Utorak, 30.10.2018.

12:02

Lebron odgovorio na Džordanov "izazov": Spreman sam!

NBA zvezda Majkl Džordan poveo je interesantnu debatu oko toga ko je je najbolji u NFL-u, kvoterbek Grin Beja Aron Rodžers ili Tom Brejdi iz Nju Inglanda.

Izvor: Z.K.

Lebron odgovorio na Džordanov "izazov": Spreman sam! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

21 Komentari

Sortiraj po:

веверица

pre 5 godina

џордан је већи од леброна, али не разумем ове коментаре типа "џордан не може да се пореди ни са ким". што не би могао да се пореди? 90% људи који пишу те коментаре никада у животу није гледало џордана, јер су просто превише млади. ја не могу да верујем да на овом порталу 80% људи има 40+ и препуцавају се око џордана и леброна. то се не дешава. оно што се дешава, то је да неко рођен 2000 и неке дође и напише "џордан не може да се пореди ни са ким". то је мало смешно и то је последица чињенице да је џордан медијски најпромовисанији играч икада, и играч којег је лига највише штитила. он је био толико експониран, заштићен, мажен и пажен од стране НБА лиге, да када се повукао, настао је џордан ефекат - људи су престали да прате кошарку. онда га је лига молила да се врати, а за узврат му обећали да ће постати власник франшизе што је и постао. такође лига је решила да више никада неће све карте бацити на промоцију само једног играча и прављење његовог култа, већ промовишу пуно истовремено. чињеница да леброн није играч као џордан, али чињеница да нема ни близу третман код судија и лиге као што је имао џордан. мајкл је у нба био повлашћен више него звезда у супер лиги. не само да су му свирали све у великим утакмицама, него су због њега мењали правила, да би му олакшали. чињенице. а када неко ко није свестан ничега од наведеног, нити је гледао икада џордана, почне нешто да мудрује, ја се у његово име осетим глупо

kemp

pre 5 godina

(vince carter, 30. oktobar 2018 16:34)

Bas sam malopre gledao neke tekme pre desetak godina i slicno, Lebrona malo stegli odbranom, ne moze covek loptu da prenese, samo gura ramenom i rukom protivnickog igraca. Naravno, tada mu sudije sviraju faul. Tako u 90% slucajeva. Onda mu sankcionisu duple, korake i faulove u napadu.
Onda ga proglase najboljim igracem zadnje dekade.
Znaci, mora liga da ga forsira, sudije zastite, lekovi i kojekakve hemikalije na koje trosi milione ojacaju da bi bio najbolji.
I sad ga jos porede sa Jordanom, covekom koji je kosarku imao u malom prstu.
Jedini ko je mogao prici Jordanu, ali nije imao srece jer se rano povredio je Penny Hardaway. Lebron je vise robot nego kosarkas.
Zbog O'Neala je liga menjala pravila kako ne bi dominirao, a zbog Lebrona su morali iskljuciti korake i duple da bi covek mogao dominirati.
Tu se sva Lebronova velicina zavrsava, kod prevare.

sorry bro

pre 5 godina

Izvini, pod jedan, ovo je bila šala druže, drugo, Lebron je dosta kompletniji igrač.
Jordan je skorer sa sjajnom defanzivom, two-way igrač, a Lebron je jednostavno kompletna zver, sve radi, kao nekad Magic, pritom, ima konstituciju skoro centra a kreće se i igra ko da je u telu pleja, budimo realni
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znači Haoos (čisto onako komentar), 30. oktobar 2018 15:17)

Sta znaci kompletniji igrac?
Jordan je bio najbolji scorer u istoriji ove igre, a sa druge strane jedan od najboljih bekova defanzivaca. Znaci na obe strane zver od igraca.
Sta ces kompletnije od toga.

Lebron nije elitni scorer, u odbrani je maltene rupa. Niti je u asistencijama poseban, ni u skoku, defanzivnim ili ofanzivnim.
On je iskoristio svoje znanje, snagu, brzinu u timskoj kosarci, gde je centralna figura i gde se sve vrti oko njega.
Kada bi bio druga opcija cela ta njegova statistika svela bi se na prosek.

On upravo asistira, jer nema zavrsnicu kao Jordan.
Stane i ceka da Love napravi blok, iz kog istrcava JR.Smith i sutira trojku iz trka posle Lebronovog pasa. To je Lebronova asistencija.
Nije vazno sto pola tima u toj asistenciji ucestvuje, niti sto Smith pogadja tezak sut. Sve je Lebronova zasluga.


