Petak, 06.12.2019.

16:45

"Nikola, izgubio si me... šta se dešava? Da li si povređen?" VIDEO

Džejlen Rouz, nekadašnji NBA košarkaš, kaže da je Nikola Jokić i dalje "njegov čovek" i da uprkos lošim partijama srpskog košarkaša "neće odustati od njega".

Izvor: PT

"Nikola, izgubio si me... šta se dešava? Da li si povreðen?" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Nece

pre 4 godine

Se covek zamara igra koliko treba,Denver dobro stoji .A upalice se on kad treba ,pa svaka sezona mu je takva .Na 30 plus uzakmica eto njega ponovo u najboljem izdanju .

Dusan79

pre 4 godine

Gledam i ne verujem sta ljudi sve pisu. Koliko je Somborac postavio visoke standarde, da mu najgora statistika bolja od Divceve najbolje u 16 godina karijere. Denver drugi na tabeli, a kako pisu i pricaju nasi i strani mediji, analiticari, kao da su poslednji. Toliko je ovaj decko dobar.

znanje-imanje

pre 4 godine

Na 1. utakmici sam video da igra kao medved jer izgleda kao medved (pred zimu). Usledilo je 200 minusa ali i desetak lekcija o basketu. Sada, nakon dosta utakmica, odjednom to svi vide.
Jokić je prošle godine odigrao tako da je opravdao max ugovor a to je već retkost. Ostali se okoze dotle toliko da odmah po potpisu krahiraju - on je krahirao tek nakon odrađene max-sezone. Gde je još SP (za koji je kriv bar koliko i Đorđević) došao ko so na ranu.
Oni prizivači Đorđevića i Birčevića, pa tako 100 puta - imaju želju da se javno sramote iii šta? Slično i korisnici izraza "provaljen je". Ima jedan levoruki teniser još sa 18 godina provaljen da baca defanzivne lopte sa mnogo spina i koristi nepravilni odskok šljake. I otada je, provaljen non-stop, osvojio 11 od zadnjih 14 RG. Ne blamirajte se. Kao i vi Mari-padavičari - bez njega su lošiji ali bez Nikole su nikakvi.
Dugoročno gledano samo je bitno izbegavanje štete. Višak kilograma, dužina karijere - centri stradaju, naročito kolena. To je zašto treba da se ugleda na Bobana, do kakve-takve "definicije". I da mu "vežbanjem" ne urnišu šut. Inače koliko sada podbacuje pa toliko i više podbacivali su i Milsap, Mari, Barton itd. U tom smislu ako je i cela sezona propala nije strašno - samo da se ne povredi. Stići će do PO svejedno a tamo krkljanac i lutrija ovako ili onako. Loše je što je ovako NBA još više negledljiva. Mi koji često radimo noću smo jedini sa pravom ljutnje na njega.
Nego zna li se status njegovog brata?

А. Петров

pre 4 godine

Никола има проблем са мотивацијом. Ја сам ове године гледао истини за вољу само један његов меч у целини (онај против Кингса), али то је било довољно да се види да му се не игра кошарка.
Није кондиција у питању, није ни набачено сало - него воља.
Па онај последњи напад Кингса је било страшно гледати - Јокић пушта играча са своје позиције да ради шта хоће,... и урадио је. Лупио рампу и директно одлучио резултат.

somm

pre 4 godine

Sad igra Nikola tri za redom, Boston pa Netsi pa Fila. Sve i kratkom roku. Eto prilike da ti dokaze protiv jakih ekipa ko je Nikola. Ja verujem da će se vratiti u ritam i razbijati opet. Mora da je do glave problem jer on ima ozbiljne kapacitete.

Džoni

pre 4 godine

Koga briga u NBA kako igra Denver, koga briga da li ekipa pobeđuje ili gubi? Tamo je samo bitno da igrač ostvaruje dobre brojke, a kako igraju oni oko njega i da li ekipa pobeđuje to je manje bitno? Da Denver ima neki očajan skor ove sezone ove kritike bi imale smisla, ali oni stoje odlično i sa takvom igrom Jokića? Jeste on ušao dosta loše u sezonu, ali ekipi ide bolje nego prošle godine kada je bilo dosta povređenih igrača i kada je on morao da vuče na svakoj utakmici, ali sada ne mora i ovaj doprinos koji daje sada sasvim je dovoljan za dobre rezultate ekipe.

ooo

pre 4 godine

@Kosta1703
Imaju vise titula prvaka sveta od tvoje zemlje, idi vidi na sajtu FIBA koliko ko ima titula prvaka sveta. SAD su na prvom mestu. Uz to, imaju 15 titula olimpijskog sampiona, vise nego citav ostatak sveta, tvoja zemlja nema nijednu.
Njihovo shvatanje kosarke ucinilo ih je ubedljivo najvecom kosarkasom silom sveta. Te imbecilne ideje o timovima koji ce da ih pobede “timskom” kosarkom, padnu u vodu kada njihov treci tim odere Srbiju sa njenom timskom kosarkom 40 razlike u finalu OI.

palop

pre 4 godine

On je decko provaljen, ne moze da igra kako je igrao jer ga sada ozbiljno cuvaju i ne moze nista da pogodi i to je to.
(Ime, 06. decembar 2019 18:01)

Koji glup komentar po kom se vidi da komentator nije pogledao jednu utakmicu Denvera, vec samo ima zelju da ostavi nesto negativno. Nikola promasuje i iz dobrih pozicija, nema veze kako ga cuvaju, a i ne trudi se da izgradi neku poziciju za sebe. Cucemo se opet kad uskoro bude onaj stari i krenu tripl dablovi sa 20+ poena.

mr_Gibbs

pre 4 godine

Možda bih se i zabrinuo da se prošle godine nije odvijala maltene identična situacija...dao brat sebi malo oduška preko leta, sad mu treba malo vremena da se sredi, pa će opet da objašnjava neke stvari...

bla

pre 4 godine

Ama bre više, kakve ste vi tračare! Pustite čoveka na miru!
(charlie, 6. decembar 2019 19:25)

nema pustanja na miru to je nba a to znaci biznis. prica se danonocno posto je liga globalna, a pare moraju da kaplju. ovde je dodatno suzenje svesti, samo se prica o jokicu i doncicu. jednostavno je postalo toliko bitno da je se ovde i ko zna sve gde o tome stalno raspravlja. ja kosarku obozavam a samim tim i nba kosarku ali nekako bas prevazilazi granice normalnog. kako je mnogim ljudima dosadilo prepucavanje zvezda partizan tako ce i ovo.

