Ponedeljak, 22.04.2019.

15:40

Sudije tražile zaštitu policije, Zvezda će preispitati učešće u ABA ligi

Nebojša Čović, prvi čovek Košarkaškog kluba Crvena zvezda, smatra da ishod ishod pete utakmice finala ABA lige, ne bi trebalo da utiče na ovaj stav.

Izvor: S.R.

Sudije tražile zaštitu policije, Zvezda æe preispitati uèešæe u ABA ligi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

Dr mr

pre 5 godina

NA KRRAU CE SVE DA SE SVEDE DA SU VUJOSEVIC DANILOVIC DIVAC PASPALJ DJORDJEVIC ŽOC OBRADOVIC BILI U PRAVU DA NAM REGIONALNA LIGA UOPSTE NIJE TREBALA DA SE TREBALA DOMACA LIGA OJACATI DA SMO SA REG LIGOM VISE IZGIBILI NEGO DOBILI!!!!!

glodari

pre 5 godina

Zvezda je u buvsoj jugi imala najvise titula.Kad je dosao onaj Crnogorac za trenera koji je svake godine bio prvak sa glodarima to je bilo OK.Prave titule drzave su se osvajale u staroj jugi a ne Vujosevic sve titule pokupio i unistio sve klubove u Srbiji.Jel bilo normalno da Partizan svake godine uzme titulu toliko godina .

Rocky Balboa

pre 5 godina

Podhitno treba rasformirati ovu ligu ako ovakve i njemu slične individue egzistiraju u sportu, Emil Tedeschi ulaže kompletno svoj novac u Cedevitu, nikada nikakva priopćenja, govor mržnje, čovjek je jučer izjavio da više neće financirati klub za ABA ligu jer se ne može boriti sa državnim projektima u susjednim zemljama, pošteno i podržavam, i ako treba i istupiti iz ove barbarske atmosfere.

neki su jednakiji od drugih

pre 5 godina

Kad je ovako saopštenje došlo od strane Karpoša, taj tim je od strane ABA lige popio višegodišnju suspenziju. Gde su sad čelnici ABA da pokažu svoju suli, kada Čović već godinama proziva celokupno rukovodstvo lige. A i sam je jedan od vodećih čelnika iste.

Del Piero#10

pre 5 godina

Kada je predsednik Partizana komentarisao suđenje kažnjen je od strane ABA lige sa 2000e. Čović već godinama pravi cirkus, a ovo što gledamo ove sezone, kao što smo i prošle, je vrhunac. Čim se njegovom timu zaljulja pod nogama preti istupanjima iz lige i ne da sumnja u arbitražu, već u celokupnu rukovodeću strukturu lige, čiji je i sam deo. Za njega nema nikad kazne, a u svakoj normalnoj ligi bi bio odstranjen iz sporta na najmanje godinu dana za izazivanje haosa i nereda. On i njegove izjave su sve ovo i zakuvale, pa finalna serija liči na sajam šovinizma.

FMP 2011

pre 5 godina

Evo grobara da komentarisu Covketa!Covke ih zakljucao i to su te frustracije!Grobari,oprosti te se od titula u narednim godinama!Gospodin Covke! 
(igor, 22. april 2019 16:51) 

Ajde što je nas zaključao, nego što je vas zaledio...
(ona stvar, 22. april 2019 17:23
Diznija su zaledili, ove je doktor ugasio prijatelju, ugasio!

Banovo brdo

pre 5 godina

Autolakirer-Je li ti pratis kosarku? Partizan je jedini bio protiv ove lige i nateran je da igra...
(Pedja, 22. april 2019 17:50)

Ko moze da vas natera? Mogli ste da kazete da necete ali onda nema EL

eto rešenja

pre 5 godina

E izađite slobodno iz lige, taman Olimpijakos da vas zameni. Mi i ovako godinama igramo protiv nekih crveno-belih za koje niko ne zna ko su. Ovako ćemo bar znati s kime igramo, a neće manjkati crveno-belih u ligi. Čak neće morati ni da se proširuje liga, milina.

FAFA

pre 5 godina

Hahahaha evo komentara u stilu ti si hteo takmicenje.Pa ako ga vi niste hteli sto ste ucestvovali? Sto se niste drzali lige Srbije i da budete prvaci stalno u ligi sa Tamisem, Vrscem, Konstantinom, Crnokosom, OKK Beogradom i ostalima.I da igrate FIBA Liga sampiona, FIBA kup ili FIBA razvojna liga. A prijalo vam kada ste osvajali ABA i igrali EL

pa da nije njega ,FMP,i Zvezde ne bi ni postojala ta Aba liga ili bi se ubrrzo ugasila,a ovako doslo je do toga da umesto 3 predstavnika u El ,6 zemalja se bori za jedno mesto

Restelica-Gora

pre 5 godina

traze zastitu jer znaju da ce da kradu za buducnost i zato da ne bi dobili batine,cirkus bokan liga.Tesko ce da pobedi Zvezda veceras bez dva najbolja igraca ,ali ako odigraju muski i ostave srce pobeda je sigurna.

ona stvar

pre 5 godina

Evo grobara da komentarisu Covketa!Covke ih zakljucao i to su te frustracije!Grobari,oprosti te se od titula u narednim godinama!Gospodin Covke!
(igor, 22. april 2019 16:51)

Ajde što je nas zaključao, nego što je vas zaledio...

Autolakirer

pre 5 godina

ja mislim da treba da preispitate vaše učešće u ABA ligi! Tačnije, mislim da treba da istupite i ostavite pošten svet da na miru igra košarku, bez vaših saopštenja i maltretiranja ostalih učesnika, bez drmanja koševa, krađe pehara, bacanja kesa sa mokraćom na parket, pljuvanja! Istupite, na opšte zadovoljstvo, da imamo mir i zadovoljstvo poštenog igranja. Istupite, obradujte istinske ljubitelje košarke!
(Dox, 22. april 2019 16:30)

I sta onda? Mislis da ce tvoj klub ponovo da bude prvak i da se domogne EL. Vi ste bili protiv ABA pa sto onda igrate.Ni vi sami ne znate sta hocete

hm

pre 5 godina

Mozda da idete da igrate grcku ligu ? Oni su ionako rekli da bi igrali ABA. Salu na stranu, ali ovo sve sada je zalosno i veoma opasno. Umesto da se smiruju strasti oni suprotno. Trenutacna stmosfera je takva da, ako CZ ne pobedi, lagano moze da bude nereda. Ako i nije bilo atmosfere linca, sada ce je sigurno biti. Sve zahvaljujuci i Covicu.

slavisa

pre 5 godina

aba liga je kljuc da klubovi igraju dostojno u evropi pre jadranske lige partizan belezio citaj 0 bodova isto cibona jedino sto je nepravedno jeste,da se koljemo za to jedno mesto a bolja je liga od nemacke sigurno najmanje sto su mogli dati 2 do 3 kluba iz aba lige po ovim novim pravilima.kako je jedna cedevita igrala evroligu a nije osvojila nista kroz jadransku kao i olimpija.

Sabre

pre 5 godina

Nije problem u Covicu koliko u tome da su svi sem nas slozni. Ova ista svinjarija bi se desavala i Partizanu da je dosao u finale, i opet bi se Delije radovale tome. To je retardirano, LJUDI. ALO. Moramo da budemo slozni kada su ovakve stvari u pitanju - vise je nego ocigledno da je u ABI pregorelo i da ne mogu vise da podnesu da prvo Partizan pa onda Zvezda dominiraju, da od nasih 4 kluba, obicno se zauzme prvih 5 ili 6 mesta u ligi. Ta dominacija ih BOLI. Kapirate li to? Sve ovo se radi samo iz tog razloga, a mi umesto da smo slozni i da prvi taj Partizan podrzi Zvezdu ako zeli da istupi, mi se nasladjujemo sto "komsiji crkava krava".

Opametite se vec jednom - Covic jeste mega antipatican lik, ali nije ovo posledica COVICA nego toga sto ceo Jadran ODUCAVAMO od kosarke vec 20 godina, i ovo je sve pokusaj da se tome, na koji god nacin, stane na put.

Rezignirani grobar

pre 5 godina

Aba sama treba da izbaci czv, uvek prave tenzije i neregularnosti.
(bo, 22. april 2019 15:47

Slažem se, smetaju nam da osvojimo ABA i pokažemo ko je institucija.

skoja hop

pre 5 godina

reče čovjek čiji navijači ne navijaju za klub od kad je za isti potpisao igrač, koji ima vjeroispovijest koja se njima ne sviđa

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Ako izgubi CZ, onda izlaze iz ABA lige, ali ako ne izgubi, onda ostaju. Dosledno.
(sd, 22. april 2019 16:08)

Наравно, да није било подгоричких крађа, другу годину за редом, Звезда би већ била у ЕЛ!

baja

pre 5 godina

Pa imate idealnu priliku sad. Ako Grci predju u ABA, vi uzmete samo promenite ime u na primer Olimpijakos i adresu. I onda se takmicite u grckoj ligi. Ne mora ni dresove da menjate, isti je kolor. A i navijaca jos vise, jel ovi grcki ne bojkotuju nijedno takmicenje. Covke ti si genije!

Dule zvezdaš

pre 5 godina

Crvena Zvezda Tirana Šta fali Albancima? Ne pričamo o ovima iz južne pokrajine.
(mighty banana, 22. april 2019 16:46

Slaba liga, mi jurimo Evroligu, vi?

Марко

pre 5 godina

@(Milos, 22. april 2019 15:59)
Има људи који мисле да ће, ако само протекне довољно времена, истина постати оно што би они желели да буде. Партизан је од УЛЕБа био уцењен 2004те, кад је Звезда већ увелико завршавала своју другу сезону у Јадранској, а сезону пре је у њу ушао и вечерашњи финалиста, Човићев Рефлекс. Та уцена је и ишла као Звездин и Рефлексов захтев УЛЕБу, како би се Партизан, као клуб који је инсистирао на јакој домаћој лиги, натерао да попусти. Теза Звезде је била да ће Партизанова доминација бити прекинута кад изађе из Србије, а да ли је била тачна, показало је наредних 6 Партизанових титула у АБА. Нож у леђа сјајној домаћој лиги је Звезда забила још 2002ге, када је њено тадашње руководство у сремском жбуњу чекало Божу Милићевића који је кренуо у Београд где га је чекао усаглашен став српских клубова, али млад је Милош па се изгледа не сећа. Срећом, не памтимо сви као веверице.

Charapan

pre 5 godina

A sto citate saopstenja ako vas Covic nervira? I mene isto njegovo dista togabas iritira al oko finala prosle i ove godine covek je bre u pravu. Docekasmo ih prosle godine maksimalno korektbo a oni dole na krv i noz. Drugo, sudije... sramno navlacenje u 4toj. Samo onaj samar na Beronu je drugari nesportska a to vam dodje razlika dva poseda bas onokiko koliko smo izgubili... da ne nabrajam dalje... Pukl nas je sahranio i prosle godine 4tu u Moraci, veceras ce opet biti veselo videcete...

osmiputnik

pre 5 godina

Nije problem u Covicu koliko u tome da su svi sem nas slozni. Ova ista svinjarija bi se desavala i Partizanu da je dosao u finale, i opet bi se Delije radovale tome. To je retardirano, LJUDI. ALO. Moramo da budemo slozni kada su ovakve stvari u pitanju - vise je nego ocigledno da je u ABI pregorelo i da ne mogu vise da podnesu da prvo Partizan pa onda Zvezda dominiraju, da od nasih 4 kluba, obicno se zauzme prvih 5 ili 6 mesta u ligi. Ta dominacija ih BOLI. Kapirate li to? Sve ovo se radi samo iz tog razloga, a mi umesto da smo slozni i da prvi taj Partizan podrzi Zvezdu ako zeli da istupi, mi se nasladjujemo sto "komsiji crkava krava".Opametite se vec jednom - Covic jeste mega antipatican lik, ali nije ovo posledica COVICA nego toga sto ceo Jadran ODUCAVAMO od kosarke vec 20 godina, i ovo je sve pokusaj da se tome, na koji god nacin, stane na put.
(Sabre, 22. april 2019 17:10)

Sa vama ni u crkvu.

