Sreda, 23.05.2018.

16:05

Milojević: Mnogo igrača Zvezde je zaslužilo Svetsko prvenstvo

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da smatra da je mnogo fudbalera tog kluba zaslužilo da ide na <a href="https://gders.hit.gemius.pl/lshitredir/id=zU1KT2eGc8fYCP9ETxpw7eWi.KmdZL.lC74mAajCeFz.O7/fastid=ngfkuznnxkrhaseaxjjcknyzshmm/stparam=mnnlgwqmuk/url=http://www.snickers-srbija.com/?utm_source=b92&amp;utm_medium=native&amp;utm_campaign=Ronaldo&amp;utm_content=promo" class="text-link" target= "_blank">Svetsko prvenstvo</a>.

Izvor: B92

Milojeviæ: Mnogo igraèa Zvezde je zaslužilo Svetsko prvenstvo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

djole

pre 5 godina

dobro zvuči na engleskom, ali bi bolje bilo da je samo one team, one dream...ovo serbia je previše - naš je slogan, srbija se podrazumeva.

Aleksa

pre 5 godina

(A van grada, 23. maj 2018 17:44)

cek, cek.. koga nadigrao u Londonu?! Daj bre, ti budan sanjas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 23. maj 2018 18:32)

Сјајно је што ти је то једина замерка на човеков коментар. Све остало си прихватио. И највероватније се слажемо у свему:
Авангарда која се туче између себе (237 фракција које се мрзе као да навијају у најмању руку за Милвол и Лидс)
СНС управа, "Хваљен Вучић", државне јасле а овамо сте опозиција
Милојевић је целе сезоне био коректан према свима и прошетао се кроз првенство.
Да ли је надиграо Арсенал? Мислим да није. Да јесте ми бисмо били први у групи, не Арсенал....
А што се тиче његове изјаве да у Звезди има играча који би требало да иду на Светско, замисли ти фудбалски савез земље чији првак нема ни једног представника у репрезентацији??? То много говори о савезу. Срамота је да Звезда, Партизан и Раднички немају бар по једног играча. Макар неке клинце. Ми тамо не идемо са неким циљем. Чак је претпоследње место у групи прихватљиво (реално говорећи). Лепо би било да првенство виде нека деца која не зарађују газилионе швајцарских долара.....

Александар

pre 5 godina

Милојевићу, али ми тамо наступамо само са једном репрезентацијом, јеси то узео у обзир?

nidzula

pre 5 godina

Logično je da na spisku bude i neki igrač šampiona države i tima koji je prošao 4 kola kvalifikacija i grupnu fazu LE, što je svakako sjajan uspjeh.
I da, uopšte nije rekao da mnogo njih zaslužuje SP. Evo šta je rekao, za one koji ne čitaju vjest:
"Mnogo njih je igralo na jako visokom nivou. Ne bih voleo da pravim bilo kakav problem. Podržaću bilo kakvu odluku Mladena Krstajića. Ali, mislim da stvarno imamo igrača koji su zaslužili da idu."
Bombastičan naslov, koji ima za cilj da izazove lavinu komentara, a moje neko mišljenje da većina posijetilaca ovog sajta uopšte i ne čita komplet vijest, već samo naslov. Pozdrav

stakazebakacuca

pre 5 godina

Pogotovo menadzerski igrac Radonjic? 
(Grobar, 23. maj 2018 16:04) 

Ne, nego Raća Petrović.
(?, 23. maj 2018 16:27)
svakako i raća. ali ovakvo guranje nije vidjeno

Key and Peele

pre 5 godina

ne znam sta bih rekao na njegov stav kad vidim broj na majici, na prvoj slici u tekstu.

nema tu dovoljno pameti na duge staze.

"UŠATI" i mali partizai

pre 5 godina

Milojević je dokazani trener za razliku od Krstajića i njegovog pomoćnika Rankovića, a sa tastatura trenerima i selektorima da ga i ne poredim!

c. z. (fmp)

pre 5 godina

Cini mi se da je rec o s. p. u fudbalu a ne u atletici.... "najbolji" su komentari kako ce Radonjic da udje i svojom brzinom.......... alo rec je o fudbalu..... a sta ako se doticni "zaleti" pa ne pogodi izlaz sa stadiona?????

Zoran

pre 5 godina

U pravu si Miloje, ali onda bi nama morali da sude Majo, Obradovic, Piper, Santrach i ostala crveno-bela bratija.

Cuti covece..da ti nije bilo pomenutih ljudi titulu video ne bi.

dex

pre 5 godina

Slazem se, samo je problem sto Boaci, le Talek i Donald ne mogu da igraju za nas. Od nasih igraca, poziv realno zasluzuje Savic. Ne vidim ko bi jos zasluzio, a da moze da igra za Srbiju.

View

pre 5 godina

@@@ Manguparija_sever, 23. maj 2018 20:15
Vidim lepo ti ide i suđenje 4:5 očas prevedeš u 4:2. A ispravno ceniš i jednu pobedu u derbiju posle desetak uzastopih bezuspešnih pokušaja.

analiza

pre 5 godina

Evo,i ja bih Borjana i Le Taleka poveo u Rusiju,cak i malog Stojkovica-repr.C.Gore.Takodje bih i Pesica-ali samo da udje da izvede penal i nista vise :)
Milijasa za slobodnjake.Kanga i Boaci bi takodje bili konkurentni.Ostalo je boranija,istog nivoa kao boranija koja igra u Par,ali bolje skockana boranija.
Iz Par bih poveo Miletice-da protivnik padne u nesvest kad ih vidi i Saleta Ilica-da pravi drustvo Milijasu.

JPR24

pre 5 godina

vaj Miloje duhovit neki lik, kao sa se druzi sa Grof Bozovicem.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 23. maj 2018 20:03) Covek je samo objektivan i realan.Ne bi stigla Zvezda toliko daleko u evropi da ti igraci nemaju kvalitet i sigurno da imaju mesta u reprezentaciji
(Objektivni analiticar, 23. maj 2018 20:23)

« Daleko u Evropi »... Mozete da zakljucate sajt posle ovog komentara !

Manguparija_sever

pre 5 godina

Trener koji sa izgubljenim dvomečom od Krasnodara na terenu uđe LE sada daje sebi za pravo da komentariše sastav reprezentacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (View, 23. maj 2018 19:41

O cemu ti? Zvezda je dvomec sa Krasnodarom dobila 4:2 kada se gledaju koji golovi nisu regularni.A moze sebi da daje za pravo da komentarise sastav reprezentacije.Ubedljivo najbolji trener lige koji je od partizana napravio Javor kada su igrali ova dva tima.Trener koji je od prvog kola usao u evropu izbacivsi bogate favorite Spartu i Krasnodar.Trener koji je prosao grupnu fazu i igrao prolece u evropi egal sa jednim Cska iz Moskve.Covek je strucan i kompetentan je da govori koji igrac zasluzuje da igra a ko ne.

