Nedelja, 30.12.2018.

08:25

Kokoškov video Jokićev talenat, Marej sa 46 poena uništio Sanse

Košarkaši Denver Nagetsa nastavili su da pobeđuju u NBA ligi, a ponovo je sjajnu partiju pružio naš Nikola Jokić.

Izvor: B92

Kokoškov video Jokiæev talenat, Marej sa 46 poena uništio Sanse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Genijalac

pre 5 godina

@djole. E djole djole šta si ti meni sve napisao:D kao prvo, ti pričaš sad o bradi(trenutnim zvanicnim MVP'om) i pišeš nesto o tome kako mu je sut loš? I šta ti je poenta? Posle pišeš o
bojanu, i kako je njegov sut dobar, i šta sad? i niko ni ne spori da je on jedan od boljih sutera u ligi, ali nije najvazniji igrac svoje ekipe! Čak nije ni top 3 po vaznosti svoje ekipe iako je njihov najbolji suter. Kakve veze ima to dali si dobar suter sa vaznosti svog tima? Po toj logici je korver mvp i najvazniji igrac lige, posto je eto jedan od najboljih sutera? Posle pišeš za kingse Opet. Pa "da je ovo" "Pa Da je ovako" "pa da je onako" "pa da je igrao ovaj da nije povredjen ovaj" bla bla bla. To je pravdanje, bas kao sto sam i Napisao. Sto Onda kažeš da se ne pravdas? To ko sad ja da kažem, da bjelica i bogdanovic daju kombinovano po 100 poena po mecu kingsi bi bili prvaci. Jedno je fantazija i snovi, a drugo je realnost.

Dragan-Borca

pre 5 godina

koliko je do ove sezone tandem mladih igraca Minesote KAT-Vigins izgledao mocnije od Jokic-Marej... jedini koji mogu da upropaste sjajnu buducnost Denvera je uprava Denvera ako trejduju Mareja. Kakav bre Kemba ili Demar...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aca, 30. decembar 2018 10:02) # Link komentara
Preporučujem (+147)Ne preporučujem (-2)


Ma kad je izgledao mocnije? Vigins mocan? E moj druze koju si ti NBA gledao, i prosle sezone su Jokic i Marej bolje od njih dvojice igrali. Problem je nastao kad su Ratnici se "ispovredjivali" citaj cuvali igrace za PO, dok ih je Denver dobijao u punom sastavu, MInesota je na kraju uzela pobede protiv osakacenih Ratnika i zadnje kolo su ih tesko pokrali u Minesoti. Batler je njih vukao, kakav crni Vigins, ajd KAT je odlican skoro stalno

Đole

pre 5 godina

Genijalac

Ja sam napisao za 10 utakmica pre 15. decembra! Od tada su dobili 4 utakmice a ne šest. Nemam ja šta da se pravdam - da su igrali Lebron i Rondo pitanje je da li bi bilo 20 ili 30 razlike za Lejkerse. Dobilu su Grizlije na sreću i tu sam promašio i bio sam siguran da će ih pobediti Nju Orleans. Celu utakmicu je Nju Orleans vodio ali je u četvrtoj četvrtini primio 36 koševa od Kingsa?!?! Naravno da su primili kad su tri igrača povređena od kojih je jedan Mirotić koji može da drži časove Vili Koli-Stajnu. Sutra ako Kingsi pobede Lejkerse u sred Los Anđelesa ti ćeš da vrištiš od sreće?!?! TO NIJE REALNO. Do kraja sezone će da ozdrave i Lebron i Rondo i Mirotić. Šta ako se povredi Vili Koli-Stajn??? Ko igra prvog centra Kingsa??? Kosta Kufos??? SVI MOJI POSTOVI GOVORE SAMO JEDNO - DIVAC MORA DO PRVE NEDELJE FEBRUARA DA NAPRAVI DOBAR TREJD. NA LETO MOŽE DA SE SLIKA - NIJEDNO ZVUČNIJE IME OD ŠAMPERTA MU NEĆE DOĆI, NA DRAFTU IMA 43. I 47. PIK!!!

Đole

pre 5 godina

@djole "Bojana Bogdanovića ne mogu da kupe jer je najvažniji igrač ekipe " hahahaha evo djole se odao, to je ta Hrvatska ekspertiza kosarke. Jesi možda čuo za oladipa? Myles turner? Pa čak je i sabonis na klupi važniji. Hahaha cuj najvazniji igrac ekipe.
(Genijalac)

Stvarno si "genijalac". Ima igrača koji nisu atraktivni ali mnogo znače za ekipu. Pre neki dan je bila svađa u studiju ESPN-a da li je Brada Džejms Harden odličan ili prosečan šuter. Neki "genijalac" kao ti je tvrdio da je Harden vrhunski šuter jer po utakmici daje 40 pa čak i 50 koševa a polovina su šutevi. Drugi sagovornik, pametan kao ja, mu je tri puta ponovio da PROSEČAN šuter jer mu je procenat za tri poena 38%. Danas je Harden po procentu šuta za tri poena 49 igrač u NBA. BOJAN Bogdanović je prethodnih 12 nedelja bio na jednom od prva tri mesta u celoj ligi, danas je ŠESTI šuter trojki u celoj NBA. Za razliku od vac klinaca koji niste odrasli na jugoslovenskoj košarci i koji se pale na američke fizikalce, ima pametnih trenera koji cene igrača koji im u napadu ne troši lopte i promašuje koš!!! U odnosu na platu koju prima BOJAN Bogdanović je jedan od najproduktivnijih igrača NBA. I NARAVNO DA BI BOJAN IGRAO BOLJE SA BJELICOM SA KOJIM JE IGRAO U ISTOM TIMU I U STROGOM SISTEMU ŽELJKA OBRADOVIĆA. MOŽDA TI NE RAZUMEŠ - ALI DULE VUJOŠEVIĆ JE ZBOG IZGUBLJENE LOPTE HVATAO IGRAČE ZA VRAT; DUDA, ŽELJKO I KARI SU IH MARŠIRALI U SVLAČIONICU NA POLA UTAKMICE. NBA je cirkus gde je sve podređeno naduvavanju zvezda.

slovenac

pre 5 godina

Da i sta sad? Ako procitas moj komentar, ja sam specificno naglasio za mjesec decembar, a ne citavu sezonu.

Ti si stvarno genijalac bre. Ajmo i specificno za decembar - prosek 21.1 poena, od toga 6.5 iz slobodnih bacanja (6.2 asistencije, 6.7 skokova).

Saša

pre 5 godina

Djole, opusti se. Vidiš da ti to i previše znači, kao da ti je to najbitnija stvar na svetu. Sakramento igra bolje od očekivanog, zadovoljni su, stvaraju veći broj dobrih mladih igrača. Ti bi da je ovo igrica u kojoj ti pokazujes da si najbolji GM i da za kratko vreme uspevaš stvoriti tim kakav hoćeš. Nije to lako. Samo se opusti i uživaj, bez nervoze.

Genijalac

pre 5 godina

@djole "Bojana Bogdanovića ne mogu da kupe jer je najvažniji igrač ekipe " hahahaha evo djole se odao, to je ta Hrvatska ekspertiza kosarke. Jesi možda čuo za oladipa? Myles turner? Pa čak je i sabonis na klupi važniji. Hahaha cuj najvazniji igrac ekipe.

Genijalac

pre 5 godina

Luka u proseku postize 19.5 poena po utakmici, od toga 4.5 iz slobodnih bacanja.
(slovenac, 30. decembar 2018 )

Da i sta sad? Ako procitas moj komentar, ja sam specificno naglasio za mjesec decembar, a ne citavu sezonu.

Genijalac

pre 5 godina

Nasi navijaci su mnogo strogi nema sta najbolji si igrac najbolje ekipe na najboljem zapadu u poslednjih 20god ali to za njih nije dovoljno dobro... Hahahahahahaha sve stručnjaci i znalci. Isti ti kad je prošle i pretprošle godine kidao su mu zamerali dzabe sve kad ne možeš da uvedes ekipu u playoff sad kad je prvi opet ne valja... Neverovatan smo narod, puno neostvarenih i tuznih ljudi
(petarczv, 30. decembar 2018 10:24)
Da budem iskren, ja mislim da u 90% slučajeva, da to nisu Srbi, vec kojekakve komsije i susjedi koji takodje pričaju Srpski jezik.

Genijalac

pre 5 godina

DA JA SAM TAJ. Samo ti slabo matematika ide. Pa pogrešio sam samo za Nju Orleans. Grizlije su dobili srećom sa 3 poena razlike, a tek kako su dobili Lejkerse sa pola koša u trenutku kada Lejkersima su povređeni Lebron i Rondo onda se ti pravi pametan. I dalje tvrdim da po sastavu nisu bolja ekipa od Grizlija i da ima još 47 utakmica do kraja regularnog dela sezona i da će da ozdrave i Lebron i Rondo i CP3 i da će Dalas SIGURNO da uradi dobar trejd. I San Antonio će biti još snažniji, Lilard u Portlandu daje po 40 koševa svako veče I DA NJU ORLEANS ĆE DRASTIČNO NAPREDOVATI KAD IM SE VRATI MIROTIĆ ILI KAD ZA DEJVISA DOBIJU TRI IGRAČA LEJKERSA. I DALJE TVRDIM DA BEZ TREJDA KINGSI NISU PLEJ OF EKIPA, ČAK DA NEĆE BITI NI U PRVIH 10. IMAJTE U VIDU DA SU KINGSI IMALI SREĆE SA POVREDAMA!!!
(Đole, 30. decembar 2018 13:01)
Daj covjece ne brukaj se. Ako si rekao jednu, a dobili sest, jos se tu pravdas nesto. Jel sad nisu dobili lakerse i grizlije ili jesu? Šta lupetas? Ne znam dali se iko ikad više nalupao u jednom komentaru od tebe. Sramota me da čitam kako se pravdas.

Đole

pre 5 godina

Pre mesec dana Rokitsi su bili PRETPOSLEDNJA EKIPA. DANS SU PETA EKIPA ZAPADA I TO BEZ CP3! Nju Orleansu su povređena 3 igrača, Mirotić je najbolji centar španske reprezentacije, do povrede je imao odličan prosek 17,4 poena, 9,2 skokova i PER 18,26. Prva petorka Pelikana je Entoni Dejvis, Mirotić, Džru Holidej, Džulijus Rendl i Mur. Ako to nije bolja petorka od petorke Kingsa onda vi pojma nemate. Za narednih 47 utakmica Nju Orleans ima dovoljno vremena da preskoči Kingse. Neko je objavio Divčevu izjavu ali nije do kraja preveo. Divac hoće da prihvati LOŠ ugovor uz pik prve runde ali pošto zna da takvu mogućnost ima samo Klivlend, onda se odmah ogradio i rekao da do leta ne moraju ništa da menjaju. A šta će na leto da promene??? Nijedan od najboljih 10 slobodnih agenata neće u Kingse. Možda Goran Dragić koje ovih dana operišu koleno i koji je u cvetu mladosti?!? Pa na toj poziciji imaju tri igrača. Bojana Bogdanovića ne mogu da kupe jer je najvažniji igrač ekipe koja na leto ima nev erovatan seleri kap od 62 miliona dolara. da neće KD da dođe u Kingse. Na leto opet mogu neke traš igrače da kupe jer moraju da ispune minimun seleri kap. Možda čak zadrže Šamperta. Ali im odlaze Rendolf 11,6 M$, Kufos 8 M$ i Ben Meklimor 5 M$. Još im ističu ugovori igrača koji nisu u rosteru u iznosu od oko 4 miliona dolara. Da Šampertu smanje za 2 ili 3 miliona ogroman ugovor - Divcu na leto ostaje blizu 35 miliona dolara za kupovinu. Nagradno pitanje, koga će genije da kupi?

Bojan

pre 5 godina

@petarczv

Tako su i Djokoviću zamerali ovde u komentarima: "Nikad nećeš uzeti GS", "Nikad nećeš biti prvi na svetu", sada se piše "Nikad nećeš biti GOAT".
Takav je narod, ili si najbolji svih vremena ili nisi, drugo se ne računa...

Đole

pre 5 godina

Đole, jesi li ti onaj što je rekao da će u narednih 10 utakmica Sakramento dobiti najviše jednu, a dobili su 6 od tada?
Sakramentu ne treba trejd, već mu treba da posle 15. januara Begli i ostali budu zdravi.
(Saša, 30. decembar 2018 10:46)

DA JA SAM TAJ. Samo ti slabo matematika ide. Pa pogrešio sam samo za Nju Orleans. Grizlije su dobili srećom sa 3 poena razlike, a tek kako su dobili Lejkerse sa pola koša u trenutku kada Lejkersima su povređeni Lebron i Rondo onda se ti pravi pametan. I dalje tvrdim da po sastavu nisu bolja ekipa od Grizlija i da ima još 47 utakmica do kraja regularnog dela sezona i da će da ozdrave i Lebron i Rondo i CP3 i da će Dalas SIGURNO da uradi dobar trejd. I San Antonio će biti još snažniji, Lilard u Portlandu daje po 40 koševa svako veče I DA NJU ORLEANS ĆE DRASTIČNO NAPREDOVATI KAD IM SE VRATI MIROTIĆ ILI KAD ZA DEJVISA DOBIJU TRI IGRAČA LEJKERSA. I DALJE TVRDIM DA BEZ TREJDA KINGSI NISU PLEJ OF EKIPA, ČAK DA NEĆE BITI NI U PRVIH 10. IMAJTE U VIDU DA SU KINGSI IMALI SREĆE SA POVREDAMA!!!

