Utorak, 22.10.2019.

10:50

Niko kao Mitrogol: Bivši igrač Partizana nabavio 30 ulaznica za navijače Zvezde!

Reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović pomogao je grupi od tridesetak navijača Crvene zvezde da dođu do ulaznica za utakmicu sa Totenhemom.

Izvor: Z.K.

Niko kao Mitrogol: Bivši igraè Partizana nabavio 30 ulaznica za navijaèe Zvezde! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

127 Komentari

Sortiraj po:

hercegovac

pre 4 godine

@stat
Taj istinski humanizam jeste najgora trgovina humanizmom,covek izdvojio mozda jedan odsto svog bogatstva u dobrotvorne svrhe i time mase svima pred nosom sa zeljom da mu svi padnu pred noge i da mu se dive,pa seti se izjave njegove majke,da onaj ko ne voli Novaka nije normalan,jer on kao daje pare u dobrotvorne svrhe,dakle najgora trgovina,e najveci dobrotvori su upravo fudbaleri,ti od naroda prokazeni,omrazeni manekeni,koji su svuda cenjeni osimu svojoj zemlji,e ti Mitrovici,Vidici,MAtici,Savicevici,Krasici,Bisevci...izdvajaju gomile sredstava bez pompe,buke,bez fondacija,i izdvajaju za konkretne stvari,lecenje dece a ne krecenje vrtica,prosto potekli iz sirotinje i znaju sta znaci nemati,za razliku od Fjokovica koji je rastao pod staklenim zvonom i koji sve radi zarad marketinga(setimo se "spasavanja"zavejanih sa vodjom u Feketicu).Inace,ovo je gest koji ima lepu simboliku prosto u jeku nikad vece podele i mrznje Srba na dva tabora,ali nekom ni to nije dovoljno pa ti Mitar kriv koji daje golove ko na traci za repku sto je ista u kanalu,a ne tvoji Terza i Kokeza koji smenuse Muslina da bi pulen vodjinog malog Radonja nabio cenu,ostvario transfer i ovi podelili kolac,naravno i "moji" Krstajic i Tumba apsolutno imaju jednako ljigavu ulogu u celoj toj prici

Elnino92

pre 4 godine

Ne pljuju samo igrace, ne dao bog da neko kaze da navija za Zvezdu, jednog Novaka su uspeli da napljuju, ni Teo nije bolje prosao, dok je recimo Saletu Djordjevicu ceo pionir skandirao kad je gostovao Zvezdi, a da ne spominjem vase sremno ponasanje prema jednom Kariju Pesicu, pa sad likovanje sto Luka ne igra redovno u Realu itd itd. Da se ne podsecamo bolje one pljuvacine po jednom Vidicu i Dekiju Stankovicu, srama nemate koliko mrzite ali ga jos manje imate cim pored toga mozete da prebacujete nekom kako je on takav. Dobro znate kako je vas kapiten Sale ilic ispracen sa severa, tako nesto se nikad ne moze desiti u suprotnom smeru ali to je i sustinska razlika izmedju velikih i malih, izmedhu nas i vas. Ali ipak to sto ste namrzli jednog Djokovica sto decko navija za Zvezdu vam je najreprezentativnija stavka u vasoj mrznji. Inace bravo Mitre, uvek sam gotivio ovog momka.
(Sub013, 22. oktobar 2019 12:48)

I sad sa svim tim uporedis "navijace" Zvezde (ne one prave naravno) i to kako su se ophodili prema Nikoli Kalinicu, pa zatim Zeljku Obradovicu, a da ne spominjem istog tog Tea kog si gore naveo koliko ste ga pljuvali kad je potpisao za Virtus. Tako da evo ja kao neutralni navijac iskreno ne vidim razkiku izmedju "navijaca" Zvezde i Partizana. Sto se Mitrovica tice svaka cast za gest bez obzira iz kog razloga je to ucinio posto se ovde i oko toga vodi polemika.

Miodrag

pre 4 godine

Mitar je ljudina i patriota. Kada bi svi igraci u reprezentaciji imali njegovu borbenost i njuh za gol gde bi nam bio kraj. E sad sto ga mi Zvezdasi ne mirisemo posto je nosio dres grobara, sta da se radi. Kad je u pitanju reprezentacija treba da imano iste stavove i zelje.

OtacMakarije

pre 4 godine

Sa ovih 30 karata isterao je firmi navijača oko 3000 EUR...karte su u Londonu oko 35-50EUR...u Beogradu su 150 EUR i to samo na jednom mestu

Nije tačno prodaju se po ceni od 110 i 140 funti
u pitanju su (pre)prodavci na Lester skveru u centru London juce sam pitao.Na blagajni Totenhama ne mozes da kupis.

Milojka

pre 4 godine

Kod mitrovica je prisutna ogromna zelja, volja i htijenje, a dokazuje da je i veliki patriot, na ponos svim srbima. Ima samo jednu manu, ne zna.
(croata, 22. oktobar 2019 14:17)

Dao golova koliko svi napadaci zemlje glinenih golubova zajedno nisu. Ali ne zna da je Hrvatska sila u golubovima.

Bojan

pre 4 godine

Pročitao sam par komentara Zvezdinih "navijača" i stvarno mi se smučilo. Trebalo bi da ovih 30 momaka dođe kod takvih kod kuće kad se vrate iz Londona i da im tvrdim argumentom objasne šta je Mitar za njih uradio.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Иако је бивши играч љутог ривала, много готивим овог момка који се за Србију увијек бори максимално. 👍

Ja

pre 4 godine

Ja kad sam proletos isao turisticki za London, htedoh da pogledam i tu Premier ligu. Pisao sam mu ako moze jednu kartu da mi "zavrsi" za utakmicu Fulam-Liverpul, da platim, jer nije bilo u ponudi uopste da se kupi. Naravno da me ispalio kao od sale... Sta cu kad nisam polumozgas "navijac", nema od mene neke koristi i samopromocije, niko ne bi preneo vest, ne bi mu se mase divile kako je car. U koliko $ da ce ovih 30ak da napravi neki haos, da nas uefa opet kaznjava?! Molim da mi se objavi komentar.
(smederevac, 22. oktobar 2019 13:06)

I ja kada sam bio u Monte Carlu dosao iz Djenove i Nice i video jedan dobar polivni automobil.Pisao sam Novaku da mi da 20 hiljada ali mi nije odgovorio.Ispalio me

Komunistički blizanci

pre 4 godine

Kad pročitam ovo "nismo isti" kosa mi se digne na glavi. Čuj niste isti, u čemu se ogledaju te krucijalne razlike između jednih i drugih, da mi je znati!? Nijanse su neke u pitanju, inače dva identična kluba, po postanku, razvoju, klupskoj politici, imidžu i svemu ostalom, izuzev kao sto rekoh, nekih nijansi koje nemaju nikakvu specifičnu težinu. Rekao bih još svaka čast Mitroviću, ali nema razloga, jedan sasvim normalan postupak, ali izgleda u nenormalnim vremenima.

stevo

pre 4 godine

Kad odeš u bijeli svijet nisi više opterećen ni grobarima ni ciganima, ni hrvatima, ni muslimanima... Ako možeš pomozi. Svaka čast Mitre!

marej

pre 4 godine

Sa ovih 30 karata isterao je firmi navijača oko 3000 EUR...karte su u Londonu oko 35-50EUR...u Beogradu su 150 EUR i to samo na jednom mestu.

croata

pre 4 godine

Kod mitrovica je prisutna ogromna zelja, volja i htijenje, a dokazuje da je i veliki patriot, na ponos svim srbima. Ima samo jednu manu, ne zna.

nebaCar

pre 4 godine

Ja kad sam proletos isao turisticki za London, htedoh da pogledam i tu Premier ligu. Pisao sam mu ako moze jednu kartu da mi "zavrsi" za utakmicu Fulam-Liverpul, da platim, jer nije bilo u ponudi uopste da se kupi. Naravno da me ispalio kao od sale... Sta cu kad nisam polumozgas "navijac", nema od mene neke koristi i samopromocije, niko ne bi preneo vest, ne bi mu se mase divile kako je car. U koliko $ da ce ovih 30ak da napravi neki haos, da nas uefa opet kaznjava?! Molim da mi se objavi komentar.
(smederevac, 22. oktobar 2019 13:06)

Čekaj druže, ispalio te kao od šale? Ti si njemu pisao. Jel ste imali neki dogovor, pa te ispalio?! Kako možeš da pišeš ovako ograničen komentar.
Kakav vid samopromocije? Ovo je jedna pozitivna stvar, pa nek je i samopromocija, pozitivna je, jer prevazilazi zatrovane navijačke, a i već narodne podeljenosti u svemu.

Djordje P

pre 4 godine

Ova trka u rangiranju nase fudbalske lige sa grckom i hrvatskom ligom nas je ujedinila. Uradio bi ovo Mitrovic i bez toga, znam, ali samo kazem, kao neko ko ne navija ni za Zvezdu ni za Partizan, da je lepo videti vas da podrzavate jedni druge u evropskim takmicenjima i sl. Gde bi nam kraj bio kad bismo bili slozni uvek. U svakom slucaju, srecno u Evropi - bila bi ogromna stvar kada bismo izborili direktno mesto u LS ili jos jedno kroz kvalifikacije. Srecno!

Alexa

pre 4 godine

Gospodo draga on je nestao bez traga - ČOVEK. Biti čovek nije lako, biti zvezdaš ili partizanovac ili radovac ilililili...puno je lakše.
jedan ljudski, sportski, navijački potez Mitrovića opet otvara podele i prepucavanja. ČOVEK se pita čemu sve to, zar nije moguće reći BRAVO, TAKO TREBA, TO JE PRAVI NAČIN. Hvali te Saleta Ilića, treba Sale je super lik, nije ni DEKI Stanković ništa lošiji, kao ni Savo Milošević ili Miha, kao ni maldi momci koji sada igraju u Zvezdi, Partizanu, Čuki, Voši...ilililili....Gospodo draga nema ililili, postoji samo onaj koji prevaziđe podele, razume druge, poštuje klub i državu za koju navija, ide na utakmice uživa u fudbalu, navijanju, atmosferi, fudbalskom i navijačkom nadmudrivanju, ali ne ispoljava agresiju, destrukciju, depresiju, vandalizam jer on je ČOVEK, koji je na žalost društva u kome se nalazimo skoro pa istorijski, muzejski eksponat. Bravo MITRE i svi ostali koji poštujete i volite posao kojim se bavite, poštujete rivale i pronalazite snagu da pokažete da ČOVEK ipak nije izumruo. BRAVO, BRAVo,BRAVO.

