Nedelja, 19.11.2017.

21:51

Dimitrov osvojio London za broj 3 na ATP!

Bugarin Grigor Dimitrov stavio je tačku na sjajnu 2017. godinu trofejom na Završnom mastersu sezone u Londonu.

Izvor: AK

Dimitrov osvojio London za broj 3 na ATP! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

Matej

pre 6 godina

Bravo za Grigora. Mlad je , najmladji od svih, pred njim je buducnost. Mlad, lep, moderan, normalan covek. I publika ga voli. Mislim da je stekao simpatije mnogih.Potice iz predivne zemlje. Bugarska je prelepa zemlja, ima sve, prelepe planine sa ski stazama, more sa predivnim plazama, gradove sa ekstra trgovinom i devojke prva liga . Ljudi su predivni, jako ljubazni, veseli, dobronamerni i bez kompleksa i zavisti. Uspeh Grigoru.

neko iz mase

pre 6 godina

Mogao bi Grigor umesto češćeg Engleskog da na Bugarskom priča jer tad ga ne bi razumeli većina širom sveta. Šala na stranu ! Dobar je Dmitrov kao teniser u svojoj igri ima pa skoro sve..Neko kaže žensko može opasno takodje utiče na psihu njegovu kao što se priča za Nikol. Možda je moguće al činjenica kad je samopouzdanje tu onda je jasno nema greške a sam TIM je odabrao sa dobitnom kombinacijom takvom..Rezultati su tu.

Amos

pre 6 godina

Što je isvojio to je sledece godine najveci domet na grend slemovima bice mu četvrtfinale jer se svi vraćaju jači nego ikad bice 15 na kraju sezine

Glisa

pre 6 godina

(Ivan, 20. novembar 2017 00:32)

Pa nisu Djokovica upucali u nogu pa ga sprecili da igra tenis kao Monika Seles. Bas zato sto je uzimao turnire kao nenormalan, a neki od tih nepotrebnih Mastersa su mu dosli glave da ne uzme vise GS titula do sada, on je jednostavno izgoreo. Znaci njegov tim i on sam nisu napravli optimalno fizicko i mentalno plansko upravljanje i on se odjednom ugasio. Iscrpeo se na sve moguce nacine i time platio cenu ovogodisnjeg neuspeha.

Jedno je sigurno Djokovic kada se vrati vise nikada nece biti pusher i bljesak kao sto je nekad bio vec ce sada snagu crpeti mnogo pametnije i ravnomernije. Rezultat toga ce biti manje titula po sezoni ali duza karijera i veca zarada. Doba sulude dominacije je nadam se iza njega a ono sto je ispred njega je jedan pametan Djokovic koji ce uzeti sigurno po jedan GS na svake dve sezone u poroseku i uzimace Masters titule samo po potrebi a ne po svaku cenu.

PS85StVincent

pre 6 godina

U vreme kada je bio najjaci, dakle u najboljim sezonama (2011 i 2015), Novaku su bez problema uzimali mnoge turnire. Zato ne lupetaj...
(kald, 20. novembar 2017 08:43) # Link komentara

"Без проблема" и "многе турнире"??? 2011 и 2015 по шест пораза и 150 победа.
леле, ал је Иван лупио....тресла се гора колико је лупио...чак шест пораза сваке године, а 2011 од тих шест два у групи мастерса, повлачење услед повреде и повлачење против Делпа у ДК....какав си ти мени краљ...боље се остави тастатуре и иди трчи мало, за рекет ти је касно, али бар можеш да претрчиш пар стотина метара?

Aleksa

pre 6 godina

Da je dobio neko od gore pomenutih era bi bila opet jaka, samo bi slaba bila ona u kojoj je vladao onaj koji nesvesno upravlja tvojim zivotom jer ga toliko mrzis da zbog njega bukavalno visis na ovom sajtu dan noc. LOL
(zd, 19. novembar 2017 22:56) # Link komentara

Мења он то...мрзи мало и Звезду кад треба, мрзи мало Партизан кад га разочара....

Darko

pre 6 godina

@Ivan
Prošla godina je bila nebitnija i nezanimljivija samo se nisi bunio...misliš da je mnogo zanimljivo kada jedan igra sa boranijom i osvaja?

kald

pre 6 godina

@Ivan
U vreme kada je bio najjaci, dakle u najboljim sezonama (2011 i 2015), Novaku su bez problema uzimali mnoge turnire. Zato ne lupetaj...

sta pejas najvise voli?

pre 6 godina

@Djole*** Sve pohvale za analizu, ali kao najbitniji faktor za njegove rezultate ipak bih izdvojio Nicole. Nakon Lewisa, napravila je sampiona i od Grigora. Kako je jednog naucila da stedi gume, znao sam da i drugom moze da popravi backhand i prvi servis.

kald

pre 6 godina

@Dragan
A legenda tenisa ne moze set da uzme Kirjosu koji se nije ni kvalifikovao za ovaj turnir :) Kakva je to legenda? Da ne pominjemo da legendu redovno lemaju Gofan, Vavrinka, Tim mu deli krompirice, Zverev, Berdih, Kveri... svi lagano pobedjuju “legendu”

Ivan

pre 6 godina

Potpuno nebitna sezona u tenisu. Nisam mozda ni realan jer sam pristrasan, I ne interesuje me, ali smesno mi je da gledam kako se smenjuju osvajaci po turnirima, kada se setim da Djokovic nikome niti jedan turnir nije dozvoljavao da mu uzme, u vreme kada je bio najjaci. Djokovic ako se opet istripuje da ozbiljno igra ovaj tenis, ima da dominira bez poteskoca bar jos pet godina.

