Utorak, 07.01.2020.

08:10

Rekord karijere Jokića na Božić!

Denver Nagetsi pobedili su Atlanta Hokse 123:115 uz rekordno veče srpskog košarkaša Nikole Jokića.

Izvor: PT

Rekord karijere Jokiæa na Božiæ! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

169 Komentari

Sortiraj po:

Satiricno produktivan lik

pre 4 godine

Da li netko zna koliko je najvise kseva na jednoj utakmci u NBA postigao neki kosarkas sa prostora Jugoslavije! Cini mi se da ja to Drazen sa 45? Da li grijesim?
(Zoran, 7. januar 2020 19:32) # Link komentara

Gresis, to je Nikola Jokic, 47. poena. ;) I Drasko jeste dao 44. a ne 45. Nemoj krasti sada. Necemo pripisati tvom neznanju.

zvezda

pre 4 godine

onaj takozvani +/- faktor nula.
Eto koliko je taj izmišljeni deo u statistici nebulozan. Poređenja radi, Plamli je na ovoj utakmici imao taj faktor +8. I sad ispada da je tih njegovih 2 poena, 1 skok i 2 as bolje i korisnije od Jokićevih 47/8/5?! Ne znam samo na koju foru bi pobedili da je i kojim slučajem Jokić imao istu statistiku kao njegova zamena... Eto koliko je u stvari "bitan" taj nebulozni faktor u nečijoj statistici. Glupost neviđena...
(bruka i sramota, 07. januar 2020 
zato je kosarka timski sport

Zoran

pre 4 godine

Da li netko zna koliko je najvise kseva na jednoj utakmci u NBA postigao neki kosarkas sa prostora Jugoslavije! Cini mi se da ja to Drazen sa 45? Da li grijesim?

Globtroter

pre 4 godine

(Misko1, 7. januar 2020 14:02)

Znam da ti je teško da prihvatiš činjenicu da su ti idoli zaštićene sekaperse, ali tako je na tvoju žalost. Našao si dva klipa koje je pravio neki paćenik koji ima vlažne snove sa Lebronom i Hardenom u glavnoj ulozi i to ti je dokaz?!

Košarka se od 80-tih i 90-tih drastično izmenila zbog izmena pravila, sve veće protekcije koju uživaju zvezde koje prave pare. Nema više "hand checking-a", šut je postao svetinja tako da ne smeš da pogledaš igrača dok šutira, a od skora je dozvoljen i trokorak (ponekada i četvorokorak, pa i petokorak) kao priprema za šut koji se zove "step back". Jedna legenda kao što je Pop otvoreno kaže da su to nekada bili koraci i smeje se - verovatno od muke - ali zna da ne može tu ništa da očekuje.

Igrači su danas previše zaštićeni što je ok, ali isto tako i nije kada ne slušaju nikoga, mogu da rade šta hoće i sl.

Pitanje je kakav bi Džordan danas bio jer se košarka drastično izmenila, ali znam da većina današnjih zvezda ne bi dobro prošla u ono vreme kada se igralo dosta čvršće.

јд123

pre 4 godine

jd
Krade skokove?
Ma jok treba da gleda, pa da izmedju dva igrača izgube loptu.
(KOSTA1703, 7. januar 2020 16:57)

Било је утакмица где је буквално одгурао саиграча у стилу Вестбрука. Јуче на паркету заједно са Јокићем, Грентом и Портером и он иде на скок а остваља Грента да чува противничког бека у случају офанзивног скока противника?

Нисам рекао да треба да гледа и пусти саиграча да узме скок, него да уопште не треба да иде испод коша, него то да препусти високим играчима. Јуче је и Портер ”украо” скок Јокићу, али то је у реду. Портер и Грент могу слободно да се ”бију” са Јокићем око скокова. Али не бек.

Јуче Бартон имао највише скокова у екипи?! Игра он боље ове сезоне. Он би требао да буде 6. играч, да предводи клупу, јер у праву си, зна сам да искреира себи шут, али се Мелоун не усуђује да га стави на клупу. Сећам се прошле сезоне, када га је ставио на клупу, у интервјуу рече како је Бартону три дана објашњавао зашто је кориснији ако улази са клупе.

Мелоун изгледа није тај ауторитет да га спусти на земљу, него покушава сваком играчу да угоди. Види се по понашању да је Бартон умислио да је звезда. Јуче су имали среће што је утакмица скоро стално била у егалу. Када год су почели одлично, направили разлику, највише Бартон и Мареј, мање и Херис одмах солирање, испуцавање без тимске игре, као против Вашингтона.

KOSTA1703

pre 4 godine

jd
Krade skokove?
Ma jok treba da gleda, pa da izmedju dva igrača izgube loptu.
Prvo što deca nauče u košarci je kad krenu na skok onda idu do kraja na skok, viknu "moja" ako su blizu lopti.
To je osnovni postulat ozbiljnog košarkaša.
Takodje Barton je jedini igrač u Denveru uz Jokića koji može i ume da sam iskreira za sebe i ekipu, i kao takav je bez obzira na visinu ugovora važniji igrač za Denver od svih ostalih sem Jokića, za sada dok ne krene razvojh Portera.
Njegova igra u tranziciji je takodje dogovorena već na klupi od strane trenera, jer često štedi Jokića da ne trči jedan napad, što je Denveru važno, i procenat takvih realizacija kod Bartona je iznad proseka postavljenog napada Denvera, što govori da je logika ispravna.

јд123

pre 4 godine

Ja imam utisak da bi Bartona trebalo trejdovati, jer on je izraziti nabijac statistike i sada kada ima neku vrednost trebalo bi ga trejdovati, a istovremeno da se otvori mesto za Portera koji igra premalo za svoj potencijal. Barton cesto uzima saigracima skokove, a istovremeno ne gradi svoje igrace i Denver gubi lopte na skoku.
(vasilije, 7. januar 2020 13:12)

Зашто налупаште минусе човеку? Зато што Бартон мање срља него прошле сезоне? И поред боље игре има своје мушице. Такође је умислио да је звезда, ”краде” скокове саиграчима. Шта има он као бек да се гура са саиграчима око скокова? Где је респект према звезди тима? Видео бих га да ли би се у другој екипи усудио одгурати нпр. Дејвиса при скоку.
Нажалост не изгледа да планирају трејдовати Бартона. Приметио сам неке ситнице. Код прве измене улази Портер уместо Хериса а не Бартона. Бартон прелази на бековску, његову природну позицију. Да ли то значи да планирају трејдовати Хериса? Игра лоше у задње време, али Бартон уопште не игра одбрану. Од 2. екипе пали су на 11. место по дефанзивном рејтингу.

Портер за сада скроз одсечен од екипе. Другу ситницу коју сам приметио, је да је у једном моменту изненада заменио Мареја, супротно иначе шаблонским изменама. И гле чуда, Мареј после тога се није испуцавао и имао солидну партију.

И даље мислим да треба трејдовати Бартона, Мареја такође ако не превазиђе комплексе и не помири се с тиме да неће постати главни баја. Портера у стартну петорку и дати слободу да греши и учи.

WillyWonka

pre 4 godine

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste
(petarczv, 07. januar 2020 08:59)
Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?
(Srba, 07. januar 2020 09:13)

Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 7. januar 2020 13:59)

Možda je htio pitati "Da li je postio Jokić?"

rale

pre 4 godine

Alo more obojica.

Kaže se postijo. I to se podrazumeva da je postijo.
?

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste(petarczv, 07. januar 2020 08:59)Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?(Srba, 07. januar 2020 09:13)Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?
(petarczv, 07. januar 2020 13:59)
Hvala vam na glasu.
(zeljko, 07. januar 2020 14:34)

Blago vama .
Gde samo skole izuciste?

JPR24

pre 4 godine

Ja imam utisak da bi Bartona trebalo trejdovati, jer on je izraziti nabijac statistike i sada kada ima neku vrednost trebalo bi ga trejdovati, a istovremeno da se otvori mesto za Portera koji igra premalo za svoj potencijal. Barton cesto uzima saigracima skokove, a istovremeno ne gradi svoje igrace i Denver gubi lopte na skoku.
(vasilije, 07. januar 2020 13:12)

Generalno, nije bas bas taj utisak. Barton je mnogo bolji nego prošle sezone. Bolji u smislu igre, iako zna da troši lopte i šutira više nego sto treba, ali zna i da kreira, sinoc, bez njega bi izgubili, jedini koji je pratio Jokica, ostali kao da su spavali ! U nekoliko utakmica on je taj koji igra više sa Jokicem, dok Marej bunari kao i Heris, ili pak Plamli i klupa kad pocnu da prave gluposti. Uz to Barton zna i da skupi asistencije, za skokove okej nekad se petlja više, ai pogledaj isto tako kako neki gledaju i gube skokove... Realno, Barton je bio štetočina često prošle godine, pa ga je Meloun ostavio da greje klupu neko vreme, ove sezone igra bolje, i igra više sa ostalima, pogotovo Jokicem, Porter još nije uhvatio ritam, polako ali sigurno, ipak je imao povredu, tip povrede koja može da dokrajči i karijeru. Trenutno, meni deluju kao veći problem Marej i Heris koji nikako da se sastave, ili toplo ili hladno, ne znam koji im je ali moraju brzo da reaguju.

Aleks

pre 4 godine

Jokić oduševio i Bogdana, na twitteru je objavio samo "🃏😱" :) A u komentarima "Come to Denver, come to Lakers, come to Dallas to play with Luka". 😁
Meni je drago da se ti momci međusobno podržavaju, poštuju i gotive.

vince carter

pre 4 godine

Jokic i "atomsko" nemaju nista zajednicko pa Jokic dominira protiv "atomskih" odbrana,kao i Doncic. Za razliku od tebe @misko kojem je dovoljno da vidi montiran klip sa laganijim poenima,Luka Doncic zapravo neko ko igra profesionalnu kosarku kaze da je lakse poentirati u Nba nego u Evropi. Sa druge strane Jordan od 40 godina je postizao 37 poena u proseku protiv Jason Kida,dirka,mariona,terija,pedje kada su vecina bili all star igraci a koji su u poznijim godinama dobili supertim Majamija. E sad ti uzmi da vidis neki lagani poen Jason Kida iz 1995te godine i onda pogledas njegov lagani poen na Lebronu ili Wejdu sa 38 godina 2011te. Sta bi onda rekao!

nista o nicemu

pre 4 godine

Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?
(petarczv, 07. januar 2020 13:59)

Jel postio kada bi pitao da li je, a jer je postio bi bilo da pitas da li se nesto desilo zbog toga sto je postio. Istrgli ste mu iz konteksta, pa sad ispadate pametni. Obojica ste funkcionalno nepismeni, ceo sajt vam se smeje od pamtiveka

76er

pre 4 godine

Ali za sta prima milsap 30mil to je neverovatno! Veci promasaj je angazman milsapa nego propustanje dončića od strane divca
(petarczv, 07. januar 2020 13:52)

Okej, ako mi odobre ova dva komentara danas ovo je drugi put da ti odgovaram danas, no videcemo.
Ti se ne razumes u kosarku, ni najmanje.

76er

pre 4 godine

Za sve vas koji kazete da Jokic konstantno kuka kod sudija i zali se, pogledajte kraj videa, ruke su mu kompletno u modricama. Mogu misliti kakva je situacija kad skine dres.

Sarkazam, ironija i cinizam

pre 4 godine

@petarvzv Praviš se pametan i na ovaj dan, a funkcionalno si nepismen. Nigde čovek nije stavio "?", sve rečenice su mu u izjavnom tonu.

zeljko

pre 4 godine

Alo more obojica.

Kaže se postijo. I to se podrazumeva da je postijo.
?

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste(petarczv, 07. januar 2020 08:59)Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?(Srba, 07. januar 2020 09:13)Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?
(petarczv, 07. januar 2020 13:59)
Hvala vam na glasu.

Lepi

pre 4 godine

@Sasa - 16/25 je statistika suta iz igre, znaci za 2 i 3 poena; statistika za 3 je izdvojena posebno iako je vec ukjlucena u sutu iz igre. Slobodna bacanja su posebna statisticka brojka.

bruka i sramota

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
(Maestro, 07. januar 2020 10:58)

Majstore, dobra ti je matematika, ali nije i moć zapažanja. Iz igre je ukupan šut iz igre, tj i za 3 i za 2.

Misko1

pre 4 godine

Za ove sto konstantno smaraju da je danasnja kosarka mekana i cirkus evo 2 videa. Mislim da ovde neki imaju previse nostalgije, realnost je da je kosarka strasno napredovala.
Samo obratite paznju kako cuvaju Dzordana i kako cuvaju Saleta.
Pa ovi danasnji igraci bi masakrirali one pre odbrane.
Kurtinaitis se bukvalno setka pored Saleta, coveka ladno mrzi da podigne ruke u finalu evropskog, a sta tek reci za Dzordana kako su "cuvali".
Da me neko pogresno ne shvati, Dzordan je najveci ali ako su danasnje odbrane smesne i igraci mekani sta onda da kazemo za ova 2 snimka na primer.

https://www.youtube.com/watch?v=vcktdn1WnaU
Danas da neko "cuva" igraca kao sto je Kurtinaitis Saleta u finalu ep nijedan trener ovo ne bi dozvolio, tragi komedija. Ovaj Kurtinaitis se setka ko na lokalnom kosu u finalu ep. Mrzi ga da potrci na Saleta i podigne ruke i dodje neko prica o danasnjoj atomskoj kosarci kako je mekana :D
https://www.youtube.com/watch?v=bHl8vAhfE_M

remax

pre 4 godine

Nek i taj rekord obori, ne može da škodi, Mir Božiji, Hristos se rodi!

