fox je izuzetan atleta ali nikada nije imao sut i takvog su igraca draftovali, u eri suteva za tri poena.
Beglijev iq je nikakav, bez asistencije, odbrane, suta, jedino skok.
Ovaj tim sakramenta je tamo gde i pripada, na dnu.

Ružica iz Švajcarske

pre 4 godine

Izgleda da je Bogdan pročitao moj komentar na prošloj utakmici kada sam izjavila da može bolje i da će biti bolje i odlučio da pokaže da sam bila u pravu! Bravo Bogdane i hvala ti! :)

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske!

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Po tvom komentaru bi se dalo zaključiti da misliš da je sada odigrao dobru partiju. Ajde što uspe da postigne 20+ poena tek na svakoj 10. utakmici, nego što mu je za ova 23 poena bilo potrebno čitavih 20 šuteva ka košu (19 iz igre, 1 sa penala). Radi poređenja, Dort iz OCK je igrao manje-više isti broj minuta i postigao isto 23 poena, ali mu je za to bilo potrebno svega 14 šuteva...
(ja, 30. januar 2020 09:19)

Pa vidiš, da ne navijaš za predgrađe ili da si bar malo realan kao što nisi, ti bi se i sam složio da je sasvim korektna partija, za 27 minuta najefikasniji u ekipi, sa preko 50% šuta iz igre, sa 5 skokova i 2 asistencije, jednom ukradeno i bez i jedne izgubljene lopte.
Što se tiče toga da tek na svakoj desetoj postigne preko 20 poena, gledajući prosek u dosadašnjem toku sezone, on je na zadovoljavajućih nešto više od 14 poena za 28 minuta, uz 43% iz igre i 38% za 3, uz 3 skoka i skoro 4 asistencije i jednom ukradenom loptom. Jedine loše stvari u njegovoj statistici su loš šut sa linije bacanja i 2 izgubljene lopte (što u nije nešto preterano loše za 28 min). Može bolje i treba bolje, slažem se. Ali se nikako ne slažem sa ovim vašim konstantnim pljuvanjem i omalovažavanjem, brojke koje ima u proseku su sasvim korektne.
Pošto već znamo za koga navikaš i iz kog razloga ne voliš Bogdana, diskusija u vezi bilo čega vezano za dotičnog je besmislena.

ja

pre 4 godine

@ (društvance iz predgrađa, 30. januar 2020 08:27)

Nisam iz predgrađa, ali ajde da ti odgovorim. Bogdan je najobičniji prosek. Imao je potencijala, ali je taj potencijal potpuno uništen protekcijom - prvo Dule, pa Žoc i, na kraju, Divac. Dečku su, potpuno neosnovano, godinama, punili glavu da je fenomen i toliko ga gurali da bude glavni u timu, da nikada nije stasao psihološki da ispuni potencijal koji ima, a kamoli da napravi korak više. On je "šuter" koji šutira 20% za 3, "defanzivac" kojeg puni kako ko stigne, "lider" koji nikada nije pogodio kad je bilo bitno,...

Po tvom komentaru bi se dalo zaključiti da misliš da je sada odigrao dobru partiju. Ajde što uspe da postigne 20+ poena tek na svakoj 10. utakmici, nego što mu je za ova 23 poena bilo potrebno čitavih 20 šuteva ka košu (19 iz igre, 1 sa penala). Radi poređenja, Dort iz OCK je igrao manje-više isti broj minuta i postigao isto 23 poena, ali mu je za to bilo potrebno svega 14 šuteva...

BB

pre 4 godine

Bogdan odigrao utakmicu
zivota. Koja elegancija, kakvi sutevi, ulazi, kreacija. Milina za gledanje. To je alstar nivo, cak i vise to je MVP nivo. Ali nemoze Bogdan sam pored onih divljaka i privatnika Foksa i Hilda. Vec sutra Bogdan odlazi u Los Angeles.

glisa

pre 4 godine

ja...dakle najbolji strelac Svetskog prvenstva je ustvari suvi prosek?jesi li bas siguran da nisi iz predgradja?Kako ide navijanje za fmp?

NoName

pre 4 godine

Baš se pitam šta će danas da zasmeta mrziteljima lika Bogdana Bogdanovića, koju li će glupost ovoga puta smisliti da ga malo opet omalovažavaju... "Sakramento izgubio zato što se on ispucavao", "samo 30% za 3", "samo 2 asistencije, koliko je sebičan" su neki od mogućih tema dotičnih. Ajmo, tri, četiri, sad!
(društvance iz predgrađa, 30. januar 2020 08:27)

Ova partija je samo potvrda onoga što pišemo. Jedna, eventualno dve dobre, pa 5-6 loših. To je obrazac koji se ponavlja. Samo ga zaljubljeni u njega nisu primetili. Vidiš, noćas mu nije smetala "sitna" povreda, kako vi to kažete. Hajde da se kladimo da će već sledeću utakmicu da bude "sitno" povređen. Barem ćete tako vi da tvrdite. I niko njega ne mrzi, samo postoje ljudi koji realno gledaju na život. Kad je nešto loše, onda je loše.

Randy Marsh

pre 4 godine

Bravo Bogdane, samo nastavi ovako!

Neverovatno koliko obraza, a ni ličnog života ni satisfakcije, nemaju ovi Bogdanovi mrzitelji.
Aman ljudi, jel moguće da vas toliko ispunjava mržnja prema nekom čoveku?! Nije to normalno, ali nimalo.