Џони

pre 6 godina

@Ogi

А ја због Бушар. Оно кад се осећаш као голо да не кажем шта поред неких других мушкараца.

ja kao ja

pre 6 godina

Bice mi mnogo zao za par godina kada legende tenisa odu u penziju a to ce se desiti za 4-5 godina (mozda koja godina vise) I tada necemo gledati epske meceve kao sto smo do sada imali prilike da gledamo. Mecevi kao sto su bili izmedju Nadala I Djokovica, Djokovica I Federera I Nadala I Federera se nikad nece ponoviti, bar ne na tom nivou. Imacemo nove borbe nekih drugih tenisera, mozda ce biti neizvesnije ali nikada necemo imati meceve kao sto smo imali dosad izmedju ova tri tenisera
Zato uzivajmo dok mozemo I navijajmo da se Djokovic vrati I da ponovo budu epska finala I polufinala

Dragan

pre 6 godina

Zavrsni turnir finale Dimitrov÷Goffin.Da li je to iko mogao da pomisli.Eto dokle je dosao nivo tenisa.Sada kada se vrate majstori beloga sporta, ove dvojice nece biti ni na pomolu za neki veci trofej.Dimitov je uzeo dobru lovu i to je za sada najvaznije za njega, jer je iskoristio pravu priliku kada ne igraju legende ovoga sporta.Sve je moguce, jer vise nema pravih favorita.

Mister Hajd

pre 6 godina

Gofen , kao Mišlen (Michelin) , kao Dofen (Reno),... ali i Hirona, Hetafe, Hento, Himenez, SerHi...ali,...nema veze, badava pišem.

zd

pre 6 godina

Dimitrov uzeo Masters u Londonu na kom su nastupali neki Sock, Goffin, i taj Dimitrov. Zlatna era tenisa definitivno, lepo Jumo kaze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 19. novembar 2017 22:28)
Jumo lol tvoj drug bot, inace igrali su i Nadal i Federer ali ispali od Goffina a ovoga porazio veliki igrac Grigor Dimitrov u finalu. Da je dobio neko od gore pomenutih era bi bila opet jaka, samo bi slaba bila ona u kojoj je vladao onaj koji nesvesno upravlja tvojim zivotom jer ga toliko mrzis da zbog njega bukavalno visis na ovom sajtu dan noc. LOL

Labud

pre 6 godina

Izgubio Francuz! Pa jel to onaj Gofan što je pobedio Đokovića ? Aha, samo pitam !! Izgubio bi on i od Nadala da se ovaj nije povredio!

kulja

pre 6 godina

Nadam se da ce u sezoni 2018 naravno uz veliku cetvorku i uvek opasnog i neugodnog Wawrinku koji uvek moze da iznenadi i pobedi najbolje, Grigor biti glavni igrac.Konacno je sazreo u ovoj sezoni,iskreno nadam se nekom GS sledece sezone,jer zelim da gledam tenis i posle ove cetvorice momaka koji su obeleyili jednu epohu tenisa

Zoki

pre 6 godina

Gofan je bio bolji igrac danas, igrao je hrabrije. Juce neko napisa kako je Gofan klasicni defanzivac i kao takav dobio Federera... Ko izjavi tako nesto, ocigledno veze o tenisu nema.
Sto se Grigora tice, sve cestitke. Ali on ima toliko prostora za napredak. Njegov bekend je prosjecan, napada tu pa skoro da nema, samo neko sigurno ubacivanje. Jos jedna mana, po mom misljenju, on nema taj 'momenat' da zagrize kad treba. Cist primjer je veceras na 3 vezane mec lopte na Gofanov servis, on nije ni pomislio da napadne bar jednom, pa makar to bilo i samo prvi put, na 0:40. On je samo cekao gresku, isto se desilo i kad je on servirao, samo ubacivanje, i na kraju greska od Gofana koju ni prosjecan rekreativac ne bi napravio...

2017. godina, jesen patrijarha

pre 6 godina

Гофен няма силите за нашия Гришо. Браво на Григор! Невероятен финал на мача! Комплименти! Успех на самия финал! Григор е гордост за България.
(Портокалов Сок, 19. novembar 2017 21:57)

Francusko Gofin izgovara se kao Gofen, Cardin je Karden, Constantin je Konstanten, Lupin je Lupen... komšija iz Bugarske piše Gofen, znaju ljudi.

znanje-imanje

pre 6 godina

Turnir je ispao na kraju najbolje moguće. Dimitrov, koji čitave karijere nije imao mentalnu čvrstinu ipak je uspeo da i taj aspekt popravi. A Gofan je ipak previše ne baš antipatičan ali proste ne-simpatičan. Mada - belgijanac je ovde bio em najbrži em sa, neverovatno, najboljom servom. Umalo da osvoji i to zasluženo.
Barem nisu uzeli Rodžer i Rafa.
Lakše mi je da posmatram 3 i po najveća igrača ikada kao zajedničko preduzeće. Ako ne - Novakova greška da ne uzme pauzu godinu ranije, nakon osvojenog RG, ispostaviće se kao monumentalna greška. Da su sa 75% svog nivoa Rafa i Rodžer povećali svoju GOAT distancu spram njega mnogo je glupo.

Nebojša

pre 6 godina

Bravo za Dimitrova ali ne može a mi ne budu žao Gofana kontrolisao je meč od početka do kraja ali greške previše grešaka koje su ga odvele u poraz na kraju šta da se radi barem je bio dobar meč pun uzbuđenja i zanimljivih poena.

hahahah

pre 6 godina

ne samo sto imamo svajcarce ,hrvate , bosance ,spance sada imamo i bugare na sajtu.