Zanimljivo je i da je uz Jokića ubedljivo najbolji bio Barton, kome je juče bio rođendan. :)

sasa

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maestro, 7. januar 2020 10:58) # Link komentara Stvarno si maestro !

cz

pre 4 godine

Puštali su ga da šutira u prvom poluvremenu zato što je na poslednjoj utakmici protiv njih šutirao 1 od 10. Pošto ih je unakazio i prvom, pokušali su da ga čuvaju u drugom, a on im uvalio još 20 komada.

anadolija

pre 4 godine

Uskrs nije srpski praznik. Nikad shvatit necu zasto sve vise Srba koristi tu rijec. To Hrvati koriste i njima je Uskrs. Nama je Vaskrs! Niste vece face ako kazete Uskrs, a ne Vaskrs!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (eto_tako, 7. januar 2020 08:53)


Uskrs, Vaskrs nije ni srpski ni hrvatski praznik.
Uskrs je vavilonski praznik u cast boginje proleca Ishtar, tj. Easter sto je ujedno ime Uskrsa.
Bozic je, takodje, praznik koji su u davna vremena slavili mnogi narodi, i jedno je sigurno; to je praznik gde se slavi sunce.
25.decembar je astronomski datum koji je direktno povezan sa suncem.
Bozic je paganskog porekla, nema veze sa biblijom, hriscanstvom, pravoslavljem.
Na kraju nije ni bitno sta slavimo, bitno je da su ljudi veseli i slozni na praznike, da bude sto vise praznika i praznickog duha koji ce da nas poveze.

petarczv

pre 4 godine

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste
(petarczv, 07. januar 2020 08:59)
Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?
(Srba, 07. januar 2020 09:13)

Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?

vasilije

pre 4 godine

Ja imam utisak da bi Bartona trebalo trejdovati, jer on je izraziti nabijac statistike i sada kada ima neku vrednost trebalo bi ga trejdovati, a istovremeno da se otvori mesto za Portera koji igra premalo za svoj potencijal. Barton cesto uzima saigracima skokove, a istovremeno ne gradi svoje igrace i Denver gubi lopte na skoku.

Maksimilijan

pre 4 godine

Kako mu je mekanija ruka kad smrsa i nabije kondiciju.
Prvih 22. utakmice za 3 poena ocajnih 20-81.
Narednih 14 ima za centra nestvarnih 25-56.
(Davidovic, 7. januar 2020 12:17)



Nisam neki zaludjenik za statistiku ali u zadnjih 14 utakmica Nikola je zabeležio:

22 poena u proseku 308 ukupno na 14 utakmica.
9.5 skokova 133 ukupno na 14 utakmica.
6.5 asistencija 91 ukuppno na 14 utakmica.

ukupan šut iz igre - 55,81%(120 od 215)
šut za 3 - 43,86%(25 od 57)
šut za 2 - 60,13%(95 od 158)
slobodna bacanja - 80,77%(63 od 78)

11 dobijenih i 3 izgubljene utakmice od 14 odigranih.

propaganda

pre 4 godine

Decko je kosarkaski genije, to nema sumnje. Ali odbrana koja se igra u nba, ne verujem da bih ga bolje čuvao, nemam fizikalije, ali bih se svakako vise trudio. Ako se ovako nastavi, atraktivniji ce biti treninzi za gledanje kad muta digne metlu nego ovo.

dule

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
(Maestro, 07. januar 2020 10:58)

Matematika uvek dobro služi, no ti imaš problem sa funkcionalnom pismenošću.

petarczv

pre 4 godine

Ljudi moji, da li je to moguce? Ludnica, sta je ovo?(Mladen Delic). Jokic 47, Doncic 38, Bojan. B. 35 poena u NBA!!! Jugoslavenske skola kosarke! Svaka cast!
(Goran, 07. januar 2020 08:43)

I drugi bogdanovic 7...hahahahahah a inace je bolji od svih navedenih

Neo Meo

pre 4 godine

Aleks Len i Kodi Zeler dve najvece musterije Jokica. Kad god je igrao protiv njih natrpao ih je maksimalno. Secam se da je Nikola uvek imao super brojke protiv Finiksa ranije a jedan od razloga je upravo to sto je Len igrao za njih.

JaxTeller

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
(Maestro, 07. januar 2020 10:58)
ali ga je zato bilo u play off’s: P24,8-R13,0-A8,9!

baron

pre 4 godine

Smesno u sta se NBA pretvorila. Danas ko god hoce moze da ubaci 50p.
Secam se Booker kada je ubacio 70p, pola suteva kao i Jokic veceras sam kao duh. Nema sta Jokic zna da igra kosarku, ali pristup protivnickih igraca je zalostan.
Pogledajte samo govor tela igraca Atlante. To je takva letargicnost, dosada na terenu, bez zelje, motivacije, energije. Tamo Carter ima najvecu zelju za igrom. Onaj B.Fernando, decko ne zna osnovna pravila kosarke a igra u NBA. Len nije centar za Zvezdu a igra u NBA.
Jokic polaze levom rukom pored Lena, nije malo sakrio loptu, ovaj umesto da mu zvekne bananu on nesto skakuce pored njega.
Kontakt igra u NBA ne postoji. Centri ne znaju odbranu da igraju. Propali Howard je jedini centar u ligi koji kada hoce zna da odigra odbranu na postu, ostali su smesni. Cak i Embiid jos ima problema da sacuva dobrog protivnickog centra. Nije cudo sto je Phila dovela Horforda iz Bostona.
Nisu oni dobili nesto posebno sa Horfordom, ali su znatno oslabili napad i odbranu Bostona na postu, i sada imaju mnogo vece sanse da konacno osvoje Istok.
Jokic trazi neke faulove a ide ugurava ljude u kos. Dobro mu Carter ne udari jednu cusku na kraju.

bruka i sramota

pre 4 godine

A onaj takozvani +/- faktor nula.
Eto koliko je taj izmišljeni deo u statistici nebulozan. Poređenja radi, Plamli je na ovoj utakmici imao taj faktor +8. I sad ispada da je tih njegovih 2 poena, 1 skok i 2 as bolje i korisnije od Jokićevih 47/8/5?! Ne znam samo na koju foru bi pobedili da je i kojim slučajem Jokić imao istu statistiku kao njegova zamena... Eto koliko je u stvari "bitan" taj nebulozni faktor u nečijoj statistici. Glupost neviđena...

Davidovic

pre 4 godine

Kako mu je mekanija ruka kad smrsa i nabije kondiciju.
Prvih 22. utakmice za 3 poena ocajnih 20-81.
Narednih 14 ima za centra nestvarnih 25-56.

samo da ti objasnim

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maestro, 7. januar 2020 10:58)
16-4=12
12*2=24
4*3=12
24+12+11=47

Aleks

pre 4 godine

@vince carter Izvinjavam se, nisam htela da uvredim, samo je to utisak koji sam stekla čitajući komentare. Svakako mi je jasno da Vi i Petar niste ista osoba, to bi me iskrena da budem razočaralo... Svako dobro! :)

JPR24

pre 4 godine

Jokic i Barton ! Ostali, kriminalno spavali ! Odbrana nije opet bila kako treba ! Sledeća, protiv Dalasa u gostima, ili da se probude, ili Meloun da deli šljage !

15N.Jokic

pre 4 godine

U Guglu ukucati NBA.com i izadje vam odmah listic za glasanje. Odaberete Denver Nuggets i glasate za Nikolu Jokica. Sve najbolje svima i naravno Jokicu! Hristos se rodi! Srecan Bozic!

Dag Kristi

pre 4 godine

Jokić je bio fantastičan, ali jedna stvar bode oči. Milsap i Heris očajni, a Bizli i Ernangomes zakucani za klupu. Ne kapiram Malouna...

Goran

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
(Maestro, 7. januar 2020 10:58)

16 od 25 iz igre zajedno sa trojkama, 16-4=12 za 2, 12*2=24. 4*3=12
24+12=36 + slobodna bacanja 11 = 47.

MYNX

pre 4 godine

Mir Božiji Hristos se Rodi!Najbolji igrac na svetu definitivno....može ko šta i hoce da priča....čovek definitivno samo igra kada njemu odgovara i kada hoce i ....zafrkava se s njima....i uvek na praznik odogra dobro nas praznik....sto znaci eto....da moze da postigne ovoliko poena kad god hoce!

Ja

pre 4 godine

Koliko negativnih komentara na račun Bogdana u kojima prednjači petarczv, iako ova vijest nema veze sa Bogdanom vec sa fantastičnim Nikolom. Koliko mrznje prema momku koji nijednu reprezentativnu akciju nije propustio, pružao uvijek 100%, vukao sam ekipu do evropskog srebra.
Bravo Jokicu majstore, samo tako nastavi...

Dragan-Borca

pre 4 godine

Na stranu Jokiceva partija, on je skinuo 6-7 kila i odmah se vide rezultati. Nema zime za Nidzu genijalca. Stesali ga u Denveru u par nedelja. Ali Milsap jako brine. 30 miliona za ovo sto pruza je prestrasno. Matori se ugojio samo tako i usporio, totalno rapidno mu pada klasa. Ako i njega ne stave na neki specijalan fitnes rezim bice problema. On im je jako bitan u odbrani, a zadnjih par on igra kao neki amater na lokalnom kosu. Barton se prima kao hepo kockica. Mislim ok dobro je igrao, ali kada on mnogo ima loptu i kada davi dosta, nema tu mesta za druge da plode.Takav mu je stil igre, potire ostale. Jokic ce svoje da odigra ali Bartonov preveliki usage ubije ostatak ekipe. Maloun vidi da se Geri muci u napadu i opet drzi Bizlija prikovanog za klupu. Geri Heris od 15. decembra sutira trojke 11-48 sto je bas ocajno. Jokic od kada je u Denveru nije imao clana prve petorke od sutera koji je imao preko 38% trojku u sezoni.
Galinari, Marej, Geri, Barton sve po 34, 35, 36, 37, 38 najvise.
Valda ce doziveti da mu neki saigrac spolja sutira 40% trojku

duledudule

pre 4 godine

Jokić+Barton 75 poena. Šta su ostali igrali? Nešto u Denveru ne štima, ako im igra zavisi samo od Jokića, da li će dati 50 poena ili podeliti 20 asistencija.
(Ludi Milojko, 07. januar 2020 08:35)
Dobri su , gledao sam tekmu.Svako je dao svoj doprinos.Uz Jokica i Bartona , dobri su bili i Marej i Moris.A meni se svidja ovaj mali Porter junior i iako nije ainoc odigrao nesto ima predispozicije da postane opasan kidac

Alija Sirotanović

pre 4 godine

@eto_tako Opet, nas pucaju lingvistički kompleksi Hrvata. Uskrs je stara srpska (ali, i hrvatska) reč. U Vukovom rečniku nećete naći Vaskrs, nego Uskrs, a tako su praznik zvali odvajkada. Zvanično je Uskrs. Vaskrs je po crkveno-slovenskom (varijanta staro-ruskog), koji je zvanični jezik SPC, a koji je nametnut u 17. veku, kada je SPC pala pod uticaj RPC, primivši njene knjige i njeno učenje. Ali, Moskvič je najbolji auto...

CarloNS

pre 4 godine

Jedina dva konstantna igrača ove sezone su Jokić i toliko osporavani Barton. Barton i dalje ima nekih svojih bubica, ali objektivno drugi najvažniji igrač Denvera. Mislap se ili zamorio ili rapidno stari, Mari nekonstantan (izgleda ima ego problem sa Porterom). Grant se polako uklapa. Valjda će biti bolje, ne može Jokić sve sam.

323

pre 4 godine

Izvanredna igra Jokica, uzivao sam.47 poena. E sada gledajte posto neki stalno pisu o +-. Jokic je imao , pazi ovo, +-...0?? A Portet Jr. koji je postigao 4 poena +-...+17?? Toliko o ovoj statistici +-.

opa

pre 4 godine

@petarczv
Ne kaze se “jel postio”, nego “da li je postio”, seljo, a i ti ga slavis 25-og, nego ne znas ni to. Danas je 25 decembar, ali kako to objasniti tastatura verniku i tastatura navijacu?!

MPP

pre 4 godine

OVO NIJE SLUČAJNO!
Ima nešto u tom čoveku NEOBIČNO ,NESVAKIDAŠNJE
takva mu je i igra ...."nekako vam uvek izmami osmeh na lice"
SVIM PRAVOSLAVNIM VERNICIMA I SVIM DOBRIM LJUDIMA
SRETAN BOŽIĆ !

Оле Гунар Солунар

pre 4 godine

Јокић одиграо под шифром,дај бре да отресем ово,о'лади се прасе! Христос се роди!

zemunski kej

pre 4 godine

Mislim da je sada zapusio usta i najvecim kriticarima. U NBA se u gostima lako svira faul za domace ,favorizuju se napadaci i najvece zvezde. Brzo je napravio 2 licne i morao je da se cuva,Retko kosarkaski inteligentan igrac, Pravi razliku na terenu. Trej Jang je bio odlican iako ne volim niske bekove

JaxTeller

pre 4 godine

Pa ozbiljni igrači ovo rade svaki dan, ne znam šta je za iščuđavanje.
(kazri, 07. januar 2020 08:58)


znaci najbolji centar lige, all star, all NBA first team 2019 player, nije ozbiljan igrač?

Dijego Tristan

pre 4 godine

Au, istambura Joka Lena samo tako. Plus su ga, imao sam osećaj, Marej i ostali pomalo "bušili" na kraju utakmice da ne bi došao do 50. Možda nije fer razmišljati tako ali bio je sam nekoliko puta na šutu pred kraj meča, a bukvalno su najgore rešenje birali pre pasa ka Jokiću.

vince carter

pre 4 godine

@Almighty Zasto me zoves Srdjan? :) a za doticnu Aleks,ne ja nisam stariji gospodin,mladji sam od Lebrona par godina. A za pojedine koji misle da smo ja i Petar ista osoba,pa ja nikada nisam pisao protiv Bogdanovica,sta vise gotivim ga ;)

Milan

pre 4 godine

U Atlanti sedištu Koka kole on koji dolazi iz Pepsi centra { hala Denvera} isporučio im je pun paket. Uvek igra dobro na srpske praznike {sv. Nikola, Božić, Uskrs} i bilo bi zanimljivo videti njegovu statistiku na tim mečevima.
(Dragan Feliks

Ništa onda, da uzmemo crkveni kalendar u ruke i da ga podsećamo za svako crveno slovo :)

Ivan M

pre 4 godine

Ovo je reakcija na katastrofu protiv Vašingtona - kao da je hteo da pokaže šta može i to je učinio. Takođe vidim da je odigrao 36 minuta, što je duže od njegove uobičajene kvote. Nagetsi su sa njim jači kad je agresivan u napadu i traži loptu i šut. šteta za promašena bacanja, jer je ladno mogao i do 50. Samo tako i u nastavku sezone!

Лепршави Србенда

pre 4 godine

Идемооо
Данас ће бити између 150-250 коментара.
Удри Србадијо!
Кад одигра лоше једва педесетак..

David

pre 4 godine

Mislim da je ovo rekord ex-yu igraca u nba, ako se ne varam do sada je bio Drazenovih 44 i Lukinih 43
(dare slovenac, 07. januar 2020 08:53)

Mislim da Bojan Bogdanović ima 44p

Milan

pre 4 godine

Za Nidžu se sve zna, ali meni je Barton otkrovenje sezone. Momak je toliko napredovao u svakom pogledu, asistencije, selekcija šuta, skokovi, ona svoja poznata srljanja je sveo na minimum. Svaka čast Mareju, ali meni je Trill drugi igrač Nagetsa ove sezone. Nije na odmet istaći da on i Jokić imaju sjajnu hemiju na i van terena, sećam se prošle sezone kada mu je Pepsi Centar zviždao Nikola ga je otvoreno branio. On to sada vraća sjajnim partijama.

