Ponedeljak, 31.12.2018.

08:10

Bogdanović ubacio 21 u Stejpls centru, Bjelica samo 5

Košarkaši Sakramento Kingsa poraženi su od Los Anđeles Lejkersa 121:114 u Stejpls centru.

Izvor: AK

Bogdanoviæ ubacio 21 u Stejpls centru, Bjelica samo 5 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

111

pre 5 godina

Nocas sam gledao samo prvo poluvreme i BB je odigrao odlicno, postigao je 14 koseva. Sta se desilo u drugom, svega 7? Uz to vidim i vremenski nesto da nije puno igrao. Neko rece da je utakmicu izgubio trener. O cemu se radi ako neko moze da mi kaze? Sta se desilo u drugom poluvremenu?

logican sled okolnosti

pre 5 godina

Pa ova liga je cirkus. Pa koliko oni puta igraju jedni izmedju drugih 
(logican sled okolnosti, 31. decembar 2018 08:19) 

druze, 
svaki tim u regularnoj sezoni igra 
4x sa timom iz svoje divizije, 
3x sa ostalim timovima iz iste konferencije , i 
2x sa timovima iz suprotne konferencije 
pošto su sa lejkersima u istoj diviziji, igraju 4x sa njima
(gomboc, 31. decembar 2018 08:49)

Cirkusss

Takenardi

pre 5 godina

Ja odigrao na Lejkers da ce pobediti jer sam bio ubedjen da ce igrati Lebron i jos njegov rodjendan je bio juce. Da sam znao da nece igrati Lebron,odigrao bih na Sakramento, ali dobro je. Nekad je dobro ziveti u neznanju haha

U svakom slucaju, svaka cast Bogdanovicu za poene, zelim mu jos mnogo poena...

Đole

pre 5 godina

@Smeh
Ja sam uživao kada su za Kingse igrali Stojaković, Veber, Turkoglu, Divac, Bibi i Dag Kristi. Jasno ti je da nisam dete. Tvoja izjava je dečija - idi ti gledaj i uživaj u utakmici OFK Bačka i FK Rad!!! A možeš da gledaš i mlađe kategorije KK Žitko sve sa Anđusom. Divac pre tri dana izjavi da će za pet godina imati šampionski tim. Prvo to je laž, jer nemaju ove ni sledeće godine pika prve runde a koliko vidim uopšte ne igra Labisier, po tri minuta igra Mejson III, po pet minuta igra Jogi Farel. Koje mlade igrače razvija Divac?!?! Badi Hild ima 26 godina, Bogdan Bogdanović isto. Čuveni Irving ima takođe 26 godina!!! I ono najvažnije za pet godina u Srbiji će umreti oko 180.000 osoba - neće stići da vide šampionski tim Kingsa (bez Bjelice koji će tada imati 36 godina i biti u penziji jer mu je dosta povreda i mečeva; odigrao je kao senior do danas preko 440 mečeva bez mečeva reprezentacije). Vi nastavite da gledate Kingse a ja ću od sledeće sezone gledati Dalas, jer Luka dobija vrhunska pojačanja i biće uživanje gledati ih. Takođe, Denver sledeće godine cilja titulu i pokušaće da se oslobode preskupog Milsapa i da dovedu zdravijeg i boljeg igrača. I njih ću gledati! A Divac nek nastavi da troši desetine miliona na Hila, Rendolfa, Šamperta, Kufosa (kojeg je Divac doveo pre 3 godine) i Vinsa Kartera. Za poslednje dve godine je Divac za cirkus igrače potrošio preko 60 miliona dolara!?!?! Bravo! Rendolf od 11,6 miliona sedi na klupi i NEMA TREJDA - LUDILO!

vlado

pre 5 godina

Dobro, tri utakmice su od -15 i vise vratili i pobedili bilo je red da se i njima dogodi nesto tako. Raduje me da su skoro celu utakmicu drzali "pod kontrolom" i da nisu dopustili da rano padnu u zaostatak pa da opet jure -15 ili -20 bez obzira sto su u zadnjim utakmicama imali dosta uspeha u takvim situacijama. Veceras je tas na vagi bio KCP, a ono sto je Bogdan bio Kingsima u 4/4 prosle utakmice to je Ingram bio veceras Lejkersima. Ono sto se meni cini je da Jerger ima "manju direktivu" da u narednom periodu podigne minutazu igracima koje Kingsi planiraju da ukljuce u neki trejd. Da ih "malo pokazu". Jedino mi to objasnjava izostanak Herija Dzajlsa u ovom periodu kada zbog povrede igraju bez I rezereve na poziciji 4/5 Beglija. Uglavnom za sada rezultatski premasuju moja ocekivanja da ce imati sezonu slicnu prosloj sezoni Lejkersa i napreduju velikim koracima. Da li uz neki trejd mogu do plej ofa? I dalje mislim da ne, ali ko to moze da zna. Jedna povreda kod njih ili nekog od protivnika u konkurenciji moze dosta da izmeni stvari na zapadu. Svakako bi trebalo da iskoriste prostor u salary cap-u i ugovore koje imaju (Z-Bo, Skal, Ferel, McLemore, Kosta pa cak i Sampert) da potraze 3&D krilo za buducnost (nikako Vigins, Dzabari Parker ili sl. "zvezdice" osim ukoliko ne idu uz 2 pika I runde u naredne 2 godine :) Ajde Parker moze i uz 1 pika I runde jer ima garatovan ugovor samo na 1 godinu :) Imace Kingsi dosta opcija da kroz trejd do kraja feb unaprede ekipu za naredne godine.

ef

pre 5 godina

Mnogo zrelo igra i pametno. Driblingom stiže gde želi, ima kontrolu, šutira/ dodaje onda kada je to logično. Reklo bi se da je igrač u timu sa najviše dodavanja. Milina mi je gledati ove kratke preglede.

petarczv

pre 5 godina

Petre alias Vince Carter još se nisi danas javio pod nickom Topnik, 
ali ne sumnjam da hoćeš
(nbalive, 31. decembar 2018 12:08)

Jeste provalio si me, ja pisem i pod nadimkom nbalive odgovaram saam sebi... Koja paranoja lebrotova ne mogu da prihvate da mnogi ljudi ne misle da je leflop najbolji...