B92 radi na ujdeinjenju Evrope bolje nego sama EU): toliko smo mi Srbi siroke duse...

Grigoru cestitke , velika titula za njega!

Milan

pre 6 godina

zgubio Francuz! Pa jel to onaj Gofan što je pobedio Đokovića ? Aha, samo pitam !! Izgubio bi on i od Nadala da se ovaj nije povredio!
(Labud, 19. novembar 2017 22:22) # Link komentara

Goffin je Belgijanac , juce pobeio Federera na turniru ATP Finals , Djokovic ne igra od Wimbledona zbog povrede. Pobedio Nadala (i sam je imao problem sa povredom u tom mecu) ali ipak bio bolji od Nadala. Danas izgubio od boljeg na turniru a odmornijeg protivnika

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Drugog dana turnira sam napisao da očekujem dosta od Dimitrova na ovom turniru i da uz malo sreće može da osvoji. Na toj objavi sam dobio višestruko više negativnih ocena nego pozitivnih... Dimitrov polako postaje ozbiljan faktor na Atp listi. Dosta dugo mu je trebalo da to postane - nekoliko godina vise nego sto su svi ocekivali. Najzad pokazuje sav svoj talenat - osvojio prvi Masters 1000 i Zavrsni turnir. Sledeći korak je Grend Slem. Ove godine je u tesnom mecu izgubio od Rafe u Australiji, ko zna - mozda je 2018. godina gde će neko od igrača iz senke osvojiti GS - Dimitrov, Zverev, Thiem...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Dimitrov uzeo Masters u Londonu na kom su nastupali neki Sock, Goffin, i taj Dimitrov. Zlatna era tenisa definitivno, lepo Jumo kaze.

neko iz mase

pre 6 godina

Danas sam pisao o tome kako sve miriše da će Grigor osvojit završni turnir što je uspeo svaka mu čast na tome odnosno čestitke. Još jedan veliki pehar u njegovoj kolekciji ostaje samo još GS da osvoji. I potpunosti opravda svoj status da nije uzaludni protračeni talenat.. Gofan je ovde ceo ovaj turnir fantastično al je pokleko kad je to bilo najvažnije u današnjem finalu. Ali ne treba da žali jer imao je jaku dobru sezonu iza sebe..Svakako da je imao priliku da pobedi večeras! No"(kao što rekoh) to je sport jedan mora da pobedi na kraju..

matori

pre 6 godina

David je igrao hrabro, ali poslednji udarac je promašio da nisam mogao da verujem.....
da je spasao i tu meč loptu, možda bi i pobedio, jer očigledno da Grigor ima problem da završi meč...
možda Griši ova titula pomogne da uradi nešto više u karijeri, ali videćemo kada se vrate svi koji treba da se vrate, jer realno svi su bolji teniseri od ove dvojice koji su igrali finale.

Djole***

pre 6 godina

Nema šta, zaslužio je. 5 mečeva, 5 pobjeda, ček na 2 miliona, 3. mjesto... Uzeo ove godine i Masters i Završni, fenomenalno. Dominacija čitav turnir, svima držao lekcije. Neko je napisao ovdje, da očekuje njegovu titulu. Svi su tom liku klepili minuse... Ja sam u podsvjesti mislio da može. Opet da je RF bio u finalu, vjerujem da bi i njega dobio. EKSTREMNO bitan faktor njegovog uspjeha se zove Dani Valverdu. Glavu mu je stavio na ramnena, ali bukvalno. Nikada je nije imao, u O2 nije nijednom pokleknuo nije... Imao je višestruke duple, opet nije pao.. Ova titula ozbiljno može da ga gurne u karijeri, ne samo renking karijere, konačno je probio tog demona u sebi... Vanserijski igrač, spreman je za velika djela.
Ja već ne mogu dočekati sl. sezonu i Australiju... Novak, Stan, Endi...


Pozdrav!

Портокалов Сок

pre 6 godina

Аз написах днес Григор Димитров може да стане шампион на Лондон. Григор ще трябва да бие Гофен с физика или чрез сервис, защото Гофен няма силен сервис. Или просто да разнообрази стратегията си по начин, че Гофен да не знае какво да прави и ударите му да станат неефективни.

Гофен няма силите за нашия Гришо. Браво на Григор! Невероятен финал на мача! Комплименти! Успех на самия финал! Григор е гордост за България.

Djole***

pre 6 godina

Nema šta, zaslužio je. 5 mečeva, 5 pobjeda, ček na 2 miliona, 3. mjesto... Uzeo ove godine i Masters i Završni, fenomenalno. Dominacija čitav turnir, svima držao lekcije. Neko je napisao ovdje, da očekuje njegovu titulu. Svi su tom liku klepili minuse... Ja sam u podsvjesti mislio da može. Opet da je RF bio u finalu, vjerujem da bi i njega dobio. EKSTREMNO bitan faktor njegovog uspjeha se zove Dani Valverdu. Glavu mu je stavio na ramnena, ali bukvalno. Nikada je nije imao, u O2 nije nijednom pokleknuo nije... Imao je višestruke duple, opet nije pao.. Ova titula ozbiljno može da ga gurne u karijeri, ne samo renking karijere, konačno je probio tog demona u sebi... Vanserijski igrač, spreman je za velika djela.
Ja već ne mogu dočekati sl. sezonu i Australiju... Novak, Stan, Endi...


