Četvrtak, 21.03.2019.

17:14

"Nagetsi mogu da zaustave Voriorse u pohodu na šampionski prsten"

Američki novinari veruju da će Denver Nagetsi, za koje nastupa naš Nikola Jokić, biti veliki problem u plej-ofu za aktuelnog šampiona Golden Stejt Voriorse.

Izvor: LN

"Nagetsi mogu da zaustave Voriorse u pohodu na šampionski prsten" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

Djordje

pre 5 godina

Ne moramo da nagadjamo sta ce biti. Denver skoro sa svim tim ekipama igra u narednim utakmicama, pa cemo videti.
Sa takvim rasporedom, ako ostanu drugi, bice to vanserijski uspeh, a sve preko toga divna nagrada za ove mlade momke.

Bojan

pre 5 godina

Lepo kaze Jordan sta fali pojedincima koji daju po 40+ poena? PRSTEN. Batalite onog privatnika iz Hjustona, taj nikad nista nece osvojiti. Denver ima trenera I ekipu, a ne Ker doveo 5 superstarova I osvaja titule.

рајко

pre 5 godina

келерман је новинар за бокс и нема појма о кошарци. денвер може да изгуби и у првој рунди ако добију сан антонио или оклахому као противнике. сезона је једна ствар плејофси,кад те стисну противнички тренери, је друга. иако навијам за Јокића не верујем њему нити тиму без искуства. видио сам их прошле године у задњој утакмици против Минесоте за одлазак у плејофс и схватио да су се препали.

dzonikaaaa

pre 5 godina

ovo je samo pocetak uspona denvera, njihove najbolje godine tek predstoje. imaju jos jednog mladog momka - michael porter jr, koji je imao problem sa ledjima i vraca se na teren tek sledece sezone( draftovan je 2018).veliki potencijal 210 cm igra sf tip igraca kao durent.
paklen tim vec sad, bice tu velikih uspeha u buducnosti.

pera kojot super genije

pre 5 godina

Kelerman i Smit obične galamdžije,šatro nešto debatuju,neozbiljno 60%.
Denver nema šanse protiv GSW,treba prvu rundu protiv Jute ili Klipersa ili San Antonija da prežive,a ako u drugoj nalete na Hjuston,to bi bilo to.
Ako nekog sa ESPN-a treba ozbiljno shvatiti,onda gledajte samo Džejlena Rouza,jer čovek zna šta priča.
Ova dvojica su cirkus.

Powerslave

pre 5 godina

Ne može Denver da ih eliminiše, nema šanse.
Ali mogli bi možda dosta da im otežaju put do titule indirektno, tako što bi ih, na primer, usled nekog tumbanja na tabeli zapada, poslali na Hjuston u polufinalu. Tu bi se klali u šest utakmica pa da onda posle svega toga npr. dolaze da igraju u Denveru. Opet ne sumnjam da bi ih GSW izbacio i tada, ali bi sigurno bili dosta umorniji nego ranijih godina, a istok je jači nego ranijih godina.
Ako GSW osvoji titulu i ove sezone (a imaju najveće šanse za to) siguran sam da će im to biti najteže osvojena titula do sad.

@

pre 5 godina

@ saki6

Upravo tako! S tim što ja mislim da je i San Antonio tu negde na nivou Klipersa, iako rizikujem ovom izjavom da me vernici spale na lomači što im diram u boga, Grega Popoviča. Međutim, iako je najbolji trener u NBA već deceniju, ne može se suva drenovina cediti u nedogled, a sa osovinom Aldridž - Derožan jednostavno ne vidim SA dalje od prvog kola. Ko god da ta dva tima izvuče u prvom kolu ide u drugu rundu, isto kao što ko god da dobije GSW u prvom kolu ide ubrzo na pecanje. Denver ima kvalitet za finale, to je nesporno, pitanje je ima li glavu i srce. Ako i ne odu dalje od drugog, pa čak i prvog kola, ova sezona je za njih čista desetka, jer su uigrali mlad tim i njihovo vreme tek dolazi. Narednih 5 godina minimum će harati, samo da ostanu zdravi i koliko toliko na okupu

tocka

pre 5 godina

Denver sa ovakvim Herisom, Bartonom i Ajzeom nema puno čemu da se nada, ali ako ova trojica prorade sve može da se desi. Za to bi trebalo da rizikuju i da puknu većinu narednih mečeva, ali onda rizikuju da naidju pre na Hjuston.
E sad sledeća sezona i Porter JR je nešto drugo.
Sad neka dodju do finala konferencije i time obezbede poziciju za dovodjenje još jednog All-Stara, pa onda napadaju prsten. Mali DiAndjelo bi im legao, ili Oladipo, ili Klej, ili Durantula.
Mogu da trejduju komplet klupu, Herisa i Mareja koji bi svejedno hteli da su vodje u svojim timovima.

saki6

pre 5 godina

Od ekipa na zapadu samo bih Kliperse obelezio kao najslabije i GSV kao najjace i favorita za titulu. Svi ostali mogu nam doneti maksimalno neizvesne meceve.

KOSTA1703

pre 5 godina

Ove godine Zapad će osvojiti Hjuston, ako budu zdravi.
GS je dolaskom Kazinsa prestao da bude ekipa, postao je skup individualaca, a to Brada bolje radi od njih.
Slažem se da Devner nema šanse u plejofu protiv ove dve ekipe.
Prosto kvalitet je kvalitet.
Denver je platio Milsapa da bi dosegao minimalni salari, a GS i Hjuston plaćaju porez na luksuz..
I sad se pčekuje da se bore za titulu?
Koliko para toliko muzike.
Ako Denver želi titulu mora da dovede pravo pojačanje Jokiću.
Nadam se da će to uprava Denvera shvatiti na vreme, i da neće protraćiti godine uludo, kao sa Karmelom svojevremeno

aca

pre 5 godina

Juta prvi protivnik? Jedino je sigurno da ce igrati PO i to najverovatnije kao prvi ili drugi na zapadu, sve ostalo je tesko predvideti.

SretKo Sto Se*e ReTko

pre 5 godina

Citam komentare i ja se takodje slazem sa vecinom..da bi izbacio GSW moras da ih pobedis 4 utakmice ( Nesto kao danas u fudbalu da pobedis Barsu 4 utakmice pre nego sto oni tebe dobiju 4 puta - ravna fantastika : ). GSW te ubiju trojkama i to u seriji od 7-8 trojki za redom..a nijedna ekipa ne moze da odgovori trenutno sa toliko trojki nazad..znaci da bi dobio GSW mkras da imas najmanje dve ili tri haubice za 3p kao na primer..Redicka..Hardena..Irvinga ili Dzordza i takodje da imas jednog stabilnog proverenog stara kao Lebron..Davis..koji ce da gura na sigurno a uz to da imas i jos jednog centra koji skuplja lopte i zatvara reket ( Embiid..ili eto cak i nas Jokara bi lepo popunio ) to bi vec bilo blizu jer generalno ekipa mooooora da nabije 20 trojki po utakmici da bi se ravnopravno takmicila sa GSW na 4 dobijene. To je realnost a sve ostalo je slabo vece GSW i tvrda kosarka jedne noci . Ja se licno nadam NEIZVESNOM play off-u u svakom slucaju da svi uzivamo :))

BojanUE

pre 5 godina

Realno je ove godine uspeh ako prođu u drugo kolo. Sve preko toga je više nego sjajno za ekipu koja tako dugo nije bila u playoff-u, a koja je u formiranju.
I da, novinar nije rekao da će ih Denver izbaciti nego namučiti ako dođe do finala konefrencije.

