Ponedeljak, 14.05.2018.

12:10

"Orlovi": Sergej vredi kao LŠ, imamo golmana igrača sezone

Izvor: A. Kovaèeviæ

"Orlovi": Sergej vredi kao LŠ, imamo golmana igraèa sezone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

Carrera

pre 5 godina

Bleki i Sulejnani moraju biti pozvani u tim. Nemoguce da Radonjic sarlatan mooze imati prednost nad Sulejmanijem. Bkeki Milenkovic je neuporedivo bolji od Savica tatinog sina. Ako igraju najbolji a ne oni koje guraju menadzeri ili bilo koja druga interesna grupa imamo sansi da prodjemo grupu a mozda i vise. Tadic i Kostic ne pruzaju dosta dugo zadovoljavajuce partije i tu treba pazljivo pronaci igrace koji mogu najvise da pruze.

Udruzenje za razvoj i prosperitet srpskog fudbala REVOLT

pre 5 godina

Inace, slazem se da svi ti navedeni (izuzev Gudelja i Kataija) ne dolaze u obzir za reprezentaciju, cak bih jos i dodao neke tipa Savic, Petkovic itd.

alobre

pre 5 godina

Golmani:
Stojkovic
Dmitrovic
Rajkovic

Odrbana:
Tosic
Kolarov
Ivanovic
Spajic
Maksimovic
Veljkovic
Basta
Rukavina

Sredina:
SMS
Fejsa
Milivojevic
Gudelj
Matic
Tadic
Zivkovic
Ljajic
Radonjic

Napad:
Mitrovic
Prijovic

Za 23. igraca neko od Jovic, Kostic, Gacinovic, Maksimovic.

bocko

pre 5 godina

Meraklijo-Sulejmani nije bio prosecan u Ajaksu,bio je kapiten.U Benfici je imao nekoliko nekoliko nesrecnih povreda.Zadnjih 5-6 godina je trebao da bude vodja reprezentacije.Najbolji dribling i centarsut trenutno u Srbiji.

Revolt is here now

pre 5 godina

Ako Gudelj ne moze da prenese loptu, ja stvarno ne znam ko moze od nasih centralnih veznjaka. Jeste da sam ja kao tu sponu zamisljao Maksimovica (i dalje mi je to zelja i sigurno da jos nije kasno za to iako je decko, prilicno stagnirao poslednjih godina), ali, ne mora uvek to prenosenje lopte da podrazumeva samo ono sto radi J. Ture jer je retko ko sposoban da loptu iznese i bukvalno 40-50 m ili od 16 do 16, Gudelj ima odlicnu tehniku i pregled igre, pas unapred, dobar prekid, dobru igru glavom, a verovatno ga samo ta kruca gradja sprecava da bude i hitriji iako pamtim i kad je u mladoj igrao i desnog beka, a verovatno mu ni pozicija bek(a)-krila (desnog spoljnjeg) nije strana. Gudelj je igrao za Ajaks sa cime si sigurno i ti upoznat, to nije nista manje ozbiljan klub od Benfike, a sve ce manje i to sto neko igra u Japanu ili Kini biti argument protiv, Piksi je najbolji primer, a kad je on jos igrao. Ako mi kazes da je Milivojevic tu zacementiran, a on se sada jos cak vise vodi kao defanzivni vezni sto je vremenom i postao, tesko da cu se sloziti. I Gudelj i Sulejmani su uvek vrlo dobro igrali za nasu reprezentaciju, Sulejmani je sigurno prvi logican izbor na krilu od onih koji jos nisu pozvani, decko definitivno kroz karijeru ni najmanje nije imao srece sa povredama, ali, ne bih da mu pronalazim izgovore jer mu nisu potrebni, ako nista drugo, bar ove sezone je bio fenomenalan i morao bi da bude na spisku. Moguce da je tacno to za 25, ali, pravila su pokrila i povrede.

Pitanje

pre 5 godina

Da li su pojedini igraci sa ovog spiska,novinarske zelje ili sta vec? Po cemu se na njemu nalaze Zdjelar,Lazar Markovic,Petkovic,Mladenovic,Katai,Djurdjevic,kad poslednjih godinu i vise dana,nisu ni primirisali sirem spisku.Ima,doduse,jos nekih koji ne zasluzuju da im tu bude mesto ali neke od njih su selektori pozivali ili im pruzali sansu,pa ajde,moze se i razumeti.

Meraklije

pre 5 godina

revolt @ svaka cast Gudelju ali taj ne moze da prenese loptu ima dobar sut solidan je u defanzivi i to je to ,Fejsa je slican igrac ali barem je defanzivno odlican i za razliku od GudeljA igra u ozbiljnom klubu..
Sulejmani je previse hajpovan jeste on dobar igrac ali njemu je u 29 godina vrhunac karijere Svajcarska liga ? u Benfici i Ajaxu je bio i vise nego prosecan.
da je stvarno tako dobar igrao bi u Benfici ili barem negde u ligama petice ...
ali ajde on zna da igra fudbal ne veruje. da je losiji izbor od Gacinovica od Tosica svakako bolji ..
ne bih nikako zeleo da vidim Nikolu Maksimovica,Savica,Mladenovica,Zorana Tosica ,Zdjelara,Kataia,Gudelja,Andriju Pavlovica ,Vukovic,Stefan Mitrovicitd..
niko od ovih igraca nema kvalitet za reprezentaciju pogotovo ovaj Mladenovic koji igra za neku Lehiu Gdanjsk o cemu pricamo.

