Ponedeljak, 18.03.2019.

02:20

Sjajni Tim srušio Federera za pehar u Indijan Velsu!

Dominik Tim je pobednik Mastersa u Indijan Velsu. Austrijanac je kao sedmi nosilac u finalu pobedio Rodžera Federera sa 3:6, 6:3, 7:5.

Izvor: Z.K.

Sjajni Tim srušio Federera za pehar u Indijan Velsu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

222 Komentari

Sortiraj po:

Poz iz BG-a

pre 5 godina

@Vlado Banja Luka Koliko ti je samo jadan komentar. Da mi je samo da taj Federer iz 2017. uhvati Novaka kog god hoćeš da ga nauči tenisom tako sa 37 godina. A te cele godine Nadal nije mogao da mu parira, isti onaj Nadal koji je dao Novaku jadnom samo 6 gemova tako da nemoj da uzimaš u usta 2017. godinu i Federera iz te godine pogotovo ako si Novakov navijač hvala.

Biti čovek

pre 5 godina

Ne znam za druge al' Viško je najbolji sportski komentator za mene. Njega kad slušaš prosto vidiš da znaa znanje što kaže i još onako harmozatičnost poseduje u prenosu. Svaka mu čast !!

Mafija, pare, glumac

pre 5 godina

& Pa ovako, dečurlijo: Federer je igrao u finalu i zamalo da osvoji IW, a onaj koji vas inspiriše na ovakve bezobrazluke i prostakluke je čini mi se ispao već u svom drugom meču.
Dakle, kad se već podsmevamo, kome treba da se podsmevamo?
(deda Proka,

Deda Proki, naravno, hahahahahaha

deda Proka

pre 5 godina

Pa ovako, dečurlijo: Federer je igrao u finalu i zamalo da osvoji IW, a onaj koji vas inspiriše na ovakve bezobrazluke i prostakluke je čini mi se ispao već u svom drugom meču.
Dakle, kad se već podsmevamo, kome treba da se podsmevamo?

deda Proka

pre 5 godina

Pa ovako, dečurlijo: Federer je igrao u finalu i zamalo da osvoji IW, a onaj koji vas inspiriše na ovakve bezobrazluke i prostakluke je čini mi se ispao već u svom drugom meču.
Dakle, kad se već podsmevamo, kome treba da se podsmevamo?

labrc

pre 5 godina

Meni drago i milo a vi kako hocete.
(kvisko, 18. mart 2019 08:55)

Tebi je milo??? Dominik ti je ... šta? Rodjak?
Ne razumem šta ima da ti bude milo. Nadam se te "razumeju" oni koji su ti dali pluseve. Valjda su to ista takva bratija kao ti pa razumeju nerazumljivo.

Lepša strana sveta

pre 5 godina

Dragi moji,zar ne možete samo da komentarišete kako smo zbilja lep i kvalitetan tenis sinoć glasali bez zlonamernih i zlih komentara.Naravno da navijam za Noleta,i želim da pobeđuje uvek(što je ipak nemoguće,jer je čovek a ne mašina)-ali volim da gledam dobar teniski meč bez obzira ko igra,jer volim taj sport i uživam kada je meč zaista dobar.

Mrmot

pre 5 godina

"Jel' neko rekao Timu da je Roger G.O.A.T.?
(Mrmot, 18. mart 2019 10:06)

Jeste. @King Roger mu je rekao.
(Harry, 18. mart 2019 10:48) "
Nije shvatio, definitivno...

stefan88

pre 5 godina

Ovaj mec je dokazao koliko je sada jaca konkurencija nego kad je Federer dominirao od 04.-08. god. Iako je Federer star, i dan danas bi pobedjivao Rodika, Gonzalesa, Safina, Bagdatisa iz najboljih dana, ali su sad dosli malo jaci teniseri, da i kad ne igra protiv Djokovica ili Nadala tesko osvaja turnire

Strasno lep dan, a vani oblacno...

pre 5 godina

Buahahahaha~ Prva vest koju sam procitao ovo jutro - i odmah lepa vest! Rodja se sklupcao i jeca celu noc, verovato otkazuje Majami. Ne moze vise nikoga iz top 10 da pobedi, cak ni uz namesten zreb i povlastene termine, konzultacije oko brzine podloge i loptica. Bolje mu je da se odmah povuce dok je jos uvek treci najbolji igrac u svojoj eri, jer bi i to mesto mogao da mu ugrozi neko.

Xnodeh

pre 5 godina

Smješno i žalosno kolika mržnja Noletovih fanova prema Federeru.Kralj je izgubio u finalu od Thiema koji je pružio životnu partiju a svi jedva dočekaju da ga pljuju.Kao sve namješteno,pa ko je Hurkach,a momak pobjedio redom Lucu Pulia,Nišikorija i Shapovalova i igrao odlično.Ali vidječete kao i prošle godine Nole ako počne još gubiti i njega će pljuvati ovi isti stručnjaci.Ne mogu da vjerujem da je tako teško priznati da je Federer najbolji igrač ikada i da zaista igra najljepši tenis i da ako gledamo voleje,skračene lopte i igru na mreži Nole je nula za njega.S druge strane mora se priznati da je Nole daleko najbolji u reterniranju i igri sa osnovne linije i da u toj dosadnoj igri sa dugim razmjenama nema premca.Sve u svemu Federer će još neko vrijeme biti među glavnim favoritima na svim turnirima a ne sam nekim malim kako opet ovi stručnjaci kažu.
(Amir, 18. mart 2019 10:53)

Jedino smesno i tuzno u Srbiji su balavci opsednuti Federerom pored zivog Djokovica koga mrze

Labud

pre 5 godina

Ovde nešto nije u redu! Kako to da je Tim osvojio IW a ne Djoković, jer su nas u to ubedjivali Nolomani i još tvrdili da će on sa lakoćom sve da počisti. Mislim da se nije dovoljno odmorio od Wimbldona....lol

Cigla u zidu

pre 5 godina

Nema trofeja ni kad nema Noleta. Nego šta kaže Marat?
(Vojvoda Momčilo, 18. mart 2019 08:06)
Noletov sam navijač ali me ovakvi komentari jako iznerviraju, u čiju god korist da idu. To je ono "nije bilo ovog ili onog igraca". Nije ga bilo jer je izgubio. Jedino prihvatam kad je povreda u pitanju mada i tad je to pokazatelj da igrac nema dovoljno snage, ili je forsirao pre toga pa je zato povredjen. U tenisu nema nezasluzenih pobeda. Uvek pobedjuje bolji igrac. Zato volimo tenis.

Badi Hild

pre 5 godina

Tim je sinoc za nijansu bio bolji, osvojio IW, ali i Fed je bio dobar. Od Dubajia, dobio je u nizu 10 meceva, nije to mala stvar u dve nedelje. Vi koji ponizavate Feda ne razumete tenis. On je favorit na svakom turniru, igrati na ovom nivou u 38. moze samo ekstra talenat. Nema teorije zavere ...

Nole mili moj...

pre 5 godina

Federer je star,on više ne može da pobeđuje.Napred Dominik,mili moj...
(King Roger, 18. mart 2019 10:44)

Dominik mili tvoj? Je li bre, da nisi ti neko iz LGBT populacije? Tvoja zaljubljenost prvo u Rogera, sad u Tima...hmmm? Da probas mozda da se zaljubis u Martinu Navratilovu? Da promenis malo?

Ivan4_2019

pre 5 godina

Hahaha izgleda da niko Timu nije rekao da je preko puta njega sinoć u finalu Indijan Velsa bio "najbolji svih vremena", pa se dečko usudio da pobedi i napravi problem! :-) Veliki propust organizatora što ga na vreme nisu obavestili s kim igra! :-) Hahahaha bravo Tim majstore! :-)

Oposum, divna životinjica

pre 5 godina

Hahahaha "GOAT" opet razbijen od ovih klinaca! Počeše redovno da mu uzimaju meru! Najpre Zverev u Londonu na Završnom Mastersu, pa Cicipas na Australijen Openu, evo sada i Tim u Indijan Velsu! vreme je da Federer počne da igra i Čelendžere da bi oborio rekord od 109 trofeja. Nema sumnje uspeće on to, veliki je Federer zaista! Jedan je "GOAT" ljudi! :-)

Ivan

pre 5 godina

Ova pobeda Tima nad Rođom sinoć u Indijan Velsu se na najbolji način sasvim uklapa u onu priču Safina od juče koji tvrdi da deda Rođa znači "odskače" od svih na Turu i da ni na kog ne "liči" i da mu mlađe generacije ni sada ne mogu parirati! Sjajan je Safin u poznavanju tenisa hahahaha! Bravo Tim majstore!

