Utorak, 16.07.2019.

22:23

Brutalan start Marka Gobeljića! FOTO/VIDEO

Revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona između Crvene zvezde i Suduve je obeležio i katastrofalan potez beka beogradskog kluba Marka Gobeljića.

Izvor: SV

Brutalan start Marka Gobeljiæa! FOTO/VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

119 Komentari

Sortiraj po:

tomo

pre 4 godine

to samo pokazuje kakav je siledzija i covek treba ga diskvalifikovat za ceo zivot nek ide na ulicu i tamo nek se tuce i bije sa frajerima koji bi mu polomili kicmu

Ratko

pre 4 godine

Svi kartoni koje su igraci FKCZ dobili bili su oko centra ukljucujuci i ovaj pogibeljni start pazi lopta oko sredine terena jos ide unaut i on sa dve noge ide da polomi coveka. To su nasi igraci nemaju mozga jer da imaju nebi to radili pre ovakvih startova pevo bi ukljucili mozak. Ali.....

Palo zingaro

pre 4 godine

Svi koji smo u komentarima imali razumevanje za Gobeljića smo osakaćeni minusima... Slika naroda... Niko od nas nije ni jednom rečju afirmisao ovaj potez, jednostavno razumemo da ljudi prave gluposti... Meni lik u odgovoru poželeo da mene neko tako osakati... I vi takvi mislite da znate sta je ispravno? Vi takvi ste dobri i pravedni? Ovo je trenutak kada bih u mimohodu skinuo šešir pred magarcem... Mir svima.

Walldorf

pre 4 godine

Gospodo sa b92, vec dva komentara mi ne prolaze,po mom misljenju,bez ikakvog valjanog razloga.Zasto? Zar je zabranjeno reci istinu? Ne mogu da verujem da mi je uskraceno pravo da odgovorim na lose zamaskirana nipodastavanja jednog velikog srpskog rodoljuba,koji je sudbinom,moj rodjeni stric.Nadam se odobravanju bar jednog od dva moja prethodna komentara.Unapred zahvalan,ja Vas pozdravljam.

Milan

pre 4 godine

Navijač sam Zvezde već ,50 god. ali ovo je strašno , ne mogu da vjerujem da jedan profesionalac ovako može da startuje , nej oštrije klub treba da ga kazni , pa čak da se izbaci iz prvog tima. A klub da izađe sa saopštenjem da se zgražava na start svoga fudbalera.

partizanovac

pre 4 godine

svaja cast navijacima zvezde.osudili ste svog igraca koji je divljacki upropastio zivot protivnickom igracu.pre svega treba biti covek pa sve ostalo.

analiza

pre 4 godine

Vidite,ja mislim da postoji još jedan problem u CZ sem ovog idiotskog poteza Gobeljića.Gobeljić je ne naročito talentovan i ne naročito inteligentan igrač ,koji više igra srcem no glavom,tako da nije preveliki šok glupost koju je uradio-desi se žuta minuta,neuračunljivost,ludilo i uradiš ono za čim nema potrebe.Gobeljić će dobiti sankcije-neigranje mečeva,prozivanje u novinama i na terenu,kad se bude vratio a ako ima savesti,neće moći mirno ni da spava.Meni je upalo u oko nešto drugo.Milojević,koji pretenduje da je džentlmen,mr Supermen po navijačima-sinoć ne da se tako nije ponašao,nego baš,baš...Skakutanje pored linije i kolačenje očiju na sudiju jer ne sudi penale,od kojih dva sigurno nisu bila,onaj stepen nervoze a igraš protiv Suduve-nekako me razočarao ponašanjem,mislio sam da ima malo više šlifa,stila,da ima šmek i da može trener reprezentacije da bude ili da ode u neki dobar strani klub.Vodiš tim CZ,bivšeg prvaka Evrope,imaj malo stila,ako ne u odevanju bar po ponašanju.Nekako imam utisak da nije naročito srećan što je ostao u CZ i da ga drma neka nervoza-možda zato što su očekivanja posle Liv veća( svi zaboravljaju masakr protiv PSŽ) a nije lako dva puta uzastopce ući u LŠ.

BOSS

pre 4 godine

Covjeku jednostavno odmah uplatit 200 hiljada eura a za kasnije vidjet koliko jos.A Gobeljic da to pomalo odradjuje.Mislim da bi to bilo najpostenije prema ovom covjeku!!!

n.k.k.

pre 4 godine

Kod rezultata 2:0 i nikakve sanse za protivnicku ekipu, meni ovo izgleda samo kao nameran start.
Pored svih istraga treba proveriti kladionice !

Ajde@

pre 4 godine

Zvezda kad ubuduće bude dovodila igrače, neka svakome od njih pusti ovaj snimak i opomena ga, da nijedan igrač ne sme ovako da sramoti klub u koji su došli.
Ovo je bruka sta je uradio, kakvi zar borbe, kakvi bakraci!?
On je fudbaler i ne sme ovako startovati na svog kolegu, koji isti hleb jedu i zarađuju. Sramota! Zvezdin fudbaler, pa ovako da osakati protivnika!

petarczv

pre 4 godine

Da li je normalno na ovakvoj utakmici startuješ tako da čoveku slomiš nogu? Sramota bre. Gobeljiću dobar si za atmosferu u svlačionici i za klupu, tu i ostani.
(Tile, 16. jul 2019 23:10)

Nije normalno na bilo kojoj utakmici?! Kakve veze ima koja je utakmica i ko igra

petarczv

pre 4 godine

Ali ovi koji se pitaju zašto pri rezultatu 2:0 su mi u istom rangu kao i sam Gobeljić... Znaci da je bilo nereseno ili da je zvezda gubila onda bi bilo opravdano?!

srb

pre 4 godine

@petarczv
Bilo bi razumljivije da je u zaru borbe. To je poenta... U svakom slucaju nadam se ispisnici za brata Gobelju, veliki je zvezdas ali to ga ne abolira od ovakvih stvari.

opasni presedan

pre 4 godine

чему овакви коментари? старт је био на лопту, али непрецизан. (мики, 16. jul 2019 22:34)

Start je bio besmislen (i povrh svega jos i neprecizan, sto i sam primecujes).

petarczv

pre 4 godine

Svako ko je napisao bilo šta teže od "grub i neoprezan start", uključujući i novinara koji je "osmislio" naslov je odvratni lažni moralista i lešinar koji jedva čeka priliku da se nahrani nekim lešom... Odvratni ste i stidite se! Momku brz oporavak! Gobelja da odsluži svoju kaznu i pamet u glavu! Dečko nije imao promil namere, jednostavno je promašio start, ali za pola metra... NAPRED ZVEZDO!
(Palo zingaro, 16. jul 2019 23:03)

Nadam se da ce tebe neko tako neoprezno da udesi za ceo život pa da vidimo kakvo ce ti misljenje biti. Start je za zatvor ali bukvalno!!! Trebali su odma da ga sprovedu kod sudije i po kratkom postupku da dobije robiju...

Boki

pre 4 godine

Kad neko napiše da je ovo u žaru borbe onda i on ima problem.

Kazna vrlo prosta, ako čovek ne može da nastavi karijeru da mu huligan plati doživotno izdržavanje na nivou ugovora koji je ima u svom klubu.

A ovaj treba da se zapita šta mu je to trebalo. Na žalost nisam suguran da može uopšte shvatiti da je pogrešio jer se fudbaleri od malih nogu vaspitavaju da treba prevatiti protivnika, simulirati kod sudije, lagati da bi pobedio, udariti da te ne vide... Sve u svemu uče se da je to sve ispravno jer vodi jednom cilju.
Zato naš fudbal i ne mogu da gledam decenijama. Volim, sad već mogu da kažem voleo sam, da pogleda engleski fudbal ali i oni zadnjih godina počinju da se prenemažu po terenu i foliraju previše.

Stari čačanin

pre 4 godine

Da li je realno da neki pisu da je namermo, ovo je u zaru borbe, krivo mi je za momka sto ga slomio ali daj ne lupetajte vise gluposti nije ovo start s ledja, vec covek za delic sekunde zakasnio sa startom, koji smo mi narod, odma osuda ma proterajte ga iz drzave jel to treba?
(Zizu, 17. jul 2019 06:57)

Hajde reci mi kakva je potreba bila za startom uopšte. Ako znaš da igraš oduzmi loptu protivniku bez faula.

Nemanja

pre 4 godine

"Navijac Zvezde sam od kad znam za sebe.Moj pok.stric me je,Bogu hvala, opredelio i usmerio u ispravnom,srpskom pravcu."

Pa sta to znaci? Mi koji navijamo za Partizan, Vojvodinu, Cacak, Radnicki ili neki 5 klub nismo Srbi? Nije tebe nista naucio taj stric...

Bockyro

pre 4 godine

@(Moca NS, 17. jul 2019 08:16)

Nije bio trening, vec prvenstvena utakmica:

http://www.strategija.org/utakmice-koje-se-pamte-kraj-fudbalske-karijere-u-20-oj-godini/

Kg

pre 4 godine

Nisi dostojan da igras za klub koji je bio svetski prvak. Ili sam da odes ako imas malo obraza ili klub da ti uruci otkaz. Ja ako naprvim gresku dok obavljam svoj posao (kao sto si ti juce) letim kao pismo. Ne brukaj visd tako veliki klub.

Moca NS

pre 4 godine

Sećam se davno beše kada je Hatunić slomio nogu Raciću i to na treningu. Tek to je slučaj za neverovati i jedino objašnjenje, ako je to uopšte moguće, je da su takvi "igrači" vrlo ograničenih fudbalskih mogućnosti pa taj hendikep potiru tako što krljaju gde god stignu umišljajući da je to njihova odlika, borbenost, požrtvovanje...šta li?

Deki

pre 4 godine

@(Walldorf, 16. jul 2019 23:48),ništa te dobro nije naučio stric! Ni po čemu Zvezda nije veći "srpski klub od drugih klubova. Može da bude istorijski uspešniji, sa više navijača, lepši stadion...U našoj Srbiji izgleda da je stalno neko "srpski" a neko "ne srpski". Sa ostalim se slažem...

Max von Laaberg

pre 4 godine

Sta se desava u glavi fudbalera? rezultat 2:0 Lopta na sredini terena kod aut linije,opasnosti ni otkuda i onda ovakav start.Kakava motivacija tu mozak ne funkcionise vise.Klubovi moraja na tome raditi to je vec 2 gi slucaj za 2 meseca (Jovanovic U21).Ovo ludilo se mora pod hitno zaustaviti,zabraniti im da igraju.Ko ne moze da se kontrolise kod Psihijatra.

pantelejac

pre 4 godine

Na 2 :0 i na 40 metara od gola uz aut liniju,onakav start, to može samo niskointeligentan igrač. I bez toga je bilo jasno da Gobeljić nije igrač za velike domete, ali posle ovoga ja mu više ne bih dao ni minut u Zvezdi.

