Petak, 09.03.2018.

18:39

"Saša Ilić je najbolji igrač u istoriji naše zemlje"

Levi bek Čukaričkog Miroslav Bogosavac kaže da je za njega Saša Ilić najbolji igrač u istoriji naše zemlje.

Izvor:

"Saša Iliæ je najbolji igraè u istoriji naše zemlje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

152 Komentari

Sortiraj po:

Dragan

pre 6 godina

Mozda nije najobolji u istoriji ali od ovih pametni ovdje nek mi kaze neko koliko fudbalera u našoj ligi znaju da daju završni pas kao Sale (cak i u reprezentaciji sumnjam da imamo igrace koji to znaju kao on)...

рајко

pre 6 godina

добро то је баш лепо од њега, хвали пријатеља. истина је далеко од његове изјаве.

Istina

pre 6 godina

Ja pamtim od 1987 godine.Piksi daleko daleko najbolji stpski igrac.jos extra su bili Jugovic pa zatim Mihajlovic.Prije nepamtim ali sam cuo ua Djajica i Sekulsrca.

Vladimir

pre 6 godina

Pa šta čovek je rekao koji je njemu najbolji igrač, a sigurno je tako pošto ga poznaje i kao igrača i kao čoveka. Što je, morate priznati velika čast, kad vam saigrač tako nešto kaže. Opet, sad kada bi smo gledali koji je najbolji objektivno igrač u istoriji stvari bi išle možda drugačije. Ovako, za mene je ovo lep igrački i čovečni gest od dotičnog.

Mik

pre 6 godina

Nije dečko kriv... a ima i pravo na svoje mišljenje, pa makar i ovakvo. Naravno, Saša Ili? je smešan igrač u odnosu na jednog Piksija, Dejana Stankovi?a, Pantelića, Ljajića, pa čak i malog Živkovića, Savu Miloševića, pa Sašu Ćur?ića... A tek ako odemo još dalje u prošlost... Čovek je ok igrač za srpske prilike, ali nema kvalitet ni snagu ni za Češku i Mađarsku, a kamoli nešto jače...

forest gamp

pre 6 godina

Koji ste vi bukvalisti ja ne verujem. Da je rekao da je za njega Sasa Ilic najbolji igrac sveta vi biste verovali da je ozbiljan. Opustite se malo. Svi dobro znaju ko je Sasa Ilic u nasem fudbalu a Bogosavac mu je ocigledno dobar prijatelj i zato takav odgovor.

SOKO

pre 6 godina

OD Rajka Mitica u Zvezdi igralo je mnogo boljih fudbalera ali je Rajko za Zvezdu najveci i treba oni koji znaju fudbal znaju zasto isto je i sa Ilicem.

Milos

pre 6 godina

Znam decka sa terena. Dok je igrao u omladincima Partizana cesto je igrao za svoj seoski klub "Fruskogorac", i to igrao je i za starije a i za omladince. Igrao sam par puta protiv njega, poprilicno normalan decko ( kako na terenu tako i van njega ) i vrlo dobra igrac. Takodje mogu da potvrdim da niti pije niti pusi. Zasluzuje da igra u boljem timu nego sto je Cuka. Zelim ti Bogosavac sve najbolje. Delija

room 1408

pre 6 godina

Ja sam okoreli Partizanovac ali moram ovo iskomentarisati.Procitao sam samo naslov,pa tekst neću ni citati.Nemam ništa protiv Sala ali po meni je sramota njega uporedjivati sa velikim Milošem Milutinovicem,ili sa zvezdasima kao sto su bili Džajić i Sekularac.Naveo sam ove 3 velike legende Jugoslovenskog(Srpskog)fudbala.A gde su Mijatovic,meni omiljen Piksi zbog kojeg sam kao dete zavoleo fudbal,pa Milan Galić,fenomenalni Vladica Kovačević.Da se razumemo kao dete sam počeo navijati za Partizan zbog oca koji je sa poštovanjem pricao o Vladici Kovačeviću i Milosu Milutinovicu.Partizan i Zvezda su mrtvi već dobrih 25-30 godina a sa njima i svi ti igrači koji su igrali u tom periodu.Ovo sam realno napisao,bez trunke laži i “peckanja”Zvezdasa jer kamo lepe sreće da sad ova deca mogu da uživaju u majstorijama Kovačevića,Milutinovica,Dzajica,...