Dule zvezdaš

pre 5 godina

idite, pa se vratite kada covic vise ne bude u vasem klubu. takvo ponasanje je on generisao svih ovih godina. mi ostali cemo se snaci.
(basketas, 22. april 2019 16:59)

a Institucija promovisala fer plej, hehe, hipokrizija u svojoj esenciji

Walldorf

pre 5 godina

Uz ozbiljnog sponzora(Brend iz zapadne Evrope ili Rusije), ucesce u VTB Ligi bi bilo pun pogodak! Iz vise razloga.Uzasli bi smo iz "Balkanske krcme", navijaci bi se vratili na tribine,klub bi napredovao u svim segmentima. Do tada,igramo ono sto se mora.Veceras, pun Pionir i nekoliko hiljada navijaca ZVEZDE oko hale, uz video bim. Do konacne pobede! Napred ZVEZDA!!!

Vanja

pre 5 godina

Najviše krivim Čovića i trenera Tomića, a onda igrače što su dozvolili da se igra peta utakmica danas u Bgd. Ruku na srce sve četiri utakmice su se igrale na granici regularnosti (u Bgd. pljuvanje , a u Titogradu bacanje predmeta, ptica i polivanje terena). Sudije, zavisno od toga gde se igra, tako i sude, plašljivo i kukavički. Očekujem pobedu Zvezde, iako im ne igraju dva najbolja igrača, a jedina opasnost od Budućnosti je ta što im Ameri ne mogu igrati slabo (ne svi, prvenstveno Klarkovi) svih 5 utakmica. Ali mora nešto da igra i ovaj KC Rivers, a ne samo da šutira i statira na terenu. Navijam za Zvezdu, ali ovo je realnost, nisu smeli da dozvole petu utakmicu nikako.

Dacha

pre 5 godina

Istupanje iz ABA lige? Zar ne beše, ne tako davno, tadašnji Refleks, a pored njega i ona prava Crvena Zvezda za osnivanje ove Jadranske lige koja je trebala da poboljša košarku na ovim prostorima a dovela je do propasti (Hemofarm - katanac, Zdravlje Leskovac-katanac, Radnički KG -katanac itd.)
(glen rajs, 22. april 2019 16:41)

Muka mi je vise od vasih pominjanja Hemofarma,Zdravlja,Radnickog KG itd i njihove propasti jer kao prvo njih nije ugasila Zvezda ni pod razno,cak ni Partizan koji je godinama otimao igrace iz istih i nije placao nista vec su oni propali jer su ih raznorazne kompanije kao glavni sponzori (Hemofarm,Zdravlje Leskovac,Fiat) napustili ili propali kao firme i jednostavno vise nisu mogli da finansiraju klubove jer da se ne lazemo danas u sportu pare su sve,bez njih moze samo da slikaju,a s obzirom da drzava staje samo iza Zvezde i Partizana kao svoje najvece brendove iza kojih stoje miliona navijaca ostali moraju da se snalaze preko privatnih sponzora i eventualno grada da stane iza njih jer privatizacija jos uvek nije omogucena,a ta prica u ovako neprotifabilnoj ligi,takmicenju u konkurenciji Zvezde i Partizana jednostavno nema prodju. Jedini koji jos koliko toliko mogu da drze korak sa njima su FMP iza koga stoji Covic i Mega iza koje je Misko Raznatovic i tu se svaka prica o domacoj kosarci zavrsava,sve ostalo je poluamaterski jer para nema. To je zaista steta jer ocigledno je da jos uvek imamo dobru skolu i dobre klince koji redovno u mladjim kategorijama osvajaju medalje,ali kasnije ne ostvaruju pun potencijal samo iz dva razloga,jer iz besparice jure za parama i boljim zapadnim zivotom pa se tamo izgube u moru drugih talenata jer su nedovoljno razvijeni kako psihicki tako i fizicki,a drugi razlog je ne dobijanje dovoljno velike sanse u Zvezdi i Partizanu jer oni nemaju taj luft da cekaju igraca vec se rezultati traze odmah i ako nije bas neki neverovatni talenat svi oni dobijaju minute na kasicicu i nazalost propadaju i onda trazr spas u bas toj Megi ili FMP-u ali oni nemaju dovoljno jakih utakmica da bi se kroz te utakmice izbrusili i ispunili pun potencijal i nazalost opet se vecina gubi. Jedino pravo resenje je privaticija i osnivanje nase jake lige sa bar 10,12 finansijski stabilnih ekipa gde bi se njih 5,6 uzdvojili kao neki predvodnici cele te lige i osigurali ostanak i razvoj tih mlqdih talenata. Naravno liga bi morala da ima prohodnost u Evroligu i EK. S obzirom da to trenutno je naucna fantastika ostaje nam da slusamo svakodnevna saopstenja i gledamo nemile scene izmedju navijaca u raznoraznim halama.

marsovac

pre 5 godina

@ona stvar
A sta je tebi nejasno.Jel nesto rekao netacno?Sto se javljas kad veze nemas.Ali uputicu te posto si mlad i zelen.Delije, ne dolaze na utakmice kk CZ jos od Omica i to traje i dan danas.

marica, kriv, razumevanje...

pre 5 godina

czv i buducnoct dva brata rodjena ... davnih dana su rasturali SCG ligu jer nisu mogli da dobiju partizanm na terenu, tj. buducnost u cg jos i nekako pod zestokim pritiskom slicnom ovom danas sa czv, i uvukli nas sve u aba ligu gde je posteno sudjenje .. naterali partizan da igra a onda ih je i tamo resetovao na fabricka podesavanja ... sad na krilima politicke pozadine koje imaju ta dva kluba igraju finale i imamo samo realnu sliku i priliku oba kluba i njihovih "navijaca" ... pravim navijacima oba kluba svaka cast

Zvezdas

pre 5 godina

Optuženi da smo organizovali navijače, a oni ne dolaze na naše utakmice”, rekao je između ostalog Nebojša Čović u jutarnjem progamu “Happy” televizije." 

Ovde svaka diskusija prestaje.
(ona stvar, 22. april 2019 15:58)

Sta ti nije jasno.Da li su dva navijaca koji jos dobise batine organizovano dosli u dvoranu na Moraci? Da li znas termin "organizovano"? Evo ja idem na utakmicu sa drugarima i niko nas nije oeganizovao

igor

pre 5 godina

Evo grobara da komentarisu Covketa!Covke ih zakljucao i to su te frustracije!Grobari,oprosti te se od titula u narednim godinama!Gospodin Covke!

Dox

pre 5 godina

I ja mislim da treba da preispitate vaše učešće u ABA ligi! Tačnije, mislim da treba da istupite i ostavite pošten svet da na miru igra košarku, bez vaših saopštenja i maltretiranja ostalih učesnika, bez drmanja koševa, krađe pehara, bacanja kesa sa mokraćom na parket, pljuvanja! Istupite, na opšte zadovoljstvo, da imamo mir i zadovoljstvo poštenog igranja. Istupite, obradujte istinske ljubitelje košarke!

Grobar-España

pre 5 godina

Radujte se Zvezdaši! Na današnji dan ste odigrali prvu utakmicu u istoriji, 1945...sa kim ono beše? Ah da, sa Albancima, kako drugačije?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 22. april 2019 15:45)

Igrali pa sta ? Komunizam bio, ko te pitao sta hoces. Igralo se po direktivi sa politicki podobnim klubovima. Do 1948. smo svi bili Braca po nalogu druga Staljina, onda smo se mi kao otrgli pa smo bili malo slobodniji. Samo smo morali Velog Jozu i KPJ da slusamo. Mrsite i jedni i drugi a najbolji od vas je verovatno imao poklonjenu dvojku iz istorije. Sve je bilo pod kontrolom KPJ, vojske, policije...Radilo se po direktivi i naredjenju sve do kasnih sedamdesetih a i kasnije samo sto je bilo malo opustenije. Srpski nacionalizam je proradio tek pocetkom osamdesetih sa onom cuvenom grobarskom ekipom koja je stigla u Zagreb sa dvoglavim orlom sa cetiri ocila nacrtanim sprejom na "haubi" lokomotive i koja je malo pre toga kamenovala autobus sa igracima hajduka ispred hotela Palas. Navijaci Zvezde su negde u isto to vreme (mozda i malo ranije) poceli sa "Srbovanjem", ali sve do 1984.-85. nisu imali ozbiljnu ekipu zbog smene generacija na "Severu", pa to nije bilo tako ocigledno kao kod "Grobara". Kasnije , kada se raspala ta grobarska ekipa (negde oko 88.-89.), "Delije" su preuzele primat i drze ga do dan danas, mada su vec tamo negde od 85. sa pojavom Red Devilsa poceli da budu ozbiljan "neprijatelj".

Paja patak

pre 5 godina

преиспитаће учешће у лиги у којој апсолутно све контролишу, од директора лиге, преко судија, до најситнијих службеника.....луд збуњеног
(спортски уметник, 22. april 2019 15:55)

Sta bi mi bez tvojih "pametnih" komentara na temu Zvezde.Ajde objasni nama kako to Covic kontrolise sve nabrojano.Eto mi vas pocistismo jer Covic sve kontrolise inace je tim limara Ostoje barem finale zasluzio

glen rajs

pre 5 godina

Istupanje iz ABA lige? Zar ne beše, ne tako davno, tadašnji Refleks, a pored njega i ona prava Crvena Zvezda za osnivanje ove Jadranske lige koja je trebala da poboljša košarku na ovim prostorima a dovela je do propasti (Hemofarm - katanac, Zdravlje Leskovac-katanac, Radnički KG -katanac itd.)

deki

pre 5 godina

Grakcite gavranovi, ovo je izreceno u afektu, Zvezda i ove i prosle sezone ubedljivo prva ,prosle godine su nas pokrali,hoce opet,ovo je predostroznost. Umesto da se drzimo zajedno pa da ABA igra kako mi sviramo,mi vodimo politiku da komsiji crkne krava. Zar nije Ostoja ima primedbe na sudjenje i status Partizana. Pricajte sta hocete, ako se mi na Skupstini ABA koja ce uskoro biti odrzana ne drzimo zajedno,mozemo i vi i mi da zaboravimo na EL.Dragi zvezdasi, veceras je i vas veliki ispit, vi koji ste imali srece da kupite karte,imate obavezu da pomognete klubu i to navijanjem svih 40 minuta bez vredjanja jer su gosti spremni na sve ,mozda cak na pominjanje siptara ili Mila da napuste parket.Molim i nekoga iz kluba, Covica ili Vujacina da se pre nego gostujuci navijaci izadju na parket, obrate publici i zamole za fer navijanje

Eggy

pre 5 godina

Ja predlazem da se formira Prva L(j)iga Srbije u saopstenjima (multisportsko takmicenje) i to u klupskoj konkurenciji i Super Kup saopstavaca u pojedinacnoj....

MilanB

pre 5 godina

Da li nekom nesto nije jasno kada covek gostuje na pinku, hepiju, prvoj... Svaka slicnost je slucajna:)
(Goran, 22. april 2019 15:57) Zna on dobro gde gostuje. Na kanala koje vi gledate.

jedan od mnogih

pre 5 godina

jel spomenuo on u komentaru ijednim slivom JSD??? nije ?

ne mogu da verujem da frustracije traju i traju i da ne moze covek bez grobarskih srceparajucih komentara

santa justa

pre 5 godina

E ako su toliko mocni da obrlate sudije u Beogradu onda smo mi nesposobni. Davidovac i Dobric maksimalna minutaza a KC minimalna i to je kljuc uspeha.

milos

pre 5 godina

marsovac,
...stoje iza kosa...podeljeni po sektorima...ja licno video njih desetak iz prve ekipe ultrasa...tako da ako ti je covke dao 200 dinara da pises ovaj komentar,onda u zdravlju ih trosio....