Zizu

pre 4 godine

Da li je realno da neki pisu da je namermo, ovo je u zaru borbe, krivo mi je za momka sto ga slomio ali daj ne lupetajte vise gluposti nije ovo start s ledja, vec covek za delic sekunde zakasnio sa startom, koji smo mi narod, odma osuda ma proterajte ga iz drzave jel to treba?

zoran ivkovic

pre 4 godine

Gobeljć je retard...
navijač sam zvezde ali ovakav neoprezan start kraj auta ...to odmah kazniti od strane kluba ...taj decko zavrsava sada karijeru zbog sivonje gobeljica

Miodrag

pre 4 godine

Ovo je sramota srpskog fudbala,ovakav start je sramota da ne postoji rec kojom bih opisao. Navijac sam zvezde godinama,zbog ovakvih igraca i struktura u klubu ne idem preko 12 god na utakmice. Decko ukapiraj da si sportista i fudbaler trofejnog kluba a ne kriminalac,huligan i navijac posto se sa njima poistovecujes. Ipak si ti igrac za provinciju a ne za evropu. Sramota srpskog fudbala koji je umro verovatno 98 god i poslednje zvezdine generacije koja je nesto vredela...svi posle niste ni za amaterski fudbal.

Demar Derosan

pre 4 godine

Nije on igrac za Zvezdu, nezgrapan, bez koordinacije pokreta, uobrazio da ima jak sut ali neprecizan. Sramota sta je uradio svom kolegi, uprava treba odmah da mu se zahvali sa aufuderzen. Putuj igumane nek manastir ostane!

neutralni felsh

pre 4 godine

Svako ko je napisao bilo šta teže od "grub i neoprezan start", uključujući i novinara koji je "osmislio" naslov je odvratni lažni moralista i lešinar koji jedva čeka priliku da se nahrani nekim lešom... Odvratni ste i stidite se! Momku brz oporavak! Gobelja da odsluži svoju kaznu i pamet u glavu! Dečko nije imao promil namere, jednostavno je promašio start, ali za pola metra... NAPRED ZVEZDO!
(Palo zingaro, 16. jul 2019 23:03)


"promasio start"? za pola metra? sa obe noge? promasio je sport, ono je bilo kung-fu a ne fudbal.
a "momak" kome zelis "brz oporavak" ce minimum godinu da se vuce po terapijama, i to tek nakon sto mu saniraju lom koske i zgloba.

nosferatu

pre 4 godine

Ne znam ljudi vase misljenje, ali cini mi se i da je Milojevic poceo malo da gubi kompas!! Ako gledamo npr. rezultat protiv Suduve prosle godine i ove, dodjemo do zakljucka da je Suduva napredovala, dok Zvezda nije...mozda je cak i nazadovala! Forsiranje Gobeljica u idnosu na Stojkovica i Gajica je potpuno neshvatljivo...covek nema ni jedan kvalitetan fudbalski element! Ovo potonuce je krenulo jos pred kraj prosle sezone. Takodje mi je neshvatljivo, i ono sto ne volim kod Miloja je forsiranje posto poto stranaca i gomilanje igraca od kojih mnogi i ne dobiju sansu, a sve na uštrb mladih zvezdinih decaka...a garantujem da dok je Milojevic trener, ni jednog omladinca nece da afirmise. Cak i onaj Joveljic koji je zver od igraca, dobijao sansu na kasicicu! Pocinjem da gubim poverenje u Miloja!

Aleks

pre 4 godine

Na žalost ovo sam video samo jednom uživo u beton ligi (zadnja) gde je jedan lik iz osvete što mu protivnički igrač opsovao sestru namerno ovako startovao i slomio mu nogu. Tad pre 17 godina, pa sad, od strane Gobeljića... na Marakani. Katastrofa. Mislim da će reagovati UEFA protiv njega.

Kant

pre 4 godine

Svako čeono/frontalno uklizavanje sa đonom treba sankcionisati direktnim crvenim kartonom, bilo da je igrač pogodio protivničkog ili da ga nije pogodio. Ako ga je onesposobio na neki period da se bavi fudbalom ovakvim potezom, taj igrač koji ga je povredio, mora da ima toliku suspenziju, koliko povređeni ne igra fudbal. To da se uvede. Zna se dobro, da u klizećem startu se ide da se lopta ispuca, a ne da se ista gazi djonom. Gledam fudbal 20 godina, a od 2002. godina intenzivno Jelen Super ligu (pre toga Meridijan ligu), Seriju A, Seriju B, Primeru, Francusku i ponekad uhvatim Argentinu, Brazil, Hrvatsku i Albaniju...
Od navedenih liga, nigde i nikad nisam video da se čeono uklizava đonom osim kod nas i u Brazilu kad pogube konce. Jedina razlika u Brazilu što se to radi namerno, kad se gube živci, a to se kod nas radi gotovo uvek iz fudbalskog neznanja. Gobeljić nije jedini koji je imao takve startove, u JSL po kolu imaju bar dva ovakva starta na utakmici, što je potpuni fudbalski primitivizam, koji je ostao samo kod nas, koji traje i trajaće još dugo, sve dok fudbalski stručnjaci u omladinskom kategorijama traže od neznalaca:"Šta te dribla, slomi mu noge!"
I taj neznalac mora to da uradi, jer ne zna i sve šta mu se kaže, mora bezpogovorno da izvrši, da bi uopšte igrao fudbal.
Eto, takav je igrač Gobeljić, a ima ih još mnogo i u Zvezdi i u Partizanu i po celoj Srbiji.
Srbija fudbalski primitivna zemlja.
Živeo OFK Beograd!

Anon

pre 4 godine

Ako klub ovom divljaku odmah ne uruči ispisnicu, Boga mi, navijaću za Helsinki u drugom kolu kvalifikacija. Gobeljić nije za Zvezdu, rešite ga se ili ste isti kao on.

Bad Spenser

pre 4 godine

Ne postoji ta važnost i veličina meča koja može da opravda ovakav start na igrača. Ovaj start je čista namera, baš me interesuje šta se u tom trenutku desi u glavi ovakvih ljudi pa da tako pogibeljno startuju. Ne verujem da ga je ovaj nesrećnik tokom utakmice vređao, provocirao, psovao ili bilo šta drugo uradio da bi to isprovociralo Gobeljića. Normalan i velik čovek bi posle ovakvog starta pokazao grižu savesti, zabrinutost, neku vrstu kajanja ali pre svega normalan i velik čovek ne bi ovako startovao. Gobeljiću večeras si pokazao svoju "ljudsku" stranu a čelni ljudi neka razmisle da li zaslužuješ da nosiš taj dres koji su nosila imena kojima po svim svojim "kvalitetima" nisi ni do kolena.

Pravedni

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde, ali ovo je zaista preterivanje i nema veze sa fudbalom!
Momentalna suspenzija Gobeljica i da se ceo strucni stab CZV izvini i pruzi podrsku litvanskom igracu kome verovatno nije jasno sta se desava!

Mm

pre 4 godine

Zvezdasima svaka cast na komentarima, prbi put u istoriji da vidim da racionalno i objektivni pisete. Ova manjina koja kaze da nije toliko strasno, pa covek ima visestruki prelom koliko sam mogao gledajuci snimak da zakljucim, istina samo jednom sam smeo da pogledam. Mislim da mu je otisla i potkolenica i skocni zglob. Nalsov teksta je zIsta pravi-bez greske.

Mile

pre 4 godine

Koji Gobeljic nemojte da ste smesni.Decko nema nista sem pozrtvovanosti,a to nije dovoljno za Zvezdu.Ne znam ni kako igra uopste u Zvezdi. A ovo za start bruka i sramota.I treba ga kazniti max max.

trsko

pre 4 godine

Isto ovako polomljena noga Kojicu protiv Vranja... zasto se ovo u Srbiji desava?
Jovanovic isto protiv Austrije tako startuje na Wolf-a...brz oporavak ovom igracu, sto pre da zaigra ako je ikako moguce sa obzirom na godine...

borisdelija

pre 4 godine

Kazna mora i od nas. Ovako igrac zvezde protiv suduve ne sme. Da je 1/4 finale lige sampiona i ajde zelja ovo ono , ali ovo je sramotno glupo

Palo zingaro

pre 4 godine

Svako ko je napisao bilo šta teže od "grub i neoprezan start", uključujući i novinara koji je "osmislio" naslov je odvratni lažni moralista i lešinar koji jedva čeka priliku da se nahrani nekim lešom... Odvratni ste i stidite se! Momku brz oporavak! Gobelja da odsluži svoju kaznu i pamet u glavu! Dečko nije imao promil namere, jednostavno je promašio start, ali za pola metra... NAPRED ZVEZDO!

Pedja

pre 4 godine

Bio je obican klizajuci start, ali je zakasnio i udario coveka. Secam se kad se Drincic zaleteo u Jovicica i sa ledja ga udario po nozi, tada smo mogli da citamo komentare, sto kao treba da ga pusti, obican start na loptu i slicno. A sad je odjednom klizajuci za zatvor. Desava se, kao i Pavkov u reprezentaciji kada je slucajno nagazio coveka u velikoj zelji ili svojevremeno Kezman kad je dobio crveni 10 sekundi nakon sto je usao u igru.

ona stvar

pre 4 godine

Strašan start!Gledma po nekoliko puta usporen snimak!Zasto kada vodite ovo da uradiš?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 22:31)

A da gube bilo bi ok?

krajisnik

pre 4 godine

Nisam vidio ni mrvu kajanja na Gobeljinom licu.
E to je ono što ga čini lošim čovjekom i zato ga 99% navijača Zvezde ne podržava i osuđuje

Vuk

pre 4 godine

Dobra stvar je sto on nece igrati za Zvezdu do kraja kvalifikacija. A opet ne znam cemu ovoliki startivi i bezobraznog ponasanja za zute kartone u prvom kolu kvalifikacija i to od bitnih igraca,jel oni razmisljaju da trebamo da igramo mozda trece kolo kvalifikacija?

Granota

pre 4 godine

Svi ovi koji kažu "dešava se", treba da vas je sramota. "Start na loptu, ali neprecizan". Svako ko je igrao fudbal, makar i poluprofesionalno ZNA da je Gobeljić znao šta je uradio, takav start se radi namenski, u žestokom afektu kada želiš da povrediš protivnika (možda ne ovako teško, ali u svakom slučaju je išao da ga povredi). Pitanje je samo zašto mu se otkačio feder u glavi... U svakom slučaju, čast kluba je na prvom mestu i Zvezda mora odmah da reaguje, prelazni rok još nije gotov.