ACM

pre 5 godina

Nastavlja Peđinu tradiciju... Da ih demolira kad god mu se pruži prilika.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 31. decembar 2018 08:46)
Bogdana (malo je reći) obožavam ! I verujem da će u NBA biti približno uspešan kao Peđa ! Ne bi samo valjalo da se pretvori u Peđu po pitanju nastupa u reprezentaciji !

Downtown

pre 5 godina

druze, 
svaki tim u regularnoj sezoni igra 
4x sa timom iz svoje divizije, 
3x sa ostalim timovima iz iste konferencije , i 
2x sa timovima iz suprotne konferencije 
pošto su sa lejkersima u istoj diviziji, igraju 4x sa njima
(gomboc, 31. decembar 2018 08:49)

Po tvojoj logici onda svaki tim igra 76 utakmica.
4x sa timovima iz svoje divizije
4x sa jos 6 timova iz svoje divizije
3x sa preostala 4 tima iz divizije
2x sa timovima iz suprotne divizije

Apk

pre 5 godina

@gombuc
Nije skroz tačno. Kada saberemo:
4*4 tima iz tvoje divizije = 16 utakmica
3*10 sa ostatkom konferencije = 30
2*15 iz druge konferencije = 30
Ovo zbirno daje 76!
Istina je da sigurno igraš 4 utakmice sa ostatkom divizije i 2 sa timovima iz druge konferencije, a sa ostatkom tvoje konferencije sa 6 timova se igra 4 meča a sa 4 tima 3 meča. To zbirno daje 82 meča!
Ko sa kim igra 4 meča koliko znam varira od rasporeda, kako bi se turneje što bolje organizovale, pa se to menja svake godine. Osim ako to skoro nisu promenili.

konto

pre 5 godina

Interesantno je da su trenutno dva prvoplasirana tima u istočnoj i zapadnoj konferenciji Milvoki odnosno Denver koji u svojim timovima kao najbolje igrače, lidere imaju evropske igrače, Adetokumba odnosno Jokića. Dakle, ništa Lebron, ništa Kari, Durent, Harden, Vestbruk... Evropa dolazi, to nam govori i uspon Dončića.

Memfis

pre 5 godina

GENIJAC" gde si??? Izgubili su od Lejkersa bez Lebrona i Ronda!?!?! Ti me juče ceo dan smaraš da sam promašio broj pobeda Kingsa (za dve). Eto i FK Zvezda je pobedila Liverpul. Prekjuče je Pep Gvardiola izjavio da Liverpul ima najbolji tim na svetu. PO LOGICI "GENIJALCA" FK TVETDA IMA STRAŠAN TIM. Da već mesec i po govorim da je hitno potreban dobar trejd Kingsima ili će da završe na dnu tabele Zapada, JER NEMAJU DRUGOG CENTRA, JER IM JE KLUPA SLABA, JER IMAJU PREVIŠE NEISKUSNIH KLINACA. To se sinoć videlo - ko je predvodio Lejkerse - najiskusniji od zdravih niskih igrača. TREJD DIVAC TREJD, jer na leto možeš da dovedeš samo Marjanovića i sličnu "elitu".
(Đole, 31. decembar 2018 10:05)

U Sakramentu se upalile crvene lampice nakon ovog naređenja!!! UZBUNAA

Kukatilo

pre 5 godina

Haha dobili ove luzere bez Lebrona,ocekivano 
(Nbalive, 31. decembar 2018 09:20) 

Aj pogledaj opet
(petarczv, 31. decembar 2018 09:40)

Kad je napisao luzeri, mislio je na Sakramento.

Smeh

pre 5 godina

@ Đole
Smaraš mnogo sa tim dečjim prepucavanjima i pisanjem romana. A za tvoju informaciju svi su Kingsima predvidjali dno tabele tako da se mani pametovanja i uživaj u samoj igri.

zemunski kej

pre 5 godina

imali su pobedu u rukama ali je trener Jerger podbacio, Zadnje minute ubacio nisku postavu bez Bjelice i Lejkersi su imali po 3 napada jer su pokupili lopte posle promasaja, Sumpert iz Kingsa ima 3 cista suta za 3 kada se lomilo i sve promasio,

Đole

pre 5 godina

"GENIJAC" gde si??? Izgubili su od Lejkersa bez Lebrona i Ronda!?!?! Ti me juče ceo dan smaraš da sam promašio broj pobeda Kingsa (za dve). Eto i FK Zvezda je pobedila Liverpul. Prekjuče je Pep Gvardiola izjavio da Liverpul ima najbolji tim na svetu. PO LOGICI "GENIJALCA" FK TVETDA IMA STRAŠAN TIM. Da već mesec i po govorim da je hitno potreban dobar trejd Kingsima ili će da završe na dnu tabele Zapada, JER NEMAJU DRUGOG CENTRA, JER IM JE KLUPA SLABA, JER IMAJU PREVIŠE NEISKUSNIH KLINACA. To se sinoć videlo - ko je predvodio Lejkerse - najiskusniji od zdravih niskih igrača. TREJD DIVAC TREJD, jer na leto možeš da dovedeš samo Marjanovića i sličnu "elitu".

Djalma

pre 5 godina

Bogdanovic kada postigne 20+ poena u naslovu stoji,
Bogdanovic ubacio
Kada Mustafa Doncic postigne 20+ poena,
Doncic briljirao.
Zasto to i dokle vise?

Milos

pre 5 godina

Nisam gledao sinosnji to jest jutrosnji mec al voleo bih da do poslednjeg kola Kingsi ucestvuju u borbi za plejof makar ove godine da pomrse racune velikim ekipama a dogodine da ostanu na okupu i obezbede plejof,bez kontiunuiranog napredka cele ekipe nema plejofa,pogledajte ostale redovne ucesnike plejofa,svima je trebalo 3-4 godine da izgrade PO tim.

