Petak, 17.01.2020.

16:30

"Do sukoba je došlo kada je Dejv želeo da Divac draftuje Dončića"

Sem Amik, iskusni novinar portala "The Athletic", pričao je o Dejvu Jejgeru prošlogodišnjem treneru Sakramento Kingsa.

Izvor: PT

"Do sukoba je došlo kada je Dejv želeo da Divac draftuje Donèiæa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

Milan

pre 4 godine

@41+ Pa i ti se ne secas privatizacije Knjaza Milosa. Svi su poslali svoje ponude po kojoj ceni ce otkupiti akcije. Divceva ponuda nije bila najbolja, pa se oglasio onaj sto se "prijateljski bocka nozevima" da ce doplatiti svakom ko proda akcije Divcu. To nitinje po zakonu, niti je fer, pa je postupak privatizacije stopiran. Znaci nije da mu nije dozvoljeno da otkupi Knjaz Milos, nije mu dozvoljeni da mucka prilikom privatizacije. I tonje pokusao da mucka onako bezobrazno javno. Kao ovi danasnji sa vlasti.

tocka

pre 4 godine

Koliko se sećam Dončić uopšte nije hteo da ide u Kingse, a praksa kaže da se takvi igrači ne uzimaju jer lako mogu da unište hemiju u timu.
Divac je možda i pogrešio, ali Luka sigurno nije, jer bi u Sakramentu ulazio kao zamena, a verovatno prve godine ne bi ni dobio priliku. U Dalasu je bog otac, i to su i bili njegovi uslovi, i svo poverenje koje su mu pružili zasad je opravdano.
Luka je verovatno imao jako dobrog menadžera koji je znao kako da ga savetuje. Mislim da tu nema nikakvih emocija, ili nekih tračeva koje pakosni ljudi izmišljaju.

Drtina

pre 4 godine

Ako ne bude imao probleme sa povredama MPJ iz Denvera će zaseniti Luku . Iz aviona se vidi da je pravi košarkaš . IQ , šut , kretanje bez lopte , postavljanje za ofanzivni skok . Samo da ga zdravlje posluži i nebo je granica .Veće mi je uživanje da gledam njega nego Dončića.

jump

pre 4 godine

@OFK
Da,Sergej je ostvario transfer na konto Mundijala a ne Radonjic,Sergeju(najboljem vezisti Kalca tada)je potreban Mundijal za reputaciju a ne Radonjicu(rezervi u jelen kukuruz ligi tada),Sergej je povezan sa vrhom vladajuce stranke a ne Radonjic,Sergeju je nadredjeni dr Terzic,siva eminencija naseg fudbala a ne Radonjicu,a da ne govorim da je Muslin Sergeja i pozvao za prvi mec nakon kvalifikacija ali je pre objavljivanja spiska smenjen a spisak saopsten kao izbor pomocnika,Radonjic je u to vreme jedva bio u planu Djorovica,selektora mladih,ali se preko noci nasao na spisku A tima,a kasnije otisao na Mundijal a zbog njega direktno izvisio nosilac igre reprezentacije kod Muslina,Gacinovic.Naravno da se sve to zabasuri medijski je spinovano da je sve na relaciji Sergej-Muslin,i narod je to nazalost progutao evo i ti dalje verujes u to,pretpostavljajuci da je menadzer Kezman mocniji ne samo od Terzica vec od Vucica licno,e zato ce isti da vlada dokle god hoce,Kokeza ce biti u savezu dokle god hoce i treba da budu,za bolje i nismo.

јд123

pre 4 godine

A onaj deo kad daje očiglednom retardu Badiju maksimalan ugovor je van svake pameti. Bolje Bogiju da je dao, da podele pare pa bar neko da ima koristi od toga. Liku (Badiju) se na faci vidi da ni kozu (jednu) ne moze da sačuva.
(Alkos, 17. januar 2020 19:15)

Али газда Вивек изгледа Бадију види нешто друго на фаци
Vivek Ranadive thinks Buddy Hield has Steph Curry potential
https://www.nbcsports.com/bayarea/kings/report-vivek-ranadive-thinks-buddy-hield-has-steph-curry-potential

Пише да је главни разлог зашто су довели Бадија газда Вивек а не Дивац.

Ако је неко у Сакраменту знао за потенцијал Дончића то су онда Дивац и Стојаковић. Од куд то да је Јергер знао потенцијал Дончића, да није можда пратио све утакмице Реала?

Баш чудно да газда Вивек отпусти Брендона, који је био гласноговорник Беглија а да Дивцу продужи уговор. Зашто није отпустио Дивца ако је он кривац што нису драфтовали Дончића? Не разумем, отпусти асистента, који јавно хвали Беглија и тражи од тренера да буде стартер а продужује уговор Дивцу, који се није бунио што Бегли није стартер.

kkk radnicki

pre 4 godine

@Dragan-Borca
Bravo za komentar,drago mi je da bar neko dobronameran,jedini si branio Jokica kada su ga ovde lincovali misleci da nece igrati za reprezentaciju.A sto se Doncica tice,prosta stvar,da je delovalo da ce biti toliko dobar pa Finiks bi ga odmah dograbio pogotovo sto ih je trenirao Igor koji Luku zna u dusu.O Atlantinom trejdu da ne govorimo.Inace Divac je na udaru vise zbog Beglija koji jedini sa vrha proslogodisnjeg drafta jos uvek nije uradio nista,prosle godine uglavnom povredjen,ove pod pritiskom Doncica gde su sve oci uprte u njega,a glavne zvezde Kingsa osciliraju i rezultati nisu zadovoljavajuci iako je delovalo da ce imati sezonu za ulazak u plej of.Ali opet,mlad su tim,ima mesta napretku,i realno Divac ce i dalje imati poverenje Vivaka koliko god ovi iz Zeleznika zele drukcije

gile pecinci

pre 4 godine

Zanimljiva mi je jedna stvar,za nas narod Luka Doncic je zesce precenjen OSIM kada treba da se pljune po Divcu,tada je Doncic bolji od Dzordana.E to smo danas mi.A pritom ovo oko Doncica i drafta je toliko jednostavna prica,prvo Divac ni o cemu samostalno ne odlucuje,citav tim je vezan za kadrovsku politiku a na kraju je gazdino amin i sve da je Vlade licno insistirao na Doncicu ako klub odluci drugacije tako ce i da bude.A kada se birao pik jasno je bilo sta njima treba,prvo to sto je Doncic bio u Evropi amerikancima apsolutno nista ne predstavlja i kvalitetan domaci igrac je uvek u prednosti,a generacija 2018 je jedna od boljih zadnjih godina.Sakramentu je trebao visok igrac,na Doncicevim pozicijama su dvojica oko kojih se izgradio sistem a Begli je imao dobru reputaciju i vazio za supertalenta,dakle,vecina klubova bi izabrala poput Sakramenta tu nema price.Drugo,stalno se pominje da je Divac omanuo,pa valjda je prvenstveno omanuo GM Finiksa koji su prvi birali,a mozda najvise Atlanta koji su draftovali Doncica pa ga menjali za dosta slabijeg Janga.Ali ne,vazno je da se pljune po nasem coveku koji u NBA radi apsolutno u korist srpske kosarke,od Bogija i Belog koji bi mozda se vratili u Evropu da nije Divca,pustanja istih za reprezentativne akcije,angazovanja Kokoskova...

OFK

pre 4 godine

@ jump
Nemoj da trolujes, Muslin je dobio otkaz zbog Milinkovic-Savica; a svi znamo ko je njegov menadzer.
Mene ne interesuju klupske boje kad je reprezentacija u pitanju.
A ti sa ovim trolovanjem pokazujes da si isti ko tvoje komsije koje prozivas.

janko

pre 4 godine

Nikome on nista nije pomogao,da ne pricamo razno razne afere,prodavali su bre lazne guci torbe u njihovom butiku u Sakramentu,u rodnom Prijepolju svi znaju da nikom nista nije pomogao,u sve zivo je gurao nos,jedne prilike je cak hteo i da vozi reli Pariz-Dakar...Presao iz Partizana u Zvezdu par utakmica za saku dolara,to ni jedan dosledan partzanovac nebi uradio.
I nakon zadnjih dogadjaja vratio se u Sakramento sa najboljeg radnog mesta u Srbiji..presednik olimpijskog komiteta...itd jtd

aj zdravo

pre 4 godine

Ne pratim košarku. Ajmo braćo na "Tenis", trebaju mi dostojni sagovornici.
(banjica, 17. januar 2020 16:46)

Rubrika sporta na b92 treba da se podeli na muske sportove i na tenis i da ti, i tebi slicni ne zalazite u ovu prvu da komentarisete.

Bocko

pre 4 godine

Da ponovimo. Kada je MJ izasao na draft Portland je imao najboljeg igraca u NBA na toj poziciji -Klajda Drekslera, takodje i jednog od boljih plejeva u ligi Portera. Logicno je da im je trebao jak igrac pod kosem.Bovi zbog povreda nije opravdao ocekivanja, a Dreksler je jos punu deceniju dokazivao visok kvalitet.

Nemanja

pre 4 godine

Divac da se vrati u proslost i da mu ponudis deonice Facebooka on bi odbio i kupio nokiu...(petarczv, 17. januar 2020 18:22)Brzo ste svi zaboravili šta mu se desilo kad je hteo da kupi Knjaz Miloš?Tada mu je rečeno da on ne može da kupuje u Srbiji.Divac je za sve vas VELIČINA.Zato kad pričate o njemu da ustanete.Čovek je usvojio dete sa Kosova,gradio kuće,pomogao svakome ko ga pitao.Ali džabe pričati, Srbi vole bitange.
(+41, 17. januar 2020 19:01)Ti ustani njemu a ja cu zrtvi afere “Kantrimen”.

Alkos

pre 4 godine

Divac je bio odličan košarkaš. Sve posle toga je radio i radi neuspešno. To što je uradio Kingsima je zločin. Ne samo priča oko Dončića. Svi njegovi draftovi. A onaj deo kad daje očiglednom retardu Badiju maksimalan ugovor je van svake pameti. Bolje Bogiju da je dao, da podele pare pa bar neko da ima koristi od toga. Liku (Badiju) se na faci vidi da ni kozu (jednu) ne moze da sačuva.

jsx

pre 4 godine

Nisam bas za linc Divca, ali ne stoji uporedjivanje sa Jokicem. On jeste pre NBA bio MVP ABA lige, ali igrao je u Megi, nije odigrao cak ni ABA plej-of, a kamoli neku ozbiljniju EL utakmicu. Verovatno je imao kvalitet, ali da se oprostiti menadzerima sto to nisu znali- koliko vas zna talentovane kosarkase iz francuske lige recimo. Doncic je pre nego sto je dosao imao osvojenu EL kao jedan od 2-3 najbolja igraca (a mozda cak i najbolji) i EP kao drugi najbolji igrac, pritom dao 30p izrazito jakoj Letoniji i to sve sa 19 godina. Pa da nije ni malo napredovao od tad, opet bi bio na nivou startne postave najjacih klubova ili cak vodje nekog slabijeg.

jereseja

pre 4 godine

Svaki drugi ovde piše da Luka nljr hteo workout u Sacramentu pre drafta ali nije imao workout sa ni jednom ekipom pre drafta jer je igrao eurolegue finale 3 dana pre drafta i došao u new york dan pre drafta. A onima koji kažu da nije hteo u sacramento i da bi ostao u evropi ima snimak slovenačke tv gde Luka kaže da je mislio da če iči u sacrameto jer su divac i sac-vlasnik došli u evropu da ga gledaju i zajedno su bili onda na večeri a isto je danas u americi Amick napisao za novine a on je bio dugogodišnji reporter kingsa.Divac je zajebao ko Portland sa MJem i okrenuli vi to kako god hočete

Aleks

pre 4 godine

Doncic drzi loptu, a to je namenjeno Foxu. Falio im je krilni centar ili centar i uzeli Beglija. Uzeli bi Ejtona da nije Finiks. Sada vidimo da bi dali Foxa i ceo tim za Doncica, ali uvek ima obecavajucih igraca koji posle ne uspeju. Lenarda uzeli cini mi se sa 14 pozicije, Jokica sa 40-neke, Ben Valas nije draftovan. Draft je lutrija, a Divac nije pogodio ovaj put. Ali sa trejdom Kazinsa jeste
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aca86, 17. januar 2020 17:04)

Prilično realan komentar. Samo, možda nisu svi znali da će Luka ovako da eksplodira, ali stvarno se iz aviona vidi da je talentovaniji od Beglija, a bome i od Foksa. Begli nema ništa sem sklonosti povredama i abnormalne želje da se sam igra loptom. Foks je isto to, samo dvaput brži. Ni jedan ni drugi neće ništa doneti Kingsima.

Ja Divcu više zameram otpuštanje Joergera. Ok, preskočio Luku na draftu, sad radi sa tim što imaš. Imao je odličnog trenera na klupi koji je napravio nešto od te ekipe, i on ga otpusti i dovede Voltona koji je lošiji trener. To mi je van svake pameti.

Inače, s obzirom na količinu Lukinih fanova ovde, ne mogu da verujem koliko vas bi volelo da je on u Sac. Divac mu je učinio najveću moguću uslugu što ga nije draftovao, jer to je za njega bila najgora opcija. Dalas je najbolja.

+41

pre 4 godine

Divac da se vrati u proslost i da mu ponudis deonice Facebooka on bi odbio i kupio nokiu...
(petarczv, 17. januar 2020 18:22)

Brzo ste svi zaboravili šta mu se desilo kad je hteo da kupi Knjaz Miloš?Tada mu je rečeno da on ne može da kupuje u Srbiji.
Divac je za sve vas VELIČINA.
Zato kad pričate o njemu da ustanete.
Čovek je usvojio dete sa Kosova,gradio kuće,pomogao svakome ko ga pitao.
Ali džabe pričati, Srbi vole bitange.

z’brda

pre 4 godine

Divac se samo dokazuje da je jedan običan nesposobnjaković. Počevši od trapavog pokušaja kupovine Knjaza kada je sa Danilovićem išao Arandjelovcem i nudio gotovinu vlasnicima akcija da ih prodaju njemu, što ga je automatski diskvalifikovalo, do ovog očajno vodjenog tima.

hercegovac

pre 4 godine

Gospodo Nolobotovi,gospodine Srdjane Djokovicu pogledajte koliko srpski narod omalovazava jednog Divca zbog necega sto nama apsolutno ni iz dzepa ni u dzep a sa njim mozda i nema preterane veze jer se za sve pita na kraju gazda kluba.Pa sledeci put udrite po narodu istom onom koji pljuje Divca i ostale sportiste a jedino Novaka velica kao Boga ako vas nije sramota

Snazz

pre 4 godine

Divac je upropastio Sakramento, nema tu rasprave.
(uvekljubazan, 17. januar 2020 16:43)

Ruku na srce, nije da su bili bajni pre Divca.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Lik pakuje Divcu jer hoce ostavku zbog losih rezultata.
Kao prvo, svi su znali da je Luka dobar i veliki talenat, ali svako laze ko kaze da je znao da ce Luka biti ubrzo top 7-8 igraca.
To laze svako.
Da je takvo misljenje bilo u javnosti, polomili bi se iz Sakramenta da ga uzmu. Niko na svetu nije ni pomislio da ce Doncic biti toliko dobar, a Begli toliko los, prosecan.
Sam Luka Doncic je izjavio da je I ON SAM IZNENADJEN, koliko je dobar.
Tako da to glupost viJEka, kako vidim komsija preko Drine, to je smesno.
Svi su generali posle bitke.
Zar zaboravljate da nije samo Sakramento propustio Doncica?
Zasto ga je Finiks propustio? Odjednom su svi pametni, a pre drafta niko nije ni sanjao da ce Luka biti ubrzo u rangu Lebrona itd.
Niko ni u ludilu nije mislio da ce mali ovako dobar biti, cak ni Luka sam.
A kao drugo slusao sam dosta podkaste Sakramenta.
Ovo nije istina do kraja.
Divac nije mogao sam da odluci koga ce uzeti.
Vec je gazda Vivek njima odredio da koncenzusom odluce.
2 clana uprave, pogoto jedan su bas zapeli za Beglija.
Divac je na kraju popustio.
Taj lik je dobio i otkaz od gazde Viveka.
Sta ti to govori? Gazda Sakramenta je otpustio clana uprave koji je najvise zapeo za Beglija, em sto je Amerikanac, em sto je Divca ubedio da Fox i Doncic ne mogu zajedno.