Srba

pre 4 godine

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste
(petarczv, 07. januar 2020 08:59)
Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?

Majkl Džondar

pre 4 godine

Aman ljudi. Bozic je danas, a vi i na taj dan mrzite. Hristos se rodi!
(vlada, 07. januar 2020 09:24)

Ko mrzi ovde? Da nisi išo po automatuzmu, Srbi samo mažu? Možda sam preskočio neki negativni komentar, ne znam al ja ne vidoh...

Košarka to je Partizan

pre 4 godine

Konačno je izgleda Jokić shvatio da treba više šuteva da uzima,bravo Dzoni.. Mir Božji,Hristos se rodi! Srećan Božić!

LesMiserables

pre 4 godine

Uzgred, skoro je neko na ESPN-u govorio o tome kako Jokic po pitanju organizacije napada, selekcije suta i nedovoljnog broja uzetih suteva (shidno svom statusu) dosta podseca na Lebrona (a to dosta govori o tome koliko je dobar igrac cim ga porede sa najboljima). Vrlo visok kosarkaski IQ i osecaj za asistenciju, odlican procenat suta iz reketa i sl. - najbolje govore u prilog toj tezi.

više ovoga molim

pre 4 godine

@Moljac “Patriotizam je raditi svoj posao najbolje što znaš.” otvaram komentare svaki put u nadi da će neko ovako nešto lijepo da sastavi

Milan

pre 4 godine

Ali u odbrani...katastrofa. Kad bi taj segment popravio bio bi bez problema all star igrac. Sve drugo ima ali u odbrani ga prolaze kao kroz sir.

matori

pre 4 godine

lepo ga je išlo. svaka čast za partiju!!!
u prvom poluvremenu nisu ga ni "čuvali", večito sam na šutu i dade 27 poena. u drugom su pokušali guranje, da ga stisnu, ali dade Nikola 20 novih poena, gde su sudije mogle da sviraju još koji faul nad njim...
Nikola je večeras bio odličan u duelu ispod koša.

Aleks

pre 4 godine

Bravo za Joku! Moguće da mu posna hrana nije omiljena, pa se razgoropadio u iščekivanju Božića 😁 Hristos se rodi, srećan Božić! Da ste zdravi, pametniji i tolerantniji na drugačija mišljenja ;)

petarczv

pre 4 godine

Hristos se rodi!

Broavo Nikola Srbine ti si ubedljivo najbolji Srpski igrač svih vremena iako iz kss kaze drugačije. Novi lejkers bogi solidni je bolji od tebe po njihovom mišljenju ali to neka je njima i njemu na cast! Još jednom svaka čast na tome kako nas reprezentujes u najjačoj ligi na svetu! Srećan Božić svima koji slave!

Marko

pre 4 godine

Hristos se rodi braćo Srbi. Predivno jutro, za nas Srbe dvostruko radovanje. Probudiš se, raduješ se Božiću a onda vidiš kolone Džokera i ne možeš da vjeruješ. Mašina je postigla radnu optimalnu temperaturu i sada slijedi egzekucija do kraja sezone. 47 poena što je ujedno i rekord sa ovih prostora, oborivši rekord Dražena Petrovića i Stojakovića. Svaka čast majstore, nije loše za drugog najboljeg igrača Srbije i igrača koji je bio rezerva Birčeviću.

Dragan Feliks

pre 4 godine

U Atlanti sedištu Koka kole on koji dolazi iz Pepsi centra { hala Denvera} isporučio im je pun paket. Uvek igra dobro na srpske praznike {sv. Nikola, Božić, Uskrs} i bilo bi zanimljivo videti njegovu statistiku na tim mečevima. Bariton, Moris i pri kraju Marej od velike pomoći Nikoli, a Heris, Milsap i Plamli van forme već nekoliko mečeva. Išlo ga je i iskoristio je to a i ekipa je imala koristi od njegove igre. Samo napred Nikola i neka te Bog čuva. Hristos se rodi.

steva

pre 4 godine

A promasio je 5 slobodnih i bar jos 3 otvorena suta za 3 poena u drugom poluvremenu . Mogao je ladno da ide preko 50 . Bez da se oznojio :))
Ne moze one svaku utakmicu igrati ovako agresivno kao sto je igrao ovu , to je sigurno (ne moze se no fizicki , a nije mu ni u prirodi :)) ...ali kad bi svaku tekmu odigrao 3 cetvrtine (36 min) i sutnuo 20-setak puta na kos njegov prosek postignutnih poena sigurno ne bi bio ispod 26 .
Denver inace ima taj problem da im bukvalno na svakoj utakmici "nestanu " po 3 igraca iz prve postave , a da 3 koji igra dobro dodje sa klupe . Veceras je Jokic igrao fantasticno , Barton odlicno ...i bek Morris vrlodobro . Murray djene -djene (los u odbrani ) u napadu je ubacio nesto , u drugom poluvremenu . Harris tanak (opet), a Millsap tragican .

Moljac

pre 4 godine

On jednostavno čita protivničku igru i u napadu i u odbrani. Ovi su odlučili da ga ne udvajaju, čak i da ga ostavljaju sami na trojci (to je i Skot Hejstings primetio), a onda ih je punio kako je hteo. Kad igraju agresivnu odbanu na njemu, asistira, naročito kad ga udvajaju, onda ima nekoliko poslastica na raznim delovima terena, samo bira ko je najviše sam. I da, kad smo već kod komentatora, Kris Marlou je odmah na početku utakmice čestitao Božić svima u Srbiji koji ih prate (a reče da zna da ih mnogi prate), a i tokom utakmice su više puta pominjali i koliko je sati u tom trenutku u Srbiji, i srpske navijače, i praznik, i to dovodili u vezu s Jokićem. Momak nas sjajno promoviše, svi ga vole, pa malo te ljubavi dođe i do nas. Patriotizam je raditi svoj posao najbolje što znaš. Još kad bi to važilo i za ove što su na vlasti, gde bi nam bio kraj.

Dimitrijevic

pre 4 godine

Neka, ali opet on i Doncic ne bi mogli da igraju sa Djordevicem i Danilovicem. Jedino je Bogdan taj kvalitet.
Joka cepa 47 poena, a Bogdan je najbolji srpski igrac.

petarczv

pre 4 godine

Jer je kao pravi pravoslavac postio. Makar za badnji dan. I tamo je tek bio badnji dan.
On je rekord karijere postigao na badnji dan. Jer je postio. Ili nije.
(Srba, 07. januar 2020 08:22)

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste

веверица

pre 4 godine

христос се роди, срећан божић.
али јокић није играо на божић него на бадњи дан. 06.

Batke

pre 4 godine

Каква партија! да је био још мало више концетрисан лагано би убацио и преко 50 поена. Али најјаче на крају када репортеру каже Христос се роди. Огроман патриота и спортиста иако се не хвали тиме. Као да је намерно хтео да нам поклони фантастичан Божић. Све најбоље на Ол стару. Гласајте људи гласање је јако једноставно. Већ вам излазли све на гуглу.

Goran

pre 4 godine

Ljudi moji, da li je to moguce? Ludnica, sta je ovo?(Mladen Delic). Jokic 47, Doncic 38, Bojan. B. 35 poena u NBA!!! Jugoslavenske skola kosarke! Svaka cast!

eto_tako

pre 4 godine

(Dragan Feliks)
Uskrs nije srpski praznik. Nikad shvatit necu zasto sve vise Srba koristi tu rijec. To Hrvati koriste i njima je Uskrs. Nama je Vaskrs! Niste vece face ako kazete Uskrs, a ne Vaskrs!

Srba

pre 4 godine

Jer je kao pravi pravoslavac postio. Makar za badnji dan. I tamo je tek bio badnji dan.
On je rekord karijere postigao na badnji dan. Jer je postio. Ili nije.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Brutalna partija ol star igrača!47 poena uz fenomenalan šut iz igre.Biće on najbolji kada bude najpotrebnije u plej ofu!

bskfan

pre 4 godine

Odigrao majstorski, vukao startere celu utakmicu. Milsap i Haris ocajni 2/15. Gde bi mu kraj bio da ima malo bolje sutere oko njega. Posle poraza od Vasingtona ovo je moralo da se dobije pa je Jokic igrao 37 minuta. Inace, kad smo kod Vasigtona, oni sinoc opet pobedise, ovoga puta Boston. Jaka je NBA liga, svak svakoga moze da dobije.

Marko

pre 4 godine

Ja sam rekao Jokic kad hoce je medju 3 najbolja igraca NBA lige sto je i pokazao u playofu kad su on Durant i Kawhi bili najbolji kad se igra izbiljna kosarka!!!
Samo sto je previse nesebican ima utakmuca gde sutne 5 puta... i to je izuzetno frustrirajuce zato sto on ima kvalitet za MNOGO vece stvari!!
Ja sam to video u playofiu kad he ubacio 45 poena San Antoniu!!!!!
Ali mora da bude sebicniji ako ti nemas zelju za uspeh ko ce je imati???
On mora da savlada te bubice...

Ludi Milojko

pre 4 godine

Jokić+Barton 75 poena. Šta su ostali igrali? Nešto u Denveru ne štima, ako im igra zavisi samo od Jokića, da li će dati 50 poena ili podeliti 20 asistencija.

oscar

pre 4 godine

Nije mi bilo zao sto odgledah prenos. Legenda. Pogadjao odakle je hteo. Obelezio je mec sa 47 poena, ali treba spomenuti i potez Janga kad je potezom kroz svoje noge bacio u rebus Morisa, i Portera. Takodje i rampa neunistivog Vins Kartera na mladjanom Herisu... Neprocenjivo.

Moljac

pre 4 godine

On jednostavno čita protivničku igru i u napadu i u odbrani. Ovi su odlučili da ga ne udvajaju, čak i da ga ostavljaju sami na trojci (to je i Skot Hejstings primetio), a onda ih je punio kako je hteo. Kad igraju agresivnu odbanu na njemu, asistira, naročito kad ga udvajaju, onda ima nekoliko poslastica na raznim delovima terena, samo bira ko je najviše sam. I da, kad smo već kod komentatora, Kris Marlou je odmah na početku utakmice čestitao Božić svima u Srbiji koji ih prate (a reče da zna da ih mnogi prate), a i tokom utakmice su više puta pominjali i koliko je sati u tom trenutku u Srbiji, i srpske navijače, i praznik, i to dovodili u vezu s Jokićem. Momak nas sjajno promoviše, svi ga vole, pa malo te ljubavi dođe i do nas. Patriotizam je raditi svoj posao najbolje što znaš. Još kad bi to važilo i za ove što su na vlasti, gde bi nam bio kraj.

Marko

pre 4 godine

Hristos se rodi braćo Srbi. Predivno jutro, za nas Srbe dvostruko radovanje. Probudiš se, raduješ se Božiću a onda vidiš kolone Džokera i ne možeš da vjeruješ. Mašina je postigla radnu optimalnu temperaturu i sada slijedi egzekucija do kraja sezone. 47 poena što je ujedno i rekord sa ovih prostora, oborivši rekord Dražena Petrovića i Stojakovića. Svaka čast majstore, nije loše za drugog najboljeg igrača Srbije i igrača koji je bio rezerva Birčeviću.

Batke

pre 4 godine

Каква партија! да је био још мало више концетрисан лагано би убацио и преко 50 поена. Али најјаче на крају када репортеру каже Христос се роди. Огроман патриота и спортиста иако се не хвали тиме. Као да је намерно хтео да нам поклони фантастичан Божић. Све најбоље на Ол стару. Гласајте људи гласање је јако једноставно. Већ вам излазли све на гуглу.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Brutalna partija ol star igrača!47 poena uz fenomenalan šut iz igre.Biće on najbolji kada bude najpotrebnije u plej ofu!

oscar

pre 4 godine

Nije mi bilo zao sto odgledah prenos. Legenda. Pogadjao odakle je hteo. Obelezio je mec sa 47 poena, ali treba spomenuti i potez Janga kad je potezom kroz svoje noge bacio u rebus Morisa, i Portera. Takodje i rampa neunistivog Vins Kartera na mladjanom Herisu... Neprocenjivo.

LesMiserables

pre 4 godine

Uzgred, skoro je neko na ESPN-u govorio o tome kako Jokic po pitanju organizacije napada, selekcije suta i nedovoljnog broja uzetih suteva (shidno svom statusu) dosta podseca na Lebrona (a to dosta govori o tome koliko je dobar igrac cim ga porede sa najboljima). Vrlo visok kosarkaski IQ i osecaj za asistenciju, odlican procenat suta iz reketa i sl. - najbolje govore u prilog toj tezi.

bskfan

pre 4 godine

Odigrao majstorski, vukao startere celu utakmicu. Milsap i Haris ocajni 2/15. Gde bi mu kraj bio da ima malo bolje sutere oko njega. Posle poraza od Vasingtona ovo je moralo da se dobije pa je Jokic igrao 37 minuta. Inace, kad smo kod Vasigtona, oni sinoc opet pobedise, ovoga puta Boston. Jaka je NBA liga, svak svakoga moze da dobije.

Košarka to je Partizan

pre 4 godine

Konačno je izgleda Jokić shvatio da treba više šuteva da uzima,bravo Dzoni.. Mir Božji,Hristos se rodi! Srećan Božić!

Dragan Feliks

pre 4 godine

U Atlanti sedištu Koka kole on koji dolazi iz Pepsi centra { hala Denvera} isporučio im je pun paket. Uvek igra dobro na srpske praznike {sv. Nikola, Božić, Uskrs} i bilo bi zanimljivo videti njegovu statistiku na tim mečevima. Bariton, Moris i pri kraju Marej od velike pomoći Nikoli, a Heris, Milsap i Plamli van forme već nekoliko mečeva. Išlo ga je i iskoristio je to a i ekipa je imala koristi od njegove igre. Samo napred Nikola i neka te Bog čuva. Hristos se rodi.

Marko

pre 4 godine

Ja sam rekao Jokic kad hoce je medju 3 najbolja igraca NBA lige sto je i pokazao u playofu kad su on Durant i Kawhi bili najbolji kad se igra izbiljna kosarka!!!
Samo sto je previse nesebican ima utakmuca gde sutne 5 puta... i to je izuzetno frustrirajuce zato sto on ima kvalitet za MNOGO vece stvari!!
Ja sam to video u playofiu kad he ubacio 45 poena San Antoniu!!!!!
Ali mora da bude sebicniji ako ti nemas zelju za uspeh ko ce je imati???
On mora da savlada te bubice...

