Subota, 29.12.2018.

08:34

Jokić i Denver se osvetili San Antoniju za poraz u Teksasu

Nikola Jokić i Denver iščupali su veliku pobedu u drugom uzastopnom duelu sa San Antonijom, 102:99, dovoljno da i opet budu na čelu Zapada.

Izvor: Z.K.

Jokiæ i Denver se osvetili San Antoniju za poraz u Teksasu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Pera

pre 5 godina

Da li je i sada Jokić debeljko koji tromo trči, kako reče Greg pre dva dana?
@Ivan NS
Nisam primetio da je u medjuvremenu smrsao, to sto je odlican igrac ne cini ga vitkim.
Evo sta je Greg rekao, i dalje je sasvim u pravu:
On je malo debeljuškast, ne spava u teretani, ne trči brzo, ali bi mogao biti jedan od najpametnijih igrača u ligi. Ima veštine i zna kako da ih iskoristi, maksimalno uživa na terenu"

a

pre 5 godina

@petarczv Bogdan je ove godine sesti igrac - zbog odlicne forme Hilda, a i lezi mu ta uloga. Poceo je par meceva kad je Sampert odmarao.

Genijalac

pre 5 godina

Zanimljivo da u izvestaju utakmice, većina američkih medija ni ne pominju jokica, vec mareja i bislija su istaknuli kao najbolje pojedince meca. Takodje je zanimljivo, da od kako je barkli pominjao jokica kao njegovog favorita za mvp, od tada Jokic je prvo iskljucen u jednom mecu gdje je imao 19p i na puta na 30+, a sledećem mecu su izgubili od spursa, od kako je barkli to izjavio, Jokic je iskljucen u jednom mecu a u tri utakmice od izjave imao je ukupnih 2 slobodnih bacanja! 2 slobodna bacanja za covjeka koji najviše ima loptu u rukama svog tima, i koji koliko toliko ide i pod kos! Pa dali je to moguće!? I Unatoc cinjenici da su ga čak udvajali i po troje cuvali, ali eto ni faula na covjeku napravili nisu. Eno davis naprimer imao nekih 19 slobodnih bacanja protiv kingsa i opet izgube. Nisu teorije zavere, samo iznosim činjenice pa vi zakljucite jeli to slučajno ili nije.

montoya

pre 5 godina

u svim americkim headlights apostrofira se Marej, decko je dao 31p ali uzeo 27 suteva za razliku od Jokica sa 14 I to nikome nije bitno...nasi momci u NBA su previse pristojni da bi silovali loptu kao sto radi vecina I pomalo mi je zao zbog toga.

paxy

pre 5 godina

@jaran
Kad su igrali sparsi protiv klipersa prošle godine ti isti komentatori za Tea su pričali da izgleda kao da su ga pokupili u baru i naravno prezime nisu znali da izgovore. Najobjektivniji su ovi što rade Atlantine mečeve mada i ovi sa altituda iako baš navijaju za denver rade dobar posao.

aco

pre 5 godina

Тачно је да је Дончић већ фирмиран играч и да можда неће напредовати као остали рукији, али има он још доста пристора за напредак. Мислим да ће надмашити Гасола и Јокића, али не верујем да ће достићи ниво Новицког, мада има шансе и за то. Јокић може још да унапреди своју игру, пре свега због физикалија. Мало да се "затегне" и биће у конкуренцији за најбољег центра лиге. За сад су бољи од њега Дејвис и Ембид (њега можда и може да надмаши), а на сличном нивоу као Таунс и Казинс.

ko je ovde lud

pre 5 godina

@el
Da, Lajls kako dobije loptu ja se tako isečem, izgubljena lopta u najavi.
Baš sam juče pre meča pisao komentar na YT kako Lajlsa treba da trejduju.

Pa jel si gledao tekmu? Jel si čuo da su Milsap i Harris u režimu "day to day"? Prekjuče su trenirali bez ograničenja, punom parom a i Barton se vraća u roku od 7 do 10 dana, tako da jedino su IT i Vanderbilt zakazani za januar, februar a MPJ najverovatnije je završio sezonu, mozda se pojavi u plejofu.
Bizli je OK, nije povređen, igraće večeras Marej i on.

@ostali
Petre daj ne zezaj, šta više da se svađa Jokić? Baš kontra, raspravlja se sa sudijama od kad je došao u ligu, cilj ove sezone je da se NE raspravlja sa sudijama to mu je Denver odredio kao jedan od ciljeva.
A što se tiče luke kako dobija faulove, takva je liga to je opšte poznato da hajpovani igrači imaju protekciju jer generišu gledanost.
Videćemo kako će Jokić proći sa glasovima za allstar, od toga mu puno zavisi kako će mu suditi. Naravno da neće biti starter, već treba da dobije što više glasova od publike, tako da glasajte ko ludi svaki dan a uskoro će moći i dva puta dnevno da se glasa.

JPR24

pre 5 godina

Ono kad u NBA pre pet sezona nismo imali ni jednog srbina, a danas zameramo Nikoli što ne šutira više, a on nesrećnik predvodi prvi tim zapada i to samo u poenima, asistencijama, skokovima i ukradenim loptama.
(big, 29. decembar 2018 09:21)

Nije dovoljno. Fale blokade...

ko je ovde lud

pre 5 godina

@petarczv
Mislim da je Bogdan pre kandidat za "siks men of d jir"
Iako ima trenutno Dinvidi Spenser, Herrel Montrezi, i večiti siks men Sweat Lu (Lu Williams) koji imaju bolje statistike ali to opet zavisi od dosta stvari, još ako se SacTown plasira u plejof onda mu se šanse povećavaju višestruko.

A Davis Bertans procentualno je najbolji trojkaš lige.

petarczv

pre 5 godina

@petarczv 
Mislim da je Bogdan pre kandidat za "siks men of d jir" 
Iako ima trenutno Dinvidi Spenser, Herrel Montrezi, i večiti siks men Sweat Lu (Lu Williams) koji imaju bolje statistike ali to opet zavisi od dosta stvari, još ako se SacTown plasira u plejof onda mu se šanse povećavaju višestruko. 

A Davis Bertans procentualno je najbolji trojkaš lige.
(ko je ovde lud, 29. decembar 2018 12:13).

Ne moze nikako da bude najbolji sesti igrac jer pocinje utakmice u prvoj petorci...

el

pre 5 godina

Igrač na postu nema ni jedno slobodno bacanje za 38min, apsurdno.
Lajls, ah taj Lajls, odbranu ne igra, šuteve ne pogađa, loptu ne vraća...
"Denver pobedio bez tri startera" fraza očigledno je sad već izazivanje sudbine, ne samo da se još uvek ne zna povratak pojačanja nego Bizli postade starter i povređeni starter na istoj utakmici, nadam se da nije ništa ozbiljno.
Kako god, samo mi je drago da sam se oporavio od srčanog napada kada je Marej pao....

petarczv

pre 5 godina

Kad trazite strim na redditu, pogledajte lika koji se zove nba4live, kod njega uvek lepo radi i uvek su denverovi komentatori (Hejtsings i Marlou). 
Sportski pozdrav
(Dobrica, 29. decembar 2018 10:26)

Telenor korisnici mogu uz paket besplatno da aktiviraju "nba ligue pass" i ko covek gledas legalno koju god utakmicu hoces. Ko nije telenor ima sigurno nekog u telenoru koji to i ne koristi pa samo uzme sifru i gleda...

petarczv

pre 5 godina

Mene odusevljava igra indijane. Prava old scool kosarka u kojoj ucestvuje podjednako cela ekipa. Izbalansirana prva i druga petorka,školovani igraci nema divljaka i odlicni rezultati imaju najbolji skor u nba u decembru 8pobeda i 3poraza. Inace bogdanovic ima najbolji procenat suta za 3 u celoj nba! I jedan je od kandidata za MIP iako je prosek poena povecao "samo" za dva poena od prosle godine, procenat suta za 3 je skocio za 7,5% sto je ogroman procenat ako uzmemo u obzir da je vec bio odlican suter za tri. Gubi malo lopti i povecao je broj asistencija.

petarczv

pre 5 godina

Malo si se zaneo. Marko pise o faulovima koji se Jokicu NE sude u reketu. Ko prica o faulovima za 3 poena? Nocas je Jokic gurnut sa obe ruke na ledja a njemu su sudili poslednji faul i napustio je teren u poslednjoj cetvrtini? I to se sve vidi na usporenom snimku. Ja nisam mogao da verujem a Jokic je ostao zabezeknut? Decko, kada ti sude dva , tri puta faul za slobodna bacanja a ti si centar, onda tu nesto nije u redu. Pogledaj ostale zvezde pa uporedi?
(ccc?, 29. decembar 2018 10:55)

Nisam se ja zaneo. Nego ne razumem prozivanje doncica zato sto su njemu sinoc svirali faulove?! Kakve to veze ima sa jokicem?! Sta da kazemo za hardena onda?! Ali harden jednostavno zna da ih iznudi. U celoj ligi najmanje se faulova sudi derick roseu a covek je ball handler i stalno agresivno ulazi na kos, sta on da kaze. Jokic je sam kriv sto ima takav tretman kod sudija uvek je ravnodusan i uvek je coolirao sudijske odluke. Mora da dobije jos koju tehnicku i iskljucenje pa ce se to vremenom promeniti. Doncic koristi uveliko hajp oko njega u nba ligi i svaka mu cast i to je znanje a on je sve ok jim igrama to i zasluzio...

MPP

pre 5 godina

Poredjenje Donćića i Jokiča ......jer se radi o dva izuzetna igrača , obojica se prezivaju na 'ić', dva bela igrača , obojica su sa bivših zajedničkih prostora , obojica plavooki , igraju mozgom , ko prati košarku na pravi nači uživa podjednako gledajući i jednog i drugog ......šta tu nije jasno....ne mora poredjenje da bude BUKVALNO......Inače svaki put kad gledam Jokica kako pobedjuje "vidim" kako se vijori zastava moje zemlje.....
Zar mora BUKVALNO da se podigne zastava tvoje zemlje da bi se osećao ponosno.....