Frosty

pre 4 godine

@petarczv
Papajanis nije bio 6. pik. Pik kojim su njega birali i Bogdan su zajedno dosli u paketu od Sansa koji su draftovali Krisa sa pikom od Kingsa. Eno ti Krisa u Golden Stejtu, jedva ima ugovor. Na kraju je Divac bolje prosao u trejdu.

Đole

pre 4 godine

@Đole: a raspali Dalas sa LD 30% u playoff a SAC sa najbrzim playem Foxom i sjajnim šuterom Hieldom ne baš...
(Kobrakai, 17. januar 2020 18:17)

@Kobrakai
Prvo Dalas je bio NBA šampion i tim koji se sa Novickim ostavio dubog trag u Americi. Ima najharizmatičnijeg vlasnika multimilijardera koji prošle godine trejdovao pola tima za povređenog PORZINGISA. Kingsi nemaju ni približnog sličnog igrača kao što Porzingins. Zaboravljaš da je Dalas pobedio nekoliko ekipa bez luke jer imaju odlične igrače kao što su: Porzingis, Tim Hardavej Džunior, Set Kari, Dilon Rajt (43,8% za 3 poena) i dva fizički snažna centra. Ako se porede prve petorke Dalas i Kngsa, Dalas ima čak 4 bolja igrača. DOKLE VIŠE O LUKI BAJKE PRIČATE??? Klasična ESPN fora - treba im novo lice za skok gledanosti. Belac, HEROJ, koji razbija tamnopute košarkaše. Proveri koliko su dana najbolji igrači Lingsa bili povređeni a koliko Dalasa!

jump

pre 4 godine

@Ivan
E bas se Divac kotira kao najlosiji niko drugi,isto tako je i Dule imao ubedljivo najveci budzet kad je trenirao Limoz a Sale danas u Virtusu,vas gane ce mrznja bukvalno ubiti,evo za rezultate kosarkasa i fudbalera krivite ubedljivo najbolje Bogdana i Mitra a nemate nikakav problem sto nam je fudbalska reprezentacija unistena smenom Muslina da bi se vas Radonja ugurao u spisak za Mundijal i na konto ucesca skupo prodao ili sto su nas na Mundobasketu sahranili Beli,Vasa i Guduric,zanimljivo niko sa druge strane to ne spocitava,ispade nama tudjmanovcima reprezentacija svetinja,a vama srbendama nesto drugo.Inace svi mi bi ubili da budemo stetocine poput Divca,covek bukvlno najuspeliji Srbin u inostranstvu u zadnjih par decenija

Alkos

pre 4 godine

@+41

Ajde ne laži molim te. Ko je to Divcu rekao da ne može da kupuje u Srbiji ?Za koje pare je on hteo da kupi Knjaz, a za koliko je prodata ? Kako je uzeo voda vodu i ko mu je to vodio (čiji ljudi) ?

Sa kim je on to onda bio u sukobu ?

Remi

pre 4 godine

Citam netko pise da bi GM-ovi koji su preskocili Nikolu svi trebali dobiti otkaz..nije to bas isto,mislim Jokic je strasan igrac da se razumjemo,ali nije bio ovako jak tek kad je stigao,usporedba ne stoji,Luka je odmah pokazao tko je,druga sezona ima 30/10/9 rjetki to mogu,ok ima ovlasti, ali u svakoj momcadi imate ljude koji imaju ovlasti, pa ne mogu ni blizu toj produkciji,plus dallas je sad pobjednicka momcad sto Kingsi mogu samo sanjati..svak pametan vidi da su to sto jesu postali ponajvise zbog Doncica..cast Jokari ali igraci kao Doncic,koji odmah pokazu da su liga iznad se mogu unazad 20 godina na prste nabrojati,nisu ista klasa sto je ok,a o Ajtonu,Baeglyu itd.ne treba ni govoriti..jednostavno Doncic je superstar vec sa 20god.,jedini koji mi padaju na pamet koji su u zadnje vrijeme ovako rano imali ovakav utjecaj na ligu su James i Durent a pogledajte koliko je njima trebalo vremena da uzmu naslov..uzet ce i Doncic prije ili kasnije,u Dallasu ili drugdje i to kao glavni igrac,vec je sila,kuzi igru,hrabar je i brzo uci,napredovat ce sigurno jos dugo godina,od svakog top 10 igraca mladji je barem 7-8 godina i njegovo vrijeme tek pocinje

strucno_lice

pre 4 godine

@(Istina, 17. januar 2020 18:02) druze zabole me mozak dok sam citao tvoj komentar. Daj malo se sredi ako si na necemu. Svaka druga rec ima pogresno napisana slova, koristis neke skracenice, neke strane reci, neki cudan maternji jezik...

јд123

pre 4 godine

Тај бивши заменик Дивца, Брендон Вилиамс, је јавно нападао Јергера зато што Бегли није стартер. Значи логично да је био у сукобу са Брендоном.

Ако је Брендон толико хвалио Беглија, да ли то значи да је он био за то да се одабере Бегли уместо Дончића? Вероватно. Да ли је и Дивац био за то да драфтују Беглија? Можда. Који је онда разлог зашто је отпустио Брендона, ако су били сагласни? Зар не би било логичније да је само отпустио Јергера, који је, како се овде каже, једини хтео Дончића?

Ако се још зна да се газда Вивек у прошлости мешао у одабир играча, односно да је и он има глас, делује логичније да су Вивек и Брендон били за Беглија а Дивац за Дончића. Зашто? Може се наћи изјава Вивека после отпуштања Брендона и Јергера, као и продуживање уговора Дивцу, како он верује да Дивац најбоље зна шта је добро за Сакраменто и да он има поверење у њега. Чиме је Владе заслужио то поверење? Сигурно не бацањем драфта на оног Грка пре пар година.
Ако је с друге стране Дивац хтео драфтовати Дончића без обзира што није проследио медицинску карту и што није хтео у Сакраменто, могао му је, на крају прошле сезоне, када је Лука одабран за рукија године, рећи: ”Видиш да сам био у праву да смо требали узети Луку.” И Вивек увидео да он и Брендон нису били у праву и да је зато продужио уговор са Дивцем и дао му одрешене руке.

Да ли је то стварно тако било, ми не знамо. Али делује логичније него друга нагађања.

petarczv

pre 4 godine

Kao sto ja tvrdim vec dve godine samo se potvrdjuje sa raznih strana ali bogdan botovi uporno plasiraju tegijevu laz da luka nije hteo da ide u sacramento. Divac je najnesposobniji GM u nba i mnogo loš čovek. Opet kazem ko i posle ove izjave trenera jegera tvrdi da luka nije hteo da dodje taj je klasični bot. Drugo ako neko od njih ima izjavu luke gde kaže da ne zeli da ide u sacramento neka je postavi. Ja sam vec nekoliko puta postavljao snimak sa youtube gde divac na pitanje novinara zasto su izabrali beglija ispred dončića na sta je on odgovorio da je begli bolji igrač i daima veci prostor za napredovanje...

psihijatar

pre 4 godine

Divčeva greška je ta što je dozvolio da Partizan uzme Birču a ne on....
(Bard Živa, 17. januar 2020 17:06)

I na žalost, nije mu prvi put. Greška što nije draftovao Branka Lazića i Davidovca je neoprostiva. Nadao sam se da uzme makar Guduru ali nema Divac taj osećaj...

petarczv

pre 4 godine

Doncic drzi loptu, a to je namenjeno Foxu. Falio im je krilni centar ili centar i uzeli Beglija. Uzeli bi Ejtona da nije Finiks. Sada vidimo da bi dali Foxa i ceo tim za Doncica, ali uvek ima obecavajucih igraca koji posle ne uspeju. Lenarda uzeli cini mi se sa 14 pozicije, Jokica sa 40-neke, Ben Valas nije draftovan. Draft je lutrija, a Divac nije pogodio ovaj put. Ali sa trejdom Kazinsa jeste
(Aca86, 17. januar 2020 17:04)

Pa uzmes doncica i trejdujes foxa, sta je problem? Kako je dalas expresno skartirao celu prvu petorku kad su se docepali luke. Denis Smith junior zaboravljen zbog luke a trebao je da bude glavni igrač. I nije samo Dončić isto i za papajanisa sesti pik koji sad igrq u panatinaikosu...

Serđo

pre 4 godine

Dončić, pa Dončić, pa Dončić...
Prvo, Amerikanci žele beloputu zvezdu i reklamiraju ga do besvesti.
Drugo, dečko jeste odličan igrač, ali još ništa nije osvojio i niko ne može da tvrdi da će i u budućnosti nešto osvojiti.
Treće, i prošle i ove godine loše šutira trojke, a u odbrani je slabiji i od Hardena (ili od Jokića).
Četvrto, ima odrešene ruke i ispucava se do besvesti.
Peto, što se tiče Divca i draftovanja Luke. Luka je izjavio ili preneo preko druge osobe da neće da igra za Sakramento. Da, Divac je mogao da ga draftuje, a onda je Luka mogao da kaže neću da igram za vas (ima primera koliko hoćeš i u NBA-u i u NFl-u) i onda moraš da ga trejduješ. Dakle, Luka ni u jednoj varijanti ne bi zaigrao za Sakramento.

petarczv

pre 4 godine

Konstantno se izostavlja deo u celoj ovoj prici Doncic - Kingsi, gde Luka nije hteo da odradi pre-draft workout sa Kingsima i jasno im stavio do znanja da ne zeli da igra za Sakramento. E sad, Divac je mogao da draftuje nezadovoljnog Luku, ali se onda postavlja pitanje sta sa Foxom koji bi takodje bio nezadovoljan sigurno, narusila bi se hemija koja je stvarana.. I Vlade se verovatno u skladu sa tim odlucio za bezbolnu opciju i draftovao Beglija, sto ce ispostaviti kao velika greska. Klasican primer kako nekad u zivotu treba rizikovati.
(hoodie melo, 17. januar 2020 17:15)

A hemija je inače na vrhunskom nivou pa nisu hteli da je kvare hahahahah sta ce sve napisati kako ni opravdali ovog neznalicu

Majk

pre 4 godine

Da li je ovo tacno ili nije realno skroz je nebitno jer ce i Divac i ovaj Divcev klovn dobiti otkaz na kraju sezone. Sigurno im je za ovu sezonu zacrtan kao cilj ulazak u doigravanje,a oni su blizi poslednjem mestu nego osmom

petarczv

pre 4 godine

Divac je dobro odlucio kad je uzeo Beglija! Doncic ne bi nista posebno pomogao Sakramentu, osim sto bi ugusio Foksa i usporio njegov napredak. Foks je mnogo brzi od Doncica, mozda ponekadi prebrz, ali svejedno, ovakvoj ekipi Sakramenta vise odgivara Foks na pleju. Luka bi usporio igru, osim toga ne bi se slagao sa Hiildom i Bjelicom, jer njima Foks svojom brzinom otvara prostor i stvara priliku za neometan sut. Videcete da ce Foks napraviti ako ne bolju, onda slicnu karijeru kao Luka. Ovde se previse napada Divac, a on ce od ovog tima napraviti redovnog ucesnika plej ofa i za dve tri godine, kad potpuno sazru Foks i Begli, pretendenta za titulu!
(vince carter, 17. januar 2020 17:04)

A nekad sam mislio da se razumeš u kosarku. Cuj fox vise odgovara sacramentu od dončića hahahahah po cemu to?! Luka doncic odgovara svima i svuda bi bio zvezda cak da ode i u cliperse i lejkerse...

Istina

pre 4 godine

Dokad vise sa komentarima da li jr doncic zelio igrat tamo. Upitajte se radije da su ga kingsi draftali da li bi doncic gubio jos par godina u europi jer ne moze igrat za drugi nba klub dok ovi imaju draft prava. Evo zion je veci hype imao pa osa u malu fransizu new orl
, morant u memphis, durant u okc, lebron u cleveland dns nije toliko bitno ako si dobar lako marketing odradi ostalo, tako da bi luka da je draftan od strane kingsa tamo igrao sigurno bez obzira sta nije predraft workout odradio s njima. Budimp realni velika greska divca i amen, ali i sunsa i bit ce upamceno u rangu oden durant, Bowie jordan. Ja bi mu vec otkaz urucio jer ne idu nigdi vec iduce godine je memphis i new orl ispred njih, a vraxa se curry i klay tako da nastavljaju uz sunse bit najgora franzisa na zapadu evo vecdeset godina.

Srdjan

pre 4 godine

I ja mislim da Dončić nije želio u Sac i da Vlade tu nije ništa kriv. Međutim, napravio je milion drugih grešaka, uključujući dovođenje Voltona. Prije godinu dana bili su perspektivna ekipa, a sad im je Bjelica najbolji igrač (čast Nemanji, ali ipak...).

Zabluda

pre 4 godine

Ne bi nista napravio od Doncica,kao nije ni od Bogdana i Foxa!Moraju prvo da deluju stabilnije takmičarski,da bi se neki razvili najbolje!

DokHoliday

pre 4 godine

Prosto je neverovatno kako je Divac pogresno procenio kad je birao onog Beglija pre Luke. Ako je neko poznavao Doncica i njegove kvalitete onda je to Divac, obzirom da je Luka " nase gore list". Tim pre je cudno da je propusten najbolji mladi igrac danas- mora da je bilo nesto sto mi ne znamo ili samo Vlade zna.

Ivan

pre 4 godine

Divac se u Americi i svuda van Srbije kotira kao najlošiji GM, ali ovde ima masu poklonika samo zbog toga što je igrao u Partizanu, i tu nema dalje priče. Taj klub je postao kao neka sekta,a Divac to sve koristi za lični interes. Verovatno može da se ugradi u budućim Bogdan ovim ugovorima, što kod zvezde kalibra Dončića nema šanse da se desi - lako mi je da zamislim da je samo zbog toga birao Beglija. Meni je strašno što uskoro ta štetočina može da se vrati u Srbiju i rovari po ovdašnjim klubovima i savezima. Neće ga dugo trpeti Vivek.

Kukatilo

pre 4 godine

Konstantno se izostavlja deo u celoj ovoj prici Doncic - Kingsi, gde Luka nije hteo da odradi pre-draft workout sa Kingsima i jasno im stavio do znanja da ne zeli da igra za Sakramento. E sad, Divac je mogao da draftuje nezadovoljnog Luku, ali se onda postavlja pitanje sta sa Foxom koji bi takodje bio nezadovoljan sigurno, narusila bi se hemija koja je stvarana.. I Vlade se verovatno u skladu sa tim odlucio za bezbolnu opciju i draftovao Beglija, sto ce ispostaviti kao velika greska. Klasican primer kako nekad u zivotu treba rizikovati.
(hoodie melo, 17. januar 2020 17:15)

U Sakramentu moze da ima hemije samo ako sa kosarke predju na proizvodnju kristal meta.