Goran

pre 4 godine

Ljudi moji, da li je to moguce? Ludnica, sta je ovo?(Mladen Delic). Jokic 47, Doncic 38, Bojan. B. 35 poena u NBA!!! Jugoslavenske skola kosarke! Svaka cast!

Milan

pre 4 godine

Za Nidžu se sve zna, ali meni je Barton otkrovenje sezone. Momak je toliko napredovao u svakom pogledu, asistencije, selekcija šuta, skokovi, ona svoja poznata srljanja je sveo na minimum. Svaka čast Mareju, ali meni je Trill drugi igrač Nagetsa ove sezone. Nije na odmet istaći da on i Jokić imaju sjajnu hemiju na i van terena, sećam se prošle sezone kada mu je Pepsi Centar zviždao Nikola ga je otvoreno branio. On to sada vraća sjajnim partijama.

Ludi Milojko

pre 4 godine

Jokić+Barton 75 poena. Šta su ostali igrali? Nešto u Denveru ne štima, ako im igra zavisi samo od Jokića, da li će dati 50 poena ili podeliti 20 asistencija.

steva

pre 4 godine

A promasio je 5 slobodnih i bar jos 3 otvorena suta za 3 poena u drugom poluvremenu . Mogao je ladno da ide preko 50 . Bez da se oznojio :))
Ne moze one svaku utakmicu igrati ovako agresivno kao sto je igrao ovu , to je sigurno (ne moze se no fizicki , a nije mu ni u prirodi :)) ...ali kad bi svaku tekmu odigrao 3 cetvrtine (36 min) i sutnuo 20-setak puta na kos njegov prosek postignutnih poena sigurno ne bi bio ispod 26 .
Denver inace ima taj problem da im bukvalno na svakoj utakmici "nestanu " po 3 igraca iz prve postave , a da 3 koji igra dobro dodje sa klupe . Veceras je Jokic igrao fantasticno , Barton odlicno ...i bek Morris vrlodobro . Murray djene -djene (los u odbrani ) u napadu je ubacio nesto , u drugom poluvremenu . Harris tanak (opet), a Millsap tragican .

Aleks

pre 4 godine

Bravo za Joku! Moguće da mu posna hrana nije omiljena, pa se razgoropadio u iščekivanju Božića 😁 Hristos se rodi, srećan Božić! Da ste zdravi, pametniji i tolerantniji na drugačija mišljenja ;)

matori

pre 4 godine

lepo ga je išlo. svaka čast za partiju!!!
u prvom poluvremenu nisu ga ni "čuvali", večito sam na šutu i dade 27 poena. u drugom su pokušali guranje, da ga stisnu, ali dade Nikola 20 novih poena, gde su sudije mogle da sviraju još koji faul nad njim...
Nikola je večeras bio odličan u duelu ispod koša.

Dimitrijevic

pre 4 godine

Neka, ali opet on i Doncic ne bi mogli da igraju sa Djordevicem i Danilovicem. Jedino je Bogdan taj kvalitet.
Joka cepa 47 poena, a Bogdan je najbolji srpski igrac.

više ovoga molim

pre 4 godine

@Moljac “Patriotizam je raditi svoj posao najbolje što znaš.” otvaram komentare svaki put u nadi da će neko ovako nešto lijepo da sastavi

Srba

pre 4 godine

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste
(petarczv, 07. januar 2020 08:59)
Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?

Goran

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
(Maestro, 7. januar 2020 10:58)

16 od 25 iz igre zajedno sa trojkama, 16-4=12 za 2, 12*2=24. 4*3=12
24+12=36 + slobodna bacanja 11 = 47.

Davidovic

pre 4 godine

Kako mu je mekanija ruka kad smrsa i nabije kondiciju.
Prvih 22. utakmice za 3 poena ocajnih 20-81.
Narednih 14 ima za centra nestvarnih 25-56.

petarczv

pre 4 godine

Hristos se rodi!

Broavo Nikola Srbine ti si ubedljivo najbolji Srpski igrač svih vremena iako iz kss kaze drugačije. Novi lejkers bogi solidni je bolji od tebe po njihovom mišljenju ali to neka je njima i njemu na cast! Još jednom svaka čast na tome kako nas reprezentujes u najjačoj ligi na svetu! Srećan Božić svima koji slave!

MPP

pre 4 godine

OVO NIJE SLUČAJNO!
Ima nešto u tom čoveku NEOBIČNO ,NESVAKIDAŠNJE
takva mu je i igra ...."nekako vam uvek izmami osmeh na lice"
SVIM PRAVOSLAVNIM VERNICIMA I SVIM DOBRIM LJUDIMA
SRETAN BOŽIĆ !

веверица

pre 4 godine

христос се роди, срећан божић.
али јокић није играо на божић него на бадњи дан. 06.

Ivan M

pre 4 godine

Ovo je reakcija na katastrofu protiv Vašingtona - kao da je hteo da pokaže šta može i to je učinio. Takođe vidim da je odigrao 36 minuta, što je duže od njegove uobičajene kvote. Nagetsi su sa njim jači kad je agresivan u napadu i traži loptu i šut. šteta za promašena bacanja, jer je ladno mogao i do 50. Samo tako i u nastavku sezone!

cz

pre 4 godine

Puštali su ga da šutira u prvom poluvremenu zato što je na poslednjoj utakmici protiv njih šutirao 1 od 10. Pošto ih je unakazio i prvom, pokušali su da ga čuvaju u drugom, a on im uvalio još 20 komada.

anadolija

pre 4 godine

Uskrs nije srpski praznik. Nikad shvatit necu zasto sve vise Srba koristi tu rijec. To Hrvati koriste i njima je Uskrs. Nama je Vaskrs! Niste vece face ako kazete Uskrs, a ne Vaskrs!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (eto_tako, 7. januar 2020 08:53)


Uskrs, Vaskrs nije ni srpski ni hrvatski praznik.
Uskrs je vavilonski praznik u cast boginje proleca Ishtar, tj. Easter sto je ujedno ime Uskrsa.
Bozic je, takodje, praznik koji su u davna vremena slavili mnogi narodi, i jedno je sigurno; to je praznik gde se slavi sunce.
25.decembar je astronomski datum koji je direktno povezan sa suncem.
Bozic je paganskog porekla, nema veze sa biblijom, hriscanstvom, pravoslavljem.
Na kraju nije ni bitno sta slavimo, bitno je da su ljudi veseli i slozni na praznike, da bude sto vise praznika i praznickog duha koji ce da nas poveze.

15N.Jokic

pre 4 godine

U Guglu ukucati NBA.com i izadje vam odmah listic za glasanje. Odaberete Denver Nuggets i glasate za Nikolu Jokica. Sve najbolje svima i naravno Jokicu! Hristos se rodi! Srecan Bozic!

Milan

pre 4 godine

U Atlanti sedištu Koka kole on koji dolazi iz Pepsi centra { hala Denvera} isporučio im je pun paket. Uvek igra dobro na srpske praznike {sv. Nikola, Božić, Uskrs} i bilo bi zanimljivo videti njegovu statistiku na tim mečevima.
(Dragan Feliks

Ništa onda, da uzmemo crkveni kalendar u ruke i da ga podsećamo za svako crveno slovo :)

CarloNS

pre 4 godine

Jedina dva konstantna igrača ove sezone su Jokić i toliko osporavani Barton. Barton i dalje ima nekih svojih bubica, ali objektivno drugi najvažniji igrač Denvera. Mislap se ili zamorio ili rapidno stari, Mari nekonstantan (izgleda ima ego problem sa Porterom). Grant se polako uklapa. Valjda će biti bolje, ne može Jokić sve sam.

Maksimilijan

pre 4 godine

Kako mu je mekanija ruka kad smrsa i nabije kondiciju.
Prvih 22. utakmice za 3 poena ocajnih 20-81.
Narednih 14 ima za centra nestvarnih 25-56.
(Davidovic, 7. januar 2020 12:17)



Nisam neki zaludjenik za statistiku ali u zadnjih 14 utakmica Nikola je zabeležio:

22 poena u proseku 308 ukupno na 14 utakmica.
9.5 skokova 133 ukupno na 14 utakmica.
6.5 asistencija 91 ukuppno na 14 utakmica.

ukupan šut iz igre - 55,81%(120 od 215)
šut za 3 - 43,86%(25 od 57)
šut za 2 - 60,13%(95 od 158)
slobodna bacanja - 80,77%(63 od 78)

11 dobijenih i 3 izgubljene utakmice od 14 odigranih.

petarczv

pre 4 godine

Jer je kao pravi pravoslavac postio. Makar za badnji dan. I tamo je tek bio badnji dan.
On je rekord karijere postigao na badnji dan. Jer je postio. Ili nije.
(Srba, 07. januar 2020 08:22)

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste

David

pre 4 godine

Mislim da je ovo rekord ex-yu igraca u nba, ako se ne varam do sada je bio Drazenovih 44 i Lukinih 43
(dare slovenac, 07. januar 2020 08:53)

Mislim da Bojan Bogdanović ima 44p

Alija Sirotanović

pre 4 godine

@eto_tako Opet, nas pucaju lingvistički kompleksi Hrvata. Uskrs je stara srpska (ali, i hrvatska) reč. U Vukovom rečniku nećete naći Vaskrs, nego Uskrs, a tako su praznik zvali odvajkada. Zvanično je Uskrs. Vaskrs je po crkveno-slovenskom (varijanta staro-ruskog), koji je zvanični jezik SPC, a koji je nametnut u 17. veku, kada je SPC pala pod uticaj RPC, primivši njene knjige i njeno učenje. Ali, Moskvič je najbolji auto...

Ja

pre 4 godine

Koliko negativnih komentara na račun Bogdana u kojima prednjači petarczv, iako ova vijest nema veze sa Bogdanom vec sa fantastičnim Nikolom. Koliko mrznje prema momku koji nijednu reprezentativnu akciju nije propustio, pružao uvijek 100%, vukao sam ekipu do evropskog srebra.
Bravo Jokicu majstore, samo tako nastavi...

Dag Kristi

pre 4 godine

Jokić je bio fantastičan, ali jedna stvar bode oči. Milsap i Heris očajni, a Bizli i Ernangomes zakucani za klupu. Ne kapiram Malouna...

dule

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
(Maestro, 07. januar 2020 10:58)

Matematika uvek dobro služi, no ti imaš problem sa funkcionalnom pismenošću.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Na stranu Jokiceva partija, on je skinuo 6-7 kila i odmah se vide rezultati. Nema zime za Nidzu genijalca. Stesali ga u Denveru u par nedelja. Ali Milsap jako brine. 30 miliona za ovo sto pruza je prestrasno. Matori se ugojio samo tako i usporio, totalno rapidno mu pada klasa. Ako i njega ne stave na neki specijalan fitnes rezim bice problema. On im je jako bitan u odbrani, a zadnjih par on igra kao neki amater na lokalnom kosu. Barton se prima kao hepo kockica. Mislim ok dobro je igrao, ali kada on mnogo ima loptu i kada davi dosta, nema tu mesta za druge da plode.Takav mu je stil igre, potire ostale. Jokic ce svoje da odigra ali Bartonov preveliki usage ubije ostatak ekipe. Maloun vidi da se Geri muci u napadu i opet drzi Bizlija prikovanog za klupu. Geri Heris od 15. decembra sutira trojke 11-48 sto je bas ocajno. Jokic od kada je u Denveru nije imao clana prve petorke od sutera koji je imao preko 38% trojku u sezoni.
Galinari, Marej, Geri, Barton sve po 34, 35, 36, 37, 38 najvise.
Valda ce doziveti da mu neki saigrac spolja sutira 40% trojku

JaxTeller

pre 4 godine

Pa ozbiljni igrači ovo rade svaki dan, ne znam šta je za iščuđavanje.
(kazri, 07. januar 2020 08:58)


znaci najbolji centar lige, all star, all NBA first team 2019 player, nije ozbiljan igrač?

Aleks

pre 4 godine

Jokić oduševio i Bogdana, na twitteru je objavio samo "🃏😱" :) A u komentarima "Come to Denver, come to Lakers, come to Dallas to play with Luka". 😁
Meni je drago da se ti momci međusobno podržavaju, poštuju i gotive.

323

pre 4 godine

Izvanredna igra Jokica, uzivao sam.47 poena. E sada gledajte posto neki stalno pisu o +-. Jokic je imao , pazi ovo, +-...0?? A Portet Jr. koji je postigao 4 poena +-...+17?? Toliko o ovoj statistici +-.

MYNX

pre 4 godine

Mir Božiji Hristos se Rodi!Najbolji igrac na svetu definitivno....može ko šta i hoce da priča....čovek definitivno samo igra kada njemu odgovara i kada hoce i ....zafrkava se s njima....i uvek na praznik odogra dobro nas praznik....sto znaci eto....da moze da postigne ovoliko poena kad god hoce!

Misko1

pre 4 godine

Za ove sto konstantno smaraju da je danasnja kosarka mekana i cirkus evo 2 videa. Mislim da ovde neki imaju previse nostalgije, realnost je da je kosarka strasno napredovala.
Samo obratite paznju kako cuvaju Dzordana i kako cuvaju Saleta.
Pa ovi danasnji igraci bi masakrirali one pre odbrane.
Kurtinaitis se bukvalno setka pored Saleta, coveka ladno mrzi da podigne ruke u finalu evropskog, a sta tek reci za Dzordana kako su "cuvali".
Da me neko pogresno ne shvati, Dzordan je najveci ali ako su danasnje odbrane smesne i igraci mekani sta onda da kazemo za ova 2 snimka na primer.

https://www.youtube.com/watch?v=vcktdn1WnaU
Danas da neko "cuva" igraca kao sto je Kurtinaitis Saleta u finalu ep nijedan trener ovo ne bi dozvolio, tragi komedija. Ovaj Kurtinaitis se setka ko na lokalnom kosu u finalu ep. Mrzi ga da potrci na Saleta i podigne ruke i dodje neko prica o danasnjoj atomskoj kosarci kako je mekana :D
https://www.youtube.com/watch?v=bHl8vAhfE_M

duledudule

pre 4 godine

Jokić+Barton 75 poena. Šta su ostali igrali? Nešto u Denveru ne štima, ako im igra zavisi samo od Jokića, da li će dati 50 poena ili podeliti 20 asistencija.
(Ludi Milojko, 07. januar 2020 08:35)
Dobri su , gledao sam tekmu.Svako je dao svoj doprinos.Uz Jokica i Bartona , dobri su bili i Marej i Moris.A meni se svidja ovaj mali Porter junior i iako nije ainoc odigrao nesto ima predispozicije da postane opasan kidac

bruka i sramota

pre 4 godine

A onaj takozvani +/- faktor nula.
Eto koliko je taj izmišljeni deo u statistici nebulozan. Poređenja radi, Plamli je na ovoj utakmici imao taj faktor +8. I sad ispada da je tih njegovih 2 poena, 1 skok i 2 as bolje i korisnije od Jokićevih 47/8/5?! Ne znam samo na koju foru bi pobedili da je i kojim slučajem Jokić imao istu statistiku kao njegova zamena... Eto koliko je u stvari "bitan" taj nebulozni faktor u nečijoj statistici. Glupost neviđena...