ooo

pre 4 godine

@Dragan-Borca
Neverovatno dokle to ide... jos malo pa ces zaista poceti da verujes kako su asistencije vaznije od poena!
Decko, bez ovih utakmica koje je Denver dobio zahvaljujuci Mareju, Denver bi imao skor 0-19! Kapiras? Glavni i najbolji igrac Denvera je Marej, Jokic vise nije ni medju 4. Uskoro ispada iz startne petorke, jedino ga ogroman ugovor jos drzi medju 5, inace bi ga odavno sutnuli na klupu, ovako izbegavaju da ih prozivaju sto im rezerva prima 150 miliona.
Asistencije su nebitne, bitni su samo i iskljucivo poeni i oni koji ih postizu. Jokic ne bi imao asistencije da mu saigraci nisu precizni, za razliku od njega koji sutira 3-13! Dakle, 10 suteva upropasti, 10 prilika za kontru protivnika!
On je CENTAR, a posao centra je da postize poene, skace i igra odbranu. On ima dobar prosek skokova, katastrofalno igra u odbrani i postize malo poena!
On ne bi bio medju 10-15 u Eurokupu a kamoli u NBA ligi. Ocajan igrac, sramota je da on igra u startnoj petorci.
Ti si pristrasan i ne razumes se u kosarku. Takvi kao ti bi sutra pricali kako su korneri vazniji od golova u fudbalu.

Mare

pre 4 godine

Ali u pravu su komentatori. Ajde sto više ne daje po 20-30 poena, ali gdje su nestale one lucidne i nevjerovatne asistencije u stilu Teodosića?

KOSTA1703

pre 4 godine

Tipično američko shvatanje košarke.
Zato imaju titula prvaka sveta isto kao moja zemlja, iako imaju košarkaša više nego moja zemlja stanovnika.
Zato će možda već na ovoj olimpijadi popiti šamarčinu od nekog TIMA koji će igrati košarku, naspram društva zvezda koje igraju za sebe.
Živi bili pa videli.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Pa ne igra on lose, vec ne igra na nivou top 10-15 NBA igraca
Jokic je prvo resio Portland pred kraj sa one 2 uzastopne trojke, protiv Minesote i Filadelfije je direktno doneo pobedu u zadnjim sekundama, protiv Hjustona najbolji na terenu itd
Denver bi bez tih utakmica bio sesti
Kad si belac debeljuca Srbin, ako ne igras ludacki dobro( ko Jokic prosle godine pred kraj), onda si los. To je smesna logika
Denver bi bez Jokica bio tankerska ekipa, negde sa Memfisom i Nju Orleansom na 6-7 pobeda. Ne potcenjujem druge igrace, ali to je realnost
Ameri, a i neki domaci "strucnjaci" gledaju sve kroz broj poena
Kao da nista drugo ne postoji
Jokic je zadnje 2 utakmice bacio 16 asistencija, od kojih su trecina bila u stilu najboljih plejmejkera, a neke i fantazija lude, kao ono Huancu sa pola terena. Ali to kao da neki ne vide. Vide kad Dejvis lupi jednu bananu Jokicu, a ne vide sto Jokic ima tu utakmicu 3 ukradene. Kad se lupi banana lopta moze da ode i vamo i tamo, a kad se ukrade lopta to je 100% ukraden posed. Koliko neki ne razumeju da je to strasno. Pogotovo ovi americki analiticari koji dobijaju milione, a sumnjam da su odgledali 10 utakmca u sezoni od svojih obaveza. Jokic baci 8 asistencija, Dejvis samo jednu, ali oni gledaju samo poene, kao da je nebitno to sto Jokic sa pola terena na tacnu servira Huancu ludacki pas. Banane i zakucavanja, to je nekima kosarka. Evidentno je da Nikola ne igra na elitnom nivou, ali nije bas da lose igra. Da lose igra ne bi imali 14-5

naravno

pre 4 godine

Nakon ovoga niti jedan srbijanski NBA kosarkas nece igrati za reprezentaciju i prisustvovati beskonacnim pripremama koje ce mu iscpeti svu energiju i upropastiti sezonu / nizasta a u najboljem slucaju za pola sata boravka na balkonu u BG. Djordevic je kriv za sadasnjeg Jokica.

laki

pre 4 godine

Još jedan dokaz da crnci mogu da izdrže mnogo više od ovih američkih belaca i da ovaj belac ne zna šta znaci boriti se u životu.

Delije Čikago

pre 4 godine

Počeo da cepa burek ponovo, genetski je debeljuca i nikada ne može biti atleta, ali uzeo je lovu, obezbedio se, ma šta ga briga, uzeti amerima lovu je najslađe, cepaj Jokiću burek i sarme, kad ćeš ako ne sad?!

nba fan

pre 4 godine

Dnevna dozo, zašto baš svaki tvoj komentar mora da ugrožava sive ćelije nekoga ko ga pročita? Izađi nekad napolje, liče.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sabre,

Kakav je to mozak kojeg ugrozavaju komentari koji mu se ne svidjaju.

-21g

pre 4 godine

Izgleda malo pogubljen, nesigura... Ali on je morao da ochekuje, da ove sezone nece moci da se provuche "ispod radara" i da ce sad treneri da prave taktiku protiv njega. Jokicev sam veliki fan, ali...mora da se potrudi u teretani. Nema druge. Niko mu nije kriv shto je fizichki loshe, do on sam.

nba fan

pre 4 godine

Haj malo oladite. Ima los period. Ok. Dok neki imaju dobar, ubace po 50 poena. Pa im ekipa gubi. Ej, sezona je dugačka, ima vremena. Šta odma tolika hajka, prosto neverovanto.
(JPR24,

Da Nikola ubacuje 25+ poena a Denver gubi mi bi komentarisali losu igru
Mareja i ostalih a Nikolu bi hvalili. To sto je Denver trenutno pri vrhu
tabele nije Nikolina zasluga, njegov ucinak je ispod prosjecnog startera.
Proslu sezonu je kidao a ove sezone ga nema nigdje, sve je losiji i losiji.
Proslu sezonu vanserijski a sad nikakav, zato mora da trpi kritike. Niko se
ne raduje njegovim losim partijama nego su ljudi razocarani sto se ne
ponasa kao profesionalac. Umjesto da on vuce ekipu ekipa vuce njega a on
placen ko cijela ekipa izuzimajuci Milsapa i Mareja. Svakom se desi losa
partija ali nikom se ne desi da se udeblja. On na glavi i na vratu ima vise
sala nego ostali na stomaku. Nevjerovatno je da ga neko podrzava u njegovom
propadanju, ako ovako nastavi klupa mu je zagarantovana.