Gde ja živim

pre 5 godina

Velika šteta za ovu utakmicu. Bravo Boki za niz i još jednu trojku na isteku četvrtine. Nažalost ne za pobedu, ali biće opet.

vince carter

pre 5 godina

Nista nisam imao protiv Lebrona zapravo sam jedva cekao da ga gledam u NBA nakon sto sam prvi put video njegove snimke na TVu,kasnije kad sam gledao utakmice nije mi se poklapao taj hajp na pocetku u uporedjivanju sa Brajantom vec na pocetku njegove karijere sa onim sto vidim,jer definitivno nije bio neko ko te drzi prikucanog uz ekran,zapad je bio mnogo jaci od istoka itd ali glavni razlozi su upravo ovo @nbalive i taj tip njegovih fanova,vidite on je bukvalno skocio da opravda pobedu Lejkersa protiv Kingsa,a ja mu lepo napisao no Javal no party :)) Mnogo je takvih likova koji apsolutno nemaju pojma o cemu pricaju,ima onih koji i izmisljaju stvari o drugim igracima,daju dezinformacije. Nemaju siru sliku i sve to jer su opsednuti jednim covekom. Ja sam na primer poceo da navijam za Lejkerse zbog Shaqa,tada sam bio klinac i to je bila poslednja Jordanova sezona u Bullsima,nisam imao pojma da je LA veca fransiza od Bullsa jer su u to vreme svi o njima pricali i navijali. Gledao sam skoro sve kada su Lejkersi osvajali i znam koliko sam respektovao i divio se onim sto radi Brajant,kad je Shaq otisao u Majami,LA je bio slab ali sam nastavio da navijam za njih. Bas u to vreme sam se pitao zasto su ljudi ubedjeni da je Jordan bolji od Brajanta dom gledam utakmice,stats me nikad nije interesovao,barselonu ne volim ali gledo sam svaki mec zbog Ronaldinja! E onda sam istrazivao i nasao razliku,Jordan jeste jos vise zadivkjujuci igrac zbog kog pratis Nba. A Vince je moj miljenik uz KG!

c. z. (fmp)

pre 5 godina

"petarczv"..... traume iz detinjstva i rane mladosti du cudo..... verovatno je i otac trazio od majke da ti kupuje uglavnom crvene stvari.... a deda udbas.... otom-potom...

Dag Kristi

pre 5 godina

Pa ova liga je cirkus. Pa koliko oni puta igraju jedni izmedju drugih 
(logican sled okolnosti, 31. decembar 2018 08:19) 

Šta si mislio, da će igrati 82 puta protiv različitih ekipa?

Grobari Jug

pre 5 godina

@Danilo
I da tenkuju nista im ne vrijedi jer Bostonu ide njihov pik ove godine tako da im je bolje da imaju što više pobjeda i tenkovanje im ništa ne znači

JUMKOV DEČKO

pre 5 godina

Bogdanović je bolji od Bjelice 4 puta. Dvadeset podeljeno sa pet je četiri. A Bogdanović dao 20 koševa, a Bjelica 5. To je 80 posto bolji jer je 5 dvadeset posto od 20.

Ljubomilko

pre 5 godina

Bjelica odličan, dok je on u igri sve je ok, kad uđu divljaci sve propada. Bogdan na nivou, pored ovih što gledaju samo ličnu statistiku.

Danilo

pre 5 godina

Kakvu glupost je napravio trener, izgubili su zbog trenera, vode 4-5 razlika pred kraj i on izvede Bogdana i Bjelicu i ostavi onog smotanog Dzeksona i Samperta, posle kasno uveo Bogdana. Igra mu Dzekson zavrsnicu a Bjelica +14 imao na parketu. Cudna odluka, kao da su poceli tankovati hm.

gomboc

pre 5 godina

Pa ova liga je cirkus. Pa koliko oni puta igraju jedni izmedju drugih
(logican sled okolnosti, 31. decembar 2018 08:19)

druze,
svaki tim u regularnoj sezoni igra
4x sa timom iz svoje divizije,
3x sa ostalim timovima iz iste konferencije , i
2x sa timovima iz suprotne konferencije
pošto su sa lejkersima u istoj diviziji, igraju 4x sa njima

aco

pre 5 godina

Лејкерси ако заиста доведу Дејвиса, могу лако да освоје титулу. Добри су чак и без Леброна. Богдан постаје озбиљан НБА калибар.

Djorkaef

pre 5 godina

Mec je nazalost izgubio Jeger losim tempiranjem Bogdanove minutaze. Drzao ga neprestano i onda morao da ga izvede da odmori pred kraj i to je bilo to. Cak i kada se vratio Fox je preuzimao odgovornost i sve promasio (pre toga bio odlican). Steta, mogli su da dobiju ovu.

Danilo

pre 5 godina

Kakvu glupost je napravio trener, izgubili su zbog trenera, vode 4-5 razlika pred kraj i on izvede Bogdana i Bjelicu i ostavi onog smotanog Dzeksona i Samperta, posle kasno uveo Bogdana. Igra mu Dzekson zavrsnicu a Bjelica +14 imao na parketu. Cudna odluka, kao da su poceli tankovati hm.

gomboc

pre 5 godina

Pa ova liga je cirkus. Pa koliko oni puta igraju jedni izmedju drugih
(logican sled okolnosti, 31. decembar 2018 08:19)

druze,
svaki tim u regularnoj sezoni igra
4x sa timom iz svoje divizije,
3x sa ostalim timovima iz iste konferencije , i
2x sa timovima iz suprotne konferencije
pošto su sa lejkersima u istoj diviziji, igraju 4x sa njima

aco

pre 5 godina

Лејкерси ако заиста доведу Дејвиса, могу лако да освоје титулу. Добри су чак и без Леброна. Богдан постаје озбиљан НБА калибар.

Dag Kristi

pre 5 godina

Pa ova liga je cirkus. Pa koliko oni puta igraju jedni izmedju drugih 
(logican sled okolnosti, 31. decembar 2018 08:19) 

Šta si mislio, da će igrati 82 puta protiv različitih ekipa?

Djorkaef

pre 5 godina

Mec je nazalost izgubio Jeger losim tempiranjem Bogdanove minutaze. Drzao ga neprestano i onda morao da ga izvede da odmori pred kraj i to je bilo to. Cak i kada se vratio Fox je preuzimao odgovornost i sve promasio (pre toga bio odlican). Steta, mogli su da dobiju ovu.

Ljubomilko

pre 5 godina

Bjelica odličan, dok je on u igri sve je ok, kad uđu divljaci sve propada. Bogdan na nivou, pored ovih što gledaju samo ličnu statistiku.

