Nedelja, 24.06.2018.

18:25

Teodosić iskoristio opciju da ostane u Klipersima, ali...

Miloš Teodosić, košarkaš Los Anđeles Klipersa, odlučio je da i naredne godine nosi dres ove franšize, prenosi novinar "Yahoo" Šems Čaranija.

Izvor: PT

Teodosiæ iskoristio opciju da ostane u Klipersima, ali... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

petarczv

pre 5 godina

I dalje ima ovih penala koji pricaju o fizickoj spremi i nba... Stiv nash, tony parker, dirk nowitski, scalabrini... Sve su to vrhunski igraci koji su "obicno" gradjeni ali su vrhunski igraci....

nista o nicemu

pre 5 godina

Velika je razlika. Za Obradovica nisam siguran, ali izgleda da iz nekog razloga Ameri ne dozvoljavaju strane trenere
(jsx, 25. jun 2018 10:18)

Pregovarao sa Pistonsima davno pa propalo. Da, ne veruju stranim trenerima.

jsx

pre 5 godina

@boris
Velika je razlika. Za Obradovica nisam siguran, ali izgleda da iz nekog razloga Ameri ne dozvoljavaju strane trenere (Kokoskov je donekle "njihov"), tako da je on u malo drukcijoj situaciji. Djokovic, Ronaldo i Lebron igraju takmicenja koja su na najvisem nivou (i Teo igra za reprezentaciju, ali opet je steta da celu sezonu igra na nizem nivou nego sto bi mogao). Nejmar nije ostao da osvoji 10 juznoamerickih kupova (pogresio bih u pisanju da sam originalan naziv), Djokovic ne igra na celendzerima (iako mu trenutno ne ide da osvoji masters) pa tako ne vidim sto bi Teodosic napustao najjacu ligu na svetu.

drvobradi

pre 5 godina

Logicno. Ionako ce ga otpustiti i to neka naplati 2 miliona. Verujem da ostaje u NBA.
@nucky thompson
Racunica za plate. http://www.espn.com/nba/story/_/id/20715128/nba-player-salaries-take-home-pay

Big Salamy

pre 5 godina

Kako li ce Jelisaveta preziveti da ode iz Kalifornije,na primer u Moskvu?
(Mita, 24. jun 2018 21:43)

Jao, koliko si zajedljiv i podmukao. Ona će nekako preživeti a ti ćeš i dalje samo ispoljavati frustracije na anonimnim forumima.

Mica B.

pre 5 godina

Dobar i predobar je Teo ali su povrede ucestale sto se NBA masini ne svidja jer zele za tako veliki novac da iz svakoga iscede maksimum.

ja

pre 5 godina

Ne može se u NBA bez ikakvih fizikalija. Zato je bio i povređen i propustio 37 utakmica. Šta će im igrač koji će propustiti pola sezone?

Nek

pre 5 godina

Budu ti Ameri i na steroidima i na cemu hoces .Cinnjenica je da se mnogo zesce individualno trenira kod njih ,Teo izigrava kuma ,a verujem da su ovi vec uveliko u treningu .On sa 31 je fizicki gotov i povrede i bezvoljnosti i nespremnost ,a taj isti Stef Kari je sa 30 jako daleko od kraja karijere .Najvise me nervira sto covek takav smisao ima za igru da je to neverovatno ,i ko zna koliko ce proci dok se ne pojavi takav igrac ponovo .Nadam se da ostaje u Nba ,u nekom pristojnom timu .

mailman

pre 5 godina

Nema nazad Teo, NBA je crème de la crème, znanja imaš, novac imaš, daj ga američkim stručnjacima da ti srede manjkovsti u igri i učine telo konkurentnim pa ćeš još 5+ sezona da cepaš

Aca el Loco

pre 5 godina

Teodosic u Sansima je odlicna opcija, jer je opste poznata stvar da u Finiksu radi najbolji medicinski tim u celoj NBA. Ko sumnja u to, neka progugla malo, a ja cu ovo opravdati sledecom izjavom - Nes, Amare, Sek, Grent Hil, PJ Taker, Tajson Cendler - svima su karijere bile odlicne ili produzene dok su bili u Sansima. Grent Hil je sam to rekao dok je igrao u Finiksu, a ko zna njegovu pricu, znace da je to bilo jako tesko.

dzo

pre 5 godina

Teo je na zalasku karijere,i mislim da je kasno dosao u NBA.
(DRAGAN, 24. jun 2018 22:02
Bjelica doktor za košarku nije mnogo mladji od Tea a prosek i ako igra već duže u NBA ove sezone mu 6.8 poena i 1.3 asistencije.
Pa šta ako se čovek povredio..jedan Cousins Koji je totalni atleta pa ne igra celu sezonu zbog povrede .