Skvo

pre 5 godina

Ja počela sinoc da gledam,prekinem odmah kod 3:0 za Federera,rekoh ne mogu da ga gledam kako pobeđuje,al jutros me dočekaju predivne vesti. Šta ću,jače je od mene.

Pozdrav iz Toronta

pre 5 godina

Rodzer nije dobro igrao? Servis ga nije sluzio? Da, jedan gem u drugom, i jedan gem u trecem setu. Oba gema je Tim dobio sjajnom, hrabrom igrom. Rodzer je ostatak meca bio na vrlo visokom nivou, a Tim je bukvalno hodao po zici - i najmanji pad u igri bi ga kostao meca i titule. Ne vidim ja ovde jos nikakvu smenu generacija. Ovo sto je Tim odigrao je izuzetno tesko, a mladji igraci jos ne mogu da igraju ovako u kontinuitetu. Sto znaci, bice jos titula za Rodzera. Od velikog Novakovog navijaca.

Predrag

pre 5 godina

Nole je namerno ispao ranije jer je znao da je Rodzeru namesteno da dodje do finala i osvoji rekordnu 6. titulu u IV-u(101. u karijeri)
Srecom,sa njegove strane zreba je Tim igrao od pocetka sjajno i pokazao da Rodzer mozda vise nikad ne osvoji IV kako je samo nesrecno gubio 2 finala u nizu od Delpa i Tima
Bilo bi lepo da do 6. rekordne titule ipak dodje Nole za koju godinu :)

Poštovalac igre

pre 5 godina

Tim je osvojio IW al'što je činjenica da Rodžer nijee više u stanju da izdrži tempo dva turnira zaredom. Godine ili ne godine mislim da je manje više nebitno. Sve čestitke Austrajiancu koji brani puno poena na šljaci. Odigrao vrhunski za desetku u ovom finalu. Samo bekend tj forhend odnosno servis ga je slušaoo tokom čitavog turnira pa čak u finalu..

Rsde

pre 5 godina

Kakve je samo komplekse Federer nabio Novakovim botovima vidi se u komentarima.
(Srdjan, 18. mart 2019 10:06)

Mi smo Novakovi navijaci, a bot mozes biti samo ti koji pises srpskim jezikom a navijas za Federera. Bruko!

патриЈота62

pre 5 godina

Биће боље, освојиће Краљ свој девети Вимблдон ове године. За Федерера напред!

Dragana

pre 5 godina

Prethodnih dana u komentarima " namešteno ze Federera, Rafa i Rodžer se dogovorili, ATP ih gura itd." A sada kada je Tim osvojio sve je pošteno. A šta ako je Sebastijan ( znate već koji ) namestio za Tima? Malo šale ne može da škodi.;D Što se meča tiče, Rodžer nije prikazao neku igru, servis ga nije služio i Tim je to znao da iskoristi. Mislim da je Rodžeru problem napravilo odustajanje Nadala, ipak je imao meč manje a to često nije prednost već suprotno. Videćemo šta će biti u Majamiju.

Amir

pre 5 godina

Smješno i žalosno kolika mržnja Noletovih fanova prema Federeru.Kralj je izgubio u finalu od Thiema koji je pružio životnu partiju a svi jedva dočekaju da ga pljuju.Kao sve namješteno,pa ko je Hurkach,a momak pobjedio redom Lucu Pulia,Nišikorija i Shapovalova i igrao odlično.Ali vidječete kao i prošle godine Nole ako počne još gubiti i njega će pljuvati ovi isti stručnjaci.Ne mogu da vjerujem da je tako teško priznati da je Federer najbolji igrač ikada i da zaista igra najljepši tenis i da ako gledamo voleje,skračene lopte i igru na mreži Nole je nula za njega.S druge strane mora se priznati da je Nole daleko najbolji u reterniranju i igri sa osnovne linije i da u toj dosadnoj igri sa dugim razmjenama nema premca.Sve u svemu Federer će još neko vrijeme biti među glavnim favoritima na svim turnirima a ne sam nekim malim kako opet ovi stručnjaci kažu.

King Roger

pre 5 godina

Kralj Federer je izgubio jer je star i vise fizicki ne moze da izdrzi sto ne znaci da nije najbolji.Uvek za Federera.Idemo do titule u Majamiju.

s..nikolić /austrija

pre 5 godina

botovi vec spremili hvalospeve kao ono moša :D
 (Tako to ide, 18. mart 2019 08:40) 

# Link komentara

Pa eto bota ....

rezon

pre 5 godina

Rodžer je kao pravi sportsman primio ovaj poraz baletanki, veoma smireno i oslobodjeno. Da pogadjamo? Nije danas bio na svom nivou ili još bolje, vuče povredu već 6 meseci. Roflmao

Amater

pre 5 godina

Prvi poen u trećem gemu prvog seta je bio neverovatan. Tim je naterao Rodžera sa dva dropšota i dva loba da četiri puta šprinta.

antiDebil

pre 5 godina

odlicno, Djokovicev Poraz je sad beznacajan.. mora malo titula da se da i ovim mladjima, realno su postali dosadni Djokovic, Nadal i Federer, osvojise brate sve, verovatno ima tu malo i navlacenja od ATP organizacije da bude malo promene u Osvajanju titula..
(Dakle, 18. mart 2019 08:35)

Samo je Djokovic osvojio sve, nemoj da mesas babe i zabe!

Jedi bre krtinku

pre 5 godina

Ovaj bar i kad gubi, gubi dostojanstveno. Nemas utisak da mu nesto fali ni psihicki, ni fizicki. Stoji u 36 godini prav ko jela. Neki drugi, mladji od njega, izgledaju po nekad na terenu kao pregladneli pas lutalica, koji nedeljama nista nije jeo, nalazi se pred uginucem. Pogodite na koga mislim.

Intruder u boxu

pre 5 godina

Kralj malih turnira može da izdrži samo jedan set. Počeo je da se blamira. Tužno.

Šta je blamaža pokazao je, i opet će, novi dubler.

Mateja

pre 5 godina

Tesko Fedex moze do pobede u 3 seta sto znaci da realno nema vise Grend Slemova za njega, mozda uzme jos neki masters i to uz dosta srece.
Penzija je nikad izvesnija.

King Roger

pre 5 godina

Nisam spavao cele noci ali sam navio sat i spreman sam da menjam nikove da ljudi misle da ima mnogo onih koji brane Federera, samo da spremim listu nikova.

Jovan

pre 5 godina

Svi vi koji navijate za Federera morate biti svesni jedne cinjenice a to je da on vise nikada nece osvojiti ni jedan veliki turnir. Ostaju mu turniri iz klase 250 i mozda 500. I to je veliko pitanje da li ce osvojiti. Covek ima 38 godina i vreme je za penziju.

Zdenko

pre 5 godina

Napisao sam pre neki dan da bi najbolje bilo za Novaka da titulu osvoji D.Thiem. Potisnuo je nadmenog na petu poziciju, ali pošto Nadal ne igra Majami, onda se pre polufinala ne mogu sresti, kao ni sa Novakom. Izraziti šljakaš pobedi stručnjaka za brzu podlogu. Kako to? Šta će tek biti na šljaci?

Александар

pre 5 godina

Олееееее!
Браво за Тима!
Била би неправда да је Федерер освојио титулу..

Dakle

pre 5 godina

odlicno, Djokovicev Poraz je sad beznacajan.. mora malo titula da se da i ovim mladjima, realno su postali dosadni Djokovic, Nadal i Federer, osvojise brate sve, verovatno ima tu malo i navlacenja od ATP organizacije da bude malo promene u Osvajanju titula..

playmaker

pre 5 godina

Svaka čast Timu odigrao je fenomenalan meč. Toliko je visokim spinovima maltretirao Federerov bekhend i bio preagresivan na forhendu, zapravo recept kako se Rodžer pobedjuje. Još je sve to pojačavao kako je meč odmicao. Federer uopšte nije igrao loše tako da je ovo sigurno Timova najveća pobeda u karijeri.