Sarkazam, ironija i cinizam

pre 4 godine

Kao sto ja tvrdim vec dve godine samo se potvrdjuje sa raznih strana ali bogdan botovi

Kakve veze Bogdan ima sa ovim? Perici je Bogi opsesija, zaljubljen je 😂

petarczv

pre 4 godine

Luka je rekao da ne želi u Sakramento, tako da se tu svaka priča završava.
(Ogi, 17. januar 2020 16:52)

A ti si video i čuo kako te reči izlaze iz njehovih usta?! Ajde postavi ovde link da mozemo i mi da cujemo i vidimo ili ti je luka privatno rekao?!

Dokle vise ovi likovi koji izmisljaju stvari...

hoodie melo

pre 4 godine

Konstantno se izostavlja deo u celoj ovoj prici Doncic - Kingsi, gde Luka nije hteo da odradi pre-draft workout sa Kingsima i jasno im stavio do znanja da ne zeli da igra za Sakramento. E sad, Divac je mogao da draftuje nezadovoljnog Luku, ali se onda postavlja pitanje sta sa Foxom koji bi takodje bio nezadovoljan sigurno, narusila bi se hemija koja je stvarana.. I Vlade se verovatno u skladu sa tim odlucio za bezbolnu opciju i draftovao Beglija, sto ce ispostaviti kao velika greska. Klasican primer kako nekad u zivotu treba rizikovati.

delboj

pre 4 godine

Doncic drzi loptu, a to je namenjeno Foxu. Falio im je krilni centar ili centar i uzeli Beglija. Uzeli bi Ejtona da nije Finiks. Sada vidimo da bi dali Foxa i ceo tim za Doncica, ali uvek ima obecavajucih igraca koji posle ne uspeju. Lenarda uzeli cini mi se sa 14 pozicije, Jokica sa 40-neke, Ben Valas nije draftovan. Draft je lutrija, a Divac nije pogodio ovaj put. Ali sa trejdom Kazinsa jeste
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aca86, 17. januar 2020 17:04) #

Fox je samo brzina i nista vise. I tada je to bilo vidljivo. Sakramento je prvak okupljanja prosjecnih "zvezda". I pored toga sto su ispustili mega prilike Doncica posle su dali ekstremne ugovore Barnsu i Hildu... Totalni amaterizam.

sir oliver

pre 4 godine

(JPR24, 17. januar 2020 16:52)
Vlasnik pekare ne unosi brasno, ne mesi hleb, niti ga prodaje! Angazuje ljude za to, ulozi novac i uzima profit! Tako je i sa NBA klubom! Postoje ljudi koji su zaduzeni za marketing, sportske odluke, knjigovodstvo, itd... Vlasnik samo zaradjuje ili gubi novac, zavisno kakve strucnjake je angazovao! Cim pocne da se previse mesa, napravi se haos, kao sada sa Sakramentom!

A

pre 4 godine

Doncic ne bi igrao u tom Sakramentu nikad ,jednostsvno je trazio vece trziste .Doncic je dosao kao jako poznat i dokazan igrsc u profi kosarci plus je igrso u najacem timu Evrope i osvojio Evroligu .Da ne pricamo kakav uspeh ima Sakramneto ljudi preko decenije nisu igrsli plej of .Mogli su da ga uzmu al on bi jako brzo bio trejdovan ,mozda te iste draft noci .I to verovatno za Beglija a to bi bilo jos smesnije i gore nego ovo da ga nisu birali .

76er

pre 4 godine

Ne pratim košarku. Ajmo braćo na "Tenis", trebaju mi dostojni sagovornici.
(banjica, 17. januar 2020 16:46)

Vi sto pratite tenis "profesionalno" ste gori od Hitlera, Musolinija i Bin Ladena zajedno.

Stefan Simonovic

pre 4 godine

Vi sto pljujujete Divca, da li mislite da bi Sacramento bio bolji sa drugim GM... Pa pogledajte ostale timove. Jel treba svi GM koji su promašili Jokica da dobiju otkaz? Ovde pojedini toliko mrze Divca, da je tačna izreka da se u Srbiji uspeh ne prašta... Neverovatno kakav narod (tj dobar procenat takvih) ...

@babica

pre 4 godine

Ne pratim košarku. Ajmo braćo na "Tenis", trebaju mi dostojni sagovornici.
(banjica, 17. januar 2020 16:46)

A jesi se zapitao da li si ti dostajan sagovornik? Dok se takvi nisu pojavili, rubrika Tenis je bila jedna od interesantnijih, sa akcentom na sport, a sada je za izbegavati u sirokom luku.

Amabalaza Rotira

pre 4 godine

Mene ovo sa Doncicevim uspehom nista ne iznenadjuje, cak sam ovo i predvideo (imam i svedoke). Ali nisam je neki sad kosarkaski strucnjak, nego sam lepo slusao sta recimo Duda Ivkovic kaze, a on je rekao da "nikada u svojoj trenerskoj karijeri nije video nekog kao Luka Doncic". Duda je osoba koja ne preteruje, a sad malo razmislte koliko velikih igraca je on u svojoj karijeri poznavao i trenirao (ukljucujuci i Divca). Mene interesuje kako onda tako nesto moze da promakne Divcu...

Aleksandar

pre 4 godine

Okreni obrni ali Divac je najviše odgovoran zato što Dončić nije potpisao ugovor sa Kingsima.
Nije se baš pokazao kao neki vrhunski menadžer.
Rezultati i trenutni plasman Kingsa na tabeli to najbolje pokazuju.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ne pratim košarku. Ajmo braćo na "Tenis", trebaju mi dostojni sagovornici.
(banjica, 17. januar 2020 16:46)
Da nema Đokovića na tenisu da ga hejtuješ verovatno bi samo pratio parove i farmu?

Đole

pre 4 godine

Opet izmišljotine američkih novinara. Napisao je da je Jeger bio u odličnim odnosima sa vlasnikom Kingsa i da ga Divac nije želeo ali popustio. Opšte poznato je da su si Divac i Stojaković bili na večeri u Madridu sa Lukom Dončićem i da su dogovorili njegov dolazak u Sakramento. Takođe, poznato je da su za za Baglija bili Jeger, Divčev pomoćnik (vrlo blizak vlasniku kluba) i vlasnik Vivek, a da su za Luku bili Divac i Stojaković. LOGIČNO je ono što se desilo - kada je Vivek video kakvu su glupost napravili što nisu angažovali Dončića - letos je dao novi četvorogodišnji ugovor Divsu sa POTPUNO ODREŠENIM RUKAMA! Za manje od 24 sata Divac je smenio pomoćnika i Jegera. Ovo je opet netačna informacija jednog američkog novinara kao priča da Divac i otac Luke nisu u dobrim odnosima. Tu priču je demantovao drugi američki novinar koji je sedeo pre desetak dana u kancelariji Divca dok su preko spikerfona razgovarali Lukin otac i Divac i smejali se novinarskim izmišljotinama. Taj isti novinar koji sada brani Jegera je pre jednog dana u podkastu odgovarao na pitanja druga dva novinara i rekao je. "Da se neće ništa desiti zbog loših rezultata, da ostaju i Divac i Luk volton". E možda mu je danas žao pa je opet pokrenuo priču oko Luke Dončića. Uostalom, odlaskom u raspali Dalas Divac je pomogao Dončiću koji je dobio slobodu da 35 minuta radi šta hoće uz statistiku za 3 poena od bednih 30%. Takvu slobodu ne bi imao u Kingsima pored najbržeg pleja na svetu Foksa i sjajnog šutera Hilda!!!

Aca86

pre 4 godine

Doncic drzi loptu, a to je namenjeno Foxu. Falio im je krilni centar ili centar i uzeli Beglija. Uzeli bi Ejtona da nije Finiks. Sada vidimo da bi dali Foxa i ceo tim za Doncica, ali uvek ima obecavajucih igraca koji posle ne uspeju. Lenarda uzeli cini mi se sa 14 pozicije, Jokica sa 40-neke, Ben Valas nije draftovan. Draft je lutrija, a Divac nije pogodio ovaj put. Ali sa trejdom Kazinsa jeste

vince carter

pre 4 godine

Divac je dobro odlucio kad je uzeo Beglija! Doncic ne bi nista posebno pomogao Sakramentu, osim sto bi ugusio Foksa i usporio njegov napredak. Foks je mnogo brzi od Doncica, mozda ponekadi prebrz, ali svejedno, ovakvoj ekipi Sakramenta vise odgivara Foks na pleju. Luka bi usporio igru, osim toga ne bi se slagao sa Hiildom i Bjelicom, jer njima Foks svojom brzinom otvara prostor i stvara priliku za neometan sut. Videcete da ce Foks napraviti ako ne bolju, onda slicnu karijeru kao Luka. Ovde se previse napada Divac, a on ce od ovog tima napraviti redovnog ucesnika plej ofa i za dve tri godine, kad potpuno sazru Foks i Begli, pretendenta za titulu!

koča

pre 4 godine

Da, a da li se neko pita da li bi Doncic uopste i hteo da dodje u Kingse? Hocu da kazem da se ne pita tu samo Divac.... Ali da je pogresio, jeste, bez sekunde razmisaljanja.

đušn

pre 4 godine

Nisu uzeli Luku, zato sto grade sistem oko Fox-a i Hild-a! Sad jel to dobro ili ne, to je sasvim druga priča! A i taj trener koga spominju je prvi krenuo ovu dvojicu da gura, po cenu rezultata!

Aleks

pre 4 godine

Greška sezone je otpuštanje Joergera. On je za Voltona trenerčina i zapravo mu je ostavio dobru bazu na kojoj je samo trebalo da radi.

JPR24

pre 4 godine

Divac i vlasnik nisu u sinergiji.. i Divac daje dozvolu da Jejger bude trener, pa posle ga teraju... Ej ! Ko je ovde lud ? Vlasnik je vlasnik, treba da mu radnik daje dozvolu ? Taj isti radnim da sam odlučuje o draftu ? Znaci ili taj pojma nema i nije vlasnik, ili ovaj piše gluposti nevidjene !

Igorce

pre 4 godine

Doncic, b hild, fox, bogdanovic....pazi ti taj napadacki arsenal bekova...a ovog beglija sto su draftovali opusteno menja bjelica na cetvorci sa arizom... ne bi se primetilo da fali decko

Sveta

pre 4 godine

Ovo je već treći izvor koji pokazuje nedostatak strateškog uvida kod Divca, generalnog menadžera ili kako god se već zove u Sakramentu. Jer,ne videti - nakon onakvog evropskog prvenstva! - izuzetni Dončićev potencijal,može biti samo plod ili izuzetnog nedostatka osećaja za košarku, ili sitne računice. A pošto sumnjam da Divcu nedostaje osećaj za košarku, znači da je bio vođen sitnim računicama - a Dončić će izrasti u mega-zvezdu NBA, možda najveću sa ovih prostora.

Aleks

pre 4 godine

Greška sezone je otpuštanje Joergera. On je za Voltona trenerčina i zapravo mu je ostavio dobru bazu na kojoj je samo trebalo da radi.

Aca86

pre 4 godine

Doncic drzi loptu, a to je namenjeno Foxu. Falio im je krilni centar ili centar i uzeli Beglija. Uzeli bi Ejtona da nije Finiks. Sada vidimo da bi dali Foxa i ceo tim za Doncica, ali uvek ima obecavajucih igraca koji posle ne uspeju. Lenarda uzeli cini mi se sa 14 pozicije, Jokica sa 40-neke, Ben Valas nije draftovan. Draft je lutrija, a Divac nije pogodio ovaj put. Ali sa trejdom Kazinsa jeste

Aleksandar

pre 4 godine

Okreni obrni ali Divac je najviše odgovoran zato što Dončić nije potpisao ugovor sa Kingsima.
Nije se baš pokazao kao neki vrhunski menadžer.
Rezultati i trenutni plasman Kingsa na tabeli to najbolje pokazuju.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ne pratim košarku. Ajmo braćo na "Tenis", trebaju mi dostojni sagovornici.
(banjica, 17. januar 2020 16:46)
Da nema Đokovića na tenisu da ga hejtuješ verovatno bi samo pratio parove i farmu?

Stefan Simonovic

pre 4 godine

Vi sto pljujujete Divca, da li mislite da bi Sacramento bio bolji sa drugim GM... Pa pogledajte ostale timove. Jel treba svi GM koji su promašili Jokica da dobiju otkaz? Ovde pojedini toliko mrze Divca, da je tačna izreka da se u Srbiji uspeh ne prašta... Neverovatno kakav narod (tj dobar procenat takvih) ...

Sveta

pre 4 godine

Ovo je već treći izvor koji pokazuje nedostatak strateškog uvida kod Divca, generalnog menadžera ili kako god se već zove u Sakramentu. Jer,ne videti - nakon onakvog evropskog prvenstva! - izuzetni Dončićev potencijal,može biti samo plod ili izuzetnog nedostatka osećaja za košarku, ili sitne računice. A pošto sumnjam da Divcu nedostaje osećaj za košarku, znači da je bio vođen sitnim računicama - a Dončić će izrasti u mega-zvezdu NBA, možda najveću sa ovih prostora.

hoodie melo

pre 4 godine

Konstantno se izostavlja deo u celoj ovoj prici Doncic - Kingsi, gde Luka nije hteo da odradi pre-draft workout sa Kingsima i jasno im stavio do znanja da ne zeli da igra za Sakramento. E sad, Divac je mogao da draftuje nezadovoljnog Luku, ali se onda postavlja pitanje sta sa Foxom koji bi takodje bio nezadovoljan sigurno, narusila bi se hemija koja je stvarana.. I Vlade se verovatno u skladu sa tim odlucio za bezbolnu opciju i draftovao Beglija, sto ce ispostaviti kao velika greska. Klasican primer kako nekad u zivotu treba rizikovati.

Igorce

pre 4 godine

Doncic, b hild, fox, bogdanovic....pazi ti taj napadacki arsenal bekova...a ovog beglija sto su draftovali opusteno menja bjelica na cetvorci sa arizom... ne bi se primetilo da fali decko

Amabalaza Rotira

pre 4 godine

Mene ovo sa Doncicevim uspehom nista ne iznenadjuje, cak sam ovo i predvideo (imam i svedoke). Ali nisam je neki sad kosarkaski strucnjak, nego sam lepo slusao sta recimo Duda Ivkovic kaze, a on je rekao da "nikada u svojoj trenerskoj karijeri nije video nekog kao Luka Doncic". Duda je osoba koja ne preteruje, a sad malo razmislte koliko velikih igraca je on u svojoj karijeri poznavao i trenirao (ukljucujuci i Divca). Mene interesuje kako onda tako nesto moze da promakne Divcu...

