Ponedeljak, 18.02.2019.

01:20

Tim Lebron nestvarnim drugim poluvremenom razbio Tim Janis

Trećeg, poslednjeg dana Ol-star vikenda u Šarlotu, Tim Lebron pobedio je Tim Janis rezultatom 178:164.

Izvor: Luka Nikoliæ

Tim Lebron nestvarnim drugim poluvremenom razbio Tim Janis IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

pera iz bivseg DDR-a

pre 5 godina

( petarczv, 18. februar 2019 12:18)

Ako je Jordana cuvao Shawn Marion onda moze samo da bude all star 2003, to je Marionov prvi i Jordanov poslednji all star.

Lex

pre 5 godina

@petarczv to su bila neka srecnija vremena,danas igraci dolaze na all-star da bi igrali na 3% svojih mogucnosti,da bi se opustili,a pre je to bio veliki ulog,prestiz,davalo se 101%.I ni meni to i nije sad toliki problem,problem je sto ovo vise nije ni spektakl,ja sam hteo da gledam nekolicinu potezu kao sto je Karijev pas za Janisa ili WadeXLebron kao nekada pre.A zapravo smo gledali sustu suprotnost,silovanje Lebrona,Lilarda,Karija itd. sutevima sa 10 metara koje niko ne brani.I tako u krug.160+ trojki je sutnuto,ponizavajuce.

petarczv

pre 5 godina

Gledam sad na espn pustili poredjenje all starra od sinoc i devedeset neke. Sinoc lebron trci niko blizu njega na 5metara daje pas o parket za dejsvisa koji je naravno sam i koji zakucava. A onda pustaju snimak poslednji napad vodi zapad jedan poena atmosfera playoff puna hala svi navijaju, son merion se zalepio za jordana igra se najjaca moguca odbrana majkl se spusta na post baca se u fejd i naravno pogadja hala je explodirala, komentatori u transu i samo vicu "he did it again, he did it again"....

Kukatilo

pre 5 godina

Jeste li videli sta je Jokic uradio sa loptom protiv labrona James , bacio loptu na njega tako da se lopta odbaci od njega,
(Stryker, 18. februar 2019 03:25)

Komentar godine

Mare

pre 5 godina

Odgledao utakmicu sa uzivanjem. U 4/4 malo su me iznervirali Curry i Embid(koji je izgledao totalno pogubljen na terenu) , Currey ocajan , Westbruk kada krene na prodor, nema tu odbrane . Durent je definitivno najbolji igrac poslednjih 10 godina. Zao mi je sto Obrva nije igrao vise. Drago mi je sto je Jokic namagarcio Lebrona . "Greek freak" mi je ove sezone postao definitivno najdrazi igrac u NBA .
Dobar All-Star vikend .
(Hoces Iskreno ?!, 18. februar 2019 05:04)

Sve sto si napisao stoji, samo u slucaju ako imas 15 ili 16 godina i pamtis u vrh glave zadnja 4 All-star vikenda.

PS Sto se mene tice, izdrzao sam do poluvremena i zaspao, dosadno skroz.

gao

pre 5 godina

vise je all star utakmica bilo ono nase finale sa amerima kad smo ih navozali na onom ringispilu, kakav je ono protok lopte bio..
al eto, oni posle vezali nekoliko trojki sa 8-9 pa i 10 metara i tu bi kraj

WillyWonka

pre 5 godina

Neki stvarno preozbiljno shvataju ovu revijalnu utakmicu. Durantu je toliko stalo da bude drugi put MVP, valjda da uljepša CV, a mogao je to prepustiti nekome drugom, čisto onako da bude čovjek. Curry uzme 23 šuta, pogodi 6. Ma nije bitno koliko je pogodio, nego brate i drugi bi koji put ošutali.
Ali najbitnije je da su Nikola & Nikola dobili priznanje koje zaslužuju, ostalo je manje važno.

lal

pre 5 godina

@coban: ne umeju ni da se zezaju... fora bi bila da ne dopuste protivnickoj ekipi da sutne za 24 sekunde ili da sutne iz driblinga preko ruke sa 9 metara...
a sto se tice zikine sarenice, opisao si ovaj mec... moze se umesto reci cirkus, koristiti rec sarenica...
takmicenje u brzom sutiranju trojki i kucanju je odavno zavrseno... nekome se gledala kosarka, nazalost, nisu imali gde da je pogledaju...

hahaha

pre 5 godina

I evo ih... Da je Harden konstatno forsirao, pljuvali bi ga kako sutira 50 puta. Posto nije, sad ga pljuju jer nema 30+ poena. A sve zato sto je covek MVP i klasa za Jokica (nije jedini) i zbog toga sto im kvari price kako niko ne moze da se meri sa Lebronom i Karijem.
E pa, da znate, ne bi ni on morao da daje 40 poena po utakmici da je kao Lebron i Kari dovodio zvezde oko sebe da bi osvajao titule. Nije cmizdrio da mu uprava dovede Duranta, Tompsona, Vejda, Bosa itd, nego igra posteno.

Laki

pre 5 godina

Ovo je all-star;ali im i liga nazalost postaje revijalna. Posle danasnjeg derbija u kupu r.koraca, posle finala kupa kralja (sto je mozda relevantnije jer prema tim klubovima ne gajim nikakve emocije) mogu da kazem da mi takav show poput NBA nije potreban. Nema sta, bolja je liga, igraci su nadmocniji, ali nedostatak zara, borbe, sta znam.. ne privlaci me nba, ni najmanje, meni je utakmica nervoza, tenzija, analiziranje protivnika, tvrda odbrana, nizak broj poena; a ne kokice i sok. Za to postoje filmovi




P.s. beogradski Partizan najbolji je tim ;-)

krle

pre 5 godina

Nažalost ovakva im je i liga postala u regularnom delu a postaje i plej of samo sumanuto ispucavanje trojki do ne milosti i silovanje igre zvane košarka od strane neki umisljenih igrača kojima je samo statistika i nabijanje iste samo ih to zanima.

Hoces Iskreno ?!

pre 5 godina

Odgledao utakmicu sa uzivanjem. U 4/4 malo su me iznervirali Curry i Embid(koji je izgledao totalno pogubljen na terenu) , Currey ocajan , Westbruk kada krene na prodor, nema tu odbrane . Durent je definitivno najbolji igrac poslednjih 10 godina. Zao mi je sto Obrva nije igrao vise. Drago mi je sto je Jokic namagarcio Lebrona . "Greek freak" mi je ove sezone postao definitivno najdrazi igrac u NBA .
Dobar All-Star vikend .

Powerslave

pre 5 godina

Protiv Durenta kad mu se ovako "zapali ruka" nema odbrane. Ono nije da je večeras igrao protiv neke bog zna kakve odbrane, ali svejedno, impresivno je. Zasluženo MVP.
Vestbruk je ladno i na ovoj utakmici jurio statistiku, tačno imam utisak. Harden se bez sudija i kad nije glavna zvezda ekipe prepolovio, jeste All Star lagano, opušteno zezanje, ali neke stvari se mogu primetiti.
Jokara kontam da se smorio i da mu je minutaža otprilike onolika koju je i hteo. Taman se odmorio.

Inače sama utakmica nezanimljiva čak i za nekog ko je gledao bez ikakvih očekivanja vezanih za sam kvalitet utakmice.
Besomučna ispucavanja za tri i slabe odbrane (naravno, ne na ovom nivou) već mogu da se vide i u regularnom delu sezone, ni po čemu se ova utakmica ne izdvaja od ostalih, a trebalo bi... valjda. Nešto bi liga trebalo da smisli i uradi povodom toga, niko ne očekuje sad da se iskidaju igrači kao da je sedma utakmica finala, ali ni ovo nije privlačno narodu. Na celoj utakmici 5 atraktivnih poteza u vrh glave.

palop

pre 5 godina

Kakav maestralan show J Cole-a!
(Count it up, 18. februar 2019 03:39)

Ne znam cemu minusi, bas je bio super nastup, cak i meni koji slabo slusam rep.