Samo je sljaka iznad nas...

pre 5 godina

(Marinko, 22. april 2019 16:34)Da pratis kosarku dugo,a ne od 2011-e, znao bi da je Partizan igrao KLS-je dok je komsinica uz brdo ulozenih para ostajala kratka i za trofej ABA lige kao i za trofej KLS-a.Inace Partizan je pod pretnjom oduzimanja ucesca u EL bez obzira na rezultat pristupio ABA ligi... Covic je bio glavni za ulazak Srpskih klubova u ABA i naravno ostajao kratkih rukava dok su Hemofarm i Refleks/FMP osvajali to isto takmicenje pored Partizana, Cibone, Bosne, Zadra, ex-CZ...a onda je dosao Vucic i UPPR...

Kaiser

pre 5 godina

Procitas naslov i znas da ce gomila termita, kukumavki i narikaca vojno jugoslovenskog kkuba da se oglase.Izbrojah 6 komentara navijaca Zvezde sve ostalo su ovi drugi. Jos ne mogu da se oporave od veoma uspesne sezone njihovog kluba u kosarci, fudbalu, vaterpolu, odbojci, ragbiju itd. I cim vide sliku i naslov Dr.Covic, Dr.Terzic i bez citanja teksta krene da im adrenalin raste.Bolest teska, neizleciva i neprelazna a ime joj je kompleks.Terajte dalje jugosloveni.A mi cemo da se radujemo veceras a vama jos jedan udarac i bol da nanesemo

basketas

pre 5 godina

idite, pa se vratite kada covic vise ne bude u vasem klubu. takvo ponasanje je on generisao svih ovih godina. mi ostali cemo se snaci.

Seeflu

pre 5 godina

Nebojsa pa i rukama i nogama si trcao u to takmicenje.Cemu sve to sad?P.S prvi sam u redu da se ne vredja tvoj sin,jer je smatram ga za dobrog,poštenog coveka i pravog sportistu....
(Jon Bon Jovi, 22. april 2019 15:46)
Pa ni vi niste na pocetku hteli tu ligu, a sad hocete. Cemu to?

Marinko

pre 5 godina

Hahahaha evo komentara u stilu ti si hteo takmicenje.Pa ako ga vi niste hteli sto ste ucestvovali? Sto se niste drzali lige Srbije i da budete prvaci stalno u ligi sa Tamisem, Vrscem, Konstantinom, Crnokosom, OKK Beogradom i ostalima.I da igrate FIBA Liga sampiona, FIBA kup ili FIBA razvojna liga. A prijalo vam kada ste osvajali ABA i igrali EL

MilanChe...ge...

pre 5 godina

Delije bojkotuju ABA ligu.
Ajde internet navijaci, idite i njima recite sve ono sto ovde nakucaste Covicu.
Ja sam protiv ABA lige. Bolje i krs FIBA liga kroz srpsku ligu nego ova glupost (suzdzavam se od tezih reci) od ABA.

hipnoza je cudo

pre 5 godina

Sad ce Ostojini puleni sa amnezijom da nam “objasne” kako je Dr. Nebojsa “terao” nekoh u ABA 2003. Ajmo zarad istine: FIBA i ULEB se rastaju te godine. ULEB nam jasnk stavlja do znanja da u njegova takmicenja mozemo samo preko ABA. Partizan kao sampion umesto da igra ULEB EL, odlucije se uz Panatinaikos da igra FIBA. Naravno, svi ostali velikani igrali ULEB te godine.Djordi to nikad nije zaboravio. I sad vam je i za to kriv Nebojsa? Jedino zasto vam je Nejbosa kriv je to sto je stavio tacku na crno belo zlo.
(Milos, 22. april 2019 15:59)
Poceo si da se pravdas, a niko te ništa nije pitao. Objasni mi, kako je to dugi niz godina ucesnika evrolige odredjivalo bodovanje? 15 bodova ABA, 15 bodova naša liga i ne znam tacno koliko kup? Objasni samo to, pa onda pricaj o uslovima koje je Uleb postavio, ali deceniju kasnije. Izgleda da mi Ostojini sledbenici nemamo kolektivnu amneziju kao vi, doktorovi!

Beki

pre 5 godina

@Milos. Nekada je bolje cutati kad nema sta da se kaze.Covic nije stavio tacku na crno-beli svet i nikada nece,ali zato na crveno-beli svet jeste 2011-e,kada je Zvezdu ugasio,na svoj cirkus okacio CZBG i vuce vas za nos!Al nesto me drugo interesuje,kako ovaj uvek na istim televizijama gostuje (svi znamo na koje dve ) i opet on spominje nekakvo blato.A protiv Partizana je izvrsio nevidjeni pritisak na sudije i onda je Belosevic odradio svoje,taj nesrecnik vam je doneo pobedu u prvoj.A sto se tice blata,ono je vase prirodno staniste.

dragiša

pre 5 godina

Ovaj čovek je neverovatan! Stvarni simbol Srbije, na žalost, od Osme sednice do danas! Dokle god se ovaj i ovakvi ne sklone, nama neće biti bolje ni u sportu ni u državi.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Све је јасно, АБА не жели Звезду као победника и све ће предузети да до тога не дође!
Једино чега се плаше то је притисак звездиних навијача на судије, под огромним притиском не могу да краду јер могло би да буде свашта!

спортски уметник

pre 5 godina

преиспитаће учешће у лиги у којој апсолутно све контролишу, од директора лиге, преко судија, до најситнијих службеника.....луд збуњеног

JaskoFijasko

pre 5 godina

I Partizan i Zvezda i Fmp treba da izađu iz ove sprdnje. Olimpijakos napušta grčko prvenstvo radi mnogo manjih problema. Neka ostane Mega koja ima jedini realan interes da igra ABA. Ali Megu onda brisati iz registra srpskih klubova.

delboj

pre 5 godina

Opa, vec se trazi alibi za poraz. Naravno da su sudije trazile zastitu, znaju sa kim imaju posla. Cujes vi bolji bili u Podgorici, kako da ne, sigurno ste i Norisa Kola pustali da daje koseve... Ako, i treba da preispitate ucesce u ABA ligi, jer cete, ako ne popravite ponasanje mozda i biti izbaceni iz iste.

Lynx

pre 5 godina

Kakva komedija. Olimpijakos hoce da pobegne iz grckog prvenstva u ABA ligu, a ovi hoce da istupe iz ABA lige. Gde da igrate, u grckom prvenstvu?? Hahhahahahaha. A Zvezda nas i uvukla u tu ABA ligu pre mnogo godina.

ona stvar

pre 5 godina

"Optuženi da smo organizovali navijače, a oni ne dolaze na naše utakmice”, rekao je između ostalog Nebojša Čović u jutarnjem progamu “Happy” televizije."

Ovde svaka diskusija prestaje.

Pera Lozac

pre 5 godina

“Molim za fer navijanje. Najgore je ako funkcinišemo po principima osvete i mržnje. Ne volim da se uvlačim u blatu, ali nekada me nateraju. Posle ne možete da se operete, očistite odelo, a ne ne mogu da stalno navlačim čizme do kukova”.

Voli covek da su uvlaci na suvo. Cistunac.

terza1.

pre 5 godina

Наравно,потребно је преиспитати чињеницу да газда из Железника има два тима у истој лиги.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 5 godina

Popodnevna dnevna doza Nebojse Covica.....Pa moguće je svašta ako se rezultat bude kretao po lošem.... P.S neka pobedi Zvezda jer to odgovara i Partizanu....

Milos

pre 5 godina

Sad ce Ostojini puleni sa amnezijom da nam “objasne” kako je Dr. Nebojsa “terao” nekoh u ABA 2003. Ajmo zarad istine: FIBA i ULEB se rastaju te godine. ULEB nam jasnk stavlja do znanja da u njegova takmicenja mozemo samo preko ABA. Partizan kao sampion umesto da igra ULEB EL, odlucije se uz Panatinaikos da igra FIBA. Naravno, svi ostali velikani igrali ULEB te godine.Djordi to nikad nije zaboravio. I sad vam je i za to kriv Nebojsa? Jedino zasto vam je Nejbosa kriv je to sto je stavio tacku na crno belo zlo.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Nebojsa pa i rukama i nogama si trcao u to takmicenje.Cemu sve to sad?P.S prvi sam u redu da se ne vredja tvoj sin,jer je smatram ga za dobrog,poštenog coveka i pravog sportistu....

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 5 godina

Radujte se Zvezdaši! Na današnji dan ste odigrali prvu utakmicu u istoriji, 1945...sa kim ono beše? Ah da, sa Albancima, kako drugačije?

Lynx

pre 5 godina

Kakva komedija. Olimpijakos hoce da pobegne iz grckog prvenstva u ABA ligu, a ovi hoce da istupe iz ABA lige. Gde da igrate, u grckom prvenstvu?? Hahhahahahaha. A Zvezda nas i uvukla u tu ABA ligu pre mnogo godina.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Nebojsa pa i rukama i nogama si trcao u to takmicenje.Cemu sve to sad?P.S prvi sam u redu da se ne vredja tvoj sin,jer je smatram ga za dobrog,poštenog coveka i pravog sportistu....

dragiša

pre 5 godina

Ovaj čovek je neverovatan! Stvarni simbol Srbije, na žalost, od Osme sednice do danas! Dokle god se ovaj i ovakvi ne sklone, nama neće biti bolje ni u sportu ni u državi.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 5 godina

Popodnevna dnevna doza Nebojse Covica.....Pa moguće je svašta ako se rezultat bude kretao po lošem.... P.S neka pobedi Zvezda jer to odgovara i Partizanu....

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 5 godina

Radujte se Zvezdaši! Na današnji dan ste odigrali prvu utakmicu u istoriji, 1945...sa kim ono beše? Ah da, sa Albancima, kako drugačije?

terza1.

pre 5 godina

Наравно,потребно је преиспитати чињеницу да газда из Железника има два тима у истој лиги.

ona stvar

pre 5 godina

"Optuženi da smo organizovali navijače, a oni ne dolaze na naše utakmice”, rekao je između ostalog Nebojša Čović u jutarnjem progamu “Happy” televizije."

Ovde svaka diskusija prestaje.

delboj

pre 5 godina

Opa, vec se trazi alibi za poraz. Naravno da su sudije trazile zastitu, znaju sa kim imaju posla. Cujes vi bolji bili u Podgorici, kako da ne, sigurno ste i Norisa Kola pustali da daje koseve... Ako, i treba da preispitate ucesce u ABA ligi, jer cete, ako ne popravite ponasanje mozda i biti izbaceni iz iste.

спортски уметник

pre 5 godina

преиспитаће учешће у лиги у којој апсолутно све контролишу, од директора лиге, преко судија, до најситнијих службеника.....луд збуњеног

Dox

pre 5 godina

I ja mislim da treba da preispitate vaše učešće u ABA ligi! Tačnije, mislim da treba da istupite i ostavite pošten svet da na miru igra košarku, bez vaših saopštenja i maltretiranja ostalih učesnika, bez drmanja koševa, krađe pehara, bacanja kesa sa mokraćom na parket, pljuvanja! Istupite, na opšte zadovoljstvo, da imamo mir i zadovoljstvo poštenog igranja. Istupite, obradujte istinske ljubitelje košarke!

Pera Lozac

pre 5 godina

“Molim za fer navijanje. Najgore je ako funkcinišemo po principima osvete i mržnje. Ne volim da se uvlačim u blatu, ali nekada me nateraju. Posle ne možete da se operete, očistite odelo, a ne ne mogu da stalno navlačim čizme do kukova”.

Voli covek da su uvlaci na suvo. Cistunac.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Све је јасно, АБА не жели Звезду као победника и све ће предузети да до тога не дође!
Једино чега се плаше то је притисак звездиних навијача на судије, под огромним притиском не могу да краду јер могло би да буде свашта!