Nemanja

pre 4 godine

@ima
Druze Jokic je u playofu imao prosek 25\13\9 us Durenta I Kawai najbolji igrac NBA i to sad hoces da mi kazes da he moze da prebaci 6 poena u regularnom delu sezone protiv New York Kniksa!????
Ne budi smesan...lik nece da sutira...pare su drugo svaki covek hoce pare da se obezbedi a ovo ostalo he ambicija jel razumes???
San Antoniu strpao 45 poena u playoff a eto ne moze protiv Kniksa...hahaha brisi komentar odma!!!

Gde ja živim

pre 4 godine

Biće sve u redu. Naiđe loš period, nije smak sveta. Samo da Buca ne gubi glavu. Nema sad odustajanja od ulaska u istoriju. Chubby samo jako i pokazuj šta znaš.

Ime

pre 4 godine

@Nemanja
Eto ti znas njegov mentalitet. Mnogo je skroman, pa je zato trazio 150 miliona. Ne zna on, skroman decko :)
Nece da bude poznat? Pa sto onda potpisuje ugovore i reklamira razne proizvode? Sto ne ode kuci da okopava povrce?
On je decko provaljen, ne moze da igra kako je igrao jer ga sada ozbiljno cuvaju i ne moze nista da pogodi i to je to.

Shamu

pre 4 godine

@Nemanja
Apsolutno se slazem.
Jedino se plasim da letos mozda nije proveo vreme sa Darkom Milicicem, pa se zarazio bolescu poznatom kao "samo-upropascavanje vrhunskog talenta"

alex

pre 4 godine

Polako, polako... Vratiće se Nikola još bolji ubrzo! Zapušiće usta dežurnim dušebrižnicima koji kao da su ovo jedva čekali! Naišao čoveku malo lošiji period, a oni likuju i pametuju! Sram vas bilo! Samo napred i glavu gore majstore!

Cole

pre 4 godine

Haj malo oladite. Ima los period. Ok. Dok neki imaju dobar, ubace po 50 poena. Pa im ekipa gubi. Ej, sezona je dugačka, ima vremena. Šta odma tolika hajka, prosto neverovanto.
(JPR24, 6. decembar 2019 17:06)

Pa hajka zato sto je tokom prosle
sezone postao superstar, a njegove
igre nisu u skladu sa ocekivanjima
kosarkaske javnosti (za dobrim
konjem, prasina se dize). Uostalom,
jedan Brajant ga je, krajem protekle
sezone, "tipovao" da ce biti MVP
za ovu sezonu. Poz.

esso

pre 4 godine

Tako to ide u Americi, takva im je telizija, sport, soubiznis, ma sve... Posle par dobrih meceva krenu hvalospevi kako je neko novi dzordan, kako je ovo, ono, secaju se neki sigurno Linsanity-ja za Jeremy Lina pa decka posle nigde nije bilo, a sa druge strane kada neko igra malo slabije koji mec, odma krenu price da je propao.
Na Jokicu je da to iskulira, i cepa svoju pricu, neki zaboravljaju da sledece godine puni 24, bice u toj ligi jos 15 godina, ovoga se niko nece ni secati.

boris stefanovic

pre 4 godine

pratim ovu emisiju na espn aplikaciji u podkastu. nekada su mogle cele epizode da se nadju na jutjubu ali vise ne.
dzejlen ima odlicne analize i ne govori se samo o lejkersima i super-starovima.
i zabavni su i neposredni

Nemanja

pre 4 godine

Lik nece da sutira cak i kad je sam ispod kosa vraca loptu, nikad nisam vodeo vako pasivnog igraca.. price kako mu ne ide sut su price za malu decu on nece da sutira ni posle pic'n'rola kad ima otvoreno polaganje on vraca loptu..
Jedino objasnnenje je da nece sa bude poznat da mu to smeta i zato obara svoju statistiku ako se secate njegovog intervjua za sport klub kad je rekao da ne razume zasto navijaci hoce da se slikaju sa njim..
Mislim da Jokic nema osecaj za realnost u njegovoj glavi su poljoprivrednik iz Sombora i NBA superstar isto...
Mora da svati da je on zvezda da je bolji od drugih, da je san svakog srbina da bude na njegovom mestu...
Previse je skroman nema mentalotet za vehunskog sportistu ovo je REALNOST i nema sta da se prica dalje...
Steta zato sto ima talenat da bude jedan od najbolkih u istoriji ali nema mentalitet nazalost...

JPR24

pre 4 godine

Haj malo oladite. Ima los period. Ok. Dok neki imaju dobar, ubace po 50 poena. Pa im ekipa gubi. Ej, sezona je dugačka, ima vremena. Šta odma tolika hajka, prosto neverovanto.

JPR24

pre 4 godine

Haj malo oladite. Ima los period. Ok. Dok neki imaju dobar, ubace po 50 poena. Pa im ekipa gubi. Ej, sezona je dugačka, ima vremena. Šta odma tolika hajka, prosto neverovanto.

boris stefanovic

pre 4 godine

pratim ovu emisiju na espn aplikaciji u podkastu. nekada su mogle cele epizode da se nadju na jutjubu ali vise ne.
dzejlen ima odlicne analize i ne govori se samo o lejkersima i super-starovima.
i zabavni su i neposredni

Dragan-Borca

pre 4 godine

Pa ne igra on lose, vec ne igra na nivou top 10-15 NBA igraca
Jokic je prvo resio Portland pred kraj sa one 2 uzastopne trojke, protiv Minesote i Filadelfije je direktno doneo pobedu u zadnjim sekundama, protiv Hjustona najbolji na terenu itd
Denver bi bez tih utakmica bio sesti
Kad si belac debeljuca Srbin, ako ne igras ludacki dobro( ko Jokic prosle godine pred kraj), onda si los. To je smesna logika
Denver bi bez Jokica bio tankerska ekipa, negde sa Memfisom i Nju Orleansom na 6-7 pobeda. Ne potcenjujem druge igrace, ali to je realnost
Ameri, a i neki domaci "strucnjaci" gledaju sve kroz broj poena
Kao da nista drugo ne postoji
Jokic je zadnje 2 utakmice bacio 16 asistencija, od kojih su trecina bila u stilu najboljih plejmejkera, a neke i fantazija lude, kao ono Huancu sa pola terena. Ali to kao da neki ne vide. Vide kad Dejvis lupi jednu bananu Jokicu, a ne vide sto Jokic ima tu utakmicu 3 ukradene. Kad se lupi banana lopta moze da ode i vamo i tamo, a kad se ukrade lopta to je 100% ukraden posed. Koliko neki ne razumeju da je to strasno. Pogotovo ovi americki analiticari koji dobijaju milione, a sumnjam da su odgledali 10 utakmca u sezoni od svojih obaveza. Jokic baci 8 asistencija, Dejvis samo jednu, ali oni gledaju samo poene, kao da je nebitno to sto Jokic sa pola terena na tacnu servira Huancu ludacki pas. Banane i zakucavanja, to je nekima kosarka. Evidentno je da Nikola ne igra na elitnom nivou, ali nije bas da lose igra. Da lose igra ne bi imali 14-5