323

pre 4 godine

Mitros on fire! Bravo decko. Ovi koji te pljuju mogu da ti pljunu pod prozor. Znao sam pre citanja komentara da ce naci neke razloge da to bas nije neki postupak. A ono sto si Mitre uradio je sasvim normalna stvar iako su u pitanju navijaci ljutog protivnika Partizana. Tako treba, da se zna. Decko, kapa dole.

stat

pre 4 godine

ovaj mitrogol gori od novaka. hoce da ga vole svi.
(Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 22. oktobar 2019 11:34)

Možda su neki Novakovi gestovi na terenu usmereni na zabavu i pridobijanje simpatija publike, ali ne sme se ni porediti istinski humanizam Novaka Đokovića i njegove humanitarne fondacije sa ovim Mitrovićevim ulizivačkim gestom koji je jedno sitno šibicarsko ulizivanje, ne nekakva humanitarna akcija.
Mitrović bi ispao bolji čovek sa jednom malom sitnicom, da ne psuje. Sa njegovih usana se često u toku prenosa mogu pročitati tako prostačke psovke i jezive vulgarnosti...
I da njegovi fanovi prestanu da prestanu sipati munje i gromove na onoga ko iznese poraznu statistiku o Mitroviću... jedan je imao tako malo obraza (i tako puno talenta za prljave trikove) da me je nedavno optužio za laganje iako je statistika lako proverljiva na internetu.
Možda bi uz korekciju ponašanja Mitrović bio vredan poštovanja kao čovek...ali kao fudbalera ga ne mogu ceniti jer iskreno mislim da je svojim promašajima odveo svoj klub u drugu ligu, te da će reprezentacija Srbija igrati traljav, zastareo i neefikasan fudbal sve dok Mitrović bude prvi centarfor bez obzira koliko to apsurdno zvučalo njegovim fanovima koji su ubeđeni da se on "srčano bori". Uzgred, čak ni ovaj argument o "srčanoj borbi" ne stoji jer je i statistika o pretrčanoj kilometraži svih igrača sa SP 2018 lako dostupna pored one o promašajima, minutama bez gola, izgubljenim duelima itd.

Pozdrav iz dijaspore

pre 4 godine

Kao neko ko već deset godina živi u inostranstvu, moram da konstatujem: ovo što je Mitrović uradio je najnormalnija stvar na svetu. Mi smo mala nacija i treba da se pomažemo međusobno, a ako ne možemo da pomognemo - ne treba da odmažemo. Te srpske podele (Partizan/Zvezda, partizani/četnici, vlast/opozicija...) iščezavaju iz naših ljudi posle maksimalno šest meseci boravka u inostranstvu. Sa druge strane, svaki put kad dođem u Beograd se zabezeknem koliko je agresivnosti u nama - na ulici, u saobraćaju, u medijima. Stiče se utisak da je podela, odnosno uzrok sukoba, samo formalna i protokolarna stvar. Najvažnije je da NAŠI izrazbijaju glave, ruke i noge NJIHOVIM. To je jako tužno, pored toga što je jako jadno. Navijam za Partizan, ali ću navijati za Zvezdu u Ligi Šampiona. Ko u prethodnoj rečenici pronalazi nešto čudno i nelogično - možda bi trebalo da se obrati psihijatru za pomoć.

Вељкo

pre 4 godine

Kao normalan navijač Zvezde,oduvek sam realno sagledavao stvari i nikada mi tzv.navijanje nije služilo za lečenje frustracija i sl.
Mitrović mi je od trenutka kada se sa 17 godina pojavio na igračkoj sceni pa do dana današnjeg bio za respekt!
Uvek je igrao srcem,nebitno da li za klub ili reprezentaciju i davao svoj maksimum.Takvog igrača ne možeš da ne voliš.
Ovim gestom je pokazao i da je veliki čovek i zašto da ne kažem -Srbin.
U trenutku kada se samo delimo u neke tabore,kada ni porodice nisu složne on ovakvim primerom pokazuje smer kojim bi svi trebali da idemo!
MITRE LEGENDO OVIM SI ME „KUPIO“ ZAUVEK!!

smederevac

pre 4 godine

Ja kad sam proletos isao turisticki za London, htedoh da pogledam i tu Premier ligu. Pisao sam mu ako moze jednu kartu da mi "zavrsi" za utakmicu Fulam-Liverpul, da platim, jer nije bilo u ponudi uopste da se kupi. Naravno da me ispalio kao od sale... Sta cu kad nisam polumozgas "navijac", nema od mene neke koristi i samopromocije, niko ne bi preneo vest, ne bi mu se mase divile kako je car. U koliko $ da ce ovih 30ak da napravi neki haos, da nas uefa opet kaznjava?! Molim da mi se objavi komentar.

Mikii

pre 4 godine

Klinci koji ovde redovno dangube svađajući se oko boja i svega drugog nek se ugledaju na ljudinu i kako svaki normalan čovek treba da razmišlja.
(remax, 22. oktobar 2019 11:16)

Mitrovic ima milione razloga da bude "ljudina" i "normalan". Tesko je to takvima kao ti da razumeju. Garantujem da i ovo treba da ti se prevodi.

džegodin siti

pre 4 godine

Neee,neee,nismo isti.A potpuno sam siguran da će delije (većina),već kod prve krivine zaboraviti ovaj gest našeg Mitra,grobara.

železničar

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)

Neverovatno kakvi ste vi spin majstori ... kada god igra reprezentacija vi omalovazavate i pljujete bivse igrace zvezde. Radonjic vam je sad u fokusu pre toga svi redom... to samo govori o vama.
(Istina pre svega!, 22. oktobar 2019 11:49)

Pa o čemu dalje pričate sa vama kada ti porediš jednog ovakvog čoveka sa jednom običnom lažovčinom...

Joffrey

pre 4 godine

E tako se to radi.Sad moze DJordjic da se revansira kad dodje Partizan u Mancester,i da pocnu ljudi da smanjuju ovu ludacku mrznju koju su posejali Covic prvi,a potom Vucelici,Terzici i njima slicni poltroni.Rivalitet i prepucavanje medju navijacima,treba cak i podsticati,ali po zavrsetku meca clanovi kluba treba da cestitaju pobedniku i da se tu svaka prica zavrsi.Jer mrznja je bolest.

duledudule

pre 4 godine

Pa i treba tako , Mitar je dobar lik.A vi sto pljujete ko je cigan ko je grobar treba da znate da su Mitar i Zule Stojkovic vencani kumovi...A debili neka se prozivaju i ubijaju na ulici zbog navijacke pripadnosti

Volina

pre 4 godine

Mislijo sam dace od ovog covjeka se izroditi vucibatina dace igrati u nizim ligama nece davati golove i dace biti los i pokvaren covek dace mo ga mrzeti svi mi pravi srbi ali medjutim se pokazalo da nije tako los covek e sad jedino sto igra u drugim ligama u emgleskoj to nije bas tako dobro ali sam smatro da je covjek na mestu i zato ima glas odmene

Mladen cg

pre 4 godine

Biti čovjek je produkt ličnog izbora! Ovakvi postupci vraćaju nadu u zajedništvo... Nekada su navijači Zvezde i Partizana zajedno išli na utakmice, i nakon utakmica , u kafanama i restoranima sumirali utiske...

Sub013

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)

pa upravo vi pljujete svakog bivseg igraca zvezde koji je u reprezentaciji Srbije.
(Facts, 22. oktobar 2019 11:34)

Ne pljuju samo igrace, ne dao bog da neko kaze da navija za Zvezdu, jednog Novaka su uspeli da napljuju, ni Teo nije bolje prosao, dok je recimo Saletu Djordjevicu ceo pionir skandirao kad je gostovao Zvezdi, a da ne spominjem vase sremno ponasanje prema jednom Kariju Pesicu, pa sad likovanje sto Luka ne igra redovno u Realu itd itd. Da se ne podsecamo bolje one pljuvacine po jednom Vidicu i Dekiju Stankovicu, srama nemate koliko mrzite ali ga jos manje imate cim pored toga mozete da prebacujete nekom kako je on takav. Dobro znate kako je vas kapiten Sale ilic ispracen sa severa, tako nesto se nikad ne moze desiti u suprotnom smeru ali to je i sustinska razlika izmedju velikih i malih, izmedhu nas i vas. Ali ipak to sto ste namrzli jednog Djokovica sto decko navija za Zvezdu vam je najreprezentativnija stavka u vasoj mrznji. Inace bravo Mitre, uvek sam gotivio ovog momka.

exe

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)


Gde ste sad vi sto ga vredjate po komentarima? Sram vas bilo.
(Aca, 22. oktobar 2019 10:58)

Cenim da vi prvi pljujete sa istim zarom bivse igrace zvezde ali ovde je svako moralista...

Pedja Indjija

pre 4 godine

Dok je bio mladji, gledao sam ga na "Sos-u". Nije hteo da izgovori Zvezdino ime, zbog mrznje. Otisao je na vreme, od tadasnje uprave a trenera pogotovo. Sazreo, postao covek i misli svojom glavom. Svaka cast!

Milos Bar

pre 4 godine

Kao navijac Partizana,stalno sam se pitao meni sta to motivise ljude da se prepucavaju ,svadjaju pa i biju oko Zvezde i Partizana.Jedni su kao bolji sportisti,cak su i kao veci Srbi a ovi drugi kao nista ne valjaju.I obratno.Ajde da tinejdzere koji i nisu jos dovoljno mudri i da shvatim,ali odrasle ljude pa cak i politicare ne mogu pa ne mogu.Jednom kad sam bio mali pitam oca koji je me je i naucio da navijam za Partizan:”Je li tata,u cemu je ta tolika razlika izmedju Zvezde i Partizana”?On mi odgovara ovako:”To ti je sine stvar ukusa.Neko vise voli sladoled od cokolade,a neko od jagode.Sto ti vise volis ?Pa ja cokoladu tata.Eto u tome sine ti je sva razlika”.

Kosjan

pre 4 godine

Mitrović Aleksandar i Bogdanović Bogdan - dva najgotivnija grobara ikada.
(eye of the beholder, 22. oktobar 2019 12:33)

Da samo sto je Bogdanovic iskompleksiran i prozivao zvezdu na tviteru bez ikakvog razloga.

Petar Pan

pre 4 godine

Jos dok je dobijao prve minute u partizanu, govorio sam da ce biti vrhunski! Osporavali me u drustvu zbog stava ali kako nacrtati ljudima da 'srce' igra fudbal. Nije savrsen talenat ali ako ako ce te se voditi sloganom 'srce na teren', to je mister Mitrovic. Dobar covjek! Zelim mu da postane najbolji strijelac u reprezentaciji svih vremena i svima nama EURO 2020!

cartman’s spirit

pre 4 godine

E a ovde par ‘’ne znam koji izraz da upotrebim’’ ostavljaju na svaku vest iste komentare pune kompleksa svaki dan. Ali zato neko zivi sa roditeljima i zaradjuje 25.000 (ako uopte radi), a neko zaradjuje milione u Engleskoj itd... pozdrav za se normalne navijace i jedne i druge strane.

Kewli

pre 4 godine

Kakav covek, nema sta, mislio sam, dok je bio mladji, da ce postati onaj najcrnji grobar kakvih ima mnogo al ovaj se pokazuje kao pravi COVEK I SRBIN! Svaka cast, pozdrav od Zvezdasa!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 22. oktobar 2019 10:53)

Kazes najcrnji Gobar. I jeste Mitar Grobar do koske. Pa i ja sam i uvek cu biti, ali sam prosle godine za svoje drugare "zvezdase" koji zive u Belgiji nabavio karte za Ligu Šampiona. Oni su OK momci, normalni ljudi, navijaju za svoj klub, nisu oni krivi zbog Terzica, Mrkele, Kokeze, Mrakica i onog cije se ime ne izgovara. Zbog njega su i pobegli odavde.

ma sta kazes

pre 4 godine

Kampanja pred izbore...Salim se.
Ja ga kao zvezdas postujem i gotivio sam ga i pre ovog dela jer sam jos od kad je igrao u najboljoj formi za anderleht bio srecan sto ce srbija imati sjajnog spica...i ima ga.

