Sreda, 31.10.2018.

08:18

Bjelica razbio odbranu Orlanda, poraz Klipersa od Oklahome

Koparkaši Sakramento Kingsa pobedili su kao gosti ekipu Orlanda sa 107:99 uz odličnu partiju reprezentativca Srbije Nemanje Bjelice.

Izvor: Z.K.

Bjelica razbio odbranu Orlanda, poraz Klipersa od Oklahome IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Nikola Jokic

pre 5 godina

...али ако има "само атлетику", он може да постигнен много, а ко "само атлетику нема", не може да игра ни за тамиш, камоли у нба...

Иван

pre 5 godina

@ве

Гледаш ли ти утакмице или само статистику?

Читаш ли ти све што је написано или се само ухватиш за неку реч, па паметујеш?


Видиш, ја гледам утакмице. Дечко је ишао из глупости у глупост. Погоди он, скочи, али толико нерезонски игра да то боли. И друго, не кажем да не треба да има минутажу, само не капирам чему толики хајп. Биће просек. Има и Дончић 19 година, па је мозак за тог Беглија. А посебно су ми безвезне те приче да је Бегли чудо од детета и да треба да више игра од Бјелице и сл. Па да Кингсима нема Бјелице, то би била иста екипа од прошле године. Нема фрке за младост, али ајде ти ми одговори, кад већ знаш све, који су то страобални квалитети Марвина Беглија Трећег?

Pera

pre 5 godina

Beli bi mogao na all-star da puca trojke. Ima skoro 55% preciznost do sada.
@Larry
Da, cak i prosle sezone bio je u jednom trenutku najprecizniji trojkas u ligi.
Bilo bi divno da opet, kao Pedja nekad, Srbim iz Kingsa pobedi!

ве

pre 5 godina

2. Разумем да онај мали Бегли мора добијати шансу (другачије неће сазрети), али не капирам шта виде у њему осим атлетике. Мали има ужасно низак коефицијент кошаркашке интелигенције, чак и то што покушава је очај, шутеви и продори који немају шансу да уђу, а онда видиш медије и навијаче који га хвале до бесвести.

(Иван, 31. oktobar 2018 10:01)

претерујеш. дечко има 19 година. примера ради вања маринковић има 21, a бориша симанић 20. такође како си представио да само лудости ради на терену и сулуде шутеве, а он има преко 50% за 2 и преко 50% за 3. при томе све тек игра своје прве утакмице против прекаљених играча. и на крају кажеш за ово "само атлетика". па никад небих рекао "само", јер атлетске предиспозиције су основни и најважнији предуслов за кошарку. најбоље је да играч има све, али ако има "само атлетику", он може да постигнен много, а ко "само атлетику нема", не може да игра ни за тамиш, камоли у нба. иста прича какву ти сад причаш за беглија је на овом порталу прошле године ишла и за деарона фокса - сулуди нерезонски играч, прави сакраменто дивљом екипом, само физикалије има, ретардиран је... а види како се већ ове године окренула прича. полако рођаци.

Bard Živa

pre 5 godina

@Nolov Fox je ubedljivo najbolji igrač Sakramenta, igrač koji će za najviše 2 godine dobiti max ugovor. Ima samo 21 godinu...

zemunski kej

pre 5 godina

Verovatno je sala ovo za Foksa ,ubedljivo najbolji igrac Kingsa, Igrac za 150 miliona diolara,Naravno da ulece u centre i da se ne boji i da dobije rampu,Nista ga ne ometa da to ponovo uradi u sledecem napadu, Unosi neverovatnu energiju u ekipu sa njim prave razliku a bogami i sa Bjelicom, Imaju dobru tu prvu postavu i mnogo losiju rezervnu,

Marinko8

pre 5 godina

Ne znam da li primecujete koliko je fizicki napredovao za vreme leta. To vam je to famozno leto sa NBA strucnjacima. To je taj individualni rad zbog kog se smejete Jokicu. Naredne dve godine igrace svi u reprezentaciji, i izgubiti dosta u odnosu na americke NBA igrace.. Sreca pa je ovo leto bilo slobodno, mada niste propustili da pljujete ljude koji nisu dosli da igraju kvalifikacije sa Estonijom.

genijalac

pre 5 godina

bjelica odlican, odkako je stigao, najbolji je u kingsima zajedno sa foxom, i willie se popravio spram prosle sezone. Moze on i bolje, i on i saigraci mu. Vise puta stoji sam, i ili ga ne vide ili mu ne dodaju, posjecalo me na vreme u minesoti. Ali od 3-5 suteva po mecu u minesoti sada uzima preko 10, zato mu se i udvostrucio prosjek poena. Clipersi vode 14 razlike na poluvremenu, i izgube trecu cetrvtrinu nekih 30 razlike! mislim da su dali ispod 10 pooena a primili oko 40. Teodosic skroz slabo odigrao, forsira neka dodavanja, i izgubi lopte. Ne treba da forsirta, vec da mu prirodno dodje kao i do sada. marjanovic 4 faula za 7 minuta, ali nije bio los ni u odbrani ni u napadu za to vreme, adams nije mogao da se pomjeri u napadu, Marjanovic jak ko bik.

JPR24

pre 5 godina

sakramento je ove godine druga ekipa ko se razume u košarku zna šta znači jedan super kvalitetan igrač koji je bio podcenjen.pravi all raund košarkaš oni koji misle,da sakramento nije dobar i neče u play off bit če iznebadjeni dokle če dogurati a beli je pokazao več protiv goldena,da če biti opasna ekipa oce godine.verujem,da mogu u prvih 5.ekipa gotovo,da sam siguran.a igraju ekipno i igrače iz utakmicu u utakmicu bolje.čak i bez bogdana bit,če super jaki.bogdan mozda neče ni trebati ovoj ekipi.
(slaviša šmigič, 31. oktobar 2018 10:13)
Brale ti se ocigledno ne raUmes u kosarku. Bogdan im je itekako potreban. Beli za sada ide sve na bolje i bolje. Nadam se da ce obojica imati solidne seOne. Ali treba jos igrati 70 i kusur utakmica do kraja. A Kingsi nemaju roster za to, i nije realno ocekivati da ih Beli sam vuce... Iako bi to bilo super, ali tek je pocetak seOne.

zemunski kej

pre 5 godina

Ja sam onaj sto je rekao videcete, I to ne samo zbog Bjelice,eksplodirao onaj mali FOKS i Badi Hild, Napadaju kao osice ,dva najbrza beka koja sam ja video, Protivnik je jos okrenut ledjima a ovi ulecu pod kos ili Badi ispaljuje trojku, Nema ni delic sekunde razmisljanja , sve su protivnike slomili na taj nacin ,I ovo sto su izgubili bilo tesno,Run end gun u najboljem izdanju,

ProdigyCZ

pre 5 godina

Gledao sinoc Kliperse,bolje da nisam.Cekao Tea da udje u igru,dobi on sansu u prvom poluvremenu 4 min.,par dodira sa loptom aj na klupu,nista lose nije uradio.U drugom poluvremenu imao je izgubljene lopte i jednu trojku ali je uveden u igru kad je brod uveliko potonuo.Uzas od kosarke,kakvi se sutevi uzimaju,nema tu Teo sta da trazi.Moze on da igra u NBA i da bude koristan ekipi gde postoji sistem ali to su nazalost samo vrhunski timovi,jer ovi ostali nisu vredni gledanja a kamoli igranja u njima.

SaleTzar

pre 5 godina

Laz, poznajem Bjelicu licno jer mi je komsija, nije trenirao u Partizanu. Izvini nam se za neistine
(nista o nicemu, 31. oktobar 2018 10:48)
Ili pokusavas da budes duhovit ili si skeptican po prirodi pa ne verujes nikada i nikome.....Zaista nemam niti jedan razlog da lazem a jos manje da se izvinjavam tebi ili bilo kome ovde na portalu jer vrlo dobro ZNAM ko sam i sta sam nekada bio i kako sam nekad vecinom svom trosku kao ludak trenirao sve te klince....Iz te generacije Partizana `88 bilo je momaka koji su imali talenta i zelje neki od njih su i uspeli kao kosarkasi npr. pored Nemanje i Stefan Sinovec ima sasvim OK karijeru a mnogi drugi su na zalost odustali ili ostali na amaterskom nivou ali tako je to u sportu na kraju ipak samo oni Najuporniji sa velikim radnim navikama i malo srece i talenta uspeju da ostvare uspesne karijere...pozz

Sasa

pre 5 godina

Laz, poznajem Bjelicu licno jer mi je komsija, nije trenirao u Partizanu. Izvini nam se za neistine
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 31. oktobar 2018 10:48)

# Link komentara

Nije vazno da li ga je osoba koju si optuzio da sirenje laznih informacija trenirala ili ne, no, ovde je i na mnogim drugim mestima navedeno da je Bjelica kao junior bio deo Partizana: "„Superfund je bio privatni klub koji se otovrio tih godina. Takvi klubovi su skupljali igrače koji nisu imali prostora u Zvezdi i Partizanu. Moj ćale je otišao po ispisnicu u Partizan, uvek me je podržavao i želeo je da me zaštiti, uvek je bio temperamentan."