Pozdrav!

hahahah

pre 6 godina

ne samo sto imamo svajcarce ,hrvate , bosance ,spance sada imamo i bugare na sajtu.

B92 radi na ujdeinjenju Evrope bolje nego sama EU): toliko smo mi Srbi siroke duse...

Grigoru cestitke , velika titula za njega!

Портокалов Сок

pre 6 godina

Аз написах днес Григор Димитров може да стане шампион на Лондон. Григор ще трябва да бие Гофен с физика или чрез сервис, защото Гофен няма силен сервис. Или просто да разнообрази стратегията си по начин, че Гофен да не знае какво да прави и ударите му да станат неефективни.

Гофен няма силите за нашия Гришо. Браво на Григор! Невероятен финал на мача! Комплименти! Успех на самия финал! Григор е гордост за България.

ja kao ja

pre 6 godina

Bice mi mnogo zao za par godina kada legende tenisa odu u penziju a to ce se desiti za 4-5 godina (mozda koja godina vise) I tada necemo gledati epske meceve kao sto smo do sada imali prilike da gledamo. Mecevi kao sto su bili izmedju Nadala I Djokovica, Djokovica I Federera I Nadala I Federera se nikad nece ponoviti, bar ne na tom nivou. Imacemo nove borbe nekih drugih tenisera, mozda ce biti neizvesnije ali nikada necemo imati meceve kao sto smo imali dosad izmedju ova tri tenisera
Zato uzivajmo dok mozemo I navijajmo da se Djokovic vrati I da ponovo budu epska finala I polufinala

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Drugog dana turnira sam napisao da očekujem dosta od Dimitrova na ovom turniru i da uz malo sreće može da osvoji. Na toj objavi sam dobio višestruko više negativnih ocena nego pozitivnih... Dimitrov polako postaje ozbiljan faktor na Atp listi. Dosta dugo mu je trebalo da to postane - nekoliko godina vise nego sto su svi ocekivali. Najzad pokazuje sav svoj talenat - osvojio prvi Masters 1000 i Zavrsni turnir. Sledeći korak je Grend Slem. Ove godine je u tesnom mecu izgubio od Rafe u Australiji, ko zna - mozda je 2018. godina gde će neko od igrača iz senke osvojiti GS - Dimitrov, Zverev, Thiem...

matori

pre 6 godina

David je igrao hrabro, ali poslednji udarac je promašio da nisam mogao da verujem.....
da je spasao i tu meč loptu, možda bi i pobedio, jer očigledno da Grigor ima problem da završi meč...
možda Griši ova titula pomogne da uradi nešto više u karijeri, ali videćemo kada se vrate svi koji treba da se vrate, jer realno svi su bolji teniseri od ove dvojice koji su igrali finale.

Zoki

pre 6 godina

Gofan je bio bolji igrac danas, igrao je hrabrije. Juce neko napisa kako je Gofan klasicni defanzivac i kao takav dobio Federera... Ko izjavi tako nesto, ocigledno veze o tenisu nema.
Sto se Grigora tice, sve cestitke. Ali on ima toliko prostora za napredak. Njegov bekend je prosjecan, napada tu pa skoro da nema, samo neko sigurno ubacivanje. Jos jedna mana, po mom misljenju, on nema taj 'momenat' da zagrize kad treba. Cist primjer je veceras na 3 vezane mec lopte na Gofanov servis, on nije ni pomislio da napadne bar jednom, pa makar to bilo i samo prvi put, na 0:40. On je samo cekao gresku, isto se desilo i kad je on servirao, samo ubacivanje, i na kraju greska od Gofana koju ni prosjecan rekreativac ne bi napravio...

2017. godina, jesen patrijarha

pre 6 godina

Гофен няма силите за нашия Гришо. Браво на Григор! Невероятен финал на мача! Комплименти! Успех на самия финал! Григор е гордост за България.
(Портокалов Сок, 19. novembar 2017 21:57)

Francusko Gofin izgovara se kao Gofen, Cardin je Karden, Constantin je Konstanten, Lupin je Lupen... komšija iz Bugarske piše Gofen, znaju ljudi.

znanje-imanje

pre 6 godina

Turnir je ispao na kraju najbolje moguće. Dimitrov, koji čitave karijere nije imao mentalnu čvrstinu ipak je uspeo da i taj aspekt popravi. A Gofan je ipak previše ne baš antipatičan ali proste ne-simpatičan. Mada - belgijanac je ovde bio em najbrži em sa, neverovatno, najboljom servom. Umalo da osvoji i to zasluženo.
Barem nisu uzeli Rodžer i Rafa.
Lakše mi je da posmatram 3 i po najveća igrača ikada kao zajedničko preduzeće. Ako ne - Novakova greška da ne uzme pauzu godinu ranije, nakon osvojenog RG, ispostaviće se kao monumentalna greška. Da su sa 75% svog nivoa Rafa i Rodžer povećali svoju GOAT distancu spram njega mnogo je glupo.

Nebojša

pre 6 godina

Bravo za Dimitrova ali ne može a mi ne budu žao Gofana kontrolisao je meč od početka do kraja ali greške previše grešaka koje su ga odvele u poraz na kraju šta da se radi barem je bio dobar meč pun uzbuđenja i zanimljivih poena.