Objektivni analiticar

pre 5 godina

vaj Miloje duhovit neki lik, kao sa se druzi sa Grof Bozovicem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 23. maj 2018 20:03)

Covek je samo objektivan i realan.Ne bi stigla Zvezda toliko daleko u evropi da ti igraci nemaju kvalitet i sigurno da imaju mesta u reprezentaciji

Stara kuka

pre 5 godina

Nebitno ko za koga navija al ovo je sramotna izjava.Reprezentacija Srbije se ne dovodi u pitanje niti sa jednim klubom.Ko zasluzuje SP Milojevicu iz Zvezde?Ko?Koji mnogi?Bruka!

dzoni

pre 5 godina

Jedini igrac koji bi mogao da bude na sirom spisku jer moz da bude dobra perspektiva u buducnosti je Radonjic...
svi ostali sa sve Krsticicem su obican prosek za vrhunsko takmicenje kakvo je SP....u Partizanu nema ni tog jednog koji bi mogao da bude blizu repke...
Ovaj trener Zvezde kad bi bio selektor ne bi zvao niti jednog...Ovo je demagogija za lokalnu upotrebu na koju su se vidim po komentarima mnogi upecali

Uvek podržavam CZ propagandu i crveno-bele bakljade

pre 5 godina

@Stara kuka
"Nebitno je ko za koga navija, al' ovo je sramotna izjava." Stara koko, ne misliš valjda da on tako misli, znaš li u kakvom je klubu on trener? Znaš li ti da onaj Terzić svakog dana smišlja novu propagandu? Zato što se u Srbiji danas i u sportu sve svodi na jednoumnu propagandu. Videćeš kad posle objave sastava krenu da kidišu na selektora, FSS, i Uefu.

Fertpztrs

pre 5 godina

Za Zvezdu je najbolje da ni jedan sadasnji niti potencijalni prvotimac ne ode na to prvenstvo i to iz vise razloga. Prvi razlog je taj sto Zvezda treba da se sprema za kvalifikacije za LS ili LE i bolje je da svi igraci budu na tim pripremama. Drugi razlog je taj sto ce se nasa reprezentacija po starom dobrom obicaju zestoko obrukati na prvenstvu. Ostale razloge ne bih apsolvirao ovog puta.

Gogsi

pre 5 godina

ovaj bas leti,pa nije to nasa liga rodjace da vam se skljanjaju I da dajete golove iz auta,mogu svi iz rupe ali morate I sudije da vodite I oni su zasluzili
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada sd, 23. maj 2018 16:06)

I onda dodje derbi i Zvezda vam ugasi svetlo gde pola ne mozete da predjete.Sto se tice reprezentacije Radonja mora tamo da se nadje i da sa klupe udje i svojom brzinom bude opasnost po protivnika.Rodic trenutno posle Kolarova nas najbolji levi bek i on zasluzuje mundijal

Pedja

pre 5 godina

Coveka su pitali i on je lepo rekao. Ali za navijace Partizana je verovatno prvi izbor onaj njihov bek Urosevic ili Miletici. Za njih je nenormalno da je neko iz ekipe sampiona za reprezentaciju. Nenormalno je da iz ekipe koja je imala najmanje poraza i primila najmanje golova bude neko za A tim. Ili da neko iz ekipe koja je dala najvise golova bude igrac za nacionalni tim. To pokazuje ujedno i njihovo poznavanje fudbala uopste, a takodje i patriotizam, koji se kod njih svodi na ultra lokal patriotizam. E zato su trebali da putuju u Surdulicu i usput se biju sa jednom od 156 frakcija, a ne da lupetaju, misleci da su duhoviti.

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 5 godina

Predlažem da Skupština Srbije u saradnji sa FSS donese zakon po kojem bi od sada na svakom takmičenju na koje se kvalifikuje reprezentacija Srbije istu predstavljala Crvena Zvezda.Naravno igračima iz inostranih klubova i ostalima omogućiti da igraju kvalifikacije i tako izbore pravo da Srbiju na takmičenju predstavlja Crvena Zvezda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 23. maj 2018 16:12)

Nasa reprezentacija je najvise uspeha imala kada je imala Zvezdase u ekipi tako da sto vise Zvezdasa veca sansa za uspeh

doberman

pre 5 godina

Nasa reprezentacija je najvise uspeha imala kada je imala Zvezdase u ekipi tako da sto vise Zvezdasa veca sansa za uspeh
(Zvezda sampion izraziti favorit, 23. maj 2018 18:50)

Matic,Milinkovic-Savic,Kostic,Kolarov,Ivanovic,Tadic najbolji srpski igraci na SP u Rusiji nisu nikada igrali za blizance.Takodje na prvo SP u Urugvaju kad smo bili treci Zvezda nije ni postojala.Nemoj vise.

ja

pre 5 godina

Pesic,Radonjic,Rodic Savic su svojim igrama zasluzili mundijal i bila bi nepravda prema njima da ne odu
(Zvezda sampion izraziti favorit, 23. maj 2018 17:49)

kako si zaboravio Milijasa ?

A van grada

pre 5 godina

@@@ (Sub013, 23. maj 2018 16:52)  

Šta nam napriča... 
(Uh, 23. maj 2018 17:02) 

Šta vam napriča?
Da li je tačno da vam je predsednik kluba ugledni član sns-a? Jeste.
Da li je tačno da se redovno zahvaljujete predsedniku odnosno premijeru a sebe nazivate opozicijom? Jeste.
Da li je tačno da ste podeljeni u frakcije i da se trenutno makljate na autoputu a sebe nazivate avangardom? Jeste
Da li je tačno da je Milojević gospodin koji nijednog protivnika nije uvredio iako su sa nekih adresa stizale razne uvrede i provokacije? Jeste.
Da li je tačno da je od Bozovicevih prosečnih igraca napravio tim koji se bukvalno prošetao domaćim prvenstvom pored svih navlacenja da ne bude tako, nadigrao Arsenal u Londonu, dao dva igrača u idealan tim Lige Evprope i nesrećno ispao od CSKA u 1/8 finala? Jeste
Tačka.

Ledilo21

pre 5 godina

Savić bolji od Tomovića, Biševca, Vitasa, Mitrovića, Milenkovića, Pejčinovića, Vukovića... Krstičić bolji od Radoje, Brašanca, Grujića, Fejse, Jojića, nije bolji ni od Medojevića, Radovanovića i Ignjovskog, Radonjić bolji od Sulejmanija, Gaćinovića, Živkovića, Tošića, Ljajića, Lazović Darka, čak ni Lazara Markovića nije, Pešić bolji od Luke Jovića, ili Prijovića a da zove 4 napadača neće sigurno... Nabrojao sam samo imena nekih igrača kojima nije sigurno mesto u Rusiji. Naša tramvaj lige gde igra samo onaj ko nema gde je prejaka za Španiju, Nemačku, Italiju, Belgiju....

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

ovaj bas leti,pa nije to nasa liga rodjace da vam se skljanjaju I da dajete golove iz auta,mogu svi iz rupe ali morate I sudije da vodite I oni su zasluzili
(vlada sd, 23. maj 2018 16:06)

Svi nam se sklanjaju a ponajviše Partizan ...

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Jesu, zasluzili su. Neka im klub kupi po TV ako nemaju ili neka organizovano prate u prostorijama kluba.
A moze li i meni jedan TV po istom osnovu?

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Kada su prošle godine osvojili čuvenu titulu onda su i Đurđević prejaki, Miletić, Ostojić, Milenković sa 18, ma svi bili za reprezentaciju. Sad ne sme niko, momci koji su bili na jedan gol od 1/4 finala le i otkinuli celu sezonu sa 100 bodova.
Rodić je bolji od Obradovića, Radonjić od Kostića, Vujadin od Maksimovića. Ne treba da budu starteri ali da pomognu sa klupe u nekom trenutku, zašto da ne.

igor

pre 5 godina

Kod nas već decenijama u reprezentaciji mogu biti samo igrači koji igraju (a možda i greju klupu, što je mnogo češći slučaj) u inostranstvu. Ako se neki igrač proda, odmah dobija poziv, kao da je naučio da igra negde drugde i kao da juče nije bio dobar. Da je Zvezda prodala Pesica i Slavica, dobili bi poziv 100%, ovako jedino nekom greškom. Reprezentaciji se sastavlja sa transfermarketa, a ne na osnovu prikazane igre (ako je uopšte igrač igrao u svom timu). Ja sam uvek za to da poziv dobiju standardni prvotimci u svojim klubovima, a ne na osnovu vrednosti da se pozivaju.