Pera

pre 5 godina

Denvar je obezbeio bar drugo mesto. U prvom kolu ce pobediti, bez obzira ko im je protivnik. Imaju kvalitet, ako i padnu neku utakmicu na neiskustvo, Jokic uci u trku, do kraja serije ce znati sta treba da rade. U drugom kolu, ako bude Hjuston bice tesko, ali prednost domaceg terena moze da prevagne. Ako bude Pertland, finale je njihovo.
U finalu GS je veliki favorit, uspeh je ako seriju ucine zanimljivom. Naravno, kao navijaci prizeljkujemo vise... Da e neko rekao na pocetku sezone da ce uci u PO kao prvi-drugi na zapadu, svi bi mu se smejali!

all

pre 5 godina

Mislim da Hjuston može da dobije 4 protiv GSW, ne izgledju toliko ustimovano i nezaustavljivo. Denver
... možda naredne godine, što uopšte nije tako daleko kako vam se čini :)

maki1982

pre 5 godina

ne treba preterivati,plejof je jos nepoznanica za denver dok ne pocne, ali smatram da ih ne treba ni potcenjivati. golden stejt ipak igra promenljivo ove sezone, tako da nisu sigurni ni na zapadu jer su neki dali gas i sad ulaze u formu poput hjustona,san antonia,a i jute.

True Batman Fan

pre 5 godina

@carloNS

Slazem seda ne pobedjujeu vek bolji. I najboljima se desi da imaju lose vece i da ne mogu da ubace kos. Ali zato se play off i igra u 4 dobijene. A da Voriorsi izgube 4 od Denvera (ili bilo koje druge ekipe) je naucna fantastika

srefan

pre 5 godina

ne moze ih zaustaviti niko, sve dok se ne okupi 5 zvezda u drugom timu da im pariraju, Lebron, Irving, Love, George i Davis. Oni bi jedva parirali golden stejtu, a posto se ta ekipa ne moze spojiti, ostaje da gledamo antipaticnu ekipu kako ide do prstena...

stefan

pre 5 godina

@CarloNS-prijatelju, u NBA plej-ofu kada se igra do 4 pobede,ako su svi zdravi, UVEK,ALI UVEK POBEĐUJE BOLJI! 
(roten, 21. mart 2019 18:30) 
Kao u finalu kad je GSW imao 3:1 protiv Klivlenda? Je l’ na to mislis kad kazes UVEK, ALI UVEK???
(mladja selektor, 21. mart 2019 18:49)

Kari i Bogut su bili povredjeni kari rovit 70 posto mozda. . bogut odsutan

.

pre 5 godina

Inace, nisu samo slavili pobedu protiv bostona nego i osiguran plej-of.A sto se tice sansi protis gsw, ravne su sansi lejkersa da udju u plej of.

nisimiburazer

pre 5 godina

Gotivim Denver i Jokica, al ovo je poprilicno nerealna prica. Nagetsi su solidan tim za regularnu sezonu, al jedno stavno nisu za plejof, jer nemaju ni superstara koji moze potpuno da preuzmo utakmicu, niti imaju jaku odbranu. Pritom oni su veoma specificna ekipa koja je skocila od 9 na 2 poziciju za jednu sezonu, sa skoro identicnom ekipom, i vecina tih igraca nema apsolutno nikakvog iskustva u plejifu. Smatra da ce ekipa koja zauzme 3 poziciju da ih pobedi u polufinalu konferencije. Mada nikad se ne Na, cele sezone su nas iznenadjivali, mozda ce i u plejofu nastaviti, ali kako kazem tesko.

Aleksa

pre 5 godina

Denver može da izbaci Oklahomu, Portland, Jutu i Kliperse. Protiv Roketsa i Golden Stejta nemaju šta da traže, a i Sparsi su nezgodni zbog Popa.

Gary

pre 5 godina

Zar,niko ne čita text?!!!
Nije ovaj analitičar rekao,da Denver može da pobedi GSW... već ako State,bude morao da igra 6-7 utakmica,protiv Nagetsa,može da izgubi finale,od nekog tima sa Istoka!...Potrošiće se, protiv Denvera...kraj priče..

Denver,je definitivno problem...da, nemaju iskustva u plejofu,mlad su tim...lako se zapale.. i lako je ih ugasiti...ali..

Šta zna dete,šta je 300 kila?!!

Svi mi znamo,da dete,nema šanse,da podigne 300 kila... ali.. da li to zna dete (Denver) ?!!

mladja selektor

pre 5 godina

@CarloNS-prijatelju, u NBA plej-ofu kada se igra do 4 pobede,ako su svi zdravi, UVEK,ALI UVEK POBEĐUJE BOLJI!
(roten, 21. mart 2019 18:30)
Kao u finalu kad je GSW imao 3:1 protiv Klivlenda? Je l’ na to mislis kad kazes UVEK, ALI UVEK???

SchOne

pre 5 godina

Kako ne shvatate da Barton je izašao čovek iz povrede i još se privikava . Pa svi smo po Milsapu pljuvali da je lik totalno neupotrebljiv a ispade pored Jokića glavni šraf ekipe..pazite realno jeste GSW jak ali Denver nije tu tek onako tukli su oni i rakete i dzezere i teksaše a bogami i ratnike i to čitave sezone im nije igrala prva petorka već su morali da mešaju uvek novi sastav . Sada kad im se vratio Heris ,Barton i Milsap koji je potvrdio klasu sa Jokićem i Mareya nemaju čega da se baš u potpunosti plaše potpuno su rasterećeni za razliku od ekipa poput ratnika i raketa of kojih se očekuje da prave lom i u Play off. Oni su ovu sezonu odigrali i obrnuli igricu na dalje nek bude šta bude ali ja se nadam finalu i osvajanju prstena .

palop

pre 5 godina

Navijam za Denver, ali jako, jako tesko. Moralo bi da se potrefi da svi igraju utakmice zivota, da nema bukvalno ni jedne slabije karike...

ljupce

pre 5 godina

ovo su pricali pre neki dan i ta prica je bila tipa hipoteticki(sta bi bilo kad bi bilo).nerealno je ocekivati nesto vise,ali da prodju prvu rundu plej ofa je skoro sigurno.kazem skoro jer ako im slucajno zapadne san antonio tu im je kraj.ja kad sam ovde napisao pre nekog vremena da je san antonio krs ekipa dobijem minuse i pojedinci me uce o san antoniju,a skip bejlis i senon sarp se slazu da je ovo cudo koje je jos jednom izveo popovic i da je neki drugi trener u pitanju bio bi proglasen za trenera godine.posto je greg poznat kao trener koji osrednje igrace uklapa u celinu i ima fantasticne rezultate onda od nagrade nema nista.pogledajte ko nosi igru:oldridz koji imaa 34 godine i nema dabl-dabl prosek sto je saramota za danasnju nba a on startni centar,derozan koji je bukvalno macka u dzaku bio i ovi komentatori se slazu da ovako nikad nije igrao,rudi gej unisten povredama,matori 30+ godina belineli,dezonte marej najmladji povredjen,jakob peltl iz austrije,bez pau gasola koji je bio cetvrti skakac ekipe,peti mils(boze me sacuvaj).forbs,vajt,bertans su iznenadjenja od kojih niko nije ocekivao da igraju ovako dobro,a imaju sansu za mozda cak i trece mesto na zapadu ako krenu u ludu seriju do samog kraja.krs ekipa od koje se nije ocekivalo nista se bori za domaci teren u plej ofu.i mene neko uci kakva je san antonio ekipa...svasta...

