Subota, 20.04.2019.

17:49

Budućnost: Revolt odgovor na Beograd, Zvezdo povedi se primerom od petka

KK Budućnost Voli izdala je saopštenje pred početak poslednje utakmice velikog finala ABA lige.

Izvor: SN

Buduænost: Revolt odgovor na Beograd, Zvezdo povedi se primerom od petka IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

Dragan

pre 5 godina

i koji navijaci buducnosti,pa oni nebi mogli stadion partizana napuniti ni da igraju polufinale lige sampiona..u Srbiji Spartak Subotica ima vise navijaca,smesni su ali stvarno

Citizen

pre 5 godina

U ponedeljak vracamo za ponasanje na trecoj utakmici.. Za ponasanje na cetrtoj utakmici vraticemo u sestoj.. Tako smo u mogucnosti!
(Sale, 20. april 2019 18:34)

To to, pokazite im da ste gori od njih. Ma sta njima, pokazite celom svetu da mozete da se ponasate ruznije i necivilizovanije od Podgoricana na trecoj utakmici. Kakvo razmisljanje covece...

Gavrilo Princip

pre 5 godina

Navijači budućnosti su pokazali kako su slabi u Nikšiću. Tuku im vodju a oni stoje i gledaju.mislim da je i njega sramota tih ortaka iz kopa. A sin onog njihovog ministra što je pljuvao naše igrače ladno misli bilo pa prošlo svi če da zaborave.E pa mislim da neće. Varvari instagram navijači ne bih vam bio u koži 😂

Kontras

pre 5 godina

Ovako varvari, Grobar sam, ali sam siguran da ce vam Delije prirediti docek kakav zasluzujete. Ni manje ni vise.

Delije ce vam prirediti takav docek da cete pozeleti da ste izgubili cetvrtu utakmicu.

Lajavi krelac

pre 5 godina

"To je rezultat prethodne tri utakmice na kojoj smo bili svedoci nemilih scena koje ne priliče sportu - dve utakmice odigrane u Beogradu i treće na kojoj je pokazan revolt naših navijača kao odgovor na njih."

Da li se ovi šale?? Jeste u Beogradu bilo neprimerenog skandiranja i dobacivanja, za pljuvanje ne mogu da kažem jer ga nisam lično video, ali u Beogradu su navijači bili na tribinama, a delegaciju Budućnosti niko nije dirao. Dok su se u Morači navijači šetali po terenu na par metara od Zvezdinih igrača i otvoreno im pretili (ima snimak kad se Topić ubacuje da udalji navijače), delegacija Zvezde je gađana šrafovima, da je Čović bio rastrgli bi ga, skandirali su "Ubi Srbina, ubi cigana" i oni pričaju o revoltu na ono Zvezdino?? To je kao kad bi neko nekom lupio čvrgu, a ovaj mu uzvrati tako što mu bezbol palicom rascopa glavudžu i kaže da je to "revolt"???
A zašto je u petak bilo drugačije?? Pa, ne sumnjam da Zvezda ne bi izašla na teren i da im se opet kojekakvi šetkaju po terenu dok se zagrevaju i da bi (bar bi trebalo) ABA liga žestoko kaznila Futuru zbog toga.
A u ponedeljak?? Pa, šta god da bude. Ni Eurokup nije smak sveta.

direwolf

pre 5 godina

Opet oni o prve utakmice, pa dajte ljudi bar jedan snimak da vidimo sta se to desavalo. Iz hale u Podgorici, a sa treceg meca, je bilo mnogo snimaka i fotografija njhovog pira, isto kao i prosle godine sa istog mesta kada su Omica gadjali svinjetinom. Ovaj je ove sezona cak i igrao kod njih, ali je Dilan Enis, iako je bio proteran iz Zvezde, lepo rekao sta se sve tamo desavalo. Repesa se zalio na, prljavi sako, mozda je i bio, ali nismo ga videli, mada imam utisak da mu je cele veceri bio na klupi posto je mec proveo pored klupe u kosulji... Zvezda zna kako da organizune ovaj mec, ima da grmi, incidenta nece biti, a ovi idu nazad sa nekih -30 poena razlike!

Dragor

pre 5 godina

Zao mi je igraca oba kluba posto ne zasluzuju da trpe sve ovo sto nema veze sa kosarkom.Ja bih trazio od Delija da aplauzom pozdrave igrace oba kluba posto su i igraci Buducnosti profesionalci na terenu koji igraju za svoj klub.Navijanje treba da bude sportsko,bez uvreda jer samo tako mozemo doci do pobede.I treba stati neprijateljstvu izmedju Zvezde i Buducnosti jer ovo ne vodi nicemu.Nek se igra kosarka i nek pobedi bolji.Ja bih voleo da to bude Zvezda.Ugodna noc i Delijama i Varvarima.

Chris cortez

pre 5 godina

Nemogu da vjerujem kakvu molbu trazi moja buducnost kad svi znaju sto Nas ceka,kakva glupost,da smo obje utakmice kuci organizovali bez ijednog incidenta,isto bi Nas docekali ka u prve dvije cak I gore ka sto Evo I najavljuju

ivan

pre 5 godina

Nikako da primijetite da je jedan sudija iz Sebije u cetvrtoj utakmici. A sad zamislite da u 5. Bude crnogorac taj ne bi bio ispravan pa da nosi dres Zvezde

Mirko

pre 5 godina

....vise su oni u psiholoskoj predbosti nego vi. Na vama je pritisak, videcemo sta ce biti.
(..., 20. april 2019 19:20)

Na nama pritisak a na vama nije? Pa mi ako ne osvojimo aba imaćemo opet isti tim koji se finansirao prodajom sedmorice igrača, uz naravno sponzore što privatne što državne.
E sad, vi s druge strane ste prodali samo jednog igrača, mora da opravdate ogromna sredstva koja su uložena u vas, a ove godine vam baš i ne cvetaju ruže, a i Milu se drma stolica. Ako ne osvojite, šta mislite ko će biti u goroj poziciji?

Boris Banović

pre 5 godina

Na vašu dobrodošlicu i gostoprimstvo odgovorićemo na isti način i još ljubaznije ! Imaćete i trubače celu noć do zore !!!

slaviša šmigič

pre 5 godina

pokazali ste sliku itekako da nisu navijace digli za 3 stepenika navise igraci bi morali,da izadju sa terena e sad je teze jer ide sve na jednu loptu a bilo bi kraj vec tokom 3.utakmice tako to dodje moracete i vi jednom istrpeti ono sto su istrpeli igraci zvezde pa makar izgubili utakmicu nema sad nazad i plakanje i pravdanje preko novina.

Mare

pre 5 godina

Kojim vasim primerom??Kaznjeni ste, jer su i vasa sluzbena lica pljuvala nase igrace kad su izlazili na parket.Pljuvanje, gadjenje sarafima, tiplovima, upaljacima da ne govorim.Krvave glave nasih funkcionera, ulazak sluzbenih lica u teren i pljuvanje Topica, jel o tome pricate??
Sad je panika, treba posle svega doci u Beograd opet.A verujem da ce sada biti tri puta gore.Voleo bih samo da niko ne gadja vase igrace i vasu klupu, ali da atmosfera bude paklena za vase ograce, i da ponovo izgube sa 40 razlike.

Mirko

pre 5 godina

Organizacija vam je bila takva da su nas gađali ekserima i metalnim predmetima, loptama, pljuvali, ulazili na teren i pretili i slično. Mi to nismo radili, osim pljuvanja, što ja lično osuđujem od koga god da dođe. Drugu utakmicu ste napravili organizaciju ali samo tako što vam je ZABRANJENO da imate navijače u parteru i u prva tri reda do terena, tako da vi nikakvu drugu organizaciju niste napravili i u tom smislu nemamo na šta da se ugledamo od vas.
Jer ako bi se ugledali, videli bi naše navijače na terenu koji vam prete, gađaju loptama i ekserima, a to niti ste videli niti ćete videti - da se razumemo.
Mada, u drugu ruku bilo bi ok i da vam vratimo sa kamatom za sve ono u prvom meču...

Što se tiče navijanja tu ćemo biti mnogo bolji ili gori, kako ko gleda na to, uglavnom neće biti kamerna atmosfera kao kod vas, nego će muški da se navija.