Sub013

pre 5 godina

@@@ (Sub013, 23. maj 2018 16:52) 

Šta nam napriča...
(Uh, 23. maj 2018 17:02)

Istinu, to što vas ista boli to je već vaš problem.

Ledilo21

pre 5 godina

Savić bolji od Tomovića, Biševca, Vitasa, Mitrovića, Pejčinovića, Vukovića... Krstičić bolji od Radoje, Brašanca, Grujića, Fejse, Jojića, nije bolji ni od Medojevića, Radovanovića i Ignjovskog, Radonjić bolji od Sulejmanija, Gaćinovića, Živkovića, Tošića, Ljajića, Lazović Darka, čak ni Lazara Markovića nije, Pešić bolji od Luke Jovića, ili Prijovića a da zove 4 napadača neće sigurno... Nabrojao sam samo imena nekih igrača kojima nije sigurno mesto u Rusiji. Naša tramvaj lige gde igra samo onaj ko nema gde je prejaka za Španiju, Nemačku, Italiju, Belgiju....

Nikola

pre 5 godina

Ovi će stvarno da pozovu 10 igrača iz naše lige da mešetare uživanjem kakvo je svetsko prvenstvo... Antićev tim je bio individualno mnogo manje kvalitetan ali za taj tim bih dao ruku da će proći grupu, pa i da ne prođu, da nas neće razočarati pristupom. Sve je u selektoru a naš nema integritet ni iskustvo, šteta.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Partizanovi igraci su prosle sezone osvojili duplu krunu u nemogucim uslovima. (Realno, 23. maj 2018 16:07)

toliko se smejem da ne mogu da isčukam komentar:)))))

Ledilo21

pre 5 godina

ma svi... bolji nego igrači U Rusiji, Belgiji, Nemačkoj, Italiji... Pa jedan npr Tomović koji nije ni blizu spiska Tata za celu zvezdinu odbranu, Pa jedan Radoja, koji ni blizu repke nije za vezni red, o krilima i napadačima suvišno pričati... Čak za napadača pre Pešića ima bar 3-4 koja standardno igraju u ligama desetke gde mi nismo ni blizu a neće biti pozvani.

Dejan

pre 5 godina

Predlažem da Skupština Srbije u saradnji sa FSS donese zakon po kojem bi od sada na svakom takmičenju na koje se kvalifikuje reprezentacija Srbije istu predstavljala Crvena Zvezda.Naravno igračima iz inostranih klubova i ostalima omogućiti da igraju kvalifikacije i tako izbore pravo da Srbiju na takmičenju predstavlja Crvena Zvezda.

realno realan

pre 5 godina

Sta su to epohalmo uradili? Partizanovi igraci su prosle sezone osvojili duplu krunu u nemogucim uslovima. Oni su manje zasluzili?
(Realno, 23. maj 2018 16:07)
hahahahhahahahah ali u nemogucim uslovima.

Sub013

pre 5 godina

Idemo grobari, brže jače bolje, kakva vam je stranka takvi su vam i komentari. Idite komentarisite dešavanja iz Surdulice i vaše tri frakcije, bavite se vašim avangardnim problemima, ostavite se ovog gospodina i fudbalskog Ajnštajna, malo je neukusno

fudbalski ekspert

pre 5 godina

Vujadin Savić, Milan Rodić, Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić. Oni su zaslužili, ali ekipa ipak ima 23 igrača pa ne mogu svi.

Obavezno u ekipi treba da budu:
- Vujadin Savić
- Milan Rodić
- Nenad Krstičić
- Slavoljub Srnić
Ovaj poker asova mora na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Ekspert

pre 5 godina

Naravno!Pobednici jedne od najboljih liga sveta-JSP,moraju da imaju mesto u reprezentaciji.Sta ce nam igraci tamo nekih Mancestera,Lacija,Zenita.....

gagi

pre 5 godina

Na prvenstvo sveta treba da idu oni koji su ga i osvojili tj izborili, počev od selektora preko igrača do posednjeg člana stručnog štaba.

Odavno tako nije.

Grr

pre 5 godina

Logično bi bilo i najbolje da CZ ide umesto reprezentacije na SP a Milojević umesto Krstajića. Još samo da ekipe iz naše grupe izvedu treće timove.

dure

pre 5 godina

Slazem se,ako udjemo u fazu eliminacije,dobri su za izvodjenje jedanaesteraca,toliko su tu "uigrani", da im nema premca!Dakle,samo da ne primimo gol 120min.,mi ne moramo da ga damo,a onda igraci zvezdanaesterca vode nas do boginje!

stane

pre 5 godina

Dozvolite da objasnim dobrom treneru Milojevicu da bi neko otisao na svetsko prvenstvo nemoze da dobro igra polusezonu a oni koji su izneli kvalifikacije da sede kuci.Drugo jednog trenutka je u Zvezdi igralo 5 stranaca plus jos 3 igraca koji nemaju pravo igranja za Srbiju pa neka Miloje kaze kojih je to mnogo koji su zasluzili.Sem Rodica ,Radonjica i Pesica gde su drugi

Jeremija

pre 5 godina

Savić kao rezervina rezerva jer smo na štoperima tanki, Krstičić kao rezerva Matiću i Milovojeviću i Rodić kao rezerva Kolarovu.

vlada sd

pre 5 godina

ovaj bas leti,pa nije to nasa liga rodjace da vam se skljanjaju I da dajete golove iz auta,mogu svi iz rupe ali morate I sudije da vodite I oni su zasluzili

vlada sd

pre 5 godina

ovaj bas leti,pa nije to nasa liga rodjace da vam se skljanjaju I da dajete golove iz auta,mogu svi iz rupe ali morate I sudije da vodite I oni su zasluzili

Ekspert

pre 5 godina

Naravno!Pobednici jedne od najboljih liga sveta-JSP,moraju da imaju mesto u reprezentaciji.Sta ce nam igraci tamo nekih Mancestera,Lacija,Zenita.....

Dejan

pre 5 godina

Predlažem da Skupština Srbije u saradnji sa FSS donese zakon po kojem bi od sada na svakom takmičenju na koje se kvalifikuje reprezentacija Srbije istu predstavljala Crvena Zvezda.Naravno igračima iz inostranih klubova i ostalima omogućiti da igraju kvalifikacije i tako izbore pravo da Srbiju na takmičenju predstavlja Crvena Zvezda.

Grr

pre 5 godina

Logično bi bilo i najbolje da CZ ide umesto reprezentacije na SP a Milojević umesto Krstajića. Još samo da ekipe iz naše grupe izvedu treće timove.

realno realan

pre 5 godina

Sta su to epohalmo uradili? Partizanovi igraci su prosle sezone osvojili duplu krunu u nemogucim uslovima. Oni su manje zasluzili?
(Realno, 23. maj 2018 16:07)
hahahahhahahahah ali u nemogucim uslovima.

Stara kuka

pre 5 godina

Nebitno ko za koga navija al ovo je sramotna izjava.Reprezentacija Srbije se ne dovodi u pitanje niti sa jednim klubom.Ko zasluzuje SP Milojevicu iz Zvezde?Ko?Koji mnogi?Bruka!

ja

pre 5 godina

Pesic,Radonjic,Rodic Savic su svojim igrama zasluzili mundijal i bila bi nepravda prema njima da ne odu
(Zvezda sampion izraziti favorit, 23. maj 2018 17:49)

kako si zaboravio Milijasa ?

