Četvrtak, 21.03.2019.

22:36

Hrvatska se "provukla" – vicešampion sveta jedva sa Azerbejdžanom

Fudbaleri Hrvatske pobedili su Azerbejdžan na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo rezultatom 2:1.

Izvor: LN

Hrvatska se "provukla" – vicešampion sveta jedva sa Azerbejdžanom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

227 Komentari

Sortiraj po:

hhahahah koji kompleksas

pre 5 godina

Strasno smo ponosni, posto vam je to jedini uspeh ,inace vam je najveci uspeh kad mrzite srpske sportiste posto su preuspesni za vas, gledaj gol shaqirija ipak ti je to brat, onda gledaj vasu sestardu i ispadanje u b ligu ,to vam je nivo

mnogo govori o vama, kompleksasi

pre 5 godina

Strasno smo ponosni, posto vam je to jedini uspeh ,inace vam je najveci uspeh kad mrzite srpske sportiste posto su preuspesni za vas, gledaj gol shaqirija ipak ti je to brat

Tko je jednom igrao finale opet ce.

pre 5 godina

Znamo da si ponosan sto zivis uz drzavu koja je nogometna velesila. Dzaba se pretvaras. Jednom bronca, drugo srebro, trece :)

leni

pre 5 godina

@leni objasnjenje je bilo sto su vas poslali u drugu ligu gdje vam je i mesto
(Sta ne pises na hrvatskom?, 23. mart 2019 11:19)

Pogledaj malo FIFA ranking reprezentacija tko je koja liga. Kad dođete među prvih 10 na svijetu javi se na kojem god hočeš jeziku. Do tad sanjaj uspjeh Hrvatske!

leni

pre 5 godina

Provukli??!!! Sused, moglo je lako biti petarda ako se secas...uostalom zadnji put kad je neko nekog nakantao sa 4 gola u finalu SP je bilo 1970 -ih sto govori da ste bili totalni auusajderi. Kasnije Spanci i Englezi potvrdili.
(Nenad, 22. mart 2019 11:14)

Izjeda te ljubomora i to je vidljivo svima osim tebi. Šta su to Španci i Englezi potvrdili? Zadnju utakmicu s Španjolskom je dobila Hrvatska koja im je dala 3 gola. Prva utakmica je bila mjesec dana nakon finala u Rusiji i pola tima nije igralo. Englezi su nas dobili ukupno 1 gol razlike. S njima u utakmici je Hrvatska do 70 min. imala rezultat koji je vodio na prvo mjesto ispred Engleske i Španjolske. Šta su to onda objasnili? Objašnjenje je bilo na utakmici sa Švicarskom :)

poyy

pre 5 godina

Zbog cega hrvati imate potrebu da dolazite na Srpski portal i ostavljate komentare tipa "volim hrvatsku", "navijam za hrvatsku",itd...???

LukaOJ

pre 5 godina

Provukli??!!! Sused, moglo je lako biti petarda ako se secas...uostalom zadnji put kad je neko nekog nakantao sa 4 gola u finalu SP je bilo 1970 -ih sto govori da ste bili totalni auusajderi. Kasnije Spanci i Englezi potvrdili.

Pa kolko god su oni bolja ekipa, nikad ne bi zabili prva 2 gola da nije bilo suca. Ako si gledao utakmicu mozes sam zakljucit da ono prvo nije prekrsaj ni u 2 ligi san marina. Pogledaj na yt analize stranih trenera i igraca (Schmeichel, Mourinho)...svi kazu da im je sudac debelo pomogao, osim Srba

Svileni

pre 5 godina

Spaniju smo dobili, Engleze takodjer. Vi kad dobijete nekog od njih onda imas pravo da se javis. Vidjecemo sad s Portugalom od cega ste satkani. Cujem da Ronaldo je raspolozen za het trick golove.

Nenad

pre 5 godina

Autsajderi kao Grcka, samo sto je Grcka osvojila EP a ne kao vi , preko penala do finala...penaldzije. Spanija i Engleska objasnili, sinoc i Azeri....

bili

pre 5 godina

Provukli??!!! Sused, moglo je lako biti petarda ako se secas...uostalom zadnji put kad je neko nekog nakantao sa 4 gola u finalu SP je bilo 1970 -ih sto govori da ste bili totalni auusajderi. Kasnije Spanci i Englezi potvrdili.
(Nenad, 22. mart 2019 11:14)

Izgubili smo 4:2, a ne 4:0. Francuzi su poveli sa dva gola, a da nisu imali šut u okvir gola. Nepostojeći slobodan udarac uz simuliranje Grizmana i penal koji da je bio na francuskoj strani, Hrvatskoj nikad ne bi bio dosuđen. Povrh svega odigrali smo čitavu utakmicu više od njih zbog produžetaka. Oni koji osporavaju prolazak na penale neka stave prst na čelo i promisle da li bi igrači reprezentacije Srbije bili u glavi dovoljno jaki da prođu tako. Ta ''glava'' je upravo ono što čini razliku između odraslih reprezentacija i onih koji se vječito traže ali nikad ništa ne učine!

zgtom

pre 5 godina

(Nenad, 22. mart 2019 11:14)
E Nenade, nenade, koju si ti utakmicu gledao 15.07.2018., vjerojatno si bio vatreni navijač Francuzića pa nisi objektivan, pa prisjeti se prvog poluvremena na youtubeu i pogledaj kako su pala ta tri prva gola, u "normalnim" utakmicama penal nikad ne bi bi dosuđen, kao ni faul nad Grizmanom prije samog autogola.Drugo poluvrijeme HRV nije više mogla jer smo odigrali čak jednu tekmu vremenski više od FRA. Ali svi priznaju splet okolnosti u prvom poluvremenu si itekako išla na ruku Francuzićima.

Mantis

pre 5 godina

@mantis hrvatska prvak 2018, cudno ja vidio
kako vas Francuzi unakazili, mora da ti lekici ne pale vise
(opa sad i lazemo, 22. mart 2019 15:03)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čitaj pomno, komentar ti je passe. Točno, Francuska je
pobijedila Hrvatsku s 4:2, zato je Hrvatska
vice prvak SP-2018 :-)

danas jesi sutra nisi, vi nikada niste ni bili

pre 5 godina

@bros bitno da je Tadic poluigrac, ma sta ti je zivot, i onda taj najbolji na svijetu zavrsi na dupetu i ispadne u osmini od poluigraca

sta radis na srpskom sajtu , lecis komplekse

pre 5 godina

@ros ali je Tadic poluigrac ove sezone 29 golova i 18 asistencija , toiko tvoj mukica nije dao u karijeri, nego okani se ti srpskih igraca vec si pokazao da nemas pojma

PimPong

pre 5 godina

Joj, stvarno trebamo da se manimo kritika Hrvata na Mundijalu. Zasluzili su definitvno medalju, i trebamo da im cestitamo, i to je to. Mislim, neko takvo razovanje moze da se uzme u obzir sa svakim ucesnikom Mundijala koji je stigao u finale. Znam da je ovo ekstremno, ali npr., po takvoj logici bi neki nasi pricali da su Svabe 2014 imale mnogo srece. Dobili su u grupi raspali Portugal, ali su trebali izgubiti od Gane koja ih je potpuno nadigrala, pa su se onda mucili sa USA. Onda u narednoj rundi nisu mogli dobiti jedan Alzir za 90 minuta! Francuze su jedva dobili. Onda su rasturili Brazil i sa tim se hvale, a taj Brazil je igrao potpuno pogresno takticki, i to bez Nejmara. I na kraju su dobili Argentinu, sto se ne bi desilo da je neko bolji od Iguaina igrao.

Mantis

pre 5 godina

Srbiju se zna da je losa,a vi samo umisljate da ste neka sila
(PFC, 22. mart 2019 12:11)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne samo Srbija, svi znaju da su "orlovi" vrlo loši.
Što se tiče Hrvatske, nije ona sila (tebi je očito
sila na zahod), već je vise prvak sa SP-2018-e.
Svemu tome, ništa se više ne treba ni dodati ni oduzeti. ende

Smirno

pre 5 godina

Zvezda je uzela ligu prvaka, ali ne za Srbiju nego Jugoslaviju i bila je drzavni projekt. Vi prisvajte broncu iz Urugvaja kad niko nije ni igrao ozbiljan nogomet. Nije ni čudo da se pusete tim kupom prvaka iz vremena dok je nogomet bio romantika. Jel Zvezda to uvjerljivo osvojila ili isto na guzove? Da bi napravio neki uspjeh uvjek moras biti tu negdi, onda te nekad pomazi i sreca. Jeli Hrvatska imala sreću kad je ispadala na EP od Turske, Portugala, kad je bila u skupini sa Talijanima i Španjolcima koji su kasnije bili finalisti, kad nas je pokralo protiv Brazila u Brazilu? Da te pomazi sreca uvjek moras biti tu negdi. Samo kazem. A u Kini na basketu cu navijati za vas, nisam neki jalan ti. Svi skupa smo šaka jada bezveze da se svađamo.

Argo

pre 5 godina

Nije mi jasno sta ste se uhvatili tih 6:0 kontra Spanjolaca gdje smo igrali bez 7-8 igraca iz prvih 11 i to mjesec dana nakon SP-a u nebitnoj utakmici Lige nacija. Samo pogledajte kako smo ostali zadnju utakmicu s njima i zadnju na velikom natjecanju.

bros

pre 5 godina

@bros hahahaha poluigraci, recimo zaboravio si i poluigraca Tadica, onaj koji je poslao na fabricka podesavanja vaseg superstara Modrica.

Ma sta ti je zivot? Nepravda od prve do zadnje sekunde. Kad 400 najboljih trenera svijeta i vodecih sportskih novinara ne vide da je Tadic bolji od Modrica...slijepci jedni...da nabave naocale "made in Serbia" progledali bi momentalno...

PFC

pre 5 godina

Nije nogomet za vas
Aham neces racunati mladje uzraste gde ne postojite maltene,a gde je Srbija bila prvak i Evrope i sveta,smesni ste vi sto se uzdizete bakon jednog dobrog rezultata,za Srbiju se zna da je losa,a vi samo umisljate da ste neka sila

Agim S.

pre 5 godina

Pa ljudi čitam i smijem se Hrvatska 24 udarca, 14 kornera, i opet smo dobili, da možda nismo igrali ko viceprvaci svijeta ali pobijedili smo i tri boda upisali, pa taj je Azerbejdžan pobjeđivao Srbiju, Norvesku uzimao bodove Ceskoj i drugim reprezentacijama, tako da kriticari nemojte pljuvati po igri i rezultatima Hrvatske, ipak smo mi za cijeli region Brazil!
(Ivan Livno CRO, 21. mart 2019 23:18)

Taj isti Azerbajxhan je prošle godine u ligi Nacije dobio petardu od Kosova uz neriješeno u Bakuu.
Uzgred Kosovo je jučer isto dominirao protiv Danske(2:2).

PFC

pre 5 godina

A messi
Pa niste ga vi poslali kuci,da te podsetim,Argentina je grupu prosla i ispala od svetskog prvaka,za razliku od vas,tog svetskog prvaka su namucili u mecu osmine finala,a vi se u finalu videli niste

LukaOJ

pre 5 godina

Au, više hrvata večeras ovde nego golova Španjolaca u njihovoj mreži!
Ako ako, dobro došli u zemlju osvajača LŠ i SP U19.
Jeste li vi osvojili nekad nešto?

Pogledaj ko je osvojio Kup Velesajamskih Gradova/Europa Ligu 1966-67

LukaOJ

pre 5 godina

Znaci slavi se pobeda nad velikom Danskom i Rusijom i to na penalima i dobiti 20 godisnjake engleze , koje su se tad tek uigravali ?

Realno to bi i Srbija uspela , ali imali smo u grupi svajcarsku i brazil sta cemo...

I nemojte mi reciti da je Danska i Rusija jaca od Svajcarske , tu je razlika veliki kvalitet
(Daki, 22. mart 2019 01:22)

Ista ta Švircarska je izgubila od Švedske, koja je izgubila od Englekse, koja pak od Hrvatske...pa Hrvatska je imala Island i Argentinu...nemoj mi reci da je Argetina s Messijem slaba losija ekipa od Svicarske?

pogledaj pod danilo, mnogo opterecen pljuvanjem po Srbima i velicanju Hrvata

pre 5 godina

@rijeka evo ti primer tipicnog hrvatskog trola koji se predstavlja kao Srbin

Nenad

pre 5 godina

Ej susjedi pa prisjetite se samo finala SP, pa prva tri gola je Hrv zabila, autogol,izjednačenje Perišića i penal za Fra, sumnjiva ruka, Francuzići su se provukli prvo poluvrijeme finala i oni to znaju.
(zgtom, 22. mart 2019 10:52)

Provukli??!!! Sused, moglo je lako biti petarda ako se secas...uostalom zadnji put kad je neko nekog nakantao sa 4 gola u finalu SP je bilo 1970 -ih sto govori da ste bili totalni auusajderi. Kasnije Spanci i Englezi potvrdili.

“A” klasa za vas

pre 5 godina

Ovaj koji kaze da Hr ima samo 2 klase (Modric, Rakitic), da pitam koliko vi klasa imate?
Drugo, Perisic nije u formi, ali je klasa kakvu vi u zivotu niste imali, narocito kad igra za repku.
Za domaću zadaću pogledati polufinale i finale SP-a da vidite klasu Perisica.
Ajmo dalje. Kramaric!!! Klasa o kojoj mozete sanjati. Za domacu zadacu pogledati https://youtu.be/-PRKN6ti2SM kako se igra sa 5 Engleza ispred njihovog kaznenog i svjetski poentira. Pogledati njegovu golčinu sinoć...Mandžukića koji ubija u tandemu sa CR po Italiji itd. Imamo par njih koji ce garantirano izrasti u klase! Ostalo sto imamo je jedinstvo i kako decki ginu jedni za druge i za domovinu!!!
To vi u nogometu nikada niste imali. Hvalite se nekim Tadicem od 30+ god koji je odigrao par dobrih tekmi u karijeri, usporedjujete ga sa bogom nogometa, Modricem. Jedini vaš koji je na tragu da postane klasa je Jovic. Ostali boranija.
Vidjeli smo vaš bunker neku noc, igrate ko curice pred mengu. Vidjeli smo OPET ratničku Hrvatsku sinoc, i sa nikad slabijom obranom, i sa par novih igrača, ne podcjenjujemo nikoga, ginemo protiv Azera kao da je finale SP.
Zato se ne usporedjujte u ovom sportu, ne blamirajte se, shvatite, prihvatite da je razlika u kvaliteti i karakteru nasih ekipa OGROMNA!

bros

pre 5 godina

Tadic do jucer igrao u Southamptonu i od tamo ga izbacili. Odigrao jednu dobru utakmicu i odmah bolji od tipa koji je osvajac 3 lige prvaka, vice prvak svijeta i vlasnik zlatne lopte. Sta je Tadic osvojio u karijeri (makar na penale jel tako), u kojem velikom klubu je igrao? Nego, vi sto vise pljujete po Modricu, to Lukica vise puni vitrine peharima i medaljama. Ne valja vam posao...a da ga pocnete hvaliti malo? Mozda se pokvari:-)

ZgHrEu

pre 5 godina

@zghreu bas im ta nezavisnost steka, ne brini ti za Kosovo ,brini za Dublin ,Minhen uskoro i Istru
(okani se politike prekomplikovano za tebe, 22. mart 2019 10:39)svejedno, nemate more.

Kajverson

pre 5 godina

Ma Hrvatska pobijedila na srecu Englesku 3x, Spaniju 3x, Njemacku 2x, Italiju 3x,Holandiju,Argentinu itd a Srbija koga a da jednom Njemacku, i dan danas citam o tome i Anticu neprezaljenom...
(Jna, 22. mart 2019 02:30) # ....
Covjek srocio cijelu povijest nogometa dvije zemlje u jednoj rečenici ....istina je najljepse ...majstore palac gore

ZgHrEu

pre 5 godina

GogX 

Kako ko je razbio A u poslednjih 10 godina???? Pa Kosovo prosle godine, u novembru, 4-0. Zaboravio????/
(Luljeta, 22. mart 2019 01:45)a da....nezavisno Kosovo! tako je

ZgHrEu

pre 5 godina

Znaci slavi se pobeda nad velikom Danskom i Rusijom i to na penalima i dobiti 20 godisnjake engleze , koje su se tad tek uigravali ? 

Realno to bi i Srbija uspela , ali imali smo u grupi svajcarsku i brazil sta cemo... 

I nemojte mi reciti da je Danska i Rusija jaca od Svajcarske , tu je razlika veliki kvalitet
(Daki, 22. mart 2019 01:22)bi i srbija bi dobila...al u pikadu

pogledaj pod danilo ,milan,jovo,,,

pre 5 godina

@rijeka daleko vise na ovom sajtu ima hrvata koji se predstavljaju kao Srbi, to se vidi po nacinu komentarisanja, samo provocirate

Marin-St

pre 5 godina

Xnodeh,

Kako ti se više da neprestalno bubat o slučajnim doprvacima, kako sam sebi nisi dosadio nije mi jasno?
U ničemu nije lako biti drugi na svitu, a najmanje u nogometu, da li to bilo na znanje i kvalitetu ili sriću kako ti kažeš nebitno, jer na prvenstvu se ne igra, ni jedna, ni dvi utakmice, nego puno više. Niti do kraja možeš doć samo sa srićon niti samo sa kvalitetom, sve se mora poklopit za uspijeh.
Naravno, ja, a ni većina ljudi u Hrvatskoj ne mislimo da je Hrvatska druga reprezentacija na svitu po snazi, ima boljih, ali baš zato je naš uspijeh još i veći.
Uvik se je više cijenio onaj ko je sa manje ljudi i sredstava na kraju dobio bitku nad moćnijim suparnikom, pa tako i u sportu, jedino ti to ne možes shvatit.
Da smo i osvojili za tebe ne bi bili prvaci, nego slučajni prvaci.
Za ovako malu zemlju nezamisliv je uspijeh i promocija igrati finale svjetskog prvenstva, pa makar i sa dosta sriće, jer ako srića nema podlogu na koju će past nema igranja finala svjetskog nogometnog prvenstva nikome pa ni nama.

Rijeka66

pre 5 godina

Ako malo bolje čitate i uključite mozak možete shvatiti da ima puno Srba koji se predstavljaju kao Hrvati da bi malo "zapalili stvar" ,žalosno što je tako ali samo pokazuje koliko su neki zavidni na našu reprezentaciju ,hvala

sta ti radis ovde

pre 5 godina

@rijeka ma jel ti to ozbiljno???? Pa ovaj sajt je pun vas hrvata koji se predstavljate kao srbi i samo trolate,to vam je i najvec uspeh, pljuvanje po srpskim sportistima

za pocetak ti prvi tornjaj na indeks

pre 5 godina

@tunco mi imamo itekako uspehe u sportu ,pogledaj pod recimo Djokovic 4 x najbolji sportista planete, vi nas ne interesujete,jedino sto dolazite masovno ovde isirite komplekse

zgtom

pre 5 godina

Ej susjedi pa prisjetite se samo finala SP, pa prva tri gola je Hrv zabila, autogol,izjednačenje Perišića i penal za Fra, sumnjiva ruka, Francuzići su se provukli prvo poluvrijeme finala i oni to znaju.

jel tako druga ligo

pre 5 godina

@bros ima Srbija i poluigraca Tadica koji je vaseg superstara Modrica oducio od nogometa, stvarno tvoj komentar pokazatelj kompleksa na kvadrat

bros

pre 5 godina

Ne razumijem kidanje Hrvata na ovom sajtu da odgovore srpskom trolanju. Druga reprezentacija svijeta nema sta objasnjavati tipovima cija repka ima jednog polu igraca (Jovic), kojeg je uzgred stvorio Hrvat (Kovac). Svaka diskusija je nepotrebna. Zna se tko je tko na nogometnoj mapi svijeta...a znaju to i trolovi.

koji kompleksi hahahha

pre 5 godina

@bros hahahaha poluigraci, recimo zaboravio si i poluigraca Tadica, onaj koji je poslao na fabricka podesavanja vaseg superstara Modrica

purger

pre 5 godina

Azeri su slabašni, ali HR opet dovoljno dobra ...nemaš 9 igrača iz Rusije...i onda ti dođu 3-4 nova igrača koja odigraju solidno...mlade generacije odlične. Nema brige za budućnost...samo je pitanje vremena za 3 svjetski rezultat

Danilo

pre 5 godina

Koliko zluradih komentara mojih sunarodnika na ovu slabiju igru Hr. Ljudima trebaju bodovi uzeli su ih ne treba im lepota igre ovo su kvalifikacije. Realno govoreći mi smo daleko u organizacionom smislu o rukovodstvu i savezu da ne pričamo ko samo vodi FSS. U igračkom taktičkom smislu pa i trener sve ali sve je na njihovoj strani. Velika većina njihovih igraju top lige top timovi a mi sad imamo sjajne Luku i Duleta sve ostalo suvi prosek Slovačke Češke Finske Norveške Irske ništa više od toga. Kako se onda nadati nečemu višem i boljem kad nam je tu objektivno mesto.

ne sramoti se

pre 5 godina

@danilo osim Modrica i Rakitica nemate nikog,kod nas ako je recimo Kostic prosek s neverovatnom statistkom za beka onda nemas pojma o fudbalu ali nista cudno za tebe hrvatski botu, svi vec znaju ko si

Nenad

pre 5 godina

Ovo je samo pocetak, Englezi i Spanci objasnili gde im je mesto...ovo su naznake onoga sto sledi, posle najsrecnijeg dolaska do finala SP gde su ih Francuzi razbili.

zgtom

pre 5 godina

Pobjeda se piše i tri boda, 23 udarca prema golu nije loše, 14 kornera, izgledalo kao da se muče na prvi pogled, ali u ovom sastavu igrali prvi puta i vjerojatno više neće igrati sa tom početnom jedanaestoricom, to i je mali problem fale neki standardni igrači.......

nnn

pre 5 godina

Nemoj uspoređivati raspalu Njemačku, koja je postala kanta za napucavanje, sa Azerbajdžanom kojeg vodi jedan Hrvat i koji je njegova glavna snaga.
(Jakov, 21. mart 2019 23:14)

Tako je.Ne upoređivati Nemačku sa jednim Azerbejdžanom kojeg je selekcija Kosova pobedila sa 4:0,a velesila Malta oba puta odigrala nerešeno 1:1. Snaga Azerbejdžana je selektor Hrvat što automatski znači da im to daje nadljudsku snagu.

jos jedan hrvat koji pokusava da se priblizi korenima

pre 5 godina

@danilo imas pravo stvarno mnogo zluradih komentara tvojih hrvata, inace osim Modrics i Rakitica vi ste suvi prosek mucite se s Azerima

koji kompleksi, realnost nula

pre 5 godina

@manje zavisti pricas gluposti kao i obicno, recimo falio im alcacer, asensio i morata na klupi ,poceli su im ceballos,saul,rodrigo ,aspas,martinez to nisu igraci njihove prve postave, ako si to gledao kao najljepsu utakmicu onda si gledao par u zivotu i da Srbija je igrala vec takve utakmice kao recimo pod Anticem ali eto iskompleksiranim neznalicama kao tebi se sve mora crtati

maximilian

pre 5 godina

Kakva golčina Krame!!! a vidim tu neki spominju da smo dobili španjolce u ZG jer su oni došli oslabljeni ahhahahahahhahahah pa kakvi smo mi bili kad su nas razbili u Španjolskoj???!!

kompleksi,lazi - nista novo kod vas

pre 5 godina

@manje zavisti pricas gluposti kao i obicno, recimo falio im alcacer, asensio i morata na klupi ,poceli su im ceballos,saul,rodrigo ,aspas,martinez to nisu igraci njihove prve postave, ako si to gledao kao najljepsu utakmicu onda si gledao par u zivotu i da Srbija je igrala vec takve utakmice kao recimo pod Anticem ali eto iskompleksiranim neznalicama kao tebi se sve mora crtati

stvarno manje zavisti prema Srbiji ubit ce vas kompleks

pre 5 godina

@manje zavisti pricas gluposti kao i obicno, recimo falio im alcacer, asensio i morata na klupi ,poceli su im ceballos,saul,rodrigo ,aspas,martinez to nisu igraci njihove prve postave, ako si to gledao kao najljepsu utakmicu onda si gledao par u zivotu i da Srbija je igrala vec takve utakmice kao recimo pod Anticem ali eto iskompleksiranim neznalicama kao tebi se sve mora crtati

boblija

pre 5 godina

imaju li hrvati neki svoj sajt, non stop vise na nasim sajtovima smorili ste vise alooo.Ps.Ima li na svetu ruznijeg stadiona od maksimira...

Nije nogomet za vas, dokazano

pre 5 godina

druze veruj mi poslednji cemo se mi setiti, jer ako nije zlato za nas ko da se ista nije ni desilo. Pitaj nase kosarkase, vaterpoliste itd. Samo tozla nama valja. Voleo bih da nije tako hbg.
(bruder,

Kakvo bahaćenje za nekog tko 20 god nije uspio izboriti EP!!!
Za nekog tko je jednom u životu prošao grupu na SP-u.
Za nekog tko je od svoje samostalnosti jednom uspio pobijediti veliki tim, Njemačku!
Za nekog tko je 31.reprezentacija svijeta!!!
Teletabis uzraste necu računati, pričamo o ozbiljnom nogometu za odrasle....
Kakvo bahaćenje...a onda kada razmislim, kada ovoliko lebdite, nije ni čudo što ste tu gdje jeste.
Prosječna nogometna zemlja. Suhi prosjek.
Daleko od tog zlata o kojem maštaš. Predaleko!

Davor

pre 5 godina

Liga nacija je nešto najgluplje što se dogodilio sportu uopće. Zamislite npr. svjetske prvake igrati neku Ligu nacija mjesec dana nakon što su osvojili svjetsko prvenstvo. Kao fol samo neka je nešto novo...

warlock

pre 5 godina

@pijani zlotvor da prihvatimo vasu realnost hahah nismo mi krivi sto nemate pojma ni u jednom sportu, budite muskarci iako ste hrvati pa vam je to malo teze
(jel tako sminkeru, 21. mart 2019 23:53)

Majstore, odradi prvo DZaku i Sacirija pa se javi nesto njima da pricas, vise komentara ima kad hrvati igraju nego bilo sta drugo, kako vi to zovete, kompleksi?

Nenad

pre 5 godina

Nemoguce, sa sve "najboljim" se mucili ?! Kako, pa zar oni nisu fudbalska velesila koja je preko baraza i penala dosla do finala, gde su ih raskantali Francuzi, a posle toga da ne bude neka greske i Spanci sa 6:0...hahahahaaaa....prosecna ekipica, nije ni cudo sto su ih Englezi poslali u grupu B i igrali se viktorije na Vembliju.

Tereza

pre 5 godina

@ Xnodex

U svim tvojim komentarima se pojavljuju riječi kao redaljka, gangbang, bukake , postat ćeš ovisnik o pornjavi , smanji malo gledanje.

Ivano

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu na DAZN. Njemacki Kommentator kaze da je Hrvatska mala zemlja koja je na putu da postane Nog. Velesila. Ako to vide drugi ne vidim u cemu je problem. Valjda zato sto smo isti po principu neka komsiji crkne krava. Ja na srecu nisam takav, i zelim vam da oderete Portugal,jer ste susjedi a dragi ste mi. Pustite ove sto se nasladjuju i jedne i druge. Mislim da je puno vise normalnih ali ovi drugi su glasniji, pa ljudi steknu pogresno misljenje. Sretno komsije.