Ovo su reci Nemanje Bjelice.
Ljudi, zestoko lazete, da vise ne znate ko i kada je u kolikoj meri slagao.

bla

pre 5 godina

kakvog je igraca Pesic napravio! ovo samo pokazuje da je njegov talenat neiskoriscen godinama, to jest od kada je zavrsio svoj rad sa Pesicem.

SaleTzar

pre 5 godina

Kog Partizana? Onog sto je oteran posle par treninga jos dok je bio dete. Ma prvo je nastao Partizan pa onda svet.
(Bicu Slobodan, 31. oktobar 2018 09:12)

Pa nije bas oteran posle par treninga....Ja sam mu bio trener preko 3,5god u mladjim kategorijama Partizana nazalost neki ljudi kasnije nisu videli ono sto su neki pokusavali da im kazu u vezi Nemanje i nekoliko drugih igraca iz te generacije....na kraju ja sam otisao iz Partizana pre njih......pozz

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Kako mi je samo drago zbog ovog decka. Mirni momak iz novobeogradskih blokova, a nebruseni dijamant i talenat. Nas najznacajniji igrac u reprezentaciji. Puni Beli svako vece, konacno si nasao pravi tim.
(Marko, 31. oktobar 2018 08:53)
Slazem se sa svim, sem sa nebrusenim. Izbrusen je Beli itekako, pa bio je najbolji igrac Evrope, jedino je pogresan korak bio ona prethodna divlja ekipa. Nisam odgledao ove godine ni jednom Kingse, ne znam kakvi su oni, ali zvuci obecavajuce.

drugar iz bloka

pre 5 godina

Bivši igrač Partizana teškoo. Zato što je u Partizanu, tj ne samo On, već cela njegova generacija ('88) raspuštena kao netalentovana, još u mlađim kategorijama. Isto kao kad bi rekli Aleksandar Đorđević, bivši igrač CZ, a oteran iz CZ kao netalentovan. (ferdinand, 31. oktobar 2018 09:23) Igrao je u Partizanu npr. 10 godina a u Zvezdi koliko? 2-3? Plus svi znaju da je bio grobar ceo zivot... treba reci celu istinu. Cinjenica da cemo uvek zaliti za njim jer ga Dule nije hteo, a decko je prvo dosao da prica sa njim. Sta je tu je...

Иван

pre 5 godina

Моји утисци:

1. Чим Бјелица изађе Кингси су негледљиви. Хаос без имало мозга, свако ко дограби лопту иде сам против свих, а напад не траје дуже од 5 секунди.

2. Разумем да онај мали Бегли мора добијати шансу (другачије неће сазрети), али не капирам шта виде у њему осим атлетике. Мали има ужасно низак коефицијент кошаркашке интелигенције, чак и то што покушава је очај, шутеви и продори који немају шансу да уђу, а онда видиш медије и навијаче који га хвале до бесвести.

Клиперси су сами криви. Риверс се тврдоглаво губитничке игре, прекасно је увео Бобана. Милош је велико разочарење. Капирам да је тешко доћи до лопте поред Луа Вилијамса, капирам и да је отишао у Америку само због пара или нечег што се не тиче стриктно кошаркашког терена, али не могу да прихватим да неко тако мало ради на себи. Он физички не може да игра одбрану, у нападу је статичан и преспор. Па ако си остао већ у НБА, поради макар мало на себи, шта се бламираш и квариш углед кошаркашке легенде?

Oko

pre 5 godina

Sledeca je Atlanta pa zatim paklenih 11 utakmica od kojih ako 3-4 dobiju treba da budu srecni. Turneju istokom zavrsavaju u Milvokiju i Torontu pa zatim imaju niz kuci sa najboljim ekipama zapada. Eventualno da dobiju LAL,LAC,OKC i Hjuston ako nastavi da se raspada. U tom nizu im dolazi i Sharlot . U najboljem slucaju 5 od 6 u narednih 11 utakmica a ako uspeju da skor bude 6-5 onda su na konju. Bogi se vraca i vecinu utakmica igraju kuci pred najludjom nba publikom

slaviša šmigič

pre 5 godina

sakramento je ove godine druga ekipa ko se razume u košarku zna šta znači jedan super kvalitetan igrač koji je bio podcenjen.pravi all raund košarkaš oni koji misle,da sakramento nije dobar i neče u play off bit če iznebadjeni dokle če dogurati a beli je pokazao več protiv goldena,da če biti opasna ekipa oce godine.verujem,da mogu u prvih 5.ekipa gotovo,da sam siguran.a igraju ekipno i igrače iz utakmicu u utakmicu bolje.čak i bez bogdana bit,če super jaki.bogdan mozda neče ni trebati ovoj ekipi.

BojanNS

pre 5 godina

Sinoc sam prvi put gledao Sakramento ove sezone. Razlika koju sam primetio u odnosu na proslu godinu je da bekovi kada se zalete na kos, ne gledaju samo kos, vec gledaju da nekome dodaju ako je u boljoj poziciji. Cak i Vili ne sutira uvek kada dobije loptu, nego i on odigrava.

ferdinand

pre 5 godina

Igrao je u Partizanu npr. 10 godina a u Zvezdi koliko? 2-3? Plus svi znaju da je bio grobar ceo zivot... treba reci celu istinu. Cinjenica da cemo uvek zaliti za njim jer ga Dule nije hteo, a decko je prvo dosao da prica sa njim. Sta je tu je...
(drugar iz bloka, 31. oktobar 2018 10:15)

Od koje do koje godine je igrao 10 godina u Pratizanu? Čovek je '88. godište i kada je 2000.raspuštena ta pionirska selekcija imao je 12 godina. Dakle, po tvojoj istini je igrao u Partizanu od svoje druge pa do dvanaeste godine, što je nemoguće???? Kao junior je igrao za Superfund a za seniore zna se.
I jel dalje potrebno da se objašnjava bilo šta?
Isto je toliko nebulozno da navijači CZ prisvajaju Đorđevića kao Zvezdinog igrača, po istom principu po kome ti radiš.

Малац

pre 5 godina

Питам се шта је велики тренер радио у трећој четвртини?
Од плус 13 на полувремену до минус 16 после целих 12 минута. То је стварно умеће.
Колико мораш немати појма да ти то успе.

nista o nicemu

pre 5 godina

Pa nije bas oteran posle par treninga....Ja sam mu bio trener preko 3,5god u mladjim kategorijama Partizana nazalost neki ljudi kasnije nisu videli ono sto su neki pokusavali da im kazu u vezi Nemanje i nekoliko drugih igraca iz te generacije....na kraju ja sam otisao iz Partizana pre njih......pozz
(SaleTzar, 31. oktobar 2018 10:20)

Laz, poznajem Bjelicu licno jer mi je komsija, nije trenirao u Partizanu. Izvini nam se za neistine

ferdinand

pre 5 godina

Bivši košarkaš Zvezde i Partizana. 
Manje-više... Sac konačno opravdava tankovanje i politiku GM. Trenutno imaju 4 visoka mlada pika (Beagly, Hield, Fox i Stain), sa Bjelicom su napravili pun pogodak, BB takodje nedostaje u ovoj rotaciji za 25-30 min, Giles će da se uzdigne, Shumpert ima iskustva (čovek igrao nekoliko finala) Randolph je sjajan igrač ali više nije neophodan. Sac neće u PO ali je zanimljiv za gledanje, biće hit sezone kao 76's i Denver pre par godina, pričaće se o njima.
(Tenkre, 31. oktobar 2018 08:42)

Bivši igrač Partizana teškoo. Zato što je u Partizanu, tj ne samo On, već cela njegova generacija ('88) raspuštena kao netalentovana, još u mlađim kategorijama. Isto kao kad bi rekli Aleksandar Đorđević, bivši igrač CZ, a oteran iz CZ kao netalentovan.

Bicu Slobodan

pre 5 godina

(Tenkre, 31. oktobar 2018 08:42)
Kog Partizana? Onog sto je oteran posle par treninga jos dok je bio dete. Ma prvo je nastao Partizan pa onda svet.