Nemanja

pre 4 godine

Lik nece da sutira cak i kad je sam ispod kosa vraca loptu, nikad nisam vodeo vako pasivnog igraca.. price kako mu ne ide sut su price za malu decu on nece da sutira ni posle pic'n'rola kad ima otvoreno polaganje on vraca loptu..
Jedino objasnnenje je da nece sa bude poznat da mu to smeta i zato obara svoju statistiku ako se secate njegovog intervjua za sport klub kad je rekao da ne razume zasto navijaci hoce da se slikaju sa njim..
Mislim da Jokic nema osecaj za realnost u njegovoj glavi su poljoprivrednik iz Sombora i NBA superstar isto...
Mora da svati da je on zvezda da je bolji od drugih, da je san svakog srbina da bude na njegovom mestu...
Previse je skroman nema mentalotet za vehunskog sportistu ovo je REALNOST i nema sta da se prica dalje...
Steta zato sto ima talenat da bude jedan od najbolkih u istoriji ali nema mentalitet nazalost...

Dusan79

pre 4 godine

Gledam i ne verujem sta ljudi sve pisu. Koliko je Somborac postavio visoke standarde, da mu najgora statistika bolja od Divceve najbolje u 16 godina karijere. Denver drugi na tabeli, a kako pisu i pricaju nasi i strani mediji, analiticari, kao da su poslednji. Toliko je ovaj decko dobar.

Ime

pre 4 godine

@Nemanja
Eto ti znas njegov mentalitet. Mnogo je skroman, pa je zato trazio 150 miliona. Ne zna on, skroman decko :)
Nece da bude poznat? Pa sto onda potpisuje ugovore i reklamira razne proizvode? Sto ne ode kuci da okopava povrce?
On je decko provaljen, ne moze da igra kako je igrao jer ga sada ozbiljno cuvaju i ne moze nista da pogodi i to je to.

Cole

pre 4 godine

Haj malo oladite. Ima los period. Ok. Dok neki imaju dobar, ubace po 50 poena. Pa im ekipa gubi. Ej, sezona je dugačka, ima vremena. Šta odma tolika hajka, prosto neverovanto.
(JPR24, 6. decembar 2019 17:06)

Pa hajka zato sto je tokom prosle
sezone postao superstar, a njegove
igre nisu u skladu sa ocekivanjima
kosarkaske javnosti (za dobrim
konjem, prasina se dize). Uostalom,
jedan Brajant ga je, krajem protekle
sezone, "tipovao" da ce biti MVP
za ovu sezonu. Poz.

-21g

pre 4 godine

Izgleda malo pogubljen, nesigura... Ali on je morao da ochekuje, da ove sezone nece moci da se provuche "ispod radara" i da ce sad treneri da prave taktiku protiv njega. Jokicev sam veliki fan, ali...mora da se potrudi u teretani. Nema druge. Niko mu nije kriv shto je fizichki loshe, do on sam.

naravno

pre 4 godine

Nakon ovoga niti jedan srbijanski NBA kosarkas nece igrati za reprezentaciju i prisustvovati beskonacnim pripremama koje ce mu iscpeti svu energiju i upropastiti sezonu / nizasta a u najboljem slucaju za pola sata boravka na balkonu u BG. Djordevic je kriv za sadasnjeg Jokica.

Džoni

pre 4 godine

Koga briga u NBA kako igra Denver, koga briga da li ekipa pobeđuje ili gubi? Tamo je samo bitno da igrač ostvaruje dobre brojke, a kako igraju oni oko njega i da li ekipa pobeđuje to je manje bitno? Da Denver ima neki očajan skor ove sezone ove kritike bi imale smisla, ali oni stoje odlično i sa takvom igrom Jokića? Jeste on ušao dosta loše u sezonu, ali ekipi ide bolje nego prošle godine kada je bilo dosta povređenih igrača i kada je on morao da vuče na svakoj utakmici, ali sada ne mora i ovaj doprinos koji daje sada sasvim je dovoljan za dobre rezultate ekipe.

Nemanja

pre 4 godine

@ima
Druze Jokic je u playofu imao prosek 25\13\9 us Durenta I Kawai najbolji igrac NBA i to sad hoces da mi kazes da he moze da prebaci 6 poena u regularnom delu sezone protiv New York Kniksa!????
Ne budi smesan...lik nece da sutira...pare su drugo svaki covek hoce pare da se obezbedi a ovo ostalo he ambicija jel razumes???
San Antoniu strpao 45 poena u playoff a eto ne moze protiv Kniksa...hahaha brisi komentar odma!!!

nba fan

pre 4 godine

Haj malo oladite. Ima los period. Ok. Dok neki imaju dobar, ubace po 50 poena. Pa im ekipa gubi. Ej, sezona je dugačka, ima vremena. Šta odma tolika hajka, prosto neverovanto.
(JPR24,

Da Nikola ubacuje 25+ poena a Denver gubi mi bi komentarisali losu igru
Mareja i ostalih a Nikolu bi hvalili. To sto je Denver trenutno pri vrhu
tabele nije Nikolina zasluga, njegov ucinak je ispod prosjecnog startera.
Proslu sezonu je kidao a ove sezone ga nema nigdje, sve je losiji i losiji.
Proslu sezonu vanserijski a sad nikakav, zato mora da trpi kritike. Niko se
ne raduje njegovim losim partijama nego su ljudi razocarani sto se ne
ponasa kao profesionalac. Umjesto da on vuce ekipu ekipa vuce njega a on
placen ko cijela ekipa izuzimajuci Milsapa i Mareja. Svakom se desi losa
partija ali nikom se ne desi da se udeblja. On na glavi i na vratu ima vise
sala nego ostali na stomaku. Nevjerovatno je da ga neko podrzava u njegovom
propadanju, ako ovako nastavi klupa mu je zagarantovana.

palop

pre 4 godine

On je decko provaljen, ne moze da igra kako je igrao jer ga sada ozbiljno cuvaju i ne moze nista da pogodi i to je to.
(Ime, 06. decembar 2019 18:01)