Kanidja PG

pre 5 godina

21poen uz samo uzetih 14šuteva.
Za dva poena 9-10, za tri 1-4 bez slobodnih bacanja.
Uz 3-4 samo Jokicu kao centru svojstvene asistencije.
I dalje prvi a mislim da se Bizli ili Krejg sada povredio uz vec dugačku listu odsutnih.Ima nešto u njihovoj igri hemija je očigledna i dobar za NBA timski duh.Odgledao sam čitav meč ne kao mnogi samo čuvenih 10tak min odabranog.

petarczv

pre 5 godina

@petarczv 
Ja sam dobio league pass na mesec dana iako sam postpaid ali sam se pretplatio na denver do all stara, zeznuo sam se što nisam iskoristio svih 80 kredita. 
Jel možda treba da okrenem call centar?
(ko je ovde lud, 29. decembar 2018 11:11)

Nema veze call centar sa tim to jest telenor. Ne znam jedino da pokusas da deaktiviras uslugu pa sledeci mesec da je ponovo aktiviras i onda da biras 80 utakmica koje ti zelis.
Pozdrav

petarczv

pre 5 godina

jel sutnuo Doncic sinoc manje od 10 bacanja? Aha, nije, sutnuo ih je 13...
(kejt winslet, 29. decembar 2018 09:17)

A kakve veze to ima sa bilo cim? Pa sta ako je sutnuo 13bacanja?! Nije ih zasluzio, gledao si utakmicu?Sutirao je i deset trojki i pogodio sedam...

Dynamic

pre 5 godina

Ali Vučević, brate mili, i on je flertovao sa tripl-dablom, 30/20/8 za 33 minuta. Veče neverovatnih brojki, Vuč, Luka, Dejvis a i Jokara na čelu zapada

ko je ovde lud

pre 5 godina

@petarczv
Ne moraš da objašnjavaš sad sam zvao call centar i jednostavno mora da se ponovo uđe preko koda za telenor, bug je do NBA.
Opet sam dobio 80 tekmi za narednih mesec dana, sreća pa sam se na prošloj pretplati pretplatio na Denver do all stara pa mi nije bila frka za reaktivaciju al što da ne gledam sakramento, ne moram da se mučim preko reddita.

Inače sam odgledao svaku tekmu denvera uživo od pre sezone do danas i imam srećan život zadnja 2 meseca.

Saša

pre 5 godina

@Jaran
Nije to moja želja, već situacija na trzistu. Denver je spreman da rizikuje kako bi napravio znacajan uspeh ove godine i da istovremeno podmlade tim.
Lejksersi takodje žele značajan uspeh već ove godine i mnogo toga će dati za Durenta uključujući Kuzmu.

ko je ovde lud

pre 5 godina

@petarczv
Ja sam dobio league pass na mesec dana iako sam postpaid ali sam se pretplatio na denver do all stara, zeznuo sam se što nisam iskoristio svih 80 kredita.
Jel možda treba da okrenem call centar?

znanje-imanje

pre 5 godina

@Jaran - da, ali to je baš veština i iskustvo! LA gura Nikolu, i to baš u trenutku kad kreće da se pruža ka, na DeRozana koji naskače... i sudije naravno Nikolinu ruku na napadaču sviraju, 6. faul i napolje... Koliko vidim tako će biti celu Nikolinu karijeru pa se (u granici mogućeg) ne treba nervirati. Uteha da je to cirkus. Nikola to ne može i mora da se teši onim prljavim milionima...
@zoran "Doncic je ballhandler" - obrati pažnju malo bolje - i Nikola je ballhandler...
"NBA pravila nisu ista za sve" - jesu, ista su za sve. Primena tih za sve istih pravila je vrlo različita.
Denver je maltene pukao. Posledica pa može se reći i idiotizma "stručnog štaba" umalo stiže na naplatu. Pola tima je povređeno, a i ovi preostali su em na granici povrede em je to pojačano time što sad moraju previše da igraju. Ova je pobeda zato neprocenjiva, i to baš ovakva ružna i nikakva. Iščupaju li nekako i Feniks večeras PO se nazire, uprkos "stručnog štaba". Pošto je Zapad ovakav svako malo im, kao i sinoć, svi rezultati baš pašu.
Toronto i Boston očekivano i na lidere, Fila i Milvoki očekivano na gorile i sazrevanje ekipe - ali da, Indijana je veći hit i od Denvera. Onaj Bogdanović tamo je još korisniji, u Indijani su manji indijanci.

petarczv

pre 5 godina

Bravo jokicu samo tako nastavi. Ne znam zasto pljujete doncica i uporedjujete ga sa jokicem? I jedan i drugi su vanserijski talenti i igraci. Uzivajte u njihovim igrama i to je to. Tacno je da jokic ima losiju protekciju kod sudija ali sam je za to kriv. Tek od skoro je poceo da pokazuje emocije kad je dobio iskljucenje i tako treba da nastavi i vremenom ce morati da mu sviraju. Pa lebron james i posle 15god u ligi posle svakog kontakta trci ka sudijama i kuka za faul samo sto on kuka i kad on napravi faul u napadu.

Dušman

pre 5 godina

@Dalibor Banja Luka
"Sta ako je Luka slovenac? Strasan je igrac, lucidan, nepredvidljiv i nisam takvog nikada gledao!"
Luka je Slovenac isto toliko koliko je svojevremeno 2th strelac NBA lige pokojni (tragična saobraćajna nesreća) Dražen Petrović Hrvat.
A i vidi se da nikada nisi gledao košarkaškog Mozzarta iz Šibenika...

petarczv

pre 5 godina

Doncic 14 slobodnih bacanja ne smes da ga pogledas bukvalno a na prethodne 3 utakmice 38 slobodnih... 
Jokic na prethodne 3 utakmice 2.. tako NBA odredjuje ko ce biti zvezda onaj ko prodaje patike i ko ims dobrog sponzora cccc
(Marko, 29. decembar 2018 08:50)

Doncic je sinoć sutirao trojke 7od10 znaci sedamdeset posto! I to su sudije i nba odredili?

ccc?

pre 5 godina

Doncic 14 slobodnih bacanja ne smes da ga pogledas bukvalno a na prethodne 3 utakmice 38 slobodnih...
Jokic na prethodne 3 utakmice 2.. tako NBA odredjuje ko ce biti zvezda onaj ko prodaje patike i ko ims dobrog sponzora cccc
(Marko, 29. decembar 2018 08:50)

Doncic je sinoć sutirao trojke 7od10 znaci sedamdeset posto! I to su sudije i nba odredili?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 29. decembar 2018 10:37)

Malo si se zaneo. Marko pise o faulovima koji se Jokicu NE sude u reketu. Ko prica o faulovima za 3 poena? Nocas je Jokic gurnut sa obe ruke na ledja a njemu su sudili poslednji faul i napustio je teren u poslednjoj cetvrtini? I to se sve vidi na usporenom snimku. Ja nisam mogao da verujem a Jokic je ostao zabezeknut? Decko, kada ti sude dva , tri puta faul za slobodna bacanja a ti si centar, onda tu nesto nije u redu. Pogledaj ostale zvezde pa uporedi?

ko je ovde lud

pre 5 godina

Nemanja,
Tori kreg šutira 21/11 trojke zadnjih par nedelja, a sada je na oko 23% za 3p.
To prvo.
Drugo, ti indijanci su Nikolini saigrači a Nikola je postao igrač franšize upravo zbog toga što je odličan dodavač lopti, što svi oko njega imaju bolje statistike a sa takvim pristupom je došao do toga da bude u konverzaciji za MVP.
Nije sve u datim poenima, mnogo plitko razmišljaš, kao i mnogi naši ljudi. Da pretpostavim da si ti jedan od onih koji neće da navija za nikolu dokle god ne bude igrao za reprezentuju, zar ne?

Najbolje je da ljudi koji se ne razumeju u košarku da preskoče komentarisanje, uzdržite se od pisanja jer ispadate glupi a da znam da je najveći problem što svi misle da se razumeju u košarku.
To je isto kao što svaki treći čovek misli za sebe da je kul, a to je nemoguće,isto tako je i za ovo i ne samo ovo već u mnogim sferama života, večito smo najpametniji narod a ustvari smo velike sramote, danas hvalimo sutra pljujemo jer su uradili nešto što mi mislimo da nisu trebali ali opet to ne znači da smo u pravu.

Imay

pre 5 godina

Odkud sad "stručnjaci" porede Jokića sa Dončićem?! Niti igraju na sličnim pozicijama, niti im se statistike mogu porediti, niti su obojica u ruki sezoni... Jedino što obojica igraju fantastično! Dončić je najbolji ruki od Džordana i to se ceni tamo...

hound

pre 5 godina

Ne znam sto se bavite likovima koji mu zameraju sto malo sutira...to su isti oni koji bi mu zamerali dzabe ti 35 poena i 90% suta kad ti je ekipa izgubila. Samo se prebace na nesto drugo gde mogu da zameraju.

Dobrica

pre 5 godina

Kad trazite strim na redditu, pogledajte lika koji se zove nba4live, kod njega uvek lepo radi i uvek su denverovi komentatori (Hejtsings i Marlou).
Sportski pozdrav

Gde ja živim

pre 5 godina

Ničeg strašnog nema ako kažemo da Balkan igra fantastičnu košarku. Bez mnogo upoređivanja, omalovažavanja. Nema potrebe za tim stvarima. Čestitke svim momcima sa ovih prostora. Bar košarku znamo ako ne znamo da živimo normalno. Nikola treba da traži zaštitu kod sudija, ali opet mora malo i da dozira. Sve će doći na svoje samo da ga uguramo i na taj All Star. Odmah cena i poštovanje rastu.