Manje zavisti, više objektivnosti

pre 5 godina

zaboravljas da je i SPanija u Zg igrala u mesovitom sastavu, inace bi bila opet sestarda
(ne lupetaj

Kakav crni mješoviti sastav? Ramos, Isco, Bosquets, Alba, Sergi Roberto, De gea...odučili ih Hrvati od nogometa!!!
Modrić ih ispreskakao kako mu se htjelo!
Osobno bio (a bio i na utakmicama LP, Sp-ima, El Clasicima), jedna od najljepših utakmica koje sam uživo pogledao, za školske udžbenike!
Kada tvoja repka za života odigra takvu utakmicu sa velikanom, pričat ćemo.

tjomi

pre 5 godina

Momci su pobedili i kraj price... Ako su vicesampioni sveta ne znaci da sad sve moraju da pobedjuju sa 5:0
Prestanite bre vise da smarate i provocirate sa ovakvim naslovima

bruder

pre 5 godina

(Ja, 21. mart 2019 23:56), druze veruj mi poslednji cemo se mi setiti, jer ako nije zlato za nas ko da se ista nije ni desilo. Pitaj nase kosarkase, vaterpoliste itd. Samo tozla nama valja. Voleo bih da nije tako hbg.

budalastina

pre 5 godina

(Kockice najlepše na svijetu, 21. mart 2019 23:04)
To govori samo da su Hrvati zaludni sa glasanjem i da po svojoj prilici, kao i pojedini nasi zaludnici, koriste botove

drago

pre 5 godina

Ofenziva je bila odlicna, napadali smo ih cijelo vrijeme i stvarali sanse. To govori 22:6 u sutevima, 13:2 u kornerima, 68%:32% u posjedu, 744:290 u pasevima, 93%, 80% u preciznosti pasa, 11:63 u izbijanju lopti za Azere. Obrana od kontri je bila losa ali kad se vrate u prvu postavu Lovren, Brozovic i Rebic, a to je vec za Madjare sve ce to sjesti. Jos da maknu Kalinica, koji spusta ruku kod suta pa dobijemo gol i stave odlicnog Livakovica bit ce to super. Falit ce prvi bekovi ali Barisic je pokazao da obecava, odlican u ofenzivi i brz u defenzivi. Brekalo protiv protivnika koji se brani je dobar na beku jer imamo igraca vise u napadu. Protiv ozbiljnih ekipa bojim se da je preslab u duelu. Steta sto ni Jedvaja nema da pokrije tu poziciju dok se Vrsaljko ne vrati. Strinic se oporavio, brzo ce i on u ritam barem kroz treninge a nadam se da ce promijenit klub.
Brekalo je najveci majstor u reprezentaviji nakon Modrica. Igrac koji najbolje prolazi 1 na 1, brz je i ima sjajan dribling. Modric je odigrao kao uvjerljivo najbolji igrac prosle godine, kaze slovenski komentator "Hrvatska ima svog maestra Luku Modrica". Nikad ovoliko puno i brzo nije trcao, sjajno za nas s obzirom da je u 34-oj.

Jna

pre 5 godina

Ma Hrvatska pobijedila na srecu Englesku 3x, Spaniju 3x, Njemacku 2x, Italiju 3x,Holandiju,Argentinu itd a Srbija koga a da jednom Njemacku, i dan danas citam o tome i Anticu neprezaljenom...

Mudrolija

pre 5 godina

Vicesampion sveta! Podvucite to i da zauvek se zna ko je od preko 190 zemalja 2. u najpopularnije sportu na svetu!
Nekih pojedinaca,komentari su totalno nebitni i iskompleksirani...
Hvala i dovidjenja!

Sanel

pre 5 godina

Nisam ni Srbin ni Hrvat odmah da pojasnim.Pojedini ovdje ne bi trebalo da imaju dvostruke arsine i da se raduju da komsiji crkne krava.Jer kad vi osvojite srebro na sp u kosarci onda ste sila jel tako?A hrvati sto su osvojili srebro na sp u fudbalu to je smijurija?Oni i kad odigraju lose opet pobijede tamo neki Azerbejdzan,a vi kako ono prodjoste nedavno protiv Estonije?Nemojte se onda cuditi sto vas malo vole u ostatku ex yu posto ste stvarno prepotentni,al bez pravog pokrica.I za kraj fudbal i kosarka se ne mogu uporedjivati ni po cemu,a ponajmanje po popularnosti.

vatHr

pre 5 godina

U redu, ponoc je prosla i novi je dan, 22.3.
Stoga je red da vam cestitam jubilej: danas je 6 godina otkako ste na maksimiru izgubili samo 2:0, od jedne goropadne velesile, umjesto da primite bar 5 komada.
S obzirom da nemate nikakve velike pobjede otkako ste samo srbija, remiji i minimalni porazi protiv jakih ekipa je sve cime se mozete diciti, a izgubiti samo 2:0 od finalista sp velik je uspjeh za vas.
Srdacno vam cestitam i provedite ovaj dan u sreci i veselju. Pusa!

Poznavalac

pre 5 godina

U istoriji svjetskih finala ucestvovalo je samo 12 timova,od proslog finala imamo i trinaestu ekipu.Ekipa Hrvatske,pametnom dosta

drug Vucela

pre 5 godina

I stvarno vise dosta sa neukusnim salama za primljenih 6 golova od spanije...shvatite da je liga nacija nebitna i da smo bili umorni odmah nakon svjetskog a spanija zeljna uspeha nakon rusije a mi igrali bez 7 prvotimaca iz rusije...totalno nebitno i ocekivan poraz u to doba...kad smo dosli k sebi odnosno odmorili se odmah pobjeda u zagrebu...od zadnje 3 dobili smo 2 alo...zar vam je jedini uspeh eto sto su komsije pokradene u finalu od pitane za 3 gola i eto umorni nastradali u spaniji u nebitnoj utakmici? Jeli to vas najveci fufbalski uspeh? Znate kada ce te na prvenstvu tuci spaniju sa b momcadi? Kada cete protiv sudija i celog sveta maznuti bahate engleze u polufinalu svdtskog? Kada mesija poniziti da se na nacionalnoj televiziji bude minut cutanja? Kada maznut nemce 3 0 u nokaut fazi? Kada ce te talijane tuci na svstskom? Kada ih nadigrati na sansiru? Usred istanbula zabiti 3 gola?...evo za pocetak samo prodjite grupu i kvalifikuj te se nakon 20 god...dali znate da he hrv danas odmarala dosta igraca a svejedno pobedila i imala 30 udaraca i 15 kornera dok je srb igrala bunker i dmitrovic utakmicu zivota?..uglavnom sportski pozdrav od vicesampiona sveta...
(Andrej, 21. mart 2019 23:48)

Nebitan poraz od 6:0, pokradeni u finalu koje su pukli 4:2 za tri gola, AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Svratite do Beograda da vidite Usatog, sve bi dali da je na Poljudu ili Maksimiru...

Robi ce vam objasniti detaljnije.

Daki

pre 5 godina

Znaci slavi se pobeda nad velikom Danskom i Rusijom i to na penalima i dobiti 20 godisnjake engleze , koje su se tad tek uigravali ?

Realno to bi i Srbija uspela , ali imali smo u grupi svajcarsku i brazil sta cemo...

I nemojte mi reciti da je Danska i Rusija jaca od Svajcarske , tu je razlika veliki kvalitet

jedva se provukli

pre 5 godina

Razgovor u Hrvatskoj
Kako smo igrali večeras?
Ma loše.
Znači izgubili?
Nismo, pobijedili 2:1.

Razgovor u Srbiji
Kako smo igrali s Nijemcima?
Brate,razvalili ih.
Tko je bio najbolji?
Dmitrović.
To onaj mladi napadač?
Ma jok, golman.

lol

pre 5 godina

Stolnjaci su kao i svaki kafanski pokazali zasto su slucajni doprvaci. Ali, doprvaci covece, oplakah, kukavci. Ima ih svakakvih a najvise nikakvih. Croasanti.
(Luka,


Taj stolnjak upravo je u Španjolskoj proglašen za NAJLJEPŠI dres na svijetu!!!
Sa 70.000 glasova [link]
Srbija se bori za 43.mjesto sa Saudijskom Arabijom. To je vaša stvarnost.
(Kockice najlepše na svijetu, 21. mart 2019 23:04)
toliko nemate pametnija posla, eem sto visite na srpskim portalima em na spanskim, jel u hrvaCkoj nemate sajtove?

Ssss ssss

pre 5 godina

Au, više hrvata večeras ovde nego golova Španjolaca u njihovoj mreži!
Ako ako, dobro došli u zemlju osvajača LŠ i SP U19.
Jeste li vi osvojili nekad nešto?

Mantis

pre 5 godina

Pa uputite prosvjednu notu. Napisite
"Mi Srbija se ne slazemo da je modric
najbolji igrac svijeta u 2018.
Ne moze to tako."
Vjerujem da ce vas uzeti za ozbiljno jer
nije nebeski narod bilo tko.
(croata, 21. mart 2019 23:08)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uz to, Srbija bi trebala zatražiti o FIFA-e
da se pod hitno Hrvatskoj uzme drugo mjesto
sa SP-2018-e. Naime, kako Srbi tvrde, Hrvatska
je sve dobila na sreću i penalima poslije
produžetaka, a takve pobjede se ne smiju
priznavati. Pobjede vrijede samo onda ako
pobjednički gol padne u prvih pet (5) minuta
i to glavom, onako kako što ih zabija Mitrović
iz Srbije.

znalac statistike

pre 5 godina

Tri boda au tu, sve ostalo je nevazno
(Modric, 21. mart 2019 23:52) # Link komentara

Ne razumiju oni to prijatelju, treba prvo osvojit ta tri boda da bi "to" shvatio...uostalom, oni imaju negativan skor sa azerima, samo sute ko zaliveni ;)..zaboravili a?...nerjeseno u bg i pusiona u gostima 2:1 u i to u istim kvalifikacijama unutar grupe u jednoj godini ;)

Ante

pre 5 godina

Hrvatska se jedva provukla i protiv Danske na SP, to nam je bila najteža utakmica. Čak smo i protiv Francuza igrali ljepše i lakše.
Protiv "radnika" je nama uvijek teško. I ne samo nama.
Da li smo imali sreće na SP? Naravno, kao i ostali. A nesreće? To se ne broji?
Sama bronca, 3 mjesto na SP je ogroman uspjeh koji je nosio Hrvatsku reprezentaciju 20 godina.
Poslije nje Finale i Srebro, nosit će sljedećih 20.
Možemo mi gubiti svaku sljedeću utakmicu, ali svakoj reprezentaciji na svijetu je čast da igra s nama.
I malo smo "teži" na tržištu od vas, bez ikakve uvrede.. Finale SP gleda cijeli svijet, a u ovom je većina navijala za malu i borbenu Hrvatsku. I svi su nam skinuli kapu do poda.
Nemam nikakav problem da napravite sličan uspjeh, i da ja skinem kapu vama. Postoji rivalitet između nas, ali volio bih da ste na vrhu, pa da se tučemo ko je bolji na vrhu, a ne na dnu.
A gore ili dolje, sitnice odlučuju. Ipak, 2 i 3 mjesto.. Nije sitnica.

Vinko

pre 5 godina

Ok, najbolji fudbaler sveta, a ovamo najbolji sportista na svetu...4 puta...uocavate razliku? :)
(Nislija 101%, 21. mart 2019 23:17)

Ne uocavam razliku ali uocavam glupo poredjenje. Kao da kazes ovamo Jadransko more, a ovamo Dunav. Babe i zabe sto bi se reklo.

zlatan kurjak

pre 5 godina

Kako jedva, a Hrvati imali posjed lopte skoro 70%. Ovo je nova hrvatska ekipa s malo prijašnje postave, mladi su i nisu nikad igrali zajedno, a neki su i debitanti. Istina bilo je teže nego je očekivano sli to je zato jer je trener Azarbajdžana Hrvat koji naravno poznaje hrvatsku ekipu i sve o njoj, i zna sve o smjeni generacija i sve o dobrim i lošim stranama trenutne situacije. S Mađarima će biti još teže.
(Zagi, 21. mart 2019 23:08) Srbija vec 15 utakmica igra sa uvek razlicitim sastavom i naravno da nisu uigrani. Kakvo je stanje kod nas zbog licnih interesa, veruje se i da ce narednih 100 igrati u razlicitom sastavu jer svetsko trziste je nezasito, kao i ljudska pohlepa a mi cemo i posle 100. utakmice biti neuigrani.

perozg

pre 5 godina

Pogledajte ove komentare, sve ista osaba piše. DarioZG, croata, Zigzag i drago. Sigurno je Srbin iz Hrvatske. hahaha
(..., 21. mart 2019 23:15)

I jednako je nepismen u svim komentarima :)

A Messi?

pre 5 godina

И ви сте осмину финала и четвртфинале на СП прошли на пенале и то против осредњих репрезентација као што су Данска и Русија, а Енглезе на продужетке. Притом сте избегли ону много јачу половину жреба са Француском, Белгијом и Бразилом. Срећом па је трофеј отишао у праве руке.
(Марко, 21. mart 2019 23:06) # Link komentara

Ni riječi o Argentini...ono, Messi kojeg su vam puna usta, ide natrpane mreže 3 puta - ravno kući. To se nije desilo, to ništa - to se ne računa - amnezija hahaha

susjed

pre 5 godina

Polako smanjte doživljaj.
Treba te se prvo plasirat na neko EP.
Dečki nema vas 20 godina ,ej čitava jedna generacija je odrasla LOL bez EP .Ova Hrvatska je u fazi smjene generacije i to cemo odradit kao i uvjek bez da nam trpi uspjeh . A da se dodirnemo konkretno azera kako ste vi prolazili sa njima. Mi smo ispali iz 1. razreda LN pored španije i engleza koji zaista igraju vrhunski nogomet,jeli to sramota.?! Čak smo i u Londonu u jednom trenu imali rezultat koji nas vodio u zavrsnicu velike 4-ke .

i za kraj , pa zar vi mislite da se mi necemo plasirat na EP?!Hocemo hocemo
docemo sa kombinacijom mladosti i iskustva. A vi rijeste prvo vasu zadacu, portugal .

lol

pre 5 godina

Boli ih briga i da se ne kvalifikuje nikad vise na neko takmicenje. Srebro sija zauvek. 
(Vlado, 21. mart 2019 22:54) 

Dokaz da je to srebro luda sreca
(pavle, 21. mart 2019 23:44)

Od pet sudjelovanja na SP-ma, s 4 mil stanovnika u najpopularnijem sportu srebro, bronca, najbolji igrač turnira i zlatna kopačka. na srecu hahaha

stvarno ste licemeri

pre 5 godina

@pijani zlotvor ooooo ali vi to radite svakodnevno, i to bas na kosarci i ne samo to i Novak i svi ostali sportovi, stalno visite na srpskim sajtovima

Jakov

pre 5 godina

@Xnodeh
Nemoj uspoređivati raspalu Njemačku, koja je postala kanta za napucavanje, sa Azerbajdžanom kojeg vodi jedan Hrvat i koji je njegova glavna snaga. Osim toga mi imamo 3 boda u džepu, a vi protiv raspale Njemačke, inače nasih starih mušterija iz vremena kada su bili moćni Elf, a ne raspala kanta...hahaha

hihihi

pre 5 godina

Vicesamipon svijeta bez 7 prvotimaca u odnosu na SP. To bi svako osjetio pa tako i viceprvak svijeta.
(drago, 21. mart 2019 23:19)

Piši srpski da te svet razume

croata

pre 5 godina

P.S gledajući Mesija ove i prošle sezoni i Modrićeve partije u tom periodu mislim da je sramota za FIFA i sve organizacije da je Modrić najbolji igrač sveta...Nemam ništa protiv njega nego jednostavno NE ZASLUŽUJE to!
(Jon Bon Jovi, 21. mart 2019 22:43)

Pa uputite prosvjednu notu. Napisite "Mi Srbija se ne slazemo da je modric najbolji igrac svijeta u 2018. Ne moze to tako."
Vjerujem da ce vas uzeti za ozbiljno jer nije nebeski narod bilo tko.

nnn

pre 5 godina

U prvom poluvremenu Azerbejdžan je imao još jednu sjajnu šansu, dok Hrvati nisu šutirali u okvir gola prvih pola sata. U drugom poluvremenu dominacija Hrvatske i videlo se da imaju kvalitet za izjednačenje. Nerešeno ili minimalna pobeda Hrvatske je realan rezultat na osnovu prikazanog.

Ili te možda smeta značenje riječi “Doprvak”?

pre 5 godina

Nemoj se blamirati takvim nickom - Doprvaci je smejurija od izraza. Covece.
(Luka, 21.

I meni su smiješne neke srspke riječi, “pasulj”, “boranija”, ali su mi simpatične i nikada ih neću ismijavati.
Jer su me roditelji odgojili da poštujem tuđi jezik i kulturu.

Ssss

pre 5 godina

Ladno su se primili da su neka fudbalska nacija čoveče.
I još se ljute kad neko kaže da su imali talas sreće na SP i da od Modrića ima 15 boljih fudbalera.
I još kad ih pitaš šta ste osvojili u fudbalu onda nastaje haos.
Evo Zvezda je za Srbiju osvojila Evropu i Svet 1991, Srbija je prvak sveta mlada repka 2015. i to su činjenice.
Ali simpatično je gledati ih sa strane. Čvrsto verujem da hr nema kvalitet da prođe ovu grupu. Zapamtite ovo i setite se jednog dana.

Zavist grize, pazi na sebe

pre 5 godina

И ви сте осмину финала и четвртфинале на СП прошли на пенале и то против осредњих репрезентација као што су Данска и Русија, а Енглезе на продужетке. Притом сте избегли ону много јачу половину жреба са Француском, Белгијом и Бразилом. Срећом па је трофеј отишао у праве руке.
(Марко,

Ali smo ispisali povijest kao DOPRVACI svijeta iz najmanje zemlje od 1950.
A kako ste vi igrali na SP-u???
Kada ste zadnji put bili na EP-u.

kimiko

pre 5 godina

Nisam stekao utisak da se provukla. Hrvatska je bila jasno bolja.Ljudi se bore na svim utakmicama istim zarom i to mora dati rezultate. Modric i ekipa zasluzeno pobedili.

pavle

pre 5 godina

Boli ih briga i da se ne kvalifikuje nikad vise na neko takmicenje. Srebro sija zauvek.
(Vlado, 21. mart 2019 22:54)

Dokaz da je to srebro luda sreca

Zg

pre 5 godina

3 boda u džepu. Ajmo dalje. Nije ovo umjetničko klizanje. Englezi su plakali jer nisu prošli u finale a vi se smijete jer mi nismo prvi. Jedino se Francuzi imaju pravo smijati a vi ostali ste daleko iza...

Andrej

pre 5 godina

I stvarno vise dosta sa neukusnim salama za primljenih 6 golova od spanije...shvatite da je liga nacija nebitna i da smo bili umorni odmah nakon svjetskog a spanija zeljna uspeha nakon rusije a mi igrali bez 7 prvotimaca iz rusije...totalno nebitno i ocekivan poraz u to doba...kad smo dosli k sebi odnosno odmorili se odmah pobjeda u zagrebu...od zadnje 3 dobili smo 2 alo...zar vam je jedini uspeh eto sto su komsije pokradene u finalu od pitane za 3 gola i eto umorni nastradali u spaniji u nebitnoj utakmici? Jeli to vas najveci fufbalski uspeh? Znate kada ce te na prvenstvu tuci spaniju sa b momcadi? Kada cete protiv sudija i celog sveta maznuti bahate engleze u polufinalu svdtskog? Kada mesija poniziti da se na nacionalnoj televiziji bude minut cutanja? Kada maznut nemce 3 0 u nokaut fazi? Kada ce te talijane tuci na svstskom? Kada ih nadigrati na sansiru? Usred istanbula zabiti 3 gola?...evo za pocetak samo prodjite grupu i kvalifikuj te se nakon 20 god...dali znate da he hrv danas odmarala dosta igraca a svejedno pobedila i imala 30 udaraca i 15 kornera dok je srb igrala bunker i dmitrovic utakmicu zivota?..uglavnom sportski pozdrav od vicesampiona sveta...

Gogx

pre 5 godina

Hrvati sou dominirali kao Njemci protiv nas..Sami lopta nije isla u gol, uostalom ko je to razbio A zadnjih 10 godina, konstani su I igraju cvrsto na kontre.

Воип

pre 5 godina

Хрвати се редовно муче да прођу квалификације али зато кад оду на велика такмичења никад се не обрукају као ми чак на против. Зато гледајмо ми у своје двориште. Видећете у Понедељак колико смо шупљи.

Psssssttttt

pre 5 godina

Igraju extra lose,imali srecu sto je Azerbejdzan takodje prosecno losa ekipa.
Imace oni veliki problem da budu medju prve 2 ekipe,Slovacka i Wels su favoriti.
(C i n i k

Ta prosječno loša ekipa, Azarbejdžan u svom najlošijem izdanju pobjeđivala je Srbiju, a imate i 2 remija s njima.
Zadnji ste koji ih mogu podcjenjivati, zato pssssstt....

croata

pre 5 godina

Srbija izjednacena s hrvatskom po trzisnoj vrednosti ,oba oko 390+m(transfermarkt).na leto ce biti izrazena razlika u korist Srbije Kad odu Bleki Jovic mozda Sergej itd... ,nemaju igraca skupljeg of 45m uz to prestarili.Jedva cekam Euro.
(Where is my sendvic?, 21. mart 2019 22:42)

Ma vrijedite vi puno vise, sta si skroman. Pa samo SMS vrijedi tih 390M€, di jos kad odu bleki, jovic, ovi u transfermarktu nece moc ni izracunat vrijednost, pregrijat ce im se racunala od silnih nula

Splicone

pre 5 godina

Što se tiče Lige nacija i Španjolaca sa njima smo u zadnje 2 i po godine igrali 3 puta-2 pobjede na EP-u kao i pobjeda sad u Ligi nacija dok smo Engleze iste izbacili u polufinalu SP-a i izgubili u nekom cipiripi kupu.

Zagi

pre 5 godina

Kako jedva, a Hrvati imali posjed lopte skoro 70%. Ovo je nova hrvatska ekipa s malo prijašnje postave, mladi su i nisu nikad igrali zajedno, a neki su i debitanti. Istina bilo je teže nego je očekivano sli to je zato jer je trener Azarbajdžana Hrvat koji naravno poznaje hrvatsku ekipu i sve o njoj, i zna sve o smjeni generacija i sve o dobrim i lošim stranama trenutne situacije. S Mađarima će biti još teže.

Ivke

pre 5 godina

Kako jedva, a Hrvati imali posjed lopte skoro 70%. Ovo je nova hrvatska ekipa s malo prijašnje postave, mladi su i nisu nikad igrali zajedno, a neki su i debitanti. Istina bilo je teže nego je očekivano sli to je zato jer je trener Azarbajdžana Hrvat koji naravno poznaje hrvatsku ekipu i sve o njoj, i zna sve o smjeni generacija i sve o dobrim i lošim stranama trenutne situacije. S Mađarima će biti još teže.
(Zagi, 21. mart 2019 23:08)

Posed lopte moze da se uzme kao parametar protiv kvalitetnijeg protivnika, a ne protiv azerbejdzana. Svaka iole ozbiljna reprezentacija bi imala veci posed lopte od njih.

..................

pre 5 godina

Nisam stekao utisak da se provukla. Hrvatska je bila jasno bolja.Ljudi se bore na svim utakmicama istim zarom i to mora dati rezultate. Modric i ekipa zasluzeno pobedili.
(kimiko,

Hvala, komšija!
Lijepo je vidjeti sportske, objektivne komentare...
Azeri su jako neugodni, a novi trener im je Hrvat koji je 7 god bio pomoćni trener Bilića kao selektora Hrvatske, pa su nas dobro skenirali.
Izgorili su momci (falilo je 4-5 prvotimaca), ali srce i klasa su pobijedili...
Sretno vama s Portugalom!

Dario ZG

pre 5 godina

Mnogo lose vece za nasu momcad!Nista kak treba nije funkcioniralo.Srbi sinoc protiv Njemaca mnogo bolji,moram konstatirat.Nemamo potrebnu razinu da bi bili nogometni vrh i tu se prica zavrsava oko nasega laznog dojma da smo sila jer smo izbacili Dansku i Rusiju na penale,koje nemaju kvalitetu kao mi.Sve bolje repke od nas su nas tesko porazile,Francuska pa Spanjolska,a evo poceli smo se mucit i protiv nekakvih slabasnih Azerbajdzanaca.Nisam optimist

Ja

pre 5 godina

Kaze srbin niko se nesjeca za nekoliko godina tko je igrao finale svijetskog prvenstva.Svi hrvati ce se sjetiti tog dana a odmah iza srbi hahahaha

Pijani zlotvor

pre 5 godina

Pokusajmo na trenutak zamisliti da hrvati dodju pisati srbima da su slucajni doprvaci u basketu jer su do finala oi dosli preko hr i australije, 2 izrazito nekosarkaske zemlje a da im se onda u finalu 'objasnilo' s 30 razlike.
Ali i ne samo to, nego da hrvati prate srpske kosarkase nakon toga u svakoj tekmi i potpisuju se kao srbi 'poraz protiv slovenije dokazao je da nismo top i da je sve bilo slucajno' :D
Vidite sta je kompleks. Nas nije briga za vas basket a ni nas, dok vi intenzivno patite i dan danas. A zasto? Jer je nogomet nogomet, sve drugo su utjesne nagrade.
Prihvatite realnost, budite muskaàci.

croata

pre 5 godina

Kaj stvarno ste tolko opterećeni s nama da ni pobjede više nisu dosta nego moramo razvaljivati protivnike sa par razlike?
(vždinac, 21. mart 2019 23:33)

Kvalifikacije za mundijal 2018, grupa:
Hrvatska
Italija
Nizozemska
Njemacka
Turska kao izraziti autsajder
Na mundijal odlaze hrvatska kao prva sa svim pobjedama, svabe u baraz.

Mundijal grupa:
Hrvatska
Brazil
Argentina(al s jacim selektorom jer se sampaoli ne racuna)
Opet Njemacka
U osminu finala odlazi kao prva hrvatska sa svim pobjedama gol razlika 15:0
Osminafinala Hrvatska spanjolska 4:0
Cetvrtfinale Hrvatska belgija 8:0
Polufinale, e tu hrvatska mora igrat protiv svih ostalih polufinalista jer bi se mozda mogla provuc jer svakako da je drugo polufinale puno teze.
Hrvatska Brazil 12:1
Hrvatska Francuska 42:1
Hrvatska Engleska 118:0
Finale: Hrvatska protiv francusbelgibrazargnjemspanjurugportengisvikojibimoglibitijaki 25:0

loki

pre 5 godina

Gledajuci sinoc izvedu Srbije protiv Njemacke,bio sam dojma da je pomalo sretno izboren remi.No,ono sto su jucer prikazali srbijanski nogometasi je svemir u usporedbi sa ovim sto smo mogli gledat od nasih nogometasa.Bilo me sram,ovak ne igraju svjetski doprvaci,moramo priznat sebi da nismo svjetska sila,vec da pocnemo igrat onak kako umijemo,jer je unatoc nasoj laznoj euforiji,finale u Rusiji izboreno sretno a ne spretno!Vratimo se u realnost,sto prije to bolje,dosta je bilo zavaravanja
(drago, 21. mart 2019 22:52)

Slabo ti ide hrvatski! Gledaj izvedbu svojih protiv Portugala pa se vrati u svoju realnost!

mig-29 u kutijama

pre 5 godina

Sinoć Njemci sa ŽNJ ekipom igrali VIKTORIJU na srpski gol kao mi večeras sa Azerima.Njemci 8 u okvir a Srbi 1.
A znamo kako su Njemci sa prvom ekipom prosli u Rusiji nedavno.