Pred utakmicu je bio Meek Mill i to je izgledalo poprilicno lose.

svima su stavili amove

pre 5 godina

Bravo Joka brate Srbine cuvao si kucanje za ol star bravo.Steta sto nije samo Harden u tvoj tim gotivim tog velikog sutera u velikim plej of mecevima.

Cipher

pre 5 godina

Atmosfera u publici kao na sahrani. Kakva glupost od meca, posle 2 minuta sam izgubio zelju za gledanjem. Stvarno jadno. Jokic se smorio za medalju, ceka kraj da pali.

A smejali ste se Divcu

pre 5 godina

Jel realno da jedan tim šutne 91 trojku.... u hali se čuje škripa patika, tajac, gadno su ukanalili ol star, ubile pare sport do kraja.

Cole

pre 5 godina

Sve u svemu, tresla se gora,
rodio se mis. Slabo je bilo
atraktivnih poteza, nigde kruzenja
lopte, slabo je bilo i zakucavanja,
ocekivao se sou, a na kraju se sve
svelo na besomucno ispucavanje
trojki, da ne bude zabune, nisam
ocekivao paklenu odbranu ali ovo
iz godine u godinu, postaje sve
gore i gore. Poz.

P.S.
Lepo sto su obojica Nikola
ucestvovala u ovom, nazovi, spektaklu.

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

Alo ljudi jel vam neko rekao da nije zanimljivo da je palite sa 8 metara kako ko stigne?!? svaka budala zna da uzme loptu i samo sutne,pa sta bude. Ajde neki pas,kucanje,fora, zato ste tu

Nesa

pre 5 godina

Harden pokazuje da bez 80 šuteva ne može da pogodi 30+pts.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marshmello, 18. februar 2019 03:09)

A i ne sviraju mu 20+ slobodnih bacanja :)

Selfi Romeo

pre 5 godina

Nije nas brat za ovo... Odlican za takmicarske utakmice, ali ko da se juri sa ovima po terenu :D

Kao da gledam ubrzani snimak, tako mi deluje.

Šumadinac pali topa!

pre 5 godina

Jokić zalutao, ko uhvati loptu taj i završava šutem za 3. Ovo treba da bude veče poteza, veče za narod, međutim, sve se ionako pretvorilo u dolar i statistiku. Glupost.

palop

pre 5 godina

@(Selfi Romeo, 18. februar 2019 03:21)

Zato sto se ovde niko ne krece, ne utrcava, ne igraju nikakve akcije i zbog toga nema kome da baci asistenciju.

A Westbrick se ispucava i na all staru...

DarkoM

pre 5 godina

@Kira evo ja zivim u Amerivi i mogu ti reci da svi gledaju i prate. Ne gledaju oni rednecks koji vole samo americki football.
(panco, 18. februar 2019 02:44)
Ma kome pričaš.Taj Kira nije video Ameriku ni na slici

panco

pre 5 godina

Evo ovako. Za ove sto pitaju gde je odbrana. Evo Srbija i sve ostali evropski timovi ce igrati odbranu, pa da vidimo kako ce zaustaviti ove igrace. A ne do Bog da oni krenu sa odbranom protiv nas...

PeraZdera

pre 5 godina

Westbrook neverovatna budala. Covek toliko siluje cak i na ovakvoj utakmici gde treba nekim ludackim proigravanjima (Curry za Janisa npr) zabavljati publiku. Lik na silu kroz pet ljudi. Ja pa ja. Neverovatno arogantan "kosarkas". Jokic po pravilu sa njim u postavi = nema dodavanja i ostatak petorke samo trci gore dole. I posle neko potencira njegove TDouble ucinke. Nikola, izrazito dodavacki kosarkas 0 asistencija u revijalnoj utakmici bez odbrana - apsolutno jasno kakav se cirkus odigrava :) Mnogi izrazito atraktivni igraci (Davis, Grifin itd) bez ucinka, trckaraju. Totalno neaktivni usled nepostojanja pasa i mucnog ispucavanja. Jasno je sve, neobavezna zajebancija bla bla ali zar nije lepse za gledaoce extra pas za zakucavanje, dodavanja iza glave, ledja, lopta da kruzi itd itd... ovako svako sutira sa 9m u prvim sekundama plus silovanje 1 na 1. To nikako nije lepo i atraktivno. Pobrkani loncici ;) ...i da, Curry neverovatno agilan, atraktivan dribler koji plus i razmislja, razigrava. Neverovatan osecaj i fluidnost. Odlican primer kako pristupiti ovakvoj egzibiciji... Par nestvarnih dodavanja i pokusaja istih a prvi moze sa centra da sutira svaki drugi napad.

Čak

pre 5 godina

Ovde u americi allstar gotovo i da se i ne pominje jer nikog vise ovaj cirkus ni neinteresuje,kod nas b92 iscrpno izvestava kao da su u pitanju olimpijske igre.
(Kira, 18. februar 2019 02:10)
U Americi se All-star gotovo ne pominje?!?!Ahahahahahahahahahahahahhhahahahhahahahahah. Koji si ti kralj

Khaz Whiteclaw

pre 5 godina

Mislim da bi svima odgovaralo kad bi se ovo odsustvo odbrane iskoristilo za atraktivna zakucavanja, a ne za bombardovanje obruca ciglama.

ElHombre

pre 5 godina

Dirk dade 3 trojke za redom i kako izlazi iz igre komentatori pricaju u fazonu on je svoje uradio dajte mu led i kiroprakticara sad hahaha legende!

Giannis!!!!

pre 5 godina

Greek Freak kakvo kucanje je ovo bilo Kuri od parketa i lopta pada dugo a Janis lebdi tamo glava mu je do vrha table!! AAaaa sta je ovo?!

veliki strumf

pre 5 godina

Nekada sam se budio ujutru da bih gledao Divca i Pedju. Jutros sam se probudio slucajno jer sam rano legao. Nemam nameru da gledam utakmicu, jer me ne interesuje. E moj Jokicu, nije sve do ugovora.
(Marko, 18. februar 2019 02:48). Vrati se da spavaš, posoan si. Ako ti budeš jednom otišao odavde - nećeš se više ni setiti Srbije.

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

Forma je prolazna,klasa je vecna! Nowicki legenda! udje minut, ubaci 2 trojke i ode da odmori. Od "matorca" dosta. Smeker!
Vejd isto tako. Samo mi je sao sto nema Derec Roza. Paklen igrac,al povrede ga ubise

Čoban

pre 5 godina

Kakva bre odbrana ne smarajte,ljudi se zezaju,zasluzili su da se opuste malo i odigraju za svoju dusu,kome se ne svidja neka gleda zikinu sarenicu

nba86

pre 5 godina

1/2: harden 1/7, bil 0-5, kemba 1-6, kari 2/7, rw 3-11. milvoki dominira, janis 20 10/12, midlton 17 6/8. pg isto dobar ali jedino on u minusu kad je na terenu.

mare

pre 5 godina

prodao klinačku foru joka džejmsu :), durant, harden, vestbruk, meloun.. se smeju, a lebron složio facu "ti ćeš mene", sad da li je ozbiljno ili ne, videćemo u drugom poluvremenu.., a neka odbrana tek u 4/4..

Man

pre 5 godina

Ocekujemo room1408 sa svojim sad vec legendarnim i ulizivackim komentarima zarad skupljanja pluseva...
(Johnnie, 18. februar 2019 01:54)

Vise nije room, sad se zove "svima su stavili amove"

rom14008

pre 5 godina

Dobio je veceras moj Partizan to je vazno Loznica je gorela ovo je samo sou mada me malo nervira Jokiceva nosalancija covjek predstavlja Srbiju i ne treba takvu sliku da salje nase zemlje.Ajmo Joka trgni se u 2pol.