Svetski Mega Car

pre 5 godina

Ovaj Sakramento kako je krenuo, uci ce i u plej of. Videcemo, mada ne verujem, zapad je prejak, da su na istoku, igrali bi plej of bez problema. Ljudi mnogo potcenjuju Sakramento, govorili ste da je najgora ekipa u NBA. Naravno da nije najgora ekipa, nisu bili ni prosle godine najgora ekipa kad su svi ovi visoki pikovi bili rukiji, a nece ni sad, jer su svi ti visoki pikovi sada iskusniji (Foks, Hild, Koli Stajn, Mejson...) . Prosle godine je losiji skor od Sakramenta na zapadu imao Dalas, Memfis, Finiks, a na istoku Atlanta, Orlando, Bruklin. Kada se ovim igracima dodaju Bogdan, Bjelica, ruki Begli, Sampert, Kufos itd, dobije se solidna ekipa koja ce samo da napreduje. Drago mi je zbog Bjelice koji je konacno dobio pravu sansu, pre svega zahvaljujuci Divcu. Da nije bilo Divca, pitanje je da li bi mu neki drugi klub dao ovakvu sansu i minutazu. Decko je potpuno zasluzio minutazu, i on i Bogdan su dokazali da su sasvim solidni NBA igraci, i da im je mesto u NBA. Realno, zasto bi se neko od njih dvojice vracao u Evropu, u Evropi su presli igricu sto bi se reklo. Pogotovo Bjelica koji je bio mvp Evrolige.

Dorcol

pre 5 godina

Opasno igraju Kingsi na pocetku sezone, drugi put mi donesose lovu :)
Usput kakva 3 cetvrtina OKCa, sa -12 na poluvremenu dobise +18, ovi nasi bas bledi mada nisu nesto puno ni igrali. Probao je Rivers opet sa Bobanom da izvuce tekmu ali ovog puta ga je Adams urnisao.
Hjuston plac majke bozije, ne vredi ni komentarisati.

A.J.

pre 5 godina

SAC , po meni, treba da se otarasi Justina Jacksona. Svaku utakmicu koju sam gledao odigrao je katastrofalno, decko je strasno sebican, cak i za NBA standarde, a nema kvaliteta. Evo i statistiku kad sam pogledao, ima prilicno slab doprinos a dobru minutazu. Ako ima neko ko prati vise i zna sta on dobro radi i zbog cega ga drze, neka napise ja zaista nisam gledao mnogo utakmica Kingsa ove i prosle sezone. Bjelica odlican, pravo je pojacanje i pokazuje sta zna. Hield isto igra veoma dobro na pocetku sezone, kao i Koli Stajn. Mali Fox ce biti igracina. Ostali isto sasvim ok. Zaista igraju mnogo bolje i lepse za gledanje, prosle sezone su bili katastrofalni. Jos kad se vrati Bogdan...

SaleTzar

pre 5 godina

(A.J., 31. oktobar 2018 09:01)
Vidi sto se tice Justin Jacksona to je jos uvek mlad igrac koji itekako ima potencijala da napreduje takodje ima stvari koje ni svemocno oko statistike uvek ne vidi,Justin jako dobro vrsi pritisak i igra solidnu odbranu kako na poziciji 3 tako ponekad moze i svojom brzinom da odradi odbranu i na poziciji 2,timski je igrac i nije sebican ne trosi previse lopti i moze da ubode sa distance....E sad ja licno mislim da bi on sebe i trebao da trazi prevashodno kao univerzani defanzivac na poz 2-3 jel mu tehnika a ni sut nisu bas brilijantni ali ima kod njega jos prostora za napredak i mislim da je jos rano da ga se Kingsi otarase...pozz

nikci

pre 5 godina

@tenkre

Cisto sumnjam da ce SAC biti hit sezone. Voleo bih da bude, ali iskreno ne verujem. A po komentarima, i plusevima i minusevima ovde reklo bi se posle prve utakmice Finiksa npr da ce iskidati, onda ide 5 poraza u nizu pa komentari tipa 'Niko bolje nije ni ocekivao, Kokoskov nije srbin vec slovenac' itd... E tako ce i ovde biti, kada se zakuva sezona i kada SAC bude belezio realne rezultate krenuce komentari razni. Isto ce biti kad Bjelici opadne prosek kako je SAC divljacka ekipa, itd itd... (tako je pisalo posle 2. utakmice kad je imao neki slabiji ucinak) Ja samo citam ovde komentare i meni nista nije jasno, kako ljudi brzo idu iz krajnosti u krajnost, menjaju misljenja itd... A sto se Bjelice tice drago mi je da konacno ima zapazeniju ulogu, i nadam se da ce tako ostati

mst

pre 5 godina

Dragi komentatori, ne pratim nba kao sto vecina vas prati...ali mi je nemormalno drago zbog Bjelice, decko zasluzuje apsolutno sve sto mu se desava u momentu! Vidi se da je cist talentanat

Ufo

pre 5 godina

Nije los, ali hvalospevi su smesni. Igra u krs ekipi koja je dobila u samom startu neke utakmice, ali ce kako vreme bude odmicalo i kako budu igrali protiv ozbiljnijih ekipa, gubiti itekako i tu Bjelica nece imati zapazen ucinak. Jos malo ce 31. godinu sto je za njega karijera u zalasku. Ali dobro,bolje da igra i da se trudi u NBA nego li da igra u amaterskoj evropi.

iznogud

pre 5 godina

Beli može svako veče 20+ poena, a bogami i u odbrani je poprilično dobar. Kolko je važno u NBA da upadneš u pravu ekipu, tavorio je bzvz u Minesoti...

Marko

pre 5 godina

Kako mi je samo drago zbog ovog decka. Mirni momak iz novobeogradskih blokova, a nebruseni dijamant i talenat. Nas najznacajniji igrac u reprezentaciji. Puni Beli svako vece, konacno si nasao pravi tim.

the show must go on

pre 5 godina

Po raznovrsnosti igre i popunjavanju svih mogucih kolona.Po kreaciji i uticaju na igru svoje ekipe definitivno Bodiroga poslednje decenije,...

Tenkre

pre 5 godina

Bivši košarkaš Zvezde i Partizana.
Manje-više... Sac konačno opravdava tankovanje i politiku GM. Trenutno imaju 4 visoka mlada pika (Beagly, Hield, Fox i Stain), sa Bjelicom su napravili pun pogodak, BB takodje nedostaje u ovoj rotaciji za 25-30 min, Giles će da se uzdigne, Shumpert ima iskustva (čovek igrao nekoliko finala) Randolph je sjajan igrač ali više nije neophodan. Sac neće u PO ali je zanimljiv za gledanje, biće hit sezone kao 76's i Denver pre par godina, pričaće se o njima.

iznogud

pre 5 godina

Beli može svako veče 20+ poena, a bogami i u odbrani je poprilično dobar. Kolko je važno u NBA da upadneš u pravu ekipu, tavorio je bzvz u Minesoti...

the show must go on

pre 5 godina

Po raznovrsnosti igre i popunjavanju svih mogucih kolona.Po kreaciji i uticaju na igru svoje ekipe definitivno Bodiroga poslednje decenije,...

Marko

pre 5 godina

Kako mi je samo drago zbog ovog decka. Mirni momak iz novobeogradskih blokova, a nebruseni dijamant i talenat. Nas najznacajniji igrac u reprezentaciji. Puni Beli svako vece, konacno si nasao pravi tim.

Svetski Mega Car

pre 5 godina

Ovaj Sakramento kako je krenuo, uci ce i u plej of. Videcemo, mada ne verujem, zapad je prejak, da su na istoku, igrali bi plej of bez problema. Ljudi mnogo potcenjuju Sakramento, govorili ste da je najgora ekipa u NBA. Naravno da nije najgora ekipa, nisu bili ni prosle godine najgora ekipa kad su svi ovi visoki pikovi bili rukiji, a nece ni sad, jer su svi ti visoki pikovi sada iskusniji (Foks, Hild, Koli Stajn, Mejson...) . Prosle godine je losiji skor od Sakramenta na zapadu imao Dalas, Memfis, Finiks, a na istoku Atlanta, Orlando, Bruklin. Kada se ovim igracima dodaju Bogdan, Bjelica, ruki Begli, Sampert, Kufos itd, dobije se solidna ekipa koja ce samo da napreduje. Drago mi je zbog Bjelice koji je konacno dobio pravu sansu, pre svega zahvaljujuci Divcu. Da nije bilo Divca, pitanje je da li bi mu neki drugi klub dao ovakvu sansu i minutazu. Decko je potpuno zasluzio minutazu, i on i Bogdan su dokazali da su sasvim solidni NBA igraci, i da im je mesto u NBA. Realno, zasto bi se neko od njih dvojice vracao u Evropu, u Evropi su presli igricu sto bi se reklo. Pogotovo Bjelica koji je bio mvp Evrolige.