Dragan

pre 5 godina

GSW ce imati najvecu pretnju od San Antonija, koji nije isti tim sa pocetka sezone kada su gubili od svakoga. Popovic ih je ustimao i sada su puni samopouzdanja i igraju jaku odbranu. Dugo navijam za SA pa sam mozda pristrasan, ali lisac je Greg. Sto njemu Jokara ne dopade saka...

uros

pre 5 godina

maks kelerman je sve samo ne novinar..lik je nedavno izjavio da durent nije u top5 igraca lige?!? stiven a smit je prica za sebe, bar je ponekad smesan kad ga slusas..denver po mojoj proceni bi uzeo maksimalno jednu pobedu golden stejtu u plejofu.

student

pre 5 godina

Volim Denver, naročito Nikolinu igru jer je pre svega nas covek Ali, nemoj da se lažemo, budimo racionalni. Jel stvarno neko misli da Heris, Barton, Marej, mogu zaustaviti Kleja, Karija i Durenta? Jokić je daleko korisniji od Kazinsa, ali nema dileme ako Kazins zapne, može da ga ošuri u reketu.

srbijasine

pre 5 godina

Mogu ako Bartona ne ubacuju u igru vise od 10 min po mecu, sto je skoro nemoguce jer Meloun mu daje preko 30 min. I tad bi bilo tesko, jer regularna sezona nema veze sa plejofom. Voriorsi ce da zategnu odbranu, jos su mnogo popularniji tim, pa ce Denver morati da se bori i protiv sudija. Bice tesko Senveru da prodje i prvo kolo ako dobije bilo kog drugog od Klipersa.

CarloNS

pre 5 godina

GSV je trenutno bolji od Denvera, ali ne pobeđuje uvek bolji. Sa ostalima može da se igra još kako. Nije Denver slučajno drugi na zapadu. Što se tiče Hjustona, protiv njega se ne treba braniti već ga treba napasti. Njihova odbrana je slaba. Ako Memfis može da im ubaci 115 koševa, Denver može bar 130.

DukiNS

pre 5 godina

Za sada mi je izvesnije finale Zapada, GSW - Hjuston. Jedino ako Denver nekako završi prvi u konferenciji može doći do finala. Kompletan Hjuston je i dalje favorit protiv Denvera. Polufinale bi bio dobar trenutan domet i onda sledeće godine nadam se možda i velikom finalu, što da ne.

wlado

pre 5 godina

morate jedno da razumete, Barton je potpisao veliki ugovor ove sezone, u ugovoru mu je zagarantovanih 20-25 minuta igre. Dalje sve kalkulacije padaju u vodu.

žilijen, drago mi je

pre 5 godina

Da, a Warriors-ima je ogroman problem da igraju u Denveru. Pokazali su to u poslednjem susretu kad su ih ne pobedili, nego razneli, i mislim postavili NBA rekord u poenima u jednoj četvrtini, ili tu negde.
Volim Denver, volim da ih gledam, delom i zbog našeg igrača koji je ne samo zvezda tima nego nešto potpuno novo u košarci, ali nemojmo se zanositi. Denver nema nikakve šanse protiv Golden Stejta, a nije ni sigurno da će do njih i doći.

Deces

pre 5 godina

Nemaju šanse. Na stranu Nikola i njegova genijalnost, da li itko realan misli da nepouzdani bekovi Denvera mogu da zaustave Stepha i Klaya, ili da zaustavi neko Duranta?

Svetolik Popadic Baćko

pre 5 godina

Ostajem pri stavu od pre par meseci da ce Denver bez obzira na rivala ispasti u prvoj rundi. Kakvo zaustavljanje Voriorsa, nemojte da se zamajavamo. Oni su sigurni sampioni.

gomboc

pre 5 godina

nece se susresti jer je nerealno ocekivati da Denver stigne do finala. Iako bih voleo da doguraju tako daleko.
Denver ce imati velike probleme vec u prvoj rundi ako nalete na Jutu ili San Antonio..... Te dve ekipe su jače od njih trenutno.

PimPong

pre 5 godina

Iskreno, ova sezona im je bila fantasticna, bez obzira na to sta ce se dalje desiti. Prolaz u drugi krug bi bio super. Od svih ekipa na zapadu, ne vidim nijednu koju bi Denver bas prizeljkivao, osim mozda Clippers-a. Utah im lose pada, jer Gobert igra dobru odbranu protiv Jokica i ispod kosa, a moze da ga ganja i van reketa. Nikad se ne zna sta Westbrook i George mogu da urade, a Popovic je genije, mada i to ne bi bilo sigurno. Ulazak u finale zapada bi bio fenomenalan, posebno ako idu na relativno zdrave Rockets-e u drugom krugu.

Deces

pre 5 godina

Nemaju šanse. Na stranu Nikola i njegova genijalnost, da li itko realan misli da nepouzdani bekovi Denvera mogu da zaustave Stepha i Klaya, ili da zaustavi neko Duranta?

PimPong

pre 5 godina

Iskreno, ova sezona im je bila fantasticna, bez obzira na to sta ce se dalje desiti. Prolaz u drugi krug bi bio super. Od svih ekipa na zapadu, ne vidim nijednu koju bi Denver bas prizeljkivao, osim mozda Clippers-a. Utah im lose pada, jer Gobert igra dobru odbranu protiv Jokica i ispod kosa, a moze da ga ganja i van reketa. Nikad se ne zna sta Westbrook i George mogu da urade, a Popovic je genije, mada i to ne bi bilo sigurno. Ulazak u finale zapada bi bio fenomenalan, posebno ako idu na relativno zdrave Rockets-e u drugom krugu.

DukiNS

pre 5 godina

Za sada mi je izvesnije finale Zapada, GSW - Hjuston. Jedino ako Denver nekako završi prvi u konferenciji može doći do finala. Kompletan Hjuston je i dalje favorit protiv Denvera. Polufinale bi bio dobar trenutan domet i onda sledeće godine nadam se možda i velikom finalu, što da ne.

srbijasine

pre 5 godina

Mogu ako Bartona ne ubacuju u igru vise od 10 min po mecu, sto je skoro nemoguce jer Meloun mu daje preko 30 min. I tad bi bilo tesko, jer regularna sezona nema veze sa plejofom. Voriorsi ce da zategnu odbranu, jos su mnogo popularniji tim, pa ce Denver morati da se bori i protiv sudija. Bice tesko Senveru da prodje i prvo kolo ako dobije bilo kog drugog od Klipersa.