Марко

pre 5 godina

Ljudi u cijeloj utakmici 5 puta prešli centar, svi se zavukli u sesnesterac i branili, vidit ćete u nedjelju Mađari ce dobiti 3 komada, pa svak danas igra nogomet, pa taj isti Azerbejdžan je Srbiju pobijedio
(Ivan Livno CRO, 21. mart 2019 22:46)

И ви сте осмину финала и четвртфинале на СП прошли на пенале и то против осредњих репрезентација као што су Данска и Русија, а Енглезе на продужетке. Притом сте избегли ону много јачу половину жреба са Француском, Белгијом и Бразилом. Срећом па је трофеј отишао у праве руке.

Kockice najlepše na svijetu

pre 5 godina

Stolnjaci su kao i svaki kafanski pokazali zasto su slucajni doprvaci. Ali, doprvaci covece, oplakah, kukavci. Ima ih svakakvih a najvise nikakvih. Croasanti.
(Luka,


Taj stolnjak upravo je u Španjolskoj proglašen za NAJLJEPŠI dres na svijetu!!!
Sa 70.000 glasova https://www.marca.com/futbol/bar-budweiser/2019/03/19/5c8f91d7468aeb62238b4604.html
Srbija se bori za 43.mjesto sa Saudijskom Arabijom. To je vaša stvarnost.

Ivke

pre 5 godina

Хрвати се редовно муче да прођу квалификације али зато кад оду на велика такмичења никад се не обрукају као ми чак на против. Зато гледајмо ми у своје двориште. Видећете у Понедељак колико смо шупљи.
(Воип, 21. mart 2019 23:20)

Ne mora da znaci da smo suplji ako izgubimo od portugala. U pitanju je evropski sampion, a mi nismo fudbalska velesila, poraz od njih bi bio realan. To sto neki od vas ovde nemaju pojma o fudbalu a vole da komentarisu je druga prica. Poraz hrvatske od spanije 6:0 je pokazao da je ta reprezentacija imala malo vise srece na SP.

Stari Joža

pre 5 godina

Ako ćemo se zezati mogli bi komentirati neriješeno Srbije i Njemačke pitanjem "koje su ono mjesto zauzeli Nijemci u RusijiŠalim se naravno,to je dobar rezultat za Srbiju.Igra Hrvatske nije bila savršena,ali što su to odigrali Azeri?Branili se sa 10 igrača.

TedZg

pre 5 godina

Šta je bre?
Šta ste se pomamili?
Pobjedili smo jel tak 3 boda u džepu idemo dalje.
Igra se za bodove a ovo je bila nova momčad.
Vi spominjete igru s Njemcima koji su katastrofa.
Nadam se da se vidimo na euru pa da vas zauvjek odvalimo ili kako vi volite kazati ima da vas oduvamo.

jel tako sminkeru

pre 5 godina

@pijani zlotvor da prihvatimo vasu realnost hahah nismo mi krivi sto nemate pojma ni u jednom sportu, budite muskarci iako ste hrvati pa vam je to malo teze

zoki

pre 5 godina

Ne mora da znaci da smo suplji ako izgubimo od portugala. U pitanju je evropski sampion, a mi nismo fudbalska velesila, poraz od njih bi bio realan. To sto neki od vas ovde nemaju pojma o fudbalu a vole da komentarisu je druga prica. Poraz hrvatske od spanije 6:0 je pokazao da je ta reprezentacija imala malo vise srece na SP.
(Ivke, 21. mart 2019 23:40)

Španija je dobila jer je hrvatska igrala bez pola tima sa svjetskog i svi su bili ispražnjeni od uspjeha. U uzvratnoj utakmici Hrvatska je pobjedila Španljolsku i dala im tri gola! To je dokaz da finale svjetskog nije bila slučajnost. Dakle zadnja utakmica Hrvatske i Španjolske se završila pobjedom Hrvatske!

Marko

pre 5 godina

Alo ljudi hrv je imala 30 udaraca i 15 kornera...odmarali rebica i broza...bez lovrena vrsaljka...hrv ne igra bunker kao neki nego uglavnom igra protiv bunkera...hrv najveci posjed lopte i najvise udaraca na svetskom...taman pobeda i odmaranje prije budimpeste...videcemo vase magove protiv ronalda feliksa i silve..al nemoze vas golman svaki puta vaditi...vama je golman u svakoj utakmici najbolji igrac i to je zabrinjavajuce...ljudi pa mi smo svetski vicesampioni i da izgubimo 100 zaredom to ostaje za sva vremena...bit ce vam jasnije neke stvari ako vec nisu nakon ponefeljka i portugala...ne brinite za hr...tu uvjek postoji igra a danas smo igrali koliko treba...ne sjecam se nesto kada ste vi imali zadnji puta preko 20 udaraca i iznad 10 kornera protiv bilo koga?...igra je tu...mali brekalo razvaljuje...vama sretno na luzu ali stvarno verujete da ce bogosavac gajic sms i ekipa zaustaviti ronalda? Stvarno?

lol

pre 5 godina

Sta je bolje sa svetskim prvako 
2014te odigrati nereseno ili jedva pobediti azerbejdzan ?
(Daki, 21. mart 2019 22:58)

Vi ste sinoc protiv svjetskog prvaka izgledali k'o Azerbejdzan protiv doprvaka. Na obe utakmice igrala se viktorija.

diridika

pre 5 godina

P.S gledajući Mesija ove i prošle sezoni i Modrićeve partije u tom periodu mislim da je sramota za FIFA i sve organizacije da je Modrić najbolji igrač sveta...Nemam ništa protiv njega nego jednostavno NE ZASLUŽUJE to!
(Jon Bon Jovi, 21. mart 2019 22:

ali Luka Modrić je još uvijek najbolji igrač svijeta :) izdrži do novog izbora , poslje će biti lakše pa ko god da bude samo da on nije uhhh

strasna sila

pre 5 godina

@Andrej bla bla bla bla kme kme kme, sve u svemu pucanje od svih jacih na kog naletite, bilo spanija ,francuska... a evo skoro i Azeri

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Pa ljudi čitam i smijem se Hrvatska 24 udarca, 14 kornera, i opet smo dobili, da možda nismo igrali ko viceprvaci svijeta ali pobijedili smo i tri boda upisali, pa taj je Azerbejdžan pobjeđivao Srbiju, Norvesku uzimao bodove Ceskoj i drugim reprezentacijama, tako da kriticari nemojte pljuvati po igri i rezultatima Hrvatske, ipak smo mi za cijeli region Brazil!

No7

pre 5 godina

Ali smo ispisali povijest kao DOPRVACI svijeta iz najmanje zemlje od 1950. 
A kako ste vi igrali na SP-u??? 
Kada ste zadnji put bili na EP-u.
(Zavist grize, pazi na sebe, 21. mart 2019 23:21

Čovek priča o zavisti a ne primećuje sopstvene komplekse niže vrednosti!
Igra mu reprezentacija a on komentare prosipa po srpskim portalima!
Tipično!

lol

pre 5 godina

Mi juce protiv Nemacke odigramo nereseno,uz dva zicera koja ne iskoristimo kod 1:0!Ko je tu doprvak?!Ovo je smesno!
(Xnodeh, 21. mart 2019 22:41)

Preslikana utakmica od sinoč, igrala se viktorija na obje utakmice.

Luka

pre 5 godina

Stolnjaci su kao i svaki kafanski pokazali zasto su slucajni doprvaci. Ali, doprvaci covece, oplakah, kukavci. Ima ih svakakvih a najvise nikakvih. Croasanti.

Negativni

pre 5 godina

(Xnodeh, 21. mart 2019 22:41)

Bilo kako bilo, oni uzeše Azerbejdžanu tri boda, a mi u dve utakmice sa njima - jedan. Ne znam baš ko je ovde smešan...mi ili oni. Biće pre da smo mi " mukice" i to teške...

croata

pre 5 godina

Prava me sram bilo gledat ovo večeras.Pa jel to razina svjetskih doprvaka da nas Azerbajdžan ovak ponizi na sred Maksimira,da nam cijelo poluvrijeme ne daju praktički šutnut u okvir vrata.Neviđena sramota,srebro iz Rusije sve više djeluje kao teška prevara,nije ono protiv Španjolske bilo slučajno,ne dajmo se zavaravat više poslije ovoga...

Kamčatka

pre 5 godina

Slaba u neubedljiva igra Hrvatske gde danas niko sem tog Brekala nije pokazao ništa. Ipak za razliku od nas moći će svojim unucima jednog dana pričati da su igrali veliko finale mundijala.

drago

pre 5 godina

Gledajuci sinoc izvedu Srbije protiv Njemacke,bio sam dojma da je pomalo sretno izboren remi.No,ono sto su jucer prikazali srbijanski nogometasi je svemir u usporedbi sa ovim sto smo mogli gledat od nasih nogometasa.Bilo me sram,ovak ne igraju svjetski doprvaci,moramo priznat sebi da nismo svjetska sila,vec da pocnemo igrat onak kako umijemo,jer je unatoc nasoj laznoj euforiji,finale u Rusiji izboreno sretno a ne spretno!Vratimo se u realnost,sto prije to bolje,dosta je bilo zavaravanja

Where is my sendvic?

pre 5 godina

Srbija izjednacena s hrvatskom po trzisnoj vrednosti ,oba oko 390+m(transfermarkt).na leto ce biti izrazena razlika u korist Srbije Kad odu Bleki Jovic mozda Sergej itd... ,nemaju igraca skupljeg of 45m uz to prestarili.Jedva cekam Euro.

Bravo, Hrvatska!

pre 5 godina

Svaka čast Azarbejdžanu, jest da su parkirali bus i puno igrali rukama, ali borili su se, bravo!
Činjenica je da su svi nabrijani da se dokažu protiv aktualnih viceprvaka svijeta i to je naš teret, ali klasa je pobijedila. (preko 20 udaraca na gol, 14 kornera)...
Mi sa nikad lošijom obranom, ali veseli karakter ove Hrvatske i par klinaca koji su buducnost (igrali smo sa 5 igrača iz Rusije)...
3 boda su u džepu, prvi smo u skupini, idemo u nove pohode! Bravo, Hrvatska! ❤

Zigzag

pre 5 godina

Mnogo sretno izboreno,ovo je tak nedopustivo bilo!Mora Dalic hitno nesto mjenjat,ovak ne funkcionira,pocelo je sa Spanjolskom,dalo se nastavit ispadanjem iz LN,i sad posebice ova blamaza od igre protiv skromnoga Azerbajdzana,mnogo toga nije u redu sa nasom momcadi,maska ruskog ljeta se polako razotkriva,na nasu zalost

Xnodeh

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu dolazim do utisak da nije slučajnost onih 6 komada protiv Spanije...Neverovatna im je bila sreća protiv nikad jačeg Azerbejdžana...P.S gledajući Mesija ove i prošle sezoni i Modrićeve partije u tom periodu mislim da je sramota za FIFA i sve organizacije da je Modrić najbolji igrač sveta...Nemam ništa protiv njega nego jednostavno NE ZASLUŽUJE to!
(Jon Bon Jovi, 21. mart 2019 22:43)

Naravno da nije slucajno.Moze jedna stvar biti slucajna,ali kad se nesto dogadja u kontinuitetu naravno da ne.Kad ih nabusi jedina ozbiljna reprezentacija sa kojim su igrali na SP sa 4 komada,a pritom 4 im dodatno oprosti,kad ih isponizava Spanija sa 6,kad ispadnu odmah rang nize u Ligi Nacija,kad toliko bedno se prikazu veceras protiv Azerbejdzana,naravno da to ne moze biti slucajno.Samo se razotkriva prava istina oko njihovog slucajnog uspeha na SP,e to je slucajno,a ovo nije.Prosecna reprezentacija,ciji igraci igraju mnogo bolje u reprezentaciji nego sto vrede (sto je jedino sto im se moze priznati za istinu),koja ima puno srece i to je to.Sve se videlo u ovoj utakmici,pa nek lazu sebe i dalje

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu dolazim do utisak da nije slučajnost onih 6 komada protiv Spanije...Neverovatna im je bila sreća protiv nikad jačeg Azerbejdžana...P.S gledajući Mesija ove i prošle sezoni i Modrićeve partije u tom periodu mislim da je sramota za FIFA i sve organizacije da je Modrić najbolji igrač sveta...Nemam ništa protiv njega nego jednostavno NE ZASLUŽUJE to!

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Ljudi u cijeloj utakmici 5 puta prešli centar, svi se zavukli u sesnesterac i branili, vidit ćete u nedjelju Mađari ce dobiti 3 komada, pa svak danas igra nogomet, pa taj isti Azerbejdžan je Srbiju pobijedio

Cmok

pre 5 godina

Mnogo sretno izboreno,ovo je tak nedopustivo bilo!Mora Dalic hitno nesto mjenjat,ovak ne funkcionira,pocelo je sa Spanjolskom,dalo se nastavit ispadanjem iz LN,i sad posebice ova blamaza od igre protiv skromnoga Azerbajdzana,mnogo toga nije u redu sa nasom momcadi,maska ruskog ljeta se polako razotkriva,na nasu zalost

Xnodeh, ljube te doprvaci svijeta! Cmok!

Hul

pre 5 godina

Zna biti zeznuto kad dode napaljeni protivnik, a ekipa desatkovana, ipak nije to onih naj naj 11, nedostajalo je 5-6 igraca, sto je normalno za zemlje sa manjim fondom igraca, ni dobilo se, idemo dalje, i onako se uvijek mucimo u kvalifikacijama.

Doprvaci svijeta

pre 5 godina

Svaka čast "velesilo", pa nas prozivajte onda za igru protiv Nemačke.
(Smešni ste u svojim zabludama o veličini

3 boda su u džepu.
Vidjet cemo vas sa Portugalom...
Laku noc, ljubimo vas! :*

Xnodeh

pre 5 godina

Jel su to ti slucajni penal doprvaci????! Hahahahahaha,pa sta je ovo bre?! Sramota me njihove sramote!Jedan Azerbejdzan ih napravi toliko smesnim!!!!Jedva,uz toliko muka! I oni posle ovoga imaju obraza da ovde dolaze i pricaju o nama,mi juce protiv Nemacke odigramo nereseno,uz dva zicera koja ne iskoristimo kod 1:0!Ko je tu doprvak?!Ovo je smesno!Mogu sebe da lazu,mogu da odbijaju da priznaju istinu koju im redovno ovde serviram,ali od ovog sto su sami prikazali ne mogu da pobegnu!Sve sto pricam ovde,pokazuje se kao istina!Prosecna reprezentacija koja je uz nevidjeno srecan zreb i dva slucajna penala uspela da uradi nesto,pritom se iz aviona vidi,pad im bolan sledi u narednim godinama,jer posle spanske redaljke u Elceu i ekspresnog ispadanja u nizi rang Lige Nacija,nastavljaju posle SP da "briljiraju" evo i protiv "sile" kakva je Azerbejdzan! Koliko jos treba dokaza da je cista slucajnost ono sto se desilo na SP?? Prenesite Lukici Mukici pozdrave od Dusana Tadica i De Jonga!Smesni ste!

croata

pre 5 godina

Kovacic zvan alibi igra, samo nesto pimplanje prvom do sebe, ni jednom da proba proc. Zali Boze talenta kad u glavi propuh. Nikad nista od njega.
Pravog golmana nemamo i dalje, kalinic je rupenda ko i subasic.
Kramaric, vidi se da je u formi, majstorija.
Uz nasu smusenu obranu ovo je sve bitno iz danasnje utakmice

C i n i k

pre 5 godina

Igraju extra lose,imali srecu sto je Azerbejdzan takodje prosecno losa ekipa.
Imace oni veliki problem da budu medju prve 2 ekipe,Slovacka i Wels su favoriti.

LukaOJ

pre 5 godina

Jel su to ti slucajni penal doprvaci????! Hahahahahaha,pa sta je ovo bre?! Sramota me njihove sramote!Jedan Azerbejdzan ih napravi toliko smesnim!!!!Jedva,uz toliko muka! I oni posle ovoga imaju obraza da ovde dolaze i pricaju o nama,mi juce protiv Nemacke odigramo nereseno,uz dva zicera koja ne iskoristimo kod 1:0!Ko je tu doprvak?!Ovo je smesno!Mogu sebe da lazu,mogu da odbijaju da priznaju istinu koju im redovno ovde serviram,ali od ovog sto su sami prikazali ne mogu da pobegnu!Sve sto pricam ovde,pokazuje se kao istina!Prosecna reprezentacija koja je uz nevidjeno srecan zreb i dva slucajna penala uspela da uradi nesto,pritom se iz aviona vidi,pad im bolan sledi u narednim godinama,jer posle spanske redaljke u Elceu i ekspresnog ispadanja u nizi rang Lige Nacija,nastavljaju posle SP da "briljiraju" evo i protiv "sile" kakva je Azerbejdzan! Koliko jos treba dokaza da je cista slucajnost ono sto se desilo na SP?? Prenesite Lukici Mukici pozdrave od Dusana Tadica i De Jonga!Smesni ste

A što je bilo '98? tada nisu bili penali. Što slučajno dobili Njemačku. Uopče nisi gledao danas utakmicu, rezultat je 2-1 jer je Azerbajdžan igrao s 10 u šesnaestercu, ali pogledaj posjed lopte, broj udaraca, kornera... rezultat ne govori uvijek realno... i da btw, primili smo 6 od Španjolske, ali onda ih dobili 3-2

q

pre 5 godina

Mnogo sretno izboreno,ovo je tak nedopustivo bilo!Mora Dalic hitno nesto mjenjat,ovak ne funkcionira,pocelo je sa Spanjolskom,dalo se nastavit ispadanjem iz LN,i sad posebice ova blamaza od igre protiv skromnoga Azerbajdzana,mnogo toga nije u redu sa nasom momcadi,maska ruskog ljeta se polako razotkriva,na nasu zalost
(Zigzag, 21. mart 2019 22:42)

Prava me sram bilo gledat ovo večeras.Pa jel to razina svjetskih doprvaka da nas Azerbajdžan ovak ponizi na sred Maksimira,da nam cijelo poluvrijeme ne daju praktički šutnut u okvir vrata.Neviđena sramota,srebro iz Rusije sve više djeluje kao teška prevara,nije ono protiv Španjolske bilo slučajno,ne dajmo se zavaravat više poslije ovoga...
(croata, 21. mart 2019 22:41)

Vidi komšije jedan piše dva slicna komentara.

Kockice najlepše na svijetu

pre 5 godina

Stolnjaci su kao i svaki kafanski pokazali zasto su slucajni doprvaci. Ali, doprvaci covece, oplakah, kukavci. Ima ih svakakvih a najvise nikakvih. Croasanti.
(Luka,


Taj stolnjak upravo je u Španjolskoj proglašen za NAJLJEPŠI dres na svijetu!!!
Sa 70.000 glasova https://www.marca.com/futbol/bar-budweiser/2019/03/19/5c8f91d7468aeb62238b4604.html
Srbija se bori za 43.mjesto sa Saudijskom Arabijom. To je vaša stvarnost.

..................

pre 5 godina

Nisam stekao utisak da se provukla. Hrvatska je bila jasno bolja.Ljudi se bore na svim utakmicama istim zarom i to mora dati rezultate. Modric i ekipa zasluzeno pobedili.
(kimiko,

Hvala, komšija!
Lijepo je vidjeti sportske, objektivne komentare...
Azeri su jako neugodni, a novi trener im je Hrvat koji je 7 god bio pomoćni trener Bilića kao selektora Hrvatske, pa su nas dobro skenirali.
Izgorili su momci (falilo je 4-5 prvotimaca), ali srce i klasa su pobijedili...
Sretno vama s Portugalom!

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Ljudi u cijeloj utakmici 5 puta prešli centar, svi se zavukli u sesnesterac i branili, vidit ćete u nedjelju Mađari ce dobiti 3 komada, pa svak danas igra nogomet, pa taj isti Azerbejdžan je Srbiju pobijedio

lol

pre 5 godina

Boli ih briga i da se ne kvalifikuje nikad vise na neko takmicenje. Srebro sija zauvek. 
(Vlado, 21. mart 2019 22:54) 

Dokaz da je to srebro luda sreca
(pavle, 21. mart 2019 23:44)

Od pet sudjelovanja na SP-ma, s 4 mil stanovnika u najpopularnijem sportu srebro, bronca, najbolji igrač turnira i zlatna kopačka. na srecu hahaha

Bravo, Hrvatska!

pre 5 godina

Svaka čast Azarbejdžanu, jest da su parkirali bus i puno igrali rukama, ali borili su se, bravo!
Činjenica je da su svi nabrijani da se dokažu protiv aktualnih viceprvaka svijeta i to je naš teret, ali klasa je pobijedila. (preko 20 udaraca na gol, 14 kornera)...
Mi sa nikad lošijom obranom, ali veseli karakter ove Hrvatske i par klinaca koji su buducnost (igrali smo sa 5 igrača iz Rusije)...
3 boda su u džepu, prvi smo u skupini, idemo u nove pohode! Bravo, Hrvatska! ❤

Negativni

pre 5 godina

(Xnodeh, 21. mart 2019 22:41)

Bilo kako bilo, oni uzeše Azerbejdžanu tri boda, a mi u dve utakmice sa njima - jedan. Ne znam baš ko je ovde smešan...mi ili oni. Biće pre da smo mi " mukice" i to teške...

croata

pre 5 godina

P.S gledajući Mesija ove i prošle sezoni i Modrićeve partije u tom periodu mislim da je sramota za FIFA i sve organizacije da je Modrić najbolji igrač sveta...Nemam ništa protiv njega nego jednostavno NE ZASLUŽUJE to!
(Jon Bon Jovi, 21. mart 2019 22:43)

Pa uputite prosvjednu notu. Napisite "Mi Srbija se ne slazemo da je modric najbolji igrac svijeta u 2018. Ne moze to tako."
Vjerujem da ce vas uzeti za ozbiljno jer nije nebeski narod bilo tko.

Ja

pre 5 godina

Kaze srbin niko se nesjeca za nekoliko godina tko je igrao finale svijetskog prvenstva.Svi hrvati ce se sjetiti tog dana a odmah iza srbi hahahaha

Psssssttttt

pre 5 godina

Igraju extra lose,imali srecu sto je Azerbejdzan takodje prosecno losa ekipa.
Imace oni veliki problem da budu medju prve 2 ekipe,Slovacka i Wels su favoriti.
(C i n i k

Ta prosječno loša ekipa, Azarbejdžan u svom najlošijem izdanju pobjeđivala je Srbiju, a imate i 2 remija s njima.
Zadnji ste koji ih mogu podcjenjivati, zato pssssstt....

croata

pre 5 godina

Srbija izjednacena s hrvatskom po trzisnoj vrednosti ,oba oko 390+m(transfermarkt).na leto ce biti izrazena razlika u korist Srbije Kad odu Bleki Jovic mozda Sergej itd... ,nemaju igraca skupljeg of 45m uz to prestarili.Jedva cekam Euro.
(Where is my sendvic?, 21. mart 2019 22:42)

Ma vrijedite vi puno vise, sta si skroman. Pa samo SMS vrijedi tih 390M€, di jos kad odu bleki, jovic, ovi u transfermarktu nece moc ni izracunat vrijednost, pregrijat ce im se racunala od silnih nula

kimiko

pre 5 godina

Nisam stekao utisak da se provukla. Hrvatska je bila jasno bolja.Ljudi se bore na svim utakmicama istim zarom i to mora dati rezultate. Modric i ekipa zasluzeno pobedili.

loki

pre 5 godina

Gledajuci sinoc izvedu Srbije protiv Njemacke,bio sam dojma da je pomalo sretno izboren remi.No,ono sto su jucer prikazali srbijanski nogometasi je svemir u usporedbi sa ovim sto smo mogli gledat od nasih nogometasa.Bilo me sram,ovak ne igraju svjetski doprvaci,moramo priznat sebi da nismo svjetska sila,vec da pocnemo igrat onak kako umijemo,jer je unatoc nasoj laznoj euforiji,finale u Rusiji izboreno sretno a ne spretno!Vratimo se u realnost,sto prije to bolje,dosta je bilo zavaravanja
(drago, 21. mart 2019 22:52)

Slabo ti ide hrvatski! Gledaj izvedbu svojih protiv Portugala pa se vrati u svoju realnost!

Doprvaci svijeta

pre 5 godina

Svaka čast "velesilo", pa nas prozivajte onda za igru protiv Nemačke.
(Smešni ste u svojim zabludama o veličini

3 boda su u džepu.
Vidjet cemo vas sa Portugalom...
Laku noc, ljubimo vas! :*

zoki

pre 5 godina

Ne mora da znaci da smo suplji ako izgubimo od portugala. U pitanju je evropski sampion, a mi nismo fudbalska velesila, poraz od njih bi bio realan. To sto neki od vas ovde nemaju pojma o fudbalu a vole da komentarisu je druga prica. Poraz hrvatske od spanije 6:0 je pokazao da je ta reprezentacija imala malo vise srece na SP.
(Ivke, 21. mart 2019 23:40)

Španija je dobila jer je hrvatska igrala bez pola tima sa svjetskog i svi su bili ispražnjeni od uspjeha. U uzvratnoj utakmici Hrvatska je pobjedila Španljolsku i dala im tri gola! To je dokaz da finale svjetskog nije bila slučajnost. Dakle zadnja utakmica Hrvatske i Španjolske se završila pobjedom Hrvatske!

Andrej

pre 5 godina

I stvarno vise dosta sa neukusnim salama za primljenih 6 golova od spanije...shvatite da je liga nacija nebitna i da smo bili umorni odmah nakon svjetskog a spanija zeljna uspeha nakon rusije a mi igrali bez 7 prvotimaca iz rusije...totalno nebitno i ocekivan poraz u to doba...kad smo dosli k sebi odnosno odmorili se odmah pobjeda u zagrebu...od zadnje 3 dobili smo 2 alo...zar vam je jedini uspeh eto sto su komsije pokradene u finalu od pitane za 3 gola i eto umorni nastradali u spaniji u nebitnoj utakmici? Jeli to vas najveci fufbalski uspeh? Znate kada ce te na prvenstvu tuci spaniju sa b momcadi? Kada cete protiv sudija i celog sveta maznuti bahate engleze u polufinalu svdtskog? Kada mesija poniziti da se na nacionalnoj televiziji bude minut cutanja? Kada maznut nemce 3 0 u nokaut fazi? Kada ce te talijane tuci na svstskom? Kada ih nadigrati na sansiru? Usred istanbula zabiti 3 gola?...evo za pocetak samo prodjite grupu i kvalifikuj te se nakon 20 god...dali znate da he hrv danas odmarala dosta igraca a svejedno pobedila i imala 30 udaraca i 15 kornera dok je srb igrala bunker i dmitrovic utakmicu zivota?..uglavnom sportski pozdrav od vicesampiona sveta...

Ili te možda smeta značenje riječi “Doprvak”?

pre 5 godina

Nemoj se blamirati takvim nickom - Doprvaci je smejurija od izraza. Covece.
(Luka, 21.

I meni su smiješne neke srspke riječi, “pasulj”, “boranija”, ali su mi simpatične i nikada ih neću ismijavati.
Jer su me roditelji odgojili da poštujem tuđi jezik i kulturu.