afrogipsy

pre 5 godina

Najcesci ucinak kod nasih , cak i kod veznih, je da tim nije primio gol . I pored imena spiceva bi trebalo isto to upisati kad god je moguce.

aco

pre 5 godina

@don
Није баш да шампионска грнерација не напредује, проблем је што имамо превелика очекивања. Не бих рекао да Вељковић "тавори" у Вердеру. Стандардан је у Бундеслиги, а тој генерацији треба придодати Јовића, Миленковића, па и малог Илића (мислим да је цена од 2,5 милона поклон за Сити). На свим позицијама имамо перспективне играче, осим на бековским.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Ovi fudbaleri nikako ne zaslužuju da idu na SP:

Odbrana:

Jagoš Vuković (Verona)
Antonio Rukavina (Viljareal)
Nikola Maksimović (Spartak)
Marko Petković (Spartak)
Uroš Spajić (Anderleht)
Stefan Mitrović (Gent)

Vezni red:
Nemanja Maksimović (Valensija)
Nemanja Radoja (Selta)
Ljubomir Fejsa (Benfika)
Lazar Marković (Anderleht)
Zoran Tošić (Partizan)
Saša Zdjelar (Partizan)
Nemanja Gudelj (Gvangdžu)

Napad:
Luka Jović (Ajntraht)
Uroš Đurđević (Olimpijakos)

KAZNA KRU

pre 5 godina

Ovi fudbaleri nikako ne zaslužuju da idu na SP:

Odbrana:

Jagoš Vuković (Verona)
Antonio Rukavina (Viljareal)
Nikola Maksimović (Spartak)
Marko Petković (Spartak)
Uroš Spajić (Anderleht)
Stefan Mitrović (Gent)

Vezni red:
Nemanja Maksimović (Valensija)
Nemanja Radoja (Selta)
Ljubomir Fejsa (Benfika)
Lazar Marković (Anderleht)
Zoran Tošić (Partizan)
Saša Zdjelar (Partizan)
Nemanja Gudelj (Gvangdžu)

Napad:
Luka Jović (Ajntraht)
Uroš Đurđević (Olimpijakos)

Suboticu, vrati se!

pre 5 godina

Inace, apsolutno nema nikakve potrebe da skracuje spisak na 25, cemu to glupiranje, odmah seci.
(Revolt wuz here)

To "glupiranje" je da bi imali koga da pozovu ukoliko im se neko povredi u medjuvremenu.

Jack Sparrow

pre 5 godina

Radonjic ide u Rusiju. Mlad momak ima 22 godine i igra u odlicnoj formi. Brzinu ima najvecu od svih srpskih profesionalnih igraca,ima i odlicnu kontrolu lopte,vraca se u odbranu i doprinosi timskoj igri i veoma je poradio sa Kosanom za zavrsnici,takvog igraca nemamo i potreban nam je bar kao dzoker sa klupe.

Ivan

pre 5 godina

Murinjo ne odmara Matica vec je izgubio mesto u timu posle par katastrofalnih partija narocito protiv Brajtona nakon cega se i preselio na klupu.

Revolt

pre 5 godina

@ Meraklije, imas jednog igraca viska:-D Gudelj je odlican igrac koji ume da prenese loptu za razliku od nekih, a i u defanzivi je zahvalan igrac. Mozda tu moze i Lukic, a, pored tih koje si naveo, treba pozvati i Sulejmanija. Voleo bih i Subotica, ali, nema sanse da se to desi, nazalost...

DAVOR

pre 5 godina

Dodao bih da je mali Lukic odigrao odlicno za Levante u njihovoj pobedi nad Barselonom gde je bio i asistent kod jednog gola. Odlicno se snasao na sredini terena protiv takvih zvezda kakvi su Iniesta, Rakitic, Buskec...Treba posebnu paznju obratiti na ovog mladog igraca koji je bio starter 17 utakmica u najacoj ligi na svetu i na svim utakmicama koje su prenosene na ovim prostorima ostavio je odlican utisak ili nikada nije podbacio toliko da je to upadalo u oci posmatraca.

bilajendomjednaliga

pre 5 godina

Koje smo dno dna, pola igraca povredjeno a druga polovina van tima. Cast izuzecima koji su skoro pred penzijom ili na pocetku karijere.

Revolt wuz here

pre 5 godina

35: Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic, Jovanovic- Ivanovic, Basta, Rukavina (Gajic), Milenkovic, Pejcinovic, Spajic, Veljkovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic, Rodic- Maksimovic, Gudelj, Lukic (Pantic), Matic, Milivojevic, Radoja, Fejsa- Sulejmani, Zivkovic, Milinkovic-Savic, Tadic, Jojic, Ljajic, Gacinovic, Kostic- Mitrovic, Jovic, Prijovic, Djurdjevic. Na nasu veliku zalost, Subotica sigurno nece pozvati, umesto Rodica moze npr. i Antonov da bude na spisku, a umesto Djurdjevica i Pesic ili Ivanovic, manje-vise je svejedno jer ionako nijedan od te cetvorice-petorice nece otici u Rusiju. Verovatno ce na spisku biti (i) Nikola Maksimovic, Grujic i Radonjic, ali, ja se ne bavim prognozama, nikada ne idem linijom manjeg otpora pa necu ni sada. Inace, apsolutno nema nikakve potrebe da skracuje spisak na 25, cemu to glupiranje, odmah seci. Dakle, Pejcinovic > Nikola Maksimovic, Lukic ili Pantic > Grujic, Sulejmani > Radonjic.