žilijen, drago mi je

pre 5 godina

Da, a Warriors-ima je ogroman problem da igraju u Denveru. Pokazali su to u poslednjem susretu kad su ih ne pobedili, nego razneli, i mislim postavili NBA rekord u poenima u jednoj četvrtini, ili tu negde.
Volim Denver, volim da ih gledam, delom i zbog našeg igrača koji je ne samo zvezda tima nego nešto potpuno novo u košarci, ali nemojmo se zanositi. Denver nema nikakve šanse protiv Golden Stejta, a nije ni sigurno da će do njih i doći.

wlado

pre 5 godina

morate jedno da razumete, Barton je potpisao veliki ugovor ove sezone, u ugovoru mu je zagarantovanih 20-25 minuta igre. Dalje sve kalkulacije padaju u vodu.

CarloNS

pre 5 godina

GSV je trenutno bolji od Denvera, ali ne pobeđuje uvek bolji. Sa ostalima može da se igra još kako. Nije Denver slučajno drugi na zapadu. Što se tiče Hjustona, protiv njega se ne treba braniti već ga treba napasti. Njihova odbrana je slaba. Ako Memfis može da im ubaci 115 koševa, Denver može bar 130.

student

pre 5 godina

Volim Denver, naročito Nikolinu igru jer je pre svega nas covek Ali, nemoj da se lažemo, budimo racionalni. Jel stvarno neko misli da Heris, Barton, Marej, mogu zaustaviti Kleja, Karija i Durenta? Jokić je daleko korisniji od Kazinsa, ali nema dileme ako Kazins zapne, može da ga ošuri u reketu.

Gary

pre 5 godina

Zar,niko ne čita text?!!!
Nije ovaj analitičar rekao,da Denver može da pobedi GSW... već ako State,bude morao da igra 6-7 utakmica,protiv Nagetsa,može da izgubi finale,od nekog tima sa Istoka!...Potrošiće se, protiv Denvera...kraj priče..

Denver,je definitivno problem...da, nemaju iskustva u plejofu,mlad su tim...lako se zapale.. i lako je ih ugasiti...ali..

Šta zna dete,šta je 300 kila?!!

Svi mi znamo,da dete,nema šanse,da podigne 300 kila... ali.. da li to zna dete (Denver) ?!!

Svetolik Popadic Baćko

pre 5 godina

Ostajem pri stavu od pre par meseci da ce Denver bez obzira na rivala ispasti u prvoj rundi. Kakvo zaustavljanje Voriorsa, nemojte da se zamajavamo. Oni su sigurni sampioni.

Aleksa

pre 5 godina

Denver može da izbaci Oklahomu, Portland, Jutu i Kliperse. Protiv Roketsa i Golden Stejta nemaju šta da traže, a i Sparsi su nezgodni zbog Popa.

Pera

pre 5 godina

Denvar je obezbeio bar drugo mesto. U prvom kolu ce pobediti, bez obzira ko im je protivnik. Imaju kvalitet, ako i padnu neku utakmicu na neiskustvo, Jokic uci u trku, do kraja serije ce znati sta treba da rade. U drugom kolu, ako bude Hjuston bice tesko, ali prednost domaceg terena moze da prevagne. Ako bude Pertland, finale je njihovo.
U finalu GS je veliki favorit, uspeh je ako seriju ucine zanimljivom. Naravno, kao navijaci prizeljkujemo vise... Da e neko rekao na pocetku sezone da ce uci u PO kao prvi-drugi na zapadu, svi bi mu se smejali!

uros

pre 5 godina

maks kelerman je sve samo ne novinar..lik je nedavno izjavio da durent nije u top5 igraca lige?!? stiven a smit je prica za sebe, bar je ponekad smesan kad ga slusas..denver po mojoj proceni bi uzeo maksimalno jednu pobedu golden stejtu u plejofu.

SchOne

pre 5 godina

Kako ne shvatate da Barton je izašao čovek iz povrede i još se privikava . Pa svi smo po Milsapu pljuvali da je lik totalno neupotrebljiv a ispade pored Jokića glavni šraf ekipe..pazite realno jeste GSW jak ali Denver nije tu tek onako tukli su oni i rakete i dzezere i teksaše a bogami i ratnike i to čitave sezone im nije igrala prva petorka već su morali da mešaju uvek novi sastav . Sada kad im se vratio Heris ,Barton i Milsap koji je potvrdio klasu sa Jokićem i Mareya nemaju čega da se baš u potpunosti plaše potpuno su rasterećeni za razliku od ekipa poput ratnika i raketa of kojih se očekuje da prave lom i u Play off. Oni su ovu sezonu odigrali i obrnuli igricu na dalje nek bude šta bude ali ja se nadam finalu i osvajanju prstena .

palop

pre 5 godina

Navijam za Denver, ali jako, jako tesko. Moralo bi da se potrefi da svi igraju utakmice zivota, da nema bukvalno ni jedne slabije karike...

ljupce

pre 5 godina

ovo su pricali pre neki dan i ta prica je bila tipa hipoteticki(sta bi bilo kad bi bilo).nerealno je ocekivati nesto vise,ali da prodju prvu rundu plej ofa je skoro sigurno.kazem skoro jer ako im slucajno zapadne san antonio tu im je kraj.ja kad sam ovde napisao pre nekog vremena da je san antonio krs ekipa dobijem minuse i pojedinci me uce o san antoniju,a skip bejlis i senon sarp se slazu da je ovo cudo koje je jos jednom izveo popovic i da je neki drugi trener u pitanju bio bi proglasen za trenera godine.posto je greg poznat kao trener koji osrednje igrace uklapa u celinu i ima fantasticne rezultate onda od nagrade nema nista.pogledajte ko nosi igru:oldridz koji imaa 34 godine i nema dabl-dabl prosek sto je saramota za danasnju nba a on startni centar,derozan koji je bukvalno macka u dzaku bio i ovi komentatori se slazu da ovako nikad nije igrao,rudi gej unisten povredama,matori 30+ godina belineli,dezonte marej najmladji povredjen,jakob peltl iz austrije,bez pau gasola koji je bio cetvrti skakac ekipe,peti mils(boze me sacuvaj).forbs,vajt,bertans su iznenadjenja od kojih niko nije ocekivao da igraju ovako dobro,a imaju sansu za mozda cak i trece mesto na zapadu ako krenu u ludu seriju do samog kraja.krs ekipa od koje se nije ocekivalo nista se bori za domaci teren u plej ofu.i mene neko uci kakva je san antonio ekipa...svasta...

BojanUE

pre 5 godina

Realno je ove godine uspeh ako prođu u drugo kolo. Sve preko toga je više nego sjajno za ekipu koja tako dugo nije bila u playoff-u, a koja je u formiranju.
I da, novinar nije rekao da će ih Denver izbaciti nego namučiti ako dođe do finala konefrencije.

gomboc

pre 5 godina

nece se susresti jer je nerealno ocekivati da Denver stigne do finala. Iako bih voleo da doguraju tako daleko.
Denver ce imati velike probleme vec u prvoj rundi ako nalete na Jutu ili San Antonio..... Te dve ekipe su jače od njih trenutno.

saki6

pre 5 godina

Od ekipa na zapadu samo bih Kliperse obelezio kao najslabije i GSV kao najjace i favorita za titulu. Svi ostali mogu nam doneti maksimalno neizvesne meceve.

Dragan

pre 5 godina

GSW ce imati najvecu pretnju od San Antonija, koji nije isti tim sa pocetka sezone kada su gubili od svakoga. Popovic ih je ustimao i sada su puni samopouzdanja i igraju jaku odbranu. Dugo navijam za SA pa sam mozda pristrasan, ali lisac je Greg. Sto njemu Jokara ne dopade saka...