Atreides

pre 6 godina

Navijac sam Zvezde ali eto ovaj Sasa Ilic pre 90-ih u doba dok se igrao jos fudbal na ovim prostorima ne bi imao mesta ni na klupi Partizana

Zarko

pre 6 godina

Svojevremeno Sasa Ilic biva odstranjen iz mlade reprezentacije od strane tadasnjeg selektora Milovana Djorica. U obrazlozenju takve odluke Djoric navodi izmedju ostalog antitalenat Sase Ilica. Sada kad se sagleda da taj Ilic nije mogao u svojoj karijeri da opstane u nijednoj ozbiljnijoj ligi da u seniorskoj reprezentaciji zabelezio nekoliko nastupa u vreme kad je reprezentacija bila najlosija u istoriji naseg fudbala. Dokazao se doduse u nasoj ligi u vreme koje biti zabelezeno kao krah naseg klupskog fudbala.. To sve kad se sagleda pa Milovan Djoric je genije. A Sasa Ilic prosek u nasem tragikomicnom fudbalskom prvenstvu.

Pedja

pre 6 godina

Ovakvu glupost reci je najmanje smesno, vise je zalosno ako tako stvarno razmislja. Da krenemo pre svge asa legendama Zvezde Sekularac, Pizon, Piksi, Dragan Dzajic to su sve legende svetskog fudbala. Pa da spomenemo iz Partizana Milosa Milutinovica, pa koliko je znacio klubu Moca Vukotic. I da ne nabrajamo dalje, reci da je Sasa Ilic nas najbolji fudbaler ikada je velika glupost. Ima bar 50 fudbalera koji su bili bolji od njega.

Vasa

pre 6 godina

Ova zemlja (Srbija) postoji u fudbalskom smislu, kao samostalna država, od 2006. godine i Saša je sigurno jedan od najboljih u tom periodu... To nije sporno...

Caw

pre 6 godina

Jaoj taj Mitros-Manđelos 2005 poslednje kolo Fruškogorac 2 boda prednosti a mi igramo kod kuće.
Bilo je oko 5 hiljada ljudi, prenosila sremska televizija i na kraju 2:2....
Mi omladinci te sezone uzeli prvenstvo sa svim pobedama i opet nismo ušli u viši rang.
Sledeće godine par momaka prebacili u prvi tim, skoro da nisu dobijali šansu, posle par godina 90 % generacije ostavili fudbal a nekih 2-3 igrali još par godina u mitrosu i kraj ... u neku ruku srećna stara vremena u drugu tužna :(

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Dečko je navijač a Sale je igrač koji ,bez obzira na sve, uživa veliko poštovanje svih koji prate i igraju fudbal u ovoj zemlji.Besmisleno je sve izlagati ruglu, mada oni iz uprava klubova zaslužuju svašta, dajte malo više poštovanja bar za ličnosti kakva je S.Ilić !!

Ђенерал

pre 6 godina

Ја не могу дотичног легенду, играчину , капитена, јер је Сале само један, да преварим од промашаја празног гола против Реала(2003.) у Београду па то ти је.
Свака му част на труду и свему, и што игра и у позним годинама, ал увек је био ту негде, златна средина.

slaviša šmigič

pre 6 godina

pa u vremenu ex yuge nebi bio među 30 u partizanu pa mijatovič ili boban nisu mogli do reprezentacije kakve je samo asove partizan imo a ovaj ga šukne najbolji u istoriji jeste mardona bi mu vezao patike ha,ha,ha.

Kanidja

pre 6 godina

Ovaj ne bi trebao da igra za vikend protiv Partizana.Puštice Ilica da zavuče bar 1 gol vidi se da je opčinjen njime skroz ili na ovaj način pokušava da se vrati u Partizan preko Saše.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Биг Салами - О човјече браво за коментар, до суза сам се насмијао ал буквално. ЛЕГЕНДООО!!!!! 😂😂😂