Lebron je dobar igrac, ali je previse zasticen, previse pomagan od strane NBA kako bi bio to sto jeste.
Ima pregrst igraca boljih od Lebrona, tipa Jabbar, Olajuwon, Dr. Julius Erving.

Admiral

pre 5 godina

@ Lebron ima najbolji dribling, krosover, promene, graciozne pokrete, leprsavost u igri,taj killer instinkt i magiju i bez dileme najbolji suter u odlucujucim momentima. Dok je Dzordan ok bio u odbrani i bio je ok igrac u napadu ali previse dobrih saigraca koji su ga gurali ka titulama.
(mare982bg, 30. oktobar 2018 15:15)

Nista gluplje u zivotu nisam procitao!

Niki

pre 5 godina

Kucajte dream team U.S.A sa Brajantom i LeBronom,kome ide lopta kada se lomi. Pa onda kucajte medjusobne okršaje obojice kada manji Kobe stegne odbranu na LeBronu kao mamba prava. A onda posle svega toga pustite MJ. Ja sam fan Kobea,poštujem jako LeBrona,ali ne vidim u čemu je problem priznati da je neko bolji,a to je MJ i tačka. Neuporediv je.

nista o nicemu

pre 5 godina

the show must go on, 30. oktobar 2018 15:Realan sam druze, pratim kosarku vec 25godina . Dzordan je bio odlican igrac, ali jednostavno nije imao tu magiju, gracioznost i lepršavost u igri koju Lebron ima, taj prodor, krosover, dribling. Dzordan imao Pipena, Rodmana, Kera, Kukoca itd. A koga Lebron ima, Lonza, Ronda? Nemoj me zezati.
(Mare982bg, 30. oktobar 2018 16:25)

Prekopirao si necije argumente i zamenio Lebrona i Dzordana. Zapravo Dzordan je inao samo Pipena kod prve 3 titule od all star igraca, a Lebron i Vejda i Bosa i dobre vetarane koje Bulsi nisu.

nista o nicemu

pre 5 godina

Lebron ima najbolji dribling, krosover, promene, graciozne pokrete, leprsavost u igri,taj killer instinkt i magiju i bez dileme najbolji suter u odlucujucim momentima. Dok je Dzordan ok bio u odbrani i bio je ok igrac u napadu ali previse dobrih saigraca koji su ga gurali ka titulama.
(mare982bg, 30. oktobar 2018 15:15)

Videli smo najboljeg sutera protiv Dzejsona Terija 2011, a i kada je promasio protiv Sparsa trojku za pobedu.

vince carter

pre 5 godina

Mike Krizevski:"dva najbolja igraca koje sam video od kad radim na koledzu su Majkl Dzordan i Len Bias" Najveci atleta kojeg sam trenirao je Zion Wiliamson potom Grant Hill. Dakle veliki trener rece da nije video bolje igrace od ove dvojice ali ce nam "strucnjaci" objasniti kao sve "napreduje" a najjace je sto ni Lebron,ronaldo,messi,Federer,Nadal,Novak uopste ne pripadaju novim generacijama to su momci od 1995 godista pa na gore koji nisu ni blizu ovim likovima sto su poceli da treniraju 90tih. Gigs je igrao protiv Zvezde 1991 a i protiv Barselone 2011te i tako svi sportisti tako da kad cujem "tog i tog bi pojeli danas" povraca mi se. Da su gigs,dankan,carter,maldini i ostali karijere zavrsili 90tih zbog povreda i za njih bi pricali isto. Gde napreduju ovi na instagramu?? Jos da se osvrnem na komentare o Brajantu kao kopiji. Lebron nosi 23,pokusava da snimi space jam,izjavljuje da juri "duha" rekao je 2010te da svi timovi treba da povucu broj 23 iz upotrebe zbog Jordana i da ce on to uciniti sledece sezone. Mada je vec znao sigurno da prelazi u Majami gde je broj 23 povucen,takodje Jordan koji nikad nije ni igrao za njih. Tako da ko je kopija? Brajant je kompetitor koji je svoju igru poboljsavao. Lebron zeli da bude Majkl Dzordan!!!

Mare982bg

pre 5 godina

(the show must go on, 30. oktobar 2018 15:Realan sam druze, pratim kosarku vec 25godina . Dzordan je bio odlican igrac, ali jednostavno nije imao tu magiju, gracioznost i lepršavost u igri koju Lebron ima, taj prodor, krosover, dribling. Dzordan imao Pipena, Rodmana, Kera, Kukoca itd. A koga Lebron ima, Lonza, Ronda? Nemoj me zezati.