don

pre 5 godina

Sve u svemu naši igrači su imali solidne sezone. Neki su napravili iskorak u karijeri, neki stagnirali, a neki se unazadili. Golmani su nam trenutno u dobroj formi, stvarno ne znam kome dati prednost jer se Stojković najbolje pokazao u reprezentaciji, a Rajković i Dmitrović u klubu. Odbrana dosta loše, Nastasić je povređen, Baneta stižu godine, kao i Rukavinu i Bastu. Kolarovu je ovo jedna od najboljih sezona u karijeri, kao i Tošiću, Milenković je dosta napredovao. Veza nam je trenutno najjači deo tima, Matić i Milivojević na nivou cele sezone, Tadić i Kostić dosta slab učinak, ekipe su im u raspadu, Sergej je imao vrhunsku sezonu, a Ljajić se preporodio zadnjih 10 kola. Napadači raduju, Mitar svakako prvi špic, ali Jović i Prijović moraju imati minutažu na svetskom. Najviše me brine zlatna generacija sa Novog Zelanda jer ništa ne napreduju, a već imaju 22-23 godine. Veljković tavori u Verderu, Grujić dosta slab u Kardifu, Antonov i Zdjelar ništa, Maksimović ima malu minutažu u Valensiji, Gaćinović sve više na klupi u Frankfurtu, jedino su Sergej i donekle Živković opravdali očekivanja.

Meraklije

pre 5 godina

na ovom spisku ne treba da budu Andrija Pavlovic ,Zdjelar ,Z.Tosic,Petkovic,Savic,Katai,Radonjic,Krsticic,Vukovic,Nikola Maksimovic,Gudelj...
to su jednostavno igraci koji nemaju sta da traze u reprezentaciji umesto njih treba da se zovu :
Milenkovic,Pejcinovic,Jovic

Stojkovic-Dmitrovic-Rajkovic
Rukavina-Basta
Kolarov-Obradovic
Tosic-Milenkovic-Veljkovic-Pecinovic-Ivanovic (Nastasic umesto Pejcinovica ako se oporavi)
Matic-SMS-Milivojevic-Fejsa
Zivkovic-Kostic-Ljajic-Gacinovic-Tadic
Mitrovic-Prijovic-Jovic

ИксОкс

pre 5 godina

Да ли је могуће да се не помиње Никола Миленковић, дечко који је већ дуже стандардан првотимац у Фиорентини и пружа веома добре паррије за своје године. Будућност је пред њим, али треба га свакако поменути јер је бољи од већине наведених дефанзиваца.

Ribs

pre 5 godina

Razumem da je naš, i meni je drag,ali ne preterujte,nije Sergej svojim golom ostavio Lacio u igri za Lš jer sa i bez njegovog gola bi lacio bio u istoj situaciji,dajte malo profesionalnosti bez nepotrebnih senzacija,nemojte ici za drugim portalima gdje samo bitan klikbejt

kole

pre 5 godina

Jedva cekam mondijal ali ne zbog nas nego zbog fudbala.
Od nas ne ocekujem bas nista jedino se nadam nekom bodu da cisto ne odemo sa nulom. I jedva cekam da se nasa odbrana penzionise prosto vise ne mogu da ih gledam 100 godina imaju i sinonim su gubitnika u nasoj reprezentaciji. Hvala vam za sve ali Kolarov, Stojke, Bane, Rukavina, dosta je bilo vala.

ИксОкс

pre 5 godina

Да ли је могуће да се не помиње Никола Миленковић, дечко који је већ дуже стандардан првотимац у Фиорентини и пружа веома добре паррије за своје године. Будућност је пред њим, али треба га свакако поменути јер је бољи од већине наведених дефанзиваца.

don

pre 5 godina

Sve u svemu naši igrači su imali solidne sezone. Neki su napravili iskorak u karijeri, neki stagnirali, a neki se unazadili. Golmani su nam trenutno u dobroj formi, stvarno ne znam kome dati prednost jer se Stojković najbolje pokazao u reprezentaciji, a Rajković i Dmitrović u klubu. Odbrana dosta loše, Nastasić je povređen, Baneta stižu godine, kao i Rukavinu i Bastu. Kolarovu je ovo jedna od najboljih sezona u karijeri, kao i Tošiću, Milenković je dosta napredovao. Veza nam je trenutno najjači deo tima, Matić i Milivojević na nivou cele sezone, Tadić i Kostić dosta slab učinak, ekipe su im u raspadu, Sergej je imao vrhunsku sezonu, a Ljajić se preporodio zadnjih 10 kola. Napadači raduju, Mitar svakako prvi špic, ali Jović i Prijović moraju imati minutažu na svetskom. Najviše me brine zlatna generacija sa Novog Zelanda jer ništa ne napreduju, a već imaju 22-23 godine. Veljković tavori u Verderu, Grujić dosta slab u Kardifu, Antonov i Zdjelar ništa, Maksimović ima malu minutažu u Valensiji, Gaćinović sve više na klupi u Frankfurtu, jedino su Sergej i donekle Živković opravdali očekivanja.