Milos

pre 5 godina

Sad ce Ostojini puleni sa amnezijom da nam “objasne” kako je Dr. Nebojsa “terao” nekoh u ABA 2003. Ajmo zarad istine: FIBA i ULEB se rastaju te godine. ULEB nam jasnk stavlja do znanja da u njegova takmicenja mozemo samo preko ABA. Partizan kao sampion umesto da igra ULEB EL, odlucije se uz Panatinaikos da igra FIBA. Naravno, svi ostali velikani igrali ULEB te godine.Djordi to nikad nije zaboravio. I sad vam je i za to kriv Nebojsa? Jedino zasto vam je Nejbosa kriv je to sto je stavio tacku na crno belo zlo.

glen rajs

pre 5 godina

Istupanje iz ABA lige? Zar ne beše, ne tako davno, tadašnji Refleks, a pored njega i ona prava Crvena Zvezda za osnivanje ove Jadranske lige koja je trebala da poboljša košarku na ovim prostorima a dovela je do propasti (Hemofarm - katanac, Zdravlje Leskovac-katanac, Radnički KG -katanac itd.)

Sabre

pre 5 godina

Nije problem u Covicu koliko u tome da su svi sem nas slozni. Ova ista svinjarija bi se desavala i Partizanu da je dosao u finale, i opet bi se Delije radovale tome. To je retardirano, LJUDI. ALO. Moramo da budemo slozni kada su ovakve stvari u pitanju - vise je nego ocigledno da je u ABI pregorelo i da ne mogu vise da podnesu da prvo Partizan pa onda Zvezda dominiraju, da od nasih 4 kluba, obicno se zauzme prvih 5 ili 6 mesta u ligi. Ta dominacija ih BOLI. Kapirate li to? Sve ovo se radi samo iz tog razloga, a mi umesto da smo slozni i da prvi taj Partizan podrzi Zvezdu ako zeli da istupi, mi se nasladjujemo sto "komsiji crkava krava".

Opametite se vec jednom - Covic jeste mega antipatican lik, ali nije ovo posledica COVICA nego toga sto ceo Jadran ODUCAVAMO od kosarke vec 20 godina, i ovo je sve pokusaj da se tome, na koji god nacin, stane na put.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 5 godina

(Marinko, 22. april 2019 16:34)Da pratis kosarku dugo,a ne od 2011-e, znao bi da je Partizan igrao KLS-je dok je komsinica uz brdo ulozenih para ostajala kratka i za trofej ABA lige kao i za trofej KLS-a.Inace Partizan je pod pretnjom oduzimanja ucesca u EL bez obzira na rezultat pristupio ABA ligi... Covic je bio glavni za ulazak Srpskih klubova u ABA i naravno ostajao kratkih rukava dok su Hemofarm i Refleks/FMP osvajali to isto takmicenje pored Partizana, Cibone, Bosne, Zadra, ex-CZ...a onda je dosao Vucic i UPPR...

Beki

pre 5 godina

@Milos. Nekada je bolje cutati kad nema sta da se kaze.Covic nije stavio tacku na crno-beli svet i nikada nece,ali zato na crveno-beli svet jeste 2011-e,kada je Zvezdu ugasio,na svoj cirkus okacio CZBG i vuce vas za nos!Al nesto me drugo interesuje,kako ovaj uvek na istim televizijama gostuje (svi znamo na koje dve ) i opet on spominje nekakvo blato.A protiv Partizana je izvrsio nevidjeni pritisak na sudije i onda je Belosevic odradio svoje,taj nesrecnik vam je doneo pobedu u prvoj.A sto se tice blata,ono je vase prirodno staniste.

JaskoFijasko

pre 5 godina

I Partizan i Zvezda i Fmp treba da izađu iz ove sprdnje. Olimpijakos napušta grčko prvenstvo radi mnogo manjih problema. Neka ostane Mega koja ima jedini realan interes da igra ABA. Ali Megu onda brisati iz registra srpskih klubova.

hipnoza je cudo

pre 5 godina

Sad ce Ostojini puleni sa amnezijom da nam “objasne” kako je Dr. Nebojsa “terao” nekoh u ABA 2003. Ajmo zarad istine: FIBA i ULEB se rastaju te godine. ULEB nam jasnk stavlja do znanja da u njegova takmicenja mozemo samo preko ABA. Partizan kao sampion umesto da igra ULEB EL, odlucije se uz Panatinaikos da igra FIBA. Naravno, svi ostali velikani igrali ULEB te godine.Djordi to nikad nije zaboravio. I sad vam je i za to kriv Nebojsa? Jedino zasto vam je Nejbosa kriv je to sto je stavio tacku na crno belo zlo.
(Milos, 22. april 2019 15:59)
Poceo si da se pravdas, a niko te ništa nije pitao. Objasni mi, kako je to dugi niz godina ucesnika evrolige odredjivalo bodovanje? 15 bodova ABA, 15 bodova naša liga i ne znam tacno koliko kup? Objasni samo to, pa onda pricaj o uslovima koje je Uleb postavio, ali deceniju kasnije. Izgleda da mi Ostojini sledbenici nemamo kolektivnu amneziju kao vi, doktorovi!

Del Piero#10

pre 5 godina

Kada je predsednik Partizana komentarisao suđenje kažnjen je od strane ABA lige sa 2000e. Čović već godinama pravi cirkus, a ovo što gledamo ove sezone, kao što smo i prošle, je vrhunac. Čim se njegovom timu zaljulja pod nogama preti istupanjima iz lige i ne da sumnja u arbitražu, već u celokupnu rukovodeću strukturu lige, čiji je i sam deo. Za njega nema nikad kazne, a u svakoj normalnoj ligi bi bio odstranjen iz sporta na najmanje godinu dana za izazivanje haosa i nereda. On i njegove izjave su sve ovo i zakuvale, pa finalna serija liči na sajam šovinizma.

eto rešenja

pre 5 godina

E izađite slobodno iz lige, taman Olimpijakos da vas zameni. Mi i ovako godinama igramo protiv nekih crveno-belih za koje niko ne zna ko su. Ovako ćemo bar znati s kime igramo, a neće manjkati crveno-belih u ligi. Čak neće morati ni da se proširuje liga, milina.

Autolakirer

pre 5 godina

ja mislim da treba da preispitate vaše učešće u ABA ligi! Tačnije, mislim da treba da istupite i ostavite pošten svet da na miru igra košarku, bez vaših saopštenja i maltretiranja ostalih učesnika, bez drmanja koševa, krađe pehara, bacanja kesa sa mokraćom na parket, pljuvanja! Istupite, na opšte zadovoljstvo, da imamo mir i zadovoljstvo poštenog igranja. Istupite, obradujte istinske ljubitelje košarke!
(Dox, 22. april 2019 16:30)

I sta onda? Mislis da ce tvoj klub ponovo da bude prvak i da se domogne EL. Vi ste bili protiv ABA pa sto onda igrate.Ni vi sami ne znate sta hocete

milos

pre 5 godina

marsovac,
...stoje iza kosa...podeljeni po sektorima...ja licno video njih desetak iz prve ekipe ultrasa...tako da ako ti je covke dao 200 dinara da pises ovaj komentar,onda u zdravlju ih trosio....

basketas

pre 5 godina

idite, pa se vratite kada covic vise ne bude u vasem klubu. takvo ponasanje je on generisao svih ovih godina. mi ostali cemo se snaci.

marica, kriv, razumevanje...

pre 5 godina

czv i buducnoct dva brata rodjena ... davnih dana su rasturali SCG ligu jer nisu mogli da dobiju partizanm na terenu, tj. buducnost u cg jos i nekako pod zestokim pritiskom slicnom ovom danas sa czv, i uvukli nas sve u aba ligu gde je posteno sudjenje .. naterali partizan da igra a onda ih je i tamo resetovao na fabricka podesavanja ... sad na krilima politicke pozadine koje imaju ta dva kluba igraju finale i imamo samo realnu sliku i priliku oba kluba i njihovih "navijaca" ... pravim navijacima oba kluba svaka cast

Marinko

pre 5 godina

Hahahaha evo komentara u stilu ti si hteo takmicenje.Pa ako ga vi niste hteli sto ste ucestvovali? Sto se niste drzali lige Srbije i da budete prvaci stalno u ligi sa Tamisem, Vrscem, Konstantinom, Crnokosom, OKK Beogradom i ostalima.I da igrate FIBA Liga sampiona, FIBA kup ili FIBA razvojna liga. A prijalo vam kada ste osvajali ABA i igrali EL

santa justa

pre 5 godina

E ako su toliko mocni da obrlate sudije u Beogradu onda smo mi nesposobni. Davidovac i Dobric maksimalna minutaza a KC minimalna i to je kljuc uspeha.

igor

pre 5 godina

Evo grobara da komentarisu Covketa!Covke ih zakljucao i to su te frustracije!Grobari,oprosti te se od titula u narednim godinama!Gospodin Covke!

MilanChe...ge...

pre 5 godina

Delije bojkotuju ABA ligu.
Ajde internet navijaci, idite i njima recite sve ono sto ovde nakucaste Covicu.
Ja sam protiv ABA lige. Bolje i krs FIBA liga kroz srpsku ligu nego ova glupost (suzdzavam se od tezih reci) od ABA.

Kaiser

pre 5 godina

Procitas naslov i znas da ce gomila termita, kukumavki i narikaca vojno jugoslovenskog kkuba da se oglase.Izbrojah 6 komentara navijaca Zvezde sve ostalo su ovi drugi. Jos ne mogu da se oporave od veoma uspesne sezone njihovog kluba u kosarci, fudbalu, vaterpolu, odbojci, ragbiju itd. I cim vide sliku i naslov Dr.Covic, Dr.Terzic i bez citanja teksta krene da im adrenalin raste.Bolest teska, neizleciva i neprelazna a ime joj je kompleks.Terajte dalje jugosloveni.A mi cemo da se radujemo veceras a vama jos jedan udarac i bol da nanesemo

baja

pre 5 godina

Pa imate idealnu priliku sad. Ako Grci predju u ABA, vi uzmete samo promenite ime u na primer Olimpijakos i adresu. I onda se takmicite u grckoj ligi. Ne mora ni dresove da menjate, isti je kolor. A i navijaca jos vise, jel ovi grcki ne bojkotuju nijedno takmicenje. Covke ti si genije!

Charapan

pre 5 godina

A sto citate saopstenja ako vas Covic nervira? I mene isto njegovo dista togabas iritira al oko finala prosle i ove godine covek je bre u pravu. Docekasmo ih prosle godine maksimalno korektbo a oni dole na krv i noz. Drugo, sudije... sramno navlacenje u 4toj. Samo onaj samar na Beronu je drugari nesportska a to vam dodje razlika dva poseda bas onokiko koliko smo izgubili... da ne nabrajam dalje... Pukl nas je sahranio i prosle godine 4tu u Moraci, veceras ce opet biti veselo videcete...

osmiputnik

pre 5 godina

Nije problem u Covicu koliko u tome da su svi sem nas slozni. Ova ista svinjarija bi se desavala i Partizanu da je dosao u finale, i opet bi se Delije radovale tome. To je retardirano, LJUDI. ALO. Moramo da budemo slozni kada su ovakve stvari u pitanju - vise je nego ocigledno da je u ABI pregorelo i da ne mogu vise da podnesu da prvo Partizan pa onda Zvezda dominiraju, da od nasih 4 kluba, obicno se zauzme prvih 5 ili 6 mesta u ligi. Ta dominacija ih BOLI. Kapirate li to? Sve ovo se radi samo iz tog razloga, a mi umesto da smo slozni i da prvi taj Partizan podrzi Zvezdu ako zeli da istupi, mi se nasladjujemo sto "komsiji crkava krava".Opametite se vec jednom - Covic jeste mega antipatican lik, ali nije ovo posledica COVICA nego toga sto ceo Jadran ODUCAVAMO od kosarke vec 20 godina, i ovo je sve pokusaj da se tome, na koji god nacin, stane na put.
(Sabre, 22. april 2019 17:10)

Sa vama ni u crkvu.