Hjudži Galčer

pre 6 godina

Meni je ovo skroz ok. Čovek voli Saleta. Meni je Mijat najbolji igrač ikada zato što je igrač koga sam najviše voleo. Nebitno što po opštim merilima to nije tako. I sada gledam kako ismevate čovekovo mišljenje. Ima nešto više u fudbalu od vašeg klinačkog prepucavanja ali to znaju generacije koje su rasle u eri gomile majstora a ne dve primadone. Te generacije se sećaju mnogih majstora, golova, utakmica. Ne sećam se da smo se prepucavali koji igrač je bolji iako je svako imao svog favorita. Dok smo mi čekali majstorije Zidana, Ronalda, Ronaldinja, Batistute, Laudrupa, Del Pjera, Skolsa, Raula, Balaka, Van Bastena, Mijata, Deje, Piksija... vi čekate da jedna primadona napuni Hetafe i da omalovažavate drugu.
Mislim da je Sale Ilić sjajna figura našeg fudbala. Skroman, kulturan, znalac i pre svega odan igrač. U svakom klubu vole takve i svi poštuju takve. Takvi igrači, bez obzira na kvalitet uvek dobijaju ovacije jer odanost ne nešto više od trke za lovom.
Upravo zbog toga lik poput Tamuda ima veću težinu od Kasana recimo.
A ko je Tamudo? Pitajte ćaleta.

Црвена Звезда 1712

pre 6 godina

A odgovori na nivou deteta prvog osnovne.
(jm7, 09. mart 2018 19:17)

А питања су на нивоу државне тајне?

Istina

pre 6 godina

Znam samo 10 boljih zvezdinih igraca a grobar sam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NBGD, 9. mart 2018 18:33)

Ja znam bar 50 boljih partizanovih igrača i više od 100 zvezdinih a o drugim klubovima i da ne pričamo.Teško da ima mesta među prvih 250-300 igrača svih vremena.Znate li bre vi kakvi su sve igrači igrali pre više od pola veka?Ovaj Ilić im nije ni do kolena.

Раде Кузма

pre 6 godina

Омиљени фудбалер у младости: Роналдињо
Омиљени спортиста у младости: Саша Илић
Па је л' Саша Илић игра кошарку?

#12

pre 6 godina

Na stranu sve njegove zasluge i odnos prema igri i protivniku, ali on nije najbolji igrač ni u istoriji Partizana. U top 50 jeste, ako se uzimaju u obzir i bivše države.

Skaut

pre 6 godina

Jeste, Karleusa je najbolja pevacica Srbije, Miroljub Petrovic je najpoznatiji lekar, Sanja Marinkovic je najbolja srpska spisateljica, Partizan je najveci klub a Sasa Ilic najbolji igrac. Jeste.

Nikola

pre 6 godina

Kako je zaredjao sa Sasom Ilicem,kad sam procitao pitanje prvi poljubac,prodje mi kroz glavu da ce opet reci Sasa Ilic.😂😂😂.U Partizanu je igralo u poslednjih 20 godina boljih igraca od Sase,a kamoli u istoriji Partizana,a plus kad se pogledaju i ostali igraci iz ostalih klubova,onda iako svako ima pravo na svije misljenje,decko je malo ispao smesan.

Darko

pre 6 godina

Sasa Ilic je legenda Partizana i tu se oko njega sva prica zavrsava, tu je mogao da igra i nigde vise, u svaki klub gde je otisao slali su ga na pozajmice.

PAOK Šampion

pre 6 godina

Mozda ne najbolji, ali sigurno najodaniji rame uz rame sa Dzerardom, Lampardom, Bufonom, fudbalerima kojih je sve manje i manje. Ja bih da igra još malo!

Skaut

pre 6 godina

Jeste, Karleusa je najbolja pevacica Srbije, Miroljub Petrovic je najpoznatiji lekar, Sanja Marinkovic je najbolja srpska spisateljica, Partizan je najveci klub a Sasa Ilic najbolji igrac. Jeste.

Nikola

pre 6 godina

Kako je zaredjao sa Sasom Ilicem,kad sam procitao pitanje prvi poljubac,prodje mi kroz glavu da ce opet reci Sasa Ilic.😂😂😂.U Partizanu je igralo u poslednjih 20 godina boljih igraca od Sase,a kamoli u istoriji Partizana,a plus kad se pogledaju i ostali igraci iz ostalih klubova,onda iako svako ima pravo na svije misljenje,decko je malo ispao smesan.

рајко

pre 6 godina

добро то је баш лепо од њега, хвали пријатеља. истина је далеко од његове изјаве.