NoName

pre 4 godine

Izgleda da je Bogdan pročitao moj komentar na prošloj utakmici kada sam izjavila da može bolje i da će biti bolje i odlučio da pokaže da sam bila u pravu! Bravo Bogdane i hvala ti! :) 

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske!
(Ružica iz Švajcarske, 30. januar 2020 08:11)

Kako se ne seti da pročita pre. Ti to pišeš već mesec i po dana.

BB

pre 4 godine

Ako se ne varam Kobi je izjavio da kvalitetnijeg igraca od Bogdana u zivotu video nije. Koliko to zvucalo cudno Bogdan je bio Kobijev idol. Lejkersi imaju obavezu da pod svaku cenu dovedu Bogdana. Na tome insistira i Lebron licno, jer zna da je Bogdan kljucni igrac za osvajanje titule.

Aleksa

pre 4 godine

Baš se pitam šta će danas da zasmeta mrziteljima lika Bogdana Bogdanovića, koju li će glupost ovoga puta smisliti da ga malo opet omalovažavaju... "Sakramento izgubio zato što se on ispucavao", "samo 30% za 3", "samo 2 asistencije, koliko je sebičan" su neki od mogućih tema dotičnih. Ajmo, tri, četiri, sad!
(društvance iz predgrađa, 30. januar 2020 08:27)

ne omalovažava ga većina u komentarima, uvek ima nekoliko onih koji preteraju... činjenica je da nije siguran, po sistemu toplo hladno, a ovde ga dižu u nebesa kao da je rame uz rame sa najboljim igračima lige... čak ni u Evropi nije mogao da se pohvali nekom vrhunskom formom bez oscilacija... ako mu je ovo način da zabode veći ugovor, neka ovako nastavi, ali ovako može samo ako mu tim dozvoli, zna se neki red i prioriteti među igračima...

Stručnjak

pre 4 godine

Ljudi moji kakav igrač ovaj Bogi!Nije preterivanje reći da je posle Dončića najbolji evropski igrač u NBA ali je ostataak tima krš...idi u Lejkerse gde pripadaš Bogi u uzmi titulu za Kobea!

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Ništa novo. Ponovo kompleksaši iz predgrađa leče neke svoje frustracije pljuvanjem po našem reprezentativcu, iako je bio najbolji u raspaloj ekipi... Danas ne pominju "doktora Bijelicu" koji je do juče bio toliko hvaljen i naš najbolji igrač u NBA uz Jokića?
Znači opet ne valja Bogdan, nema veze što je Nemanja bio ubedljivo najlošija tačka u ekipi sa 0 poena.
Da me neko ne shvati pogrešno, pošto znam da hoće a znam i ko, apsolutno ne omalovažavam Bijelicu niti bilo kog našeg igrača u NBA zbog neke loše utakmice. Svakom se dešava, pa i najboljima. Samo pravim primer koliko neki ovde iz besa i mržnje ne znaju na koji način će pre lečiti neki svoj kompleks.

petarczv

pre 4 godine

ja...dakle najbolji strelac Svetskog prvenstva je ustvari suvi prosek?jesi li bas siguran da nisi iz predgradja?Kako ide navijanje za fmp?
(glisa, 30. januar 2020 09:52)

Pa paty mils je imao samo poen manje od bogdana na svetskom pa je isto suvi prosek. Vi stvarno mislite da je svetsko prvenstvo neko merilo za kvalitet?? Po tome riki rubio je najbolji igrač na svetu a u nba je takodje prosek...

kimi

pre 4 godine

Kimi, u mislim sam imao potencijal ekipe. Bogdan, Hield i Bjelica su u najboljim igračkim godinama (kad će igrati vrhunski ako ne sada). Fox i Bagley III su mladi i talentovani, Barnes iskusan NBA igrač. Stigao je Bazemore koji je takodje iskusan i koristan NBA igrač. Dakle, sasvim solidna osnova za dobar rezultat. Iako, uzeti Bagleya ispred Dončića je uvreda za košarku!
(Mariborcan1970, 30. januar 2020 10:49)

Nema tu potencijala.
Bogdan i Hild su sesti igraci u play off timu.
Beli je strec cetvorka sa ogromnim problemima u odbrani pogotovo u pnr i kao takav nema neku vrednost u jakom play off timu.
A o Barnsu dovoljno govori to sto ga se Dalas tako lako resio.
Sakramento je ekipa koja ne moze da privuce slobodne igrace i kvalitet mora da juri na draftu, na njihovu zalost Divac se pokazao kao los u tom segmentu.

realno

pre 4 godine

Fox, beli i badi nisu mogli da igraju od ovog sebicnjaka, ispalio 20 šuteva, nikom ne dodaje loptu igra samo za sebe i statistiku kao na svetskom prvenstvu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 30. januar 2020 11:28) Pa kako da ne ispaljuje kada je bolji igrac od njih trojice zajedno. Bole vas frustracije sta vam je Bogdan sve radio i dalje. Vi u svojoj istoriji niste imali ovakvog igraca!

big

pre 4 godine

Šanse za pley off su im manje od 2%. Skoro pa nemoguće. Razočarao me je Sacramento, delovalo je prošle sezone da mogu više. Memphis i Oklahoma najprijatnija iznenadjenja na zapadu.

Nowitzki

pre 4 godine

Уништи их овај Фокс.Откако се вратио од екипе која је била јандидат за плеј оф претворили су се у канту за набијање кош разлике. Какву год он личну статистику да има чињеница је да са њим као тим играју 5 пута горе.

petarczv

pre 4 godine

Ali navijaci Zvezde koji kazu da je Bogdan los, a boljeg igraca u istoriji nisu imali! Navedite mi jednog boljeg igraca u istoriji Zvezde sem Ducija Simonovica od Bogdana? Takav ne postoji!
(cinjenice, 30. januar 2020 13:09)

Predrag stojković, nemanja bjelica, marko jaric, Igor Rakocevic...