SretKo Sto Se*e ReTko

pre 5 godina

Citam komentare i ja se takodje slazem sa vecinom..da bi izbacio GSW moras da ih pobedis 4 utakmice ( Nesto kao danas u fudbalu da pobedis Barsu 4 utakmice pre nego sto oni tebe dobiju 4 puta - ravna fantastika : ). GSW te ubiju trojkama i to u seriji od 7-8 trojki za redom..a nijedna ekipa ne moze da odgovori trenutno sa toliko trojki nazad..znaci da bi dobio GSW mkras da imas najmanje dve ili tri haubice za 3p kao na primer..Redicka..Hardena..Irvinga ili Dzordza i takodje da imas jednog stabilnog proverenog stara kao Lebron..Davis..koji ce da gura na sigurno a uz to da imas i jos jednog centra koji skuplja lopte i zatvara reket ( Embiid..ili eto cak i nas Jokara bi lepo popunio ) to bi vec bilo blizu jer generalno ekipa mooooora da nabije 20 trojki po utakmici da bi se ravnopravno takmicila sa GSW na 4 dobijene. To je realnost a sve ostalo je slabo vece GSW i tvrda kosarka jedne noci . Ja se licno nadam NEIZVESNOM play off-u u svakom slucaju da svi uzivamo :))

dzonikaaaa

pre 5 godina

ovo je samo pocetak uspona denvera, njihove najbolje godine tek predstoje. imaju jos jednog mladog momka - michael porter jr, koji je imao problem sa ledjima i vraca se na teren tek sledece sezone( draftovan je 2018).veliki potencijal 210 cm igra sf tip igraca kao durent.
paklen tim vec sad, bice tu velikih uspeha u buducnosti.

True Batman Fan

pre 5 godina

@carloNS

Slazem seda ne pobedjujeu vek bolji. I najboljima se desi da imaju lose vece i da ne mogu da ubace kos. Ali zato se play off i igra u 4 dobijene. A da Voriorsi izgube 4 od Denvera (ili bilo koje druge ekipe) je naucna fantastika

Bojan

pre 5 godina

Lepo kaze Jordan sta fali pojedincima koji daju po 40+ poena? PRSTEN. Batalite onog privatnika iz Hjustona, taj nikad nista nece osvojiti. Denver ima trenera I ekipu, a ne Ker doveo 5 superstarova I osvaja titule.

@

pre 5 godina

@ saki6

Upravo tako! S tim što ja mislim da je i San Antonio tu negde na nivou Klipersa, iako rizikujem ovom izjavom da me vernici spale na lomači što im diram u boga, Grega Popoviča. Međutim, iako je najbolji trener u NBA već deceniju, ne može se suva drenovina cediti u nedogled, a sa osovinom Aldridž - Derožan jednostavno ne vidim SA dalje od prvog kola. Ko god da ta dva tima izvuče u prvom kolu ide u drugu rundu, isto kao što ko god da dobije GSW u prvom kolu ide ubrzo na pecanje. Denver ima kvalitet za finale, to je nesporno, pitanje je ima li glavu i srce. Ako i ne odu dalje od drugog, pa čak i prvog kola, ova sezona je za njih čista desetka, jer su uigrali mlad tim i njihovo vreme tek dolazi. Narednih 5 godina minimum će harati, samo da ostanu zdravi i koliko toliko na okupu

aca

pre 5 godina

Juta prvi protivnik? Jedino je sigurno da ce igrati PO i to najverovatnije kao prvi ili drugi na zapadu, sve ostalo je tesko predvideti.

all

pre 5 godina

Mislim da Hjuston može da dobije 4 protiv GSW, ne izgledju toliko ustimovano i nezaustavljivo. Denver
... možda naredne godine, što uopšte nije tako daleko kako vam se čini :)

stefan

pre 5 godina

@CarloNS-prijatelju, u NBA plej-ofu kada se igra do 4 pobede,ako su svi zdravi, UVEK,ALI UVEK POBEĐUJE BOLJI! 
(roten, 21. mart 2019 18:30) 
Kao u finalu kad je GSW imao 3:1 protiv Klivlenda? Je l’ na to mislis kad kazes UVEK, ALI UVEK???
(mladja selektor, 21. mart 2019 18:49)

Kari i Bogut su bili povredjeni kari rovit 70 posto mozda. . bogut odsutan

nisimiburazer

pre 5 godina

Gotivim Denver i Jokica, al ovo je poprilicno nerealna prica. Nagetsi su solidan tim za regularnu sezonu, al jedno stavno nisu za plejof, jer nemaju ni superstara koji moze potpuno da preuzmo utakmicu, niti imaju jaku odbranu. Pritom oni su veoma specificna ekipa koja je skocila od 9 na 2 poziciju za jednu sezonu, sa skoro identicnom ekipom, i vecina tih igraca nema apsolutno nikakvog iskustva u plejifu. Smatra da ce ekipa koja zauzme 3 poziciju da ih pobedi u polufinalu konferencije. Mada nikad se ne Na, cele sezone su nas iznenadjivali, mozda ce i u plejofu nastaviti, ali kako kazem tesko.

pera kojot super genije

pre 5 godina

Kelerman i Smit obične galamdžije,šatro nešto debatuju,neozbiljno 60%.
Denver nema šanse protiv GSW,treba prvu rundu protiv Jute ili Klipersa ili San Antonija da prežive,a ako u drugoj nalete na Hjuston,to bi bilo to.
Ako nekog sa ESPN-a treba ozbiljno shvatiti,onda gledajte samo Džejlena Rouza,jer čovek zna šta priča.
Ova dvojica su cirkus.

.

pre 5 godina

Inace, nisu samo slavili pobedu protiv bostona nego i osiguran plej-of.A sto se tice sansi protis gsw, ravne su sansi lejkersa da udju u plej of.

Powerslave

pre 5 godina

Ne može Denver da ih eliminiše, nema šanse.
Ali mogli bi možda dosta da im otežaju put do titule indirektno, tako što bi ih, na primer, usled nekog tumbanja na tabeli zapada, poslali na Hjuston u polufinalu. Tu bi se klali u šest utakmica pa da onda posle svega toga npr. dolaze da igraju u Denveru. Opet ne sumnjam da bi ih GSW izbacio i tada, ali bi sigurno bili dosta umorniji nego ranijih godina, a istok je jači nego ranijih godina.
Ako GSW osvoji titulu i ove sezone (a imaju najveće šanse za to) siguran sam da će im to biti najteže osvojena titula do sad.

maki1982

pre 5 godina

ne treba preterivati,plejof je jos nepoznanica za denver dok ne pocne, ali smatram da ih ne treba ni potcenjivati. golden stejt ipak igra promenljivo ove sezone, tako da nisu sigurni ni na zapadu jer su neki dali gas i sad ulaze u formu poput hjustona,san antonia,a i jute.

рајко

pre 5 godina

келерман је новинар за бокс и нема појма о кошарци. денвер може да изгуби и у првој рунди ако добију сан антонио или оклахому као противнике. сезона је једна ствар плејофси,кад те стисну противнички тренери, је друга. иако навијам за Јокића не верујем њему нити тиму без искуства. видио сам их прошле године у задњој утакмици против Минесоте за одлазак у плејофс и схватио да су се препали.