Malo se osetio prozvanim onolikim hvalospevima o Bogdanu pa rešio da pokaže šta zna :-)

Dalibor Banja Luka

pre 5 godina

Doncic je ballhandler, on ima loptu non stop u rukama, non stop je u prodoru in kontaktu....naravno da ima vise slobodbih bacanja
(zoran, 29. decembar 2018 09:00) # Link komentara
Napisao čovjek solidna partija Doncica a covjek dao 34 poena i 7 od 10 za 3?!
Ne razumijem toliku mrznju i zavist na tudje uspjehe, cemu trazenje dlake u jajetu i omalozavanje? Ja se iskreno radujem necijem uspjehu zasto da mrzim? Volim i Luku, Nikolu Bogdana.... Sta ako je Luka slovenac? Strasan je igrac, lucidan, nepredvidljiv i nisam takvog nikada gledao!

Nemanja

pre 5 godina

Najveci problem u igri Jokica je sto je previse nesebican i nema motiv da napreduje on moze da ima prosek 25/10/7 top 5 igrac lige ali decko nema motiv...steta zato sto je najtalentovaniji centar lige on i Cosans decko moze da sutira fade away, step back, igra na postu ma sve ali nema motiv da bude najbolji i stvarno steta...i nesto se kao ljuti na trenera pa odluci da ne sutira neku utakmicu, pa ne mozes tako ja nikad nisam video takav slucaj u bilo kom sportu...mora da sredi glavu steta da ne iskoristi svoj talenat jos vise...tri puta sam ispod kosa on vraca loptu Toriju Cregu koji sutira 18% za tri poena ne znam sta razmislja ali jednostavno mora da bude sebicniji da bi jos vise uspeo...dozvoljava indijancima Mareyi i Herisu da sutiraju vise od njega on je pre povrede bio 3 u svojoj ekipi po uzetim sutevima to ne razumem nikako pa covece ti si zvezda ekipe ugledaj se na Janisa, Hardena i ostale...

goblin

pre 5 godina

Jokiću niko ne brani da uzme 20 i kusur šuteva po meča,lopta je kod njega,ali "problem" je njegova nesebičnost.Covek vuče klub,igra fenomenalno.I to je za sada sve ok,jer Denver pobeđuje,ali sam siguran da ako kola krenu nizbrdo za klub,da ce mu kritičari prvo nabiti na nos to da njegov prosek koševa po meču ne odgovora veličini ugovora koji je potpisao i statusu "fransiznog igrača".

aga

pre 5 godina

Da nastavim.

Micel prosle sezone vodi Jutu do druge runde plejofa. Statistika 20.5-3.7-3.7 Ove sezone Juta kanta za napucavanje, njegova statistika 20.3-3.5-3.4 uz losiji procenat suta. A tako su svi govorili da je novi Vejd, da je cudo kako igra u ruki sezoni. A onda stagnacija.

paks

pre 5 godina

шта треба више да постигне? уместо 120 милиона да има уговор од 300 милиона?

боље би било да су задњи на западу и да има бар неке наде да игра за репрезентацију.

Jaran

pre 5 godina

Prvo oni komentatori Spursa (preko reddit-a, NAJGORI komentatori), pa Dzamalovi promasaji i izgubljenje lopte i za kraj LA gura Jokica ali se (naravno) nista ne svira...
Iskidali su mi zivce, malo je falilo da pocnem da se derem k'o da sam na utakmici...

koji Heris...

pre 5 godina

ne znam sta razmislja ali jednostavno mora da bude sebicniji da bi jos vise uspeo...dozvoljava indijancima Mareyi i Herisu da sutiraju vise od njega on je pre povrede bio 3 u svojoj ekipi po uzetim sutevima to ne razumem nikako pa covece ti si zvezda ekipe ugledaj se na Janisa, Hardena i ostale...
(Nemanja, 29. decembar 2018 09:02)

Košarka je timski sport. Postoje i asistencije.
Njegov tim je prvi na Zapadu.

Mile

pre 5 godina

Jokara je vrhunski igrač, ali i Doncic je. Zašto hejt. Hype oko Doncica je ogroman i pretiran ali mali na terenu je Mozzart. Lucidan i ogroman košarkarski IQ. To se odmah vidi i ljudi to vole.

pera peric

pre 5 godina

Naslovi vesti su vrh. Osvetili, Jokic i denver. Zar Jokic nije deo Denvera ili se takmici zasebno...a sinoc igrali Jokic i Denver protiv SAS.

big

pre 5 godina

Ono kad u NBA pre pet sezona nismo imali ni jednog srbina, a danas zameramo Nikoli što ne šutira više, a on nesrećnik predvodi prvi tim zapada i to samo u poenima, asistencijama, skokovima i ukradenim loptama.

aha

pre 5 godina

Doncic je vrhunski igrac ali je rano sazreo. Videcete da naredna sezona nece biti nista posebno naspram ocekivanja nakon ove odlicne ruki sezone. Nesto kao Micel i Tejtum, u ruku sezni kidalica a onda kao sofomori nema napretka. Jel prica neko u Tejtumu i Micelu ove sezone? Ja jos nisam cuo. A tako su ih najavljivali prosle.

Milan

pre 5 godina

Umalo da Marej na kraju sve ne prospe sa dve neiznudjene greške. Jokić odličan, ako izuzmemo par nekarakterističnih grešaka ovo je bila odlična partija. Izuzetni procenti šuta. Oldridz je fenomenalan igrač, i kao da uvek ima ekstra motiv da se nadigrava sa Nikolom.
Neverovatno je koliko Jokić nema respekt od sudija, njemu sviraju svašta a protiv njega skoro pa ništa. Ne znam da li postoji još neki nosilac franšize koji šutira tako mizeran broj bacanja kao on, a ruke mu se stalno crvene, neretko su i izgrebane. Ova pobeda može biti i parova ako se ispostavi da Marej i Bizli usled povreda moraju na pauzu. Skraćena rotacija uzima veliki danak.

Denver Dinosaurus

pre 5 godina

Jokić procenat šuta 70+, 9 sk, 9as, Denver pobedio, PRVI na tabeli.
Dončić solidan, 62%, 2sk, 3 as, Dalas izgubio, 12. na tabeli.

Ali sad će stručnjak "očigledno" da objasni ko je bolji.

Marko

pre 5 godina

Doncic 14 slobodnih bacanja ne smes da ga pogledas bukvalno a na prethodne 3 utakmice 38 slobodnih...
Jokic na prethodne 3 utakmice 2.. tako NBA odredjuje ko ce biti zvezda onaj ko prodaje patike i ko ims dobrog sponzora cccc

Marko

pre 5 godina

Doncic 14 slobodnih bacanja ne smes da ga pogledas bukvalno a na prethodne 3 utakmice 38 slobodnih...
Jokic na prethodne 3 utakmice 2.. tako NBA odredjuje ko ce biti zvezda onaj ko prodaje patike i ko ims dobrog sponzora cccc

big

pre 5 godina

Ono kad u NBA pre pet sezona nismo imali ni jednog srbina, a danas zameramo Nikoli što ne šutira više, a on nesrećnik predvodi prvi tim zapada i to samo u poenima, asistencijama, skokovima i ukradenim loptama.

Milan

pre 5 godina

Umalo da Marej na kraju sve ne prospe sa dve neiznudjene greške. Jokić odličan, ako izuzmemo par nekarakterističnih grešaka ovo je bila odlična partija. Izuzetni procenti šuta. Oldridz je fenomenalan igrač, i kao da uvek ima ekstra motiv da se nadigrava sa Nikolom.
Neverovatno je koliko Jokić nema respekt od sudija, njemu sviraju svašta a protiv njega skoro pa ništa. Ne znam da li postoji još neki nosilac franšize koji šutira tako mizeran broj bacanja kao on, a ruke mu se stalno crvene, neretko su i izgrebane. Ova pobeda može biti i parova ako se ispostavi da Marej i Bizli usled povreda moraju na pauzu. Skraćena rotacija uzima veliki danak.

Denver Dinosaurus

pre 5 godina

Jokić procenat šuta 70+, 9 sk, 9as, Denver pobedio, PRVI na tabeli.
Dončić solidan, 62%, 2sk, 3 as, Dalas izgubio, 12. na tabeli.

Ali sad će stručnjak "očigledno" da objasni ko je bolji.

koji Heris...

pre 5 godina

ne znam sta razmislja ali jednostavno mora da bude sebicniji da bi jos vise uspeo...dozvoljava indijancima Mareyi i Herisu da sutiraju vise od njega on je pre povrede bio 3 u svojoj ekipi po uzetim sutevima to ne razumem nikako pa covece ti si zvezda ekipe ugledaj se na Janisa, Hardena i ostale...
(Nemanja, 29. decembar 2018 09:02)

Košarka je timski sport. Postoje i asistencije.
Njegov tim je prvi na Zapadu.

Jaran

pre 5 godina

Prvo oni komentatori Spursa (preko reddit-a, NAJGORI komentatori), pa Dzamalovi promasaji i izgubljenje lopte i za kraj LA gura Jokica ali se (naravno) nista ne svira...
Iskidali su mi zivce, malo je falilo da pocnem da se derem k'o da sam na utakmici...

goblin

pre 5 godina

Jokiću niko ne brani da uzme 20 i kusur šuteva po meča,lopta je kod njega,ali "problem" je njegova nesebičnost.Covek vuče klub,igra fenomenalno.I to je za sada sve ok,jer Denver pobeđuje,ali sam siguran da ako kola krenu nizbrdo za klub,da ce mu kritičari prvo nabiti na nos to da njegov prosek koševa po meču ne odgovora veličini ugovora koji je potpisao i statusu "fransiznog igrača".