Savo

pre 5 godina

Koja je razlika ispasti u trevem kolu i finalu? Pa ta sto je Djokovic odmoran i lagano uzima Majami, a Federer se potrosio a nista nije uradio

Rodži ohhh rodži

pre 5 godina

Zamolio bih da ne objavljujete ovakve vesti zbog rodžijevih fanova. Budite nežniji, recimo napišite goat je bio neraspoložen da pobedi ili goat je toliko dobar čovek da je pustio mladjeg kolegu da mu “krene” tenis.

blekspejd

pre 5 godina

Sada verovatno ide: Pa ipak je Fed mator:))) Da ga je kojim slucajem pobedio bilo bi: Eto ko je GOAT, tako se igra, to je ta carolija koju Novak nikad nece imati, Safin je upravu ;))))

nikola

pre 5 godina

Sta bi zaljubljeni u dedu?
Sad cete napraviti da je poraz bolji od pobede, I da tako nikad niko ne izgubi elegantno I sa stilom?.Ovo mi je osvezilo jutro.Jos se odmarao za finale.

maksa

pre 5 godina

Ponovicu-Od kad nema Nike iza sebe,nema ni titula. Jednostavno,nema zastite od dopinga. Federer je bio Nike projekat kao Felps Omegin...Evo jedna cinjenica za razmisljanje- Federer od 31 do 36 godine nije osvoji nijedan GS i gle cuda(dopinga) u Australiji 2017 sa 36 godina na 35 stepeni u drugoj nedelji tenisa dobije Nisikorija,Varvinku i Nadala sa 3-2...hoce to od dobre ishrane,hoce...;)

Stefan

pre 5 godina

Bravo za Dominika,sve cestitke zasljzio je.Definitivno igrac kojem je ova titula bila potrebna dodatno motivisan ulazi u nastavak sezone i na svoju omiljenu podlogu-sljaku.

Srdjan

pre 5 godina

Odlican mec, bravo za Tima, igrao je bolje kad se mec lomio. On je iskoristio 3 od 4 brejk lopte, a Federer samo 2 od 11.
Steta za Rodzera ali u dobroj je formi i radujem se tome.

vlada

pre 5 godina

Nema srece ovaj Roger, samo mu je Nadal predao, ovaj Tim je bas morao da igra. Pa kako da osvoji titulu? Ubuduce krece od polufinala i biva zasticen od prvih 32 nosilaca, jer nije lepo da se ponasaju ovaku prema penzionerima.

Slobodan

pre 5 godina

Nikakvo iznenadjenje. Po meni, uz Kacanova glavni Novakov protivnik u buducnosti i neko ko ce ga naslediti na tronu. Sljaka i beton mu leze, samo da se popravi na travi i to je to.

VUK

pre 5 godina

Beker je sve pogodio na ovom turniru. Rekao je da Novak nije spreman i da je napravio veliku pauzu. Da Nadal previše igra u tempu i da je samo pitanje vremena kada ce kolena popustiti. Da je Federer dobar, ali da to više nije ubitačan tenis i da se sve sporije kreće. Da ga noge izdaju. Rekao je da dolazi vreme sve više poraza ove trojke. Sad je sve pogodio. Glavne bitke slede....

motam kablove

pre 5 godina

Pomislio sam posle one sklanjalice da će Rodjo napraviti istorijski uspeh osvajajući napokon dve u nizu titule. Jedne iz kikiriki serije i drugu veliku masters medjutim eto nije.

kralj

pre 5 godina

Mislio sam pre meca da Tim nema nikakve sanse cak ni da zapreti Federeru ali ocito je da godine stizu.Protiv Novaka I Nadala tek nema nikakve sanse na bilo kojoj podlozi.

Nebojša

pre 5 godina

Opa nisam to očekivao posle vođstva Federera posle čega sam otišao na spavanje bravo za Tima baš mi drago dobar je momak kulturan i odmeren a pogotovo mi je drago zbog onih koji ovde pišu neprocenjivo lep način da se započne nedelja.

Dobros-AV

pre 5 godina

Bravo mali! Odlično i pre svega jako pametno odigrano! Mozda je on i bolji od Zvereva, Cicipasa, i ostalih mladih igraca sto se tiče psihe i glave. Prosle godine se samo malo izgubio igrajuci veliki broj turnira na svim kontinentima, ali.... covek se uči dok je živ. Radujem se ovom rezultatu iz više razloga.

Gandra Šajkaš

pre 5 godina

gledao sam mec nocas
Tim je odlicno odigrao pogotovo poslednja dva gema ali I evidentno je da je dzemperko ispod najboljih(trenutno). Nece jos u penziju mada bi mu bilo pametnije....

Nebojša

pre 5 godina

Tim je sada pozitivan sa Federerom vodi 3-2 pobedio ga je po jednom na travi šljaci i sada na betonu to je to od Federera masters verovatno nikad više a grenslem sigurno nikad više neće uzeti ovo mu je deveti veliki turnir za redom od Wimbledona na kojem je izgubio i svaki put od različitog protivnika ne računajući Novaka koji ga je 2puta zaustavio.

Lol

pre 5 godina

Tim koji je u najboljim igrackim godinama jedva uz muke pobedjuje tenisera koji ima 38 godina. Nadam se da ce se pojaviti neko vredan da nasledi trojicu najboljih jer ovi to nisu.

Tribislav

pre 5 godina

Ovo ispade super kada je u pitanju vecna lista tenisera koja su osvajala masterse. Novak je sada imao srece da neko od dvojice najvecih njegovih rivala nije uzeo pehar. Nadam se da je Majami njegov.

Vlado Banja Luka

pre 5 godina

Federer je 2017.godine osvojio gomilu titula i 3 gren slema tako sto si mu Cilic i onaj Korejanac Cunga Lunga predali gomilu meceva, ugl polufinala i finala. Nedavno mu i Nadal predao ovdje u Indijan Velsu. Pa, ne moze vise stalno tako drugar... Dominik, cestitke!

Mister X

pre 5 godina

Sve cestitke Timu, zaista velika pobeda protiv velikog Rodzera za svoju prvu Masters titulu. Nadam se da ce u Majamiju biti dobar turnir, da ce prvenstveno nas Nole dogurati do same zavrsnice pa da opet gledamo dobar tenis. Jos da napomenem da Rodzer i u 38. godini igra dobar tenis, voleo bih kada bi ovu i sledecu sezonu izgurao na visokom nivou pa posle moze da ode u zasluzenu penziju.

Вукосав

pre 5 godina

Не ваља. Опак је на шљаци, а овако гради самопоуздање. ПС: сјајан трећи сет.

MILOŠČINA

pre 5 godina

Da li je Tim svestan koliko je spremljenih komentara pokvario ovom pobedom ? Verovatno nije... ali čestitke zaslužuje i ovo sam od njega očekivao dosta ranije !

Zurkolomac

pre 5 godina

Hahahaha, predivno. Puce ch-balerinica. Steta sto Nole nije naletio na njega, ne bi dzemperko osvojio ni gem. Jel tako dzemperasi? Tako je...

VUK

pre 5 godina

Beker je sve pogodio na ovom turniru. Rekao je da Novak nije spreman i da je napravio veliku pauzu. Da Nadal previše igra u tempu i da je samo pitanje vremena kada ce kolena popustiti. Da je Federer dobar, ali da to više nije ubitačan tenis i da se sve sporije kreće. Da ga noge izdaju. Rekao je da dolazi vreme sve više poraza ove trojke. Sad je sve pogodio. Glavne bitke slede....

Vlado Banja Luka

pre 5 godina

Federer je 2017.godine osvojio gomilu titula i 3 gren slema tako sto si mu Cilic i onaj Korejanac Cunga Lunga predali gomilu meceva, ugl polufinala i finala. Nedavno mu i Nadal predao ovdje u Indijan Velsu. Pa, ne moze vise stalno tako drugar... Dominik, cestitke!

playmaker

pre 5 godina

Svaka čast Timu odigrao je fenomenalan meč. Toliko je visokim spinovima maltretirao Federerov bekhend i bio preagresivan na forhendu, zapravo recept kako se Rodžer pobedjuje. Još je sve to pojačavao kako je meč odmicao. Federer uopšte nije igrao loše tako da je ovo sigurno Timova najveća pobeda u karijeri.

nikola

pre 5 godina

Sta bi zaljubljeni u dedu?
Sad cete napraviti da je poraz bolji od pobede, I da tako nikad niko ne izgubi elegantno I sa stilom?.Ovo mi je osvezilo jutro.Jos se odmarao za finale.

Zdenko

pre 5 godina

Napisao sam pre neki dan da bi najbolje bilo za Novaka da titulu osvoji D.Thiem. Potisnuo je nadmenog na petu poziciju, ali pošto Nadal ne igra Majami, onda se pre polufinala ne mogu sresti, kao ni sa Novakom. Izraziti šljakaš pobedi stručnjaka za brzu podlogu. Kako to? Šta će tek biti na šljaci?

rezon

pre 5 godina

Rodžer je kao pravi sportsman primio ovaj poraz baletanki, veoma smireno i oslobodjeno. Da pogadjamo? Nije danas bio na svom nivou ili još bolje, vuče povredu već 6 meseci. Roflmao

Rsde

pre 5 godina

Kakve je samo komplekse Federer nabio Novakovim botovima vidi se u komentarima.
(Srdjan, 18. mart 2019 10:06)

Mi smo Novakovi navijaci, a bot mozes biti samo ti koji pises srpskim jezikom a navijas za Federera. Bruko!

kralj

pre 5 godina

Mislio sam pre meca da Tim nema nikakve sanse cak ni da zapreti Federeru ali ocito je da godine stizu.Protiv Novaka I Nadala tek nema nikakve sanse na bilo kojoj podlozi.