JPR24

pre 5 godina

vaj Miloje duhovit neki lik, kao sa se druzi sa Grof Bozovicem.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 23. maj 2018 20:03) Covek je samo objektivan i realan.Ne bi stigla Zvezda toliko daleko u evropi da ti igraci nemaju kvalitet i sigurno da imaju mesta u reprezentaciji
(Objektivni analiticar, 23. maj 2018 20:23)

« Daleko u Evropi »... Mozete da zakljucate sajt posle ovog komentara !

analiza

pre 5 godina

Evo,i ja bih Borjana i Le Taleka poveo u Rusiju,cak i malog Stojkovica-repr.C.Gore.Takodje bih i Pesica-ali samo da udje da izvede penal i nista vise :)
Milijasa za slobodnjake.Kanga i Boaci bi takodje bili konkurentni.Ostalo je boranija,istog nivoa kao boranija koja igra u Par,ali bolje skockana boranija.
Iz Par bih poveo Miletice-da protivnik padne u nesvest kad ih vidi i Saleta Ilica-da pravi drustvo Milijasu.

Ledilo21

pre 5 godina

ma svi... bolji nego igrači U Rusiji, Belgiji, Nemačkoj, Italiji... Pa jedan npr Tomović koji nije ni blizu spiska Tata za celu zvezdinu odbranu, Pa jedan Radoja, koji ni blizu repke nije za vezni red, o krilima i napadačima suvišno pričati... Čak za napadača pre Pešića ima bar 3-4 koja standardno igraju u ligama desetke gde mi nismo ni blizu a neće biti pozvani.

doberman

pre 5 godina

Nasa reprezentacija je najvise uspeha imala kada je imala Zvezdase u ekipi tako da sto vise Zvezdasa veca sansa za uspeh
(Zvezda sampion izraziti favorit, 23. maj 2018 18:50)

Matic,Milinkovic-Savic,Kostic,Kolarov,Ivanovic,Tadic najbolji srpski igraci na SP u Rusiji nisu nikada igrali za blizance.Takodje na prvo SP u Urugvaju kad smo bili treci Zvezda nije ni postojala.Nemoj vise.

dure

pre 5 godina

Slazem se,ako udjemo u fazu eliminacije,dobri su za izvodjenje jedanaesteraca,toliko su tu "uigrani", da im nema premca!Dakle,samo da ne primimo gol 120min.,mi ne moramo da ga damo,a onda igraci zvezdanaesterca vode nas do boginje!

Manguparija_sever

pre 5 godina

Trener koji sa izgubljenim dvomečom od Krasnodara na terenu uđe LE sada daje sebi za pravo da komentariše sastav reprezentacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (View, 23. maj 2018 19:41

O cemu ti? Zvezda je dvomec sa Krasnodarom dobila 4:2 kada se gledaju koji golovi nisu regularni.A moze sebi da daje za pravo da komentarise sastav reprezentacije.Ubedljivo najbolji trener lige koji je od partizana napravio Javor kada su igrali ova dva tima.Trener koji je od prvog kola usao u evropu izbacivsi bogate favorite Spartu i Krasnodar.Trener koji je prosao grupnu fazu i igrao prolece u evropi egal sa jednim Cska iz Moskve.Covek je strucan i kompetentan je da govori koji igrac zasluzuje da igra a ko ne.

dzoni

pre 5 godina

Jedini igrac koji bi mogao da bude na sirom spisku jer moz da bude dobra perspektiva u buducnosti je Radonjic...
svi ostali sa sve Krsticicem su obican prosek za vrhunsko takmicenje kakvo je SP....u Partizanu nema ni tog jednog koji bi mogao da bude blizu repke...
Ovaj trener Zvezde kad bi bio selektor ne bi zvao niti jednog...Ovo je demagogija za lokalnu upotrebu na koju su se vidim po komentarima mnogi upecali

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Partizanovi igraci su prosle sezone osvojili duplu krunu u nemogucim uslovima. (Realno, 23. maj 2018 16:07)

toliko se smejem da ne mogu da isčukam komentar:)))))

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Jesu, zasluzili su. Neka im klub kupi po TV ako nemaju ili neka organizovano prate u prostorijama kluba.
A moze li i meni jedan TV po istom osnovu?

Nikola

pre 5 godina

Ovi će stvarno da pozovu 10 igrača iz naše lige da mešetare uživanjem kakvo je svetsko prvenstvo... Antićev tim je bio individualno mnogo manje kvalitetan ali za taj tim bih dao ruku da će proći grupu, pa i da ne prođu, da nas neće razočarati pristupom. Sve je u selektoru a naš nema integritet ni iskustvo, šteta.

A van grada

pre 5 godina

@@@ (Sub013, 23. maj 2018 16:52)  

Šta nam napriča... 
(Uh, 23. maj 2018 17:02) 

Šta vam napriča?
Da li je tačno da vam je predsednik kluba ugledni član sns-a? Jeste.
Da li je tačno da se redovno zahvaljujete predsedniku odnosno premijeru a sebe nazivate opozicijom? Jeste.
Da li je tačno da ste podeljeni u frakcije i da se trenutno makljate na autoputu a sebe nazivate avangardom? Jeste
Da li je tačno da je Milojević gospodin koji nijednog protivnika nije uvredio iako su sa nekih adresa stizale razne uvrede i provokacije? Jeste.
Da li je tačno da je od Bozovicevih prosečnih igraca napravio tim koji se bukvalno prošetao domaćim prvenstvom pored svih navlacenja da ne bude tako, nadigrao Arsenal u Londonu, dao dva igrača u idealan tim Lige Evprope i nesrećno ispao od CSKA u 1/8 finala? Jeste
Tačka.

gagi

pre 5 godina

Na prvenstvo sveta treba da idu oni koji su ga i osvojili tj izborili, počev od selektora preko igrača do posednjeg člana stručnog štaba.

Odavno tako nije.

Sub013

pre 5 godina

Idemo grobari, brže jače bolje, kakva vam je stranka takvi su vam i komentari. Idite komentarisite dešavanja iz Surdulice i vaše tri frakcije, bavite se vašim avangardnim problemima, ostavite se ovog gospodina i fudbalskog Ajnštajna, malo je neukusno

Uvek podržavam CZ propagandu i crveno-bele bakljade

pre 5 godina

@Stara kuka
"Nebitno je ko za koga navija, al' ovo je sramotna izjava." Stara koko, ne misliš valjda da on tako misli, znaš li u kakvom je klubu on trener? Znaš li ti da onaj Terzić svakog dana smišlja novu propagandu? Zato što se u Srbiji danas i u sportu sve svodi na jednoumnu propagandu. Videćeš kad posle objave sastava krenu da kidišu na selektora, FSS, i Uefu.

stane

pre 5 godina

Dozvolite da objasnim dobrom treneru Milojevicu da bi neko otisao na svetsko prvenstvo nemoze da dobro igra polusezonu a oni koji su izneli kvalifikacije da sede kuci.Drugo jednog trenutka je u Zvezdi igralo 5 stranaca plus jos 3 igraca koji nemaju pravo igranja za Srbiju pa neka Miloje kaze kojih je to mnogo koji su zasluzili.Sem Rodica ,Radonjica i Pesica gde su drugi

Ledilo21

pre 5 godina

Savić bolji od Tomovića, Biševca, Vitasa, Mitrovića, Milenkovića, Pejčinovića, Vukovića... Krstičić bolji od Radoje, Brašanca, Grujića, Fejse, Jojića, nije bolji ni od Medojevića, Radovanovića i Ignjovskog, Radonjić bolji od Sulejmanija, Gaćinovića, Živkovića, Tošića, Ljajića, Lazović Darka, čak ni Lazara Markovića nije, Pešić bolji od Luke Jovića, ili Prijovića a da zove 4 napadača neće sigurno... Nabrojao sam samo imena nekih igrača kojima nije sigurno mesto u Rusiji. Naša tramvaj lige gde igra samo onaj ko nema gde je prejaka za Španiju, Nemačku, Italiju, Belgiju....