Go

pre 5 godina

Djole! Cujemo se na kraju sezone! Nadam se da ces se lijepo izvinuti ako ove tvoje tvrdnje budu pogresne! Kakve to veze ima sa koliko poena ekipa pobjedjuje? Pola kosa ili 50 koseva razlike?Koliko ja vidim racunaju se pobjede.

deda

pre 5 godina

Kad god neki igrac na poz 4 ili 5 zabije rekord Denveru, botovi Jokica, odmah pisu da ga nije on cuvao.Ispade da Jokic nikoga me cuva.Doduse koliko lose igra odbranu tako i ispada.
(Mr_Melbourne, 30. decembar 2018 10:12)

Tebi je i dalje teško što je Jokić oterao Nurkića iz Denvera?

slovenac

pre 5 godina

Kome smeta? Meni ne smeta, naprotiv mi je drago kad Srbi rasturaju i NBA, ali tebi izgleda smeta činjenica da covjek više da poena sa slobodnih bacanja nego iz igre. A stojim iza toga sto sam napisao, nije doncic jedini koji 'napada' kos, da Jokicu sviraju 10+ faula po utakmici i za njega bi rekao da ga guraju, to je činjenica.

Luka u proseku postize 19.5 poena po utakmici, od toga 4.5 iz slobodnih bacanja.

Genijalac

pre 5 godina

Vidim, da nekim "strucnjacima" smeta broj Doncicevih slobodnih bacanja. Doc Rivers (i ne samo on) lepo je rekao: "Pokusavali smo, da ga zaustavimo faulovima, pa i u tome nismo uspeli." Imace i vise slobodnih bacanja, pa cete moci dalje da pisete "strucne" komentare.
(slovenac, 30. decembar 2018 12:56)

Kome smeta? Meni ne smeta, naprotiv mi je drago kad Srbi rasturaju i NBA, ali tebi izgleda smeta činjenica da covjek više da poena sa slobodnih bacanja nego iz igre. A stojim iza toga sto sam napisao, nije doncic jedini koji 'napada' kos, da Jokicu sviraju 10+ faula po utakmici i za njega bi rekao da ga guraju, to je činjenica.

očigledno

pre 5 godina

Danas nesto slabo pljujete po Doncicu luzeri, sta vam je? Znam da nema veze sa ovom vesti ali to vama 'profesionalnim mrziteljima' to nikad nije smetalo... 
(Tamni Vilajet, 30. decembar 2018 10:46) 
Pa niti su igrali niti je članak o njemu. Ali kad si navalio. Evo ti jedna činjenica o doncicu, on je imao više slobodnih bacanja na kos u mjesecu decembru, nego šuteva na kos u toku utakmica(i dvojke i trojke) pa ti gledaj koliko ga sudije i nba gura i koliko bi imao poena da nije na liniji za slobodna bacanja non stop. Zaključi sam.
(Genijalac, 30. decembar 2018 11:59)

Jeste, sviraju mu faul cim dobije loptu, ne kada napada kos...

slovenac

pre 5 godina

Vidim, da nekim "strucnjacima" smeta broj Doncicevih slobodnih bacanja. Doc Rivers (i ne samo on) lepo je rekao: "Pokusavali smo, da ga zaustavimo faulovima, pa i u tome nismo uspeli." Imace i vise slobodnih bacanja, pa cete moci dalje da pisete "strucne" komentare.

Genijalac

pre 5 godina

@ocigledno "Klasican srpski strucnjak" e dovde sam stigao da čitam od tvog komentara. A to je negde prvo sto si napisao. Primetio sam da ti bas uvijek mora da pišeš "jel zato sto je srbin?" " da da samo zato sto je srbin" i u tom smjeru. A očigledno svaki tvoj komentar je pljuvanje i umanjivanje jokicevog učinka, uvijek ga spustas i predstavljas kao nekog ko bas pojma nema, ali eto zato sto je srbin, svi ga ovde dizu u nebesa. Svi tvoji komentari su totalno jadni i svrha tvojih komentara je da ti svima objasniš kako jokic zapravo nema pojma. U čemu je problem? Očigledno mrzis jokica a i Srbe. Zbog čega?

MPP

pre 5 godina

Onaj ko nekoga smatra botom samo zato sto se razume u basket taj treba da poseti oftamologa ....a može i koliko vidim i pedijatra .....prosto je neverovatno kako se Nikola suprotstavlja ovim atletama ...... Sve se vrti oko njega a to često statistika nemože da registruje......ima neke frljoke o tablu koje mu redovno ulaze....igra neku zaboravljenu košarku na tako šarmantan način kao da će se svakog trenutka saplesti ... a onda dodavanje ili koš... Ne bi mi se svidjalo uopšte da promeni način igranja koji je njegov zaštitni znak ....Nikola zaboravi kucanje , neka to drugi rade
i...gube tekme ...

kasač

pre 5 godina

Ustaneš ujutru, skuvaš kaficu, zapališ cigaru, otvoriš na tabu šta je deran iz denvera noćas uradio...
i ceo dan ti nekako bude milo
svaka čast sine...

CarloNS

pre 5 godina

Sad slobodno nastavite da trolujete...


"Nikola Jokic vs DeAndre Ayton

Ayton was a monster in this one when matched up with anyone other than Jokic. He had a couple of offensive rebounds and put backs over the Joker, but most of his damage came against Mason Plumlee. The young rookie put up 33 points and 14 rebounds on 16/20 from the field, a masterful offensive performance. Jokic was solid as well though, putting up 23 points, 9 assists, and 8 rebounds himself."

koji crni vilajet

pre 5 godina

Danas nesto slabo pljujete po Doncicu luzeri, sta vam je? Znam da nema veze sa ovom vesti ali to vama 'profesionalnim mrziteljima' to nikad nije smetalo...
(Tamni Vilajet, 30. decembar 2018 10:46)

Dončić nije igrao danas. Eno mu ga Dalas na poziciji 12. Ti ga hvali. I pljuj Jokića malo, čiji tim je prvi.

Dusan8

pre 5 godina

Sta mislite koliko ce vremena trebati Aytonu da pretekne Doncica? Ubedjen sam bio da ce se to desiti tek u sophtemore sezoni ali mozda vec u ovoj.

Genijalac

pre 5 godina

Danas nesto slabo pljujete po Doncicu luzeri, sta vam je? Znam da nema veze sa ovom vesti ali to vama 'profesionalnim mrziteljima' to nikad nije smetalo...
(Tamni Vilajet, 30. decembar 2018 10:46)
Pa niti su igrali niti je članak o njemu. Ali kad si navalio. Evo ti jedna činjenica o doncicu, on je imao više slobodnih bacanja na kos u mjesecu decembru, nego šuteva na kos u toku utakmica(i dvojke i trojke) pa ti gledaj koliko ga sudije i nba gura i koliko bi imao poena da nije na liniji za slobodna bacanja non stop. Zaključi sam.

Denver prvi, Dalas dvanaesti

pre 5 godina

@očigledno, dokle ćeš da komentarišeš ljude koji komentarišu ovde? Sad ja činim što i ti, ali da pitam.

Čovek nije rekao da Mareja nije išlo, ništa slično, neka šutira kad ga hoće, samo je rekao kada bi Jokić uzimao toliko šuteva imao bi uvek bar 30 poena. I to stoji.

Nemoj da hejtuješ. Mnogo si negativan. Imaš li ti neki komentar o meču? Ili samo voliš da poklapaš nekoga?

petarczv

pre 5 godina

Nasi navijaci su mnogo strogi nema sta najbolji si igrac najbolje ekipe na najboljem zapadu u poslednjih 20god ali to za njih nije dovoljno dobro... Hahahahahahaha sve stručnjaci i znalci. Isti ti kad je prošle i pretprošle godine kidao su mu zamerali dzabe sve kad ne možeš da uvedes ekipu u playoff sad kad je prvi opet ne valja... Neverovatan smo narod, puno neostvarenih i tuznih ljudi

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Kad god neki igrac na poz 4 ili 5 zabije rekord Denveru, botovi Jokica, odmah pisu da ga nije on cuvao.Ispade da Jokic nikoga me cuva.Doduse koliko lose igra odbranu tako i ispada.

aca

pre 5 godina

koliko je do ove sezone tandem mladih igraca Minesote KAT-Vigins izgledao mocnije od Jokic-Marej... jedini koji mogu da upropaste sjajnu buducnost Denvera je uprava Denvera ako trejduju Mareja. Kakav bre Kemba ili Demar...

Saša

pre 5 godina

Đole, jesi li ti onaj što je rekao da će u narednih 10 utakmica Sakramento dobiti najviše jednu, a dobili su 6 od tada?
Sakramentu ne treba trejd, već mu treba da posle 15. januara Begli i ostali budu zdravi.

Tamni Vilajet

pre 5 godina

Danas nesto slabo pljujete po Doncicu luzeri, sta vam je? Znam da nema veze sa ovom vesti ali to vama 'profesionalnim mrziteljima' to nikad nije smetalo...

rs

pre 5 godina

ma jeste plamli cuvao ajtona samo je ovaj dao skoro sve poene preko jokica a mozda 4 poena kad je plamli bio na parketu i to ima video koji vas vecina nije ni pogledala nego su u odbranu jokiceve ocajne odbrane rekli da je plamli cuvao ajtona

јд123

pre 5 godina

Kako je Ejton odučio od košarke debeljuškastog, hehe
(Ivan NS, 30. decembar 2018 09:18)

Још један који није гледао утакмицу него само статистику. Да си гледао утакмицу, видео би да је Ајтон скоро све поене постигао у другој четвртини, када га је углавном чувао Пламли, који иначе важи за бољег дефанзивца од Јокића. Али изгледа да Ајтон "лежи" Јокићу, јер у првој утакмици ове две екипе, када су Јокић и Ајтон већином играли један против другог (тада је Милсап био у стартној постави уместо Пламлија), Ајтон се није видео, постигао неких 7-8 поена а Јокић имао трипл-дабл са 35 поена. Такође је синоћ у последњој четвртини постигао неке важне поене управо преко Ајтона. Ваљда зна како да се постави против Ајтона а овај не зна како да чува Јокића или је то једноставно неискуство рукија.

Знао сам да ће се ликови јављати како је играч преко Јокића имао игру каријере. Људи, мали савет: погледајјте барем снимак да се не брукате у коментарима.

petarczv

pre 5 godina

Bez obzira na odlicnu utakmicu sa 23 9 8 malo sutira i tacka.Mora vise da sutira i da bude sebicniji kao svi veliki igraci.Bez obzira da li gube ili dobijaju on mora najmanje 20 puta da sutne pa taman 1 od 20 ubacio.
(Moe, 30. decembar 2018 08:51)

U pravu si nema sta nadam se da ce da vidi ovaj tvoj komentar i da ce da te poslusa makar gubio utakmice mora da poslusa savete takvog strucnjaka... Hahahahaha

Pavle

pre 5 godina

Imao je kokoskov sta da vidi. Ovo rasturanje finiksa je osveta Jokiceva nad Kokoskkvim za pobedu Slovenije u finalu evropskog nad Srbijom.