King Roger

pre 5 godina

Nisam spavao cele noci ali sam navio sat i spreman sam da menjam nikove da ljudi misle da ima mnogo onih koji brane Federera, samo da spremim listu nikova.

Ivan

pre 5 godina

Ova pobeda Tima nad Rođom sinoć u Indijan Velsu se na najbolji način sasvim uklapa u onu priču Safina od juče koji tvrdi da deda Rođa znači "odskače" od svih na Turu i da ni na kog ne "liči" i da mu mlađe generacije ni sada ne mogu parirati! Sjajan je Safin u poznavanju tenisa hahahaha! Bravo Tim majstore!

Xnodeh

pre 5 godina

Smješno i žalosno kolika mržnja Noletovih fanova prema Federeru.Kralj je izgubio u finalu od Thiema koji je pružio životnu partiju a svi jedva dočekaju da ga pljuju.Kao sve namješteno,pa ko je Hurkach,a momak pobjedio redom Lucu Pulia,Nišikorija i Shapovalova i igrao odlično.Ali vidječete kao i prošle godine Nole ako počne još gubiti i njega će pljuvati ovi isti stručnjaci.Ne mogu da vjerujem da je tako teško priznati da je Federer najbolji igrač ikada i da zaista igra najljepši tenis i da ako gledamo voleje,skračene lopte i igru na mreži Nole je nula za njega.S druge strane mora se priznati da je Nole daleko najbolji u reterniranju i igri sa osnovne linije i da u toj dosadnoj igri sa dugim razmjenama nema premca.Sve u svemu Federer će još neko vrijeme biti među glavnim favoritima na svim turnirima a ne sam nekim malim kako opet ovi stručnjaci kažu.
(Amir, 18. mart 2019 10:53)

Jedino smesno i tuzno u Srbiji su balavci opsednuti Federerom pored zivog Djokovica koga mrze

MILOŠČINA

pre 5 godina

Da li je Tim svestan koliko je spremljenih komentara pokvario ovom pobedom ? Verovatno nije... ali čestitke zaslužuje i ovo sam od njega očekivao dosta ranije !

antiDebil

pre 5 godina

odlicno, Djokovicev Poraz je sad beznacajan.. mora malo titula da se da i ovim mladjima, realno su postali dosadni Djokovic, Nadal i Federer, osvojise brate sve, verovatno ima tu malo i navlacenja od ATP organizacije da bude malo promene u Osvajanju titula..
(Dakle, 18. mart 2019 08:35)

Samo je Djokovic osvojio sve, nemoj da mesas babe i zabe!

Skvo

pre 5 godina

Ja počela sinoc da gledam,prekinem odmah kod 3:0 za Federera,rekoh ne mogu da ga gledam kako pobeđuje,al jutros me dočekaju predivne vesti. Šta ću,jače je od mene.

maksa

pre 5 godina

Ponovicu-Od kad nema Nike iza sebe,nema ni titula. Jednostavno,nema zastite od dopinga. Federer je bio Nike projekat kao Felps Omegin...Evo jedna cinjenica za razmisljanje- Federer od 31 do 36 godine nije osvoji nijedan GS i gle cuda(dopinga) u Australiji 2017 sa 36 godina na 35 stepeni u drugoj nedelji tenisa dobije Nisikorija,Varvinku i Nadala sa 3-2...hoce to od dobre ishrane,hoce...;)

Amater

pre 5 godina

Prvi poen u trećem gemu prvog seta je bio neverovatan. Tim je naterao Rodžera sa dva dropšota i dva loba da četiri puta šprinta.

Rodži ohhh rodži

pre 5 godina

Zamolio bih da ne objavljujete ovakve vesti zbog rodžijevih fanova. Budite nežniji, recimo napišite goat je bio neraspoložen da pobedi ili goat je toliko dobar čovek da je pustio mladjeg kolegu da mu “krene” tenis.

Tribislav

pre 5 godina

Ovo ispade super kada je u pitanju vecna lista tenisera koja su osvajala masterse. Novak je sada imao srece da neko od dvojice najvecih njegovih rivala nije uzeo pehar. Nadam se da je Majami njegov.

Ivan4_2019

pre 5 godina

Hahaha izgleda da niko Timu nije rekao da je preko puta njega sinoć u finalu Indijan Velsa bio "najbolji svih vremena", pa se dečko usudio da pobedi i napravi problem! :-) Veliki propust organizatora što ga na vreme nisu obavestili s kim igra! :-) Hahahaha bravo Tim majstore! :-)

Mateja

pre 5 godina

Tesko Fedex moze do pobede u 3 seta sto znaci da realno nema vise Grend Slemova za njega, mozda uzme jos neki masters i to uz dosta srece.
Penzija je nikad izvesnija.

Nole mili moj...

pre 5 godina

Federer je star,on više ne može da pobeđuje.Napred Dominik,mili moj...
(King Roger, 18. mart 2019 10:44)

Dominik mili tvoj? Je li bre, da nisi ti neko iz LGBT populacije? Tvoja zaljubljenost prvo u Rogera, sad u Tima...hmmm? Da probas mozda da se zaljubis u Martinu Navratilovu? Da promenis malo?

Slobodan

pre 5 godina

Nikakvo iznenadjenje. Po meni, uz Kacanova glavni Novakov protivnik u buducnosti i neko ko ce ga naslediti na tronu. Sljaka i beton mu leze, samo da se popravi na travi i to je to.

Jovan

pre 5 godina

Svi vi koji navijate za Federera morate biti svesni jedne cinjenice a to je da on vise nikada nece osvojiti ni jedan veliki turnir. Ostaju mu turniri iz klase 250 i mozda 500. I to je veliko pitanje da li ce osvojiti. Covek ima 38 godina i vreme je za penziju.

blekspejd

pre 5 godina

Sada verovatno ide: Pa ipak je Fed mator:))) Da ga je kojim slucajem pobedio bilo bi: Eto ko je GOAT, tako se igra, to je ta carolija koju Novak nikad nece imati, Safin je upravu ;))))

vlada

pre 5 godina

Nema srece ovaj Roger, samo mu je Nadal predao, ovaj Tim je bas morao da igra. Pa kako da osvoji titulu? Ubuduce krece od polufinala i biva zasticen od prvih 32 nosilaca, jer nije lepo da se ponasaju ovaku prema penzionerima.

Mister X

pre 5 godina

Sve cestitke Timu, zaista velika pobeda protiv velikog Rodzera za svoju prvu Masters titulu. Nadam se da ce u Majamiju biti dobar turnir, da ce prvenstveno nas Nole dogurati do same zavrsnice pa da opet gledamo dobar tenis. Jos da napomenem da Rodzer i u 38. godini igra dobar tenis, voleo bih kada bi ovu i sledecu sezonu izgurao na visokom nivou pa posle moze da ode u zasluzenu penziju.

motam kablove

pre 5 godina

Pomislio sam posle one sklanjalice da će Rodjo napraviti istorijski uspeh osvajajući napokon dve u nizu titule. Jedne iz kikiriki serije i drugu veliku masters medjutim eto nije.

Dobros-AV

pre 5 godina

Bravo mali! Odlično i pre svega jako pametno odigrano! Mozda je on i bolji od Zvereva, Cicipasa, i ostalih mladih igraca sto se tiče psihe i glave. Prosle godine se samo malo izgubio igrajuci veliki broj turnira na svim kontinentima, ali.... covek se uči dok je živ. Radujem se ovom rezultatu iz više razloga.

Pozdrav iz Toronta

pre 5 godina

Rodzer nije dobro igrao? Servis ga nije sluzio? Da, jedan gem u drugom, i jedan gem u trecem setu. Oba gema je Tim dobio sjajnom, hrabrom igrom. Rodzer je ostatak meca bio na vrlo visokom nivou, a Tim je bukvalno hodao po zici - i najmanji pad u igri bi ga kostao meca i titule. Ne vidim ja ovde jos nikakvu smenu generacija. Ovo sto je Tim odigrao je izuzetno tesko, a mladji igraci jos ne mogu da igraju ovako u kontinuitetu. Sto znaci, bice jos titula za Rodzera. Od velikog Novakovog navijaca.

