"Da sledeća godina bude bolja od ove"

Najbolji sportisti Srbije u 2017. presrećni su zbog priznanja Olimpijskog komiteta Srbije i poručuju da će učiniti sve da im naredna godina bude još uspešnija.

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Samo napred Sportisti. Da nam budete uvek tako lepi nasmejani i uspesni.Cak i kad neko pise negativne komentare pune zlobe i pakosti to je samo znak koliko vredite. A svakako ce vas cak i oni na ulici kad vas sretnu tapkati po ramenu i cestitati. Tako to ide, na komentarima je vec druga stvar.
  (Ozna, 24. decembar 2017 01:27)

  # Link komentara

 2. @jumko , evo ja cu ti odgovoriti umjesto stare kuke : za vecinu zemalja smo sportska velesila, s obzirom koliko ulazemo u sport imamo itekako veliki broj evropskih i svetskih prvaka, posebno sto imamo i veliki broj kolektivnih sportova u kojima smo dobri, sto se tice ovog drugog dela komentara u vezi da nam deca ne znaju kolut napred, decko iznenadio bi se koliko su nam deca naprednija u usporedbi s onom u Nemackoj ,zemlji koja ima bazen u svakom selu a 40 odsto (sluzbeni podatak) im ne zna plivati , a sve im je anstrenged, tako da decko prvo malo vidi sveta ,pa onda pljuj
  (za pljuvanje treba nesto znati, ti pojma nemas, 23. decembar 2017 19:13)

  # Link komentara

 3. Sve je to u redu. I priznanje i postovanje i nagrade i stipendije, ali da neko obezbedi penziju sa dvadesetak ili manje godina to je nerazumno, jer to nema nigde u svetu, samo u Srbiji. Taman da je neko sa 18 godina dobio Nobelovu nagradu iz kvantne fizike, ne bi mu dali penziju, a moze iz tekvonda.
  (fizicar dijaspora, 23. decembar 2017 14:19)

  TEKVONDO JE HOBI I DOBIJA SE PENZIJA.
   (KELNOVANJE, 23. decembar 2017 16:06)

  # Link komentara

 4. Ocekujem neku repliku od Stare kuke, kako smo mi ipak sportska nacija sa 16 olimpijskih medalja u istoriji, gde nam deca ne znaju kolut napred uraditi!
   (Jumko, 23. decembar 2017 14:55)

  # Link komentara

 5. Sta, da necemo mozda neku olimpijsku medalju osvojiti sad u februaru!? A da, briljiracemo na kupovima i mitinzima... Nas Oi ne zanimaju!
   (Jumko, 23. decembar 2017 14:20)

  # Link komentara

 6. Sve je to u redu. I priznanje i postovanje i nagrade i stipendije, ali da neko obezbedi penziju sa dvadesetak ili manje godina to je nerazumno, jer to nema nigde u svetu, samo u Srbiji. Taman da je neko sa 18 godina dobio Nobelovu nagradu iz kvantne fizike, ne bi mu dali penziju, a moze iz tekvonda.
   (fizicar dijaspora, 23. decembar 2017 14:19)

  # Link komentara