Meraklije

pre 5 godina

na ovom spisku ne treba da budu Andrija Pavlovic ,Zdjelar ,Z.Tosic,Petkovic,Savic,Katai,Radonjic,Krsticic,Vukovic,Nikola Maksimovic,Gudelj...
to su jednostavno igraci koji nemaju sta da traze u reprezentaciji umesto njih treba da se zovu :
Milenkovic,Pejcinovic,Jovic

Stojkovic-Dmitrovic-Rajkovic
Rukavina-Basta
Kolarov-Obradovic
Tosic-Milenkovic-Veljkovic-Pecinovic-Ivanovic (Nastasic umesto Pejcinovica ako se oporavi)
Matic-SMS-Milivojevic-Fejsa
Zivkovic-Kostic-Ljajic-Gacinovic-Tadic
Mitrovic-Prijovic-Jovic

kole

pre 5 godina

Jedva cekam mondijal ali ne zbog nas nego zbog fudbala.
Od nas ne ocekujem bas nista jedino se nadam nekom bodu da cisto ne odemo sa nulom. I jedva cekam da se nasa odbrana penzionise prosto vise ne mogu da ih gledam 100 godina imaju i sinonim su gubitnika u nasoj reprezentaciji. Hvala vam za sve ali Kolarov, Stojke, Bane, Rukavina, dosta je bilo vala.

DAVOR

pre 5 godina

Dodao bih da je mali Lukic odigrao odlicno za Levante u njihovoj pobedi nad Barselonom gde je bio i asistent kod jednog gola. Odlicno se snasao na sredini terena protiv takvih zvezda kakvi su Iniesta, Rakitic, Buskec...Treba posebnu paznju obratiti na ovog mladog igraca koji je bio starter 17 utakmica u najacoj ligi na svetu i na svim utakmicama koje su prenosene na ovim prostorima ostavio je odlican utisak ili nikada nije podbacio toliko da je to upadalo u oci posmatraca.

Ribs

pre 5 godina

Razumem da je naš, i meni je drag,ali ne preterujte,nije Sergej svojim golom ostavio Lacio u igri za Lš jer sa i bez njegovog gola bi lacio bio u istoj situaciji,dajte malo profesionalnosti bez nepotrebnih senzacija,nemojte ici za drugim portalima gdje samo bitan klikbejt

bilajendomjednaliga

pre 5 godina

Koje smo dno dna, pola igraca povredjeno a druga polovina van tima. Cast izuzecima koji su skoro pred penzijom ili na pocetku karijere.

Revolt

pre 5 godina

@ Meraklije, imas jednog igraca viska:-D Gudelj je odlican igrac koji ume da prenese loptu za razliku od nekih, a i u defanzivi je zahvalan igrac. Mozda tu moze i Lukic, a, pored tih koje si naveo, treba pozvati i Sulejmanija. Voleo bih i Subotica, ali, nema sanse da se to desi, nazalost...

bocko

pre 5 godina

Meraklijo-Sulejmani nije bio prosecan u Ajaksu,bio je kapiten.U Benfici je imao nekoliko nekoliko nesrecnih povreda.Zadnjih 5-6 godina je trebao da bude vodja reprezentacije.Najbolji dribling i centarsut trenutno u Srbiji.

Jack Sparrow

pre 5 godina

Radonjic ide u Rusiju. Mlad momak ima 22 godine i igra u odlicnoj formi. Brzinu ima najvecu od svih srpskih profesionalnih igraca,ima i odlicnu kontrolu lopte,vraca se u odbranu i doprinosi timskoj igri i veoma je poradio sa Kosanom za zavrsnici,takvog igraca nemamo i potreban nam je bar kao dzoker sa klupe.

aco

pre 5 godina

@don
Није баш да шампионска грнерација не напредује, проблем је што имамо превелика очекивања. Не бих рекао да Вељковић "тавори" у Вердеру. Стандардан је у Бундеслиги, а тој генерацији треба придодати Јовића, Миленковића, па и малог Илића (мислим да је цена од 2,5 милона поклон за Сити). На свим позицијама имамо перспективне играче, осим на бековским.

Pitanje

pre 5 godina

Da li su pojedini igraci sa ovog spiska,novinarske zelje ili sta vec? Po cemu se na njemu nalaze Zdjelar,Lazar Markovic,Petkovic,Mladenovic,Katai,Djurdjevic,kad poslednjih godinu i vise dana,nisu ni primirisali sirem spisku.Ima,doduse,jos nekih koji ne zasluzuju da im tu bude mesto ali neke od njih su selektori pozivali ili im pruzali sansu,pa ajde,moze se i razumeti.

Suboticu, vrati se!

pre 5 godina

Inace, apsolutno nema nikakve potrebe da skracuje spisak na 25, cemu to glupiranje, odmah seci.
(Revolt wuz here)

To "glupiranje" je da bi imali koga da pozovu ukoliko im se neko povredi u medjuvremenu.