Pijani zlotvor

pre 5 godina

Pokusajmo na trenutak zamisliti da hrvati dodju pisati srbima da su slucajni doprvaci u basketu jer su do finala oi dosli preko hr i australije, 2 izrazito nekosarkaske zemlje a da im se onda u finalu 'objasnilo' s 30 razlike.
Ali i ne samo to, nego da hrvati prate srpske kosarkase nakon toga u svakoj tekmi i potpisuju se kao srbi 'poraz protiv slovenije dokazao je da nismo top i da je sve bilo slucajno' :D
Vidite sta je kompleks. Nas nije briga za vas basket a ni nas, dok vi intenzivno patite i dan danas. A zasto? Jer je nogomet nogomet, sve drugo su utjesne nagrade.
Prihvatite realnost, budite muskaàci.

LukaOJ

pre 5 godina

Jel su to ti slucajni penal doprvaci????! Hahahahahaha,pa sta je ovo bre?! Sramota me njihove sramote!Jedan Azerbejdzan ih napravi toliko smesnim!!!!Jedva,uz toliko muka! I oni posle ovoga imaju obraza da ovde dolaze i pricaju o nama,mi juce protiv Nemacke odigramo nereseno,uz dva zicera koja ne iskoristimo kod 1:0!Ko je tu doprvak?!Ovo je smesno!Mogu sebe da lazu,mogu da odbijaju da priznaju istinu koju im redovno ovde serviram,ali od ovog sto su sami prikazali ne mogu da pobegnu!Sve sto pricam ovde,pokazuje se kao istina!Prosecna reprezentacija koja je uz nevidjeno srecan zreb i dva slucajna penala uspela da uradi nesto,pritom se iz aviona vidi,pad im bolan sledi u narednim godinama,jer posle spanske redaljke u Elceu i ekspresnog ispadanja u nizi rang Lige Nacija,nastavljaju posle SP da "briljiraju" evo i protiv "sile" kakva je Azerbejdzan! Koliko jos treba dokaza da je cista slucajnost ono sto se desilo na SP?? Prenesite Lukici Mukici pozdrave od Dusana Tadica i De Jonga!Smesni ste

A što je bilo '98? tada nisu bili penali. Što slučajno dobili Njemačku. Uopče nisi gledao danas utakmicu, rezultat je 2-1 jer je Azerbajdžan igrao s 10 u šesnaestercu, ali pogledaj posjed lopte, broj udaraca, kornera... rezultat ne govori uvijek realno... i da btw, primili smo 6 od Španjolske, ali onda ih dobili 3-2

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu dolazim do utisak da nije slučajnost onih 6 komada protiv Spanije...Neverovatna im je bila sreća protiv nikad jačeg Azerbejdžana...P.S gledajući Mesija ove i prošle sezoni i Modrićeve partije u tom periodu mislim da je sramota za FIFA i sve organizacije da je Modrić najbolji igrač sveta...Nemam ništa protiv njega nego jednostavno NE ZASLUŽUJE to!

Marko

pre 5 godina

Alo ljudi hrv je imala 30 udaraca i 15 kornera...odmarali rebica i broza...bez lovrena vrsaljka...hrv ne igra bunker kao neki nego uglavnom igra protiv bunkera...hrv najveci posjed lopte i najvise udaraca na svetskom...taman pobeda i odmaranje prije budimpeste...videcemo vase magove protiv ronalda feliksa i silve..al nemoze vas golman svaki puta vaditi...vama je golman u svakoj utakmici najbolji igrac i to je zabrinjavajuce...ljudi pa mi smo svetski vicesampioni i da izgubimo 100 zaredom to ostaje za sva vremena...bit ce vam jasnije neke stvari ako vec nisu nakon ponefeljka i portugala...ne brinite za hr...tu uvjek postoji igra a danas smo igrali koliko treba...ne sjecam se nesto kada ste vi imali zadnji puta preko 20 udaraca i iznad 10 kornera protiv bilo koga?...igra je tu...mali brekalo razvaljuje...vama sretno na luzu ali stvarno verujete da ce bogosavac gajic sms i ekipa zaustaviti ronalda? Stvarno?

TedZg

pre 5 godina

Šta je bre?
Šta ste se pomamili?
Pobjedili smo jel tak 3 boda u džepu idemo dalje.
Igra se za bodove a ovo je bila nova momčad.
Vi spominjete igru s Njemcima koji su katastrofa.
Nadam se da se vidimo na euru pa da vas zauvjek odvalimo ili kako vi volite kazati ima da vas oduvamo.

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Pa ljudi čitam i smijem se Hrvatska 24 udarca, 14 kornera, i opet smo dobili, da možda nismo igrali ko viceprvaci svijeta ali pobijedili smo i tri boda upisali, pa taj je Azerbejdžan pobjeđivao Srbiju, Norvesku uzimao bodove Ceskoj i drugim reprezentacijama, tako da kriticari nemojte pljuvati po igri i rezultatima Hrvatske, ipak smo mi za cijeli region Brazil!

lol

pre 5 godina

Sta je bolje sa svetskim prvako 
2014te odigrati nereseno ili jedva pobediti azerbejdzan ?
(Daki, 21. mart 2019 22:58)

Vi ste sinoc protiv svjetskog prvaka izgledali k'o Azerbejdzan protiv doprvaka. Na obe utakmice igrala se viktorija.

diridika

pre 5 godina

P.S gledajući Mesija ove i prošle sezoni i Modrićeve partije u tom periodu mislim da je sramota za FIFA i sve organizacije da je Modrić najbolji igrač sveta...Nemam ništa protiv njega nego jednostavno NE ZASLUŽUJE to!
(Jon Bon Jovi, 21. mart 2019 22:

ali Luka Modrić je još uvijek najbolji igrač svijeta :) izdrži do novog izbora , poslje će biti lakše pa ko god da bude samo da on nije uhhh

lol

pre 5 godina

Mi juce protiv Nemacke odigramo nereseno,uz dva zicera koja ne iskoristimo kod 1:0!Ko je tu doprvak?!Ovo je smesno!
(Xnodeh, 21. mart 2019 22:41)

Preslikana utakmica od sinoč, igrala se viktorija na obje utakmice.

tjomi

pre 5 godina

Momci su pobedili i kraj price... Ako su vicesampioni sveta ne znaci da sad sve moraju da pobedjuju sa 5:0
Prestanite bre vise da smarate i provocirate sa ovakvim naslovima

Zg

pre 5 godina

3 boda u džepu. Ajmo dalje. Nije ovo umjetničko klizanje. Englezi su plakali jer nisu prošli u finale a vi se smijete jer mi nismo prvi. Jedino se Francuzi imaju pravo smijati a vi ostali ste daleko iza...

Zagi

pre 5 godina

Kako jedva, a Hrvati imali posjed lopte skoro 70%. Ovo je nova hrvatska ekipa s malo prijašnje postave, mladi su i nisu nikad igrali zajedno, a neki su i debitanti. Istina bilo je teže nego je očekivano sli to je zato jer je trener Azarbajdžana Hrvat koji naravno poznaje hrvatsku ekipu i sve o njoj, i zna sve o smjeni generacija i sve o dobrim i lošim stranama trenutne situacije. S Mađarima će biti još teže.

Zavist grize, pazi na sebe

pre 5 godina

И ви сте осмину финала и четвртфинале на СП прошли на пенале и то против осредњих репрезентација као што су Данска и Русија, а Енглезе на продужетке. Притом сте избегли ону много јачу половину жреба са Француском, Белгијом и Бразилом. Срећом па је трофеј отишао у праве руке.
(Марко,

Ali smo ispisali povijest kao DOPRVACI svijeta iz najmanje zemlje od 1950.
A kako ste vi igrali na SP-u???
Kada ste zadnji put bili na EP-u.

susjed

pre 5 godina

Polako smanjte doživljaj.
Treba te se prvo plasirat na neko EP.
Dečki nema vas 20 godina ,ej čitava jedna generacija je odrasla LOL bez EP .Ova Hrvatska je u fazi smjene generacije i to cemo odradit kao i uvjek bez da nam trpi uspjeh . A da se dodirnemo konkretno azera kako ste vi prolazili sa njima. Mi smo ispali iz 1. razreda LN pored španije i engleza koji zaista igraju vrhunski nogomet,jeli to sramota.?! Čak smo i u Londonu u jednom trenu imali rezultat koji nas vodio u zavrsnicu velike 4-ke .

i za kraj , pa zar vi mislite da se mi necemo plasirat na EP?!Hocemo hocemo
docemo sa kombinacijom mladosti i iskustva. A vi rijeste prvo vasu zadacu, portugal .

q

pre 5 godina

Mnogo sretno izboreno,ovo je tak nedopustivo bilo!Mora Dalic hitno nesto mjenjat,ovak ne funkcionira,pocelo je sa Spanjolskom,dalo se nastavit ispadanjem iz LN,i sad posebice ova blamaza od igre protiv skromnoga Azerbajdzana,mnogo toga nije u redu sa nasom momcadi,maska ruskog ljeta se polako razotkriva,na nasu zalost
(Zigzag, 21. mart 2019 22:42)

Prava me sram bilo gledat ovo večeras.Pa jel to razina svjetskih doprvaka da nas Azerbajdžan ovak ponizi na sred Maksimira,da nam cijelo poluvrijeme ne daju praktički šutnut u okvir vrata.Neviđena sramota,srebro iz Rusije sve više djeluje kao teška prevara,nije ono protiv Španjolske bilo slučajno,ne dajmo se zavaravat više poslije ovoga...
(croata, 21. mart 2019 22:41)

Vidi komšije jedan piše dva slicna komentara.

Kamčatka

pre 5 godina

Slaba u neubedljiva igra Hrvatske gde danas niko sem tog Brekala nije pokazao ništa. Ipak za razliku od nas moći će svojim unucima jednog dana pričati da su igrali veliko finale mundijala.

Воип

pre 5 godina

Хрвати се редовно муче да прођу квалификације али зато кад оду на велика такмичења никад се не обрукају као ми чак на против. Зато гледајмо ми у своје двориште. Видећете у Понедељак колико смо шупљи.

Kajverson

pre 5 godina

Ma Hrvatska pobijedila na srecu Englesku 3x, Spaniju 3x, Njemacku 2x, Italiju 3x,Holandiju,Argentinu itd a Srbija koga a da jednom Njemacku, i dan danas citam o tome i Anticu neprezaljenom...
(Jna, 22. mart 2019 02:30) # ....
Covjek srocio cijelu povijest nogometa dvije zemlje u jednoj rečenici ....istina je najljepse ...majstore palac gore

Splicone

pre 5 godina

Što se tiče Lige nacija i Španjolaca sa njima smo u zadnje 2 i po godine igrali 3 puta-2 pobjede na EP-u kao i pobjeda sad u Ligi nacija dok smo Engleze iste izbacili u polufinalu SP-a i izgubili u nekom cipiripi kupu.

Cmok

pre 5 godina

Mnogo sretno izboreno,ovo je tak nedopustivo bilo!Mora Dalic hitno nesto mjenjat,ovak ne funkcionira,pocelo je sa Spanjolskom,dalo se nastavit ispadanjem iz LN,i sad posebice ova blamaza od igre protiv skromnoga Azerbajdzana,mnogo toga nije u redu sa nasom momcadi,maska ruskog ljeta se polako razotkriva,na nasu zalost

Xnodeh, ljube te doprvaci svijeta! Cmok!

Gogx

pre 5 godina

Hrvati sou dominirali kao Njemci protiv nas..Sami lopta nije isla u gol, uostalom ko je to razbio A zadnjih 10 godina, konstani su I igraju cvrsto na kontre.

croata

pre 5 godina

Kaj stvarno ste tolko opterećeni s nama da ni pobjede više nisu dosta nego moramo razvaljivati protivnike sa par razlike?
(vždinac, 21. mart 2019 23:33)

Kvalifikacije za mundijal 2018, grupa:
Hrvatska
Italija
Nizozemska
Njemacka
Turska kao izraziti autsajder
Na mundijal odlaze hrvatska kao prva sa svim pobjedama, svabe u baraz.

Mundijal grupa:
Hrvatska
Brazil
Argentina(al s jacim selektorom jer se sampaoli ne racuna)
Opet Njemacka
U osminu finala odlazi kao prva hrvatska sa svim pobjedama gol razlika 15:0
Osminafinala Hrvatska spanjolska 4:0
Cetvrtfinale Hrvatska belgija 8:0
Polufinale, e tu hrvatska mora igrat protiv svih ostalih polufinalista jer bi se mozda mogla provuc jer svakako da je drugo polufinale puno teze.
Hrvatska Brazil 12:1
Hrvatska Francuska 42:1
Hrvatska Engleska 118:0
Finale: Hrvatska protiv francusbelgibrazargnjemspanjurugportengisvikojibimoglibitijaki 25:0

Jakov

pre 5 godina

@Xnodeh
Nemoj uspoređivati raspalu Njemačku, koja je postala kanta za napucavanje, sa Azerbajdžanom kojeg vodi jedan Hrvat i koji je njegova glavna snaga. Osim toga mi imamo 3 boda u džepu, a vi protiv raspale Njemačke, inače nasih starih mušterija iz vremena kada su bili moćni Elf, a ne raspala kanta...hahaha

Stari Joža

pre 5 godina

Ako ćemo se zezati mogli bi komentirati neriješeno Srbije i Njemačke pitanjem "koje su ono mjesto zauzeli Nijemci u RusijiŠalim se naravno,to je dobar rezultat za Srbiju.Igra Hrvatske nije bila savršena,ali što su to odigrali Azeri?Branili se sa 10 igrača.

mig-29 u kutijama

pre 5 godina

Sinoć Njemci sa ŽNJ ekipom igrali VIKTORIJU na srpski gol kao mi večeras sa Azerima.Njemci 8 u okvir a Srbi 1.
A znamo kako su Njemci sa prvom ekipom prosli u Rusiji nedavno.

bros

pre 5 godina

Ne razumijem kidanje Hrvata na ovom sajtu da odgovore srpskom trolanju. Druga reprezentacija svijeta nema sta objasnjavati tipovima cija repka ima jednog polu igraca (Jovic), kojeg je uzgred stvorio Hrvat (Kovac). Svaka diskusija je nepotrebna. Zna se tko je tko na nogometnoj mapi svijeta...a znaju to i trolovi.

Hul

pre 5 godina

Zna biti zeznuto kad dode napaljeni protivnik, a ekipa desatkovana, ipak nije to onih naj naj 11, nedostajalo je 5-6 igraca, sto je normalno za zemlje sa manjim fondom igraca, ni dobilo se, idemo dalje, i onako se uvijek mucimo u kvalifikacijama.

Danilo

pre 5 godina

Koliko zluradih komentara mojih sunarodnika na ovu slabiju igru Hr. Ljudima trebaju bodovi uzeli su ih ne treba im lepota igre ovo su kvalifikacije. Realno govoreći mi smo daleko u organizacionom smislu o rukovodstvu i savezu da ne pričamo ko samo vodi FSS. U igračkom taktičkom smislu pa i trener sve ali sve je na njihovoj strani. Velika većina njihovih igraju top lige top timovi a mi sad imamo sjajne Luku i Duleta sve ostalo suvi prosek Slovačke Češke Finske Norveške Irske ništa više od toga. Kako se onda nadati nečemu višem i boljem kad nam je tu objektivno mesto.

Manje zavisti, više objektivnosti

pre 5 godina

zaboravljas da je i SPanija u Zg igrala u mesovitom sastavu, inace bi bila opet sestarda
(ne lupetaj

Kakav crni mješoviti sastav? Ramos, Isco, Bosquets, Alba, Sergi Roberto, De gea...odučili ih Hrvati od nogometa!!!
Modrić ih ispreskakao kako mu se htjelo!
Osobno bio (a bio i na utakmicama LP, Sp-ima, El Clasicima), jedna od najljepših utakmica koje sam uživo pogledao, za školske udžbenike!
Kada tvoja repka za života odigra takvu utakmicu sa velikanom, pričat ćemo.

Smirno

pre 5 godina

Zvezda je uzela ligu prvaka, ali ne za Srbiju nego Jugoslaviju i bila je drzavni projekt. Vi prisvajte broncu iz Urugvaja kad niko nije ni igrao ozbiljan nogomet. Nije ni čudo da se pusete tim kupom prvaka iz vremena dok je nogomet bio romantika. Jel Zvezda to uvjerljivo osvojila ili isto na guzove? Da bi napravio neki uspjeh uvjek moras biti tu negdi, onda te nekad pomazi i sreca. Jeli Hrvatska imala sreću kad je ispadala na EP od Turske, Portugala, kad je bila u skupini sa Talijanima i Španjolcima koji su kasnije bili finalisti, kad nas je pokralo protiv Brazila u Brazilu? Da te pomazi sreca uvjek moras biti tu negdi. Samo kazem. A u Kini na basketu cu navijati za vas, nisam neki jalan ti. Svi skupa smo šaka jada bezveze da se svađamo.

Marin-St

pre 5 godina

Xnodeh,

Kako ti se više da neprestalno bubat o slučajnim doprvacima, kako sam sebi nisi dosadio nije mi jasno?
U ničemu nije lako biti drugi na svitu, a najmanje u nogometu, da li to bilo na znanje i kvalitetu ili sriću kako ti kažeš nebitno, jer na prvenstvu se ne igra, ni jedna, ni dvi utakmice, nego puno više. Niti do kraja možeš doć samo sa srićon niti samo sa kvalitetom, sve se mora poklopit za uspijeh.
Naravno, ja, a ni većina ljudi u Hrvatskoj ne mislimo da je Hrvatska druga reprezentacija na svitu po snazi, ima boljih, ali baš zato je naš uspijeh još i veći.
Uvik se je više cijenio onaj ko je sa manje ljudi i sredstava na kraju dobio bitku nad moćnijim suparnikom, pa tako i u sportu, jedino ti to ne možes shvatit.
Da smo i osvojili za tebe ne bi bili prvaci, nego slučajni prvaci.
Za ovako malu zemlju nezamisliv je uspijeh i promocija igrati finale svjetskog prvenstva, pa makar i sa dosta sriće, jer ako srića nema podlogu na koju će past nema igranja finala svjetskog nogometnog prvenstva nikome pa ni nama.

Xnodeh

pre 5 godina

Jel su to ti slucajni penal doprvaci????! Hahahahahaha,pa sta je ovo bre?! Sramota me njihove sramote!Jedan Azerbejdzan ih napravi toliko smesnim!!!!Jedva,uz toliko muka! I oni posle ovoga imaju obraza da ovde dolaze i pricaju o nama,mi juce protiv Nemacke odigramo nereseno,uz dva zicera koja ne iskoristimo kod 1:0!Ko je tu doprvak?!Ovo je smesno!Mogu sebe da lazu,mogu da odbijaju da priznaju istinu koju im redovno ovde serviram,ali od ovog sto su sami prikazali ne mogu da pobegnu!Sve sto pricam ovde,pokazuje se kao istina!Prosecna reprezentacija koja je uz nevidjeno srecan zreb i dva slucajna penala uspela da uradi nesto,pritom se iz aviona vidi,pad im bolan sledi u narednim godinama,jer posle spanske redaljke u Elceu i ekspresnog ispadanja u nizi rang Lige Nacija,nastavljaju posle SP da "briljiraju" evo i protiv "sile" kakva je Azerbejdzan! Koliko jos treba dokaza da je cista slucajnost ono sto se desilo na SP?? Prenesite Lukici Mukici pozdrave od Dusana Tadica i De Jonga!Smesni ste!

jedva se provukli

pre 5 godina

Razgovor u Hrvatskoj
Kako smo igrali večeras?
Ma loše.
Znači izgubili?
Nismo, pobijedili 2:1.

Razgovor u Srbiji
Kako smo igrali s Nijemcima?
Brate,razvalili ih.
Tko je bio najbolji?
Dmitrović.
To onaj mladi napadač?
Ma jok, golman.

maximilian

pre 5 godina

Kakva golčina Krame!!! a vidim tu neki spominju da smo dobili španjolce u ZG jer su oni došli oslabljeni ahhahahahahhahahah pa kakvi smo mi bili kad su nas razbili u Španjolskoj???!!

croata

pre 5 godina

Prava me sram bilo gledat ovo večeras.Pa jel to razina svjetskih doprvaka da nas Azerbajdžan ovak ponizi na sred Maksimira,da nam cijelo poluvrijeme ne daju praktički šutnut u okvir vrata.Neviđena sramota,srebro iz Rusije sve više djeluje kao teška prevara,nije ono protiv Španjolske bilo slučajno,ne dajmo se zavaravat više poslije ovoga...

strasna sila

pre 5 godina

@Andrej bla bla bla bla kme kme kme, sve u svemu pucanje od svih jacih na kog naletite, bilo spanija ,francuska... a evo skoro i Azeri

zgtom

pre 5 godina

(Nenad, 22. mart 2019 11:14)
E Nenade, nenade, koju si ti utakmicu gledao 15.07.2018., vjerojatno si bio vatreni navijač Francuzića pa nisi objektivan, pa prisjeti se prvog poluvremena na youtubeu i pogledaj kako su pala ta tri prva gola, u "normalnim" utakmicama penal nikad ne bi bi dosuđen, kao ni faul nad Grizmanom prije samog autogola.Drugo poluvrijeme HRV nije više mogla jer smo odigrali čak jednu tekmu vremenski više od FRA. Ali svi priznaju splet okolnosti u prvom poluvremenu si itekako išla na ruku Francuzićima.

Nije nogomet za vas, dokazano

pre 5 godina

druze veruj mi poslednji cemo se mi setiti, jer ako nije zlato za nas ko da se ista nije ni desilo. Pitaj nase kosarkase, vaterpoliste itd. Samo tozla nama valja. Voleo bih da nije tako hbg.
(bruder,

Kakvo bahaćenje za nekog tko 20 god nije uspio izboriti EP!!!
Za nekog tko je jednom u životu prošao grupu na SP-u.
Za nekog tko je od svoje samostalnosti jednom uspio pobijediti veliki tim, Njemačku!
Za nekog tko je 31.reprezentacija svijeta!!!
Teletabis uzraste necu računati, pričamo o ozbiljnom nogometu za odrasle....
Kakvo bahaćenje...a onda kada razmislim, kada ovoliko lebdite, nije ni čudo što ste tu gdje jeste.
Prosječna nogometna zemlja. Suhi prosjek.
Daleko od tog zlata o kojem maštaš. Predaleko!

PimPong

pre 5 godina

Joj, stvarno trebamo da se manimo kritika Hrvata na Mundijalu. Zasluzili su definitvno medalju, i trebamo da im cestitamo, i to je to. Mislim, neko takvo razovanje moze da se uzme u obzir sa svakim ucesnikom Mundijala koji je stigao u finale. Znam da je ovo ekstremno, ali npr., po takvoj logici bi neki nasi pricali da su Svabe 2014 imale mnogo srece. Dobili su u grupi raspali Portugal, ali su trebali izgubiti od Gane koja ih je potpuno nadigrala, pa su se onda mucili sa USA. Onda u narednoj rundi nisu mogli dobiti jedan Alzir za 90 minuta! Francuze su jedva dobili. Onda su rasturili Brazil i sa tim se hvale, a taj Brazil je igrao potpuno pogresno takticki, i to bez Nejmara. I na kraju su dobili Argentinu, sto se ne bi desilo da je neko bolji od Iguaina igrao.

zgtom

pre 5 godina

Ej susjedi pa prisjetite se samo finala SP, pa prva tri gola je Hrv zabila, autogol,izjednačenje Perišića i penal za Fra, sumnjiva ruka, Francuzići su se provukli prvo poluvrijeme finala i oni to znaju.

Jna

pre 5 godina

Ma Hrvatska pobijedila na srecu Englesku 3x, Spaniju 3x, Njemacku 2x, Italiju 3x,Holandiju,Argentinu itd a Srbija koga a da jednom Njemacku, i dan danas citam o tome i Anticu neprezaljenom...

Sanel

pre 5 godina

Nisam ni Srbin ni Hrvat odmah da pojasnim.Pojedini ovdje ne bi trebalo da imaju dvostruke arsine i da se raduju da komsiji crkne krava.Jer kad vi osvojite srebro na sp u kosarci onda ste sila jel tako?A hrvati sto su osvojili srebro na sp u fudbalu to je smijurija?Oni i kad odigraju lose opet pobijede tamo neki Azerbejdzan,a vi kako ono prodjoste nedavno protiv Estonije?Nemojte se onda cuditi sto vas malo vole u ostatku ex yu posto ste stvarno prepotentni,al bez pravog pokrica.I za kraj fudbal i kosarka se ne mogu uporedjivati ni po cemu,a ponajmanje po popularnosti.

Davor

pre 5 godina

Liga nacija je nešto najgluplje što se dogodilio sportu uopće. Zamislite npr. svjetske prvake igrati neku Ligu nacija mjesec dana nakon što su osvojili svjetsko prvenstvo. Kao fol samo neka je nešto novo...

bili

pre 5 godina

Provukli??!!! Sused, moglo je lako biti petarda ako se secas...uostalom zadnji put kad je neko nekog nakantao sa 4 gola u finalu SP je bilo 1970 -ih sto govori da ste bili totalni auusajderi. Kasnije Spanci i Englezi potvrdili.
(Nenad, 22. mart 2019 11:14)

Izgubili smo 4:2, a ne 4:0. Francuzi su poveli sa dva gola, a da nisu imali šut u okvir gola. Nepostojeći slobodan udarac uz simuliranje Grizmana i penal koji da je bio na francuskoj strani, Hrvatskoj nikad ne bi bio dosuđen. Povrh svega odigrali smo čitavu utakmicu više od njih zbog produžetaka. Oni koji osporavaju prolazak na penale neka stave prst na čelo i promisle da li bi igrači reprezentacije Srbije bili u glavi dovoljno jaki da prođu tako. Ta ''glava'' je upravo ono što čini razliku između odraslih reprezentacija i onih koji se vječito traže ali nikad ništa ne učine!

“A” klasa za vas

pre 5 godina

Ovaj koji kaze da Hr ima samo 2 klase (Modric, Rakitic), da pitam koliko vi klasa imate?
Drugo, Perisic nije u formi, ali je klasa kakvu vi u zivotu niste imali, narocito kad igra za repku.
Za domaću zadaću pogledati polufinale i finale SP-a da vidite klasu Perisica.
Ajmo dalje. Kramaric!!! Klasa o kojoj mozete sanjati. Za domacu zadacu pogledati https://youtu.be/-PRKN6ti2SM kako se igra sa 5 Engleza ispred njihovog kaznenog i svjetski poentira. Pogledati njegovu golčinu sinoć...Mandžukića koji ubija u tandemu sa CR po Italiji itd. Imamo par njih koji ce garantirano izrasti u klase! Ostalo sto imamo je jedinstvo i kako decki ginu jedni za druge i za domovinu!!!
To vi u nogometu nikada niste imali. Hvalite se nekim Tadicem od 30+ god koji je odigrao par dobrih tekmi u karijeri, usporedjujete ga sa bogom nogometa, Modricem. Jedini vaš koji je na tragu da postane klasa je Jovic. Ostali boranija.
Vidjeli smo vaš bunker neku noc, igrate ko curice pred mengu. Vidjeli smo OPET ratničku Hrvatsku sinoc, i sa nikad slabijom obranom, i sa par novih igrača, ne podcjenjujemo nikoga, ginemo protiv Azera kao da je finale SP.
Zato se ne usporedjujte u ovom sportu, ne blamirajte se, shvatite, prihvatite da je razlika u kvaliteti i karakteru nasih ekipa OGROMNA!