Darko

pre 6 godina

Sasa Ilic je legenda Partizana i tu se oko njega sva prica zavrsava, tu je mogao da igra i nigde vise, u svaki klub gde je otisao slali su ga na pozajmice.

room 1408

pre 6 godina

Ja sam okoreli Partizanovac ali moram ovo iskomentarisati.Procitao sam samo naslov,pa tekst neću ni citati.Nemam ništa protiv Sala ali po meni je sramota njega uporedjivati sa velikim Milošem Milutinovicem,ili sa zvezdasima kao sto su bili Džajić i Sekularac.Naveo sam ove 3 velike legende Jugoslovenskog(Srpskog)fudbala.A gde su Mijatovic,meni omiljen Piksi zbog kojeg sam kao dete zavoleo fudbal,pa Milan Galić,fenomenalni Vladica Kovačević.Da se razumemo kao dete sam počeo navijati za Partizan zbog oca koji je sa poštovanjem pricao o Vladici Kovačeviću i Milosu Milutinovicu.Partizan i Zvezda su mrtvi već dobrih 25-30 godina a sa njima i svi ti igrači koji su igrali u tom periodu.Ovo sam realno napisao,bez trunke laži i “peckanja”Zvezdasa jer kamo lepe sreće da sad ova deca mogu da uživaju u majstorijama Kovačevića,Milutinovica,Dzajica,...

#12

pre 6 godina

Na stranu sve njegove zasluge i odnos prema igri i protivniku, ali on nije najbolji igrač ni u istoriji Partizana. U top 50 jeste, ako se uzimaju u obzir i bivše države.

Atreides

pre 6 godina

Navijac sam Zvezde ali eto ovaj Sasa Ilic pre 90-ih u doba dok se igrao jos fudbal na ovim prostorima ne bi imao mesta ni na klupi Partizana

Pedja

pre 6 godina

Ovakvu glupost reci je najmanje smesno, vise je zalosno ako tako stvarno razmislja. Da krenemo pre svge asa legendama Zvezde Sekularac, Pizon, Piksi, Dragan Dzajic to su sve legende svetskog fudbala. Pa da spomenemo iz Partizana Milosa Milutinovica, pa koliko je znacio klubu Moca Vukotic. I da ne nabrajamo dalje, reci da je Sasa Ilic nas najbolji fudbaler ikada je velika glupost. Ima bar 50 fudbalera koji su bili bolji od njega.

Zarko

pre 6 godina

Svojevremeno Sasa Ilic biva odstranjen iz mlade reprezentacije od strane tadasnjeg selektora Milovana Djorica. U obrazlozenju takve odluke Djoric navodi izmedju ostalog antitalenat Sase Ilica. Sada kad se sagleda da taj Ilic nije mogao u svojoj karijeri da opstane u nijednoj ozbiljnijoj ligi da u seniorskoj reprezentaciji zabelezio nekoliko nastupa u vreme kad je reprezentacija bila najlosija u istoriji naseg fudbala. Dokazao se doduse u nasoj ligi u vreme koje biti zabelezeno kao krah naseg klupskog fudbala.. To sve kad se sagleda pa Milovan Djoric je genije. A Sasa Ilic prosek u nasem tragikomicnom fudbalskom prvenstvu.

Mik

pre 6 godina

Nije dečko kriv... a ima i pravo na svoje mišljenje, pa makar i ovakvo. Naravno, Saša Ili? je smešan igrač u odnosu na jednog Piksija, Dejana Stankovi?a, Pantelića, Ljajića, pa čak i malog Živkovića, Savu Miloševića, pa Sašu Ćur?ića... A tek ako odemo još dalje u prošlost... Čovek je ok igrač za srpske prilike, ali nema kvalitet ni snagu ni za Češku i Mađarsku, a kamoli nešto jače...

forest gamp

pre 6 godina

Koji ste vi bukvalisti ja ne verujem. Da je rekao da je za njega Sasa Ilic najbolji igrac sveta vi biste verovali da je ozbiljan. Opustite se malo. Svi dobro znaju ko je Sasa Ilic u nasem fudbalu a Bogosavac mu je ocigledno dobar prijatelj i zato takav odgovor.

PAOK Šampion

pre 6 godina

Mozda ne najbolji, ali sigurno najodaniji rame uz rame sa Dzerardom, Lampardom, Bufonom, fudbalerima kojih je sve manje i manje. Ja bih da igra još malo!

Istina

pre 6 godina

Znam samo 10 boljih zvezdinih igraca a grobar sam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NBGD, 9. mart 2018 18:33)

Ja znam bar 50 boljih partizanovih igrača i više od 100 zvezdinih a o drugim klubovima i da ne pričamo.Teško da ima mesta među prvih 250-300 igrača svih vremena.Znate li bre vi kakvi su sve igrači igrali pre više od pola veka?Ovaj Ilić im nije ni do kolena.