Kukatilo

pre 4 godine

Konstantno se izostavlja deo u celoj ovoj prici Doncic - Kingsi, gde Luka nije hteo da odradi pre-draft workout sa Kingsima i jasno im stavio do znanja da ne zeli da igra za Sakramento. E sad, Divac je mogao da draftuje nezadovoljnog Luku, ali se onda postavlja pitanje sta sa Foxom koji bi takodje bio nezadovoljan sigurno, narusila bi se hemija koja je stvarana.. I Vlade se verovatno u skladu sa tim odlucio za bezbolnu opciju i draftovao Beglija, sto ce ispostaviti kao velika greska. Klasican primer kako nekad u zivotu treba rizikovati.
(hoodie melo, 17. januar 2020 17:15)

U Sakramentu moze da ima hemije samo ako sa kosarke predju na proizvodnju kristal meta.

jereseja

pre 4 godine

Svaki drugi ovde piše da Luka nljr hteo workout u Sacramentu pre drafta ali nije imao workout sa ni jednom ekipom pre drafta jer je igrao eurolegue finale 3 dana pre drafta i došao u new york dan pre drafta. A onima koji kažu da nije hteo u sacramento i da bi ostao u evropi ima snimak slovenačke tv gde Luka kaže da je mislio da če iči u sacrameto jer su divac i sac-vlasnik došli u evropu da ga gledaju i zajedno su bili onda na večeri a isto je danas u americi Amick napisao za novine a on je bio dugogodišnji reporter kingsa.Divac je zajebao ko Portland sa MJem i okrenuli vi to kako god hočete

+41

pre 4 godine

Divac da se vrati u proslost i da mu ponudis deonice Facebooka on bi odbio i kupio nokiu...
(petarczv, 17. januar 2020 18:22)

Brzo ste svi zaboravili šta mu se desilo kad je hteo da kupi Knjaz Miloš?Tada mu je rečeno da on ne može da kupuje u Srbiji.
Divac je za sve vas VELIČINA.
Zato kad pričate o njemu da ustanete.
Čovek je usvojio dete sa Kosova,gradio kuće,pomogao svakome ko ga pitao.
Ali džabe pričati, Srbi vole bitange.

koča

pre 4 godine

Da, a da li se neko pita da li bi Doncic uopste i hteo da dodje u Kingse? Hocu da kazem da se ne pita tu samo Divac.... Ali da je pogresio, jeste, bez sekunde razmisaljanja.

Remi

pre 4 godine

Citam netko pise da bi GM-ovi koji su preskocili Nikolu svi trebali dobiti otkaz..nije to bas isto,mislim Jokic je strasan igrac da se razumjemo,ali nije bio ovako jak tek kad je stigao,usporedba ne stoji,Luka je odmah pokazao tko je,druga sezona ima 30/10/9 rjetki to mogu,ok ima ovlasti, ali u svakoj momcadi imate ljude koji imaju ovlasti, pa ne mogu ni blizu toj produkciji,plus dallas je sad pobjednicka momcad sto Kingsi mogu samo sanjati..svak pametan vidi da su to sto jesu postali ponajvise zbog Doncica..cast Jokari ali igraci kao Doncic,koji odmah pokazu da su liga iznad se mogu unazad 20 godina na prste nabrojati,nisu ista klasa sto je ok,a o Ajtonu,Baeglyu itd.ne treba ni govoriti..jednostavno Doncic je superstar vec sa 20god.,jedini koji mi padaju na pamet koji su u zadnje vrijeme ovako rano imali ovakav utjecaj na ligu su James i Durent a pogledajte koliko je njima trebalo vremena da uzmu naslov..uzet ce i Doncic prije ili kasnije,u Dallasu ili drugdje i to kao glavni igrac,vec je sila,kuzi igru,hrabar je i brzo uci,napredovat ce sigurno jos dugo godina,od svakog top 10 igraca mladji je barem 7-8 godina i njegovo vrijeme tek pocinje

petarczv

pre 4 godine

Doncic drzi loptu, a to je namenjeno Foxu. Falio im je krilni centar ili centar i uzeli Beglija. Uzeli bi Ejtona da nije Finiks. Sada vidimo da bi dali Foxa i ceo tim za Doncica, ali uvek ima obecavajucih igraca koji posle ne uspeju. Lenarda uzeli cini mi se sa 14 pozicije, Jokica sa 40-neke, Ben Valas nije draftovan. Draft je lutrija, a Divac nije pogodio ovaj put. Ali sa trejdom Kazinsa jeste
(Aca86, 17. januar 2020 17:04)

Pa uzmes doncica i trejdujes foxa, sta je problem? Kako je dalas expresno skartirao celu prvu petorku kad su se docepali luke. Denis Smith junior zaboravljen zbog luke a trebao je da bude glavni igrač. I nije samo Dončić isto i za papajanisa sesti pik koji sad igrq u panatinaikosu...

Ivan

pre 4 godine

Divac se u Americi i svuda van Srbije kotira kao najlošiji GM, ali ovde ima masu poklonika samo zbog toga što je igrao u Partizanu, i tu nema dalje priče. Taj klub je postao kao neka sekta,a Divac to sve koristi za lični interes. Verovatno može da se ugradi u budućim Bogdan ovim ugovorima, što kod zvezde kalibra Dončića nema šanse da se desi - lako mi je da zamislim da je samo zbog toga birao Beglija. Meni je strašno što uskoro ta štetočina može da se vrati u Srbiju i rovari po ovdašnjim klubovima i savezima. Neće ga dugo trpeti Vivek.

jump

pre 4 godine

@OFK
Da,Sergej je ostvario transfer na konto Mundijala a ne Radonjic,Sergeju(najboljem vezisti Kalca tada)je potreban Mundijal za reputaciju a ne Radonjicu(rezervi u jelen kukuruz ligi tada),Sergej je povezan sa vrhom vladajuce stranke a ne Radonjic,Sergeju je nadredjeni dr Terzic,siva eminencija naseg fudbala a ne Radonjicu,a da ne govorim da je Muslin Sergeja i pozvao za prvi mec nakon kvalifikacija ali je pre objavljivanja spiska smenjen a spisak saopsten kao izbor pomocnika,Radonjic je u to vreme jedva bio u planu Djorovica,selektora mladih,ali se preko noci nasao na spisku A tima,a kasnije otisao na Mundijal a zbog njega direktno izvisio nosilac igre reprezentacije kod Muslina,Gacinovic.Naravno da se sve to zabasuri medijski je spinovano da je sve na relaciji Sergej-Muslin,i narod je to nazalost progutao evo i ti dalje verujes u to,pretpostavljajuci da je menadzer Kezman mocniji ne samo od Terzica vec od Vucica licno,e zato ce isti da vlada dokle god hoce,Kokeza ce biti u savezu dokle god hoce i treba da budu,za bolje i nismo.

gile pecinci

pre 4 godine

Zanimljiva mi je jedna stvar,za nas narod Luka Doncic je zesce precenjen OSIM kada treba da se pljune po Divcu,tada je Doncic bolji od Dzordana.E to smo danas mi.A pritom ovo oko Doncica i drafta je toliko jednostavna prica,prvo Divac ni o cemu samostalno ne odlucuje,citav tim je vezan za kadrovsku politiku a na kraju je gazdino amin i sve da je Vlade licno insistirao na Doncicu ako klub odluci drugacije tako ce i da bude.A kada se birao pik jasno je bilo sta njima treba,prvo to sto je Doncic bio u Evropi amerikancima apsolutno nista ne predstavlja i kvalitetan domaci igrac je uvek u prednosti,a generacija 2018 je jedna od boljih zadnjih godina.Sakramentu je trebao visok igrac,na Doncicevim pozicijama su dvojica oko kojih se izgradio sistem a Begli je imao dobru reputaciju i vazio za supertalenta,dakle,vecina klubova bi izabrala poput Sakramenta tu nema price.Drugo,stalno se pominje da je Divac omanuo,pa valjda je prvenstveno omanuo GM Finiksa koji su prvi birali,a mozda najvise Atlanta koji su draftovali Doncica pa ga menjali za dosta slabijeg Janga.Ali ne,vazno je da se pljune po nasem coveku koji u NBA radi apsolutno u korist srpske kosarke,od Bogija i Belog koji bi mozda se vratili u Evropu da nije Divca,pustanja istih za reprezentativne akcije,angazovanja Kokoskova...

petarczv

pre 4 godine

Divac je dobro odlucio kad je uzeo Beglija! Doncic ne bi nista posebno pomogao Sakramentu, osim sto bi ugusio Foksa i usporio njegov napredak. Foks je mnogo brzi od Doncica, mozda ponekadi prebrz, ali svejedno, ovakvoj ekipi Sakramenta vise odgivara Foks na pleju. Luka bi usporio igru, osim toga ne bi se slagao sa Hiildom i Bjelicom, jer njima Foks svojom brzinom otvara prostor i stvara priliku za neometan sut. Videcete da ce Foks napraviti ako ne bolju, onda slicnu karijeru kao Luka. Ovde se previse napada Divac, a on ce od ovog tima napraviti redovnog ucesnika plej ofa i za dve tri godine, kad potpuno sazru Foks i Begli, pretendenta za titulu!
(vince carter, 17. januar 2020 17:04)

A nekad sam mislio da se razumeš u kosarku. Cuj fox vise odgovara sacramentu od dončića hahahahah po cemu to?! Luka doncic odgovara svima i svuda bi bio zvezda cak da ode i u cliperse i lejkerse...

@babica

pre 4 godine

Ne pratim košarku. Ajmo braćo na "Tenis", trebaju mi dostojni sagovornici.
(banjica, 17. januar 2020 16:46)

A jesi se zapitao da li si ti dostajan sagovornik? Dok se takvi nisu pojavili, rubrika Tenis je bila jedna od interesantnijih, sa akcentom na sport, a sada je za izbegavati u sirokom luku.

petarczv

pre 4 godine

Luka je rekao da ne želi u Sakramento, tako da se tu svaka priča završava.
(Ogi, 17. januar 2020 16:52)

A ti si video i čuo kako te reči izlaze iz njehovih usta?! Ajde postavi ovde link da mozemo i mi da cujemo i vidimo ili ti je luka privatno rekao?!

Dokle vise ovi likovi koji izmisljaju stvari...

Snazz

pre 4 godine

Divac je upropastio Sakramento, nema tu rasprave.
(uvekljubazan, 17. januar 2020 16:43)

Ruku na srce, nije da su bili bajni pre Divca.

tocka

pre 4 godine

Koliko se sećam Dončić uopšte nije hteo da ide u Kingse, a praksa kaže da se takvi igrači ne uzimaju jer lako mogu da unište hemiju u timu.
Divac je možda i pogrešio, ali Luka sigurno nije, jer bi u Sakramentu ulazio kao zamena, a verovatno prve godine ne bi ni dobio priliku. U Dalasu je bog otac, i to su i bili njegovi uslovi, i svo poverenje koje su mu pružili zasad je opravdano.
Luka je verovatno imao jako dobrog menadžera koji je znao kako da ga savetuje. Mislim da tu nema nikakvih emocija, ili nekih tračeva koje pakosni ljudi izmišljaju.

petarczv

pre 4 godine

Kao sto ja tvrdim vec dve godine samo se potvrdjuje sa raznih strana ali bogdan botovi uporno plasiraju tegijevu laz da luka nije hteo da ide u sacramento. Divac je najnesposobniji GM u nba i mnogo loš čovek. Opet kazem ko i posle ove izjave trenera jegera tvrdi da luka nije hteo da dodje taj je klasični bot. Drugo ako neko od njih ima izjavu luke gde kaže da ne zeli da ide u sacramento neka je postavi. Ja sam vec nekoliko puta postavljao snimak sa youtube gde divac na pitanje novinara zasto su izabrali beglija ispred dončića na sta je on odgovorio da je begli bolji igrač i daima veci prostor za napredovanje...

Nemanja

pre 4 godine

Divac da se vrati u proslost i da mu ponudis deonice Facebooka on bi odbio i kupio nokiu...(petarczv, 17. januar 2020 18:22)Brzo ste svi zaboravili šta mu se desilo kad je hteo da kupi Knjaz Miloš?Tada mu je rečeno da on ne može da kupuje u Srbiji.Divac je za sve vas VELIČINA.Zato kad pričate o njemu da ustanete.Čovek je usvojio dete sa Kosova,gradio kuće,pomogao svakome ko ga pitao.Ali džabe pričati, Srbi vole bitange.
(+41, 17. januar 2020 19:01)Ti ustani njemu a ja cu zrtvi afere “Kantrimen”.

sir oliver

pre 4 godine

(JPR24, 17. januar 2020 16:52)
Vlasnik pekare ne unosi brasno, ne mesi hleb, niti ga prodaje! Angazuje ljude za to, ulozi novac i uzima profit! Tako je i sa NBA klubom! Postoje ljudi koji su zaduzeni za marketing, sportske odluke, knjigovodstvo, itd... Vlasnik samo zaradjuje ili gubi novac, zavisno kakve strucnjake je angazovao! Cim pocne da se previse mesa, napravi se haos, kao sada sa Sakramentom!

јд123

pre 4 godine

Тај бивши заменик Дивца, Брендон Вилиамс, је јавно нападао Јергера зато што Бегли није стартер. Значи логично да је био у сукобу са Брендоном.

Ако је Брендон толико хвалио Беглија, да ли то значи да је он био за то да се одабере Бегли уместо Дончића? Вероватно. Да ли је и Дивац био за то да драфтују Беглија? Можда. Који је онда разлог зашто је отпустио Брендона, ако су били сагласни? Зар не би било логичније да је само отпустио Јергера, који је, како се овде каже, једини хтео Дончића?

Ако се још зна да се газда Вивек у прошлости мешао у одабир играча, односно да је и он има глас, делује логичније да су Вивек и Брендон били за Беглија а Дивац за Дончића. Зашто? Може се наћи изјава Вивека после отпуштања Брендона и Јергера, као и продуживање уговора Дивцу, како он верује да Дивац најбоље зна шта је добро за Сакраменто и да он има поверење у њега. Чиме је Владе заслужио то поверење? Сигурно не бацањем драфта на оног Грка пре пар година.
Ако је с друге стране Дивац хтео драфтовати Дончића без обзира што није проследио медицинску карту и што није хтео у Сакраменто, могао му је, на крају прошле сезоне, када је Лука одабран за рукија године, рећи: ”Видиш да сам био у праву да смо требали узети Луку.” И Вивек увидео да он и Брендон нису били у праву и да је зато продужио уговор са Дивцем и дао му одрешене руке.

Да ли је то стварно тако било, ми не знамо. Али делује логичније него друга нагађања.

janko

pre 4 godine

Nikome on nista nije pomogao,da ne pricamo razno razne afere,prodavali su bre lazne guci torbe u njihovom butiku u Sakramentu,u rodnom Prijepolju svi znaju da nikom nista nije pomogao,u sve zivo je gurao nos,jedne prilike je cak hteo i da vozi reli Pariz-Dakar...Presao iz Partizana u Zvezdu par utakmica za saku dolara,to ni jedan dosledan partzanovac nebi uradio.
I nakon zadnjih dogadjaja vratio se u Sakramento sa najboljeg radnog mesta u Srbiji..presednik olimpijskog komiteta...itd jtd

76er

pre 4 godine

Ne pratim košarku. Ajmo braćo na "Tenis", trebaju mi dostojni sagovornici.
(banjica, 17. januar 2020 16:46)

Vi sto pratite tenis "profesionalno" ste gori od Hitlera, Musolinija i Bin Ladena zajedno.

petarczv

pre 4 godine

Konstantno se izostavlja deo u celoj ovoj prici Doncic - Kingsi, gde Luka nije hteo da odradi pre-draft workout sa Kingsima i jasno im stavio do znanja da ne zeli da igra za Sakramento. E sad, Divac je mogao da draftuje nezadovoljnog Luku, ali se onda postavlja pitanje sta sa Foxom koji bi takodje bio nezadovoljan sigurno, narusila bi se hemija koja je stvarana.. I Vlade se verovatno u skladu sa tim odlucio za bezbolnu opciju i draftovao Beglija, sto ce ispostaviti kao velika greska. Klasican primer kako nekad u zivotu treba rizikovati.
(hoodie melo, 17. januar 2020 17:15)

A hemija je inače na vrhunskom nivou pa nisu hteli da je kvare hahahahah sta ce sve napisati kako ni opravdali ovog neznalicu

Bocko

pre 4 godine

Da ponovimo. Kada je MJ izasao na draft Portland je imao najboljeg igraca u NBA na toj poziciji -Klajda Drekslera, takodje i jednog od boljih plejeva u ligi Portera. Logicno je da im je trebao jak igrac pod kosem.Bovi zbog povreda nije opravdao ocekivanja, a Dreksler je jos punu deceniju dokazivao visok kvalitet.