Nikola

pre 5 godina

Mislim da bi bilo mnogo zanimljivije da utakmici daju neki draz za malo ozbiljnijom igrom tipa da ekipa koja pobedi veceras (timovi igraca koji nastupaju) u takmicarskom delu imaju neke benifite i onda bi bilo i neke borbe malo. Ili da svako od igraca ima mikrofone i da se cuje sta pricaju, njihovo zezanje i fore kao na egzibicionim turnirima u tenisu ili tako nesto :)
A Jokic se smorio za medalju, samo trci od reketa do reketa i nista ne radi, eventualno uhvati loptu kad ovi pogode. Mislim da bi bio najsrecniji sada da cepa burek i jogurt dok ih gleda na tv :D

lol

pre 5 godina

posle duuuuugo vremena sam ostao budan da bih gledao all star, au, koliko se promenilo, svi mi nekako deluju bezvoljno i samo sutiraju, cirkus pravi a i ja koji gleda uopste...

Jao jao

pre 5 godina

Harden pokazuje da bez 80 šuteva ne može da pogodi 30+pts.
(Marshmello, 18. februar 2019 03:09)

Jao kako si ograničen. Koga briga za revijalnu utakmicu, vidiš da svi pucaju trice i kucaju. Pravi se show za publiku što i jeste poenta.
Ne kontam ovoliko komentara "jao ovo je cirkus, mučno za gledati, nema odbrane"...koji je vama. Jel prvi put čujete za allstar? Niko vas ne tera da gledate.
Ne mogu da verujem da neko uđe da gleda nešto što mu se gadi i onda to i još komentariše i izdvaja vreme za to. Znači WTF

Kira

pre 5 godina

Ovde u americi allstar gotovo i da se i ne pominje jer nikog vise ovaj cirkus ni neinteresuje,kod nas b92 iscrpno izvestava kao da su u pitanju olimpijske igre.

Kanidja PG

pre 5 godina

Uzivajte u atraktivnim potezima,opustenom basketu bez ikakve presije i taktickih zamisli.Ovo je sou i to veliki sou koji sluze da se igraci odmore par dana a ovi najbolji odigraju revijalni mec.
Jokicu zelim sto vise asistencija samim tim sto je tu (potpuno zasluzeno uz Vucevica) napravio je veliki iskorak za svoju karijeru.
Naravno bice i sada pojedinaca svima poznatih koji ce juriti neke svoje brojke.
Noc za uzivanje ljubitelja NBA poz svima.

Marko

pre 5 godina

Nekada sam se budio ujutru da bih gledao Divca i Pedju. Jutros sam se probudio slucajno jer sam rano legao. Nemam nameru da gledam utakmicu, jer me ne interesuje. E moj Jokicu, nije sve do ugovora.

sportman

pre 5 godina

hahahahahahaga cenim jokaru kao kosarkasa,ali ne treba on da bude ovde... ipak je ovo za atraktivnije kosarkase..centar a polaze kad ima cisto zakucavanje

Lex

pre 5 godina

Mislim da je bolje da ste prenosili uzivo Barsa - Real,bruka dobar mec,ovo je cist cirkus,ali ja necu o tome,kada sam vec budan u ovo doba da gledam, necu biti licemeran pa da pljujem.

Nex

pre 5 godina

@ ich
Znamo da je cirkus, al je barem prve klase. Ovo je zezanje i dobra zabava. Ovo je promocija kosarke, koju gledaju klinci sirom sveta... i samo jednog klinca da povuce sa ulice ili kriminala, i jada da pocne da masta i bavi se sportom , vredi.

1kMiles

pre 5 godina

Ovde u americi allstar gotovo i da se i ne pominje jer nikog vise ovaj cirkus ni neinteresuje,kod nas b92 iscrpno izvestava kao da su u pitanju olimpijske igre.
(Kira, 18. februar 2019 02:10)

Ne znam gde si al U CA, izvestavaju. I Usa Today i CBS ,NBC sports. Ima i n Bleacher-u online i ESPN. LA Times isto

stefan

pre 5 godina

Hajde Jeremija Vinse i Petreczv pisite o jamesu malo. . .nekako nije dan isti bez vas pa nece biti ni ovaj all star tako uzbudljiv. . .hihihihi. . .inace ovo je jamesu 15 all star co'ece. .. .bravo Nikola care jos jednom. .

drago

pre 5 godina

Steta pa na allstaru nema prave pravcate haubice sa ovih prostora, Air Bodzane... djecko rastura kako igra i prava mu je nepravda ucjinjena, ocekujem dogodine da se to ispravi pa da i mi sa ove strane Drine uzivamo u njegovim bravurama!!

Сендвич за све

pre 5 godina

Марек СЛО
Дончић је велика нада и врхунски играч са ево већ 19 год ал не знам чиме се ти ту поносиш јесте из твоје земље али оволико фаворизовање и унапред ко је најбољи су глупости...Ја бих искрено волео али не знам зашто је он сад битан кад дечко није ни у тиму Адетокумбо ни у тиму Леброн...

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

LeBron przenica lv 1000! Mnogo bih voleo da Janisov "internacionalni tim dobije".
Grk je opasno poceo,prava zverina,ako pobede bice MVP 100%
Vesbruk,Lebron,Harden i ostali privatnici na aparatima :)

ko je ovde lud

pre 5 godina

Od srca čestitam Nikoli, stvarno je zaslužio i reprezentuje nas na najlepši način.
Hejtere molim da preskoče jednom hejtovanje.
Nikola postaje naš najbolji igrač u NBA ikada, nismo imali igrača franšize do sada.

Marek SLO

pre 5 godina

Hahhhhahahaha
U future ce se team zove TEAM LUKA zapam ti to kat citas ovdje !!! sretno nikoli a znase tko naj bolji iz Europe u nba all time, LUKA SLO DONCIC!!!

svima su stavili amove

pre 5 godina

Srecno Jokara pa da izdominiras...Neka bude bar double-double(skokovi i asistencije):)..Nemos’ doći na red od ovih sto palijaju:)

ElHombre

pre 5 godina

Dirk dade 3 trojke za redom i kako izlazi iz igre komentatori pricaju u fazonu on je svoje uradio dajte mu led i kiroprakticara sad hahaha legende!

Čoban

pre 5 godina

Kakva bre odbrana ne smarajte,ljudi se zezaju,zasluzili su da se opuste malo i odigraju za svoju dusu,kome se ne svidja neka gleda zikinu sarenicu

Cipher

pre 5 godina

Atmosfera u publici kao na sahrani. Kakva glupost od meca, posle 2 minuta sam izgubio zelju za gledanjem. Stvarno jadno. Jokic se smorio za medalju, ceka kraj da pali.

PeraZdera

pre 5 godina

Westbrook neverovatna budala. Covek toliko siluje cak i na ovakvoj utakmici gde treba nekim ludackim proigravanjima (Curry za Janisa npr) zabavljati publiku. Lik na silu kroz pet ljudi. Ja pa ja. Neverovatno arogantan "kosarkas". Jokic po pravilu sa njim u postavi = nema dodavanja i ostatak petorke samo trci gore dole. I posle neko potencira njegove TDouble ucinke. Nikola, izrazito dodavacki kosarkas 0 asistencija u revijalnoj utakmici bez odbrana - apsolutno jasno kakav se cirkus odigrava :) Mnogi izrazito atraktivni igraci (Davis, Grifin itd) bez ucinka, trckaraju. Totalno neaktivni usled nepostojanja pasa i mucnog ispucavanja. Jasno je sve, neobavezna zajebancija bla bla ali zar nije lepse za gledaoce extra pas za zakucavanje, dodavanja iza glave, ledja, lopta da kruzi itd itd... ovako svako sutira sa 9m u prvim sekundama plus silovanje 1 na 1. To nikako nije lepo i atraktivno. Pobrkani loncici ;) ...i da, Curry neverovatno agilan, atraktivan dribler koji plus i razmislja, razigrava. Neverovatan osecaj i fluidnost. Odlican primer kako pristupiti ovakvoj egzibiciji... Par nestvarnih dodavanja i pokusaja istih a prvi moze sa centra da sutira svaki drugi napad.

ko je ovde lud

pre 5 godina

Od srca čestitam Nikoli, stvarno je zaslužio i reprezentuje nas na najlepši način.
Hejtere molim da preskoče jednom hejtovanje.
Nikola postaje naš najbolji igrač u NBA ikada, nismo imali igrača franšize do sada.