Tenkre

pre 5 godina

Bivši košarkaš Zvezde i Partizana.
Manje-više... Sac konačno opravdava tankovanje i politiku GM. Trenutno imaju 4 visoka mlada pika (Beagly, Hield, Fox i Stain), sa Bjelicom su napravili pun pogodak, BB takodje nedostaje u ovoj rotaciji za 25-30 min, Giles će da se uzdigne, Shumpert ima iskustva (čovek igrao nekoliko finala) Randolph je sjajan igrač ali više nije neophodan. Sac neće u PO ali je zanimljiv za gledanje, biće hit sezone kao 76's i Denver pre par godina, pričaće se o njima.

mst

pre 5 godina

Dragi komentatori, ne pratim nba kao sto vecina vas prati...ali mi je nemormalno drago zbog Bjelice, decko zasluzuje apsolutno sve sto mu se desava u momentu! Vidi se da je cist talentanat

nikci

pre 5 godina

@tenkre

Cisto sumnjam da ce SAC biti hit sezone. Voleo bih da bude, ali iskreno ne verujem. A po komentarima, i plusevima i minusevima ovde reklo bi se posle prve utakmice Finiksa npr da ce iskidati, onda ide 5 poraza u nizu pa komentari tipa 'Niko bolje nije ni ocekivao, Kokoskov nije srbin vec slovenac' itd... E tako ce i ovde biti, kada se zakuva sezona i kada SAC bude belezio realne rezultate krenuce komentari razni. Isto ce biti kad Bjelici opadne prosek kako je SAC divljacka ekipa, itd itd... (tako je pisalo posle 2. utakmice kad je imao neki slabiji ucinak) Ja samo citam ovde komentare i meni nista nije jasno, kako ljudi brzo idu iz krajnosti u krajnost, menjaju misljenja itd... A sto se Bjelice tice drago mi je da konacno ima zapazeniju ulogu, i nadam se da ce tako ostati

ferdinand

pre 5 godina

Bivši košarkaš Zvezde i Partizana. 
Manje-više... Sac konačno opravdava tankovanje i politiku GM. Trenutno imaju 4 visoka mlada pika (Beagly, Hield, Fox i Stain), sa Bjelicom su napravili pun pogodak, BB takodje nedostaje u ovoj rotaciji za 25-30 min, Giles će da se uzdigne, Shumpert ima iskustva (čovek igrao nekoliko finala) Randolph je sjajan igrač ali više nije neophodan. Sac neće u PO ali je zanimljiv za gledanje, biće hit sezone kao 76's i Denver pre par godina, pričaće se o njima.
(Tenkre, 31. oktobar 2018 08:42)

Bivši igrač Partizana teškoo. Zato što je u Partizanu, tj ne samo On, već cela njegova generacija ('88) raspuštena kao netalentovana, još u mlađim kategorijama. Isto kao kad bi rekli Aleksandar Đorđević, bivši igrač CZ, a oteran iz CZ kao netalentovan.

Dorcol

pre 5 godina

Opasno igraju Kingsi na pocetku sezone, drugi put mi donesose lovu :)
Usput kakva 3 cetvrtina OKCa, sa -12 na poluvremenu dobise +18, ovi nasi bas bledi mada nisu nesto puno ni igrali. Probao je Rivers opet sa Bobanom da izvuce tekmu ali ovog puta ga je Adams urnisao.
Hjuston plac majke bozije, ne vredi ni komentarisati.

A.J.

pre 5 godina

SAC , po meni, treba da se otarasi Justina Jacksona. Svaku utakmicu koju sam gledao odigrao je katastrofalno, decko je strasno sebican, cak i za NBA standarde, a nema kvaliteta. Evo i statistiku kad sam pogledao, ima prilicno slab doprinos a dobru minutazu. Ako ima neko ko prati vise i zna sta on dobro radi i zbog cega ga drze, neka napise ja zaista nisam gledao mnogo utakmica Kingsa ove i prosle sezone. Bjelica odlican, pravo je pojacanje i pokazuje sta zna. Hield isto igra veoma dobro na pocetku sezone, kao i Koli Stajn. Mali Fox ce biti igracina. Ostali isto sasvim ok. Zaista igraju mnogo bolje i lepse za gledanje, prosle sezone su bili katastrofalni. Jos kad se vrati Bogdan...

Bicu Slobodan

pre 5 godina

(Tenkre, 31. oktobar 2018 08:42)
Kog Partizana? Onog sto je oteran posle par treninga jos dok je bio dete. Ma prvo je nastao Partizan pa onda svet.

Иван

pre 5 godina

Моји утисци:

1. Чим Бјелица изађе Кингси су негледљиви. Хаос без имало мозга, свако ко дограби лопту иде сам против свих, а напад не траје дуже од 5 секунди.

2. Разумем да онај мали Бегли мора добијати шансу (другачије неће сазрети), али не капирам шта виде у њему осим атлетике. Мали има ужасно низак коефицијент кошаркашке интелигенције, чак и то што покушава је очај, шутеви и продори који немају шансу да уђу, а онда видиш медије и навијаче који га хвале до бесвести.

Клиперси су сами криви. Риверс се тврдоглаво губитничке игре, прекасно је увео Бобана. Милош је велико разочарење. Капирам да је тешко доћи до лопте поред Луа Вилијамса, капирам и да је отишао у Америку само због пара или нечег што се не тиче стриктно кошаркашког терена, али не могу да прихватим да неко тако мало ради на себи. Он физички не може да игра одбрану, у нападу је статичан и преспор. Па ако си остао већ у НБА, поради макар мало на себи, шта се бламираш и квариш углед кошаркашке легенде?

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Kako mi je samo drago zbog ovog decka. Mirni momak iz novobeogradskih blokova, a nebruseni dijamant i talenat. Nas najznacajniji igrac u reprezentaciji. Puni Beli svako vece, konacno si nasao pravi tim.
(Marko, 31. oktobar 2018 08:53)
Slazem se sa svim, sem sa nebrusenim. Izbrusen je Beli itekako, pa bio je najbolji igrac Evrope, jedino je pogresan korak bio ona prethodna divlja ekipa. Nisam odgledao ove godine ni jednom Kingse, ne znam kakvi su oni, ali zvuci obecavajuce.

ferdinand

pre 5 godina

Igrao je u Partizanu npr. 10 godina a u Zvezdi koliko? 2-3? Plus svi znaju da je bio grobar ceo zivot... treba reci celu istinu. Cinjenica da cemo uvek zaliti za njim jer ga Dule nije hteo, a decko je prvo dosao da prica sa njim. Sta je tu je...
(drugar iz bloka, 31. oktobar 2018 10:15)

Od koje do koje godine je igrao 10 godina u Pratizanu? Čovek je '88. godište i kada je 2000.raspuštena ta pionirska selekcija imao je 12 godina. Dakle, po tvojoj istini je igrao u Partizanu od svoje druge pa do dvanaeste godine, što je nemoguće???? Kao junior je igrao za Superfund a za seniore zna se.
I jel dalje potrebno da se objašnjava bilo šta?
Isto je toliko nebulozno da navijači CZ prisvajaju Đorđevića kao Zvezdinog igrača, po istom principu po kome ti radiš.

SaleTzar

pre 5 godina

(A.J., 31. oktobar 2018 09:01)
Vidi sto se tice Justin Jacksona to je jos uvek mlad igrac koji itekako ima potencijala da napreduje takodje ima stvari koje ni svemocno oko statistike uvek ne vidi,Justin jako dobro vrsi pritisak i igra solidnu odbranu kako na poziciji 3 tako ponekad moze i svojom brzinom da odradi odbranu i na poziciji 2,timski je igrac i nije sebican ne trosi previse lopti i moze da ubode sa distance....E sad ja licno mislim da bi on sebe i trebao da trazi prevashodno kao univerzani defanzivac na poz 2-3 jel mu tehnika a ni sut nisu bas brilijantni ali ima kod njega jos prostora za napredak i mislim da je jos rano da ga se Kingsi otarase...pozz

zemunski kej

pre 5 godina

Ja sam onaj sto je rekao videcete, I to ne samo zbog Bjelice,eksplodirao onaj mali FOKS i Badi Hild, Napadaju kao osice ,dva najbrza beka koja sam ja video, Protivnik je jos okrenut ledjima a ovi ulecu pod kos ili Badi ispaljuje trojku, Nema ni delic sekunde razmisljanja , sve su protivnike slomili na taj nacin ,I ovo sto su izgubili bilo tesno,Run end gun u najboljem izdanju,

BojanNS

pre 5 godina

Sinoc sam prvi put gledao Sakramento ove sezone. Razlika koju sam primetio u odnosu na proslu godinu je da bekovi kada se zalete na kos, ne gledaju samo kos, vec gledaju da nekome dodaju ako je u boljoj poziciji. Cak i Vili ne sutira uvek kada dobije loptu, nego i on odigrava.

bla

pre 5 godina

kakvog je igraca Pesic napravio! ovo samo pokazuje da je njegov talenat neiskoriscen godinama, to jest od kada je zavrsio svoj rad sa Pesicem.

