Petak, 29.06.2018.

17:35

Lebron odbio opciju i postao slobodan agent!

Lebron Džejms, najbolji košarkaš današnjice, odlučio je da odbije opciju da naredne sezone prima 35,6 miliona dolara i postaće neograničeno slobodan agent.

Izvor: B92

Lebron odbio opciju i postao slobodan agent! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandar

pre 5 godina

Svaka cast, samo tako. Ovi sto pljuju po ovakvim velicinama nikad na gomili nisu videli vise od 1000 evra a kamoli milionce. Kakva odanost o cemu pricate? Samo zaradjuj care.

Kyu Q

pre 5 godina

Lebron Judas bio i ostao...ujedinjavanja pirsa, garneta i allena pa cuveno wejd bosh lbj ujedinjavanje i onda kd u gsw pa opet lbj u cavse s irvingom i loveom, pa sad vjv ide u lakerse s bar dvojicom extra igraca najvise klase... Eh.. I onda je bolji od jordana...ma je da naravno bolji je id njega... U bjezanju i kukavicluku...kao i durant.. Jadno je to takmicenje supertimova..pardon super kukavica... Lbj judas!!!

bla

pre 5 godina

ljudi pricaju mnogo o tome kako njemu ne treba da juri titule, koji grad najvise odgovara njegovoj porodici itd... ja licno mislim da ce on zavrsiti tamo gde je najisplativije za njega, novi klub i nba ligu u celini. pravljenje super tima u LAL je najispativiji potez i cela liga ce eventualno profitirati od dodatne paznje. ako LBJ, NBA liga i LAL imaju isti interes onda je to vrlo izvesno.

CJC

pre 5 godina

Tugo moja tužna...povraća mi se vise od ovog Lebrona.
Ne svidja ti se trenutno tim Klivlenda? Ok, izboksuj odlazak beskorisnih Tristana i JR i eto ti 25 miliona za vrhunskog centra (Kazinsa). Oteraj Hila i dovedi pismenog pleja. Pa ova trojica imaju 46 miliona godišnje tvojom zaslugom a sad slaba ekipa?
Pa bajo, pristani ti na 40% manju platu kao KD pa naravi ekipu a ne ti i tvoji pajtosi svi Max ugovore.

Djole

pre 5 godina

Cudi me da nije trazio da dodje u Lejkerse 2008-2009,kad je Kobi bio najbolji igtrac u ligi i da osvoji sve do sad titule! A da nije hteo tad,jer ne bi bio glavni igrac na terenu!

Daa

pre 5 godina

A nigde ne pominjete Filadelfiju ? Tamo ce sigurno. Na zapad nece sigurno, a i cak da ode kojim slucajem to ce biti Houston.
(Daa, 29. jun 2018 17:35)

Vidim dosta minusa ste mi nalupali, ali videcemo ko ce biti u pravu. Nadam se da cete zapamtiti ovaj komentar.

Jim Beam

pre 5 godina

Ja mislim da će on kod Popa u San Antonio. Gaje veliki respekt jedan prema drugom, legao bi im bas, sa tim stilom mogu protiv GSWa. Lejkersi su veliki rizik za njega. Ako ne uzme ništa, što je moguće pored Hjustona i GSWa, biće priča kako je Brajant ipak bolji jer ih je nosio do titula. Eventualno druge opcije su Fila, Majami (ponovo), Portland ili Nju Orleans. Ovo ostalo, koliko god atraktivno, nije garancija za top3 ekipe lige.

Ivan

pre 5 godina

ide u Megaishranu... proverena vest.. Misko odresio kesu!
 (mob barley, 29. jun 2018 20:40)

Potpisuje otvoren ugovor. Igrace ABA ligu, i ceka inostrani angazman. Mozda jednog dana dospe u NBA.

Stefan COYG

pre 5 godina

@@@
Ajzea, Lebron, Pol Dzordz, Kavaj, Kuzma
(LakiCZV)
.................................................
.................................
.......................

Jaooo, jaooo muceni LakiCZV !
Koji crni Ajzea, koji crni Kuzma ??? Kuzma ide u paketu sa Ingramom i 2 pika prve runde u SAS za Lenarda... (i to ako se Popovic smiluje)...

Ajzea ? Onaj koji trazi isplatu nekog masnog ugovora (koji nikako ne zasluzuje), koji dokazano ne igra odbranu i koji (opet dokazano) ne funkcionise sa Dzejmsom (oteran iz Klivlenda u LA)...

Msm magicno bi bilo da mozemo da sastavljamo tako ekipe u stvarnom zivotu k'o na FM... pokusajmo ipak malo da saberemo misli LakiCZV ...

