1. Boston ako prodje ove biće na mukama kako sledeće godine da rasporedi minute Irvingu, Hejvordu, Rozijeru, Braunu i Tejtumu. 5 igraca na 3 pozicije. Mnogo talenta, malo minuta. A samo je Kajri siguran, mada mali Rozijer igra kao zmaj i ako ne bude dobijao 25+ minuta sledeće sezone logično je da bude nezadovoljan i traži trejd jer u pola timova livemože biti zvezda. Samo da ne prodju kao Oklahoma koja nije mogla da sastavi Vestbruka, Hardena i Durenta u petorku i osvoji prsten.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jim Beam, 30. april 2018 16:44)

  Kao dugogodišnji fan Bostona, slažem se sa svim navedenim osim sa poslednjom rečenicom. Ni najmanje nisam zabrinut da će proći kao Oklahoma jer za razliku od njihovog menadžmenta, Boston ima i 'glavu i rep' :) tako da ne sumnjam da će se sve to uklopiti kako treba. Inače, možda nevezano za ovaj članak, najbitniji je ostanak (koji se sigurno ne dovodi u pitanje) Breda Stivensa, za ostalo ne brinem.
  (Čendler Bing, 30. april 2018 21:12)

  # Link komentara

 2. boston u 7 tekmi, tesko ce bit brejkova
   (sveznalac, 30. april 2018 20:59)

  # Link komentara

 3. Ala ce ih Fila isprasiti, ni Kajri im ne bi pomogao. :)
   (Gospodin Co'ek, 30. april 2018 18:04)

  # Link komentara

 4. Boston ako prodje ove biće na mukama kako sledeće godine da rasporedi minute Irvingu, Hejvordu, Rozijeru, Braunu i Tejtumu. 5 igraca na 3 pozicije. Mnogo talenta, malo minuta. A samo je Kajri siguran, mada mali Rozijer igra kao zmaj i ako ne bude dobijao 25+ minuta sledeće sezone logično je da bude nezadovoljan i traži trejd jer u pola timova livemože biti zvezda. Samo da ne prodju kao Oklahoma koja nije mogla da sastavi Vestbruka, Hardena i Durenta u petorku i osvoji prsten.
   (Jim Beam, 30. april 2018 16:44)

  # Link komentara

 5. Jedina prednost Bostona je domaci teren i verujem da mogu do finala konferencije..
   (jaaa, 30. april 2018 15:16)

  # Link komentara