Dragan

pre 6 godina

Zavrsni turnir finale Dimitrov÷Goffin.Da li je to iko mogao da pomisli.Eto dokle je dosao nivo tenisa.Sada kada se vrate majstori beloga sporta, ove dvojice nece biti ni na pomolu za neki veci trofej.Dimitov je uzeo dobru lovu i to je za sada najvaznije za njega, jer je iskoristio pravu priliku kada ne igraju legende ovoga sporta.Sve je moguce, jer vise nema pravih favorita.

zd

pre 6 godina

Dimitrov uzeo Masters u Londonu na kom su nastupali neki Sock, Goffin, i taj Dimitrov. Zlatna era tenisa definitivno, lepo Jumo kaze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 19. novembar 2017 22:28)
Jumo lol tvoj drug bot, inace igrali su i Nadal i Federer ali ispali od Goffina a ovoga porazio veliki igrac Grigor Dimitrov u finalu. Da je dobio neko od gore pomenutih era bi bila opet jaka, samo bi slaba bila ona u kojoj je vladao onaj koji nesvesno upravlja tvojim zivotom jer ga toliko mrzis da zbog njega bukavalno visis na ovom sajtu dan noc. LOL

Milan

pre 6 godina

zgubio Francuz! Pa jel to onaj Gofan što je pobedio Đokovića ? Aha, samo pitam !! Izgubio bi on i od Nadala da se ovaj nije povredio!
(Labud, 19. novembar 2017 22:22) # Link komentara

Goffin je Belgijanac , juce pobeio Federera na turniru ATP Finals , Djokovic ne igra od Wimbledona zbog povrede. Pobedio Nadala (i sam je imao problem sa povredom u tom mecu) ali ipak bio bolji od Nadala. Danas izgubio od boljeg na turniru a odmornijeg protivnika

kulja

pre 6 godina

Nadam se da ce u sezoni 2018 naravno uz veliku cetvorku i uvek opasnog i neugodnog Wawrinku koji uvek moze da iznenadi i pobedi najbolje, Grigor biti glavni igrac.Konacno je sazreo u ovoj sezoni,iskreno nadam se nekom GS sledece sezone,jer zelim da gledam tenis i posle ove cetvorice momaka koji su obeleyili jednu epohu tenisa

neko iz mase

pre 6 godina

Danas sam pisao o tome kako sve miriše da će Grigor osvojit završni turnir što je uspeo svaka mu čast na tome odnosno čestitke. Još jedan veliki pehar u njegovoj kolekciji ostaje samo još GS da osvoji. I potpunosti opravda svoj status da nije uzaludni protračeni talenat.. Gofan je ovde ceo ovaj turnir fantastično al je pokleko kad je to bilo najvažnije u današnjem finalu. Ali ne treba da žali jer imao je jaku dobru sezonu iza sebe..Svakako da je imao priliku da pobedi večeras! No"(kao što rekoh) to je sport jedan mora da pobedi na kraju..

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Dimitrov uzeo Masters u Londonu na kom su nastupali neki Sock, Goffin, i taj Dimitrov. Zlatna era tenisa definitivno, lepo Jumo kaze.

Ivan

pre 6 godina

Potpuno nebitna sezona u tenisu. Nisam mozda ni realan jer sam pristrasan, I ne interesuje me, ali smesno mi je da gledam kako se smenjuju osvajaci po turnirima, kada se setim da Djokovic nikome niti jedan turnir nije dozvoljavao da mu uzme, u vreme kada je bio najjaci. Djokovic ako se opet istripuje da ozbiljno igra ovaj tenis, ima da dominira bez poteskoca bar jos pet godina.

sta pejas najvise voli?

pre 6 godina

@Djole*** Sve pohvale za analizu, ali kao najbitniji faktor za njegove rezultate ipak bih izdvojio Nicole. Nakon Lewisa, napravila je sampiona i od Grigora. Kako je jednog naucila da stedi gume, znao sam da i drugom moze da popravi backhand i prvi servis.

Џони

pre 6 godina

@Ogi

А ја због Бушар. Оно кад се осећаш као голо да не кажем шта поред неких других мушкараца.

Labud

pre 6 godina

Izgubio Francuz! Pa jel to onaj Gofan što je pobedio Đokovića ? Aha, samo pitam !! Izgubio bi on i od Nadala da se ovaj nije povredio!

kald

pre 6 godina

@Dragan
A legenda tenisa ne moze set da uzme Kirjosu koji se nije ni kvalifikovao za ovaj turnir :) Kakva je to legenda? Da ne pominjemo da legendu redovno lemaju Gofan, Vavrinka, Tim mu deli krompirice, Zverev, Berdih, Kveri... svi lagano pobedjuju “legendu”

Mister Hajd

pre 6 godina

Gofen , kao Mišlen (Michelin) , kao Dofen (Reno),... ali i Hirona, Hetafe, Hento, Himenez, SerHi...ali,...nema veze, badava pišem.

PS85StVincent

pre 6 godina

U vreme kada je bio najjaci, dakle u najboljim sezonama (2011 i 2015), Novaku su bez problema uzimali mnoge turnire. Zato ne lupetaj...
(kald, 20. novembar 2017 08:43) # Link komentara

"Без проблема" и "многе турнире"??? 2011 и 2015 по шест пораза и 150 победа.
леле, ал је Иван лупио....тресла се гора колико је лупио...чак шест пораза сваке године, а 2011 од тих шест два у групи мастерса, повлачење услед повреде и повлачење против Делпа у ДК....какав си ти мени краљ...боље се остави тастатуре и иди трчи мало, за рекет ти је касно, али бар можеш да претрчиш пар стотина метара?