Đole

pre 5 godina

U naredne 4 utakmice Kingsi igraju protiv: 1)Lejkersa; 2)Portlanda; 3)Denvera; 4)Voriorsa. San Antonio u naredne 4 utakmice igra protiv: 1)Bostona; 2)Toronta; 3)Grizlija; 4)Pistonsa. U prevodu Kingsi sigurno padaju na 9 ili 10 mesto. Divac, kada će taj trejd? Bagli ti je povređen još najmanje dve nedelje.

all star vala baš

pre 5 godina

Ali da pored onolikog čoveka prolaze i daju koševe kako im padne na pamet. On često ni ruke da podigne, a kamoli da skoči i pokuša neku bananu.

očigledno

pre 5 godina

A pazite Jokic sutnuo 11 puta a Marej 24, kad bi Jokic malo vise gledao sebe nikad ne bi bio ispod 30p
(Djomla, 30. decembar 2018 08:34)

Klasican srpski strucnjak, a uz ovakav komentar ide i ono "Jokic je imao u +- +12", nema puno igraca koji igraju NBA da bi "gledali na sebe", evo ti ga na primer Vestrbruk, "samo pumpa statistiku", pa ako je tako, zasto je ostao u OKC PG13? Mogao je da dobije daleko vece pare u drugoj ekipi i zasto je onda OKC na vrhu zapada? Harden pumpa statistiku? Pa od kada je on poceo da je pumpa ove sezone Roketsi su se podigli sa dna tabele. To sto vi mislite da ako Bobi ima sut 3 od 4, to znaci da ako bi uzeo 40 suteva, pogodio bi makar 30, samo pokazuje neznanje. A da si gledao mec, znao bi da je Mareja bas islo, sto se kaze, da je i kamen bacio on bi usao u kos, a kada nekog igraca tako ide u bilo kojem timu, on ce uzimati suteve sve dok ne pocne da promasuje u serijama, ako uopste pocne...

petarczv

pre 5 godina

U naredne 4 utakmice Kingsi igraju protiv: 1)Lejkersa; 2)Portlanda; 3)Denvera; 4)Voriorsa. San Antonio u naredne 4 utakmice igra protiv: 1)Bostona; 2)Toronta; 3)Grizlija; 4)Pistonsa. U prevodu Kingsi sigurno padaju na 9 ili 10 mesto. Divac, kada će taj trejd? Bagli ti je povređen još najmanje dve nedelje.
(Đole, 30. decembar 2018 10:00)

Juce sam citao izjavu divca da ne zeli da trosi "cap space" kako bi jurio playoff...rekao je da bi voleo da udju u doigravanje ali u isto vreme d ane dovodi nikog... Sto bi nas narod reko hoce da se a da mu ne... Velika steta ovim mladim momcima bi to znacilo...

"Sacramento Kings general manager Vlade Divac is making one thing clear — he will not sacrifice salary-cap space for a playoff push"

Hogar

pre 5 godina

Joj kako ovde ima koji sole pamet,te Jokic zasto vise ne surira,te ovo,te ono,nije ambiciozan,bla,bla...A decko igra kako zna i ume,i to je vrhunski,ali izgleda komentarisu samo klinci.

petarczv

pre 5 godina

Kakvo fenomenalno jutro.Jokara pune sve kolone,Denver prvi u najjačoj grupi najjače lige sveta...Zamisli kada su svirali 8 slobodnih bacanja,koliko su ga samo tukli?
(room 1408, 30. decembar 2018 08:31)

I moj San antonio polako ulazi u play off pricu kao sto sam i najavio sve super...

Destrukcija

pre 5 godina

Jos jedan u nizu centara koji su postigli rekord karijere protiv Jokica.Nista zlonamerno jednostavno je tako.
(Aleksandar, 30. decembar 2018 09:14)

Još jedan u nizu komentatora koji nije gledao utakmicu (ni snimak očigledno) a komentariše negativno o Jokićevoj odbrani. Ništa zlonamerno, jednostavno je tako.

Milan

pre 5 godina

Alo ljudi, ako niste gledali meč nemojte da komentrišete neke stvari. Ceo meč je bio polurekreativnog tipa. Niko se nije previše cimao oko odbrane. Ejton je jako malo poena postigao preko Nikole, uglavnom je to išlo preko Plamlija ili u nekom mismeču. Kada ga je pred kraj meča čuvao Jokić, nije se naigrao, dok je na drugoj strani Jokić radio šta je hteo.

Милан

pre 5 godina

Još jedan u nizu komentatora koji nije gledao utakmicu (ni snimak očigledno) a komentariše negativno o Jokićevoj odbrani. Ništa zlonamerno, jednostavno je tako.
(Destrukcija, 30. decembar 2018 09:18)

Он је очигледно гледао утакмицу, а ти ниси ни снимак, јер је Јокићева одбрана стварно катастрогална.

Милан

pre 5 godina

Ovo je bilo baš sa pola gasa. Iako izranjavani kao sa ratišta da su došli rutinski su ovo dobili. Niko nije previše zapinjao sem prenapaljenog Mareja :) Čini mi se da i Nikolu muče leđa,video sam da je skidao nekakav steznik dok je ulazio u igru tokom meča. Raduje povratak Milsapa.
(Milan, 30. decembar 2018 08:36)

Носио је космодиск.

MaironDrake

pre 5 godina

Regulator, 30. decembar 2018 08:41)

Jokic je odigrao odlicno, ali Ajton jw.odigrao bolje od njega...Budimo objektivni. Kao sto je Marej odigrao bolje od Ajtona.

Marko

pre 5 godina

Nervira me previse je nesebican 8-11 sut, on moze da bude ko Harden i Janis legenda sporta samo da promeni stav Sale da porazgovara sa njim u reprezentaciji kad vec braca ne znaju da ga savetuju ne da bude sebican u reprezentaciji, negu u NBA da razvije taj kiler instinct sto kazu amerikanci imace vise samopouzdanja i Srbija ce u buducnosti imati vise koristi...steta da vakav talenat ne iskoristi zbog previse nesebicnosti...dozvolio je da Marey bude lider Denvera u poenima a to ga moze kostati u nekoj borbi za MVP ako dodje do toga...ne znam sta je u njegovoj glavi kako ga braca ne posavetuju da vise gleda sebe...

ring of fire

pre 5 godina

Vrlo vazna pobeda Denvera iako je to na papiru izgledalo kao sigurica. Malo je falilo da od "gotovog naprave veresiju".
Jokic odlican a Murej jos bolji. Kad Nikola ima ovakve cifre ( 20+, 10, 10 ) Denver pobedjuje u 90% slucajeva bez obzira ko je protivnik. Sinoc je Murej sam dao 46 poena ( uz dobar procenat) koje bi on inace podelio sa Herisom da ovaj igra.

Dzhoni

pre 5 godina

Jos jedan u nizu centara koji su postigli rekord karijere protiv Jokica.Nista zlonamerno jednostavno je tako.
(Aleksandar, 30. decembar 2018 09:14)

Zlonamerno je govoriti nešto o čemu nemaš pojima. 24. poena u 2. četvrtini u kojoj je Jokić ugl. odmarao.

Bolje je pitanje kako takvom talentu jokić ubacio sve bez promašaja u reketu?

Smeh

pre 5 godina

@ Obren
Zato što ne mari o statistici već mu je tim na prvom mestu. Anomalija za amerikance. Da je Vestbruk na njegovom mestu polomio bi se da podeli još koju asistenciju i uzme koji skok da dodje do tripl dabla. Svaka čast Denveru. Od ekipe koja nije ušla u doigravanje do ekipe koja je jedan od favorita za osvajanje prvog mesta na zapadu. Šta znači 1 godina i ne velike turbulencije u ekipi.

room 1408

pre 5 godina

Kakvo fenomenalno jutro.Jokara pune sve kolone,Denver prvi u najjačoj grupi najjače lige sveta...Zamisli kada su svirali 8 slobodnih bacanja,koliko su ga samo tukli?

Aca

pre 5 godina

Ne znam sto se ne potrudi za tripl, vec 3, 4 puta ima 8, 9 - 9, 9...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Obren, 30. decembar 2018 08:32)

Pa bole njega za tripl, voli da se zeza sa Amerima

Regulator

pre 5 godina

Jokicev + - je +12, a Ejtonov 0, tako da to dovoljno pokazuje ko je koga nadigrao. A i ako se pazljivije pogleda Denver ne igra odbranu direktno covek na coveka, vec se brani timski. Tako da Jokicevi mrzitelji molim vas da mi objasnite anomaliju od +12. Ako niste gledali utakmicu imate hajlajte pa pogledajte. Ejton je davao i preko Jokica, ali davao je i preko Plamlija i Hernangomeza i u tranziciji. Raznovrstan je nocas bio prvi pik. Jokic je odigrao svoju partiju, ali Marej je bio nezaustavljiv i ako ovako bude stalno igrao Denver ce biti konkurent za titulu.

Milan

pre 5 godina

Ovo je bilo baš sa pola gasa. Iako izranjavani kao sa ratišta da su došli rutinski su ovo dobili. Niko nije previše zapinjao sem prenapaljenog Mareja :) Čini mi se da i Nikolu muče leđa,video sam da je skidao nekakav steznik dok je ulazio u igru tokom meča. Raduje povratak Milsapa.

Moe

pre 5 godina

Bez obzira na odlicnu utakmicu sa 23 9 8 malo sutira i tacka.Mora vise da sutira i da bude sebicniji kao svi veliki igraci.Bez obzira da li gube ili dobijaju on mora najmanje 20 puta da sutne pa taman 1 od 20 ubacio.

mighty banana

pre 5 godina

@strucnjak U pravu si, očajna odbrana Jokića, 3 ukradene lopte, aj da mu oduzmemo onu jednu na kraju, znači dve i blokada. Stvarno očajno. A rukija čuvao uglavnom Plumlee, ali neka je Jokić kriv i za njegovu odbranu. Neka ide da prevrće gume jel tako? I da se ne javlja na leto ne treba nam. Kako samo može prvo da misli na sebe i svoji porodicu, a ne na 5-6 miliona ljudi koji će ga napljuvati prvom prilikom kad nešto pogreši a da ni sam nije želeo da napravi grešku. Jokiću pokrij se ušima, nemaš pojma, šta znaju Ameri o košarci?

mighty banana

pre 5 godina

@strucnjak U pravu si, očajna odbrana Jokića, 3 ukradene lopte, aj da mu oduzmemo onu jednu na kraju, znači dve i blokada. Stvarno očajno. A rukija čuvao uglavnom Plumlee, ali neka je Jokić kriv i za njegovu odbranu. Neka ide da prevrće gume jel tako? I da se ne javlja na leto ne treba nam. Kako samo može prvo da misli na sebe i svoji porodicu, a ne na 5-6 miliona ljudi koji će ga napljuvati prvom prilikom kad nešto pogreši a da ni sam nije želeo da napravi grešku. Jokiću pokrij se ušima, nemaš pojma, šta znaju Ameri o košarci?

room 1408

pre 5 godina

Kakvo fenomenalno jutro.Jokara pune sve kolone,Denver prvi u najjačoj grupi najjače lige sveta...Zamisli kada su svirali 8 slobodnih bacanja,koliko su ga samo tukli?

Regulator

pre 5 godina

Jokicev + - je +12, a Ejtonov 0, tako da to dovoljno pokazuje ko je koga nadigrao. A i ako se pazljivije pogleda Denver ne igra odbranu direktno covek na coveka, vec se brani timski. Tako da Jokicevi mrzitelji molim vas da mi objasnite anomaliju od +12. Ako niste gledali utakmicu imate hajlajte pa pogledajte. Ejton je davao i preko Jokica, ali davao je i preko Plamlija i Hernangomeza i u tranziciji. Raznovrstan je nocas bio prvi pik. Jokic je odigrao svoju partiju, ali Marej je bio nezaustavljiv i ako ovako bude stalno igrao Denver ce biti konkurent za titulu.

Aca

pre 5 godina

Ne znam sto se ne potrudi za tripl, vec 3, 4 puta ima 8, 9 - 9, 9...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Obren, 30. decembar 2018 08:32)

Pa bole njega za tripl, voli da se zeza sa Amerima

Destrukcija

pre 5 godina

Jos jedan u nizu centara koji su postigli rekord karijere protiv Jokica.Nista zlonamerno jednostavno je tako.
(Aleksandar, 30. decembar 2018 09:14)

Još jedan u nizu komentatora koji nije gledao utakmicu (ni snimak očigledno) a komentariše negativno o Jokićevoj odbrani. Ništa zlonamerno, jednostavno je tako.

Milan

pre 5 godina

Ovo je bilo baš sa pola gasa. Iako izranjavani kao sa ratišta da su došli rutinski su ovo dobili. Niko nije previše zapinjao sem prenapaljenog Mareja :) Čini mi se da i Nikolu muče leđa,video sam da je skidao nekakav steznik dok je ulazio u igru tokom meča. Raduje povratak Milsapa.

Smeh

pre 5 godina

@ Obren
Zato što ne mari o statistici već mu je tim na prvom mestu. Anomalija za amerikance. Da je Vestbruk na njegovom mestu polomio bi se da podeli još koju asistenciju i uzme koji skok da dodje do tripl dabla. Svaka čast Denveru. Od ekipe koja nije ušla u doigravanje do ekipe koja je jedan od favorita za osvajanje prvog mesta na zapadu. Šta znači 1 godina i ne velike turbulencije u ekipi.

Milan

pre 5 godina

Alo ljudi, ako niste gledali meč nemojte da komentrišete neke stvari. Ceo meč je bio polurekreativnog tipa. Niko se nije previše cimao oko odbrane. Ejton je jako malo poena postigao preko Nikole, uglavnom je to išlo preko Plamlija ili u nekom mismeču. Kada ga je pred kraj meča čuvao Jokić, nije se naigrao, dok je na drugoj strani Jokić radio šta je hteo.

Dzhoni

pre 5 godina

Jos jedan u nizu centara koji su postigli rekord karijere protiv Jokica.Nista zlonamerno jednostavno je tako.
(Aleksandar, 30. decembar 2018 09:14)

Zlonamerno je govoriti nešto o čemu nemaš pojima. 24. poena u 2. četvrtini u kojoj je Jokić ugl. odmarao.