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Kada su prošle godine osvojili čuvenu titulu onda su i Đurđević prejaki, Miletić, Ostojić, Milenković sa 18, ma svi bili za reprezentaciju. Sad ne sme niko, momci koji su bili na jedan gol od 1/4 finala le i otkinuli celu sezonu sa 100 bodova.
Rodić je bolji od Obradovića, Radonjić od Kostića, Vujadin od Maksimovića. Ne treba da budu starteri ali da pomognu sa klupe u nekom trenutku, zašto da ne.

fudbalski ekspert

pre 5 godina

Vujadin Savić, Milan Rodić, Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić. Oni su zaslužili, ali ekipa ipak ima 23 igrača pa ne mogu svi.

Obavezno u ekipi treba da budu:
- Vujadin Savić
- Milan Rodić
- Nenad Krstičić
- Slavoljub Srnić
Ovaj poker asova mora na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

Fertpztrs

pre 5 godina

Za Zvezdu je najbolje da ni jedan sadasnji niti potencijalni prvotimac ne ode na to prvenstvo i to iz vise razloga. Prvi razlog je taj sto Zvezda treba da se sprema za kvalifikacije za LS ili LE i bolje je da svi igraci budu na tim pripremama. Drugi razlog je taj sto ce se nasa reprezentacija po starom dobrom obicaju zestoko obrukati na prvenstvu. Ostale razloge ne bih apsolvirao ovog puta.

Pedja

pre 5 godina

Coveka su pitali i on je lepo rekao. Ali za navijace Partizana je verovatno prvi izbor onaj njihov bek Urosevic ili Miletici. Za njih je nenormalno da je neko iz ekipe sampiona za reprezentaciju. Nenormalno je da iz ekipe koja je imala najmanje poraza i primila najmanje golova bude neko za A tim. Ili da neko iz ekipe koja je dala najvise golova bude igrac za nacionalni tim. To pokazuje ujedno i njihovo poznavanje fudbala uopste, a takodje i patriotizam, koji se kod njih svodi na ultra lokal patriotizam. E zato su trebali da putuju u Surdulicu i usput se biju sa jednom od 156 frakcija, a ne da lupetaju, misleci da su duhoviti.

Gogsi

pre 5 godina

ovaj bas leti,pa nije to nasa liga rodjace da vam se skljanjaju I da dajete golove iz auta,mogu svi iz rupe ali morate I sudije da vodite I oni su zasluzili
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada sd, 23. maj 2018 16:06)

I onda dodje derbi i Zvezda vam ugasi svetlo gde pola ne mozete da predjete.Sto se tice reprezentacije Radonja mora tamo da se nadje i da sa klupe udje i svojom brzinom bude opasnost po protivnika.Rodic trenutno posle Kolarova nas najbolji levi bek i on zasluzuje mundijal

Objektivni analiticar

pre 5 godina

vaj Miloje duhovit neki lik, kao sa se druzi sa Grof Bozovicem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 23. maj 2018 20:03)

Covek je samo objektivan i realan.Ne bi stigla Zvezda toliko daleko u evropi da ti igraci nemaju kvalitet i sigurno da imaju mesta u reprezentaciji

Ledilo21

pre 5 godina

Savić bolji od Tomovića, Biševca, Vitasa, Mitrovića, Pejčinovića, Vukovića... Krstičić bolji od Radoje, Brašanca, Grujića, Fejse, Jojića, nije bolji ni od Medojevića, Radovanovića i Ignjovskog, Radonjić bolji od Sulejmanija, Gaćinovića, Živkovića, Tošića, Ljajića, Lazović Darka, čak ni Lazara Markovića nije, Pešić bolji od Luke Jovića, ili Prijovića a da zove 4 napadača neće sigurno... Nabrojao sam samo imena nekih igrača kojima nije sigurno mesto u Rusiji. Naša tramvaj lige gde igra samo onaj ko nema gde je prejaka za Španiju, Nemačku, Italiju, Belgiju....

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 5 godina

Predlažem da Skupština Srbije u saradnji sa FSS donese zakon po kojem bi od sada na svakom takmičenju na koje se kvalifikuje reprezentacija Srbije istu predstavljala Crvena Zvezda.Naravno igračima iz inostranih klubova i ostalima omogućiti da igraju kvalifikacije i tako izbore pravo da Srbiju na takmičenju predstavlja Crvena Zvezda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 23. maj 2018 16:12)

Nasa reprezentacija je najvise uspeha imala kada je imala Zvezdase u ekipi tako da sto vise Zvezdasa veca sansa za uspeh

Jeremija

pre 5 godina

Savić kao rezervina rezerva jer smo na štoperima tanki, Krstičić kao rezerva Matiću i Milovojeviću i Rodić kao rezerva Kolarovu.

igor

pre 5 godina

Kod nas već decenijama u reprezentaciji mogu biti samo igrači koji igraju (a možda i greju klupu, što je mnogo češći slučaj) u inostranstvu. Ako se neki igrač proda, odmah dobija poziv, kao da je naučio da igra negde drugde i kao da juče nije bio dobar. Da je Zvezda prodala Pesica i Slavica, dobili bi poziv 100%, ovako jedino nekom greškom. Reprezentaciji se sastavlja sa transfermarketa, a ne na osnovu prikazane igre (ako je uopšte igrač igrao u svom timu). Ja sam uvek za to da poziv dobiju standardni prvotimci u svojim klubovima, a ne na osnovu vrednosti da se pozivaju.

View

pre 5 godina

@@@ Manguparija_sever, 23. maj 2018 20:15
Vidim lepo ti ide i suđenje 4:5 očas prevedeš u 4:2. A ispravno ceniš i jednu pobedu u derbiju posle desetak uzastopih bezuspešnih pokušaja.

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

ovaj bas leti,pa nije to nasa liga rodjace da vam se skljanjaju I da dajete golove iz auta,mogu svi iz rupe ali morate I sudije da vodite I oni su zasluzili
(vlada sd, 23. maj 2018 16:06)

Svi nam se sklanjaju a ponajviše Partizan ...

Sub013

pre 5 godina

@@@ (Sub013, 23. maj 2018 16:52) 

Šta nam napriča...
(Uh, 23. maj 2018 17:02)

Istinu, to što vas ista boli to je već vaš problem.

dex

pre 5 godina

Slazem se, samo je problem sto Boaci, le Talek i Donald ne mogu da igraju za nas. Od nasih igraca, poziv realno zasluzuje Savic. Ne vidim ko bi jos zasluzio, a da moze da igra za Srbiju.

nidzula

pre 5 godina

Logično je da na spisku bude i neki igrač šampiona države i tima koji je prošao 4 kola kvalifikacija i grupnu fazu LE, što je svakako sjajan uspjeh.
I da, uopšte nije rekao da mnogo njih zaslužuje SP. Evo šta je rekao, za one koji ne čitaju vjest:
"Mnogo njih je igralo na jako visokom nivou. Ne bih voleo da pravim bilo kakav problem. Podržaću bilo kakvu odluku Mladena Krstajića. Ali, mislim da stvarno imamo igrača koji su zaslužili da idu."
Bombastičan naslov, koji ima za cilj da izazove lavinu komentara, a moje neko mišljenje da većina posijetilaca ovog sajta uopšte i ne čita komplet vijest, već samo naslov. Pozdrav

"UŠATI" i mali partizai

pre 5 godina

Milojević je dokazani trener za razliku od Krstajića i njegovog pomoćnika Rankovića, a sa tastatura trenerima i selektorima da ga i ne poredim!

stakazebakacuca

pre 5 godina

Pogotovo menadzerski igrac Radonjic? 
(Grobar, 23. maj 2018 16:04) 

Ne, nego Raća Petrović.
(?, 23. maj 2018 16:27)
svakako i raća. ali ovakvo guranje nije vidjeno

Александар

pre 5 godina

Милојевићу, али ми тамо наступамо само са једном репрезентацијом, јеси то узео у обзир?