POZ

Borky

pre 5 godina

Šta će u Lejkersima? Tek tamo će igrati sa cepanicama kao što su JR Smit i Tompson. Najbolje u Hjuston, pa da pokuša za prsten, jer GSW ostaje na okupu, neki sa velikim ugovorima će se i love odreći da bi još osvajali. Samo bi Hjuston sa LBJ i Bradom imao kakve takve šanse da se suprotstavi šampionu.
(fantom, 29. jun 2018 19:57)

Evo pa procitaj sto ne moze sad vise u Hjuston http://kosarkaaktuelno.com/index.php/2018/06/29/lebron-odbio-opciju-za-narednu-sezonu-i-postaje-slobodan-igrac/

Pera iz bivseg DDR-a

pre 5 godina

@LBJ
Sam si sebi uskocio u usta sa izjavom kada je Jordan igrao protiv tima sa 3 all stara...
'93 Sansi:
Kevin Johnson 3x all star '90 '91 '94
Dan Majerle 3x all star '92 '93 '95
Charlse Barkley 11x all star '87-'97
Takodje u tom timu su igrali i veterani Danny Ainge (1x all star '88) Tom Chambers (4x all star '87 kad je bio i MVP all stara i 89-91) i mladjani
Cedric Ceballos (1x all star '95)

97 i 98 Utah:
Malone, Stockton obojica all star 10+ puta, Hornacek 2x pobednik u sutiranju trojku na all staru (98 i 2000) i jednom all star '92

96 Sonicsi
Kemp 6x all star, Payton 9x all star,Scremf 3x all star ('93 '95 '97) i dosta role igraca McMilan (all defensive 2nd team) hersey hawkins all star '91, eric snow...

kevin gar

pre 5 godina

brajantu kad je otisao sekil,nije gledao da bezi I sastavlja tim sa garnetom,pirsom I drugima vec je sacekao I doveli mu gasola I neke skromne igrace I osvojio 2titule...a lebron ako oko sebe nema 2ol stara minimum odma bezi..nba propada I gubi draz I neizvjesnost

Sabanija

pre 5 godina

- "'Alo, KD, brate 'ajmo u Los Andjeles, dobra klima, veliko trziste, nauzimacemo se prstenja. Ti si najbolji igrac na svetu posle mene pa se tebi prvo javljam. Bicemo kao Betmen i Robin. Evo, ja cu na primer da budem Betmen."

- "Ja vec imam prstenje i max ugovor. A Steph je bolji od nas."

- "OK, hvala sto si me saslusao, ako se predomislis, molim te odmah mi javi, bilo koje doba dana ili noci."

(posle par minuta)

- "'Alo, Kavai, brate 'ajmo u Los Andjeles, dobra klima, veliko trziste, nauzimacemo se prstenja. Ti si najbolji igrac na svetu posle mene pa se tebi prvo javljam."

fantom

pre 5 godina

Šta će u Lejkersima? Tek tamo će igrati sa cepanicama kao što su JR Smit i Tompson. Najbolje u Hjuston, pa da pokuša za prsten, jer GSW ostaje na okupu, neki sa velikim ugovorima će se i love odreći da bi još osvajali. Samo bi Hjuston sa LBJ i Bradom imao kakve takve šanse da se suprotstavi šampionu.

Tatoom

pre 5 godina

Pravac u Lejkerse. Jaoo, kakva ce to ekipa biti sa Brajantom i Shekom.
(Branko, 29. jun 2018 17:57)
Kazu da i Magic stize, bice to dobra ekipa

Hell

pre 5 godina

Ajmo sad pljuvaci KD-a da vas cujem! Sta ovo radi vas miljenik,bezi kao kukavica! Jel znate kad ce dostici Dzordana,NIKAD,pet zivota da zivi nece mu biti ni do kolena!

Powerslave

pre 5 godina

Apsolutno očekivano. Kao što bi, barem meni, bilo apsolutno neočekivano da opet potpiše ugovor sa Klivlendom, to jednostavno nema smisla sa ovakvim timom, oni ne mogu da budu bolji nego što jesu sad.

Lejkersi jesu glavni favoriti za potpis. Ipak, stvar je u tome da ni LBJ, ni PG ni KL neće da budu prvi igrač koji potpisuje za njih iz čistog straha da ne budu i jedini (a da se za ove ostale izjalovi).
Lebron definitivno neće otići prvi u Lejkerse, on čeka bar jednog od ove dvojice.
Isto tako, Džordž se kao dvoumi da možda ipak ponovo potpiše sa OKC (mislim da je to više dizanje cene sebi i čekanje još nekoga da ode u LAL, ne verujem da ozbiljno razmišlja o Oklahomi).
Ostaje Lenard koji se najmanje pita o svojoj budućnosti, bar ove godine. On želi trejd u LAL, ali Sparsi mogu da ga pošalju gde god. Ipak, nijedan tim ne bi ni približno dao dovoljno koliko on vredi u trejdu ako bi on tu bio samo godinu dana.... tako da preostaje samo dil sa Lejkersima.