Bolje je pitanje kako takvom talentu jokić ubacio sve bez promašaja u reketu?

aca

pre 5 godina

koliko je do ove sezone tandem mladih igraca Minesote KAT-Vigins izgledao mocnije od Jokic-Marej... jedini koji mogu da upropaste sjajnu buducnost Denvera je uprava Denvera ako trejduju Mareja. Kakav bre Kemba ili Demar...

јд123

pre 5 godina

Kako je Ejton odučio od košarke debeljuškastog, hehe
(Ivan NS, 30. decembar 2018 09:18)

Још један који није гледао утакмицу него само статистику. Да си гледао утакмицу, видео би да је Ајтон скоро све поене постигао у другој четвртини, када га је углавном чувао Пламли, који иначе важи за бољег дефанзивца од Јокића. Али изгледа да Ајтон "лежи" Јокићу, јер у првој утакмици ове две екипе, када су Јокић и Ајтон већином играли један против другог (тада је Милсап био у стартној постави уместо Пламлија), Ајтон се није видео, постигао неких 7-8 поена а Јокић имао трипл-дабл са 35 поена. Такође је синоћ у последњој четвртини постигао неке важне поене управо преко Ајтона. Ваљда зна како да се постави против Ајтона а овај не зна како да чува Јокића или је то једноставно неискуство рукија.

Знао сам да ће се ликови јављати како је играч преко Јокића имао игру каријере. Људи, мали савет: погледајјте барем снимак да се не брукате у коментарима.

kasač

pre 5 godina

Ustaneš ujutru, skuvaš kaficu, zapališ cigaru, otvoriš na tabu šta je deran iz denvera noćas uradio...
i ceo dan ti nekako bude milo
svaka čast sine...

petarczv

pre 5 godina

Nasi navijaci su mnogo strogi nema sta najbolji si igrac najbolje ekipe na najboljem zapadu u poslednjih 20god ali to za njih nije dovoljno dobro... Hahahahahahaha sve stručnjaci i znalci. Isti ti kad je prošle i pretprošle godine kidao su mu zamerali dzabe sve kad ne možeš da uvedes ekipu u playoff sad kad je prvi opet ne valja... Neverovatan smo narod, puno neostvarenih i tuznih ljudi

Милан

pre 5 godina

Ovo je bilo baš sa pola gasa. Iako izranjavani kao sa ratišta da su došli rutinski su ovo dobili. Niko nije previše zapinjao sem prenapaljenog Mareja :) Čini mi se da i Nikolu muče leđa,video sam da je skidao nekakav steznik dok je ulazio u igru tokom meča. Raduje povratak Milsapa.
(Milan, 30. decembar 2018 08:36)

Носио је космодиск.

deda

pre 5 godina

Kad god neki igrac na poz 4 ili 5 zabije rekord Denveru, botovi Jokica, odmah pisu da ga nije on cuvao.Ispade da Jokic nikoga me cuva.Doduse koliko lose igra odbranu tako i ispada.
(Mr_Melbourne, 30. decembar 2018 10:12)

Tebi je i dalje teško što je Jokić oterao Nurkića iz Denvera?

petarczv

pre 5 godina

Bez obzira na odlicnu utakmicu sa 23 9 8 malo sutira i tacka.Mora vise da sutira i da bude sebicniji kao svi veliki igraci.Bez obzira da li gube ili dobijaju on mora najmanje 20 puta da sutne pa taman 1 od 20 ubacio.
(Moe, 30. decembar 2018 08:51)

U pravu si nema sta nadam se da ce da vidi ovaj tvoj komentar i da ce da te poslusa makar gubio utakmice mora da poslusa savete takvog strucnjaka... Hahahahaha

Hogar

pre 5 godina

Joj kako ovde ima koji sole pamet,te Jokic zasto vise ne surira,te ovo,te ono,nije ambiciozan,bla,bla...A decko igra kako zna i ume,i to je vrhunski,ali izgleda komentarisu samo klinci.

očigledno

pre 5 godina

A pazite Jokic sutnuo 11 puta a Marej 24, kad bi Jokic malo vise gledao sebe nikad ne bi bio ispod 30p
(Djomla, 30. decembar 2018 08:34)

Klasican srpski strucnjak, a uz ovakav komentar ide i ono "Jokic je imao u +- +12", nema puno igraca koji igraju NBA da bi "gledali na sebe", evo ti ga na primer Vestrbruk, "samo pumpa statistiku", pa ako je tako, zasto je ostao u OKC PG13? Mogao je da dobije daleko vece pare u drugoj ekipi i zasto je onda OKC na vrhu zapada? Harden pumpa statistiku? Pa od kada je on poceo da je pumpa ove sezone Roketsi su se podigli sa dna tabele. To sto vi mislite da ako Bobi ima sut 3 od 4, to znaci da ako bi uzeo 40 suteva, pogodio bi makar 30, samo pokazuje neznanje. A da si gledao mec, znao bi da je Mareja bas islo, sto se kaze, da je i kamen bacio on bi usao u kos, a kada nekog igraca tako ide u bilo kojem timu, on ce uzimati suteve sve dok ne pocne da promasuje u serijama, ako uopste pocne...

koji crni vilajet

pre 5 godina

Danas nesto slabo pljujete po Doncicu luzeri, sta vam je? Znam da nema veze sa ovom vesti ali to vama 'profesionalnim mrziteljima' to nikad nije smetalo...
(Tamni Vilajet, 30. decembar 2018 10:46)

Dončić nije igrao danas. Eno mu ga Dalas na poziciji 12. Ti ga hvali. I pljuj Jokića malo, čiji tim je prvi.

ring of fire

pre 5 godina

Vrlo vazna pobeda Denvera iako je to na papiru izgledalo kao sigurica. Malo je falilo da od "gotovog naprave veresiju".
Jokic odlican a Murej jos bolji. Kad Nikola ima ovakve cifre ( 20+, 10, 10 ) Denver pobedjuje u 90% slucajeva bez obzira ko je protivnik. Sinoc je Murej sam dao 46 poena ( uz dobar procenat) koje bi on inace podelio sa Herisom da ovaj igra.

MPP

pre 5 godina

Onaj ko nekoga smatra botom samo zato sto se razume u basket taj treba da poseti oftamologa ....a može i koliko vidim i pedijatra .....prosto je neverovatno kako se Nikola suprotstavlja ovim atletama ...... Sve se vrti oko njega a to često statistika nemože da registruje......ima neke frljoke o tablu koje mu redovno ulaze....igra neku zaboravljenu košarku na tako šarmantan način kao da će se svakog trenutka saplesti ... a onda dodavanje ili koš... Ne bi mi se svidjalo uopšte da promeni način igranja koji je njegov zaštitni znak ....Nikola zaboravi kucanje , neka to drugi rade
i...gube tekme ...

Bojan

pre 5 godina

@petarczv

Tako su i Djokoviću zamerali ovde u komentarima: "Nikad nećeš uzeti GS", "Nikad nećeš biti prvi na svetu", sada se piše "Nikad nećeš biti GOAT".
Takav je narod, ili si najbolji svih vremena ili nisi, drugo se ne računa...

Saša

pre 5 godina

Đole, jesi li ti onaj što je rekao da će u narednih 10 utakmica Sakramento dobiti najviše jednu, a dobili su 6 od tada?
Sakramentu ne treba trejd, već mu treba da posle 15. januara Begli i ostali budu zdravi.

Genijalac

pre 5 godina

Danas nesto slabo pljujete po Doncicu luzeri, sta vam je? Znam da nema veze sa ovom vesti ali to vama 'profesionalnim mrziteljima' to nikad nije smetalo...
(Tamni Vilajet, 30. decembar 2018 10:46)
Pa niti su igrali niti je članak o njemu. Ali kad si navalio. Evo ti jedna činjenica o doncicu, on je imao više slobodnih bacanja na kos u mjesecu decembru, nego šuteva na kos u toku utakmica(i dvojke i trojke) pa ti gledaj koliko ga sudije i nba gura i koliko bi imao poena da nije na liniji za slobodna bacanja non stop. Zaključi sam.

CarloNS

pre 5 godina

Sad slobodno nastavite da trolujete...


"Nikola Jokic vs DeAndre Ayton

Ayton was a monster in this one when matched up with anyone other than Jokic. He had a couple of offensive rebounds and put backs over the Joker, but most of his damage came against Mason Plumlee. The young rookie put up 33 points and 14 rebounds on 16/20 from the field, a masterful offensive performance. Jokic was solid as well though, putting up 23 points, 9 assists, and 8 rebounds himself."

Denver prvi, Dalas dvanaesti

pre 5 godina

@očigledno, dokle ćeš da komentarišeš ljude koji komentarišu ovde? Sad ja činim što i ti, ali da pitam.

Čovek nije rekao da Mareja nije išlo, ništa slično, neka šutira kad ga hoće, samo je rekao kada bi Jokić uzimao toliko šuteva imao bi uvek bar 30 poena. I to stoji.

Nemoj da hejtuješ. Mnogo si negativan. Imaš li ti neki komentar o meču? Ili samo voliš da poklapaš nekoga?

Genijalac

pre 5 godina

DA JA SAM TAJ. Samo ti slabo matematika ide. Pa pogrešio sam samo za Nju Orleans. Grizlije su dobili srećom sa 3 poena razlike, a tek kako su dobili Lejkerse sa pola koša u trenutku kada Lejkersima su povređeni Lebron i Rondo onda se ti pravi pametan. I dalje tvrdim da po sastavu nisu bolja ekipa od Grizlija i da ima još 47 utakmica do kraja regularnog dela sezona i da će da ozdrave i Lebron i Rondo i CP3 i da će Dalas SIGURNO da uradi dobar trejd. I San Antonio će biti još snažniji, Lilard u Portlandu daje po 40 koševa svako veče I DA NJU ORLEANS ĆE DRASTIČNO NAPREDOVATI KAD IM SE VRATI MIROTIĆ ILI KAD ZA DEJVISA DOBIJU TRI IGRAČA LEJKERSA. I DALJE TVRDIM DA BEZ TREJDA KINGSI NISU PLEJ OF EKIPA, ČAK DA NEĆE BITI NI U PRVIH 10. IMAJTE U VIDU DA SU KINGSI IMALI SREĆE SA POVREDAMA!!!
(Đole, 30. decembar 2018 13:01)
Daj covjece ne brukaj se. Ako si rekao jednu, a dobili sest, jos se tu pravdas nesto. Jel sad nisu dobili lakerse i grizlije ili jesu? Šta lupetas? Ne znam dali se iko ikad više nalupao u jednom komentaru od tebe. Sramota me da čitam kako se pravdas.

Genijalac

pre 5 godina

Nasi navijaci su mnogo strogi nema sta najbolji si igrac najbolje ekipe na najboljem zapadu u poslednjih 20god ali to za njih nije dovoljno dobro... Hahahahahahaha sve stručnjaci i znalci. Isti ti kad je prošle i pretprošle godine kidao su mu zamerali dzabe sve kad ne možeš da uvedes ekipu u playoff sad kad je prvi opet ne valja... Neverovatan smo narod, puno neostvarenih i tuznih ljudi
(petarczv, 30. decembar 2018 10:24)
Da budem iskren, ja mislim da u 90% slučajeva, da to nisu Srbi, vec kojekakve komsije i susjedi koji takodje pričaju Srpski jezik.

Moe

pre 5 godina

Bez obzira na odlicnu utakmicu sa 23 9 8 malo sutira i tacka.Mora vise da sutira i da bude sebicniji kao svi veliki igraci.Bez obzira da li gube ili dobijaju on mora najmanje 20 puta da sutne pa taman 1 od 20 ubacio.

Genijalac

pre 5 godina

@ocigledno "Klasican srpski strucnjak" e dovde sam stigao da čitam od tvog komentara. A to je negde prvo sto si napisao. Primetio sam da ti bas uvijek mora da pišeš "jel zato sto je srbin?" " da da samo zato sto je srbin" i u tom smjeru. A očigledno svaki tvoj komentar je pljuvanje i umanjivanje jokicevog učinka, uvijek ga spustas i predstavljas kao nekog ko bas pojma nema, ali eto zato sto je srbin, svi ga ovde dizu u nebesa. Svi tvoji komentari su totalno jadni i svrha tvojih komentara je da ti svima objasniš kako jokic zapravo nema pojma. U čemu je problem? Očigledno mrzis jokica a i Srbe. Zbog čega?

Genijalac

pre 5 godina

@djole "Bojana Bogdanovića ne mogu da kupe jer je najvažniji igrač ekipe " hahahaha evo djole se odao, to je ta Hrvatska ekspertiza kosarke. Jesi možda čuo za oladipa? Myles turner? Pa čak je i sabonis na klupi važniji. Hahaha cuj najvazniji igrac ekipe.