Grobari Jug

pre 5 godina

@Danilo
I da tenkuju nista im ne vrijedi jer Bostonu ide njihov pik ove godine tako da im je bolje da imaju što više pobjeda i tenkovanje im ništa ne znači

Memfis

pre 5 godina

GENIJAC" gde si??? Izgubili su od Lejkersa bez Lebrona i Ronda!?!?! Ti me juče ceo dan smaraš da sam promašio broj pobeda Kingsa (za dve). Eto i FK Zvezda je pobedila Liverpul. Prekjuče je Pep Gvardiola izjavio da Liverpul ima najbolji tim na svetu. PO LOGICI "GENIJALCA" FK TVETDA IMA STRAŠAN TIM. Da već mesec i po govorim da je hitno potreban dobar trejd Kingsima ili će da završe na dnu tabele Zapada, JER NEMAJU DRUGOG CENTRA, JER IM JE KLUPA SLABA, JER IMAJU PREVIŠE NEISKUSNIH KLINACA. To se sinoć videlo - ko je predvodio Lejkerse - najiskusniji od zdravih niskih igrača. TREJD DIVAC TREJD, jer na leto možeš da dovedeš samo Marjanovića i sličnu "elitu".
(Đole, 31. decembar 2018 10:05)

U Sakramentu se upalile crvene lampice nakon ovog naređenja!!! UZBUNAA

Djalma

pre 5 godina

Bogdanovic kada postigne 20+ poena u naslovu stoji,
Bogdanovic ubacio
Kada Mustafa Doncic postigne 20+ poena,
Doncic briljirao.
Zasto to i dokle vise?

zemunski kej

pre 5 godina

imali su pobedu u rukama ali je trener Jerger podbacio, Zadnje minute ubacio nisku postavu bez Bjelice i Lejkersi su imali po 3 napada jer su pokupili lopte posle promasaja, Sumpert iz Kingsa ima 3 cista suta za 3 kada se lomilo i sve promasio,

konto

pre 5 godina

Interesantno je da su trenutno dva prvoplasirana tima u istočnoj i zapadnoj konferenciji Milvoki odnosno Denver koji u svojim timovima kao najbolje igrače, lidere imaju evropske igrače, Adetokumba odnosno Jokića. Dakle, ništa Lebron, ništa Kari, Durent, Harden, Vestbruk... Evropa dolazi, to nam govori i uspon Dončića.

Apk

pre 5 godina

@gombuc
Nije skroz tačno. Kada saberemo:
4*4 tima iz tvoje divizije = 16 utakmica
3*10 sa ostatkom konferencije = 30
2*15 iz druge konferencije = 30
Ovo zbirno daje 76!
Istina je da sigurno igraš 4 utakmice sa ostatkom divizije i 2 sa timovima iz druge konferencije, a sa ostatkom tvoje konferencije sa 6 timova se igra 4 meča a sa 4 tima 3 meča. To zbirno daje 82 meča!
Ko sa kim igra 4 meča koliko znam varira od rasporeda, kako bi se turneje što bolje organizovale, pa se to menja svake godine. Osim ako to skoro nisu promenili.

ef

pre 5 godina

Mnogo zrelo igra i pametno. Driblingom stiže gde želi, ima kontrolu, šutira/ dodaje onda kada je to logično. Reklo bi se da je igrač u timu sa najviše dodavanja. Milina mi je gledati ove kratke preglede.

Smeh

pre 5 godina

@ Đole
Smaraš mnogo sa tim dečjim prepucavanjima i pisanjem romana. A za tvoju informaciju svi su Kingsima predvidjali dno tabele tako da se mani pametovanja i uživaj u samoj igri.

Kukatilo

pre 5 godina

Haha dobili ove luzere bez Lebrona,ocekivano 
(Nbalive, 31. decembar 2018 09:20) 

Aj pogledaj opet
(petarczv, 31. decembar 2018 09:40)

Kad je napisao luzeri, mislio je na Sakramento.

Takenardi

pre 5 godina

Ja odigrao na Lejkers da ce pobediti jer sam bio ubedjen da ce igrati Lebron i jos njegov rodjendan je bio juce. Da sam znao da nece igrati Lebron,odigrao bih na Sakramento, ali dobro je. Nekad je dobro ziveti u neznanju haha

U svakom slucaju, svaka cast Bogdanovicu za poene, zelim mu jos mnogo poena...

c. z. (fmp)

pre 5 godina

"petarczv"..... traume iz detinjstva i rane mladosti du cudo..... verovatno je i otac trazio od majke da ti kupuje uglavnom crvene stvari.... a deda udbas.... otom-potom...

JUMKOV DEČKO

pre 5 godina

Bogdanović je bolji od Bjelice 4 puta. Dvadeset podeljeno sa pet je četiri. A Bogdanović dao 20 koševa, a Bjelica 5. To je 80 posto bolji jer je 5 dvadeset posto od 20.

Milos

pre 5 godina

Nisam gledao sinosnji to jest jutrosnji mec al voleo bih da do poslednjeg kola Kingsi ucestvuju u borbi za plejof makar ove godine da pomrse racune velikim ekipama a dogodine da ostanu na okupu i obezbede plejof,bez kontiunuiranog napredka cele ekipe nema plejofa,pogledajte ostale redovne ucesnike plejofa,svima je trebalo 3-4 godine da izgrade PO tim.

Gde ja živim

pre 5 godina

Velika šteta za ovu utakmicu. Bravo Boki za niz i još jednu trojku na isteku četvrtine. Nažalost ne za pobedu, ali biće opet.