Tile

pre 4 godine

Da li je normalno na ovakvoj utakmici startuješ tako da čoveku slomiš nogu? Sramota bre. Gobeljiću dobar si za atmosferu u svlačionici i za klupu, tu i ostani.

Carapan

pre 4 godine

Covek nije ni pokusao da savije nogu u toku starta kada je vec bilo jasno da ce ga polomiti. Ovo je kao tipicna saobracajka, zgazis pesaka bez trunke kocenja i nastavis dalje.
Ne znam, za ovakve startove bi trebalo uvesti neka posebna vestacenja, jer ce se normalni ljudi uvek pitati zasto? Upropasti coveka ni krivog ni duznog. Umesto sa igracima na zurku, sad ce morati da daje milion izjava i opet sebi zakomplikovati karijeru bez ikakvog razloga. Ne znam, ja stvarno to ne mogu da shvatim. :-(

joker

pre 4 godine

Totalno bespotreban start i totalno nesvatljiv za ljude koji se razumeju u fudbal. Pitanje je šta se dešavalo u Gobeljićevoj glavi i zašto je odlučio da tako startuje na protivničkog igrača koji je bezopasan bio pored aut linije. Ako donosi takve nerazumne i ne sportske odluke u trenutku, on nije igrač za Zvezdu, koja hoće u Evropu.

Walldorf

pre 4 godine

Navijac Zvezde sam od kad znam za sebe.Moj pok.stric me je,Bogu hvala, opredelio i usmerio u ispravnom,srpskom pravcu.Secam se,kao klinac sam listao striceve novine,sport,naravno i tamo video slike golmana Dujkovica, igraca Klenkovskog,Dzajica i tako dalje i tako dalje.Oni su meni predstavljali uzore,nekoga ko je ispravan i plemenit covek.Tako su igraci Zvezde vaspitavani,od najmladjih kategorija.Da budu gospoda.Srpska gospoda.Da im uzor bude najvece ime FK Crvena zvezda, pok. gospodin Rajko Mitic. Dzentlmen,umetnik,uvek umeren i odmeren.Ne znam gde je Gobeljic poceo svoju karijeru.Znam da je dosao iz FK Napredak i na precac postao jedna od vodecih "faca" u svlacionici i na terenu.Ovo je prvi put u mom zivotu da vidim igraca Zvezde kako protivniku lomi nogu.To stanje shoka je josh uvek jako.Zvezdinim igracima su lomili noge.Secam se Sarovicevog divljackog starta nad Dzajicem i loma noge.Hocu reci da Gobeljicu predstoji ozbiljno mentalno resetovanje.Polomio je protivniku nogu i ostavio klupske drugove da pola sata igraju sa igracem manje!!! To nije potez fudbalskog profesionalca i igraca FK Crvena zvezda! Ako ima savesti, shvatice,uz pomoc struke,da se takve stvari ne rade! U suprotnom,Gobelja,da se ne ljubimo...Sportski pozdrav!

Ljubisa livac

pre 4 godine

Ne znam kako ljudi ne shvataju da je Gobeljic jedan nadasve ispodprosecan igrac bez bilo kakvog izrazitog kvaliteta. Niti je brz, niti dribler, niti zna da centrira, niti imas skok, nista. Pozrtvovan jeste i to je sve.

djoksi

pre 4 godine

Gobelju volim i gotivio bih ga i da je grobar.Ipak igrac ikakve suptilnosti u bezopasnoj situaciji, na 2-0 , sa za klasu jacom ekipom. Borbenost i nista drugo ...

ja

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu ceo život i briga me što je Gobeljić naš - zbog ovog mu odmah uručiti ispisnicu! Ovakvim mesarima i kostolomcima nema mesta u Zvezdi. Jako mi je žao Slavickasa, jer čovek ima 33 godine - umesto da iskoristi ovih par godina što mu je preostalo da obezbedi egzistenciju sebi i svojoj porodici, on će, najverovatnije, da završi karijeru.

GOBELJIĆA NAPOLJE!

Konstantin

pre 4 godine

Ne razumem sto on uopste igra,pa Stojkovic mnogo bolji od njega,uradio za 30 min bolje poteze nego ovaj za dve utakmice,Gobelja je najbolji kad ulazi pri kraju utakmice da zatvara neki prostor,inace kao fudbaler je los!

fkcz

pre 4 godine

Nikada mi neće biti jasno što ga Milojević toliko gotivi, nikakav igrač. Ovo što je uradio danas je neoprostivo. Mnogo više neoprostivo od njegove očajne igre. Brz oporavak onom nesrećnom Litvancu, a Gobeljiću bi stvarno zatvor bio adekvatna kazna za ovo.

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Јесте наш играч али за овакве ствари не бих правдао ни брата рођеног...Срамота заиста.

НикоБитан

pre 4 godine

Да игра у општинској лиги не би правио разлику. Човек нема везе са фудбалом.

SasaNS

pre 4 godine

Postali smo kostolomci , ali najgore je kao na EP za mlade , što fudbaleri nisu ni prišli onima kojima uništavaju karijeru ... Strašno i tužno je to pogotovo ...

Zvezdas

pre 4 godine

Ispade da nikad u fudbalu se nije desila situacija sa Gobeljicem kao da vi nikad na fudbalu niste napravili slican start, sve bre moralisti lazni normalno.

Realan

pre 4 godine

Ovo je sramota za sport! Ovakvi brukaju i Zvezdu i Srbiju! Upropasti coveka, sram ga bilo. Jedino ispravno je da mu se odmah izda ispisnica.

jablan

pre 4 godine

sta bre 10 utakmica? dozivotna zabrana za ovo i da plati odstetu ovom jadniku kojeg je polomio... pitanje je dal ce covek da hoda normalno uopste posle ovakvog preloma. uzas...

stalker

pre 4 godine

Gobeljicu smesta dati ispisnicu i ispratiti ga iz Zvezde. Nadam se da ce ga UEFA kazniti bar sa godinom dana zabrane igranja. Ovakve dripacke startove ne treba tolerisati.

nista o nicemu

pre 4 godine

Vidim javljaju se Grobari koji i dalje precutno odobravaju start Alberta Nadja nad Dusanom Bastom i udarac kopackom u ruku koju je slomio posle njegovog krvnickog starta. Dakle, ili cete imati jednake arsine ili cete cutati.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Volim ga, naš je ali je fudbalski priučenjak. Kretnje su mu nefudbalske, osim borbe nijednog živog elementa. Ako ništa uvek zabavno gledati nekog od nas. Zvezda je izrazito socijalno odgovoran klub. Daje priliku ljudima iz naroda bez obzira na realni kvalitet.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovo i klub treba da ga kazni preventivno po džepu uz adekvatnu kaznu neigranja utakmica.Zasto covece ovo uradi?Pa fudbal je?

fancy

pre 4 godine

I vi ga preteraste. Neoprezan start na zalost na stajnu nogu, bar da je poskocio malo nesrecnik iz Suduve...brz oporavak zelim a Stojketu da se uozbilji i pocne da igra!

stalker

pre 4 godine

Gobeljicu smesta dati ispisnicu i ispratiti ga iz Zvezde. Nadam se da ce ga UEFA kazniti bar sa godinom dana zabrane igranja. Ovakve dripacke startove ne treba tolerisati.

ja

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu ceo život i briga me što je Gobeljić naš - zbog ovog mu odmah uručiti ispisnicu! Ovakvim mesarima i kostolomcima nema mesta u Zvezdi. Jako mi je žao Slavickasa, jer čovek ima 33 godine - umesto da iskoristi ovih par godina što mu je preostalo da obezbedi egzistenciju sebi i svojoj porodici, on će, najverovatnije, da završi karijeru.

GOBELJIĆA NAPOLJE!

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovo i klub treba da ga kazni preventivno po džepu uz adekvatnu kaznu neigranja utakmica.Zasto covece ovo uradi?Pa fudbal je?

Realan

pre 4 godine

Ovo je sramota za sport! Ovakvi brukaju i Zvezdu i Srbiju! Upropasti coveka, sram ga bilo. Jedino ispravno je da mu se odmah izda ispisnica.

jablan

pre 4 godine

sta bre 10 utakmica? dozivotna zabrana za ovo i da plati odstetu ovom jadniku kojeg je polomio... pitanje je dal ce covek da hoda normalno uopste posle ovakvog preloma. uzas...

Granota

pre 4 godine

Svi ovi koji kažu "dešava se", treba da vas je sramota. "Start na loptu, ali neprecizan". Svako ko je igrao fudbal, makar i poluprofesionalno ZNA da je Gobeljić znao šta je uradio, takav start se radi namenski, u žestokom afektu kada želiš da povrediš protivnika (možda ne ovako teško, ali u svakom slučaju je išao da ga povredi). Pitanje je samo zašto mu se otkačio feder u glavi... U svakom slučaju, čast kluba je na prvom mestu i Zvezda mora odmah da reaguje, prelazni rok još nije gotov.

krajisnik

pre 4 godine

Nisam vidio ni mrvu kajanja na Gobeljinom licu.
E to je ono što ga čini lošim čovjekom i zato ga 99% navijača Zvezde ne podržava i osuđuje

fkcz

pre 4 godine

Nikada mi neće biti jasno što ga Milojević toliko gotivi, nikakav igrač. Ovo što je uradio danas je neoprostivo. Mnogo više neoprostivo od njegove očajne igre. Brz oporavak onom nesrećnom Litvancu, a Gobeljiću bi stvarno zatvor bio adekvatna kazna za ovo.

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Јесте наш играч али за овакве ствари не бих правдао ни брата рођеног...Срамота заиста.

НикоБитан

pre 4 godine

Да игра у општинској лиги не би правио разлику. Човек нема везе са фудбалом.

Tile

pre 4 godine

Da li je normalno na ovakvoj utakmici startuješ tako da čoveku slomiš nogu? Sramota bre. Gobeljiću dobar si za atmosferu u svlačionici i za klupu, tu i ostani.