deki

pre 5 godina

Grakcite gavranovi, ovo je izreceno u afektu, Zvezda i ove i prosle sezone ubedljivo prva ,prosle godine su nas pokrali,hoce opet,ovo je predostroznost. Umesto da se drzimo zajedno pa da ABA igra kako mi sviramo,mi vodimo politiku da komsiji crkne krava. Zar nije Ostoja ima primedbe na sudjenje i status Partizana. Pricajte sta hocete, ako se mi na Skupstini ABA koja ce uskoro biti odrzana ne drzimo zajedno,mozemo i vi i mi da zaboravimo na EL.Dragi zvezdasi, veceras je i vas veliki ispit, vi koji ste imali srece da kupite karte,imate obavezu da pomognete klubu i to navijanjem svih 40 minuta bez vredjanja jer su gosti spremni na sve ,mozda cak na pominjanje siptara ili Mila da napuste parket.Molim i nekoga iz kluba, Covica ili Vujacina da se pre nego gostujuci navijaci izadju na parket, obrate publici i zamole za fer navijanje

Марко

pre 5 godina

@(Milos, 22. april 2019 15:59)
Има људи који мисле да ће, ако само протекне довољно времена, истина постати оно што би они желели да буде. Партизан је од УЛЕБа био уцењен 2004те, кад је Звезда већ увелико завршавала своју другу сезону у Јадранској, а сезону пре је у њу ушао и вечерашњи финалиста, Човићев Рефлекс. Та уцена је и ишла као Звездин и Рефлексов захтев УЛЕБу, како би се Партизан, као клуб који је инсистирао на јакој домаћој лиги, натерао да попусти. Теза Звезде је била да ће Партизанова доминација бити прекинута кад изађе из Србије, а да ли је била тачна, показало је наредних 6 Партизанових титула у АБА. Нож у леђа сјајној домаћој лиги је Звезда забила још 2002ге, када је њено тадашње руководство у сремском жбуњу чекало Божу Милићевића који је кренуо у Београд где га је чекао усаглашен став српских клубова, али млад је Милош па се изгледа не сећа. Срећом, не памтимо сви као веверице.

skoja hop

pre 5 godina

reče čovjek čiji navijači ne navijaju za klub od kad je za isti potpisao igrač, koji ima vjeroispovijest koja se njima ne sviđa

neki su jednakiji od drugih

pre 5 godina

Kad je ovako saopštenje došlo od strane Karpoša, taj tim je od strane ABA lige popio višegodišnju suspenziju. Gde su sad čelnici ABA da pokažu svoju suli, kada Čović već godinama proziva celokupno rukovodstvo lige. A i sam je jedan od vodećih čelnika iste.

Paja patak

pre 5 godina

преиспитаће учешће у лиги у којој апсолутно све контролишу, од директора лиге, преко судија, до најситнијих службеника.....луд збуњеног
(спортски уметник, 22. april 2019 15:55)

Sta bi mi bez tvojih "pametnih" komentara na temu Zvezde.Ajde objasni nama kako to Covic kontrolise sve nabrojano.Eto mi vas pocistismo jer Covic sve kontrolise inace je tim limara Ostoje barem finale zasluzio

MilanB

pre 5 godina

Da li nekom nesto nije jasno kada covek gostuje na pinku, hepiju, prvoj... Svaka slicnost je slucajna:)
(Goran, 22. april 2019 15:57) Zna on dobro gde gostuje. Na kanala koje vi gledate.

ona stvar

pre 5 godina

Evo grobara da komentarisu Covketa!Covke ih zakljucao i to su te frustracije!Grobari,oprosti te se od titula u narednim godinama!Gospodin Covke!
(igor, 22. april 2019 16:51)

Ajde što je nas zaključao, nego što je vas zaledio...

Grobar-España

pre 5 godina

Radujte se Zvezdaši! Na današnji dan ste odigrali prvu utakmicu u istoriji, 1945...sa kim ono beše? Ah da, sa Albancima, kako drugačije?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 22. april 2019 15:45)

Igrali pa sta ? Komunizam bio, ko te pitao sta hoces. Igralo se po direktivi sa politicki podobnim klubovima. Do 1948. smo svi bili Braca po nalogu druga Staljina, onda smo se mi kao otrgli pa smo bili malo slobodniji. Samo smo morali Velog Jozu i KPJ da slusamo. Mrsite i jedni i drugi a najbolji od vas je verovatno imao poklonjenu dvojku iz istorije. Sve je bilo pod kontrolom KPJ, vojske, policije...Radilo se po direktivi i naredjenju sve do kasnih sedamdesetih a i kasnije samo sto je bilo malo opustenije. Srpski nacionalizam je proradio tek pocetkom osamdesetih sa onom cuvenom grobarskom ekipom koja je stigla u Zagreb sa dvoglavim orlom sa cetiri ocila nacrtanim sprejom na "haubi" lokomotive i koja je malo pre toga kamenovala autobus sa igracima hajduka ispred hotela Palas. Navijaci Zvezde su negde u isto to vreme (mozda i malo ranije) poceli sa "Srbovanjem", ali sve do 1984.-85. nisu imali ozbiljnu ekipu zbog smene generacija na "Severu", pa to nije bilo tako ocigledno kao kod "Grobara". Kasnije , kada se raspala ta grobarska ekipa (negde oko 88.-89.), "Delije" su preuzele primat i drze ga do dan danas, mada su vec tamo negde od 85. sa pojavom Red Devilsa poceli da budu ozbiljan "neprijatelj".

Rocky Balboa

pre 5 godina

Podhitno treba rasformirati ovu ligu ako ovakve i njemu slične individue egzistiraju u sportu, Emil Tedeschi ulaže kompletno svoj novac u Cedevitu, nikada nikakva priopćenja, govor mržnje, čovjek je jučer izjavio da više neće financirati klub za ABA ligu jer se ne može boriti sa državnim projektima u susjednim zemljama, pošteno i podržavam, i ako treba i istupiti iz ove barbarske atmosfere.

Eggy

pre 5 godina

Ja predlazem da se formira Prva L(j)iga Srbije u saopstenjima (multisportsko takmicenje) i to u klupskoj konkurenciji i Super Kup saopstavaca u pojedinacnoj....

Zvezdas

pre 5 godina

Optuženi da smo organizovali navijače, a oni ne dolaze na naše utakmice”, rekao je između ostalog Nebojša Čović u jutarnjem progamu “Happy” televizije." 

Ovde svaka diskusija prestaje.
(ona stvar, 22. april 2019 15:58)

Sta ti nije jasno.Da li su dva navijaca koji jos dobise batine organizovano dosli u dvoranu na Moraci? Da li znas termin "organizovano"? Evo ja idem na utakmicu sa drugarima i niko nas nije oeganizovao

FAFA

pre 5 godina

Hahahaha evo komentara u stilu ti si hteo takmicenje.Pa ako ga vi niste hteli sto ste ucestvovali? Sto se niste drzali lige Srbije i da budete prvaci stalno u ligi sa Tamisem, Vrscem, Konstantinom, Crnokosom, OKK Beogradom i ostalima.I da igrate FIBA Liga sampiona, FIBA kup ili FIBA razvojna liga. A prijalo vam kada ste osvajali ABA i igrali EL

pa da nije njega ,FMP,i Zvezde ne bi ni postojala ta Aba liga ili bi se ubrrzo ugasila,a ovako doslo je do toga da umesto 3 predstavnika u El ,6 zemalja se bori za jedno mesto

FMP 2011

pre 5 godina

Evo grobara da komentarisu Covketa!Covke ih zakljucao i to su te frustracije!Grobari,oprosti te se od titula u narednim godinama!Gospodin Covke! 
(igor, 22. april 2019 16:51) 

Ajde što je nas zaključao, nego što je vas zaledio...
(ona stvar, 22. april 2019 17:23
Diznija su zaledili, ove je doktor ugasio prijatelju, ugasio!

Walldorf

pre 5 godina

Uz ozbiljnog sponzora(Brend iz zapadne Evrope ili Rusije), ucesce u VTB Ligi bi bilo pun pogodak! Iz vise razloga.Uzasli bi smo iz "Balkanske krcme", navijaci bi se vratili na tribine,klub bi napredovao u svim segmentima. Do tada,igramo ono sto se mora.Veceras, pun Pionir i nekoliko hiljada navijaca ZVEZDE oko hale, uz video bim. Do konacne pobede! Napred ZVEZDA!!!

Seeflu

pre 5 godina

Nebojsa pa i rukama i nogama si trcao u to takmicenje.Cemu sve to sad?P.S prvi sam u redu da se ne vredja tvoj sin,jer je smatram ga za dobrog,poštenog coveka i pravog sportistu....
(Jon Bon Jovi, 22. april 2019 15:46)
Pa ni vi niste na pocetku hteli tu ligu, a sad hocete. Cemu to?

jedan od mnogih

pre 5 godina

jel spomenuo on u komentaru ijednim slivom JSD??? nije ?

ne mogu da verujem da frustracije traju i traju i da ne moze covek bez grobarskih srceparajucih komentara

marsovac

pre 5 godina

@ona stvar
A sta je tebi nejasno.Jel nesto rekao netacno?Sto se javljas kad veze nemas.Ali uputicu te posto si mlad i zelen.Delije, ne dolaze na utakmice kk CZ jos od Omica i to traje i dan danas.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Ako izgubi CZ, onda izlaze iz ABA lige, ali ako ne izgubi, onda ostaju. Dosledno.
(sd, 22. april 2019 16:08)

Наравно, да није било подгоричких крађа, другу годину за редом, Звезда би већ била у ЕЛ!

slavisa

pre 5 godina

aba liga je kljuc da klubovi igraju dostojno u evropi pre jadranske lige partizan belezio citaj 0 bodova isto cibona jedino sto je nepravedno jeste,da se koljemo za to jedno mesto a bolja je liga od nemacke sigurno najmanje sto su mogli dati 2 do 3 kluba iz aba lige po ovim novim pravilima.kako je jedna cedevita igrala evroligu a nije osvojila nista kroz jadransku kao i olimpija.

hm

pre 5 godina

Mozda da idete da igrate grcku ligu ? Oni su ionako rekli da bi igrali ABA. Salu na stranu, ali ovo sve sada je zalosno i veoma opasno. Umesto da se smiruju strasti oni suprotno. Trenutacna stmosfera je takva da, ako CZ ne pobedi, lagano moze da bude nereda. Ako i nije bilo atmosfere linca, sada ce je sigurno biti. Sve zahvaljujuci i Covicu.

Rezignirani grobar

pre 5 godina

Aba sama treba da izbaci czv, uvek prave tenzije i neregularnosti.
(bo, 22. april 2019 15:47

Slažem se, smetaju nam da osvojimo ABA i pokažemo ko je institucija.

Dacha

pre 5 godina

Istupanje iz ABA lige? Zar ne beše, ne tako davno, tadašnji Refleks, a pored njega i ona prava Crvena Zvezda za osnivanje ove Jadranske lige koja je trebala da poboljša košarku na ovim prostorima a dovela je do propasti (Hemofarm - katanac, Zdravlje Leskovac-katanac, Radnički KG -katanac itd.)
(glen rajs, 22. april 2019 16:41)

Muka mi je vise od vasih pominjanja Hemofarma,Zdravlja,Radnickog KG itd i njihove propasti jer kao prvo njih nije ugasila Zvezda ni pod razno,cak ni Partizan koji je godinama otimao igrace iz istih i nije placao nista vec su oni propali jer su ih raznorazne kompanije kao glavni sponzori (Hemofarm,Zdravlje Leskovac,Fiat) napustili ili propali kao firme i jednostavno vise nisu mogli da finansiraju klubove jer da se ne lazemo danas u sportu pare su sve,bez njih moze samo da slikaju,a s obzirom da drzava staje samo iza Zvezde i Partizana kao svoje najvece brendove iza kojih stoje miliona navijaca ostali moraju da se snalaze preko privatnih sponzora i eventualno grada da stane iza njih jer privatizacija jos uvek nije omogucena,a ta prica u ovako neprotifabilnoj ligi,takmicenju u konkurenciji Zvezde i Partizana jednostavno nema prodju. Jedini koji jos koliko toliko mogu da drze korak sa njima su FMP iza koga stoji Covic i Mega iza koje je Misko Raznatovic i tu se svaka prica o domacoj kosarci zavrsava,sve ostalo je poluamaterski jer para nema. To je zaista steta jer ocigledno je da jos uvek imamo dobru skolu i dobre klince koji redovno u mladjim kategorijama osvajaju medalje,ali kasnije ne ostvaruju pun potencijal samo iz dva razloga,jer iz besparice jure za parama i boljim zapadnim zivotom pa se tamo izgube u moru drugih talenata jer su nedovoljno razvijeni kako psihicki tako i fizicki,a drugi razlog je ne dobijanje dovoljno velike sanse u Zvezdi i Partizanu jer oni nemaju taj luft da cekaju igraca vec se rezultati traze odmah i ako nije bas neki neverovatni talenat svi oni dobijaju minute na kasicicu i nazalost propadaju i onda trazr spas u bas toj Megi ili FMP-u ali oni nemaju dovoljno jakih utakmica da bi se kroz te utakmice izbrusili i ispunili pun potencijal i nazalost opet se vecina gubi. Jedino pravo resenje je privaticija i osnivanje nase jake lige sa bar 10,12 finansijski stabilnih ekipa gde bi se njih 5,6 uzdvojili kao neki predvodnici cele te lige i osigurali ostanak i razvoj tih mlqdih talenata. Naravno liga bi morala da ima prohodnost u Evroligu i EK. S obzirom da to trenutno je naucna fantastika ostaje nam da slusamo svakodnevna saopstenja i gledamo nemile scene izmedju navijaca u raznoraznim halama.