ACM

pre 5 godina

Nastavlja Peđinu tradiciju... Da ih demolira kad god mu se pruži prilika.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 31. decembar 2018 08:46)
Bogdana (malo je reći) obožavam ! I verujem da će u NBA biti približno uspešan kao Peđa ! Ne bi samo valjalo da se pretvori u Peđu po pitanju nastupa u reprezentaciji !

vlado

pre 5 godina

Dobro, tri utakmice su od -15 i vise vratili i pobedili bilo je red da se i njima dogodi nesto tako. Raduje me da su skoro celu utakmicu drzali "pod kontrolom" i da nisu dopustili da rano padnu u zaostatak pa da opet jure -15 ili -20 bez obzira sto su u zadnjim utakmicama imali dosta uspeha u takvim situacijama. Veceras je tas na vagi bio KCP, a ono sto je Bogdan bio Kingsima u 4/4 prosle utakmice to je Ingram bio veceras Lejkersima. Ono sto se meni cini je da Jerger ima "manju direktivu" da u narednom periodu podigne minutazu igracima koje Kingsi planiraju da ukljuce u neki trejd. Da ih "malo pokazu". Jedino mi to objasnjava izostanak Herija Dzajlsa u ovom periodu kada zbog povrede igraju bez I rezereve na poziciji 4/5 Beglija. Uglavnom za sada rezultatski premasuju moja ocekivanja da ce imati sezonu slicnu prosloj sezoni Lejkersa i napreduju velikim koracima. Da li uz neki trejd mogu do plej ofa? I dalje mislim da ne, ali ko to moze da zna. Jedna povreda kod njih ili nekog od protivnika u konkurenciji moze dosta da izmeni stvari na zapadu. Svakako bi trebalo da iskoriste prostor u salary cap-u i ugovore koje imaju (Z-Bo, Skal, Ferel, McLemore, Kosta pa cak i Sampert) da potraze 3&D krilo za buducnost (nikako Vigins, Dzabari Parker ili sl. "zvezdice" osim ukoliko ne idu uz 2 pika I runde u naredne 2 godine :) Ajde Parker moze i uz 1 pika I runde jer ima garatovan ugovor samo na 1 godinu :) Imace Kingsi dosta opcija da kroz trejd do kraja feb unaprede ekipu za naredne godine.

petarczv

pre 5 godina

Petre alias Vince Carter još se nisi danas javio pod nickom Topnik, 
ali ne sumnjam da hoćeš
(nbalive, 31. decembar 2018 12:08)

Jeste provalio si me, ja pisem i pod nadimkom nbalive odgovaram saam sebi... Koja paranoja lebrotova ne mogu da prihvate da mnogi ljudi ne misle da je leflop najbolji...

Đole

pre 5 godina

@Smeh
Ja sam uživao kada su za Kingse igrali Stojaković, Veber, Turkoglu, Divac, Bibi i Dag Kristi. Jasno ti je da nisam dete. Tvoja izjava je dečija - idi ti gledaj i uživaj u utakmici OFK Bačka i FK Rad!!! A možeš da gledaš i mlađe kategorije KK Žitko sve sa Anđusom. Divac pre tri dana izjavi da će za pet godina imati šampionski tim. Prvo to je laž, jer nemaju ove ni sledeće godine pika prve runde a koliko vidim uopšte ne igra Labisier, po tri minuta igra Mejson III, po pet minuta igra Jogi Farel. Koje mlade igrače razvija Divac?!?! Badi Hild ima 26 godina, Bogdan Bogdanović isto. Čuveni Irving ima takođe 26 godina!!! I ono najvažnije za pet godina u Srbiji će umreti oko 180.000 osoba - neće stići da vide šampionski tim Kingsa (bez Bjelice koji će tada imati 36 godina i biti u penziji jer mu je dosta povreda i mečeva; odigrao je kao senior do danas preko 440 mečeva bez mečeva reprezentacije). Vi nastavite da gledate Kingse a ja ću od sledeće sezone gledati Dalas, jer Luka dobija vrhunska pojačanja i biće uživanje gledati ih. Takođe, Denver sledeće godine cilja titulu i pokušaće da se oslobode preskupog Milsapa i da dovedu zdravijeg i boljeg igrača. I njih ću gledati! A Divac nek nastavi da troši desetine miliona na Hila, Rendolfa, Šamperta, Kufosa (kojeg je Divac doveo pre 3 godine) i Vinsa Kartera. Za poslednje dve godine je Divac za cirkus igrače potrošio preko 60 miliona dolara!?!?! Bravo! Rendolf od 11,6 miliona sedi na klupi i NEMA TREJDA - LUDILO!

Đole

pre 5 godina

"GENIJAC" gde si??? Izgubili su od Lejkersa bez Lebrona i Ronda!?!?! Ti me juče ceo dan smaraš da sam promašio broj pobeda Kingsa (za dve). Eto i FK Zvezda je pobedila Liverpul. Prekjuče je Pep Gvardiola izjavio da Liverpul ima najbolji tim na svetu. PO LOGICI "GENIJALCA" FK TVETDA IMA STRAŠAN TIM. Da već mesec i po govorim da je hitno potreban dobar trejd Kingsima ili će da završe na dnu tabele Zapada, JER NEMAJU DRUGOG CENTRA, JER IM JE KLUPA SLABA, JER IMAJU PREVIŠE NEISKUSNIH KLINACA. To se sinoć videlo - ko je predvodio Lejkerse - najiskusniji od zdravih niskih igrača. TREJD DIVAC TREJD, jer na leto možeš da dovedeš samo Marjanovića i sličnu "elitu".

vince carter

pre 5 godina

Nista nisam imao protiv Lebrona zapravo sam jedva cekao da ga gledam u NBA nakon sto sam prvi put video njegove snimke na TVu,kasnije kad sam gledao utakmice nije mi se poklapao taj hajp na pocetku u uporedjivanju sa Brajantom vec na pocetku njegove karijere sa onim sto vidim,jer definitivno nije bio neko ko te drzi prikucanog uz ekran,zapad je bio mnogo jaci od istoka itd ali glavni razlozi su upravo ovo @nbalive i taj tip njegovih fanova,vidite on je bukvalno skocio da opravda pobedu Lejkersa protiv Kingsa,a ja mu lepo napisao no Javal no party :)) Mnogo je takvih likova koji apsolutno nemaju pojma o cemu pricaju,ima onih koji i izmisljaju stvari o drugim igracima,daju dezinformacije. Nemaju siru sliku i sve to jer su opsednuti jednim covekom. Ja sam na primer poceo da navijam za Lejkerse zbog Shaqa,tada sam bio klinac i to je bila poslednja Jordanova sezona u Bullsima,nisam imao pojma da je LA veca fransiza od Bullsa jer su u to vreme svi o njima pricali i navijali. Gledao sam skoro sve kada su Lejkersi osvajali i znam koliko sam respektovao i divio se onim sto radi Brajant,kad je Shaq otisao u Majami,LA je bio slab ali sam nastavio da navijam za njih. Bas u to vreme sam se pitao zasto su ljudi ubedjeni da je Jordan bolji od Brajanta dom gledam utakmice,stats me nikad nije interesovao,barselonu ne volim ali gledo sam svaki mec zbog Ronaldinja! E onda sam istrazivao i nasao razliku,Jordan jeste jos vise zadivkjujuci igrac zbog kog pratis Nba. A Vince je moj miljenik uz KG!