Carapan

pre 4 godine

Covek nije ni pokusao da savije nogu u toku starta kada je vec bilo jasno da ce ga polomiti. Ovo je kao tipicna saobracajka, zgazis pesaka bez trunke kocenja i nastavis dalje.
Ne znam, za ovakve startove bi trebalo uvesti neka posebna vestacenja, jer ce se normalni ljudi uvek pitati zasto? Upropasti coveka ni krivog ni duznog. Umesto sa igracima na zurku, sad ce morati da daje milion izjava i opet sebi zakomplikovati karijeru bez ikakvog razloga. Ne znam, ja stvarno to ne mogu da shvatim. :-(

Walldorf

pre 4 godine

Navijac Zvezde sam od kad znam za sebe.Moj pok.stric me je,Bogu hvala, opredelio i usmerio u ispravnom,srpskom pravcu.Secam se,kao klinac sam listao striceve novine,sport,naravno i tamo video slike golmana Dujkovica, igraca Klenkovskog,Dzajica i tako dalje i tako dalje.Oni su meni predstavljali uzore,nekoga ko je ispravan i plemenit covek.Tako su igraci Zvezde vaspitavani,od najmladjih kategorija.Da budu gospoda.Srpska gospoda.Da im uzor bude najvece ime FK Crvena zvezda, pok. gospodin Rajko Mitic. Dzentlmen,umetnik,uvek umeren i odmeren.Ne znam gde je Gobeljic poceo svoju karijeru.Znam da je dosao iz FK Napredak i na precac postao jedna od vodecih "faca" u svlacionici i na terenu.Ovo je prvi put u mom zivotu da vidim igraca Zvezde kako protivniku lomi nogu.To stanje shoka je josh uvek jako.Zvezdinim igracima su lomili noge.Secam se Sarovicevog divljackog starta nad Dzajicem i loma noge.Hocu reci da Gobeljicu predstoji ozbiljno mentalno resetovanje.Polomio je protivniku nogu i ostavio klupske drugove da pola sata igraju sa igracem manje!!! To nije potez fudbalskog profesionalca i igraca FK Crvena zvezda! Ako ima savesti, shvatice,uz pomoc struke,da se takve stvari ne rade! U suprotnom,Gobelja,da se ne ljubimo...Sportski pozdrav!

borisdelija

pre 4 godine

Kazna mora i od nas. Ovako igrac zvezde protiv suduve ne sme. Da je 1/4 finale lige sampiona i ajde zelja ovo ono , ali ovo je sramotno glupo

SasaNS

pre 4 godine

Postali smo kostolomci , ali najgore je kao na EP za mlade , što fudbaleri nisu ni prišli onima kojima uništavaju karijeru ... Strašno i tužno je to pogotovo ...

joker

pre 4 godine

Totalno bespotreban start i totalno nesvatljiv za ljude koji se razumeju u fudbal. Pitanje je šta se dešavalo u Gobeljićevoj glavi i zašto je odlučio da tako startuje na protivničkog igrača koji je bezopasan bio pored aut linije. Ako donosi takve nerazumne i ne sportske odluke u trenutku, on nije igrač za Zvezdu, koja hoće u Evropu.

Ljubisa livac

pre 4 godine

Ne znam kako ljudi ne shvataju da je Gobeljic jedan nadasve ispodprosecan igrac bez bilo kakvog izrazitog kvaliteta. Niti je brz, niti dribler, niti zna da centrira, niti imas skok, nista. Pozrtvovan jeste i to je sve.

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Volim ga, naš je ali je fudbalski priučenjak. Kretnje su mu nefudbalske, osim borbe nijednog živog elementa. Ako ništa uvek zabavno gledati nekog od nas. Zvezda je izrazito socijalno odgovoran klub. Daje priliku ljudima iz naroda bez obzira na realni kvalitet.

ona stvar

pre 4 godine

Strašan start!Gledma po nekoliko puta usporen snimak!Zasto kada vodite ovo da uradiš?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 22:31)

A da gube bilo bi ok?

Konstantin

pre 4 godine

Ne razumem sto on uopste igra,pa Stojkovic mnogo bolji od njega,uradio za 30 min bolje poteze nego ovaj za dve utakmice,Gobelja je najbolji kad ulazi pri kraju utakmice da zatvara neki prostor,inace kao fudbaler je los!

Nemanja

pre 4 godine

"Navijac Zvezde sam od kad znam za sebe.Moj pok.stric me je,Bogu hvala, opredelio i usmerio u ispravnom,srpskom pravcu."

Pa sta to znaci? Mi koji navijamo za Partizan, Vojvodinu, Cacak, Radnicki ili neki 5 klub nismo Srbi? Nije tebe nista naucio taj stric...

Vuk

pre 4 godine

Dobra stvar je sto on nece igrati za Zvezdu do kraja kvalifikacija. A opet ne znam cemu ovoliki startivi i bezobraznog ponasanja za zute kartone u prvom kolu kvalifikacija i to od bitnih igraca,jel oni razmisljaju da trebamo da igramo mozda trece kolo kvalifikacija?

zoran ivkovic

pre 4 godine

Gobeljć je retard...
navijač sam zvezde ali ovakav neoprezan start kraj auta ...to odmah kazniti od strane kluba ...taj decko zavrsava sada karijeru zbog sivonje gobeljica

Ajde@

pre 4 godine

Zvezda kad ubuduće bude dovodila igrače, neka svakome od njih pusti ovaj snimak i opomena ga, da nijedan igrač ne sme ovako da sramoti klub u koji su došli.
Ovo je bruka sta je uradio, kakvi zar borbe, kakvi bakraci!?
On je fudbaler i ne sme ovako startovati na svog kolegu, koji isti hleb jedu i zarađuju. Sramota! Zvezdin fudbaler, pa ovako da osakati protivnika!

pantelejac

pre 4 godine

Na 2 :0 i na 40 metara od gola uz aut liniju,onakav start, to može samo niskointeligentan igrač. I bez toga je bilo jasno da Gobeljić nije igrač za velike domete, ali posle ovoga ja mu više ne bih dao ni minut u Zvezdi.

petarczv

pre 4 godine

Svako ko je napisao bilo šta teže od "grub i neoprezan start", uključujući i novinara koji je "osmislio" naslov je odvratni lažni moralista i lešinar koji jedva čeka priliku da se nahrani nekim lešom... Odvratni ste i stidite se! Momku brz oporavak! Gobelja da odsluži svoju kaznu i pamet u glavu! Dečko nije imao promil namere, jednostavno je promašio start, ali za pola metra... NAPRED ZVEZDO!
(Palo zingaro, 16. jul 2019 23:03)

Nadam se da ce tebe neko tako neoprezno da udesi za ceo život pa da vidimo kakvo ce ti misljenje biti. Start je za zatvor ali bukvalno!!! Trebali su odma da ga sprovedu kod sudije i po kratkom postupku da dobije robiju...

BOSS

pre 4 godine

Covjeku jednostavno odmah uplatit 200 hiljada eura a za kasnije vidjet koliko jos.A Gobeljic da to pomalo odradjuje.Mislim da bi to bilo najpostenije prema ovom covjeku!!!

n.k.k.

pre 4 godine

Kod rezultata 2:0 i nikakve sanse za protivnicku ekipu, meni ovo izgleda samo kao nameran start.
Pored svih istraga treba proveriti kladionice !

Max von Laaberg

pre 4 godine

Sta se desava u glavi fudbalera? rezultat 2:0 Lopta na sredini terena kod aut linije,opasnosti ni otkuda i onda ovakav start.Kakava motivacija tu mozak ne funkcionise vise.Klubovi moraja na tome raditi to je vec 2 gi slucaj za 2 meseca (Jovanovic U21).Ovo ludilo se mora pod hitno zaustaviti,zabraniti im da igraju.Ko ne moze da se kontrolise kod Psihijatra.

neutralni felsh

pre 4 godine

Svako ko je napisao bilo šta teže od "grub i neoprezan start", uključujući i novinara koji je "osmislio" naslov je odvratni lažni moralista i lešinar koji jedva čeka priliku da se nahrani nekim lešom... Odvratni ste i stidite se! Momku brz oporavak! Gobelja da odsluži svoju kaznu i pamet u glavu! Dečko nije imao promil namere, jednostavno je promašio start, ali za pola metra... NAPRED ZVEZDO!
(Palo zingaro, 16. jul 2019 23:03)


"promasio start"? za pola metra? sa obe noge? promasio je sport, ono je bilo kung-fu a ne fudbal.
a "momak" kome zelis "brz oporavak" ce minimum godinu da se vuce po terapijama, i to tek nakon sto mu saniraju lom koske i zgloba.

srb

pre 4 godine

@petarczv
Bilo bi razumljivije da je u zaru borbe. To je poenta... U svakom slucaju nadam se ispisnici za brata Gobelju, veliki je zvezdas ali to ga ne abolira od ovakvih stvari.

nista o nicemu

pre 4 godine

Vidim javljaju se Grobari koji i dalje precutno odobravaju start Alberta Nadja nad Dusanom Bastom i udarac kopackom u ruku koju je slomio posle njegovog krvnickog starta. Dakle, ili cete imati jednake arsine ili cete cutati.

Anon

pre 4 godine

Ako klub ovom divljaku odmah ne uruči ispisnicu, Boga mi, navijaću za Helsinki u drugom kolu kvalifikacija. Gobeljić nije za Zvezdu, rešite ga se ili ste isti kao on.

Miodrag

pre 4 godine

Ovo je sramota srpskog fudbala,ovakav start je sramota da ne postoji rec kojom bih opisao. Navijac sam zvezde godinama,zbog ovakvih igraca i struktura u klubu ne idem preko 12 god na utakmice. Decko ukapiraj da si sportista i fudbaler trofejnog kluba a ne kriminalac,huligan i navijac posto se sa njima poistovecujes. Ipak si ti igrac za provinciju a ne za evropu. Sramota srpskog fudbala koji je umro verovatno 98 god i poslednje zvezdine generacije koja je nesto vredela...svi posle niste ni za amaterski fudbal.

Deki

pre 4 godine

@(Walldorf, 16. jul 2019 23:48),ništa te dobro nije naučio stric! Ni po čemu Zvezda nije veći "srpski klub od drugih klubova. Može da bude istorijski uspešniji, sa više navijača, lepši stadion...U našoj Srbiji izgleda da je stalno neko "srpski" a neko "ne srpski". Sa ostalim se slažem...

Moca NS

pre 4 godine

Sećam se davno beše kada je Hatunić slomio nogu Raciću i to na treningu. Tek to je slučaj za neverovati i jedino objašnjenje, ako je to uopšte moguće, je da su takvi "igrači" vrlo ograničenih fudbalskih mogućnosti pa taj hendikep potiru tako što krljaju gde god stignu umišljajući da je to njihova odlika, borbenost, požrtvovanje...šta li?

partizanovac

pre 4 godine

svaja cast navijacima zvezde.osudili ste svog igraca koji je divljacki upropastio zivot protivnickom igracu.pre svega treba biti covek pa sve ostalo.