Goxy

pre 4 godine

Jos jedan dokaz da nismo isti. A za ove sto im je malo i tih 30 karata, bar nije kupovao gotova jela..
(Bane, 22. oktobar 2019 11:17)

Vi ste 10x gori.

Ајнштурценде Нојбаутен

pre 4 godine

Браво! Гест вредан сваког поштовања. Нека уче Терзићи, Вулетићи и њима слични Човићи и Вујошевићи.

Jumko

pre 4 godine

Umesto da takvima, koji cak ostaju par dana u Londonu o trosku nas gradjana, jer znamo ko su, pocnemo da okrecemo ledja, mi ih i castimo... Srbija danas!

Istina pre svega!

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)

Neverovatno kakvi ste vi spin majstori ... kada god igra reprezentacija vi omalovazavate i pljujete bivse igrace zvezde. Radonjic vam je sad u fokusu pre toga svi redom... to samo govori o vama.

Liga Šampiona

pre 4 godine

Kakav covek, nema sta, mislio sam, dok je bio mladji, da ce postati onaj najcrnji grobar kakvih ima mnogo al ovaj se pokazuje kao pravi COVEK I SRBIN! Svaka cast, pozdrav od Zvezdasa!
(Ivan, 22. oktobar 2019 10:53)
On i jeste najcrnji grobar onakav kakva je većina grobara, upravo ovakva.

gremlin

pre 4 godine

@dex 4x4
Nekad je bolje cutati,meni je sestričina kupila JEDNU KARTU ZA JUVE-Milan...umro sam od sreće,sta misliš da li su srećni ovi zvezdini navijači???

Mozzart

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)
Ne o svima. Pusti ti kompleksase. Ja sam fan Fulama jos od Jokana...a Zvezdas sam!

Facts

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)

pa upravo vi pljujete svakog bivseg igraca zvezde koji je u reprezentaciji Srbije.

flash

pre 4 godine

Kakav covek, nema sta, mislio sam, dok je bio mladji, da ce postati onaj najcrnji grobar kakvih ima mnogo al ovaj se pokazuje kao pravi COVEK I SRBIN! Svaka cast, pozdrav od Zvezdasa!
(Ivan, 22. oktobar 2019 10:53)

Kad vec peckas objasni nam molim te kakav je to najcrnji grobar? Je l kao Dejo Savicevic ili kao Pero Antic? Ili je mozda kao onaj Jevtic sto je promenio veru?

george pappadoubie

pre 4 godine

Vaauuu cak 30 karata?
(4k4.Dex, 22. oktobar 2019 10:53)

Ne znam da li si se ikad zapitao pre nego sto odvalis sa komentarom da li pojedinac moze da kupi vecu kolicinu karata od ove? Tamo gde se utakmica igra ipak postoje pravila koja moraju da se postuju, nije to jedna zemlja gde uz sendvic dobijes 50 karata.

Isti i drugačiji

pre 4 godine

@Jos jedan dokaz da nismo isti. A za ove sto im je malo i tih 30 karata, bar nije kupovao gotova jela..
(Bane, 22. oktobar 2019 11:17)
Šta bi ti uradio kada bi bio u situaciji da nabaviš 30 ulaznica za navijače Zvezde? Najgluplja foskula "nismo isti" bez razlike ko god da je koristi, kakva zabluda...

Balls of Steel

pre 4 godine

secam se kad je jednom dao gol za reprezentaciju pa otrcao do severa. Posle toga je reko da ne gleda gde su grobari a gde delije, Srbija igra. Svaka njemu cast!

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Bane

Zamisli koliko si plitak kada ovakav gest koristiš da bi zadovoljio neku imaginarnu tezu koju su smislile sociopate koje verno pratiš. Mitar je eto isti kao i svi normalni ljudi, i sigurno ne deli svet na crveno i crno, jer pre svega ostvaren i vaspitan čovek. Dejan Stanković je pomogao partizanovcima kao niko, na 50 načina pa niko normalan od zvedaša ne sme da kaže - eto nismo isti. To su budalaštine, lažni elitizam koji guraju minorni isfrustrirani pojedinci.

Dobri ljudi su uvek bili i biće, isti.

conka

pre 4 godine

Pravi navijač zvezde hvala bogu nikada u svom životu nije zavisio od nikoga za kartu svoje najveće ljubavi, pa tako i sada ne zavisi od njega, to su ga verovatno zvale komšije i drugari iz razreda!

remax

pre 4 godine

Svaka čast.
Klinci koji ovde redovno dangube svađajući se oko boja i svega drugog nek se ugledaju na ljudinu i kako svaki normalan čovek treba da razmišlja.

mr.wolf

pre 4 godine

Vidim ovde se sada ovaj postupak uzdize do neba od strane grobara.... kao eto, oni nisu kao mi bla bla bla.
Zasto generalizovati stvari ? Idiota ima.na obe strane. Postoje i grobari i mi zvezdasi koji se postujemo. Pa majku mu, ne mrze se svi. Meni kao okorelom "ciganu" su Milosevic i Duljaj jedni od najomiljenijih igraca reprezentacije. Takodje Mitrovic.Ljudi ne kapiraju da je Mitar REPREZENTATIVNI igrac. To je specijalna kategorija igraca. Jednostavno, kao Klose..... ne igra nigde, greje klupu, igra za slabiji tim ali za reprezentaciju se zna.... reseta. Ako je neko "ludilo" igrac ne znaci da ce biti dobar u reprezentaciji, hiljade primera ima.
I da, ovo sto je uradio Mitar, uradio bi svaki normalan covek bez obzira za koji klub je igrao ( Zvezda ili Partizan).
Lepo bi bilo da nas obraduju i Partizan i Zvezda sa pobedama.

Istina

pre 4 godine

Eeee delije delije, a secam se jednom daje gol za Srbiju i trci ka severu, a ovi zvizde...
(Pucina Raja, 22. oktobar 2019 11:13)

Sto izmisljas? ali nikad mu nije zvizdano ali nikad.

sta reci.....

pre 4 godine

Sve cestitke za Mitra,navijam za partizan ali u evropi navijam i za zvezdu i bilo koji nas klub da se nadje tamo...Svaki bod je bitan jer sto vise bodova imamo vece su sanse da imamo bar jednog prestavnika direktno u evropi.....

Guromir

pre 4 godine

jednostavno, moraće da jure tri boda, tim pre što su u nezavidnoj situaciji. I tu je Zvezdina dodatna šansa", zaključio je Mitrović.
Naprotiv, tu je Zvezdin dodatni peh.

Kole

pre 4 godine

Po cemu je vredjanja igraca ako neko kaze da nema kvalitet za Premier ligu? Mitar je odlican igrac i dobar momak ali nema kvalitet za jacu ligu. Ja sam postavio par komentara o njemu kao igraci i uvek sam izvredjan da ga mrzim zato sto je iz Partizana. Nisam nikada razmisljao u tom pravcu. Jednostavno nema igraci kvalitet Jokanovica, Mijatovic, Mirkovica... Svi su iz Partizana!

Igor

pre 4 godine

Bravo kralju! Ti si odavno pokazao šta je fer plej! Jedan od retkih partizanovaca koje cenim u zadnje vreme! Mitro’s on fire, a nadamo se večeras i Pavkov!

gravedigger

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!

Ivan

pre 4 godine

Kakav covek, nema sta, mislio sam, dok je bio mladji, da ce postati onaj najcrnji grobar kakvih ima mnogo al ovaj se pokazuje kao pravi COVEK I SRBIN! Svaka cast, pozdrav od Zvezdasa!

Mikula

pre 4 godine

Lazar Marković je takodje prošle godine obezbedio dosta ulaznica za nas cigane, kad smo igrali protiv Liverpula. Hvala mu još jednom na tome.

Mikula

pre 4 godine

Lazar Marković je takodje prošle godine obezbedio dosta ulaznica za nas cigane, kad smo igrali protiv Liverpula. Hvala mu još jednom na tome.

Ivan

pre 4 godine

Kakav covek, nema sta, mislio sam, dok je bio mladji, da ce postati onaj najcrnji grobar kakvih ima mnogo al ovaj se pokazuje kao pravi COVEK I SRBIN! Svaka cast, pozdrav od Zvezdasa!

Balls of Steel

pre 4 godine

secam se kad je jednom dao gol za reprezentaciju pa otrcao do severa. Posle toga je reko da ne gleda gde su grobari a gde delije, Srbija igra. Svaka njemu cast!

george pappadoubie

pre 4 godine

Vaauuu cak 30 karata?
(4k4.Dex, 22. oktobar 2019 10:53)

Ne znam da li si se ikad zapitao pre nego sto odvalis sa komentarom da li pojedinac moze da kupi vecu kolicinu karata od ove? Tamo gde se utakmica igra ipak postoje pravila koja moraju da se postuju, nije to jedna zemlja gde uz sendvic dobijes 50 karata.

gravedigger

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!

remax

pre 4 godine

Svaka čast.
Klinci koji ovde redovno dangube svađajući se oko boja i svega drugog nek se ugledaju na ljudinu i kako svaki normalan čovek treba da razmišlja.

Mozzart

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)
Ne o svima. Pusti ti kompleksase. Ja sam fan Fulama jos od Jokana...a Zvezdas sam!

gremlin

pre 4 godine

@dex 4x4
Nekad je bolje cutati,meni je sestričina kupila JEDNU KARTU ZA JUVE-Milan...umro sam od sreće,sta misliš da li su srećni ovi zvezdini navijači???

stevo

pre 4 godine

Kad odeš u bijeli svijet nisi više opterećen ni grobarima ni ciganima, ni hrvatima, ni muslimanima... Ako možeš pomozi. Svaka čast Mitre!

Pozdrav iz dijaspore

pre 4 godine

Kao neko ko već deset godina živi u inostranstvu, moram da konstatujem: ovo što je Mitrović uradio je najnormalnija stvar na svetu. Mi smo mala nacija i treba da se pomažemo međusobno, a ako ne možemo da pomognemo - ne treba da odmažemo. Te srpske podele (Partizan/Zvezda, partizani/četnici, vlast/opozicija...) iščezavaju iz naših ljudi posle maksimalno šest meseci boravka u inostranstvu. Sa druge strane, svaki put kad dođem u Beograd se zabezeknem koliko je agresivnosti u nama - na ulici, u saobraćaju, u medijima. Stiče se utisak da je podela, odnosno uzrok sukoba, samo formalna i protokolarna stvar. Najvažnije je da NAŠI izrazbijaju glave, ruke i noge NJIHOVIM. To je jako tužno, pored toga što je jako jadno. Navijam za Partizan, ali ću navijati za Zvezdu u Ligi Šampiona. Ko u prethodnoj rečenici pronalazi nešto čudno i nelogično - možda bi trebalo da se obrati psihijatru za pomoć.