Zoran

pre 5 godina

U pravu si Miloje, ali onda bi nama morali da sude Majo, Obradovic, Piper, Santrach i ostala crveno-bela bratija.

Cuti covece..da ti nije bilo pomenutih ljudi titulu video ne bi.

Aleksa

pre 5 godina

(A van grada, 23. maj 2018 17:44)

cek, cek.. koga nadigrao u Londonu?! Daj bre, ti budan sanjas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 23. maj 2018 18:32)

Сјајно је што ти је то једина замерка на човеков коментар. Све остало си прихватио. И највероватније се слажемо у свему:
Авангарда која се туче између себе (237 фракција које се мрзе као да навијају у најмању руку за Милвол и Лидс)
СНС управа, "Хваљен Вучић", државне јасле а овамо сте опозиција
Милојевић је целе сезоне био коректан према свима и прошетао се кроз првенство.
Да ли је надиграо Арсенал? Мислим да није. Да јесте ми бисмо били први у групи, не Арсенал....
А што се тиче његове изјаве да у Звезди има играча који би требало да иду на Светско, замисли ти фудбалски савез земље чији првак нема ни једног представника у репрезентацији??? То много говори о савезу. Срамота је да Звезда, Партизан и Раднички немају бар по једног играча. Макар неке клинце. Ми тамо не идемо са неким циљем. Чак је претпоследње место у групи прихватљиво (реално говорећи). Лепо би било да првенство виде нека деца која не зарађују газилионе швајцарских долара.....

c. z. (fmp)

pre 5 godina

Cini mi se da je rec o s. p. u fudbalu a ne u atletici.... "najbolji" su komentari kako ce Radonjic da udje i svojom brzinom.......... alo rec je o fudbalu..... a sta ako se doticni "zaleti" pa ne pogodi izlaz sa stadiona?????

Key and Peele

pre 5 godina

ne znam sta bih rekao na njegov stav kad vidim broj na majici, na prvoj slici u tekstu.

nema tu dovoljno pameti na duge staze.

djole

pre 5 godina

dobro zvuči na engleskom, ali bi bolje bilo da je samo one team, one dream...ovo serbia je previše - naš je slogan, srbija se podrazumeva.

vlada sd

pre 5 godina

ovaj bas leti,pa nije to nasa liga rodjace da vam se skljanjaju I da dajete golove iz auta,mogu svi iz rupe ali morate I sudije da vodite I oni su zasluzili

fudbalski ekspert

pre 5 godina

Vujadin Savić, Milan Rodić, Branko Jovičić, Nenad Krstičić, Slavoljub Srnić, Nemanja Radonjić, Aleksandar Pešić. Oni su zaslužili, ali ekipa ipak ima 23 igrača pa ne mogu svi.

Obavezno u ekipi treba da budu:
- Vujadin Savić
- Milan Rodić
- Nenad Krstičić
- Slavoljub Srnić
Ovaj poker asova mora na Svetsko prvenstvo u Rusiju.

realno realan

pre 5 godina

Sta su to epohalmo uradili? Partizanovi igraci su prosle sezone osvojili duplu krunu u nemogucim uslovima. Oni su manje zasluzili?
(Realno, 23. maj 2018 16:07)
hahahahhahahahah ali u nemogucim uslovima.

Sub013

pre 5 godina

Idemo grobari, brže jače bolje, kakva vam je stranka takvi su vam i komentari. Idite komentarisite dešavanja iz Surdulice i vaše tri frakcije, bavite se vašim avangardnim problemima, ostavite se ovog gospodina i fudbalskog Ajnštajna, malo je neukusno

A van grada

pre 5 godina

@@@ (Sub013, 23. maj 2018 16:52)  

Šta nam napriča... 
(Uh, 23. maj 2018 17:02) 

Šta vam napriča?
Da li je tačno da vam je predsednik kluba ugledni član sns-a? Jeste.
Da li je tačno da se redovno zahvaljujete predsedniku odnosno premijeru a sebe nazivate opozicijom? Jeste.
Da li je tačno da ste podeljeni u frakcije i da se trenutno makljate na autoputu a sebe nazivate avangardom? Jeste
Da li je tačno da je Milojević gospodin koji nijednog protivnika nije uvredio iako su sa nekih adresa stizale razne uvrede i provokacije? Jeste.
Da li je tačno da je od Bozovicevih prosečnih igraca napravio tim koji se bukvalno prošetao domaćim prvenstvom pored svih navlacenja da ne bude tako, nadigrao Arsenal u Londonu, dao dva igrača u idealan tim Lige Evprope i nesrećno ispao od CSKA u 1/8 finala? Jeste
Tačka.

mladići borovi, devojke jele

pre 5 godina

Partizanovi igraci su prosle sezone osvojili duplu krunu u nemogucim uslovima. (Realno, 23. maj 2018 16:07)

toliko se smejem da ne mogu da isčukam komentar:)))))

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 5 godina

Predlažem da Skupština Srbije u saradnji sa FSS donese zakon po kojem bi od sada na svakom takmičenju na koje se kvalifikuje reprezentacija Srbije istu predstavljala Crvena Zvezda.Naravno igračima iz inostranih klubova i ostalima omogućiti da igraju kvalifikacije i tako izbore pravo da Srbiju na takmičenju predstavlja Crvena Zvezda.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dejan, 23. maj 2018 16:12)

Nasa reprezentacija je najvise uspeha imala kada je imala Zvezdase u ekipi tako da sto vise Zvezdasa veca sansa za uspeh

Objektivni analiticar

pre 5 godina

vaj Miloje duhovit neki lik, kao sa se druzi sa Grof Bozovicem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 23. maj 2018 20:03)

Covek je samo objektivan i realan.Ne bi stigla Zvezda toliko daleko u evropi da ti igraci nemaju kvalitet i sigurno da imaju mesta u reprezentaciji

detektiv kokni kol

pre 5 godina

Kada su prošle godine osvojili čuvenu titulu onda su i Đurđević prejaki, Miletić, Ostojić, Milenković sa 18, ma svi bili za reprezentaciju. Sad ne sme niko, momci koji su bili na jedan gol od 1/4 finala le i otkinuli celu sezonu sa 100 bodova.
Rodić je bolji od Obradovića, Radonjić od Kostića, Vujadin od Maksimovića. Ne treba da budu starteri ali da pomognu sa klupe u nekom trenutku, zašto da ne.

Manguparija_sever

pre 5 godina

Trener koji sa izgubljenim dvomečom od Krasnodara na terenu uđe LE sada daje sebi za pravo da komentariše sastav reprezentacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (View, 23. maj 2018 19:41

O cemu ti? Zvezda je dvomec sa Krasnodarom dobila 4:2 kada se gledaju koji golovi nisu regularni.A moze sebi da daje za pravo da komentarise sastav reprezentacije.Ubedljivo najbolji trener lige koji je od partizana napravio Javor kada su igrali ova dva tima.Trener koji je od prvog kola usao u evropu izbacivsi bogate favorite Spartu i Krasnodar.Trener koji je prosao grupnu fazu i igrao prolece u evropi egal sa jednim Cska iz Moskve.Covek je strucan i kompetentan je da govori koji igrac zasluzuje da igra a ko ne.