Strasno lep dan, a vani oblacno...

pre 5 godina

Buahahahaha~ Prva vest koju sam procitao ovo jutro - i odmah lepa vest! Rodja se sklupcao i jeca celu noc, verovato otkazuje Majami. Ne moze vise nikoga iz top 10 da pobedi, cak ni uz namesten zreb i povlastene termine, konzultacije oko brzine podloge i loptica. Bolje mu je da se odmah povuce dok je jos uvek treci najbolji igrac u svojoj eri, jer bi i to mesto mogao da mu ugrozi neko.

stefan88

pre 5 godina

Ovaj mec je dokazao koliko je sada jaca konkurencija nego kad je Federer dominirao od 04.-08. god. Iako je Federer star, i dan danas bi pobedjivao Rodika, Gonzalesa, Safina, Bagdatisa iz najboljih dana, ali su sad dosli malo jaci teniseri, da i kad ne igra protiv Djokovica ili Nadala tesko osvaja turnire

Dakle

pre 5 godina

odlicno, Djokovicev Poraz je sad beznacajan.. mora malo titula da se da i ovim mladjima, realno su postali dosadni Djokovic, Nadal i Federer, osvojise brate sve, verovatno ima tu malo i navlacenja od ATP organizacije da bude malo promene u Osvajanju titula..

Jedi bre krtinku

pre 5 godina

Ovaj bar i kad gubi, gubi dostojanstveno. Nemas utisak da mu nesto fali ni psihicki, ni fizicki. Stoji u 36 godini prav ko jela. Neki drugi, mladji od njega, izgledaju po nekad na terenu kao pregladneli pas lutalica, koji nedeljama nista nije jeo, nalazi se pred uginucem. Pogodite na koga mislim.

Zurkolomac

pre 5 godina

Hahahaha, predivno. Puce ch-balerinica. Steta sto Nole nije naletio na njega, ne bi dzemperko osvojio ni gem. Jel tako dzemperasi? Tako je...

Nebojša

pre 5 godina

Tim je sada pozitivan sa Federerom vodi 3-2 pobedio ga je po jednom na travi šljaci i sada na betonu to je to od Federera masters verovatno nikad više a grenslem sigurno nikad više neće uzeti ovo mu je deveti veliki turnir za redom od Wimbledona na kojem je izgubio i svaki put od različitog protivnika ne računajući Novaka koji ga je 2puta zaustavio.

Oposum, divna životinjica

pre 5 godina

Hahahaha "GOAT" opet razbijen od ovih klinaca! Počeše redovno da mu uzimaju meru! Najpre Zverev u Londonu na Završnom Mastersu, pa Cicipas na Australijen Openu, evo sada i Tim u Indijan Velsu! vreme je da Federer počne da igra i Čelendžere da bi oborio rekord od 109 trofeja. Nema sumnje uspeće on to, veliki je Federer zaista! Jedan je "GOAT" ljudi! :-)

Вукосав

pre 5 godina

Не ваља. Опак је на шљаци, а овако гради самопоуздање. ПС: сјајан трећи сет.

Александар

pre 5 godina

Олееееее!
Браво за Тима!
Била би неправда да је Федерер освојио титулу..

Nebojša

pre 5 godina

Opa nisam to očekivao posle vođstva Federera posle čega sam otišao na spavanje bravo za Tima baš mi drago dobar je momak kulturan i odmeren a pogotovo mi je drago zbog onih koji ovde pišu neprocenjivo lep način da se započne nedelja.

Savo

pre 5 godina

Koja je razlika ispasti u trevem kolu i finalu? Pa ta sto je Djokovic odmoran i lagano uzima Majami, a Federer se potrosio a nista nije uradio

Intruder u boxu

pre 5 godina

Kralj malih turnira može da izdrži samo jedan set. Počeo je da se blamira. Tužno.

Šta je blamaža pokazao je, i opet će, novi dubler.

Stefan

pre 5 godina

Bravo za Dominika,sve cestitke zasljzio je.Definitivno igrac kojem je ova titula bila potrebna dodatno motivisan ulazi u nastavak sezone i na svoju omiljenu podlogu-sljaku.

Mrmot

pre 5 godina

"Jel' neko rekao Timu da je Roger G.O.A.T.?
(Mrmot, 18. mart 2019 10:06)

Jeste. @King Roger mu je rekao.
(Harry, 18. mart 2019 10:48) "
Nije shvatio, definitivno...

Gandra Šajkaš

pre 5 godina

gledao sam mec nocas
Tim je odlicno odigrao pogotovo poslednja dva gema ali I evidentno je da je dzemperko ispod najboljih(trenutno). Nece jos u penziju mada bi mu bilo pametnije....

Mafija, pare, glumac

pre 5 godina

& Pa ovako, dečurlijo: Federer je igrao u finalu i zamalo da osvoji IW, a onaj koji vas inspiriše na ovakve bezobrazluke i prostakluke je čini mi se ispao već u svom drugom meču.
Dakle, kad se već podsmevamo, kome treba da se podsmevamo?
(deda Proka,

Deda Proki, naravno, hahahahahaha

Amir

pre 5 godina

Smješno i žalosno kolika mržnja Noletovih fanova prema Federeru.Kralj je izgubio u finalu od Thiema koji je pružio životnu partiju a svi jedva dočekaju da ga pljuju.Kao sve namješteno,pa ko je Hurkach,a momak pobjedio redom Lucu Pulia,Nišikorija i Shapovalova i igrao odlično.Ali vidječete kao i prošle godine Nole ako počne još gubiti i njega će pljuvati ovi isti stručnjaci.Ne mogu da vjerujem da je tako teško priznati da je Federer najbolji igrač ikada i da zaista igra najljepši tenis i da ako gledamo voleje,skračene lopte i igru na mreži Nole je nula za njega.S druge strane mora se priznati da je Nole daleko najbolji u reterniranju i igri sa osnovne linije i da u toj dosadnoj igri sa dugim razmjenama nema premca.Sve u svemu Federer će još neko vrijeme biti među glavnim favoritima na svim turnirima a ne sam nekim malim kako opet ovi stručnjaci kažu.

Predrag

pre 5 godina

Nole je namerno ispao ranije jer je znao da je Rodzeru namesteno da dodje do finala i osvoji rekordnu 6. titulu u IV-u(101. u karijeri)
Srecom,sa njegove strane zreba je Tim igrao od pocetka sjajno i pokazao da Rodzer mozda vise nikad ne osvoji IV kako je samo nesrecno gubio 2 finala u nizu od Delpa i Tima
Bilo bi lepo da do 6. rekordne titule ipak dodje Nole za koju godinu :)

Badi Hild

pre 5 godina

Tim je sinoc za nijansu bio bolji, osvojio IW, ali i Fed je bio dobar. Od Dubajia, dobio je u nizu 10 meceva, nije to mala stvar u dve nedelje. Vi koji ponizavate Feda ne razumete tenis. On je favorit na svakom turniru, igrati na ovom nivou u 38. moze samo ekstra talenat. Nema teorije zavere ...

Poštovalac igre

pre 5 godina

Tim je osvojio IW al'što je činjenica da Rodžer nijee više u stanju da izdrži tempo dva turnira zaredom. Godine ili ne godine mislim da je manje više nebitno. Sve čestitke Austrajiancu koji brani puno poena na šljaci. Odigrao vrhunski za desetku u ovom finalu. Samo bekend tj forhend odnosno servis ga je slušaoo tokom čitavog turnira pa čak u finalu..

Cigla u zidu

pre 5 godina

Nema trofeja ni kad nema Noleta. Nego šta kaže Marat?
(Vojvoda Momčilo, 18. mart 2019 08:06)
Noletov sam navijač ali me ovakvi komentari jako iznerviraju, u čiju god korist da idu. To je ono "nije bilo ovog ili onog igraca". Nije ga bilo jer je izgubio. Jedino prihvatam kad je povreda u pitanju mada i tad je to pokazatelj da igrac nema dovoljno snage, ili je forsirao pre toga pa je zato povredjen. U tenisu nema nezasluzenih pobeda. Uvek pobedjuje bolji igrac. Zato volimo tenis.

Lol

pre 5 godina

Tim koji je u najboljim igrackim godinama jedva uz muke pobedjuje tenisera koji ima 38 godina. Nadam se da ce se pojaviti neko vredan da nasledi trojicu najboljih jer ovi to nisu.

Dragana

pre 5 godina

Prethodnih dana u komentarima " namešteno ze Federera, Rafa i Rodžer se dogovorili, ATP ih gura itd." A sada kada je Tim osvojio sve je pošteno. A šta ako je Sebastijan ( znate već koji ) namestio za Tima? Malo šale ne može da škodi.;D Što se meča tiče, Rodžer nije prikazao neku igru, servis ga nije služio i Tim je to znao da iskoristi. Mislim da je Rodžeru problem napravilo odustajanje Nadala, ipak je imao meč manje a to često nije prednost već suprotno. Videćemo šta će biti u Majamiju.

Srdjan

pre 5 godina

Odlican mec, bravo za Tima, igrao je bolje kad se mec lomio. On je iskoristio 3 od 4 brejk lopte, a Federer samo 2 od 11.
Steta za Rodzera ali u dobroj je formi i radujem se tome.