Koji glup komentar po kom se vidi da komentator nije pogledao jednu utakmicu Denvera, vec samo ima zelju da ostavi nesto negativno. Nikola promasuje i iz dobrih pozicija, nema veze kako ga cuvaju, a i ne trudi se da izgradi neku poziciju za sebe. Cucemo se opet kad uskoro bude onaj stari i krenu tripl dablovi sa 20+ poena.

esso

pre 4 godine

Tako to ide u Americi, takva im je telizija, sport, soubiznis, ma sve... Posle par dobrih meceva krenu hvalospevi kako je neko novi dzordan, kako je ovo, ono, secaju se neki sigurno Linsanity-ja za Jeremy Lina pa decka posle nigde nije bilo, a sa druge strane kada neko igra malo slabije koji mec, odma krenu price da je propao.
Na Jokicu je da to iskulira, i cepa svoju pricu, neki zaboravljaju da sledece godine puni 24, bice u toj ligi jos 15 godina, ovoga se niko nece ni secati.

ooo

pre 4 godine

@Kosta1703
Imaju vise titula prvaka sveta od tvoje zemlje, idi vidi na sajtu FIBA koliko ko ima titula prvaka sveta. SAD su na prvom mestu. Uz to, imaju 15 titula olimpijskog sampiona, vise nego citav ostatak sveta, tvoja zemlja nema nijednu.
Njihovo shvatanje kosarke ucinilo ih je ubedljivo najvecom kosarkasom silom sveta. Te imbecilne ideje o timovima koji ce da ih pobede “timskom” kosarkom, padnu u vodu kada njihov treci tim odere Srbiju sa njenom timskom kosarkom 40 razlike u finalu OI.

mr_Gibbs

pre 4 godine

Možda bih se i zabrinuo da se prošle godine nije odvijala maltene identična situacija...dao brat sebi malo oduška preko leta, sad mu treba malo vremena da se sredi, pa će opet da objašnjava neke stvari...

А. Петров

pre 4 godine

Никола има проблем са мотивацијом. Ја сам ове године гледао истини за вољу само један његов меч у целини (онај против Кингса), али то је било довољно да се види да му се не игра кошарка.
Није кондиција у питању, није ни набачено сало - него воља.
Па онај последњи напад Кингса је било страшно гледати - Јокић пушта играча са своје позиције да ради шта хоће,... и урадио је. Лупио рампу и директно одлучио резултат.

Mare

pre 4 godine

Ali u pravu su komentatori. Ajde sto više ne daje po 20-30 poena, ali gdje su nestale one lucidne i nevjerovatne asistencije u stilu Teodosića?

znanje-imanje

pre 4 godine

Na 1. utakmici sam video da igra kao medved jer izgleda kao medved (pred zimu). Usledilo je 200 minusa ali i desetak lekcija o basketu. Sada, nakon dosta utakmica, odjednom to svi vide.
Jokić je prošle godine odigrao tako da je opravdao max ugovor a to je već retkost. Ostali se okoze dotle toliko da odmah po potpisu krahiraju - on je krahirao tek nakon odrađene max-sezone. Gde je još SP (za koji je kriv bar koliko i Đorđević) došao ko so na ranu.
Oni prizivači Đorđevića i Birčevića, pa tako 100 puta - imaju želju da se javno sramote iii šta? Slično i korisnici izraza "provaljen je". Ima jedan levoruki teniser još sa 18 godina provaljen da baca defanzivne lopte sa mnogo spina i koristi nepravilni odskok šljake. I otada je, provaljen non-stop, osvojio 11 od zadnjih 14 RG. Ne blamirajte se. Kao i vi Mari-padavičari - bez njega su lošiji ali bez Nikole su nikakvi.
Dugoročno gledano samo je bitno izbegavanje štete. Višak kilograma, dužina karijere - centri stradaju, naročito kolena. To je zašto treba da se ugleda na Bobana, do kakve-takve "definicije". I da mu "vežbanjem" ne urnišu šut. Inače koliko sada podbacuje pa toliko i više podbacivali su i Milsap, Mari, Barton itd. U tom smislu ako je i cela sezona propala nije strašno - samo da se ne povredi. Stići će do PO svejedno a tamo krkljanac i lutrija ovako ili onako. Loše je što je ovako NBA još više negledljiva. Mi koji često radimo noću smo jedini sa pravom ljutnje na njega.
Nego zna li se status njegovog brata?

Delije Čikago

pre 4 godine

Počeo da cepa burek ponovo, genetski je debeljuca i nikada ne može biti atleta, ali uzeo je lovu, obezbedio se, ma šta ga briga, uzeti amerima lovu je najslađe, cepaj Jokiću burek i sarme, kad ćeš ako ne sad?!

alex

pre 4 godine

Polako, polako... Vratiće se Nikola još bolji ubrzo! Zapušiće usta dežurnim dušebrižnicima koji kao da su ovo jedva čekali! Naišao čoveku malo lošiji period, a oni likuju i pametuju! Sram vas bilo! Samo napred i glavu gore majstore!

Shamu

pre 4 godine

@Nemanja
Apsolutno se slazem.
Jedino se plasim da letos mozda nije proveo vreme sa Darkom Milicicem, pa se zarazio bolescu poznatom kao "samo-upropascavanje vrhunskog talenta"

somm

pre 4 godine

Sad igra Nikola tri za redom, Boston pa Netsi pa Fila. Sve i kratkom roku. Eto prilike da ti dokaze protiv jakih ekipa ko je Nikola. Ja verujem da će se vratiti u ritam i razbijati opet. Mora da je do glave problem jer on ima ozbiljne kapacitete.

ooo

pre 4 godine

@Dragan-Borca
Neverovatno dokle to ide... jos malo pa ces zaista poceti da verujes kako su asistencije vaznije od poena!
Decko, bez ovih utakmica koje je Denver dobio zahvaljujuci Mareju, Denver bi imao skor 0-19! Kapiras? Glavni i najbolji igrac Denvera je Marej, Jokic vise nije ni medju 4. Uskoro ispada iz startne petorke, jedino ga ogroman ugovor jos drzi medju 5, inace bi ga odavno sutnuli na klupu, ovako izbegavaju da ih prozivaju sto im rezerva prima 150 miliona.
Asistencije su nebitne, bitni su samo i iskljucivo poeni i oni koji ih postizu. Jokic ne bi imao asistencije da mu saigraci nisu precizni, za razliku od njega koji sutira 3-13! Dakle, 10 suteva upropasti, 10 prilika za kontru protivnika!
On je CENTAR, a posao centra je da postize poene, skace i igra odbranu. On ima dobar prosek skokova, katastrofalno igra u odbrani i postize malo poena!
On ne bi bio medju 10-15 u Eurokupu a kamoli u NBA ligi. Ocajan igrac, sramota je da on igra u startnoj petorci.
Ti si pristrasan i ne razumes se u kosarku. Takvi kao ti bi sutra pricali kako su korneri vazniji od golova u fudbalu.