Glisa

pre 6 godina

(Ivan, 20. novembar 2017 00:32)

Pa nisu Djokovica upucali u nogu pa ga sprecili da igra tenis kao Monika Seles. Bas zato sto je uzimao turnire kao nenormalan, a neki od tih nepotrebnih Mastersa su mu dosli glave da ne uzme vise GS titula do sada, on je jednostavno izgoreo. Znaci njegov tim i on sam nisu napravli optimalno fizicko i mentalno plansko upravljanje i on se odjednom ugasio. Iscrpeo se na sve moguce nacine i time platio cenu ovogodisnjeg neuspeha.

Jedno je sigurno Djokovic kada se vrati vise nikada nece biti pusher i bljesak kao sto je nekad bio vec ce sada snagu crpeti mnogo pametnije i ravnomernije. Rezultat toga ce biti manje titula po sezoni ali duza karijera i veca zarada. Doba sulude dominacije je nadam se iza njega a ono sto je ispred njega je jedan pametan Djokovic koji ce uzeti sigurno po jedan GS na svake dve sezone u poroseku i uzimace Masters titule samo po potrebi a ne po svaku cenu.

Darko

pre 6 godina

@Ivan
Prošla godina je bila nebitnija i nezanimljivija samo se nisi bunio...misliš da je mnogo zanimljivo kada jedan igra sa boranijom i osvaja?

neko iz mase

pre 6 godina

Mogao bi Grigor umesto češćeg Engleskog da na Bugarskom priča jer tad ga ne bi razumeli većina širom sveta. Šala na stranu ! Dobar je Dmitrov kao teniser u svojoj igri ima pa skoro sve..Neko kaže žensko može opasno takodje utiče na psihu njegovu kao što se priča za Nikol. Možda je moguće al činjenica kad je samopouzdanje tu onda je jasno nema greške a sam TIM je odabrao sa dobitnom kombinacijom takvom..Rezultati su tu.

Aleksa

pre 6 godina

Da je dobio neko od gore pomenutih era bi bila opet jaka, samo bi slaba bila ona u kojoj je vladao onaj koji nesvesno upravlja tvojim zivotom jer ga toliko mrzis da zbog njega bukavalno visis na ovom sajtu dan noc. LOL
(zd, 19. novembar 2017 22:56) # Link komentara

Мења он то...мрзи мало и Звезду кад треба, мрзи мало Партизан кад га разочара....

kald

pre 6 godina

@Ivan
U vreme kada je bio najjaci, dakle u najboljim sezonama (2011 i 2015), Novaku su bez problema uzimali mnoge turnire. Zato ne lupetaj...

Amos

pre 6 godina

Što je isvojio to je sledece godine najveci domet na grend slemovima bice mu četvrtfinale jer se svi vraćaju jači nego ikad bice 15 na kraju sezine

Matej

pre 6 godina

Bravo za Grigora. Mlad je , najmladji od svih, pred njim je buducnost. Mlad, lep, moderan, normalan covek. I publika ga voli. Mislim da je stekao simpatije mnogih.Potice iz predivne zemlje. Bugarska je prelepa zemlja, ima sve, prelepe planine sa ski stazama, more sa predivnim plazama, gradove sa ekstra trgovinom i devojke prva liga . Ljudi su predivni, jako ljubazni, veseli, dobronamerni i bez kompleksa i zavisti. Uspeh Grigoru.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Dimitrov uzeo Masters u Londonu na kom su nastupali neki Sock, Goffin, i taj Dimitrov. Zlatna era tenisa definitivno, lepo Jumo kaze.

Labud

pre 6 godina

Izgubio Francuz! Pa jel to onaj Gofan što je pobedio Đokovića ? Aha, samo pitam !! Izgubio bi on i od Nadala da se ovaj nije povredio!

Портокалов Сок

pre 6 godina

Аз написах днес Григор Димитров може да стане шампион на Лондон. Григор ще трябва да бие Гофен с физика или чрез сервис, защото Гофен няма силен сервис. Или просто да разнообрази стратегията си по начин, че Гофен да не знае какво да прави и ударите му да станат неефективни.

Гофен няма силите за нашия Гришо. Браво на Григор! Невероятен финал на мача! Комплименти! Успех на самия финал! Григор е гордост за България.

Ivan

pre 6 godina

Potpuno nebitna sezona u tenisu. Nisam mozda ni realan jer sam pristrasan, I ne interesuje me, ali smesno mi je da gledam kako se smenjuju osvajaci po turnirima, kada se setim da Djokovic nikome niti jedan turnir nije dozvoljavao da mu uzme, u vreme kada je bio najjaci. Djokovic ako se opet istripuje da ozbiljno igra ovaj tenis, ima da dominira bez poteskoca bar jos pet godina.

Mister Hajd

pre 6 godina

Gofen , kao Mišlen (Michelin) , kao Dofen (Reno),... ali i Hirona, Hetafe, Hento, Himenez, SerHi...ali,...nema veze, badava pišem.