Oko

pre 5 godina

Sledeca je Atlanta pa zatim paklenih 11 utakmica od kojih ako 3-4 dobiju treba da budu srecni. Turneju istokom zavrsavaju u Milvokiju i Torontu pa zatim imaju niz kuci sa najboljim ekipama zapada. Eventualno da dobiju LAL,LAC,OKC i Hjuston ako nastavi da se raspada. U tom nizu im dolazi i Sharlot . U najboljem slucaju 5 od 6 u narednih 11 utakmica a ako uspeju da skor bude 6-5 onda su na konju. Bogi se vraca i vecinu utakmica igraju kuci pred najludjom nba publikom

SaleTzar

pre 5 godina

Kog Partizana? Onog sto je oteran posle par treninga jos dok je bio dete. Ma prvo je nastao Partizan pa onda svet.
(Bicu Slobodan, 31. oktobar 2018 09:12)

Pa nije bas oteran posle par treninga....Ja sam mu bio trener preko 3,5god u mladjim kategorijama Partizana nazalost neki ljudi kasnije nisu videli ono sto su neki pokusavali da im kazu u vezi Nemanje i nekoliko drugih igraca iz te generacije....na kraju ja sam otisao iz Partizana pre njih......pozz

ProdigyCZ

pre 5 godina

Gledao sinoc Kliperse,bolje da nisam.Cekao Tea da udje u igru,dobi on sansu u prvom poluvremenu 4 min.,par dodira sa loptom aj na klupu,nista lose nije uradio.U drugom poluvremenu imao je izgubljene lopte i jednu trojku ali je uveden u igru kad je brod uveliko potonuo.Uzas od kosarke,kakvi se sutevi uzimaju,nema tu Teo sta da trazi.Moze on da igra u NBA i da bude koristan ekipi gde postoji sistem ali to su nazalost samo vrhunski timovi,jer ovi ostali nisu vredni gledanja a kamoli igranja u njima.

JPR24

pre 5 godina

sakramento je ove godine druga ekipa ko se razume u košarku zna šta znači jedan super kvalitetan igrač koji je bio podcenjen.pravi all raund košarkaš oni koji misle,da sakramento nije dobar i neče u play off bit če iznebadjeni dokle če dogurati a beli je pokazao več protiv goldena,da če biti opasna ekipa oce godine.verujem,da mogu u prvih 5.ekipa gotovo,da sam siguran.a igraju ekipno i igrače iz utakmicu u utakmicu bolje.čak i bez bogdana bit,če super jaki.bogdan mozda neče ni trebati ovoj ekipi.
(slaviša šmigič, 31. oktobar 2018 10:13)
Brale ti se ocigledno ne raUmes u kosarku. Bogdan im je itekako potreban. Beli za sada ide sve na bolje i bolje. Nadam se da ce obojica imati solidne seOne. Ali treba jos igrati 70 i kusur utakmica do kraja. A Kingsi nemaju roster za to, i nije realno ocekivati da ih Beli sam vuce... Iako bi to bilo super, ali tek je pocetak seOne.

SaleTzar

pre 5 godina

Laz, poznajem Bjelicu licno jer mi je komsija, nije trenirao u Partizanu. Izvini nam se za neistine
(nista o nicemu, 31. oktobar 2018 10:48)
Ili pokusavas da budes duhovit ili si skeptican po prirodi pa ne verujes nikada i nikome.....Zaista nemam niti jedan razlog da lazem a jos manje da se izvinjavam tebi ili bilo kome ovde na portalu jer vrlo dobro ZNAM ko sam i sta sam nekada bio i kako sam nekad vecinom svom trosku kao ludak trenirao sve te klince....Iz te generacije Partizana `88 bilo je momaka koji su imali talenta i zelje neki od njih su i uspeli kao kosarkasi npr. pored Nemanje i Stefan Sinovec ima sasvim OK karijeru a mnogi drugi su na zalost odustali ili ostali na amaterskom nivou ali tako je to u sportu na kraju ipak samo oni Najuporniji sa velikim radnim navikama i malo srece i talenta uspeju da ostvare uspesne karijere...pozz

Малац

pre 5 godina

Питам се шта је велики тренер радио у трећој четвртини?
Од плус 13 на полувремену до минус 16 после целих 12 минута. То је стварно умеће.
Колико мораш немати појма да ти то успе.

Sasa

pre 5 godina

Laz, poznajem Bjelicu licno jer mi je komsija, nije trenirao u Partizanu. Izvini nam se za neistine
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 31. oktobar 2018 10:48)

# Link komentara

Nije vazno da li ga je osoba koju si optuzio da sirenje laznih informacija trenirala ili ne, no, ovde je i na mnogim drugim mestima navedeno da je Bjelica kao junior bio deo Partizana: "„Superfund je bio privatni klub koji se otovrio tih godina. Takvi klubovi su skupljali igrače koji nisu imali prostora u Zvezdi i Partizanu. Moj ćale je otišao po ispisnicu u Partizan, uvek me je podržavao i želeo je da me zaštiti, uvek je bio temperamentan."

Ovo su reci Nemanje Bjelice.
Ljudi, zestoko lazete, da vise ne znate ko i kada je u kolikoj meri slagao.

Marinko8

pre 5 godina

Ne znam da li primecujete koliko je fizicki napredovao za vreme leta. To vam je to famozno leto sa NBA strucnjacima. To je taj individualni rad zbog kog se smejete Jokicu. Naredne dve godine igrace svi u reprezentaciji, i izgubiti dosta u odnosu na americke NBA igrace.. Sreca pa je ovo leto bilo slobodno, mada niste propustili da pljujete ljude koji nisu dosli da igraju kvalifikacije sa Estonijom.

genijalac

pre 5 godina

bjelica odlican, odkako je stigao, najbolji je u kingsima zajedno sa foxom, i willie se popravio spram prosle sezone. Moze on i bolje, i on i saigraci mu. Vise puta stoji sam, i ili ga ne vide ili mu ne dodaju, posjecalo me na vreme u minesoti. Ali od 3-5 suteva po mecu u minesoti sada uzima preko 10, zato mu se i udvostrucio prosjek poena. Clipersi vode 14 razlike na poluvremenu, i izgube trecu cetrvtrinu nekih 30 razlike! mislim da su dali ispod 10 pooena a primili oko 40. Teodosic skroz slabo odigrao, forsira neka dodavanja, i izgubi lopte. Ne treba da forsirta, vec da mu prirodno dodje kao i do sada. marjanovic 4 faula za 7 minuta, ali nije bio los ni u odbrani ni u napadu za to vreme, adams nije mogao da se pomjeri u napadu, Marjanovic jak ko bik.

nista o nicemu

pre 5 godina

Pa nije bas oteran posle par treninga....Ja sam mu bio trener preko 3,5god u mladjim kategorijama Partizana nazalost neki ljudi kasnije nisu videli ono sto su neki pokusavali da im kazu u vezi Nemanje i nekoliko drugih igraca iz te generacije....na kraju ja sam otisao iz Partizana pre njih......pozz
(SaleTzar, 31. oktobar 2018 10:20)

Laz, poznajem Bjelicu licno jer mi je komsija, nije trenirao u Partizanu. Izvini nam se za neistine

ве

pre 5 godina

2. Разумем да онај мали Бегли мора добијати шансу (другачије неће сазрети), али не капирам шта виде у њему осим атлетике. Мали има ужасно низак коефицијент кошаркашке интелигенције, чак и то што покушава је очај, шутеви и продори који немају шансу да уђу, а онда видиш медије и навијаче који га хвале до бесвести.

(Иван, 31. oktobar 2018 10:01)

претерујеш. дечко има 19 година. примера ради вања маринковић има 21, a бориша симанић 20. такође како си представио да само лудости ради на терену и сулуде шутеве, а он има преко 50% за 2 и преко 50% за 3. при томе све тек игра своје прве утакмице против прекаљених играча. и на крају кажеш за ово "само атлетика". па никад небих рекао "само", јер атлетске предиспозиције су основни и најважнији предуслов за кошарку. најбоље је да играч има све, али ако има "само атлетику", он може да постигнен много, а ко "само атлетику нема", не може да игра ни за тамиш, камоли у нба. иста прича какву ти сад причаш за беглија је на овом порталу прошле године ишла и за деарона фокса - сулуди нерезонски играч, прави сакраменто дивљом екипом, само физикалије има, ретардиран је... а види како се већ ове године окренула прича. полако рођаци.

Ufo

pre 5 godina

Nije los, ali hvalospevi su smesni. Igra u krs ekipi koja je dobila u samom startu neke utakmice, ali ce kako vreme bude odmicalo i kako budu igrali protiv ozbiljnijih ekipa, gubiti itekako i tu Bjelica nece imati zapazen ucinak. Jos malo ce 31. godinu sto je za njega karijera u zalasku. Ali dobro,bolje da igra i da se trudi u NBA nego li da igra u amaterskoj evropi.

Bard Živa

pre 5 godina

@Nolov Fox je ubedljivo najbolji igrač Sakramenta, igrač koji će za najviše 2 godine dobiti max ugovor. Ima samo 21 godinu...