Rijeka66

pre 5 godina

Ako malo bolje čitate i uključite mozak možete shvatiti da ima puno Srba koji se predstavljaju kao Hrvati da bi malo "zapalili stvar" ,žalosno što je tako ali samo pokazuje koliko su neki zavidni na našu reprezentaciju ,hvala

Where is my sendvic?

pre 5 godina

Srbija izjednacena s hrvatskom po trzisnoj vrednosti ,oba oko 390+m(transfermarkt).na leto ce biti izrazena razlika u korist Srbije Kad odu Bleki Jovic mozda Sergej itd... ,nemaju igraca skupljeg of 45m uz to prestarili.Jedva cekam Euro.

purger

pre 5 godina

Azeri su slabašni, ali HR opet dovoljno dobra ...nemaš 9 igrača iz Rusije...i onda ti dođu 3-4 nova igrača koja odigraju solidno...mlade generacije odlične. Nema brige za budućnost...samo je pitanje vremena za 3 svjetski rezultat

Ssss

pre 5 godina

Ladno su se primili da su neka fudbalska nacija čoveče.
I još se ljute kad neko kaže da su imali talas sreće na SP i da od Modrića ima 15 boljih fudbalera.
I još kad ih pitaš šta ste osvojili u fudbalu onda nastaje haos.
Evo Zvezda je za Srbiju osvojila Evropu i Svet 1991, Srbija je prvak sveta mlada repka 2015. i to su činjenice.
Ali simpatično je gledati ih sa strane. Čvrsto verujem da hr nema kvalitet da prođe ovu grupu. Zapamtite ovo i setite se jednog dana.

Zigzag

pre 5 godina

Mnogo sretno izboreno,ovo je tak nedopustivo bilo!Mora Dalic hitno nesto mjenjat,ovak ne funkcionira,pocelo je sa Spanjolskom,dalo se nastavit ispadanjem iz LN,i sad posebice ova blamaza od igre protiv skromnoga Azerbajdzana,mnogo toga nije u redu sa nasom momcadi,maska ruskog ljeta se polako razotkriva,na nasu zalost

drago

pre 5 godina

Gledajuci sinoc izvedu Srbije protiv Njemacke,bio sam dojma da je pomalo sretno izboren remi.No,ono sto su jucer prikazali srbijanski nogometasi je svemir u usporedbi sa ovim sto smo mogli gledat od nasih nogometasa.Bilo me sram,ovak ne igraju svjetski doprvaci,moramo priznat sebi da nismo svjetska sila,vec da pocnemo igrat onak kako umijemo,jer je unatoc nasoj laznoj euforiji,finale u Rusiji izboreno sretno a ne spretno!Vratimo se u realnost,sto prije to bolje,dosta je bilo zavaravanja

Mudrolija

pre 5 godina

Vicesampion sveta! Podvucite to i da zauvek se zna ko je od preko 190 zemalja 2. u najpopularnije sportu na svetu!
Nekih pojedinaca,komentari su totalno nebitni i iskompleksirani...
Hvala i dovidjenja!

Марко

pre 5 godina

Ljudi u cijeloj utakmici 5 puta prešli centar, svi se zavukli u sesnesterac i branili, vidit ćete u nedjelju Mađari ce dobiti 3 komada, pa svak danas igra nogomet, pa taj isti Azerbejdžan je Srbiju pobijedio
(Ivan Livno CRO, 21. mart 2019 22:46)

И ви сте осмину финала и четвртфинале на СП прошли на пенале и то против осредњих репрезентација као што су Данска и Русија, а Енглезе на продужетке. Притом сте избегли ону много јачу половину жреба са Француском, Белгијом и Бразилом. Срећом па је трофеј отишао у праве руке.

zgtom

pre 5 godina

Pobjeda se piše i tri boda, 23 udarca prema golu nije loše, 14 kornera, izgledalo kao da se muče na prvi pogled, ali u ovom sastavu igrali prvi puta i vjerojatno više neće igrati sa tom početnom jedanaestoricom, to i je mali problem fale neki standardni igrači.......

Argo

pre 5 godina

Nije mi jasno sta ste se uhvatili tih 6:0 kontra Spanjolaca gdje smo igrali bez 7-8 igraca iz prvih 11 i to mjesec dana nakon SP-a u nebitnoj utakmici Lige nacija. Samo pogledajte kako smo ostali zadnju utakmicu s njima i zadnju na velikom natjecanju.

bros

pre 5 godina

@bros hahahaha poluigraci, recimo zaboravio si i poluigraca Tadica, onaj koji je poslao na fabricka podesavanja vaseg superstara Modrica.

Ma sta ti je zivot? Nepravda od prve do zadnje sekunde. Kad 400 najboljih trenera svijeta i vodecih sportskih novinara ne vide da je Tadic bolji od Modrica...slijepci jedni...da nabave naocale "made in Serbia" progledali bi momentalno...

croata

pre 5 godina

Kovacic zvan alibi igra, samo nesto pimplanje prvom do sebe, ni jednom da proba proc. Zali Boze talenta kad u glavi propuh. Nikad nista od njega.
Pravog golmana nemamo i dalje, kalinic je rupenda ko i subasic.
Kramaric, vidi se da je u formi, majstorija.
Uz nasu smusenu obranu ovo je sve bitno iz danasnje utakmice

Ante

pre 5 godina

Hrvatska se jedva provukla i protiv Danske na SP, to nam je bila najteža utakmica. Čak smo i protiv Francuza igrali ljepše i lakše.
Protiv "radnika" je nama uvijek teško. I ne samo nama.
Da li smo imali sreće na SP? Naravno, kao i ostali. A nesreće? To se ne broji?
Sama bronca, 3 mjesto na SP je ogroman uspjeh koji je nosio Hrvatsku reprezentaciju 20 godina.
Poslije nje Finale i Srebro, nosit će sljedećih 20.
Možemo mi gubiti svaku sljedeću utakmicu, ali svakoj reprezentaciji na svijetu je čast da igra s nama.
I malo smo "teži" na tržištu od vas, bez ikakve uvrede.. Finale SP gleda cijeli svijet, a u ovom je većina navijala za malu i borbenu Hrvatsku. I svi su nam skinuli kapu do poda.
Nemam nikakav problem da napravite sličan uspjeh, i da ja skinem kapu vama. Postoji rivalitet između nas, ali volio bih da ste na vrhu, pa da se tučemo ko je bolji na vrhu, a ne na dnu.
A gore ili dolje, sitnice odlučuju. Ipak, 2 i 3 mjesto.. Nije sitnica.

Ivke

pre 5 godina

Хрвати се редовно муче да прођу квалификације али зато кад оду на велика такмичења никад се не обрукају као ми чак на против. Зато гледајмо ми у своје двориште. Видећете у Понедељак колико смо шупљи.
(Воип, 21. mart 2019 23:20)

Ne mora da znaci da smo suplji ako izgubimo od portugala. U pitanju je evropski sampion, a mi nismo fudbalska velesila, poraz od njih bi bio realan. To sto neki od vas ovde nemaju pojma o fudbalu a vole da komentarisu je druga prica. Poraz hrvatske od spanije 6:0 je pokazao da je ta reprezentacija imala malo vise srece na SP.

Poznavalac

pre 5 godina

U istoriji svjetskih finala ucestvovalo je samo 12 timova,od proslog finala imamo i trinaestu ekipu.Ekipa Hrvatske,pametnom dosta

Ivano

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu na DAZN. Njemacki Kommentator kaze da je Hrvatska mala zemlja koja je na putu da postane Nog. Velesila. Ako to vide drugi ne vidim u cemu je problem. Valjda zato sto smo isti po principu neka komsiji crkne krava. Ja na srecu nisam takav, i zelim vam da oderete Portugal,jer ste susjedi a dragi ste mi. Pustite ove sto se nasladjuju i jedne i druge. Mislim da je puno vise normalnih ali ovi drugi su glasniji, pa ljudi steknu pogresno misljenje. Sretno komsije.

Tereza

pre 5 godina

@ Xnodex

U svim tvojim komentarima se pojavljuju riječi kao redaljka, gangbang, bukake , postat ćeš ovisnik o pornjavi , smanji malo gledanje.

warlock

pre 5 godina

@pijani zlotvor da prihvatimo vasu realnost hahah nismo mi krivi sto nemate pojma ni u jednom sportu, budite muskarci iako ste hrvati pa vam je to malo teze
(jel tako sminkeru, 21. mart 2019 23:53)

Majstore, odradi prvo DZaku i Sacirija pa se javi nesto njima da pricas, vise komentara ima kad hrvati igraju nego bilo sta drugo, kako vi to zovete, kompleksi?

ZgHrEu

pre 5 godina

GogX 

Kako ko je razbio A u poslednjih 10 godina???? Pa Kosovo prosle godine, u novembru, 4-0. Zaboravio????/
(Luljeta, 22. mart 2019 01:45)a da....nezavisno Kosovo! tako je

pavle

pre 5 godina

Boli ih briga i da se ne kvalifikuje nikad vise na neko takmicenje. Srebro sija zauvek.
(Vlado, 21. mart 2019 22:54)

Dokaz da je to srebro luda sreca

ZgHrEu

pre 5 godina

Znaci slavi se pobeda nad velikom Danskom i Rusijom i to na penalima i dobiti 20 godisnjake engleze , koje su se tad tek uigravali ? 

Realno to bi i Srbija uspela , ali imali smo u grupi svajcarsku i brazil sta cemo... 

I nemojte mi reciti da je Danska i Rusija jaca od Svajcarske , tu je razlika veliki kvalitet
(Daki, 22. mart 2019 01:22)bi i srbija bi dobila...al u pikadu

Luka

pre 5 godina

Stolnjaci su kao i svaki kafanski pokazali zasto su slucajni doprvaci. Ali, doprvaci covece, oplakah, kukavci. Ima ih svakakvih a najvise nikakvih. Croasanti.

No7

pre 5 godina

Ali smo ispisali povijest kao DOPRVACI svijeta iz najmanje zemlje od 1950. 
A kako ste vi igrali na SP-u??? 
Kada ste zadnji put bili na EP-u.
(Zavist grize, pazi na sebe, 21. mart 2019 23:21

Čovek priča o zavisti a ne primećuje sopstvene komplekse niže vrednosti!
Igra mu reprezentacija a on komentare prosipa po srpskim portalima!
Tipično!

Mantis

pre 5 godina

Pa uputite prosvjednu notu. Napisite
"Mi Srbija se ne slazemo da je modric
najbolji igrac svijeta u 2018.
Ne moze to tako."
Vjerujem da ce vas uzeti za ozbiljno jer
nije nebeski narod bilo tko.
(croata, 21. mart 2019 23:08)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uz to, Srbija bi trebala zatražiti o FIFA-e
da se pod hitno Hrvatskoj uzme drugo mjesto
sa SP-2018-e. Naime, kako Srbi tvrde, Hrvatska
je sve dobila na sreću i penalima poslije
produžetaka, a takve pobjede se ne smiju
priznavati. Pobjede vrijede samo onda ako
pobjednički gol padne u prvih pet (5) minuta
i to glavom, onako kako što ih zabija Mitrović
iz Srbije.

vatHr

pre 5 godina

U redu, ponoc je prosla i novi je dan, 22.3.
Stoga je red da vam cestitam jubilej: danas je 6 godina otkako ste na maksimiru izgubili samo 2:0, od jedne goropadne velesile, umjesto da primite bar 5 komada.
S obzirom da nemate nikakve velike pobjede otkako ste samo srbija, remiji i minimalni porazi protiv jakih ekipa je sve cime se mozete diciti, a izgubiti samo 2:0 od finalista sp velik je uspjeh za vas.
Srdacno vam cestitam i provedite ovaj dan u sreci i veselju. Pusa!

drago

pre 5 godina

Ofenziva je bila odlicna, napadali smo ih cijelo vrijeme i stvarali sanse. To govori 22:6 u sutevima, 13:2 u kornerima, 68%:32% u posjedu, 744:290 u pasevima, 93%, 80% u preciznosti pasa, 11:63 u izbijanju lopti za Azere. Obrana od kontri je bila losa ali kad se vrate u prvu postavu Lovren, Brozovic i Rebic, a to je vec za Madjare sve ce to sjesti. Jos da maknu Kalinica, koji spusta ruku kod suta pa dobijemo gol i stave odlicnog Livakovica bit ce to super. Falit ce prvi bekovi ali Barisic je pokazao da obecava, odlican u ofenzivi i brz u defenzivi. Brekalo protiv protivnika koji se brani je dobar na beku jer imamo igraca vise u napadu. Protiv ozbiljnih ekipa bojim se da je preslab u duelu. Steta sto ni Jedvaja nema da pokrije tu poziciju dok se Vrsaljko ne vrati. Strinic se oporavio, brzo ce i on u ritam barem kroz treninge a nadam se da ce promijenit klub.
Brekalo je najveci majstor u reprezentaviji nakon Modrica. Igrac koji najbolje prolazi 1 na 1, brz je i ima sjajan dribling. Modric je odigrao kao uvjerljivo najbolji igrac prosle godine, kaze slovenski komentator "Hrvatska ima svog maestra Luku Modrica". Nikad ovoliko puno i brzo nije trcao, sjajno za nas s obzirom da je u 34-oj.

bros

pre 5 godina

Tadic do jucer igrao u Southamptonu i od tamo ga izbacili. Odigrao jednu dobru utakmicu i odmah bolji od tipa koji je osvajac 3 lige prvaka, vice prvak svijeta i vlasnik zlatne lopte. Sta je Tadic osvojio u karijeri (makar na penale jel tako), u kojem velikom klubu je igrao? Nego, vi sto vise pljujete po Modricu, to Lukica vise puni vitrine peharima i medaljama. Ne valja vam posao...a da ga pocnete hvaliti malo? Mozda se pokvari:-)

Mantis

pre 5 godina

Srbiju se zna da je losa,a vi samo umisljate da ste neka sila
(PFC, 22. mart 2019 12:11)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne samo Srbija, svi znaju da su "orlovi" vrlo loši.
Što se tiče Hrvatske, nije ona sila (tebi je očito
sila na zahod), već je vise prvak sa SP-2018-e.
Svemu tome, ništa se više ne treba ni dodati ni oduzeti. ende

Xnodeh

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu dolazim do utisak da nije slučajnost onih 6 komada protiv Spanije...Neverovatna im je bila sreća protiv nikad jačeg Azerbejdžana...P.S gledajući Mesija ove i prošle sezoni i Modrićeve partije u tom periodu mislim da je sramota za FIFA i sve organizacije da je Modrić najbolji igrač sveta...Nemam ništa protiv njega nego jednostavno NE ZASLUŽUJE to!
(Jon Bon Jovi, 21. mart 2019 22:43)

Naravno da nije slucajno.Moze jedna stvar biti slucajna,ali kad se nesto dogadja u kontinuitetu naravno da ne.Kad ih nabusi jedina ozbiljna reprezentacija sa kojim su igrali na SP sa 4 komada,a pritom 4 im dodatno oprosti,kad ih isponizava Spanija sa 6,kad ispadnu odmah rang nize u Ligi Nacija,kad toliko bedno se prikazu veceras protiv Azerbejdzana,naravno da to ne moze biti slucajno.Samo se razotkriva prava istina oko njihovog slucajnog uspeha na SP,e to je slucajno,a ovo nije.Prosecna reprezentacija,ciji igraci igraju mnogo bolje u reprezentaciji nego sto vrede (sto je jedino sto im se moze priznati za istinu),koja ima puno srece i to je to.Sve se videlo u ovoj utakmici,pa nek lazu sebe i dalje

Mantis

pre 5 godina

@mantis hrvatska prvak 2018, cudno ja vidio
kako vas Francuzi unakazili, mora da ti lekici ne pale vise
(opa sad i lazemo, 22. mart 2019 15:03)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čitaj pomno, komentar ti je passe. Točno, Francuska je
pobijedila Hrvatsku s 4:2, zato je Hrvatska
vice prvak SP-2018 :-)

hihihi

pre 5 godina

Vicesamipon svijeta bez 7 prvotimaca u odnosu na SP. To bi svako osjetio pa tako i viceprvak svijeta.
(drago, 21. mart 2019 23:19)

Piši srpski da te svet razume

nnn

pre 5 godina

Nemoj uspoređivati raspalu Njemačku, koja je postala kanta za napucavanje, sa Azerbajdžanom kojeg vodi jedan Hrvat i koji je njegova glavna snaga.
(Jakov, 21. mart 2019 23:14)

Tako je.Ne upoređivati Nemačku sa jednim Azerbejdžanom kojeg je selekcija Kosova pobedila sa 4:0,a velesila Malta oba puta odigrala nerešeno 1:1. Snaga Azerbejdžana je selektor Hrvat što automatski znači da im to daje nadljudsku snagu.

nnn

pre 5 godina

U prvom poluvremenu Azerbejdžan je imao još jednu sjajnu šansu, dok Hrvati nisu šutirali u okvir gola prvih pola sata. U drugom poluvremenu dominacija Hrvatske i videlo se da imaju kvalitet za izjednačenje. Nerešeno ili minimalna pobeda Hrvatske je realan rezultat na osnovu prikazanog.

jel tako sminkeru

pre 5 godina

@pijani zlotvor da prihvatimo vasu realnost hahah nismo mi krivi sto nemate pojma ni u jednom sportu, budite muskarci iako ste hrvati pa vam je to malo teze

znalac statistike

pre 5 godina

Tri boda au tu, sve ostalo je nevazno
(Modric, 21. mart 2019 23:52) # Link komentara

Ne razumiju oni to prijatelju, treba prvo osvojit ta tri boda da bi "to" shvatio...uostalom, oni imaju negativan skor sa azerima, samo sute ko zaliveni ;)..zaboravili a?...nerjeseno u bg i pusiona u gostima 2:1 u i to u istim kvalifikacijama unutar grupe u jednoj godini ;)

A Messi?

pre 5 godina

И ви сте осмину финала и четвртфинале на СП прошли на пенале и то против осредњих репрезентација као што су Данска и Русија, а Енглезе на продужетке. Притом сте избегли ону много јачу половину жреба са Француском, Белгијом и Бразилом. Срећом па је трофеј отишао у праве руке.
(Марко, 21. mart 2019 23:06) # Link komentara

Ni riječi o Argentini...ono, Messi kojeg su vam puna usta, ide natrpane mreže 3 puta - ravno kući. To se nije desilo, to ništa - to se ne računa - amnezija hahaha

Nenad

pre 5 godina

Ovo je samo pocetak, Englezi i Spanci objasnili gde im je mesto...ovo su naznake onoga sto sledi, posle najsrecnijeg dolaska do finala SP gde su ih Francuzi razbili.

sta ti radis ovde

pre 5 godina

@rijeka ma jel ti to ozbiljno???? Pa ovaj sajt je pun vas hrvata koji se predstavljate kao srbi i samo trolate,to vam je i najvec uspeh, pljuvanje po srpskim sportistima

LukaOJ

pre 5 godina

Znaci slavi se pobeda nad velikom Danskom i Rusijom i to na penalima i dobiti 20 godisnjake engleze , koje su se tad tek uigravali ?

Realno to bi i Srbija uspela , ali imali smo u grupi svajcarsku i brazil sta cemo...

I nemojte mi reciti da je Danska i Rusija jaca od Svajcarske , tu je razlika veliki kvalitet
(Daki, 22. mart 2019 01:22)

Ista ta Švircarska je izgubila od Švedske, koja je izgubila od Englekse, koja pak od Hrvatske...pa Hrvatska je imala Island i Argentinu...nemoj mi reci da je Argetina s Messijem slaba losija ekipa od Svicarske?

Ivke

pre 5 godina

Kako jedva, a Hrvati imali posjed lopte skoro 70%. Ovo je nova hrvatska ekipa s malo prijašnje postave, mladi su i nisu nikad igrali zajedno, a neki su i debitanti. Istina bilo je teže nego je očekivano sli to je zato jer je trener Azarbajdžana Hrvat koji naravno poznaje hrvatsku ekipu i sve o njoj, i zna sve o smjeni generacija i sve o dobrim i lošim stranama trenutne situacije. S Mađarima će biti još teže.
(Zagi, 21. mart 2019 23:08)

Posed lopte moze da se uzme kao parametar protiv kvalitetnijeg protivnika, a ne protiv azerbejdzana. Svaka iole ozbiljna reprezentacija bi imala veci posed lopte od njih.

Vinko

pre 5 godina

Ok, najbolji fudbaler sveta, a ovamo najbolji sportista na svetu...4 puta...uocavate razliku? :)
(Nislija 101%, 21. mart 2019 23:17)

Ne uocavam razliku ali uocavam glupo poredjenje. Kao da kazes ovamo Jadransko more, a ovamo Dunav. Babe i zabe sto bi se reklo.

Svileni

pre 5 godina

Spaniju smo dobili, Engleze takodjer. Vi kad dobijete nekog od njih onda imas pravo da se javis. Vidjecemo sad s Portugalom od cega ste satkani. Cujem da Ronaldo je raspolozen za het trick golove.

stvarno ste licemeri

pre 5 godina

@pijani zlotvor ooooo ali vi to radite svakodnevno, i to bas na kosarci i ne samo to i Novak i svi ostali sportovi, stalno visite na srpskim sajtovima

jel tako druga ligo

pre 5 godina

@bros ima Srbija i poluigraca Tadica koji je vaseg superstara Modrica oducio od nogometa, stvarno tvoj komentar pokazatelj kompleksa na kvadrat

leni

pre 5 godina

Provukli??!!! Sused, moglo je lako biti petarda ako se secas...uostalom zadnji put kad je neko nekog nakantao sa 4 gola u finalu SP je bilo 1970 -ih sto govori da ste bili totalni auusajderi. Kasnije Spanci i Englezi potvrdili.
(Nenad, 22. mart 2019 11:14)

Izjeda te ljubomora i to je vidljivo svima osim tebi. Šta su to Španci i Englezi potvrdili? Zadnju utakmicu s Španjolskom je dobila Hrvatska koja im je dala 3 gola. Prva utakmica je bila mjesec dana nakon finala u Rusiji i pola tima nije igralo. Englezi su nas dobili ukupno 1 gol razlike. S njima u utakmici je Hrvatska do 70 min. imala rezultat koji je vodio na prvo mjesto ispred Engleske i Španjolske. Šta su to onda objasnili? Objašnjenje je bilo na utakmici sa Švicarskom :)

koji kompleksi hahahha

pre 5 godina

@bros hahahaha poluigraci, recimo zaboravio si i poluigraca Tadica, onaj koji je poslao na fabricka podesavanja vaseg superstara Modrica

LukaOJ

pre 5 godina

Au, više hrvata večeras ovde nego golova Španjolaca u njihovoj mreži!
Ako ako, dobro došli u zemlju osvajača LŠ i SP U19.
Jeste li vi osvojili nekad nešto?

Pogledaj ko je osvojio Kup Velesajamskih Gradova/Europa Ligu 1966-67

ZgHrEu

pre 5 godina

@zghreu bas im ta nezavisnost steka, ne brini ti za Kosovo ,brini za Dublin ,Minhen uskoro i Istru
(okani se politike prekomplikovano za tebe, 22. mart 2019 10:39)svejedno, nemate more.

C i n i k

pre 5 godina

Igraju extra lose,imali srecu sto je Azerbejdzan takodje prosecno losa ekipa.
Imace oni veliki problem da budu medju prve 2 ekipe,Slovacka i Wels su favoriti.

Dario ZG

pre 5 godina

Mnogo lose vece za nasu momcad!Nista kak treba nije funkcioniralo.Srbi sinoc protiv Njemaca mnogo bolji,moram konstatirat.Nemamo potrebnu razinu da bi bili nogometni vrh i tu se prica zavrsava oko nasega laznog dojma da smo sila jer smo izbacili Dansku i Rusiju na penale,koje nemaju kvalitetu kao mi.Sve bolje repke od nas su nas tesko porazile,Francuska pa Spanjolska,a evo poceli smo se mucit i protiv nekakvih slabasnih Azerbajdzanaca.Nisam optimist

pogledaj pod danilo ,milan,jovo,,,

pre 5 godina

@rijeka daleko vise na ovom sajtu ima hrvata koji se predstavljaju kao Srbi, to se vidi po nacinu komentarisanja, samo provocirate

za pocetak ti prvi tornjaj na indeks

pre 5 godina

@tunco mi imamo itekako uspehe u sportu ,pogledaj pod recimo Djokovic 4 x najbolji sportista planete, vi nas ne interesujete,jedino sto dolazite masovno ovde isirite komplekse

leni

pre 5 godina

@leni objasnjenje je bilo sto su vas poslali u drugu ligu gdje vam je i mesto
(Sta ne pises na hrvatskom?, 23. mart 2019 11:19)

Pogledaj malo FIFA ranking reprezentacija tko je koja liga. Kad dođete među prvih 10 na svijetu javi se na kojem god hočeš jeziku. Do tad sanjaj uspjeh Hrvatske!

boblija

pre 5 godina

imaju li hrvati neki svoj sajt, non stop vise na nasim sajtovima smorili ste vise alooo.Ps.Ima li na svetu ruznijeg stadiona od maksimira...

ne sramoti se

pre 5 godina

@danilo osim Modrica i Rakitica nemate nikog,kod nas ako je recimo Kostic prosek s neverovatnom statistkom za beka onda nemas pojma o fudbalu ali nista cudno za tebe hrvatski botu, svi vec znaju ko si

LukaOJ

pre 5 godina

Provukli??!!! Sused, moglo je lako biti petarda ako se secas...uostalom zadnji put kad je neko nekog nakantao sa 4 gola u finalu SP je bilo 1970 -ih sto govori da ste bili totalni auusajderi. Kasnije Spanci i Englezi potvrdili.

Pa kolko god su oni bolja ekipa, nikad ne bi zabili prva 2 gola da nije bilo suca. Ako si gledao utakmicu mozes sam zakljucit da ono prvo nije prekrsaj ni u 2 ligi san marina. Pogledaj na yt analize stranih trenera i igraca (Schmeichel, Mourinho)...svi kazu da im je sudac debelo pomogao, osim Srba

zlatan kurjak

pre 5 godina

Kako jedva, a Hrvati imali posjed lopte skoro 70%. Ovo je nova hrvatska ekipa s malo prijašnje postave, mladi su i nisu nikad igrali zajedno, a neki su i debitanti. Istina bilo je teže nego je očekivano sli to je zato jer je trener Azarbajdžana Hrvat koji naravno poznaje hrvatsku ekipu i sve o njoj, i zna sve o smjeni generacija i sve o dobrim i lošim stranama trenutne situacije. S Mađarima će biti još teže.
(Zagi, 21. mart 2019 23:08) Srbija vec 15 utakmica igra sa uvek razlicitim sastavom i naravno da nisu uigrani. Kakvo je stanje kod nas zbog licnih interesa, veruje se i da ce narednih 100 igrati u razlicitom sastavu jer svetsko trziste je nezasito, kao i ljudska pohlepa a mi cemo i posle 100. utakmice biti neuigrani.

jos jedan hrvat koji pokusava da se priblizi korenima

pre 5 godina

@danilo imas pravo stvarno mnogo zluradih komentara tvojih hrvata, inace osim Modrics i Rakitica vi ste suvi prosek mucite se s Azerima

bruder

pre 5 godina

(Ja, 21. mart 2019 23:56), druze veruj mi poslednji cemo se mi setiti, jer ako nije zlato za nas ko da se ista nije ni desilo. Pitaj nase kosarkase, vaterpoliste itd. Samo tozla nama valja. Voleo bih da nije tako hbg.