Pedja

pre 5 godina

Coveka su pitali i on je lepo rekao. Ali za navijace Partizana je verovatno prvi izbor onaj njihov bek Urosevic ili Miletici. Za njih je nenormalno da je neko iz ekipe sampiona za reprezentaciju. Nenormalno je da iz ekipe koja je imala najmanje poraza i primila najmanje golova bude neko za A tim. Ili da neko iz ekipe koja je dala najvise golova bude igrac za nacionalni tim. To pokazuje ujedno i njihovo poznavanje fudbala uopste, a takodje i patriotizam, koji se kod njih svodi na ultra lokal patriotizam. E zato su trebali da putuju u Surdulicu i usput se biju sa jednom od 156 frakcija, a ne da lupetaju, misleci da su duhoviti.

Gogsi

pre 5 godina

ovaj bas leti,pa nije to nasa liga rodjace da vam se skljanjaju I da dajete golove iz auta,mogu svi iz rupe ali morate I sudije da vodite I oni su zasluzili
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada sd, 23. maj 2018 16:06)

I onda dodje derbi i Zvezda vam ugasi svetlo gde pola ne mozete da predjete.Sto se tice reprezentacije Radonja mora tamo da se nadje i da sa klupe udje i svojom brzinom bude opasnost po protivnika.Rodic trenutno posle Kolarova nas najbolji levi bek i on zasluzuje mundijal

Sta uradi to Nolane Smithe tog 25.04.2014 ??!

pre 5 godina

ovaj bas leti,pa nije to nasa liga rodjace da vam se skljanjaju I da dajete golove iz auta,mogu svi iz rupe ali morate I sudije da vodite I oni su zasluzili
(vlada sd, 23. maj 2018 16:06)

Svi nam se sklanjaju a ponajviše Partizan ...

dure

pre 5 godina

Slazem se,ako udjemo u fazu eliminacije,dobri su za izvodjenje jedanaesteraca,toliko su tu "uigrani", da im nema premca!Dakle,samo da ne primimo gol 120min.,mi ne moramo da ga damo,a onda igraci zvezdanaesterca vode nas do boginje!

Jeremija

pre 5 godina

Savić kao rezervina rezerva jer smo na štoperima tanki, Krstičić kao rezerva Matiću i Milovojeviću i Rodić kao rezerva Kolarovu.

Ledilo21

pre 5 godina

Savić bolji od Tomovića, Biševca, Vitasa, Mitrovića, Milenkovića, Pejčinovića, Vukovića... Krstičić bolji od Radoje, Brašanca, Grujića, Fejse, Jojića, nije bolji ni od Medojevića, Radovanovića i Ignjovskog, Radonjić bolji od Sulejmanija, Gaćinovića, Živkovića, Tošića, Ljajića, Lazović Darka, čak ni Lazara Markovića nije, Pešić bolji od Luke Jovića, ili Prijovića a da zove 4 napadača neće sigurno... Nabrojao sam samo imena nekih igrača kojima nije sigurno mesto u Rusiji. Naša tramvaj lige gde igra samo onaj ko nema gde je prejaka za Španiju, Nemačku, Italiju, Belgiju....

Sub013

pre 5 godina

@@@ (Sub013, 23. maj 2018 16:52) 

Šta nam napriča...
(Uh, 23. maj 2018 17:02)

Istinu, to što vas ista boli to je već vaš problem.

Stara kuka

pre 5 godina

Nebitno ko za koga navija al ovo je sramotna izjava.Reprezentacija Srbije se ne dovodi u pitanje niti sa jednim klubom.Ko zasluzuje SP Milojevicu iz Zvezde?Ko?Koji mnogi?Bruka!

dex

pre 5 godina

Slazem se, samo je problem sto Boaci, le Talek i Donald ne mogu da igraju za nas. Od nasih igraca, poziv realno zasluzuje Savic. Ne vidim ko bi jos zasluzio, a da moze da igra za Srbiju.

Grr

pre 5 godina

Logično bi bilo i najbolje da CZ ide umesto reprezentacije na SP a Milojević umesto Krstajića. Još samo da ekipe iz naše grupe izvedu treće timove.

Dejan

pre 5 godina

Predlažem da Skupština Srbije u saradnji sa FSS donese zakon po kojem bi od sada na svakom takmičenju na koje se kvalifikuje reprezentacija Srbije istu predstavljala Crvena Zvezda.Naravno igračima iz inostranih klubova i ostalima omogućiti da igraju kvalifikacije i tako izbore pravo da Srbiju na takmičenju predstavlja Crvena Zvezda.

ja

pre 5 godina

Pesic,Radonjic,Rodic Savic su svojim igrama zasluzili mundijal i bila bi nepravda prema njima da ne odu
(Zvezda sampion izraziti favorit, 23. maj 2018 17:49)

kako si zaboravio Milijasa ?

Ledilo21

pre 5 godina

Savić bolji od Tomovića, Biševca, Vitasa, Mitrovića, Pejčinovića, Vukovića... Krstičić bolji od Radoje, Brašanca, Grujića, Fejse, Jojića, nije bolji ni od Medojevića, Radovanovića i Ignjovskog, Radonjić bolji od Sulejmanija, Gaćinovića, Živkovića, Tošića, Ljajića, Lazović Darka, čak ni Lazara Markovića nije, Pešić bolji od Luke Jovića, ili Prijovića a da zove 4 napadača neće sigurno... Nabrojao sam samo imena nekih igrača kojima nije sigurno mesto u Rusiji. Naša tramvaj lige gde igra samo onaj ko nema gde je prejaka za Španiju, Nemačku, Italiju, Belgiju....

JPR24

pre 5 godina

vaj Miloje duhovit neki lik, kao sa se druzi sa Grof Bozovicem.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko pamcenje mu kratko, 23. maj 2018 20:03) Covek je samo objektivan i realan.Ne bi stigla Zvezda toliko daleko u evropi da ti igraci nemaju kvalitet i sigurno da imaju mesta u reprezentaciji
(Objektivni analiticar, 23. maj 2018 20:23)

« Daleko u Evropi »... Mozete da zakljucate sajt posle ovog komentara !

Ekspert

pre 5 godina

Naravno!Pobednici jedne od najboljih liga sveta-JSP,moraju da imaju mesto u reprezentaciji.Sta ce nam igraci tamo nekih Mancestera,Lacija,Zenita.....

igor

pre 5 godina

Kod nas već decenijama u reprezentaciji mogu biti samo igrači koji igraju (a možda i greju klupu, što je mnogo češći slučaj) u inostranstvu. Ako se neki igrač proda, odmah dobija poziv, kao da je naučio da igra negde drugde i kao da juče nije bio dobar. Da je Zvezda prodala Pesica i Slavica, dobili bi poziv 100%, ovako jedino nekom greškom. Reprezentaciji se sastavlja sa transfermarketa, a ne na osnovu prikazane igre (ako je uopšte igrač igrao u svom timu). Ja sam uvek za to da poziv dobiju standardni prvotimci u svojim klubovima, a ne na osnovu vrednosti da se pozivaju.

dzoni

pre 5 godina

Jedini igrac koji bi mogao da bude na sirom spisku jer moz da bude dobra perspektiva u buducnosti je Radonjic...
svi ostali sa sve Krsticicem su obican prosek za vrhunsko takmicenje kakvo je SP....u Partizanu nema ni tog jednog koji bi mogao da bude blizu repke...
Ovaj trener Zvezde kad bi bio selektor ne bi zvao niti jednog...Ovo je demagogija za lokalnu upotrebu na koju su se vidim po komentarima mnogi upecali

Fertpztrs

pre 5 godina

Za Zvezdu je najbolje da ni jedan sadasnji niti potencijalni prvotimac ne ode na to prvenstvo i to iz vise razloga. Prvi razlog je taj sto Zvezda treba da se sprema za kvalifikacije za LS ili LE i bolje je da svi igraci budu na tim pripremama. Drugi razlog je taj sto ce se nasa reprezentacija po starom dobrom obicaju zestoko obrukati na prvenstvu. Ostale razloge ne bih apsolvirao ovog puta.