Istina

pre 4 godine

Dokad vise sa komentarima da li jr doncic zelio igrat tamo. Upitajte se radije da su ga kingsi draftali da li bi doncic gubio jos par godina u europi jer ne moze igrat za drugi nba klub dok ovi imaju draft prava. Evo zion je veci hype imao pa osa u malu fransizu new orl
, morant u memphis, durant u okc, lebron u cleveland dns nije toliko bitno ako si dobar lako marketing odradi ostalo, tako da bi luka da je draftan od strane kingsa tamo igrao sigurno bez obzira sta nije predraft workout odradio s njima. Budimp realni velika greska divca i amen, ali i sunsa i bit ce upamceno u rangu oden durant, Bowie jordan. Ja bi mu vec otkaz urucio jer ne idu nigdi vec iduce godine je memphis i new orl ispred njih, a vraxa se curry i klay tako da nastavljaju uz sunse bit najgora franzisa na zapadu evo vecdeset godina.

z’brda

pre 4 godine

Divac se samo dokazuje da je jedan običan nesposobnjaković. Počevši od trapavog pokušaja kupovine Knjaza kada je sa Danilovićem išao Arandjelovcem i nudio gotovinu vlasnicima akcija da ih prodaju njemu, što ga je automatski diskvalifikovalo, do ovog očajno vodjenog tima.

Alkos

pre 4 godine

Divac je bio odličan košarkaš. Sve posle toga je radio i radi neuspešno. To što je uradio Kingsima je zločin. Ne samo priča oko Dončića. Svi njegovi draftovi. A onaj deo kad daje očiglednom retardu Badiju maksimalan ugovor je van svake pameti. Bolje Bogiju da je dao, da podele pare pa bar neko da ima koristi od toga. Liku (Badiju) se na faci vidi da ni kozu (jednu) ne moze da sačuva.

đušn

pre 4 godine

Nisu uzeli Luku, zato sto grade sistem oko Fox-a i Hild-a! Sad jel to dobro ili ne, to je sasvim druga priča! A i taj trener koga spominju je prvi krenuo ovu dvojicu da gura, po cenu rezultata!

Đole

pre 4 godine

Opet izmišljotine američkih novinara. Napisao je da je Jeger bio u odličnim odnosima sa vlasnikom Kingsa i da ga Divac nije želeo ali popustio. Opšte poznato je da su si Divac i Stojaković bili na večeri u Madridu sa Lukom Dončićem i da su dogovorili njegov dolazak u Sakramento. Takođe, poznato je da su za za Baglija bili Jeger, Divčev pomoćnik (vrlo blizak vlasniku kluba) i vlasnik Vivek, a da su za Luku bili Divac i Stojaković. LOGIČNO je ono što se desilo - kada je Vivek video kakvu su glupost napravili što nisu angažovali Dončića - letos je dao novi četvorogodišnji ugovor Divsu sa POTPUNO ODREŠENIM RUKAMA! Za manje od 24 sata Divac je smenio pomoćnika i Jegera. Ovo je opet netačna informacija jednog američkog novinara kao priča da Divac i otac Luke nisu u dobrim odnosima. Tu priču je demantovao drugi američki novinar koji je sedeo pre desetak dana u kancelariji Divca dok su preko spikerfona razgovarali Lukin otac i Divac i smejali se novinarskim izmišljotinama. Taj isti novinar koji sada brani Jegera je pre jednog dana u podkastu odgovarao na pitanja druga dva novinara i rekao je. "Da se neće ništa desiti zbog loših rezultata, da ostaju i Divac i Luk volton". E možda mu je danas žao pa je opet pokrenuo priču oko Luke Dončića. Uostalom, odlaskom u raspali Dalas Divac je pomogao Dončiću koji je dobio slobodu da 35 minuta radi šta hoće uz statistiku za 3 poena od bednih 30%. Takvu slobodu ne bi imao u Kingsima pored najbržeg pleja na svetu Foksa i sjajnog šutera Hilda!!!

Majk

pre 4 godine

Da li je ovo tacno ili nije realno skroz je nebitno jer ce i Divac i ovaj Divcev klovn dobiti otkaz na kraju sezone. Sigurno im je za ovu sezonu zacrtan kao cilj ulazak u doigravanje,a oni su blizi poslednjem mestu nego osmom

jsx

pre 4 godine

Nisam bas za linc Divca, ali ne stoji uporedjivanje sa Jokicem. On jeste pre NBA bio MVP ABA lige, ali igrao je u Megi, nije odigrao cak ni ABA plej-of, a kamoli neku ozbiljniju EL utakmicu. Verovatno je imao kvalitet, ali da se oprostiti menadzerima sto to nisu znali- koliko vas zna talentovane kosarkase iz francuske lige recimo. Doncic je pre nego sto je dosao imao osvojenu EL kao jedan od 2-3 najbolja igraca (a mozda cak i najbolji) i EP kao drugi najbolji igrac, pritom dao 30p izrazito jakoj Letoniji i to sve sa 19 godina. Pa da nije ni malo napredovao od tad, opet bi bio na nivou startne postave najjacih klubova ili cak vodje nekog slabijeg.

Drtina

pre 4 godine

Ako ne bude imao probleme sa povredama MPJ iz Denvera će zaseniti Luku . Iz aviona se vidi da je pravi košarkaš . IQ , šut , kretanje bez lopte , postavljanje za ofanzivni skok . Samo da ga zdravlje posluži i nebo je granica .Veće mi je uživanje da gledam njega nego Dončića.

Aleks

pre 4 godine

Doncic drzi loptu, a to je namenjeno Foxu. Falio im je krilni centar ili centar i uzeli Beglija. Uzeli bi Ejtona da nije Finiks. Sada vidimo da bi dali Foxa i ceo tim za Doncica, ali uvek ima obecavajucih igraca koji posle ne uspeju. Lenarda uzeli cini mi se sa 14 pozicije, Jokica sa 40-neke, Ben Valas nije draftovan. Draft je lutrija, a Divac nije pogodio ovaj put. Ali sa trejdom Kazinsa jeste
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aca86, 17. januar 2020 17:04)

Prilično realan komentar. Samo, možda nisu svi znali da će Luka ovako da eksplodira, ali stvarno se iz aviona vidi da je talentovaniji od Beglija, a bome i od Foksa. Begli nema ništa sem sklonosti povredama i abnormalne želje da se sam igra loptom. Foks je isto to, samo dvaput brži. Ni jedan ni drugi neće ništa doneti Kingsima.

Ja Divcu više zameram otpuštanje Joergera. Ok, preskočio Luku na draftu, sad radi sa tim što imaš. Imao je odličnog trenera na klupi koji je napravio nešto od te ekipe, i on ga otpusti i dovede Voltona koji je lošiji trener. To mi je van svake pameti.

Inače, s obzirom na količinu Lukinih fanova ovde, ne mogu da verujem koliko vas bi volelo da je on u Sac. Divac mu je učinio najveću moguću uslugu što ga nije draftovao, jer to je za njega bila najgora opcija. Dalas je najbolja.

delboj

pre 4 godine

Doncic drzi loptu, a to je namenjeno Foxu. Falio im je krilni centar ili centar i uzeli Beglija. Uzeli bi Ejtona da nije Finiks. Sada vidimo da bi dali Foxa i ceo tim za Doncica, ali uvek ima obecavajucih igraca koji posle ne uspeju. Lenarda uzeli cini mi se sa 14 pozicije, Jokica sa 40-neke, Ben Valas nije draftovan. Draft je lutrija, a Divac nije pogodio ovaj put. Ali sa trejdom Kazinsa jeste
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aca86, 17. januar 2020 17:04) #

Fox je samo brzina i nista vise. I tada je to bilo vidljivo. Sakramento je prvak okupljanja prosjecnih "zvezda". I pored toga sto su ispustili mega prilike Doncica posle su dali ekstremne ugovore Barnsu i Hildu... Totalni amaterizam.

vince carter

pre 4 godine

Divac je dobro odlucio kad je uzeo Beglija! Doncic ne bi nista posebno pomogao Sakramentu, osim sto bi ugusio Foksa i usporio njegov napredak. Foks je mnogo brzi od Doncica, mozda ponekadi prebrz, ali svejedno, ovakvoj ekipi Sakramenta vise odgivara Foks na pleju. Luka bi usporio igru, osim toga ne bi se slagao sa Hiildom i Bjelicom, jer njima Foks svojom brzinom otvara prostor i stvara priliku za neometan sut. Videcete da ce Foks napraviti ako ne bolju, onda slicnu karijeru kao Luka. Ovde se previse napada Divac, a on ce od ovog tima napraviti redovnog ucesnika plej ofa i za dve tri godine, kad potpuno sazru Foks i Begli, pretendenta za titulu!

Alkos

pre 4 godine

@+41

Ajde ne laži molim te. Ko je to Divcu rekao da ne može da kupuje u Srbiji ?Za koje pare je on hteo da kupi Knjaz, a za koliko je prodata ? Kako je uzeo voda vodu i ko mu je to vodio (čiji ljudi) ?

Sa kim je on to onda bio u sukobu ?

јд123

pre 4 godine

A onaj deo kad daje očiglednom retardu Badiju maksimalan ugovor je van svake pameti. Bolje Bogiju da je dao, da podele pare pa bar neko da ima koristi od toga. Liku (Badiju) se na faci vidi da ni kozu (jednu) ne moze da sačuva.
(Alkos, 17. januar 2020 19:15)

Али газда Вивек изгледа Бадију види нешто друго на фаци
Vivek Ranadive thinks Buddy Hield has Steph Curry potential
https://www.nbcsports.com/bayarea/kings/report-vivek-ranadive-thinks-buddy-hield-has-steph-curry-potential

Пише да је главни разлог зашто су довели Бадија газда Вивек а не Дивац.

Ако је неко у Сакраменту знао за потенцијал Дончића то су онда Дивац и Стојаковић. Од куд то да је Јергер знао потенцијал Дончића, да није можда пратио све утакмице Реала?

Баш чудно да газда Вивек отпусти Брендона, који је био гласноговорник Беглија а да Дивцу продужи уговор. Зашто није отпустио Дивца ако је он кривац што нису драфтовали Дончића? Не разумем, отпусти асистента, који јавно хвали Беглија и тражи од тренера да буде стартер а продужује уговор Дивцу, који се није бунио што Бегли није стартер.

DokHoliday

pre 4 godine

Prosto je neverovatno kako je Divac pogresno procenio kad je birao onog Beglija pre Luke. Ako je neko poznavao Doncica i njegove kvalitete onda je to Divac, obzirom da je Luka " nase gore list". Tim pre je cudno da je propusten najbolji mladi igrac danas- mora da je bilo nesto sto mi ne znamo ili samo Vlade zna.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Lik pakuje Divcu jer hoce ostavku zbog losih rezultata.
Kao prvo, svi su znali da je Luka dobar i veliki talenat, ali svako laze ko kaze da je znao da ce Luka biti ubrzo top 7-8 igraca.
To laze svako.
Da je takvo misljenje bilo u javnosti, polomili bi se iz Sakramenta da ga uzmu. Niko na svetu nije ni pomislio da ce Doncic biti toliko dobar, a Begli toliko los, prosecan.
Sam Luka Doncic je izjavio da je I ON SAM IZNENADJEN, koliko je dobar.
Tako da to glupost viJEka, kako vidim komsija preko Drine, to je smesno.
Svi su generali posle bitke.
Zar zaboravljate da nije samo Sakramento propustio Doncica?
Zasto ga je Finiks propustio? Odjednom su svi pametni, a pre drafta niko nije ni sanjao da ce Luka biti ubrzo u rangu Lebrona itd.
Niko ni u ludilu nije mislio da ce mali ovako dobar biti, cak ni Luka sam.
A kao drugo slusao sam dosta podkaste Sakramenta.
Ovo nije istina do kraja.
Divac nije mogao sam da odluci koga ce uzeti.
Vec je gazda Vivek njima odredio da koncenzusom odluce.
2 clana uprave, pogoto jedan su bas zapeli za Beglija.
Divac je na kraju popustio.
Taj lik je dobio i otkaz od gazde Viveka.
Sta ti to govori? Gazda Sakramenta je otpustio clana uprave koji je najvise zapeo za Beglija, em sto je Amerikanac, em sto je Divca ubedio da Fox i Doncic ne mogu zajedno.

Milan

pre 4 godine

@41+ Pa i ti se ne secas privatizacije Knjaza Milosa. Svi su poslali svoje ponude po kojoj ceni ce otkupiti akcije. Divceva ponuda nije bila najbolja, pa se oglasio onaj sto se "prijateljski bocka nozevima" da ce doplatiti svakom ko proda akcije Divcu. To nitinje po zakonu, niti je fer, pa je postupak privatizacije stopiran. Znaci nije da mu nije dozvoljeno da otkupi Knjaz Milos, nije mu dozvoljeni da mucka prilikom privatizacije. I tonje pokusao da mucka onako bezobrazno javno. Kao ovi danasnji sa vlasti.

Serđo

pre 4 godine

Dončić, pa Dončić, pa Dončić...
Prvo, Amerikanci žele beloputu zvezdu i reklamiraju ga do besvesti.
Drugo, dečko jeste odličan igrač, ali još ništa nije osvojio i niko ne može da tvrdi da će i u budućnosti nešto osvojiti.
Treće, i prošle i ove godine loše šutira trojke, a u odbrani je slabiji i od Hardena (ili od Jokića).
Četvrto, ima odrešene ruke i ispucava se do besvesti.
Peto, što se tiče Divca i draftovanja Luke. Luka je izjavio ili preneo preko druge osobe da neće da igra za Sakramento. Da, Divac je mogao da ga draftuje, a onda je Luka mogao da kaže neću da igram za vas (ima primera koliko hoćeš i u NBA-u i u NFl-u) i onda moraš da ga trejduješ. Dakle, Luka ni u jednoj varijanti ne bi zaigrao za Sakramento.

jump

pre 4 godine

@Ivan
E bas se Divac kotira kao najlosiji niko drugi,isto tako je i Dule imao ubedljivo najveci budzet kad je trenirao Limoz a Sale danas u Virtusu,vas gane ce mrznja bukvalno ubiti,evo za rezultate kosarkasa i fudbalera krivite ubedljivo najbolje Bogdana i Mitra a nemate nikakav problem sto nam je fudbalska reprezentacija unistena smenom Muslina da bi se vas Radonja ugurao u spisak za Mundijal i na konto ucesca skupo prodao ili sto su nas na Mundobasketu sahranili Beli,Vasa i Guduric,zanimljivo niko sa druge strane to ne spocitava,ispade nama tudjmanovcima reprezentacija svetinja,a vama srbendama nesto drugo.Inace svi mi bi ubili da budemo stetocine poput Divca,covek bukvlno najuspeliji Srbin u inostranstvu u zadnjih par decenija

aj zdravo

pre 4 godine

Ne pratim košarku. Ajmo braćo na "Tenis", trebaju mi dostojni sagovornici.
(banjica, 17. januar 2020 16:46)

Rubrika sporta na b92 treba da se podeli na muske sportove i na tenis i da ti, i tebi slicni ne zalazite u ovu prvu da komentarisete.

Srdjan

pre 4 godine

I ja mislim da Dončić nije želio u Sac i da Vlade tu nije ništa kriv. Međutim, napravio je milion drugih grešaka, uključujući dovođenje Voltona. Prije godinu dana bili su perspektivna ekipa, a sad im je Bjelica najbolji igrač (čast Nemanji, ali ipak...).

psihijatar

pre 4 godine

Divčeva greška je ta što je dozvolio da Partizan uzme Birču a ne on....
(Bard Živa, 17. januar 2020 17:06)

I na žalost, nije mu prvi put. Greška što nije draftovao Branka Lazića i Davidovca je neoprostiva. Nadao sam se da uzme makar Guduru ali nema Divac taj osećaj...