A smejali ste se Divcu

pre 5 godina

Jel realno da jedan tim šutne 91 trojku.... u hali se čuje škripa patika, tajac, gadno su ukanalili ol star, ubile pare sport do kraja.

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

Alo ljudi jel vam neko rekao da nije zanimljivo da je palite sa 8 metara kako ko stigne?!? svaka budala zna da uzme loptu i samo sutne,pa sta bude. Ajde neki pas,kucanje,fora, zato ste tu

veliki strumf

pre 5 godina

Nekada sam se budio ujutru da bih gledao Divca i Pedju. Jutros sam se probudio slucajno jer sam rano legao. Nemam nameru da gledam utakmicu, jer me ne interesuje. E moj Jokicu, nije sve do ugovora.
(Marko, 18. februar 2019 02:48). Vrati se da spavaš, posoan si. Ako ti budeš jednom otišao odavde - nećeš se više ni setiti Srbije.

1kMiles

pre 5 godina

Ovde u americi allstar gotovo i da se i ne pominje jer nikog vise ovaj cirkus ni neinteresuje,kod nas b92 iscrpno izvestava kao da su u pitanju olimpijske igre.
(Kira, 18. februar 2019 02:10)

Ne znam gde si al U CA, izvestavaju. I Usa Today i CBS ,NBC sports. Ima i n Bleacher-u online i ESPN. LA Times isto

Nesa

pre 5 godina

Harden pokazuje da bez 80 šuteva ne može da pogodi 30+pts.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marshmello, 18. februar 2019 03:09)

A i ne sviraju mu 20+ slobodnih bacanja :)

Cole

pre 5 godina

Sve u svemu, tresla se gora,
rodio se mis. Slabo je bilo
atraktivnih poteza, nigde kruzenja
lopte, slabo je bilo i zakucavanja,
ocekivao se sou, a na kraju se sve
svelo na besomucno ispucavanje
trojki, da ne bude zabune, nisam
ocekivao paklenu odbranu ali ovo
iz godine u godinu, postaje sve
gore i gore. Poz.

P.S.
Lepo sto su obojica Nikola
ucestvovala u ovom, nazovi, spektaklu.

Kukatilo

pre 5 godina

Jeste li videli sta je Jokic uradio sa loptom protiv labrona James , bacio loptu na njega tako da se lopta odbaci od njega,
(Stryker, 18. februar 2019 03:25)

Komentar godine

Čak

pre 5 godina

Ovde u americi allstar gotovo i da se i ne pominje jer nikog vise ovaj cirkus ni neinteresuje,kod nas b92 iscrpno izvestava kao da su u pitanju olimpijske igre.
(Kira, 18. februar 2019 02:10)
U Americi se All-star gotovo ne pominje?!?!Ahahahahahahahahahahahahhhahahahhahahahahah. Koji si ti kralj

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

Forma je prolazna,klasa je vecna! Nowicki legenda! udje minut, ubaci 2 trojke i ode da odmori. Od "matorca" dosta. Smeker!
Vejd isto tako. Samo mi je sao sto nema Derec Roza. Paklen igrac,al povrede ga ubise

Nex

pre 5 godina

@ ich
Znamo da je cirkus, al je barem prve klase. Ovo je zezanje i dobra zabava. Ovo je promocija kosarke, koju gledaju klinci sirom sveta... i samo jednog klinca da povuce sa ulice ili kriminala, i jada da pocne da masta i bavi se sportom , vredi.

Powerslave

pre 5 godina

Protiv Durenta kad mu se ovako "zapali ruka" nema odbrane. Ono nije da je večeras igrao protiv neke bog zna kakve odbrane, ali svejedno, impresivno je. Zasluženo MVP.
Vestbruk je ladno i na ovoj utakmici jurio statistiku, tačno imam utisak. Harden se bez sudija i kad nije glavna zvezda ekipe prepolovio, jeste All Star lagano, opušteno zezanje, ali neke stvari se mogu primetiti.
Jokara kontam da se smorio i da mu je minutaža otprilike onolika koju je i hteo. Taman se odmorio.

Inače sama utakmica nezanimljiva čak i za nekog ko je gledao bez ikakvih očekivanja vezanih za sam kvalitet utakmice.
Besomučna ispucavanja za tri i slabe odbrane (naravno, ne na ovom nivou) već mogu da se vide i u regularnom delu sezone, ni po čemu se ova utakmica ne izdvaja od ostalih, a trebalo bi... valjda. Nešto bi liga trebalo da smisli i uradi povodom toga, niko ne očekuje sad da se iskidaju igrači kao da je sedma utakmica finala, ali ni ovo nije privlačno narodu. Na celoj utakmici 5 atraktivnih poteza u vrh glave.

panco

pre 5 godina

Evo ovako. Za ove sto pitaju gde je odbrana. Evo Srbija i sve ostali evropski timovi ce igrati odbranu, pa da vidimo kako ce zaustaviti ove igrace. A ne do Bog da oni krenu sa odbranom protiv nas...

Сендвич за све

pre 5 godina

Марек СЛО
Дончић је велика нада и врхунски играч са ево већ 19 год ал не знам чиме се ти ту поносиш јесте из твоје земље али оволико фаворизовање и унапред ко је најбољи су глупости...Ја бих искрено волео али не знам зашто је он сад битан кад дечко није ни у тиму Адетокумбо ни у тиму Леброн...

Nikola

pre 5 godina

Mislim da bi bilo mnogo zanimljivije da utakmici daju neki draz za malo ozbiljnijom igrom tipa da ekipa koja pobedi veceras (timovi igraca koji nastupaju) u takmicarskom delu imaju neke benifite i onda bi bilo i neke borbe malo. Ili da svako od igraca ima mikrofone i da se cuje sta pricaju, njihovo zezanje i fore kao na egzibicionim turnirima u tenisu ili tako nesto :)
A Jokic se smorio za medalju, samo trci od reketa do reketa i nista ne radi, eventualno uhvati loptu kad ovi pogode. Mislim da bi bio najsrecniji sada da cepa burek i jogurt dok ih gleda na tv :D

Laki

pre 5 godina

Ovo je all-star;ali im i liga nazalost postaje revijalna. Posle danasnjeg derbija u kupu r.koraca, posle finala kupa kralja (sto je mozda relevantnije jer prema tim klubovima ne gajim nikakve emocije) mogu da kazem da mi takav show poput NBA nije potreban. Nema sta, bolja je liga, igraci su nadmocniji, ali nedostatak zara, borbe, sta znam.. ne privlaci me nba, ni najmanje, meni je utakmica nervoza, tenzija, analiziranje protivnika, tvrda odbrana, nizak broj poena; a ne kokice i sok. Za to postoje filmovi




P.s. beogradski Partizan najbolji je tim ;-)

Šumadinac pali topa!

pre 5 godina

Jokić zalutao, ko uhvati loptu taj i završava šutem za 3. Ovo treba da bude veče poteza, veče za narod, međutim, sve se ionako pretvorilo u dolar i statistiku. Glupost.

krle

pre 5 godina

Nažalost ovakva im je i liga postala u regularnom delu a postaje i plej of samo sumanuto ispucavanje trojki do ne milosti i silovanje igre zvane košarka od strane neki umisljenih igrača kojima je samo statistika i nabijanje iste samo ih to zanima.

Giannis!!!!

pre 5 godina

Greek Freak kakvo kucanje je ovo bilo Kuri od parketa i lopta pada dugo a Janis lebdi tamo glava mu je do vrha table!! AAaaa sta je ovo?!

mare

pre 5 godina

prodao klinačku foru joka džejmsu :), durant, harden, vestbruk, meloun.. se smeju, a lebron složio facu "ti ćeš mene", sad da li je ozbiljno ili ne, videćemo u drugom poluvremenu.., a neka odbrana tek u 4/4..

lol

pre 5 godina

posle duuuuugo vremena sam ostao budan da bih gledao all star, au, koliko se promenilo, svi mi nekako deluju bezvoljno i samo sutiraju, cirkus pravi a i ja koji gleda uopste...