Restelica-Gora

pre 5 godina

traze zastitu jer znaju da ce da kradu za buducnost i zato da ne bi dobili batine,cirkus bokan liga.Tesko ce da pobedi Zvezda veceras bez dva najbolja igraca ,ali ako odigraju muski i ostave srce pobeda je sigurna.

Dule zvezdaš

pre 5 godina

idite, pa se vratite kada covic vise ne bude u vasem klubu. takvo ponasanje je on generisao svih ovih godina. mi ostali cemo se snaci.
(basketas, 22. april 2019 16:59)

a Institucija promovisala fer plej, hehe, hipokrizija u svojoj esenciji

Banovo brdo

pre 5 godina

Autolakirer-Je li ti pratis kosarku? Partizan je jedini bio protiv ove lige i nateran je da igra...
(Pedja, 22. april 2019 17:50)

Ko moze da vas natera? Mogli ste da kazete da necete ali onda nema EL

Vanja

pre 5 godina

Najviše krivim Čovića i trenera Tomića, a onda igrače što su dozvolili da se igra peta utakmica danas u Bgd. Ruku na srce sve četiri utakmice su se igrale na granici regularnosti (u Bgd. pljuvanje , a u Titogradu bacanje predmeta, ptica i polivanje terena). Sudije, zavisno od toga gde se igra, tako i sude, plašljivo i kukavički. Očekujem pobedu Zvezde, iako im ne igraju dva najbolja igrača, a jedina opasnost od Budućnosti je ta što im Ameri ne mogu igrati slabo (ne svi, prvenstveno Klarkovi) svih 5 utakmica. Ali mora nešto da igra i ovaj KC Rivers, a ne samo da šutira i statira na terenu. Navijam za Zvezdu, ali ovo je realnost, nisu smeli da dozvole petu utakmicu nikako.

Dule zvezdaš

pre 5 godina

Crvena Zvezda Tirana Šta fali Albancima? Ne pričamo o ovima iz južne pokrajine.
(mighty banana, 22. april 2019 16:46

Slaba liga, mi jurimo Evroligu, vi?

glodari

pre 5 godina

Zvezda je u buvsoj jugi imala najvise titula.Kad je dosao onaj Crnogorac za trenera koji je svake godine bio prvak sa glodarima to je bilo OK.Prave titule drzave su se osvajale u staroj jugi a ne Vujosevic sve titule pokupio i unistio sve klubove u Srbiji.Jel bilo normalno da Partizan svake godine uzme titulu toliko godina .

Dr mr

pre 5 godina

NA KRRAU CE SVE DA SE SVEDE DA SU VUJOSEVIC DANILOVIC DIVAC PASPALJ DJORDJEVIC ŽOC OBRADOVIC BILI U PRAVU DA NAM REGIONALNA LIGA UOPSTE NIJE TREBALA DA SE TREBALA DOMACA LIGA OJACATI DA SMO SA REG LIGOM VISE IZGIBILI NEGO DOBILI!!!!!

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Све је јасно, АБА не жели Звезду као победника и све ће предузети да до тога не дође!
Једино чега се плаше то је притисак звездиних навијача на судије, под огромним притиском не могу да краду јер могло би да буде свашта!

Milos

pre 5 godina

Sad ce Ostojini puleni sa amnezijom da nam “objasne” kako je Dr. Nebojsa “terao” nekoh u ABA 2003. Ajmo zarad istine: FIBA i ULEB se rastaju te godine. ULEB nam jasnk stavlja do znanja da u njegova takmicenja mozemo samo preko ABA. Partizan kao sampion umesto da igra ULEB EL, odlucije se uz Panatinaikos da igra FIBA. Naravno, svi ostali velikani igrali ULEB te godine.Djordi to nikad nije zaboravio. I sad vam je i za to kriv Nebojsa? Jedino zasto vam je Nejbosa kriv je to sto je stavio tacku na crno belo zlo.

Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945.

pre 5 godina

Radujte se Zvezdaši! Na današnji dan ste odigrali prvu utakmicu u istoriji, 1945...sa kim ono beše? Ah da, sa Albancima, kako drugačije?

JaskoFijasko

pre 5 godina

I Partizan i Zvezda i Fmp treba da izađu iz ove sprdnje. Olimpijakos napušta grčko prvenstvo radi mnogo manjih problema. Neka ostane Mega koja ima jedini realan interes da igra ABA. Ali Megu onda brisati iz registra srpskih klubova.

dnevna doza prosecnog Srbende

pre 5 godina

Popodnevna dnevna doza Nebojse Covica.....Pa moguće je svašta ako se rezultat bude kretao po lošem.... P.S neka pobedi Zvezda jer to odgovara i Partizanu....

delboj

pre 5 godina

Opa, vec se trazi alibi za poraz. Naravno da su sudije trazile zastitu, znaju sa kim imaju posla. Cujes vi bolji bili u Podgorici, kako da ne, sigurno ste i Norisa Kola pustali da daje koseve... Ako, i treba da preispitate ucesce u ABA ligi, jer cete, ako ne popravite ponasanje mozda i biti izbaceni iz iste.

igor

pre 5 godina

Evo grobara da komentarisu Covketa!Covke ih zakljucao i to su te frustracije!Grobari,oprosti te se od titula u narednim godinama!Gospodin Covke!

Autolakirer

pre 5 godina

ja mislim da treba da preispitate vaše učešće u ABA ligi! Tačnije, mislim da treba da istupite i ostavite pošten svet da na miru igra košarku, bez vaših saopštenja i maltretiranja ostalih učesnika, bez drmanja koševa, krađe pehara, bacanja kesa sa mokraćom na parket, pljuvanja! Istupite, na opšte zadovoljstvo, da imamo mir i zadovoljstvo poštenog igranja. Istupite, obradujte istinske ljubitelje košarke!
(Dox, 22. april 2019 16:30)

I sta onda? Mislis da ce tvoj klub ponovo da bude prvak i da se domogne EL. Vi ste bili protiv ABA pa sto onda igrate.Ni vi sami ne znate sta hocete

Lynx

pre 5 godina

Kakva komedija. Olimpijakos hoce da pobegne iz grckog prvenstva u ABA ligu, a ovi hoce da istupe iz ABA lige. Gde da igrate, u grckom prvenstvu?? Hahhahahahaha. A Zvezda nas i uvukla u tu ABA ligu pre mnogo godina.

Kaiser

pre 5 godina

Procitas naslov i znas da ce gomila termita, kukumavki i narikaca vojno jugoslovenskog kkuba da se oglase.Izbrojah 6 komentara navijaca Zvezde sve ostalo su ovi drugi. Jos ne mogu da se oporave od veoma uspesne sezone njihovog kluba u kosarci, fudbalu, vaterpolu, odbojci, ragbiju itd. I cim vide sliku i naslov Dr.Covic, Dr.Terzic i bez citanja teksta krene da im adrenalin raste.Bolest teska, neizleciva i neprelazna a ime joj je kompleks.Terajte dalje jugosloveni.A mi cemo da se radujemo veceras a vama jos jedan udarac i bol da nanesemo

Sabre

pre 5 godina

Nije problem u Covicu koliko u tome da su svi sem nas slozni. Ova ista svinjarija bi se desavala i Partizanu da je dosao u finale, i opet bi se Delije radovale tome. To je retardirano, LJUDI. ALO. Moramo da budemo slozni kada su ovakve stvari u pitanju - vise je nego ocigledno da je u ABI pregorelo i da ne mogu vise da podnesu da prvo Partizan pa onda Zvezda dominiraju, da od nasih 4 kluba, obicno se zauzme prvih 5 ili 6 mesta u ligi. Ta dominacija ih BOLI. Kapirate li to? Sve ovo se radi samo iz tog razloga, a mi umesto da smo slozni i da prvi taj Partizan podrzi Zvezdu ako zeli da istupi, mi se nasladjujemo sto "komsiji crkava krava".

Opametite se vec jednom - Covic jeste mega antipatican lik, ali nije ovo posledica COVICA nego toga sto ceo Jadran ODUCAVAMO od kosarke vec 20 godina, i ovo je sve pokusaj da se tome, na koji god nacin, stane na put.

Dox

pre 5 godina

I ja mislim da treba da preispitate vaše učešće u ABA ligi! Tačnije, mislim da treba da istupite i ostavite pošten svet da na miru igra košarku, bez vaših saopštenja i maltretiranja ostalih učesnika, bez drmanja koševa, krađe pehara, bacanja kesa sa mokraćom na parket, pljuvanja! Istupite, na opšte zadovoljstvo, da imamo mir i zadovoljstvo poštenog igranja. Istupite, obradujte istinske ljubitelje košarke!

спортски уметник

pre 5 godina

преиспитаће учешће у лиги у којој апсолутно све контролишу, од директора лиге, преко судија, до најситнијих службеника.....луд збуњеног

Walldorf

pre 5 godina

Uz ozbiljnog sponzora(Brend iz zapadne Evrope ili Rusije), ucesce u VTB Ligi bi bilo pun pogodak! Iz vise razloga.Uzasli bi smo iz "Balkanske krcme", navijaci bi se vratili na tribine,klub bi napredovao u svim segmentima. Do tada,igramo ono sto se mora.Veceras, pun Pionir i nekoliko hiljada navijaca ZVEZDE oko hale, uz video bim. Do konacne pobede! Napred ZVEZDA!!!

marsovac

pre 5 godina

@ona stvar
A sta je tebi nejasno.Jel nesto rekao netacno?Sto se javljas kad veze nemas.Ali uputicu te posto si mlad i zelen.Delije, ne dolaze na utakmice kk CZ jos od Omica i to traje i dan danas.

terza1.

pre 5 godina

Наравно,потребно је преиспитати чињеницу да газда из Железника има два тима у истој лиги.

dragiša

pre 5 godina

Ovaj čovek je neverovatan! Stvarni simbol Srbije, na žalost, od Osme sednice do danas! Dokle god se ovaj i ovakvi ne sklone, nama neće biti bolje ni u sportu ni u državi.

