Pavlović za B92: Ići ćemo daleko...

Aleksandar Pavlović, bek Klivlend Kavalirsa, ove sezone ima dosta problema sa prilagodjavanjem na novu sredinu. Odlazak iz Juta Džeza, tima koji ga je draftovao, nije baš dopao ovom Baraninu. Klivlend i Solt lejk siti su potpuno različiti gradovi i Pavlović u početku sezone nije morao samo da se navikava na nove saigrače već i na novu sredinu. U poslednje vreme, trener Pol Sajlas mu daje sve veću priliku i kako sam kaže zbog njega uvodi rotaciju od 10 igrača. Naš dopisnik iz Kalifornije, Dejan Marković iskoristio je gostovanje Kavalirsa u Ouklendu da bi popričao sa Pavlovićem i dobio informacije iz prve ruke.

Dejan Marković, dopisnik B92
Pošaljite komentar
  1. Pavlovicev problem je jednostavan - on je zamjena za LeBron Jamesa. Nazalost, James je velika zvijezda i ima veliku minutazu, tako da Sasa Pavlovic ne moze bas doci do izrazaja. Povrh svega, ulogu "6. igraca" igra Varejao, na koga su svi "napaljeni" jer donosi dosta energije i poleta u igru, a publika ga obozava. Steta, jer Sasa je odlican igrac, sa time se slazu i Cleveland komentatori kad god udje u igru.
    (Djordje, 24. januar 2005 17:44)

    # Link komentara

  2. Iako ljudi odavde nisu imali puno prilika da ga gledaju, dok je bio u Buducnosti i sada u NBA, decko je odlican, ima nepune 22 god., kao i Krstic, a mi ne moramo da brinemo o smeni generacija, samo napred momci...
    (ShO, 25. februar 2005 17:15)

    # Link komentara