Khaz Whiteclaw

pre 5 godina

Mislim da bi svima odgovaralo kad bi se ovo odsustvo odbrane iskoristilo za atraktivna zakucavanja, a ne za bombardovanje obruca ciglama.

WillyWonka

pre 5 godina

Neki stvarno preozbiljno shvataju ovu revijalnu utakmicu. Durantu je toliko stalo da bude drugi put MVP, valjda da uljepša CV, a mogao je to prepustiti nekome drugom, čisto onako da bude čovjek. Curry uzme 23 šuta, pogodi 6. Ma nije bitno koliko je pogodio, nego brate i drugi bi koji put ošutali.
Ali najbitnije je da su Nikola & Nikola dobili priznanje koje zaslužuju, ostalo je manje važno.

DarkoM

pre 5 godina

@Kira evo ja zivim u Amerivi i mogu ti reci da svi gledaju i prate. Ne gledaju oni rednecks koji vole samo americki football.
(panco, 18. februar 2019 02:44)
Ma kome pričaš.Taj Kira nije video Ameriku ni na slici

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

LeBron przenica lv 1000! Mnogo bih voleo da Janisov "internacionalni tim dobije".
Grk je opasno poceo,prava zverina,ako pobede bice MVP 100%
Vesbruk,Lebron,Harden i ostali privatnici na aparatima :)

Selfi Romeo

pre 5 godina

Nije nas brat za ovo... Odlican za takmicarske utakmice, ali ko da se juri sa ovima po terenu :D

Kao da gledam ubrzani snimak, tako mi deluje.

Mare

pre 5 godina

Odgledao utakmicu sa uzivanjem. U 4/4 malo su me iznervirali Curry i Embid(koji je izgledao totalno pogubljen na terenu) , Currey ocajan , Westbruk kada krene na prodor, nema tu odbrane . Durent je definitivno najbolji igrac poslednjih 10 godina. Zao mi je sto Obrva nije igrao vise. Drago mi je sto je Jokic namagarcio Lebrona . "Greek freak" mi je ove sezone postao definitivno najdrazi igrac u NBA .
Dobar All-Star vikend .
(Hoces Iskreno ?!, 18. februar 2019 05:04)

Sve sto si napisao stoji, samo u slucaju ako imas 15 ili 16 godina i pamtis u vrh glave zadnja 4 All-star vikenda.

PS Sto se mene tice, izdrzao sam do poluvremena i zaspao, dosadno skroz.

petarczv

pre 5 godina

Gledam sad na espn pustili poredjenje all starra od sinoc i devedeset neke. Sinoc lebron trci niko blizu njega na 5metara daje pas o parket za dejsvisa koji je naravno sam i koji zakucava. A onda pustaju snimak poslednji napad vodi zapad jedan poena atmosfera playoff puna hala svi navijaju, son merion se zalepio za jordana igra se najjaca moguca odbrana majkl se spusta na post baca se u fejd i naravno pogadja hala je explodirala, komentatori u transu i samo vicu "he did it again, he did it again"....

Kanidja PG

pre 5 godina

Uzivajte u atraktivnim potezima,opustenom basketu bez ikakve presije i taktickih zamisli.Ovo je sou i to veliki sou koji sluze da se igraci odmore par dana a ovi najbolji odigraju revijalni mec.
Jokicu zelim sto vise asistencija samim tim sto je tu (potpuno zasluzeno uz Vucevica) napravio je veliki iskorak za svoju karijeru.
Naravno bice i sada pojedinaca svima poznatih koji ce juriti neke svoje brojke.
Noc za uzivanje ljubitelja NBA poz svima.

gao

pre 5 godina

vise je all star utakmica bilo ono nase finale sa amerima kad smo ih navozali na onom ringispilu, kakav je ono protok lopte bio..
al eto, oni posle vezali nekoliko trojki sa 8-9 pa i 10 metara i tu bi kraj

Man

pre 5 godina

Ocekujemo room1408 sa svojim sad vec legendarnim i ulizivackim komentarima zarad skupljanja pluseva...
(Johnnie, 18. februar 2019 01:54)

Vise nije room, sad se zove "svima su stavili amove"

Lex

pre 5 godina

Mislim da je bolje da ste prenosili uzivo Barsa - Real,bruka dobar mec,ovo je cist cirkus,ali ja necu o tome,kada sam vec budan u ovo doba da gledam, necu biti licemeran pa da pljujem.

Hoces Iskreno ?!

pre 5 godina

Odgledao utakmicu sa uzivanjem. U 4/4 malo su me iznervirali Curry i Embid(koji je izgledao totalno pogubljen na terenu) , Currey ocajan , Westbruk kada krene na prodor, nema tu odbrane . Durent je definitivno najbolji igrac poslednjih 10 godina. Zao mi je sto Obrva nije igrao vise. Drago mi je sto je Jokic namagarcio Lebrona . "Greek freak" mi je ove sezone postao definitivno najdrazi igrac u NBA .
Dobar All-Star vikend .

svima su stavili amove

pre 5 godina

Srecno Jokara pa da izdominiras...Neka bude bar double-double(skokovi i asistencije):)..Nemos’ doći na red od ovih sto palijaju:)

palop

pre 5 godina

@(Selfi Romeo, 18. februar 2019 03:21)

Zato sto se ovde niko ne krece, ne utrcava, ne igraju nikakve akcije i zbog toga nema kome da baci asistenciju.

A Westbrick se ispucava i na all staru...

palop

pre 5 godina

Kakav maestralan show J Cole-a!
(Count it up, 18. februar 2019 03:39)

Ne znam cemu minusi, bas je bio super nastup, cak i meni koji slabo slusam rep.

Pred utakmicu je bio Meek Mill i to je izgledalo poprilicno lose.

Lex

pre 5 godina

@petarczv to su bila neka srecnija vremena,danas igraci dolaze na all-star da bi igrali na 3% svojih mogucnosti,da bi se opustili,a pre je to bio veliki ulog,prestiz,davalo se 101%.I ni meni to i nije sad toliki problem,problem je sto ovo vise nije ni spektakl,ja sam hteo da gledam nekolicinu potezu kao sto je Karijev pas za Janisa ili WadeXLebron kao nekada pre.A zapravo smo gledali sustu suprotnost,silovanje Lebrona,Lilarda,Karija itd. sutevima sa 10 metara koje niko ne brani.I tako u krug.160+ trojki je sutnuto,ponizavajuce.

Jao jao

pre 5 godina

Harden pokazuje da bez 80 šuteva ne može da pogodi 30+pts.
(Marshmello, 18. februar 2019 03:09)

Jao kako si ograničen. Koga briga za revijalnu utakmicu, vidiš da svi pucaju trice i kucaju. Pravi se show za publiku što i jeste poenta.
Ne kontam ovoliko komentara "jao ovo je cirkus, mučno za gledati, nema odbrane"...koji je vama. Jel prvi put čujete za allstar? Niko vas ne tera da gledate.
Ne mogu da verujem da neko uđe da gleda nešto što mu se gadi i onda to i još komentariše i izdvaja vreme za to. Znači WTF

sportman

pre 5 godina

hahahahahahaga cenim jokaru kao kosarkasa,ali ne treba on da bude ovde... ipak je ovo za atraktivnije kosarkase..centar a polaze kad ima cisto zakucavanje

svima su stavili amove

pre 5 godina

Bravo Joka brate Srbine cuvao si kucanje za ol star bravo.Steta sto nije samo Harden u tvoj tim gotivim tog velikog sutera u velikim plej of mecevima.

stefan

pre 5 godina

Hajde Jeremija Vinse i Petreczv pisite o jamesu malo. . .nekako nije dan isti bez vas pa nece biti ni ovaj all star tako uzbudljiv. . .hihihihi. . .inace ovo je jamesu 15 all star co'ece. .. .bravo Nikola care jos jednom. .

lal

pre 5 godina

@coban: ne umeju ni da se zezaju... fora bi bila da ne dopuste protivnickoj ekipi da sutne za 24 sekunde ili da sutne iz driblinga preko ruke sa 9 metara...
a sto se tice zikine sarenice, opisao si ovaj mec... moze se umesto reci cirkus, koristiti rec sarenica...
takmicenje u brzom sutiranju trojki i kucanju je odavno zavrseno... nekome se gledala kosarka, nazalost, nisu imali gde da je pogledaju...

pera iz bivseg DDR-a

pre 5 godina

( petarczv, 18. februar 2019 12:18)

Ako je Jordana cuvao Shawn Marion onda moze samo da bude all star 2003, to je Marionov prvi i Jordanov poslednji all star.