Pera

pre 5 godina

Beli bi mogao na all-star da puca trojke. Ima skoro 55% preciznost do sada.
@Larry
Da, cak i prosle sezone bio je u jednom trenutku najprecizniji trojkas u ligi.
Bilo bi divno da opet, kao Pedja nekad, Srbim iz Kingsa pobedi!

drugar iz bloka

pre 5 godina

Bivši igrač Partizana teškoo. Zato što je u Partizanu, tj ne samo On, već cela njegova generacija ('88) raspuštena kao netalentovana, još u mlađim kategorijama. Isto kao kad bi rekli Aleksandar Đorđević, bivši igrač CZ, a oteran iz CZ kao netalentovan. (ferdinand, 31. oktobar 2018 09:23) Igrao je u Partizanu npr. 10 godina a u Zvezdi koliko? 2-3? Plus svi znaju da je bio grobar ceo zivot... treba reci celu istinu. Cinjenica da cemo uvek zaliti za njim jer ga Dule nije hteo, a decko je prvo dosao da prica sa njim. Sta je tu je...

slaviša šmigič

pre 5 godina

sakramento je ove godine druga ekipa ko se razume u košarku zna šta znači jedan super kvalitetan igrač koji je bio podcenjen.pravi all raund košarkaš oni koji misle,da sakramento nije dobar i neče u play off bit če iznebadjeni dokle če dogurati a beli je pokazao več protiv goldena,da če biti opasna ekipa oce godine.verujem,da mogu u prvih 5.ekipa gotovo,da sam siguran.a igraju ekipno i igrače iz utakmicu u utakmicu bolje.čak i bez bogdana bit,če super jaki.bogdan mozda neče ni trebati ovoj ekipi.

zemunski kej

pre 5 godina

Verovatno je sala ovo za Foksa ,ubedljivo najbolji igrac Kingsa, Igrac za 150 miliona diolara,Naravno da ulece u centre i da se ne boji i da dobije rampu,Nista ga ne ometa da to ponovo uradi u sledecem napadu, Unosi neverovatnu energiju u ekipu sa njim prave razliku a bogami i sa Bjelicom, Imaju dobru tu prvu postavu i mnogo losiju rezervnu,

Nikola Jokic

pre 5 godina

...али ако има "само атлетику", он може да постигнен много, а ко "само атлетику нема", не може да игра ни за тамиш, камоли у нба...

Иван

pre 5 godina

@ве

Гледаш ли ти утакмице или само статистику?

Читаш ли ти све што је написано или се само ухватиш за неку реч, па паметујеш?


Видиш, ја гледам утакмице. Дечко је ишао из глупости у глупост. Погоди он, скочи, али толико нерезонски игра да то боли. И друго, не кажем да не треба да има минутажу, само не капирам чему толики хајп. Биће просек. Има и Дончић 19 година, па је мозак за тог Беглија. А посебно су ми безвезне те приче да је Бегли чудо од детета и да треба да више игра од Бјелице и сл. Па да Кингсима нема Бјелице, то би била иста екипа од прошле године. Нема фрке за младост, али ајде ти ми одговори, кад већ знаш све, који су то страобални квалитети Марвина Беглија Трећег?

Ufo

pre 5 godina

Nije los, ali hvalospevi su smesni. Igra u krs ekipi koja je dobila u samom startu neke utakmice, ali ce kako vreme bude odmicalo i kako budu igrali protiv ozbiljnijih ekipa, gubiti itekako i tu Bjelica nece imati zapazen ucinak. Jos malo ce 31. godinu sto je za njega karijera u zalasku. Ali dobro,bolje da igra i da se trudi u NBA nego li da igra u amaterskoj evropi.

nista o nicemu

pre 5 godina

Pa nije bas oteran posle par treninga....Ja sam mu bio trener preko 3,5god u mladjim kategorijama Partizana nazalost neki ljudi kasnije nisu videli ono sto su neki pokusavali da im kazu u vezi Nemanje i nekoliko drugih igraca iz te generacije....na kraju ja sam otisao iz Partizana pre njih......pozz
(SaleTzar, 31. oktobar 2018 10:20)

Laz, poznajem Bjelicu licno jer mi je komsija, nije trenirao u Partizanu. Izvini nam se za neistine

drugar iz bloka

pre 5 godina

Bivši igrač Partizana teškoo. Zato što je u Partizanu, tj ne samo On, već cela njegova generacija ('88) raspuštena kao netalentovana, još u mlađim kategorijama. Isto kao kad bi rekli Aleksandar Đorđević, bivši igrač CZ, a oteran iz CZ kao netalentovan. (ferdinand, 31. oktobar 2018 09:23) Igrao je u Partizanu npr. 10 godina a u Zvezdi koliko? 2-3? Plus svi znaju da je bio grobar ceo zivot... treba reci celu istinu. Cinjenica da cemo uvek zaliti za njim jer ga Dule nije hteo, a decko je prvo dosao da prica sa njim. Sta je tu je...

Tenkre

pre 5 godina

Bivši košarkaš Zvezde i Partizana.
Manje-više... Sac konačno opravdava tankovanje i politiku GM. Trenutno imaju 4 visoka mlada pika (Beagly, Hield, Fox i Stain), sa Bjelicom su napravili pun pogodak, BB takodje nedostaje u ovoj rotaciji za 25-30 min, Giles će da se uzdigne, Shumpert ima iskustva (čovek igrao nekoliko finala) Randolph je sjajan igrač ali više nije neophodan. Sac neće u PO ali je zanimljiv za gledanje, biće hit sezone kao 76's i Denver pre par godina, pričaće se o njima.

slaviša šmigič

pre 5 godina

sakramento je ove godine druga ekipa ko se razume u košarku zna šta znači jedan super kvalitetan igrač koji je bio podcenjen.pravi all raund košarkaš oni koji misle,da sakramento nije dobar i neče u play off bit če iznebadjeni dokle če dogurati a beli je pokazao več protiv goldena,da če biti opasna ekipa oce godine.verujem,da mogu u prvih 5.ekipa gotovo,da sam siguran.a igraju ekipno i igrače iz utakmicu u utakmicu bolje.čak i bez bogdana bit,če super jaki.bogdan mozda neče ni trebati ovoj ekipi.

Bicu Slobodan

pre 5 godina

(Tenkre, 31. oktobar 2018 08:42)
Kog Partizana? Onog sto je oteran posle par treninga jos dok je bio dete. Ma prvo je nastao Partizan pa onda svet.

Иван

pre 5 godina

Моји утисци:

1. Чим Бјелица изађе Кингси су негледљиви. Хаос без имало мозга, свако ко дограби лопту иде сам против свих, а напад не траје дуже од 5 секунди.

2. Разумем да онај мали Бегли мора добијати шансу (другачије неће сазрети), али не капирам шта виде у њему осим атлетике. Мали има ужасно низак коефицијент кошаркашке интелигенције, чак и то што покушава је очај, шутеви и продори који немају шансу да уђу, а онда видиш медије и навијаче који га хвале до бесвести.

Клиперси су сами криви. Риверс се тврдоглаво губитничке игре, прекасно је увео Бобана. Милош је велико разочарење. Капирам да је тешко доћи до лопте поред Луа Вилијамса, капирам и да је отишао у Америку само због пара или нечег што се не тиче стриктно кошаркашког терена, али не могу да прихватим да неко тако мало ради на себи. Он физички не може да игра одбрану, у нападу је статичан и преспор. Па ако си остао већ у НБА, поради макар мало на себи, шта се бламираш и квариш углед кошаркашке легенде?

ferdinand

pre 5 godina

Bivši košarkaš Zvezde i Partizana. 
Manje-više... Sac konačno opravdava tankovanje i politiku GM. Trenutno imaju 4 visoka mlada pika (Beagly, Hield, Fox i Stain), sa Bjelicom su napravili pun pogodak, BB takodje nedostaje u ovoj rotaciji za 25-30 min, Giles će da se uzdigne, Shumpert ima iskustva (čovek igrao nekoliko finala) Randolph je sjajan igrač ali više nije neophodan. Sac neće u PO ali je zanimljiv za gledanje, biće hit sezone kao 76's i Denver pre par godina, pričaće se o njima.
(Tenkre, 31. oktobar 2018 08:42)

Bivši igrač Partizana teškoo. Zato što je u Partizanu, tj ne samo On, već cela njegova generacija ('88) raspuštena kao netalentovana, još u mlađim kategorijama. Isto kao kad bi rekli Aleksandar Đorđević, bivši igrač CZ, a oteran iz CZ kao netalentovan.