Ja

pre 4 godine

Ja kad sam proletos isao turisticki za London, htedoh da pogledam i tu Premier ligu. Pisao sam mu ako moze jednu kartu da mi "zavrsi" za utakmicu Fulam-Liverpul, da platim, jer nije bilo u ponudi uopste da se kupi. Naravno da me ispalio kao od sale... Sta cu kad nisam polumozgas "navijac", nema od mene neke koristi i samopromocije, niko ne bi preneo vest, ne bi mu se mase divile kako je car. U koliko $ da ce ovih 30ak da napravi neki haos, da nas uefa opet kaznjava?! Molim da mi se objavi komentar.
(smederevac, 22. oktobar 2019 13:06)

I ja kada sam bio u Monte Carlu dosao iz Djenove i Nice i video jedan dobar polivni automobil.Pisao sam Novaku da mi da 20 hiljada ali mi nije odgovorio.Ispalio me

Вељкo

pre 4 godine

Kao normalan navijač Zvezde,oduvek sam realno sagledavao stvari i nikada mi tzv.navijanje nije služilo za lečenje frustracija i sl.
Mitrović mi je od trenutka kada se sa 17 godina pojavio na igračkoj sceni pa do dana današnjeg bio za respekt!
Uvek je igrao srcem,nebitno da li za klub ili reprezentaciju i davao svoj maksimum.Takvog igrača ne možeš da ne voliš.
Ovim gestom je pokazao i da je veliki čovek i zašto da ne kažem -Srbin.
U trenutku kada se samo delimo u neke tabore,kada ni porodice nisu složne on ovakvim primerom pokazuje smer kojim bi svi trebali da idemo!
MITRE LEGENDO OVIM SI ME „KUPIO“ ZAUVEK!!

nebaCar

pre 4 godine

Ja kad sam proletos isao turisticki za London, htedoh da pogledam i tu Premier ligu. Pisao sam mu ako moze jednu kartu da mi "zavrsi" za utakmicu Fulam-Liverpul, da platim, jer nije bilo u ponudi uopste da se kupi. Naravno da me ispalio kao od sale... Sta cu kad nisam polumozgas "navijac", nema od mene neke koristi i samopromocije, niko ne bi preneo vest, ne bi mu se mase divile kako je car. U koliko $ da ce ovih 30ak da napravi neki haos, da nas uefa opet kaznjava?! Molim da mi se objavi komentar.
(smederevac, 22. oktobar 2019 13:06)

Čekaj druže, ispalio te kao od šale? Ti si njemu pisao. Jel ste imali neki dogovor, pa te ispalio?! Kako možeš da pišeš ovako ograničen komentar.
Kakav vid samopromocije? Ovo je jedna pozitivna stvar, pa nek je i samopromocija, pozitivna je, jer prevazilazi zatrovane navijačke, a i već narodne podeljenosti u svemu.

323

pre 4 godine

Mitros on fire! Bravo decko. Ovi koji te pljuju mogu da ti pljunu pod prozor. Znao sam pre citanja komentara da ce naci neke razloge da to bas nije neki postupak. A ono sto si Mitre uradio je sasvim normalna stvar iako su u pitanju navijaci ljutog protivnika Partizana. Tako treba, da se zna. Decko, kapa dole.

duledudule

pre 4 godine

Pa i treba tako , Mitar je dobar lik.A vi sto pljujete ko je cigan ko je grobar treba da znate da su Mitar i Zule Stojkovic vencani kumovi...A debili neka se prozivaju i ubijaju na ulici zbog navijacke pripadnosti

Milos Bar

pre 4 godine

Kao navijac Partizana,stalno sam se pitao meni sta to motivise ljude da se prepucavaju ,svadjaju pa i biju oko Zvezde i Partizana.Jedni su kao bolji sportisti,cak su i kao veci Srbi a ovi drugi kao nista ne valjaju.I obratno.Ajde da tinejdzere koji i nisu jos dovoljno mudri i da shvatim,ali odrasle ljude pa cak i politicare ne mogu pa ne mogu.Jednom kad sam bio mali pitam oca koji je me je i naucio da navijam za Partizan:”Je li tata,u cemu je ta tolika razlika izmedju Zvezde i Partizana”?On mi odgovara ovako:”To ti je sine stvar ukusa.Neko vise voli sladoled od cokolade,a neko od jagode.Sto ti vise volis ?Pa ja cokoladu tata.Eto u tome sine ti je sva razlika”.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Иако је бивши играч љутог ривала, много готивим овог момка који се за Србију увијек бори максимално. 👍

Guromir

pre 4 godine

jednostavno, moraće da jure tri boda, tim pre što su u nezavidnoj situaciji. I tu je Zvezdina dodatna šansa", zaključio je Mitrović.
Naprotiv, tu je Zvezdin dodatni peh.

Alexa

pre 4 godine

Gospodo draga on je nestao bez traga - ČOVEK. Biti čovek nije lako, biti zvezdaš ili partizanovac ili radovac ilililili...puno je lakše.
jedan ljudski, sportski, navijački potez Mitrovića opet otvara podele i prepucavanja. ČOVEK se pita čemu sve to, zar nije moguće reći BRAVO, TAKO TREBA, TO JE PRAVI NAČIN. Hvali te Saleta Ilića, treba Sale je super lik, nije ni DEKI Stanković ništa lošiji, kao ni Savo Milošević ili Miha, kao ni maldi momci koji sada igraju u Zvezdi, Partizanu, Čuki, Voši...ilililili....Gospodo draga nema ililili, postoji samo onaj koji prevaziđe podele, razume druge, poštuje klub i državu za koju navija, ide na utakmice uživa u fudbalu, navijanju, atmosferi, fudbalskom i navijačkom nadmudrivanju, ali ne ispoljava agresiju, destrukciju, depresiju, vandalizam jer on je ČOVEK, koji je na žalost društva u kome se nalazimo skoro pa istorijski, muzejski eksponat. Bravo MITRE i svi ostali koji poštujete i volite posao kojim se bavite, poštujete rivale i pronalazite snagu da pokažete da ČOVEK ipak nije izumruo. BRAVO, BRAVo,BRAVO.

Kewli

pre 4 godine

Kakav covek, nema sta, mislio sam, dok je bio mladji, da ce postati onaj najcrnji grobar kakvih ima mnogo al ovaj se pokazuje kao pravi COVEK I SRBIN! Svaka cast, pozdrav od Zvezdasa!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 22. oktobar 2019 10:53)

Kazes najcrnji Gobar. I jeste Mitar Grobar do koske. Pa i ja sam i uvek cu biti, ali sam prosle godine za svoje drugare "zvezdase" koji zive u Belgiji nabavio karte za Ligu Šampiona. Oni su OK momci, normalni ljudi, navijaju za svoj klub, nisu oni krivi zbog Terzica, Mrkele, Kokeze, Mrakica i onog cije se ime ne izgovara. Zbog njega su i pobegli odavde.

Mladen cg

pre 4 godine

Biti čovjek je produkt ličnog izbora! Ovakvi postupci vraćaju nadu u zajedništvo... Nekada su navijači Zvezde i Partizana zajedno išli na utakmice, i nakon utakmica , u kafanama i restoranima sumirali utiske...

Komunistički blizanci

pre 4 godine

Kad pročitam ovo "nismo isti" kosa mi se digne na glavi. Čuj niste isti, u čemu se ogledaju te krucijalne razlike između jednih i drugih, da mi je znati!? Nijanse su neke u pitanju, inače dva identična kluba, po postanku, razvoju, klupskoj politici, imidžu i svemu ostalom, izuzev kao sto rekoh, nekih nijansi koje nemaju nikakvu specifičnu težinu. Rekao bih još svaka čast Mitroviću, ali nema razloga, jedan sasvim normalan postupak, ali izgleda u nenormalnim vremenima.

Djordje P

pre 4 godine

Ova trka u rangiranju nase fudbalske lige sa grckom i hrvatskom ligom nas je ujedinila. Uradio bi ovo Mitrovic i bez toga, znam, ali samo kazem, kao neko ko ne navija ni za Zvezdu ni za Partizan, da je lepo videti vas da podrzavate jedni druge u evropskim takmicenjima i sl. Gde bi nam kraj bio kad bismo bili slozni uvek. U svakom slucaju, srecno u Evropi - bila bi ogromna stvar kada bismo izborili direktno mesto u LS ili jos jedno kroz kvalifikacije. Srecno!

Petar Pan

pre 4 godine

Jos dok je dobijao prve minute u partizanu, govorio sam da ce biti vrhunski! Osporavali me u drustvu zbog stava ali kako nacrtati ljudima da 'srce' igra fudbal. Nije savrsen talenat ali ako ako ce te se voditi sloganom 'srce na teren', to je mister Mitrovic. Dobar covjek! Zelim mu da postane najbolji strijelac u reprezentaciji svih vremena i svima nama EURO 2020!

Bojan

pre 4 godine

Pročitao sam par komentara Zvezdinih "navijača" i stvarno mi se smučilo. Trebalo bi da ovih 30 momaka dođe kod takvih kod kuće kad se vrate iz Londona i da im tvrdim argumentom objasne šta je Mitar za njih uradio.

Jumko

pre 4 godine

Umesto da takvima, koji cak ostaju par dana u Londonu o trosku nas gradjana, jer znamo ko su, pocnemo da okrecemo ledja, mi ih i castimo... Srbija danas!

Milojka

pre 4 godine

Kod mitrovica je prisutna ogromna zelja, volja i htijenje, a dokazuje da je i veliki patriot, na ponos svim srbima. Ima samo jednu manu, ne zna.
(croata, 22. oktobar 2019 14:17)

Dao golova koliko svi napadaci zemlje glinenih golubova zajedno nisu. Ali ne zna da je Hrvatska sila u golubovima.

ma sta kazes

pre 4 godine

Kampanja pred izbore...Salim se.
Ja ga kao zvezdas postujem i gotivio sam ga i pre ovog dela jer sam jos od kad je igrao u najboljoj formi za anderleht bio srecan sto ce srbija imati sjajnog spica...i ima ga.

Miodrag

pre 4 godine

Mitar je ljudina i patriota. Kada bi svi igraci u reprezentaciji imali njegovu borbenost i njuh za gol gde bi nam bio kraj. E sad sto ga mi Zvezdasi ne mirisemo posto je nosio dres grobara, sta da se radi. Kad je u pitanju reprezentacija treba da imano iste stavove i zelje.

Ајнштурценде Нојбаутен

pre 4 godine

Браво! Гест вредан сваког поштовања. Нека уче Терзићи, Вулетићи и њима слични Човићи и Вујошевићи.

džegodin siti

pre 4 godine

Neee,neee,nismo isti.A potpuno sam siguran da će delije (većina),već kod prve krivine zaboraviti ovaj gest našeg Mitra,grobara.

Sub013

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)

pa upravo vi pljujete svakog bivseg igraca zvezde koji je u reprezentaciji Srbije.
(Facts, 22. oktobar 2019 11:34)

Ne pljuju samo igrace, ne dao bog da neko kaze da navija za Zvezdu, jednog Novaka su uspeli da napljuju, ni Teo nije bolje prosao, dok je recimo Saletu Djordjevicu ceo pionir skandirao kad je gostovao Zvezdi, a da ne spominjem vase sremno ponasanje prema jednom Kariju Pesicu, pa sad likovanje sto Luka ne igra redovno u Realu itd itd. Da se ne podsecamo bolje one pljuvacine po jednom Vidicu i Dekiju Stankovicu, srama nemate koliko mrzite ali ga jos manje imate cim pored toga mozete da prebacujete nekom kako je on takav. Dobro znate kako je vas kapiten Sale ilic ispracen sa severa, tako nesto se nikad ne moze desiti u suprotnom smeru ali to je i sustinska razlika izmedju velikih i malih, izmedhu nas i vas. Ali ipak to sto ste namrzli jednog Djokovica sto decko navija za Zvezdu vam je najreprezentativnija stavka u vasoj mrznji. Inace bravo Mitre, uvek sam gotivio ovog momka.