рајко

pre 5 godina

ипак није физички спреман за нба циркус од 82 игре и путовање авионом три оута седмично кроз осам месеци

DRAGAN

pre 5 godina

Teo je na zalasku karijere,i mislim da je kasno dosao u NBA. Povreda ga je omela
da pokaze mnogo vise, ali sta je tu je.Ipak mislim da ce neko da ga preuzme od Klipersa, i da ubije jos koje milionce.Pozdrav za Tea.

megabot

pre 5 godina

Teova povreda je neizlečiva, tako stoji na injury reportu na sajtovima koji se bave NBA. Čovek moze da igra 10-15 minuta, pitanje je jos koliko utakmica. Plus njegov ležeran pristup, eno ga sa cigarama i pivom kumuje sinu od Lepe Brene. Šteta za našeg najboljeg košarkaša, on vise nije za NBA.

milan

pre 5 godina

Pre ću ga gledati 10-15 min u NBA nego 40 u Evropi. U stvari, ne bi me ni zanimalo gde igra. Bolje da ga izvoza Kris Pol još jedared nego da se zeza u razvojnoj ligi zvana Evropa.

boris

pre 5 godina

Šta će u Evropi? Koja je motivacija igranje igrice koju je već prešao? 

Para ima dovoljno, ako ne ostane u NBA bolje da ide na pecanje nego da se mrcvari po Evropi.
(CarloNS, 24. jun 2018 19:03)

Ono kad jedan ovakav komentar ima 300+ .... Prvo to nije 'igrica' mada ja predjoh pes jos prije 10 godina a igram ga dan danas, nego reci mi sta radi Obradovic na klupi Fenera kad je kako rece 'presao igricu' ? Sta radi Djokovic na terenu kad je odavno presao igricu ? A Ronaldo ? A Lebron ? Da ne nabrajam do preksjutra, odakle njima onda 'motivacija' a da ponovim 'presli igricu' ???

Key and Peele

pre 5 godina

@Carlo NS

Milos gradi hotel na Divcibarama a to kosta dosta. Plus treba neko vreme da se uhoda posao, da stekne reputaciju. Jos neki milion uooste nije na odmet.

vlado

pre 5 godina

dok ga ogule za porez nema tu nista.prvo porez bajo a onda sta ti ostane.nihe to srbija.finansijski bi bolje prosao u evropi.A da mu ovi daju u nba neke veće pare od toga nema nista.?

савета

pre 5 godina

Статистика му је слаба за Америку...две три финте за меч...то је слабо.Амери траже "трпање"! Његов просек 3 је скроман.

brm

pre 5 godina

Miloš je u jako nezgodnoj poziciji. Ne može da ide u klub koji je u zreloj fazi rebuildinga, jer je već u godinama, a sa druge strane nema NBA iskustva kako bi bio backup plej i mentor nekog mlađem prospektu.

Ove sezone se pokazalo da mu nedostatak snage i brzine u NBA poprilično otežava prevođenje lopte i zato je u Klipersima često igrao nekog kombo beka, gde je neko drugi prenosio loptu a on organizovao napad. Takođe, u napadu je u većini slučajeva bio najopasniji kada šutira za tri pa je neretko igrao i dvojku, jer vrhunski plej u NBA mora da bude sposoban da napadne koš i prodorom.

Takođe, mana mu je igra u odbrani, pa pored sebe MORA da ima jakog beka defanzivca kako bi mogao da ga pokriva.

Uz njegove sve vrline i mane, mora baš da se potrefi klub na nivou razvoja koji se ni ne gradi a nije ni napravljen da ide daleko u plejofu, i da ima igrački kadar koji je kompatibilan sa Teom, pre svega kako bi pokrio njegove mane. To će biti izuzetno teško naći. Najveća verovatnoća je da ga uzme neki klub koji nema nikakve ambije, još je u početnim fazama rebuildinga (čitaj: planiraju da tankuju) i nisu uspeli skroz da popune roster pa da uzmu Tea da odrađuje nekih 20-25 min. po utakmici i pruža neke solidne partije i bar pokuša loš skor ekipe da nadomesti atraktivnim potezima, što je u NBA značajan faktor privlačenja publike.

Iskreno, nadam se da će ostati u NBA, ali čisto sumnjam da će to biti neki veliki ugovor. Verovatno 7-11 mil., 2+1 opcija za klub u trećoj godini.