View

pre 5 godina

@@@ Manguparija_sever, 23. maj 2018 20:15
Vidim lepo ti ide i suđenje 4:5 očas prevedeš u 4:2. A ispravno ceniš i jednu pobedu u derbiju posle desetak uzastopih bezuspešnih pokušaja.

stane

pre 5 godina

Dozvolite da objasnim dobrom treneru Milojevicu da bi neko otisao na svetsko prvenstvo nemoze da dobro igra polusezonu a oni koji su izneli kvalifikacije da sede kuci.Drugo jednog trenutka je u Zvezdi igralo 5 stranaca plus jos 3 igraca koji nemaju pravo igranja za Srbiju pa neka Miloje kaze kojih je to mnogo koji su zasluzili.Sem Rodica ,Radonjica i Pesica gde su drugi

Gazda Dojkan

pre 5 godina

Jesu, zasluzili su. Neka im klub kupi po TV ako nemaju ili neka organizovano prate u prostorijama kluba.
A moze li i meni jedan TV po istom osnovu?

Ledilo21

pre 5 godina

ma svi... bolji nego igrači U Rusiji, Belgiji, Nemačkoj, Italiji... Pa jedan npr Tomović koji nije ni blizu spiska Tata za celu zvezdinu odbranu, Pa jedan Radoja, koji ni blizu repke nije za vezni red, o krilima i napadačima suvišno pričati... Čak za napadača pre Pešića ima bar 3-4 koja standardno igraju u ligama desetke gde mi nismo ni blizu a neće biti pozvani.

doberman

pre 5 godina

Nasa reprezentacija je najvise uspeha imala kada je imala Zvezdase u ekipi tako da sto vise Zvezdasa veca sansa za uspeh
(Zvezda sampion izraziti favorit, 23. maj 2018 18:50)

Matic,Milinkovic-Savic,Kostic,Kolarov,Ivanovic,Tadic najbolji srpski igraci na SP u Rusiji nisu nikada igrali za blizance.Takodje na prvo SP u Urugvaju kad smo bili treci Zvezda nije ni postojala.Nemoj vise.

Uvek podržavam CZ propagandu i crveno-bele bakljade

pre 5 godina

@Stara kuka
"Nebitno je ko za koga navija, al' ovo je sramotna izjava." Stara koko, ne misliš valjda da on tako misli, znaš li u kakvom je klubu on trener? Znaš li ti da onaj Terzić svakog dana smišlja novu propagandu? Zato što se u Srbiji danas i u sportu sve svodi na jednoumnu propagandu. Videćeš kad posle objave sastava krenu da kidišu na selektora, FSS, i Uefu.

analiza

pre 5 godina

Evo,i ja bih Borjana i Le Taleka poveo u Rusiju,cak i malog Stojkovica-repr.C.Gore.Takodje bih i Pesica-ali samo da udje da izvede penal i nista vise :)
Milijasa za slobodnjake.Kanga i Boaci bi takodje bili konkurentni.Ostalo je boranija,istog nivoa kao boranija koja igra u Par,ali bolje skockana boranija.
Iz Par bih poveo Miletice-da protivnik padne u nesvest kad ih vidi i Saleta Ilica-da pravi drustvo Milijasu.

Zoran

pre 5 godina

U pravu si Miloje, ali onda bi nama morali da sude Majo, Obradovic, Piper, Santrach i ostala crveno-bela bratija.

Cuti covece..da ti nije bilo pomenutih ljudi titulu video ne bi.

stakazebakacuca

pre 5 godina

Pogotovo menadzerski igrac Radonjic? 
(Grobar, 23. maj 2018 16:04) 

Ne, nego Raća Petrović.
(?, 23. maj 2018 16:27)
svakako i raća. ali ovakvo guranje nije vidjeno

gagi

pre 5 godina

Na prvenstvo sveta treba da idu oni koji su ga i osvojili tj izborili, počev od selektora preko igrača do posednjeg člana stručnog štaba.

Odavno tako nije.

c. z. (fmp)

pre 5 godina

Cini mi se da je rec o s. p. u fudbalu a ne u atletici.... "najbolji" su komentari kako ce Radonjic da udje i svojom brzinom.......... alo rec je o fudbalu..... a sta ako se doticni "zaleti" pa ne pogodi izlaz sa stadiona?????

Key and Peele

pre 5 godina

ne znam sta bih rekao na njegov stav kad vidim broj na majici, na prvoj slici u tekstu.

nema tu dovoljno pameti na duge staze.

"UŠATI" i mali partizai

pre 5 godina

Milojević je dokazani trener za razliku od Krstajića i njegovog pomoćnika Rankovića, a sa tastatura trenerima i selektorima da ga i ne poredim!

Александар

pre 5 godina

Милојевићу, али ми тамо наступамо само са једном репрезентацијом, јеси то узео у обзир?

Nikola

pre 5 godina

Ovi će stvarno da pozovu 10 igrača iz naše lige da mešetare uživanjem kakvo je svetsko prvenstvo... Antićev tim je bio individualno mnogo manje kvalitetan ali za taj tim bih dao ruku da će proći grupu, pa i da ne prođu, da nas neće razočarati pristupom. Sve je u selektoru a naš nema integritet ni iskustvo, šteta.

nidzula

pre 5 godina

Logično je da na spisku bude i neki igrač šampiona države i tima koji je prošao 4 kola kvalifikacija i grupnu fazu LE, što je svakako sjajan uspjeh.
I da, uopšte nije rekao da mnogo njih zaslužuje SP. Evo šta je rekao, za one koji ne čitaju vjest:
"Mnogo njih je igralo na jako visokom nivou. Ne bih voleo da pravim bilo kakav problem. Podržaću bilo kakvu odluku Mladena Krstajića. Ali, mislim da stvarno imamo igrača koji su zaslužili da idu."
Bombastičan naslov, koji ima za cilj da izazove lavinu komentara, a moje neko mišljenje da većina posijetilaca ovog sajta uopšte i ne čita komplet vijest, već samo naslov. Pozdrav

Aleksa

pre 5 godina

(A van grada, 23. maj 2018 17:44)

cek, cek.. koga nadigrao u Londonu?! Daj bre, ti budan sanjas.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 23. maj 2018 18:32)

Сјајно је што ти је то једина замерка на човеков коментар. Све остало си прихватио. И највероватније се слажемо у свему:
Авангарда која се туче између себе (237 фракција које се мрзе као да навијају у најмању руку за Милвол и Лидс)
СНС управа, "Хваљен Вучић", државне јасле а овамо сте опозиција
Милојевић је целе сезоне био коректан према свима и прошетао се кроз првенство.
Да ли је надиграо Арсенал? Мислим да није. Да јесте ми бисмо били први у групи, не Арсенал....
А што се тиче његове изјаве да у Звезди има играча који би требало да иду на Светско, замисли ти фудбалски савез земље чији првак нема ни једног представника у репрезентацији??? То много говори о савезу. Срамота је да Звезда, Партизан и Раднички немају бар по једног играча. Макар неке клинце. Ми тамо не идемо са неким циљем. Чак је претпоследње место у групи прихватљиво (реално говорећи). Лепо би било да првенство виде нека деца која не зарађују газилионе швајцарских долара.....

djole

pre 5 godina

dobro zvuči na engleskom, ali bi bolje bilo da je samo one team, one dream...ovo serbia je previše - naš je slogan, srbija se podrazumeva.