Ethan Hunt

pre 5 godina

Ovaj LeBitch sam sebe utrpava tamo gde mu realno nije mesto. Osim snage i solidnog šuta, on i nema veći arsenal u košarkaškoj tehnici. Isuviše je krut i spor za ono što su bili Jordan i Kobe. LeChoke samo juri statistiku dok debelo zaostaje u NBA titulama. Doduše, izbaci tu i tamo koji dobar model patika i to je sve. Ne verujem da će osvojiti više titula u nba. Možda, ako dovedu još par zvezda u LA Loserse. Kobe vrati se.

mare982bg

pre 5 godina

Lebron ima najbolji dribling, krosover, promene, graciozne pokrete, leprsavost u igri,taj killer instinkt i magiju i bez dileme najbolji suter u odlucujucim momentima. Dok je Dzordan ok bio u odbrani i bio je ok igrac u napadu ali previse dobrih saigraca koji su ga gurali ka titulama.

CJC

pre 5 godina

Veliki sam fan GB i malo je reći da ne podnosim NE ali o čemu ovde priča Jordan? Kakav bre Rodgers, svaka mu cast na jednoj tituli i jednom finalu konferencije ali to Brady radi skoro pa svake godine.
Od danasnjih QB ni jedan nije ni do kolena Bradyju, pogotovo ne AR.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Hahahah,znam da će mi ova deca “cepati” -,ali brate mili da li je realan da uporedjuje sebe sa MJ?!Mislim bar za nas neutralne koji su gledali i jednog i drugog u punim snagama,...
(the show must go on, 30. oktobar 2018 14:28)

Izvini, pod jedan, ovo je bila šala druže, drugo, Lebron je dosta kompletniji igrač.
Jordan je skorer sa sjajnom defanzivom, two-way igrač, a Lebron je jednostavno kompletna zver, sve radi, kao nekad Magic, pritom, ima konstituciju skoro centra a kreće se i igra ko da je u telu pleja, budimo realni

Gru

pre 5 godina

REALNO
1.Jordan
2.
3.
4. LeBron (najbolji, najraznovrsniji NBA igrac danasnjice)
5.
6 -10. mnogo ostalih vrhunskih

A ovo prepucavanje o drugim sportovima je samo cist marketing za napaljene klince.

the show must go on

pre 5 godina

@Mare-Da li si realan?!Ne mogu da verujem šta čitam,hahahah.Majke mi moje pojedinci me iznenadjuju.Covece ako nemaš 12 godina,ne razumem se u ovaj sport uopste.MJ igrao protiv “zveri” kao Olajuwon pa i protiv O’Neal,..Ovaj igra protiv Gortata kada krene na prodor.Jesi realan!!!Nisam fan MJ!!

veliki strumf

pre 5 godina

Ne znam po kom se to kriterijumu Rodzers može meriti sa najvećom legendom svih vremena Tomom Brejdijem?! Možda po Hail Mary pasovima? Pa normalno da mora da ih baca sa centra kad ne može da dovede ekipu bliže end zoni.

the show must go on

pre 5 godina

Hahahah,znam da će mi ova deca “cepati” -,ali brate mili da li je realan da uporedjuje sebe sa MJ?!Mislim bar za nas neutralne koji su gledali i jednog i drugog u punim snagama,...

the show must go on

pre 5 godina

Hahahah,znam da će mi ova deca “cepati” -,ali brate mili da li je realan da uporedjuje sebe sa MJ?!Mislim bar za nas neutralne koji su gledali i jednog i drugog u punim snagama,...

Admiral

pre 5 godina

@ Lebron ima najbolji dribling, krosover, promene, graciozne pokrete, leprsavost u igri,taj killer instinkt i magiju i bez dileme najbolji suter u odlucujucim momentima. Dok je Dzordan ok bio u odbrani i bio je ok igrac u napadu ali previse dobrih saigraca koji su ga gurali ka titulama.
(mare982bg, 30. oktobar 2018 15:15)

Nista gluplje u zivotu nisam procitao!

veliki strumf

pre 5 godina

Ne znam po kom se to kriterijumu Rodzers može meriti sa najvećom legendom svih vremena Tomom Brejdijem?! Možda po Hail Mary pasovima? Pa normalno da mora da ih baca sa centra kad ne može da dovede ekipu bliže end zoni.