Agim S.

pre 5 godina

Pa ljudi čitam i smijem se Hrvatska 24 udarca, 14 kornera, i opet smo dobili, da možda nismo igrali ko viceprvaci svijeta ali pobijedili smo i tri boda upisali, pa taj je Azerbejdžan pobjeđivao Srbiju, Norvesku uzimao bodove Ceskoj i drugim reprezentacijama, tako da kriticari nemojte pljuvati po igri i rezultatima Hrvatske, ipak smo mi za cijeli region Brazil!
(Ivan Livno CRO, 21. mart 2019 23:18)

Taj isti Azerbajxhan je prošle godine u ligi Nacije dobio petardu od Kosova uz neriješeno u Bakuu.
Uzgred Kosovo je jučer isto dominirao protiv Danske(2:2).

danas jesi sutra nisi, vi nikada niste ni bili

pre 5 godina

@bros bitno da je Tadic poluigrac, ma sta ti je zivot, i onda taj najbolji na svijetu zavrsi na dupetu i ispadne u osmini od poluigraca

perozg

pre 5 godina

Pogledajte ove komentare, sve ista osaba piše. DarioZG, croata, Zigzag i drago. Sigurno je Srbin iz Hrvatske. hahaha
(..., 21. mart 2019 23:15)

I jednako je nepismen u svim komentarima :)

drug Vucela

pre 5 godina

I stvarno vise dosta sa neukusnim salama za primljenih 6 golova od spanije...shvatite da je liga nacija nebitna i da smo bili umorni odmah nakon svjetskog a spanija zeljna uspeha nakon rusije a mi igrali bez 7 prvotimaca iz rusije...totalno nebitno i ocekivan poraz u to doba...kad smo dosli k sebi odnosno odmorili se odmah pobjeda u zagrebu...od zadnje 3 dobili smo 2 alo...zar vam je jedini uspeh eto sto su komsije pokradene u finalu od pitane za 3 gola i eto umorni nastradali u spaniji u nebitnoj utakmici? Jeli to vas najveci fufbalski uspeh? Znate kada ce te na prvenstvu tuci spaniju sa b momcadi? Kada cete protiv sudija i celog sveta maznuti bahate engleze u polufinalu svdtskog? Kada mesija poniziti da se na nacionalnoj televiziji bude minut cutanja? Kada maznut nemce 3 0 u nokaut fazi? Kada ce te talijane tuci na svstskom? Kada ih nadigrati na sansiru? Usred istanbula zabiti 3 gola?...evo za pocetak samo prodjite grupu i kvalifikuj te se nakon 20 god...dali znate da he hrv danas odmarala dosta igraca a svejedno pobedila i imala 30 udaraca i 15 kornera dok je srb igrala bunker i dmitrovic utakmicu zivota?..uglavnom sportski pozdrav od vicesampiona sveta...
(Andrej, 21. mart 2019 23:48)

Nebitan poraz od 6:0, pokradeni u finalu koje su pukli 4:2 za tri gola, AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Svratite do Beograda da vidite Usatog, sve bi dali da je na Poljudu ili Maksimiru...

Robi ce vam objasniti detaljnije.

lol

pre 5 godina

Stolnjaci su kao i svaki kafanski pokazali zasto su slucajni doprvaci. Ali, doprvaci covece, oplakah, kukavci. Ima ih svakakvih a najvise nikakvih. Croasanti.
(Luka,


Taj stolnjak upravo je u Španjolskoj proglašen za NAJLJEPŠI dres na svijetu!!!
Sa 70.000 glasova [link]
Srbija se bori za 43.mjesto sa Saudijskom Arabijom. To je vaša stvarnost.
(Kockice najlepše na svijetu, 21. mart 2019 23:04)
toliko nemate pametnija posla, eem sto visite na srpskim portalima em na spanskim, jel u hrvaCkoj nemate sajtove?

koji kompleksi, realnost nula

pre 5 godina

@manje zavisti pricas gluposti kao i obicno, recimo falio im alcacer, asensio i morata na klupi ,poceli su im ceballos,saul,rodrigo ,aspas,martinez to nisu igraci njihove prve postave, ako si to gledao kao najljepsu utakmicu onda si gledao par u zivotu i da Srbija je igrala vec takve utakmice kao recimo pod Anticem ali eto iskompleksiranim neznalicama kao tebi se sve mora crtati

kompleksi,lazi - nista novo kod vas

pre 5 godina

@manje zavisti pricas gluposti kao i obicno, recimo falio im alcacer, asensio i morata na klupi ,poceli su im ceballos,saul,rodrigo ,aspas,martinez to nisu igraci njihove prve postave, ako si to gledao kao najljepsu utakmicu onda si gledao par u zivotu i da Srbija je igrala vec takve utakmice kao recimo pod Anticem ali eto iskompleksiranim neznalicama kao tebi se sve mora crtati

sta radis na srpskom sajtu , lecis komplekse

pre 5 godina

@ros ali je Tadic poluigrac ove sezone 29 golova i 18 asistencija , toiko tvoj mukica nije dao u karijeri, nego okani se ti srpskih igraca vec si pokazao da nemas pojma

Nenad

pre 5 godina

Autsajderi kao Grcka, samo sto je Grcka osvojila EP a ne kao vi , preko penala do finala...penaldzije. Spanija i Engleska objasnili, sinoc i Azeri....

poyy

pre 5 godina

Zbog cega hrvati imate potrebu da dolazite na Srpski portal i ostavljate komentare tipa "volim hrvatsku", "navijam za hrvatsku",itd...???

budalastina

pre 5 godina

(Kockice najlepše na svijetu, 21. mart 2019 23:04)
To govori samo da su Hrvati zaludni sa glasanjem i da po svojoj prilici, kao i pojedini nasi zaludnici, koriste botove

stvarno manje zavisti prema Srbiji ubit ce vas kompleks

pre 5 godina

@manje zavisti pricas gluposti kao i obicno, recimo falio im alcacer, asensio i morata na klupi ,poceli su im ceballos,saul,rodrigo ,aspas,martinez to nisu igraci njihove prve postave, ako si to gledao kao najljepsu utakmicu onda si gledao par u zivotu i da Srbija je igrala vec takve utakmice kao recimo pod Anticem ali eto iskompleksiranim neznalicama kao tebi se sve mora crtati

pogledaj pod danilo, mnogo opterecen pljuvanjem po Srbima i velicanju Hrvata

pre 5 godina

@rijeka evo ti primer tipicnog hrvatskog trola koji se predstavlja kao Srbin

Nenad

pre 5 godina

Nemoguce, sa sve "najboljim" se mucili ?! Kako, pa zar oni nisu fudbalska velesila koja je preko baraza i penala dosla do finala, gde su ih raskantali Francuzi, a posle toga da ne bude neka greske i Spanci sa 6:0...hahahahaaaa....prosecna ekipica, nije ni cudo sto su ih Englezi poslali u grupu B i igrali se viktorije na Vembliju.

Nenad

pre 5 godina

Ej susjedi pa prisjetite se samo finala SP, pa prva tri gola je Hrv zabila, autogol,izjednačenje Perišića i penal za Fra, sumnjiva ruka, Francuzići su se provukli prvo poluvrijeme finala i oni to znaju.
(zgtom, 22. mart 2019 10:52)

Provukli??!!! Sused, moglo je lako biti petarda ako se secas...uostalom zadnji put kad je neko nekog nakantao sa 4 gola u finalu SP je bilo 1970 -ih sto govori da ste bili totalni auusajderi. Kasnije Spanci i Englezi potvrdili.

PFC

pre 5 godina

Nije nogomet za vas
Aham neces racunati mladje uzraste gde ne postojite maltene,a gde je Srbija bila prvak i Evrope i sveta,smesni ste vi sto se uzdizete bakon jednog dobrog rezultata,za Srbiju se zna da je losa,a vi samo umisljate da ste neka sila

mnogo govori o vama, kompleksasi

pre 5 godina

Strasno smo ponosni, posto vam je to jedini uspeh ,inace vam je najveci uspeh kad mrzite srpske sportiste posto su preuspesni za vas, gledaj gol shaqirija ipak ti je to brat

Ssss ssss

pre 5 godina

Au, više hrvata večeras ovde nego golova Španjolaca u njihovoj mreži!
Ako ako, dobro došli u zemlju osvajača LŠ i SP U19.
Jeste li vi osvojili nekad nešto?

PFC

pre 5 godina

A messi
Pa niste ga vi poslali kuci,da te podsetim,Argentina je grupu prosla i ispala od svetskog prvaka,za razliku od vas,tog svetskog prvaka su namucili u mecu osmine finala,a vi se u finalu videli niste

hhahahah koji kompleksas

pre 5 godina

Strasno smo ponosni, posto vam je to jedini uspeh ,inace vam je najveci uspeh kad mrzite srpske sportiste posto su preuspesni za vas, gledaj gol shaqirija ipak ti je to brat, onda gledaj vasu sestardu i ispadanje u b ligu ,to vam je nivo

Daki

pre 5 godina

Znaci slavi se pobeda nad velikom Danskom i Rusijom i to na penalima i dobiti 20 godisnjake engleze , koje su se tad tek uigravali ?

Realno to bi i Srbija uspela , ali imali smo u grupi svajcarsku i brazil sta cemo...

I nemojte mi reciti da je Danska i Rusija jaca od Svajcarske , tu je razlika veliki kvalitet

Tko je jednom igrao finale opet ce.

pre 5 godina

Znamo da si ponosan sto zivis uz drzavu koja je nogometna velesila. Dzaba se pretvaras. Jednom bronca, drugo srebro, trece :)

Xnodeh

pre 5 godina

Jel su to ti slucajni penal doprvaci????! Hahahahahaha,pa sta je ovo bre?! Sramota me njihove sramote!Jedan Azerbejdzan ih napravi toliko smesnim!!!!Jedva,uz toliko muka! I oni posle ovoga imaju obraza da ovde dolaze i pricaju o nama,mi juce protiv Nemacke odigramo nereseno,uz dva zicera koja ne iskoristimo kod 1:0!Ko je tu doprvak?!Ovo je smesno!Mogu sebe da lazu,mogu da odbijaju da priznaju istinu koju im redovno ovde serviram,ali od ovog sto su sami prikazali ne mogu da pobegnu!Sve sto pricam ovde,pokazuje se kao istina!Prosecna reprezentacija koja je uz nevidjeno srecan zreb i dva slucajna penala uspela da uradi nesto,pritom se iz aviona vidi,pad im bolan sledi u narednim godinama,jer posle spanske redaljke u Elceu i ekspresnog ispadanja u nizi rang Lige Nacija,nastavljaju posle SP da "briljiraju" evo i protiv "sile" kakva je Azerbejdzan! Koliko jos treba dokaza da je cista slucajnost ono sto se desilo na SP?? Prenesite Lukici Mukici pozdrave od Dusana Tadica i De Jonga!Smesni ste!

Kockice najlepše na svijetu

pre 5 godina

Stolnjaci su kao i svaki kafanski pokazali zasto su slucajni doprvaci. Ali, doprvaci covece, oplakah, kukavci. Ima ih svakakvih a najvise nikakvih. Croasanti.
(Luka,


Taj stolnjak upravo je u Španjolskoj proglašen za NAJLJEPŠI dres na svijetu!!!
Sa 70.000 glasova https://www.marca.com/futbol/bar-budweiser/2019/03/19/5c8f91d7468aeb62238b4604.html
Srbija se bori za 43.mjesto sa Saudijskom Arabijom. To je vaša stvarnost.

Jon Bon Jovi

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu dolazim do utisak da nije slučajnost onih 6 komada protiv Spanije...Neverovatna im je bila sreća protiv nikad jačeg Azerbejdžana...P.S gledajući Mesija ove i prošle sezoni i Modrićeve partije u tom periodu mislim da je sramota za FIFA i sve organizacije da je Modrić najbolji igrač sveta...Nemam ništa protiv njega nego jednostavno NE ZASLUŽUJE to!

croata

pre 5 godina

Prava me sram bilo gledat ovo večeras.Pa jel to razina svjetskih doprvaka da nas Azerbajdžan ovak ponizi na sred Maksimira,da nam cijelo poluvrijeme ne daju praktički šutnut u okvir vrata.Neviđena sramota,srebro iz Rusije sve više djeluje kao teška prevara,nije ono protiv Španjolske bilo slučajno,ne dajmo se zavaravat više poslije ovoga...

Bravo, Hrvatska!

pre 5 godina

Svaka čast Azarbejdžanu, jest da su parkirali bus i puno igrali rukama, ali borili su se, bravo!
Činjenica je da su svi nabrijani da se dokažu protiv aktualnih viceprvaka svijeta i to je naš teret, ali klasa je pobijedila. (preko 20 udaraca na gol, 14 kornera)...
Mi sa nikad lošijom obranom, ali veseli karakter ove Hrvatske i par klinaca koji su buducnost (igrali smo sa 5 igrača iz Rusije)...
3 boda su u džepu, prvi smo u skupini, idemo u nove pohode! Bravo, Hrvatska! ❤

Where is my sendvic?

pre 5 godina

Srbija izjednacena s hrvatskom po trzisnoj vrednosti ,oba oko 390+m(transfermarkt).na leto ce biti izrazena razlika u korist Srbije Kad odu Bleki Jovic mozda Sergej itd... ,nemaju igraca skupljeg of 45m uz to prestarili.Jedva cekam Euro.

Ssss

pre 5 godina

Ladno su se primili da su neka fudbalska nacija čoveče.
I još se ljute kad neko kaže da su imali talas sreće na SP i da od Modrića ima 15 boljih fudbalera.
I još kad ih pitaš šta ste osvojili u fudbalu onda nastaje haos.
Evo Zvezda je za Srbiju osvojila Evropu i Svet 1991, Srbija je prvak sveta mlada repka 2015. i to su činjenice.
Ali simpatično je gledati ih sa strane. Čvrsto verujem da hr nema kvalitet da prođe ovu grupu. Zapamtite ovo i setite se jednog dana.

Zigzag

pre 5 godina

Mnogo sretno izboreno,ovo je tak nedopustivo bilo!Mora Dalic hitno nesto mjenjat,ovak ne funkcionira,pocelo je sa Spanjolskom,dalo se nastavit ispadanjem iz LN,i sad posebice ova blamaza od igre protiv skromnoga Azerbajdzana,mnogo toga nije u redu sa nasom momcadi,maska ruskog ljeta se polako razotkriva,na nasu zalost

Xnodeh

pre 5 godina

Gledajući ovu utakmicu dolazim do utisak da nije slučajnost onih 6 komada protiv Spanije...Neverovatna im je bila sreća protiv nikad jačeg Azerbejdžana...P.S gledajući Mesija ove i prošle sezoni i Modrićeve partije u tom periodu mislim da je sramota za FIFA i sve organizacije da je Modrić najbolji igrač sveta...Nemam ništa protiv njega nego jednostavno NE ZASLUŽUJE to!
(Jon Bon Jovi, 21. mart 2019 22:43)

Naravno da nije slucajno.Moze jedna stvar biti slucajna,ali kad se nesto dogadja u kontinuitetu naravno da ne.Kad ih nabusi jedina ozbiljna reprezentacija sa kojim su igrali na SP sa 4 komada,a pritom 4 im dodatno oprosti,kad ih isponizava Spanija sa 6,kad ispadnu odmah rang nize u Ligi Nacija,kad toliko bedno se prikazu veceras protiv Azerbejdzana,naravno da to ne moze biti slucajno.Samo se razotkriva prava istina oko njihovog slucajnog uspeha na SP,e to je slucajno,a ovo nije.Prosecna reprezentacija,ciji igraci igraju mnogo bolje u reprezentaciji nego sto vrede (sto je jedino sto im se moze priznati za istinu),koja ima puno srece i to je to.Sve se videlo u ovoj utakmici,pa nek lazu sebe i dalje

Luka

pre 5 godina

Stolnjaci su kao i svaki kafanski pokazali zasto su slucajni doprvaci. Ali, doprvaci covece, oplakah, kukavci. Ima ih svakakvih a najvise nikakvih. Croasanti.

drago

pre 5 godina

Gledajuci sinoc izvedu Srbije protiv Njemacke,bio sam dojma da je pomalo sretno izboren remi.No,ono sto su jucer prikazali srbijanski nogometasi je svemir u usporedbi sa ovim sto smo mogli gledat od nasih nogometasa.Bilo me sram,ovak ne igraju svjetski doprvaci,moramo priznat sebi da nismo svjetska sila,vec da pocnemo igrat onak kako umijemo,jer je unatoc nasoj laznoj euforiji,finale u Rusiji izboreno sretno a ne spretno!Vratimo se u realnost,sto prije to bolje,dosta je bilo zavaravanja

strasna sila

pre 5 godina

@Andrej bla bla bla bla kme kme kme, sve u svemu pucanje od svih jacih na kog naletite, bilo spanija ,francuska... a evo skoro i Azeri

C i n i k

pre 5 godina

Igraju extra lose,imali srecu sto je Azerbejdzan takodje prosecno losa ekipa.
Imace oni veliki problem da budu medju prve 2 ekipe,Slovacka i Wels su favoriti.

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Ljudi u cijeloj utakmici 5 puta prešli centar, svi se zavukli u sesnesterac i branili, vidit ćete u nedjelju Mađari ce dobiti 3 komada, pa svak danas igra nogomet, pa taj isti Azerbejdžan je Srbiju pobijedio

jel tako sminkeru

pre 5 godina

@pijani zlotvor da prihvatimo vasu realnost hahah nismo mi krivi sto nemate pojma ni u jednom sportu, budite muskarci iako ste hrvati pa vam je to malo teze

pavle

pre 5 godina

Boli ih briga i da se ne kvalifikuje nikad vise na neko takmicenje. Srebro sija zauvek.
(Vlado, 21. mart 2019 22:54)

Dokaz da je to srebro luda sreca

Dario ZG

pre 5 godina

Mnogo lose vece za nasu momcad!Nista kak treba nije funkcioniralo.Srbi sinoc protiv Njemaca mnogo bolji,moram konstatirat.Nemamo potrebnu razinu da bi bili nogometni vrh i tu se prica zavrsava oko nasega laznog dojma da smo sila jer smo izbacili Dansku i Rusiju na penale,koje nemaju kvalitetu kao mi.Sve bolje repke od nas su nas tesko porazile,Francuska pa Spanjolska,a evo poceli smo se mucit i protiv nekakvih slabasnih Azerbajdzanaca.Nisam optimist

Марко

pre 5 godina

Ljudi u cijeloj utakmici 5 puta prešli centar, svi se zavukli u sesnesterac i branili, vidit ćete u nedjelju Mađari ce dobiti 3 komada, pa svak danas igra nogomet, pa taj isti Azerbejdžan je Srbiju pobijedio
(Ivan Livno CRO, 21. mart 2019 22:46)

И ви сте осмину финала и четвртфинале на СП прошли на пенале и то против осредњих репрезентација као што су Данска и Русија, а Енглезе на продужетке. Притом сте избегли ону много јачу половину жреба са Француском, Белгијом и Бразилом. Срећом па је трофеј отишао у праве руке.

croata

pre 5 godina

P.S gledajući Mesija ove i prošle sezoni i Modrićeve partije u tom periodu mislim da je sramota za FIFA i sve organizacije da je Modrić najbolji igrač sveta...Nemam ništa protiv njega nego jednostavno NE ZASLUŽUJE to!
(Jon Bon Jovi, 21. mart 2019 22:43)

Pa uputite prosvjednu notu. Napisite "Mi Srbija se ne slazemo da je modric najbolji igrac svijeta u 2018. Ne moze to tako."
Vjerujem da ce vas uzeti za ozbiljno jer nije nebeski narod bilo tko.

Ivke

pre 5 godina

Хрвати се редовно муче да прођу квалификације али зато кад оду на велика такмичења никад се не обрукају као ми чак на против. Зато гледајмо ми у своје двориште. Видећете у Понедељак колико смо шупљи.
(Воип, 21. mart 2019 23:20)

Ne mora da znaci da smo suplji ako izgubimo od portugala. U pitanju je evropski sampion, a mi nismo fudbalska velesila, poraz od njih bi bio realan. To sto neki od vas ovde nemaju pojma o fudbalu a vole da komentarisu je druga prica. Poraz hrvatske od spanije 6:0 je pokazao da je ta reprezentacija imala malo vise srece na SP.

Ja

pre 5 godina

Kaze srbin niko se nesjeca za nekoliko godina tko je igrao finale svijetskog prvenstva.Svi hrvati ce se sjetiti tog dana a odmah iza srbi hahahaha

lol

pre 5 godina

Boli ih briga i da se ne kvalifikuje nikad vise na neko takmicenje. Srebro sija zauvek. 
(Vlado, 21. mart 2019 22:54) 

Dokaz da je to srebro luda sreca
(pavle, 21. mart 2019 23:44)

Od pet sudjelovanja na SP-ma, s 4 mil stanovnika u najpopularnijem sportu srebro, bronca, najbolji igrač turnira i zlatna kopačka. na srecu hahaha

Nenad

pre 5 godina

Ovo je samo pocetak, Englezi i Spanci objasnili gde im je mesto...ovo su naznake onoga sto sledi, posle najsrecnijeg dolaska do finala SP gde su ih Francuzi razbili.

Ivke

pre 5 godina

Kako jedva, a Hrvati imali posjed lopte skoro 70%. Ovo je nova hrvatska ekipa s malo prijašnje postave, mladi su i nisu nikad igrali zajedno, a neki su i debitanti. Istina bilo je teže nego je očekivano sli to je zato jer je trener Azarbajdžana Hrvat koji naravno poznaje hrvatsku ekipu i sve o njoj, i zna sve o smjeni generacija i sve o dobrim i lošim stranama trenutne situacije. S Mađarima će biti još teže.
(Zagi, 21. mart 2019 23:08)

Posed lopte moze da se uzme kao parametar protiv kvalitetnijeg protivnika, a ne protiv azerbejdzana. Svaka iole ozbiljna reprezentacija bi imala veci posed lopte od njih.

No7

pre 5 godina

Ali smo ispisali povijest kao DOPRVACI svijeta iz najmanje zemlje od 1950. 
A kako ste vi igrali na SP-u??? 
Kada ste zadnji put bili na EP-u.
(Zavist grize, pazi na sebe, 21. mart 2019 23:21

Čovek priča o zavisti a ne primećuje sopstvene komplekse niže vrednosti!
Igra mu reprezentacija a on komentare prosipa po srpskim portalima!
Tipično!

croata

pre 5 godina

Kaj stvarno ste tolko opterećeni s nama da ni pobjede više nisu dosta nego moramo razvaljivati protivnike sa par razlike?
(vždinac, 21. mart 2019 23:33)

Kvalifikacije za mundijal 2018, grupa:
Hrvatska
Italija
Nizozemska
Njemacka
Turska kao izraziti autsajder
Na mundijal odlaze hrvatska kao prva sa svim pobjedama, svabe u baraz.

Mundijal grupa:
Hrvatska
Brazil
Argentina(al s jacim selektorom jer se sampaoli ne racuna)
Opet Njemacka
U osminu finala odlazi kao prva hrvatska sa svim pobjedama gol razlika 15:0
Osminafinala Hrvatska spanjolska 4:0
Cetvrtfinale Hrvatska belgija 8:0
Polufinale, e tu hrvatska mora igrat protiv svih ostalih polufinalista jer bi se mozda mogla provuc jer svakako da je drugo polufinale puno teze.
Hrvatska Brazil 12:1
Hrvatska Francuska 42:1
Hrvatska Engleska 118:0
Finale: Hrvatska protiv francusbelgibrazargnjemspanjurugportengisvikojibimoglibitijaki 25:0

..................

pre 5 godina

Nisam stekao utisak da se provukla. Hrvatska je bila jasno bolja.Ljudi se bore na svim utakmicama istim zarom i to mora dati rezultate. Modric i ekipa zasluzeno pobedili.
(kimiko,

Hvala, komšija!
Lijepo je vidjeti sportske, objektivne komentare...
Azeri su jako neugodni, a novi trener im je Hrvat koji je 7 god bio pomoćni trener Bilića kao selektora Hrvatske, pa su nas dobro skenirali.
Izgorili su momci (falilo je 4-5 prvotimaca), ali srce i klasa su pobijedili...
Sretno vama s Portugalom!

hihihi

pre 5 godina

Vicesamipon svijeta bez 7 prvotimaca u odnosu na SP. To bi svako osjetio pa tako i viceprvak svijeta.
(drago, 21. mart 2019 23:19)

Piši srpski da te svet razume

Doprvaci svijeta

pre 5 godina

Svaka čast "velesilo", pa nas prozivajte onda za igru protiv Nemačke.
(Smešni ste u svojim zabludama o veličini

3 boda su u džepu.
Vidjet cemo vas sa Portugalom...
Laku noc, ljubimo vas! :*

jos jedan hrvat koji pokusava da se priblizi korenima

pre 5 godina

@danilo imas pravo stvarno mnogo zluradih komentara tvojih hrvata, inace osim Modrics i Rakitica vi ste suvi prosek mucite se s Azerima

Nenad

pre 5 godina

Autsajderi kao Grcka, samo sto je Grcka osvojila EP a ne kao vi , preko penala do finala...penaldzije. Spanija i Engleska objasnili, sinoc i Azeri....

ne sramoti se

pre 5 godina

@danilo osim Modrica i Rakitica nemate nikog,kod nas ako je recimo Kostic prosek s neverovatnom statistkom za beka onda nemas pojma o fudbalu ali nista cudno za tebe hrvatski botu, svi vec znaju ko si

koji kompleksi hahahha

pre 5 godina

@bros hahahaha poluigraci, recimo zaboravio si i poluigraca Tadica, onaj koji je poslao na fabricka podesavanja vaseg superstara Modrica

croata

pre 5 godina

Srbija izjednacena s hrvatskom po trzisnoj vrednosti ,oba oko 390+m(transfermarkt).na leto ce biti izrazena razlika u korist Srbije Kad odu Bleki Jovic mozda Sergej itd... ,nemaju igraca skupljeg of 45m uz to prestarili.Jedva cekam Euro.
(Where is my sendvic?, 21. mart 2019 22:42)

Ma vrijedite vi puno vise, sta si skroman. Pa samo SMS vrijedi tih 390M€, di jos kad odu bleki, jovic, ovi u transfermarktu nece moc ni izracunat vrijednost, pregrijat ce im se racunala od silnih nula

Psssssttttt

pre 5 godina

Igraju extra lose,imali srecu sto je Azerbejdzan takodje prosecno losa ekipa.
Imace oni veliki problem da budu medju prve 2 ekipe,Slovacka i Wels su favoriti.
(C i n i k

Ta prosječno loša ekipa, Azarbejdžan u svom najlošijem izdanju pobjeđivala je Srbiju, a imate i 2 remija s njima.
Zadnji ste koji ih mogu podcjenjivati, zato pssssstt....

bruder

pre 5 godina

(Ja, 21. mart 2019 23:56), druze veruj mi poslednji cemo se mi setiti, jer ako nije zlato za nas ko da se ista nije ni desilo. Pitaj nase kosarkase, vaterpoliste itd. Samo tozla nama valja. Voleo bih da nije tako hbg.

Negativni

pre 5 godina

(Xnodeh, 21. mart 2019 22:41)

Bilo kako bilo, oni uzeše Azerbejdžanu tri boda, a mi u dve utakmice sa njima - jedan. Ne znam baš ko je ovde smešan...mi ili oni. Biće pre da smo mi " mukice" i to teške...

loki

pre 5 godina

Gledajuci sinoc izvedu Srbije protiv Njemacke,bio sam dojma da je pomalo sretno izboren remi.No,ono sto su jucer prikazali srbijanski nogometasi je svemir u usporedbi sa ovim sto smo mogli gledat od nasih nogometasa.Bilo me sram,ovak ne igraju svjetski doprvaci,moramo priznat sebi da nismo svjetska sila,vec da pocnemo igrat onak kako umijemo,jer je unatoc nasoj laznoj euforiji,finale u Rusiji izboreno sretno a ne spretno!Vratimo se u realnost,sto prije to bolje,dosta je bilo zavaravanja
(drago, 21. mart 2019 22:52)

Slabo ti ide hrvatski! Gledaj izvedbu svojih protiv Portugala pa se vrati u svoju realnost!