KOSTA1703

pre 5 godina

Ove godine Zapad će osvojiti Hjuston, ako budu zdravi.
GS je dolaskom Kazinsa prestao da bude ekipa, postao je skup individualaca, a to Brada bolje radi od njih.
Slažem se da Devner nema šanse u plejofu protiv ove dve ekipe.
Prosto kvalitet je kvalitet.
Denver je platio Milsapa da bi dosegao minimalni salari, a GS i Hjuston plaćaju porez na luksuz..
I sad se pčekuje da se bore za titulu?
Koliko para toliko muzike.
Ako Denver želi titulu mora da dovede pravo pojačanje Jokiću.
Nadam se da će to uprava Denvera shvatiti na vreme, i da neće protraćiti godine uludo, kao sa Karmelom svojevremeno

mladja selektor

pre 5 godina

@CarloNS-prijatelju, u NBA plej-ofu kada se igra do 4 pobede,ako su svi zdravi, UVEK,ALI UVEK POBEĐUJE BOLJI!
(roten, 21. mart 2019 18:30)
Kao u finalu kad je GSW imao 3:1 protiv Klivlenda? Je l’ na to mislis kad kazes UVEK, ALI UVEK???

srefan

pre 5 godina

ne moze ih zaustaviti niko, sve dok se ne okupi 5 zvezda u drugom timu da im pariraju, Lebron, Irving, Love, George i Davis. Oni bi jedva parirali golden stejtu, a posto se ta ekipa ne moze spojiti, ostaje da gledamo antipaticnu ekipu kako ide do prstena...

tocka

pre 5 godina

Denver sa ovakvim Herisom, Bartonom i Ajzeom nema puno čemu da se nada, ali ako ova trojica prorade sve može da se desi. Za to bi trebalo da rizikuju i da puknu većinu narednih mečeva, ali onda rizikuju da naidju pre na Hjuston.
E sad sledeća sezona i Porter JR je nešto drugo.
Sad neka dodju do finala konferencije i time obezbede poziciju za dovodjenje još jednog All-Stara, pa onda napadaju prsten. Mali DiAndjelo bi im legao, ili Oladipo, ili Klej, ili Durantula.
Mogu da trejduju komplet klupu, Herisa i Mareja koji bi svejedno hteli da su vodje u svojim timovima.

Djordje

pre 5 godina

Ne moramo da nagadjamo sta ce biti. Denver skoro sa svim tim ekipama igra u narednim utakmicama, pa cemo videti.
Sa takvim rasporedom, ako ostanu drugi, bice to vanserijski uspeh, a sve preko toga divna nagrada za ove mlade momke.

Svetolik Popadic Baćko

pre 5 godina

Ostajem pri stavu od pre par meseci da ce Denver bez obzira na rivala ispasti u prvoj rundi. Kakvo zaustavljanje Voriorsa, nemojte da se zamajavamo. Oni su sigurni sampioni.

gomboc

pre 5 godina

nece se susresti jer je nerealno ocekivati da Denver stigne do finala. Iako bih voleo da doguraju tako daleko.
Denver ce imati velike probleme vec u prvoj rundi ako nalete na Jutu ili San Antonio..... Te dve ekipe su jače od njih trenutno.

KOSTA1703

pre 5 godina

Ove godine Zapad će osvojiti Hjuston, ako budu zdravi.
GS je dolaskom Kazinsa prestao da bude ekipa, postao je skup individualaca, a to Brada bolje radi od njih.
Slažem se da Devner nema šanse u plejofu protiv ove dve ekipe.
Prosto kvalitet je kvalitet.
Denver je platio Milsapa da bi dosegao minimalni salari, a GS i Hjuston plaćaju porez na luksuz..
I sad se pčekuje da se bore za titulu?
Koliko para toliko muzike.
Ako Denver želi titulu mora da dovede pravo pojačanje Jokiću.
Nadam se da će to uprava Denvera shvatiti na vreme, i da neće protraćiti godine uludo, kao sa Karmelom svojevremeno

srefan

pre 5 godina

ne moze ih zaustaviti niko, sve dok se ne okupi 5 zvezda u drugom timu da im pariraju, Lebron, Irving, Love, George i Davis. Oni bi jedva parirali golden stejtu, a posto se ta ekipa ne moze spojiti, ostaje da gledamo antipaticnu ekipu kako ide do prstena...

tocka

pre 5 godina

Denver sa ovakvim Herisom, Bartonom i Ajzeom nema puno čemu da se nada, ali ako ova trojica prorade sve može da se desi. Za to bi trebalo da rizikuju i da puknu većinu narednih mečeva, ali onda rizikuju da naidju pre na Hjuston.
E sad sledeća sezona i Porter JR je nešto drugo.
Sad neka dodju do finala konferencije i time obezbede poziciju za dovodjenje još jednog All-Stara, pa onda napadaju prsten. Mali DiAndjelo bi im legao, ili Oladipo, ili Klej, ili Durantula.
Mogu da trejduju komplet klupu, Herisa i Mareja koji bi svejedno hteli da su vodje u svojim timovima.

рајко

pre 5 godina

келерман је новинар за бокс и нема појма о кошарци. денвер може да изгуби и у првој рунди ако добију сан антонио или оклахому као противнике. сезона је једна ствар плејофси,кад те стисну противнички тренери, је друга. иако навијам за Јокића не верујем њему нити тиму без искуства. видио сам их прошле године у задњој утакмици против Минесоте за одлазак у плејофс и схватио да су се препали.

Deces

pre 5 godina

Nemaju šanse. Na stranu Nikola i njegova genijalnost, da li itko realan misli da nepouzdani bekovi Denvera mogu da zaustave Stepha i Klaya, ili da zaustavi neko Duranta?

Bojan

pre 5 godina

Lepo kaze Jordan sta fali pojedincima koji daju po 40+ poena? PRSTEN. Batalite onog privatnika iz Hjustona, taj nikad nista nece osvojiti. Denver ima trenera I ekipu, a ne Ker doveo 5 superstarova I osvaja titule.

DukiNS

pre 5 godina

Za sada mi je izvesnije finale Zapada, GSW - Hjuston. Jedino ako Denver nekako završi prvi u konferenciji može doći do finala. Kompletan Hjuston je i dalje favorit protiv Denvera. Polufinale bi bio dobar trenutan domet i onda sledeće godine nadam se možda i velikom finalu, što da ne.

nisimiburazer

pre 5 godina

Gotivim Denver i Jokica, al ovo je poprilicno nerealna prica. Nagetsi su solidan tim za regularnu sezonu, al jedno stavno nisu za plejof, jer nemaju ni superstara koji moze potpuno da preuzmo utakmicu, niti imaju jaku odbranu. Pritom oni su veoma specificna ekipa koja je skocila od 9 na 2 poziciju za jednu sezonu, sa skoro identicnom ekipom, i vecina tih igraca nema apsolutno nikakvog iskustva u plejifu. Smatra da ce ekipa koja zauzme 3 poziciju da ih pobedi u polufinalu konferencije. Mada nikad se ne Na, cele sezone su nas iznenadjivali, mozda ce i u plejofu nastaviti, ali kako kazem tesko.