Demar Derosan

pre 4 godine

Nije on igrac za Zvezdu, nezgrapan, bez koordinacije pokreta, uobrazio da ima jak sut ali neprecizan. Sramota sta je uradio svom kolegi, uprava treba odmah da mu se zahvali sa aufuderzen. Putuj igumane nek manastir ostane!

Kant

pre 4 godine

Svako čeono/frontalno uklizavanje sa đonom treba sankcionisati direktnim crvenim kartonom, bilo da je igrač pogodio protivničkog ili da ga nije pogodio. Ako ga je onesposobio na neki period da se bavi fudbalom ovakvim potezom, taj igrač koji ga je povredio, mora da ima toliku suspenziju, koliko povređeni ne igra fudbal. To da se uvede. Zna se dobro, da u klizećem startu se ide da se lopta ispuca, a ne da se ista gazi djonom. Gledam fudbal 20 godina, a od 2002. godina intenzivno Jelen Super ligu (pre toga Meridijan ligu), Seriju A, Seriju B, Primeru, Francusku i ponekad uhvatim Argentinu, Brazil, Hrvatsku i Albaniju...
Od navedenih liga, nigde i nikad nisam video da se čeono uklizava đonom osim kod nas i u Brazilu kad pogube konce. Jedina razlika u Brazilu što se to radi namerno, kad se gube živci, a to se kod nas radi gotovo uvek iz fudbalskog neznanja. Gobeljić nije jedini koji je imao takve startove, u JSL po kolu imaju bar dva ovakva starta na utakmici, što je potpuni fudbalski primitivizam, koji je ostao samo kod nas, koji traje i trajaće još dugo, sve dok fudbalski stručnjaci u omladinskom kategorijama traže od neznalaca:"Šta te dribla, slomi mu noge!"
I taj neznalac mora to da uradi, jer ne zna i sve šta mu se kaže, mora bezpogovorno da izvrši, da bi uopšte igrao fudbal.
Eto, takav je igrač Gobeljić, a ima ih još mnogo i u Zvezdi i u Partizanu i po celoj Srbiji.
Srbija fudbalski primitivna zemlja.
Živeo OFK Beograd!

opasni presedan

pre 4 godine

чему овакви коментари? старт је био на лопту, али непрецизан. (мики, 16. jul 2019 22:34)

Start je bio besmislen (i povrh svega jos i neprecizan, sto i sam primecujes).

analiza

pre 4 godine

Vidite,ja mislim da postoji još jedan problem u CZ sem ovog idiotskog poteza Gobeljića.Gobeljić je ne naročito talentovan i ne naročito inteligentan igrač ,koji više igra srcem no glavom,tako da nije preveliki šok glupost koju je uradio-desi se žuta minuta,neuračunljivost,ludilo i uradiš ono za čim nema potrebe.Gobeljić će dobiti sankcije-neigranje mečeva,prozivanje u novinama i na terenu,kad se bude vratio a ako ima savesti,neće moći mirno ni da spava.Meni je upalo u oko nešto drugo.Milojević,koji pretenduje da je džentlmen,mr Supermen po navijačima-sinoć ne da se tako nije ponašao,nego baš,baš...Skakutanje pored linije i kolačenje očiju na sudiju jer ne sudi penale,od kojih dva sigurno nisu bila,onaj stepen nervoze a igraš protiv Suduve-nekako me razočarao ponašanjem,mislio sam da ima malo više šlifa,stila,da ima šmek i da može trener reprezentacije da bude ili da ode u neki dobar strani klub.Vodiš tim CZ,bivšeg prvaka Evrope,imaj malo stila,ako ne u odevanju bar po ponašanju.Nekako imam utisak da nije naročito srećan što je ostao u CZ i da ga drma neka nervoza-možda zato što su očekivanja posle Liv veća( svi zaboravljaju masakr protiv PSŽ) a nije lako dva puta uzastopce ući u LŠ.

Milan

pre 4 godine

Navijač sam Zvezde već ,50 god. ali ovo je strašno , ne mogu da vjerujem da jedan profesionalac ovako može da startuje , nej oštrije klub treba da ga kazni , pa čak da se izbaci iz prvog tima. A klub da izađe sa saopštenjem da se zgražava na start svoga fudbalera.

Boki

pre 4 godine

Kad neko napiše da je ovo u žaru borbe onda i on ima problem.

Kazna vrlo prosta, ako čovek ne može da nastavi karijeru da mu huligan plati doživotno izdržavanje na nivou ugovora koji je ima u svom klubu.

A ovaj treba da se zapita šta mu je to trebalo. Na žalost nisam suguran da može uopšte shvatiti da je pogrešio jer se fudbaleri od malih nogu vaspitavaju da treba prevatiti protivnika, simulirati kod sudije, lagati da bi pobedio, udariti da te ne vide... Sve u svemu uče se da je to sve ispravno jer vodi jednom cilju.
Zato naš fudbal i ne mogu da gledam decenijama. Volim, sad već mogu da kažem voleo sam, da pogleda engleski fudbal ali i oni zadnjih godina počinju da se prenemažu po terenu i foliraju previše.

petarczv

pre 4 godine

Da li je normalno na ovakvoj utakmici startuješ tako da čoveku slomiš nogu? Sramota bre. Gobeljiću dobar si za atmosferu u svlačionici i za klupu, tu i ostani.
(Tile, 16. jul 2019 23:10)

Nije normalno na bilo kojoj utakmici?! Kakve veze ima koja je utakmica i ko igra

Stari čačanin

pre 4 godine

Da li je realno da neki pisu da je namermo, ovo je u zaru borbe, krivo mi je za momka sto ga slomio ali daj ne lupetajte vise gluposti nije ovo start s ledja, vec covek za delic sekunde zakasnio sa startom, koji smo mi narod, odma osuda ma proterajte ga iz drzave jel to treba?
(Zizu, 17. jul 2019 06:57)

Hajde reci mi kakva je potreba bila za startom uopšte. Ako znaš da igraš oduzmi loptu protivniku bez faula.

Pravedni

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde, ali ovo je zaista preterivanje i nema veze sa fudbalom!
Momentalna suspenzija Gobeljica i da se ceo strucni stab CZV izvini i pruzi podrsku litvanskom igracu kome verovatno nije jasno sta se desava!

Bad Spenser

pre 4 godine

Ne postoji ta važnost i veličina meča koja može da opravda ovakav start na igrača. Ovaj start je čista namera, baš me interesuje šta se u tom trenutku desi u glavi ovakvih ljudi pa da tako pogibeljno startuju. Ne verujem da ga je ovaj nesrećnik tokom utakmice vređao, provocirao, psovao ili bilo šta drugo uradio da bi to isprovociralo Gobeljića. Normalan i velik čovek bi posle ovakvog starta pokazao grižu savesti, zabrinutost, neku vrstu kajanja ali pre svega normalan i velik čovek ne bi ovako startovao. Gobeljiću večeras si pokazao svoju "ljudsku" stranu a čelni ljudi neka razmisle da li zaslužuješ da nosiš taj dres koji su nosila imena kojima po svim svojim "kvalitetima" nisi ni do kolena.

petarczv

pre 4 godine

Ali ovi koji se pitaju zašto pri rezultatu 2:0 su mi u istom rangu kao i sam Gobeljić... Znaci da je bilo nereseno ili da je zvezda gubila onda bi bilo opravdano?!

Kg

pre 4 godine

Nisi dostojan da igras za klub koji je bio svetski prvak. Ili sam da odes ako imas malo obraza ili klub da ti uruci otkaz. Ja ako naprvim gresku dok obavljam svoj posao (kao sto si ti juce) letim kao pismo. Ne brukaj visd tako veliki klub.

djoksi

pre 4 godine

Gobelju volim i gotivio bih ga i da je grobar.Ipak igrac ikakve suptilnosti u bezopasnoj situaciji, na 2-0 , sa za klasu jacom ekipom. Borbenost i nista drugo ...

Mile

pre 4 godine

Koji Gobeljic nemojte da ste smesni.Decko nema nista sem pozrtvovanosti,a to nije dovoljno za Zvezdu.Ne znam ni kako igra uopste u Zvezdi. A ovo za start bruka i sramota.I treba ga kazniti max max.

trsko

pre 4 godine

Isto ovako polomljena noga Kojicu protiv Vranja... zasto se ovo u Srbiji desava?
Jovanovic isto protiv Austrije tako startuje na Wolf-a...brz oporavak ovom igracu, sto pre da zaigra ako je ikako moguce sa obzirom na godine...

Mm

pre 4 godine

Zvezdasima svaka cast na komentarima, prbi put u istoriji da vidim da racionalno i objektivni pisete. Ova manjina koja kaze da nije toliko strasno, pa covek ima visestruki prelom koliko sam mogao gledajuci snimak da zakljucim, istina samo jednom sam smeo da pogledam. Mislim da mu je otisla i potkolenica i skocni zglob. Nalsov teksta je zIsta pravi-bez greske.

Aleks

pre 4 godine

Na žalost ovo sam video samo jednom uživo u beton ligi (zadnja) gde je jedan lik iz osvete što mu protivnički igrač opsovao sestru namerno ovako startovao i slomio mu nogu. Tad pre 17 godina, pa sad, od strane Gobeljića... na Marakani. Katastrofa. Mislim da će reagovati UEFA protiv njega.

nosferatu

pre 4 godine

Ne znam ljudi vase misljenje, ali cini mi se i da je Milojevic poceo malo da gubi kompas!! Ako gledamo npr. rezultat protiv Suduve prosle godine i ove, dodjemo do zakljucka da je Suduva napredovala, dok Zvezda nije...mozda je cak i nazadovala! Forsiranje Gobeljica u idnosu na Stojkovica i Gajica je potpuno neshvatljivo...covek nema ni jedan kvalitetan fudbalski element! Ovo potonuce je krenulo jos pred kraj prosle sezone. Takodje mi je neshvatljivo, i ono sto ne volim kod Miloja je forsiranje posto poto stranaca i gomilanje igraca od kojih mnogi i ne dobiju sansu, a sve na uštrb mladih zvezdinih decaka...a garantujem da dok je Milojevic trener, ni jednog omladinca nece da afirmise. Cak i onaj Joveljic koji je zver od igraca, dobijao sansu na kasicicu! Pocinjem da gubim poverenje u Miloja!