Revolt wuz here

pre 5 godina

35: Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic, Jovanovic- Ivanovic, Basta, Rukavina (Gajic), Milenkovic, Pejcinovic, Spajic, Veljkovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic, Rodic- Maksimovic, Gudelj, Lukic (Pantic), Matic, Milivojevic, Radoja, Fejsa- Sulejmani, Zivkovic, Milinkovic-Savic, Tadic, Jojic, Ljajic, Gacinovic, Kostic- Mitrovic, Jovic, Prijovic, Djurdjevic. Na nasu veliku zalost, Subotica sigurno nece pozvati, umesto Rodica moze npr. i Antonov da bude na spisku, a umesto Djurdjevica i Pesic ili Ivanovic, manje-vise je svejedno jer ionako nijedan od te cetvorice-petorice nece otici u Rusiju. Verovatno ce na spisku biti (i) Nikola Maksimovic, Grujic i Radonjic, ali, ja se ne bavim prognozama, nikada ne idem linijom manjeg otpora pa necu ni sada. Inace, apsolutno nema nikakve potrebe da skracuje spisak na 25, cemu to glupiranje, odmah seci. Dakle, Pejcinovic > Nikola Maksimovic, Lukic ili Pantic > Grujic, Sulejmani > Radonjic.

Ivan

pre 5 godina

Murinjo ne odmara Matica vec je izgubio mesto u timu posle par katastrofalnih partija narocito protiv Brajtona nakon cega se i preselio na klupu.

Meraklije

pre 5 godina

revolt @ svaka cast Gudelju ali taj ne moze da prenese loptu ima dobar sut solidan je u defanzivi i to je to ,Fejsa je slican igrac ali barem je defanzivno odlican i za razliku od GudeljA igra u ozbiljnom klubu..
Sulejmani je previse hajpovan jeste on dobar igrac ali njemu je u 29 godina vrhunac karijere Svajcarska liga ? u Benfici i Ajaxu je bio i vise nego prosecan.
da je stvarno tako dobar igrao bi u Benfici ili barem negde u ligama petice ...
ali ajde on zna da igra fudbal ne veruje. da je losiji izbor od Gacinovica od Tosica svakako bolji ..
ne bih nikako zeleo da vidim Nikolu Maksimovica,Savica,Mladenovica,Zorana Tosica ,Zdjelara,Kataia,Gudelja,Andriju Pavlovica ,Vukovic,Stefan Mitrovicitd..
niko od ovih igraca nema kvalitet za reprezentaciju pogotovo ovaj Mladenovic koji igra za neku Lehiu Gdanjsk o cemu pricamo.

Revolt is here now

pre 5 godina

Ako Gudelj ne moze da prenese loptu, ja stvarno ne znam ko moze od nasih centralnih veznjaka. Jeste da sam ja kao tu sponu zamisljao Maksimovica (i dalje mi je to zelja i sigurno da jos nije kasno za to iako je decko, prilicno stagnirao poslednjih godina), ali, ne mora uvek to prenosenje lopte da podrazumeva samo ono sto radi J. Ture jer je retko ko sposoban da loptu iznese i bukvalno 40-50 m ili od 16 do 16, Gudelj ima odlicnu tehniku i pregled igre, pas unapred, dobar prekid, dobru igru glavom, a verovatno ga samo ta kruca gradja sprecava da bude i hitriji iako pamtim i kad je u mladoj igrao i desnog beka, a verovatno mu ni pozicija bek(a)-krila (desnog spoljnjeg) nije strana. Gudelj je igrao za Ajaks sa cime si sigurno i ti upoznat, to nije nista manje ozbiljan klub od Benfike, a sve ce manje i to sto neko igra u Japanu ili Kini biti argument protiv, Piksi je najbolji primer, a kad je on jos igrao. Ako mi kazes da je Milivojevic tu zacementiran, a on se sada jos cak vise vodi kao defanzivni vezni sto je vremenom i postao, tesko da cu se sloziti. I Gudelj i Sulejmani su uvek vrlo dobro igrali za nasu reprezentaciju, Sulejmani je sigurno prvi logican izbor na krilu od onih koji jos nisu pozvani, decko definitivno kroz karijeru ni najmanje nije imao srece sa povredama, ali, ne bih da mu pronalazim izgovore jer mu nisu potrebni, ako nista drugo, bar ove sezone je bio fenomenalan i morao bi da bude na spisku. Moguce da je tacno to za 25, ali, pravila su pokrila i povrede.

Carrera

pre 5 godina

Bleki i Sulejnani moraju biti pozvani u tim. Nemoguce da Radonjic sarlatan mooze imati prednost nad Sulejmanijem. Bkeki Milenkovic je neuporedivo bolji od Savica tatinog sina. Ako igraju najbolji a ne oni koje guraju menadzeri ili bilo koja druga interesna grupa imamo sansi da prodjemo grupu a mozda i vise. Tadic i Kostic ne pruzaju dosta dugo zadovoljavajuce partije i tu treba pazljivo pronaci igrace koji mogu najvise da pruze.