Nbalive

pre 4 godine

Steta sto pravi igraci kao Fox i Hield ne mogu doci do izrazaja od divljaka Bogdanovica koji se ispucava i nabija statistiku uz katastrofalan sut

Kukatilo

pre 4 godine

Ako je igrama sa 11 poena bio u 50 najboljih igraca lige, po recima nekog od komentatora, posle ove partije je sigurno u top 5. Svaka cast Bogi!

cinjenice

pre 4 godine

Ali navijaci Zvezde koji kazu da je Bogdan los, a boljeg igraca u istoriji nisu imali! Navedite mi jednog boljeg igraca u istoriji Zvezde sem Ducija Simonovica od Bogdana? Takav ne postoji!

Pant.LA

pre 4 godine

Stalno neko obaranje oko bogija, par-czv dosadni ste.. Ovo bi trebala da bude solidna bogijeva partija i mislim da on to moze da ponavlja iz veceri u vece ali da u sac uopšte nije dobra atmosfera iz nekog razloga, losa postavka igre, pogrešne uloge, gubitnicki mentalitet, losa odbrana, izgubili samopouzdanje, bas lose.. Evo ode ariza u hjuston i preporodi se covek, tri partije u nizu koje u sac nije pruzio na 40 utakmica..

slaviša šmigič

pre 4 godine

Ljudi moji kakav igrač ovaj Bogi!Nije preterivanje reći da je posle Dončića najbolji evropski igrač u NBA ali je ostataak tima krš...idi u Lejkerse gde pripadaš Bogi u uzmi titulu za Kobea!
ha,ha,ha idi u lejkerse bogi pa tamo nebi video klupu niti sa satelita kamoli,da igra nebudi smešan ovo je sigurno napisao neko,ko nema 10 godina.Lejkersi su si toliko zaželeli bogia eto ga pa i bobi je bio u san antoniu pa ništa kakav bogdan preuveličavanje od naših ljudi bog ni prosek pa jedan Dragič završio na all star utakmici bolje,da je divac doveo Dragiča

Mariborcan1970

pre 4 godine

Kimi, u mislim sam imao potencijal ekipe. Bogdan, Hield i Bjelica su u najboljim igračkim godinama (kad će igrati vrhunski ako ne sada). Fox i Bagley III su mladi i talentovani, Barnes iskusan NBA igrač. Stigao je Bazemore koji je takodje iskusan i koristan NBA igrač. Dakle, sasvim solidna osnova za dobar rezultat. Iako, uzeti Bagleya ispred Dončića je uvreda za košarku!

Statističar

pre 4 godine

Igrač od 26 miliona dolara, Badi Hild - šut za 3 poena 3/10. Strašno! Jasno se vidi da Hild pogađa trojke protiv ekipa koje imaju loše odbrambene bekove ali protiv OKC to nije moguće. A SUPERMAX igrač Foks za 3 poena 0/3. Beli 0/2, Barns i Dedmon koji će zajedno ove sezone od Kingsa zaraditi 40 miliona šut za 3 poena 0/1. Ako proverite Barnsovu statistiku u poslednjih pet mečeva videćete da šutne jednom ili dva puta za 3 poena i više NE. Ako prve dve promaši odustaje, neće da kvari statistiku. Bezimor 0/2, Toliver 1/4, Jogi 1/3, Džozef 1/3. UŽAS! Cela ekipa Kingsa 23,1 odsto za 3 poena a OKC 44,1. Nije ni čudo da su ih razbili. Kingsi su pravljeni po uzoru na Voriorse, kao šuterska ekipa, ali ove godine su OČAJNI. Pogotovo Harison Barns - sakrio se neće da šutira za 3 poena, boli ga uvo - zaradiće ove sezone više nego Beli i Bogdan zajedno. U narednih 7 utakmica igraju protiv: Klipersa, Lejkersa, Minesote, Majamija, San Antonija, Milvokija i Dalasa - biće tužno!!!

Alessandro NESTA#13#

pre 4 godine

Kakav njihov plejof, kad nisu prošle godine uspeli a igrali onako zanimljivu košarku, ove sezone nemaju šta da traže... ne mogu preko Blejzersa a kamoli Sparsa, Memfisa i Tandera.. neka se mole Bogu da dobiju što boljeg pika na lutriji

petarczv

pre 4 godine

Fox, beli i badi nisu mogli da igraju od ovog sebicnjaka, ispalio 20 šuteva, nikom ne dodaje loptu igra samo za sebe i statistiku kao na svetskom prvenstvu...

Dule

pre 4 godine

Fox, beli i badi nisu mogli da igraju od ovog sebicnjaka, ispalio 20 šuteva, nikom ne dodaje loptu igra samo za sebe i statistiku kao na svetskom prvenstvu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 30. januar 2020 11:28)

Badi Hild je sutnuo za tri 10 puta koliko i Bogdan...a cak je bio par minuta manje na terenu od njega. Moje misljenje je da on ne treba da kvari sebi statistiku time sto upucuje neke nemoguce suteve jer jako cesto dobija loptu pri isteku napada. A Belog ne spominji...u napadu kriminal, Bogdan mu je cak jedini dodavao loptu. Odbrana tek lose ovi mladi svi brzi od njega i on ne moze da cuva nikoga...