SaleTzar

pre 5 godina

Kog Partizana? Onog sto je oteran posle par treninga jos dok je bio dete. Ma prvo je nastao Partizan pa onda svet.
(Bicu Slobodan, 31. oktobar 2018 09:12)

Pa nije bas oteran posle par treninga....Ja sam mu bio trener preko 3,5god u mladjim kategorijama Partizana nazalost neki ljudi kasnije nisu videli ono sto su neki pokusavali da im kazu u vezi Nemanje i nekoliko drugih igraca iz te generacije....na kraju ja sam otisao iz Partizana pre njih......pozz

Marko

pre 5 godina

Kako mi je samo drago zbog ovog decka. Mirni momak iz novobeogradskih blokova, a nebruseni dijamant i talenat. Nas najznacajniji igrac u reprezentaciji. Puni Beli svako vece, konacno si nasao pravi tim.

the show must go on

pre 5 godina

Po raznovrsnosti igre i popunjavanju svih mogucih kolona.Po kreaciji i uticaju na igru svoje ekipe definitivno Bodiroga poslednje decenije,...

Marinko8

pre 5 godina

Ne znam da li primecujete koliko je fizicki napredovao za vreme leta. To vam je to famozno leto sa NBA strucnjacima. To je taj individualni rad zbog kog se smejete Jokicu. Naredne dve godine igrace svi u reprezentaciji, i izgubiti dosta u odnosu na americke NBA igrace.. Sreca pa je ovo leto bilo slobodno, mada niste propustili da pljujete ljude koji nisu dosli da igraju kvalifikacije sa Estonijom.

iznogud

pre 5 godina

Beli može svako veče 20+ poena, a bogami i u odbrani je poprilično dobar. Kolko je važno u NBA da upadneš u pravu ekipu, tavorio je bzvz u Minesoti...

Svetski Mega Car

pre 5 godina

Ovaj Sakramento kako je krenuo, uci ce i u plej of. Videcemo, mada ne verujem, zapad je prejak, da su na istoku, igrali bi plej of bez problema. Ljudi mnogo potcenjuju Sakramento, govorili ste da je najgora ekipa u NBA. Naravno da nije najgora ekipa, nisu bili ni prosle godine najgora ekipa kad su svi ovi visoki pikovi bili rukiji, a nece ni sad, jer su svi ti visoki pikovi sada iskusniji (Foks, Hild, Koli Stajn, Mejson...) . Prosle godine je losiji skor od Sakramenta na zapadu imao Dalas, Memfis, Finiks, a na istoku Atlanta, Orlando, Bruklin. Kada se ovim igracima dodaju Bogdan, Bjelica, ruki Begli, Sampert, Kufos itd, dobije se solidna ekipa koja ce samo da napreduje. Drago mi je zbog Bjelice koji je konacno dobio pravu sansu, pre svega zahvaljujuci Divcu. Da nije bilo Divca, pitanje je da li bi mu neki drugi klub dao ovakvu sansu i minutazu. Decko je potpuno zasluzio minutazu, i on i Bogdan su dokazali da su sasvim solidni NBA igraci, i da im je mesto u NBA. Realno, zasto bi se neko od njih dvojice vracao u Evropu, u Evropi su presli igricu sto bi se reklo. Pogotovo Bjelica koji je bio mvp Evrolige.

bla

pre 5 godina

kakvog je igraca Pesic napravio! ovo samo pokazuje da je njegov talenat neiskoriscen godinama, to jest od kada je zavrsio svoj rad sa Pesicem.

SaleTzar

pre 5 godina

Laz, poznajem Bjelicu licno jer mi je komsija, nije trenirao u Partizanu. Izvini nam se za neistine
(nista o nicemu, 31. oktobar 2018 10:48)
Ili pokusavas da budes duhovit ili si skeptican po prirodi pa ne verujes nikada i nikome.....Zaista nemam niti jedan razlog da lazem a jos manje da se izvinjavam tebi ili bilo kome ovde na portalu jer vrlo dobro ZNAM ko sam i sta sam nekada bio i kako sam nekad vecinom svom trosku kao ludak trenirao sve te klince....Iz te generacije Partizana `88 bilo je momaka koji su imali talenta i zelje neki od njih su i uspeli kao kosarkasi npr. pored Nemanje i Stefan Sinovec ima sasvim OK karijeru a mnogi drugi su na zalost odustali ili ostali na amaterskom nivou ali tako je to u sportu na kraju ipak samo oni Najuporniji sa velikim radnim navikama i malo srece i talenta uspeju da ostvare uspesne karijere...pozz

A.J.

pre 5 godina

SAC , po meni, treba da se otarasi Justina Jacksona. Svaku utakmicu koju sam gledao odigrao je katastrofalno, decko je strasno sebican, cak i za NBA standarde, a nema kvaliteta. Evo i statistiku kad sam pogledao, ima prilicno slab doprinos a dobru minutazu. Ako ima neko ko prati vise i zna sta on dobro radi i zbog cega ga drze, neka napise ja zaista nisam gledao mnogo utakmica Kingsa ove i prosle sezone. Bjelica odlican, pravo je pojacanje i pokazuje sta zna. Hield isto igra veoma dobro na pocetku sezone, kao i Koli Stajn. Mali Fox ce biti igracina. Ostali isto sasvim ok. Zaista igraju mnogo bolje i lepse za gledanje, prosle sezone su bili katastrofalni. Jos kad se vrati Bogdan...

ferdinand

pre 5 godina

Igrao je u Partizanu npr. 10 godina a u Zvezdi koliko? 2-3? Plus svi znaju da je bio grobar ceo zivot... treba reci celu istinu. Cinjenica da cemo uvek zaliti za njim jer ga Dule nije hteo, a decko je prvo dosao da prica sa njim. Sta je tu je...
(drugar iz bloka, 31. oktobar 2018 10:15)

Od koje do koje godine je igrao 10 godina u Pratizanu? Čovek je '88. godište i kada je 2000.raspuštena ta pionirska selekcija imao je 12 godina. Dakle, po tvojoj istini je igrao u Partizanu od svoje druge pa do dvanaeste godine, što je nemoguće???? Kao junior je igrao za Superfund a za seniore zna se.
I jel dalje potrebno da se objašnjava bilo šta?
Isto je toliko nebulozno da navijači CZ prisvajaju Đorđevića kao Zvezdinog igrača, po istom principu po kome ti radiš.

Dorcol

pre 5 godina

Opasno igraju Kingsi na pocetku sezone, drugi put mi donesose lovu :)
Usput kakva 3 cetvrtina OKCa, sa -12 na poluvremenu dobise +18, ovi nasi bas bledi mada nisu nesto puno ni igrali. Probao je Rivers opet sa Bobanom da izvuce tekmu ali ovog puta ga je Adams urnisao.
Hjuston plac majke bozije, ne vredi ni komentarisati.

nikci

pre 5 godina

@tenkre

Cisto sumnjam da ce SAC biti hit sezone. Voleo bih da bude, ali iskreno ne verujem. A po komentarima, i plusevima i minusevima ovde reklo bi se posle prve utakmice Finiksa npr da ce iskidati, onda ide 5 poraza u nizu pa komentari tipa 'Niko bolje nije ni ocekivao, Kokoskov nije srbin vec slovenac' itd... E tako ce i ovde biti, kada se zakuva sezona i kada SAC bude belezio realne rezultate krenuce komentari razni. Isto ce biti kad Bjelici opadne prosek kako je SAC divljacka ekipa, itd itd... (tako je pisalo posle 2. utakmice kad je imao neki slabiji ucinak) Ja samo citam ovde komentare i meni nista nije jasno, kako ljudi brzo idu iz krajnosti u krajnost, menjaju misljenja itd... A sto se Bjelice tice drago mi je da konacno ima zapazeniju ulogu, i nadam se da ce tako ostati

ProdigyCZ

pre 5 godina

Gledao sinoc Kliperse,bolje da nisam.Cekao Tea da udje u igru,dobi on sansu u prvom poluvremenu 4 min.,par dodira sa loptom aj na klupu,nista lose nije uradio.U drugom poluvremenu imao je izgubljene lopte i jednu trojku ali je uveden u igru kad je brod uveliko potonuo.Uzas od kosarke,kakvi se sutevi uzimaju,nema tu Teo sta da trazi.Moze on da igra u NBA i da bude koristan ekipi gde postoji sistem ali to su nazalost samo vrhunski timovi,jer ovi ostali nisu vredni gledanja a kamoli igranja u njima.

mst

pre 5 godina

Dragi komentatori, ne pratim nba kao sto vecina vas prati...ali mi je nemormalno drago zbog Bjelice, decko zasluzuje apsolutno sve sto mu se desava u momentu! Vidi se da je cist talentanat

JPR24

pre 5 godina

sakramento je ove godine druga ekipa ko se razume u košarku zna šta znači jedan super kvalitetan igrač koji je bio podcenjen.pravi all raund košarkaš oni koji misle,da sakramento nije dobar i neče u play off bit če iznebadjeni dokle če dogurati a beli je pokazao več protiv goldena,da če biti opasna ekipa oce godine.verujem,da mogu u prvih 5.ekipa gotovo,da sam siguran.a igraju ekipno i igrače iz utakmicu u utakmicu bolje.čak i bez bogdana bit,če super jaki.bogdan mozda neče ni trebati ovoj ekipi.
(slaviša šmigič, 31. oktobar 2018 10:13)
Brale ti se ocigledno ne raUmes u kosarku. Bogdan im je itekako potreban. Beli za sada ide sve na bolje i bolje. Nadam se da ce obojica imati solidne seOne. Ali treba jos igrati 70 i kusur utakmica do kraja. A Kingsi nemaju roster za to, i nije realno ocekivati da ih Beli sam vuce... Iako bi to bilo super, ali tek je pocetak seOne.