Biti čovek

pre 5 godina

Ne znam za druge al' Viško je najbolji sportski komentator za mene. Njega kad slušaš prosto vidiš da znaa znanje što kaže i još onako harmozatičnost poseduje u prenosu. Svaka mu čast !!

патриЈота62

pre 5 godina

Биће боље, освојиће Краљ свој девети Вимблдон ове године. За Федерера напред!

Lepša strana sveta

pre 5 godina

Dragi moji,zar ne možete samo da komentarišete kako smo zbilja lep i kvalitetan tenis sinoć glasali bez zlonamernih i zlih komentara.Naravno da navijam za Noleta,i želim da pobeđuje uvek(što je ipak nemoguće,jer je čovek a ne mašina)-ali volim da gledam dobar teniski meč bez obzira ko igra,jer volim taj sport i uživam kada je meč zaista dobar.

Labud

pre 5 godina

Ovde nešto nije u redu! Kako to da je Tim osvojio IW a ne Djoković, jer su nas u to ubedjivali Nolomani i još tvrdili da će on sa lakoćom sve da počisti. Mislim da se nije dovoljno odmorio od Wimbldona....lol

King Roger

pre 5 godina

Kralj Federer je izgubio jer je star i vise fizicki ne moze da izdrzi sto ne znaci da nije najbolji.Uvek za Federera.Idemo do titule u Majamiju.

deda Proka

pre 5 godina

Pa ovako, dečurlijo: Federer je igrao u finalu i zamalo da osvoji IW, a onaj koji vas inspiriše na ovakve bezobrazluke i prostakluke je čini mi se ispao već u svom drugom meču.
Dakle, kad se već podsmevamo, kome treba da se podsmevamo?

s..nikolić /austrija

pre 5 godina

botovi vec spremili hvalospeve kao ono moša :D
 (Tako to ide, 18. mart 2019 08:40) 

# Link komentara

Pa eto bota ....

labrc

pre 5 godina

Meni drago i milo a vi kako hocete.
(kvisko, 18. mart 2019 08:55)

Tebi je milo??? Dominik ti je ... šta? Rodjak?
Ne razumem šta ima da ti bude milo. Nadam se te "razumeju" oni koji su ti dali pluseve. Valjda su to ista takva bratija kao ti pa razumeju nerazumljivo.

deda Proka

pre 5 godina

Pa ovako, dečurlijo: Federer je igrao u finalu i zamalo da osvoji IW, a onaj koji vas inspiriše na ovakve bezobrazluke i prostakluke je čini mi se ispao već u svom drugom meču.
Dakle, kad se već podsmevamo, kome treba da se podsmevamo?

Poz iz BG-a

pre 5 godina

@Vlado Banja Luka Koliko ti je samo jadan komentar. Da mi je samo da taj Federer iz 2017. uhvati Novaka kog god hoćeš da ga nauči tenisom tako sa 37 godina. A te cele godine Nadal nije mogao da mu parira, isti onaj Nadal koji je dao Novaku jadnom samo 6 gemova tako da nemoj da uzimaš u usta 2017. godinu i Federera iz te godine pogotovo ako si Novakov navijač hvala.

Jedi bre krtinku

pre 5 godina

Ovaj bar i kad gubi, gubi dostojanstveno. Nemas utisak da mu nesto fali ni psihicki, ni fizicki. Stoji u 36 godini prav ko jela. Neki drugi, mladji od njega, izgledaju po nekad na terenu kao pregladneli pas lutalica, koji nedeljama nista nije jeo, nalazi se pred uginucem. Pogodite na koga mislim.

патриЈота62

pre 5 godina

Биће боље, освојиће Краљ свој девети Вимблдон ове године. За Федерера напред!

Amir

pre 5 godina

Smješno i žalosno kolika mržnja Noletovih fanova prema Federeru.Kralj je izgubio u finalu od Thiema koji je pružio životnu partiju a svi jedva dočekaju da ga pljuju.Kao sve namješteno,pa ko je Hurkach,a momak pobjedio redom Lucu Pulia,Nišikorija i Shapovalova i igrao odlično.Ali vidječete kao i prošle godine Nole ako počne još gubiti i njega će pljuvati ovi isti stručnjaci.Ne mogu da vjerujem da je tako teško priznati da je Federer najbolji igrač ikada i da zaista igra najljepši tenis i da ako gledamo voleje,skračene lopte i igru na mreži Nole je nula za njega.S druge strane mora se priznati da je Nole daleko najbolji u reterniranju i igri sa osnovne linije i da u toj dosadnoj igri sa dugim razmjenama nema premca.Sve u svemu Federer će još neko vrijeme biti među glavnim favoritima na svim turnirima a ne sam nekim malim kako opet ovi stručnjaci kažu.

Labud

pre 5 godina

Ovde nešto nije u redu! Kako to da je Tim osvojio IW a ne Djoković, jer su nas u to ubedjivali Nolomani i još tvrdili da će on sa lakoćom sve da počisti. Mislim da se nije dovoljno odmorio od Wimbldona....lol

King Roger

pre 5 godina

Kralj Federer je izgubio jer je star i vise fizicki ne moze da izdrzi sto ne znaci da nije najbolji.Uvek za Federera.Idemo do titule u Majamiju.

deda Proka

pre 5 godina

Pa ovako, dečurlijo: Federer je igrao u finalu i zamalo da osvoji IW, a onaj koji vas inspiriše na ovakve bezobrazluke i prostakluke je čini mi se ispao već u svom drugom meču.
Dakle, kad se već podsmevamo, kome treba da se podsmevamo?

deda Proka

pre 5 godina

Pa ovako, dečurlijo: Federer je igrao u finalu i zamalo da osvoji IW, a onaj koji vas inspiriše na ovakve bezobrazluke i prostakluke je čini mi se ispao već u svom drugom meču.
Dakle, kad se već podsmevamo, kome treba da se podsmevamo?

Vlado Banja Luka

pre 5 godina

Federer je 2017.godine osvojio gomilu titula i 3 gren slema tako sto si mu Cilic i onaj Korejanac Cunga Lunga predali gomilu meceva, ugl polufinala i finala. Nedavno mu i Nadal predao ovdje u Indijan Velsu. Pa, ne moze vise stalno tako drugar... Dominik, cestitke!

maksa

pre 5 godina

Ponovicu-Od kad nema Nike iza sebe,nema ni titula. Jednostavno,nema zastite od dopinga. Federer je bio Nike projekat kao Felps Omegin...Evo jedna cinjenica za razmisljanje- Federer od 31 do 36 godine nije osvoji nijedan GS i gle cuda(dopinga) u Australiji 2017 sa 36 godina na 35 stepeni u drugoj nedelji tenisa dobije Nisikorija,Varvinku i Nadala sa 3-2...hoce to od dobre ishrane,hoce...;)

Intruder u boxu

pre 5 godina

Kralj malih turnira može da izdrži samo jedan set. Počeo je da se blamira. Tužno.

Šta je blamaža pokazao je, i opet će, novi dubler.

rezon

pre 5 godina

Rodžer je kao pravi sportsman primio ovaj poraz baletanki, veoma smireno i oslobodjeno. Da pogadjamo? Nije danas bio na svom nivou ili još bolje, vuče povredu već 6 meseci. Roflmao

s..nikolić /austrija

pre 5 godina

botovi vec spremili hvalospeve kao ono moša :D
 (Tako to ide, 18. mart 2019 08:40) 

# Link komentara

Pa eto bota ....

labrc

pre 5 godina

Meni drago i milo a vi kako hocete.
(kvisko, 18. mart 2019 08:55)

Tebi je milo??? Dominik ti je ... šta? Rodjak?
Ne razumem šta ima da ti bude milo. Nadam se te "razumeju" oni koji su ti dali pluseve. Valjda su to ista takva bratija kao ti pa razumeju nerazumljivo.

nikola

pre 5 godina

Sta bi zaljubljeni u dedu?
Sad cete napraviti da je poraz bolji od pobede, I da tako nikad niko ne izgubi elegantno I sa stilom?.Ovo mi je osvezilo jutro.Jos se odmarao za finale.

Lol

pre 5 godina

Tim koji je u najboljim igrackim godinama jedva uz muke pobedjuje tenisera koji ima 38 godina. Nadam se da ce se pojaviti neko vredan da nasledi trojicu najboljih jer ovi to nisu.

Skvo

pre 5 godina

Ja počela sinoc da gledam,prekinem odmah kod 3:0 za Federera,rekoh ne mogu da ga gledam kako pobeđuje,al jutros me dočekaju predivne vesti. Šta ću,jače je od mene.