Pijani zlotvor

pre 5 godina

Pokusajmo na trenutak zamisliti da hrvati dodju pisati srbima da su slucajni doprvaci u basketu jer su do finala oi dosli preko hr i australije, 2 izrazito nekosarkaske zemlje a da im se onda u finalu 'objasnilo' s 30 razlike.
Ali i ne samo to, nego da hrvati prate srpske kosarkase nakon toga u svakoj tekmi i potpisuju se kao srbi 'poraz protiv slovenije dokazao je da nismo top i da je sve bilo slucajno' :D
Vidite sta je kompleks. Nas nije briga za vas basket a ni nas, dok vi intenzivno patite i dan danas. A zasto? Jer je nogomet nogomet, sve drugo su utjesne nagrade.
Prihvatite realnost, budite muskaàci.

Nenad

pre 5 godina

Nemoguce, sa sve "najboljim" se mucili ?! Kako, pa zar oni nisu fudbalska velesila koja je preko baraza i penala dosla do finala, gde su ih raskantali Francuzi, a posle toga da ne bude neka greske i Spanci sa 6:0...hahahahaaaa....prosecna ekipica, nije ni cudo sto su ih Englezi poslali u grupu B i igrali se viktorije na Vembliju.

PFC

pre 5 godina

Nije nogomet za vas
Aham neces racunati mladje uzraste gde ne postojite maltene,a gde je Srbija bila prvak i Evrope i sveta,smesni ste vi sto se uzdizete bakon jednog dobrog rezultata,za Srbiju se zna da je losa,a vi samo umisljate da ste neka sila

jel tako druga ligo

pre 5 godina

@bros ima Srbija i poluigraca Tadica koji je vaseg superstara Modrica oducio od nogometa, stvarno tvoj komentar pokazatelj kompleksa na kvadrat

PFC

pre 5 godina

A messi
Pa niste ga vi poslali kuci,da te podsetim,Argentina je grupu prosla i ispala od svetskog prvaka,za razliku od vas,tog svetskog prvaka su namucili u mecu osmine finala,a vi se u finalu videli niste

stvarno ste licemeri

pre 5 godina

@pijani zlotvor ooooo ali vi to radite svakodnevno, i to bas na kosarci i ne samo to i Novak i svi ostali sportovi, stalno visite na srpskim sajtovima

TedZg

pre 5 godina

Šta je bre?
Šta ste se pomamili?
Pobjedili smo jel tak 3 boda u džepu idemo dalje.
Igra se za bodove a ovo je bila nova momčad.
Vi spominjete igru s Njemcima koji su katastrofa.
Nadam se da se vidimo na euru pa da vas zauvjek odvalimo ili kako vi volite kazati ima da vas oduvamo.

Ili te možda smeta značenje riječi “Doprvak”?

pre 5 godina

Nemoj se blamirati takvim nickom - Doprvaci je smejurija od izraza. Covece.
(Luka, 21.

I meni su smiješne neke srspke riječi, “pasulj”, “boranija”, ali su mi simpatične i nikada ih neću ismijavati.
Jer su me roditelji odgojili da poštujem tuđi jezik i kulturu.

zoki

pre 5 godina

Ne mora da znaci da smo suplji ako izgubimo od portugala. U pitanju je evropski sampion, a mi nismo fudbalska velesila, poraz od njih bi bio realan. To sto neki od vas ovde nemaju pojma o fudbalu a vole da komentarisu je druga prica. Poraz hrvatske od spanije 6:0 je pokazao da je ta reprezentacija imala malo vise srece na SP.
(Ivke, 21. mart 2019 23:40)

Španija je dobila jer je hrvatska igrala bez pola tima sa svjetskog i svi su bili ispražnjeni od uspjeha. U uzvratnoj utakmici Hrvatska je pobjedila Španljolsku i dala im tri gola! To je dokaz da finale svjetskog nije bila slučajnost. Dakle zadnja utakmica Hrvatske i Španjolske se završila pobjedom Hrvatske!

kompleksi,lazi - nista novo kod vas

pre 5 godina

@manje zavisti pricas gluposti kao i obicno, recimo falio im alcacer, asensio i morata na klupi ,poceli su im ceballos,saul,rodrigo ,aspas,martinez to nisu igraci njihove prve postave, ako si to gledao kao najljepsu utakmicu onda si gledao par u zivotu i da Srbija je igrala vec takve utakmice kao recimo pod Anticem ali eto iskompleksiranim neznalicama kao tebi se sve mora crtati

boblija

pre 5 godina

imaju li hrvati neki svoj sajt, non stop vise na nasim sajtovima smorili ste vise alooo.Ps.Ima li na svetu ruznijeg stadiona od maksimira...

Daki

pre 5 godina

Znaci slavi se pobeda nad velikom Danskom i Rusijom i to na penalima i dobiti 20 godisnjake engleze , koje su se tad tek uigravali ?

Realno to bi i Srbija uspela , ali imali smo u grupi svajcarsku i brazil sta cemo...

I nemojte mi reciti da je Danska i Rusija jaca od Svajcarske , tu je razlika veliki kvalitet

nnn

pre 5 godina

Nemoj uspoređivati raspalu Njemačku, koja je postala kanta za napucavanje, sa Azerbajdžanom kojeg vodi jedan Hrvat i koji je njegova glavna snaga.
(Jakov, 21. mart 2019 23:14)

Tako je.Ne upoređivati Nemačku sa jednim Azerbejdžanom kojeg je selekcija Kosova pobedila sa 4:0,a velesila Malta oba puta odigrala nerešeno 1:1. Snaga Azerbejdžana je selektor Hrvat što automatski znači da im to daje nadljudsku snagu.

za pocetak ti prvi tornjaj na indeks

pre 5 godina

@tunco mi imamo itekako uspehe u sportu ,pogledaj pod recimo Djokovic 4 x najbolji sportista planete, vi nas ne interesujete,jedino sto dolazite masovno ovde isirite komplekse

sta ti radis ovde

pre 5 godina

@rijeka ma jel ti to ozbiljno???? Pa ovaj sajt je pun vas hrvata koji se predstavljate kao srbi i samo trolate,to vam je i najvec uspeh, pljuvanje po srpskim sportistima

sta radis na srpskom sajtu , lecis komplekse

pre 5 godina

@ros ali je Tadic poluigrac ove sezone 29 golova i 18 asistencija , toiko tvoj mukica nije dao u karijeri, nego okani se ti srpskih igraca vec si pokazao da nemas pojma

croata

pre 5 godina

Kovacic zvan alibi igra, samo nesto pimplanje prvom do sebe, ni jednom da proba proc. Zali Boze talenta kad u glavi propuh. Nikad nista od njega.
Pravog golmana nemamo i dalje, kalinic je rupenda ko i subasic.
Kramaric, vidi se da je u formi, majstorija.
Uz nasu smusenu obranu ovo je sve bitno iz danasnje utakmice

LukaOJ

pre 5 godina

Jel su to ti slucajni penal doprvaci????! Hahahahahaha,pa sta je ovo bre?! Sramota me njihove sramote!Jedan Azerbejdzan ih napravi toliko smesnim!!!!Jedva,uz toliko muka! I oni posle ovoga imaju obraza da ovde dolaze i pricaju o nama,mi juce protiv Nemacke odigramo nereseno,uz dva zicera koja ne iskoristimo kod 1:0!Ko je tu doprvak?!Ovo je smesno!Mogu sebe da lazu,mogu da odbijaju da priznaju istinu koju im redovno ovde serviram,ali od ovog sto su sami prikazali ne mogu da pobegnu!Sve sto pricam ovde,pokazuje se kao istina!Prosecna reprezentacija koja je uz nevidjeno srecan zreb i dva slucajna penala uspela da uradi nesto,pritom se iz aviona vidi,pad im bolan sledi u narednim godinama,jer posle spanske redaljke u Elceu i ekspresnog ispadanja u nizi rang Lige Nacija,nastavljaju posle SP da "briljiraju" evo i protiv "sile" kakva je Azerbejdzan! Koliko jos treba dokaza da je cista slucajnost ono sto se desilo na SP?? Prenesite Lukici Mukici pozdrave od Dusana Tadica i De Jonga!Smesni ste

A što je bilo '98? tada nisu bili penali. Što slučajno dobili Njemačku. Uopče nisi gledao danas utakmicu, rezultat je 2-1 jer je Azerbajdžan igrao s 10 u šesnaestercu, ali pogledaj posjed lopte, broj udaraca, kornera... rezultat ne govori uvijek realno... i da btw, primili smo 6 od Španjolske, ali onda ih dobili 3-2

lol

pre 5 godina

Sta je bolje sa svetskim prvako 
2014te odigrati nereseno ili jedva pobediti azerbejdzan ?
(Daki, 21. mart 2019 22:58)

Vi ste sinoc protiv svjetskog prvaka izgledali k'o Azerbejdzan protiv doprvaka. Na obe utakmice igrala se viktorija.

lol

pre 5 godina

Stolnjaci su kao i svaki kafanski pokazali zasto su slucajni doprvaci. Ali, doprvaci covece, oplakah, kukavci. Ima ih svakakvih a najvise nikakvih. Croasanti.
(Luka,


Taj stolnjak upravo je u Španjolskoj proglašen za NAJLJEPŠI dres na svijetu!!!
Sa 70.000 glasova [link]
Srbija se bori za 43.mjesto sa Saudijskom Arabijom. To je vaša stvarnost.
(Kockice najlepše na svijetu, 21. mart 2019 23:04)
toliko nemate pametnija posla, eem sto visite na srpskim portalima em na spanskim, jel u hrvaCkoj nemate sajtove?

Zavist grize, pazi na sebe

pre 5 godina

И ви сте осмину финала и четвртфинале на СП прошли на пенале и то против осредњих репрезентација као што су Данска и Русија, а Енглезе на продужетке. Притом сте избегли ону много јачу половину жреба са Француском, Белгијом и Бразилом. Срећом па је трофеј отишао у праве руке.
(Марко,

Ali smo ispisali povijest kao DOPRVACI svijeta iz najmanje zemlje od 1950.
A kako ste vi igrali na SP-u???
Kada ste zadnji put bili na EP-u.

Andrej

pre 5 godina

I stvarno vise dosta sa neukusnim salama za primljenih 6 golova od spanije...shvatite da je liga nacija nebitna i da smo bili umorni odmah nakon svjetskog a spanija zeljna uspeha nakon rusije a mi igrali bez 7 prvotimaca iz rusije...totalno nebitno i ocekivan poraz u to doba...kad smo dosli k sebi odnosno odmorili se odmah pobjeda u zagrebu...od zadnje 3 dobili smo 2 alo...zar vam je jedini uspeh eto sto su komsije pokradene u finalu od pitane za 3 gola i eto umorni nastradali u spaniji u nebitnoj utakmici? Jeli to vas najveci fufbalski uspeh? Znate kada ce te na prvenstvu tuci spaniju sa b momcadi? Kada cete protiv sudija i celog sveta maznuti bahate engleze u polufinalu svdtskog? Kada mesija poniziti da se na nacionalnoj televiziji bude minut cutanja? Kada maznut nemce 3 0 u nokaut fazi? Kada ce te talijane tuci na svstskom? Kada ih nadigrati na sansiru? Usred istanbula zabiti 3 gola?...evo za pocetak samo prodjite grupu i kvalifikuj te se nakon 20 god...dali znate da he hrv danas odmarala dosta igraca a svejedno pobedila i imala 30 udaraca i 15 kornera dok je srb igrala bunker i dmitrovic utakmicu zivota?..uglavnom sportski pozdrav od vicesampiona sveta...

mig-29 u kutijama

pre 5 godina

Sinoć Njemci sa ŽNJ ekipom igrali VIKTORIJU na srpski gol kao mi večeras sa Azerima.Njemci 8 u okvir a Srbi 1.
A znamo kako su Njemci sa prvom ekipom prosli u Rusiji nedavno.

lol

pre 5 godina

Mi juce protiv Nemacke odigramo nereseno,uz dva zicera koja ne iskoristimo kod 1:0!Ko je tu doprvak?!Ovo je smesno!
(Xnodeh, 21. mart 2019 22:41)

Preslikana utakmica od sinoč, igrala se viktorija na obje utakmice.

drug Vucela

pre 5 godina

I stvarno vise dosta sa neukusnim salama za primljenih 6 golova od spanije...shvatite da je liga nacija nebitna i da smo bili umorni odmah nakon svjetskog a spanija zeljna uspeha nakon rusije a mi igrali bez 7 prvotimaca iz rusije...totalno nebitno i ocekivan poraz u to doba...kad smo dosli k sebi odnosno odmorili se odmah pobjeda u zagrebu...od zadnje 3 dobili smo 2 alo...zar vam je jedini uspeh eto sto su komsije pokradene u finalu od pitane za 3 gola i eto umorni nastradali u spaniji u nebitnoj utakmici? Jeli to vas najveci fufbalski uspeh? Znate kada ce te na prvenstvu tuci spaniju sa b momcadi? Kada cete protiv sudija i celog sveta maznuti bahate engleze u polufinalu svdtskog? Kada mesija poniziti da se na nacionalnoj televiziji bude minut cutanja? Kada maznut nemce 3 0 u nokaut fazi? Kada ce te talijane tuci na svstskom? Kada ih nadigrati na sansiru? Usred istanbula zabiti 3 gola?...evo za pocetak samo prodjite grupu i kvalifikuj te se nakon 20 god...dali znate da he hrv danas odmarala dosta igraca a svejedno pobedila i imala 30 udaraca i 15 kornera dok je srb igrala bunker i dmitrovic utakmicu zivota?..uglavnom sportski pozdrav od vicesampiona sveta...
(Andrej, 21. mart 2019 23:48)

Nebitan poraz od 6:0, pokradeni u finalu koje su pukli 4:2 za tri gola, AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA da vas nema trebalo bi vas izmisliti. Svratite do Beograda da vidite Usatog, sve bi dali da je na Poljudu ili Maksimiru...

Robi ce vam objasniti detaljnije.

ZgHrEu

pre 5 godina

Znaci slavi se pobeda nad velikom Danskom i Rusijom i to na penalima i dobiti 20 godisnjake engleze , koje su se tad tek uigravali ? 

Realno to bi i Srbija uspela , ali imali smo u grupi svajcarsku i brazil sta cemo... 

I nemojte mi reciti da je Danska i Rusija jaca od Svajcarske , tu je razlika veliki kvalitet
(Daki, 22. mart 2019 01:22)bi i srbija bi dobila...al u pikadu

Cmok

pre 5 godina

Mnogo sretno izboreno,ovo je tak nedopustivo bilo!Mora Dalic hitno nesto mjenjat,ovak ne funkcionira,pocelo je sa Spanjolskom,dalo se nastavit ispadanjem iz LN,i sad posebice ova blamaza od igre protiv skromnoga Azerbajdzana,mnogo toga nije u redu sa nasom momcadi,maska ruskog ljeta se polako razotkriva,na nasu zalost

Xnodeh, ljube te doprvaci svijeta! Cmok!

diridika

pre 5 godina

P.S gledajući Mesija ove i prošle sezoni i Modrićeve partije u tom periodu mislim da je sramota za FIFA i sve organizacije da je Modrić najbolji igrač sveta...Nemam ništa protiv njega nego jednostavno NE ZASLUŽUJE to!
(Jon Bon Jovi, 21. mart 2019 22:

ali Luka Modrić je još uvijek najbolji igrač svijeta :) izdrži do novog izbora , poslje će biti lakše pa ko god da bude samo da on nije uhhh

Splicone

pre 5 godina

Što se tiče Lige nacija i Španjolaca sa njima smo u zadnje 2 i po godine igrali 3 puta-2 pobjede na EP-u kao i pobjeda sad u Ligi nacija dok smo Engleze iste izbacili u polufinalu SP-a i izgubili u nekom cipiripi kupu.

Kamčatka

pre 5 godina

Slaba u neubedljiva igra Hrvatske gde danas niko sem tog Brekala nije pokazao ništa. Ipak za razliku od nas moći će svojim unucima jednog dana pričati da su igrali veliko finale mundijala.

budalastina

pre 5 godina

(Kockice najlepše na svijetu, 21. mart 2019 23:04)
To govori samo da su Hrvati zaludni sa glasanjem i da po svojoj prilici, kao i pojedini nasi zaludnici, koriste botove

Nenad

pre 5 godina

Ej susjedi pa prisjetite se samo finala SP, pa prva tri gola je Hrv zabila, autogol,izjednačenje Perišića i penal za Fra, sumnjiva ruka, Francuzići su se provukli prvo poluvrijeme finala i oni to znaju.
(zgtom, 22. mart 2019 10:52)

Provukli??!!! Sused, moglo je lako biti petarda ako se secas...uostalom zadnji put kad je neko nekog nakantao sa 4 gola u finalu SP je bilo 1970 -ih sto govori da ste bili totalni auusajderi. Kasnije Spanci i Englezi potvrdili.

nnn

pre 5 godina

U prvom poluvremenu Azerbejdžan je imao još jednu sjajnu šansu, dok Hrvati nisu šutirali u okvir gola prvih pola sata. U drugom poluvremenu dominacija Hrvatske i videlo se da imaju kvalitet za izjednačenje. Nerešeno ili minimalna pobeda Hrvatske je realan rezultat na osnovu prikazanog.

Jakov

pre 5 godina

@Xnodeh
Nemoj uspoređivati raspalu Njemačku, koja je postala kanta za napucavanje, sa Azerbajdžanom kojeg vodi jedan Hrvat i koji je njegova glavna snaga. Osim toga mi imamo 3 boda u džepu, a vi protiv raspale Njemačke, inače nasih starih mušterija iz vremena kada su bili moćni Elf, a ne raspala kanta...hahaha

koji kompleksi, realnost nula

pre 5 godina

@manje zavisti pricas gluposti kao i obicno, recimo falio im alcacer, asensio i morata na klupi ,poceli su im ceballos,saul,rodrigo ,aspas,martinez to nisu igraci njihove prve postave, ako si to gledao kao najljepsu utakmicu onda si gledao par u zivotu i da Srbija je igrala vec takve utakmice kao recimo pod Anticem ali eto iskompleksiranim neznalicama kao tebi se sve mora crtati

pogledaj pod danilo ,milan,jovo,,,

pre 5 godina

@rijeka daleko vise na ovom sajtu ima hrvata koji se predstavljaju kao Srbi, to se vidi po nacinu komentarisanja, samo provocirate

kimiko

pre 5 godina

Nisam stekao utisak da se provukla. Hrvatska je bila jasno bolja.Ljudi se bore na svim utakmicama istim zarom i to mora dati rezultate. Modric i ekipa zasluzeno pobedili.

susjed

pre 5 godina

Polako smanjte doživljaj.
Treba te se prvo plasirat na neko EP.
Dečki nema vas 20 godina ,ej čitava jedna generacija je odrasla LOL bez EP .Ova Hrvatska je u fazi smjene generacije i to cemo odradit kao i uvjek bez da nam trpi uspjeh . A da se dodirnemo konkretno azera kako ste vi prolazili sa njima. Mi smo ispali iz 1. razreda LN pored španije i engleza koji zaista igraju vrhunski nogomet,jeli to sramota.?! Čak smo i u Londonu u jednom trenu imali rezultat koji nas vodio u zavrsnicu velike 4-ke .

i za kraj , pa zar vi mislite da se mi necemo plasirat na EP?!Hocemo hocemo
docemo sa kombinacijom mladosti i iskustva. A vi rijeste prvo vasu zadacu, portugal .

Agim S.

pre 5 godina

Pa ljudi čitam i smijem se Hrvatska 24 udarca, 14 kornera, i opet smo dobili, da možda nismo igrali ko viceprvaci svijeta ali pobijedili smo i tri boda upisali, pa taj je Azerbejdžan pobjeđivao Srbiju, Norvesku uzimao bodove Ceskoj i drugim reprezentacijama, tako da kriticari nemojte pljuvati po igri i rezultatima Hrvatske, ipak smo mi za cijeli region Brazil!
(Ivan Livno CRO, 21. mart 2019 23:18)

Taj isti Azerbajxhan je prošle godine u ligi Nacije dobio petardu od Kosova uz neriješeno u Bakuu.
Uzgred Kosovo je jučer isto dominirao protiv Danske(2:2).

q

pre 5 godina

Mnogo sretno izboreno,ovo je tak nedopustivo bilo!Mora Dalic hitno nesto mjenjat,ovak ne funkcionira,pocelo je sa Spanjolskom,dalo se nastavit ispadanjem iz LN,i sad posebice ova blamaza od igre protiv skromnoga Azerbajdzana,mnogo toga nije u redu sa nasom momcadi,maska ruskog ljeta se polako razotkriva,na nasu zalost
(Zigzag, 21. mart 2019 22:42)

Prava me sram bilo gledat ovo večeras.Pa jel to razina svjetskih doprvaka da nas Azerbajdžan ovak ponizi na sred Maksimira,da nam cijelo poluvrijeme ne daju praktički šutnut u okvir vrata.Neviđena sramota,srebro iz Rusije sve više djeluje kao teška prevara,nije ono protiv Španjolske bilo slučajno,ne dajmo se zavaravat više poslije ovoga...
(croata, 21. mart 2019 22:41)

Vidi komšije jedan piše dva slicna komentara.

Marko

pre 5 godina

Alo ljudi hrv je imala 30 udaraca i 15 kornera...odmarali rebica i broza...bez lovrena vrsaljka...hrv ne igra bunker kao neki nego uglavnom igra protiv bunkera...hrv najveci posjed lopte i najvise udaraca na svetskom...taman pobeda i odmaranje prije budimpeste...videcemo vase magove protiv ronalda feliksa i silve..al nemoze vas golman svaki puta vaditi...vama je golman u svakoj utakmici najbolji igrac i to je zabrinjavajuce...ljudi pa mi smo svetski vicesampioni i da izgubimo 100 zaredom to ostaje za sva vremena...bit ce vam jasnije neke stvari ako vec nisu nakon ponefeljka i portugala...ne brinite za hr...tu uvjek postoji igra a danas smo igrali koliko treba...ne sjecam se nesto kada ste vi imali zadnji puta preko 20 udaraca i iznad 10 kornera protiv bilo koga?...igra je tu...mali brekalo razvaljuje...vama sretno na luzu ali stvarno verujete da ce bogosavac gajic sms i ekipa zaustaviti ronalda? Stvarno?

Ssss ssss

pre 5 godina

Au, više hrvata večeras ovde nego golova Španjolaca u njihovoj mreži!
Ako ako, dobro došli u zemlju osvajača LŠ i SP U19.
Jeste li vi osvojili nekad nešto?

Davor

pre 5 godina

Liga nacija je nešto najgluplje što se dogodilio sportu uopće. Zamislite npr. svjetske prvake igrati neku Ligu nacija mjesec dana nakon što su osvojili svjetsko prvenstvo. Kao fol samo neka je nešto novo...

poyy

pre 5 godina

Zbog cega hrvati imate potrebu da dolazite na Srpski portal i ostavljate komentare tipa "volim hrvatsku", "navijam za hrvatsku",itd...???

Ivan Livno CRO

pre 5 godina

Pa ljudi čitam i smijem se Hrvatska 24 udarca, 14 kornera, i opet smo dobili, da možda nismo igrali ko viceprvaci svijeta ali pobijedili smo i tri boda upisali, pa taj je Azerbejdžan pobjeđivao Srbiju, Norvesku uzimao bodove Ceskoj i drugim reprezentacijama, tako da kriticari nemojte pljuvati po igri i rezultatima Hrvatske, ipak smo mi za cijeli region Brazil!

stvarno manje zavisti prema Srbiji ubit ce vas kompleks

pre 5 godina

@manje zavisti pricas gluposti kao i obicno, recimo falio im alcacer, asensio i morata na klupi ,poceli su im ceballos,saul,rodrigo ,aspas,martinez to nisu igraci njihove prve postave, ako si to gledao kao najljepsu utakmicu onda si gledao par u zivotu i da Srbija je igrala vec takve utakmice kao recimo pod Anticem ali eto iskompleksiranim neznalicama kao tebi se sve mora crtati

leni

pre 5 godina

@leni objasnjenje je bilo sto su vas poslali u drugu ligu gdje vam je i mesto
(Sta ne pises na hrvatskom?, 23. mart 2019 11:19)

Pogledaj malo FIFA ranking reprezentacija tko je koja liga. Kad dođete među prvih 10 na svijetu javi se na kojem god hočeš jeziku. Do tad sanjaj uspjeh Hrvatske!

Zg

pre 5 godina

3 boda u džepu. Ajmo dalje. Nije ovo umjetničko klizanje. Englezi su plakali jer nisu prošli u finale a vi se smijete jer mi nismo prvi. Jedino se Francuzi imaju pravo smijati a vi ostali ste daleko iza...

Manje zavisti, više objektivnosti

pre 5 godina

zaboravljas da je i SPanija u Zg igrala u mesovitom sastavu, inace bi bila opet sestarda
(ne lupetaj

Kakav crni mješoviti sastav? Ramos, Isco, Bosquets, Alba, Sergi Roberto, De gea...odučili ih Hrvati od nogometa!!!
Modrić ih ispreskakao kako mu se htjelo!
Osobno bio (a bio i na utakmicama LP, Sp-ima, El Clasicima), jedna od najljepših utakmica koje sam uživo pogledao, za školske udžbenike!
Kada tvoja repka za života odigra takvu utakmicu sa velikanom, pričat ćemo.

bros

pre 5 godina

Ne razumijem kidanje Hrvata na ovom sajtu da odgovore srpskom trolanju. Druga reprezentacija svijeta nema sta objasnjavati tipovima cija repka ima jednog polu igraca (Jovic), kojeg je uzgred stvorio Hrvat (Kovac). Svaka diskusija je nepotrebna. Zna se tko je tko na nogometnoj mapi svijeta...a znaju to i trolovi.

Rijeka66

pre 5 godina

Ako malo bolje čitate i uključite mozak možete shvatiti da ima puno Srba koji se predstavljaju kao Hrvati da bi malo "zapalili stvar" ,žalosno što je tako ali samo pokazuje koliko su neki zavidni na našu reprezentaciju ,hvala

Воип

pre 5 godina

Хрвати се редовно муче да прођу квалификације али зато кад оду на велика такмичења никад се не обрукају као ми чак на против. Зато гледајмо ми у своје двориште. Видећете у Понедељак колико смо шупљи.

Gogx

pre 5 godina

Hrvati sou dominirali kao Njemci protiv nas..Sami lopta nije isla u gol, uostalom ko je to razbio A zadnjih 10 godina, konstani su I igraju cvrsto na kontre.

Nije nogomet za vas, dokazano

pre 5 godina

druze veruj mi poslednji cemo se mi setiti, jer ako nije zlato za nas ko da se ista nije ni desilo. Pitaj nase kosarkase, vaterpoliste itd. Samo tozla nama valja. Voleo bih da nije tako hbg.
(bruder,

Kakvo bahaćenje za nekog tko 20 god nije uspio izboriti EP!!!
Za nekog tko je jednom u životu prošao grupu na SP-u.
Za nekog tko je od svoje samostalnosti jednom uspio pobijediti veliki tim, Njemačku!
Za nekog tko je 31.reprezentacija svijeta!!!
Teletabis uzraste necu računati, pričamo o ozbiljnom nogometu za odrasle....
Kakvo bahaćenje...a onda kada razmislim, kada ovoliko lebdite, nije ni čudo što ste tu gdje jeste.
Prosječna nogometna zemlja. Suhi prosjek.
Daleko od tog zlata o kojem maštaš. Predaleko!

zgtom

pre 5 godina

Ej susjedi pa prisjetite se samo finala SP, pa prva tri gola je Hrv zabila, autogol,izjednačenje Perišića i penal za Fra, sumnjiva ruka, Francuzići su se provukli prvo poluvrijeme finala i oni to znaju.