Dragan

pre 6 godina

Zavrsni turnir finale Dimitrov÷Goffin.Da li je to iko mogao da pomisli.Eto dokle je dosao nivo tenisa.Sada kada se vrate majstori beloga sporta, ove dvojice nece biti ni na pomolu za neki veci trofej.Dimitov je uzeo dobru lovu i to je za sada najvaznije za njega, jer je iskoristio pravu priliku kada ne igraju legende ovoga sporta.Sve je moguce, jer vise nema pravih favorita.

kald

pre 6 godina

@Dragan
A legenda tenisa ne moze set da uzme Kirjosu koji se nije ni kvalifikovao za ovaj turnir :) Kakva je to legenda? Da ne pominjemo da legendu redovno lemaju Gofan, Vavrinka, Tim mu deli krompirice, Zverev, Berdih, Kveri... svi lagano pobedjuju “legendu”

Djole***

pre 6 godina

Nema šta, zaslužio je. 5 mečeva, 5 pobjeda, ček na 2 miliona, 3. mjesto... Uzeo ove godine i Masters i Završni, fenomenalno. Dominacija čitav turnir, svima držao lekcije. Neko je napisao ovdje, da očekuje njegovu titulu. Svi su tom liku klepili minuse... Ja sam u podsvjesti mislio da može. Opet da je RF bio u finalu, vjerujem da bi i njega dobio. EKSTREMNO bitan faktor njegovog uspjeha se zove Dani Valverdu. Glavu mu je stavio na ramnena, ali bukvalno. Nikada je nije imao, u O2 nije nijednom pokleknuo nije... Imao je višestruke duple, opet nije pao.. Ova titula ozbiljno može da ga gurne u karijeri, ne samo renking karijere, konačno je probio tog demona u sebi... Vanserijski igrač, spreman je za velika djela.
Ja već ne mogu dočekati sl. sezonu i Australiju... Novak, Stan, Endi...


Pozdrav!

znanje-imanje

pre 6 godina

Turnir je ispao na kraju najbolje moguće. Dimitrov, koji čitave karijere nije imao mentalnu čvrstinu ipak je uspeo da i taj aspekt popravi. A Gofan je ipak previše ne baš antipatičan ali proste ne-simpatičan. Mada - belgijanac je ovde bio em najbrži em sa, neverovatno, najboljom servom. Umalo da osvoji i to zasluženo.
Barem nisu uzeli Rodžer i Rafa.
Lakše mi je da posmatram 3 i po najveća igrača ikada kao zajedničko preduzeće. Ako ne - Novakova greška da ne uzme pauzu godinu ranije, nakon osvojenog RG, ispostaviće se kao monumentalna greška. Da su sa 75% svog nivoa Rafa i Rodžer povećali svoju GOAT distancu spram njega mnogo je glupo.

ja kao ja

pre 6 godina

Bice mi mnogo zao za par godina kada legende tenisa odu u penziju a to ce se desiti za 4-5 godina (mozda koja godina vise) I tada necemo gledati epske meceve kao sto smo do sada imali prilike da gledamo. Mecevi kao sto su bili izmedju Nadala I Djokovica, Djokovica I Federera I Nadala I Federera se nikad nece ponoviti, bar ne na tom nivou. Imacemo nove borbe nekih drugih tenisera, mozda ce biti neizvesnije ali nikada necemo imati meceve kao sto smo imali dosad izmedju ova tri tenisera
Zato uzivajmo dok mozemo I navijajmo da se Djokovic vrati I da ponovo budu epska finala I polufinala

hahahah

pre 6 godina

ne samo sto imamo svajcarce ,hrvate , bosance ,spance sada imamo i bugare na sajtu.

B92 radi na ujdeinjenju Evrope bolje nego sama EU): toliko smo mi Srbi siroke duse...

Grigoru cestitke , velika titula za njega!

zd

pre 6 godina

Dimitrov uzeo Masters u Londonu na kom su nastupali neki Sock, Goffin, i taj Dimitrov. Zlatna era tenisa definitivno, lepo Jumo kaze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 19. novembar 2017 22:28)
Jumo lol tvoj drug bot, inace igrali su i Nadal i Federer ali ispali od Goffina a ovoga porazio veliki igrac Grigor Dimitrov u finalu. Da je dobio neko od gore pomenutih era bi bila opet jaka, samo bi slaba bila ona u kojoj je vladao onaj koji nesvesno upravlja tvojim zivotom jer ga toliko mrzis da zbog njega bukavalno visis na ovom sajtu dan noc. LOL

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Drugog dana turnira sam napisao da očekujem dosta od Dimitrova na ovom turniru i da uz malo sreće može da osvoji. Na toj objavi sam dobio višestruko više negativnih ocena nego pozitivnih... Dimitrov polako postaje ozbiljan faktor na Atp listi. Dosta dugo mu je trebalo da to postane - nekoliko godina vise nego sto su svi ocekivali. Najzad pokazuje sav svoj talenat - osvojio prvi Masters 1000 i Zavrsni turnir. Sledeći korak je Grend Slem. Ove godine je u tesnom mecu izgubio od Rafe u Australiji, ko zna - mozda je 2018. godina gde će neko od igrača iz senke osvojiti GS - Dimitrov, Zverev, Thiem...

2017. godina, jesen patrijarha

pre 6 godina

Гофен няма силите за нашия Гришо. Браво на Григор! Невероятен финал на мача! Комплименти! Успех на самия финал! Григор е гордост за България.
(Портокалов Сок, 19. novembar 2017 21:57)

Francusko Gofin izgovara se kao Gofen, Cardin je Karden, Constantin je Konstanten, Lupin je Lupen... komšija iz Bugarske piše Gofen, znaju ljudi.

Milan

pre 6 godina

zgubio Francuz! Pa jel to onaj Gofan što je pobedio Đokovića ? Aha, samo pitam !! Izgubio bi on i od Nadala da se ovaj nije povredio!
(Labud, 19. novembar 2017 22:22) # Link komentara

Goffin je Belgijanac , juce pobeio Federera na turniru ATP Finals , Djokovic ne igra od Wimbledona zbog povrede. Pobedio Nadala (i sam je imao problem sa povredom u tom mecu) ali ipak bio bolji od Nadala. Danas izgubio od boljeg na turniru a odmornijeg protivnika

kald

pre 6 godina

@Ivan
U vreme kada je bio najjaci, dakle u najboljim sezonama (2011 i 2015), Novaku su bez problema uzimali mnoge turnire. Zato ne lupetaj...