Genijalac

pre 5 godina

Vidim, da nekim "strucnjacima" smeta broj Doncicevih slobodnih bacanja. Doc Rivers (i ne samo on) lepo je rekao: "Pokusavali smo, da ga zaustavimo faulovima, pa i u tome nismo uspeli." Imace i vise slobodnih bacanja, pa cete moci dalje da pisete "strucne" komentare.
(slovenac, 30. decembar 2018 12:56)

Kome smeta? Meni ne smeta, naprotiv mi je drago kad Srbi rasturaju i NBA, ali tebi izgleda smeta činjenica da covjek više da poena sa slobodnih bacanja nego iz igre. A stojim iza toga sto sam napisao, nije doncic jedini koji 'napada' kos, da Jokicu sviraju 10+ faula po utakmici i za njega bi rekao da ga guraju, to je činjenica.

očigledno

pre 5 godina

Danas nesto slabo pljujete po Doncicu luzeri, sta vam je? Znam da nema veze sa ovom vesti ali to vama 'profesionalnim mrziteljima' to nikad nije smetalo... 
(Tamni Vilajet, 30. decembar 2018 10:46) 
Pa niti su igrali niti je članak o njemu. Ali kad si navalio. Evo ti jedna činjenica o doncicu, on je imao više slobodnih bacanja na kos u mjesecu decembru, nego šuteva na kos u toku utakmica(i dvojke i trojke) pa ti gledaj koliko ga sudije i nba gura i koliko bi imao poena da nije na liniji za slobodna bacanja non stop. Zaključi sam.
(Genijalac, 30. decembar 2018 11:59)

Jeste, sviraju mu faul cim dobije loptu, ne kada napada kos...

Đole

pre 5 godina

@djole "Bojana Bogdanovića ne mogu da kupe jer je najvažniji igrač ekipe " hahahaha evo djole se odao, to je ta Hrvatska ekspertiza kosarke. Jesi možda čuo za oladipa? Myles turner? Pa čak je i sabonis na klupi važniji. Hahaha cuj najvazniji igrac ekipe.
(Genijalac)

Stvarno si "genijalac". Ima igrača koji nisu atraktivni ali mnogo znače za ekipu. Pre neki dan je bila svađa u studiju ESPN-a da li je Brada Džejms Harden odličan ili prosečan šuter. Neki "genijalac" kao ti je tvrdio da je Harden vrhunski šuter jer po utakmici daje 40 pa čak i 50 koševa a polovina su šutevi. Drugi sagovornik, pametan kao ja, mu je tri puta ponovio da PROSEČAN šuter jer mu je procenat za tri poena 38%. Danas je Harden po procentu šuta za tri poena 49 igrač u NBA. BOJAN Bogdanović je prethodnih 12 nedelja bio na jednom od prva tri mesta u celoj ligi, danas je ŠESTI šuter trojki u celoj NBA. Za razliku od vac klinaca koji niste odrasli na jugoslovenskoj košarci i koji se pale na američke fizikalce, ima pametnih trenera koji cene igrača koji im u napadu ne troši lopte i promašuje koš!!! U odnosu na platu koju prima BOJAN Bogdanović je jedan od najproduktivnijih igrača NBA. I NARAVNO DA BI BOJAN IGRAO BOLJE SA BJELICOM SA KOJIM JE IGRAO U ISTOM TIMU I U STROGOM SISTEMU ŽELJKA OBRADOVIĆA. MOŽDA TI NE RAZUMEŠ - ALI DULE VUJOŠEVIĆ JE ZBOG IZGUBLJENE LOPTE HVATAO IGRAČE ZA VRAT; DUDA, ŽELJKO I KARI SU IH MARŠIRALI U SVLAČIONICU NA POLA UTAKMICE. NBA je cirkus gde je sve podređeno naduvavanju zvezda.

Go

pre 5 godina

Djole! Cujemo se na kraju sezone! Nadam se da ces se lijepo izvinuti ako ove tvoje tvrdnje budu pogresne! Kakve to veze ima sa koliko poena ekipa pobjedjuje? Pola kosa ili 50 koseva razlike?Koliko ja vidim racunaju se pobjede.

petarczv

pre 5 godina

U naredne 4 utakmice Kingsi igraju protiv: 1)Lejkersa; 2)Portlanda; 3)Denvera; 4)Voriorsa. San Antonio u naredne 4 utakmice igra protiv: 1)Bostona; 2)Toronta; 3)Grizlija; 4)Pistonsa. U prevodu Kingsi sigurno padaju na 9 ili 10 mesto. Divac, kada će taj trejd? Bagli ti je povređen još najmanje dve nedelje.
(Đole, 30. decembar 2018 10:00)

Juce sam citao izjavu divca da ne zeli da trosi "cap space" kako bi jurio playoff...rekao je da bi voleo da udju u doigravanje ali u isto vreme d ane dovodi nikog... Sto bi nas narod reko hoce da se a da mu ne... Velika steta ovim mladim momcima bi to znacilo...

"Sacramento Kings general manager Vlade Divac is making one thing clear — he will not sacrifice salary-cap space for a playoff push"

Dusan8

pre 5 godina

Sta mislite koliko ce vremena trebati Aytonu da pretekne Doncica? Ubedjen sam bio da ce se to desiti tek u sophtemore sezoni ali mozda vec u ovoj.

Marko

pre 5 godina

Nervira me previse je nesebican 8-11 sut, on moze da bude ko Harden i Janis legenda sporta samo da promeni stav Sale da porazgovara sa njim u reprezentaciji kad vec braca ne znaju da ga savetuju ne da bude sebican u reprezentaciji, negu u NBA da razvije taj kiler instinct sto kazu amerikanci imace vise samopouzdanja i Srbija ce u buducnosti imati vise koristi...steta da vakav talenat ne iskoristi zbog previse nesebicnosti...dozvolio je da Marey bude lider Denvera u poenima a to ga moze kostati u nekoj borbi za MVP ako dodje do toga...ne znam sta je u njegovoj glavi kako ga braca ne posavetuju da vise gleda sebe...

petarczv

pre 5 godina

Kakvo fenomenalno jutro.Jokara pune sve kolone,Denver prvi u najjačoj grupi najjače lige sveta...Zamisli kada su svirali 8 slobodnih bacanja,koliko su ga samo tukli?
(room 1408, 30. decembar 2018 08:31)

I moj San antonio polako ulazi u play off pricu kao sto sam i najavio sve super...

Genijalac

pre 5 godina

Luka u proseku postize 19.5 poena po utakmici, od toga 4.5 iz slobodnih bacanja.
(slovenac, 30. decembar 2018 )

Da i sta sad? Ako procitas moj komentar, ja sam specificno naglasio za mjesec decembar, a ne citavu sezonu.

Pavle

pre 5 godina

Imao je kokoskov sta da vidi. Ovo rasturanje finiksa je osveta Jokiceva nad Kokoskkvim za pobedu Slovenije u finalu evropskog nad Srbijom.

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Kad god neki igrac na poz 4 ili 5 zabije rekord Denveru, botovi Jokica, odmah pisu da ga nije on cuvao.Ispade da Jokic nikoga me cuva.Doduse koliko lose igra odbranu tako i ispada.

slovenac

pre 5 godina

Kome smeta? Meni ne smeta, naprotiv mi je drago kad Srbi rasturaju i NBA, ali tebi izgleda smeta činjenica da covjek više da poena sa slobodnih bacanja nego iz igre. A stojim iza toga sto sam napisao, nije doncic jedini koji 'napada' kos, da Jokicu sviraju 10+ faula po utakmici i za njega bi rekao da ga guraju, to je činjenica.

Luka u proseku postize 19.5 poena po utakmici, od toga 4.5 iz slobodnih bacanja.

Милан

pre 5 godina

Još jedan u nizu komentatora koji nije gledao utakmicu (ni snimak očigledno) a komentariše negativno o Jokićevoj odbrani. Ništa zlonamerno, jednostavno je tako.
(Destrukcija, 30. decembar 2018 09:18)

Он је очигледно гледао утакмицу, а ти ниси ни снимак, јер је Јокићева одбрана стварно катастрогална.

all star vala baš

pre 5 godina

Ali da pored onolikog čoveka prolaze i daju koševe kako im padne na pamet. On često ni ruke da podigne, a kamoli da skoči i pokuša neku bananu.

Dragan-Borca

pre 5 godina

koliko je do ove sezone tandem mladih igraca Minesote KAT-Vigins izgledao mocnije od Jokic-Marej... jedini koji mogu da upropaste sjajnu buducnost Denvera je uprava Denvera ako trejduju Mareja. Kakav bre Kemba ili Demar...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aca, 30. decembar 2018 10:02) # Link komentara
Preporučujem (+147)Ne preporučujem (-2)


Ma kad je izgledao mocnije? Vigins mocan? E moj druze koju si ti NBA gledao, i prosle sezone su Jokic i Marej bolje od njih dvojice igrali. Problem je nastao kad su Ratnici se "ispovredjivali" citaj cuvali igrace za PO, dok ih je Denver dobijao u punom sastavu, MInesota je na kraju uzela pobede protiv osakacenih Ratnika i zadnje kolo su ih tesko pokrali u Minesoti. Batler je njih vukao, kakav crni Vigins, ajd KAT je odlican skoro stalno

Saša

pre 5 godina

Djole, opusti se. Vidiš da ti to i previše znači, kao da ti je to najbitnija stvar na svetu. Sakramento igra bolje od očekivanog, zadovoljni su, stvaraju veći broj dobrih mladih igrača. Ti bi da je ovo igrica u kojoj ti pokazujes da si najbolji GM i da za kratko vreme uspevaš stvoriti tim kakav hoćeš. Nije to lako. Samo se opusti i uživaj, bez nervoze.

rs

pre 5 godina

ma jeste plamli cuvao ajtona samo je ovaj dao skoro sve poene preko jokica a mozda 4 poena kad je plamli bio na parketu i to ima video koji vas vecina nije ni pogledala nego su u odbranu jokiceve ocajne odbrane rekli da je plamli cuvao ajtona

Đole

pre 5 godina

Đole, jesi li ti onaj što je rekao da će u narednih 10 utakmica Sakramento dobiti najviše jednu, a dobili su 6 od tada?
Sakramentu ne treba trejd, već mu treba da posle 15. januara Begli i ostali budu zdravi.
(Saša, 30. decembar 2018 10:46)

DA JA SAM TAJ. Samo ti slabo matematika ide. Pa pogrešio sam samo za Nju Orleans. Grizlije su dobili srećom sa 3 poena razlike, a tek kako su dobili Lejkerse sa pola koša u trenutku kada Lejkersima su povređeni Lebron i Rondo onda se ti pravi pametan. I dalje tvrdim da po sastavu nisu bolja ekipa od Grizlija i da ima još 47 utakmica do kraja regularnog dela sezona i da će da ozdrave i Lebron i Rondo i CP3 i da će Dalas SIGURNO da uradi dobar trejd. I San Antonio će biti još snažniji, Lilard u Portlandu daje po 40 koševa svako veče I DA NJU ORLEANS ĆE DRASTIČNO NAPREDOVATI KAD IM SE VRATI MIROTIĆ ILI KAD ZA DEJVISA DOBIJU TRI IGRAČA LEJKERSA. I DALJE TVRDIM DA BEZ TREJDA KINGSI NISU PLEJ OF EKIPA, ČAK DA NEĆE BITI NI U PRVIH 10. IMAJTE U VIDU DA SU KINGSI IMALI SREĆE SA POVREDAMA!!!

Tamni Vilajet

pre 5 godina

Danas nesto slabo pljujete po Doncicu luzeri, sta vam je? Znam da nema veze sa ovom vesti ali to vama 'profesionalnim mrziteljima' to nikad nije smetalo...

MaironDrake

pre 5 godina

Regulator, 30. decembar 2018 08:41)

Jokic je odigrao odlicno, ali Ajton jw.odigrao bolje od njega...Budimo objektivni. Kao sto je Marej odigrao bolje od Ajtona.

slovenac

pre 5 godina

Vidim, da nekim "strucnjacima" smeta broj Doncicevih slobodnih bacanja. Doc Rivers (i ne samo on) lepo je rekao: "Pokusavali smo, da ga zaustavimo faulovima, pa i u tome nismo uspeli." Imace i vise slobodnih bacanja, pa cete moci dalje da pisete "strucne" komentare.

Genijalac

pre 5 godina

@djole. E djole djole šta si ti meni sve napisao:D kao prvo, ti pričaš sad o bradi(trenutnim zvanicnim MVP'om) i pišeš nesto o tome kako mu je sut loš? I šta ti je poenta? Posle pišeš o
bojanu, i kako je njegov sut dobar, i šta sad? i niko ni ne spori da je on jedan od boljih sutera u ligi, ali nije najvazniji igrac svoje ekipe! Čak nije ni top 3 po vaznosti svoje ekipe iako je njihov najbolji suter. Kakve veze ima to dali si dobar suter sa vaznosti svog tima? Po toj logici je korver mvp i najvazniji igrac lige, posto je eto jedan od najboljih sutera? Posle pišeš za kingse Opet. Pa "da je ovo" "Pa Da je ovako" "pa da je onako" "pa da je igrao ovaj da nije povredjen ovaj" bla bla bla. To je pravdanje, bas kao sto sam i Napisao. Sto Onda kažeš da se ne pravdas? To ko sad ja da kažem, da bjelica i bogdanovic daju kombinovano po 100 poena po mecu kingsi bi bili prvaci. Jedno je fantazija i snovi, a drugo je realnost.