Sarkazam, ironija i cinizam

pre 4 godine

Kao sto ja tvrdim vec dve godine samo se potvrdjuje sa raznih strana ali bogdan botovi

Kakve veze Bogdan ima sa ovim? Perici je Bogi opsesija, zaljubljen je 😂

OFK

pre 4 godine

@ jump
Nemoj da trolujes, Muslin je dobio otkaz zbog Milinkovic-Savica; a svi znamo ko je njegov menadzer.
Mene ne interesuju klupske boje kad je reprezentacija u pitanju.
A ti sa ovim trolovanjem pokazujes da si isti ko tvoje komsije koje prozivas.

A

pre 4 godine

Doncic ne bi igrao u tom Sakramentu nikad ,jednostsvno je trazio vece trziste .Doncic je dosao kao jako poznat i dokazan igrsc u profi kosarci plus je igrso u najacem timu Evrope i osvojio Evroligu .Da ne pricamo kakav uspeh ima Sakramneto ljudi preko decenije nisu igrsli plej of .Mogli su da ga uzmu al on bi jako brzo bio trejdovan ,mozda te iste draft noci .I to verovatno za Beglija a to bi bilo jos smesnije i gore nego ovo da ga nisu birali .

strucno_lice

pre 4 godine

@(Istina, 17. januar 2020 18:02) druze zabole me mozak dok sam citao tvoj komentar. Daj malo se sredi ako si na necemu. Svaka druga rec ima pogresno napisana slova, koristis neke skracenice, neke strane reci, neki cudan maternji jezik...

Đole

pre 4 godine

@Đole: a raspali Dalas sa LD 30% u playoff a SAC sa najbrzim playem Foxom i sjajnim šuterom Hieldom ne baš...
(Kobrakai, 17. januar 2020 18:17)

@Kobrakai
Prvo Dalas je bio NBA šampion i tim koji se sa Novickim ostavio dubog trag u Americi. Ima najharizmatičnijeg vlasnika multimilijardera koji prošle godine trejdovao pola tima za povređenog PORZINGISA. Kingsi nemaju ni približnog sličnog igrača kao što Porzingins. Zaboravljaš da je Dalas pobedio nekoliko ekipa bez luke jer imaju odlične igrače kao što su: Porzingis, Tim Hardavej Džunior, Set Kari, Dilon Rajt (43,8% za 3 poena) i dva fizički snažna centra. Ako se porede prve petorke Dalas i Kngsa, Dalas ima čak 4 bolja igrača. DOKLE VIŠE O LUKI BAJKE PRIČATE??? Klasična ESPN fora - treba im novo lice za skok gledanosti. Belac, HEROJ, koji razbija tamnopute košarkaše. Proveri koliko su dana najbolji igrači Lingsa bili povređeni a koliko Dalasa!

JPR24

pre 4 godine

Divac i vlasnik nisu u sinergiji.. i Divac daje dozvolu da Jejger bude trener, pa posle ga teraju... Ej ! Ko je ovde lud ? Vlasnik je vlasnik, treba da mu radnik daje dozvolu ? Taj isti radnim da sam odlučuje o draftu ? Znaci ili taj pojma nema i nije vlasnik, ili ovaj piše gluposti nevidjene !

hercegovac

pre 4 godine

Gospodo Nolobotovi,gospodine Srdjane Djokovicu pogledajte koliko srpski narod omalovazava jednog Divca zbog necega sto nama apsolutno ni iz dzepa ni u dzep a sa njim mozda i nema preterane veze jer se za sve pita na kraju gazda kluba.Pa sledeci put udrite po narodu istom onom koji pljuje Divca i ostale sportiste a jedino Novaka velica kao Boga ako vas nije sramota

kkk radnicki

pre 4 godine

@Dragan-Borca
Bravo za komentar,drago mi je da bar neko dobronameran,jedini si branio Jokica kada su ga ovde lincovali misleci da nece igrati za reprezentaciju.A sto se Doncica tice,prosta stvar,da je delovalo da ce biti toliko dobar pa Finiks bi ga odmah dograbio pogotovo sto ih je trenirao Igor koji Luku zna u dusu.O Atlantinom trejdu da ne govorimo.Inace Divac je na udaru vise zbog Beglija koji jedini sa vrha proslogodisnjeg drafta jos uvek nije uradio nista,prosle godine uglavnom povredjen,ove pod pritiskom Doncica gde su sve oci uprte u njega,a glavne zvezde Kingsa osciliraju i rezultati nisu zadovoljavajuci iako je delovalo da ce imati sezonu za ulazak u plej of.Ali opet,mlad su tim,ima mesta napretku,i realno Divac ce i dalje imati poverenje Vivaka koliko god ovi iz Zeleznika zele drukcije

Zabluda

pre 4 godine

Ne bi nista napravio od Doncica,kao nije ni od Bogdana i Foxa!Moraju prvo da deluju stabilnije takmičarski,da bi se neki razvili najbolje!

Frosty

pre 4 godine

@petarczv
Papajanis nije bio 6. pik. Pik kojim su njega birali i Bogdan su zajedno dosli u paketu od Sansa koji su draftovali Krisa sa pikom od Kingsa. Eno ti Krisa u Golden Stejtu, jedva ima ugovor. Na kraju je Divac bolje prosao u trejdu.

vince carter

pre 4 godine

Divac je dobro odlucio kad je uzeo Beglija! Doncic ne bi nista posebno pomogao Sakramentu, osim sto bi ugusio Foksa i usporio njegov napredak. Foks je mnogo brzi od Doncica, mozda ponekadi prebrz, ali svejedno, ovakvoj ekipi Sakramenta vise odgivara Foks na pleju. Luka bi usporio igru, osim toga ne bi se slagao sa Hiildom i Bjelicom, jer njima Foks svojom brzinom otvara prostor i stvara priliku za neometan sut. Videcete da ce Foks napraviti ako ne bolju, onda slicnu karijeru kao Luka. Ovde se previse napada Divac, a on ce od ovog tima napraviti redovnog ucesnika plej ofa i za dve tri godine, kad potpuno sazru Foks i Begli, pretendenta za titulu!

Stefan Simonovic

pre 4 godine

Vi sto pljujujete Divca, da li mislite da bi Sacramento bio bolji sa drugim GM... Pa pogledajte ostale timove. Jel treba svi GM koji su promašili Jokica da dobiju otkaz? Ovde pojedini toliko mrze Divca, da je tačna izreka da se u Srbiji uspeh ne prašta... Neverovatno kakav narod (tj dobar procenat takvih) ...

Ivan

pre 4 godine

Divac se u Americi i svuda van Srbije kotira kao najlošiji GM, ali ovde ima masu poklonika samo zbog toga što je igrao u Partizanu, i tu nema dalje priče. Taj klub je postao kao neka sekta,a Divac to sve koristi za lični interes. Verovatno može da se ugradi u budućim Bogdan ovim ugovorima, što kod zvezde kalibra Dončića nema šanse da se desi - lako mi je da zamislim da je samo zbog toga birao Beglija. Meni je strašno što uskoro ta štetočina može da se vrati u Srbiju i rovari po ovdašnjim klubovima i savezima. Neće ga dugo trpeti Vivek.

Serđo

pre 4 godine

Dončić, pa Dončić, pa Dončić...
Prvo, Amerikanci žele beloputu zvezdu i reklamiraju ga do besvesti.
Drugo, dečko jeste odličan igrač, ali još ništa nije osvojio i niko ne može da tvrdi da će i u budućnosti nešto osvojiti.
Treće, i prošle i ove godine loše šutira trojke, a u odbrani je slabiji i od Hardena (ili od Jokića).
Četvrto, ima odrešene ruke i ispucava se do besvesti.
Peto, što se tiče Divca i draftovanja Luke. Luka je izjavio ili preneo preko druge osobe da neće da igra za Sakramento. Da, Divac je mogao da ga draftuje, a onda je Luka mogao da kaže neću da igram za vas (ima primera koliko hoćeš i u NBA-u i u NFl-u) i onda moraš da ga trejduješ. Dakle, Luka ni u jednoj varijanti ne bi zaigrao za Sakramento.

+41

pre 4 godine

Divac da se vrati u proslost i da mu ponudis deonice Facebooka on bi odbio i kupio nokiu...
(petarczv, 17. januar 2020 18:22)

Brzo ste svi zaboravili šta mu se desilo kad je hteo da kupi Knjaz Miloš?Tada mu je rečeno da on ne može da kupuje u Srbiji.
Divac je za sve vas VELIČINA.
Zato kad pričate o njemu da ustanete.
Čovek je usvojio dete sa Kosova,gradio kuće,pomogao svakome ko ga pitao.
Ali džabe pričati, Srbi vole bitange.

hoodie melo

pre 4 godine

Konstantno se izostavlja deo u celoj ovoj prici Doncic - Kingsi, gde Luka nije hteo da odradi pre-draft workout sa Kingsima i jasno im stavio do znanja da ne zeli da igra za Sakramento. E sad, Divac je mogao da draftuje nezadovoljnog Luku, ali se onda postavlja pitanje sta sa Foxom koji bi takodje bio nezadovoljan sigurno, narusila bi se hemija koja je stvarana.. I Vlade se verovatno u skladu sa tim odlucio za bezbolnu opciju i draftovao Beglija, sto ce ispostaviti kao velika greska. Klasican primer kako nekad u zivotu treba rizikovati.

Drtina

pre 4 godine

Ako ne bude imao probleme sa povredama MPJ iz Denvera će zaseniti Luku . Iz aviona se vidi da je pravi košarkaš . IQ , šut , kretanje bez lopte , postavljanje za ofanzivni skok . Samo da ga zdravlje posluži i nebo je granica .Veće mi je uživanje da gledam njega nego Dončića.

Đole

pre 4 godine

Opet izmišljotine američkih novinara. Napisao je da je Jeger bio u odličnim odnosima sa vlasnikom Kingsa i da ga Divac nije želeo ali popustio. Opšte poznato je da su si Divac i Stojaković bili na večeri u Madridu sa Lukom Dončićem i da su dogovorili njegov dolazak u Sakramento. Takođe, poznato je da su za za Baglija bili Jeger, Divčev pomoćnik (vrlo blizak vlasniku kluba) i vlasnik Vivek, a da su za Luku bili Divac i Stojaković. LOGIČNO je ono što se desilo - kada je Vivek video kakvu su glupost napravili što nisu angažovali Dončića - letos je dao novi četvorogodišnji ugovor Divsu sa POTPUNO ODREŠENIM RUKAMA! Za manje od 24 sata Divac je smenio pomoćnika i Jegera. Ovo je opet netačna informacija jednog američkog novinara kao priča da Divac i otac Luke nisu u dobrim odnosima. Tu priču je demantovao drugi američki novinar koji je sedeo pre desetak dana u kancelariji Divca dok su preko spikerfona razgovarali Lukin otac i Divac i smejali se novinarskim izmišljotinama. Taj isti novinar koji sada brani Jegera je pre jednog dana u podkastu odgovarao na pitanja druga dva novinara i rekao je. "Da se neće ništa desiti zbog loših rezultata, da ostaju i Divac i Luk volton". E možda mu je danas žao pa je opet pokrenuo priču oko Luke Dončića. Uostalom, odlaskom u raspali Dalas Divac je pomogao Dončiću koji je dobio slobodu da 35 minuta radi šta hoće uz statistiku za 3 poena od bednih 30%. Takvu slobodu ne bi imao u Kingsima pored najbržeg pleja na svetu Foksa i sjajnog šutera Hilda!!!

đušn

pre 4 godine

Nisu uzeli Luku, zato sto grade sistem oko Fox-a i Hild-a! Sad jel to dobro ili ne, to je sasvim druga priča! A i taj trener koga spominju je prvi krenuo ovu dvojicu da gura, po cenu rezultata!

JPR24

pre 4 godine

Divac i vlasnik nisu u sinergiji.. i Divac daje dozvolu da Jejger bude trener, pa posle ga teraju... Ej ! Ko je ovde lud ? Vlasnik je vlasnik, treba da mu radnik daje dozvolu ? Taj isti radnim da sam odlučuje o draftu ? Znaci ili taj pojma nema i nije vlasnik, ili ovaj piše gluposti nevidjene !

A

pre 4 godine

Doncic ne bi igrao u tom Sakramentu nikad ,jednostsvno je trazio vece trziste .Doncic je dosao kao jako poznat i dokazan igrsc u profi kosarci plus je igrso u najacem timu Evrope i osvojio Evroligu .Da ne pricamo kakav uspeh ima Sakramneto ljudi preko decenije nisu igrsli plej of .Mogli su da ga uzmu al on bi jako brzo bio trejdovan ,mozda te iste draft noci .I to verovatno za Beglija a to bi bilo jos smesnije i gore nego ovo da ga nisu birali .

Nemanja

pre 4 godine

Divac da se vrati u proslost i da mu ponudis deonice Facebooka on bi odbio i kupio nokiu...(petarczv, 17. januar 2020 18:22)Brzo ste svi zaboravili šta mu se desilo kad je hteo da kupi Knjaz Miloš?Tada mu je rečeno da on ne može da kupuje u Srbiji.Divac je za sve vas VELIČINA.Zato kad pričate o njemu da ustanete.Čovek je usvojio dete sa Kosova,gradio kuće,pomogao svakome ko ga pitao.Ali džabe pričati, Srbi vole bitange.
(+41, 17. januar 2020 19:01)Ti ustani njemu a ja cu zrtvi afere “Kantrimen”.