Pedja

pre 4 godine

Bio je obican klizajuci start, ali je zakasnio i udario coveka. Secam se kad se Drincic zaleteo u Jovicica i sa ledja ga udario po nozi, tada smo mogli da citamo komentare, sto kao treba da ga pusti, obican start na loptu i slicno. A sad je odjednom klizajuci za zatvor. Desava se, kao i Pavkov u reprezentaciji kada je slucajno nagazio coveka u velikoj zelji ili svojevremeno Kezman kad je dobio crveni 10 sekundi nakon sto je usao u igru.

Palo zingaro

pre 4 godine

Svako ko je napisao bilo šta teže od "grub i neoprezan start", uključujući i novinara koji je "osmislio" naslov je odvratni lažni moralista i lešinar koji jedva čeka priliku da se nahrani nekim lešom... Odvratni ste i stidite se! Momku brz oporavak! Gobelja da odsluži svoju kaznu i pamet u glavu! Dečko nije imao promil namere, jednostavno je promašio start, ali za pola metra... NAPRED ZVEZDO!

fancy

pre 4 godine

I vi ga preteraste. Neoprezan start na zalost na stajnu nogu, bar da je poskocio malo nesrecnik iz Suduve...brz oporavak zelim a Stojketu da se uozbilji i pocne da igra!

Zvezdas

pre 4 godine

Ispade da nikad u fudbalu se nije desila situacija sa Gobeljicem kao da vi nikad na fudbalu niste napravili slican start, sve bre moralisti lazni normalno.

Ratko

pre 4 godine

Svi kartoni koje su igraci FKCZ dobili bili su oko centra ukljucujuci i ovaj pogibeljni start pazi lopta oko sredine terena jos ide unaut i on sa dve noge ide da polomi coveka. To su nasi igraci nemaju mozga jer da imaju nebi to radili pre ovakvih startova pevo bi ukljucili mozak. Ali.....

Bockyro

pre 4 godine

@(Moca NS, 17. jul 2019 08:16)

Nije bio trening, vec prvenstvena utakmica:

http://www.strategija.org/utakmice-koje-se-pamte-kraj-fudbalske-karijere-u-20-oj-godini/

Palo zingaro

pre 4 godine

Svi koji smo u komentarima imali razumevanje za Gobeljića smo osakaćeni minusima... Slika naroda... Niko od nas nije ni jednom rečju afirmisao ovaj potez, jednostavno razumemo da ljudi prave gluposti... Meni lik u odgovoru poželeo da mene neko tako osakati... I vi takvi mislite da znate sta je ispravno? Vi takvi ste dobri i pravedni? Ovo je trenutak kada bih u mimohodu skinuo šešir pred magarcem... Mir svima.

Zizu

pre 4 godine

Da li je realno da neki pisu da je namermo, ovo je u zaru borbe, krivo mi je za momka sto ga slomio ali daj ne lupetajte vise gluposti nije ovo start s ledja, vec covek za delic sekunde zakasnio sa startom, koji smo mi narod, odma osuda ma proterajte ga iz drzave jel to treba?

Walldorf

pre 4 godine

Gospodo sa b92, vec dva komentara mi ne prolaze,po mom misljenju,bez ikakvog valjanog razloga.Zasto? Zar je zabranjeno reci istinu? Ne mogu da verujem da mi je uskraceno pravo da odgovorim na lose zamaskirana nipodastavanja jednog velikog srpskog rodoljuba,koji je sudbinom,moj rodjeni stric.Nadam se odobravanju bar jednog od dva moja prethodna komentara.Unapred zahvalan,ja Vas pozdravljam.

tomo

pre 4 godine

to samo pokazuje kakav je siledzija i covek treba ga diskvalifikovat za ceo zivot nek ide na ulicu i tamo nek se tuce i bije sa frajerima koji bi mu polomili kicmu

Palo zingaro

pre 4 godine

Svako ko je napisao bilo šta teže od "grub i neoprezan start", uključujući i novinara koji je "osmislio" naslov je odvratni lažni moralista i lešinar koji jedva čeka priliku da se nahrani nekim lešom... Odvratni ste i stidite se! Momku brz oporavak! Gobelja da odsluži svoju kaznu i pamet u glavu! Dečko nije imao promil namere, jednostavno je promašio start, ali za pola metra... NAPRED ZVEZDO!

nista o nicemu

pre 4 godine

Vidim javljaju se Grobari koji i dalje precutno odobravaju start Alberta Nadja nad Dusanom Bastom i udarac kopackom u ruku koju je slomio posle njegovog krvnickog starta. Dakle, ili cete imati jednake arsine ili cete cutati.

Zvezdas

pre 4 godine

Ispade da nikad u fudbalu se nije desila situacija sa Gobeljicem kao da vi nikad na fudbalu niste napravili slican start, sve bre moralisti lazni normalno.

fancy

pre 4 godine

I vi ga preteraste. Neoprezan start na zalost na stajnu nogu, bar da je poskocio malo nesrecnik iz Suduve...brz oporavak zelim a Stojketu da se uozbilji i pocne da igra!

Pedja

pre 4 godine

Bio je obican klizajuci start, ali je zakasnio i udario coveka. Secam se kad se Drincic zaleteo u Jovicica i sa ledja ga udario po nozi, tada smo mogli da citamo komentare, sto kao treba da ga pusti, obican start na loptu i slicno. A sad je odjednom klizajuci za zatvor. Desava se, kao i Pavkov u reprezentaciji kada je slucajno nagazio coveka u velikoj zelji ili svojevremeno Kezman kad je dobio crveni 10 sekundi nakon sto je usao u igru.

Zizu

pre 4 godine

Da li je realno da neki pisu da je namermo, ovo je u zaru borbe, krivo mi je za momka sto ga slomio ali daj ne lupetajte vise gluposti nije ovo start s ledja, vec covek za delic sekunde zakasnio sa startom, koji smo mi narod, odma osuda ma proterajte ga iz drzave jel to treba?

Walldorf

pre 4 godine

Navijac Zvezde sam od kad znam za sebe.Moj pok.stric me je,Bogu hvala, opredelio i usmerio u ispravnom,srpskom pravcu.Secam se,kao klinac sam listao striceve novine,sport,naravno i tamo video slike golmana Dujkovica, igraca Klenkovskog,Dzajica i tako dalje i tako dalje.Oni su meni predstavljali uzore,nekoga ko je ispravan i plemenit covek.Tako su igraci Zvezde vaspitavani,od najmladjih kategorija.Da budu gospoda.Srpska gospoda.Da im uzor bude najvece ime FK Crvena zvezda, pok. gospodin Rajko Mitic. Dzentlmen,umetnik,uvek umeren i odmeren.Ne znam gde je Gobeljic poceo svoju karijeru.Znam da je dosao iz FK Napredak i na precac postao jedna od vodecih "faca" u svlacionici i na terenu.Ovo je prvi put u mom zivotu da vidim igraca Zvezde kako protivniku lomi nogu.To stanje shoka je josh uvek jako.Zvezdinim igracima su lomili noge.Secam se Sarovicevog divljackog starta nad Dzajicem i loma noge.Hocu reci da Gobeljicu predstoji ozbiljno mentalno resetovanje.Polomio je protivniku nogu i ostavio klupske drugove da pola sata igraju sa igracem manje!!! To nije potez fudbalskog profesionalca i igraca FK Crvena zvezda! Ako ima savesti, shvatice,uz pomoc struke,da se takve stvari ne rade! U suprotnom,Gobelja,da se ne ljubimo...Sportski pozdrav!

djoksi

pre 4 godine

Gobelju volim i gotivio bih ga i da je grobar.Ipak igrac ikakve suptilnosti u bezopasnoj situaciji, na 2-0 , sa za klasu jacom ekipom. Borbenost i nista drugo ...

jako i do samog kraja

pre 4 godine

Volim ga, naš je ali je fudbalski priučenjak. Kretnje su mu nefudbalske, osim borbe nijednog živog elementa. Ako ništa uvek zabavno gledati nekog od nas. Zvezda je izrazito socijalno odgovoran klub. Daje priliku ljudima iz naroda bez obzira na realni kvalitet.

ona stvar

pre 4 godine

Strašan start!Gledma po nekoliko puta usporen snimak!Zasto kada vodite ovo da uradiš?!
(dnevna doza prosecnog Srbende, 16. jul 2019 22:31)

A da gube bilo bi ok?

stalker

pre 4 godine

Gobeljicu smesta dati ispisnicu i ispratiti ga iz Zvezde. Nadam se da ce ga UEFA kazniti bar sa godinom dana zabrane igranja. Ovakve dripacke startove ne treba tolerisati.

Palo zingaro

pre 4 godine

Svi koji smo u komentarima imali razumevanje za Gobeljića smo osakaćeni minusima... Slika naroda... Niko od nas nije ni jednom rečju afirmisao ovaj potez, jednostavno razumemo da ljudi prave gluposti... Meni lik u odgovoru poželeo da mene neko tako osakati... I vi takvi mislite da znate sta je ispravno? Vi takvi ste dobri i pravedni? Ovo je trenutak kada bih u mimohodu skinuo šešir pred magarcem... Mir svima.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 4 godine

Ovo i klub treba da ga kazni preventivno po džepu uz adekvatnu kaznu neigranja utakmica.Zasto covece ovo uradi?Pa fudbal je?

Realan

pre 4 godine

Ovo je sramota za sport! Ovakvi brukaju i Zvezdu i Srbiju! Upropasti coveka, sram ga bilo. Jedino ispravno je da mu se odmah izda ispisnica.

Walldorf

pre 4 godine

Gospodo sa b92, vec dva komentara mi ne prolaze,po mom misljenju,bez ikakvog valjanog razloga.Zasto? Zar je zabranjeno reci istinu? Ne mogu da verujem da mi je uskraceno pravo da odgovorim na lose zamaskirana nipodastavanja jednog velikog srpskog rodoljuba,koji je sudbinom,moj rodjeni stric.Nadam se odobravanju bar jednog od dva moja prethodna komentara.Unapred zahvalan,ja Vas pozdravljam.

borisdelija

pre 4 godine

Kazna mora i od nas. Ovako igrac zvezde protiv suduve ne sme. Da je 1/4 finale lige sampiona i ajde zelja ovo ono , ali ovo je sramotno glupo

krajisnik

pre 4 godine

Nisam vidio ni mrvu kajanja na Gobeljinom licu.
E to je ono što ga čini lošim čovjekom i zato ga 99% navijača Zvezde ne podržava i osuđuje

Granota

pre 4 godine

Svi ovi koji kažu "dešava se", treba da vas je sramota. "Start na loptu, ali neprecizan". Svako ko je igrao fudbal, makar i poluprofesionalno ZNA da je Gobeljić znao šta je uradio, takav start se radi namenski, u žestokom afektu kada želiš da povrediš protivnika (možda ne ovako teško, ali u svakom slučaju je išao da ga povredi). Pitanje je samo zašto mu se otkačio feder u glavi... U svakom slučaju, čast kluba je na prvom mestu i Zvezda mora odmah da reaguje, prelazni rok još nije gotov.

ja

pre 4 godine

Navijam za Zvezdu ceo život i briga me što je Gobeljić naš - zbog ovog mu odmah uručiti ispisnicu! Ovakvim mesarima i kostolomcima nema mesta u Zvezdi. Jako mi je žao Slavickasa, jer čovek ima 33 godine - umesto da iskoristi ovih par godina što mu je preostalo da obezbedi egzistenciju sebi i svojoj porodici, on će, najverovatnije, da završi karijeru.