Statističar

pre 4 godine

Dok Kingsi ne probiju slari kap, nemaju šta da traže u Zapadnoj konferenciji. Ako gledamo u odnosu na prošlu sezonu i na očekivanja - ova im je propast. Iz drugog ugla od svih 30 timova NBA, Kingsi su trenutno 21, a po zaradi celog rostera oni su 22!!! U Americi kao najkapitalističkoj državi važi baš pravilo "koliko para - toliko muzike". Bilo je letos pisanja u američkoj štampi da li u ovoj ili sledećoj sezoni Kingsi trebaju da probiju seleri kap i zaključak je uglavnom bio da se odluka mora doneti na osnovu dostignutog razvoja Foksa i Baglija. Kako i jednom i drugom ide ove sezone, moraju se preduzeti drastični rezovi na šta stručni štab, uprava i vlasnik očito nisu spremni do leta - čekaju da vide kompletan učinak svih igrača.

Vlado

pre 4 godine

S oprostenjem ovi igraci ne **bu Voltona ni 2%. Provalili su ga momci. Ima bolju ekipu nego Jerger prosle godine, lakse protivnike neko Jerger prosle godine a nije mu ni blizu, nego da Divac i Vivek progutaju svoju sujetu i pojedu ono sto se ne jede, zahvale se "ummmm, ooooommm, moram da pogledam snimak" Voltonu odu na kolenima po Jergera i da ga mole da se vrati. Foks i Hild su prosle godine maltene uduplali svoje proseke, Beli je odigrao sezonu zivota, Bogi je takodje napredovao i ako je igrao krilo pa cak je i Begli imao bolju statitiku nego ove godine a da ne kazemo da je u njegovom sistemu bilo mesta cak i za trapavog Koli Stajna koji ove godine ima 3 puta slabiji prosek u osakacenim GSW, Dedmona je totalno upropastio skroz i od momka koji je po svim analizama trebao savrseno da se uklopi u brzi napadacki sistem igre koji su prosle godine forsirali, plus da igra bolju odbranu od Stajna i da sutira trojke (zadnje 2 sezone prosek oko38%), dosao do toga da ispada da momak ne zna da igra!

Ibrahim Ba

pre 4 godine

Kako se obrukali? Izgubili od bolje ekipe. Ne mogu trenutno da se setim ko igra goru košarku od Kingsa. Čak i Nikse mogu da gledam, ali Sakramento ne.

Radomir Belaćević

pre 4 godine

društvance iz predgrađa, 30. januar 2020 08:27)

hmm pa evo ja da probam..
i ćorava koka zrno ubode!

napred Bogdane, samo tako nastavi!

Ruzni aka Ruzan

pre 4 godine

Izgleda da Bogdan nije pročitao moj komentar na prošloj utakmici kada sam izjavio da ne može bolje i da će nece biti bolje i odlučio da pokaže da sam bila u krivu! Bravo Bogdane i hvala ti! :)

Pozdrav za sve čitaoce, vaš Ružan iz Singaura!

Paranoid Android

pre 4 godine

Pljuvaci Bogdana, Fox se vratio u elipu, o vemu vi pricate?!


Od kada su "sklopili" tim sa ova tri mlada amera, mislio sam da ce Hild praviti najvise problema (potrosnja), ali sam se zesce prevario!

ja

pre 4 godine

@ (glisa, 30. januar 2020 09:52)

Odakle ti to da je Bogdan bio najbolji strelac SP? Koliko ja znam, on je bio drugi na toj listi. Najbolji strelac bio je Guna Ra. Pa Bogdan, Kori Vebster, Peti Mils i Dar Taker. Sve sam krem svetske košarke...

petarczv

pre 4 godine

Ali navijaci Zvezde koji kazu da je Bogdan los, a boljeg igraca u istoriji nisu imali! Navedite mi jednog boljeg igraca u istoriji Zvezde sem Ducija Simonovica od Bogdana? Takav ne postoji!(cinjenice, 30. januar 2020 13:09)Predrag stojković, nemanja bjelica, marko jaric, Igor Rakocevic...
(petarczv, 30. januar 2020 13:21)Bata Stojkovic?

Stručnjak

pre 4 godine

Ljudi moji kakav igrač ovaj Bogi!Nije preterivanje reći da je posle Dončića najbolji evropski igrač u NBA ali je ostataak tima krš...idi u Lejkerse gde pripadaš Bogi u uzmi titulu za Kobea!

BB

pre 4 godine

Bogdan odigrao utakmicu
zivota. Koja elegancija, kakvi sutevi, ulazi, kreacija. Milina za gledanje. To je alstar nivo, cak i vise to je MVP nivo. Ali nemoze Bogdan sam pored onih divljaka i privatnika Foksa i Hilda. Vec sutra Bogdan odlazi u Los Angeles.

ja

pre 4 godine

@ (društvance iz predgrađa, 30. januar 2020 08:27)

Nisam iz predgrađa, ali ajde da ti odgovorim. Bogdan je najobičniji prosek. Imao je potencijala, ali je taj potencijal potpuno uništen protekcijom - prvo Dule, pa Žoc i, na kraju, Divac. Dečku su, potpuno neosnovano, godinama, punili glavu da je fenomen i toliko ga gurali da bude glavni u timu, da nikada nije stasao psihološki da ispuni potencijal koji ima, a kamoli da napravi korak više. On je "šuter" koji šutira 20% za 3, "defanzivac" kojeg puni kako ko stigne, "lider" koji nikada nije pogodio kad je bilo bitno,...