Dalibor Banja Luka

pre 5 godina

Doncic je ballhandler, on ima loptu non stop u rukama, non stop je u prodoru in kontaktu....naravno da ima vise slobodbih bacanja
(zoran, 29. decembar 2018 09:00) # Link komentara
Napisao čovjek solidna partija Doncica a covjek dao 34 poena i 7 od 10 za 3?!
Ne razumijem toliku mrznju i zavist na tudje uspjehe, cemu trazenje dlake u jajetu i omalozavanje? Ja se iskreno radujem necijem uspjehu zasto da mrzim? Volim i Luku, Nikolu Bogdana.... Sta ako je Luka slovenac? Strasan je igrac, lucidan, nepredvidljiv i nisam takvog nikada gledao!

aha

pre 5 godina

Doncic je vrhunski igrac ali je rano sazreo. Videcete da naredna sezona nece biti nista posebno naspram ocekivanja nakon ove odlicne ruki sezone. Nesto kao Micel i Tejtum, u ruku sezni kidalica a onda kao sofomori nema napretka. Jel prica neko u Tejtumu i Micelu ove sezone? Ja jos nisam cuo. A tako su ih najavljivali prosle.

Mile

pre 5 godina

Jokara je vrhunski igrač, ali i Doncic je. Zašto hejt. Hype oko Doncica je ogroman i pretiran ali mali na terenu je Mozzart. Lucidan i ogroman košarkarski IQ. To se odmah vidi i ljudi to vole.

hound

pre 5 godina

Ne znam sto se bavite likovima koji mu zameraju sto malo sutira...to su isti oni koji bi mu zamerali dzabe ti 35 poena i 90% suta kad ti je ekipa izgubila. Samo se prebace na nesto drugo gde mogu da zameraju.

JPR24

pre 5 godina

Ono kad u NBA pre pet sezona nismo imali ni jednog srbina, a danas zameramo Nikoli što ne šutira više, a on nesrećnik predvodi prvi tim zapada i to samo u poenima, asistencijama, skokovima i ukradenim loptama.
(big, 29. decembar 2018 09:21)

Nije dovoljno. Fale blokade...

Genijalac

pre 5 godina

Zanimljivo da u izvestaju utakmice, većina američkih medija ni ne pominju jokica, vec mareja i bislija su istaknuli kao najbolje pojedince meca. Takodje je zanimljivo, da od kako je barkli pominjao jokica kao njegovog favorita za mvp, od tada Jokic je prvo iskljucen u jednom mecu gdje je imao 19p i na puta na 30+, a sledećem mecu su izgubili od spursa, od kako je barkli to izjavio, Jokic je iskljucen u jednom mecu a u tri utakmice od izjave imao je ukupnih 2 slobodnih bacanja! 2 slobodna bacanja za covjeka koji najviše ima loptu u rukama svog tima, i koji koliko toliko ide i pod kos! Pa dali je to moguće!? I Unatoc cinjenici da su ga čak udvajali i po troje cuvali, ali eto ni faula na covjeku napravili nisu. Eno davis naprimer imao nekih 19 slobodnih bacanja protiv kingsa i opet izgube. Nisu teorije zavere, samo iznosim činjenice pa vi zakljucite jeli to slučajno ili nije.

aga

pre 5 godina

Da nastavim.

Micel prosle sezone vodi Jutu do druge runde plejofa. Statistika 20.5-3.7-3.7 Ove sezone Juta kanta za napucavanje, njegova statistika 20.3-3.5-3.4 uz losiji procenat suta. A tako su svi govorili da je novi Vejd, da je cudo kako igra u ruki sezoni. A onda stagnacija.

montoya

pre 5 godina

u svim americkim headlights apostrofira se Marej, decko je dao 31p ali uzeo 27 suteva za razliku od Jokica sa 14 I to nikome nije bitno...nasi momci u NBA su previse pristojni da bi silovali loptu kao sto radi vecina I pomalo mi je zao zbog toga.

Dobrica

pre 5 godina

Kad trazite strim na redditu, pogledajte lika koji se zove nba4live, kod njega uvek lepo radi i uvek su denverovi komentatori (Hejtsings i Marlou).
Sportski pozdrav

ccc?

pre 5 godina

Doncic 14 slobodnih bacanja ne smes da ga pogledas bukvalno a na prethodne 3 utakmice 38 slobodnih...
Jokic na prethodne 3 utakmice 2.. tako NBA odredjuje ko ce biti zvezda onaj ko prodaje patike i ko ims dobrog sponzora cccc
(Marko, 29. decembar 2018 08:50)

Doncic je sinoć sutirao trojke 7od10 znaci sedamdeset posto! I to su sudije i nba odredili?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 29. decembar 2018 10:37)

Malo si se zaneo. Marko pise o faulovima koji se Jokicu NE sude u reketu. Ko prica o faulovima za 3 poena? Nocas je Jokic gurnut sa obe ruke na ledja a njemu su sudili poslednji faul i napustio je teren u poslednjoj cetvrtini? I to se sve vidi na usporenom snimku. Ja nisam mogao da verujem a Jokic je ostao zabezeknut? Decko, kada ti sude dva , tri puta faul za slobodna bacanja a ti si centar, onda tu nesto nije u redu. Pogledaj ostale zvezde pa uporedi?

ko je ovde lud

pre 5 godina

Nemanja,
Tori kreg šutira 21/11 trojke zadnjih par nedelja, a sada je na oko 23% za 3p.
To prvo.
Drugo, ti indijanci su Nikolini saigrači a Nikola je postao igrač franšize upravo zbog toga što je odličan dodavač lopti, što svi oko njega imaju bolje statistike a sa takvim pristupom je došao do toga da bude u konverzaciji za MVP.
Nije sve u datim poenima, mnogo plitko razmišljaš, kao i mnogi naši ljudi. Da pretpostavim da si ti jedan od onih koji neće da navija za nikolu dokle god ne bude igrao za reprezentuju, zar ne?

Najbolje je da ljudi koji se ne razumeju u košarku da preskoče komentarisanje, uzdržite se od pisanja jer ispadate glupi a da znam da je najveći problem što svi misle da se razumeju u košarku.
To je isto kao što svaki treći čovek misli za sebe da je kul, a to je nemoguće,isto tako je i za ovo i ne samo ovo već u mnogim sferama života, večito smo najpametniji narod a ustvari smo velike sramote, danas hvalimo sutra pljujemo jer su uradili nešto što mi mislimo da nisu trebali ali opet to ne znači da smo u pravu.

Imay

pre 5 godina

Odkud sad "stručnjaci" porede Jokića sa Dončićem?! Niti igraju na sličnim pozicijama, niti im se statistike mogu porediti, niti su obojica u ruki sezoni... Jedino što obojica igraju fantastično! Dončić je najbolji ruki od Džordana i to se ceni tamo...

petarczv

pre 5 godina

Bravo jokicu samo tako nastavi. Ne znam zasto pljujete doncica i uporedjujete ga sa jokicem? I jedan i drugi su vanserijski talenti i igraci. Uzivajte u njihovim igrama i to je to. Tacno je da jokic ima losiju protekciju kod sudija ali sam je za to kriv. Tek od skoro je poceo da pokazuje emocije kad je dobio iskljucenje i tako treba da nastavi i vremenom ce morati da mu sviraju. Pa lebron james i posle 15god u ligi posle svakog kontakta trci ka sudijama i kuka za faul samo sto on kuka i kad on napravi faul u napadu.

Nemanja

pre 5 godina

Najveci problem u igri Jokica je sto je previse nesebican i nema motiv da napreduje on moze da ima prosek 25/10/7 top 5 igrac lige ali decko nema motiv...steta zato sto je najtalentovaniji centar lige on i Cosans decko moze da sutira fade away, step back, igra na postu ma sve ali nema motiv da bude najbolji i stvarno steta...i nesto se kao ljuti na trenera pa odluci da ne sutira neku utakmicu, pa ne mozes tako ja nikad nisam video takav slucaj u bilo kom sportu...mora da sredi glavu steta da ne iskoristi svoj talenat jos vise...tri puta sam ispod kosa on vraca loptu Toriju Cregu koji sutira 18% za tri poena ne znam sta razmislja ali jednostavno mora da bude sebicniji da bi jos vise uspeo...dozvoljava indijancima Mareyi i Herisu da sutiraju vise od njega on je pre povrede bio 3 u svojoj ekipi po uzetim sutevima to ne razumem nikako pa covece ti si zvezda ekipe ugledaj se na Janisa, Hardena i ostale...

Kanidja PG

pre 5 godina

21poen uz samo uzetih 14šuteva.
Za dva poena 9-10, za tri 1-4 bez slobodnih bacanja.
Uz 3-4 samo Jokicu kao centru svojstvene asistencije.
I dalje prvi a mislim da se Bizli ili Krejg sada povredio uz vec dugačku listu odsutnih.Ima nešto u njihovoj igri hemija je očigledna i dobar za NBA timski duh.Odgledao sam čitav meč ne kao mnogi samo čuvenih 10tak min odabranog.

ko je ovde lud

pre 5 godina

@el
Da, Lajls kako dobije loptu ja se tako isečem, izgubljena lopta u najavi.
Baš sam juče pre meča pisao komentar na YT kako Lajlsa treba da trejduju.

Pa jel si gledao tekmu? Jel si čuo da su Milsap i Harris u režimu "day to day"? Prekjuče su trenirali bez ograničenja, punom parom a i Barton se vraća u roku od 7 do 10 dana, tako da jedino su IT i Vanderbilt zakazani za januar, februar a MPJ najverovatnije je završio sezonu, mozda se pojavi u plejofu.
Bizli je OK, nije povređen, igraće večeras Marej i on.