Udruzenje za razvoj i prosperitet srpskog fudbala REVOLT

pre 5 godina

Inace, slazem se da svi ti navedeni (izuzev Gudelja i Kataija) ne dolaze u obzir za reprezentaciju, cak bih jos i dodao neke tipa Savic, Petkovic itd.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Ovi fudbaleri nikako ne zaslužuju da idu na SP:

Odbrana:

Jagoš Vuković (Verona)
Antonio Rukavina (Viljareal)
Nikola Maksimović (Spartak)
Marko Petković (Spartak)
Uroš Spajić (Anderleht)
Stefan Mitrović (Gent)

Vezni red:
Nemanja Maksimović (Valensija)
Nemanja Radoja (Selta)
Ljubomir Fejsa (Benfika)
Lazar Marković (Anderleht)
Zoran Tošić (Partizan)
Saša Zdjelar (Partizan)
Nemanja Gudelj (Gvangdžu)

Napad:
Luka Jović (Ajntraht)
Uroš Đurđević (Olimpijakos)

afrogipsy

pre 5 godina

Najcesci ucinak kod nasih , cak i kod veznih, je da tim nije primio gol . I pored imena spiceva bi trebalo isto to upisati kad god je moguce.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Ovi fudbaleri nikako ne zaslužuju da idu na SP:

Odbrana:

Jagoš Vuković (Verona)
Antonio Rukavina (Viljareal)
Nikola Maksimović (Spartak)
Marko Petković (Spartak)
Uroš Spajić (Anderleht)
Stefan Mitrović (Gent)

Vezni red:
Nemanja Maksimović (Valensija)
Nemanja Radoja (Selta)
Ljubomir Fejsa (Benfika)
Lazar Marković (Anderleht)
Zoran Tošić (Partizan)
Saša Zdjelar (Partizan)
Nemanja Gudelj (Gvangdžu)

Napad:
Luka Jović (Ajntraht)
Uroš Đurđević (Olimpijakos)

alobre

pre 5 godina

Golmani:
Stojkovic
Dmitrovic
Rajkovic

Odrbana:
Tosic
Kolarov
Ivanovic
Spajic
Maksimovic
Veljkovic
Basta
Rukavina

Sredina:
SMS
Fejsa
Milivojevic
Gudelj
Matic
Tadic
Zivkovic
Ljajic
Radonjic

Napad:
Mitrovic
Prijovic

Za 23. igraca neko od Jovic, Kostic, Gacinovic, Maksimovic.

Ivan

pre 5 godina

Murinjo ne odmara Matica vec je izgubio mesto u timu posle par katastrofalnih partija narocito protiv Brajtona nakon cega se i preselio na klupu.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Ovi fudbaleri nikako ne zaslužuju da idu na SP:

Odbrana:

Jagoš Vuković (Verona)
Antonio Rukavina (Viljareal)
Nikola Maksimović (Spartak)
Marko Petković (Spartak)
Uroš Spajić (Anderleht)
Stefan Mitrović (Gent)

Vezni red:
Nemanja Maksimović (Valensija)
Nemanja Radoja (Selta)
Ljubomir Fejsa (Benfika)
Lazar Marković (Anderleht)
Zoran Tošić (Partizan)
Saša Zdjelar (Partizan)
Nemanja Gudelj (Gvangdžu)

Napad:
Luka Jović (Ajntraht)
Uroš Đurđević (Olimpijakos)

Jack Sparrow

pre 5 godina

Radonjic ide u Rusiju. Mlad momak ima 22 godine i igra u odlicnoj formi. Brzinu ima najvecu od svih srpskih profesionalnih igraca,ima i odlicnu kontrolu lopte,vraca se u odbranu i doprinosi timskoj igri i veoma je poradio sa Kosanom za zavrsnici,takvog igraca nemamo i potreban nam je bar kao dzoker sa klupe.

KAZNA KRU

pre 5 godina

Ovi fudbaleri nikako ne zaslužuju da idu na SP:

Odbrana:

Jagoš Vuković (Verona)
Antonio Rukavina (Viljareal)
Nikola Maksimović (Spartak)
Marko Petković (Spartak)
Uroš Spajić (Anderleht)
Stefan Mitrović (Gent)

Vezni red:
Nemanja Maksimović (Valensija)
Nemanja Radoja (Selta)
Ljubomir Fejsa (Benfika)
Lazar Marković (Anderleht)
Zoran Tošić (Partizan)
Saša Zdjelar (Partizan)
Nemanja Gudelj (Gvangdžu)

Napad:
Luka Jović (Ajntraht)
Uroš Đurđević (Olimpijakos)

Ribs

pre 5 godina

Razumem da je naš, i meni je drag,ali ne preterujte,nije Sergej svojim golom ostavio Lacio u igri za Lš jer sa i bez njegovog gola bi lacio bio u istoj situaciji,dajte malo profesionalnosti bez nepotrebnih senzacija,nemojte ici za drugim portalima gdje samo bitan klikbejt

ИксОкс

pre 5 godina

Да ли је могуће да се не помиње Никола Миленковић, дечко који је већ дуже стандардан првотимац у Фиорентини и пружа веома добре паррије за своје године. Будућност је пред њим, али треба га свакако поменути јер је бољи од већине наведених дефанзиваца.