Stefan COYG

pre 5 godina

Prica se prica... ako ga otpuste... a hoce skoro sigurno... jer u Klipersima pored Milosa za sledecu sezonu imamo (na 1 i 2): Beverlija, Lu Vilijamsa, Riversa, pleja sto su draftovali Shai Aleksandra iii onu dvojku Dzerome Robinsona... msm da je ocigledno... znaci prica se da ce ga Kokoskov drage volje uzeti... a danas su bas odrekli prava na Elfrida Pejtona... time su ostali na PG sa presmesnim Tajlerom Julisom...

POZ

rep srpska

pre 5 godina

milosev ucinak uopste nije sporan sporno je to sto je podlozan povredama a toga se boje clipersi a i drugi klubovi koji bi ga zelili vidjecemo sta ce da prevagne

Ogi

pre 5 godina

Baš mi je žao što nije otišao u NBA one sezone kad je bio MVP Evrolige. Imao je isti talenat, ali je bio mnogo mlađi pa su tada mogli od njega da naprave i pristojnog atletu...

srb

pre 5 godina

@Miodrag
jeste ali je propustio 37 meceva zbog povrede, pitanje je kakva je njegova fizicka sprema. U cska je mogao da ne igra rusku ligu komotno ali tamo ne moze da ne igra polovinu meceva svoje ekipe. Nadam se da ovo nije kraj njegove nba karijere, voleo bih da ga vidim sa prstenom

CarloNS

pre 5 godina

Ovo se zove i jare i pare. Dobije 2miliona u startu, a onda se vrati u Evropu bude kralj kao i uvek i uzme jos 2-3 miliona. Zaradi isto kao u NBA, a odigra mnogo manje utakmica.
(ATG, 24. jun 2018 18:30)

Šta će u Evropi? Koja je motivacija igranje igrice koju je već prešao?

Para ima dovoljno, ako ne ostane u NBA bolje da ide na pecanje nego da se mrcvari po Evropi.

Zoran

pre 5 godina

Ovo se zove i jare i pare. Dobije 2miliona u startu, a onda se vrati u Evropu bude kralj kao i uvek i uzme jos 2-3 miliona. Zaradi isto kao u NBA, a odigra mnogo manje utakmica.
(ATG, 24. jun 2018 18:30)

Plati porez u USA na 2 miliona i ostaje mu ravno 1 milion. Nema vrdanja sa porezom u Americi, a na tu sumu je blizu 50%. No, chuj, sjajne su to pare.

Moo

pre 5 godina

On mnogo daje za pare koje ga placaju tako da ce lako naci novi klub, 6 miliona je nista u salary capu koji je sad vec preko 100 miliona. Nije veliko opterecenje, samo da ne izvoljeva mnogo.

Miskec

pre 5 godina

"Ovo se zove i jare i pare. Dobije 2miliona u startu, a onda se vrati u Evropu bude kralj kao i uvek i uzme jos 2-3 miliona. Zaradi isto kao u NBA, a odigra mnogo manje utakmica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ATG, 24. jun 2018 18:30)"
To se uopste ne zove jare i pare, jer je od CSK dobijao novi cetvorogodisnji ugovor i 4 miliona evra po sezoni, a otisao je u USA i polovinu onoga sto je dobio za ugovor ostavice kao porez, pa ti vidi da li je to 'jare i pare'!

ATG

pre 5 godina

Ovo se zove i jare i pare. Dobije 2miliona u startu, a onda se vrati u Evropu bude kralj kao i uvek i uzme jos 2-3 miliona. Zaradi isto kao u NBA, a odigra mnogo manje utakmica.

ATG

pre 5 godina

Ovo se zove i jare i pare. Dobije 2miliona u startu, a onda se vrati u Evropu bude kralj kao i uvek i uzme jos 2-3 miliona. Zaradi isto kao u NBA, a odigra mnogo manje utakmica.

CarloNS

pre 5 godina

Ovo se zove i jare i pare. Dobije 2miliona u startu, a onda se vrati u Evropu bude kralj kao i uvek i uzme jos 2-3 miliona. Zaradi isto kao u NBA, a odigra mnogo manje utakmica.
(ATG, 24. jun 2018 18:30)

Šta će u Evropi? Koja je motivacija igranje igrice koju je već prešao?

Para ima dovoljno, ako ne ostane u NBA bolje da ide na pecanje nego da se mrcvari po Evropi.

Moo

pre 5 godina

On mnogo daje za pare koje ga placaju tako da ce lako naci novi klub, 6 miliona je nista u salary capu koji je sad vec preko 100 miliona. Nije veliko opterecenje, samo da ne izvoljeva mnogo.