Раде Кузма

pre 6 godina

Омиљени фудбалер у младости: Роналдињо
Омиљени спортиста у младости: Саша Илић
Па је л' Саша Илић игра кошарку?

Istina

pre 6 godina

Ja pamtim od 1987 godine.Piksi daleko daleko najbolji stpski igrac.jos extra su bili Jugovic pa zatim Mihajlovic.Prije nepamtim ali sam cuo ua Djajica i Sekulsrca.

Црвена Звезда 1712

pre 6 godina

A odgovori na nivou deteta prvog osnovne.
(jm7, 09. mart 2018 19:17)

А питања су на нивоу државне тајне?

Ђенерал

pre 6 godina

Ја не могу дотичног легенду, играчину , капитена, јер је Сале само један, да преварим од промашаја празног гола против Реала(2003.) у Београду па то ти је.
Свака му част на труду и свему, и што игра и у позним годинама, ал увек је био ту негде, златна средина.

slaviša šmigič

pre 6 godina

pa u vremenu ex yuge nebi bio među 30 u partizanu pa mijatovič ili boban nisu mogli do reprezentacije kakve je samo asove partizan imo a ovaj ga šukne najbolji u istoriji jeste mardona bi mu vezao patike ha,ha,ha.

Vladimir

pre 6 godina

Pa šta čovek je rekao koji je njemu najbolji igrač, a sigurno je tako pošto ga poznaje i kao igrača i kao čoveka. Što je, morate priznati velika čast, kad vam saigrač tako nešto kaže. Opet, sad kada bi smo gledali koji je najbolji objektivno igrač u istoriji stvari bi išle možda drugačije. Ovako, za mene je ovo lep igrački i čovečni gest od dotičnog.

Kanidja

pre 6 godina

Ovaj ne bi trebao da igra za vikend protiv Partizana.Puštice Ilica da zavuče bar 1 gol vidi se da je opčinjen njime skroz ili na ovaj način pokušava da se vrati u Partizan preko Saše.

Hjudži Galčer

pre 6 godina

Meni je ovo skroz ok. Čovek voli Saleta. Meni je Mijat najbolji igrač ikada zato što je igrač koga sam najviše voleo. Nebitno što po opštim merilima to nije tako. I sada gledam kako ismevate čovekovo mišljenje. Ima nešto više u fudbalu od vašeg klinačkog prepucavanja ali to znaju generacije koje su rasle u eri gomile majstora a ne dve primadone. Te generacije se sećaju mnogih majstora, golova, utakmica. Ne sećam se da smo se prepucavali koji igrač je bolji iako je svako imao svog favorita. Dok smo mi čekali majstorije Zidana, Ronalda, Ronaldinja, Batistute, Laudrupa, Del Pjera, Skolsa, Raula, Balaka, Van Bastena, Mijata, Deje, Piksija... vi čekate da jedna primadona napuni Hetafe i da omalovažavate drugu.
Mislim da je Sale Ilić sjajna figura našeg fudbala. Skroman, kulturan, znalac i pre svega odan igrač. U svakom klubu vole takve i svi poštuju takve. Takvi igrači, bez obzira na kvalitet uvek dobijaju ovacije jer odanost ne nešto više od trke za lovom.
Upravo zbog toga lik poput Tamuda ima veću težinu od Kasana recimo.
A ko je Tamudo? Pitajte ćaleta.

Milos

pre 6 godina

Znam decka sa terena. Dok je igrao u omladincima Partizana cesto je igrao za svoj seoski klub "Fruskogorac", i to igrao je i za starije a i za omladince. Igrao sam par puta protiv njega, poprilicno normalan decko ( kako na terenu tako i van njega ) i vrlo dobra igrac. Takodje mogu da potvrdim da niti pije niti pusi. Zasluzuje da igra u boljem timu nego sto je Cuka. Zelim ti Bogosavac sve najbolje. Delija