Đole

pre 5 godina

U naredne 4 utakmice Kingsi igraju protiv: 1)Lejkersa; 2)Portlanda; 3)Denvera; 4)Voriorsa. San Antonio u naredne 4 utakmice igra protiv: 1)Bostona; 2)Toronta; 3)Grizlija; 4)Pistonsa. U prevodu Kingsi sigurno padaju na 9 ili 10 mesto. Divac, kada će taj trejd? Bagli ti je povređen još najmanje dve nedelje.

Đole

pre 5 godina

Pre mesec dana Rokitsi su bili PRETPOSLEDNJA EKIPA. DANS SU PETA EKIPA ZAPADA I TO BEZ CP3! Nju Orleansu su povređena 3 igrača, Mirotić je najbolji centar španske reprezentacije, do povrede je imao odličan prosek 17,4 poena, 9,2 skokova i PER 18,26. Prva petorka Pelikana je Entoni Dejvis, Mirotić, Džru Holidej, Džulijus Rendl i Mur. Ako to nije bolja petorka od petorke Kingsa onda vi pojma nemate. Za narednih 47 utakmica Nju Orleans ima dovoljno vremena da preskoči Kingse. Neko je objavio Divčevu izjavu ali nije do kraja preveo. Divac hoće da prihvati LOŠ ugovor uz pik prve runde ali pošto zna da takvu mogućnost ima samo Klivlend, onda se odmah ogradio i rekao da do leta ne moraju ništa da menjaju. A šta će na leto da promene??? Nijedan od najboljih 10 slobodnih agenata neće u Kingse. Možda Goran Dragić koje ovih dana operišu koleno i koji je u cvetu mladosti?!? Pa na toj poziciji imaju tri igrača. Bojana Bogdanovića ne mogu da kupe jer je najvažniji igrač ekipe koja na leto ima nev erovatan seleri kap od 62 miliona dolara. da neće KD da dođe u Kingse. Na leto opet mogu neke traš igrače da kupe jer moraju da ispune minimun seleri kap. Možda čak zadrže Šamperta. Ali im odlaze Rendolf 11,6 M$, Kufos 8 M$ i Ben Meklimor 5 M$. Još im ističu ugovori igrača koji nisu u rosteru u iznosu od oko 4 miliona dolara. Da Šampertu smanje za 2 ili 3 miliona ogroman ugovor - Divcu na leto ostaje blizu 35 miliona dolara za kupovinu. Nagradno pitanje, koga će genije da kupi?

slovenac

pre 5 godina

Da i sta sad? Ako procitas moj komentar, ja sam specificno naglasio za mjesec decembar, a ne citavu sezonu.

Ti si stvarno genijalac bre. Ajmo i specificno za decembar - prosek 21.1 poena, od toga 6.5 iz slobodnih bacanja (6.2 asistencije, 6.7 skokova).

Đole

pre 5 godina

Genijalac

Ja sam napisao za 10 utakmica pre 15. decembra! Od tada su dobili 4 utakmice a ne šest. Nemam ja šta da se pravdam - da su igrali Lebron i Rondo pitanje je da li bi bilo 20 ili 30 razlike za Lejkerse. Dobilu su Grizlije na sreću i tu sam promašio i bio sam siguran da će ih pobediti Nju Orleans. Celu utakmicu je Nju Orleans vodio ali je u četvrtoj četvrtini primio 36 koševa od Kingsa?!?! Naravno da su primili kad su tri igrača povređena od kojih je jedan Mirotić koji može da drži časove Vili Koli-Stajnu. Sutra ako Kingsi pobede Lejkerse u sred Los Anđelesa ti ćeš da vrištiš od sreće?!?! TO NIJE REALNO. Do kraja sezone će da ozdrave i Lebron i Rondo i Mirotić. Šta ako se povredi Vili Koli-Stajn??? Ko igra prvog centra Kingsa??? Kosta Kufos??? SVI MOJI POSTOVI GOVORE SAMO JEDNO - DIVAC MORA DO PRVE NEDELJE FEBRUARA DA NAPRAVI DOBAR TREJD. NA LETO MOŽE DA SE SLIKA - NIJEDNO ZVUČNIJE IME OD ŠAMPERTA MU NEĆE DOĆI, NA DRAFTU IMA 43. I 47. PIK!!!

Милан

pre 5 godina

Još jedan u nizu komentatora koji nije gledao utakmicu (ni snimak očigledno) a komentariše negativno o Jokićevoj odbrani. Ništa zlonamerno, jednostavno je tako.
(Destrukcija, 30. decembar 2018 09:18)

Он је очигледно гледао утакмицу, а ти ниси ни снимак, јер је Јокићева одбрана стварно катастрогална.

Moe

pre 5 godina

Bez obzira na odlicnu utakmicu sa 23 9 8 malo sutira i tacka.Mora vise da sutira i da bude sebicniji kao svi veliki igraci.Bez obzira da li gube ili dobijaju on mora najmanje 20 puta da sutne pa taman 1 od 20 ubacio.

Mr_Melbourne

pre 5 godina

Kad god neki igrac na poz 4 ili 5 zabije rekord Denveru, botovi Jokica, odmah pisu da ga nije on cuvao.Ispade da Jokic nikoga me cuva.Doduse koliko lose igra odbranu tako i ispada.

rs

pre 5 godina

ma jeste plamli cuvao ajtona samo je ovaj dao skoro sve poene preko jokica a mozda 4 poena kad je plamli bio na parketu i to ima video koji vas vecina nije ni pogledala nego su u odbranu jokiceve ocajne odbrane rekli da je plamli cuvao ajtona

Tamni Vilajet

pre 5 godina

Danas nesto slabo pljujete po Doncicu luzeri, sta vam je? Znam da nema veze sa ovom vesti ali to vama 'profesionalnim mrziteljima' to nikad nije smetalo...

Marko

pre 5 godina

Nervira me previse je nesebican 8-11 sut, on moze da bude ko Harden i Janis legenda sporta samo da promeni stav Sale da porazgovara sa njim u reprezentaciji kad vec braca ne znaju da ga savetuju ne da bude sebican u reprezentaciji, negu u NBA da razvije taj kiler instinct sto kazu amerikanci imace vise samopouzdanja i Srbija ce u buducnosti imati vise koristi...steta da vakav talenat ne iskoristi zbog previse nesebicnosti...dozvolio je da Marey bude lider Denvera u poenima a to ga moze kostati u nekoj borbi za MVP ako dodje do toga...ne znam sta je u njegovoj glavi kako ga braca ne posavetuju da vise gleda sebe...

MaironDrake

pre 5 godina

Regulator, 30. decembar 2018 08:41)

Jokic je odigrao odlicno, ali Ajton jw.odigrao bolje od njega...Budimo objektivni. Kao sto je Marej odigrao bolje od Ajtona.

all star vala baš

pre 5 godina

Ali da pored onolikog čoveka prolaze i daju koševe kako im padne na pamet. On često ni ruke da podigne, a kamoli da skoči i pokuša neku bananu.

Pavle

pre 5 godina

Imao je kokoskov sta da vidi. Ovo rasturanje finiksa je osveta Jokiceva nad Kokoskkvim za pobedu Slovenije u finalu evropskog nad Srbijom.

Đole

pre 5 godina

Đole, jesi li ti onaj što je rekao da će u narednih 10 utakmica Sakramento dobiti najviše jednu, a dobili su 6 od tada?
Sakramentu ne treba trejd, već mu treba da posle 15. januara Begli i ostali budu zdravi.
(Saša, 30. decembar 2018 10:46)

DA JA SAM TAJ. Samo ti slabo matematika ide. Pa pogrešio sam samo za Nju Orleans. Grizlije su dobili srećom sa 3 poena razlike, a tek kako su dobili Lejkerse sa pola koša u trenutku kada Lejkersima su povređeni Lebron i Rondo onda se ti pravi pametan. I dalje tvrdim da po sastavu nisu bolja ekipa od Grizlija i da ima još 47 utakmica do kraja regularnog dela sezona i da će da ozdrave i Lebron i Rondo i CP3 i da će Dalas SIGURNO da uradi dobar trejd. I San Antonio će biti još snažniji, Lilard u Portlandu daje po 40 koševa svako veče I DA NJU ORLEANS ĆE DRASTIČNO NAPREDOVATI KAD IM SE VRATI MIROTIĆ ILI KAD ZA DEJVISA DOBIJU TRI IGRAČA LEJKERSA. I DALJE TVRDIM DA BEZ TREJDA KINGSI NISU PLEJ OF EKIPA, ČAK DA NEĆE BITI NI U PRVIH 10. IMAJTE U VIDU DA SU KINGSI IMALI SREĆE SA POVREDAMA!!!

Đole

pre 5 godina

U naredne 4 utakmice Kingsi igraju protiv: 1)Lejkersa; 2)Portlanda; 3)Denvera; 4)Voriorsa. San Antonio u naredne 4 utakmice igra protiv: 1)Bostona; 2)Toronta; 3)Grizlija; 4)Pistonsa. U prevodu Kingsi sigurno padaju na 9 ili 10 mesto. Divac, kada će taj trejd? Bagli ti je povređen još najmanje dve nedelje.

petarczv

pre 5 godina

Kakvo fenomenalno jutro.Jokara pune sve kolone,Denver prvi u najjačoj grupi najjače lige sveta...Zamisli kada su svirali 8 slobodnih bacanja,koliko su ga samo tukli?
(room 1408, 30. decembar 2018 08:31)

I moj San antonio polako ulazi u play off pricu kao sto sam i najavio sve super...

Đole

pre 5 godina

Pre mesec dana Rokitsi su bili PRETPOSLEDNJA EKIPA. DANS SU PETA EKIPA ZAPADA I TO BEZ CP3! Nju Orleansu su povređena 3 igrača, Mirotić je najbolji centar španske reprezentacije, do povrede je imao odličan prosek 17,4 poena, 9,2 skokova i PER 18,26. Prva petorka Pelikana je Entoni Dejvis, Mirotić, Džru Holidej, Džulijus Rendl i Mur. Ako to nije bolja petorka od petorke Kingsa onda vi pojma nemate. Za narednih 47 utakmica Nju Orleans ima dovoljno vremena da preskoči Kingse. Neko je objavio Divčevu izjavu ali nije do kraja preveo. Divac hoće da prihvati LOŠ ugovor uz pik prve runde ali pošto zna da takvu mogućnost ima samo Klivlend, onda se odmah ogradio i rekao da do leta ne moraju ništa da menjaju. A šta će na leto da promene??? Nijedan od najboljih 10 slobodnih agenata neće u Kingse. Možda Goran Dragić koje ovih dana operišu koleno i koji je u cvetu mladosti?!? Pa na toj poziciji imaju tri igrača. Bojana Bogdanovića ne mogu da kupe jer je najvažniji igrač ekipe koja na leto ima nev erovatan seleri kap od 62 miliona dolara. da neće KD da dođe u Kingse. Na leto opet mogu neke traš igrače da kupe jer moraju da ispune minimun seleri kap. Možda čak zadrže Šamperta. Ali im odlaze Rendolf 11,6 M$, Kufos 8 M$ i Ben Meklimor 5 M$. Još im ističu ugovori igrača koji nisu u rosteru u iznosu od oko 4 miliona dolara. Da Šampertu smanje za 2 ili 3 miliona ogroman ugovor - Divcu na leto ostaje blizu 35 miliona dolara za kupovinu. Nagradno pitanje, koga će genije da kupi?

očigledno

pre 5 godina

A pazite Jokic sutnuo 11 puta a Marej 24, kad bi Jokic malo vise gledao sebe nikad ne bi bio ispod 30p
(Djomla, 30. decembar 2018 08:34)

Klasican srpski strucnjak, a uz ovakav komentar ide i ono "Jokic je imao u +- +12", nema puno igraca koji igraju NBA da bi "gledali na sebe", evo ti ga na primer Vestrbruk, "samo pumpa statistiku", pa ako je tako, zasto je ostao u OKC PG13? Mogao je da dobije daleko vece pare u drugoj ekipi i zasto je onda OKC na vrhu zapada? Harden pumpa statistiku? Pa od kada je on poceo da je pumpa ove sezone Roketsi su se podigli sa dna tabele. To sto vi mislite da ako Bobi ima sut 3 od 4, to znaci da ako bi uzeo 40 suteva, pogodio bi makar 30, samo pokazuje neznanje. A da si gledao mec, znao bi da je Mareja bas islo, sto se kaze, da je i kamen bacio on bi usao u kos, a kada nekog igraca tako ide u bilo kojem timu, on ce uzimati suteve sve dok ne pocne da promasuje u serijama, ako uopste pocne...

slovenac

pre 5 godina

Vidim, da nekim "strucnjacima" smeta broj Doncicevih slobodnih bacanja. Doc Rivers (i ne samo on) lepo je rekao: "Pokusavali smo, da ga zaustavimo faulovima, pa i u tome nismo uspeli." Imace i vise slobodnih bacanja, pa cete moci dalje da pisete "strucne" komentare.