Miskec

pre 5 godina

"Ovo se zove i jare i pare. Dobije 2miliona u startu, a onda se vrati u Evropu bude kralj kao i uvek i uzme jos 2-3 miliona. Zaradi isto kao u NBA, a odigra mnogo manje utakmica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ATG, 24. jun 2018 18:30)"
To se uopste ne zove jare i pare, jer je od CSK dobijao novi cetvorogodisnji ugovor i 4 miliona evra po sezoni, a otisao je u USA i polovinu onoga sto je dobio za ugovor ostavice kao porez, pa ti vidi da li je to 'jare i pare'!

boris

pre 5 godina

Šta će u Evropi? Koja je motivacija igranje igrice koju je već prešao? 

Para ima dovoljno, ako ne ostane u NBA bolje da ide na pecanje nego da se mrcvari po Evropi.
(CarloNS, 24. jun 2018 19:03)

Ono kad jedan ovakav komentar ima 300+ .... Prvo to nije 'igrica' mada ja predjoh pes jos prije 10 godina a igram ga dan danas, nego reci mi sta radi Obradovic na klupi Fenera kad je kako rece 'presao igricu' ? Sta radi Djokovic na terenu kad je odavno presao igricu ? A Ronaldo ? A Lebron ? Da ne nabrajam do preksjutra, odakle njima onda 'motivacija' a da ponovim 'presli igricu' ???

Key and Peele

pre 5 godina

@Carlo NS

Milos gradi hotel na Divcibarama a to kosta dosta. Plus treba neko vreme da se uhoda posao, da stekne reputaciju. Jos neki milion uooste nije na odmet.

DRAGAN

pre 5 godina

Teo je na zalasku karijere,i mislim da je kasno dosao u NBA. Povreda ga je omela
da pokaze mnogo vise, ali sta je tu je.Ipak mislim da ce neko da ga preuzme od Klipersa, i da ubije jos koje milionce.Pozdrav za Tea.

Aca el Loco

pre 5 godina

Teodosic u Sansima je odlicna opcija, jer je opste poznata stvar da u Finiksu radi najbolji medicinski tim u celoj NBA. Ko sumnja u to, neka progugla malo, a ja cu ovo opravdati sledecom izjavom - Nes, Amare, Sek, Grent Hil, PJ Taker, Tajson Cendler - svima su karijere bile odlicne ili produzene dok su bili u Sansima. Grent Hil je sam to rekao dok je igrao u Finiksu, a ko zna njegovu pricu, znace da je to bilo jako tesko.

mailman

pre 5 godina

Nema nazad Teo, NBA je crème de la crème, znanja imaš, novac imaš, daj ga američkim stručnjacima da ti srede manjkovsti u igri i učine telo konkurentnim pa ćeš još 5+ sezona da cepaš

Stefan COYG

pre 5 godina

Prica se prica... ako ga otpuste... a hoce skoro sigurno... jer u Klipersima pored Milosa za sledecu sezonu imamo (na 1 i 2): Beverlija, Lu Vilijamsa, Riversa, pleja sto su draftovali Shai Aleksandra iii onu dvojku Dzerome Robinsona... msm da je ocigledno... znaci prica se da ce ga Kokoskov drage volje uzeti... a danas su bas odrekli prava na Elfrida Pejtona... time su ostali na PG sa presmesnim Tajlerom Julisom...

POZ

brm

pre 5 godina

Miloš je u jako nezgodnoj poziciji. Ne može da ide u klub koji je u zreloj fazi rebuildinga, jer je već u godinama, a sa druge strane nema NBA iskustva kako bi bio backup plej i mentor nekog mlađem prospektu.

Ove sezone se pokazalo da mu nedostatak snage i brzine u NBA poprilično otežava prevođenje lopte i zato je u Klipersima često igrao nekog kombo beka, gde je neko drugi prenosio loptu a on organizovao napad. Takođe, u napadu je u većini slučajeva bio najopasniji kada šutira za tri pa je neretko igrao i dvojku, jer vrhunski plej u NBA mora da bude sposoban da napadne koš i prodorom.

Takođe, mana mu je igra u odbrani, pa pored sebe MORA da ima jakog beka defanzivca kako bi mogao da ga pokriva.

Uz njegove sve vrline i mane, mora baš da se potrefi klub na nivou razvoja koji se ni ne gradi a nije ni napravljen da ide daleko u plejofu, i da ima igrački kadar koji je kompatibilan sa Teom, pre svega kako bi pokrio njegove mane. To će biti izuzetno teško naći. Najveća verovatnoća je da ga uzme neki klub koji nema nikakve ambije, još je u početnim fazama rebuildinga (čitaj: planiraju da tankuju) i nisu uspeli skroz da popune roster pa da uzmu Tea da odrađuje nekih 20-25 min. po utakmici i pruža neke solidne partije i bar pokuša loš skor ekipe da nadomesti atraktivnim potezima, što je u NBA značajan faktor privlačenja publike.