Kira

pre 5 godina

Ovde u americi allstar gotovo i da se i ne pominje jer nikog vise ovaj cirkus ni neinteresuje,kod nas b92 iscrpno izvestava kao da su u pitanju olimpijske igre.

Marko

pre 5 godina

Nekada sam se budio ujutru da bih gledao Divca i Pedju. Jutros sam se probudio slucajno jer sam rano legao. Nemam nameru da gledam utakmicu, jer me ne interesuje. E moj Jokicu, nije sve do ugovora.

nba86

pre 5 godina

1/2: harden 1/7, bil 0-5, kemba 1-6, kari 2/7, rw 3-11. milvoki dominira, janis 20 10/12, midlton 17 6/8. pg isto dobar ali jedino on u minusu kad je na terenu.

Marek SLO

pre 5 godina

Hahhhhahahaha
U future ce se team zove TEAM LUKA zapam ti to kat citas ovdje !!! sretno nikoli a znase tko naj bolji iz Europe u nba all time, LUKA SLO DONCIC!!!

rom14008

pre 5 godina

Dobio je veceras moj Partizan to je vazno Loznica je gorela ovo je samo sou mada me malo nervira Jokiceva nosalancija covjek predstavlja Srbiju i ne treba takvu sliku da salje nase zemlje.Ajmo Joka trgni se u 2pol.

drago

pre 5 godina

Steta pa na allstaru nema prave pravcate haubice sa ovih prostora, Air Bodzane... djecko rastura kako igra i prava mu je nepravda ucjinjena, ocekujem dogodine da se to ispravi pa da i mi sa ove strane Drine uzivamo u njegovim bravurama!!

hahaha

pre 5 godina

I evo ih... Da je Harden konstatno forsirao, pljuvali bi ga kako sutira 50 puta. Posto nije, sad ga pljuju jer nema 30+ poena. A sve zato sto je covek MVP i klasa za Jokica (nije jedini) i zbog toga sto im kvari price kako niko ne moze da se meri sa Lebronom i Karijem.
E pa, da znate, ne bi ni on morao da daje 40 poena po utakmici da je kao Lebron i Kari dovodio zvezde oko sebe da bi osvajao titule. Nije cmizdrio da mu uprava dovede Duranta, Tompsona, Vejda, Bosa itd, nego igra posteno.

Marek SLO

pre 5 godina

Hahhhhahahaha
U future ce se team zove TEAM LUKA zapam ti to kat citas ovdje !!! sretno nikoli a znase tko naj bolji iz Europe u nba all time, LUKA SLO DONCIC!!!

Marko

pre 5 godina

Nekada sam se budio ujutru da bih gledao Divca i Pedju. Jutros sam se probudio slucajno jer sam rano legao. Nemam nameru da gledam utakmicu, jer me ne interesuje. E moj Jokicu, nije sve do ugovora.

Laki

pre 5 godina

Ovo je all-star;ali im i liga nazalost postaje revijalna. Posle danasnjeg derbija u kupu r.koraca, posle finala kupa kralja (sto je mozda relevantnije jer prema tim klubovima ne gajim nikakve emocije) mogu da kazem da mi takav show poput NBA nije potreban. Nema sta, bolja je liga, igraci su nadmocniji, ali nedostatak zara, borbe, sta znam.. ne privlaci me nba, ni najmanje, meni je utakmica nervoza, tenzija, analiziranje protivnika, tvrda odbrana, nizak broj poena; a ne kokice i sok. Za to postoje filmovi




P.s. beogradski Partizan najbolji je tim ;-)

sportman

pre 5 godina

hahahahahahaga cenim jokaru kao kosarkasa,ali ne treba on da bude ovde... ipak je ovo za atraktivnije kosarkase..centar a polaze kad ima cisto zakucavanje

Čoban

pre 5 godina

Kakva bre odbrana ne smarajte,ljudi se zezaju,zasluzili su da se opuste malo i odigraju za svoju dusu,kome se ne svidja neka gleda zikinu sarenicu

Kira

pre 5 godina

Ovde u americi allstar gotovo i da se i ne pominje jer nikog vise ovaj cirkus ni neinteresuje,kod nas b92 iscrpno izvestava kao da su u pitanju olimpijske igre.

rom14008

pre 5 godina

Dobio je veceras moj Partizan to je vazno Loznica je gorela ovo je samo sou mada me malo nervira Jokiceva nosalancija covjek predstavlja Srbiju i ne treba takvu sliku da salje nase zemlje.Ajmo Joka trgni se u 2pol.

Hoces Iskreno ?!

pre 5 godina

Odgledao utakmicu sa uzivanjem. U 4/4 malo su me iznervirali Curry i Embid(koji je izgledao totalno pogubljen na terenu) , Currey ocajan , Westbruk kada krene na prodor, nema tu odbrane . Durent je definitivno najbolji igrac poslednjih 10 godina. Zao mi je sto Obrva nije igrao vise. Drago mi je sto je Jokic namagarcio Lebrona . "Greek freak" mi je ove sezone postao definitivno najdrazi igrac u NBA .
Dobar All-Star vikend .

hahaha

pre 5 godina

I evo ih... Da je Harden konstatno forsirao, pljuvali bi ga kako sutira 50 puta. Posto nije, sad ga pljuju jer nema 30+ poena. A sve zato sto je covek MVP i klasa za Jokica (nije jedini) i zbog toga sto im kvari price kako niko ne moze da se meri sa Lebronom i Karijem.
E pa, da znate, ne bi ni on morao da daje 40 poena po utakmici da je kao Lebron i Kari dovodio zvezde oko sebe da bi osvajao titule. Nije cmizdrio da mu uprava dovede Duranta, Tompsona, Vejda, Bosa itd, nego igra posteno.

Jao jao

pre 5 godina

Harden pokazuje da bez 80 šuteva ne može da pogodi 30+pts.
(Marshmello, 18. februar 2019 03:09)

Jao kako si ograničen. Koga briga za revijalnu utakmicu, vidiš da svi pucaju trice i kucaju. Pravi se show za publiku što i jeste poenta.
Ne kontam ovoliko komentara "jao ovo je cirkus, mučno za gledati, nema odbrane"...koji je vama. Jel prvi put čujete za allstar? Niko vas ne tera da gledate.
Ne mogu da verujem da neko uđe da gleda nešto što mu se gadi i onda to i još komentariše i izdvaja vreme za to. Znači WTF

drago

pre 5 godina

Steta pa na allstaru nema prave pravcate haubice sa ovih prostora, Air Bodzane... djecko rastura kako igra i prava mu je nepravda ucjinjena, ocekujem dogodine da se to ispravi pa da i mi sa ove strane Drine uzivamo u njegovim bravurama!!

palop

pre 5 godina

Kakav maestralan show J Cole-a!
(Count it up, 18. februar 2019 03:39)

Ne znam cemu minusi, bas je bio super nastup, cak i meni koji slabo slusam rep.