E sad, iako deluje da su Sparsima ruke vezane i da Lejkersi mogu da ih vozaju kako hoće... baš i ne mogu. Oni ako sada ne dovedu nekog od ove trojice (Lenarda najpre jer trejdom za njega im ostaje prostora i za PG i za LBJ) velika je šansa da neće ni ova preostala dvojica doći. Ne samo ove godine već ni sledeće. Bukvalno im od ovog leta zavisi narednih nekoliko sezona. Iz tog razloga ne bi me iznenadilo da se za koji dan objavi trejd, Lenard u Lejkerse, Ingram/Kuzma/neki pik u Sparse. A onda eto ih i ova dvojica.

Vladimir

pre 5 godina

Opet bežanija, opet sklapanje nekog super tima. Samo hoće li opet spaljivati njegov dres? Ili će ovaj put biti biti milosrdniji i samo ga baciti u djubar?

HARIS

pre 5 godina

Ide u Lakerse gdje ce najvjerovatnije i zavrsiti karijeru. Samo molim ove botove Klivlend-Majami-Klivlend da ne navijaju za LAL od iduce sezone! Ima nas koji nikada nismo prestali da navijamo i da pratimo Lakerse, pa cak i u ovim godinama bez po-a.

Sloba

pre 5 godina

Ovo u praksi znaci da igrac menja klub i vrvt ide u Lejkerse sa Kavajem i Dzordzom. Bice to brutalna ekipa. Ali moze da se desi i da ostaje u Kavsima ako ovi uspeju da bas od ove pomenute dvojice dovedu nekog Lebronu.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Too bre. Dzejmse legendo dodji u San Antonio. Sa njim, Dzinobilijem, Parkerom, Bertom, Lovernjom, i mozda Vestbrukom koji takodje postaje free agent bicemo glavni favoriti za Nba prsten. Goo Spurs.

LBJ

pre 5 godina

Jordan je u ligu došao 84-e i sve do 91 nije ni igrao finale. Redovno je gubio u prvoj ili drugoj rundi svih tih godina. 91-e je pobedio raspale La lakers-e bez Medžika i Karima. 92-e je pobedio Portland koji je imao Clyda Drexler-a i nikoga više. 93-e je pobedio Suns-e koji su imali koga? Barklija- krilnog centra od 194 cm! i nikoga više. 96-e je pobedio Sonics-e koji su imali Pejtona. 97e i 98-e je pobedio stari tim Jute sa Malounom i Stoktonom koji su imali 34 i 35 godina.
Pritom, Jordan je igrao sa Pipenom i Rodmanom, dva najbolja odbrambena igrača lige tih godina. Rodman je bio najbolji skakač lige.James je bio u tri finala protiv Golden State-a koji je igrao sa 4 all star-a! Kada je Jordan igrao protiv tima koji je imao barem tri all star-a? Nikad, eto kad!

radovan tomic

pre 5 godina

(LBJ, 29. jun 2018 18:19)

Да ти кажем,то је чак и скоро тачна изјава за неког ко се родио јуче :D

Stefan COYG

pre 5 godina

A source close to LeBron tells that Kawhi Leonard reached out to James, telling him he very much wanted to play together. They spoke about Kawhi's lockdown defensive ability, which would alleviate pressure off of LeBron...

👀

IT'S HAPPENING

POZ

Tatoom

pre 5 godina

Pravac u Lejkerse. Jaoo, kakva ce to ekipa biti sa Brajantom i Shekom.
(Branko, 29. jun 2018 17:57)
Kazu da i Magic stize, bice to dobra ekipa

Powerslave

pre 5 godina

Apsolutno očekivano. Kao što bi, barem meni, bilo apsolutno neočekivano da opet potpiše ugovor sa Klivlendom, to jednostavno nema smisla sa ovakvim timom, oni ne mogu da budu bolji nego što jesu sad.

Lejkersi jesu glavni favoriti za potpis. Ipak, stvar je u tome da ni LBJ, ni PG ni KL neće da budu prvi igrač koji potpisuje za njih iz čistog straha da ne budu i jedini (a da se za ove ostale izjalovi).
Lebron definitivno neće otići prvi u Lejkerse, on čeka bar jednog od ove dvojice.
Isto tako, Džordž se kao dvoumi da možda ipak ponovo potpiše sa OKC (mislim da je to više dizanje cene sebi i čekanje još nekoga da ode u LAL, ne verujem da ozbiljno razmišlja o Oklahomi).
Ostaje Lenard koji se najmanje pita o svojoj budućnosti, bar ove godine. On želi trejd u LAL, ali Sparsi mogu da ga pošalju gde god. Ipak, nijedan tim ne bi ni približno dao dovoljno koliko on vredi u trejdu ako bi on tu bio samo godinu dana.... tako da preostaje samo dil sa Lejkersima.