Iskreno, nadam se da će ostati u NBA, ali čisto sumnjam da će to biti neki veliki ugovor. Verovatno 7-11 mil., 2+1 opcija za klub u trećoj godini.

Ogi

pre 5 godina

Baš mi je žao što nije otišao u NBA one sezone kad je bio MVP Evrolige. Imao je isti talenat, ali je bio mnogo mlađi pa su tada mogli od njega da naprave i pristojnog atletu...

megabot

pre 5 godina

Teova povreda je neizlečiva, tako stoji na injury reportu na sajtovima koji se bave NBA. Čovek moze da igra 10-15 minuta, pitanje je jos koliko utakmica. Plus njegov ležeran pristup, eno ga sa cigarama i pivom kumuje sinu od Lepe Brene. Šteta za našeg najboljeg košarkaša, on vise nije za NBA.

dzo

pre 5 godina

Teo je na zalasku karijere,i mislim da je kasno dosao u NBA.
(DRAGAN, 24. jun 2018 22:02
Bjelica doktor za košarku nije mnogo mladji od Tea a prosek i ako igra već duže u NBA ove sezone mu 6.8 poena i 1.3 asistencije.
Pa šta ako se čovek povredio..jedan Cousins Koji je totalni atleta pa ne igra celu sezonu zbog povrede .

milan

pre 5 godina

Pre ću ga gledati 10-15 min u NBA nego 40 u Evropi. U stvari, ne bi me ni zanimalo gde igra. Bolje da ga izvoza Kris Pol još jedared nego da se zeza u razvojnoj ligi zvana Evropa.

rep srpska

pre 5 godina

milosev ucinak uopste nije sporan sporno je to sto je podlozan povredama a toga se boje clipersi a i drugi klubovi koji bi ga zelili vidjecemo sta ce da prevagne

рајко

pre 5 godina

ипак није физички спреман за нба циркус од 82 игре и путовање авионом три оута седмично кроз осам месеци

савета

pre 5 godina

Статистика му је слаба за Америку...две три финте за меч...то је слабо.Амери траже "трпање"! Његов просек 3 је скроман.

vlado

pre 5 godina

dok ga ogule za porez nema tu nista.prvo porez bajo a onda sta ti ostane.nihe to srbija.finansijski bi bolje prosao u evropi.A da mu ovi daju u nba neke veće pare od toga nema nista.?

srb

pre 5 godina

@Miodrag
jeste ali je propustio 37 meceva zbog povrede, pitanje je kakva je njegova fizicka sprema. U cska je mogao da ne igra rusku ligu komotno ali tamo ne moze da ne igra polovinu meceva svoje ekipe. Nadam se da ovo nije kraj njegove nba karijere, voleo bih da ga vidim sa prstenom

Zoran

pre 5 godina

Ovo se zove i jare i pare. Dobije 2miliona u startu, a onda se vrati u Evropu bude kralj kao i uvek i uzme jos 2-3 miliona. Zaradi isto kao u NBA, a odigra mnogo manje utakmica.
(ATG, 24. jun 2018 18:30)

Plati porez u USA na 2 miliona i ostaje mu ravno 1 milion. Nema vrdanja sa porezom u Americi, a na tu sumu je blizu 50%. No, chuj, sjajne su to pare.

Big Salamy

pre 5 godina

Kako li ce Jelisaveta preziveti da ode iz Kalifornije,na primer u Moskvu?
(Mita, 24. jun 2018 21:43)

Jao, koliko si zajedljiv i podmukao. Ona će nekako preživeti a ti ćeš i dalje samo ispoljavati frustracije na anonimnim forumima.

Nek

pre 5 godina

Budu ti Ameri i na steroidima i na cemu hoces .Cinnjenica je da se mnogo zesce individualno trenira kod njih ,Teo izigrava kuma ,a verujem da su ovi vec uveliko u treningu .On sa 31 je fizicki gotov i povrede i bezvoljnosti i nespremnost ,a taj isti Stef Kari je sa 30 jako daleko od kraja karijere .Najvise me nervira sto covek takav smisao ima za igru da je to neverovatno ,i ko zna koliko ce proci dok se ne pojavi takav igrac ponovo .Nadam se da ostaje u Nba ,u nekom pristojnom timu .