Po tvom komentaru bi se dalo zaključiti da misliš da je sada odigrao dobru partiju. Ajde što uspe da postigne 20+ poena tek na svakoj 10. utakmici, nego što mu je za ova 23 poena bilo potrebno čitavih 20 šuteva ka košu (19 iz igre, 1 sa penala). Radi poređenja, Dort iz OCK je igrao manje-više isti broj minuta i postigao isto 23 poena, ali mu je za to bilo potrebno svega 14 šuteva...

Ružica iz Švajcarske

pre 4 godine

Izgleda da je Bogdan pročitao moj komentar na prošloj utakmici kada sam izjavila da može bolje i da će biti bolje i odlučio da pokaže da sam bila u pravu! Bravo Bogdane i hvala ti! :)

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske!

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Baš se pitam šta će danas da zasmeta mrziteljima lika Bogdana Bogdanovića, koju li će glupost ovoga puta smisliti da ga malo opet omalovažavaju... "Sakramento izgubio zato što se on ispucavao", "samo 30% za 3", "samo 2 asistencije, koliko je sebičan" su neki od mogućih tema dotičnih. Ajmo, tri, četiri, sad!

NoName

pre 4 godine

Baš se pitam šta će danas da zasmeta mrziteljima lika Bogdana Bogdanovića, koju li će glupost ovoga puta smisliti da ga malo opet omalovažavaju... "Sakramento izgubio zato što se on ispucavao", "samo 30% za 3", "samo 2 asistencije, koliko je sebičan" su neki od mogućih tema dotičnih. Ajmo, tri, četiri, sad!
(društvance iz predgrađa, 30. januar 2020 08:27)

Ova partija je samo potvrda onoga što pišemo. Jedna, eventualno dve dobre, pa 5-6 loših. To je obrazac koji se ponavlja. Samo ga zaljubljeni u njega nisu primetili. Vidiš, noćas mu nije smetala "sitna" povreda, kako vi to kažete. Hajde da se kladimo da će već sledeću utakmicu da bude "sitno" povređen. Barem ćete tako vi da tvrdite. I niko njega ne mrzi, samo postoje ljudi koji realno gledaju na život. Kad je nešto loše, onda je loše.

slaviša šmigič

pre 4 godine

Ljudi moji kakav igrač ovaj Bogi!Nije preterivanje reći da je posle Dončića najbolji evropski igrač u NBA ali je ostataak tima krš...idi u Lejkerse gde pripadaš Bogi u uzmi titulu za Kobea!
ha,ha,ha idi u lejkerse bogi pa tamo nebi video klupu niti sa satelita kamoli,da igra nebudi smešan ovo je sigurno napisao neko,ko nema 10 godina.Lejkersi su si toliko zaželeli bogia eto ga pa i bobi je bio u san antoniu pa ništa kakav bogdan preuveličavanje od naših ljudi bog ni prosek pa jedan Dragič završio na all star utakmici bolje,da je divac doveo Dragiča

petarczv

pre 4 godine

Ali navijaci Zvezde koji kazu da je Bogdan los, a boljeg igraca u istoriji nisu imali! Navedite mi jednog boljeg igraca u istoriji Zvezde sem Ducija Simonovica od Bogdana? Takav ne postoji!
(cinjenice, 30. januar 2020 13:09)

Predrag stojković, nemanja bjelica, marko jaric, Igor Rakocevic...

BB

pre 4 godine

Ako se ne varam Kobi je izjavio da kvalitetnijeg igraca od Bogdana u zivotu video nije. Koliko to zvucalo cudno Bogdan je bio Kobijev idol. Lejkersi imaju obavezu da pod svaku cenu dovedu Bogdana. Na tome insistira i Lebron licno, jer zna da je Bogdan kljucni igrac za osvajanje titule.

petarczv

pre 4 godine

Fox, beli i badi nisu mogli da igraju od ovog sebicnjaka, ispalio 20 šuteva, nikom ne dodaje loptu igra samo za sebe i statistiku kao na svetskom prvenstvu...

Aleksa

pre 4 godine

Baš se pitam šta će danas da zasmeta mrziteljima lika Bogdana Bogdanovića, koju li će glupost ovoga puta smisliti da ga malo opet omalovažavaju... "Sakramento izgubio zato što se on ispucavao", "samo 30% za 3", "samo 2 asistencije, koliko je sebičan" su neki od mogućih tema dotičnih. Ajmo, tri, četiri, sad!
(društvance iz predgrađa, 30. januar 2020 08:27)

ne omalovažava ga većina u komentarima, uvek ima nekoliko onih koji preteraju... činjenica je da nije siguran, po sistemu toplo hladno, a ovde ga dižu u nebesa kao da je rame uz rame sa najboljim igračima lige... čak ni u Evropi nije mogao da se pohvali nekom vrhunskom formom bez oscilacija... ako mu je ovo način da zabode veći ugovor, neka ovako nastavi, ali ovako može samo ako mu tim dozvoli, zna se neki red i prioriteti među igračima...

petarczv

pre 4 godine

ja...dakle najbolji strelac Svetskog prvenstva je ustvari suvi prosek?jesi li bas siguran da nisi iz predgradja?Kako ide navijanje za fmp?
(glisa, 30. januar 2020 09:52)

Pa paty mils je imao samo poen manje od bogdana na svetskom pa je isto suvi prosek. Vi stvarno mislite da je svetsko prvenstvo neko merilo za kvalitet?? Po tome riki rubio je najbolji igrač na svetu a u nba je takodje prosek...