@ostali
Petre daj ne zezaj, šta više da se svađa Jokić? Baš kontra, raspravlja se sa sudijama od kad je došao u ligu, cilj ove sezone je da se NE raspravlja sa sudijama to mu je Denver odredio kao jedan od ciljeva.
A što se tiče luke kako dobija faulove, takva je liga to je opšte poznato da hajpovani igrači imaju protekciju jer generišu gledanost.
Videćemo kako će Jokić proći sa glasovima za allstar, od toga mu puno zavisi kako će mu suditi. Naravno da neće biti starter, već treba da dobije što više glasova od publike, tako da glasajte ko ludi svaki dan a uskoro će moći i dva puta dnevno da se glasa.

Gde ja živim

pre 5 godina

Ničeg strašnog nema ako kažemo da Balkan igra fantastičnu košarku. Bez mnogo upoređivanja, omalovažavanja. Nema potrebe za tim stvarima. Čestitke svim momcima sa ovih prostora. Bar košarku znamo ako ne znamo da živimo normalno. Nikola treba da traži zaštitu kod sudija, ali opet mora malo i da dozira. Sve će doći na svoje samo da ga uguramo i na taj All Star. Odmah cena i poštovanje rastu.

Malo se osetio prozvanim onolikim hvalospevima o Bogdanu pa rešio da pokaže šta zna :-)

Dynamic

pre 5 godina

Ali Vučević, brate mili, i on je flertovao sa tripl-dablom, 30/20/8 za 33 minuta. Veče neverovatnih brojki, Vuč, Luka, Dejvis a i Jokara na čelu zapada

ko je ovde lud

pre 5 godina

@petarczv
Ne moraš da objašnjavaš sad sam zvao call centar i jednostavno mora da se ponovo uđe preko koda za telenor, bug je do NBA.
Opet sam dobio 80 tekmi za narednih mesec dana, sreća pa sam se na prošloj pretplati pretplatio na Denver do all stara pa mi nije bila frka za reaktivaciju al što da ne gledam sakramento, ne moram da se mučim preko reddita.

Inače sam odgledao svaku tekmu denvera uživo od pre sezone do danas i imam srećan život zadnja 2 meseca.

petarczv

pre 5 godina

Doncic 14 slobodnih bacanja ne smes da ga pogledas bukvalno a na prethodne 3 utakmice 38 slobodnih... 
Jokic na prethodne 3 utakmice 2.. tako NBA odredjuje ko ce biti zvezda onaj ko prodaje patike i ko ims dobrog sponzora cccc
(Marko, 29. decembar 2018 08:50)

Doncic je sinoć sutirao trojke 7od10 znaci sedamdeset posto! I to su sudije i nba odredili?

el

pre 5 godina

Igrač na postu nema ni jedno slobodno bacanje za 38min, apsurdno.
Lajls, ah taj Lajls, odbranu ne igra, šuteve ne pogađa, loptu ne vraća...
"Denver pobedio bez tri startera" fraza očigledno je sad već izazivanje sudbine, ne samo da se još uvek ne zna povratak pojačanja nego Bizli postade starter i povređeni starter na istoj utakmici, nadam se da nije ništa ozbiljno.
Kako god, samo mi je drago da sam se oporavio od srčanog napada kada je Marej pao....

Dušman

pre 5 godina

@Dalibor Banja Luka
"Sta ako je Luka slovenac? Strasan je igrac, lucidan, nepredvidljiv i nisam takvog nikada gledao!"
Luka je Slovenac isto toliko koliko je svojevremeno 2th strelac NBA lige pokojni (tragična saobraćajna nesreća) Dražen Petrović Hrvat.
A i vidi se da nikada nisi gledao košarkaškog Mozzarta iz Šibenika...

paxy

pre 5 godina

@jaran
Kad su igrali sparsi protiv klipersa prošle godine ti isti komentatori za Tea su pričali da izgleda kao da su ga pokupili u baru i naravno prezime nisu znali da izgovore. Najobjektivniji su ovi što rade Atlantine mečeve mada i ovi sa altituda iako baš navijaju za denver rade dobar posao.

MPP

pre 5 godina

Poredjenje Donćića i Jokiča ......jer se radi o dva izuzetna igrača , obojica se prezivaju na 'ić', dva bela igrača , obojica su sa bivših zajedničkih prostora , obojica plavooki , igraju mozgom , ko prati košarku na pravi nači uživa podjednako gledajući i jednog i drugog ......šta tu nije jasno....ne mora poredjenje da bude BUKVALNO......Inače svaki put kad gledam Jokica kako pobedjuje "vidim" kako se vijori zastava moje zemlje.....
Zar mora BUKVALNO da se podigne zastava tvoje zemlje da bi se osećao ponosno.....

ko je ovde lud

pre 5 godina

@petarczv
Mislim da je Bogdan pre kandidat za "siks men of d jir"
Iako ima trenutno Dinvidi Spenser, Herrel Montrezi, i večiti siks men Sweat Lu (Lu Williams) koji imaju bolje statistike ali to opet zavisi od dosta stvari, još ako se SacTown plasira u plejof onda mu se šanse povećavaju višestruko.

A Davis Bertans procentualno je najbolji trojkaš lige.

pera peric

pre 5 godina

Naslovi vesti su vrh. Osvetili, Jokic i denver. Zar Jokic nije deo Denvera ili se takmici zasebno...a sinoc igrali Jokic i Denver protiv SAS.

petarczv

pre 5 godina

Mene odusevljava igra indijane. Prava old scool kosarka u kojoj ucestvuje podjednako cela ekipa. Izbalansirana prva i druga petorka,školovani igraci nema divljaka i odlicni rezultati imaju najbolji skor u nba u decembru 8pobeda i 3poraza. Inace bogdanovic ima najbolji procenat suta za 3 u celoj nba! I jedan je od kandidata za MIP iako je prosek poena povecao "samo" za dva poena od prosle godine, procenat suta za 3 je skocio za 7,5% sto je ogroman procenat ako uzmemo u obzir da je vec bio odlican suter za tri. Gubi malo lopti i povecao je broj asistencija.

petarczv

pre 5 godina

Kad trazite strim na redditu, pogledajte lika koji se zove nba4live, kod njega uvek lepo radi i uvek su denverovi komentatori (Hejtsings i Marlou). 
Sportski pozdrav
(Dobrica, 29. decembar 2018 10:26)

Telenor korisnici mogu uz paket besplatno da aktiviraju "nba ligue pass" i ko covek gledas legalno koju god utakmicu hoces. Ko nije telenor ima sigurno nekog u telenoru koji to i ne koristi pa samo uzme sifru i gleda...

Pera

pre 5 godina

Da li je i sada Jokić debeljko koji tromo trči, kako reče Greg pre dva dana?
@Ivan NS
Nisam primetio da je u medjuvremenu smrsao, to sto je odlican igrac ne cini ga vitkim.
Evo sta je Greg rekao, i dalje je sasvim u pravu:
On je malo debeljuškast, ne spava u teretani, ne trči brzo, ali bi mogao biti jedan od najpametnijih igrača u ligi. Ima veštine i zna kako da ih iskoristi, maksimalno uživa na terenu"

petarczv

pre 5 godina

jel sutnuo Doncic sinoc manje od 10 bacanja? Aha, nije, sutnuo ih je 13...
(kejt winslet, 29. decembar 2018 09:17)

A kakve veze to ima sa bilo cim? Pa sta ako je sutnuo 13bacanja?! Nije ih zasluzio, gledao si utakmicu?Sutirao je i deset trojki i pogodio sedam...

petarczv

pre 5 godina

Malo si se zaneo. Marko pise o faulovima koji se Jokicu NE sude u reketu. Ko prica o faulovima za 3 poena? Nocas je Jokic gurnut sa obe ruke na ledja a njemu su sudili poslednji faul i napustio je teren u poslednjoj cetvrtini? I to se sve vidi na usporenom snimku. Ja nisam mogao da verujem a Jokic je ostao zabezeknut? Decko, kada ti sude dva , tri puta faul za slobodna bacanja a ti si centar, onda tu nesto nije u redu. Pogledaj ostale zvezde pa uporedi?
(ccc?, 29. decembar 2018 10:55)

Nisam se ja zaneo. Nego ne razumem prozivanje doncica zato sto su njemu sinoc svirali faulove?! Kakve to veze ima sa jokicem?! Sta da kazemo za hardena onda?! Ali harden jednostavno zna da ih iznudi. U celoj ligi najmanje se faulova sudi derick roseu a covek je ball handler i stalno agresivno ulazi na kos, sta on da kaze. Jokic je sam kriv sto ima takav tretman kod sudija uvek je ravnodusan i uvek je coolirao sudijske odluke. Mora da dobije jos koju tehnicku i iskljucenje pa ce se to vremenom promeniti. Doncic koristi uveliko hajp oko njega u nba ligi i svaka mu cast i to je znanje a on je sve ok jim igrama to i zasluzio...

petarczv

pre 5 godina

@petarczv 
Mislim da je Bogdan pre kandidat za "siks men of d jir" 
Iako ima trenutno Dinvidi Spenser, Herrel Montrezi, i večiti siks men Sweat Lu (Lu Williams) koji imaju bolje statistike ali to opet zavisi od dosta stvari, još ako se SacTown plasira u plejof onda mu se šanse povećavaju višestruko. 

A Davis Bertans procentualno je najbolji trojkaš lige.
(ko je ovde lud, 29. decembar 2018 12:13).