Niki

pre 5 godina

Kucajte dream team U.S.A sa Brajantom i LeBronom,kome ide lopta kada se lomi. Pa onda kucajte medjusobne okršaje obojice kada manji Kobe stegne odbranu na LeBronu kao mamba prava. A onda posle svega toga pustite MJ. Ja sam fan Kobea,poštujem jako LeBrona,ali ne vidim u čemu je problem priznati da je neko bolji,a to je MJ i tačka. Neuporediv je.

the show must go on

pre 5 godina

@Mare-Da li si realan?!Ne mogu da verujem šta čitam,hahahah.Majke mi moje pojedinci me iznenadjuju.Covece ako nemaš 12 godina,ne razumem se u ovaj sport uopste.MJ igrao protiv “zveri” kao Olajuwon pa i protiv O’Neal,..Ovaj igra protiv Gortata kada krene na prodor.Jesi realan!!!Nisam fan MJ!!

nista o nicemu

pre 5 godina

the show must go on, 30. oktobar 2018 15:Realan sam druze, pratim kosarku vec 25godina . Dzordan je bio odlican igrac, ali jednostavno nije imao tu magiju, gracioznost i lepršavost u igri koju Lebron ima, taj prodor, krosover, dribling. Dzordan imao Pipena, Rodmana, Kera, Kukoca itd. A koga Lebron ima, Lonza, Ronda? Nemoj me zezati.
(Mare982bg, 30. oktobar 2018 16:25)

Prekopirao si necije argumente i zamenio Lebrona i Dzordana. Zapravo Dzordan je inao samo Pipena kod prve 3 titule od all star igraca, a Lebron i Vejda i Bosa i dobre vetarane koje Bulsi nisu.

nista o nicemu

pre 5 godina

Lebron ima najbolji dribling, krosover, promene, graciozne pokrete, leprsavost u igri,taj killer instinkt i magiju i bez dileme najbolji suter u odlucujucim momentima. Dok je Dzordan ok bio u odbrani i bio je ok igrac u napadu ali previse dobrih saigraca koji su ga gurali ka titulama.
(mare982bg, 30. oktobar 2018 15:15)

Videli smo najboljeg sutera protiv Dzejsona Terija 2011, a i kada je promasio protiv Sparsa trojku za pobedu.

kemp

pre 5 godina

(vince carter, 30. oktobar 2018 16:34)

Bas sam malopre gledao neke tekme pre desetak godina i slicno, Lebrona malo stegli odbranom, ne moze covek loptu da prenese, samo gura ramenom i rukom protivnickog igraca. Naravno, tada mu sudije sviraju faul. Tako u 90% slucajeva. Onda mu sankcionisu duple, korake i faulove u napadu.
Onda ga proglase najboljim igracem zadnje dekade.
Znaci, mora liga da ga forsira, sudije zastite, lekovi i kojekakve hemikalije na koje trosi milione ojacaju da bi bio najbolji.
I sad ga jos porede sa Jordanom, covekom koji je kosarku imao u malom prstu.
Jedini ko je mogao prici Jordanu, ali nije imao srece jer se rano povredio je Penny Hardaway. Lebron je vise robot nego kosarkas.
Zbog O'Neala je liga menjala pravila kako ne bi dominirao, a zbog Lebrona su morali iskljuciti korake i duple da bi covek mogao dominirati.
Tu se sva Lebronova velicina zavrsava, kod prevare.

CJC

pre 5 godina

Veliki sam fan GB i malo je reći da ne podnosim NE ali o čemu ovde priča Jordan? Kakav bre Rodgers, svaka mu cast na jednoj tituli i jednom finalu konferencije ali to Brady radi skoro pa svake godine.
Od danasnjih QB ni jedan nije ni do kolena Bradyju, pogotovo ne AR.

Ethan Hunt

pre 5 godina

Ovaj LeBitch sam sebe utrpava tamo gde mu realno nije mesto. Osim snage i solidnog šuta, on i nema veći arsenal u košarkaškoj tehnici. Isuviše je krut i spor za ono što su bili Jordan i Kobe. LeChoke samo juri statistiku dok debelo zaostaje u NBA titulama. Doduše, izbaci tu i tamo koji dobar model patika i to je sve. Ne verujem da će osvojiti više titula u nba. Možda, ako dovedu još par zvezda u LA Loserse. Kobe vrati se.