Marinko

pre 5 godina

Hahahaha evo komentara u stilu ti si hteo takmicenje.Pa ako ga vi niste hteli sto ste ucestvovali? Sto se niste drzali lige Srbije i da budete prvaci stalno u ligi sa Tamisem, Vrscem, Konstantinom, Crnokosom, OKK Beogradom i ostalima.I da igrate FIBA Liga sampiona, FIBA kup ili FIBA razvojna liga. A prijalo vam kada ste osvajali ABA i igrali EL

Paja patak

pre 5 godina

преиспитаће учешће у лиги у којој апсолутно све контролишу, од директора лиге, преко судија, до најситнијих службеника.....луд збуњеног
(спортски уметник, 22. april 2019 15:55)

Sta bi mi bez tvojih "pametnih" komentara na temu Zvezde.Ajde objasni nama kako to Covic kontrolise sve nabrojano.Eto mi vas pocistismo jer Covic sve kontrolise inace je tim limara Ostoje barem finale zasluzio

deki

pre 5 godina

Grakcite gavranovi, ovo je izreceno u afektu, Zvezda i ove i prosle sezone ubedljivo prva ,prosle godine su nas pokrali,hoce opet,ovo je predostroznost. Umesto da se drzimo zajedno pa da ABA igra kako mi sviramo,mi vodimo politiku da komsiji crkne krava. Zar nije Ostoja ima primedbe na sudjenje i status Partizana. Pricajte sta hocete, ako se mi na Skupstini ABA koja ce uskoro biti odrzana ne drzimo zajedno,mozemo i vi i mi da zaboravimo na EL.Dragi zvezdasi, veceras je i vas veliki ispit, vi koji ste imali srece da kupite karte,imate obavezu da pomognete klubu i to navijanjem svih 40 minuta bez vredjanja jer su gosti spremni na sve ,mozda cak na pominjanje siptara ili Mila da napuste parket.Molim i nekoga iz kluba, Covica ili Vujacina da se pre nego gostujuci navijaci izadju na parket, obrate publici i zamole za fer navijanje

ona stvar

pre 5 godina

"Optuženi da smo organizovali navijače, a oni ne dolaze na naše utakmice”, rekao je između ostalog Nebojša Čović u jutarnjem progamu “Happy” televizije."

Ovde svaka diskusija prestaje.

Zvezdas

pre 5 godina

Optuženi da smo organizovali navijače, a oni ne dolaze na naše utakmice”, rekao je između ostalog Nebojša Čović u jutarnjem progamu “Happy” televizije." 

Ovde svaka diskusija prestaje.
(ona stvar, 22. april 2019 15:58)

Sta ti nije jasno.Da li su dva navijaca koji jos dobise batine organizovano dosli u dvoranu na Moraci? Da li znas termin "organizovano"? Evo ja idem na utakmicu sa drugarima i niko nas nije oeganizovao

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Ako izgubi CZ, onda izlaze iz ABA lige, ali ako ne izgubi, onda ostaju. Dosledno.
(sd, 22. april 2019 16:08)

Наравно, да није било подгоричких крађа, другу годину за редом, Звезда би већ била у ЕЛ!

Samo je sljaka iznad nas...

pre 5 godina

(Marinko, 22. april 2019 16:34)Da pratis kosarku dugo,a ne od 2011-e, znao bi da je Partizan igrao KLS-je dok je komsinica uz brdo ulozenih para ostajala kratka i za trofej ABA lige kao i za trofej KLS-a.Inace Partizan je pod pretnjom oduzimanja ucesca u EL bez obzira na rezultat pristupio ABA ligi... Covic je bio glavni za ulazak Srpskih klubova u ABA i naravno ostajao kratkih rukava dok su Hemofarm i Refleks/FMP osvajali to isto takmicenje pored Partizana, Cibone, Bosne, Zadra, ex-CZ...a onda je dosao Vucic i UPPR...

Banovo brdo

pre 5 godina

Autolakirer-Je li ti pratis kosarku? Partizan je jedini bio protiv ove lige i nateran je da igra...
(Pedja, 22. april 2019 17:50)

Ko moze da vas natera? Mogli ste da kazete da necete ali onda nema EL

Charapan

pre 5 godina

A sto citate saopstenja ako vas Covic nervira? I mene isto njegovo dista togabas iritira al oko finala prosle i ove godine covek je bre u pravu. Docekasmo ih prosle godine maksimalno korektbo a oni dole na krv i noz. Drugo, sudije... sramno navlacenje u 4toj. Samo onaj samar na Beronu je drugari nesportska a to vam dodje razlika dva poseda bas onokiko koliko smo izgubili... da ne nabrajam dalje... Pukl nas je sahranio i prosle godine 4tu u Moraci, veceras ce opet biti veselo videcete...

jedan od mnogih

pre 5 godina

jel spomenuo on u komentaru ijednim slivom JSD??? nije ?

ne mogu da verujem da frustracije traju i traju i da ne moze covek bez grobarskih srceparajucih komentara

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Nebojsa pa i rukama i nogama si trcao u to takmicenje.Cemu sve to sad?P.S prvi sam u redu da se ne vredja tvoj sin,jer je smatram ga za dobrog,poštenog coveka i pravog sportistu....

Seeflu

pre 5 godina

Nebojsa pa i rukama i nogama si trcao u to takmicenje.Cemu sve to sad?P.S prvi sam u redu da se ne vredja tvoj sin,jer je smatram ga za dobrog,poštenog coveka i pravog sportistu....
(Jon Bon Jovi, 22. april 2019 15:46)
Pa ni vi niste na pocetku hteli tu ligu, a sad hocete. Cemu to?

MilanChe...ge...

pre 5 godina

Delije bojkotuju ABA ligu.
Ajde internet navijaci, idite i njima recite sve ono sto ovde nakucaste Covicu.
Ja sam protiv ABA lige. Bolje i krs FIBA liga kroz srpsku ligu nego ova glupost (suzdzavam se od tezih reci) od ABA.

MilanB

pre 5 godina

Da li nekom nesto nije jasno kada covek gostuje na pinku, hepiju, prvoj... Svaka slicnost je slucajna:)
(Goran, 22. april 2019 15:57) Zna on dobro gde gostuje. Na kanala koje vi gledate.

glen rajs

pre 5 godina

Istupanje iz ABA lige? Zar ne beše, ne tako davno, tadašnji Refleks, a pored njega i ona prava Crvena Zvezda za osnivanje ove Jadranske lige koja je trebala da poboljša košarku na ovim prostorima a dovela je do propasti (Hemofarm - katanac, Zdravlje Leskovac-katanac, Radnički KG -katanac itd.)

Restelica-Gora

pre 5 godina

traze zastitu jer znaju da ce da kradu za buducnost i zato da ne bi dobili batine,cirkus bokan liga.Tesko ce da pobedi Zvezda veceras bez dva najbolja igraca ,ali ako odigraju muski i ostave srce pobeda je sigurna.

Beki

pre 5 godina

@Milos. Nekada je bolje cutati kad nema sta da se kaze.Covic nije stavio tacku na crno-beli svet i nikada nece,ali zato na crveno-beli svet jeste 2011-e,kada je Zvezdu ugasio,na svoj cirkus okacio CZBG i vuce vas za nos!Al nesto me drugo interesuje,kako ovaj uvek na istim televizijama gostuje (svi znamo na koje dve ) i opet on spominje nekakvo blato.A protiv Partizana je izvrsio nevidjeni pritisak na sudije i onda je Belosevic odradio svoje,taj nesrecnik vam je doneo pobedu u prvoj.A sto se tice blata,ono je vase prirodno staniste.

basketas

pre 5 godina

idite, pa se vratite kada covic vise ne bude u vasem klubu. takvo ponasanje je on generisao svih ovih godina. mi ostali cemo se snaci.

Pera Lozac

pre 5 godina

“Molim za fer navijanje. Najgore je ako funkcinišemo po principima osvete i mržnje. Ne volim da se uvlačim u blatu, ali nekada me nateraju. Posle ne možete da se operete, očistite odelo, a ne ne mogu da stalno navlačim čizme do kukova”.

Voli covek da su uvlaci na suvo. Cistunac.

Grobar-España

pre 5 godina

Radujte se Zvezdaši! Na današnji dan ste odigrali prvu utakmicu u istoriji, 1945...sa kim ono beše? Ah da, sa Albancima, kako drugačije?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Crvena Zvezda Tirana 22.04.1945., 22. april 2019 15:45)

Igrali pa sta ? Komunizam bio, ko te pitao sta hoces. Igralo se po direktivi sa politicki podobnim klubovima. Do 1948. smo svi bili Braca po nalogu druga Staljina, onda smo se mi kao otrgli pa smo bili malo slobodniji. Samo smo morali Velog Jozu i KPJ da slusamo. Mrsite i jedni i drugi a najbolji od vas je verovatno imao poklonjenu dvojku iz istorije. Sve je bilo pod kontrolom KPJ, vojske, policije...Radilo se po direktivi i naredjenju sve do kasnih sedamdesetih a i kasnije samo sto je bilo malo opustenije. Srpski nacionalizam je proradio tek pocetkom osamdesetih sa onom cuvenom grobarskom ekipom koja je stigla u Zagreb sa dvoglavim orlom sa cetiri ocila nacrtanim sprejom na "haubi" lokomotive i koja je malo pre toga kamenovala autobus sa igracima hajduka ispred hotela Palas. Navijaci Zvezde su negde u isto to vreme (mozda i malo ranije) poceli sa "Srbovanjem", ali sve do 1984.-85. nisu imali ozbiljnu ekipu zbog smene generacija na "Severu", pa to nije bilo tako ocigledno kao kod "Grobara". Kasnije , kada se raspala ta grobarska ekipa (negde oko 88.-89.), "Delije" su preuzele primat i drze ga do dan danas, mada su vec tamo negde od 85. sa pojavom Red Devilsa poceli da budu ozbiljan "neprijatelj".

hipnoza je cudo

pre 5 godina

Sad ce Ostojini puleni sa amnezijom da nam “objasne” kako je Dr. Nebojsa “terao” nekoh u ABA 2003. Ajmo zarad istine: FIBA i ULEB se rastaju te godine. ULEB nam jasnk stavlja do znanja da u njegova takmicenja mozemo samo preko ABA. Partizan kao sampion umesto da igra ULEB EL, odlucije se uz Panatinaikos da igra FIBA. Naravno, svi ostali velikani igrali ULEB te godine.Djordi to nikad nije zaboravio. I sad vam je i za to kriv Nebojsa? Jedino zasto vam je Nejbosa kriv je to sto je stavio tacku na crno belo zlo.
(Milos, 22. april 2019 15:59)
Poceo si da se pravdas, a niko te ništa nije pitao. Objasni mi, kako je to dugi niz godina ucesnika evrolige odredjivalo bodovanje? 15 bodova ABA, 15 bodova naša liga i ne znam tacno koliko kup? Objasni samo to, pa onda pricaj o uslovima koje je Uleb postavio, ali deceniju kasnije. Izgleda da mi Ostojini sledbenici nemamo kolektivnu amneziju kao vi, doktorovi!

milos

pre 5 godina

marsovac,
...stoje iza kosa...podeljeni po sektorima...ja licno video njih desetak iz prve ekipe ultrasa...tako da ako ti je covke dao 200 dinara da pises ovaj komentar,onda u zdravlju ih trosio....