Aca86

pre 4 godine

Doncic drzi loptu, a to je namenjeno Foxu. Falio im je krilni centar ili centar i uzeli Beglija. Uzeli bi Ejtona da nije Finiks. Sada vidimo da bi dali Foxa i ceo tim za Doncica, ali uvek ima obecavajucih igraca koji posle ne uspeju. Lenarda uzeli cini mi se sa 14 pozicije, Jokica sa 40-neke, Ben Valas nije draftovan. Draft je lutrija, a Divac nije pogodio ovaj put. Ali sa trejdom Kazinsa jeste

kkk radnicki

pre 4 godine

@Dragan-Borca
Bravo za komentar,drago mi je da bar neko dobronameran,jedini si branio Jokica kada su ga ovde lincovali misleci da nece igrati za reprezentaciju.A sto se Doncica tice,prosta stvar,da je delovalo da ce biti toliko dobar pa Finiks bi ga odmah dograbio pogotovo sto ih je trenirao Igor koji Luku zna u dusu.O Atlantinom trejdu da ne govorimo.Inace Divac je na udaru vise zbog Beglija koji jedini sa vrha proslogodisnjeg drafta jos uvek nije uradio nista,prosle godine uglavnom povredjen,ove pod pritiskom Doncica gde su sve oci uprte u njega,a glavne zvezde Kingsa osciliraju i rezultati nisu zadovoljavajuci iako je delovalo da ce imati sezonu za ulazak u plej of.Ali opet,mlad su tim,ima mesta napretku,i realno Divac ce i dalje imati poverenje Vivaka koliko god ovi iz Zeleznika zele drukcije

OFK

pre 4 godine

@ jump
Nemoj da trolujes, Muslin je dobio otkaz zbog Milinkovic-Savica; a svi znamo ko je njegov menadzer.
Mene ne interesuju klupske boje kad je reprezentacija u pitanju.
A ti sa ovim trolovanjem pokazujes da si isti ko tvoje komsije koje prozivas.

koča

pre 4 godine

Da, a da li se neko pita da li bi Doncic uopste i hteo da dodje u Kingse? Hocu da kazem da se ne pita tu samo Divac.... Ali da je pogresio, jeste, bez sekunde razmisaljanja.

petarczv

pre 4 godine

Kao sto ja tvrdim vec dve godine samo se potvrdjuje sa raznih strana ali bogdan botovi uporno plasiraju tegijevu laz da luka nije hteo da ide u sacramento. Divac je najnesposobniji GM u nba i mnogo loš čovek. Opet kazem ko i posle ove izjave trenera jegera tvrdi da luka nije hteo da dodje taj je klasični bot. Drugo ako neko od njih ima izjavu luke gde kaže da ne zeli da ide u sacramento neka je postavi. Ja sam vec nekoliko puta postavljao snimak sa youtube gde divac na pitanje novinara zasto su izabrali beglija ispred dončića na sta je on odgovorio da je begli bolji igrač i daima veci prostor za napredovanje...

tocka

pre 4 godine

Koliko se sećam Dončić uopšte nije hteo da ide u Kingse, a praksa kaže da se takvi igrači ne uzimaju jer lako mogu da unište hemiju u timu.
Divac je možda i pogrešio, ali Luka sigurno nije, jer bi u Sakramentu ulazio kao zamena, a verovatno prve godine ne bi ni dobio priliku. U Dalasu je bog otac, i to su i bili njegovi uslovi, i svo poverenje koje su mu pružili zasad je opravdano.
Luka je verovatno imao jako dobrog menadžera koji je znao kako da ga savetuje. Mislim da tu nema nikakvih emocija, ili nekih tračeva koje pakosni ljudi izmišljaju.

janko

pre 4 godine

Nikome on nista nije pomogao,da ne pricamo razno razne afere,prodavali su bre lazne guci torbe u njihovom butiku u Sakramentu,u rodnom Prijepolju svi znaju da nikom nista nije pomogao,u sve zivo je gurao nos,jedne prilike je cak hteo i da vozi reli Pariz-Dakar...Presao iz Partizana u Zvezdu par utakmica za saku dolara,to ni jedan dosledan partzanovac nebi uradio.
I nakon zadnjih dogadjaja vratio se u Sakramento sa najboljeg radnog mesta u Srbiji..presednik olimpijskog komiteta...itd jtd

aj zdravo

pre 4 godine

Ne pratim košarku. Ajmo braćo na "Tenis", trebaju mi dostojni sagovornici.
(banjica, 17. januar 2020 16:46)

Rubrika sporta na b92 treba da se podeli na muske sportove i na tenis i da ti, i tebi slicni ne zalazite u ovu prvu da komentarisete.

Sveta

pre 4 godine

Ovo je već treći izvor koji pokazuje nedostatak strateškog uvida kod Divca, generalnog menadžera ili kako god se već zove u Sakramentu. Jer,ne videti - nakon onakvog evropskog prvenstva! - izuzetni Dončićev potencijal,može biti samo plod ili izuzetnog nedostatka osećaja za košarku, ili sitne računice. A pošto sumnjam da Divcu nedostaje osećaj za košarku, znači da je bio vođen sitnim računicama - a Dončić će izrasti u mega-zvezdu NBA, možda najveću sa ovih prostora.

petarczv

pre 4 godine

Luka je rekao da ne želi u Sakramento, tako da se tu svaka priča završava.
(Ogi, 17. januar 2020 16:52)

A ti si video i čuo kako te reči izlaze iz njehovih usta?! Ajde postavi ovde link da mozemo i mi da cujemo i vidimo ili ti je luka privatno rekao?!

Dokle vise ovi likovi koji izmisljaju stvari...

Aleksandar

pre 4 godine

Okreni obrni ali Divac je najviše odgovoran zato što Dončić nije potpisao ugovor sa Kingsima.
Nije se baš pokazao kao neki vrhunski menadžer.
Rezultati i trenutni plasman Kingsa na tabeli to najbolje pokazuju.

jump

pre 4 godine

@Ivan
E bas se Divac kotira kao najlosiji niko drugi,isto tako je i Dule imao ubedljivo najveci budzet kad je trenirao Limoz a Sale danas u Virtusu,vas gane ce mrznja bukvalno ubiti,evo za rezultate kosarkasa i fudbalera krivite ubedljivo najbolje Bogdana i Mitra a nemate nikakav problem sto nam je fudbalska reprezentacija unistena smenom Muslina da bi se vas Radonja ugurao u spisak za Mundijal i na konto ucesca skupo prodao ili sto su nas na Mundobasketu sahranili Beli,Vasa i Guduric,zanimljivo niko sa druge strane to ne spocitava,ispade nama tudjmanovcima reprezentacija svetinja,a vama srbendama nesto drugo.Inace svi mi bi ubili da budemo stetocine poput Divca,covek bukvlno najuspeliji Srbin u inostranstvu u zadnjih par decenija

petarczv

pre 4 godine

Divac je dobro odlucio kad je uzeo Beglija! Doncic ne bi nista posebno pomogao Sakramentu, osim sto bi ugusio Foksa i usporio njegov napredak. Foks je mnogo brzi od Doncica, mozda ponekadi prebrz, ali svejedno, ovakvoj ekipi Sakramenta vise odgivara Foks na pleju. Luka bi usporio igru, osim toga ne bi se slagao sa Hiildom i Bjelicom, jer njima Foks svojom brzinom otvara prostor i stvara priliku za neometan sut. Videcete da ce Foks napraviti ako ne bolju, onda slicnu karijeru kao Luka. Ovde se previse napada Divac, a on ce od ovog tima napraviti redovnog ucesnika plej ofa i za dve tri godine, kad potpuno sazru Foks i Begli, pretendenta za titulu!
(vince carter, 17. januar 2020 17:04)

A nekad sam mislio da se razumeš u kosarku. Cuj fox vise odgovara sacramentu od dončića hahahahah po cemu to?! Luka doncic odgovara svima i svuda bi bio zvezda cak da ode i u cliperse i lejkerse...

Remi

pre 4 godine

Citam netko pise da bi GM-ovi koji su preskocili Nikolu svi trebali dobiti otkaz..nije to bas isto,mislim Jokic je strasan igrac da se razumjemo,ali nije bio ovako jak tek kad je stigao,usporedba ne stoji,Luka je odmah pokazao tko je,druga sezona ima 30/10/9 rjetki to mogu,ok ima ovlasti, ali u svakoj momcadi imate ljude koji imaju ovlasti, pa ne mogu ni blizu toj produkciji,plus dallas je sad pobjednicka momcad sto Kingsi mogu samo sanjati..svak pametan vidi da su to sto jesu postali ponajvise zbog Doncica..cast Jokari ali igraci kao Doncic,koji odmah pokazu da su liga iznad se mogu unazad 20 godina na prste nabrojati,nisu ista klasa sto je ok,a o Ajtonu,Baeglyu itd.ne treba ni govoriti..jednostavno Doncic je superstar vec sa 20god.,jedini koji mi padaju na pamet koji su u zadnje vrijeme ovako rano imali ovakav utjecaj na ligu su James i Durent a pogledajte koliko je njima trebalo vremena da uzmu naslov..uzet ce i Doncic prije ili kasnije,u Dallasu ili drugdje i to kao glavni igrac,vec je sila,kuzi igru,hrabar je i brzo uci,napredovat ce sigurno jos dugo godina,od svakog top 10 igraca mladji je barem 7-8 godina i njegovo vrijeme tek pocinje

hercegovac

pre 4 godine

Gospodo Nolobotovi,gospodine Srdjane Djokovicu pogledajte koliko srpski narod omalovazava jednog Divca zbog necega sto nama apsolutno ni iz dzepa ni u dzep a sa njim mozda i nema preterane veze jer se za sve pita na kraju gazda kluba.Pa sledeci put udrite po narodu istom onom koji pljuje Divca i ostale sportiste a jedino Novaka velica kao Boga ako vas nije sramota

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ne pratim košarku. Ajmo braćo na "Tenis", trebaju mi dostojni sagovornici.
(banjica, 17. januar 2020 16:46)
Da nema Đokovića na tenisu da ga hejtuješ verovatno bi samo pratio parove i farmu?

Dragan-Borca

pre 4 godine

Lik pakuje Divcu jer hoce ostavku zbog losih rezultata.
Kao prvo, svi su znali da je Luka dobar i veliki talenat, ali svako laze ko kaze da je znao da ce Luka biti ubrzo top 7-8 igraca.
To laze svako.
Da je takvo misljenje bilo u javnosti, polomili bi se iz Sakramenta da ga uzmu. Niko na svetu nije ni pomislio da ce Doncic biti toliko dobar, a Begli toliko los, prosecan.
Sam Luka Doncic je izjavio da je I ON SAM IZNENADJEN, koliko je dobar.
Tako da to glupost viJEka, kako vidim komsija preko Drine, to je smesno.
Svi su generali posle bitke.
Zar zaboravljate da nije samo Sakramento propustio Doncica?
Zasto ga je Finiks propustio? Odjednom su svi pametni, a pre drafta niko nije ni sanjao da ce Luka biti ubrzo u rangu Lebrona itd.
Niko ni u ludilu nije mislio da ce mali ovako dobar biti, cak ni Luka sam.
A kao drugo slusao sam dosta podkaste Sakramenta.
Ovo nije istina do kraja.
Divac nije mogao sam da odluci koga ce uzeti.
Vec je gazda Vivek njima odredio da koncenzusom odluce.
2 clana uprave, pogoto jedan su bas zapeli za Beglija.
Divac je na kraju popustio.
Taj lik je dobio i otkaz od gazde Viveka.
Sta ti to govori? Gazda Sakramenta je otpustio clana uprave koji je najvise zapeo za Beglija, em sto je Amerikanac, em sto je Divca ubedio da Fox i Doncic ne mogu zajedno.

gile pecinci

pre 4 godine

Zanimljiva mi je jedna stvar,za nas narod Luka Doncic je zesce precenjen OSIM kada treba da se pljune po Divcu,tada je Doncic bolji od Dzordana.E to smo danas mi.A pritom ovo oko Doncica i drafta je toliko jednostavna prica,prvo Divac ni o cemu samostalno ne odlucuje,citav tim je vezan za kadrovsku politiku a na kraju je gazdino amin i sve da je Vlade licno insistirao na Doncicu ako klub odluci drugacije tako ce i da bude.A kada se birao pik jasno je bilo sta njima treba,prvo to sto je Doncic bio u Evropi amerikancima apsolutno nista ne predstavlja i kvalitetan domaci igrac je uvek u prednosti,a generacija 2018 je jedna od boljih zadnjih godina.Sakramentu je trebao visok igrac,na Doncicevim pozicijama su dvojica oko kojih se izgradio sistem a Begli je imao dobru reputaciju i vazio za supertalenta,dakle,vecina klubova bi izabrala poput Sakramenta tu nema price.Drugo,stalno se pominje da je Divac omanuo,pa valjda je prvenstveno omanuo GM Finiksa koji su prvi birali,a mozda najvise Atlanta koji su draftovali Doncica pa ga menjali za dosta slabijeg Janga.Ali ne,vazno je da se pljune po nasem coveku koji u NBA radi apsolutno u korist srpske kosarke,od Bogija i Belog koji bi mozda se vratili u Evropu da nije Divca,pustanja istih za reprezentativne akcije,angazovanja Kokoskova...

psihijatar

pre 4 godine

Divčeva greška je ta što je dozvolio da Partizan uzme Birču a ne on....
(Bard Živa, 17. januar 2020 17:06)

I na žalost, nije mu prvi put. Greška što nije draftovao Branka Lazića i Davidovca je neoprostiva. Nadao sam se da uzme makar Guduru ali nema Divac taj osećaj...

z’brda

pre 4 godine

Divac se samo dokazuje da je jedan običan nesposobnjaković. Počevši od trapavog pokušaja kupovine Knjaza kada je sa Danilovićem išao Arandjelovcem i nudio gotovinu vlasnicima akcija da ih prodaju njemu, što ga je automatski diskvalifikovalo, do ovog očajno vodjenog tima.

Alkos

pre 4 godine

@+41

Ajde ne laži molim te. Ko je to Divcu rekao da ne može da kupuje u Srbiji ?Za koje pare je on hteo da kupi Knjaz, a za koliko je prodata ? Kako je uzeo voda vodu i ko mu je to vodio (čiji ljudi) ?

Sa kim je on to onda bio u sukobu ?

Đole

pre 4 godine

@Đole: a raspali Dalas sa LD 30% u playoff a SAC sa najbrzim playem Foxom i sjajnim šuterom Hieldom ne baš...
(Kobrakai, 17. januar 2020 18:17)

@Kobrakai
Prvo Dalas je bio NBA šampion i tim koji se sa Novickim ostavio dubog trag u Americi. Ima najharizmatičnijeg vlasnika multimilijardera koji prošle godine trejdovao pola tima za povređenog PORZINGISA. Kingsi nemaju ni približnog sličnog igrača kao što Porzingins. Zaboravljaš da je Dalas pobedio nekoliko ekipa bez luke jer imaju odlične igrače kao što su: Porzingis, Tim Hardavej Džunior, Set Kari, Dilon Rajt (43,8% za 3 poena) i dva fizički snažna centra. Ako se porede prve petorke Dalas i Kngsa, Dalas ima čak 4 bolja igrača. DOKLE VIŠE O LUKI BAJKE PRIČATE??? Klasična ESPN fora - treba im novo lice za skok gledanosti. Belac, HEROJ, koji razbija tamnopute košarkaše. Proveri koliko su dana najbolji igrači Lingsa bili povređeni a koliko Dalasa!

petarczv

pre 4 godine

Doncic drzi loptu, a to je namenjeno Foxu. Falio im je krilni centar ili centar i uzeli Beglija. Uzeli bi Ejtona da nije Finiks. Sada vidimo da bi dali Foxa i ceo tim za Doncica, ali uvek ima obecavajucih igraca koji posle ne uspeju. Lenarda uzeli cini mi se sa 14 pozicije, Jokica sa 40-neke, Ben Valas nije draftovan. Draft je lutrija, a Divac nije pogodio ovaj put. Ali sa trejdom Kazinsa jeste
(Aca86, 17. januar 2020 17:04)

Pa uzmes doncica i trejdujes foxa, sta je problem? Kako je dalas expresno skartirao celu prvu petorku kad su se docepali luke. Denis Smith junior zaboravljen zbog luke a trebao je da bude glavni igrač. I nije samo Dončić isto i za papajanisa sesti pik koji sad igrq u panatinaikosu...

Alkos

pre 4 godine

Divac je bio odličan košarkaš. Sve posle toga je radio i radi neuspešno. To što je uradio Kingsima je zločin. Ne samo priča oko Dončića. Svi njegovi draftovi. A onaj deo kad daje očiglednom retardu Badiju maksimalan ugovor je van svake pameti. Bolje Bogiju da je dao, da podele pare pa bar neko da ima koristi od toga. Liku (Badiju) se na faci vidi da ni kozu (jednu) ne moze da sačuva.

jereseja

pre 4 godine

Svaki drugi ovde piše da Luka nljr hteo workout u Sacramentu pre drafta ali nije imao workout sa ni jednom ekipom pre drafta jer je igrao eurolegue finale 3 dana pre drafta i došao u new york dan pre drafta. A onima koji kažu da nije hteo u sacramento i da bi ostao u evropi ima snimak slovenačke tv gde Luka kaže da je mislio da če iči u sacrameto jer su divac i sac-vlasnik došli u evropu da ga gledaju i zajedno su bili onda na večeri a isto je danas u americi Amick napisao za novine a on je bio dugogodišnji reporter kingsa.Divac je zajebao ko Portland sa MJem i okrenuli vi to kako god hočete

Amabalaza Rotira

pre 4 godine

Mene ovo sa Doncicevim uspehom nista ne iznenadjuje, cak sam ovo i predvideo (imam i svedoke). Ali nisam je neki sad kosarkaski strucnjak, nego sam lepo slusao sta recimo Duda Ivkovic kaze, a on je rekao da "nikada u svojoj trenerskoj karijeri nije video nekog kao Luka Doncic". Duda je osoba koja ne preteruje, a sad malo razmislte koliko velikih igraca je on u svojoj karijeri poznavao i trenirao (ukljucujuci i Divca). Mene interesuje kako onda tako nesto moze da promakne Divcu...