Оле Гунар Солунар

pre 4 godine

Јокић одиграо под шифром,дај бре да отресем ово,о'лади се прасе! Христос се роди!

Majkl Džondar

pre 4 godine

Aman ljudi. Bozic je danas, a vi i na taj dan mrzite. Hristos se rodi!
(vlada, 07. januar 2020 09:24)

Ko mrzi ovde? Da nisi išo po automatuzmu, Srbi samo mažu? Možda sam preskočio neki negativni komentar, ne znam al ja ne vidoh...

eto_tako

pre 4 godine

(Dragan Feliks)
Uskrs nije srpski praznik. Nikad shvatit necu zasto sve vise Srba koristi tu rijec. To Hrvati koriste i njima je Uskrs. Nama je Vaskrs! Niste vece face ako kazete Uskrs, a ne Vaskrs!

Globtroter

pre 4 godine

(Misko1, 7. januar 2020 14:02)

Znam da ti je teško da prihvatiš činjenicu da su ti idoli zaštićene sekaperse, ali tako je na tvoju žalost. Našao si dva klipa koje je pravio neki paćenik koji ima vlažne snove sa Lebronom i Hardenom u glavnoj ulozi i to ti je dokaz?!

Košarka se od 80-tih i 90-tih drastično izmenila zbog izmena pravila, sve veće protekcije koju uživaju zvezde koje prave pare. Nema više "hand checking-a", šut je postao svetinja tako da ne smeš da pogledaš igrača dok šutira, a od skora je dozvoljen i trokorak (ponekada i četvorokorak, pa i petokorak) kao priprema za šut koji se zove "step back". Jedna legenda kao što je Pop otvoreno kaže da su to nekada bili koraci i smeje se - verovatno od muke - ali zna da ne može tu ništa da očekuje.

Igrači su danas previše zaštićeni što je ok, ali isto tako i nije kada ne slušaju nikoga, mogu da rade šta hoće i sl.

Pitanje je kakav bi Džordan danas bio jer se košarka drastično izmenila, ali znam da većina današnjih zvezda ne bi dobro prošla u ono vreme kada se igralo dosta čvršće.

bruka i sramota

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
(Maestro, 07. januar 2020 10:58)

Majstore, dobra ti je matematika, ali nije i moć zapažanja. Iz igre je ukupan šut iz igre, tj i za 3 i za 2.

rale

pre 4 godine

Alo more obojica.

Kaže se postijo. I to se podrazumeva da je postijo.
?

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste(petarczv, 07. januar 2020 08:59)Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?(Srba, 07. januar 2020 09:13)Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?
(petarczv, 07. januar 2020 13:59)
Hvala vam na glasu.
(zeljko, 07. januar 2020 14:34)

Blago vama .
Gde samo skole izuciste?

remax

pre 4 godine

Nek i taj rekord obori, ne može da škodi, Mir Božiji, Hristos se rodi!

Zanimljivo je i da je uz Jokića ubedljivo najbolji bio Barton, kome je juče bio rođendan. :)

samo da ti objasnim

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maestro, 7. januar 2020 10:58)
16-4=12
12*2=24
4*3=12
24+12+11=47

sasa

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maestro, 7. januar 2020 10:58) # Link komentara Stvarno si maestro !

76er

pre 4 godine

Za sve vas koji kazete da Jokic konstantno kuka kod sudija i zali se, pogledajte kraj videa, ruke su mu kompletno u modricama. Mogu misliti kakva je situacija kad skine dres.

76er

pre 4 godine

Ali za sta prima milsap 30mil to je neverovatno! Veci promasaj je angazman milsapa nego propustanje dončića od strane divca
(petarczv, 07. januar 2020 13:52)

Okej, ako mi odobre ova dva komentara danas ovo je drugi put da ti odgovaram danas, no videcemo.
Ti se ne razumes u kosarku, ni najmanje.

opa

pre 4 godine

@petarczv
Ne kaze se “jel postio”, nego “da li je postio”, seljo, a i ti ga slavis 25-og, nego ne znas ni to. Danas je 25 decembar, ali kako to objasniti tastatura verniku i tastatura navijacu?!

Lepi

pre 4 godine

@Sasa - 16/25 je statistika suta iz igre, znaci za 2 i 3 poena; statistika za 3 je izdvojena posebno iako je vec ukjlucena u sutu iz igre. Slobodna bacanja su posebna statisticka brojka.

Sarkazam, ironija i cinizam

pre 4 godine

@petarvzv Praviš se pametan i na ovaj dan, a funkcionalno si nepismen. Nigde čovek nije stavio "?", sve rečenice su mu u izjavnom tonu.

JPR24

pre 4 godine

Jokic i Barton ! Ostali, kriminalno spavali ! Odbrana nije opet bila kako treba ! Sledeća, protiv Dalasa u gostima, ili da se probude, ili Meloun da deli šljage !

Dijego Tristan

pre 4 godine

Au, istambura Joka Lena samo tako. Plus su ga, imao sam osećaj, Marej i ostali pomalo "bušili" na kraju utakmice da ne bi došao do 50. Možda nije fer razmišljati tako ali bio je sam nekoliko puta na šutu pred kraj meča, a bukvalno su najgore rešenje birali pre pasa ka Jokiću.

zemunski kej

pre 4 godine

Mislim da je sada zapusio usta i najvecim kriticarima. U NBA se u gostima lako svira faul za domace ,favorizuju se napadaci i najvece zvezde. Brzo je napravio 2 licne i morao je da se cuva,Retko kosarkaski inteligentan igrac, Pravi razliku na terenu. Trej Jang je bio odlican iako ne volim niske bekove

Neo Meo

pre 4 godine

Aleks Len i Kodi Zeler dve najvece musterije Jokica. Kad god je igrao protiv njih natrpao ih je maksimalno. Secam se da je Nikola uvek imao super brojke protiv Finiksa ranije a jedan od razloga je upravo to sto je Len igrao za njih.

јд123

pre 4 godine

Ja imam utisak da bi Bartona trebalo trejdovati, jer on je izraziti nabijac statistike i sada kada ima neku vrednost trebalo bi ga trejdovati, a istovremeno da se otvori mesto za Portera koji igra premalo za svoj potencijal. Barton cesto uzima saigracima skokove, a istovremeno ne gradi svoje igrace i Denver gubi lopte na skoku.
(vasilije, 7. januar 2020 13:12)

Зашто налупаште минусе човеку? Зато што Бартон мање срља него прошле сезоне? И поред боље игре има своје мушице. Такође је умислио да је звезда, ”краде” скокове саиграчима. Шта има он као бек да се гура са саиграчима око скокова? Где је респект према звезди тима? Видео бих га да ли би се у другој екипи усудио одгурати нпр. Дејвиса при скоку.
Нажалост не изгледа да планирају трејдовати Бартона. Приметио сам неке ситнице. Код прве измене улази Портер уместо Хериса а не Бартона. Бартон прелази на бековску, његову природну позицију. Да ли то значи да планирају трејдовати Хериса? Игра лоше у задње време, али Бартон уопште не игра одбрану. Од 2. екипе пали су на 11. место по дефанзивном рејтингу.

Портер за сада скроз одсечен од екипе. Другу ситницу коју сам приметио, је да је у једном моменту изненада заменио Мареја, супротно иначе шаблонским изменама. И гле чуда, Мареј после тога се није испуцавао и имао солидну партију.

И даље мислим да треба трејдовати Бартона, Мареја такође ако не превазиђе комплексе и не помири се с тиме да неће постати главни баја. Портера у стартну петорку и дати слободу да греши и учи.

Srba

pre 4 godine

Jer je kao pravi pravoslavac postio. Makar za badnji dan. I tamo je tek bio badnji dan.
On je rekord karijere postigao na badnji dan. Jer je postio. Ili nije.

Milan

pre 4 godine

Ali u odbrani...katastrofa. Kad bi taj segment popravio bio bi bez problema all star igrac. Sve drugo ima ali u odbrani ga prolaze kao kroz sir.

Aleks

pre 4 godine

@vince carter Izvinjavam se, nisam htela da uvredim, samo je to utisak koji sam stekla čitajući komentare. Svakako mi je jasno da Vi i Petar niste ista osoba, to bi me iskrena da budem razočaralo... Svako dobro! :)

petarczv

pre 4 godine

Ljudi moji, da li je to moguce? Ludnica, sta je ovo?(Mladen Delic). Jokic 47, Doncic 38, Bojan. B. 35 poena u NBA!!! Jugoslavenske skola kosarke! Svaka cast!
(Goran, 07. januar 2020 08:43)

I drugi bogdanovic 7...hahahahahah a inace je bolji od svih navedenih

baron

pre 4 godine

Smesno u sta se NBA pretvorila. Danas ko god hoce moze da ubaci 50p.
Secam se Booker kada je ubacio 70p, pola suteva kao i Jokic veceras sam kao duh. Nema sta Jokic zna da igra kosarku, ali pristup protivnickih igraca je zalostan.
Pogledajte samo govor tela igraca Atlante. To je takva letargicnost, dosada na terenu, bez zelje, motivacije, energije. Tamo Carter ima najvecu zelju za igrom. Onaj B.Fernando, decko ne zna osnovna pravila kosarke a igra u NBA. Len nije centar za Zvezdu a igra u NBA.
Jokic polaze levom rukom pored Lena, nije malo sakrio loptu, ovaj umesto da mu zvekne bananu on nesto skakuce pored njega.
Kontakt igra u NBA ne postoji. Centri ne znaju odbranu da igraju. Propali Howard je jedini centar u ligi koji kada hoce zna da odigra odbranu na postu, ostali su smesni. Cak i Embiid jos ima problema da sacuva dobrog protivnickog centra. Nije cudo sto je Phila dovela Horforda iz Bostona.
Nisu oni dobili nesto posebno sa Horfordom, ali su znatno oslabili napad i odbranu Bostona na postu, i sada imaju mnogo vece sanse da konacno osvoje Istok.
Jokic trazi neke faulove a ide ugurava ljude u kos. Dobro mu Carter ne udari jednu cusku na kraju.

petarczv

pre 4 godine

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste
(petarczv, 07. januar 2020 08:59)
Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?
(Srba, 07. januar 2020 09:13)

Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?

nista o nicemu

pre 4 godine

Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?
(petarczv, 07. januar 2020 13:59)

Jel postio kada bi pitao da li je, a jer je postio bi bilo da pitas da li se nesto desilo zbog toga sto je postio. Istrgli ste mu iz konteksta, pa sad ispadate pametni. Obojica ste funkcionalno nepismeni, ceo sajt vam se smeje od pamtiveka

KOSTA1703

pre 4 godine

jd
Krade skokove?
Ma jok treba da gleda, pa da izmedju dva igrača izgube loptu.
Prvo što deca nauče u košarci je kad krenu na skok onda idu do kraja na skok, viknu "moja" ako su blizu lopti.
To je osnovni postulat ozbiljnog košarkaša.
Takodje Barton je jedini igrač u Denveru uz Jokića koji može i ume da sam iskreira za sebe i ekipu, i kao takav je bez obzira na visinu ugovora važniji igrač za Denver od svih ostalih sem Jokića, za sada dok ne krene razvojh Portera.
Njegova igra u tranziciji je takodje dogovorena već na klupi od strane trenera, jer često štedi Jokića da ne trči jedan napad, što je Denveru važno, i procenat takvih realizacija kod Bartona je iznad proseka postavljenog napada Denvera, što govori da je logika ispravna.

JPR24

pre 4 godine

Ja imam utisak da bi Bartona trebalo trejdovati, jer on je izraziti nabijac statistike i sada kada ima neku vrednost trebalo bi ga trejdovati, a istovremeno da se otvori mesto za Portera koji igra premalo za svoj potencijal. Barton cesto uzima saigracima skokove, a istovremeno ne gradi svoje igrace i Denver gubi lopte na skoku.
(vasilije, 07. januar 2020 13:12)

Generalno, nije bas bas taj utisak. Barton je mnogo bolji nego prošle sezone. Bolji u smislu igre, iako zna da troši lopte i šutira više nego sto treba, ali zna i da kreira, sinoc, bez njega bi izgubili, jedini koji je pratio Jokica, ostali kao da su spavali ! U nekoliko utakmica on je taj koji igra više sa Jokicem, dok Marej bunari kao i Heris, ili pak Plamli i klupa kad pocnu da prave gluposti. Uz to Barton zna i da skupi asistencije, za skokove okej nekad se petlja više, ai pogledaj isto tako kako neki gledaju i gube skokove... Realno, Barton je bio štetočina često prošle godine, pa ga je Meloun ostavio da greje klupu neko vreme, ove sezone igra bolje, i igra više sa ostalima, pogotovo Jokicem, Porter još nije uhvatio ritam, polako ali sigurno, ipak je imao povredu, tip povrede koja može da dokrajči i karijeru. Trenutno, meni deluju kao veći problem Marej i Heris koji nikako da se sastave, ili toplo ili hladno, ne znam koji im je ali moraju brzo da reaguju.

јд123

pre 4 godine

jd
Krade skokove?
Ma jok treba da gleda, pa da izmedju dva igrača izgube loptu.
(KOSTA1703, 7. januar 2020 16:57)

Било је утакмица где је буквално одгурао саиграча у стилу Вестбрука. Јуче на паркету заједно са Јокићем, Грентом и Портером и он иде на скок а остваља Грента да чува противничког бека у случају офанзивног скока противника?

Нисам рекао да треба да гледа и пусти саиграча да узме скок, него да уопште не треба да иде испод коша, него то да препусти високим играчима. Јуче је и Портер ”украо” скок Јокићу, али то је у реду. Портер и Грент могу слободно да се ”бију” са Јокићем око скокова. Али не бек.

Јуче Бартон имао највише скокова у екипи?! Игра он боље ове сезоне. Он би требао да буде 6. играч, да предводи клупу, јер у праву си, зна сам да искреира себи шут, али се Мелоун не усуђује да га стави на клупу. Сећам се прошле сезоне, када га је ставио на клупу, у интервјуу рече како је Бартону три дана објашњавао зашто је кориснији ако улази са клупе.