Joffrey

pre 4 godine

E tako se to radi.Sad moze DJordjic da se revansira kad dodje Partizan u Mancester,i da pocnu ljudi da smanjuju ovu ludacku mrznju koju su posejali Covic prvi,a potom Vucelici,Terzici i njima slicni poltroni.Rivalitet i prepucavanje medju navijacima,treba cak i podsticati,ali po zavrsetku meca clanovi kluba treba da cestitaju pobedniku i da se tu svaka prica zavrsi.Jer mrznja je bolest.

marej

pre 4 godine

Sa ovih 30 karata isterao je firmi navijača oko 3000 EUR...karte su u Londonu oko 35-50EUR...u Beogradu su 150 EUR i to samo na jednom mestu.

mr.wolf

pre 4 godine

Vidim ovde se sada ovaj postupak uzdize do neba od strane grobara.... kao eto, oni nisu kao mi bla bla bla.
Zasto generalizovati stvari ? Idiota ima.na obe strane. Postoje i grobari i mi zvezdasi koji se postujemo. Pa majku mu, ne mrze se svi. Meni kao okorelom "ciganu" su Milosevic i Duljaj jedni od najomiljenijih igraca reprezentacije. Takodje Mitrovic.Ljudi ne kapiraju da je Mitar REPREZENTATIVNI igrac. To je specijalna kategorija igraca. Jednostavno, kao Klose..... ne igra nigde, greje klupu, igra za slabiji tim ali za reprezentaciju se zna.... reseta. Ako je neko "ludilo" igrac ne znaci da ce biti dobar u reprezentaciji, hiljade primera ima.
I da, ovo sto je uradio Mitar, uradio bi svaki normalan covek bez obzira za koji klub je igrao ( Zvezda ili Partizan).
Lepo bi bilo da nas obraduju i Partizan i Zvezda sa pobedama.

Pedja Indjija

pre 4 godine

Dok je bio mladji, gledao sam ga na "Sos-u". Nije hteo da izgovori Zvezdino ime, zbog mrznje. Otisao je na vreme, od tadasnje uprave a trenera pogotovo. Sazreo, postao covek i misli svojom glavom. Svaka cast!

cartman’s spirit

pre 4 godine

E a ovde par ‘’ne znam koji izraz da upotrebim’’ ostavljaju na svaku vest iste komentare pune kompleksa svaki dan. Ali zato neko zivi sa roditeljima i zaradjuje 25.000 (ako uopte radi), a neko zaradjuje milione u Engleskoj itd... pozdrav za se normalne navijace i jedne i druge strane.

železničar

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)

Neverovatno kakvi ste vi spin majstori ... kada god igra reprezentacija vi omalovazavate i pljujete bivse igrace zvezde. Radonjic vam je sad u fokusu pre toga svi redom... to samo govori o vama.
(Istina pre svega!, 22. oktobar 2019 11:49)

Pa o čemu dalje pričate sa vama kada ti porediš jednog ovakvog čoveka sa jednom običnom lažovčinom...

Igor

pre 4 godine

Bravo kralju! Ti si odavno pokazao šta je fer plej! Jedan od retkih partizanovaca koje cenim u zadnje vreme! Mitro’s on fire, a nadamo se večeras i Pavkov!

croata

pre 4 godine

Kod mitrovica je prisutna ogromna zelja, volja i htijenje, a dokazuje da je i veliki patriot, na ponos svim srbima. Ima samo jednu manu, ne zna.

sta reci.....

pre 4 godine

Sve cestitke za Mitra,navijam za partizan ali u evropi navijam i za zvezdu i bilo koji nas klub da se nadje tamo...Svaki bod je bitan jer sto vise bodova imamo vece su sanse da imamo bar jednog prestavnika direktno u evropi.....

Liga Šampiona

pre 4 godine

Kakav covek, nema sta, mislio sam, dok je bio mladji, da ce postati onaj najcrnji grobar kakvih ima mnogo al ovaj se pokazuje kao pravi COVEK I SRBIN! Svaka cast, pozdrav od Zvezdasa!
(Ivan, 22. oktobar 2019 10:53)
On i jeste najcrnji grobar onakav kakva je većina grobara, upravo ovakva.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Bane

Zamisli koliko si plitak kada ovakav gest koristiš da bi zadovoljio neku imaginarnu tezu koju su smislile sociopate koje verno pratiš. Mitar je eto isti kao i svi normalni ljudi, i sigurno ne deli svet na crveno i crno, jer pre svega ostvaren i vaspitan čovek. Dejan Stanković je pomogao partizanovcima kao niko, na 50 načina pa niko normalan od zvedaša ne sme da kaže - eto nismo isti. To su budalaštine, lažni elitizam koji guraju minorni isfrustrirani pojedinci.

Dobri ljudi su uvek bili i biće, isti.

Elnino92

pre 4 godine

Ne pljuju samo igrace, ne dao bog da neko kaze da navija za Zvezdu, jednog Novaka su uspeli da napljuju, ni Teo nije bolje prosao, dok je recimo Saletu Djordjevicu ceo pionir skandirao kad je gostovao Zvezdi, a da ne spominjem vase sremno ponasanje prema jednom Kariju Pesicu, pa sad likovanje sto Luka ne igra redovno u Realu itd itd. Da se ne podsecamo bolje one pljuvacine po jednom Vidicu i Dekiju Stankovicu, srama nemate koliko mrzite ali ga jos manje imate cim pored toga mozete da prebacujete nekom kako je on takav. Dobro znate kako je vas kapiten Sale ilic ispracen sa severa, tako nesto se nikad ne moze desiti u suprotnom smeru ali to je i sustinska razlika izmedju velikih i malih, izmedhu nas i vas. Ali ipak to sto ste namrzli jednog Djokovica sto decko navija za Zvezdu vam je najreprezentativnija stavka u vasoj mrznji. Inace bravo Mitre, uvek sam gotivio ovog momka.
(Sub013, 22. oktobar 2019 12:48)

I sad sa svim tim uporedis "navijace" Zvezde (ne one prave naravno) i to kako su se ophodili prema Nikoli Kalinicu, pa zatim Zeljku Obradovicu, a da ne spominjem istog tog Tea kog si gore naveo koliko ste ga pljuvali kad je potpisao za Virtus. Tako da evo ja kao neutralni navijac iskreno ne vidim razkiku izmedju "navijaca" Zvezde i Partizana. Sto se Mitrovica tice svaka cast za gest bez obzira iz kog razloga je to ucinio posto se ovde i oko toga vodi polemika.

smederevac

pre 4 godine

Ja kad sam proletos isao turisticki za London, htedoh da pogledam i tu Premier ligu. Pisao sam mu ako moze jednu kartu da mi "zavrsi" za utakmicu Fulam-Liverpul, da platim, jer nije bilo u ponudi uopste da se kupi. Naravno da me ispalio kao od sale... Sta cu kad nisam polumozgas "navijac", nema od mene neke koristi i samopromocije, niko ne bi preneo vest, ne bi mu se mase divile kako je car. U koliko $ da ce ovih 30ak da napravi neki haos, da nas uefa opet kaznjava?! Molim da mi se objavi komentar.

hercegovac

pre 4 godine

@stat
Taj istinski humanizam jeste najgora trgovina humanizmom,covek izdvojio mozda jedan odsto svog bogatstva u dobrotvorne svrhe i time mase svima pred nosom sa zeljom da mu svi padnu pred noge i da mu se dive,pa seti se izjave njegove majke,da onaj ko ne voli Novaka nije normalan,jer on kao daje pare u dobrotvorne svrhe,dakle najgora trgovina,e najveci dobrotvori su upravo fudbaleri,ti od naroda prokazeni,omrazeni manekeni,koji su svuda cenjeni osimu svojoj zemlji,e ti Mitrovici,Vidici,MAtici,Savicevici,Krasici,Bisevci...izdvajaju gomile sredstava bez pompe,buke,bez fondacija,i izdvajaju za konkretne stvari,lecenje dece a ne krecenje vrtica,prosto potekli iz sirotinje i znaju sta znaci nemati,za razliku od Fjokovica koji je rastao pod staklenim zvonom i koji sve radi zarad marketinga(setimo se "spasavanja"zavejanih sa vodjom u Feketicu).Inace,ovo je gest koji ima lepu simboliku prosto u jeku nikad vece podele i mrznje Srba na dva tabora,ali nekom ni to nije dovoljno pa ti Mitar kriv koji daje golove ko na traci za repku sto je ista u kanalu,a ne tvoji Terza i Kokeza koji smenuse Muslina da bi pulen vodjinog malog Radonja nabio cenu,ostvario transfer i ovi podelili kolac,naravno i "moji" Krstajic i Tumba apsolutno imaju jednako ljigavu ulogu u celoj toj prici

Volina

pre 4 godine

Mislijo sam dace od ovog covjeka se izroditi vucibatina dace igrati u nizim ligama nece davati golove i dace biti los i pokvaren covek dace mo ga mrzeti svi mi pravi srbi ali medjutim se pokazalo da nije tako los covek e sad jedino sto igra u drugim ligama u emgleskoj to nije bas tako dobro ali sam smatro da je covjek na mestu i zato ima glas odmene

flash

pre 4 godine

Kakav covek, nema sta, mislio sam, dok je bio mladji, da ce postati onaj najcrnji grobar kakvih ima mnogo al ovaj se pokazuje kao pravi COVEK I SRBIN! Svaka cast, pozdrav od Zvezdasa!
(Ivan, 22. oktobar 2019 10:53)

Kad vec peckas objasni nam molim te kakav je to najcrnji grobar? Je l kao Dejo Savicevic ili kao Pero Antic? Ili je mozda kao onaj Jevtic sto je promenio veru?

OtacMakarije

pre 4 godine

Sa ovih 30 karata isterao je firmi navijača oko 3000 EUR...karte su u Londonu oko 35-50EUR...u Beogradu su 150 EUR i to samo na jednom mestu

Nije tačno prodaju se po ceni od 110 i 140 funti
u pitanju su (pre)prodavci na Lester skveru u centru London juce sam pitao.Na blagajni Totenhama ne mozes da kupis.

exe

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)


Gde ste sad vi sto ga vredjate po komentarima? Sram vas bilo.
(Aca, 22. oktobar 2019 10:58)

Cenim da vi prvi pljujete sa istim zarom bivse igrace zvezde ali ovde je svako moralista...

Facts

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)

pa upravo vi pljujete svakog bivseg igraca zvezde koji je u reprezentaciji Srbije.

Istina

pre 4 godine

Eeee delije delije, a secam se jednom daje gol za Srbiju i trci ka severu, a ovi zvizde...
(Pucina Raja, 22. oktobar 2019 11:13)

Sto izmisljas? ali nikad mu nije zvizdano ali nikad.

Kosjan

pre 4 godine

Mitrović Aleksandar i Bogdanović Bogdan - dva najgotivnija grobara ikada.
(eye of the beholder, 22. oktobar 2019 12:33)

Da samo sto je Bogdanovic iskompleksiran i prozivao zvezdu na tviteru bez ikakvog razloga.