Nbalive

pre 4 godine

Steta sto pravi igraci kao Fox i Hield ne mogu doci do izrazaja od divljaka Bogdanovica koji se ispucava i nabija statistiku uz katastrofalan sut

realno

pre 4 godine

Fox, beli i badi nisu mogli da igraju od ovog sebicnjaka, ispalio 20 šuteva, nikom ne dodaje loptu igra samo za sebe i statistiku kao na svetskom prvenstvu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 30. januar 2020 11:28) Pa kako da ne ispaljuje kada je bolji igrac od njih trojice zajedno. Bole vas frustracije sta vam je Bogdan sve radio i dalje. Vi u svojoj istoriji niste imali ovakvog igraca!

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Ništa novo. Ponovo kompleksaši iz predgrađa leče neke svoje frustracije pljuvanjem po našem reprezentativcu, iako je bio najbolji u raspaloj ekipi... Danas ne pominju "doktora Bijelicu" koji je do juče bio toliko hvaljen i naš najbolji igrač u NBA uz Jokića?
Znači opet ne valja Bogdan, nema veze što je Nemanja bio ubedljivo najlošija tačka u ekipi sa 0 poena.
Da me neko ne shvati pogrešno, pošto znam da hoće a znam i ko, apsolutno ne omalovažavam Bijelicu niti bilo kog našeg igrača u NBA zbog neke loše utakmice. Svakom se dešava, pa i najboljima. Samo pravim primer koliko neki ovde iz besa i mržnje ne znaju na koji način će pre lečiti neki svoj kompleks.

Radomir Belaćević

pre 4 godine

društvance iz predgrađa, 30. januar 2020 08:27)

hmm pa evo ja da probam..
i ćorava koka zrno ubode!

napred Bogdane, samo tako nastavi!

društvance iz predgrađa

pre 4 godine

Po tvom komentaru bi se dalo zaključiti da misliš da je sada odigrao dobru partiju. Ajde što uspe da postigne 20+ poena tek na svakoj 10. utakmici, nego što mu je za ova 23 poena bilo potrebno čitavih 20 šuteva ka košu (19 iz igre, 1 sa penala). Radi poređenja, Dort iz OCK je igrao manje-više isti broj minuta i postigao isto 23 poena, ali mu je za to bilo potrebno svega 14 šuteva...
(ja, 30. januar 2020 09:19)

Pa vidiš, da ne navijaš za predgrađe ili da si bar malo realan kao što nisi, ti bi se i sam složio da je sasvim korektna partija, za 27 minuta najefikasniji u ekipi, sa preko 50% šuta iz igre, sa 5 skokova i 2 asistencije, jednom ukradeno i bez i jedne izgubljene lopte.
Što se tiče toga da tek na svakoj desetoj postigne preko 20 poena, gledajući prosek u dosadašnjem toku sezone, on je na zadovoljavajućih nešto više od 14 poena za 28 minuta, uz 43% iz igre i 38% za 3, uz 3 skoka i skoro 4 asistencije i jednom ukradenom loptom. Jedine loše stvari u njegovoj statistici su loš šut sa linije bacanja i 2 izgubljene lopte (što u nije nešto preterano loše za 28 min). Može bolje i treba bolje, slažem se. Ali se nikako ne slažem sa ovim vašim konstantnim pljuvanjem i omalovažavanjem, brojke koje ima u proseku su sasvim korektne.
Pošto već znamo za koga navikaš i iz kog razloga ne voliš Bogdana, diskusija u vezi bilo čega vezano za dotičnog je besmislena.

Grobar Banjaluka

pre 4 godine

Koliko mrznje prema nasem igracu ...Ljudi covjek je sa Partizanom sve osvojio bio dominantan otisao u Fener sve osvojio bio jedan od glavnih igraca , pa otisao u NBA i ima 15etak poena po mecu i 25 minuta igre i to lose ljudima. Pa nisu svi Jokic ,Bogdan je jednostavno za evropu super igrac za NBA dobar igrac i to je to. I u reprezentaciji je dobar , sjetimo se evropskog covjek je Bircevica i Lazica doveo do finala bukvalno sam.

Kukatilo

pre 4 godine

Ako je igrama sa 11 poena bio u 50 najboljih igraca lige, po recima nekog od komentatora, posle ove partije je sigurno u top 5. Svaka cast Bogi!

Randy Marsh

pre 4 godine

Bravo Bogdane, samo nastavi ovako!

Neverovatno koliko obraza, a ni ličnog života ni satisfakcije, nemaju ovi Bogdanovi mrzitelji.
Aman ljudi, jel moguće da vas toliko ispunjava mržnja prema nekom čoveku?! Nije to normalno, ali nimalo.

glisa

pre 4 godine

ja...dakle najbolji strelac Svetskog prvenstva je ustvari suvi prosek?jesi li bas siguran da nisi iz predgradja?Kako ide navijanje za fmp?

cinjenice

pre 4 godine

Ali navijaci Zvezde koji kazu da je Bogdan los, a boljeg igraca u istoriji nisu imali! Navedite mi jednog boljeg igraca u istoriji Zvezde sem Ducija Simonovica od Bogdana? Takav ne postoji!