vince carter

pre 5 godina

Mike Krizevski:"dva najbolja igraca koje sam video od kad radim na koledzu su Majkl Dzordan i Len Bias" Najveci atleta kojeg sam trenirao je Zion Wiliamson potom Grant Hill. Dakle veliki trener rece da nije video bolje igrace od ove dvojice ali ce nam "strucnjaci" objasniti kao sve "napreduje" a najjace je sto ni Lebron,ronaldo,messi,Federer,Nadal,Novak uopste ne pripadaju novim generacijama to su momci od 1995 godista pa na gore koji nisu ni blizu ovim likovima sto su poceli da treniraju 90tih. Gigs je igrao protiv Zvezde 1991 a i protiv Barselone 2011te i tako svi sportisti tako da kad cujem "tog i tog bi pojeli danas" povraca mi se. Da su gigs,dankan,carter,maldini i ostali karijere zavrsili 90tih zbog povreda i za njih bi pricali isto. Gde napreduju ovi na instagramu?? Jos da se osvrnem na komentare o Brajantu kao kopiji. Lebron nosi 23,pokusava da snimi space jam,izjavljuje da juri "duha" rekao je 2010te da svi timovi treba da povucu broj 23 iz upotrebe zbog Jordana i da ce on to uciniti sledece sezone. Mada je vec znao sigurno da prelazi u Majami gde je broj 23 povucen,takodje Jordan koji nikad nije ni igrao za njih. Tako da ko je kopija? Brajant je kompetitor koji je svoju igru poboljsavao. Lebron zeli da bude Majkl Dzordan!!!

Gru

pre 5 godina

REALNO
1.Jordan
2.
3.
4. LeBron (najbolji, najraznovrsniji NBA igrac danasnjice)
5.
6 -10. mnogo ostalih vrhunskih

A ovo prepucavanje o drugim sportovima je samo cist marketing za napaljene klince.

sorry bro

pre 5 godina

Izvini, pod jedan, ovo je bila šala druže, drugo, Lebron je dosta kompletniji igrač.
Jordan je skorer sa sjajnom defanzivom, two-way igrač, a Lebron je jednostavno kompletna zver, sve radi, kao nekad Magic, pritom, ima konstituciju skoro centra a kreće se i igra ko da je u telu pleja, budimo realni
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znači Haoos (čisto onako komentar), 30. oktobar 2018 15:17)

Sta znaci kompletniji igrac?
Jordan je bio najbolji scorer u istoriji ove igre, a sa druge strane jedan od najboljih bekova defanzivaca. Znaci na obe strane zver od igraca.
Sta ces kompletnije od toga.

Lebron nije elitni scorer, u odbrani je maltene rupa. Niti je u asistencijama poseban, ni u skoku, defanzivnim ili ofanzivnim.
On je iskoristio svoje znanje, snagu, brzinu u timskoj kosarci, gde je centralna figura i gde se sve vrti oko njega.
Kada bi bio druga opcija cela ta njegova statistika svela bi se na prosek.

On upravo asistira, jer nema zavrsnicu kao Jordan.
Stane i ceka da Love napravi blok, iz kog istrcava JR.Smith i sutira trojku iz trka posle Lebronovog pasa. To je Lebronova asistencija.
Nije vazno sto pola tima u toj asistenciji ucestvuje, niti sto Smith pogadja tezak sut. Sve je Lebronova zasluga.


Lebron je dobar igrac, ali je previse zasticen, previse pomagan od strane NBA kako bi bio to sto jeste.
Ima pregrst igraca boljih od Lebrona, tipa Jabbar, Olajuwon, Dr. Julius Erving.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Hahahah,znam da će mi ova deca “cepati” -,ali brate mili da li je realan da uporedjuje sebe sa MJ?!Mislim bar za nas neutralne koji su gledali i jednog i drugog u punim snagama,...
(the show must go on, 30. oktobar 2018 14:28)

Izvini, pod jedan, ovo je bila šala druže, drugo, Lebron je dosta kompletniji igrač.
Jordan je skorer sa sjajnom defanzivom, two-way igrač, a Lebron je jednostavno kompletna zver, sve radi, kao nekad Magic, pritom, ima konstituciju skoro centra a kreće se i igra ko da je u telu pleja, budimo realni

mare982bg

pre 5 godina

Lebron ima najbolji dribling, krosover, promene, graciozne pokrete, leprsavost u igri,taj killer instinkt i magiju i bez dileme najbolji suter u odlucujucim momentima. Dok je Dzordan ok bio u odbrani i bio je ok igrac u napadu ali previse dobrih saigraca koji su ga gurali ka titulama.