Мелоун изгледа није тај ауторитет да га спусти на земљу, него покушава сваком играчу да угоди. Види се по понашању да је Бартон умислио да је звезда. Јуче су имали среће што је утакмица скоро стално била у егалу. Када год су почели одлично, направили разлику, највише Бартон и Мареј, мање и Херис одмах солирање, испуцавање без тимске игре, као против Вашингтона.

WillyWonka

pre 4 godine

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste
(petarczv, 07. januar 2020 08:59)
Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?
(Srba, 07. januar 2020 09:13)

Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 7. januar 2020 13:59)

Možda je htio pitati "Da li je postio Jokić?"

vasilije

pre 4 godine

Ja imam utisak da bi Bartona trebalo trejdovati, jer on je izraziti nabijac statistike i sada kada ima neku vrednost trebalo bi ga trejdovati, a istovremeno da se otvori mesto za Portera koji igra premalo za svoj potencijal. Barton cesto uzima saigracima skokove, a istovremeno ne gradi svoje igrace i Denver gubi lopte na skoku.

vince carter

pre 4 godine

@Almighty Zasto me zoves Srdjan? :) a za doticnu Aleks,ne ja nisam stariji gospodin,mladji sam od Lebrona par godina. A za pojedine koji misle da smo ja i Petar ista osoba,pa ja nikada nisam pisao protiv Bogdanovica,sta vise gotivim ga ;)

vince carter

pre 4 godine

Jokic i "atomsko" nemaju nista zajednicko pa Jokic dominira protiv "atomskih" odbrana,kao i Doncic. Za razliku od tebe @misko kojem je dovoljno da vidi montiran klip sa laganijim poenima,Luka Doncic zapravo neko ko igra profesionalnu kosarku kaze da je lakse poentirati u Nba nego u Evropi. Sa druge strane Jordan od 40 godina je postizao 37 poena u proseku protiv Jason Kida,dirka,mariona,terija,pedje kada su vecina bili all star igraci a koji su u poznijim godinama dobili supertim Majamija. E sad ti uzmi da vidis neki lagani poen Jason Kida iz 1995te godine i onda pogledas njegov lagani poen na Lebronu ili Wejdu sa 38 godina 2011te. Sta bi onda rekao!

Лепршави Србенда

pre 4 godine

Идемооо
Данас ће бити између 150-250 коментара.
Удри Србадијо!
Кад одигра лоше једва педесетак..

propaganda

pre 4 godine

Decko je kosarkaski genije, to nema sumnje. Ali odbrana koja se igra u nba, ne verujem da bih ga bolje čuvao, nemam fizikalije, ali bih se svakako vise trudio. Ako se ovako nastavi, atraktivniji ce biti treninzi za gledanje kad muta digne metlu nego ovo.

JaxTeller

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
(Maestro, 07. januar 2020 10:58)
ali ga je zato bilo u play off’s: P24,8-R13,0-A8,9!

zvezda

pre 4 godine

onaj takozvani +/- faktor nula.
Eto koliko je taj izmišljeni deo u statistici nebulozan. Poređenja radi, Plamli je na ovoj utakmici imao taj faktor +8. I sad ispada da je tih njegovih 2 poena, 1 skok i 2 as bolje i korisnije od Jokićevih 47/8/5?! Ne znam samo na koju foru bi pobedili da je i kojim slučajem Jokić imao istu statistiku kao njegova zamena... Eto koliko je u stvari "bitan" taj nebulozni faktor u nečijoj statistici. Glupost neviđena...
(bruka i sramota, 07. januar 2020 
zato je kosarka timski sport

zeljko

pre 4 godine

Alo more obojica.

Kaže se postijo. I to se podrazumeva da je postijo.
?

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste(petarczv, 07. januar 2020 08:59)Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?(Srba, 07. januar 2020 09:13)Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?
(petarczv, 07. januar 2020 13:59)
Hvala vam na glasu.

Satiricno produktivan lik

pre 4 godine

Da li netko zna koliko je najvise kseva na jednoj utakmci u NBA postigao neki kosarkas sa prostora Jugoslavije! Cini mi se da ja to Drazen sa 45? Da li grijesim?
(Zoran, 7. januar 2020 19:32) # Link komentara

Gresis, to je Nikola Jokic, 47. poena. ;) I Drasko jeste dao 44. a ne 45. Nemoj krasti sada. Necemo pripisati tvom neznanju.

Zoran

pre 4 godine

Da li netko zna koliko je najvise kseva na jednoj utakmci u NBA postigao neki kosarkas sa prostora Jugoslavije! Cini mi se da ja to Drazen sa 45? Da li grijesim?

petarczv

pre 4 godine

Jer je kao pravi pravoslavac postio. Makar za badnji dan. I tamo je tek bio badnji dan.
On je rekord karijere postigao na badnji dan. Jer je postio. Ili nije.
(Srba, 07. januar 2020 08:22)

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste

eto_tako

pre 4 godine

(Dragan Feliks)
Uskrs nije srpski praznik. Nikad shvatit necu zasto sve vise Srba koristi tu rijec. To Hrvati koriste i njima je Uskrs. Nama je Vaskrs! Niste vece face ako kazete Uskrs, a ne Vaskrs!

Milan

pre 4 godine

Ali u odbrani...katastrofa. Kad bi taj segment popravio bio bi bez problema all star igrac. Sve drugo ima ali u odbrani ga prolaze kao kroz sir.

Srba

pre 4 godine

Jer je kao pravi pravoslavac postio. Makar za badnji dan. I tamo je tek bio badnji dan.
On je rekord karijere postigao na badnji dan. Jer je postio. Ili nije.

Dimitrijevic

pre 4 godine

Neka, ali opet on i Doncic ne bi mogli da igraju sa Djordevicem i Danilovicem. Jedino je Bogdan taj kvalitet.
Joka cepa 47 poena, a Bogdan je najbolji srpski igrac.

baron

pre 4 godine

Smesno u sta se NBA pretvorila. Danas ko god hoce moze da ubaci 50p.
Secam se Booker kada je ubacio 70p, pola suteva kao i Jokic veceras sam kao duh. Nema sta Jokic zna da igra kosarku, ali pristup protivnickih igraca je zalostan.
Pogledajte samo govor tela igraca Atlante. To je takva letargicnost, dosada na terenu, bez zelje, motivacije, energije. Tamo Carter ima najvecu zelju za igrom. Onaj B.Fernando, decko ne zna osnovna pravila kosarke a igra u NBA. Len nije centar za Zvezdu a igra u NBA.
Jokic polaze levom rukom pored Lena, nije malo sakrio loptu, ovaj umesto da mu zvekne bananu on nesto skakuce pored njega.
Kontakt igra u NBA ne postoji. Centri ne znaju odbranu da igraju. Propali Howard je jedini centar u ligi koji kada hoce zna da odigra odbranu na postu, ostali su smesni. Cak i Embiid jos ima problema da sacuva dobrog protivnickog centra. Nije cudo sto je Phila dovela Horforda iz Bostona.
Nisu oni dobili nesto posebno sa Horfordom, ali su znatno oslabili napad i odbranu Bostona na postu, i sada imaju mnogo vece sanse da konacno osvoje Istok.
Jokic trazi neke faulove a ide ugurava ljude u kos. Dobro mu Carter ne udari jednu cusku na kraju.

petarczv

pre 4 godine

Ljudi moji, da li je to moguce? Ludnica, sta je ovo?(Mladen Delic). Jokic 47, Doncic 38, Bojan. B. 35 poena u NBA!!! Jugoslavenske skola kosarke! Svaka cast!
(Goran, 07. januar 2020 08:43)

I drugi bogdanovic 7...hahahahahah a inace je bolji od svih navedenih

petarczv

pre 4 godine

Hristos se rodi!

Broavo Nikola Srbine ti si ubedljivo najbolji Srpski igrač svih vremena iako iz kss kaze drugačije. Novi lejkers bogi solidni je bolji od tebe po njihovom mišljenju ali to neka je njima i njemu na cast! Još jednom svaka čast na tome kako nas reprezentujes u najjačoj ligi na svetu! Srećan Božić svima koji slave!

propaganda

pre 4 godine

Decko je kosarkaski genije, to nema sumnje. Ali odbrana koja se igra u nba, ne verujem da bih ga bolje čuvao, nemam fizikalije, ali bih se svakako vise trudio. Ako se ovako nastavi, atraktivniji ce biti treninzi za gledanje kad muta digne metlu nego ovo.

Misko1

pre 4 godine

Za ove sto konstantno smaraju da je danasnja kosarka mekana i cirkus evo 2 videa. Mislim da ovde neki imaju previse nostalgije, realnost je da je kosarka strasno napredovala.
Samo obratite paznju kako cuvaju Dzordana i kako cuvaju Saleta.
Pa ovi danasnji igraci bi masakrirali one pre odbrane.
Kurtinaitis se bukvalno setka pored Saleta, coveka ladno mrzi da podigne ruke u finalu evropskog, a sta tek reci za Dzordana kako su "cuvali".
Da me neko pogresno ne shvati, Dzordan je najveci ali ako su danasnje odbrane smesne i igraci mekani sta onda da kazemo za ova 2 snimka na primer.

https://www.youtube.com/watch?v=vcktdn1WnaU
Danas da neko "cuva" igraca kao sto je Kurtinaitis Saleta u finalu ep nijedan trener ovo ne bi dozvolio, tragi komedija. Ovaj Kurtinaitis se setka ko na lokalnom kosu u finalu ep. Mrzi ga da potrci na Saleta i podigne ruke i dodje neko prica o danasnjoj atomskoj kosarci kako je mekana :D
https://www.youtube.com/watch?v=bHl8vAhfE_M

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Brutalna partija ol star igrača!47 poena uz fenomenalan šut iz igre.Biće on najbolji kada bude najpotrebnije u plej ofu!

Лепршави Србенда

pre 4 godine

Идемооо
Данас ће бити између 150-250 коментара.
Удри Србадијо!
Кад одигра лоше једва педесетак..

petarczv

pre 4 godine

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste
(petarczv, 07. januar 2020 08:59)
Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?
(Srba, 07. januar 2020 09:13)

Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?

Marko

pre 4 godine

Hristos se rodi braćo Srbi. Predivno jutro, za nas Srbe dvostruko radovanje. Probudiš se, raduješ se Božiću a onda vidiš kolone Džokera i ne možeš da vjeruješ. Mašina je postigla radnu optimalnu temperaturu i sada slijedi egzekucija do kraja sezone. 47 poena što je ujedno i rekord sa ovih prostora, oborivši rekord Dražena Petrovića i Stojakovića. Svaka čast majstore, nije loše za drugog najboljeg igrača Srbije i igrača koji je bio rezerva Birčeviću.

Moljac

pre 4 godine

On jednostavno čita protivničku igru i u napadu i u odbrani. Ovi su odlučili da ga ne udvajaju, čak i da ga ostavljaju sami na trojci (to je i Skot Hejstings primetio), a onda ih je punio kako je hteo. Kad igraju agresivnu odbanu na njemu, asistira, naročito kad ga udvajaju, onda ima nekoliko poslastica na raznim delovima terena, samo bira ko je najviše sam. I da, kad smo već kod komentatora, Kris Marlou je odmah na početku utakmice čestitao Božić svima u Srbiji koji ih prate (a reče da zna da ih mnogi prate), a i tokom utakmice su više puta pominjali i koliko je sati u tom trenutku u Srbiji, i srpske navijače, i praznik, i to dovodili u vezu s Jokićem. Momak nas sjajno promoviše, svi ga vole, pa malo te ljubavi dođe i do nas. Patriotizam je raditi svoj posao najbolje što znaš. Još kad bi to važilo i za ove što su na vlasti, gde bi nam bio kraj.

vince carter

pre 4 godine

Jokic i "atomsko" nemaju nista zajednicko pa Jokic dominira protiv "atomskih" odbrana,kao i Doncic. Za razliku od tebe @misko kojem je dovoljno da vidi montiran klip sa laganijim poenima,Luka Doncic zapravo neko ko igra profesionalnu kosarku kaze da je lakse poentirati u Nba nego u Evropi. Sa druge strane Jordan od 40 godina je postizao 37 poena u proseku protiv Jason Kida,dirka,mariona,terija,pedje kada su vecina bili all star igraci a koji su u poznijim godinama dobili supertim Majamija. E sad ti uzmi da vidis neki lagani poen Jason Kida iz 1995te godine i onda pogledas njegov lagani poen na Lebronu ili Wejdu sa 38 godina 2011te. Sta bi onda rekao!

Ludi Milojko

pre 4 godine

Jokić+Barton 75 poena. Šta su ostali igrali? Nešto u Denveru ne štima, ako im igra zavisi samo od Jokića, da li će dati 50 poena ili podeliti 20 asistencija.

Goran

pre 4 godine

Ljudi moji, da li je to moguce? Ludnica, sta je ovo?(Mladen Delic). Jokic 47, Doncic 38, Bojan. B. 35 poena u NBA!!! Jugoslavenske skola kosarke! Svaka cast!

Zoran

pre 4 godine

Da li netko zna koliko je najvise kseva na jednoj utakmci u NBA postigao neki kosarkas sa prostora Jugoslavije! Cini mi se da ja to Drazen sa 45? Da li grijesim?

JaxTeller

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
(Maestro, 07. januar 2020 10:58)
ali ga je zato bilo u play off’s: P24,8-R13,0-A8,9!

Batke

pre 4 godine

Каква партија! да је био још мало више концетрисан лагано би убацио и преко 50 поена. Али најјаче на крају када репортеру каже Христос се роди. Огроман патриота и спортиста иако се не хвали тиме. Као да је намерно хтео да нам поклони фантастичан Божић. Све најбоље на Ол стару. Гласајте људи гласање је јако једноставно. Већ вам излазли све на гуглу.

Srba

pre 4 godine

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste
(petarczv, 07. januar 2020 08:59)
Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?

MYNX

pre 4 godine

Mir Božiji Hristos se Rodi!Najbolji igrac na svetu definitivno....može ko šta i hoce da priča....čovek definitivno samo igra kada njemu odgovara i kada hoce i ....zafrkava se s njima....i uvek na praznik odogra dobro nas praznik....sto znaci eto....da moze da postigne ovoliko poena kad god hoce!

vasilije

pre 4 godine

Ja imam utisak da bi Bartona trebalo trejdovati, jer on je izraziti nabijac statistike i sada kada ima neku vrednost trebalo bi ga trejdovati, a istovremeno da se otvori mesto za Portera koji igra premalo za svoj potencijal. Barton cesto uzima saigracima skokove, a istovremeno ne gradi svoje igrace i Denver gubi lopte na skoku.