Jugram Haschwalth

pre 4 godine

Izgleda da je Bogdan pročitao moj komentar na prošloj utakmici kada sam izjavila da može bolje i da će biti bolje i odlučio da pokaže da sam bila u pravu! Bravo Bogdane i hvala ti! :)

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske!
(Ružica iz Švajcarske, 30. januar 2020 08:11)

Jeste, imao je i zanimljivu izjavu posle utakmice:"Greetings to Rose from Switzerland, this is for you!"

ja

pre 4 godine

@ (glisa, 30. januar 2020 09:52)

Odakle ti to da je Bogdan bio najbolji strelac SP? Koliko ja znam, on je bio drugi na toj listi. Najbolji strelac bio je Guna Ra. Pa Bogdan, Kori Vebster, Peti Mils i Dar Taker. Sve sam krem svetske košarke...

Nowitzki

pre 4 godine

Уништи их овај Фокс.Откако се вратио од екипе која је била јандидат за плеј оф претворили су се у канту за набијање кош разлике. Какву год он личну статистику да има чињеница је да са њим као тим играју 5 пута горе.

NoName

pre 4 godine

Izgleda da je Bogdan pročitao moj komentar na prošloj utakmici kada sam izjavila da može bolje i da će biti bolje i odlučio da pokaže da sam bila u pravu! Bravo Bogdane i hvala ti! :) 

Pozdrav za sve čitaoce, vaša Ružica iz Švajcarske!
(Ružica iz Švajcarske, 30. januar 2020 08:11)

Kako se ne seti da pročita pre. Ti to pišeš već mesec i po dana.

Dule

pre 4 godine

Fox, beli i badi nisu mogli da igraju od ovog sebicnjaka, ispalio 20 šuteva, nikom ne dodaje loptu igra samo za sebe i statistiku kao na svetskom prvenstvu...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 30. januar 2020 11:28)

Badi Hild je sutnuo za tri 10 puta koliko i Bogdan...a cak je bio par minuta manje na terenu od njega. Moje misljenje je da on ne treba da kvari sebi statistiku time sto upucuje neke nemoguce suteve jer jako cesto dobija loptu pri isteku napada. A Belog ne spominji...u napadu kriminal, Bogdan mu je cak jedini dodavao loptu. Odbrana tek lose ovi mladi svi brzi od njega i on ne moze da cuva nikoga...

Statističar

pre 4 godine

Igrač od 26 miliona dolara, Badi Hild - šut za 3 poena 3/10. Strašno! Jasno se vidi da Hild pogađa trojke protiv ekipa koje imaju loše odbrambene bekove ali protiv OKC to nije moguće. A SUPERMAX igrač Foks za 3 poena 0/3. Beli 0/2, Barns i Dedmon koji će zajedno ove sezone od Kingsa zaraditi 40 miliona šut za 3 poena 0/1. Ako proverite Barnsovu statistiku u poslednjih pet mečeva videćete da šutne jednom ili dva puta za 3 poena i više NE. Ako prve dve promaši odustaje, neće da kvari statistiku. Bezimor 0/2, Toliver 1/4, Jogi 1/3, Džozef 1/3. UŽAS! Cela ekipa Kingsa 23,1 odsto za 3 poena a OKC 44,1. Nije ni čudo da su ih razbili. Kingsi su pravljeni po uzoru na Voriorse, kao šuterska ekipa, ali ove godine su OČAJNI. Pogotovo Harison Barns - sakrio se neće da šutira za 3 poena, boli ga uvo - zaradiće ove sezone više nego Beli i Bogdan zajedno. U narednih 7 utakmica igraju protiv: Klipersa, Lejkersa, Minesote, Majamija, San Antonija, Milvokija i Dalasa - biće tužno!!!

Mariborcan1970

pre 4 godine

Kimi, u mislim sam imao potencijal ekipe. Bogdan, Hield i Bjelica su u najboljim igračkim godinama (kad će igrati vrhunski ako ne sada). Fox i Bagley III su mladi i talentovani, Barnes iskusan NBA igrač. Stigao je Bazemore koji je takodje iskusan i koristan NBA igrač. Dakle, sasvim solidna osnova za dobar rezultat. Iako, uzeti Bagleya ispred Dončića je uvreda za košarku!

kimi

pre 4 godine

U Sacramentu očigledno nešto ne štima od početka sezone. Nema "hemije" u ekipi. Mnogo talenta, ali bez pravog učinka. Čak ni kada su kompletni. Tačno je da je bilo dosta povreda, ali nisu ni ostale ekipe imune na to pa ipak guraju.
(Mariborcan1970, 30. januar 2020 08:24)

Nema tu talenta o tome se radi, Bogi i Badi su po 28 i to su formirani igraci.
Talentima se mogu zvati Fox i Begli koji su mladi ali je njihov talenat jedan znak ?
Fox je izuzetan atleta ali nikada nije imao sut i takvog su igraca draftovali, u eri suteva za tri poena.
Beglijev iq je nikakav, bez asistencije, odbrane, suta, jedino skok.
Ovaj tim sakramenta je tamo gde i pripada, na dnu.

petarczv

pre 4 godine

Ali navijaci Zvezde koji kazu da je Bogdan los, a boljeg igraca u istoriji nisu imali! Navedite mi jednog boljeg igraca u istoriji Zvezde sem Ducija Simonovica od Bogdana? Takav ne postoji!(cinjenice, 30. januar 2020 13:09)Predrag stojković, nemanja bjelica, marko jaric, Igor Rakocevic...
(petarczv, 30. januar 2020 13:21)Bata Stojkovic?

Paranoid Android

pre 4 godine

Pljuvaci Bogdana, Fox se vratio u elipu, o vemu vi pricate?!