logican sled okolnosti

pre 5 godina

Pa ova liga je cirkus. Pa koliko oni puta igraju jedni izmedju drugih 
(logican sled okolnosti, 31. decembar 2018 08:19) 

druze, 
svaki tim u regularnoj sezoni igra 
4x sa timom iz svoje divizije, 
3x sa ostalim timovima iz iste konferencije , i 
2x sa timovima iz suprotne konferencije 
pošto su sa lejkersima u istoj diviziji, igraju 4x sa njima
(gomboc, 31. decembar 2018 08:49)

Cirkusss

111

pre 5 godina

Nocas sam gledao samo prvo poluvreme i BB je odigrao odlicno, postigao je 14 koseva. Sta se desilo u drugom, svega 7? Uz to vidim i vremenski nesto da nije puno igrao. Neko rece da je utakmicu izgubio trener. O cemu se radi ako neko moze da mi kaze? Sta se desilo u drugom poluvremenu?

Downtown

pre 5 godina

druze, 
svaki tim u regularnoj sezoni igra 
4x sa timom iz svoje divizije, 
3x sa ostalim timovima iz iste konferencije , i 
2x sa timovima iz suprotne konferencije 
pošto su sa lejkersima u istoj diviziji, igraju 4x sa njima
(gomboc, 31. decembar 2018 08:49)

Po tvojoj logici onda svaki tim igra 76 utakmica.
4x sa timovima iz svoje divizije
4x sa jos 6 timova iz svoje divizije
3x sa preostala 4 tima iz divizije
2x sa timovima iz suprotne divizije

JUMKOV DEČKO

pre 5 godina

Bogdanović je bolji od Bjelice 4 puta. Dvadeset podeljeno sa pet je četiri. A Bogdanović dao 20 koševa, a Bjelica 5. To je 80 posto bolji jer je 5 dvadeset posto od 20.

Đole

pre 5 godina

"GENIJAC" gde si??? Izgubili su od Lejkersa bez Lebrona i Ronda!?!?! Ti me juče ceo dan smaraš da sam promašio broj pobeda Kingsa (za dve). Eto i FK Zvezda je pobedila Liverpul. Prekjuče je Pep Gvardiola izjavio da Liverpul ima najbolji tim na svetu. PO LOGICI "GENIJALCA" FK TVETDA IMA STRAŠAN TIM. Da već mesec i po govorim da je hitno potreban dobar trejd Kingsima ili će da završe na dnu tabele Zapada, JER NEMAJU DRUGOG CENTRA, JER IM JE KLUPA SLABA, JER IMAJU PREVIŠE NEISKUSNIH KLINACA. To se sinoć videlo - ko je predvodio Lejkerse - najiskusniji od zdravih niskih igrača. TREJD DIVAC TREJD, jer na leto možeš da dovedeš samo Marjanovića i sličnu "elitu".

Đole

pre 5 godina

@Smeh
Ja sam uživao kada su za Kingse igrali Stojaković, Veber, Turkoglu, Divac, Bibi i Dag Kristi. Jasno ti je da nisam dete. Tvoja izjava je dečija - idi ti gledaj i uživaj u utakmici OFK Bačka i FK Rad!!! A možeš da gledaš i mlađe kategorije KK Žitko sve sa Anđusom. Divac pre tri dana izjavi da će za pet godina imati šampionski tim. Prvo to je laž, jer nemaju ove ni sledeće godine pika prve runde a koliko vidim uopšte ne igra Labisier, po tri minuta igra Mejson III, po pet minuta igra Jogi Farel. Koje mlade igrače razvija Divac?!?! Badi Hild ima 26 godina, Bogdan Bogdanović isto. Čuveni Irving ima takođe 26 godina!!! I ono najvažnije za pet godina u Srbiji će umreti oko 180.000 osoba - neće stići da vide šampionski tim Kingsa (bez Bjelice koji će tada imati 36 godina i biti u penziji jer mu je dosta povreda i mečeva; odigrao je kao senior do danas preko 440 mečeva bez mečeva reprezentacije). Vi nastavite da gledate Kingse a ja ću od sledeće sezone gledati Dalas, jer Luka dobija vrhunska pojačanja i biće uživanje gledati ih. Takođe, Denver sledeće godine cilja titulu i pokušaće da se oslobode preskupog Milsapa i da dovedu zdravijeg i boljeg igrača. I njih ću gledati! A Divac nek nastavi da troši desetine miliona na Hila, Rendolfa, Šamperta, Kufosa (kojeg je Divac doveo pre 3 godine) i Vinsa Kartera. Za poslednje dve godine je Divac za cirkus igrače potrošio preko 60 miliona dolara!?!?! Bravo! Rendolf od 11,6 miliona sedi na klupi i NEMA TREJDA - LUDILO!

Danilo

pre 5 godina

Kakvu glupost je napravio trener, izgubili su zbog trenera, vode 4-5 razlika pred kraj i on izvede Bogdana i Bjelicu i ostavi onog smotanog Dzeksona i Samperta, posle kasno uveo Bogdana. Igra mu Dzekson zavrsnicu a Bjelica +14 imao na parketu. Cudna odluka, kao da su poceli tankovati hm.

Djalma

pre 5 godina

Bogdanovic kada postigne 20+ poena u naslovu stoji,
Bogdanovic ubacio
Kada Mustafa Doncic postigne 20+ poena,
Doncic briljirao.
Zasto to i dokle vise?

