1. Meni je zanimljivo da nema nijedan ljudski intervju sa nasim sportistima na B92. Vise pise o zvanicnicima koji su prisustvovali na otvaranju, o stranim sportistima a o nasima nista. Samo konstatovanje da su odputovali. Mogli ste makar nesto ozbiljnije pred polazak ako nista drugo. Za koji dan ce se nasi da se takmice. Ocekujem da ce nasa ekipa generalno postici najbolje rezultate do sa za Srbiju na ZOI. Ali ocekujem da ce se naci pljuvaca kojima nasi rezultati predstavljaju ”sramotu”, ”turizam” i kojekakve budalastine ne racunajuci koliko se malo ulaze u male sportove u Srbiji, koliko muke treba da se kvalifikujes za ZOI pod skromnim uslovima, naci financiranja i sl. Kao novinarima bi vam trebalo biti prio da informisete, prosvetljavate javnost. Malo sam razocaran. Za vas koji ne pratite zimski sport mogu reci koja bi bila solidna dostignuca na ovim ZII za nase takmicare: Nevena Ignjatovic do 15 mesta u kombinaciji, oko 20 u slalomu, Marko Vukicevic 25-40 mesta u spustu i super-g (ovde su razlike u srednjem sloju male), Stevovic blizu zlatne sredine, Damir Rastic oko 50 mesta na 15km. Neko ce reci skromno ali je srpski zimski sport krenuo od neke 2000-e tako da je pomak ipak ocigledan obzirom koliko se”ulaze”. Recimo: ko poznaje nekog srpskog zimskog sportistu koji je bio medju najboljima u SFRJ a kamoli ucestvovao na ZOI? Ni kosarkasi SFRJ nisu bili svetski prvih desetak godina, ali posle.... Od mene glavno: NAPRED NASI!
  (Bobusko, 10. februar 2018 09:21)

  # Link komentara

 2. Ahonen, ziva legenda ?
   (Zvezdas97, 9. februar 2018 23:40)

  # Link komentara

 3. @jumko
  Kad na vaterpolo utakmicu dođe 45000 ljudi kao na spust u Kicbilu (ili bar kad Arnold Švarceneger ode na vaterpolo) e onda možda možeš da uporediš skijanje i taj sport.
   (zvezdarac, 9. februar 2018 21:24)

  # Link komentara

 4. @jumko
  Nebitno da li samo trolujes mada znam da tako misli dosta vas.Svaka cast vaterpolistima ali ni blizu nije vecini zimskih sportova ni po popularnosti ni parama koje se tu vrte.Zapitajte se da li ste ikad bili na vaterpolo utakmici a na nocni slalom u Schladmingu dodje i po 50000 ljudi.
   (Pera kojot, 9. februar 2018 17:54)

  # Link komentara

 5. Jumko@ Juče je bio prvi zvanični trening spusta gde je Vukićević bio 47. U nedelju je spust.
   (Anti-Jumko, 9. februar 2018 17:36)

  # Link komentara

 6. Meni su najbolji ovi kojima ZOI nije nista.Pa gospodo, nije sport samo Novak Djokovic!A bogme ni tenis kod nas nije popularan.Videlo se to po praznim tribinama u Nišu.Nego da mi zasučemo rukave i počnemo da napredujemo i u skijanju, hokeju, skokovima, bobu...itekako su to popularni sportovi i sramota sto su kod nas zanemareni.
  (Rajko, 9. februar 2018 16:59)

  # Link komentara

 7. Dobro oni... A kad ce Ignjatovic i ekipa?
   (Jumko, 9. februar 2018 16:36)

  # Link komentara

 8. Ma kakva najveca sportska manifestacija!? Ko jos prati to!? Vece manifestacije su futsal i prvenstva u odbojci i vaterpolu! Hvala lepo...
   (Jumko, 9. februar 2018 16:14)

  # Link komentara