Od kada su "sklopili" tim sa ova tri mlada amera, mislio sam da ce Hild praviti najvise problema (potrosnja), ali sam se zesce prevario!

jedan od mnogih

pre 4 godine

poraz kojim je dodatno umanjo svoke sanse za plej of - pa dogovorili smo se u predsezoni da svskako nemaju sanse za isti, ali eto zbog dva nasa igraca u ekipi redakcija je bila gonjena drugacijim misljenjem....

Statističar

pre 4 godine

Dok Kingsi ne probiju slari kap, nemaju šta da traže u Zapadnoj konferenciji. Ako gledamo u odnosu na prošlu sezonu i na očekivanja - ova im je propast. Iz drugog ugla od svih 30 timova NBA, Kingsi su trenutno 21, a po zaradi celog rostera oni su 22!!! U Americi kao najkapitalističkoj državi važi baš pravilo "koliko para - toliko muzike". Bilo je letos pisanja u američkoj štampi da li u ovoj ili sledećoj sezoni Kingsi trebaju da probiju seleri kap i zaključak je uglavnom bio da se odluka mora doneti na osnovu dostignutog razvoja Foksa i Baglija. Kako i jednom i drugom ide ove sezone, moraju se preduzeti drastični rezovi na šta stručni štab, uprava i vlasnik očito nisu spremni do leta - čekaju da vide kompletan učinak svih igrača.

Pant.LA

pre 4 godine

Stalno neko obaranje oko bogija, par-czv dosadni ste.. Ovo bi trebala da bude solidna bogijeva partija i mislim da on to moze da ponavlja iz veceri u vece ali da u sac uopšte nije dobra atmosfera iz nekog razloga, losa postavka igre, pogrešne uloge, gubitnicki mentalitet, losa odbrana, izgubili samopouzdanje, bas lose.. Evo ode ariza u hjuston i preporodi se covek, tri partije u nizu koje u sac nije pruzio na 40 utakmica..

Mariborcan1970

pre 4 godine

U Sacramentu očigledno nešto ne štima od početka sezone. Nema "hemije" u ekipi. Mnogo talenta, ali bez pravog učinka. Čak ni kada su kompletni. Tačno je da je bilo dosta povreda, ali nisu ni ostale ekipe imune na to pa ipak guraju.

kimi

pre 4 godine

Kimi, u mislim sam imao potencijal ekipe. Bogdan, Hield i Bjelica su u najboljim igračkim godinama (kad će igrati vrhunski ako ne sada). Fox i Bagley III su mladi i talentovani, Barnes iskusan NBA igrač. Stigao je Bazemore koji je takodje iskusan i koristan NBA igrač. Dakle, sasvim solidna osnova za dobar rezultat. Iako, uzeti Bagleya ispred Dončića je uvreda za košarku!
(Mariborcan1970, 30. januar 2020 10:49)

Nema tu potencijala.
Bogdan i Hild su sesti igraci u play off timu.
Beli je strec cetvorka sa ogromnim problemima u odbrani pogotovo u pnr i kao takav nema neku vrednost u jakom play off timu.
A o Barnsu dovoljno govori to sto ga se Dalas tako lako resio.
Sakramento je ekipa koja ne moze da privuce slobodne igrace i kvalitet mora da juri na draftu, na njihovu zalost Divac se pokazao kao los u tom segmentu.

big

pre 4 godine

Šanse za pley off su im manje od 2%. Skoro pa nemoguće. Razočarao me je Sacramento, delovalo je prošle sezone da mogu više. Memphis i Oklahoma najprijatnija iznenadjenja na zapadu.

Alessandro NESTA#13#

pre 4 godine

Kakav njihov plejof, kad nisu prošle godine uspeli a igrali onako zanimljivu košarku, ove sezone nemaju šta da traže... ne mogu preko Blejzersa a kamoli Sparsa, Memfisa i Tandera.. neka se mole Bogu da dobiju što boljeg pika na lutriji

Ruzni aka Ruzan

pre 4 godine

Izgleda da Bogdan nije pročitao moj komentar na prošloj utakmici kada sam izjavio da ne može bolje i da će nece biti bolje i odlučio da pokaže da sam bila u krivu! Bravo Bogdane i hvala ti! :)

Pozdrav za sve čitaoce, vaš Ružan iz Singaura!

Vlado

pre 4 godine

S oprostenjem ovi igraci ne **bu Voltona ni 2%. Provalili su ga momci. Ima bolju ekipu nego Jerger prosle godine, lakse protivnike neko Jerger prosle godine a nije mu ni blizu, nego da Divac i Vivek progutaju svoju sujetu i pojedu ono sto se ne jede, zahvale se "ummmm, ooooommm, moram da pogledam snimak" Voltonu odu na kolenima po Jergera i da ga mole da se vrati. Foks i Hild su prosle godine maltene uduplali svoje proseke, Beli je odigrao sezonu zivota, Bogi je takodje napredovao i ako je igrao krilo pa cak je i Begli imao bolju statitiku nego ove godine a da ne kazemo da je u njegovom sistemu bilo mesta cak i za trapavog Koli Stajna koji ove godine ima 3 puta slabiji prosek u osakacenim GSW, Dedmona je totalno upropastio skroz i od momka koji je po svim analizama trebao savrseno da se uklopi u brzi napadacki sistem igre koji su prosle godine forsirali, plus da igra bolju odbranu od Stajna i da sutira trojke (zadnje 2 sezone prosek oko38%), dosao do toga da ispada da momak ne zna da igra!

Ibrahim Ba

pre 4 godine

Kako se obrukali? Izgubili od bolje ekipe. Ne mogu trenutno da se setim ko igra goru košarku od Kingsa. Čak i Nikse mogu da gledam, ali Sakramento ne.