Smirno

pre 5 godina

Zvezda je uzela ligu prvaka, ali ne za Srbiju nego Jugoslaviju i bila je drzavni projekt. Vi prisvajte broncu iz Urugvaja kad niko nije ni igrao ozbiljan nogomet. Nije ni čudo da se pusete tim kupom prvaka iz vremena dok je nogomet bio romantika. Jel Zvezda to uvjerljivo osvojila ili isto na guzove? Da bi napravio neki uspjeh uvjek moras biti tu negdi, onda te nekad pomazi i sreca. Jeli Hrvatska imala sreću kad je ispadala na EP od Turske, Portugala, kad je bila u skupini sa Talijanima i Španjolcima koji su kasnije bili finalisti, kad nas je pokralo protiv Brazila u Brazilu? Da te pomazi sreca uvjek moras biti tu negdi. Samo kazem. A u Kini na basketu cu navijati za vas, nisam neki jalan ti. Svi skupa smo šaka jada bezveze da se svađamo.

danas jesi sutra nisi, vi nikada niste ni bili

pre 5 godina

@bros bitno da je Tadic poluigrac, ma sta ti je zivot, i onda taj najbolji na svijetu zavrsi na dupetu i ispadne u osmini od poluigraca

zgtom

pre 5 godina

(Nenad, 22. mart 2019 11:14)
E Nenade, nenade, koju si ti utakmicu gledao 15.07.2018., vjerojatno si bio vatreni navijač Francuzića pa nisi objektivan, pa prisjeti se prvog poluvremena na youtubeu i pogledaj kako su pala ta tri prva gola, u "normalnim" utakmicama penal nikad ne bi bi dosuđen, kao ni faul nad Grizmanom prije samog autogola.Drugo poluvrijeme HRV nije više mogla jer smo odigrali čak jednu tekmu vremenski više od FRA. Ali svi priznaju splet okolnosti u prvom poluvremenu si itekako išla na ruku Francuzićima.

tjomi

pre 5 godina

Momci su pobedili i kraj price... Ako su vicesampioni sveta ne znaci da sad sve moraju da pobedjuju sa 5:0
Prestanite bre vise da smarate i provocirate sa ovakvim naslovima

Zagi

pre 5 godina

Kako jedva, a Hrvati imali posjed lopte skoro 70%. Ovo je nova hrvatska ekipa s malo prijašnje postave, mladi su i nisu nikad igrali zajedno, a neki su i debitanti. Istina bilo je teže nego je očekivano sli to je zato jer je trener Azarbajdžana Hrvat koji naravno poznaje hrvatsku ekipu i sve o njoj, i zna sve o smjeni generacija i sve o dobrim i lošim stranama trenutne situacije. S Mađarima će biti još teže.

purger

pre 5 godina

Azeri su slabašni, ali HR opet dovoljno dobra ...nemaš 9 igrača iz Rusije...i onda ti dođu 3-4 nova igrača koja odigraju solidno...mlade generacije odlične. Nema brige za budućnost...samo je pitanje vremena za 3 svjetski rezultat

Svileni

pre 5 godina

Spaniju smo dobili, Engleze takodjer. Vi kad dobijete nekog od njih onda imas pravo da se javis. Vidjecemo sad s Portugalom od cega ste satkani. Cujem da Ronaldo je raspolozen za het trick golove.

Hul

pre 5 godina

Zna biti zeznuto kad dode napaljeni protivnik, a ekipa desatkovana, ipak nije to onih naj naj 11, nedostajalo je 5-6 igraca, sto je normalno za zemlje sa manjim fondom igraca, ni dobilo se, idemo dalje, i onako se uvijek mucimo u kvalifikacijama.

Danilo

pre 5 godina

Koliko zluradih komentara mojih sunarodnika na ovu slabiju igru Hr. Ljudima trebaju bodovi uzeli su ih ne treba im lepota igre ovo su kvalifikacije. Realno govoreći mi smo daleko u organizacionom smislu o rukovodstvu i savezu da ne pričamo ko samo vodi FSS. U igračkom taktičkom smislu pa i trener sve ali sve je na njihovoj strani. Velika većina njihovih igraju top lige top timovi a mi sad imamo sjajne Luku i Duleta sve ostalo suvi prosek Slovačke Češke Finske Norveške Irske ništa više od toga. Kako se onda nadati nečemu višem i boljem kad nam je tu objektivno mesto.

maximilian

pre 5 godina

Kakva golčina Krame!!! a vidim tu neki spominju da smo dobili španjolce u ZG jer su oni došli oslabljeni ahhahahahahhahahah pa kakvi smo mi bili kad su nas razbili u Španjolskoj???!!

Marin-St

pre 5 godina

Xnodeh,

Kako ti se više da neprestalno bubat o slučajnim doprvacima, kako sam sebi nisi dosadio nije mi jasno?
U ničemu nije lako biti drugi na svitu, a najmanje u nogometu, da li to bilo na znanje i kvalitetu ili sriću kako ti kažeš nebitno, jer na prvenstvu se ne igra, ni jedna, ni dvi utakmice, nego puno više. Niti do kraja možeš doć samo sa srićon niti samo sa kvalitetom, sve se mora poklopit za uspijeh.
Naravno, ja, a ni većina ljudi u Hrvatskoj ne mislimo da je Hrvatska druga reprezentacija na svitu po snazi, ima boljih, ali baš zato je naš uspijeh još i veći.
Uvik se je više cijenio onaj ko je sa manje ljudi i sredstava na kraju dobio bitku nad moćnijim suparnikom, pa tako i u sportu, jedino ti to ne možes shvatit.
Da smo i osvojili za tebe ne bi bili prvaci, nego slučajni prvaci.
Za ovako malu zemlju nezamisliv je uspijeh i promocija igrati finale svjetskog prvenstva, pa makar i sa dosta sriće, jer ako srića nema podlogu na koju će past nema igranja finala svjetskog nogometnog prvenstva nikome pa ni nama.

Kajverson

pre 5 godina

Ma Hrvatska pobijedila na srecu Englesku 3x, Spaniju 3x, Njemacku 2x, Italiju 3x,Holandiju,Argentinu itd a Srbija koga a da jednom Njemacku, i dan danas citam o tome i Anticu neprezaljenom...
(Jna, 22. mart 2019 02:30) # ....
Covjek srocio cijelu povijest nogometa dvije zemlje u jednoj rečenici ....istina je najljepse ...majstore palac gore

ZgHrEu

pre 5 godina

GogX 

Kako ko je razbio A u poslednjih 10 godina???? Pa Kosovo prosle godine, u novembru, 4-0. Zaboravio????/
(Luljeta, 22. mart 2019 01:45)a da....nezavisno Kosovo! tako je

Mantis

pre 5 godina

Srbiju se zna da je losa,a vi samo umisljate da ste neka sila
(PFC, 22. mart 2019 12:11)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ne samo Srbija, svi znaju da su "orlovi" vrlo loši.
Što se tiče Hrvatske, nije ona sila (tebi je očito
sila na zahod), već je vise prvak sa SP-2018-e.
Svemu tome, ništa se više ne treba ni dodati ni oduzeti. ende

bili

pre 5 godina

Provukli??!!! Sused, moglo je lako biti petarda ako se secas...uostalom zadnji put kad je neko nekog nakantao sa 4 gola u finalu SP je bilo 1970 -ih sto govori da ste bili totalni auusajderi. Kasnije Spanci i Englezi potvrdili.
(Nenad, 22. mart 2019 11:14)

Izgubili smo 4:2, a ne 4:0. Francuzi su poveli sa dva gola, a da nisu imali šut u okvir gola. Nepostojeći slobodan udarac uz simuliranje Grizmana i penal koji da je bio na francuskoj strani, Hrvatskoj nikad ne bi bio dosuđen. Povrh svega odigrali smo čitavu utakmicu više od njih zbog produžetaka. Oni koji osporavaju prolazak na penale neka stave prst na čelo i promisle da li bi igrači reprezentacije Srbije bili u glavi dovoljno jaki da prođu tako. Ta ''glava'' je upravo ono što čini razliku između odraslih reprezentacija i onih koji se vječito traže ali nikad ništa ne učine!

Tko je jednom igrao finale opet ce.

pre 5 godina

Znamo da si ponosan sto zivis uz drzavu koja je nogometna velesila. Dzaba se pretvaras. Jednom bronca, drugo srebro, trece :)

LukaOJ

pre 5 godina

Au, više hrvata večeras ovde nego golova Španjolaca u njihovoj mreži!
Ako ako, dobro došli u zemlju osvajača LŠ i SP U19.
Jeste li vi osvojili nekad nešto?

Pogledaj ko je osvojio Kup Velesajamskih Gradova/Europa Ligu 1966-67

“A” klasa za vas

pre 5 godina

Ovaj koji kaze da Hr ima samo 2 klase (Modric, Rakitic), da pitam koliko vi klasa imate?
Drugo, Perisic nije u formi, ali je klasa kakvu vi u zivotu niste imali, narocito kad igra za repku.
Za domaću zadaću pogledati polufinale i finale SP-a da vidite klasu Perisica.
Ajmo dalje. Kramaric!!! Klasa o kojoj mozete sanjati. Za domacu zadacu pogledati https://youtu.be/-PRKN6ti2SM kako se igra sa 5 Engleza ispred njihovog kaznenog i svjetski poentira. Pogledati njegovu golčinu sinoć...Mandžukića koji ubija u tandemu sa CR po Italiji itd. Imamo par njih koji ce garantirano izrasti u klase! Ostalo sto imamo je jedinstvo i kako decki ginu jedni za druge i za domovinu!!!
To vi u nogometu nikada niste imali. Hvalite se nekim Tadicem od 30+ god koji je odigrao par dobrih tekmi u karijeri, usporedjujete ga sa bogom nogometa, Modricem. Jedini vaš koji je na tragu da postane klasa je Jovic. Ostali boranija.
Vidjeli smo vaš bunker neku noc, igrate ko curice pred mengu. Vidjeli smo OPET ratničku Hrvatsku sinoc, i sa nikad slabijom obranom, i sa par novih igrača, ne podcjenjujemo nikoga, ginemo protiv Azera kao da je finale SP.
Zato se ne usporedjujte u ovom sportu, ne blamirajte se, shvatite, prihvatite da je razlika u kvaliteti i karakteru nasih ekipa OGROMNA!

ZgHrEu

pre 5 godina

@zghreu bas im ta nezavisnost steka, ne brini ti za Kosovo ,brini za Dublin ,Minhen uskoro i Istru
(okani se politike prekomplikovano za tebe, 22. mart 2019 10:39)svejedno, nemate more.

Mantis

pre 5 godina

@mantis hrvatska prvak 2018, cudno ja vidio
kako vas Francuzi unakazili, mora da ti lekici ne pale vise
(opa sad i lazemo, 22. mart 2019 15:03)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Čitaj pomno, komentar ti je passe. Točno, Francuska je
pobijedila Hrvatsku s 4:2, zato je Hrvatska
vice prvak SP-2018 :-)

leni

pre 5 godina

Provukli??!!! Sused, moglo je lako biti petarda ako se secas...uostalom zadnji put kad je neko nekog nakantao sa 4 gola u finalu SP je bilo 1970 -ih sto govori da ste bili totalni auusajderi. Kasnije Spanci i Englezi potvrdili.
(Nenad, 22. mart 2019 11:14)

Izjeda te ljubomora i to je vidljivo svima osim tebi. Šta su to Španci i Englezi potvrdili? Zadnju utakmicu s Španjolskom je dobila Hrvatska koja im je dala 3 gola. Prva utakmica je bila mjesec dana nakon finala u Rusiji i pola tima nije igralo. Englezi su nas dobili ukupno 1 gol razlike. S njima u utakmici je Hrvatska do 70 min. imala rezultat koji je vodio na prvo mjesto ispred Engleske i Španjolske. Šta su to onda objasnili? Objašnjenje je bilo na utakmici sa Švicarskom :)

zgtom

pre 5 godina

Pobjeda se piše i tri boda, 23 udarca prema golu nije loše, 14 kornera, izgledalo kao da se muče na prvi pogled, ali u ovom sastavu igrali prvi puta i vjerojatno više neće igrati sa tom početnom jedanaestoricom, to i je mali problem fale neki standardni igrači.......

bros

pre 5 godina

Tadic do jucer igrao u Southamptonu i od tamo ga izbacili. Odigrao jednu dobru utakmicu i odmah bolji od tipa koji je osvajac 3 lige prvaka, vice prvak svijeta i vlasnik zlatne lopte. Sta je Tadic osvojio u karijeri (makar na penale jel tako), u kojem velikom klubu je igrao? Nego, vi sto vise pljujete po Modricu, to Lukica vise puni vitrine peharima i medaljama. Ne valja vam posao...a da ga pocnete hvaliti malo? Mozda se pokvari:-)

bros

pre 5 godina

@bros hahahaha poluigraci, recimo zaboravio si i poluigraca Tadica, onaj koji je poslao na fabricka podesavanja vaseg superstara Modrica.

Ma sta ti je zivot? Nepravda od prve do zadnje sekunde. Kad 400 najboljih trenera svijeta i vodecih sportskih novinara ne vide da je Tadic bolji od Modrica...slijepci jedni...da nabave naocale "made in Serbia" progledali bi momentalno...

Argo

pre 5 godina

Nije mi jasno sta ste se uhvatili tih 6:0 kontra Spanjolaca gdje smo igrali bez 7-8 igraca iz prvih 11 i to mjesec dana nakon SP-a u nebitnoj utakmici Lige nacija. Samo pogledajte kako smo ostali zadnju utakmicu s njima i zadnju na velikom natjecanju.

vatHr

pre 5 godina

U redu, ponoc je prosla i novi je dan, 22.3.
Stoga je red da vam cestitam jubilej: danas je 6 godina otkako ste na maksimiru izgubili samo 2:0, od jedne goropadne velesile, umjesto da primite bar 5 komada.
S obzirom da nemate nikakve velike pobjede otkako ste samo srbija, remiji i minimalni porazi protiv jakih ekipa je sve cime se mozete diciti, a izgubiti samo 2:0 od finalista sp velik je uspjeh za vas.
Srdacno vam cestitam i provedite ovaj dan u sreci i veselju. Pusa!

jedva se provukli

pre 5 godina

Razgovor u Hrvatskoj
Kako smo igrali večeras?
Ma loše.
Znači izgubili?
Nismo, pobijedili 2:1.

Razgovor u Srbiji
Kako smo igrali s Nijemcima?
Brate,razvalili ih.
Tko je bio najbolji?
Dmitrović.
To onaj mladi napadač?
Ma jok, golman.

Sanel

pre 5 godina

Nisam ni Srbin ni Hrvat odmah da pojasnim.Pojedini ovdje ne bi trebalo da imaju dvostruke arsine i da se raduju da komsiji crkne krava.Jer kad vi osvojite srebro na sp u kosarci onda ste sila jel tako?A hrvati sto su osvojili srebro na sp u fudbalu to je smijurija?Oni i kad odigraju lose opet pobijede tamo neki Azerbejdzan,a vi kako ono prodjoste nedavno protiv Estonije?Nemojte se onda cuditi sto vas malo vole u ostatku ex yu posto ste stvarno prepotentni,al bez pravog pokrica.I za kraj fudbal i kosarka se ne mogu uporedjivati ni po cemu,a ponajmanje po popularnosti.

Stari Joža

pre 5 godina

Ako ćemo se zezati mogli bi komentirati neriješeno Srbije i Njemačke pitanjem "koje su ono mjesto zauzeli Nijemci u RusijiŠalim se naravno,to je dobar rezultat za Srbiju.Igra Hrvatske nije bila savršena,ali što su to odigrali Azeri?Branili se sa 10 igrača.

znalac statistike

pre 5 godina

Tri boda au tu, sve ostalo je nevazno
(Modric, 21. mart 2019 23:52) # Link komentara

Ne razumiju oni to prijatelju, treba prvo osvojit ta tri boda da bi "to" shvatio...uostalom, oni imaju negativan skor sa azerima, samo sute ko zaliveni ;)..zaboravili a?...nerjeseno u bg i pusiona u gostima 2:1 u i to u istim kvalifikacijama unutar grupe u jednoj godini ;)

Mantis

pre 5 godina

Pa uputite prosvjednu notu. Napisite
"Mi Srbija se ne slazemo da je modric
najbolji igrac svijeta u 2018.
Ne moze to tako."
Vjerujem da ce vas uzeti za ozbiljno jer
nije nebeski narod bilo tko.
(croata, 21. mart 2019 23:08)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Uz to, Srbija bi trebala zatražiti o FIFA-e
da se pod hitno Hrvatskoj uzme drugo mjesto
sa SP-2018-e. Naime, kako Srbi tvrde, Hrvatska
je sve dobila na sreću i penalima poslije
produžetaka, a takve pobjede se ne smiju
priznavati. Pobjede vrijede samo onda ako
pobjednički gol padne u prvih pet (5) minuta
i to glavom, onako kako što ih zabija Mitrović
iz Srbije.

Mudrolija

pre 5 godina

Vicesampion sveta! Podvucite to i da zauvek se zna ko je od preko 190 zemalja 2. u najpopularnije sportu na svetu!
Nekih pojedinaca,komentari su totalno nebitni i iskompleksirani...
Hvala i dovidjenja!

Tereza

pre 5 godina

@ Xnodex

U svim tvojim komentarima se pojavljuju riječi kao redaljka, gangbang, bukake , postat ćeš ovisnik o pornjavi , smanji malo gledanje.

warlock

pre 5 godina

@pijani zlotvor da prihvatimo vasu realnost hahah nismo mi krivi sto nemate pojma ni u jednom sportu, budite muskarci iako ste hrvati pa vam je to malo teze
(jel tako sminkeru, 21. mart 2019 23:53)

Majstore, odradi prvo DZaku i Sacirija pa se javi nesto njima da pricas, vise komentara ima kad hrvati igraju nego bilo sta drugo, kako vi to zovete, kompleksi?

LukaOJ

pre 5 godina

Znaci slavi se pobeda nad velikom Danskom i Rusijom i to na penalima i dobiti 20 godisnjake engleze , koje su se tad tek uigravali ?

Realno to bi i Srbija uspela , ali imali smo u grupi svajcarsku i brazil sta cemo...

I nemojte mi reciti da je Danska i Rusija jaca od Svajcarske , tu je razlika veliki kvalitet
(Daki, 22. mart 2019 01:22)

Ista ta Švircarska je izgubila od Švedske, koja je izgubila od Englekse, koja pak od Hrvatske...pa Hrvatska je imala Island i Argentinu...nemoj mi reci da je Argetina s Messijem slaba losija ekipa od Svicarske?

PimPong

pre 5 godina

Joj, stvarno trebamo da se manimo kritika Hrvata na Mundijalu. Zasluzili su definitvno medalju, i trebamo da im cestitamo, i to je to. Mislim, neko takvo razovanje moze da se uzme u obzir sa svakim ucesnikom Mundijala koji je stigao u finale. Znam da je ovo ekstremno, ali npr., po takvoj logici bi neki nasi pricali da su Svabe 2014 imale mnogo srece. Dobili su u grupi raspali Portugal, ali su trebali izgubiti od Gane koja ih je potpuno nadigrala, pa su se onda mucili sa USA. Onda u narednoj rundi nisu mogli dobiti jedan Alzir za 90 minuta! Francuze su jedva dobili. Onda su rasturili Brazil i sa tim se hvale, a taj Brazil je igrao potpuno pogresno takticki, i to bez Nejmara. I na kraju su dobili Argentinu, sto se ne bi desilo da je neko bolji od Iguaina igrao.

mnogo govori o vama, kompleksasi

pre 5 godina

Strasno smo ponosni, posto vam je to jedini uspeh ,inace vam je najveci uspeh kad mrzite srpske sportiste posto su preuspesni za vas, gledaj gol shaqirija ipak ti je to brat

hhahahah koji kompleksas

pre 5 godina

Strasno smo ponosni, posto vam je to jedini uspeh ,inace vam je najveci uspeh kad mrzite srpske sportiste posto su preuspesni za vas, gledaj gol shaqirija ipak ti je to brat, onda gledaj vasu sestardu i ispadanje u b ligu ,to vam je nivo

Ante

pre 5 godina

Hrvatska se jedva provukla i protiv Danske na SP, to nam je bila najteža utakmica. Čak smo i protiv Francuza igrali ljepše i lakše.
Protiv "radnika" je nama uvijek teško. I ne samo nama.
Da li smo imali sreće na SP? Naravno, kao i ostali. A nesreće? To se ne broji?
Sama bronca, 3 mjesto na SP je ogroman uspjeh koji je nosio Hrvatsku reprezentaciju 20 godina.
Poslije nje Finale i Srebro, nosit će sljedećih 20.
Možemo mi gubiti svaku sljedeću utakmicu, ali svakoj reprezentaciji na svijetu je čast da igra s nama.
I malo smo "teži" na tržištu od vas, bez ikakve uvrede.. Finale SP gleda cijeli svijet, a u ovom je većina navijala za malu i borbenu Hrvatsku. I svi su nam skinuli kapu do poda.
Nemam nikakav problem da napravite sličan uspjeh, i da ja skinem kapu vama. Postoji rivalitet između nas, ali volio bih da ste na vrhu, pa da se tučemo ko je bolji na vrhu, a ne na dnu.
A gore ili dolje, sitnice odlučuju. Ipak, 2 i 3 mjesto.. Nije sitnica.

Vinko

pre 5 godina

Ok, najbolji fudbaler sveta, a ovamo najbolji sportista na svetu...4 puta...uocavate razliku? :)
(Nislija 101%, 21. mart 2019 23:17)

Ne uocavam razliku ali uocavam glupo poredjenje. Kao da kazes ovamo Jadransko more, a ovamo Dunav. Babe i zabe sto bi se reklo.

A Messi?

pre 5 godina

И ви сте осмину финала и четвртфинале на СП прошли на пенале и то против осредњих репрезентација као што су Данска и Русија, а Енглезе на продужетке. Притом сте избегли ону много јачу половину жреба са Француском, Белгијом и Бразилом. Срећом па је трофеј отишао у праве руке.
(Марко, 21. mart 2019 23:06) # Link komentara

Ni riječi o Argentini...ono, Messi kojeg su vam puna usta, ide natrpane mreže 3 puta - ravno kući. To se nije desilo, to ništa - to se ne računa - amnezija hahaha

Poznavalac

pre 5 godina

U istoriji svjetskih finala ucestvovalo je samo 12 timova,od proslog finala imamo i trinaestu ekipu.Ekipa Hrvatske,pametnom dosta

Jna

pre 5 godina

Ma Hrvatska pobijedila na srecu Englesku 3x, Spaniju 3x, Njemacku 2x, Italiju 3x,Holandiju,Argentinu itd a Srbija koga a da jednom Njemacku, i dan danas citam o tome i Anticu neprezaljenom...

drago

pre 5 godina

Ofenziva je bila odlicna, napadali smo ih cijelo vrijeme i stvarali sanse. To govori 22:6 u sutevima, 13:2 u kornerima, 68%:32% u posjedu, 744:290 u pasevima, 93%, 80% u preciznosti pasa, 11:63 u izbijanju lopti za Azere. Obrana od kontri je bila losa ali kad se vrate u prvu postavu Lovren, Brozovic i Rebic, a to je vec za Madjare sve ce to sjesti. Jos da maknu Kalinica, koji spusta ruku kod suta pa dobijemo gol i stave odlicnog Livakovica bit ce to super. Falit ce prvi bekovi ali Barisic je pokazao da obecava, odlican u ofenzivi i brz u defenzivi. Brekalo protiv protivnika koji se brani je dobar na beku jer imamo igraca vise u napadu. Protiv ozbiljnih ekipa bojim se da je preslab u duelu. Steta sto ni Jedvaja nema da pokrije tu poziciju dok se Vrsaljko ne vrati. Strinic se oporavio, brzo ce i on u ritam barem kroz treninge a nadam se da ce promijenit klub.
Brekalo je najveci majstor u reprezentaviji nakon Modrica. Igrac koji najbolje prolazi 1 na 1, brz je i ima sjajan dribling. Modric je odigrao kao uvjerljivo najbolji igrac prosle godine, kaze slovenski komentator "Hrvatska ima svog maestra Luku Modrica". Nikad ovoliko puno i brzo nije trcao, sjajno za nas s obzirom da je u 34-oj.

Ivano

pre 5 godina

Gledao sam utakmicu na DAZN. Njemacki Kommentator kaze da je Hrvatska mala zemlja koja je na putu da postane Nog. Velesila. Ako to vide drugi ne vidim u cemu je problem. Valjda zato sto smo isti po principu neka komsiji crkne krava. Ja na srecu nisam takav, i zelim vam da oderete Portugal,jer ste susjedi a dragi ste mi. Pustite ove sto se nasladjuju i jedne i druge. Mislim da je puno vise normalnih ali ovi drugi su glasniji, pa ljudi steknu pogresno misljenje. Sretno komsije.

pogledaj pod danilo, mnogo opterecen pljuvanjem po Srbima i velicanju Hrvata

pre 5 godina

@rijeka evo ti primer tipicnog hrvatskog trola koji se predstavlja kao Srbin

LukaOJ

pre 5 godina

Provukli??!!! Sused, moglo je lako biti petarda ako se secas...uostalom zadnji put kad je neko nekog nakantao sa 4 gola u finalu SP je bilo 1970 -ih sto govori da ste bili totalni auusajderi. Kasnije Spanci i Englezi potvrdili.

Pa kolko god su oni bolja ekipa, nikad ne bi zabili prva 2 gola da nije bilo suca. Ako si gledao utakmicu mozes sam zakljucit da ono prvo nije prekrsaj ni u 2 ligi san marina. Pogledaj na yt analize stranih trenera i igraca (Schmeichel, Mourinho)...svi kazu da im je sudac debelo pomogao, osim Srba

perozg

pre 5 godina

Pogledajte ove komentare, sve ista osaba piše. DarioZG, croata, Zigzag i drago. Sigurno je Srbin iz Hrvatske. hahaha
(..., 21. mart 2019 23:15)

I jednako je nepismen u svim komentarima :)

zlatan kurjak

pre 5 godina

Kako jedva, a Hrvati imali posjed lopte skoro 70%. Ovo je nova hrvatska ekipa s malo prijašnje postave, mladi su i nisu nikad igrali zajedno, a neki su i debitanti. Istina bilo je teže nego je očekivano sli to je zato jer je trener Azarbajdžana Hrvat koji naravno poznaje hrvatsku ekipu i sve o njoj, i zna sve o smjeni generacija i sve o dobrim i lošim stranama trenutne situacije. S Mađarima će biti još teže.
(Zagi, 21. mart 2019 23:08) Srbija vec 15 utakmica igra sa uvek razlicitim sastavom i naravno da nisu uigrani. Kakvo je stanje kod nas zbog licnih interesa, veruje se i da ce narednih 100 igrati u razlicitom sastavu jer svetsko trziste je nezasito, kao i ljudska pohlepa a mi cemo i posle 100. utakmice biti neuigrani.