Gde ja živim

pre 4 godine

Biće sve u redu. Naiđe loš period, nije smak sveta. Samo da Buca ne gubi glavu. Nema sad odustajanja od ulaska u istoriju. Chubby samo jako i pokazuj šta znaš.

Nece

pre 4 godine

Se covek zamara igra koliko treba,Denver dobro stoji .A upalice se on kad treba ,pa svaka sezona mu je takva .Na 30 plus uzakmica eto njega ponovo u najboljem izdanju .

nba fan

pre 4 godine

Dnevna dozo, zašto baš svaki tvoj komentar mora da ugrožava sive ćelije nekoga ko ga pročita? Izađi nekad napolje, liče.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sabre,

Kakav je to mozak kojeg ugrozavaju komentari koji mu se ne svidjaju.

bla

pre 4 godine

Ama bre više, kakve ste vi tračare! Pustite čoveka na miru!
(charlie, 6. decembar 2019 19:25)

nema pustanja na miru to je nba a to znaci biznis. prica se danonocno posto je liga globalna, a pare moraju da kaplju. ovde je dodatno suzenje svesti, samo se prica o jokicu i doncicu. jednostavno je postalo toliko bitno da je se ovde i ko zna sve gde o tome stalno raspravlja. ja kosarku obozavam a samim tim i nba kosarku ali nekako bas prevazilazi granice normalnog. kako je mnogim ljudima dosadilo prepucavanje zvezda partizan tako ce i ovo.

KOSTA1703

pre 4 godine

Tipično američko shvatanje košarke.
Zato imaju titula prvaka sveta isto kao moja zemlja, iako imaju košarkaša više nego moja zemlja stanovnika.
Zato će možda već na ovoj olimpijadi popiti šamarčinu od nekog TIMA koji će igrati košarku, naspram društva zvezda koje igraju za sebe.
Živi bili pa videli.

laki

pre 4 godine

Još jedan dokaz da crnci mogu da izdrže mnogo više od ovih američkih belaca i da ovaj belac ne zna šta znaci boriti se u životu.

naravno

pre 4 godine

Nakon ovoga niti jedan srbijanski NBA kosarkas nece igrati za reprezentaciju i prisustvovati beskonacnim pripremama koje ce mu iscpeti svu energiju i upropastiti sezonu / nizasta a u najboljem slucaju za pola sata boravka na balkonu u BG. Djordevic je kriv za sadasnjeg Jokica.

ooo

pre 4 godine

@Dragan-Borca
Neverovatno dokle to ide... jos malo pa ces zaista poceti da verujes kako su asistencije vaznije od poena!
Decko, bez ovih utakmica koje je Denver dobio zahvaljujuci Mareju, Denver bi imao skor 0-19! Kapiras? Glavni i najbolji igrac Denvera je Marej, Jokic vise nije ni medju 4. Uskoro ispada iz startne petorke, jedino ga ogroman ugovor jos drzi medju 5, inace bi ga odavno sutnuli na klupu, ovako izbegavaju da ih prozivaju sto im rezerva prima 150 miliona.
Asistencije su nebitne, bitni su samo i iskljucivo poeni i oni koji ih postizu. Jokic ne bi imao asistencije da mu saigraci nisu precizni, za razliku od njega koji sutira 3-13! Dakle, 10 suteva upropasti, 10 prilika za kontru protivnika!
On je CENTAR, a posao centra je da postize poene, skace i igra odbranu. On ima dobar prosek skokova, katastrofalno igra u odbrani i postize malo poena!
On ne bi bio medju 10-15 u Eurokupu a kamoli u NBA ligi. Ocajan igrac, sramota je da on igra u startnoj petorci.
Ti si pristrasan i ne razumes se u kosarku. Takvi kao ti bi sutra pricali kako su korneri vazniji od golova u fudbalu.

Nemanja

pre 4 godine

Lik nece da sutira cak i kad je sam ispod kosa vraca loptu, nikad nisam vodeo vako pasivnog igraca.. price kako mu ne ide sut su price za malu decu on nece da sutira ni posle pic'n'rola kad ima otvoreno polaganje on vraca loptu..
Jedino objasnnenje je da nece sa bude poznat da mu to smeta i zato obara svoju statistiku ako se secate njegovog intervjua za sport klub kad je rekao da ne razume zasto navijaci hoce da se slikaju sa njim..
Mislim da Jokic nema osecaj za realnost u njegovoj glavi su poljoprivrednik iz Sombora i NBA superstar isto...
Mora da svati da je on zvezda da je bolji od drugih, da je san svakog srbina da bude na njegovom mestu...
Previse je skroman nema mentalotet za vehunskog sportistu ovo je REALNOST i nema sta da se prica dalje...
Steta zato sto ima talenat da bude jedan od najbolkih u istoriji ali nema mentalitet nazalost...

Ime

pre 4 godine

@Nemanja
Eto ti znas njegov mentalitet. Mnogo je skroman, pa je zato trazio 150 miliona. Ne zna on, skroman decko :)
Nece da bude poznat? Pa sto onda potpisuje ugovore i reklamira razne proizvode? Sto ne ode kuci da okopava povrce?
On je decko provaljen, ne moze da igra kako je igrao jer ga sada ozbiljno cuvaju i ne moze nista da pogodi i to je to.

JPR24

pre 4 godine

Haj malo oladite. Ima los period. Ok. Dok neki imaju dobar, ubace po 50 poena. Pa im ekipa gubi. Ej, sezona je dugačka, ima vremena. Šta odma tolika hajka, prosto neverovanto.