Mica B.

pre 5 godina

Dobar i predobar je Teo ali su povrede ucestale sto se NBA masini ne svidja jer zele za tako veliki novac da iz svakoga iscede maksimum.

ja

pre 5 godina

Ne može se u NBA bez ikakvih fizikalija. Zato je bio i povređen i propustio 37 utakmica. Šta će im igrač koji će propustiti pola sezone?

drvobradi

pre 5 godina

Logicno. Ionako ce ga otpustiti i to neka naplati 2 miliona. Verujem da ostaje u NBA.
@nucky thompson
Racunica za plate. http://www.espn.com/nba/story/_/id/20715128/nba-player-salaries-take-home-pay

nista o nicemu

pre 5 godina

Velika je razlika. Za Obradovica nisam siguran, ali izgleda da iz nekog razloga Ameri ne dozvoljavaju strane trenere
(jsx, 25. jun 2018 10:18)

Pregovarao sa Pistonsima davno pa propalo. Da, ne veruju stranim trenerima.

jsx

pre 5 godina

@boris
Velika je razlika. Za Obradovica nisam siguran, ali izgleda da iz nekog razloga Ameri ne dozvoljavaju strane trenere (Kokoskov je donekle "njihov"), tako da je on u malo drukcijoj situaciji. Djokovic, Ronaldo i Lebron igraju takmicenja koja su na najvisem nivou (i Teo igra za reprezentaciju, ali opet je steta da celu sezonu igra na nizem nivou nego sto bi mogao). Nejmar nije ostao da osvoji 10 juznoamerickih kupova (pogresio bih u pisanju da sam originalan naziv), Djokovic ne igra na celendzerima (iako mu trenutno ne ide da osvoji masters) pa tako ne vidim sto bi Teodosic napustao najjacu ligu na svetu.

petarczv

pre 5 godina

I dalje ima ovih penala koji pricaju o fizickoj spremi i nba... Stiv nash, tony parker, dirk nowitski, scalabrini... Sve su to vrhunski igraci koji su "obicno" gradjeni ali su vrhunski igraci....

milan

pre 5 godina

Pre ću ga gledati 10-15 min u NBA nego 40 u Evropi. U stvari, ne bi me ni zanimalo gde igra. Bolje da ga izvoza Kris Pol još jedared nego da se zeza u razvojnoj ligi zvana Evropa.

савета

pre 5 godina

Статистика му је слаба за Америку...две три финте за меч...то је слабо.Амери траже "трпање"! Његов просек 3 је скроман.

ATG

pre 5 godina

Ovo se zove i jare i pare. Dobije 2miliona u startu, a onda se vrati u Evropu bude kralj kao i uvek i uzme jos 2-3 miliona. Zaradi isto kao u NBA, a odigra mnogo manje utakmica.

CarloNS

pre 5 godina

Ovo se zove i jare i pare. Dobije 2miliona u startu, a onda se vrati u Evropu bude kralj kao i uvek i uzme jos 2-3 miliona. Zaradi isto kao u NBA, a odigra mnogo manje utakmica.
(ATG, 24. jun 2018 18:30)

Šta će u Evropi? Koja je motivacija igranje igrice koju je već prešao?

Para ima dovoljno, ako ne ostane u NBA bolje da ide na pecanje nego da se mrcvari po Evropi.

Miskec

pre 5 godina

"Ovo se zove i jare i pare. Dobije 2miliona u startu, a onda se vrati u Evropu bude kralj kao i uvek i uzme jos 2-3 miliona. Zaradi isto kao u NBA, a odigra mnogo manje utakmica.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ATG, 24. jun 2018 18:30)"
To se uopste ne zove jare i pare, jer je od CSK dobijao novi cetvorogodisnji ugovor i 4 miliona evra po sezoni, a otisao je u USA i polovinu onoga sto je dobio za ugovor ostavice kao porez, pa ti vidi da li je to 'jare i pare'!

boris

pre 5 godina

Šta će u Evropi? Koja je motivacija igranje igrice koju je već prešao? 

Para ima dovoljno, ako ne ostane u NBA bolje da ide na pecanje nego da se mrcvari po Evropi.
(CarloNS, 24. jun 2018 19:03)

Ono kad jedan ovakav komentar ima 300+ .... Prvo to nije 'igrica' mada ja predjoh pes jos prije 10 godina a igram ga dan danas, nego reci mi sta radi Obradovic na klupi Fenera kad je kako rece 'presao igricu' ? Sta radi Djokovic na terenu kad je odavno presao igricu ? A Ronaldo ? A Lebron ? Da ne nabrajam do preksjutra, odakle njima onda 'motivacija' a da ponovim 'presli igricu' ???

vlado

pre 5 godina

dok ga ogule za porez nema tu nista.prvo porez bajo a onda sta ti ostane.nihe to srbija.finansijski bi bolje prosao u evropi.A da mu ovi daju u nba neke veće pare od toga nema nista.?