веверица

pre 5 godina

џордан је већи од леброна, али не разумем ове коментаре типа "џордан не може да се пореди ни са ким". што не би могао да се пореди? 90% људи који пишу те коментаре никада у животу није гледало џордана, јер су просто превише млади. ја не могу да верујем да на овом порталу 80% људи има 40+ и препуцавају се око џордана и леброна. то се не дешава. оно што се дешава, то је да неко рођен 2000 и неке дође и напише "џордан не може да се пореди ни са ким". то је мало смешно и то је последица чињенице да је џордан медијски најпромовисанији играч икада, и играч којег је лига највише штитила. он је био толико експониран, заштићен, мажен и пажен од стране НБА лиге, да када се повукао, настао је џордан ефекат - људи су престали да прате кошарку. онда га је лига молила да се врати, а за узврат му обећали да ће постати власник франшизе што је и постао. такође лига је решила да више никада неће све карте бацити на промоцију само једног играча и прављење његовог култа, већ промовишу пуно истовремено. чињеница да леброн није играч као џордан, али чињеница да нема ни близу третман код судија и лиге као што је имао џордан. мајкл је у нба био повлашћен више него звезда у супер лиги. не само да су му свирали све у великим утакмицама, него су због њега мењали правила, да би му олакшали. чињенице. а када неко ко није свестан ничега од наведеног, нити је гледао икада џордана, почне нешто да мудрује, ја се у његово име осетим глупо

Mare982bg

pre 5 godina

(the show must go on, 30. oktobar 2018 15:Realan sam druze, pratim kosarku vec 25godina . Dzordan je bio odlican igrac, ali jednostavno nije imao tu magiju, gracioznost i lepršavost u igri koju Lebron ima, taj prodor, krosover, dribling. Dzordan imao Pipena, Rodmana, Kera, Kukoca itd. A koga Lebron ima, Lonza, Ronda? Nemoj me zezati.

mare982bg

pre 5 godina

Lebron ima najbolji dribling, krosover, promene, graciozne pokrete, leprsavost u igri,taj killer instinkt i magiju i bez dileme najbolji suter u odlucujucim momentima. Dok je Dzordan ok bio u odbrani i bio je ok igrac u napadu ali previse dobrih saigraca koji su ga gurali ka titulama.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 5 godina

Hahahah,znam da će mi ova deca “cepati” -,ali brate mili da li je realan da uporedjuje sebe sa MJ?!Mislim bar za nas neutralne koji su gledali i jednog i drugog u punim snagama,...
(the show must go on, 30. oktobar 2018 14:28)

Izvini, pod jedan, ovo je bila šala druže, drugo, Lebron je dosta kompletniji igrač.
Jordan je skorer sa sjajnom defanzivom, two-way igrač, a Lebron je jednostavno kompletna zver, sve radi, kao nekad Magic, pritom, ima konstituciju skoro centra a kreće se i igra ko da je u telu pleja, budimo realni

the show must go on

pre 5 godina

Hahahah,znam da će mi ova deca “cepati” -,ali brate mili da li je realan da uporedjuje sebe sa MJ?!Mislim bar za nas neutralne koji su gledali i jednog i drugog u punim snagama,...

Mare982bg

pre 5 godina

(the show must go on, 30. oktobar 2018 15:Realan sam druze, pratim kosarku vec 25godina . Dzordan je bio odlican igrac, ali jednostavno nije imao tu magiju, gracioznost i lepršavost u igri koju Lebron ima, taj prodor, krosover, dribling. Dzordan imao Pipena, Rodmana, Kera, Kukoca itd. A koga Lebron ima, Lonza, Ronda? Nemoj me zezati.

veliki strumf

pre 5 godina

Ne znam po kom se to kriterijumu Rodzers može meriti sa najvećom legendom svih vremena Tomom Brejdijem?! Možda po Hail Mary pasovima? Pa normalno da mora da ih baca sa centra kad ne može da dovede ekipu bliže end zoni.

Ethan Hunt

pre 5 godina

Ovaj LeBitch sam sebe utrpava tamo gde mu realno nije mesto. Osim snage i solidnog šuta, on i nema veći arsenal u košarkaškoj tehnici. Isuviše je krut i spor za ono što su bili Jordan i Kobe. LeChoke samo juri statistiku dok debelo zaostaje u NBA titulama. Doduše, izbaci tu i tamo koji dobar model patika i to je sve. Ne verujem da će osvojiti više titula u nba. Možda, ako dovedu još par zvezda u LA Loserse. Kobe vrati se.

