Ni na nebu ni na zemlji

Jedna od najvećih enigmi ove NBA sezone je ekipa Minesota Timbervulvsa.

Luka Nikolić
Pošaljite komentar
 1. Kao i Denver ili Portland, tj Oklahoma nekada, Ni tamo, ti vamo. Niti ce sada, niti u skorijoj buducnosti biti kandidati za titulu. Vigins i cak KAT su preplaceni. Jedini ako dovedu DARasela ili onog iz Pelikansa.
  (Дека Антипревејановић, 26. decembar 2019 15:25)

  Jesi ti svestan da si uporedio vecne fenjerase sa Denverom, Portlandom i Oklahomom?
   (76er, 26. decembar 2019 15:42)

  # Link komentara

 2. Kao i Denver ili Portland, tj Oklahoma nekada, Ni tamo, ti vamo. Niti ce sada, niti u skorijoj buducnosti biti kandidati za titulu. Vigins i cak KAT su preplaceni. Jedini ako dovedu DARasela ili onog iz Pelikansa.
  (Дека Антипревејановић, 26. decembar 2019 15:25)

  # Link komentara

 3. Vigins previse uzdignut i umisljen igrac. U nekoj drugoj ekipi bi bio ili sesti igrac ili ne bi smeo da sutne vise od 7,8 puta.
   (jashtaman, 26. decembar 2019 15:19)

  # Link komentara

 4. Sve je postalo novac, a najveći novac danas u sportu se vrti u kladionicama.
  Iako je u SAD to strogo kažnjivo, mnogo strože nego drugde na svetu, ovde je u pitanju nameštanje koje je praktično nedokazivo, jer trener ekipe ima diskreciono pravo da odredjuje minute igračima na utakmicama.
  Te je prilično simptomatično da sad kad ne igra Tauns, u listama kladionica redovno nalaziš Kovingtona, Džefa Tiga sa minornim brojem poena koji treba da postignu(kod ekipa koje su dobro plasirane kada ne igraju prve zvezde kladionice uopšte ne izbace ponudu na njih, jer prosto ne mogu da utiču na minutažu igrača ekipe koje se bori za pobedu), te pre utakmice samo došapnu treneru ko treba da igra i koliko.
  Ovo je novost i za SAD, tek odnedavno su počeli da primenjuju, valjda se igra na broj poena igrača toliko omasovila da su morali da obezbede ekstra dobitak, ali je u Evropi, Evroligi a posebno u derbijima po evropskim ligama skoro redovan slučaj.
  Eto, uzmite pa analizirajte današnju ponudu za Evroligu, videćete.a onda gledajte kako na utakmicama treneri utiču na maksimalizovanje profita kladionice.
  Od toga košarkaški klubovi po Evropi žive, zato roster i najsiromašnije ekipe ima skoro 20 imena, jer se sa malo igrača ne može ni manipulisati.
  (KOSTA1703, 26. decembar 2019 12:58)

  # Link komentara

 5. Pre svega ne može trener da bude Sanders, dete na ime dobilo posao,roster vukova je sve samo ne loš ako gledamo igrački potencijal, ali ono bitno, timska igra i hemija ne stanuje u Minesoti odavno. Za mene lično najlošije vođena franšiza u NBA, pa pogledajte samo kakvi su igrači stanovali u Minesoti poslednjih godina i svi pobegli glavom bez obzira, nije slučajno.....
   (A smejali ste se Divcu, 26. decembar 2019 12:46)

  # Link komentara

 6. KAT Wiggins Covington bi trebali da budu nosioci njihove igre, Culver i Okogie takodje perspektivni, ovoj ekipi svakako fali dobar plejmejker. Dobar plej koji ume da razigra ekipu i opet bi bili sjajni. Teague posle perioda u Atlanti nikad mogao da dostigne nivo koji je u Atlanti imao.
  (lepi, 26. decembar 2019 12:36)

  # Link komentara

 7. Zato što su statističari KAT i Wiggins..
  (bot na kvadrat, 26. decembar 2019 12:15)

  # Link komentara

 8. Ne znam za druge, ali po meni je NBA odavno izgubio dušu i lepotu igre. Pratim rezultate, nekad kada stignem pogledam neku utakmicu, ali odavno nema više euforije. Ne pamtim kada sam zadnji put ostajao budan do 3 ujutru da cekam neki NBA meč.
   (Lanister, 26. decembar 2019 11:57)

  # Link komentara

 9. Roster je užas
  Nema KAT skim da igra
   (Sheriff, 26. decembar 2019 11:49)

  # Link komentara