Srdjan

pre 4 godine

I ja mislim da Dončić nije želio u Sac i da Vlade tu nije ništa kriv. Međutim, napravio je milion drugih grešaka, uključujući dovođenje Voltona. Prije godinu dana bili su perspektivna ekipa, a sad im je Bjelica najbolji igrač (čast Nemanji, ali ipak...).

Frosty

pre 4 godine

@petarczv
Papajanis nije bio 6. pik. Pik kojim su njega birali i Bogdan su zajedno dosli u paketu od Sansa koji su draftovali Krisa sa pikom od Kingsa. Eno ti Krisa u Golden Stejtu, jedva ima ugovor. Na kraju je Divac bolje prosao u trejdu.

Istina

pre 4 godine

Dokad vise sa komentarima da li jr doncic zelio igrat tamo. Upitajte se radije da su ga kingsi draftali da li bi doncic gubio jos par godina u europi jer ne moze igrat za drugi nba klub dok ovi imaju draft prava. Evo zion je veci hype imao pa osa u malu fransizu new orl
, morant u memphis, durant u okc, lebron u cleveland dns nije toliko bitno ako si dobar lako marketing odradi ostalo, tako da bi luka da je draftan od strane kingsa tamo igrao sigurno bez obzira sta nije predraft workout odradio s njima. Budimp realni velika greska divca i amen, ali i sunsa i bit ce upamceno u rangu oden durant, Bowie jordan. Ja bi mu vec otkaz urucio jer ne idu nigdi vec iduce godine je memphis i new orl ispred njih, a vraxa se curry i klay tako da nastavljaju uz sunse bit najgora franzisa na zapadu evo vecdeset godina.

petarczv

pre 4 godine

Konstantno se izostavlja deo u celoj ovoj prici Doncic - Kingsi, gde Luka nije hteo da odradi pre-draft workout sa Kingsima i jasno im stavio do znanja da ne zeli da igra za Sakramento. E sad, Divac je mogao da draftuje nezadovoljnog Luku, ali se onda postavlja pitanje sta sa Foxom koji bi takodje bio nezadovoljan sigurno, narusila bi se hemija koja je stvarana.. I Vlade se verovatno u skladu sa tim odlucio za bezbolnu opciju i draftovao Beglija, sto ce ispostaviti kao velika greska. Klasican primer kako nekad u zivotu treba rizikovati.
(hoodie melo, 17. januar 2020 17:15)

A hemija je inače na vrhunskom nivou pa nisu hteli da je kvare hahahahah sta ce sve napisati kako ni opravdali ovog neznalicu

Zabluda

pre 4 godine

Ne bi nista napravio od Doncica,kao nije ni od Bogdana i Foxa!Moraju prvo da deluju stabilnije takmičarski,da bi se neki razvili najbolje!

Aleks

pre 4 godine

Greška sezone je otpuštanje Joergera. On je za Voltona trenerčina i zapravo mu je ostavio dobru bazu na kojoj je samo trebalo da radi.

Majk

pre 4 godine

Da li je ovo tacno ili nije realno skroz je nebitno jer ce i Divac i ovaj Divcev klovn dobiti otkaz na kraju sezone. Sigurno im je za ovu sezonu zacrtan kao cilj ulazak u doigravanje,a oni su blizi poslednjem mestu nego osmom

Kukatilo

pre 4 godine

Konstantno se izostavlja deo u celoj ovoj prici Doncic - Kingsi, gde Luka nije hteo da odradi pre-draft workout sa Kingsima i jasno im stavio do znanja da ne zeli da igra za Sakramento. E sad, Divac je mogao da draftuje nezadovoljnog Luku, ali se onda postavlja pitanje sta sa Foxom koji bi takodje bio nezadovoljan sigurno, narusila bi se hemija koja je stvarana.. I Vlade se verovatno u skladu sa tim odlucio za bezbolnu opciju i draftovao Beglija, sto ce ispostaviti kao velika greska. Klasican primer kako nekad u zivotu treba rizikovati.
(hoodie melo, 17. januar 2020 17:15)

U Sakramentu moze da ima hemije samo ako sa kosarke predju na proizvodnju kristal meta.

Snazz

pre 4 godine

Divac je upropastio Sakramento, nema tu rasprave.
(uvekljubazan, 17. januar 2020 16:43)

Ruku na srce, nije da su bili bajni pre Divca.

jump

pre 4 godine

@OFK
Da,Sergej je ostvario transfer na konto Mundijala a ne Radonjic,Sergeju(najboljem vezisti Kalca tada)je potreban Mundijal za reputaciju a ne Radonjicu(rezervi u jelen kukuruz ligi tada),Sergej je povezan sa vrhom vladajuce stranke a ne Radonjic,Sergeju je nadredjeni dr Terzic,siva eminencija naseg fudbala a ne Radonjicu,a da ne govorim da je Muslin Sergeja i pozvao za prvi mec nakon kvalifikacija ali je pre objavljivanja spiska smenjen a spisak saopsten kao izbor pomocnika,Radonjic je u to vreme jedva bio u planu Djorovica,selektora mladih,ali se preko noci nasao na spisku A tima,a kasnije otisao na Mundijal a zbog njega direktno izvisio nosilac igre reprezentacije kod Muslina,Gacinovic.Naravno da se sve to zabasuri medijski je spinovano da je sve na relaciji Sergej-Muslin,i narod je to nazalost progutao evo i ti dalje verujes u to,pretpostavljajuci da je menadzer Kezman mocniji ne samo od Terzica vec od Vucica licno,e zato ce isti da vlada dokle god hoce,Kokeza ce biti u savezu dokle god hoce i treba da budu,za bolje i nismo.

DokHoliday

pre 4 godine

Prosto je neverovatno kako je Divac pogresno procenio kad je birao onog Beglija pre Luke. Ako je neko poznavao Doncica i njegove kvalitete onda je to Divac, obzirom da je Luka " nase gore list". Tim pre je cudno da je propusten najbolji mladi igrac danas- mora da je bilo nesto sto mi ne znamo ili samo Vlade zna.

Sarkazam, ironija i cinizam

pre 4 godine

Kao sto ja tvrdim vec dve godine samo se potvrdjuje sa raznih strana ali bogdan botovi

Kakve veze Bogdan ima sa ovim? Perici je Bogi opsesija, zaljubljen je 😂

јд123

pre 4 godine

A onaj deo kad daje očiglednom retardu Badiju maksimalan ugovor je van svake pameti. Bolje Bogiju da je dao, da podele pare pa bar neko da ima koristi od toga. Liku (Badiju) se na faci vidi da ni kozu (jednu) ne moze da sačuva.
(Alkos, 17. januar 2020 19:15)

Али газда Вивек изгледа Бадију види нешто друго на фаци
Vivek Ranadive thinks Buddy Hield has Steph Curry potential
https://www.nbcsports.com/bayarea/kings/report-vivek-ranadive-thinks-buddy-hield-has-steph-curry-potential

Пише да је главни разлог зашто су довели Бадија газда Вивек а не Дивац.

Ако је неко у Сакраменту знао за потенцијал Дончића то су онда Дивац и Стојаковић. Од куд то да је Јергер знао потенцијал Дончића, да није можда пратио све утакмице Реала?

Баш чудно да газда Вивек отпусти Брендона, који је био гласноговорник Беглија а да Дивцу продужи уговор. Зашто није отпустио Дивца ако је он кривац што нису драфтовали Дончића? Не разумем, отпусти асистента, који јавно хвали Беглија и тражи од тренера да буде стартер а продужује уговор Дивцу, који се није бунио што Бегли није стартер.

@babica

pre 4 godine

Ne pratim košarku. Ajmo braćo na "Tenis", trebaju mi dostojni sagovornici.
(banjica, 17. januar 2020 16:46)

A jesi se zapitao da li si ti dostajan sagovornik? Dok se takvi nisu pojavili, rubrika Tenis je bila jedna od interesantnijih, sa akcentom na sport, a sada je za izbegavati u sirokom luku.

јд123

pre 4 godine

Тај бивши заменик Дивца, Брендон Вилиамс, је јавно нападао Јергера зато што Бегли није стартер. Значи логично да је био у сукобу са Брендоном.

Ако је Брендон толико хвалио Беглија, да ли то значи да је он био за то да се одабере Бегли уместо Дончића? Вероватно. Да ли је и Дивац био за то да драфтују Беглија? Можда. Који је онда разлог зашто је отпустио Брендона, ако су били сагласни? Зар не би било логичније да је само отпустио Јергера, који је, како се овде каже, једини хтео Дончића?

Ако се још зна да се газда Вивек у прошлости мешао у одабир играча, односно да је и он има глас, делује логичније да су Вивек и Брендон били за Беглија а Дивац за Дончића. Зашто? Може се наћи изјава Вивека после отпуштања Брендона и Јергера, као и продуживање уговора Дивцу, како он верује да Дивац најбоље зна шта је добро за Сакраменто и да он има поверење у њега. Чиме је Владе заслужио то поверење? Сигурно не бацањем драфта на оног Грка пре пар година.
Ако је с друге стране Дивац хтео драфтовати Дончића без обзира што није проследио медицинску карту и што није хтео у Сакраменто, могао му је, на крају прошле сезоне, када је Лука одабран за рукија године, рећи: ”Видиш да сам био у праву да смо требали узети Луку.” И Вивек увидео да он и Брендон нису били у праву и да је зато продужио уговор са Дивцем и дао му одрешене руке.

Да ли је то стварно тако било, ми не знамо. Али делује логичније него друга нагађања.

strucno_lice

pre 4 godine

@(Istina, 17. januar 2020 18:02) druze zabole me mozak dok sam citao tvoj komentar. Daj malo se sredi ako si na necemu. Svaka druga rec ima pogresno napisana slova, koristis neke skracenice, neke strane reci, neki cudan maternji jezik...

Milan

pre 4 godine

@41+ Pa i ti se ne secas privatizacije Knjaza Milosa. Svi su poslali svoje ponude po kojoj ceni ce otkupiti akcije. Divceva ponuda nije bila najbolja, pa se oglasio onaj sto se "prijateljski bocka nozevima" da ce doplatiti svakom ko proda akcije Divcu. To nitinje po zakonu, niti je fer, pa je postupak privatizacije stopiran. Znaci nije da mu nije dozvoljeno da otkupi Knjaz Milos, nije mu dozvoljeni da mucka prilikom privatizacije. I tonje pokusao da mucka onako bezobrazno javno. Kao ovi danasnji sa vlasti.

76er

pre 4 godine

Ne pratim košarku. Ajmo braćo na "Tenis", trebaju mi dostojni sagovornici.
(banjica, 17. januar 2020 16:46)

Vi sto pratite tenis "profesionalno" ste gori od Hitlera, Musolinija i Bin Ladena zajedno.

Aleks

pre 4 godine

Doncic drzi loptu, a to je namenjeno Foxu. Falio im je krilni centar ili centar i uzeli Beglija. Uzeli bi Ejtona da nije Finiks. Sada vidimo da bi dali Foxa i ceo tim za Doncica, ali uvek ima obecavajucih igraca koji posle ne uspeju. Lenarda uzeli cini mi se sa 14 pozicije, Jokica sa 40-neke, Ben Valas nije draftovan. Draft je lutrija, a Divac nije pogodio ovaj put. Ali sa trejdom Kazinsa jeste
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aca86, 17. januar 2020 17:04)

Prilično realan komentar. Samo, možda nisu svi znali da će Luka ovako da eksplodira, ali stvarno se iz aviona vidi da je talentovaniji od Beglija, a bome i od Foksa. Begli nema ništa sem sklonosti povredama i abnormalne želje da se sam igra loptom. Foks je isto to, samo dvaput brži. Ni jedan ni drugi neće ništa doneti Kingsima.

Ja Divcu više zameram otpuštanje Joergera. Ok, preskočio Luku na draftu, sad radi sa tim što imaš. Imao je odličnog trenera na klupi koji je napravio nešto od te ekipe, i on ga otpusti i dovede Voltona koji je lošiji trener. To mi je van svake pameti.

Inače, s obzirom na količinu Lukinih fanova ovde, ne mogu da verujem koliko vas bi volelo da je on u Sac. Divac mu je učinio najveću moguću uslugu što ga nije draftovao, jer to je za njega bila najgora opcija. Dalas je najbolja.

jsx

pre 4 godine

Nisam bas za linc Divca, ali ne stoji uporedjivanje sa Jokicem. On jeste pre NBA bio MVP ABA lige, ali igrao je u Megi, nije odigrao cak ni ABA plej-of, a kamoli neku ozbiljniju EL utakmicu. Verovatno je imao kvalitet, ali da se oprostiti menadzerima sto to nisu znali- koliko vas zna talentovane kosarkase iz francuske lige recimo. Doncic je pre nego sto je dosao imao osvojenu EL kao jedan od 2-3 najbolja igraca (a mozda cak i najbolji) i EP kao drugi najbolji igrac, pritom dao 30p izrazito jakoj Letoniji i to sve sa 19 godina. Pa da nije ni malo napredovao od tad, opet bi bio na nivou startne postave najjacih klubova ili cak vodje nekog slabijeg.

Igorce

pre 4 godine

Doncic, b hild, fox, bogdanovic....pazi ti taj napadacki arsenal bekova...a ovog beglija sto su draftovali opusteno menja bjelica na cetvorci sa arizom... ne bi se primetilo da fali decko

sir oliver

pre 4 godine

(JPR24, 17. januar 2020 16:52)
Vlasnik pekare ne unosi brasno, ne mesi hleb, niti ga prodaje! Angazuje ljude za to, ulozi novac i uzima profit! Tako je i sa NBA klubom! Postoje ljudi koji su zaduzeni za marketing, sportske odluke, knjigovodstvo, itd... Vlasnik samo zaradjuje ili gubi novac, zavisno kakve strucnjake je angazovao! Cim pocne da se previse mesa, napravi se haos, kao sada sa Sakramentom!

Bocko

pre 4 godine

Da ponovimo. Kada je MJ izasao na draft Portland je imao najboljeg igraca u NBA na toj poziciji -Klajda Drekslera, takodje i jednog od boljih plejeva u ligi Portera. Logicno je da im je trebao jak igrac pod kosem.Bovi zbog povreda nije opravdao ocekivanja, a Dreksler je jos punu deceniju dokazivao visok kvalitet.

delboj

pre 4 godine

Doncic drzi loptu, a to je namenjeno Foxu. Falio im je krilni centar ili centar i uzeli Beglija. Uzeli bi Ejtona da nije Finiks. Sada vidimo da bi dali Foxa i ceo tim za Doncica, ali uvek ima obecavajucih igraca koji posle ne uspeju. Lenarda uzeli cini mi se sa 14 pozicije, Jokica sa 40-neke, Ben Valas nije draftovan. Draft je lutrija, a Divac nije pogodio ovaj put. Ali sa trejdom Kazinsa jeste
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Aca86, 17. januar 2020 17:04) #

Fox je samo brzina i nista vise. I tada je to bilo vidljivo. Sakramento je prvak okupljanja prosjecnih "zvezda". I pored toga sto su ispustili mega prilike Doncica posle su dali ekstremne ugovore Barnsu i Hildu... Totalni amaterizam.