Downtown

pre 5 godina

druze, 
svaki tim u regularnoj sezoni igra 
4x sa timom iz svoje divizije, 
3x sa ostalim timovima iz iste konferencije , i 
2x sa timovima iz suprotne konferencije 
pošto su sa lejkersima u istoj diviziji, igraju 4x sa njima
(gomboc, 31. decembar 2018 08:49)

Po tvojoj logici onda svaki tim igra 76 utakmica.
4x sa timovima iz svoje divizije
4x sa jos 6 timova iz svoje divizije
3x sa preostala 4 tima iz divizije
2x sa timovima iz suprotne divizije

vince carter

pre 5 godina

Nista nisam imao protiv Lebrona zapravo sam jedva cekao da ga gledam u NBA nakon sto sam prvi put video njegove snimke na TVu,kasnije kad sam gledao utakmice nije mi se poklapao taj hajp na pocetku u uporedjivanju sa Brajantom vec na pocetku njegove karijere sa onim sto vidim,jer definitivno nije bio neko ko te drzi prikucanog uz ekran,zapad je bio mnogo jaci od istoka itd ali glavni razlozi su upravo ovo @nbalive i taj tip njegovih fanova,vidite on je bukvalno skocio da opravda pobedu Lejkersa protiv Kingsa,a ja mu lepo napisao no Javal no party :)) Mnogo je takvih likova koji apsolutno nemaju pojma o cemu pricaju,ima onih koji i izmisljaju stvari o drugim igracima,daju dezinformacije. Nemaju siru sliku i sve to jer su opsednuti jednim covekom. Ja sam na primer poceo da navijam za Lejkerse zbog Shaqa,tada sam bio klinac i to je bila poslednja Jordanova sezona u Bullsima,nisam imao pojma da je LA veca fransiza od Bullsa jer su u to vreme svi o njima pricali i navijali. Gledao sam skoro sve kada su Lejkersi osvajali i znam koliko sam respektovao i divio se onim sto radi Brajant,kad je Shaq otisao u Majami,LA je bio slab ali sam nastavio da navijam za njih. Bas u to vreme sam se pitao zasto su ljudi ubedjeni da je Jordan bolji od Brajanta dom gledam utakmice,stats me nikad nije interesovao,barselonu ne volim ali gledo sam svaki mec zbog Ronaldinja! E onda sam istrazivao i nasao razliku,Jordan jeste jos vise zadivkjujuci igrac zbog kog pratis Nba. A Vince je moj miljenik uz KG!

aco

pre 5 godina

Лејкерси ако заиста доведу Дејвиса, могу лако да освоје титулу. Добри су чак и без Леброна. Богдан постаје озбиљан НБА калибар.

gomboc

pre 5 godina

Pa ova liga je cirkus. Pa koliko oni puta igraju jedni izmedju drugih
(logican sled okolnosti, 31. decembar 2018 08:19)

druze,
svaki tim u regularnoj sezoni igra
4x sa timom iz svoje divizije,
3x sa ostalim timovima iz iste konferencije , i
2x sa timovima iz suprotne konferencije
pošto su sa lejkersima u istoj diviziji, igraju 4x sa njima

c. z. (fmp)

pre 5 godina

"petarczv"..... traume iz detinjstva i rane mladosti du cudo..... verovatno je i otac trazio od majke da ti kupuje uglavnom crvene stvari.... a deda udbas.... otom-potom...

konto

pre 5 godina

Interesantno je da su trenutno dva prvoplasirana tima u istočnoj i zapadnoj konferenciji Milvoki odnosno Denver koji u svojim timovima kao najbolje igrače, lidere imaju evropske igrače, Adetokumba odnosno Jokića. Dakle, ništa Lebron, ništa Kari, Durent, Harden, Vestbruk... Evropa dolazi, to nam govori i uspon Dončića.

petarczv

pre 5 godina

Petre alias Vince Carter još se nisi danas javio pod nickom Topnik, 
ali ne sumnjam da hoćeš
(nbalive, 31. decembar 2018 12:08)

Jeste provalio si me, ja pisem i pod nadimkom nbalive odgovaram saam sebi... Koja paranoja lebrotova ne mogu da prihvate da mnogi ljudi ne misle da je leflop najbolji...

logican sled okolnosti

pre 5 godina

Pa ova liga je cirkus. Pa koliko oni puta igraju jedni izmedju drugih 
(logican sled okolnosti, 31. decembar 2018 08:19) 

druze, 
svaki tim u regularnoj sezoni igra 
4x sa timom iz svoje divizije, 
3x sa ostalim timovima iz iste konferencije , i 
2x sa timovima iz suprotne konferencije 
pošto su sa lejkersima u istoj diviziji, igraju 4x sa njima
(gomboc, 31. decembar 2018 08:49)

Cirkusss

Ljubomilko

pre 5 godina

Bjelica odličan, dok je on u igri sve je ok, kad uđu divljaci sve propada. Bogdan na nivou, pored ovih što gledaju samo ličnu statistiku.

Kukatilo

pre 5 godina

Haha dobili ove luzere bez Lebrona,ocekivano 
(Nbalive, 31. decembar 2018 09:20) 

Aj pogledaj opet
(petarczv, 31. decembar 2018 09:40)

Kad je napisao luzeri, mislio je na Sakramento.

ACM

pre 5 godina

Nastavlja Peđinu tradiciju... Da ih demolira kad god mu se pruži prilika.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mare, 31. decembar 2018 08:46)
Bogdana (malo je reći) obožavam ! I verujem da će u NBA biti približno uspešan kao Peđa ! Ne bi samo valjalo da se pretvori u Peđu po pitanju nastupa u reprezentaciji !