E sad, iako deluje da su Sparsima ruke vezane i da Lejkersi mogu da ih vozaju kako hoće... baš i ne mogu. Oni ako sada ne dovedu nekog od ove trojice (Lenarda najpre jer trejdom za njega im ostaje prostora i za PG i za LBJ) velika je šansa da neće ni ova preostala dvojica doći. Ne samo ove godine već ni sledeće. Bukvalno im od ovog leta zavisi narednih nekoliko sezona. Iz tog razloga ne bi me iznenadilo da se za koji dan objavi trejd, Lenard u Lejkerse, Ingram/Kuzma/neki pik u Sparse. A onda eto ih i ova dvojica.

Stefan COYG

pre 5 godina

A source close to LeBron tells that Kawhi Leonard reached out to James, telling him he very much wanted to play together. They spoke about Kawhi's lockdown defensive ability, which would alleviate pressure off of LeBron...

👀

IT'S HAPPENING

POZ

Sabanija

pre 5 godina

- "'Alo, KD, brate 'ajmo u Los Andjeles, dobra klima, veliko trziste, nauzimacemo se prstenja. Ti si najbolji igrac na svetu posle mene pa se tebi prvo javljam. Bicemo kao Betmen i Robin. Evo, ja cu na primer da budem Betmen."

- "Ja vec imam prstenje i max ugovor. A Steph je bolji od nas."

- "OK, hvala sto si me saslusao, ako se predomislis, molim te odmah mi javi, bilo koje doba dana ili noci."

(posle par minuta)

- "'Alo, Kavai, brate 'ajmo u Los Andjeles, dobra klima, veliko trziste, nauzimacemo se prstenja. Ti si najbolji igrac na svetu posle mene pa se tebi prvo javljam."

Pera iz bivseg DDR-a

pre 5 godina

@LBJ
Sam si sebi uskocio u usta sa izjavom kada je Jordan igrao protiv tima sa 3 all stara...
'93 Sansi:
Kevin Johnson 3x all star '90 '91 '94
Dan Majerle 3x all star '92 '93 '95
Charlse Barkley 11x all star '87-'97
Takodje u tom timu su igrali i veterani Danny Ainge (1x all star '88) Tom Chambers (4x all star '87 kad je bio i MVP all stara i 89-91) i mladjani
Cedric Ceballos (1x all star '95)

97 i 98 Utah:
Malone, Stockton obojica all star 10+ puta, Hornacek 2x pobednik u sutiranju trojku na all staru (98 i 2000) i jednom all star '92

96 Sonicsi
Kemp 6x all star, Payton 9x all star,Scremf 3x all star ('93 '95 '97) i dosta role igraca McMilan (all defensive 2nd team) hersey hawkins all star '91, eric snow...

HARIS

pre 5 godina

Ide u Lakerse gdje ce najvjerovatnije i zavrsiti karijeru. Samo molim ove botove Klivlend-Majami-Klivlend da ne navijaju za LAL od iduce sezone! Ima nas koji nikada nismo prestali da navijamo i da pratimo Lakerse, pa cak i u ovim godinama bez po-a.

Hell

pre 5 godina

Ajmo sad pljuvaci KD-a da vas cujem! Sta ovo radi vas miljenik,bezi kao kukavica! Jel znate kad ce dostici Dzordana,NIKAD,pet zivota da zivi nece mu biti ni do kolena!

kevin gar

pre 5 godina

brajantu kad je otisao sekil,nije gledao da bezi I sastavlja tim sa garnetom,pirsom I drugima vec je sacekao I doveli mu gasola I neke skromne igrace I osvojio 2titule...a lebron ako oko sebe nema 2ol stara minimum odma bezi..nba propada I gubi draz I neizvjesnost

Sloba

pre 5 godina

Ovo u praksi znaci da igrac menja klub i vrvt ide u Lejkerse sa Kavajem i Dzordzom. Bice to brutalna ekipa. Ali moze da se desi i da ostaje u Kavsima ako ovi uspeju da bas od ove pomenute dvojice dovedu nekog Lebronu.

Ivan

pre 5 godina

ide u Megaishranu... proverena vest.. Misko odresio kesu!
 (mob barley, 29. jun 2018 20:40)

Potpisuje otvoren ugovor. Igrace ABA ligu, i ceka inostrani angazman. Mozda jednog dana dospe u NBA.

Vladimir

pre 5 godina

Opet bežanija, opet sklapanje nekog super tima. Samo hoće li opet spaljivati njegov dres? Ili će ovaj put biti biti milosrdniji i samo ga baciti u djubar?

radovan tomic

pre 5 godina

(LBJ, 29. jun 2018 18:19)

Да ти кажем,то је чак и скоро тачна изјава за неког ко се родио јуче :D

Stefan COYG

pre 5 godina

@@@
Ajzea, Lebron, Pol Dzordz, Kavaj, Kuzma
(LakiCZV)
.................................................
.................................
.......................