Caw

pre 6 godina

Jaoj taj Mitros-Manđelos 2005 poslednje kolo Fruškogorac 2 boda prednosti a mi igramo kod kuće.
Bilo je oko 5 hiljada ljudi, prenosila sremska televizija i na kraju 2:2....
Mi omladinci te sezone uzeli prvenstvo sa svim pobedama i opet nismo ušli u viši rang.
Sledeće godine par momaka prebacili u prvi tim, skoro da nisu dobijali šansu, posle par godina 90 % generacije ostavili fudbal a nekih 2-3 igrali još par godina u mitrosu i kraj ... u neku ruku srećna stara vremena u drugu tužna :(

SOKO

pre 6 godina

OD Rajka Mitica u Zvezdi igralo je mnogo boljih fudbalera ali je Rajko za Zvezdu najveci i treba oni koji znaju fudbal znaju zasto isto je i sa Ilicem.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Биг Салами - О човјече браво за коментар, до суза сам се насмијао ал буквално. ЛЕГЕНДООО!!!!! 😂😂😂

Vasa

pre 6 godina

Ova zemlja (Srbija) postoji u fudbalskom smislu, kao samostalna država, od 2006. godine i Saša je sigurno jedan od najboljih u tom periodu... To nije sporno...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Dečko je navijač a Sale je igrač koji ,bez obzira na sve, uživa veliko poštovanje svih koji prate i igraju fudbal u ovoj zemlji.Besmisleno je sve izlagati ruglu, mada oni iz uprava klubova zaslužuju svašta, dajte malo više poštovanja bar za ličnosti kakva je S.Ilić !!

Dragan

pre 6 godina

Mozda nije najobolji u istoriji ali od ovih pametni ovdje nek mi kaze neko koliko fudbalera u našoj ligi znaju da daju završni pas kao Sale (cak i u reprezentaciji sumnjam da imamo igrace koji to znaju kao on)...

PAOK Šampion

pre 6 godina

Mozda ne najbolji, ali sigurno najodaniji rame uz rame sa Dzerardom, Lampardom, Bufonom, fudbalerima kojih je sve manje i manje. Ja bih da igra još malo!

Skaut

pre 6 godina

Jeste, Karleusa je najbolja pevacica Srbije, Miroljub Petrovic je najpoznatiji lekar, Sanja Marinkovic je najbolja srpska spisateljica, Partizan je najveci klub a Sasa Ilic najbolji igrac. Jeste.

Vasa

pre 6 godina

Ova zemlja (Srbija) postoji u fudbalskom smislu, kao samostalna država, od 2006. godine i Saša je sigurno jedan od najboljih u tom periodu... To nije sporno...

Darko

pre 6 godina

Sasa Ilic je legenda Partizana i tu se oko njega sva prica zavrsava, tu je mogao da igra i nigde vise, u svaki klub gde je otisao slali su ga na pozajmice.

Vladimir

pre 6 godina

Pa šta čovek je rekao koji je njemu najbolji igrač, a sigurno je tako pošto ga poznaje i kao igrača i kao čoveka. Što je, morate priznati velika čast, kad vam saigrač tako nešto kaže. Opet, sad kada bi smo gledali koji je najbolji objektivno igrač u istoriji stvari bi išle možda drugačije. Ovako, za mene je ovo lep igrački i čovečni gest od dotičnog.

Hjudži Galčer

pre 6 godina

Meni je ovo skroz ok. Čovek voli Saleta. Meni je Mijat najbolji igrač ikada zato što je igrač koga sam najviše voleo. Nebitno što po opštim merilima to nije tako. I sada gledam kako ismevate čovekovo mišljenje. Ima nešto više u fudbalu od vašeg klinačkog prepucavanja ali to znaju generacije koje su rasle u eri gomile majstora a ne dve primadone. Te generacije se sećaju mnogih majstora, golova, utakmica. Ne sećam se da smo se prepucavali koji igrač je bolji iako je svako imao svog favorita. Dok smo mi čekali majstorije Zidana, Ronalda, Ronaldinja, Batistute, Laudrupa, Del Pjera, Skolsa, Raula, Balaka, Van Bastena, Mijata, Deje, Piksija... vi čekate da jedna primadona napuni Hetafe i da omalovažavate drugu.
Mislim da je Sale Ilić sjajna figura našeg fudbala. Skroman, kulturan, znalac i pre svega odan igrač. U svakom klubu vole takve i svi poštuju takve. Takvi igrači, bez obzira na kvalitet uvek dobijaju ovacije jer odanost ne nešto više od trke za lovom.
Upravo zbog toga lik poput Tamuda ima veću težinu od Kasana recimo.
A ko je Tamudo? Pitajte ćaleta.

forest gamp

pre 6 godina

Koji ste vi bukvalisti ja ne verujem. Da je rekao da je za njega Sasa Ilic najbolji igrac sveta vi biste verovali da je ozbiljan. Opustite se malo. Svi dobro znaju ko je Sasa Ilic u nasem fudbalu a Bogosavac mu je ocigledno dobar prijatelj i zato takav odgovor.