Mikii

pre 4 godine

Klinci koji ovde redovno dangube svađajući se oko boja i svega drugog nek se ugledaju na ljudinu i kako svaki normalan čovek treba da razmišlja.
(remax, 22. oktobar 2019 11:16)

Mitrovic ima milione razloga da bude "ljudina" i "normalan". Tesko je to takvima kao ti da razumeju. Garantujem da i ovo treba da ti se prevodi.

stat

pre 4 godine

ovaj mitrogol gori od novaka. hoce da ga vole svi.
(Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 22. oktobar 2019 11:34)

Možda su neki Novakovi gestovi na terenu usmereni na zabavu i pridobijanje simpatija publike, ali ne sme se ni porediti istinski humanizam Novaka Đokovića i njegove humanitarne fondacije sa ovim Mitrovićevim ulizivačkim gestom koji je jedno sitno šibicarsko ulizivanje, ne nekakva humanitarna akcija.
Mitrović bi ispao bolji čovek sa jednom malom sitnicom, da ne psuje. Sa njegovih usana se često u toku prenosa mogu pročitati tako prostačke psovke i jezive vulgarnosti...
I da njegovi fanovi prestanu da prestanu sipati munje i gromove na onoga ko iznese poraznu statistiku o Mitroviću... jedan je imao tako malo obraza (i tako puno talenta za prljave trikove) da me je nedavno optužio za laganje iako je statistika lako proverljiva na internetu.
Možda bi uz korekciju ponašanja Mitrović bio vredan poštovanja kao čovek...ali kao fudbalera ga ne mogu ceniti jer iskreno mislim da je svojim promašajima odveo svoj klub u drugu ligu, te da će reprezentacija Srbija igrati traljav, zastareo i neefikasan fudbal sve dok Mitrović bude prvi centarfor bez obzira koliko to apsurdno zvučalo njegovim fanovima koji su ubeđeni da se on "srčano bori". Uzgred, čak ni ovaj argument o "srčanoj borbi" ne stoji jer je i statistika o pretrčanoj kilometraži svih igrača sa SP 2018 lako dostupna pored one o promašajima, minutama bez gola, izgubljenim duelima itd.

Isti i drugačiji

pre 4 godine

@Jos jedan dokaz da nismo isti. A za ove sto im je malo i tih 30 karata, bar nije kupovao gotova jela..
(Bane, 22. oktobar 2019 11:17)
Šta bi ti uradio kada bi bio u situaciji da nabaviš 30 ulaznica za navijače Zvezde? Najgluplja foskula "nismo isti" bez razlike ko god da je koristi, kakva zabluda...

Goxy

pre 4 godine

Jos jedan dokaz da nismo isti. A za ove sto im je malo i tih 30 karata, bar nije kupovao gotova jela..
(Bane, 22. oktobar 2019 11:17)

Vi ste 10x gori.

Istina pre svega!

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)

Neverovatno kakvi ste vi spin majstori ... kada god igra reprezentacija vi omalovazavate i pljujete bivse igrace zvezde. Radonjic vam je sad u fokusu pre toga svi redom... to samo govori o vama.

conka

pre 4 godine

Pravi navijač zvezde hvala bogu nikada u svom životu nije zavisio od nikoga za kartu svoje najveće ljubavi, pa tako i sada ne zavisi od njega, to su ga verovatno zvale komšije i drugari iz razreda!

Kole

pre 4 godine

Po cemu je vredjanja igraca ako neko kaze da nema kvalitet za Premier ligu? Mitar je odlican igrac i dobar momak ali nema kvalitet za jacu ligu. Ja sam postavio par komentara o njemu kao igraci i uvek sam izvredjan da ga mrzim zato sto je iz Partizana. Nisam nikada razmisljao u tom pravcu. Jednostavno nema igraci kvalitet Jokanovica, Mijatovic, Mirkovica... Svi su iz Partizana!

Jumko

pre 4 godine

Umesto da takvima, koji cak ostaju par dana u Londonu o trosku nas gradjana, jer znamo ko su, pocnemo da okrecemo ledja, mi ih i castimo... Srbija danas!

smederevac

pre 4 godine

Ja kad sam proletos isao turisticki za London, htedoh da pogledam i tu Premier ligu. Pisao sam mu ako moze jednu kartu da mi "zavrsi" za utakmicu Fulam-Liverpul, da platim, jer nije bilo u ponudi uopste da se kupi. Naravno da me ispalio kao od sale... Sta cu kad nisam polumozgas "navijac", nema od mene neke koristi i samopromocije, niko ne bi preneo vest, ne bi mu se mase divile kako je car. U koliko $ da ce ovih 30ak da napravi neki haos, da nas uefa opet kaznjava?! Molim da mi se objavi komentar.

Ivan

pre 4 godine

Kakav covek, nema sta, mislio sam, dok je bio mladji, da ce postati onaj najcrnji grobar kakvih ima mnogo al ovaj se pokazuje kao pravi COVEK I SRBIN! Svaka cast, pozdrav od Zvezdasa!

croata

pre 4 godine

Kod mitrovica je prisutna ogromna zelja, volja i htijenje, a dokazuje da je i veliki patriot, na ponos svim srbima. Ima samo jednu manu, ne zna.

stat

pre 4 godine

ovaj mitrogol gori od novaka. hoce da ga vole svi.
(Sinonim za sonatu, zapamtite to ime, 22. oktobar 2019 11:34)

Možda su neki Novakovi gestovi na terenu usmereni na zabavu i pridobijanje simpatija publike, ali ne sme se ni porediti istinski humanizam Novaka Đokovića i njegove humanitarne fondacije sa ovim Mitrovićevim ulizivačkim gestom koji je jedno sitno šibicarsko ulizivanje, ne nekakva humanitarna akcija.
Mitrović bi ispao bolji čovek sa jednom malom sitnicom, da ne psuje. Sa njegovih usana se često u toku prenosa mogu pročitati tako prostačke psovke i jezive vulgarnosti...
I da njegovi fanovi prestanu da prestanu sipati munje i gromove na onoga ko iznese poraznu statistiku o Mitroviću... jedan je imao tako malo obraza (i tako puno talenta za prljave trikove) da me je nedavno optužio za laganje iako je statistika lako proverljiva na internetu.
Možda bi uz korekciju ponašanja Mitrović bio vredan poštovanja kao čovek...ali kao fudbalera ga ne mogu ceniti jer iskreno mislim da je svojim promašajima odveo svoj klub u drugu ligu, te da će reprezentacija Srbija igrati traljav, zastareo i neefikasan fudbal sve dok Mitrović bude prvi centarfor bez obzira koliko to apsurdno zvučalo njegovim fanovima koji su ubeđeni da se on "srčano bori". Uzgred, čak ni ovaj argument o "srčanoj borbi" ne stoji jer je i statistika o pretrčanoj kilometraži svih igrača sa SP 2018 lako dostupna pored one o promašajima, minutama bez gola, izgubljenim duelima itd.

Sub013

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)

pa upravo vi pljujete svakog bivseg igraca zvezde koji je u reprezentaciji Srbije.
(Facts, 22. oktobar 2019 11:34)

Ne pljuju samo igrace, ne dao bog da neko kaze da navija za Zvezdu, jednog Novaka su uspeli da napljuju, ni Teo nije bolje prosao, dok je recimo Saletu Djordjevicu ceo pionir skandirao kad je gostovao Zvezdi, a da ne spominjem vase sremno ponasanje prema jednom Kariju Pesicu, pa sad likovanje sto Luka ne igra redovno u Realu itd itd. Da se ne podsecamo bolje one pljuvacine po jednom Vidicu i Dekiju Stankovicu, srama nemate koliko mrzite ali ga jos manje imate cim pored toga mozete da prebacujete nekom kako je on takav. Dobro znate kako je vas kapiten Sale ilic ispracen sa severa, tako nesto se nikad ne moze desiti u suprotnom smeru ali to je i sustinska razlika izmedju velikih i malih, izmedhu nas i vas. Ali ipak to sto ste namrzli jednog Djokovica sto decko navija za Zvezdu vam je najreprezentativnija stavka u vasoj mrznji. Inace bravo Mitre, uvek sam gotivio ovog momka.

Kosjan

pre 4 godine

Mitrović Aleksandar i Bogdanović Bogdan - dva najgotivnija grobara ikada.
(eye of the beholder, 22. oktobar 2019 12:33)

Da samo sto je Bogdanovic iskompleksiran i prozivao zvezdu na tviteru bez ikakvog razloga.

Mikii

pre 4 godine

Klinci koji ovde redovno dangube svađajući se oko boja i svega drugog nek se ugledaju na ljudinu i kako svaki normalan čovek treba da razmišlja.
(remax, 22. oktobar 2019 11:16)

Mitrovic ima milione razloga da bude "ljudina" i "normalan". Tesko je to takvima kao ti da razumeju. Garantujem da i ovo treba da ti se prevodi.

Guromir

pre 4 godine

jednostavno, moraće da jure tri boda, tim pre što su u nezavidnoj situaciji. I tu je Zvezdina dodatna šansa", zaključio je Mitrović.
Naprotiv, tu je Zvezdin dodatni peh.

Goxy

pre 4 godine

Jos jedan dokaz da nismo isti. A za ove sto im je malo i tih 30 karata, bar nije kupovao gotova jela..
(Bane, 22. oktobar 2019 11:17)

Vi ste 10x gori.

conka

pre 4 godine

Pravi navijač zvezde hvala bogu nikada u svom životu nije zavisio od nikoga za kartu svoje najveće ljubavi, pa tako i sada ne zavisi od njega, to su ga verovatno zvale komšije i drugari iz razreda!

gravedigger

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!

Istina

pre 4 godine

Eeee delije delije, a secam se jednom daje gol za Srbiju i trci ka severu, a ovi zvizde...
(Pucina Raja, 22. oktobar 2019 11:13)

Sto izmisljas? ali nikad mu nije zvizdano ali nikad.

hercegovac

pre 4 godine

@stat
Taj istinski humanizam jeste najgora trgovina humanizmom,covek izdvojio mozda jedan odsto svog bogatstva u dobrotvorne svrhe i time mase svima pred nosom sa zeljom da mu svi padnu pred noge i da mu se dive,pa seti se izjave njegove majke,da onaj ko ne voli Novaka nije normalan,jer on kao daje pare u dobrotvorne svrhe,dakle najgora trgovina,e najveci dobrotvori su upravo fudbaleri,ti od naroda prokazeni,omrazeni manekeni,koji su svuda cenjeni osimu svojoj zemlji,e ti Mitrovici,Vidici,MAtici,Savicevici,Krasici,Bisevci...izdvajaju gomile sredstava bez pompe,buke,bez fondacija,i izdvajaju za konkretne stvari,lecenje dece a ne krecenje vrtica,prosto potekli iz sirotinje i znaju sta znaci nemati,za razliku od Fjokovica koji je rastao pod staklenim zvonom i koji sve radi zarad marketinga(setimo se "spasavanja"zavejanih sa vodjom u Feketicu).Inace,ovo je gest koji ima lepu simboliku prosto u jeku nikad vece podele i mrznje Srba na dva tabora,ali nekom ni to nije dovoljno pa ti Mitar kriv koji daje golove ko na traci za repku sto je ista u kanalu,a ne tvoji Terza i Kokeza koji smenuse Muslina da bi pulen vodjinog malog Radonja nabio cenu,ostvario transfer i ovi podelili kolac,naravno i "moji" Krstajic i Tumba apsolutno imaju jednako ljigavu ulogu u celoj toj prici

Facts

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)

pa upravo vi pljujete svakog bivseg igraca zvezde koji je u reprezentaciji Srbije.

marej

pre 4 godine

Sa ovih 30 karata isterao je firmi navijača oko 3000 EUR...karte su u Londonu oko 35-50EUR...u Beogradu su 150 EUR i to samo na jednom mestu.