KOSTA1703

pre 4 godine

Tipično američko shvatanje košarke.
Zato imaju titula prvaka sveta isto kao moja zemlja, iako imaju košarkaša više nego moja zemlja stanovnika.
Zato će možda već na ovoj olimpijadi popiti šamarčinu od nekog TIMA koji će igrati košarku, naspram društva zvezda koje igraju za sebe.
Živi bili pa videli.

laki

pre 4 godine

Još jedan dokaz da crnci mogu da izdrže mnogo više od ovih američkih belaca i da ovaj belac ne zna šta znaci boriti se u životu.

ooo

pre 4 godine

@Kosta1703
Imaju vise titula prvaka sveta od tvoje zemlje, idi vidi na sajtu FIBA koliko ko ima titula prvaka sveta. SAD su na prvom mestu. Uz to, imaju 15 titula olimpijskog sampiona, vise nego citav ostatak sveta, tvoja zemlja nema nijednu.
Njihovo shvatanje kosarke ucinilo ih je ubedljivo najvecom kosarkasom silom sveta. Te imbecilne ideje o timovima koji ce da ih pobede “timskom” kosarkom, padnu u vodu kada njihov treci tim odere Srbiju sa njenom timskom kosarkom 40 razlike u finalu OI.

nba fan

pre 4 godine

Haj malo oladite. Ima los period. Ok. Dok neki imaju dobar, ubace po 50 poena. Pa im ekipa gubi. Ej, sezona je dugačka, ima vremena. Šta odma tolika hajka, prosto neverovanto.
(JPR24,

Da Nikola ubacuje 25+ poena a Denver gubi mi bi komentarisali losu igru
Mareja i ostalih a Nikolu bi hvalili. To sto je Denver trenutno pri vrhu
tabele nije Nikolina zasluga, njegov ucinak je ispod prosjecnog startera.
Proslu sezonu je kidao a ove sezone ga nema nigdje, sve je losiji i losiji.
Proslu sezonu vanserijski a sad nikakav, zato mora da trpi kritike. Niko se
ne raduje njegovim losim partijama nego su ljudi razocarani sto se ne
ponasa kao profesionalac. Umjesto da on vuce ekipu ekipa vuce njega a on
placen ko cijela ekipa izuzimajuci Milsapa i Mareja. Svakom se desi losa
partija ali nikom se ne desi da se udeblja. On na glavi i na vratu ima vise
sala nego ostali na stomaku. Nevjerovatno je da ga neko podrzava u njegovom
propadanju, ako ovako nastavi klupa mu je zagarantovana.

Dragan-Borca

pre 4 godine

Pa ne igra on lose, vec ne igra na nivou top 10-15 NBA igraca
Jokic je prvo resio Portland pred kraj sa one 2 uzastopne trojke, protiv Minesote i Filadelfije je direktno doneo pobedu u zadnjim sekundama, protiv Hjustona najbolji na terenu itd
Denver bi bez tih utakmica bio sesti
Kad si belac debeljuca Srbin, ako ne igras ludacki dobro( ko Jokic prosle godine pred kraj), onda si los. To je smesna logika
Denver bi bez Jokica bio tankerska ekipa, negde sa Memfisom i Nju Orleansom na 6-7 pobeda. Ne potcenjujem druge igrace, ali to je realnost
Ameri, a i neki domaci "strucnjaci" gledaju sve kroz broj poena
Kao da nista drugo ne postoji
Jokic je zadnje 2 utakmice bacio 16 asistencija, od kojih su trecina bila u stilu najboljih plejmejkera, a neke i fantazija lude, kao ono Huancu sa pola terena. Ali to kao da neki ne vide. Vide kad Dejvis lupi jednu bananu Jokicu, a ne vide sto Jokic ima tu utakmicu 3 ukradene. Kad se lupi banana lopta moze da ode i vamo i tamo, a kad se ukrade lopta to je 100% ukraden posed. Koliko neki ne razumeju da je to strasno. Pogotovo ovi americki analiticari koji dobijaju milione, a sumnjam da su odgledali 10 utakmca u sezoni od svojih obaveza. Jokic baci 8 asistencija, Dejvis samo jednu, ali oni gledaju samo poene, kao da je nebitno to sto Jokic sa pola terena na tacnu servira Huancu ludacki pas. Banane i zakucavanja, to je nekima kosarka. Evidentno je da Nikola ne igra na elitnom nivou, ali nije bas da lose igra. Da lose igra ne bi imali 14-5

Delije Čikago

pre 4 godine

Počeo da cepa burek ponovo, genetski je debeljuca i nikada ne može biti atleta, ali uzeo je lovu, obezbedio se, ma šta ga briga, uzeti amerima lovu je najslađe, cepaj Jokiću burek i sarme, kad ćeš ako ne sad?!

znanje-imanje

pre 4 godine

Na 1. utakmici sam video da igra kao medved jer izgleda kao medved (pred zimu). Usledilo je 200 minusa ali i desetak lekcija o basketu. Sada, nakon dosta utakmica, odjednom to svi vide.
Jokić je prošle godine odigrao tako da je opravdao max ugovor a to je već retkost. Ostali se okoze dotle toliko da odmah po potpisu krahiraju - on je krahirao tek nakon odrađene max-sezone. Gde je još SP (za koji je kriv bar koliko i Đorđević) došao ko so na ranu.
Oni prizivači Đorđevića i Birčevića, pa tako 100 puta - imaju želju da se javno sramote iii šta? Slično i korisnici izraza "provaljen je". Ima jedan levoruki teniser još sa 18 godina provaljen da baca defanzivne lopte sa mnogo spina i koristi nepravilni odskok šljake. I otada je, provaljen non-stop, osvojio 11 od zadnjih 14 RG. Ne blamirajte se. Kao i vi Mari-padavičari - bez njega su lošiji ali bez Nikole su nikakvi.
Dugoročno gledano samo je bitno izbegavanje štete. Višak kilograma, dužina karijere - centri stradaju, naročito kolena. To je zašto treba da se ugleda na Bobana, do kakve-takve "definicije". I da mu "vežbanjem" ne urnišu šut. Inače koliko sada podbacuje pa toliko i više podbacivali su i Milsap, Mari, Barton itd. U tom smislu ako je i cela sezona propala nije strašno - samo da se ne povredi. Stići će do PO svejedno a tamo krkljanac i lutrija ovako ili onako. Loše je što je ovako NBA još više negledljiva. Mi koji često radimo noću smo jedini sa pravom ljutnje na njega.
Nego zna li se status njegovog brata?