Dusan8

pre 5 godina

Sta mislite koliko ce vremena trebati Aytonu da pretekne Doncica? Ubedjen sam bio da ce se to desiti tek u sophtemore sezoni ali mozda vec u ovoj.

room 1408

pre 5 godina

Kakvo fenomenalno jutro.Jokara pune sve kolone,Denver prvi u najjačoj grupi najjače lige sveta...Zamisli kada su svirali 8 slobodnih bacanja,koliko su ga samo tukli?

Regulator

pre 5 godina

Jokicev + - je +12, a Ejtonov 0, tako da to dovoljno pokazuje ko je koga nadigrao. A i ako se pazljivije pogleda Denver ne igra odbranu direktno covek na coveka, vec se brani timski. Tako da Jokicevi mrzitelji molim vas da mi objasnite anomaliju od +12. Ako niste gledali utakmicu imate hajlajte pa pogledajte. Ejton je davao i preko Jokica, ali davao je i preko Plamlija i Hernangomeza i u tranziciji. Raznovrstan je nocas bio prvi pik. Jokic je odigrao svoju partiju, ali Marej je bio nezaustavljiv i ako ovako bude stalno igrao Denver ce biti konkurent za titulu.

mighty banana

pre 5 godina

@strucnjak U pravu si, očajna odbrana Jokića, 3 ukradene lopte, aj da mu oduzmemo onu jednu na kraju, znači dve i blokada. Stvarno očajno. A rukija čuvao uglavnom Plumlee, ali neka je Jokić kriv i za njegovu odbranu. Neka ide da prevrće gume jel tako? I da se ne javlja na leto ne treba nam. Kako samo može prvo da misli na sebe i svoji porodicu, a ne na 5-6 miliona ljudi koji će ga napljuvati prvom prilikom kad nešto pogreši a da ni sam nije želeo da napravi grešku. Jokiću pokrij se ušima, nemaš pojma, šta znaju Ameri o košarci?

petarczv

pre 5 godina

U naredne 4 utakmice Kingsi igraju protiv: 1)Lejkersa; 2)Portlanda; 3)Denvera; 4)Voriorsa. San Antonio u naredne 4 utakmice igra protiv: 1)Bostona; 2)Toronta; 3)Grizlija; 4)Pistonsa. U prevodu Kingsi sigurno padaju na 9 ili 10 mesto. Divac, kada će taj trejd? Bagli ti je povređen još najmanje dve nedelje.
(Đole, 30. decembar 2018 10:00)

Juce sam citao izjavu divca da ne zeli da trosi "cap space" kako bi jurio playoff...rekao je da bi voleo da udju u doigravanje ali u isto vreme d ane dovodi nikog... Sto bi nas narod reko hoce da se a da mu ne... Velika steta ovim mladim momcima bi to znacilo...

"Sacramento Kings general manager Vlade Divac is making one thing clear — he will not sacrifice salary-cap space for a playoff push"

Aca

pre 5 godina

Ne znam sto se ne potrudi za tripl, vec 3, 4 puta ima 8, 9 - 9, 9...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Obren, 30. decembar 2018 08:32)

Pa bole njega za tripl, voli da se zeza sa Amerima

Destrukcija

pre 5 godina

Jos jedan u nizu centara koji su postigli rekord karijere protiv Jokica.Nista zlonamerno jednostavno je tako.
(Aleksandar, 30. decembar 2018 09:14)

Još jedan u nizu komentatora koji nije gledao utakmicu (ni snimak očigledno) a komentariše negativno o Jokićevoj odbrani. Ništa zlonamerno, jednostavno je tako.

petarczv

pre 5 godina

Bez obzira na odlicnu utakmicu sa 23 9 8 malo sutira i tacka.Mora vise da sutira i da bude sebicniji kao svi veliki igraci.Bez obzira da li gube ili dobijaju on mora najmanje 20 puta da sutne pa taman 1 od 20 ubacio.
(Moe, 30. decembar 2018 08:51)

U pravu si nema sta nadam se da ce da vidi ovaj tvoj komentar i da ce da te poslusa makar gubio utakmice mora da poslusa savete takvog strucnjaka... Hahahahaha

Genijalac

pre 5 godina

Danas nesto slabo pljujete po Doncicu luzeri, sta vam je? Znam da nema veze sa ovom vesti ali to vama 'profesionalnim mrziteljima' to nikad nije smetalo...
(Tamni Vilajet, 30. decembar 2018 10:46)
Pa niti su igrali niti je članak o njemu. Ali kad si navalio. Evo ti jedna činjenica o doncicu, on je imao više slobodnih bacanja na kos u mjesecu decembru, nego šuteva na kos u toku utakmica(i dvojke i trojke) pa ti gledaj koliko ga sudije i nba gura i koliko bi imao poena da nije na liniji za slobodna bacanja non stop. Zaključi sam.

slovenac

pre 5 godina

Kome smeta? Meni ne smeta, naprotiv mi je drago kad Srbi rasturaju i NBA, ali tebi izgleda smeta činjenica da covjek više da poena sa slobodnih bacanja nego iz igre. A stojim iza toga sto sam napisao, nije doncic jedini koji 'napada' kos, da Jokicu sviraju 10+ faula po utakmici i za njega bi rekao da ga guraju, to je činjenica.

Luka u proseku postize 19.5 poena po utakmici, od toga 4.5 iz slobodnih bacanja.

očigledno

pre 5 godina

Danas nesto slabo pljujete po Doncicu luzeri, sta vam je? Znam da nema veze sa ovom vesti ali to vama 'profesionalnim mrziteljima' to nikad nije smetalo... 
(Tamni Vilajet, 30. decembar 2018 10:46) 
Pa niti su igrali niti je članak o njemu. Ali kad si navalio. Evo ti jedna činjenica o doncicu, on je imao više slobodnih bacanja na kos u mjesecu decembru, nego šuteva na kos u toku utakmica(i dvojke i trojke) pa ti gledaj koliko ga sudije i nba gura i koliko bi imao poena da nije na liniji za slobodna bacanja non stop. Zaključi sam.
(Genijalac, 30. decembar 2018 11:59)

Jeste, sviraju mu faul cim dobije loptu, ne kada napada kos...

kasač

pre 5 godina

Ustaneš ujutru, skuvaš kaficu, zapališ cigaru, otvoriš na tabu šta je deran iz denvera noćas uradio...
i ceo dan ti nekako bude milo
svaka čast sine...

petarczv

pre 5 godina

Nasi navijaci su mnogo strogi nema sta najbolji si igrac najbolje ekipe na najboljem zapadu u poslednjih 20god ali to za njih nije dovoljno dobro... Hahahahahahaha sve stručnjaci i znalci. Isti ti kad je prošle i pretprošle godine kidao su mu zamerali dzabe sve kad ne možeš da uvedes ekipu u playoff sad kad je prvi opet ne valja... Neverovatan smo narod, puno neostvarenih i tuznih ljudi

Milan

pre 5 godina

Ovo je bilo baš sa pola gasa. Iako izranjavani kao sa ratišta da su došli rutinski su ovo dobili. Niko nije previše zapinjao sem prenapaljenog Mareja :) Čini mi se da i Nikolu muče leđa,video sam da je skidao nekakav steznik dok je ulazio u igru tokom meča. Raduje povratak Milsapa.

CarloNS

pre 5 godina

Sad slobodno nastavite da trolujete...


"Nikola Jokic vs DeAndre Ayton

Ayton was a monster in this one when matched up with anyone other than Jokic. He had a couple of offensive rebounds and put backs over the Joker, but most of his damage came against Mason Plumlee. The young rookie put up 33 points and 14 rebounds on 16/20 from the field, a masterful offensive performance. Jokic was solid as well though, putting up 23 points, 9 assists, and 8 rebounds himself."

Milan

pre 5 godina

Alo ljudi, ako niste gledali meč nemojte da komentrišete neke stvari. Ceo meč je bio polurekreativnog tipa. Niko se nije previše cimao oko odbrane. Ejton je jako malo poena postigao preko Nikole, uglavnom je to išlo preko Plamlija ili u nekom mismeču. Kada ga je pred kraj meča čuvao Jokić, nije se naigrao, dok je na drugoj strani Jokić radio šta je hteo.

slovenac

pre 5 godina

Da i sta sad? Ako procitas moj komentar, ja sam specificno naglasio za mjesec decembar, a ne citavu sezonu.

Ti si stvarno genijalac bre. Ajmo i specificno za decembar - prosek 21.1 poena, od toga 6.5 iz slobodnih bacanja (6.2 asistencije, 6.7 skokova).

Đole

pre 5 godina

@djole "Bojana Bogdanovića ne mogu da kupe jer je najvažniji igrač ekipe " hahahaha evo djole se odao, to je ta Hrvatska ekspertiza kosarke. Jesi možda čuo za oladipa? Myles turner? Pa čak je i sabonis na klupi važniji. Hahaha cuj najvazniji igrac ekipe.
(Genijalac)

Stvarno si "genijalac". Ima igrača koji nisu atraktivni ali mnogo znače za ekipu. Pre neki dan je bila svađa u studiju ESPN-a da li je Brada Džejms Harden odličan ili prosečan šuter. Neki "genijalac" kao ti je tvrdio da je Harden vrhunski šuter jer po utakmici daje 40 pa čak i 50 koševa a polovina su šutevi. Drugi sagovornik, pametan kao ja, mu je tri puta ponovio da PROSEČAN šuter jer mu je procenat za tri poena 38%. Danas je Harden po procentu šuta za tri poena 49 igrač u NBA. BOJAN Bogdanović je prethodnih 12 nedelja bio na jednom od prva tri mesta u celoj ligi, danas je ŠESTI šuter trojki u celoj NBA. Za razliku od vac klinaca koji niste odrasli na jugoslovenskoj košarci i koji se pale na američke fizikalce, ima pametnih trenera koji cene igrača koji im u napadu ne troši lopte i promašuje koš!!! U odnosu na platu koju prima BOJAN Bogdanović je jedan od najproduktivnijih igrača NBA. I NARAVNO DA BI BOJAN IGRAO BOLJE SA BJELICOM SA KOJIM JE IGRAO U ISTOM TIMU I U STROGOM SISTEMU ŽELJKA OBRADOVIĆA. MOŽDA TI NE RAZUMEŠ - ALI DULE VUJOŠEVIĆ JE ZBOG IZGUBLJENE LOPTE HVATAO IGRAČE ZA VRAT; DUDA, ŽELJKO I KARI SU IH MARŠIRALI U SVLAČIONICU NA POLA UTAKMICE. NBA je cirkus gde je sve podređeno naduvavanju zvezda.

Smeh

pre 5 godina

@ Obren
Zato što ne mari o statistici već mu je tim na prvom mestu. Anomalija za amerikance. Da je Vestbruk na njegovom mestu polomio bi se da podeli još koju asistenciju i uzme koji skok da dodje do tripl dabla. Svaka čast Denveru. Od ekipe koja nije ušla u doigravanje do ekipe koja je jedan od favorita za osvajanje prvog mesta na zapadu. Šta znači 1 godina i ne velike turbulencije u ekipi.

Dzhoni

pre 5 godina

Jos jedan u nizu centara koji su postigli rekord karijere protiv Jokica.Nista zlonamerno jednostavno je tako.
(Aleksandar, 30. decembar 2018 09:14)

Zlonamerno je govoriti nešto o čemu nemaš pojima. 24. poena u 2. četvrtini u kojoj je Jokić ugl. odmarao.

Bolje je pitanje kako takvom talentu jokić ubacio sve bez promašaja u reketu?

Denver prvi, Dalas dvanaesti

pre 5 godina

@očigledno, dokle ćeš da komentarišeš ljude koji komentarišu ovde? Sad ja činim što i ti, ali da pitam.

Čovek nije rekao da Mareja nije išlo, ništa slično, neka šutira kad ga hoće, samo je rekao kada bi Jokić uzimao toliko šuteva imao bi uvek bar 30 poena. I to stoji.

Nemoj da hejtuješ. Mnogo si negativan. Imaš li ti neki komentar o meču? Ili samo voliš da poklapaš nekoga?

koji crni vilajet

pre 5 godina

Danas nesto slabo pljujete po Doncicu luzeri, sta vam je? Znam da nema veze sa ovom vesti ali to vama 'profesionalnim mrziteljima' to nikad nije smetalo...
(Tamni Vilajet, 30. decembar 2018 10:46)

Dončić nije igrao danas. Eno mu ga Dalas na poziciji 12. Ti ga hvali. I pljuj Jokića malo, čiji tim je prvi.

Hogar

pre 5 godina

Joj kako ovde ima koji sole pamet,te Jokic zasto vise ne surira,te ovo,te ono,nije ambiciozan,bla,bla...A decko igra kako zna i ume,i to je vrhunski,ali izgleda komentarisu samo klinci.