Marko

pre 4 godine

Ja sam rekao Jokic kad hoce je medju 3 najbolja igraca NBA lige sto je i pokazao u playofu kad su on Durant i Kawhi bili najbolji kad se igra izbiljna kosarka!!!
Samo sto je previse nesebican ima utakmuca gde sutne 5 puta... i to je izuzetno frustrirajuce zato sto on ima kvalitet za MNOGO vece stvari!!
Ja sam to video u playofiu kad he ubacio 45 poena San Antoniu!!!!!
Ali mora da bude sebicniji ako ti nemas zelju za uspeh ko ce je imati???
On mora da savlada te bubice...

323

pre 4 godine

Izvanredna igra Jokica, uzivao sam.47 poena. E sada gledajte posto neki stalno pisu o +-. Jokic je imao , pazi ovo, +-...0?? A Portet Jr. koji je postigao 4 poena +-...+17?? Toliko o ovoj statistici +-.

Ja

pre 4 godine

Koliko negativnih komentara na račun Bogdana u kojima prednjači petarczv, iako ova vijest nema veze sa Bogdanom vec sa fantastičnim Nikolom. Koliko mrznje prema momku koji nijednu reprezentativnu akciju nije propustio, pružao uvijek 100%, vukao sam ekipu do evropskog srebra.
Bravo Jokicu majstore, samo tako nastavi...

anadolija

pre 4 godine

Uskrs nije srpski praznik. Nikad shvatit necu zasto sve vise Srba koristi tu rijec. To Hrvati koriste i njima je Uskrs. Nama je Vaskrs! Niste vece face ako kazete Uskrs, a ne Vaskrs!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (eto_tako, 7. januar 2020 08:53)


Uskrs, Vaskrs nije ni srpski ni hrvatski praznik.
Uskrs je vavilonski praznik u cast boginje proleca Ishtar, tj. Easter sto je ujedno ime Uskrsa.
Bozic je, takodje, praznik koji su u davna vremena slavili mnogi narodi, i jedno je sigurno; to je praznik gde se slavi sunce.
25.decembar je astronomski datum koji je direktno povezan sa suncem.
Bozic je paganskog porekla, nema veze sa biblijom, hriscanstvom, pravoslavljem.
Na kraju nije ni bitno sta slavimo, bitno je da su ljudi veseli i slozni na praznike, da bude sto vise praznika i praznickog duha koji ce da nas poveze.

Aleks

pre 4 godine

@vince carter Izvinjavam se, nisam htela da uvredim, samo je to utisak koji sam stekla čitajući komentare. Svakako mi je jasno da Vi i Petar niste ista osoba, to bi me iskrena da budem razočaralo... Svako dobro! :)

јд123

pre 4 godine

Ja imam utisak da bi Bartona trebalo trejdovati, jer on je izraziti nabijac statistike i sada kada ima neku vrednost trebalo bi ga trejdovati, a istovremeno da se otvori mesto za Portera koji igra premalo za svoj potencijal. Barton cesto uzima saigracima skokove, a istovremeno ne gradi svoje igrace i Denver gubi lopte na skoku.
(vasilije, 7. januar 2020 13:12)

Зашто налупаште минусе човеку? Зато што Бартон мање срља него прошле сезоне? И поред боље игре има своје мушице. Такође је умислио да је звезда, ”краде” скокове саиграчима. Шта има он као бек да се гура са саиграчима око скокова? Где је респект према звезди тима? Видео бих га да ли би се у другој екипи усудио одгурати нпр. Дејвиса при скоку.
Нажалост не изгледа да планирају трејдовати Бартона. Приметио сам неке ситнице. Код прве измене улази Портер уместо Хериса а не Бартона. Бартон прелази на бековску, његову природну позицију. Да ли то значи да планирају трејдовати Хериса? Игра лоше у задње време, али Бартон уопште не игра одбрану. Од 2. екипе пали су на 11. место по дефанзивном рејтингу.

Портер за сада скроз одсечен од екипе. Другу ситницу коју сам приметио, је да је у једном моменту изненада заменио Мареја, супротно иначе шаблонским изменама. И гле чуда, Мареј после тога се није испуцавао и имао солидну партију.

И даље мислим да треба трејдовати Бартона, Мареја такође ако не превазиђе комплексе и не помири се с тиме да неће постати главни баја. Портера у стартну петорку и дати слободу да греши и учи.

Aleks

pre 4 godine

Bravo za Joku! Moguće da mu posna hrana nije omiljena, pa se razgoropadio u iščekivanju Božića 😁 Hristos se rodi, srećan Božić! Da ste zdravi, pametniji i tolerantniji na drugačija mišljenja ;)

Dragan Feliks

pre 4 godine

U Atlanti sedištu Koka kole on koji dolazi iz Pepsi centra { hala Denvera} isporučio im je pun paket. Uvek igra dobro na srpske praznike {sv. Nikola, Božić, Uskrs} i bilo bi zanimljivo videti njegovu statistiku na tim mečevima. Bariton, Moris i pri kraju Marej od velike pomoći Nikoli, a Heris, Milsap i Plamli van forme već nekoliko mečeva. Išlo ga je i iskoristio je to a i ekipa je imala koristi od njegove igre. Samo napred Nikola i neka te Bog čuva. Hristos se rodi.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Na stranu Jokiceva partija, on je skinuo 6-7 kila i odmah se vide rezultati. Nema zime za Nidzu genijalca. Stesali ga u Denveru u par nedelja. Ali Milsap jako brine. 30 miliona za ovo sto pruza je prestrasno. Matori se ugojio samo tako i usporio, totalno rapidno mu pada klasa. Ako i njega ne stave na neki specijalan fitnes rezim bice problema. On im je jako bitan u odbrani, a zadnjih par on igra kao neki amater na lokalnom kosu. Barton se prima kao hepo kockica. Mislim ok dobro je igrao, ali kada on mnogo ima loptu i kada davi dosta, nema tu mesta za druge da plode.Takav mu je stil igre, potire ostale. Jokic ce svoje da odigra ali Bartonov preveliki usage ubije ostatak ekipe. Maloun vidi da se Geri muci u napadu i opet drzi Bizlija prikovanog za klupu. Geri Heris od 15. decembra sutira trojke 11-48 sto je bas ocajno. Jokic od kada je u Denveru nije imao clana prve petorke od sutera koji je imao preko 38% trojku u sezoni.
Galinari, Marej, Geri, Barton sve po 34, 35, 36, 37, 38 najvise.
Valda ce doziveti da mu neki saigrac spolja sutira 40% trojku

јд123

pre 4 godine

jd
Krade skokove?
Ma jok treba da gleda, pa da izmedju dva igrača izgube loptu.
(KOSTA1703, 7. januar 2020 16:57)

Било је утакмица где је буквално одгурао саиграча у стилу Вестбрука. Јуче на паркету заједно са Јокићем, Грентом и Портером и он иде на скок а остваља Грента да чува противничког бека у случају офанзивног скока противника?

Нисам рекао да треба да гледа и пусти саиграча да узме скок, него да уопште не треба да иде испод коша, него то да препусти високим играчима. Јуче је и Портер ”украо” скок Јокићу, али то је у реду. Портер и Грент могу слободно да се ”бију” са Јокићем око скокова. Али не бек.

Јуче Бартон имао највише скокова у екипи?! Игра он боље ове сезоне. Он би требао да буде 6. играч, да предводи клупу, јер у праву си, зна сам да искреира себи шут, али се Мелоун не усуђује да га стави на клупу. Сећам се прошле сезоне, када га је ставио на клупу, у интервјуу рече како је Бартону три дана објашњавао зашто је кориснији ако улази са клупе.

Мелоун изгледа није тај ауторитет да га спусти на земљу, него покушава сваком играчу да угоди. Види се по понашању да је Бартон умислио да је звезда. Јуче су имали среће што је утакмица скоро стално била у егалу. Када год су почели одлично, направили разлику, највише Бартон и Мареј, мање и Херис одмах солирање, испуцавање без тимске игре, као против Вашингтона.

bskfan

pre 4 godine

Odigrao majstorski, vukao startere celu utakmicu. Milsap i Haris ocajni 2/15. Gde bi mu kraj bio da ima malo bolje sutere oko njega. Posle poraza od Vasingtona ovo je moralo da se dobije pa je Jokic igrao 37 minuta. Inace, kad smo kod Vasigtona, oni sinoc opet pobedise, ovoga puta Boston. Jaka je NBA liga, svak svakoga moze da dobije.

Majkl Džondar

pre 4 godine

Aman ljudi. Bozic je danas, a vi i na taj dan mrzite. Hristos se rodi!
(vlada, 07. januar 2020 09:24)

Ko mrzi ovde? Da nisi išo po automatuzmu, Srbi samo mažu? Možda sam preskočio neki negativni komentar, ne znam al ja ne vidoh...

opa

pre 4 godine

@petarczv
Ne kaze se “jel postio”, nego “da li je postio”, seljo, a i ti ga slavis 25-og, nego ne znas ni to. Danas je 25 decembar, ali kako to objasniti tastatura verniku i tastatura navijacu?!

bruka i sramota

pre 4 godine

A onaj takozvani +/- faktor nula.
Eto koliko je taj izmišljeni deo u statistici nebulozan. Poređenja radi, Plamli je na ovoj utakmici imao taj faktor +8. I sad ispada da je tih njegovih 2 poena, 1 skok i 2 as bolje i korisnije od Jokićevih 47/8/5?! Ne znam samo na koju foru bi pobedili da je i kojim slučajem Jokić imao istu statistiku kao njegova zamena... Eto koliko je u stvari "bitan" taj nebulozni faktor u nečijoj statistici. Glupost neviđena...

dule

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
(Maestro, 07. januar 2020 10:58)

Matematika uvek dobro služi, no ti imaš problem sa funkcionalnom pismenošću.

веверица

pre 4 godine

христос се роди, срећан божић.
али јокић није играо на божић него на бадњи дан. 06.

LesMiserables

pre 4 godine

Uzgred, skoro je neko na ESPN-u govorio o tome kako Jokic po pitanju organizacije napada, selekcije suta i nedovoljnog broja uzetih suteva (shidno svom statusu) dosta podseca na Lebrona (a to dosta govori o tome koliko je dobar igrac cim ga porede sa najboljima). Vrlo visok kosarkaski IQ i osecaj za asistenciju, odlican procenat suta iz reketa i sl. - najbolje govore u prilog toj tezi.

JaxTeller

pre 4 godine

Pa ozbiljni igrači ovo rade svaki dan, ne znam šta je za iščuđavanje.
(kazri, 07. januar 2020 08:58)


znaci najbolji centar lige, all star, all NBA first team 2019 player, nije ozbiljan igrač?

MPP

pre 4 godine

OVO NIJE SLUČAJNO!
Ima nešto u tom čoveku NEOBIČNO ,NESVAKIDAŠNJE
takva mu je i igra ...."nekako vam uvek izmami osmeh na lice"
SVIM PRAVOSLAVNIM VERNICIMA I SVIM DOBRIM LJUDIMA
SRETAN BOŽIĆ !

Alija Sirotanović

pre 4 godine

@eto_tako Opet, nas pucaju lingvistički kompleksi Hrvata. Uskrs je stara srpska (ali, i hrvatska) reč. U Vukovom rečniku nećete naći Vaskrs, nego Uskrs, a tako su praznik zvali odvajkada. Zvanično je Uskrs. Vaskrs je po crkveno-slovenskom (varijanta staro-ruskog), koji je zvanični jezik SPC, a koji je nametnut u 17. veku, kada je SPC pala pod uticaj RPC, primivši njene knjige i njeno učenje. Ali, Moskvič je najbolji auto...

WillyWonka

pre 4 godine

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste
(petarczv, 07. januar 2020 08:59)
Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?
(Srba, 07. januar 2020 09:13)

Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 7. januar 2020 13:59)

Možda je htio pitati "Da li je postio Jokić?"

nista o nicemu

pre 4 godine

Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?
(petarczv, 07. januar 2020 13:59)

Jel postio kada bi pitao da li je, a jer je postio bi bilo da pitas da li se nesto desilo zbog toga sto je postio. Istrgli ste mu iz konteksta, pa sad ispadate pametni. Obojica ste funkcionalno nepismeni, ceo sajt vam se smeje od pamtiveka

Košarka to je Partizan

pre 4 godine

Konačno je izgleda Jokić shvatio da treba više šuteva da uzima,bravo Dzoni.. Mir Božji,Hristos se rodi! Srećan Božić!

Milan

pre 4 godine

Za Nidžu se sve zna, ali meni je Barton otkrovenje sezone. Momak je toliko napredovao u svakom pogledu, asistencije, selekcija šuta, skokovi, ona svoja poznata srljanja je sveo na minimum. Svaka čast Mareju, ali meni je Trill drugi igrač Nagetsa ove sezone. Nije na odmet istaći da on i Jokić imaju sjajnu hemiju na i van terena, sećam se prošle sezone kada mu je Pepsi Centar zviždao Nikola ga je otvoreno branio. On to sada vraća sjajnim partijama.

Dijego Tristan

pre 4 godine

Au, istambura Joka Lena samo tako. Plus su ga, imao sam osećaj, Marej i ostali pomalo "bušili" na kraju utakmice da ne bi došao do 50. Možda nije fer razmišljati tako ali bio je sam nekoliko puta na šutu pred kraj meča, a bukvalno su najgore rešenje birali pre pasa ka Jokiću.

zeljko

pre 4 godine

Alo more obojica.

Kaže se postijo. I to se podrazumeva da je postijo.
?

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste(petarczv, 07. januar 2020 08:59)Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?(Srba, 07. januar 2020 09:13)Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?
(petarczv, 07. januar 2020 13:59)
Hvala vam na glasu.

Globtroter

pre 4 godine

(Misko1, 7. januar 2020 14:02)

Znam da ti je teško da prihvatiš činjenicu da su ti idoli zaštićene sekaperse, ali tako je na tvoju žalost. Našao si dva klipa koje je pravio neki paćenik koji ima vlažne snove sa Lebronom i Hardenom u glavnoj ulozi i to ti je dokaz?!

Košarka se od 80-tih i 90-tih drastično izmenila zbog izmena pravila, sve veće protekcije koju uživaju zvezde koje prave pare. Nema više "hand checking-a", šut je postao svetinja tako da ne smeš da pogledaš igrača dok šutira, a od skora je dozvoljen i trokorak (ponekada i četvorokorak, pa i petokorak) kao priprema za šut koji se zove "step back". Jedna legenda kao što je Pop otvoreno kaže da su to nekada bili koraci i smeje se - verovatno od muke - ali zna da ne može tu ništa da očekuje.