Badi Hild

pre 5 godina

Tim je sinoc za nijansu bio bolji, osvojio IW, ali i Fed je bio dobar. Od Dubajia, dobio je u nizu 10 meceva, nije to mala stvar u dve nedelje. Vi koji ponizavate Feda ne razumete tenis. On je favorit na svakom turniru, igrati na ovom nivou u 38. moze samo ekstra talenat. Nema teorije zavere ...

Xnodeh

pre 5 godina

Smješno i žalosno kolika mržnja Noletovih fanova prema Federeru.Kralj je izgubio u finalu od Thiema koji je pružio životnu partiju a svi jedva dočekaju da ga pljuju.Kao sve namješteno,pa ko je Hurkach,a momak pobjedio redom Lucu Pulia,Nišikorija i Shapovalova i igrao odlično.Ali vidječete kao i prošle godine Nole ako počne još gubiti i njega će pljuvati ovi isti stručnjaci.Ne mogu da vjerujem da je tako teško priznati da je Federer najbolji igrač ikada i da zaista igra najljepši tenis i da ako gledamo voleje,skračene lopte i igru na mreži Nole je nula za njega.S druge strane mora se priznati da je Nole daleko najbolji u reterniranju i igri sa osnovne linije i da u toj dosadnoj igri sa dugim razmjenama nema premca.Sve u svemu Federer će još neko vrijeme biti među glavnim favoritima na svim turnirima a ne sam nekim malim kako opet ovi stručnjaci kažu.
(Amir, 18. mart 2019 10:53)

Jedino smesno i tuzno u Srbiji su balavci opsednuti Federerom pored zivog Djokovica koga mrze

Poz iz BG-a

pre 5 godina

@Vlado Banja Luka Koliko ti je samo jadan komentar. Da mi je samo da taj Federer iz 2017. uhvati Novaka kog god hoćeš da ga nauči tenisom tako sa 37 godina. A te cele godine Nadal nije mogao da mu parira, isti onaj Nadal koji je dao Novaku jadnom samo 6 gemova tako da nemoj da uzimaš u usta 2017. godinu i Federera iz te godine pogotovo ako si Novakov navijač hvala.

Zurkolomac

pre 5 godina

Hahahaha, predivno. Puce ch-balerinica. Steta sto Nole nije naletio na njega, ne bi dzemperko osvojio ni gem. Jel tako dzemperasi? Tako je...

Jovan

pre 5 godina

Svi vi koji navijate za Federera morate biti svesni jedne cinjenice a to je da on vise nikada nece osvojiti ni jedan veliki turnir. Ostaju mu turniri iz klase 250 i mozda 500. I to je veliko pitanje da li ce osvojiti. Covek ima 38 godina i vreme je za penziju.

Dakle

pre 5 godina

odlicno, Djokovicev Poraz je sad beznacajan.. mora malo titula da se da i ovim mladjima, realno su postali dosadni Djokovic, Nadal i Federer, osvojise brate sve, verovatno ima tu malo i navlacenja od ATP organizacije da bude malo promene u Osvajanju titula..

Zdenko

pre 5 godina

Napisao sam pre neki dan da bi najbolje bilo za Novaka da titulu osvoji D.Thiem. Potisnuo je nadmenog na petu poziciju, ali pošto Nadal ne igra Majami, onda se pre polufinala ne mogu sresti, kao ni sa Novakom. Izraziti šljakaš pobedi stručnjaka za brzu podlogu. Kako to? Šta će tek biti na šljaci?

Rsde

pre 5 godina

Kakve je samo komplekse Federer nabio Novakovim botovima vidi se u komentarima.
(Srdjan, 18. mart 2019 10:06)

Mi smo Novakovi navijaci, a bot mozes biti samo ti koji pises srpskim jezikom a navijas za Federera. Bruko!

Ivan4_2019

pre 5 godina

Hahaha izgleda da niko Timu nije rekao da je preko puta njega sinoć u finalu Indijan Velsa bio "najbolji svih vremena", pa se dečko usudio da pobedi i napravi problem! :-) Veliki propust organizatora što ga na vreme nisu obavestili s kim igra! :-) Hahahaha bravo Tim majstore! :-)

Strasno lep dan, a vani oblacno...

pre 5 godina

Buahahahaha~ Prva vest koju sam procitao ovo jutro - i odmah lepa vest! Rodja se sklupcao i jeca celu noc, verovato otkazuje Majami. Ne moze vise nikoga iz top 10 da pobedi, cak ni uz namesten zreb i povlastene termine, konzultacije oko brzine podloge i loptica. Bolje mu je da se odmah povuce dok je jos uvek treci najbolji igrac u svojoj eri, jer bi i to mesto mogao da mu ugrozi neko.

Ivan

pre 5 godina

Ova pobeda Tima nad Rođom sinoć u Indijan Velsu se na najbolji način sasvim uklapa u onu priču Safina od juče koji tvrdi da deda Rođa znači "odskače" od svih na Turu i da ni na kog ne "liči" i da mu mlađe generacije ni sada ne mogu parirati! Sjajan je Safin u poznavanju tenisa hahahaha! Bravo Tim majstore!

Rodži ohhh rodži

pre 5 godina

Zamolio bih da ne objavljujete ovakve vesti zbog rodžijevih fanova. Budite nežniji, recimo napišite goat je bio neraspoložen da pobedi ili goat je toliko dobar čovek da je pustio mladjeg kolegu da mu “krene” tenis.

King Roger

pre 5 godina

Nisam spavao cele noci ali sam navio sat i spreman sam da menjam nikove da ljudi misle da ima mnogo onih koji brane Federera, samo da spremim listu nikova.

Nole mili moj...

pre 5 godina

Federer je star,on više ne može da pobeđuje.Napred Dominik,mili moj...
(King Roger, 18. mart 2019 10:44)

Dominik mili tvoj? Je li bre, da nisi ti neko iz LGBT populacije? Tvoja zaljubljenost prvo u Rogera, sad u Tima...hmmm? Da probas mozda da se zaljubis u Martinu Navratilovu? Da promenis malo?

stefan88

pre 5 godina

Ovaj mec je dokazao koliko je sada jaca konkurencija nego kad je Federer dominirao od 04.-08. god. Iako je Federer star, i dan danas bi pobedjivao Rodika, Gonzalesa, Safina, Bagdatisa iz najboljih dana, ali su sad dosli malo jaci teniseri, da i kad ne igra protiv Djokovica ili Nadala tesko osvaja turnire

Mateja

pre 5 godina

Tesko Fedex moze do pobede u 3 seta sto znaci da realno nema vise Grend Slemova za njega, mozda uzme jos neki masters i to uz dosta srece.
Penzija je nikad izvesnija.

Oposum, divna životinjica

pre 5 godina

Hahahaha "GOAT" opet razbijen od ovih klinaca! Počeše redovno da mu uzimaju meru! Najpre Zverev u Londonu na Završnom Mastersu, pa Cicipas na Australijen Openu, evo sada i Tim u Indijan Velsu! vreme je da Federer počne da igra i Čelendžere da bi oborio rekord od 109 trofeja. Nema sumnje uspeće on to, veliki je Federer zaista! Jedan je "GOAT" ljudi! :-)

Dragana

pre 5 godina

Prethodnih dana u komentarima " namešteno ze Federera, Rafa i Rodžer se dogovorili, ATP ih gura itd." A sada kada je Tim osvojio sve je pošteno. A šta ako je Sebastijan ( znate već koji ) namestio za Tima? Malo šale ne može da škodi.;D Što se meča tiče, Rodžer nije prikazao neku igru, servis ga nije služio i Tim je to znao da iskoristi. Mislim da je Rodžeru problem napravilo odustajanje Nadala, ipak je imao meč manje a to često nije prednost već suprotno. Videćemo šta će biti u Majamiju.

Savo

pre 5 godina

Koja je razlika ispasti u trevem kolu i finalu? Pa ta sto je Djokovic odmoran i lagano uzima Majami, a Federer se potrosio a nista nije uradio

vlada

pre 5 godina

Nema srece ovaj Roger, samo mu je Nadal predao, ovaj Tim je bas morao da igra. Pa kako da osvoji titulu? Ubuduce krece od polufinala i biva zasticen od prvih 32 nosilaca, jer nije lepo da se ponasaju ovaku prema penzionerima.

antiDebil

pre 5 godina

odlicno, Djokovicev Poraz je sad beznacajan.. mora malo titula da se da i ovim mladjima, realno su postali dosadni Djokovic, Nadal i Federer, osvojise brate sve, verovatno ima tu malo i navlacenja od ATP organizacije da bude malo promene u Osvajanju titula..
(Dakle, 18. mart 2019 08:35)

Samo je Djokovic osvojio sve, nemoj da mesas babe i zabe!