Ne moze nikako da bude najbolji sesti igrac jer pocinje utakmice u prvoj petorci...

petarczv

pre 5 godina

@petarczv 
Ja sam dobio league pass na mesec dana iako sam postpaid ali sam se pretplatio na denver do all stara, zeznuo sam se što nisam iskoristio svih 80 kredita. 
Jel možda treba da okrenem call centar?
(ko je ovde lud, 29. decembar 2018 11:11)

Nema veze call centar sa tim to jest telenor. Ne znam jedino da pokusas da deaktiviras uslugu pa sledeci mesec da je ponovo aktiviras i onda da biras 80 utakmica koje ti zelis.
Pozdrav

znanje-imanje

pre 5 godina

@Jaran - da, ali to je baš veština i iskustvo! LA gura Nikolu, i to baš u trenutku kad kreće da se pruža ka, na DeRozana koji naskače... i sudije naravno Nikolinu ruku na napadaču sviraju, 6. faul i napolje... Koliko vidim tako će biti celu Nikolinu karijeru pa se (u granici mogućeg) ne treba nervirati. Uteha da je to cirkus. Nikola to ne može i mora da se teši onim prljavim milionima...
@zoran "Doncic je ballhandler" - obrati pažnju malo bolje - i Nikola je ballhandler...
"NBA pravila nisu ista za sve" - jesu, ista su za sve. Primena tih za sve istih pravila je vrlo različita.
Denver je maltene pukao. Posledica pa može se reći i idiotizma "stručnog štaba" umalo stiže na naplatu. Pola tima je povređeno, a i ovi preostali su em na granici povrede em je to pojačano time što sad moraju previše da igraju. Ova je pobeda zato neprocenjiva, i to baš ovakva ružna i nikakva. Iščupaju li nekako i Feniks večeras PO se nazire, uprkos "stručnog štaba". Pošto je Zapad ovakav svako malo im, kao i sinoć, svi rezultati baš pašu.
Toronto i Boston očekivano i na lidere, Fila i Milvoki očekivano na gorile i sazrevanje ekipe - ali da, Indijana je veći hit i od Denvera. Onaj Bogdanović tamo je još korisniji, u Indijani su manji indijanci.

paks

pre 5 godina

шта треба више да постигне? уместо 120 милиона да има уговор од 300 милиона?

боље би било да су задњи на западу и да има бар неке наде да игра за репрезентацију.

aco

pre 5 godina

Тачно је да је Дончић већ фирмиран играч и да можда неће напредовати као остали рукији, али има он још доста пристора за напредак. Мислим да ће надмашити Гасола и Јокића, али не верујем да ће достићи ниво Новицког, мада има шансе и за то. Јокић може још да унапреди своју игру, пре свега због физикалија. Мало да се "затегне" и биће у конкуренцији за најбољег центра лиге. За сад су бољи од њега Дејвис и Ембид (њега можда и може да надмаши), а на сличном нивоу као Таунс и Казинс.

ko je ovde lud

pre 5 godina

@petarczv
Ja sam dobio league pass na mesec dana iako sam postpaid ali sam se pretplatio na denver do all stara, zeznuo sam se što nisam iskoristio svih 80 kredita.
Jel možda treba da okrenem call centar?

a

pre 5 godina

@petarczv Bogdan je ove godine sesti igrac - zbog odlicne forme Hilda, a i lezi mu ta uloga. Poceo je par meceva kad je Sampert odmarao.

Saša

pre 5 godina

@Jaran
Nije to moja želja, već situacija na trzistu. Denver je spreman da rizikuje kako bi napravio znacajan uspeh ove godine i da istovremeno podmlade tim.
Lejksersi takodje žele značajan uspeh već ove godine i mnogo toga će dati za Durenta uključujući Kuzmu.

Nemanja

pre 5 godina

Najveci problem u igri Jokica je sto je previse nesebican i nema motiv da napreduje on moze da ima prosek 25/10/7 top 5 igrac lige ali decko nema motiv...steta zato sto je najtalentovaniji centar lige on i Cosans decko moze da sutira fade away, step back, igra na postu ma sve ali nema motiv da bude najbolji i stvarno steta...i nesto se kao ljuti na trenera pa odluci da ne sutira neku utakmicu, pa ne mozes tako ja nikad nisam video takav slucaj u bilo kom sportu...mora da sredi glavu steta da ne iskoristi svoj talenat jos vise...tri puta sam ispod kosa on vraca loptu Toriju Cregu koji sutira 18% za tri poena ne znam sta razmislja ali jednostavno mora da bude sebicniji da bi jos vise uspeo...dozvoljava indijancima Mareyi i Herisu da sutiraju vise od njega on je pre povrede bio 3 u svojoj ekipi po uzetim sutevima to ne razumem nikako pa covece ti si zvezda ekipe ugledaj se na Janisa, Hardena i ostale...

paks

pre 5 godina

шта треба више да постигне? уместо 120 милиона да има уговор од 300 милиона?

боље би било да су задњи на западу и да има бар неке наде да игра за репрезентацију.

Dalibor Banja Luka

pre 5 godina

Doncic je ballhandler, on ima loptu non stop u rukama, non stop je u prodoru in kontaktu....naravno da ima vise slobodbih bacanja
(zoran, 29. decembar 2018 09:00) # Link komentara
Napisao čovjek solidna partija Doncica a covjek dao 34 poena i 7 od 10 za 3?!
Ne razumijem toliku mrznju i zavist na tudje uspjehe, cemu trazenje dlake u jajetu i omalozavanje? Ja se iskreno radujem necijem uspjehu zasto da mrzim? Volim i Luku, Nikolu Bogdana.... Sta ako je Luka slovenac? Strasan je igrac, lucidan, nepredvidljiv i nisam takvog nikada gledao!

petarczv

pre 5 godina

@petarczv 
Mislim da je Bogdan pre kandidat za "siks men of d jir" 
Iako ima trenutno Dinvidi Spenser, Herrel Montrezi, i večiti siks men Sweat Lu (Lu Williams) koji imaju bolje statistike ali to opet zavisi od dosta stvari, još ako se SacTown plasira u plejof onda mu se šanse povećavaju višestruko. 

A Davis Bertans procentualno je najbolji trojkaš lige.
(ko je ovde lud, 29. decembar 2018 12:13).

Ne moze nikako da bude najbolji sesti igrac jer pocinje utakmice u prvoj petorci...

petarczv

pre 5 godina

Doncic 14 slobodnih bacanja ne smes da ga pogledas bukvalno a na prethodne 3 utakmice 38 slobodnih... 
Jokic na prethodne 3 utakmice 2.. tako NBA odredjuje ko ce biti zvezda onaj ko prodaje patike i ko ims dobrog sponzora cccc
(Marko, 29. decembar 2018 08:50)

Doncic je sinoć sutirao trojke 7od10 znaci sedamdeset posto! I to su sudije i nba odredili?

pera peric

pre 5 godina

Naslovi vesti su vrh. Osvetili, Jokic i denver. Zar Jokic nije deo Denvera ili se takmici zasebno...a sinoc igrali Jokic i Denver protiv SAS.

Denver Dinosaurus

pre 5 godina

Jokić procenat šuta 70+, 9 sk, 9as, Denver pobedio, PRVI na tabeli.
Dončić solidan, 62%, 2sk, 3 as, Dalas izgubio, 12. na tabeli.

Ali sad će stručnjak "očigledno" da objasni ko je bolji.

aco

pre 5 godina

Тачно је да је Дончић већ фирмиран играч и да можда неће напредовати као остали рукији, али има он још доста пристора за напредак. Мислим да ће надмашити Гасола и Јокића, али не верујем да ће достићи ниво Новицког, мада има шансе и за то. Јокић може још да унапреди своју игру, пре свега због физикалија. Мало да се "затегне" и биће у конкуренцији за најбољег центра лиге. За сад су бољи од њега Дејвис и Ембид (њега можда и може да надмаши), а на сличном нивоу као Таунс и Казинс.

Marko

pre 5 godina

Doncic 14 slobodnih bacanja ne smes da ga pogledas bukvalno a na prethodne 3 utakmice 38 slobodnih...
Jokic na prethodne 3 utakmice 2.. tako NBA odredjuje ko ce biti zvezda onaj ko prodaje patike i ko ims dobrog sponzora cccc

Dušman

pre 5 godina

@Dalibor Banja Luka
"Sta ako je Luka slovenac? Strasan je igrac, lucidan, nepredvidljiv i nisam takvog nikada gledao!"
Luka je Slovenac isto toliko koliko je svojevremeno 2th strelac NBA lige pokojni (tragična saobraćajna nesreća) Dražen Petrović Hrvat.
A i vidi se da nikada nisi gledao košarkaškog Mozzarta iz Šibenika...

petarczv

pre 5 godina

Malo si se zaneo. Marko pise o faulovima koji se Jokicu NE sude u reketu. Ko prica o faulovima za 3 poena? Nocas je Jokic gurnut sa obe ruke na ledja a njemu su sudili poslednji faul i napustio je teren u poslednjoj cetvrtini? I to se sve vidi na usporenom snimku. Ja nisam mogao da verujem a Jokic je ostao zabezeknut? Decko, kada ti sude dva , tri puta faul za slobodna bacanja a ti si centar, onda tu nesto nije u redu. Pogledaj ostale zvezde pa uporedi?
(ccc?, 29. decembar 2018 10:55)

Nisam se ja zaneo. Nego ne razumem prozivanje doncica zato sto su njemu sinoc svirali faulove?! Kakve to veze ima sa jokicem?! Sta da kazemo za hardena onda?! Ali harden jednostavno zna da ih iznudi. U celoj ligi najmanje se faulova sudi derick roseu a covek je ball handler i stalno agresivno ulazi na kos, sta on da kaze. Jokic je sam kriv sto ima takav tretman kod sudija uvek je ravnodusan i uvek je coolirao sudijske odluke. Mora da dobije jos koju tehnicku i iskljucenje pa ce se to vremenom promeniti. Doncic koristi uveliko hajp oko njega u nba ligi i svaka mu cast i to je znanje a on je sve ok jim igrama to i zasluzio...

petarczv

pre 5 godina

jel sutnuo Doncic sinoc manje od 10 bacanja? Aha, nije, sutnuo ih je 13...
(kejt winslet, 29. decembar 2018 09:17)

A kakve veze to ima sa bilo cim? Pa sta ako je sutnuo 13bacanja?! Nije ih zasluzio, gledao si utakmicu?Sutirao je i deset trojki i pogodio sedam...

aha

pre 5 godina

Doncic je vrhunski igrac ali je rano sazreo. Videcete da naredna sezona nece biti nista posebno naspram ocekivanja nakon ove odlicne ruki sezone. Nesto kao Micel i Tejtum, u ruku sezni kidalica a onda kao sofomori nema napretka. Jel prica neko u Tejtumu i Micelu ove sezone? Ja jos nisam cuo. A tako su ih najavljivali prosle.