Moo

pre 5 godina

On mnogo daje za pare koje ga placaju tako da ce lako naci novi klub, 6 miliona je nista u salary capu koji je sad vec preko 100 miliona. Nije veliko opterecenje, samo da ne izvoljeva mnogo.

Zoran

pre 5 godina

Ovo se zove i jare i pare. Dobije 2miliona u startu, a onda se vrati u Evropu bude kralj kao i uvek i uzme jos 2-3 miliona. Zaradi isto kao u NBA, a odigra mnogo manje utakmica.
(ATG, 24. jun 2018 18:30)

Plati porez u USA na 2 miliona i ostaje mu ravno 1 milion. Nema vrdanja sa porezom u Americi, a na tu sumu je blizu 50%. No, chuj, sjajne su to pare.

mailman

pre 5 godina

Nema nazad Teo, NBA je crème de la crème, znanja imaš, novac imaš, daj ga američkim stručnjacima da ti srede manjkovsti u igri i učine telo konkurentnim pa ćeš još 5+ sezona da cepaš

DRAGAN

pre 5 godina

Teo je na zalasku karijere,i mislim da je kasno dosao u NBA. Povreda ga je omela
da pokaze mnogo vise, ali sta je tu je.Ipak mislim da ce neko da ga preuzme od Klipersa, i da ubije jos koje milionce.Pozdrav za Tea.

megabot

pre 5 godina

Teova povreda je neizlečiva, tako stoji na injury reportu na sajtovima koji se bave NBA. Čovek moze da igra 10-15 minuta, pitanje je jos koliko utakmica. Plus njegov ležeran pristup, eno ga sa cigarama i pivom kumuje sinu od Lepe Brene. Šteta za našeg najboljeg košarkaša, on vise nije za NBA.

рајко

pre 5 godina

ипак није физички спреман за нба циркус од 82 игре и путовање авионом три оута седмично кроз осам месеци

Big Salamy

pre 5 godina

Kako li ce Jelisaveta preziveti da ode iz Kalifornije,na primer u Moskvu?
(Mita, 24. jun 2018 21:43)

Jao, koliko si zajedljiv i podmukao. Ona će nekako preživeti a ti ćeš i dalje samo ispoljavati frustracije na anonimnim forumima.

Key and Peele

pre 5 godina

@Carlo NS

Milos gradi hotel na Divcibarama a to kosta dosta. Plus treba neko vreme da se uhoda posao, da stekne reputaciju. Jos neki milion uooste nije na odmet.

Aca el Loco

pre 5 godina

Teodosic u Sansima je odlicna opcija, jer je opste poznata stvar da u Finiksu radi najbolji medicinski tim u celoj NBA. Ko sumnja u to, neka progugla malo, a ja cu ovo opravdati sledecom izjavom - Nes, Amare, Sek, Grent Hil, PJ Taker, Tajson Cendler - svima su karijere bile odlicne ili produzene dok su bili u Sansima. Grent Hil je sam to rekao dok je igrao u Finiksu, a ko zna njegovu pricu, znace da je to bilo jako tesko.

Stefan COYG

pre 5 godina

Prica se prica... ako ga otpuste... a hoce skoro sigurno... jer u Klipersima pored Milosa za sledecu sezonu imamo (na 1 i 2): Beverlija, Lu Vilijamsa, Riversa, pleja sto su draftovali Shai Aleksandra iii onu dvojku Dzerome Robinsona... msm da je ocigledno... znaci prica se da ce ga Kokoskov drage volje uzeti... a danas su bas odrekli prava na Elfrida Pejtona... time su ostali na PG sa presmesnim Tajlerom Julisom...

POZ

dzo

pre 5 godina

Teo je na zalasku karijere,i mislim da je kasno dosao u NBA.
(DRAGAN, 24. jun 2018 22:02
Bjelica doktor za košarku nije mnogo mladji od Tea a prosek i ako igra već duže u NBA ove sezone mu 6.8 poena i 1.3 asistencije.
Pa šta ako se čovek povredio..jedan Cousins Koji je totalni atleta pa ne igra celu sezonu zbog povrede .

ja

pre 5 godina

Ne može se u NBA bez ikakvih fizikalija. Zato je bio i povređen i propustio 37 utakmica. Šta će im igrač koji će propustiti pola sezone?

jsx

pre 5 godina

@boris
Velika je razlika. Za Obradovica nisam siguran, ali izgleda da iz nekog razloga Ameri ne dozvoljavaju strane trenere (Kokoskov je donekle "njihov"), tako da je on u malo drukcijoj situaciji. Djokovic, Ronaldo i Lebron igraju takmicenja koja su na najvisem nivou (i Teo igra za reprezentaciju, ali opet je steta da celu sezonu igra na nizem nivou nego sto bi mogao). Nejmar nije ostao da osvoji 10 juznoamerickih kupova (pogresio bih u pisanju da sam originalan naziv), Djokovic ne igra na celendzerima (iako mu trenutno ne ide da osvoji masters) pa tako ne vidim sto bi Teodosic napustao najjacu ligu na svetu.