Memfis

pre 5 godina

GENIJAC" gde si??? Izgubili su od Lejkersa bez Lebrona i Ronda!?!?! Ti me juče ceo dan smaraš da sam promašio broj pobeda Kingsa (za dve). Eto i FK Zvezda je pobedila Liverpul. Prekjuče je Pep Gvardiola izjavio da Liverpul ima najbolji tim na svetu. PO LOGICI "GENIJALCA" FK TVETDA IMA STRAŠAN TIM. Da već mesec i po govorim da je hitno potreban dobar trejd Kingsima ili će da završe na dnu tabele Zapada, JER NEMAJU DRUGOG CENTRA, JER IM JE KLUPA SLABA, JER IMAJU PREVIŠE NEISKUSNIH KLINACA. To se sinoć videlo - ko je predvodio Lejkerse - najiskusniji od zdravih niskih igrača. TREJD DIVAC TREJD, jer na leto možeš da dovedeš samo Marjanovića i sličnu "elitu".
(Đole, 31. decembar 2018 10:05)

U Sakramentu se upalile crvene lampice nakon ovog naređenja!!! UZBUNAA

Djorkaef

pre 5 godina

Mec je nazalost izgubio Jeger losim tempiranjem Bogdanove minutaze. Drzao ga neprestano i onda morao da ga izvede da odmori pred kraj i to je bilo to. Cak i kada se vratio Fox je preuzimao odgovornost i sve promasio (pre toga bio odlican). Steta, mogli su da dobiju ovu.

Dag Kristi

pre 5 godina

Pa ova liga je cirkus. Pa koliko oni puta igraju jedni izmedju drugih 
(logican sled okolnosti, 31. decembar 2018 08:19) 

Šta si mislio, da će igrati 82 puta protiv različitih ekipa?

Milos

pre 5 godina

Nisam gledao sinosnji to jest jutrosnji mec al voleo bih da do poslednjeg kola Kingsi ucestvuju u borbi za plejof makar ove godine da pomrse racune velikim ekipama a dogodine da ostanu na okupu i obezbede plejof,bez kontiunuiranog napredka cele ekipe nema plejofa,pogledajte ostale redovne ucesnike plejofa,svima je trebalo 3-4 godine da izgrade PO tim.

Gde ja živim

pre 5 godina

Velika šteta za ovu utakmicu. Bravo Boki za niz i još jednu trojku na isteku četvrtine. Nažalost ne za pobedu, ali biće opet.

Apk

pre 5 godina

@gombuc
Nije skroz tačno. Kada saberemo:
4*4 tima iz tvoje divizije = 16 utakmica
3*10 sa ostatkom konferencije = 30
2*15 iz druge konferencije = 30
Ovo zbirno daje 76!
Istina je da sigurno igraš 4 utakmice sa ostatkom divizije i 2 sa timovima iz druge konferencije, a sa ostatkom tvoje konferencije sa 6 timova se igra 4 meča a sa 4 tima 3 meča. To zbirno daje 82 meča!
Ko sa kim igra 4 meča koliko znam varira od rasporeda, kako bi se turneje što bolje organizovale, pa se to menja svake godine. Osim ako to skoro nisu promenili.

zemunski kej

pre 5 godina

imali su pobedu u rukama ali je trener Jerger podbacio, Zadnje minute ubacio nisku postavu bez Bjelice i Lejkersi su imali po 3 napada jer su pokupili lopte posle promasaja, Sumpert iz Kingsa ima 3 cista suta za 3 kada se lomilo i sve promasio,

ef

pre 5 godina

Mnogo zrelo igra i pametno. Driblingom stiže gde želi, ima kontrolu, šutira/ dodaje onda kada je to logično. Reklo bi se da je igrač u timu sa najviše dodavanja. Milina mi je gledati ove kratke preglede.

Grobari Jug

pre 5 godina

@Danilo
I da tenkuju nista im ne vrijedi jer Bostonu ide njihov pik ove godine tako da im je bolje da imaju što više pobjeda i tenkovanje im ništa ne znači

vlado

pre 5 godina

Dobro, tri utakmice su od -15 i vise vratili i pobedili bilo je red da se i njima dogodi nesto tako. Raduje me da su skoro celu utakmicu drzali "pod kontrolom" i da nisu dopustili da rano padnu u zaostatak pa da opet jure -15 ili -20 bez obzira sto su u zadnjim utakmicama imali dosta uspeha u takvim situacijama. Veceras je tas na vagi bio KCP, a ono sto je Bogdan bio Kingsima u 4/4 prosle utakmice to je Ingram bio veceras Lejkersima. Ono sto se meni cini je da Jerger ima "manju direktivu" da u narednom periodu podigne minutazu igracima koje Kingsi planiraju da ukljuce u neki trejd. Da ih "malo pokazu". Jedino mi to objasnjava izostanak Herija Dzajlsa u ovom periodu kada zbog povrede igraju bez I rezereve na poziciji 4/5 Beglija. Uglavnom za sada rezultatski premasuju moja ocekivanja da ce imati sezonu slicnu prosloj sezoni Lejkersa i napreduju velikim koracima. Da li uz neki trejd mogu do plej ofa? I dalje mislim da ne, ali ko to moze da zna. Jedna povreda kod njih ili nekog od protivnika u konkurenciji moze dosta da izmeni stvari na zapadu. Svakako bi trebalo da iskoriste prostor u salary cap-u i ugovore koje imaju (Z-Bo, Skal, Ferel, McLemore, Kosta pa cak i Sampert) da potraze 3&D krilo za buducnost (nikako Vigins, Dzabari Parker ili sl. "zvezdice" osim ukoliko ne idu uz 2 pika I runde u naredne 2 godine :) Ajde Parker moze i uz 1 pika I runde jer ima garatovan ugovor samo na 1 godinu :) Imace Kingsi dosta opcija da kroz trejd do kraja feb unaprede ekipu za naredne godine.

Takenardi

pre 5 godina

Ja odigrao na Lejkers da ce pobediti jer sam bio ubedjen da ce igrati Lebron i jos njegov rodjendan je bio juce. Da sam znao da nece igrati Lebron,odigrao bih na Sakramento, ali dobro je. Nekad je dobro ziveti u neznanju haha

U svakom slucaju, svaka cast Bogdanovicu za poene, zelim mu jos mnogo poena...

Smeh

pre 5 godina

@ Đole
Smaraš mnogo sa tim dečjim prepucavanjima i pisanjem romana. A za tvoju informaciju svi su Kingsima predvidjali dno tabele tako da se mani pametovanja i uživaj u samoj igri.

111

pre 5 godina

Nocas sam gledao samo prvo poluvreme i BB je odigrao odlicno, postigao je 14 koseva. Sta se desilo u drugom, svega 7? Uz to vidim i vremenski nesto da nije puno igrao. Neko rece da je utakmicu izgubio trener. O cemu se radi ako neko moze da mi kaze? Sta se desilo u drugom poluvremenu?