Gvozdje 79

pre 5 godina

Gosn' cheers,Gvozdenovici su iz C.Gore dal smo SRBI ili CRNO
GORCI nije na tebi da sudis.To sto ti je rekao je ziva istina,karte dobijaju samo Dps-ovci,svako ko razmislja drugacija ne valja,to je kazu demokratski.Meni je muka od vaseg omalovazavanja,ova SRBIJA vam je dala sve,u Beogradu covek moze da kaze da je odakle god hoce i niko mu nista nece reci ili uraditi,vi ste okrenuli ledja bratskoj Srbiji zarad neke sitne koristi ali pazite kad tad dodje na naplatu.I Makendoncima i vama bih porucio da sa njima tikve sadite a kod nas mozete samo turisticki jer vas ionako ima kao NBG,a druga polovina ce vas pojesti samo polako.

marsovac

pre 5 godina

ahahaha
Ajde ne zasmejavaj me kamenjaru.Znate da dolazite ovde gde smo vas razbucali prethodne telme,pa ste pokusali da smirite strasti.Nece moci!

zoran69

pre 5 godina

ha.ha kakvi licemeri...kažu četvrta utakmica pokazala....ne,pokazala je treća...to je prava slika,kad ste fizički napali igrače i rukovodstvo...u četvrtoj niste mogli jer je parter bio ispražnjen...-šta mislite da smo mi veverice...ništa se ne sekirajte,ugostićemo vas ;bratski;kako dolikuje....

slaviša šmigič

pre 5 godina

ajde sad kad vam treba jer porazom nemozete isplatiti enormne place crnoforskih nba crnaca kako ono kazu mozes oprostiti ali nemos zaboraviti a repesa i njegovo ponasanje tek treba ignorisati on sam tvrdi,da je 3.utakmicu bilo sve ok.onako kako smo mi docekani u 3.utakmici mislim,da nisam dosad video nigde nikad ponizavanje otimanje lopta gadjanje tvrdim predmetima pa deca jedva istrcase,da sve to iznesu a ulazak navijaca u igraliste i unositi se u lice sa pljuvanjem.ima,da se ori u pioniru.a najvise treba obratiti paznju na sudiju tamo bilo dozvoljeno samaranje rukama bez faula setimo se bilija berona niko,da pogleda var pa sad neka nama sude onako kako su dozvolili vama barem jednom.

Kum

pre 5 godina

Objasnio ljudima, a zaludjenici nista nisu shvatili.
(Ja, 20. april 2019 18:31)

Mislis slagao ljude? Sta ti mislis, niko nije gledao proslogodisnje finale, pa mozete da prodajete bajke?

Karaoke-man

pre 5 godina

Ma od sledece godine playof igraju zvezda, partizan, olimpijakos i mega. Tako da sta su divljali, divljali su ;) da je pameti pa da napravimo jaku srpsku ligu i uzmemo to EL mesto za sebe i jedno EK a fiba bi nam dala jos 2 mesta. Milina bozija. Nije da nasa kosarka nema novac, tradiciju, kadrove, navijace i klubove koji u svakom slucaju daju abi vise nego sto dobijaju nazad.

anica

pre 5 godina

"U mojeme sistemu vrednosti pare su na samom dnu skale, posle casti, cojstva, junastva, humanizma...osecanja solidarnosti sa ugrozenima molim"

Mare

pre 5 godina

Hvala Riversu na očajnoj partiji i što
nam je omogućio da svečano ugostimo
braću.
Što ne pustite i kulturne Varvare da dođu,
da ih zagrlimo i izljubimo, onako od srca!

ogicg

pre 5 godina

Moze da se igra i na Marakani,mi smo Crnogorci i ne bojim se nikoga.Crnci koji su u ekipi njih tek zabolje dje igraju.Morali smo inu prvu da vam vratimo istom mjerim za bruku iz bgd.Cisto da shvatite da sa nama ne ide to tako lako.To smo vam dokazali i vratili u 3 utakmici i stavili tacku.A u 4 pokazali kakvi smi u stvari mi-bez i najmanjeg incidenta citava utakmica.I sto nam je najbitnije odbranili smi svoju svetinju,svoje ognjiste-Moraču.Bitno da u njoj niste slavili.Za kraj da znate-kako god da se zavrsi 5 utakmica Buducnost ce i sledece godine igrati EL.Zapamti te ovo dobro.

NY

pre 5 godina

Kaznu koju ste dobili niste ispostovali.Gledaoci iza klupa za rezervne igrace, nije bilo praznih redova.Delegat nije imao ..... da sprovede kaznu

...

pre 5 godina

Kasno ste se setili,gorece Pionir a moze slobodno i na Marakani da se igra trazila bi se karta više.
(Back in Black, 20. april 2019 18:27)

Kad kazes Marakana, seti se kako je Brazil izgubio na prepunoj Marakani od Urugvaja u finalu SP. Sve je moguce, ako vam stane sut, krenu kola nizbrdo....vise su oni u psiholoskoj predbosti nego vi. Na vama je pritisak, videcemo sta ce biti.

doni

pre 5 godina

Vjerovatno mi opet nece proci komentar
Igraci su pricali sta im se desavalo u Beogradu (Popovic, Gordic)
To ne umanjuje srijedu i sramotno ponasanje publike u Moraci
Medjutim to sto vasi mediji ne smiju i nece da prenesu desavanja iz Pionira ne znaci da se i tamo nije pljuvalo pa cak i udaralo na igrace Buducnosti(Earl Clark)
Petak vece je prosao bez mrlje ali mislim da nema sanse da tako bude u ponedjeljak

nex

pre 5 godina

Da ne nabrajam sve bisere i od srede i od petka,vase bratske izlive ljubavi,ali samo mi je dovoljno da se setim onog debelog junaka kako mucki udara onog decka pored redara i pandura,stvarno ne znam sta biste vi ocekivali u bgd u. Ona slika govori sve. Vi samo dodjite,ali bi vam slatko preporucio da vam se,recimo,pokvari autobus ili tako nesto. Bolje je...

mi los

pre 5 godina

Cudi me samo da se nasao neko ko izdaje saopstanje pre Covica. Jedno je sigurno, sledi saopstenje odnosno kontrasaopstenje sa par demanta.

Ivan

pre 5 godina

Da se vodimo primerom od petka kada vam je ABA liga izrekla kaznu i ispraznila pola hale, nije to vasa zasluga da se time hvalite, nego ste bili primorani da to uradite. Inace bi ovi divljaci pored parketa bili jos gori nego na prethodnoj utakmici. Strasno kakvo licemerje. Da je pravde ne samo da cete izgubiti u ponedeljak nego da vas ispratimo sa 20-30 razlike kako zasluzujete kao u prva dva meca.

Goran Gvozdenovic

pre 5 godina

Crnogorac sam iz Bara,mogu reci veci od svih Vas iz Buducnosti,koji ste to iz interesa,navijac sam Zvezde,ali gospodo iz Buducnosti malo ste zakasnili sa saopstenjem,ako je bilo u Beogradu haosa trebali ste ga u prvoj utakmici smirivati ,a ne rasplamsavati do tog nivoa da vam 90% dvorane ne zna nijednu navijacku pjesmu Buducnosti( osim na racun nas Cigana),ali i te kako zna da pljuje i da se glupira do maximalne granice divljastva.Vjerovatno 80% dvorane ne zna ni kosarkaska pravila kao ni imena igraca.Bez imalo pristranosti,u Beogradu vam je publika nabila kompleks sa pravovremenim zvizdanjem,podizanjem igraca kada je trebalo,pritiskom na lose sudiske odluke...i to Vas je malo zaboljelo.Inace ni ja Covica ne volim,a iskreno ni ne vidim sta cemo ni mi ni vi u Evroligi,kad nam je uvjek izgovor da nam je bitna prvo Aba,a tamo sto se uradi,a nekad se u evropi grizlo i igralo,igralo...

Kum

pre 5 godina

Pokazali smo vam da mozemo kao vi da se ponasamo, a poslije toga smo vam pokazali sto su pravi navijaci. Vi cete vase lice pokazati u ponedeljak
(hahahahahah, 20. april 2019 18:17)

Prijatelju, posto si zaboravan, da te podsetim da ste prosle godine u Pioniru imali i sektor za vase navijace. Niko vas nije dirao, niko pljuvao.

U Moraci se zatim desilo sledece: zabrana gostujucim navijacima, pljuvanje i gadjanje igraca, fizicki napad na klupu Zvezde, lomljenje ograde iza Zvezdine klupe, vredjanje na nacionalnoj osnovi.