Meraklije

pre 5 godina

revolt @ svaka cast Gudelju ali taj ne moze da prenese loptu ima dobar sut solidan je u defanzivi i to je to ,Fejsa je slican igrac ali barem je defanzivno odlican i za razliku od GudeljA igra u ozbiljnom klubu..
Sulejmani je previse hajpovan jeste on dobar igrac ali njemu je u 29 godina vrhunac karijere Svajcarska liga ? u Benfici i Ajaxu je bio i vise nego prosecan.
da je stvarno tako dobar igrao bi u Benfici ili barem negde u ligama petice ...
ali ajde on zna da igra fudbal ne veruje. da je losiji izbor od Gacinovica od Tosica svakako bolji ..
ne bih nikako zeleo da vidim Nikolu Maksimovica,Savica,Mladenovica,Zorana Tosica ,Zdjelara,Kataia,Gudelja,Andriju Pavlovica ,Vukovic,Stefan Mitrovicitd..
niko od ovih igraca nema kvalitet za reprezentaciju pogotovo ovaj Mladenovic koji igra za neku Lehiu Gdanjsk o cemu pricamo.

alobre

pre 5 godina

Golmani:
Stojkovic
Dmitrovic
Rajkovic

Odrbana:
Tosic
Kolarov
Ivanovic
Spajic
Maksimovic
Veljkovic
Basta
Rukavina

Sredina:
SMS
Fejsa
Milivojevic
Gudelj
Matic
Tadic
Zivkovic
Ljajic
Radonjic

Napad:
Mitrovic
Prijovic

Za 23. igraca neko od Jovic, Kostic, Gacinovic, Maksimovic.

don

pre 5 godina

Sve u svemu naši igrači su imali solidne sezone. Neki su napravili iskorak u karijeri, neki stagnirali, a neki se unazadili. Golmani su nam trenutno u dobroj formi, stvarno ne znam kome dati prednost jer se Stojković najbolje pokazao u reprezentaciji, a Rajković i Dmitrović u klubu. Odbrana dosta loše, Nastasić je povređen, Baneta stižu godine, kao i Rukavinu i Bastu. Kolarovu je ovo jedna od najboljih sezona u karijeri, kao i Tošiću, Milenković je dosta napredovao. Veza nam je trenutno najjači deo tima, Matić i Milivojević na nivou cele sezone, Tadić i Kostić dosta slab učinak, ekipe su im u raspadu, Sergej je imao vrhunsku sezonu, a Ljajić se preporodio zadnjih 10 kola. Napadači raduju, Mitar svakako prvi špic, ali Jović i Prijović moraju imati minutažu na svetskom. Najviše me brine zlatna generacija sa Novog Zelanda jer ništa ne napreduju, a već imaju 22-23 godine. Veljković tavori u Verderu, Grujić dosta slab u Kardifu, Antonov i Zdjelar ništa, Maksimović ima malu minutažu u Valensiji, Gaćinović sve više na klupi u Frankfurtu, jedino su Sergej i donekle Živković opravdali očekivanja.

Carrera

pre 5 godina

Bleki i Sulejnani moraju biti pozvani u tim. Nemoguce da Radonjic sarlatan mooze imati prednost nad Sulejmanijem. Bkeki Milenkovic je neuporedivo bolji od Savica tatinog sina. Ako igraju najbolji a ne oni koje guraju menadzeri ili bilo koja druga interesna grupa imamo sansi da prodjemo grupu a mozda i vise. Tadic i Kostic ne pruzaju dosta dugo zadovoljavajuce partije i tu treba pazljivo pronaci igrace koji mogu najvise da pruze.

kole

pre 5 godina

Jedva cekam mondijal ali ne zbog nas nego zbog fudbala.
Od nas ne ocekujem bas nista jedino se nadam nekom bodu da cisto ne odemo sa nulom. I jedva cekam da se nasa odbrana penzionise prosto vise ne mogu da ih gledam 100 godina imaju i sinonim su gubitnika u nasoj reprezentaciji. Hvala vam za sve ali Kolarov, Stojke, Bane, Rukavina, dosta je bilo vala.

Meraklije

pre 5 godina

na ovom spisku ne treba da budu Andrija Pavlovic ,Zdjelar ,Z.Tosic,Petkovic,Savic,Katai,Radonjic,Krsticic,Vukovic,Nikola Maksimovic,Gudelj...
to su jednostavno igraci koji nemaju sta da traze u reprezentaciji umesto njih treba da se zovu :
Milenkovic,Pejcinovic,Jovic

Stojkovic-Dmitrovic-Rajkovic
Rukavina-Basta
Kolarov-Obradovic
Tosic-Milenkovic-Veljkovic-Pecinovic-Ivanovic (Nastasic umesto Pejcinovica ako se oporavi)
Matic-SMS-Milivojevic-Fejsa
Zivkovic-Kostic-Ljajic-Gacinovic-Tadic
Mitrovic-Prijovic-Jovic

Revolt wuz here

pre 5 godina

35: Dmitrovic, Stojkovic, Rajkovic, Jovanovic- Ivanovic, Basta, Rukavina (Gajic), Milenkovic, Pejcinovic, Spajic, Veljkovic, Nastasic, Tosic, Kolarov, Obradovic, Rodic- Maksimovic, Gudelj, Lukic (Pantic), Matic, Milivojevic, Radoja, Fejsa- Sulejmani, Zivkovic, Milinkovic-Savic, Tadic, Jojic, Ljajic, Gacinovic, Kostic- Mitrovic, Jovic, Prijovic, Djurdjevic. Na nasu veliku zalost, Subotica sigurno nece pozvati, umesto Rodica moze npr. i Antonov da bude na spisku, a umesto Djurdjevica i Pesic ili Ivanovic, manje-vise je svejedno jer ionako nijedan od te cetvorice-petorice nece otici u Rusiju. Verovatno ce na spisku biti (i) Nikola Maksimovic, Grujic i Radonjic, ali, ja se ne bavim prognozama, nikada ne idem linijom manjeg otpora pa necu ni sada. Inace, apsolutno nema nikakve potrebe da skracuje spisak na 25, cemu to glupiranje, odmah seci. Dakle, Pejcinovic > Nikola Maksimovic, Lukic ili Pantic > Grujic, Sulejmani > Radonjic.

bilajendomjednaliga

pre 5 godina

Koje smo dno dna, pola igraca povredjeno a druga polovina van tima. Cast izuzecima koji su skoro pred penzijom ili na pocetku karijere.