Pred utakmicu je bio Meek Mill i to je izgledalo poprilicno lose.

ko je ovde lud

pre 5 godina

Od srca čestitam Nikoli, stvarno je zaslužio i reprezentuje nas na najlepši način.
Hejtere molim da preskoče jednom hejtovanje.
Nikola postaje naš najbolji igrač u NBA ikada, nismo imali igrača franšize do sada.

veliki strumf

pre 5 godina

Nekada sam se budio ujutru da bih gledao Divca i Pedju. Jutros sam se probudio slucajno jer sam rano legao. Nemam nameru da gledam utakmicu, jer me ne interesuje. E moj Jokicu, nije sve do ugovora.
(Marko, 18. februar 2019 02:48). Vrati se da spavaš, posoan si. Ako ti budeš jednom otišao odavde - nećeš se više ni setiti Srbije.

svima su stavili amove

pre 5 godina

Bravo Joka brate Srbine cuvao si kucanje za ol star bravo.Steta sto nije samo Harden u tvoj tim gotivim tog velikog sutera u velikim plej of mecevima.

panco

pre 5 godina

Evo ovako. Za ove sto pitaju gde je odbrana. Evo Srbija i sve ostali evropski timovi ce igrati odbranu, pa da vidimo kako ce zaustaviti ove igrace. A ne do Bog da oni krenu sa odbranom protiv nas...

krle

pre 5 godina

Nažalost ovakva im je i liga postala u regularnom delu a postaje i plej of samo sumanuto ispucavanje trojki do ne milosti i silovanje igre zvane košarka od strane neki umisljenih igrača kojima je samo statistika i nabijanje iste samo ih to zanima.

Cipher

pre 5 godina

Atmosfera u publici kao na sahrani. Kakva glupost od meca, posle 2 minuta sam izgubio zelju za gledanjem. Stvarno jadno. Jokic se smorio za medalju, ceka kraj da pali.

WillyWonka

pre 5 godina

Neki stvarno preozbiljno shvataju ovu revijalnu utakmicu. Durantu je toliko stalo da bude drugi put MVP, valjda da uljepša CV, a mogao je to prepustiti nekome drugom, čisto onako da bude čovjek. Curry uzme 23 šuta, pogodi 6. Ma nije bitno koliko je pogodio, nego brate i drugi bi koji put ošutali.
Ali najbitnije je da su Nikola & Nikola dobili priznanje koje zaslužuju, ostalo je manje važno.

PeraZdera

pre 5 godina

Westbrook neverovatna budala. Covek toliko siluje cak i na ovakvoj utakmici gde treba nekim ludackim proigravanjima (Curry za Janisa npr) zabavljati publiku. Lik na silu kroz pet ljudi. Ja pa ja. Neverovatno arogantan "kosarkas". Jokic po pravilu sa njim u postavi = nema dodavanja i ostatak petorke samo trci gore dole. I posle neko potencira njegove TDouble ucinke. Nikola, izrazito dodavacki kosarkas 0 asistencija u revijalnoj utakmici bez odbrana - apsolutno jasno kakav se cirkus odigrava :) Mnogi izrazito atraktivni igraci (Davis, Grifin itd) bez ucinka, trckaraju. Totalno neaktivni usled nepostojanja pasa i mucnog ispucavanja. Jasno je sve, neobavezna zajebancija bla bla ali zar nije lepse za gledaoce extra pas za zakucavanje, dodavanja iza glave, ledja, lopta da kruzi itd itd... ovako svako sutira sa 9m u prvim sekundama plus silovanje 1 na 1. To nikako nije lepo i atraktivno. Pobrkani loncici ;) ...i da, Curry neverovatno agilan, atraktivan dribler koji plus i razmislja, razigrava. Neverovatan osecaj i fluidnost. Odlican primer kako pristupiti ovakvoj egzibiciji... Par nestvarnih dodavanja i pokusaja istih a prvi moze sa centra da sutira svaki drugi napad.

Powerslave

pre 5 godina

Protiv Durenta kad mu se ovako "zapali ruka" nema odbrane. Ono nije da je večeras igrao protiv neke bog zna kakve odbrane, ali svejedno, impresivno je. Zasluženo MVP.
Vestbruk je ladno i na ovoj utakmici jurio statistiku, tačno imam utisak. Harden se bez sudija i kad nije glavna zvezda ekipe prepolovio, jeste All Star lagano, opušteno zezanje, ali neke stvari se mogu primetiti.
Jokara kontam da se smorio i da mu je minutaža otprilike onolika koju je i hteo. Taman se odmorio.

Inače sama utakmica nezanimljiva čak i za nekog ko je gledao bez ikakvih očekivanja vezanih za sam kvalitet utakmice.
Besomučna ispucavanja za tri i slabe odbrane (naravno, ne na ovom nivou) već mogu da se vide i u regularnom delu sezone, ni po čemu se ova utakmica ne izdvaja od ostalih, a trebalo bi... valjda. Nešto bi liga trebalo da smisli i uradi povodom toga, niko ne očekuje sad da se iskidaju igrači kao da je sedma utakmica finala, ali ni ovo nije privlačno narodu. Na celoj utakmici 5 atraktivnih poteza u vrh glave.

A smejali ste se Divcu

pre 5 godina

Jel realno da jedan tim šutne 91 trojku.... u hali se čuje škripa patika, tajac, gadno su ukanalili ol star, ubile pare sport do kraja.

Giannis!!!!

pre 5 godina

Greek Freak kakvo kucanje je ovo bilo Kuri od parketa i lopta pada dugo a Janis lebdi tamo glava mu je do vrha table!! AAaaa sta je ovo?!

Selfi Romeo

pre 5 godina

Nije nas brat za ovo... Odlican za takmicarske utakmice, ali ko da se juri sa ovima po terenu :D

Kao da gledam ubrzani snimak, tako mi deluje.

Čak

pre 5 godina

Ovde u americi allstar gotovo i da se i ne pominje jer nikog vise ovaj cirkus ni neinteresuje,kod nas b92 iscrpno izvestava kao da su u pitanju olimpijske igre.
(Kira, 18. februar 2019 02:10)
U Americi se All-star gotovo ne pominje?!?!Ahahahahahahahahahahahahhhahahahhahahahahah. Koji si ti kralj

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

Alo ljudi jel vam neko rekao da nije zanimljivo da je palite sa 8 metara kako ko stigne?!? svaka budala zna da uzme loptu i samo sutne,pa sta bude. Ajde neki pas,kucanje,fora, zato ste tu

Cole

pre 5 godina

Sve u svemu, tresla se gora,
rodio se mis. Slabo je bilo
atraktivnih poteza, nigde kruzenja
lopte, slabo je bilo i zakucavanja,
ocekivao se sou, a na kraju se sve
svelo na besomucno ispucavanje
trojki, da ne bude zabune, nisam
ocekivao paklenu odbranu ali ovo
iz godine u godinu, postaje sve
gore i gore. Poz.

P.S.
Lepo sto su obojica Nikola
ucestvovala u ovom, nazovi, spektaklu.

svima su stavili amove

pre 5 godina

Srecno Jokara pa da izdominiras...Neka bude bar double-double(skokovi i asistencije):)..Nemos’ doći na red od ovih sto palijaju:)

Lex

pre 5 godina

Mislim da je bolje da ste prenosili uzivo Barsa - Real,bruka dobar mec,ovo je cist cirkus,ali ja necu o tome,kada sam vec budan u ovo doba da gledam, necu biti licemeran pa da pljujem.

1kMiles

pre 5 godina

Ovde u americi allstar gotovo i da se i ne pominje jer nikog vise ovaj cirkus ni neinteresuje,kod nas b92 iscrpno izvestava kao da su u pitanju olimpijske igre.
(Kira, 18. februar 2019 02:10)

Ne znam gde si al U CA, izvestavaju. I Usa Today i CBS ,NBC sports. Ima i n Bleacher-u online i ESPN. LA Times isto

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

Forma je prolazna,klasa je vecna! Nowicki legenda! udje minut, ubaci 2 trojke i ode da odmori. Od "matorca" dosta. Smeker!
Vejd isto tako. Samo mi je sao sto nema Derec Roza. Paklen igrac,al povrede ga ubise

ElHombre

pre 5 godina

Dirk dade 3 trojke za redom i kako izlazi iz igre komentatori pricaju u fazonu on je svoje uradio dajte mu led i kiroprakticara sad hahaha legende!

lal

pre 5 godina

@coban: ne umeju ni da se zezaju... fora bi bila da ne dopuste protivnickoj ekipi da sutne za 24 sekunde ili da sutne iz driblinga preko ruke sa 9 metara...
a sto se tice zikine sarenice, opisao si ovaj mec... moze se umesto reci cirkus, koristiti rec sarenica...
takmicenje u brzom sutiranju trojki i kucanju je odavno zavrseno... nekome se gledala kosarka, nazalost, nisu imali gde da je pogledaju...