Ajde, objasni ti meni ko je tu koga oponasao.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Биће вам толико "пријатно" да ћете памтити и препричавати као Његоша... Упс.. заборавих...

Solomon

pre 5 godina

RGV o kojoj rotaciji pricas? Regland i Perperoglu odmarali nedelju dana i dolaze u Pionir to je prava rotacija. Ispod 20 razlike za Zvezdu ne priznejem kao pobedu.

Peta Crnogorska sa Dedinja

pre 5 godina

dodjite vi samo u beograd
(kalcokera, 20. april 2019 18:41)

Mi smo već u Beogradu i vrćemo se sa peharom.

hahahahahah

pre 5 godina

Pokazali smo vam da mozemo kao vi da se ponasamo, a poslije toga smo vam pokazali sto su pravi navijaci. Vi cete vase lice pokazati u ponedeljak

Ja

pre 5 godina

Pokazali smo vam da mozemo kao vi da se ponasamo, a poslije toga smo vam pokazali sto su pravi navijaci. Vi cete vase lice pokazati u ponedeljak
(hahahahahah, 20. april 2019 18:17)

Objasnio ljudima, a zaludjenici nista nisu shvatili.

Oposum, divna životinjica

pre 5 godina

Ne stvarno ali kako ih nije sramota svega što su nažvrljali u ovom saopštenju???? NI TRUNKE samokritičnosti NI TRUNKE odgovornosti NI TRUNKE razuma!!!! Sramotno primitivno nasilje i atmosferu linča u Morači i oko nje, pre, za vreme i posle treće utakmice nazivaju "odgovor na nasilje u Beogradu od strane Zvezdinih navijača"??? Oni kao da time prizivaju usijane glave u Pioniru da ih zaista fizički napadnu u ponedeljak! Niđe razuma, niđe odgovornosti, dragi moji Podgoričani! Pa gde bre možete ono u Beogradu, što zaista jeste sramota, to ne poričem i nisam ponosan na to, da poredite sa onom brukom u Podgorici kada su naši igrači morali da spasavaju živu glavu od horde bezumnih "navijača" Budućnosti? Uostalom, onaj ko na nasilje odgovori nasiljem i to na kvadrat nije ništa drugo do još veći bezumnik koji tim činom gubi pravo da priča o nasilju i da bilo koga kritikuje za to! Inače, prošle godine, neka se gospoda iz Podgorice malo prisete kako su bili dočekani u prve dve utakmice u Beogradu a kako su nam vratili u Podgorici! Ako ćemo da gledamo "ko je prvi počeo" onda ćemo tako da gledamo, VI ste prvi počeli PROŠLE GODINE, i ono u beogradu je bio odgovor na to! Nadam se ipak ipak da će u ponedeljak pobediti razum, da nasilja neće biti, da ćete gbiti dočekani i ispraćeni onako kako valja a kako niste zaslužili definitivno, ali se nadam da ne bude ni trunke nasilja! Pa ako nas u fer i sportskoj borbi pobedite u Pioniru ja ću vam prvi čestitati na tituli!

HTH

pre 5 godina

Licemeri. Pratim košarku preko trideset godina, nikad, ali nikad nisam video da ljudi slobodno šetaju po parketu za vreme zagrevanja igrača protivničkog tima, i redom pljuju iste. Naravno da očekujem da u Bgd bude sve ok, fer i korektno, da zvezda uzme titulu, i da njima, ali i svim drugima pokažemo da je Srbija i dalje, regionalni, ali i evropski centar košarke.

vl

pre 5 godina

Pa i vrapci su znali da u cetvrtoj utakmici nece biti incidenata, dovoljna im je bila jedna, jer da su i u cetvrtoj pravili haos bilo bi velikog belaja u petoj, znao sam da ce u 4.biti mirni ko bube. Mada ne zaboravite, jos nisu hladne glave delijama, nece biti onakvog prostakluka kao u podgorici ali znajte da ce grmeti pionir kao nikad

f10

pre 5 godina

Ja očekujem da će sama ABA Liga odabirom sudija završiti posao. Prve tri utakmice i nekako mogu da okarakterišem kao poštene, osim Gorfićeve igre u odbrani, ali suđenje u četvrtak je bilo u najmanju ruku 'domaćinsko'. To ne bi trebalo da opravda Zvezdin poraz ali moram da primetim da kriterijumi nisu bili isti za obe ekipe.

lal

pre 5 godina

"navijac" na sred terena zamahuje nogom ka milenku topicu... coveku koji je toj istoj crnoj gori doneo radost zbog osvajanja svetskog i evropskog prvenstva... plus srebro na olimpijadi i bronza sa evropskog... ako im ne vrede ti uspesi zajednicke drzave, onda da napomenem i dve titule za buducnost, jedan kup i igranje za podgoricku buducnost u evroligi...
bravo za izrazavanje revolta...

darko

pre 5 godina

Svakom prema zasluzi, mislim da ste se malo kasno sjetili. Da nadoknadimo za ono od prosle godine sto ste radili u Podgorici, pa od sledece sezone da budemo kvit ...

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Blama bez,vazi vazi, Beograd odgovor na sredu i fizicki napad na igrace i clanove strucnog staba..

Samo

pre 5 godina

Znaci ono od prošle godine da zaboravimo? Napadi na igrace, funkcionere i sve? Vas odgovor nije bio verbalni već iskljucivo fizički. Pojescemo vas u petoj i to na terenu, a ne kao i vi.

Istina

pre 5 godina

Beograd je bio revolt i odgovor na Moracu od prethodne sezone a sada ce biti revolt i odgovor na prvu utakmicu u Moraci a naredne sezone moze biti mirnije,zavisi od vas.

HTH

pre 5 godina

Licemeri. Pratim košarku preko trideset godina, nikad, ali nikad nisam video da ljudi slobodno šetaju po parketu za vreme zagrevanja igrača protivničkog tima, i redom pljuju iste. Naravno da očekujem da u Bgd bude sve ok, fer i korektno, da zvezda uzme titulu, i da njima, ali i svim drugima pokažemo da je Srbija i dalje, regionalni, ali i evropski centar košarke.

Samo

pre 5 godina

Znaci ono od prošle godine da zaboravimo? Napadi na igrace, funkcionere i sve? Vas odgovor nije bio verbalni već iskljucivo fizički. Pojescemo vas u petoj i to na terenu, a ne kao i vi.

vl

pre 5 godina

Pa i vrapci su znali da u cetvrtoj utakmici nece biti incidenata, dovoljna im je bila jedna, jer da su i u cetvrtoj pravili haos bilo bi velikog belaja u petoj, znao sam da ce u 4.biti mirni ko bube. Mada ne zaboravite, jos nisu hladne glave delijama, nece biti onakvog prostakluka kao u podgorici ali znajte da ce grmeti pionir kao nikad

Oposum, divna životinjica

pre 5 godina

Ne stvarno ali kako ih nije sramota svega što su nažvrljali u ovom saopštenju???? NI TRUNKE samokritičnosti NI TRUNKE odgovornosti NI TRUNKE razuma!!!! Sramotno primitivno nasilje i atmosferu linča u Morači i oko nje, pre, za vreme i posle treće utakmice nazivaju "odgovor na nasilje u Beogradu od strane Zvezdinih navijača"??? Oni kao da time prizivaju usijane glave u Pioniru da ih zaista fizički napadnu u ponedeljak! Niđe razuma, niđe odgovornosti, dragi moji Podgoričani! Pa gde bre možete ono u Beogradu, što zaista jeste sramota, to ne poričem i nisam ponosan na to, da poredite sa onom brukom u Podgorici kada su naši igrači morali da spasavaju živu glavu od horde bezumnih "navijača" Budućnosti? Uostalom, onaj ko na nasilje odgovori nasiljem i to na kvadrat nije ništa drugo do još veći bezumnik koji tim činom gubi pravo da priča o nasilju i da bilo koga kritikuje za to! Inače, prošle godine, neka se gospoda iz Podgorice malo prisete kako su bili dočekani u prve dve utakmice u Beogradu a kako su nam vratili u Podgorici! Ako ćemo da gledamo "ko je prvi počeo" onda ćemo tako da gledamo, VI ste prvi počeli PROŠLE GODINE, i ono u beogradu je bio odgovor na to! Nadam se ipak ipak da će u ponedeljak pobediti razum, da nasilja neće biti, da ćete gbiti dočekani i ispraćeni onako kako valja a kako niste zaslužili definitivno, ali se nadam da ne bude ni trunke nasilja! Pa ako nas u fer i sportskoj borbi pobedite u Pioniru ja ću vam prvi čestitati na tituli!

darko

pre 5 godina

Svakom prema zasluzi, mislim da ste se malo kasno sjetili. Da nadoknadimo za ono od prosle godine sto ste radili u Podgorici, pa od sledece sezone da budemo kvit ...