petarczv

pre 5 godina

I dalje ima ovih penala koji pricaju o fizickoj spremi i nba... Stiv nash, tony parker, dirk nowitski, scalabrini... Sve su to vrhunski igraci koji su "obicno" gradjeni ali su vrhunski igraci....

srb

pre 5 godina

@Miodrag
jeste ali je propustio 37 meceva zbog povrede, pitanje je kakva je njegova fizicka sprema. U cska je mogao da ne igra rusku ligu komotno ali tamo ne moze da ne igra polovinu meceva svoje ekipe. Nadam se da ovo nije kraj njegove nba karijere, voleo bih da ga vidim sa prstenom

brm

pre 5 godina

Miloš je u jako nezgodnoj poziciji. Ne može da ide u klub koji je u zreloj fazi rebuildinga, jer je već u godinama, a sa druge strane nema NBA iskustva kako bi bio backup plej i mentor nekog mlađem prospektu.

Ove sezone se pokazalo da mu nedostatak snage i brzine u NBA poprilično otežava prevođenje lopte i zato je u Klipersima često igrao nekog kombo beka, gde je neko drugi prenosio loptu a on organizovao napad. Takođe, u napadu je u većini slučajeva bio najopasniji kada šutira za tri pa je neretko igrao i dvojku, jer vrhunski plej u NBA mora da bude sposoban da napadne koš i prodorom.

Takođe, mana mu je igra u odbrani, pa pored sebe MORA da ima jakog beka defanzivca kako bi mogao da ga pokriva.

Uz njegove sve vrline i mane, mora baš da se potrefi klub na nivou razvoja koji se ni ne gradi a nije ni napravljen da ide daleko u plejofu, i da ima igrački kadar koji je kompatibilan sa Teom, pre svega kako bi pokrio njegove mane. To će biti izuzetno teško naći. Najveća verovatnoća je da ga uzme neki klub koji nema nikakve ambije, još je u početnim fazama rebuildinga (čitaj: planiraju da tankuju) i nisu uspeli skroz da popune roster pa da uzmu Tea da odrađuje nekih 20-25 min. po utakmici i pruža neke solidne partije i bar pokuša loš skor ekipe da nadomesti atraktivnim potezima, što je u NBA značajan faktor privlačenja publike.

Iskreno, nadam se da će ostati u NBA, ali čisto sumnjam da će to biti neki veliki ugovor. Verovatno 7-11 mil., 2+1 opcija za klub u trećoj godini.

rep srpska

pre 5 godina

milosev ucinak uopste nije sporan sporno je to sto je podlozan povredama a toga se boje clipersi a i drugi klubovi koji bi ga zelili vidjecemo sta ce da prevagne

Ogi

pre 5 godina

Baš mi je žao što nije otišao u NBA one sezone kad je bio MVP Evrolige. Imao je isti talenat, ali je bio mnogo mlađi pa su tada mogli od njega da naprave i pristojnog atletu...

Nek

pre 5 godina

Budu ti Ameri i na steroidima i na cemu hoces .Cinnjenica je da se mnogo zesce individualno trenira kod njih ,Teo izigrava kuma ,a verujem da su ovi vec uveliko u treningu .On sa 31 je fizicki gotov i povrede i bezvoljnosti i nespremnost ,a taj isti Stef Kari je sa 30 jako daleko od kraja karijere .Najvise me nervira sto covek takav smisao ima za igru da je to neverovatno ,i ko zna koliko ce proci dok se ne pojavi takav igrac ponovo .Nadam se da ostaje u Nba ,u nekom pristojnom timu .

Mica B.

pre 5 godina

Dobar i predobar je Teo ali su povrede ucestale sto se NBA masini ne svidja jer zele za tako veliki novac da iz svakoga iscede maksimum.

nista o nicemu

pre 5 godina

Velika je razlika. Za Obradovica nisam siguran, ali izgleda da iz nekog razloga Ameri ne dozvoljavaju strane trenere
(jsx, 25. jun 2018 10:18)

Pregovarao sa Pistonsima davno pa propalo. Da, ne veruju stranim trenerima.

drvobradi

pre 5 godina

Logicno. Ionako ce ga otpustiti i to neka naplati 2 miliona. Verujem da ostaje u NBA.
@nucky thompson
Racunica za plate. http://www.espn.com/nba/story/_/id/20715128/nba-player-salaries-take-home-pay