Mare

pre 4 godine

Ali u pravu su komentatori. Ajde sto više ne daje po 20-30 poena, ali gdje su nestale one lucidne i nevjerovatne asistencije u stilu Teodosića?

boris stefanovic

pre 4 godine

pratim ovu emisiju na espn aplikaciji u podkastu. nekada su mogle cele epizode da se nadju na jutjubu ali vise ne.
dzejlen ima odlicne analize i ne govori se samo o lejkersima i super-starovima.
i zabavni su i neposredni

alex

pre 4 godine

Polako, polako... Vratiće se Nikola još bolji ubrzo! Zapušiće usta dežurnim dušebrižnicima koji kao da su ovo jedva čekali! Naišao čoveku malo lošiji period, a oni likuju i pametuju! Sram vas bilo! Samo napred i glavu gore majstore!

palop

pre 4 godine

On je decko provaljen, ne moze da igra kako je igrao jer ga sada ozbiljno cuvaju i ne moze nista da pogodi i to je to.
(Ime, 06. decembar 2019 18:01)

Koji glup komentar po kom se vidi da komentator nije pogledao jednu utakmicu Denvera, vec samo ima zelju da ostavi nesto negativno. Nikola promasuje i iz dobrih pozicija, nema veze kako ga cuvaju, a i ne trudi se da izgradi neku poziciju za sebe. Cucemo se opet kad uskoro bude onaj stari i krenu tripl dablovi sa 20+ poena.

esso

pre 4 godine

Tako to ide u Americi, takva im je telizija, sport, soubiznis, ma sve... Posle par dobrih meceva krenu hvalospevi kako je neko novi dzordan, kako je ovo, ono, secaju se neki sigurno Linsanity-ja za Jeremy Lina pa decka posle nigde nije bilo, a sa druge strane kada neko igra malo slabije koji mec, odma krenu price da je propao.
Na Jokicu je da to iskulira, i cepa svoju pricu, neki zaboravljaju da sledece godine puni 24, bice u toj ligi jos 15 godina, ovoga se niko nece ni secati.

Nemanja

pre 4 godine

@ima
Druze Jokic je u playofu imao prosek 25\13\9 us Durenta I Kawai najbolji igrac NBA i to sad hoces da mi kazes da he moze da prebaci 6 poena u regularnom delu sezone protiv New York Kniksa!????
Ne budi smesan...lik nece da sutira...pare su drugo svaki covek hoce pare da se obezbedi a ovo ostalo he ambicija jel razumes???
San Antoniu strpao 45 poena u playoff a eto ne moze protiv Kniksa...hahaha brisi komentar odma!!!

Shamu

pre 4 godine

@Nemanja
Apsolutno se slazem.
Jedino se plasim da letos mozda nije proveo vreme sa Darkom Milicicem, pa se zarazio bolescu poznatom kao "samo-upropascavanje vrhunskog talenta"

Gde ja živim

pre 4 godine

Biće sve u redu. Naiđe loš period, nije smak sveta. Samo da Buca ne gubi glavu. Nema sad odustajanja od ulaska u istoriju. Chubby samo jako i pokazuj šta znaš.

nba fan

pre 4 godine

Dnevna dozo, zašto baš svaki tvoj komentar mora da ugrožava sive ćelije nekoga ko ga pročita? Izađi nekad napolje, liče.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sabre,

Kakav je to mozak kojeg ugrozavaju komentari koji mu se ne svidjaju.

Dusan79

pre 4 godine

Gledam i ne verujem sta ljudi sve pisu. Koliko je Somborac postavio visoke standarde, da mu najgora statistika bolja od Divceve najbolje u 16 godina karijere. Denver drugi na tabeli, a kako pisu i pricaju nasi i strani mediji, analiticari, kao da su poslednji. Toliko je ovaj decko dobar.

Cole

pre 4 godine

Haj malo oladite. Ima los period. Ok. Dok neki imaju dobar, ubace po 50 poena. Pa im ekipa gubi. Ej, sezona je dugačka, ima vremena. Šta odma tolika hajka, prosto neverovanto.
(JPR24, 6. decembar 2019 17:06)

Pa hajka zato sto je tokom prosle
sezone postao superstar, a njegove
igre nisu u skladu sa ocekivanjima
kosarkaske javnosti (za dobrim
konjem, prasina se dize). Uostalom,
jedan Brajant ga je, krajem protekle
sezone, "tipovao" da ce biti MVP
za ovu sezonu. Poz.

-21g

pre 4 godine

Izgleda malo pogubljen, nesigura... Ali on je morao da ochekuje, da ove sezone nece moci da se provuche "ispod radara" i da ce sad treneri da prave taktiku protiv njega. Jokicev sam veliki fan, ali...mora da se potrudi u teretani. Nema druge. Niko mu nije kriv shto je fizichki loshe, do on sam.

bla

pre 4 godine

Ama bre više, kakve ste vi tračare! Pustite čoveka na miru!
(charlie, 6. decembar 2019 19:25)

nema pustanja na miru to je nba a to znaci biznis. prica se danonocno posto je liga globalna, a pare moraju da kaplju. ovde je dodatno suzenje svesti, samo se prica o jokicu i doncicu. jednostavno je postalo toliko bitno da je se ovde i ko zna sve gde o tome stalno raspravlja. ja kosarku obozavam a samim tim i nba kosarku ali nekako bas prevazilazi granice normalnog. kako je mnogim ljudima dosadilo prepucavanje zvezda partizan tako ce i ovo.

Džoni

pre 4 godine

Koga briga u NBA kako igra Denver, koga briga da li ekipa pobeđuje ili gubi? Tamo je samo bitno da igrač ostvaruje dobre brojke, a kako igraju oni oko njega i da li ekipa pobeđuje to je manje bitno? Da Denver ima neki očajan skor ove sezone ove kritike bi imale smisla, ali oni stoje odlično i sa takvom igrom Jokića? Jeste on ušao dosta loše u sezonu, ali ekipi ide bolje nego prošle godine kada je bilo dosta povređenih igrača i kada je on morao da vuče na svakoj utakmici, ali sada ne mora i ovaj doprinos koji daje sada sasvim je dovoljan za dobre rezultate ekipe.

mr_Gibbs

pre 4 godine

Možda bih se i zabrinuo da se prošle godine nije odvijala maltene identična situacija...dao brat sebi malo oduška preko leta, sad mu treba malo vremena da se sredi, pa će opet da objašnjava neke stvari...

А. Петров

pre 4 godine

Никола има проблем са мотивацијом. Ја сам ове године гледао истини за вољу само један његов меч у целини (онај против Кингса), али то је било довољно да се види да му се не игра кошарка.
Није кондиција у питању, није ни набачено сало - него воља.
Па онај последњи напад Кингса је било страшно гледати - Јокић пушта играча са своје позиције да ради шта хоће,... и урадио је. Лупио рампу и директно одлучио резултат.

Nece

pre 4 godine

Se covek zamara igra koliko treba,Denver dobro stoji .A upalice se on kad treba ,pa svaka sezona mu je takva .Na 30 plus uzakmica eto njega ponovo u najboljem izdanju .

somm

pre 4 godine

Sad igra Nikola tri za redom, Boston pa Netsi pa Fila. Sve i kratkom roku. Eto prilike da ti dokaze protiv jakih ekipa ko je Nikola. Ja verujem da će se vratiti u ritam i razbijati opet. Mora da je do glave problem jer on ima ozbiljne kapacitete.