Jaooo, jaooo muceni LakiCZV !
Koji crni Ajzea, koji crni Kuzma ??? Kuzma ide u paketu sa Ingramom i 2 pika prve runde u SAS za Lenarda... (i to ako se Popovic smiluje)...

Ajzea ? Onaj koji trazi isplatu nekog masnog ugovora (koji nikako ne zasluzuje), koji dokazano ne igra odbranu i koji (opet dokazano) ne funkcionise sa Dzejmsom (oteran iz Klivlenda u LA)...

Msm magicno bi bilo da mozemo da sastavljamo tako ekipe u stvarnom zivotu k'o na FM... pokusajmo ipak malo da saberemo misli LakiCZV ...

POZ

LBJ

pre 5 godina

Jordan je u ligu došao 84-e i sve do 91 nije ni igrao finale. Redovno je gubio u prvoj ili drugoj rundi svih tih godina. 91-e je pobedio raspale La lakers-e bez Medžika i Karima. 92-e je pobedio Portland koji je imao Clyda Drexler-a i nikoga više. 93-e je pobedio Suns-e koji su imali koga? Barklija- krilnog centra od 194 cm! i nikoga više. 96-e je pobedio Sonics-e koji su imali Pejtona. 97e i 98-e je pobedio stari tim Jute sa Malounom i Stoktonom koji su imali 34 i 35 godina.
Pritom, Jordan je igrao sa Pipenom i Rodmanom, dva najbolja odbrambena igrača lige tih godina. Rodman je bio najbolji skakač lige.James je bio u tri finala protiv Golden State-a koji je igrao sa 4 all star-a! Kada je Jordan igrao protiv tima koji je imao barem tri all star-a? Nikad, eto kad!

Borky

pre 5 godina

Šta će u Lejkersima? Tek tamo će igrati sa cepanicama kao što su JR Smit i Tompson. Najbolje u Hjuston, pa da pokuša za prsten, jer GSW ostaje na okupu, neki sa velikim ugovorima će se i love odreći da bi još osvajali. Samo bi Hjuston sa LBJ i Bradom imao kakve takve šanse da se suprotstavi šampionu.
(fantom, 29. jun 2018 19:57)

Evo pa procitaj sto ne moze sad vise u Hjuston http://kosarkaaktuelno.com/index.php/2018/06/29/lebron-odbio-opciju-za-narednu-sezonu-i-postaje-slobodan-igrac/

Daa

pre 5 godina

A nigde ne pominjete Filadelfiju ? Tamo ce sigurno. Na zapad nece sigurno, a i cak da ode kojim slucajem to ce biti Houston.
(Daa, 29. jun 2018 17:35)

Vidim dosta minusa ste mi nalupali, ali videcemo ko ce biti u pravu. Nadam se da cete zapamtiti ovaj komentar.

CJC

pre 5 godina

Tugo moja tužna...povraća mi se vise od ovog Lebrona.
Ne svidja ti se trenutno tim Klivlenda? Ok, izboksuj odlazak beskorisnih Tristana i JR i eto ti 25 miliona za vrhunskog centra (Kazinsa). Oteraj Hila i dovedi pismenog pleja. Pa ova trojica imaju 46 miliona godišnje tvojom zaslugom a sad slaba ekipa?
Pa bajo, pristani ti na 40% manju platu kao KD pa naravi ekipu a ne ti i tvoji pajtosi svi Max ugovore.

bla

pre 5 godina

ljudi pricaju mnogo o tome kako njemu ne treba da juri titule, koji grad najvise odgovara njegovoj porodici itd... ja licno mislim da ce on zavrsiti tamo gde je najisplativije za njega, novi klub i nba ligu u celini. pravljenje super tima u LAL je najispativiji potez i cela liga ce eventualno profitirati od dodatne paznje. ako LBJ, NBA liga i LAL imaju isti interes onda je to vrlo izvesno.

Djole

pre 5 godina

Cudi me da nije trazio da dodje u Lejkerse 2008-2009,kad je Kobi bio najbolji igtrac u ligi i da osvoji sve do sad titule! A da nije hteo tad,jer ne bi bio glavni igrac na terenu!

Kyu Q

pre 5 godina

Lebron Judas bio i ostao...ujedinjavanja pirsa, garneta i allena pa cuveno wejd bosh lbj ujedinjavanje i onda kd u gsw pa opet lbj u cavse s irvingom i loveom, pa sad vjv ide u lakerse s bar dvojicom extra igraca najvise klase... Eh.. I onda je bolji od jordana...ma je da naravno bolji je id njega... U bjezanju i kukavicluku...kao i durant.. Jadno je to takmicenje supertimova..pardon super kukavica... Lbj judas!!!