Igrači su danas previše zaštićeni što je ok, ali isto tako i nije kada ne slušaju nikoga, mogu da rade šta hoće i sl.

Pitanje je kakav bi Džordan danas bio jer se košarka drastično izmenila, ali znam da većina današnjih zvezda ne bi dobro prošla u ono vreme kada se igralo dosta čvršće.

steva

pre 4 godine

A promasio je 5 slobodnih i bar jos 3 otvorena suta za 3 poena u drugom poluvremenu . Mogao je ladno da ide preko 50 . Bez da se oznojio :))
Ne moze one svaku utakmicu igrati ovako agresivno kao sto je igrao ovu , to je sigurno (ne moze se no fizicki , a nije mu ni u prirodi :)) ...ali kad bi svaku tekmu odigrao 3 cetvrtine (36 min) i sutnuo 20-setak puta na kos njegov prosek postignutnih poena sigurno ne bi bio ispod 26 .
Denver inace ima taj problem da im bukvalno na svakoj utakmici "nestanu " po 3 igraca iz prve postave , a da 3 koji igra dobro dodje sa klupe . Veceras je Jokic igrao fantasticno , Barton odlicno ...i bek Morris vrlodobro . Murray djene -djene (los u odbrani ) u napadu je ubacio nesto , u drugom poluvremenu . Harris tanak (opet), a Millsap tragican .

Milan

pre 4 godine

U Atlanti sedištu Koka kole on koji dolazi iz Pepsi centra { hala Denvera} isporučio im je pun paket. Uvek igra dobro na srpske praznike {sv. Nikola, Božić, Uskrs} i bilo bi zanimljivo videti njegovu statistiku na tim mečevima.
(Dragan Feliks

Ništa onda, da uzmemo crkveni kalendar u ruke i da ga podsećamo za svako crveno slovo :)

vince carter

pre 4 godine

@Almighty Zasto me zoves Srdjan? :) a za doticnu Aleks,ne ja nisam stariji gospodin,mladji sam od Lebrona par godina. A za pojedine koji misle da smo ja i Petar ista osoba,pa ja nikada nisam pisao protiv Bogdanovica,sta vise gotivim ga ;)

duledudule

pre 4 godine

Jokić+Barton 75 poena. Šta su ostali igrali? Nešto u Denveru ne štima, ako im igra zavisi samo od Jokića, da li će dati 50 poena ili podeliti 20 asistencija.
(Ludi Milojko, 07. januar 2020 08:35)
Dobri su , gledao sam tekmu.Svako je dao svoj doprinos.Uz Jokica i Bartona , dobri su bili i Marej i Moris.A meni se svidja ovaj mali Porter junior i iako nije ainoc odigrao nesto ima predispozicije da postane opasan kidac

Neo Meo

pre 4 godine

Aleks Len i Kodi Zeler dve najvece musterije Jokica. Kad god je igrao protiv njih natrpao ih je maksimalno. Secam se da je Nikola uvek imao super brojke protiv Finiksa ranije a jedan od razloga je upravo to sto je Len igrao za njih.

76er

pre 4 godine

Za sve vas koji kazete da Jokic konstantno kuka kod sudija i zali se, pogledajte kraj videa, ruke su mu kompletno u modricama. Mogu misliti kakva je situacija kad skine dres.

KOSTA1703

pre 4 godine

jd
Krade skokove?
Ma jok treba da gleda, pa da izmedju dva igrača izgube loptu.
Prvo što deca nauče u košarci je kad krenu na skok onda idu do kraja na skok, viknu "moja" ako su blizu lopti.
To je osnovni postulat ozbiljnog košarkaša.
Takodje Barton je jedini igrač u Denveru uz Jokića koji može i ume da sam iskreira za sebe i ekipu, i kao takav je bez obzira na visinu ugovora važniji igrač za Denver od svih ostalih sem Jokića, za sada dok ne krene razvojh Portera.
Njegova igra u tranziciji je takodje dogovorena već na klupi od strane trenera, jer često štedi Jokića da ne trči jedan napad, što je Denveru važno, i procenat takvih realizacija kod Bartona je iznad proseka postavljenog napada Denvera, što govori da je logika ispravna.

oscar

pre 4 godine

Nije mi bilo zao sto odgledah prenos. Legenda. Pogadjao odakle je hteo. Obelezio je mec sa 47 poena, ali treba spomenuti i potez Janga kad je potezom kroz svoje noge bacio u rebus Morisa, i Portera. Takodje i rampa neunistivog Vins Kartera na mladjanom Herisu... Neprocenjivo.

matori

pre 4 godine

lepo ga je išlo. svaka čast za partiju!!!
u prvom poluvremenu nisu ga ni "čuvali", večito sam na šutu i dade 27 poena. u drugom su pokušali guranje, da ga stisnu, ali dade Nikola 20 novih poena, gde su sudije mogle da sviraju još koji faul nad njim...
Nikola je večeras bio odličan u duelu ispod koša.

zemunski kej

pre 4 godine

Mislim da je sada zapusio usta i najvecim kriticarima. U NBA se u gostima lako svira faul za domace ,favorizuju se napadaci i najvece zvezde. Brzo je napravio 2 licne i morao je da se cuva,Retko kosarkaski inteligentan igrac, Pravi razliku na terenu. Trej Jang je bio odlican iako ne volim niske bekove

Goran

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
(Maestro, 7. januar 2020 10:58)

16 od 25 iz igre zajedno sa trojkama, 16-4=12 za 2, 12*2=24. 4*3=12
24+12=36 + slobodna bacanja 11 = 47.

Davidovic

pre 4 godine

Kako mu je mekanija ruka kad smrsa i nabije kondiciju.
Prvih 22. utakmice za 3 poena ocajnih 20-81.
Narednih 14 ima za centra nestvarnih 25-56.

JPR24

pre 4 godine

Jokic i Barton ! Ostali, kriminalno spavali ! Odbrana nije opet bila kako treba ! Sledeća, protiv Dalasa u gostima, ili da se probude, ili Meloun da deli šljage !

sasa

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maestro, 7. januar 2020 10:58) # Link komentara Stvarno si maestro !

76er

pre 4 godine

Ali za sta prima milsap 30mil to je neverovatno! Veci promasaj je angazman milsapa nego propustanje dončića od strane divca
(petarczv, 07. januar 2020 13:52)

Okej, ako mi odobre ova dva komentara danas ovo je drugi put da ti odgovaram danas, no videcemo.
Ti se ne razumes u kosarku, ni najmanje.

više ovoga molim

pre 4 godine

@Moljac “Patriotizam je raditi svoj posao najbolje što znaš.” otvaram komentare svaki put u nadi da će neko ovako nešto lijepo da sastavi

Оле Гунар Солунар

pre 4 godine

Јокић одиграо под шифром,дај бре да отресем ово,о'лади се прасе! Христос се роди!

15N.Jokic

pre 4 godine

U Guglu ukucati NBA.com i izadje vam odmah listic za glasanje. Odaberete Denver Nuggets i glasate za Nikolu Jokica. Sve najbolje svima i naravno Jokicu! Hristos se rodi! Srecan Bozic!

Dag Kristi

pre 4 godine

Jokić je bio fantastičan, ali jedna stvar bode oči. Milsap i Heris očajni, a Bizli i Ernangomes zakucani za klupu. Ne kapiram Malouna...

bruka i sramota

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
(Maestro, 07. januar 2020 10:58)

Majstore, dobra ti je matematika, ali nije i moć zapažanja. Iz igre je ukupan šut iz igre, tj i za 3 i za 2.

Lepi

pre 4 godine

@Sasa - 16/25 je statistika suta iz igre, znaci za 2 i 3 poena; statistika za 3 je izdvojena posebno iako je vec ukjlucena u sutu iz igre. Slobodna bacanja su posebna statisticka brojka.

samo da ti objasnim

pre 4 godine

"16/25 iz igre, 4/8 trojke, 11/16 bacanja". Ako me dobro služi matematika to ukupno 55 poena.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maestro, 7. januar 2020 10:58)
16-4=12
12*2=24
4*3=12
24+12+11=47

CarloNS

pre 4 godine

Jedina dva konstantna igrača ove sezone su Jokić i toliko osporavani Barton. Barton i dalje ima nekih svojih bubica, ali objektivno drugi najvažniji igrač Denvera. Mislap se ili zamorio ili rapidno stari, Mari nekonstantan (izgleda ima ego problem sa Porterom). Grant se polako uklapa. Valjda će biti bolje, ne može Jokić sve sam.

Sarkazam, ironija i cinizam

pre 4 godine

@petarvzv Praviš se pametan i na ovaj dan, a funkcionalno si nepismen. Nigde čovek nije stavio "?", sve rečenice su mu u izjavnom tonu.

remax

pre 4 godine

Nek i taj rekord obori, ne može da škodi, Mir Božiji, Hristos se rodi!

Zanimljivo je i da je uz Jokića ubedljivo najbolji bio Barton, kome je juče bio rođendan. :)

rale

pre 4 godine

Alo more obojica.

Kaže se postijo. I to se podrazumeva da je postijo.
?

Seljo ne kaze se "jer je postio" vec "jel postio" A tebe ce mrznja da pojede i na ovaj praznik samo sto ga ti ne slavis "jer" ti je bio 25og ili ti nije bio uopste(petarczv, 07. januar 2020 08:59)Jesi li ozbiljan s ovim, zivota ti? A dje se to kaze tako? U Lajkovac?(Srba, 07. januar 2020 09:13)Decko je napisao "Jer je postio Jokić? Sa znakom upitnika! A ispravno je" Jel je postio Jokić? " Kapiras seljo?
(petarczv, 07. januar 2020 13:59)
Hvala vam na glasu.
(zeljko, 07. januar 2020 14:34)

Blago vama .
Gde samo skole izuciste?

Maksimilijan

pre 4 godine

Kako mu je mekanija ruka kad smrsa i nabije kondiciju.
Prvih 22. utakmice za 3 poena ocajnih 20-81.
Narednih 14 ima za centra nestvarnih 25-56.
(Davidovic, 7. januar 2020 12:17)



Nisam neki zaludjenik za statistiku ali u zadnjih 14 utakmica Nikola je zabeležio:

22 poena u proseku 308 ukupno na 14 utakmica.
9.5 skokova 133 ukupno na 14 utakmica.
6.5 asistencija 91 ukuppno na 14 utakmica.

ukupan šut iz igre - 55,81%(120 od 215)
šut za 3 - 43,86%(25 od 57)
šut za 2 - 60,13%(95 od 158)
slobodna bacanja - 80,77%(63 od 78)

11 dobijenih i 3 izgubljene utakmice od 14 odigranih.

cz

pre 4 godine

Puštali su ga da šutira u prvom poluvremenu zato što je na poslednjoj utakmici protiv njih šutirao 1 od 10. Pošto ih je unakazio i prvom, pokušali su da ga čuvaju u drugom, a on im uvalio još 20 komada.

JPR24

pre 4 godine

Ja imam utisak da bi Bartona trebalo trejdovati, jer on je izraziti nabijac statistike i sada kada ima neku vrednost trebalo bi ga trejdovati, a istovremeno da se otvori mesto za Portera koji igra premalo za svoj potencijal. Barton cesto uzima saigracima skokove, a istovremeno ne gradi svoje igrace i Denver gubi lopte na skoku.
(vasilije, 07. januar 2020 13:12)

Generalno, nije bas bas taj utisak. Barton je mnogo bolji nego prošle sezone. Bolji u smislu igre, iako zna da troši lopte i šutira više nego sto treba, ali zna i da kreira, sinoc, bez njega bi izgubili, jedini koji je pratio Jokica, ostali kao da su spavali ! U nekoliko utakmica on je taj koji igra više sa Jokicem, dok Marej bunari kao i Heris, ili pak Plamli i klupa kad pocnu da prave gluposti. Uz to Barton zna i da skupi asistencije, za skokove okej nekad se petlja više, ai pogledaj isto tako kako neki gledaju i gube skokove... Realno, Barton je bio štetočina često prošle godine, pa ga je Meloun ostavio da greje klupu neko vreme, ove sezone igra bolje, i igra više sa ostalima, pogotovo Jokicem, Porter još nije uhvatio ritam, polako ali sigurno, ipak je imao povredu, tip povrede koja može da dokrajči i karijeru. Trenutno, meni deluju kao veći problem Marej i Heris koji nikako da se sastave, ili toplo ili hladno, ne znam koji im je ali moraju brzo da reaguju.

Aleks

pre 4 godine

Jokić oduševio i Bogdana, na twitteru je objavio samo "🃏😱" :) A u komentarima "Come to Denver, come to Lakers, come to Dallas to play with Luka". 😁
Meni je drago da se ti momci međusobno podržavaju, poštuju i gotive.

David

pre 4 godine

Mislim da je ovo rekord ex-yu igraca u nba, ako se ne varam do sada je bio Drazenovih 44 i Lukinih 43
(dare slovenac, 07. januar 2020 08:53)

Mislim da Bojan Bogdanović ima 44p

Ivan M

pre 4 godine

Ovo je reakcija na katastrofu protiv Vašingtona - kao da je hteo da pokaže šta može i to je učinio. Takođe vidim da je odigrao 36 minuta, što je duže od njegove uobičajene kvote. Nagetsi su sa njim jači kad je agresivan u napadu i traži loptu i šut. šteta za promašena bacanja, jer je ladno mogao i do 50. Samo tako i u nastavku sezone!

zvezda

pre 4 godine

onaj takozvani +/- faktor nula.
Eto koliko je taj izmišljeni deo u statistici nebulozan. Poređenja radi, Plamli je na ovoj utakmici imao taj faktor +8. I sad ispada da je tih njegovih 2 poena, 1 skok i 2 as bolje i korisnije od Jokićevih 47/8/5?! Ne znam samo na koju foru bi pobedili da je i kojim slučajem Jokić imao istu statistiku kao njegova zamena... Eto koliko je u stvari "bitan" taj nebulozni faktor u nečijoj statistici. Glupost neviđena...
(bruka i sramota, 07. januar 2020 
zato je kosarka timski sport

Satiricno produktivan lik

pre 4 godine

Da li netko zna koliko je najvise kseva na jednoj utakmci u NBA postigao neki kosarkas sa prostora Jugoslavije! Cini mi se da ja to Drazen sa 45? Da li grijesim?
(Zoran, 7. januar 2020 19:32) # Link komentara

Gresis, to je Nikola Jokic, 47. poena. ;) I Drasko jeste dao 44. a ne 45. Nemoj krasti sada. Necemo pripisati tvom neznanju.