Kum

pre 5 godina

Pokazali smo vam da mozemo kao vi da se ponasamo, a poslije toga smo vam pokazali sto su pravi navijaci. Vi cete vase lice pokazati u ponedeljak
(hahahahahah, 20. april 2019 18:17)

Prijatelju, posto si zaboravan, da te podsetim da ste prosle godine u Pioniru imali i sektor za vase navijace. Niko vas nije dirao, niko pljuvao.

U Moraci se zatim desilo sledece: zabrana gostujucim navijacima, pljuvanje i gadjanje igraca, fizicki napad na klupu Zvezde, lomljenje ograde iza Zvezdine klupe, vredjanje na nacionalnoj osnovi.

Ajde, objasni ti meni ko je tu koga oponasao.

lal

pre 5 godina

"navijac" na sred terena zamahuje nogom ka milenku topicu... coveku koji je toj istoj crnoj gori doneo radost zbog osvajanja svetskog i evropskog prvenstva... plus srebro na olimpijadi i bronza sa evropskog... ako im ne vrede ti uspesi zajednicke drzave, onda da napomenem i dve titule za buducnost, jedan kup i igranje za podgoricku buducnost u evroligi...
bravo za izrazavanje revolta...

Kontras

pre 5 godina

Ovako varvari, Grobar sam, ali sam siguran da ce vam Delije prirediti docek kakav zasluzujete. Ni manje ni vise.

Delije ce vam prirediti takav docek da cete pozeleti da ste izgubili cetvrtu utakmicu.

Istina

pre 5 godina

Beograd je bio revolt i odgovor na Moracu od prethodne sezone a sada ce biti revolt i odgovor na prvu utakmicu u Moraci a naredne sezone moze biti mirnije,zavisi od vas.

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Blama bez,vazi vazi, Beograd odgovor na sredu i fizicki napad na igrace i clanove strucnog staba..

Mare

pre 5 godina

Hvala Riversu na očajnoj partiji i što
nam je omogućio da svečano ugostimo
braću.
Što ne pustite i kulturne Varvare da dođu,
da ih zagrlimo i izljubimo, onako od srca!

Goran Gvozdenovic

pre 5 godina

Crnogorac sam iz Bara,mogu reci veci od svih Vas iz Buducnosti,koji ste to iz interesa,navijac sam Zvezde,ali gospodo iz Buducnosti malo ste zakasnili sa saopstenjem,ako je bilo u Beogradu haosa trebali ste ga u prvoj utakmici smirivati ,a ne rasplamsavati do tog nivoa da vam 90% dvorane ne zna nijednu navijacku pjesmu Buducnosti( osim na racun nas Cigana),ali i te kako zna da pljuje i da se glupira do maximalne granice divljastva.Vjerovatno 80% dvorane ne zna ni kosarkaska pravila kao ni imena igraca.Bez imalo pristranosti,u Beogradu vam je publika nabila kompleks sa pravovremenim zvizdanjem,podizanjem igraca kada je trebalo,pritiskom na lose sudiske odluke...i to Vas je malo zaboljelo.Inace ni ja Covica ne volim,a iskreno ni ne vidim sta cemo ni mi ni vi u Evroligi,kad nam je uvjek izgovor da nam je bitna prvo Aba,a tamo sto se uradi,a nekad se u evropi grizlo i igralo,igralo...

Boris Banović

pre 5 godina

Na vašu dobrodošlicu i gostoprimstvo odgovorićemo na isti način i još ljubaznije ! Imaćete i trubače celu noć do zore !!!

zoran69

pre 5 godina

ha.ha kakvi licemeri...kažu četvrta utakmica pokazala....ne,pokazala je treća...to je prava slika,kad ste fizički napali igrače i rukovodstvo...u četvrtoj niste mogli jer je parter bio ispražnjen...-šta mislite da smo mi veverice...ništa se ne sekirajte,ugostićemo vas ;bratski;kako dolikuje....

nex

pre 5 godina

Da ne nabrajam sve bisere i od srede i od petka,vase bratske izlive ljubavi,ali samo mi je dovoljno da se setim onog debelog junaka kako mucki udara onog decka pored redara i pandura,stvarno ne znam sta biste vi ocekivali u bgd u. Ona slika govori sve. Vi samo dodjite,ali bi vam slatko preporucio da vam se,recimo,pokvari autobus ili tako nesto. Bolje je...

NY

pre 5 godina

Kaznu koju ste dobili niste ispostovali.Gledaoci iza klupa za rezervne igrace, nije bilo praznih redova.Delegat nije imao ..... da sprovede kaznu

Mare

pre 5 godina

Kojim vasim primerom??Kaznjeni ste, jer su i vasa sluzbena lica pljuvala nase igrace kad su izlazili na parket.Pljuvanje, gadjenje sarafima, tiplovima, upaljacima da ne govorim.Krvave glave nasih funkcionera, ulazak sluzbenih lica u teren i pljuvanje Topica, jel o tome pricate??
Sad je panika, treba posle svega doci u Beograd opet.A verujem da ce sada biti tri puta gore.Voleo bih samo da niko ne gadja vase igrace i vasu klupu, ali da atmosfera bude paklena za vase ograce, i da ponovo izgube sa 40 razlike.

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Биће вам толико "пријатно" да ћете памтити и препричавати као Његоша... Упс.. заборавих...

Gvozdje 79

pre 5 godina

Gosn' cheers,Gvozdenovici su iz C.Gore dal smo SRBI ili CRNO
GORCI nije na tebi da sudis.To sto ti je rekao je ziva istina,karte dobijaju samo Dps-ovci,svako ko razmislja drugacija ne valja,to je kazu demokratski.Meni je muka od vaseg omalovazavanja,ova SRBIJA vam je dala sve,u Beogradu covek moze da kaze da je odakle god hoce i niko mu nista nece reci ili uraditi,vi ste okrenuli ledja bratskoj Srbiji zarad neke sitne koristi ali pazite kad tad dodje na naplatu.I Makendoncima i vama bih porucio da sa njima tikve sadite a kod nas mozete samo turisticki jer vas ionako ima kao NBG,a druga polovina ce vas pojesti samo polako.

f10

pre 5 godina

Ja očekujem da će sama ABA Liga odabirom sudija završiti posao. Prve tri utakmice i nekako mogu da okarakterišem kao poštene, osim Gorfićeve igre u odbrani, ali suđenje u četvrtak je bilo u najmanju ruku 'domaćinsko'. To ne bi trebalo da opravda Zvezdin poraz ali moram da primetim da kriterijumi nisu bili isti za obe ekipe.

Kum

pre 5 godina

Objasnio ljudima, a zaludjenici nista nisu shvatili.
(Ja, 20. april 2019 18:31)

Mislis slagao ljude? Sta ti mislis, niko nije gledao proslogodisnje finale, pa mozete da prodajete bajke?

Karaoke-man

pre 5 godina

Ma od sledece godine playof igraju zvezda, partizan, olimpijakos i mega. Tako da sta su divljali, divljali su ;) da je pameti pa da napravimo jaku srpsku ligu i uzmemo to EL mesto za sebe i jedno EK a fiba bi nam dala jos 2 mesta. Milina bozija. Nije da nasa kosarka nema novac, tradiciju, kadrove, navijace i klubove koji u svakom slucaju daju abi vise nego sto dobijaju nazad.

Mirko

pre 5 godina

Organizacija vam je bila takva da su nas gađali ekserima i metalnim predmetima, loptama, pljuvali, ulazili na teren i pretili i slično. Mi to nismo radili, osim pljuvanja, što ja lično osuđujem od koga god da dođe. Drugu utakmicu ste napravili organizaciju ali samo tako što vam je ZABRANJENO da imate navijače u parteru i u prva tri reda do terena, tako da vi nikakvu drugu organizaciju niste napravili i u tom smislu nemamo na šta da se ugledamo od vas.
Jer ako bi se ugledali, videli bi naše navijače na terenu koji vam prete, gađaju loptama i ekserima, a to niti ste videli niti ćete videti - da se razumemo.
Mada, u drugu ruku bilo bi ok i da vam vratimo sa kamatom za sve ono u prvom meču...