Kole

pre 4 godine

Po cemu je vredjanja igraca ako neko kaze da nema kvalitet za Premier ligu? Mitar je odlican igrac i dobar momak ali nema kvalitet za jacu ligu. Ja sam postavio par komentara o njemu kao igraci i uvek sam izvredjan da ga mrzim zato sto je iz Partizana. Nisam nikada razmisljao u tom pravcu. Jednostavno nema igraci kvalitet Jokanovica, Mijatovic, Mirkovica... Svi su iz Partizana!

džegodin siti

pre 4 godine

Neee,neee,nismo isti.A potpuno sam siguran da će delije (većina),već kod prve krivine zaboraviti ovaj gest našeg Mitra,grobara.

Istina pre svega!

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)

Neverovatno kakvi ste vi spin majstori ... kada god igra reprezentacija vi omalovazavate i pljujete bivse igrace zvezde. Radonjic vam je sad u fokusu pre toga svi redom... to samo govori o vama.

exe

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)


Gde ste sad vi sto ga vredjate po komentarima? Sram vas bilo.
(Aca, 22. oktobar 2019 10:58)

Cenim da vi prvi pljujete sa istim zarom bivse igrace zvezde ali ovde je svako moralista...

Balls of Steel

pre 4 godine

secam se kad je jednom dao gol za reprezentaciju pa otrcao do severa. Posle toga je reko da ne gleda gde su grobari a gde delije, Srbija igra. Svaka njemu cast!

Isti i drugačiji

pre 4 godine

@Jos jedan dokaz da nismo isti. A za ove sto im je malo i tih 30 karata, bar nije kupovao gotova jela..
(Bane, 22. oktobar 2019 11:17)
Šta bi ti uradio kada bi bio u situaciji da nabaviš 30 ulaznica za navijače Zvezde? Najgluplja foskula "nismo isti" bez razlike ko god da je koristi, kakva zabluda...

Pedja Indjija

pre 4 godine

Dok je bio mladji, gledao sam ga na "Sos-u". Nije hteo da izgovori Zvezdino ime, zbog mrznje. Otisao je na vreme, od tadasnje uprave a trenera pogotovo. Sazreo, postao covek i misli svojom glavom. Svaka cast!

Volina

pre 4 godine

Mislijo sam dace od ovog covjeka se izroditi vucibatina dace igrati u nizim ligama nece davati golove i dace biti los i pokvaren covek dace mo ga mrzeti svi mi pravi srbi ali medjutim se pokazalo da nije tako los covek e sad jedino sto igra u drugim ligama u emgleskoj to nije bas tako dobro ali sam smatro da je covjek na mestu i zato ima glas odmene

železničar

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)

Neverovatno kakvi ste vi spin majstori ... kada god igra reprezentacija vi omalovazavate i pljujete bivse igrace zvezde. Radonjic vam je sad u fokusu pre toga svi redom... to samo govori o vama.
(Istina pre svega!, 22. oktobar 2019 11:49)

Pa o čemu dalje pričate sa vama kada ti porediš jednog ovakvog čoveka sa jednom običnom lažovčinom...

Ja

pre 4 godine

Ja kad sam proletos isao turisticki za London, htedoh da pogledam i tu Premier ligu. Pisao sam mu ako moze jednu kartu da mi "zavrsi" za utakmicu Fulam-Liverpul, da platim, jer nije bilo u ponudi uopste da se kupi. Naravno da me ispalio kao od sale... Sta cu kad nisam polumozgas "navijac", nema od mene neke koristi i samopromocije, niko ne bi preneo vest, ne bi mu se mase divile kako je car. U koliko $ da ce ovih 30ak da napravi neki haos, da nas uefa opet kaznjava?! Molim da mi se objavi komentar.
(smederevac, 22. oktobar 2019 13:06)

I ja kada sam bio u Monte Carlu dosao iz Djenove i Nice i video jedan dobar polivni automobil.Pisao sam Novaku da mi da 20 hiljada ali mi nije odgovorio.Ispalio me

Mozzart

pre 4 godine

A iskompleksirani idioti neka ga pljuju i dalje.. a da je igrao za zvezdu, verovatno bi bio najbolji napadač u ustoriji.. ali to govori o njima.. Veliki si Mitre!!!
(gravedigger, 22. oktobar 2019 10:55)
Ne o svima. Pusti ti kompleksase. Ja sam fan Fulama jos od Jokana...a Zvezdas sam!

Ајнштурценде Нојбаутен

pre 4 godine

Браво! Гест вредан сваког поштовања. Нека уче Терзићи, Вулетићи и њима слични Човићи и Вујошевићи.

nebaCar

pre 4 godine

Ja kad sam proletos isao turisticki za London, htedoh da pogledam i tu Premier ligu. Pisao sam mu ako moze jednu kartu da mi "zavrsi" za utakmicu Fulam-Liverpul, da platim, jer nije bilo u ponudi uopste da se kupi. Naravno da me ispalio kao od sale... Sta cu kad nisam polumozgas "navijac", nema od mene neke koristi i samopromocije, niko ne bi preneo vest, ne bi mu se mase divile kako je car. U koliko $ da ce ovih 30ak da napravi neki haos, da nas uefa opet kaznjava?! Molim da mi se objavi komentar.
(smederevac, 22. oktobar 2019 13:06)

Čekaj druže, ispalio te kao od šale? Ti si njemu pisao. Jel ste imali neki dogovor, pa te ispalio?! Kako možeš da pišeš ovako ograničen komentar.
Kakav vid samopromocije? Ovo je jedna pozitivna stvar, pa nek je i samopromocija, pozitivna je, jer prevazilazi zatrovane navijačke, a i već narodne podeljenosti u svemu.

Miodrag

pre 4 godine

Mitar je ljudina i patriota. Kada bi svi igraci u reprezentaciji imali njegovu borbenost i njuh za gol gde bi nam bio kraj. E sad sto ga mi Zvezdasi ne mirisemo posto je nosio dres grobara, sta da se radi. Kad je u pitanju reprezentacija treba da imano iste stavove i zelje.

gremlin

pre 4 godine

@dex 4x4
Nekad je bolje cutati,meni je sestričina kupila JEDNU KARTU ZA JUVE-Milan...umro sam od sreće,sta misliš da li su srećni ovi zvezdini navijači???

Вељкo

pre 4 godine

Kao normalan navijač Zvezde,oduvek sam realno sagledavao stvari i nikada mi tzv.navijanje nije služilo za lečenje frustracija i sl.
Mitrović mi je od trenutka kada se sa 17 godina pojavio na igračkoj sceni pa do dana današnjeg bio za respekt!
Uvek je igrao srcem,nebitno da li za klub ili reprezentaciju i davao svoj maksimum.Takvog igrača ne možeš da ne voliš.
Ovim gestom je pokazao i da je veliki čovek i zašto da ne kažem -Srbin.
U trenutku kada se samo delimo u neke tabore,kada ni porodice nisu složne on ovakvim primerom pokazuje smer kojim bi svi trebali da idemo!
MITRE LEGENDO OVIM SI ME „KUPIO“ ZAUVEK!!

Djordje P

pre 4 godine

Ova trka u rangiranju nase fudbalske lige sa grckom i hrvatskom ligom nas je ujedinila. Uradio bi ovo Mitrovic i bez toga, znam, ali samo kazem, kao neko ko ne navija ni za Zvezdu ni za Partizan, da je lepo videti vas da podrzavate jedni druge u evropskim takmicenjima i sl. Gde bi nam kraj bio kad bismo bili slozni uvek. U svakom slucaju, srecno u Evropi - bila bi ogromna stvar kada bismo izborili direktno mesto u LS ili jos jedno kroz kvalifikacije. Srecno!

stevo

pre 4 godine

Kad odeš u bijeli svijet nisi više opterećen ni grobarima ni ciganima, ni hrvatima, ni muslimanima... Ako možeš pomozi. Svaka čast Mitre!

Mikula

pre 4 godine

Lazar Marković je takodje prošle godine obezbedio dosta ulaznica za nas cigane, kad smo igrali protiv Liverpula. Hvala mu još jednom na tome.

george pappadoubie

pre 4 godine

Vaauuu cak 30 karata?
(4k4.Dex, 22. oktobar 2019 10:53)

Ne znam da li si se ikad zapitao pre nego sto odvalis sa komentarom da li pojedinac moze da kupi vecu kolicinu karata od ove? Tamo gde se utakmica igra ipak postoje pravila koja moraju da se postuju, nije to jedna zemlja gde uz sendvic dobijes 50 karata.

Joffrey

pre 4 godine

E tako se to radi.Sad moze DJordjic da se revansira kad dodje Partizan u Mancester,i da pocnu ljudi da smanjuju ovu ludacku mrznju koju su posejali Covic prvi,a potom Vucelici,Terzici i njima slicni poltroni.Rivalitet i prepucavanje medju navijacima,treba cak i podsticati,ali po zavrsetku meca clanovi kluba treba da cestitaju pobedniku i da se tu svaka prica zavrsi.Jer mrznja je bolest.

323

pre 4 godine

Mitros on fire! Bravo decko. Ovi koji te pljuju mogu da ti pljunu pod prozor. Znao sam pre citanja komentara da ce naci neke razloge da to bas nije neki postupak. A ono sto si Mitre uradio je sasvim normalna stvar iako su u pitanju navijaci ljutog protivnika Partizana. Tako treba, da se zna. Decko, kapa dole.

remax

pre 4 godine

Svaka čast.
Klinci koji ovde redovno dangube svađajući se oko boja i svega drugog nek se ugledaju na ljudinu i kako svaki normalan čovek treba da razmišlja.

detektiv kokni kol

pre 4 godine

@Bane

Zamisli koliko si plitak kada ovakav gest koristiš da bi zadovoljio neku imaginarnu tezu koju su smislile sociopate koje verno pratiš. Mitar je eto isti kao i svi normalni ljudi, i sigurno ne deli svet na crveno i crno, jer pre svega ostvaren i vaspitan čovek. Dejan Stanković je pomogao partizanovcima kao niko, na 50 načina pa niko normalan od zvedaša ne sme da kaže - eto nismo isti. To su budalaštine, lažni elitizam koji guraju minorni isfrustrirani pojedinci.

Dobri ljudi su uvek bili i biće, isti.

cartman’s spirit

pre 4 godine

E a ovde par ‘’ne znam koji izraz da upotrebim’’ ostavljaju na svaku vest iste komentare pune kompleksa svaki dan. Ali zato neko zivi sa roditeljima i zaradjuje 25.000 (ako uopte radi), a neko zaradjuje milione u Engleskoj itd... pozdrav za se normalne navijace i jedne i druge strane.