GOBELJIĆA NAPOLJE!

jablan

pre 4 godine

sta bre 10 utakmica? dozivotna zabrana za ovo i da plati odstetu ovom jadniku kojeg je polomio... pitanje je dal ce covek da hoda normalno uopste posle ovakvog preloma. uzas...

Nemanja

pre 4 godine

"Navijac Zvezde sam od kad znam za sebe.Moj pok.stric me je,Bogu hvala, opredelio i usmerio u ispravnom,srpskom pravcu."

Pa sta to znaci? Mi koji navijamo za Partizan, Vojvodinu, Cacak, Radnicki ili neki 5 klub nismo Srbi? Nije tebe nista naucio taj stric...

fkcz

pre 4 godine

Nikada mi neće biti jasno što ga Milojević toliko gotivi, nikakav igrač. Ovo što je uradio danas je neoprostivo. Mnogo više neoprostivo od njegove očajne igre. Brz oporavak onom nesrećnom Litvancu, a Gobeljiću bi stvarno zatvor bio adekvatna kazna za ovo.

Ljubisa livac

pre 4 godine

Ne znam kako ljudi ne shvataju da je Gobeljic jedan nadasve ispodprosecan igrac bez bilo kakvog izrazitog kvaliteta. Niti je brz, niti dribler, niti zna da centrira, niti imas skok, nista. Pozrtvovan jeste i to je sve.

НикоБитан

pre 4 godine

Да игра у општинској лиги не би правио разлику. Човек нема везе са фудбалом.

Tile

pre 4 godine

Da li je normalno na ovakvoj utakmici startuješ tako da čoveku slomiš nogu? Sramota bre. Gobeljiću dobar si za atmosferu u svlačionici i za klupu, tu i ostani.

Konstantin

pre 4 godine

Ne razumem sto on uopste igra,pa Stojkovic mnogo bolji od njega,uradio za 30 min bolje poteze nego ovaj za dve utakmice,Gobelja je najbolji kad ulazi pri kraju utakmice da zatvara neki prostor,inace kao fudbaler je los!

pssssst,It is I,Leclerc !

pre 4 godine

Јесте наш играч али за овакве ствари не бих правдао ни брата рођеног...Срамота заиста.

Deki

pre 4 godine

@(Walldorf, 16. jul 2019 23:48),ništa te dobro nije naučio stric! Ni po čemu Zvezda nije veći "srpski klub od drugih klubova. Može da bude istorijski uspešniji, sa više navijača, lepši stadion...U našoj Srbiji izgleda da je stalno neko "srpski" a neko "ne srpski". Sa ostalim se slažem...

SasaNS

pre 4 godine

Postali smo kostolomci , ali najgore je kao na EP za mlade , što fudbaleri nisu ni prišli onima kojima uništavaju karijeru ... Strašno i tužno je to pogotovo ...

Carapan

pre 4 godine

Covek nije ni pokusao da savije nogu u toku starta kada je vec bilo jasno da ce ga polomiti. Ovo je kao tipicna saobracajka, zgazis pesaka bez trunke kocenja i nastavis dalje.
Ne znam, za ovakve startove bi trebalo uvesti neka posebna vestacenja, jer ce se normalni ljudi uvek pitati zasto? Upropasti coveka ni krivog ni duznog. Umesto sa igracima na zurku, sad ce morati da daje milion izjava i opet sebi zakomplikovati karijeru bez ikakvog razloga. Ne znam, ja stvarno to ne mogu da shvatim. :-(

joker

pre 4 godine

Totalno bespotreban start i totalno nesvatljiv za ljude koji se razumeju u fudbal. Pitanje je šta se dešavalo u Gobeljićevoj glavi i zašto je odlučio da tako startuje na protivničkog igrača koji je bezopasan bio pored aut linije. Ako donosi takve nerazumne i ne sportske odluke u trenutku, on nije igrač za Zvezdu, koja hoće u Evropu.

Vuk

pre 4 godine

Dobra stvar je sto on nece igrati za Zvezdu do kraja kvalifikacija. A opet ne znam cemu ovoliki startivi i bezobraznog ponasanja za zute kartone u prvom kolu kvalifikacija i to od bitnih igraca,jel oni razmisljaju da trebamo da igramo mozda trece kolo kvalifikacija?

Moca NS

pre 4 godine

Sećam se davno beše kada je Hatunić slomio nogu Raciću i to na treningu. Tek to je slučaj za neverovati i jedino objašnjenje, ako je to uopšte moguće, je da su takvi "igrači" vrlo ograničenih fudbalskih mogućnosti pa taj hendikep potiru tako što krljaju gde god stignu umišljajući da je to njihova odlika, borbenost, požrtvovanje...šta li?

petarczv

pre 4 godine

Svako ko je napisao bilo šta teže od "grub i neoprezan start", uključujući i novinara koji je "osmislio" naslov je odvratni lažni moralista i lešinar koji jedva čeka priliku da se nahrani nekim lešom... Odvratni ste i stidite se! Momku brz oporavak! Gobelja da odsluži svoju kaznu i pamet u glavu! Dečko nije imao promil namere, jednostavno je promašio start, ali za pola metra... NAPRED ZVEZDO!
(Palo zingaro, 16. jul 2019 23:03)

Nadam se da ce tebe neko tako neoprezno da udesi za ceo život pa da vidimo kakvo ce ti misljenje biti. Start je za zatvor ali bukvalno!!! Trebali su odma da ga sprovedu kod sudije i po kratkom postupku da dobije robiju...

Anon

pre 4 godine

Ako klub ovom divljaku odmah ne uruči ispisnicu, Boga mi, navijaću za Helsinki u drugom kolu kvalifikacija. Gobeljić nije za Zvezdu, rešite ga se ili ste isti kao on.

Kg

pre 4 godine

Nisi dostojan da igras za klub koji je bio svetski prvak. Ili sam da odes ako imas malo obraza ili klub da ti uruci otkaz. Ja ako naprvim gresku dok obavljam svoj posao (kao sto si ti juce) letim kao pismo. Ne brukaj visd tako veliki klub.

opasni presedan

pre 4 godine

чему овакви коментари? старт је био на лопту, али непрецизан. (мики, 16. jul 2019 22:34)

Start je bio besmislen (i povrh svega jos i neprecizan, sto i sam primecujes).

petarczv

pre 4 godine

Ali ovi koji se pitaju zašto pri rezultatu 2:0 su mi u istom rangu kao i sam Gobeljić... Znaci da je bilo nereseno ili da je zvezda gubila onda bi bilo opravdano?!

n.k.k.

pre 4 godine

Kod rezultata 2:0 i nikakve sanse za protivnicku ekipu, meni ovo izgleda samo kao nameran start.
Pored svih istraga treba proveriti kladionice !

analiza

pre 4 godine

Vidite,ja mislim da postoji još jedan problem u CZ sem ovog idiotskog poteza Gobeljića.Gobeljić je ne naročito talentovan i ne naročito inteligentan igrač ,koji više igra srcem no glavom,tako da nije preveliki šok glupost koju je uradio-desi se žuta minuta,neuračunljivost,ludilo i uradiš ono za čim nema potrebe.Gobeljić će dobiti sankcije-neigranje mečeva,prozivanje u novinama i na terenu,kad se bude vratio a ako ima savesti,neće moći mirno ni da spava.Meni je upalo u oko nešto drugo.Milojević,koji pretenduje da je džentlmen,mr Supermen po navijačima-sinoć ne da se tako nije ponašao,nego baš,baš...Skakutanje pored linije i kolačenje očiju na sudiju jer ne sudi penale,od kojih dva sigurno nisu bila,onaj stepen nervoze a igraš protiv Suduve-nekako me razočarao ponašanjem,mislio sam da ima malo više šlifa,stila,da ima šmek i da može trener reprezentacije da bude ili da ode u neki dobar strani klub.Vodiš tim CZ,bivšeg prvaka Evrope,imaj malo stila,ako ne u odevanju bar po ponašanju.Nekako imam utisak da nije naročito srećan što je ostao u CZ i da ga drma neka nervoza-možda zato što su očekivanja posle Liv veća( svi zaboravljaju masakr protiv PSŽ) a nije lako dva puta uzastopce ući u LŠ.

Miodrag

pre 4 godine

Ovo je sramota srpskog fudbala,ovakav start je sramota da ne postoji rec kojom bih opisao. Navijac sam zvezde godinama,zbog ovakvih igraca i struktura u klubu ne idem preko 12 god na utakmice. Decko ukapiraj da si sportista i fudbaler trofejnog kluba a ne kriminalac,huligan i navijac posto se sa njima poistovecujes. Ipak si ti igrac za provinciju a ne za evropu. Sramota srpskog fudbala koji je umro verovatno 98 god i poslednje zvezdine generacije koja je nesto vredela...svi posle niste ni za amaterski fudbal.

pantelejac

pre 4 godine

Na 2 :0 i na 40 metara od gola uz aut liniju,onakav start, to može samo niskointeligentan igrač. I bez toga je bilo jasno da Gobeljić nije igrač za velike domete, ali posle ovoga ja mu više ne bih dao ni minut u Zvezdi.

Ajde@

pre 4 godine

Zvezda kad ubuduće bude dovodila igrače, neka svakome od njih pusti ovaj snimak i opomena ga, da nijedan igrač ne sme ovako da sramoti klub u koji su došli.
Ovo je bruka sta je uradio, kakvi zar borbe, kakvi bakraci!?
On je fudbaler i ne sme ovako startovati na svog kolegu, koji isti hleb jedu i zarađuju. Sramota! Zvezdin fudbaler, pa ovako da osakati protivnika!

Aleks

pre 4 godine

Na žalost ovo sam video samo jednom uživo u beton ligi (zadnja) gde je jedan lik iz osvete što mu protivnički igrač opsovao sestru namerno ovako startovao i slomio mu nogu. Tad pre 17 godina, pa sad, od strane Gobeljića... na Marakani. Katastrofa. Mislim da će reagovati UEFA protiv njega.