Što se tiče navijanja tu ćemo biti mnogo bolji ili gori, kako ko gleda na to, uglavnom neće biti kamerna atmosfera kao kod vas, nego će muški da se navija.

direwolf

pre 5 godina

Opet oni o prve utakmice, pa dajte ljudi bar jedan snimak da vidimo sta se to desavalo. Iz hale u Podgorici, a sa treceg meca, je bilo mnogo snimaka i fotografija njhovog pira, isto kao i prosle godine sa istog mesta kada su Omica gadjali svinjetinom. Ovaj je ove sezona cak i igrao kod njih, ali je Dilan Enis, iako je bio proteran iz Zvezde, lepo rekao sta se sve tamo desavalo. Repesa se zalio na, prljavi sako, mozda je i bio, ali nismo ga videli, mada imam utisak da mu je cele veceri bio na klupi posto je mec proveo pored klupe u kosulji... Zvezda zna kako da organizune ovaj mec, ima da grmi, incidenta nece biti, a ovi idu nazad sa nekih -30 poena razlike!

Mirko

pre 5 godina

....vise su oni u psiholoskoj predbosti nego vi. Na vama je pritisak, videcemo sta ce biti.
(..., 20. april 2019 19:20)

Na nama pritisak a na vama nije? Pa mi ako ne osvojimo aba imaćemo opet isti tim koji se finansirao prodajom sedmorice igrača, uz naravno sponzore što privatne što državne.
E sad, vi s druge strane ste prodali samo jednog igrača, mora da opravdate ogromna sredstva koja su uložena u vas, a ove godine vam baš i ne cvetaju ruže, a i Milu se drma stolica. Ako ne osvojite, šta mislite ko će biti u goroj poziciji?

marsovac

pre 5 godina

ahahaha
Ajde ne zasmejavaj me kamenjaru.Znate da dolazite ovde gde smo vas razbucali prethodne telme,pa ste pokusali da smirite strasti.Nece moci!

Ivan

pre 5 godina

Da se vodimo primerom od petka kada vam je ABA liga izrekla kaznu i ispraznila pola hale, nije to vasa zasluga da se time hvalite, nego ste bili primorani da to uradite. Inace bi ovi divljaci pored parketa bili jos gori nego na prethodnoj utakmici. Strasno kakvo licemerje. Da je pravde ne samo da cete izgubiti u ponedeljak nego da vas ispratimo sa 20-30 razlike kako zasluzujete kao u prva dva meca.

slaviša šmigič

pre 5 godina

pokazali ste sliku itekako da nisu navijace digli za 3 stepenika navise igraci bi morali,da izadju sa terena e sad je teze jer ide sve na jednu loptu a bilo bi kraj vec tokom 3.utakmice tako to dodje moracete i vi jednom istrpeti ono sto su istrpeli igraci zvezde pa makar izgubili utakmicu nema sad nazad i plakanje i pravdanje preko novina.

Lajavi krelac

pre 5 godina

"To je rezultat prethodne tri utakmice na kojoj smo bili svedoci nemilih scena koje ne priliče sportu - dve utakmice odigrane u Beogradu i treće na kojoj je pokazan revolt naših navijača kao odgovor na njih."

Da li se ovi šale?? Jeste u Beogradu bilo neprimerenog skandiranja i dobacivanja, za pljuvanje ne mogu da kažem jer ga nisam lično video, ali u Beogradu su navijači bili na tribinama, a delegaciju Budućnosti niko nije dirao. Dok su se u Morači navijači šetali po terenu na par metara od Zvezdinih igrača i otvoreno im pretili (ima snimak kad se Topić ubacuje da udalji navijače), delegacija Zvezde je gađana šrafovima, da je Čović bio rastrgli bi ga, skandirali su "Ubi Srbina, ubi cigana" i oni pričaju o revoltu na ono Zvezdino?? To je kao kad bi neko nekom lupio čvrgu, a ovaj mu uzvrati tako što mu bezbol palicom rascopa glavudžu i kaže da je to "revolt"???
A zašto je u petak bilo drugačije?? Pa, ne sumnjam da Zvezda ne bi izašla na teren i da im se opet kojekakvi šetkaju po terenu dok se zagrevaju i da bi (bar bi trebalo) ABA liga žestoko kaznila Futuru zbog toga.
A u ponedeljak?? Pa, šta god da bude. Ni Eurokup nije smak sveta.

Ja

pre 5 godina

Pokazali smo vam da mozemo kao vi da se ponasamo, a poslije toga smo vam pokazali sto su pravi navijaci. Vi cete vase lice pokazati u ponedeljak
(hahahahahah, 20. april 2019 18:17)

Objasnio ljudima, a zaludjenici nista nisu shvatili.

Solomon

pre 5 godina

RGV o kojoj rotaciji pricas? Regland i Perperoglu odmarali nedelju dana i dolaze u Pionir to je prava rotacija. Ispod 20 razlike za Zvezdu ne priznejem kao pobedu.

anica

pre 5 godina

"U mojeme sistemu vrednosti pare su na samom dnu skale, posle casti, cojstva, junastva, humanizma...osecanja solidarnosti sa ugrozenima molim"

hahahahahah

pre 5 godina

Pokazali smo vam da mozemo kao vi da se ponasamo, a poslije toga smo vam pokazali sto su pravi navijaci. Vi cete vase lice pokazati u ponedeljak

mi los

pre 5 godina

Cudi me samo da se nasao neko ko izdaje saopstanje pre Covica. Jedno je sigurno, sledi saopstenje odnosno kontrasaopstenje sa par demanta.

doni

pre 5 godina

Vjerovatno mi opet nece proci komentar
Igraci su pricali sta im se desavalo u Beogradu (Popovic, Gordic)
To ne umanjuje srijedu i sramotno ponasanje publike u Moraci
Medjutim to sto vasi mediji ne smiju i nece da prenesu desavanja iz Pionira ne znaci da se i tamo nije pljuvalo pa cak i udaralo na igrace Buducnosti(Earl Clark)
Petak vece je prosao bez mrlje ali mislim da nema sanse da tako bude u ponedjeljak

slaviša šmigič

pre 5 godina

ajde sad kad vam treba jer porazom nemozete isplatiti enormne place crnoforskih nba crnaca kako ono kazu mozes oprostiti ali nemos zaboraviti a repesa i njegovo ponasanje tek treba ignorisati on sam tvrdi,da je 3.utakmicu bilo sve ok.onako kako smo mi docekani u 3.utakmici mislim,da nisam dosad video nigde nikad ponizavanje otimanje lopta gadjanje tvrdim predmetima pa deca jedva istrcase,da sve to iznesu a ulazak navijaca u igraliste i unositi se u lice sa pljuvanjem.ima,da se ori u pioniru.a najvise treba obratiti paznju na sudiju tamo bilo dozvoljeno samaranje rukama bez faula setimo se bilija berona niko,da pogleda var pa sad neka nama sude onako kako su dozvolili vama barem jednom.

ogicg

pre 5 godina

Moze da se igra i na Marakani,mi smo Crnogorci i ne bojim se nikoga.Crnci koji su u ekipi njih tek zabolje dje igraju.Morali smo inu prvu da vam vratimo istom mjerim za bruku iz bgd.Cisto da shvatite da sa nama ne ide to tako lako.To smo vam dokazali i vratili u 3 utakmici i stavili tacku.A u 4 pokazali kakvi smi u stvari mi-bez i najmanjeg incidenta citava utakmica.I sto nam je najbitnije odbranili smi svoju svetinju,svoje ognjiste-Moraču.Bitno da u njoj niste slavili.Za kraj da znate-kako god da se zavrsi 5 utakmica Buducnost ce i sledece godine igrati EL.Zapamti te ovo dobro.