Imay

pre 5 godina

Odkud sad "stručnjaci" porede Jokića sa Dončićem?! Niti igraju na sličnim pozicijama, niti im se statistike mogu porediti, niti su obojica u ruki sezoni... Jedino što obojica igraju fantastično! Dončić je najbolji ruki od Džordana i to se ceni tamo...

goblin

pre 5 godina

Jokiću niko ne brani da uzme 20 i kusur šuteva po meča,lopta je kod njega,ali "problem" je njegova nesebičnost.Covek vuče klub,igra fenomenalno.I to je za sada sve ok,jer Denver pobeđuje,ali sam siguran da ako kola krenu nizbrdo za klub,da ce mu kritičari prvo nabiti na nos to da njegov prosek koševa po meču ne odgovora veličini ugovora koji je potpisao i statusu "fransiznog igrača".

MPP

pre 5 godina

Poredjenje Donćića i Jokiča ......jer se radi o dva izuzetna igrača , obojica se prezivaju na 'ić', dva bela igrača , obojica su sa bivših zajedničkih prostora , obojica plavooki , igraju mozgom , ko prati košarku na pravi nači uživa podjednako gledajući i jednog i drugog ......šta tu nije jasno....ne mora poredjenje da bude BUKVALNO......Inače svaki put kad gledam Jokica kako pobedjuje "vidim" kako se vijori zastava moje zemlje.....
Zar mora BUKVALNO da se podigne zastava tvoje zemlje da bi se osećao ponosno.....

znanje-imanje

pre 5 godina

@Jaran - da, ali to je baš veština i iskustvo! LA gura Nikolu, i to baš u trenutku kad kreće da se pruža ka, na DeRozana koji naskače... i sudije naravno Nikolinu ruku na napadaču sviraju, 6. faul i napolje... Koliko vidim tako će biti celu Nikolinu karijeru pa se (u granici mogućeg) ne treba nervirati. Uteha da je to cirkus. Nikola to ne može i mora da se teši onim prljavim milionima...
@zoran "Doncic je ballhandler" - obrati pažnju malo bolje - i Nikola je ballhandler...
"NBA pravila nisu ista za sve" - jesu, ista su za sve. Primena tih za sve istih pravila je vrlo različita.
Denver je maltene pukao. Posledica pa može se reći i idiotizma "stručnog štaba" umalo stiže na naplatu. Pola tima je povređeno, a i ovi preostali su em na granici povrede em je to pojačano time što sad moraju previše da igraju. Ova je pobeda zato neprocenjiva, i to baš ovakva ružna i nikakva. Iščupaju li nekako i Feniks večeras PO se nazire, uprkos "stručnog štaba". Pošto je Zapad ovakav svako malo im, kao i sinoć, svi rezultati baš pašu.
Toronto i Boston očekivano i na lidere, Fila i Milvoki očekivano na gorile i sazrevanje ekipe - ali da, Indijana je veći hit i od Denvera. Onaj Bogdanović tamo je još korisniji, u Indijani su manji indijanci.

petarczv

pre 5 godina

Mene odusevljava igra indijane. Prava old scool kosarka u kojoj ucestvuje podjednako cela ekipa. Izbalansirana prva i druga petorka,školovani igraci nema divljaka i odlicni rezultati imaju najbolji skor u nba u decembru 8pobeda i 3poraza. Inace bogdanovic ima najbolji procenat suta za 3 u celoj nba! I jedan je od kandidata za MIP iako je prosek poena povecao "samo" za dva poena od prosle godine, procenat suta za 3 je skocio za 7,5% sto je ogroman procenat ako uzmemo u obzir da je vec bio odlican suter za tri. Gubi malo lopti i povecao je broj asistencija.

Mile

pre 5 godina

Jokara je vrhunski igrač, ali i Doncic je. Zašto hejt. Hype oko Doncica je ogroman i pretiran ali mali na terenu je Mozzart. Lucidan i ogroman košarkarski IQ. To se odmah vidi i ljudi to vole.

aga

pre 5 godina

Da nastavim.

Micel prosle sezone vodi Jutu do druge runde plejofa. Statistika 20.5-3.7-3.7 Ove sezone Juta kanta za napucavanje, njegova statistika 20.3-3.5-3.4 uz losiji procenat suta. A tako su svi govorili da je novi Vejd, da je cudo kako igra u ruki sezoni. A onda stagnacija.

Milan

pre 5 godina

Umalo da Marej na kraju sve ne prospe sa dve neiznudjene greške. Jokić odličan, ako izuzmemo par nekarakterističnih grešaka ovo je bila odlična partija. Izuzetni procenti šuta. Oldridz je fenomenalan igrač, i kao da uvek ima ekstra motiv da se nadigrava sa Nikolom.
Neverovatno je koliko Jokić nema respekt od sudija, njemu sviraju svašta a protiv njega skoro pa ništa. Ne znam da li postoji još neki nosilac franšize koji šutira tako mizeran broj bacanja kao on, a ruke mu se stalno crvene, neretko su i izgrebane. Ova pobeda može biti i parova ako se ispostavi da Marej i Bizli usled povreda moraju na pauzu. Skraćena rotacija uzima veliki danak.

petarczv

pre 5 godina

Bravo jokicu samo tako nastavi. Ne znam zasto pljujete doncica i uporedjujete ga sa jokicem? I jedan i drugi su vanserijski talenti i igraci. Uzivajte u njihovim igrama i to je to. Tacno je da jokic ima losiju protekciju kod sudija ali sam je za to kriv. Tek od skoro je poceo da pokazuje emocije kad je dobio iskljucenje i tako treba da nastavi i vremenom ce morati da mu sviraju. Pa lebron james i posle 15god u ligi posle svakog kontakta trci ka sudijama i kuka za faul samo sto on kuka i kad on napravi faul u napadu.

Saša

pre 5 godina

@Jaran
Nije to moja želja, već situacija na trzistu. Denver je spreman da rizikuje kako bi napravio znacajan uspeh ove godine i da istovremeno podmlade tim.
Lejksersi takodje žele značajan uspeh već ove godine i mnogo toga će dati za Durenta uključujući Kuzmu.

petarczv

pre 5 godina

Kad trazite strim na redditu, pogledajte lika koji se zove nba4live, kod njega uvek lepo radi i uvek su denverovi komentatori (Hejtsings i Marlou). 
Sportski pozdrav
(Dobrica, 29. decembar 2018 10:26)

Telenor korisnici mogu uz paket besplatno da aktiviraju "nba ligue pass" i ko covek gledas legalno koju god utakmicu hoces. Ko nije telenor ima sigurno nekog u telenoru koji to i ne koristi pa samo uzme sifru i gleda...

ko je ovde lud

pre 5 godina

Nemanja,
Tori kreg šutira 21/11 trojke zadnjih par nedelja, a sada je na oko 23% za 3p.
To prvo.
Drugo, ti indijanci su Nikolini saigrači a Nikola je postao igrač franšize upravo zbog toga što je odličan dodavač lopti, što svi oko njega imaju bolje statistike a sa takvim pristupom je došao do toga da bude u konverzaciji za MVP.
Nije sve u datim poenima, mnogo plitko razmišljaš, kao i mnogi naši ljudi. Da pretpostavim da si ti jedan od onih koji neće da navija za nikolu dokle god ne bude igrao za reprezentuju, zar ne?

Najbolje je da ljudi koji se ne razumeju u košarku da preskoče komentarisanje, uzdržite se od pisanja jer ispadate glupi a da znam da je najveći problem što svi misle da se razumeju u košarku.
To je isto kao što svaki treći čovek misli za sebe da je kul, a to je nemoguće,isto tako je i za ovo i ne samo ovo već u mnogim sferama života, večito smo najpametniji narod a ustvari smo velike sramote, danas hvalimo sutra pljujemo jer su uradili nešto što mi mislimo da nisu trebali ali opet to ne znači da smo u pravu.

koji Heris...

pre 5 godina

ne znam sta razmislja ali jednostavno mora da bude sebicniji da bi jos vise uspeo...dozvoljava indijancima Mareyi i Herisu da sutiraju vise od njega on je pre povrede bio 3 u svojoj ekipi po uzetim sutevima to ne razumem nikako pa covece ti si zvezda ekipe ugledaj se na Janisa, Hardena i ostale...
(Nemanja, 29. decembar 2018 09:02)

Košarka je timski sport. Postoje i asistencije.
Njegov tim je prvi na Zapadu.

ko je ovde lud

pre 5 godina

@petarczv
Mislim da je Bogdan pre kandidat za "siks men of d jir"
Iako ima trenutno Dinvidi Spenser, Herrel Montrezi, i večiti siks men Sweat Lu (Lu Williams) koji imaju bolje statistike ali to opet zavisi od dosta stvari, još ako se SacTown plasira u plejof onda mu se šanse povećavaju višestruko.