Go

pre 5 godina

Djole! Cujemo se na kraju sezone! Nadam se da ces se lijepo izvinuti ako ove tvoje tvrdnje budu pogresne! Kakve to veze ima sa koliko poena ekipa pobjedjuje? Pola kosa ili 50 koseva razlike?Koliko ja vidim racunaju se pobjede.

Genijalac

pre 5 godina

Nasi navijaci su mnogo strogi nema sta najbolji si igrac najbolje ekipe na najboljem zapadu u poslednjih 20god ali to za njih nije dovoljno dobro... Hahahahahahaha sve stručnjaci i znalci. Isti ti kad je prošle i pretprošle godine kidao su mu zamerali dzabe sve kad ne možeš da uvedes ekipu u playoff sad kad je prvi opet ne valja... Neverovatan smo narod, puno neostvarenih i tuznih ljudi
(petarczv, 30. decembar 2018 10:24)
Da budem iskren, ja mislim da u 90% slučajeva, da to nisu Srbi, vec kojekakve komsije i susjedi koji takodje pričaju Srpski jezik.

Genijalac

pre 5 godina

@djole "Bojana Bogdanovića ne mogu da kupe jer je najvažniji igrač ekipe " hahahaha evo djole se odao, to je ta Hrvatska ekspertiza kosarke. Jesi možda čuo za oladipa? Myles turner? Pa čak je i sabonis na klupi važniji. Hahaha cuj najvazniji igrac ekipe.

Đole

pre 5 godina

Genijalac

Ja sam napisao za 10 utakmica pre 15. decembra! Od tada su dobili 4 utakmice a ne šest. Nemam ja šta da se pravdam - da su igrali Lebron i Rondo pitanje je da li bi bilo 20 ili 30 razlike za Lejkerse. Dobilu su Grizlije na sreću i tu sam promašio i bio sam siguran da će ih pobediti Nju Orleans. Celu utakmicu je Nju Orleans vodio ali je u četvrtoj četvrtini primio 36 koševa od Kingsa?!?! Naravno da su primili kad su tri igrača povređena od kojih je jedan Mirotić koji može da drži časove Vili Koli-Stajnu. Sutra ako Kingsi pobede Lejkerse u sred Los Anđelesa ti ćeš da vrištiš od sreće?!?! TO NIJE REALNO. Do kraja sezone će da ozdrave i Lebron i Rondo i Mirotić. Šta ako se povredi Vili Koli-Stajn??? Ko igra prvog centra Kingsa??? Kosta Kufos??? SVI MOJI POSTOVI GOVORE SAMO JEDNO - DIVAC MORA DO PRVE NEDELJE FEBRUARA DA NAPRAVI DOBAR TREJD. NA LETO MOŽE DA SE SLIKA - NIJEDNO ZVUČNIJE IME OD ŠAMPERTA MU NEĆE DOĆI, NA DRAFTU IMA 43. I 47. PIK!!!

јд123

pre 5 godina

Kako je Ejton odučio od košarke debeljuškastog, hehe
(Ivan NS, 30. decembar 2018 09:18)

Још један који није гледао утакмицу него само статистику. Да си гледао утакмицу, видео би да је Ајтон скоро све поене постигао у другој четвртини, када га је углавном чувао Пламли, који иначе важи за бољег дефанзивца од Јокића. Али изгледа да Ајтон "лежи" Јокићу, јер у првој утакмици ове две екипе, када су Јокић и Ајтон већином играли један против другог (тада је Милсап био у стартној постави уместо Пламлија), Ајтон се није видео, постигао неких 7-8 поена а Јокић имао трипл-дабл са 35 поена. Такође је синоћ у последњој четвртини постигао неке важне поене управо преко Ајтона. Ваљда зна како да се постави против Ајтона а овај не зна како да чува Јокића или је то једноставно неискуство рукија.

Знао сам да ће се ликови јављати како је играч преко Јокића имао игру каријере. Људи, мали савет: погледајјте барем снимак да се не брукате у коментарима.

Genijalac

pre 5 godina

DA JA SAM TAJ. Samo ti slabo matematika ide. Pa pogrešio sam samo za Nju Orleans. Grizlije su dobili srećom sa 3 poena razlike, a tek kako su dobili Lejkerse sa pola koša u trenutku kada Lejkersima su povređeni Lebron i Rondo onda se ti pravi pametan. I dalje tvrdim da po sastavu nisu bolja ekipa od Grizlija i da ima još 47 utakmica do kraja regularnog dela sezona i da će da ozdrave i Lebron i Rondo i CP3 i da će Dalas SIGURNO da uradi dobar trejd. I San Antonio će biti još snažniji, Lilard u Portlandu daje po 40 koševa svako veče I DA NJU ORLEANS ĆE DRASTIČNO NAPREDOVATI KAD IM SE VRATI MIROTIĆ ILI KAD ZA DEJVISA DOBIJU TRI IGRAČA LEJKERSA. I DALJE TVRDIM DA BEZ TREJDA KINGSI NISU PLEJ OF EKIPA, ČAK DA NEĆE BITI NI U PRVIH 10. IMAJTE U VIDU DA SU KINGSI IMALI SREĆE SA POVREDAMA!!!
(Đole, 30. decembar 2018 13:01)
Daj covjece ne brukaj se. Ako si rekao jednu, a dobili sest, jos se tu pravdas nesto. Jel sad nisu dobili lakerse i grizlije ili jesu? Šta lupetas? Ne znam dali se iko ikad više nalupao u jednom komentaru od tebe. Sramota me da čitam kako se pravdas.

Genijalac

pre 5 godina

Luka u proseku postize 19.5 poena po utakmici, od toga 4.5 iz slobodnih bacanja.
(slovenac, 30. decembar 2018 )

Da i sta sad? Ako procitas moj komentar, ja sam specificno naglasio za mjesec decembar, a ne citavu sezonu.

Милан

pre 5 godina

Ovo je bilo baš sa pola gasa. Iako izranjavani kao sa ratišta da su došli rutinski su ovo dobili. Niko nije previše zapinjao sem prenapaljenog Mareja :) Čini mi se da i Nikolu muče leđa,video sam da je skidao nekakav steznik dok je ulazio u igru tokom meča. Raduje povratak Milsapa.
(Milan, 30. decembar 2018 08:36)

Носио је космодиск.

Genijalac

pre 5 godina

@ocigledno "Klasican srpski strucnjak" e dovde sam stigao da čitam od tvog komentara. A to je negde prvo sto si napisao. Primetio sam da ti bas uvijek mora da pišeš "jel zato sto je srbin?" " da da samo zato sto je srbin" i u tom smjeru. A očigledno svaki tvoj komentar je pljuvanje i umanjivanje jokicevog učinka, uvijek ga spustas i predstavljas kao nekog ko bas pojma nema, ali eto zato sto je srbin, svi ga ovde dizu u nebesa. Svi tvoji komentari su totalno jadni i svrha tvojih komentara je da ti svima objasniš kako jokic zapravo nema pojma. U čemu je problem? Očigledno mrzis jokica a i Srbe. Zbog čega?

Genijalac

pre 5 godina

Vidim, da nekim "strucnjacima" smeta broj Doncicevih slobodnih bacanja. Doc Rivers (i ne samo on) lepo je rekao: "Pokusavali smo, da ga zaustavimo faulovima, pa i u tome nismo uspeli." Imace i vise slobodnih bacanja, pa cete moci dalje da pisete "strucne" komentare.
(slovenac, 30. decembar 2018 12:56)

Kome smeta? Meni ne smeta, naprotiv mi je drago kad Srbi rasturaju i NBA, ali tebi izgleda smeta činjenica da covjek više da poena sa slobodnih bacanja nego iz igre. A stojim iza toga sto sam napisao, nije doncic jedini koji 'napada' kos, da Jokicu sviraju 10+ faula po utakmici i za njega bi rekao da ga guraju, to je činjenica.

ring of fire

pre 5 godina

Vrlo vazna pobeda Denvera iako je to na papiru izgledalo kao sigurica. Malo je falilo da od "gotovog naprave veresiju".
Jokic odlican a Murej jos bolji. Kad Nikola ima ovakve cifre ( 20+, 10, 10 ) Denver pobedjuje u 90% slucajeva bez obzira ko je protivnik. Sinoc je Murej sam dao 46 poena ( uz dobar procenat) koje bi on inace podelio sa Herisom da ovaj igra.

MPP

pre 5 godina

Onaj ko nekoga smatra botom samo zato sto se razume u basket taj treba da poseti oftamologa ....a može i koliko vidim i pedijatra .....prosto je neverovatno kako se Nikola suprotstavlja ovim atletama ...... Sve se vrti oko njega a to često statistika nemože da registruje......ima neke frljoke o tablu koje mu redovno ulaze....igra neku zaboravljenu košarku na tako šarmantan način kao da će se svakog trenutka saplesti ... a onda dodavanje ili koš... Ne bi mi se svidjalo uopšte da promeni način igranja koji je njegov zaštitni znak ....Nikola zaboravi kucanje , neka to drugi rade
i...gube tekme ...

aca

pre 5 godina

koliko je do ove sezone tandem mladih igraca Minesote KAT-Vigins izgledao mocnije od Jokic-Marej... jedini koji mogu da upropaste sjajnu buducnost Denvera je uprava Denvera ako trejduju Mareja. Kakav bre Kemba ili Demar...

Saša

pre 5 godina

Đole, jesi li ti onaj što je rekao da će u narednih 10 utakmica Sakramento dobiti najviše jednu, a dobili su 6 od tada?
Sakramentu ne treba trejd, već mu treba da posle 15. januara Begli i ostali budu zdravi.

deda

pre 5 godina

Kad god neki igrac na poz 4 ili 5 zabije rekord Denveru, botovi Jokica, odmah pisu da ga nije on cuvao.Ispade da Jokic nikoga me cuva.Doduse koliko lose igra odbranu tako i ispada.
(Mr_Melbourne, 30. decembar 2018 10:12)

Tebi je i dalje teško što je Jokić oterao Nurkića iz Denvera?

Bojan

pre 5 godina

@petarczv

Tako su i Djokoviću zamerali ovde u komentarima: "Nikad nećeš uzeti GS", "Nikad nećeš biti prvi na svetu", sada se piše "Nikad nećeš biti GOAT".
Takav je narod, ili si najbolji svih vremena ili nisi, drugo se ne računa...

Saša

pre 5 godina

Djole, opusti se. Vidiš da ti to i previše znači, kao da ti je to najbitnija stvar na svetu. Sakramento igra bolje od očekivanog, zadovoljni su, stvaraju veći broj dobrih mladih igrača. Ti bi da je ovo igrica u kojoj ti pokazujes da si najbolji GM i da za kratko vreme uspevaš stvoriti tim kakav hoćeš. Nije to lako. Samo se opusti i uživaj, bez nervoze.

Dragan-Borca

pre 5 godina

koliko je do ove sezone tandem mladih igraca Minesote KAT-Vigins izgledao mocnije od Jokic-Marej... jedini koji mogu da upropaste sjajnu buducnost Denvera je uprava Denvera ako trejduju Mareja. Kakav bre Kemba ili Demar...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (aca, 30. decembar 2018 10:02) # Link komentara
Preporučujem (+147)Ne preporučujem (-2)


Ma kad je izgledao mocnije? Vigins mocan? E moj druze koju si ti NBA gledao, i prosle sezone su Jokic i Marej bolje od njih dvojice igrali. Problem je nastao kad su Ratnici se "ispovredjivali" citaj cuvali igrace za PO, dok ih je Denver dobijao u punom sastavu, MInesota je na kraju uzela pobede protiv osakacenih Ratnika i zadnje kolo su ih tesko pokrali u Minesoti. Batler je njih vukao, kakav crni Vigins, ajd KAT je odlican skoro stalno

Genijalac

pre 5 godina

@djole. E djole djole šta si ti meni sve napisao:D kao prvo, ti pričaš sad o bradi(trenutnim zvanicnim MVP'om) i pišeš nesto o tome kako mu je sut loš? I šta ti je poenta? Posle pišeš o
bojanu, i kako je njegov sut dobar, i šta sad? i niko ni ne spori da je on jedan od boljih sutera u ligi, ali nije najvazniji igrac svoje ekipe! Čak nije ni top 3 po vaznosti svoje ekipe iako je njihov najbolji suter. Kakve veze ima to dali si dobar suter sa vaznosti svog tima? Po toj logici je korver mvp i najvazniji igrac lige, posto je eto jedan od najboljih sutera? Posle pišeš za kingse Opet. Pa "da je ovo" "Pa Da je ovako" "pa da je onako" "pa da je igrao ovaj da nije povredjen ovaj" bla bla bla. To je pravdanje, bas kao sto sam i Napisao. Sto Onda kažeš da se ne pravdas? To ko sad ja da kažem, da bjelica i bogdanovic daju kombinovano po 100 poena po mecu kingsi bi bili prvaci. Jedno je fantazija i snovi, a drugo je realnost.