genijalac

pre 5 godina

bjelica odlican, odkako je stigao, najbolji je u kingsima zajedno sa foxom, i willie se popravio spram prosle sezone. Moze on i bolje, i on i saigraci mu. Vise puta stoji sam, i ili ga ne vide ili mu ne dodaju, posjecalo me na vreme u minesoti. Ali od 3-5 suteva po mecu u minesoti sada uzima preko 10, zato mu se i udvostrucio prosjek poena. Clipersi vode 14 razlike na poluvremenu, i izgube trecu cetrvtrinu nekih 30 razlike! mislim da su dali ispod 10 pooena a primili oko 40. Teodosic skroz slabo odigrao, forsira neka dodavanja, i izgubi lopte. Ne treba da forsirta, vec da mu prirodno dodje kao i do sada. marjanovic 4 faula za 7 minuta, ali nije bio los ni u odbrani ni u napadu za to vreme, adams nije mogao da se pomjeri u napadu, Marjanovic jak ko bik.

Pera Magic Mitic

pre 5 godina

Kako mi je samo drago zbog ovog decka. Mirni momak iz novobeogradskih blokova, a nebruseni dijamant i talenat. Nas najznacajniji igrac u reprezentaciji. Puni Beli svako vece, konacno si nasao pravi tim.
(Marko, 31. oktobar 2018 08:53)
Slazem se sa svim, sem sa nebrusenim. Izbrusen je Beli itekako, pa bio je najbolji igrac Evrope, jedino je pogresan korak bio ona prethodna divlja ekipa. Nisam odgledao ove godine ni jednom Kingse, ne znam kakvi su oni, ali zvuci obecavajuce.

Oko

pre 5 godina

Sledeca je Atlanta pa zatim paklenih 11 utakmica od kojih ako 3-4 dobiju treba da budu srecni. Turneju istokom zavrsavaju u Milvokiju i Torontu pa zatim imaju niz kuci sa najboljim ekipama zapada. Eventualno da dobiju LAL,LAC,OKC i Hjuston ako nastavi da se raspada. U tom nizu im dolazi i Sharlot . U najboljem slucaju 5 od 6 u narednih 11 utakmica a ako uspeju da skor bude 6-5 onda su na konju. Bogi se vraca i vecinu utakmica igraju kuci pred najludjom nba publikom

Иван

pre 5 godina

@ве

Гледаш ли ти утакмице или само статистику?

Читаш ли ти све што је написано или се само ухватиш за неку реч, па паметујеш?


Видиш, ја гледам утакмице. Дечко је ишао из глупости у глупост. Погоди он, скочи, али толико нерезонски игра да то боли. И друго, не кажем да не треба да има минутажу, само не капирам чему толики хајп. Биће просек. Има и Дончић 19 година, па је мозак за тог Беглија. А посебно су ми безвезне те приче да је Бегли чудо од детета и да треба да више игра од Бјелице и сл. Па да Кингсима нема Бјелице, то би била иста екипа од прошле године. Нема фрке за младост, али ајде ти ми одговори, кад већ знаш све, који су то страобални квалитети Марвина Беглија Трећег?

Малац

pre 5 godina

Питам се шта је велики тренер радио у трећој четвртини?
Од плус 13 на полувремену до минус 16 после целих 12 минута. То је стварно умеће.
Колико мораш немати појма да ти то успе.

Sasa

pre 5 godina

Laz, poznajem Bjelicu licno jer mi je komsija, nije trenirao u Partizanu. Izvini nam se za neistine
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nista o nicemu, 31. oktobar 2018 10:48)

# Link komentara

Nije vazno da li ga je osoba koju si optuzio da sirenje laznih informacija trenirala ili ne, no, ovde je i na mnogim drugim mestima navedeno da je Bjelica kao junior bio deo Partizana: "„Superfund je bio privatni klub koji se otovrio tih godina. Takvi klubovi su skupljali igrače koji nisu imali prostora u Zvezdi i Partizanu. Moj ćale je otišao po ispisnicu u Partizan, uvek me je podržavao i želeo je da me zaštiti, uvek je bio temperamentan."

Ovo su reci Nemanje Bjelice.
Ljudi, zestoko lazete, da vise ne znate ko i kada je u kolikoj meri slagao.

SaleTzar

pre 5 godina

(A.J., 31. oktobar 2018 09:01)
Vidi sto se tice Justin Jacksona to je jos uvek mlad igrac koji itekako ima potencijala da napreduje takodje ima stvari koje ni svemocno oko statistike uvek ne vidi,Justin jako dobro vrsi pritisak i igra solidnu odbranu kako na poziciji 3 tako ponekad moze i svojom brzinom da odradi odbranu i na poziciji 2,timski je igrac i nije sebican ne trosi previse lopti i moze da ubode sa distance....E sad ja licno mislim da bi on sebe i trebao da trazi prevashodno kao univerzani defanzivac na poz 2-3 jel mu tehnika a ni sut nisu bas brilijantni ali ima kod njega jos prostora za napredak i mislim da je jos rano da ga se Kingsi otarase...pozz

zemunski kej

pre 5 godina

Ja sam onaj sto je rekao videcete, I to ne samo zbog Bjelice,eksplodirao onaj mali FOKS i Badi Hild, Napadaju kao osice ,dva najbrza beka koja sam ja video, Protivnik je jos okrenut ledjima a ovi ulecu pod kos ili Badi ispaljuje trojku, Nema ni delic sekunde razmisljanja , sve su protivnike slomili na taj nacin ,I ovo sto su izgubili bilo tesno,Run end gun u najboljem izdanju,

BojanNS

pre 5 godina

Sinoc sam prvi put gledao Sakramento ove sezone. Razlika koju sam primetio u odnosu na proslu godinu je da bekovi kada se zalete na kos, ne gledaju samo kos, vec gledaju da nekome dodaju ako je u boljoj poziciji. Cak i Vili ne sutira uvek kada dobije loptu, nego i on odigrava.

ве

pre 5 godina

2. Разумем да онај мали Бегли мора добијати шансу (другачије неће сазрети), али не капирам шта виде у њему осим атлетике. Мали има ужасно низак коефицијент кошаркашке интелигенције, чак и то што покушава је очај, шутеви и продори који немају шансу да уђу, а онда видиш медије и навијаче који га хвале до бесвести.

(Иван, 31. oktobar 2018 10:01)

претерујеш. дечко има 19 година. примера ради вања маринковић има 21, a бориша симанић 20. такође како си представио да само лудости ради на терену и сулуде шутеве, а он има преко 50% за 2 и преко 50% за 3. при томе све тек игра своје прве утакмице против прекаљених играча. и на крају кажеш за ово "само атлетика". па никад небих рекао "само", јер атлетске предиспозиције су основни и најважнији предуслов за кошарку. најбоље је да играч има све, али ако има "само атлетику", он може да постигнен много, а ко "само атлетику нема", не може да игра ни за тамиш, камоли у нба. иста прича какву ти сад причаш за беглија је на овом порталу прошле године ишла и за деарона фокса - сулуди нерезонски играч, прави сакраменто дивљом екипом, само физикалије има, ретардиран је... а види како се већ ове године окренула прича. полако рођаци.

Nikola Jokic

pre 5 godina

...али ако има "само атлетику", он може да постигнен много, а ко "само атлетику нема", не може да игра ни за тамиш, камоли у нба...

Bard Živa

pre 5 godina

@Nolov Fox je ubedljivo najbolji igrač Sakramenta, igrač koji će za najviše 2 godine dobiti max ugovor. Ima samo 21 godinu...

zemunski kej

pre 5 godina

Verovatno je sala ovo za Foksa ,ubedljivo najbolji igrac Kingsa, Igrac za 150 miliona diolara,Naravno da ulece u centre i da se ne boji i da dobije rampu,Nista ga ne ometa da to ponovo uradi u sledecem napadu, Unosi neverovatnu energiju u ekipu sa njim prave razliku a bogami i sa Bjelicom, Imaju dobru tu prvu postavu i mnogo losiju rezervnu,

Pera

pre 5 godina

Beli bi mogao na all-star da puca trojke. Ima skoro 55% preciznost do sada.
@Larry
Da, cak i prosle sezone bio je u jednom trenutku najprecizniji trojkas u ligi.
Bilo bi divno da opet, kao Pedja nekad, Srbim iz Kingsa pobedi!