Aleksandar

pre 5 godina

Svaka cast, samo tako. Ovi sto pljuju po ovakvim velicinama nikad na gomili nisu videli vise od 1000 evra a kamoli milionce. Kakva odanost o cemu pricate? Samo zaradjuj care.

Jim Beam

pre 5 godina

Ja mislim da će on kod Popa u San Antonio. Gaje veliki respekt jedan prema drugom, legao bi im bas, sa tim stilom mogu protiv GSWa. Lejkersi su veliki rizik za njega. Ako ne uzme ništa, što je moguće pored Hjustona i GSWa, biće priča kako je Brajant ipak bolji jer ih je nosio do titula. Eventualno druge opcije su Fila, Majami (ponovo), Portland ili Nju Orleans. Ovo ostalo, koliko god atraktivno, nije garancija za top3 ekipe lige.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Too bre. Dzejmse legendo dodji u San Antonio. Sa njim, Dzinobilijem, Parkerom, Bertom, Lovernjom, i mozda Vestbrukom koji takodje postaje free agent bicemo glavni favoriti za Nba prsten. Goo Spurs.

fantom

pre 5 godina

Šta će u Lejkersima? Tek tamo će igrati sa cepanicama kao što su JR Smit i Tompson. Najbolje u Hjuston, pa da pokuša za prsten, jer GSW ostaje na okupu, neki sa velikim ugovorima će se i love odreći da bi još osvajali. Samo bi Hjuston sa LBJ i Bradom imao kakve takve šanse da se suprotstavi šampionu.

LBJ

pre 5 godina

Jordan je u ligu došao 84-e i sve do 91 nije ni igrao finale. Redovno je gubio u prvoj ili drugoj rundi svih tih godina. 91-e je pobedio raspale La lakers-e bez Medžika i Karima. 92-e je pobedio Portland koji je imao Clyda Drexler-a i nikoga više. 93-e je pobedio Suns-e koji su imali koga? Barklija- krilnog centra od 194 cm! i nikoga više. 96-e je pobedio Sonics-e koji su imali Pejtona. 97e i 98-e je pobedio stari tim Jute sa Malounom i Stoktonom koji su imali 34 i 35 godina.
Pritom, Jordan je igrao sa Pipenom i Rodmanom, dva najbolja odbrambena igrača lige tih godina. Rodman je bio najbolji skakač lige.James je bio u tri finala protiv Golden State-a koji je igrao sa 4 all star-a! Kada je Jordan igrao protiv tima koji je imao barem tri all star-a? Nikad, eto kad!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Too bre. Dzejmse legendo dodji u San Antonio. Sa njim, Dzinobilijem, Parkerom, Bertom, Lovernjom, i mozda Vestbrukom koji takodje postaje free agent bicemo glavni favoriti za Nba prsten. Goo Spurs.

Hell

pre 5 godina

Ajmo sad pljuvaci KD-a da vas cujem! Sta ovo radi vas miljenik,bezi kao kukavica! Jel znate kad ce dostici Dzordana,NIKAD,pet zivota da zivi nece mu biti ni do kolena!

Stefan COYG

pre 5 godina

A source close to LeBron tells that Kawhi Leonard reached out to James, telling him he very much wanted to play together. They spoke about Kawhi's lockdown defensive ability, which would alleviate pressure off of LeBron...

👀

IT'S HAPPENING

POZ

Vladimir

pre 5 godina

Opet bežanija, opet sklapanje nekog super tima. Samo hoće li opet spaljivati njegov dres? Ili će ovaj put biti biti milosrdniji i samo ga baciti u djubar?

kevin gar

pre 5 godina

brajantu kad je otisao sekil,nije gledao da bezi I sastavlja tim sa garnetom,pirsom I drugima vec je sacekao I doveli mu gasola I neke skromne igrace I osvojio 2titule...a lebron ako oko sebe nema 2ol stara minimum odma bezi..nba propada I gubi draz I neizvjesnost

fantom

pre 5 godina

Šta će u Lejkersima? Tek tamo će igrati sa cepanicama kao što su JR Smit i Tompson. Najbolje u Hjuston, pa da pokuša za prsten, jer GSW ostaje na okupu, neki sa velikim ugovorima će se i love odreći da bi još osvajali. Samo bi Hjuston sa LBJ i Bradom imao kakve takve šanse da se suprotstavi šampionu.

Djole

pre 5 godina

Cudi me da nije trazio da dodje u Lejkerse 2008-2009,kad je Kobi bio najbolji igtrac u ligi i da osvoji sve do sad titule! A da nije hteo tad,jer ne bi bio glavni igrac na terenu!