SchOne

pre 5 godina

Kako ne shvatate da Barton je izašao čovek iz povrede i još se privikava . Pa svi smo po Milsapu pljuvali da je lik totalno neupotrebljiv a ispade pored Jokića glavni šraf ekipe..pazite realno jeste GSW jak ali Denver nije tu tek onako tukli su oni i rakete i dzezere i teksaše a bogami i ratnike i to čitave sezone im nije igrala prva petorka već su morali da mešaju uvek novi sastav . Sada kad im se vratio Heris ,Barton i Milsap koji je potvrdio klasu sa Jokićem i Mareya nemaju čega da se baš u potpunosti plaše potpuno su rasterećeni za razliku od ekipa poput ratnika i raketa of kojih se očekuje da prave lom i u Play off. Oni su ovu sezonu odigrali i obrnuli igricu na dalje nek bude šta bude ali ja se nadam finalu i osvajanju prstena .

mladja selektor

pre 5 godina

@CarloNS-prijatelju, u NBA plej-ofu kada se igra do 4 pobede,ako su svi zdravi, UVEK,ALI UVEK POBEĐUJE BOLJI!
(roten, 21. mart 2019 18:30)
Kao u finalu kad je GSW imao 3:1 protiv Klivlenda? Je l’ na to mislis kad kazes UVEK, ALI UVEK???

Aleksa

pre 5 godina

Denver može da izbaci Oklahomu, Portland, Jutu i Kliperse. Protiv Roketsa i Golden Stejta nemaju šta da traže, a i Sparsi su nezgodni zbog Popa.

srbijasine

pre 5 godina

Mogu ako Bartona ne ubacuju u igru vise od 10 min po mecu, sto je skoro nemoguce jer Meloun mu daje preko 30 min. I tad bi bilo tesko, jer regularna sezona nema veze sa plejofom. Voriorsi ce da zategnu odbranu, jos su mnogo popularniji tim, pa ce Denver morati da se bori i protiv sudija. Bice tesko Senveru da prodje i prvo kolo ako dobije bilo kog drugog od Klipersa.

žilijen, drago mi je

pre 5 godina

Da, a Warriors-ima je ogroman problem da igraju u Denveru. Pokazali su to u poslednjem susretu kad su ih ne pobedili, nego razneli, i mislim postavili NBA rekord u poenima u jednoj četvrtini, ili tu negde.
Volim Denver, volim da ih gledam, delom i zbog našeg igrača koji je ne samo zvezda tima nego nešto potpuno novo u košarci, ali nemojmo se zanositi. Denver nema nikakve šanse protiv Golden Stejta, a nije ni sigurno da će do njih i doći.

Gary

pre 5 godina

Zar,niko ne čita text?!!!
Nije ovaj analitičar rekao,da Denver može da pobedi GSW... već ako State,bude morao da igra 6-7 utakmica,protiv Nagetsa,može da izgubi finale,od nekog tima sa Istoka!...Potrošiće se, protiv Denvera...kraj priče..

Denver,je definitivno problem...da, nemaju iskustva u plejofu,mlad su tim...lako se zapale.. i lako je ih ugasiti...ali..

Šta zna dete,šta je 300 kila?!!

Svi mi znamo,da dete,nema šanse,da podigne 300 kila... ali.. da li to zna dete (Denver) ?!!

PimPong

pre 5 godina

Iskreno, ova sezona im je bila fantasticna, bez obzira na to sta ce se dalje desiti. Prolaz u drugi krug bi bio super. Od svih ekipa na zapadu, ne vidim nijednu koju bi Denver bas prizeljkivao, osim mozda Clippers-a. Utah im lose pada, jer Gobert igra dobru odbranu protiv Jokica i ispod kosa, a moze da ga ganja i van reketa. Nikad se ne zna sta Westbrook i George mogu da urade, a Popovic je genije, mada i to ne bi bilo sigurno. Ulazak u finale zapada bi bio fenomenalan, posebno ako idu na relativno zdrave Rockets-e u drugom krugu.

ljupce

pre 5 godina

ovo su pricali pre neki dan i ta prica je bila tipa hipoteticki(sta bi bilo kad bi bilo).nerealno je ocekivati nesto vise,ali da prodju prvu rundu plej ofa je skoro sigurno.kazem skoro jer ako im slucajno zapadne san antonio tu im je kraj.ja kad sam ovde napisao pre nekog vremena da je san antonio krs ekipa dobijem minuse i pojedinci me uce o san antoniju,a skip bejlis i senon sarp se slazu da je ovo cudo koje je jos jednom izveo popovic i da je neki drugi trener u pitanju bio bi proglasen za trenera godine.posto je greg poznat kao trener koji osrednje igrace uklapa u celinu i ima fantasticne rezultate onda od nagrade nema nista.pogledajte ko nosi igru:oldridz koji imaa 34 godine i nema dabl-dabl prosek sto je saramota za danasnju nba a on startni centar,derozan koji je bukvalno macka u dzaku bio i ovi komentatori se slazu da ovako nikad nije igrao,rudi gej unisten povredama,matori 30+ godina belineli,dezonte marej najmladji povredjen,jakob peltl iz austrije,bez pau gasola koji je bio cetvrti skakac ekipe,peti mils(boze me sacuvaj).forbs,vajt,bertans su iznenadjenja od kojih niko nije ocekivao da igraju ovako dobro,a imaju sansu za mozda cak i trece mesto na zapadu ako krenu u ludu seriju do samog kraja.krs ekipa od koje se nije ocekivalo nista se bori za domaci teren u plej ofu.i mene neko uci kakva je san antonio ekipa...svasta...

CarloNS

pre 5 godina

GSV je trenutno bolji od Denvera, ali ne pobeđuje uvek bolji. Sa ostalima može da se igra još kako. Nije Denver slučajno drugi na zapadu. Što se tiče Hjustona, protiv njega se ne treba braniti već ga treba napasti. Njihova odbrana je slaba. Ako Memfis može da im ubaci 115 koševa, Denver može bar 130.

wlado

pre 5 godina

morate jedno da razumete, Barton je potpisao veliki ugovor ove sezone, u ugovoru mu je zagarantovanih 20-25 minuta igre. Dalje sve kalkulacije padaju u vodu.

stefan

pre 5 godina

@CarloNS-prijatelju, u NBA plej-ofu kada se igra do 4 pobede,ako su svi zdravi, UVEK,ALI UVEK POBEĐUJE BOLJI! 
(roten, 21. mart 2019 18:30) 
Kao u finalu kad je GSW imao 3:1 protiv Klivlenda? Je l’ na to mislis kad kazes UVEK, ALI UVEK???
(mladja selektor, 21. mart 2019 18:49)

Kari i Bogut su bili povredjeni kari rovit 70 posto mozda. . bogut odsutan

Dragan

pre 5 godina

GSW ce imati najvecu pretnju od San Antonija, koji nije isti tim sa pocetka sezone kada su gubili od svakoga. Popovic ih je ustimao i sada su puni samopouzdanja i igraju jaku odbranu. Dugo navijam za SA pa sam mozda pristrasan, ali lisac je Greg. Sto njemu Jokara ne dopade saka...

student

pre 5 godina

Volim Denver, naročito Nikolinu igru jer je pre svega nas covek Ali, nemoj da se lažemo, budimo racionalni. Jel stvarno neko misli da Heris, Barton, Marej, mogu zaustaviti Kleja, Karija i Durenta? Jokić je daleko korisniji od Kazinsa, ali nema dileme ako Kazins zapne, može da ga ošuri u reketu.

uros

pre 5 godina

maks kelerman je sve samo ne novinar..lik je nedavno izjavio da durent nije u top5 igraca lige?!? stiven a smit je prica za sebe, bar je ponekad smesan kad ga slusas..denver po mojoj proceni bi uzeo maksimalno jednu pobedu golden stejtu u plejofu.