Alexa

pre 4 godine

Gospodo draga on je nestao bez traga - ČOVEK. Biti čovek nije lako, biti zvezdaš ili partizanovac ili radovac ilililili...puno je lakše.
jedan ljudski, sportski, navijački potez Mitrovića opet otvara podele i prepucavanja. ČOVEK se pita čemu sve to, zar nije moguće reći BRAVO, TAKO TREBA, TO JE PRAVI NAČIN. Hvali te Saleta Ilića, treba Sale je super lik, nije ni DEKI Stanković ništa lošiji, kao ni Savo Milošević ili Miha, kao ni maldi momci koji sada igraju u Zvezdi, Partizanu, Čuki, Voši...ilililili....Gospodo draga nema ililili, postoji samo onaj koji prevaziđe podele, razume druge, poštuje klub i državu za koju navija, ide na utakmice uživa u fudbalu, navijanju, atmosferi, fudbalskom i navijačkom nadmudrivanju, ali ne ispoljava agresiju, destrukciju, depresiju, vandalizam jer on je ČOVEK, koji je na žalost društva u kome se nalazimo skoro pa istorijski, muzejski eksponat. Bravo MITRE i svi ostali koji poštujete i volite posao kojim se bavite, poštujete rivale i pronalazite snagu da pokažete da ČOVEK ipak nije izumruo. BRAVO, BRAVo,BRAVO.

Pozdrav iz dijaspore

pre 4 godine

Kao neko ko već deset godina živi u inostranstvu, moram da konstatujem: ovo što je Mitrović uradio je najnormalnija stvar na svetu. Mi smo mala nacija i treba da se pomažemo međusobno, a ako ne možemo da pomognemo - ne treba da odmažemo. Te srpske podele (Partizan/Zvezda, partizani/četnici, vlast/opozicija...) iščezavaju iz naših ljudi posle maksimalno šest meseci boravka u inostranstvu. Sa druge strane, svaki put kad dođem u Beograd se zabezeknem koliko je agresivnosti u nama - na ulici, u saobraćaju, u medijima. Stiče se utisak da je podela, odnosno uzrok sukoba, samo formalna i protokolarna stvar. Najvažnije je da NAŠI izrazbijaju glave, ruke i noge NJIHOVIM. To je jako tužno, pored toga što je jako jadno. Navijam za Partizan, ali ću navijati za Zvezdu u Ligi Šampiona. Ko u prethodnoj rečenici pronalazi nešto čudno i nelogično - možda bi trebalo da se obrati psihijatru za pomoć.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 4 godine

Иако је бивши играч љутог ривала, много готивим овог момка који се за Србију увијек бори максимално. 👍

Komunistički blizanci

pre 4 godine

Kad pročitam ovo "nismo isti" kosa mi se digne na glavi. Čuj niste isti, u čemu se ogledaju te krucijalne razlike između jednih i drugih, da mi je znati!? Nijanse su neke u pitanju, inače dva identična kluba, po postanku, razvoju, klupskoj politici, imidžu i svemu ostalom, izuzev kao sto rekoh, nekih nijansi koje nemaju nikakvu specifičnu težinu. Rekao bih još svaka čast Mitroviću, ali nema razloga, jedan sasvim normalan postupak, ali izgleda u nenormalnim vremenima.

Milojka

pre 4 godine

Kod mitrovica je prisutna ogromna zelja, volja i htijenje, a dokazuje da je i veliki patriot, na ponos svim srbima. Ima samo jednu manu, ne zna.
(croata, 22. oktobar 2019 14:17)

Dao golova koliko svi napadaci zemlje glinenih golubova zajedno nisu. Ali ne zna da je Hrvatska sila u golubovima.

Bojan

pre 4 godine

Pročitao sam par komentara Zvezdinih "navijača" i stvarno mi se smučilo. Trebalo bi da ovih 30 momaka dođe kod takvih kod kuće kad se vrate iz Londona i da im tvrdim argumentom objasne šta je Mitar za njih uradio.

OtacMakarije

pre 4 godine

Sa ovih 30 karata isterao je firmi navijača oko 3000 EUR...karte su u Londonu oko 35-50EUR...u Beogradu su 150 EUR i to samo na jednom mestu

Nije tačno prodaju se po ceni od 110 i 140 funti
u pitanju su (pre)prodavci na Lester skveru u centru London juce sam pitao.Na blagajni Totenhama ne mozes da kupis.

Liga Šampiona

pre 4 godine

Kakav covek, nema sta, mislio sam, dok je bio mladji, da ce postati onaj najcrnji grobar kakvih ima mnogo al ovaj se pokazuje kao pravi COVEK I SRBIN! Svaka cast, pozdrav od Zvezdasa!
(Ivan, 22. oktobar 2019 10:53)
On i jeste najcrnji grobar onakav kakva je većina grobara, upravo ovakva.

Igor

pre 4 godine

Bravo kralju! Ti si odavno pokazao šta je fer plej! Jedan od retkih partizanovaca koje cenim u zadnje vreme! Mitro’s on fire, a nadamo se večeras i Pavkov!

Kewli

pre 4 godine

Kakav covek, nema sta, mislio sam, dok je bio mladji, da ce postati onaj najcrnji grobar kakvih ima mnogo al ovaj se pokazuje kao pravi COVEK I SRBIN! Svaka cast, pozdrav od Zvezdasa!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 22. oktobar 2019 10:53)

Kazes najcrnji Gobar. I jeste Mitar Grobar do koske. Pa i ja sam i uvek cu biti, ali sam prosle godine za svoje drugare "zvezdase" koji zive u Belgiji nabavio karte za Ligu Šampiona. Oni su OK momci, normalni ljudi, navijaju za svoj klub, nisu oni krivi zbog Terzica, Mrkele, Kokeze, Mrakica i onog cije se ime ne izgovara. Zbog njega su i pobegli odavde.

Milos Bar

pre 4 godine

Kao navijac Partizana,stalno sam se pitao meni sta to motivise ljude da se prepucavaju ,svadjaju pa i biju oko Zvezde i Partizana.Jedni su kao bolji sportisti,cak su i kao veci Srbi a ovi drugi kao nista ne valjaju.I obratno.Ajde da tinejdzere koji i nisu jos dovoljno mudri i da shvatim,ali odrasle ljude pa cak i politicare ne mogu pa ne mogu.Jednom kad sam bio mali pitam oca koji je me je i naucio da navijam za Partizan:”Je li tata,u cemu je ta tolika razlika izmedju Zvezde i Partizana”?On mi odgovara ovako:”To ti je sine stvar ukusa.Neko vise voli sladoled od cokolade,a neko od jagode.Sto ti vise volis ?Pa ja cokoladu tata.Eto u tome sine ti je sva razlika”.

ma sta kazes

pre 4 godine

Kampanja pred izbore...Salim se.
Ja ga kao zvezdas postujem i gotivio sam ga i pre ovog dela jer sam jos od kad je igrao u najboljoj formi za anderleht bio srecan sto ce srbija imati sjajnog spica...i ima ga.

duledudule

pre 4 godine

Pa i treba tako , Mitar je dobar lik.A vi sto pljujete ko je cigan ko je grobar treba da znate da su Mitar i Zule Stojkovic vencani kumovi...A debili neka se prozivaju i ubijaju na ulici zbog navijacke pripadnosti

mr.wolf

pre 4 godine

Vidim ovde se sada ovaj postupak uzdize do neba od strane grobara.... kao eto, oni nisu kao mi bla bla bla.
Zasto generalizovati stvari ? Idiota ima.na obe strane. Postoje i grobari i mi zvezdasi koji se postujemo. Pa majku mu, ne mrze se svi. Meni kao okorelom "ciganu" su Milosevic i Duljaj jedni od najomiljenijih igraca reprezentacije. Takodje Mitrovic.Ljudi ne kapiraju da je Mitar REPREZENTATIVNI igrac. To je specijalna kategorija igraca. Jednostavno, kao Klose..... ne igra nigde, greje klupu, igra za slabiji tim ali za reprezentaciju se zna.... reseta. Ako je neko "ludilo" igrac ne znaci da ce biti dobar u reprezentaciji, hiljade primera ima.
I da, ovo sto je uradio Mitar, uradio bi svaki normalan covek bez obzira za koji klub je igrao ( Zvezda ili Partizan).
Lepo bi bilo da nas obraduju i Partizan i Zvezda sa pobedama.

flash

pre 4 godine

Kakav covek, nema sta, mislio sam, dok je bio mladji, da ce postati onaj najcrnji grobar kakvih ima mnogo al ovaj se pokazuje kao pravi COVEK I SRBIN! Svaka cast, pozdrav od Zvezdasa!
(Ivan, 22. oktobar 2019 10:53)

Kad vec peckas objasni nam molim te kakav je to najcrnji grobar? Je l kao Dejo Savicevic ili kao Pero Antic? Ili je mozda kao onaj Jevtic sto je promenio veru?

sta reci.....

pre 4 godine

Sve cestitke za Mitra,navijam za partizan ali u evropi navijam i za zvezdu i bilo koji nas klub da se nadje tamo...Svaki bod je bitan jer sto vise bodova imamo vece su sanse da imamo bar jednog prestavnika direktno u evropi.....

Petar Pan

pre 4 godine

Jos dok je dobijao prve minute u partizanu, govorio sam da ce biti vrhunski! Osporavali me u drustvu zbog stava ali kako nacrtati ljudima da 'srce' igra fudbal. Nije savrsen talenat ali ako ako ce te se voditi sloganom 'srce na teren', to je mister Mitrovic. Dobar covjek! Zelim mu da postane najbolji strijelac u reprezentaciji svih vremena i svima nama EURO 2020!

Mladen cg

pre 4 godine

Biti čovjek je produkt ličnog izbora! Ovakvi postupci vraćaju nadu u zajedništvo... Nekada su navijači Zvezde i Partizana zajedno išli na utakmice, i nakon utakmica , u kafanama i restoranima sumirali utiske...

Elnino92

pre 4 godine

Ne pljuju samo igrace, ne dao bog da neko kaze da navija za Zvezdu, jednog Novaka su uspeli da napljuju, ni Teo nije bolje prosao, dok je recimo Saletu Djordjevicu ceo pionir skandirao kad je gostovao Zvezdi, a da ne spominjem vase sremno ponasanje prema jednom Kariju Pesicu, pa sad likovanje sto Luka ne igra redovno u Realu itd itd. Da se ne podsecamo bolje one pljuvacine po jednom Vidicu i Dekiju Stankovicu, srama nemate koliko mrzite ali ga jos manje imate cim pored toga mozete da prebacujete nekom kako je on takav. Dobro znate kako je vas kapiten Sale ilic ispracen sa severa, tako nesto se nikad ne moze desiti u suprotnom smeru ali to je i sustinska razlika izmedju velikih i malih, izmedhu nas i vas. Ali ipak to sto ste namrzli jednog Djokovica sto decko navija za Zvezdu vam je najreprezentativnija stavka u vasoj mrznji. Inace bravo Mitre, uvek sam gotivio ovog momka.
(Sub013, 22. oktobar 2019 12:48)

I sad sa svim tim uporedis "navijace" Zvezde (ne one prave naravno) i to kako su se ophodili prema Nikoli Kalinicu, pa zatim Zeljku Obradovicu, a da ne spominjem istog tog Tea kog si gore naveo koliko ste ga pljuvali kad je potpisao za Virtus. Tako da evo ja kao neutralni navijac iskreno ne vidim razkiku izmedju "navijaca" Zvezde i Partizana. Sto se Mitrovica tice svaka cast za gest bez obzira iz kog razloga je to ucinio posto se ovde i oko toga vodi polemika.