...

pre 5 godina

Kasno ste se setili,gorece Pionir a moze slobodno i na Marakani da se igra trazila bi se karta više.
(Back in Black, 20. april 2019 18:27)

Kad kazes Marakana, seti se kako je Brazil izgubio na prepunoj Marakani od Urugvaja u finalu SP. Sve je moguce, ako vam stane sut, krenu kola nizbrdo....vise su oni u psiholoskoj predbosti nego vi. Na vama je pritisak, videcemo sta ce biti.

Dragor

pre 5 godina

Zao mi je igraca oba kluba posto ne zasluzuju da trpe sve ovo sto nema veze sa kosarkom.Ja bih trazio od Delija da aplauzom pozdrave igrace oba kluba posto su i igraci Buducnosti profesionalci na terenu koji igraju za svoj klub.Navijanje treba da bude sportsko,bez uvreda jer samo tako mozemo doci do pobede.I treba stati neprijateljstvu izmedju Zvezde i Buducnosti jer ovo ne vodi nicemu.Nek se igra kosarka i nek pobedi bolji.Ja bih voleo da to bude Zvezda.Ugodna noc i Delijama i Varvarima.

Gavrilo Princip

pre 5 godina

Navijači budućnosti su pokazali kako su slabi u Nikšiću. Tuku im vodju a oni stoje i gledaju.mislim da je i njega sramota tih ortaka iz kopa. A sin onog njihovog ministra što je pljuvao naše igrače ladno misli bilo pa prošlo svi če da zaborave.E pa mislim da neće. Varvari instagram navijači ne bih vam bio u koži 😂

Chris cortez

pre 5 godina

Nemogu da vjerujem kakvu molbu trazi moja buducnost kad svi znaju sto Nas ceka,kakva glupost,da smo obje utakmice kuci organizovali bez ijednog incidenta,isto bi Nas docekali ka u prve dvije cak I gore ka sto Evo I najavljuju

ivan

pre 5 godina

Nikako da primijetite da je jedan sudija iz Sebije u cetvrtoj utakmici. A sad zamislite da u 5. Bude crnogorac taj ne bi bio ispravan pa da nosi dres Zvezde

Citizen

pre 5 godina

U ponedeljak vracamo za ponasanje na trecoj utakmici.. Za ponasanje na cetrtoj utakmici vraticemo u sestoj.. Tako smo u mogucnosti!
(Sale, 20. april 2019 18:34)

To to, pokazite im da ste gori od njih. Ma sta njima, pokazite celom svetu da mozete da se ponasate ruznije i necivilizovanije od Podgoricana na trecoj utakmici. Kakvo razmisljanje covece...

Dragan

pre 5 godina

i koji navijaci buducnosti,pa oni nebi mogli stadion partizana napuniti ni da igraju polufinale lige sampiona..u Srbiji Spartak Subotica ima vise navijaca,smesni su ali stvarno

Peta Crnogorska sa Dedinja

pre 5 godina

dodjite vi samo u beograd
(kalcokera, 20. april 2019 18:41)

Mi smo već u Beogradu i vrćemo se sa peharom.

hahahahahah

pre 5 godina

Pokazali smo vam da mozemo kao vi da se ponasamo, a poslije toga smo vam pokazali sto su pravi navijaci. Vi cete vase lice pokazati u ponedeljak

ogicg

pre 5 godina

Moze da se igra i na Marakani,mi smo Crnogorci i ne bojim se nikoga.Crnci koji su u ekipi njih tek zabolje dje igraju.Morali smo inu prvu da vam vratimo istom mjerim za bruku iz bgd.Cisto da shvatite da sa nama ne ide to tako lako.To smo vam dokazali i vratili u 3 utakmici i stavili tacku.A u 4 pokazali kakvi smi u stvari mi-bez i najmanjeg incidenta citava utakmica.I sto nam je najbitnije odbranili smi svoju svetinju,svoje ognjiste-Moraču.Bitno da u njoj niste slavili.Za kraj da znate-kako god da se zavrsi 5 utakmica Buducnost ce i sledece godine igrati EL.Zapamti te ovo dobro.

Ja

pre 5 godina

Pokazali smo vam da mozemo kao vi da se ponasamo, a poslije toga smo vam pokazali sto su pravi navijaci. Vi cete vase lice pokazati u ponedeljak
(hahahahahah, 20. april 2019 18:17)

Objasnio ljudima, a zaludjenici nista nisu shvatili.

Chris cortez

pre 5 godina

Nemogu da vjerujem kakvu molbu trazi moja buducnost kad svi znaju sto Nas ceka,kakva glupost,da smo obje utakmice kuci organizovali bez ijednog incidenta,isto bi Nas docekali ka u prve dvije cak I gore ka sto Evo I najavljuju

...

pre 5 godina

Kasno ste se setili,gorece Pionir a moze slobodno i na Marakani da se igra trazila bi se karta više.
(Back in Black, 20. april 2019 18:27)

Kad kazes Marakana, seti se kako je Brazil izgubio na prepunoj Marakani od Urugvaja u finalu SP. Sve je moguce, ako vam stane sut, krenu kola nizbrdo....vise su oni u psiholoskoj predbosti nego vi. Na vama je pritisak, videcemo sta ce biti.

doni

pre 5 godina

Vjerovatno mi opet nece proci komentar
Igraci su pricali sta im se desavalo u Beogradu (Popovic, Gordic)
To ne umanjuje srijedu i sramotno ponasanje publike u Moraci
Medjutim to sto vasi mediji ne smiju i nece da prenesu desavanja iz Pionira ne znaci da se i tamo nije pljuvalo pa cak i udaralo na igrace Buducnosti(Earl Clark)
Petak vece je prosao bez mrlje ali mislim da nema sanse da tako bude u ponedjeljak

Dragor

pre 5 godina

Zao mi je igraca oba kluba posto ne zasluzuju da trpe sve ovo sto nema veze sa kosarkom.Ja bih trazio od Delija da aplauzom pozdrave igrace oba kluba posto su i igraci Buducnosti profesionalci na terenu koji igraju za svoj klub.Navijanje treba da bude sportsko,bez uvreda jer samo tako mozemo doci do pobede.I treba stati neprijateljstvu izmedju Zvezde i Buducnosti jer ovo ne vodi nicemu.Nek se igra kosarka i nek pobedi bolji.Ja bih voleo da to bude Zvezda.Ugodna noc i Delijama i Varvarima.

ivan

pre 5 godina

Nikako da primijetite da je jedan sudija iz Sebije u cetvrtoj utakmici. A sad zamislite da u 5. Bude crnogorac taj ne bi bio ispravan pa da nosi dres Zvezde

HTH

pre 5 godina

Licemeri. Pratim košarku preko trideset godina, nikad, ali nikad nisam video da ljudi slobodno šetaju po parketu za vreme zagrevanja igrača protivničkog tima, i redom pljuju iste. Naravno da očekujem da u Bgd bude sve ok, fer i korektno, da zvezda uzme titulu, i da njima, ali i svim drugima pokažemo da je Srbija i dalje, regionalni, ali i evropski centar košarke.

Samo

pre 5 godina

Znaci ono od prošle godine da zaboravimo? Napadi na igrace, funkcionere i sve? Vas odgovor nije bio verbalni već iskljucivo fizički. Pojescemo vas u petoj i to na terenu, a ne kao i vi.

vl

pre 5 godina

Pa i vrapci su znali da u cetvrtoj utakmici nece biti incidenata, dovoljna im je bila jedna, jer da su i u cetvrtoj pravili haos bilo bi velikog belaja u petoj, znao sam da ce u 4.biti mirni ko bube. Mada ne zaboravite, jos nisu hladne glave delijama, nece biti onakvog prostakluka kao u podgorici ali znajte da ce grmeti pionir kao nikad

Oposum, divna životinjica

pre 5 godina

Ne stvarno ali kako ih nije sramota svega što su nažvrljali u ovom saopštenju???? NI TRUNKE samokritičnosti NI TRUNKE odgovornosti NI TRUNKE razuma!!!! Sramotno primitivno nasilje i atmosferu linča u Morači i oko nje, pre, za vreme i posle treće utakmice nazivaju "odgovor na nasilje u Beogradu od strane Zvezdinih navijača"??? Oni kao da time prizivaju usijane glave u Pioniru da ih zaista fizički napadnu u ponedeljak! Niđe razuma, niđe odgovornosti, dragi moji Podgoričani! Pa gde bre možete ono u Beogradu, što zaista jeste sramota, to ne poričem i nisam ponosan na to, da poredite sa onom brukom u Podgorici kada su naši igrači morali da spasavaju živu glavu od horde bezumnih "navijača" Budućnosti? Uostalom, onaj ko na nasilje odgovori nasiljem i to na kvadrat nije ništa drugo do još veći bezumnik koji tim činom gubi pravo da priča o nasilju i da bilo koga kritikuje za to! Inače, prošle godine, neka se gospoda iz Podgorice malo prisete kako su bili dočekani u prve dve utakmice u Beogradu a kako su nam vratili u Podgorici! Ako ćemo da gledamo "ko je prvi počeo" onda ćemo tako da gledamo, VI ste prvi počeli PROŠLE GODINE, i ono u beogradu je bio odgovor na to! Nadam se ipak ipak da će u ponedeljak pobediti razum, da nasilja neće biti, da ćete gbiti dočekani i ispraćeni onako kako valja a kako niste zaslužili definitivno, ali se nadam da ne bude ni trunke nasilja! Pa ako nas u fer i sportskoj borbi pobedite u Pioniru ja ću vam prvi čestitati na tituli!