SretKo Sto Se*e ReTko

pre 5 godina

Citam komentare i ja se takodje slazem sa vecinom..da bi izbacio GSW moras da ih pobedis 4 utakmice ( Nesto kao danas u fudbalu da pobedis Barsu 4 utakmice pre nego sto oni tebe dobiju 4 puta - ravna fantastika : ). GSW te ubiju trojkama i to u seriji od 7-8 trojki za redom..a nijedna ekipa ne moze da odgovori trenutno sa toliko trojki nazad..znaci da bi dobio GSW mkras da imas najmanje dve ili tri haubice za 3p kao na primer..Redicka..Hardena..Irvinga ili Dzordza i takodje da imas jednog stabilnog proverenog stara kao Lebron..Davis..koji ce da gura na sigurno a uz to da imas i jos jednog centra koji skuplja lopte i zatvara reket ( Embiid..ili eto cak i nas Jokara bi lepo popunio ) to bi vec bilo blizu jer generalno ekipa mooooora da nabije 20 trojki po utakmici da bi se ravnopravno takmicila sa GSW na 4 dobijene. To je realnost a sve ostalo je slabo vece GSW i tvrda kosarka jedne noci . Ja se licno nadam NEIZVESNOM play off-u u svakom slucaju da svi uzivamo :))

maki1982

pre 5 godina

ne treba preterivati,plejof je jos nepoznanica za denver dok ne pocne, ali smatram da ih ne treba ni potcenjivati. golden stejt ipak igra promenljivo ove sezone, tako da nisu sigurni ni na zapadu jer su neki dali gas i sad ulaze u formu poput hjustona,san antonia,a i jute.

pera kojot super genije

pre 5 godina

Kelerman i Smit obične galamdžije,šatro nešto debatuju,neozbiljno 60%.
Denver nema šanse protiv GSW,treba prvu rundu protiv Jute ili Klipersa ili San Antonija da prežive,a ako u drugoj nalete na Hjuston,to bi bilo to.
Ako nekog sa ESPN-a treba ozbiljno shvatiti,onda gledajte samo Džejlena Rouza,jer čovek zna šta priča.
Ova dvojica su cirkus.

.

pre 5 godina

Inace, nisu samo slavili pobedu protiv bostona nego i osiguran plej-of.A sto se tice sansi protis gsw, ravne su sansi lejkersa da udju u plej of.

True Batman Fan

pre 5 godina

@carloNS

Slazem seda ne pobedjujeu vek bolji. I najboljima se desi da imaju lose vece i da ne mogu da ubace kos. Ali zato se play off i igra u 4 dobijene. A da Voriorsi izgube 4 od Denvera (ili bilo koje druge ekipe) je naucna fantastika

all

pre 5 godina

Mislim da Hjuston može da dobije 4 protiv GSW, ne izgledju toliko ustimovano i nezaustavljivo. Denver
... možda naredne godine, što uopšte nije tako daleko kako vam se čini :)

Powerslave

pre 5 godina

Ne može Denver da ih eliminiše, nema šanse.
Ali mogli bi možda dosta da im otežaju put do titule indirektno, tako što bi ih, na primer, usled nekog tumbanja na tabeli zapada, poslali na Hjuston u polufinalu. Tu bi se klali u šest utakmica pa da onda posle svega toga npr. dolaze da igraju u Denveru. Opet ne sumnjam da bi ih GSW izbacio i tada, ali bi sigurno bili dosta umorniji nego ranijih godina, a istok je jači nego ranijih godina.
Ako GSW osvoji titulu i ove sezone (a imaju najveće šanse za to) siguran sam da će im to biti najteže osvojena titula do sad.

palop

pre 5 godina

Navijam za Denver, ali jako, jako tesko. Moralo bi da se potrefi da svi igraju utakmice zivota, da nema bukvalno ni jedne slabije karike...

saki6

pre 5 godina

Od ekipa na zapadu samo bih Kliperse obelezio kao najslabije i GSV kao najjace i favorita za titulu. Svi ostali mogu nam doneti maksimalno neizvesne meceve.

@

pre 5 godina

@ saki6

Upravo tako! S tim što ja mislim da je i San Antonio tu negde na nivou Klipersa, iako rizikujem ovom izjavom da me vernici spale na lomači što im diram u boga, Grega Popoviča. Međutim, iako je najbolji trener u NBA već deceniju, ne može se suva drenovina cediti u nedogled, a sa osovinom Aldridž - Derožan jednostavno ne vidim SA dalje od prvog kola. Ko god da ta dva tima izvuče u prvom kolu ide u drugu rundu, isto kao što ko god da dobije GSW u prvom kolu ide ubrzo na pecanje. Denver ima kvalitet za finale, to je nesporno, pitanje je ima li glavu i srce. Ako i ne odu dalje od drugog, pa čak i prvog kola, ova sezona je za njih čista desetka, jer su uigrali mlad tim i njihovo vreme tek dolazi. Narednih 5 godina minimum će harati, samo da ostanu zdravi i koliko toliko na okupu

BojanUE

pre 5 godina

Realno je ove godine uspeh ako prođu u drugo kolo. Sve preko toga je više nego sjajno za ekipu koja tako dugo nije bila u playoff-u, a koja je u formiranju.
I da, novinar nije rekao da će ih Denver izbaciti nego namučiti ako dođe do finala konefrencije.

Pera

pre 5 godina

Denvar je obezbeio bar drugo mesto. U prvom kolu ce pobediti, bez obzira ko im je protivnik. Imaju kvalitet, ako i padnu neku utakmicu na neiskustvo, Jokic uci u trku, do kraja serije ce znati sta treba da rade. U drugom kolu, ako bude Hjuston bice tesko, ali prednost domaceg terena moze da prevagne. Ako bude Pertland, finale je njihovo.
U finalu GS je veliki favorit, uspeh je ako seriju ucine zanimljivom. Naravno, kao navijaci prizeljkujemo vise... Da e neko rekao na pocetku sezone da ce uci u PO kao prvi-drugi na zapadu, svi bi mu se smejali!

aca

pre 5 godina

Juta prvi protivnik? Jedino je sigurno da ce igrati PO i to najverovatnije kao prvi ili drugi na zapadu, sve ostalo je tesko predvideti.

dzonikaaaa

pre 5 godina

ovo je samo pocetak uspona denvera, njihove najbolje godine tek predstoje. imaju jos jednog mladog momka - michael porter jr, koji je imao problem sa ledjima i vraca se na teren tek sledece sezone( draftovan je 2018).veliki potencijal 210 cm igra sf tip igraca kao durent.
paklen tim vec sad, bice tu velikih uspeha u buducnosti.

Djordje

pre 5 godina

Ne moramo da nagadjamo sta ce biti. Denver skoro sa svim tim ekipama igra u narednim utakmicama, pa cemo videti.
Sa takvim rasporedom, ako ostanu drugi, bice to vanserijski uspeh, a sve preko toga divna nagrada za ove mlade momke.