Milos

pre 6 godina

Znam decka sa terena. Dok je igrao u omladincima Partizana cesto je igrao za svoj seoski klub "Fruskogorac", i to igrao je i za starije a i za omladince. Igrao sam par puta protiv njega, poprilicno normalan decko ( kako na terenu tako i van njega ) i vrlo dobra igrac. Takodje mogu da potvrdim da niti pije niti pusi. Zasluzuje da igra u boljem timu nego sto je Cuka. Zelim ti Bogosavac sve najbolje. Delija

Nikola

pre 6 godina

Kako je zaredjao sa Sasom Ilicem,kad sam procitao pitanje prvi poljubac,prodje mi kroz glavu da ce opet reci Sasa Ilic.😂😂😂.U Partizanu je igralo u poslednjih 20 godina boljih igraca od Sase,a kamoli u istoriji Partizana,a plus kad se pogledaju i ostali igraci iz ostalih klubova,onda iako svako ima pravo na svije misljenje,decko je malo ispao smesan.

#12

pre 6 godina

Na stranu sve njegove zasluge i odnos prema igri i protivniku, ali on nije najbolji igrač ni u istoriji Partizana. U top 50 jeste, ako se uzimaju u obzir i bivše države.

Zarko

pre 6 godina

Svojevremeno Sasa Ilic biva odstranjen iz mlade reprezentacije od strane tadasnjeg selektora Milovana Djorica. U obrazlozenju takve odluke Djoric navodi izmedju ostalog antitalenat Sase Ilica. Sada kad se sagleda da taj Ilic nije mogao u svojoj karijeri da opstane u nijednoj ozbiljnijoj ligi da u seniorskoj reprezentaciji zabelezio nekoliko nastupa u vreme kad je reprezentacija bila najlosija u istoriji naseg fudbala. Dokazao se doduse u nasoj ligi u vreme koje biti zabelezeno kao krah naseg klupskog fudbala.. To sve kad se sagleda pa Milovan Djoric je genije. A Sasa Ilic prosek u nasem tragikomicnom fudbalskom prvenstvu.

SOKO

pre 6 godina

OD Rajka Mitica u Zvezdi igralo je mnogo boljih fudbalera ali je Rajko za Zvezdu najveci i treba oni koji znaju fudbal znaju zasto isto je i sa Ilicem.

Mik

pre 6 godina

Nije dečko kriv... a ima i pravo na svoje mišljenje, pa makar i ovakvo. Naravno, Saša Ili? je smešan igrač u odnosu na jednog Piksija, Dejana Stankovi?a, Pantelića, Ljajića, pa čak i malog Živkovića, Savu Miloševića, pa Sašu Ćur?ića... A tek ako odemo još dalje u prošlost... Čovek je ok igrač za srpske prilike, ali nema kvalitet ni snagu ni za Češku i Mađarsku, a kamoli nešto jače...

Istina

pre 6 godina

Ja pamtim od 1987 godine.Piksi daleko daleko najbolji stpski igrac.jos extra su bili Jugovic pa zatim Mihajlovic.Prije nepamtim ali sam cuo ua Djajica i Sekulsrca.

Dragan

pre 6 godina

Mozda nije najobolji u istoriji ali od ovih pametni ovdje nek mi kaze neko koliko fudbalera u našoj ligi znaju da daju završni pas kao Sale (cak i u reprezentaciji sumnjam da imamo igrace koji to znaju kao on)...