Aleksej:,,Trinkikirikijeri uzrok pada zivotnog standarda”

pre 5 godina

Blama bez,vazi vazi, Beograd odgovor na sredu i fizicki napad na igrace i clanove strucnog staba..

Goran Gvozdenovic

pre 5 godina

Crnogorac sam iz Bara,mogu reci veci od svih Vas iz Buducnosti,koji ste to iz interesa,navijac sam Zvezde,ali gospodo iz Buducnosti malo ste zakasnili sa saopstenjem,ako je bilo u Beogradu haosa trebali ste ga u prvoj utakmici smirivati ,a ne rasplamsavati do tog nivoa da vam 90% dvorane ne zna nijednu navijacku pjesmu Buducnosti( osim na racun nas Cigana),ali i te kako zna da pljuje i da se glupira do maximalne granice divljastva.Vjerovatno 80% dvorane ne zna ni kosarkaska pravila kao ni imena igraca.Bez imalo pristranosti,u Beogradu vam je publika nabila kompleks sa pravovremenim zvizdanjem,podizanjem igraca kada je trebalo,pritiskom na lose sudiske odluke...i to Vas je malo zaboljelo.Inace ni ja Covica ne volim,a iskreno ni ne vidim sta cemo ni mi ni vi u Evroligi,kad nam je uvjek izgovor da nam je bitna prvo Aba,a tamo sto se uradi,a nekad se u evropi grizlo i igralo,igralo...

Citizen

pre 5 godina

U ponedeljak vracamo za ponasanje na trecoj utakmici.. Za ponasanje na cetrtoj utakmici vraticemo u sestoj.. Tako smo u mogucnosti!
(Sale, 20. april 2019 18:34)

To to, pokazite im da ste gori od njih. Ma sta njima, pokazite celom svetu da mozete da se ponasate ruznije i necivilizovanije od Podgoricana na trecoj utakmici. Kakvo razmisljanje covece...

f10

pre 5 godina

Ja očekujem da će sama ABA Liga odabirom sudija završiti posao. Prve tri utakmice i nekako mogu da okarakterišem kao poštene, osim Gorfićeve igre u odbrani, ali suđenje u četvrtak je bilo u najmanju ruku 'domaćinsko'. To ne bi trebalo da opravda Zvezdin poraz ali moram da primetim da kriterijumi nisu bili isti za obe ekipe.

mi los

pre 5 godina

Cudi me samo da se nasao neko ko izdaje saopstanje pre Covica. Jedno je sigurno, sledi saopstenje odnosno kontrasaopstenje sa par demanta.

darko

pre 5 godina

Svakom prema zasluzi, mislim da ste se malo kasno sjetili. Da nadoknadimo za ono od prosle godine sto ste radili u Podgorici, pa od sledece sezone da budemo kvit ...

NY

pre 5 godina

Kaznu koju ste dobili niste ispostovali.Gledaoci iza klupa za rezervne igrace, nije bilo praznih redova.Delegat nije imao ..... da sprovede kaznu

Karaoke-man

pre 5 godina

Ma od sledece godine playof igraju zvezda, partizan, olimpijakos i mega. Tako da sta su divljali, divljali su ;) da je pameti pa da napravimo jaku srpsku ligu i uzmemo to EL mesto za sebe i jedno EK a fiba bi nam dala jos 2 mesta. Milina bozija. Nije da nasa kosarka nema novac, tradiciju, kadrove, navijace i klubove koji u svakom slucaju daju abi vise nego sto dobijaju nazad.

Mirko

pre 5 godina

....vise su oni u psiholoskoj predbosti nego vi. Na vama je pritisak, videcemo sta ce biti.
(..., 20. april 2019 19:20)

Na nama pritisak a na vama nije? Pa mi ako ne osvojimo aba imaćemo opet isti tim koji se finansirao prodajom sedmorice igrača, uz naravno sponzore što privatne što državne.
E sad, vi s druge strane ste prodali samo jednog igrača, mora da opravdate ogromna sredstva koja su uložena u vas, a ove godine vam baš i ne cvetaju ruže, a i Milu se drma stolica. Ako ne osvojite, šta mislite ko će biti u goroj poziciji?

Lajavi krelac

pre 5 godina

"To je rezultat prethodne tri utakmice na kojoj smo bili svedoci nemilih scena koje ne priliče sportu - dve utakmice odigrane u Beogradu i treće na kojoj je pokazan revolt naših navijača kao odgovor na njih."

Da li se ovi šale?? Jeste u Beogradu bilo neprimerenog skandiranja i dobacivanja, za pljuvanje ne mogu da kažem jer ga nisam lično video, ali u Beogradu su navijači bili na tribinama, a delegaciju Budućnosti niko nije dirao. Dok su se u Morači navijači šetali po terenu na par metara od Zvezdinih igrača i otvoreno im pretili (ima snimak kad se Topić ubacuje da udalji navijače), delegacija Zvezde je gađana šrafovima, da je Čović bio rastrgli bi ga, skandirali su "Ubi Srbina, ubi cigana" i oni pričaju o revoltu na ono Zvezdino?? To je kao kad bi neko nekom lupio čvrgu, a ovaj mu uzvrati tako što mu bezbol palicom rascopa glavudžu i kaže da je to "revolt"???
A zašto je u petak bilo drugačije?? Pa, ne sumnjam da Zvezda ne bi izašla na teren i da im se opet kojekakvi šetkaju po terenu dok se zagrevaju i da bi (bar bi trebalo) ABA liga žestoko kaznila Futuru zbog toga.
A u ponedeljak?? Pa, šta god da bude. Ni Eurokup nije smak sveta.

Kontras

pre 5 godina

Ovako varvari, Grobar sam, ali sam siguran da ce vam Delije prirediti docek kakav zasluzujete. Ni manje ni vise.

Delije ce vam prirediti takav docek da cete pozeleti da ste izgubili cetvrtu utakmicu.

Istina

pre 5 godina

Beograd je bio revolt i odgovor na Moracu od prethodne sezone a sada ce biti revolt i odgovor na prvu utakmicu u Moraci a naredne sezone moze biti mirnije,zavisi od vas.

Kum

pre 5 godina

Pokazali smo vam da mozemo kao vi da se ponasamo, a poslije toga smo vam pokazali sto su pravi navijaci. Vi cete vase lice pokazati u ponedeljak
(hahahahahah, 20. april 2019 18:17)

Prijatelju, posto si zaboravan, da te podsetim da ste prosle godine u Pioniru imali i sektor za vase navijace. Niko vas nije dirao, niko pljuvao.

U Moraci se zatim desilo sledece: zabrana gostujucim navijacima, pljuvanje i gadjanje igraca, fizicki napad na klupu Zvezde, lomljenje ograde iza Zvezdine klupe, vredjanje na nacionalnoj osnovi.

Ajde, objasni ti meni ko je tu koga oponasao.

anica

pre 5 godina

"U mojeme sistemu vrednosti pare su na samom dnu skale, posle casti, cojstva, junastva, humanizma...osecanja solidarnosti sa ugrozenima molim"

Црвена звезда 1913

pre 5 godina

Биће вам толико "пријатно" да ћете памтити и препричавати као Његоша... Упс.. заборавих...

zoran69

pre 5 godina

ha.ha kakvi licemeri...kažu četvrta utakmica pokazala....ne,pokazala je treća...to je prava slika,kad ste fizički napali igrače i rukovodstvo...u četvrtoj niste mogli jer je parter bio ispražnjen...-šta mislite da smo mi veverice...ništa se ne sekirajte,ugostićemo vas ;bratski;kako dolikuje....