Kanidja PG

pre 5 godina

Uzivajte u atraktivnim potezima,opustenom basketu bez ikakve presije i taktickih zamisli.Ovo je sou i to veliki sou koji sluze da se igraci odmore par dana a ovi najbolji odigraju revijalni mec.
Jokicu zelim sto vise asistencija samim tim sto je tu (potpuno zasluzeno uz Vucevica) napravio je veliki iskorak za svoju karijeru.
Naravno bice i sada pojedinaca svima poznatih koji ce juriti neke svoje brojke.
Noc za uzivanje ljubitelja NBA poz svima.

nba86

pre 5 godina

1/2: harden 1/7, bil 0-5, kemba 1-6, kari 2/7, rw 3-11. milvoki dominira, janis 20 10/12, midlton 17 6/8. pg isto dobar ali jedino on u minusu kad je na terenu.

stalno mi kradu nick

pre 5 godina

LeBron przenica lv 1000! Mnogo bih voleo da Janisov "internacionalni tim dobije".
Grk je opasno poceo,prava zverina,ako pobede bice MVP 100%
Vesbruk,Lebron,Harden i ostali privatnici na aparatima :)

DarkoM

pre 5 godina

@Kira evo ja zivim u Amerivi i mogu ti reci da svi gledaju i prate. Ne gledaju oni rednecks koji vole samo americki football.
(panco, 18. februar 2019 02:44)
Ma kome pričaš.Taj Kira nije video Ameriku ni na slici

stefan

pre 5 godina

Hajde Jeremija Vinse i Petreczv pisite o jamesu malo. . .nekako nije dan isti bez vas pa nece biti ni ovaj all star tako uzbudljiv. . .hihihihi. . .inace ovo je jamesu 15 all star co'ece. .. .bravo Nikola care jos jednom. .

Man

pre 5 godina

Ocekujemo room1408 sa svojim sad vec legendarnim i ulizivackim komentarima zarad skupljanja pluseva...
(Johnnie, 18. februar 2019 01:54)

Vise nije room, sad se zove "svima su stavili amove"

gao

pre 5 godina

vise je all star utakmica bilo ono nase finale sa amerima kad smo ih navozali na onom ringispilu, kakav je ono protok lopte bio..
al eto, oni posle vezali nekoliko trojki sa 8-9 pa i 10 metara i tu bi kraj

Mare

pre 5 godina

Odgledao utakmicu sa uzivanjem. U 4/4 malo su me iznervirali Curry i Embid(koji je izgledao totalno pogubljen na terenu) , Currey ocajan , Westbruk kada krene na prodor, nema tu odbrane . Durent je definitivno najbolji igrac poslednjih 10 godina. Zao mi je sto Obrva nije igrao vise. Drago mi je sto je Jokic namagarcio Lebrona . "Greek freak" mi je ove sezone postao definitivno najdrazi igrac u NBA .
Dobar All-Star vikend .
(Hoces Iskreno ?!, 18. februar 2019 05:04)

Sve sto si napisao stoji, samo u slucaju ako imas 15 ili 16 godina i pamtis u vrh glave zadnja 4 All-star vikenda.

PS Sto se mene tice, izdrzao sam do poluvremena i zaspao, dosadno skroz.

Nex

pre 5 godina

@ ich
Znamo da je cirkus, al je barem prve klase. Ovo je zezanje i dobra zabava. Ovo je promocija kosarke, koju gledaju klinci sirom sveta... i samo jednog klinca da povuce sa ulice ili kriminala, i jada da pocne da masta i bavi se sportom , vredi.

lol

pre 5 godina

posle duuuuugo vremena sam ostao budan da bih gledao all star, au, koliko se promenilo, svi mi nekako deluju bezvoljno i samo sutiraju, cirkus pravi a i ja koji gleda uopste...

Khaz Whiteclaw

pre 5 godina

Mislim da bi svima odgovaralo kad bi se ovo odsustvo odbrane iskoristilo za atraktivna zakucavanja, a ne za bombardovanje obruca ciglama.

Šumadinac pali topa!

pre 5 godina

Jokić zalutao, ko uhvati loptu taj i završava šutem za 3. Ovo treba da bude veče poteza, veče za narod, međutim, sve se ionako pretvorilo u dolar i statistiku. Glupost.

Сендвич за све

pre 5 godina

Марек СЛО
Дончић је велика нада и врхунски играч са ево већ 19 год ал не знам чиме се ти ту поносиш јесте из твоје земље али оволико фаворизовање и унапред ко је најбољи су глупости...Ја бих искрено волео али не знам зашто је он сад битан кад дечко није ни у тиму Адетокумбо ни у тиму Леброн...

palop

pre 5 godina

@(Selfi Romeo, 18. februar 2019 03:21)

Zato sto se ovde niko ne krece, ne utrcava, ne igraju nikakve akcije i zbog toga nema kome da baci asistenciju.

A Westbrick se ispucava i na all staru...

Nikola

pre 5 godina

Mislim da bi bilo mnogo zanimljivije da utakmici daju neki draz za malo ozbiljnijom igrom tipa da ekipa koja pobedi veceras (timovi igraca koji nastupaju) u takmicarskom delu imaju neke benifite i onda bi bilo i neke borbe malo. Ili da svako od igraca ima mikrofone i da se cuje sta pricaju, njihovo zezanje i fore kao na egzibicionim turnirima u tenisu ili tako nesto :)
A Jokic se smorio za medalju, samo trci od reketa do reketa i nista ne radi, eventualno uhvati loptu kad ovi pogode. Mislim da bi bio najsrecniji sada da cepa burek i jogurt dok ih gleda na tv :D

Nesa

pre 5 godina

Harden pokazuje da bez 80 šuteva ne može da pogodi 30+pts.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Marshmello, 18. februar 2019 03:09)

A i ne sviraju mu 20+ slobodnih bacanja :)

mare

pre 5 godina

prodao klinačku foru joka džejmsu :), durant, harden, vestbruk, meloun.. se smeju, a lebron složio facu "ti ćeš mene", sad da li je ozbiljno ili ne, videćemo u drugom poluvremenu.., a neka odbrana tek u 4/4..

Kukatilo

pre 5 godina

Jeste li videli sta je Jokic uradio sa loptom protiv labrona James , bacio loptu na njega tako da se lopta odbaci od njega,
(Stryker, 18. februar 2019 03:25)

Komentar godine

Lex

pre 5 godina

@petarczv to su bila neka srecnija vremena,danas igraci dolaze na all-star da bi igrali na 3% svojih mogucnosti,da bi se opustili,a pre je to bio veliki ulog,prestiz,davalo se 101%.I ni meni to i nije sad toliki problem,problem je sto ovo vise nije ni spektakl,ja sam hteo da gledam nekolicinu potezu kao sto je Karijev pas za Janisa ili WadeXLebron kao nekada pre.A zapravo smo gledali sustu suprotnost,silovanje Lebrona,Lilarda,Karija itd. sutevima sa 10 metara koje niko ne brani.I tako u krug.160+ trojki je sutnuto,ponizavajuce.

petarczv

pre 5 godina

Gledam sad na espn pustili poredjenje all starra od sinoc i devedeset neke. Sinoc lebron trci niko blizu njega na 5metara daje pas o parket za dejsvisa koji je naravno sam i koji zakucava. A onda pustaju snimak poslednji napad vodi zapad jedan poena atmosfera playoff puna hala svi navijaju, son merion se zalepio za jordana igra se najjaca moguca odbrana majkl se spusta na post baca se u fejd i naravno pogadja hala je explodirala, komentatori u transu i samo vicu "he did it again, he did it again"....

pera iz bivseg DDR-a

pre 5 godina

( petarczv, 18. februar 2019 12:18)

Ako je Jordana cuvao Shawn Marion onda moze samo da bude all star 2003, to je Marionov prvi i Jordanov poslednji all star.