Bockyro

pre 4 godine

@(Moca NS, 17. jul 2019 08:16)

Nije bio trening, vec prvenstvena utakmica:

http://www.strategija.org/utakmice-koje-se-pamte-kraj-fudbalske-karijere-u-20-oj-godini/

Stari čačanin

pre 4 godine

Da li je realno da neki pisu da je namermo, ovo je u zaru borbe, krivo mi je za momka sto ga slomio ali daj ne lupetajte vise gluposti nije ovo start s ledja, vec covek za delic sekunde zakasnio sa startom, koji smo mi narod, odma osuda ma proterajte ga iz drzave jel to treba?
(Zizu, 17. jul 2019 06:57)

Hajde reci mi kakva je potreba bila za startom uopšte. Ako znaš da igraš oduzmi loptu protivniku bez faula.

Boki

pre 4 godine

Kad neko napiše da je ovo u žaru borbe onda i on ima problem.

Kazna vrlo prosta, ako čovek ne može da nastavi karijeru da mu huligan plati doživotno izdržavanje na nivou ugovora koji je ima u svom klubu.

A ovaj treba da se zapita šta mu je to trebalo. Na žalost nisam suguran da može uopšte shvatiti da je pogrešio jer se fudbaleri od malih nogu vaspitavaju da treba prevatiti protivnika, simulirati kod sudije, lagati da bi pobedio, udariti da te ne vide... Sve u svemu uče se da je to sve ispravno jer vodi jednom cilju.
Zato naš fudbal i ne mogu da gledam decenijama. Volim, sad već mogu da kažem voleo sam, da pogleda engleski fudbal ali i oni zadnjih godina počinju da se prenemažu po terenu i foliraju previše.

Milan

pre 4 godine

Navijač sam Zvezde već ,50 god. ali ovo je strašno , ne mogu da vjerujem da jedan profesionalac ovako može da startuje , nej oštrije klub treba da ga kazni , pa čak da se izbaci iz prvog tima. A klub da izađe sa saopštenjem da se zgražava na start svoga fudbalera.

Mm

pre 4 godine

Zvezdasima svaka cast na komentarima, prbi put u istoriji da vidim da racionalno i objektivni pisete. Ova manjina koja kaze da nije toliko strasno, pa covek ima visestruki prelom koliko sam mogao gledajuci snimak da zakljucim, istina samo jednom sam smeo da pogledam. Mislim da mu je otisla i potkolenica i skocni zglob. Nalsov teksta je zIsta pravi-bez greske.

nosferatu

pre 4 godine

Ne znam ljudi vase misljenje, ali cini mi se i da je Milojevic poceo malo da gubi kompas!! Ako gledamo npr. rezultat protiv Suduve prosle godine i ove, dodjemo do zakljucka da je Suduva napredovala, dok Zvezda nije...mozda je cak i nazadovala! Forsiranje Gobeljica u idnosu na Stojkovica i Gajica je potpuno neshvatljivo...covek nema ni jedan kvalitetan fudbalski element! Ovo potonuce je krenulo jos pred kraj prosle sezone. Takodje mi je neshvatljivo, i ono sto ne volim kod Miloja je forsiranje posto poto stranaca i gomilanje igraca od kojih mnogi i ne dobiju sansu, a sve na uštrb mladih zvezdinih decaka...a garantujem da dok je Milojevic trener, ni jednog omladinca nece da afirmise. Cak i onaj Joveljic koji je zver od igraca, dobijao sansu na kasicicu! Pocinjem da gubim poverenje u Miloja!

zoran ivkovic

pre 4 godine

Gobeljć je retard...
navijač sam zvezde ali ovakav neoprezan start kraj auta ...to odmah kazniti od strane kluba ...taj decko zavrsava sada karijeru zbog sivonje gobeljica

petarczv

pre 4 godine

Da li je normalno na ovakvoj utakmici startuješ tako da čoveku slomiš nogu? Sramota bre. Gobeljiću dobar si za atmosferu u svlačionici i za klupu, tu i ostani.
(Tile, 16. jul 2019 23:10)

Nije normalno na bilo kojoj utakmici?! Kakve veze ima koja je utakmica i ko igra

Mile

pre 4 godine

Koji Gobeljic nemojte da ste smesni.Decko nema nista sem pozrtvovanosti,a to nije dovoljno za Zvezdu.Ne znam ni kako igra uopste u Zvezdi. A ovo za start bruka i sramota.I treba ga kazniti max max.

Pravedni

pre 4 godine

Navijac sam Zvezde, ali ovo je zaista preterivanje i nema veze sa fudbalom!
Momentalna suspenzija Gobeljica i da se ceo strucni stab CZV izvini i pruzi podrsku litvanskom igracu kome verovatno nije jasno sta se desava!

Kant

pre 4 godine

Svako čeono/frontalno uklizavanje sa đonom treba sankcionisati direktnim crvenim kartonom, bilo da je igrač pogodio protivničkog ili da ga nije pogodio. Ako ga je onesposobio na neki period da se bavi fudbalom ovakvim potezom, taj igrač koji ga je povredio, mora da ima toliku suspenziju, koliko povređeni ne igra fudbal. To da se uvede. Zna se dobro, da u klizećem startu se ide da se lopta ispuca, a ne da se ista gazi djonom. Gledam fudbal 20 godina, a od 2002. godina intenzivno Jelen Super ligu (pre toga Meridijan ligu), Seriju A, Seriju B, Primeru, Francusku i ponekad uhvatim Argentinu, Brazil, Hrvatsku i Albaniju...
Od navedenih liga, nigde i nikad nisam video da se čeono uklizava đonom osim kod nas i u Brazilu kad pogube konce. Jedina razlika u Brazilu što se to radi namerno, kad se gube živci, a to se kod nas radi gotovo uvek iz fudbalskog neznanja. Gobeljić nije jedini koji je imao takve startove, u JSL po kolu imaju bar dva ovakva starta na utakmici, što je potpuni fudbalski primitivizam, koji je ostao samo kod nas, koji traje i trajaće još dugo, sve dok fudbalski stručnjaci u omladinskom kategorijama traže od neznalaca:"Šta te dribla, slomi mu noge!"
I taj neznalac mora to da uradi, jer ne zna i sve šta mu se kaže, mora bezpogovorno da izvrši, da bi uopšte igrao fudbal.
Eto, takav je igrač Gobeljić, a ima ih još mnogo i u Zvezdi i u Partizanu i po celoj Srbiji.
Srbija fudbalski primitivna zemlja.
Živeo OFK Beograd!

Demar Derosan

pre 4 godine

Nije on igrac za Zvezdu, nezgrapan, bez koordinacije pokreta, uobrazio da ima jak sut ali neprecizan. Sramota sta je uradio svom kolegi, uprava treba odmah da mu se zahvali sa aufuderzen. Putuj igumane nek manastir ostane!

Max von Laaberg

pre 4 godine

Sta se desava u glavi fudbalera? rezultat 2:0 Lopta na sredini terena kod aut linije,opasnosti ni otkuda i onda ovakav start.Kakava motivacija tu mozak ne funkcionise vise.Klubovi moraja na tome raditi to je vec 2 gi slucaj za 2 meseca (Jovanovic U21).Ovo ludilo se mora pod hitno zaustaviti,zabraniti im da igraju.Ko ne moze da se kontrolise kod Psihijatra.

trsko

pre 4 godine

Isto ovako polomljena noga Kojicu protiv Vranja... zasto se ovo u Srbiji desava?
Jovanovic isto protiv Austrije tako startuje na Wolf-a...brz oporavak ovom igracu, sto pre da zaigra ako je ikako moguce sa obzirom na godine...

Bad Spenser

pre 4 godine

Ne postoji ta važnost i veličina meča koja može da opravda ovakav start na igrača. Ovaj start je čista namera, baš me interesuje šta se u tom trenutku desi u glavi ovakvih ljudi pa da tako pogibeljno startuju. Ne verujem da ga je ovaj nesrećnik tokom utakmice vređao, provocirao, psovao ili bilo šta drugo uradio da bi to isprovociralo Gobeljića. Normalan i velik čovek bi posle ovakvog starta pokazao grižu savesti, zabrinutost, neku vrstu kajanja ali pre svega normalan i velik čovek ne bi ovako startovao. Gobeljiću večeras si pokazao svoju "ljudsku" stranu a čelni ljudi neka razmisle da li zaslužuješ da nosiš taj dres koji su nosila imena kojima po svim svojim "kvalitetima" nisi ni do kolena.

neutralni felsh

pre 4 godine

Svako ko je napisao bilo šta teže od "grub i neoprezan start", uključujući i novinara koji je "osmislio" naslov je odvratni lažni moralista i lešinar koji jedva čeka priliku da se nahrani nekim lešom... Odvratni ste i stidite se! Momku brz oporavak! Gobelja da odsluži svoju kaznu i pamet u glavu! Dečko nije imao promil namere, jednostavno je promašio start, ali za pola metra... NAPRED ZVEZDO!
(Palo zingaro, 16. jul 2019 23:03)


"promasio start"? za pola metra? sa obe noge? promasio je sport, ono je bilo kung-fu a ne fudbal.
a "momak" kome zelis "brz oporavak" ce minimum godinu da se vuce po terapijama, i to tek nakon sto mu saniraju lom koske i zgloba.

srb

pre 4 godine

@petarczv
Bilo bi razumljivije da je u zaru borbe. To je poenta... U svakom slucaju nadam se ispisnici za brata Gobelju, veliki je zvezdas ali to ga ne abolira od ovakvih stvari.

BOSS

pre 4 godine

Covjeku jednostavno odmah uplatit 200 hiljada eura a za kasnije vidjet koliko jos.A Gobeljic da to pomalo odradjuje.Mislim da bi to bilo najpostenije prema ovom covjeku!!!

partizanovac

pre 4 godine

svaja cast navijacima zvezde.osudili ste svog igraca koji je divljacki upropastio zivot protivnickom igracu.pre svega treba biti covek pa sve ostalo.

Ratko

pre 4 godine

Svi kartoni koje su igraci FKCZ dobili bili su oko centra ukljucujuci i ovaj pogibeljni start pazi lopta oko sredine terena jos ide unaut i on sa dve noge ide da polomi coveka. To su nasi igraci nemaju mozga jer da imaju nebi to radili pre ovakvih startova pevo bi ukljucili mozak. Ali.....

tomo

pre 4 godine

to samo pokazuje kakav je siledzija i covek treba ga diskvalifikovat za ceo zivot nek ide na ulicu i tamo nek se tuce i bije sa frajerima koji bi mu polomili kicmu