DAVOR

pre 5 godina

Dodao bih da je mali Lukic odigrao odlicno za Levante u njihovoj pobedi nad Barselonom gde je bio i asistent kod jednog gola. Odlicno se snasao na sredini terena protiv takvih zvezda kakvi su Iniesta, Rakitic, Buskec...Treba posebnu paznju obratiti na ovog mladog igraca koji je bio starter 17 utakmica u najacoj ligi na svetu i na svim utakmicama koje su prenosene na ovim prostorima ostavio je odlican utisak ili nikada nije podbacio toliko da je to upadalo u oci posmatraca.

Revolt

pre 5 godina

@ Meraklije, imas jednog igraca viska:-D Gudelj je odlican igrac koji ume da prenese loptu za razliku od nekih, a i u defanzivi je zahvalan igrac. Mozda tu moze i Lukic, a, pored tih koje si naveo, treba pozvati i Sulejmanija. Voleo bih i Subotica, ali, nema sanse da se to desi, nazalost...

Revolt is here now

pre 5 godina

Ako Gudelj ne moze da prenese loptu, ja stvarno ne znam ko moze od nasih centralnih veznjaka. Jeste da sam ja kao tu sponu zamisljao Maksimovica (i dalje mi je to zelja i sigurno da jos nije kasno za to iako je decko, prilicno stagnirao poslednjih godina), ali, ne mora uvek to prenosenje lopte da podrazumeva samo ono sto radi J. Ture jer je retko ko sposoban da loptu iznese i bukvalno 40-50 m ili od 16 do 16, Gudelj ima odlicnu tehniku i pregled igre, pas unapred, dobar prekid, dobru igru glavom, a verovatno ga samo ta kruca gradja sprecava da bude i hitriji iako pamtim i kad je u mladoj igrao i desnog beka, a verovatno mu ni pozicija bek(a)-krila (desnog spoljnjeg) nije strana. Gudelj je igrao za Ajaks sa cime si sigurno i ti upoznat, to nije nista manje ozbiljan klub od Benfike, a sve ce manje i to sto neko igra u Japanu ili Kini biti argument protiv, Piksi je najbolji primer, a kad je on jos igrao. Ako mi kazes da je Milivojevic tu zacementiran, a on se sada jos cak vise vodi kao defanzivni vezni sto je vremenom i postao, tesko da cu se sloziti. I Gudelj i Sulejmani su uvek vrlo dobro igrali za nasu reprezentaciju, Sulejmani je sigurno prvi logican izbor na krilu od onih koji jos nisu pozvani, decko definitivno kroz karijeru ni najmanje nije imao srece sa povredama, ali, ne bih da mu pronalazim izgovore jer mu nisu potrebni, ako nista drugo, bar ove sezone je bio fenomenalan i morao bi da bude na spisku. Moguce da je tacno to za 25, ali, pravila su pokrila i povrede.

Udruzenje za razvoj i prosperitet srpskog fudbala REVOLT

pre 5 godina

Inace, slazem se da svi ti navedeni (izuzev Gudelja i Kataija) ne dolaze u obzir za reprezentaciju, cak bih jos i dodao neke tipa Savic, Petkovic itd.

Pitanje

pre 5 godina

Da li su pojedini igraci sa ovog spiska,novinarske zelje ili sta vec? Po cemu se na njemu nalaze Zdjelar,Lazar Markovic,Petkovic,Mladenovic,Katai,Djurdjevic,kad poslednjih godinu i vise dana,nisu ni primirisali sirem spisku.Ima,doduse,jos nekih koji ne zasluzuju da im tu bude mesto ali neke od njih su selektori pozivali ili im pruzali sansu,pa ajde,moze se i razumeti.

aco

pre 5 godina

@don
Није баш да шампионска грнерација не напредује, проблем је што имамо превелика очекивања. Не бих рекао да Вељковић "тавори" у Вердеру. Стандардан је у Бундеслиги, а тој генерацији треба придодати Јовића, Миленковића, па и малог Илића (мислим да је цена од 2,5 милона поклон за Сити). На свим позицијама имамо перспективне играче, осим на бековским.

Suboticu, vrati se!

pre 5 godina

Inace, apsolutno nema nikakve potrebe da skracuje spisak na 25, cemu to glupiranje, odmah seci.
(Revolt wuz here)

To "glupiranje" je da bi imali koga da pozovu ukoliko im se neko povredi u medjuvremenu.

afrogipsy

pre 5 godina

Najcesci ucinak kod nasih , cak i kod veznih, je da tim nije primio gol . I pored imena spiceva bi trebalo isto to upisati kad god je moguce.

bocko

pre 5 godina

Meraklijo-Sulejmani nije bio prosecan u Ajaksu,bio je kapiten.U Benfici je imao nekoliko nekoliko nesrecnih povreda.Zadnjih 5-6 godina je trebao da bude vodja reprezentacije.Najbolji dribling i centarsut trenutno u Srbiji.