Istina

pre 6 godina

Znam samo 10 boljih zvezdinih igraca a grobar sam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NBGD, 9. mart 2018 18:33)

Ja znam bar 50 boljih partizanovih igrača i više od 100 zvezdinih a o drugim klubovima i da ne pričamo.Teško da ima mesta među prvih 250-300 igrača svih vremena.Znate li bre vi kakvi su sve igrači igrali pre više od pola veka?Ovaj Ilić im nije ni do kolena.

room 1408

pre 6 godina

Ja sam okoreli Partizanovac ali moram ovo iskomentarisati.Procitao sam samo naslov,pa tekst neću ni citati.Nemam ništa protiv Sala ali po meni je sramota njega uporedjivati sa velikim Milošem Milutinovicem,ili sa zvezdasima kao sto su bili Džajić i Sekularac.Naveo sam ove 3 velike legende Jugoslovenskog(Srpskog)fudbala.A gde su Mijatovic,meni omiljen Piksi zbog kojeg sam kao dete zavoleo fudbal,pa Milan Galić,fenomenalni Vladica Kovačević.Da se razumemo kao dete sam počeo navijati za Partizan zbog oca koji je sa poštovanjem pricao o Vladici Kovačeviću i Milosu Milutinovicu.Partizan i Zvezda su mrtvi već dobrih 25-30 godina a sa njima i svi ti igrači koji su igrali u tom periodu.Ovo sam realno napisao,bez trunke laži i “peckanja”Zvezdasa jer kamo lepe sreće da sad ova deca mogu da uživaju u majstorijama Kovačevića,Milutinovica,Dzajica,...

Pedja

pre 6 godina

Ovakvu glupost reci je najmanje smesno, vise je zalosno ako tako stvarno razmislja. Da krenemo pre svge asa legendama Zvezde Sekularac, Pizon, Piksi, Dragan Dzajic to su sve legende svetskog fudbala. Pa da spomenemo iz Partizana Milosa Milutinovica, pa koliko je znacio klubu Moca Vukotic. I da ne nabrajamo dalje, reci da je Sasa Ilic nas najbolji fudbaler ikada je velika glupost. Ima bar 50 fudbalera koji su bili bolji od njega.

рајко

pre 6 godina

добро то је баш лепо од њега, хвали пријатеља. истина је далеко од његове изјаве.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Dečko je navijač a Sale je igrač koji ,bez obzira na sve, uživa veliko poštovanje svih koji prate i igraju fudbal u ovoj zemlji.Besmisleno je sve izlagati ruglu, mada oni iz uprava klubova zaslužuju svašta, dajte malo više poštovanja bar za ličnosti kakva je S.Ilić !!

Црвена Звезда 1712

pre 6 godina

A odgovori na nivou deteta prvog osnovne.
(jm7, 09. mart 2018 19:17)

А питања су на нивоу државне тајне?

Atreides

pre 6 godina

Navijac sam Zvezde ali eto ovaj Sasa Ilic pre 90-ih u doba dok se igrao jos fudbal na ovim prostorima ne bi imao mesta ni na klupi Partizana

Kanidja

pre 6 godina

Ovaj ne bi trebao da igra za vikend protiv Partizana.Puštice Ilica da zavuče bar 1 gol vidi se da je opčinjen njime skroz ili na ovaj način pokušava da se vrati u Partizan preko Saše.

Ђенерал

pre 6 godina

Ја не могу дотичног легенду, играчину , капитена, јер је Сале само један, да преварим од промашаја празног гола против Реала(2003.) у Београду па то ти је.
Свака му част на труду и свему, и што игра и у позним годинама, ал увек је био ту негде, златна средина.

slaviša šmigič

pre 6 godina

pa u vremenu ex yuge nebi bio među 30 u partizanu pa mijatovič ili boban nisu mogli do reprezentacije kakve je samo asove partizan imo a ovaj ga šukne najbolji u istoriji jeste mardona bi mu vezao patike ha,ha,ha.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Биг Салами - О човјече браво за коментар, до суза сам се насмијао ал буквално. ЛЕГЕНДООО!!!!! 😂😂😂

Раде Кузма

pre 6 godina

Омиљени фудбалер у младости: Роналдињо
Омиљени спортиста у младости: Саша Илић
Па је л' Саша Илић игра кошарку?

Caw

pre 6 godina

Jaoj taj Mitros-Manđelos 2005 poslednje kolo Fruškogorac 2 boda prednosti a mi igramo kod kuće.
Bilo je oko 5 hiljada ljudi, prenosila sremska televizija i na kraju 2:2....
Mi omladinci te sezone uzeli prvenstvo sa svim pobedama i opet nismo ušli u viši rang.
Sledeće godine par momaka prebacili u prvi tim, skoro da nisu dobijali šansu, posle par godina 90 % generacije ostavili fudbal a nekih 2-3 igrali još par godina u mitrosu i kraj ... u neku ruku srećna stara vremena u drugu tužna :(