Kyu Q

pre 5 godina

Lebron Judas bio i ostao...ujedinjavanja pirsa, garneta i allena pa cuveno wejd bosh lbj ujedinjavanje i onda kd u gsw pa opet lbj u cavse s irvingom i loveom, pa sad vjv ide u lakerse s bar dvojicom extra igraca najvise klase... Eh.. I onda je bolji od jordana...ma je da naravno bolji je id njega... U bjezanju i kukavicluku...kao i durant.. Jadno je to takmicenje supertimova..pardon super kukavica... Lbj judas!!!

Sabanija

pre 5 godina

- "'Alo, KD, brate 'ajmo u Los Andjeles, dobra klima, veliko trziste, nauzimacemo se prstenja. Ti si najbolji igrac na svetu posle mene pa se tebi prvo javljam. Bicemo kao Betmen i Robin. Evo, ja cu na primer da budem Betmen."

- "Ja vec imam prstenje i max ugovor. A Steph je bolji od nas."

- "OK, hvala sto si me saslusao, ako se predomislis, molim te odmah mi javi, bilo koje doba dana ili noci."

(posle par minuta)

- "'Alo, Kavai, brate 'ajmo u Los Andjeles, dobra klima, veliko trziste, nauzimacemo se prstenja. Ti si najbolji igrac na svetu posle mene pa se tebi prvo javljam."

Daa

pre 5 godina

A nigde ne pominjete Filadelfiju ? Tamo ce sigurno. Na zapad nece sigurno, a i cak da ode kojim slucajem to ce biti Houston.
(Daa, 29. jun 2018 17:35)

Vidim dosta minusa ste mi nalupali, ali videcemo ko ce biti u pravu. Nadam se da cete zapamtiti ovaj komentar.

HARIS

pre 5 godina

Ide u Lakerse gdje ce najvjerovatnije i zavrsiti karijeru. Samo molim ove botove Klivlend-Majami-Klivlend da ne navijaju za LAL od iduce sezone! Ima nas koji nikada nismo prestali da navijamo i da pratimo Lakerse, pa cak i u ovim godinama bez po-a.

Jim Beam

pre 5 godina

Ja mislim da će on kod Popa u San Antonio. Gaje veliki respekt jedan prema drugom, legao bi im bas, sa tim stilom mogu protiv GSWa. Lejkersi su veliki rizik za njega. Ako ne uzme ništa, što je moguće pored Hjustona i GSWa, biće priča kako je Brajant ipak bolji jer ih je nosio do titula. Eventualno druge opcije su Fila, Majami (ponovo), Portland ili Nju Orleans. Ovo ostalo, koliko god atraktivno, nije garancija za top3 ekipe lige.

Pera iz bivseg DDR-a

pre 5 godina

@LBJ
Sam si sebi uskocio u usta sa izjavom kada je Jordan igrao protiv tima sa 3 all stara...
'93 Sansi:
Kevin Johnson 3x all star '90 '91 '94
Dan Majerle 3x all star '92 '93 '95
Charlse Barkley 11x all star '87-'97
Takodje u tom timu su igrali i veterani Danny Ainge (1x all star '88) Tom Chambers (4x all star '87 kad je bio i MVP all stara i 89-91) i mladjani
Cedric Ceballos (1x all star '95)

97 i 98 Utah:
Malone, Stockton obojica all star 10+ puta, Hornacek 2x pobednik u sutiranju trojku na all staru (98 i 2000) i jednom all star '92

96 Sonicsi
Kemp 6x all star, Payton 9x all star,Scremf 3x all star ('93 '95 '97) i dosta role igraca McMilan (all defensive 2nd team) hersey hawkins all star '91, eric snow...

CJC

pre 5 godina

Tugo moja tužna...povraća mi se vise od ovog Lebrona.
Ne svidja ti se trenutno tim Klivlenda? Ok, izboksuj odlazak beskorisnih Tristana i JR i eto ti 25 miliona za vrhunskog centra (Kazinsa). Oteraj Hila i dovedi pismenog pleja. Pa ova trojica imaju 46 miliona godišnje tvojom zaslugom a sad slaba ekipa?
Pa bajo, pristani ti na 40% manju platu kao KD pa naravi ekipu a ne ti i tvoji pajtosi svi Max ugovore.

radovan tomic

pre 5 godina

(LBJ, 29. jun 2018 18:19)

Да ти кажем,то је чак и скоро тачна изјава за неког ко се родио јуче :D

Sloba

pre 5 godina

Ovo u praksi znaci da igrac menja klub i vrvt ide u Lejkerse sa Kavajem i Dzordzom. Bice to brutalna ekipa. Ali moze da se desi i da ostaje u Kavsima ako ovi uspeju da bas od ove pomenute dvojice dovedu nekog Lebronu.