Gvozdje 79

pre 5 godina

Gosn' cheers,Gvozdenovici su iz C.Gore dal smo SRBI ili CRNO
GORCI nije na tebi da sudis.To sto ti je rekao je ziva istina,karte dobijaju samo Dps-ovci,svako ko razmislja drugacija ne valja,to je kazu demokratski.Meni je muka od vaseg omalovazavanja,ova SRBIJA vam je dala sve,u Beogradu covek moze da kaze da je odakle god hoce i niko mu nista nece reci ili uraditi,vi ste okrenuli ledja bratskoj Srbiji zarad neke sitne koristi ali pazite kad tad dodje na naplatu.I Makendoncima i vama bih porucio da sa njima tikve sadite a kod nas mozete samo turisticki jer vas ionako ima kao NBG,a druga polovina ce vas pojesti samo polako.

Mare

pre 5 godina

Kojim vasim primerom??Kaznjeni ste, jer su i vasa sluzbena lica pljuvala nase igrace kad su izlazili na parket.Pljuvanje, gadjenje sarafima, tiplovima, upaljacima da ne govorim.Krvave glave nasih funkcionera, ulazak sluzbenih lica u teren i pljuvanje Topica, jel o tome pricate??
Sad je panika, treba posle svega doci u Beograd opet.A verujem da ce sada biti tri puta gore.Voleo bih samo da niko ne gadja vase igrace i vasu klupu, ali da atmosfera bude paklena za vase ograce, i da ponovo izgube sa 40 razlike.

Gavrilo Princip

pre 5 godina

Navijači budućnosti su pokazali kako su slabi u Nikšiću. Tuku im vodju a oni stoje i gledaju.mislim da je i njega sramota tih ortaka iz kopa. A sin onog njihovog ministra što je pljuvao naše igrače ladno misli bilo pa prošlo svi če da zaborave.E pa mislim da neće. Varvari instagram navijači ne bih vam bio u koži 😂

Kum

pre 5 godina

Objasnio ljudima, a zaludjenici nista nisu shvatili.
(Ja, 20. april 2019 18:31)

Mislis slagao ljude? Sta ti mislis, niko nije gledao proslogodisnje finale, pa mozete da prodajete bajke?

Mare

pre 5 godina

Hvala Riversu na očajnoj partiji i što
nam je omogućio da svečano ugostimo
braću.
Što ne pustite i kulturne Varvare da dođu,
da ih zagrlimo i izljubimo, onako od srca!

slaviša šmigič

pre 5 godina

ajde sad kad vam treba jer porazom nemozete isplatiti enormne place crnoforskih nba crnaca kako ono kazu mozes oprostiti ali nemos zaboraviti a repesa i njegovo ponasanje tek treba ignorisati on sam tvrdi,da je 3.utakmicu bilo sve ok.onako kako smo mi docekani u 3.utakmici mislim,da nisam dosad video nigde nikad ponizavanje otimanje lopta gadjanje tvrdim predmetima pa deca jedva istrcase,da sve to iznesu a ulazak navijaca u igraliste i unositi se u lice sa pljuvanjem.ima,da se ori u pioniru.a najvise treba obratiti paznju na sudiju tamo bilo dozvoljeno samaranje rukama bez faula setimo se bilija berona niko,da pogleda var pa sad neka nama sude onako kako su dozvolili vama barem jednom.

direwolf

pre 5 godina

Opet oni o prve utakmice, pa dajte ljudi bar jedan snimak da vidimo sta se to desavalo. Iz hale u Podgorici, a sa treceg meca, je bilo mnogo snimaka i fotografija njhovog pira, isto kao i prosle godine sa istog mesta kada su Omica gadjali svinjetinom. Ovaj je ove sezona cak i igrao kod njih, ali je Dilan Enis, iako je bio proteran iz Zvezde, lepo rekao sta se sve tamo desavalo. Repesa se zalio na, prljavi sako, mozda je i bio, ali nismo ga videli, mada imam utisak da mu je cele veceri bio na klupi posto je mec proveo pored klupe u kosulji... Zvezda zna kako da organizune ovaj mec, ima da grmi, incidenta nece biti, a ovi idu nazad sa nekih -30 poena razlike!

slaviša šmigič

pre 5 godina

pokazali ste sliku itekako da nisu navijace digli za 3 stepenika navise igraci bi morali,da izadju sa terena e sad je teze jer ide sve na jednu loptu a bilo bi kraj vec tokom 3.utakmice tako to dodje moracete i vi jednom istrpeti ono sto su istrpeli igraci zvezde pa makar izgubili utakmicu nema sad nazad i plakanje i pravdanje preko novina.

nex

pre 5 godina

Da ne nabrajam sve bisere i od srede i od petka,vase bratske izlive ljubavi,ali samo mi je dovoljno da se setim onog debelog junaka kako mucki udara onog decka pored redara i pandura,stvarno ne znam sta biste vi ocekivali u bgd u. Ona slika govori sve. Vi samo dodjite,ali bi vam slatko preporucio da vam se,recimo,pokvari autobus ili tako nesto. Bolje je...

Solomon

pre 5 godina

RGV o kojoj rotaciji pricas? Regland i Perperoglu odmarali nedelju dana i dolaze u Pionir to je prava rotacija. Ispod 20 razlike za Zvezdu ne priznejem kao pobedu.

Ivan

pre 5 godina

Da se vodimo primerom od petka kada vam je ABA liga izrekla kaznu i ispraznila pola hale, nije to vasa zasluga da se time hvalite, nego ste bili primorani da to uradite. Inace bi ovi divljaci pored parketa bili jos gori nego na prethodnoj utakmici. Strasno kakvo licemerje. Da je pravde ne samo da cete izgubiti u ponedeljak nego da vas ispratimo sa 20-30 razlike kako zasluzujete kao u prva dva meca.

Boris Banović

pre 5 godina

Na vašu dobrodošlicu i gostoprimstvo odgovorićemo na isti način i još ljubaznije ! Imaćete i trubače celu noć do zore !!!

lal

pre 5 godina

"navijac" na sred terena zamahuje nogom ka milenku topicu... coveku koji je toj istoj crnoj gori doneo radost zbog osvajanja svetskog i evropskog prvenstva... plus srebro na olimpijadi i bronza sa evropskog... ako im ne vrede ti uspesi zajednicke drzave, onda da napomenem i dve titule za buducnost, jedan kup i igranje za podgoricku buducnost u evroligi...
bravo za izrazavanje revolta...

marsovac

pre 5 godina

ahahaha
Ajde ne zasmejavaj me kamenjaru.Znate da dolazite ovde gde smo vas razbucali prethodne telme,pa ste pokusali da smirite strasti.Nece moci!

Dragan

pre 5 godina

i koji navijaci buducnosti,pa oni nebi mogli stadion partizana napuniti ni da igraju polufinale lige sampiona..u Srbiji Spartak Subotica ima vise navijaca,smesni su ali stvarno

Mirko

pre 5 godina

Organizacija vam je bila takva da su nas gađali ekserima i metalnim predmetima, loptama, pljuvali, ulazili na teren i pretili i slično. Mi to nismo radili, osim pljuvanja, što ja lično osuđujem od koga god da dođe. Drugu utakmicu ste napravili organizaciju ali samo tako što vam je ZABRANJENO da imate navijače u parteru i u prva tri reda do terena, tako da vi nikakvu drugu organizaciju niste napravili i u tom smislu nemamo na šta da se ugledamo od vas.
Jer ako bi se ugledali, videli bi naše navijače na terenu koji vam prete, gađaju loptama i ekserima, a to niti ste videli niti ćete videti - da se razumemo.
Mada, u drugu ruku bilo bi ok i da vam vratimo sa kamatom za sve ono u prvom meču...

Što se tiče navijanja tu ćemo biti mnogo bolji ili gori, kako ko gleda na to, uglavnom neće biti kamerna atmosfera kao kod vas, nego će muški da se navija.

Peta Crnogorska sa Dedinja

pre 5 godina

dodjite vi samo u beograd
(kalcokera, 20. april 2019 18:41)

Mi smo već u Beogradu i vrćemo se sa peharom.