A Davis Bertans procentualno je najbolji trojkaš lige.

big

pre 5 godina

Ono kad u NBA pre pet sezona nismo imali ni jednog srbina, a danas zameramo Nikoli što ne šutira više, a on nesrećnik predvodi prvi tim zapada i to samo u poenima, asistencijama, skokovima i ukradenim loptama.

petarczv

pre 5 godina

@petarczv 
Ja sam dobio league pass na mesec dana iako sam postpaid ali sam se pretplatio na denver do all stara, zeznuo sam se što nisam iskoristio svih 80 kredita. 
Jel možda treba da okrenem call centar?
(ko je ovde lud, 29. decembar 2018 11:11)

Nema veze call centar sa tim to jest telenor. Ne znam jedino da pokusas da deaktiviras uslugu pa sledeci mesec da je ponovo aktiviras i onda da biras 80 utakmica koje ti zelis.
Pozdrav

el

pre 5 godina

Igrač na postu nema ni jedno slobodno bacanje za 38min, apsurdno.
Lajls, ah taj Lajls, odbranu ne igra, šuteve ne pogađa, loptu ne vraća...
"Denver pobedio bez tri startera" fraza očigledno je sad već izazivanje sudbine, ne samo da se još uvek ne zna povratak pojačanja nego Bizli postade starter i povređeni starter na istoj utakmici, nadam se da nije ništa ozbiljno.
Kako god, samo mi je drago da sam se oporavio od srčanog napada kada je Marej pao....

ko je ovde lud

pre 5 godina

@el
Da, Lajls kako dobije loptu ja se tako isečem, izgubljena lopta u najavi.
Baš sam juče pre meča pisao komentar na YT kako Lajlsa treba da trejduju.

Pa jel si gledao tekmu? Jel si čuo da su Milsap i Harris u režimu "day to day"? Prekjuče su trenirali bez ograničenja, punom parom a i Barton se vraća u roku od 7 do 10 dana, tako da jedino su IT i Vanderbilt zakazani za januar, februar a MPJ najverovatnije je završio sezonu, mozda se pojavi u plejofu.
Bizli je OK, nije povređen, igraće večeras Marej i on.

@ostali
Petre daj ne zezaj, šta više da se svađa Jokić? Baš kontra, raspravlja se sa sudijama od kad je došao u ligu, cilj ove sezone je da se NE raspravlja sa sudijama to mu je Denver odredio kao jedan od ciljeva.
A što se tiče luke kako dobija faulove, takva je liga to je opšte poznato da hajpovani igrači imaju protekciju jer generišu gledanost.
Videćemo kako će Jokić proći sa glasovima za allstar, od toga mu puno zavisi kako će mu suditi. Naravno da neće biti starter, već treba da dobije što više glasova od publike, tako da glasajte ko ludi svaki dan a uskoro će moći i dva puta dnevno da se glasa.

JPR24

pre 5 godina

Ono kad u NBA pre pet sezona nismo imali ni jednog srbina, a danas zameramo Nikoli što ne šutira više, a on nesrećnik predvodi prvi tim zapada i to samo u poenima, asistencijama, skokovima i ukradenim loptama.
(big, 29. decembar 2018 09:21)

Nije dovoljno. Fale blokade...

ccc?

pre 5 godina

Doncic 14 slobodnih bacanja ne smes da ga pogledas bukvalno a na prethodne 3 utakmice 38 slobodnih...
Jokic na prethodne 3 utakmice 2.. tako NBA odredjuje ko ce biti zvezda onaj ko prodaje patike i ko ims dobrog sponzora cccc
(Marko, 29. decembar 2018 08:50)

Doncic je sinoć sutirao trojke 7od10 znaci sedamdeset posto! I to su sudije i nba odredili?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (petarczv, 29. decembar 2018 10:37)

Malo si se zaneo. Marko pise o faulovima koji se Jokicu NE sude u reketu. Ko prica o faulovima za 3 poena? Nocas je Jokic gurnut sa obe ruke na ledja a njemu su sudili poslednji faul i napustio je teren u poslednjoj cetvrtini? I to se sve vidi na usporenom snimku. Ja nisam mogao da verujem a Jokic je ostao zabezeknut? Decko, kada ti sude dva , tri puta faul za slobodna bacanja a ti si centar, onda tu nesto nije u redu. Pogledaj ostale zvezde pa uporedi?

ko je ovde lud

pre 5 godina

@petarczv
Ne moraš da objašnjavaš sad sam zvao call centar i jednostavno mora da se ponovo uđe preko koda za telenor, bug je do NBA.
Opet sam dobio 80 tekmi za narednih mesec dana, sreća pa sam se na prošloj pretplati pretplatio na Denver do all stara pa mi nije bila frka za reaktivaciju al što da ne gledam sakramento, ne moram da se mučim preko reddita.

Inače sam odgledao svaku tekmu denvera uživo od pre sezone do danas i imam srećan život zadnja 2 meseca.

Genijalac

pre 5 godina

Zanimljivo da u izvestaju utakmice, većina američkih medija ni ne pominju jokica, vec mareja i bislija su istaknuli kao najbolje pojedince meca. Takodje je zanimljivo, da od kako je barkli pominjao jokica kao njegovog favorita za mvp, od tada Jokic je prvo iskljucen u jednom mecu gdje je imao 19p i na puta na 30+, a sledećem mecu su izgubili od spursa, od kako je barkli to izjavio, Jokic je iskljucen u jednom mecu a u tri utakmice od izjave imao je ukupnih 2 slobodnih bacanja! 2 slobodna bacanja za covjeka koji najviše ima loptu u rukama svog tima, i koji koliko toliko ide i pod kos! Pa dali je to moguće!? I Unatoc cinjenici da su ga čak udvajali i po troje cuvali, ali eto ni faula na covjeku napravili nisu. Eno davis naprimer imao nekih 19 slobodnih bacanja protiv kingsa i opet izgube. Nisu teorije zavere, samo iznosim činjenice pa vi zakljucite jeli to slučajno ili nije.

Jaran

pre 5 godina

Prvo oni komentatori Spursa (preko reddit-a, NAJGORI komentatori), pa Dzamalovi promasaji i izgubljenje lopte i za kraj LA gura Jokica ali se (naravno) nista ne svira...
Iskidali su mi zivce, malo je falilo da pocnem da se derem k'o da sam na utakmici...

Gde ja živim

pre 5 godina

Ničeg strašnog nema ako kažemo da Balkan igra fantastičnu košarku. Bez mnogo upoređivanja, omalovažavanja. Nema potrebe za tim stvarima. Čestitke svim momcima sa ovih prostora. Bar košarku znamo ako ne znamo da živimo normalno. Nikola treba da traži zaštitu kod sudija, ali opet mora malo i da dozira. Sve će doći na svoje samo da ga uguramo i na taj All Star. Odmah cena i poštovanje rastu.

Malo se osetio prozvanim onolikim hvalospevima o Bogdanu pa rešio da pokaže šta zna :-)

Dynamic

pre 5 godina

Ali Vučević, brate mili, i on je flertovao sa tripl-dablom, 30/20/8 za 33 minuta. Veče neverovatnih brojki, Vuč, Luka, Dejvis a i Jokara na čelu zapada

ko je ovde lud

pre 5 godina

@petarczv
Ja sam dobio league pass na mesec dana iako sam postpaid ali sam se pretplatio na denver do all stara, zeznuo sam se što nisam iskoristio svih 80 kredita.
Jel možda treba da okrenem call centar?

Dobrica

pre 5 godina

Kad trazite strim na redditu, pogledajte lika koji se zove nba4live, kod njega uvek lepo radi i uvek su denverovi komentatori (Hejtsings i Marlou).
Sportski pozdrav

montoya

pre 5 godina

u svim americkim headlights apostrofira se Marej, decko je dao 31p ali uzeo 27 suteva za razliku od Jokica sa 14 I to nikome nije bitno...nasi momci u NBA su previse pristojni da bi silovali loptu kao sto radi vecina I pomalo mi je zao zbog toga.

hound

pre 5 godina

Ne znam sto se bavite likovima koji mu zameraju sto malo sutira...to su isti oni koji bi mu zamerali dzabe ti 35 poena i 90% suta kad ti je ekipa izgubila. Samo se prebace na nesto drugo gde mogu da zameraju.

Kanidja PG

pre 5 godina

21poen uz samo uzetih 14šuteva.
Za dva poena 9-10, za tri 1-4 bez slobodnih bacanja.
Uz 3-4 samo Jokicu kao centru svojstvene asistencije.
I dalje prvi a mislim da se Bizli ili Krejg sada povredio uz vec dugačku listu odsutnih.Ima nešto u njihovoj igri hemija je očigledna i dobar za NBA timski duh.Odgledao sam čitav meč ne kao mnogi samo čuvenih 10tak min odabranog.

paxy

pre 5 godina

@jaran
Kad su igrali sparsi protiv klipersa prošle godine ti isti komentatori za Tea su pričali da izgleda kao da su ga pokupili u baru i naravno prezime nisu znali da izgovore. Najobjektivniji su ovi što rade Atlantine mečeve mada i ovi sa altituda iako baš navijaju za denver rade dobar posao.

a

pre 5 godina

@petarczv Bogdan je ove godine sesti igrac - zbog odlicne forme Hilda, a i lezi mu ta uloga. Poceo je par meceva kad je Sampert odmarao.

Pera

pre 5 godina

Da li je i sada Jokić debeljko koji tromo trči, kako reče Greg pre dva dana?
@Ivan NS
Nisam primetio da je u medjuvremenu smrsao, to sto je odlican igrac ne cini ga vitkim.
Evo sta je Greg rekao, i dalje je sasvim u pravu:
On je malo debeljuškast, ne spava u teretani, ne trči brzo, ali bi mogao biti jedan od najpametnijih igrača u ligi. Ima veštine i zna kako da ih iskoristi, maksimalno uživa na terenu"