Dule zvezdaš

pre 5 godina

idite, pa se vratite kada covic vise ne bude u vasem klubu. takvo ponasanje je on generisao svih ovih godina. mi ostali cemo se snaci.
(basketas, 22. april 2019 16:59)

a Institucija promovisala fer plej, hehe, hipokrizija u svojoj esenciji

Rezignirani grobar

pre 5 godina

Aba sama treba da izbaci czv, uvek prave tenzije i neregularnosti.
(bo, 22. april 2019 15:47

Slažem se, smetaju nam da osvojimo ABA i pokažemo ko je institucija.

santa justa

pre 5 godina

E ako su toliko mocni da obrlate sudije u Beogradu onda smo mi nesposobni. Davidovac i Dobric maksimalna minutaza a KC minimalna i to je kljuc uspeha.

marica, kriv, razumevanje...

pre 5 godina

czv i buducnoct dva brata rodjena ... davnih dana su rasturali SCG ligu jer nisu mogli da dobiju partizanm na terenu, tj. buducnost u cg jos i nekako pod zestokim pritiskom slicnom ovom danas sa czv, i uvukli nas sve u aba ligu gde je posteno sudjenje .. naterali partizan da igra a onda ih je i tamo resetovao na fabricka podesavanja ... sad na krilima politicke pozadine koje imaju ta dva kluba igraju finale i imamo samo realnu sliku i priliku oba kluba i njihovih "navijaca" ... pravim navijacima oba kluba svaka cast

Dule zvezdaš

pre 5 godina

Crvena Zvezda Tirana Šta fali Albancima? Ne pričamo o ovima iz južne pokrajine.
(mighty banana, 22. april 2019 16:46

Slaba liga, mi jurimo Evroligu, vi?

slavisa

pre 5 godina

aba liga je kljuc da klubovi igraju dostojno u evropi pre jadranske lige partizan belezio citaj 0 bodova isto cibona jedino sto je nepravedno jeste,da se koljemo za to jedno mesto a bolja je liga od nemacke sigurno najmanje sto su mogli dati 2 do 3 kluba iz aba lige po ovim novim pravilima.kako je jedna cedevita igrala evroligu a nije osvojila nista kroz jadransku kao i olimpija.

ona stvar

pre 5 godina

Evo grobara da komentarisu Covketa!Covke ih zakljucao i to su te frustracije!Grobari,oprosti te se od titula u narednim godinama!Gospodin Covke!
(igor, 22. april 2019 16:51)

Ajde što je nas zaključao, nego što je vas zaledio...

osmiputnik

pre 5 godina

Nije problem u Covicu koliko u tome da su svi sem nas slozni. Ova ista svinjarija bi se desavala i Partizanu da je dosao u finale, i opet bi se Delije radovale tome. To je retardirano, LJUDI. ALO. Moramo da budemo slozni kada su ovakve stvari u pitanju - vise je nego ocigledno da je u ABI pregorelo i da ne mogu vise da podnesu da prvo Partizan pa onda Zvezda dominiraju, da od nasih 4 kluba, obicno se zauzme prvih 5 ili 6 mesta u ligi. Ta dominacija ih BOLI. Kapirate li to? Sve ovo se radi samo iz tog razloga, a mi umesto da smo slozni i da prvi taj Partizan podrzi Zvezdu ako zeli da istupi, mi se nasladjujemo sto "komsiji crkava krava".Opametite se vec jednom - Covic jeste mega antipatican lik, ali nije ovo posledica COVICA nego toga sto ceo Jadran ODUCAVAMO od kosarke vec 20 godina, i ovo je sve pokusaj da se tome, na koji god nacin, stane na put.
(Sabre, 22. april 2019 17:10)

Sa vama ni u crkvu.

Dacha

pre 5 godina

Istupanje iz ABA lige? Zar ne beše, ne tako davno, tadašnji Refleks, a pored njega i ona prava Crvena Zvezda za osnivanje ove Jadranske lige koja je trebala da poboljša košarku na ovim prostorima a dovela je do propasti (Hemofarm - katanac, Zdravlje Leskovac-katanac, Radnički KG -katanac itd.)
(glen rajs, 22. april 2019 16:41)

Muka mi je vise od vasih pominjanja Hemofarma,Zdravlja,Radnickog KG itd i njihove propasti jer kao prvo njih nije ugasila Zvezda ni pod razno,cak ni Partizan koji je godinama otimao igrace iz istih i nije placao nista vec su oni propali jer su ih raznorazne kompanije kao glavni sponzori (Hemofarm,Zdravlje Leskovac,Fiat) napustili ili propali kao firme i jednostavno vise nisu mogli da finansiraju klubove jer da se ne lazemo danas u sportu pare su sve,bez njih moze samo da slikaju,a s obzirom da drzava staje samo iza Zvezde i Partizana kao svoje najvece brendove iza kojih stoje miliona navijaca ostali moraju da se snalaze preko privatnih sponzora i eventualno grada da stane iza njih jer privatizacija jos uvek nije omogucena,a ta prica u ovako neprotifabilnoj ligi,takmicenju u konkurenciji Zvezde i Partizana jednostavno nema prodju. Jedini koji jos koliko toliko mogu da drze korak sa njima su FMP iza koga stoji Covic i Mega iza koje je Misko Raznatovic i tu se svaka prica o domacoj kosarci zavrsava,sve ostalo je poluamaterski jer para nema. To je zaista steta jer ocigledno je da jos uvek imamo dobru skolu i dobre klince koji redovno u mladjim kategorijama osvajaju medalje,ali kasnije ne ostvaruju pun potencijal samo iz dva razloga,jer iz besparice jure za parama i boljim zapadnim zivotom pa se tamo izgube u moru drugih talenata jer su nedovoljno razvijeni kako psihicki tako i fizicki,a drugi razlog je ne dobijanje dovoljno velike sanse u Zvezdi i Partizanu jer oni nemaju taj luft da cekaju igraca vec se rezultati traze odmah i ako nije bas neki neverovatni talenat svi oni dobijaju minute na kasicicu i nazalost propadaju i onda trazr spas u bas toj Megi ili FMP-u ali oni nemaju dovoljno jakih utakmica da bi se kroz te utakmice izbrusili i ispunili pun potencijal i nazalost opet se vecina gubi. Jedino pravo resenje je privaticija i osnivanje nase jake lige sa bar 10,12 finansijski stabilnih ekipa gde bi se njih 5,6 uzdvojili kao neki predvodnici cele te lige i osigurali ostanak i razvoj tih mlqdih talenata. Naravno liga bi morala da ima prohodnost u Evroligu i EK. S obzirom da to trenutno je naucna fantastika ostaje nam da slusamo svakodnevna saopstenja i gledamo nemile scene izmedju navijaca u raznoraznim halama.

FAFA

pre 5 godina

Hahahaha evo komentara u stilu ti si hteo takmicenje.Pa ako ga vi niste hteli sto ste ucestvovali? Sto se niste drzali lige Srbije i da budete prvaci stalno u ligi sa Tamisem, Vrscem, Konstantinom, Crnokosom, OKK Beogradom i ostalima.I da igrate FIBA Liga sampiona, FIBA kup ili FIBA razvojna liga. A prijalo vam kada ste osvajali ABA i igrali EL

pa da nije njega ,FMP,i Zvezde ne bi ni postojala ta Aba liga ili bi se ubrrzo ugasila,a ovako doslo je do toga da umesto 3 predstavnika u El ,6 zemalja se bori za jedno mesto

FMP 2011

pre 5 godina

Evo grobara da komentarisu Covketa!Covke ih zakljucao i to su te frustracije!Grobari,oprosti te se od titula u narednim godinama!Gospodin Covke! 
(igor, 22. april 2019 16:51) 

Ajde što je nas zaključao, nego što je vas zaledio...
(ona stvar, 22. april 2019 17:23
Diznija su zaledili, ove je doktor ugasio prijatelju, ugasio!

eto rešenja

pre 5 godina

E izađite slobodno iz lige, taman Olimpijakos da vas zameni. Mi i ovako godinama igramo protiv nekih crveno-belih za koje niko ne zna ko su. Ovako ćemo bar znati s kime igramo, a neće manjkati crveno-belih u ligi. Čak neće morati ni da se proširuje liga, milina.

Eggy

pre 5 godina

Ja predlazem da se formira Prva L(j)iga Srbije u saopstenjima (multisportsko takmicenje) i to u klupskoj konkurenciji i Super Kup saopstavaca u pojedinacnoj....

skoja hop

pre 5 godina

reče čovjek čiji navijači ne navijaju za klub od kad je za isti potpisao igrač, koji ima vjeroispovijest koja se njima ne sviđa

Del Piero#10

pre 5 godina

Kada je predsednik Partizana komentarisao suđenje kažnjen je od strane ABA lige sa 2000e. Čović već godinama pravi cirkus, a ovo što gledamo ove sezone, kao što smo i prošle, je vrhunac. Čim se njegovom timu zaljulja pod nogama preti istupanjima iz lige i ne da sumnja u arbitražu, već u celokupnu rukovodeću strukturu lige, čiji je i sam deo. Za njega nema nikad kazne, a u svakoj normalnoj ligi bi bio odstranjen iz sporta na najmanje godinu dana za izazivanje haosa i nereda. On i njegove izjave su sve ovo i zakuvale, pa finalna serija liči na sajam šovinizma.

Марко

pre 5 godina

@(Milos, 22. april 2019 15:59)
Има људи који мисле да ће, ако само протекне довољно времена, истина постати оно што би они желели да буде. Партизан је од УЛЕБа био уцењен 2004те, кад је Звезда већ увелико завршавала своју другу сезону у Јадранској, а сезону пре је у њу ушао и вечерашњи финалиста, Човићев Рефлекс. Та уцена је и ишла као Звездин и Рефлексов захтев УЛЕБу, како би се Партизан, као клуб који је инсистирао на јакој домаћој лиги, натерао да попусти. Теза Звезде је била да ће Партизанова доминација бити прекинута кад изађе из Србије, а да ли је била тачна, показало је наредних 6 Партизанових титула у АБА. Нож у леђа сјајној домаћој лиги је Звезда забила још 2002ге, када је њено тадашње руководство у сремском жбуњу чекало Божу Милићевића који је кренуо у Београд где га је чекао усаглашен став српских клубова, али млад је Милош па се изгледа не сећа. Срећом, не памтимо сви као веверице.

baja

pre 5 godina

Pa imate idealnu priliku sad. Ako Grci predju u ABA, vi uzmete samo promenite ime u na primer Olimpijakos i adresu. I onda se takmicite u grckoj ligi. Ne mora ni dresove da menjate, isti je kolor. A i navijaca jos vise, jel ovi grcki ne bojkotuju nijedno takmicenje. Covke ti si genije!

neki su jednakiji od drugih

pre 5 godina

Kad je ovako saopštenje došlo od strane Karpoša, taj tim je od strane ABA lige popio višegodišnju suspenziju. Gde su sad čelnici ABA da pokažu svoju suli, kada Čović već godinama proziva celokupno rukovodstvo lige. A i sam je jedan od vodećih čelnika iste.

hm

pre 5 godina

Mozda da idete da igrate grcku ligu ? Oni su ionako rekli da bi igrali ABA. Salu na stranu, ali ovo sve sada je zalosno i veoma opasno. Umesto da se smiruju strasti oni suprotno. Trenutacna stmosfera je takva da, ako CZ ne pobedi, lagano moze da bude nereda. Ako i nije bilo atmosfere linca, sada ce je sigurno biti. Sve zahvaljujuci i Covicu.

Vanja

pre 5 godina

Najviše krivim Čovića i trenera Tomića, a onda igrače što su dozvolili da se igra peta utakmica danas u Bgd. Ruku na srce sve četiri utakmice su se igrale na granici regularnosti (u Bgd. pljuvanje , a u Titogradu bacanje predmeta, ptica i polivanje terena). Sudije, zavisno od toga gde se igra, tako i sude, plašljivo i kukavički. Očekujem pobedu Zvezde, iako im ne igraju dva najbolja igrača, a jedina opasnost od Budućnosti je ta što im Ameri ne mogu igrati slabo (ne svi, prvenstveno Klarkovi) svih 5 utakmica. Ali mora nešto da igra i ovaj KC Rivers, a ne samo da šutira i statira na terenu. Navijam za Zvezdu, ali ovo je realnost, nisu smeli da dozvole petu utakmicu nikako.

glodari

pre 5 godina

Zvezda je u buvsoj jugi imala najvise titula.Kad je dosao onaj Crnogorac za trenera koji je svake godine bio prvak sa glodarima to je bilo OK.Prave titule drzave su se osvajale u staroj jugi a ne Vujosevic sve titule pokupio i unistio sve klubove u Srbiji.Jel bilo normalno da Partizan svake godine uzme titulu toliko godina .

Rocky Balboa

pre 5 godina

Podhitno treba rasformirati ovu ligu ako ovakve i njemu slične individue egzistiraju u sportu, Emil Tedeschi ulaže kompletno svoj novac u Cedevitu, nikada nikakva priopćenja, govor mržnje, čovjek je jučer izjavio da više neće financirati klub za ABA ligu jer se ne može boriti sa državnim projektima u susjednim zemljama, pošteno i podržavam, i ako treba i istupiti iz ove barbarske atmosfere.

Dr mr

pre 5 godina

NA KRRAU CE SVE DA SE SVEDE DA SU VUJOSEVIC DANILOVIC DIVAC PASPALJ DJORDJEVIC ŽOC OBRADOVIC BILI U PRAVU DA NAM REGIONALNA LIGA UOPSTE NIJE TREBALA DA SE TREBALA DOMACA LIGA OJACATI DA SMO SA REG LIGOM VISE IZGIBILI NEGO DOBILI!!!!!