веверица

pre 5 godina

џордан је већи од леброна, али не разумем ове коментаре типа "џордан не може да се пореди ни са ким". што не би могао да се пореди? 90% људи који пишу те коментаре никада у животу није гледало џордана, јер су просто превише млади. ја не могу да верујем да на овом порталу 80% људи има 40+ и препуцавају се око џордана и леброна. то се не дешава. оно што се дешава, то је да неко рођен 2000 и неке дође и напише "џордан не може да се пореди ни са ким". то је мало смешно и то је последица чињенице да је џордан медијски најпромовисанији играч икада, и играч којег је лига највише штитила. он је био толико експониран, заштићен, мажен и пажен од стране НБА лиге, да када се повукао, настао је џордан ефекат - људи су престали да прате кошарку. онда га је лига молила да се врати, а за узврат му обећали да ће постати власник франшизе што је и постао. такође лига је решила да више никада неће све карте бацити на промоцију само једног играча и прављење његовог култа, већ промовишу пуно истовремено. чињеница да леброн није играч као џордан, али чињеница да нема ни близу третман код судија и лиге као што је имао џордан. мајкл је у нба био повлашћен више него звезда у супер лиги. не само да су му свирали све у великим утакмицама, него су због њега мењали правила, да би му олакшали. чињенице. а када неко ко није свестан ничега од наведеног, нити је гледао икада џордана, почне нешто да мудрује, ја се у његово име осетим глупо

Gru

pre 5 godina

REALNO
1.Jordan
2.
3.
4. LeBron (najbolji, najraznovrsniji NBA igrac danasnjice)
5.
6 -10. mnogo ostalih vrhunskih

A ovo prepucavanje o drugim sportovima je samo cist marketing za napaljene klince.

sorry bro

pre 5 godina

Izvini, pod jedan, ovo je bila šala druže, drugo, Lebron je dosta kompletniji igrač.
Jordan je skorer sa sjajnom defanzivom, two-way igrač, a Lebron je jednostavno kompletna zver, sve radi, kao nekad Magic, pritom, ima konstituciju skoro centra a kreće se i igra ko da je u telu pleja, budimo realni
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Znači Haoos (čisto onako komentar), 30. oktobar 2018 15:17)

Sta znaci kompletniji igrac?
Jordan je bio najbolji scorer u istoriji ove igre, a sa druge strane jedan od najboljih bekova defanzivaca. Znaci na obe strane zver od igraca.
Sta ces kompletnije od toga.

Lebron nije elitni scorer, u odbrani je maltene rupa. Niti je u asistencijama poseban, ni u skoku, defanzivnim ili ofanzivnim.
On je iskoristio svoje znanje, snagu, brzinu u timskoj kosarci, gde je centralna figura i gde se sve vrti oko njega.
Kada bi bio druga opcija cela ta njegova statistika svela bi se na prosek.

On upravo asistira, jer nema zavrsnicu kao Jordan.
Stane i ceka da Love napravi blok, iz kog istrcava JR.Smith i sutira trojku iz trka posle Lebronovog pasa. To je Lebronova asistencija.
Nije vazno sto pola tima u toj asistenciji ucestvuje, niti sto Smith pogadja tezak sut. Sve je Lebronova zasluga.


Lebron je dobar igrac, ali je previse zasticen, previse pomagan od strane NBA kako bi bio to sto jeste.
Ima pregrst igraca boljih od Lebrona, tipa Jabbar, Olajuwon, Dr. Julius Erving.

Niki

pre 5 godina

Kucajte dream team U.S.A sa Brajantom i LeBronom,kome ide lopta kada se lomi. Pa onda kucajte medjusobne okršaje obojice kada manji Kobe stegne odbranu na LeBronu kao mamba prava. A onda posle svega toga pustite MJ. Ja sam fan Kobea,poštujem jako LeBrona,ali ne vidim u čemu je problem priznati da je neko bolji,a to je MJ i tačka. Neuporediv je.

nista o nicemu

pre 5 godina

Lebron ima najbolji dribling, krosover, promene, graciozne pokrete, leprsavost u igri,taj killer instinkt i magiju i bez dileme najbolji suter u odlucujucim momentima. Dok je Dzordan ok bio u odbrani i bio je ok igrac u napadu ali previse dobrih saigraca koji su ga gurali ka titulama.
(mare982bg, 30. oktobar 2018 15:15)

Videli smo najboljeg sutera protiv Dzejsona Terija 2011, a i kada je promasio protiv Sparsa trojku za pobedu.