Predrag

pre 5 godina

Nole je namerno ispao ranije jer je znao da je Rodzeru namesteno da dodje do finala i osvoji rekordnu 6. titulu u IV-u(101. u karijeri)
Srecom,sa njegove strane zreba je Tim igrao od pocetka sjajno i pokazao da Rodzer mozda vise nikad ne osvoji IV kako je samo nesrecno gubio 2 finala u nizu od Delpa i Tima
Bilo bi lepo da do 6. rekordne titule ipak dodje Nole za koju godinu :)

Gandra Šajkaš

pre 5 godina

gledao sam mec nocas
Tim je odlicno odigrao pogotovo poslednja dva gema ali I evidentno je da je dzemperko ispod najboljih(trenutno). Nece jos u penziju mada bi mu bilo pametnije....

kralj

pre 5 godina

Mislio sam pre meca da Tim nema nikakve sanse cak ni da zapreti Federeru ali ocito je da godine stizu.Protiv Novaka I Nadala tek nema nikakve sanse na bilo kojoj podlozi.

Александар

pre 5 godina

Олееееее!
Браво за Тима!
Била би неправда да је Федерер освојио титулу..

Pozdrav iz Toronta

pre 5 godina

Rodzer nije dobro igrao? Servis ga nije sluzio? Da, jedan gem u drugom, i jedan gem u trecem setu. Oba gema je Tim dobio sjajnom, hrabrom igrom. Rodzer je ostatak meca bio na vrlo visokom nivou, a Tim je bukvalno hodao po zici - i najmanji pad u igri bi ga kostao meca i titule. Ne vidim ja ovde jos nikakvu smenu generacija. Ovo sto je Tim odigrao je izuzetno tesko, a mladji igraci jos ne mogu da igraju ovako u kontinuitetu. Sto znaci, bice jos titula za Rodzera. Od velikog Novakovog navijaca.

MILOŠČINA

pre 5 godina

Da li je Tim svestan koliko je spremljenih komentara pokvario ovom pobedom ? Verovatno nije... ali čestitke zaslužuje i ovo sam od njega očekivao dosta ranije !

Nebojša

pre 5 godina

Tim je sada pozitivan sa Federerom vodi 3-2 pobedio ga je po jednom na travi šljaci i sada na betonu to je to od Federera masters verovatno nikad više a grenslem sigurno nikad više neće uzeti ovo mu je deveti veliki turnir za redom od Wimbledona na kojem je izgubio i svaki put od različitog protivnika ne računajući Novaka koji ga je 2puta zaustavio.

motam kablove

pre 5 godina

Pomislio sam posle one sklanjalice da će Rodjo napraviti istorijski uspeh osvajajući napokon dve u nizu titule. Jedne iz kikiriki serije i drugu veliku masters medjutim eto nije.

Cigla u zidu

pre 5 godina

Nema trofeja ni kad nema Noleta. Nego šta kaže Marat?
(Vojvoda Momčilo, 18. mart 2019 08:06)
Noletov sam navijač ali me ovakvi komentari jako iznerviraju, u čiju god korist da idu. To je ono "nije bilo ovog ili onog igraca". Nije ga bilo jer je izgubio. Jedino prihvatam kad je povreda u pitanju mada i tad je to pokazatelj da igrac nema dovoljno snage, ili je forsirao pre toga pa je zato povredjen. U tenisu nema nezasluzenih pobeda. Uvek pobedjuje bolji igrac. Zato volimo tenis.

blekspejd

pre 5 godina

Sada verovatno ide: Pa ipak je Fed mator:))) Da ga je kojim slucajem pobedio bilo bi: Eto ko je GOAT, tako se igra, to je ta carolija koju Novak nikad nece imati, Safin je upravu ;))))

Srdjan

pre 5 godina

Odlican mec, bravo za Tima, igrao je bolje kad se mec lomio. On je iskoristio 3 od 4 brejk lopte, a Federer samo 2 od 11.
Steta za Rodzera ali u dobroj je formi i radujem se tome.

Mafija, pare, glumac

pre 5 godina

& Pa ovako, dečurlijo: Federer je igrao u finalu i zamalo da osvoji IW, a onaj koji vas inspiriše na ovakve bezobrazluke i prostakluke je čini mi se ispao već u svom drugom meču.
Dakle, kad se već podsmevamo, kome treba da se podsmevamo?
(deda Proka,

Deda Proki, naravno, hahahahahaha

Tribislav

pre 5 godina

Ovo ispade super kada je u pitanju vecna lista tenisera koja su osvajala masterse. Novak je sada imao srece da neko od dvojice najvecih njegovih rivala nije uzeo pehar. Nadam se da je Majami njegov.

VUK

pre 5 godina

Beker je sve pogodio na ovom turniru. Rekao je da Novak nije spreman i da je napravio veliku pauzu. Da Nadal previše igra u tempu i da je samo pitanje vremena kada ce kolena popustiti. Da je Federer dobar, ali da to više nije ubitačan tenis i da se sve sporije kreće. Da ga noge izdaju. Rekao je da dolazi vreme sve više poraza ove trojke. Sad je sve pogodio. Glavne bitke slede....

Biti čovek

pre 5 godina

Ne znam za druge al' Viško je najbolji sportski komentator za mene. Njega kad slušaš prosto vidiš da znaa znanje što kaže i još onako harmozatičnost poseduje u prenosu. Svaka mu čast !!

Mister X

pre 5 godina

Sve cestitke Timu, zaista velika pobeda protiv velikog Rodzera za svoju prvu Masters titulu. Nadam se da ce u Majamiju biti dobar turnir, da ce prvenstveno nas Nole dogurati do same zavrsnice pa da opet gledamo dobar tenis. Jos da napomenem da Rodzer i u 38. godini igra dobar tenis, voleo bih kada bi ovu i sledecu sezonu izgurao na visokom nivou pa posle moze da ode u zasluzenu penziju.

Amater

pre 5 godina

Prvi poen u trećem gemu prvog seta je bio neverovatan. Tim je naterao Rodžera sa dva dropšota i dva loba da četiri puta šprinta.

Poštovalac igre

pre 5 godina

Tim je osvojio IW al'što je činjenica da Rodžer nijee više u stanju da izdrži tempo dva turnira zaredom. Godine ili ne godine mislim da je manje više nebitno. Sve čestitke Austrajiancu koji brani puno poena na šljaci. Odigrao vrhunski za desetku u ovom finalu. Samo bekend tj forhend odnosno servis ga je slušaoo tokom čitavog turnira pa čak u finalu..

Nebojša

pre 5 godina

Opa nisam to očekivao posle vođstva Federera posle čega sam otišao na spavanje bravo za Tima baš mi drago dobar je momak kulturan i odmeren a pogotovo mi je drago zbog onih koji ovde pišu neprocenjivo lep način da se započne nedelja.

playmaker

pre 5 godina

Svaka čast Timu odigrao je fenomenalan meč. Toliko je visokim spinovima maltretirao Federerov bekhend i bio preagresivan na forhendu, zapravo recept kako se Rodžer pobedjuje. Još je sve to pojačavao kako je meč odmicao. Federer uopšte nije igrao loše tako da je ovo sigurno Timova najveća pobeda u karijeri.

Lepša strana sveta

pre 5 godina

Dragi moji,zar ne možete samo da komentarišete kako smo zbilja lep i kvalitetan tenis sinoć glasali bez zlonamernih i zlih komentara.Naravno da navijam za Noleta,i želim da pobeđuje uvek(što je ipak nemoguće,jer je čovek a ne mašina)-ali volim da gledam dobar teniski meč bez obzira ko igra,jer volim taj sport i uživam kada je meč zaista dobar.

Slobodan

pre 5 godina

Nikakvo iznenadjenje. Po meni, uz Kacanova glavni Novakov protivnik u buducnosti i neko ko ce ga naslediti na tronu. Sljaka i beton mu leze, samo da se popravi na travi i to je to.

Dobros-AV

pre 5 godina

Bravo mali! Odlično i pre svega jako pametno odigrano! Mozda je on i bolji od Zvereva, Cicipasa, i ostalih mladih igraca sto se tiče psihe i glave. Prosle godine se samo malo izgubio igrajuci veliki broj turnira na svim kontinentima, ali.... covek se uči dok je živ. Radujem se ovom rezultatu iz više razloga.

Stefan

pre 5 godina

Bravo za Dominika,sve cestitke zasljzio je.Definitivno igrac kojem je ova titula bila potrebna dodatno motivisan ulazi u nastavak sezone i na svoju omiljenu podlogu-sljaku.

Mrmot

pre 5 godina

"Jel' neko rekao Timu da je Roger G.O.A.T.?
(Mrmot, 18. mart 2019 10:06)

Jeste. @King Roger mu je rekao.
(Harry, 18. mart 2019 10:48) "
Nije shvatio, definitivno...

Вукосав

pre 5 godina

Не ваља. Опак је на шљаци, а овако гради самопоуздање. ПС: сјајан трећи сет.