Tatoom

pre 5 godina

Pravac u Lejkerse. Jaoo, kakva ce to ekipa biti sa Brajantom i Shekom.
(Branko, 29. jun 2018 17:57)
Kazu da i Magic stize, bice to dobra ekipa

Stefan COYG

pre 5 godina

@@@
Ajzea, Lebron, Pol Dzordz, Kavaj, Kuzma
(LakiCZV)
.................................................
.................................
.......................

Jaooo, jaooo muceni LakiCZV !
Koji crni Ajzea, koji crni Kuzma ??? Kuzma ide u paketu sa Ingramom i 2 pika prve runde u SAS za Lenarda... (i to ako se Popovic smiluje)...

Ajzea ? Onaj koji trazi isplatu nekog masnog ugovora (koji nikako ne zasluzuje), koji dokazano ne igra odbranu i koji (opet dokazano) ne funkcionise sa Dzejmsom (oteran iz Klivlenda u LA)...

Msm magicno bi bilo da mozemo da sastavljamo tako ekipe u stvarnom zivotu k'o na FM... pokusajmo ipak malo da saberemo misli LakiCZV ...

POZ

Powerslave

pre 5 godina

Apsolutno očekivano. Kao što bi, barem meni, bilo apsolutno neočekivano da opet potpiše ugovor sa Klivlendom, to jednostavno nema smisla sa ovakvim timom, oni ne mogu da budu bolji nego što jesu sad.

Lejkersi jesu glavni favoriti za potpis. Ipak, stvar je u tome da ni LBJ, ni PG ni KL neće da budu prvi igrač koji potpisuje za njih iz čistog straha da ne budu i jedini (a da se za ove ostale izjalovi).
Lebron definitivno neće otići prvi u Lejkerse, on čeka bar jednog od ove dvojice.
Isto tako, Džordž se kao dvoumi da možda ipak ponovo potpiše sa OKC (mislim da je to više dizanje cene sebi i čekanje još nekoga da ode u LAL, ne verujem da ozbiljno razmišlja o Oklahomi).
Ostaje Lenard koji se najmanje pita o svojoj budućnosti, bar ove godine. On želi trejd u LAL, ali Sparsi mogu da ga pošalju gde god. Ipak, nijedan tim ne bi ni približno dao dovoljno koliko on vredi u trejdu ako bi on tu bio samo godinu dana.... tako da preostaje samo dil sa Lejkersima.

E sad, iako deluje da su Sparsima ruke vezane i da Lejkersi mogu da ih vozaju kako hoće... baš i ne mogu. Oni ako sada ne dovedu nekog od ove trojice (Lenarda najpre jer trejdom za njega im ostaje prostora i za PG i za LBJ) velika je šansa da neće ni ova preostala dvojica doći. Ne samo ove godine već ni sledeće. Bukvalno im od ovog leta zavisi narednih nekoliko sezona. Iz tog razloga ne bi me iznenadilo da se za koji dan objavi trejd, Lenard u Lejkerse, Ingram/Kuzma/neki pik u Sparse. A onda eto ih i ova dvojica.

Borky

pre 5 godina

Šta će u Lejkersima? Tek tamo će igrati sa cepanicama kao što su JR Smit i Tompson. Najbolje u Hjuston, pa da pokuša za prsten, jer GSW ostaje na okupu, neki sa velikim ugovorima će se i love odreći da bi još osvajali. Samo bi Hjuston sa LBJ i Bradom imao kakve takve šanse da se suprotstavi šampionu.
(fantom, 29. jun 2018 19:57)

Evo pa procitaj sto ne moze sad vise u Hjuston http://kosarkaaktuelno.com/index.php/2018/06/29/lebron-odbio-opciju-za-narednu-sezonu-i-postaje-slobodan-igrac/

Aleksandar

pre 5 godina

Svaka cast, samo tako. Ovi sto pljuju po ovakvim velicinama nikad na gomili nisu videli vise od 1000 evra a kamoli milionce. Kakva odanost o cemu pricate? Samo zaradjuj care.

Ivan

pre 5 godina

ide u Megaishranu... proverena vest.. Misko odresio kesu!
 (mob barley, 29. jun 2018 20:40)

Potpisuje otvoren ugovor. Igrace ABA ligu, i ceka inostrani angazman. Mozda jednog dana dospe u NBA.

bla

pre 5 godina

ljudi pricaju mnogo o tome kako njemu ne treba da juri titule, koji grad najvise odgovara njegovoj porodici itd... ja licno mislim da ce on zavrsiti tamo gde je najisplativije za njega, novi klub i nba ligu u celini. pravljenje super tima u LAL je najispativiji potez i cela liga ce eventualno profitirati od dodatne paznje. ako LBJ, NBA liga i LAL imaju isti interes onda je to vrlo izvesno.