vince carter

pre 5 godina

Mike Krizevski:"dva najbolja igraca koje sam video od kad radim na koledzu su Majkl Dzordan i Len Bias" Najveci atleta kojeg sam trenirao je Zion Wiliamson potom Grant Hill. Dakle veliki trener rece da nije video bolje igrace od ove dvojice ali ce nam "strucnjaci" objasniti kao sve "napreduje" a najjace je sto ni Lebron,ronaldo,messi,Federer,Nadal,Novak uopste ne pripadaju novim generacijama to su momci od 1995 godista pa na gore koji nisu ni blizu ovim likovima sto su poceli da treniraju 90tih. Gigs je igrao protiv Zvezde 1991 a i protiv Barselone 2011te i tako svi sportisti tako da kad cujem "tog i tog bi pojeli danas" povraca mi se. Da su gigs,dankan,carter,maldini i ostali karijere zavrsili 90tih zbog povreda i za njih bi pricali isto. Gde napreduju ovi na instagramu?? Jos da se osvrnem na komentare o Brajantu kao kopiji. Lebron nosi 23,pokusava da snimi space jam,izjavljuje da juri "duha" rekao je 2010te da svi timovi treba da povucu broj 23 iz upotrebe zbog Jordana i da ce on to uciniti sledece sezone. Mada je vec znao sigurno da prelazi u Majami gde je broj 23 povucen,takodje Jordan koji nikad nije ni igrao za njih. Tako da ko je kopija? Brajant je kompetitor koji je svoju igru poboljsavao. Lebron zeli da bude Majkl Dzordan!!!

CJC

pre 5 godina

Veliki sam fan GB i malo je reći da ne podnosim NE ali o čemu ovde priča Jordan? Kakav bre Rodgers, svaka mu cast na jednoj tituli i jednom finalu konferencije ali to Brady radi skoro pa svake godine.
Od danasnjih QB ni jedan nije ni do kolena Bradyju, pogotovo ne AR.

the show must go on

pre 5 godina

@Mare-Da li si realan?!Ne mogu da verujem šta čitam,hahahah.Majke mi moje pojedinci me iznenadjuju.Covece ako nemaš 12 godina,ne razumem se u ovaj sport uopste.MJ igrao protiv “zveri” kao Olajuwon pa i protiv O’Neal,..Ovaj igra protiv Gortata kada krene na prodor.Jesi realan!!!Nisam fan MJ!!

kemp

pre 5 godina

(vince carter, 30. oktobar 2018 16:34)

Bas sam malopre gledao neke tekme pre desetak godina i slicno, Lebrona malo stegli odbranom, ne moze covek loptu da prenese, samo gura ramenom i rukom protivnickog igraca. Naravno, tada mu sudije sviraju faul. Tako u 90% slucajeva. Onda mu sankcionisu duple, korake i faulove u napadu.
Onda ga proglase najboljim igracem zadnje dekade.
Znaci, mora liga da ga forsira, sudije zastite, lekovi i kojekakve hemikalije na koje trosi milione ojacaju da bi bio najbolji.
I sad ga jos porede sa Jordanom, covekom koji je kosarku imao u malom prstu.
Jedini ko je mogao prici Jordanu, ali nije imao srece jer se rano povredio je Penny Hardaway. Lebron je vise robot nego kosarkas.
Zbog O'Neala je liga menjala pravila kako ne bi dominirao, a zbog Lebrona su morali iskljuciti korake i duple da bi covek mogao dominirati.
Tu se sva Lebronova velicina zavrsava, kod prevare.

Admiral

pre 5 godina

@ Lebron ima najbolji dribling, krosover, promene, graciozne pokrete, leprsavost u igri,taj killer instinkt i magiju i bez dileme najbolji suter u odlucujucim momentima. Dok je Dzordan ok bio u odbrani i bio je ok igrac u napadu ali previse dobrih saigraca koji su ga gurali ka titulama.
(mare982bg, 30. oktobar 2018 15:15)

Nista gluplje u zivotu nisam procitao!

nista o nicemu

pre 5 godina

the show must go on, 30. oktobar 2018 15:Realan sam druze, pratim kosarku vec 25godina . Dzordan je bio odlican igrac, ali jednostavno nije imao tu magiju, gracioznost i lepršavost u igri koju Lebron ima, taj prodor, krosover, dribling. Dzordan imao Pipena, Rodmana, Kera, Kukoca itd. A koga Lebron ima, Lonza, Ronda? Nemoj me zezati.
(Mare982bg, 30. oktobar 2018 16:25)

Prekopirao si necije argumente i zamenio Lebrona i Dzordana. Zapravo Dzordan je inao samo Pipena kod prve 3 titule od all star igraca, a Lebron i Vejda i Bosa i dobre vetarane koje Bulsi nisu.