PS85StVincent

pre 6 godina

U vreme kada je bio najjaci, dakle u najboljim sezonama (2011 i 2015), Novaku su bez problema uzimali mnoge turnire. Zato ne lupetaj...
(kald, 20. novembar 2017 08:43) # Link komentara

"Без проблема" и "многе турнире"??? 2011 и 2015 по шест пораза и 150 победа.
леле, ал је Иван лупио....тресла се гора колико је лупио...чак шест пораза сваке године, а 2011 од тих шест два у групи мастерса, повлачење услед повреде и повлачење против Делпа у ДК....какав си ти мени краљ...боље се остави тастатуре и иди трчи мало, за рекет ти је касно, али бар можеш да претрчиш пар стотина метара?

kulja

pre 6 godina

Nadam se da ce u sezoni 2018 naravno uz veliku cetvorku i uvek opasnog i neugodnog Wawrinku koji uvek moze da iznenadi i pobedi najbolje, Grigor biti glavni igrac.Konacno je sazreo u ovoj sezoni,iskreno nadam se nekom GS sledece sezone,jer zelim da gledam tenis i posle ove cetvorice momaka koji su obeleyili jednu epohu tenisa

Amos

pre 6 godina

Što je isvojio to je sledece godine najveci domet na grend slemovima bice mu četvrtfinale jer se svi vraćaju jači nego ikad bice 15 na kraju sezine

matori

pre 6 godina

David je igrao hrabro, ali poslednji udarac je promašio da nisam mogao da verujem.....
da je spasao i tu meč loptu, možda bi i pobedio, jer očigledno da Grigor ima problem da završi meč...
možda Griši ova titula pomogne da uradi nešto više u karijeri, ali videćemo kada se vrate svi koji treba da se vrate, jer realno svi su bolji teniseri od ove dvojice koji su igrali finale.

Nebojša

pre 6 godina

Bravo za Dimitrova ali ne može a mi ne budu žao Gofana kontrolisao je meč od početka do kraja ali greške previše grešaka koje su ga odvele u poraz na kraju šta da se radi barem je bio dobar meč pun uzbuđenja i zanimljivih poena.

neko iz mase

pre 6 godina

Danas sam pisao o tome kako sve miriše da će Grigor osvojit završni turnir što je uspeo svaka mu čast na tome odnosno čestitke. Još jedan veliki pehar u njegovoj kolekciji ostaje samo još GS da osvoji. I potpunosti opravda svoj status da nije uzaludni protračeni talenat.. Gofan je ovde ceo ovaj turnir fantastično al je pokleko kad je to bilo najvažnije u današnjem finalu. Ali ne treba da žali jer imao je jaku dobru sezonu iza sebe..Svakako da je imao priliku da pobedi večeras! No"(kao što rekoh) to je sport jedan mora da pobedi na kraju..

Darko

pre 6 godina

@Ivan
Prošla godina je bila nebitnija i nezanimljivija samo se nisi bunio...misliš da je mnogo zanimljivo kada jedan igra sa boranijom i osvaja?

Aleksa

pre 6 godina

Da je dobio neko od gore pomenutih era bi bila opet jaka, samo bi slaba bila ona u kojoj je vladao onaj koji nesvesno upravlja tvojim zivotom jer ga toliko mrzis da zbog njega bukavalno visis na ovom sajtu dan noc. LOL
(zd, 19. novembar 2017 22:56) # Link komentara

Мења он то...мрзи мало и Звезду кад треба, мрзи мало Партизан кад га разочара....

Џони

pre 6 godina

@Ogi

А ја због Бушар. Оно кад се осећаш као голо да не кажем шта поред неких других мушкараца.

sta pejas najvise voli?

pre 6 godina

@Djole*** Sve pohvale za analizu, ali kao najbitniji faktor za njegove rezultate ipak bih izdvojio Nicole. Nakon Lewisa, napravila je sampiona i od Grigora. Kako je jednog naucila da stedi gume, znao sam da i drugom moze da popravi backhand i prvi servis.

Zoki

pre 6 godina

Gofan je bio bolji igrac danas, igrao je hrabrije. Juce neko napisa kako je Gofan klasicni defanzivac i kao takav dobio Federera... Ko izjavi tako nesto, ocigledno veze o tenisu nema.
Sto se Grigora tice, sve cestitke. Ali on ima toliko prostora za napredak. Njegov bekend je prosjecan, napada tu pa skoro da nema, samo neko sigurno ubacivanje. Jos jedna mana, po mom misljenju, on nema taj 'momenat' da zagrize kad treba. Cist primjer je veceras na 3 vezane mec lopte na Gofanov servis, on nije ni pomislio da napadne bar jednom, pa makar to bilo i samo prvi put, na 0:40. On je samo cekao gresku, isto se desilo i kad je on servirao, samo ubacivanje, i na kraju greska od Gofana koju ni prosjecan rekreativac ne bi napravio...

Glisa

pre 6 godina

(Ivan, 20. novembar 2017 00:32)

Pa nisu Djokovica upucali u nogu pa ga sprecili da igra tenis kao Monika Seles. Bas zato sto je uzimao turnire kao nenormalan, a neki od tih nepotrebnih Mastersa su mu dosli glave da ne uzme vise GS titula do sada, on je jednostavno izgoreo. Znaci njegov tim i on sam nisu napravli optimalno fizicko i mentalno plansko upravljanje i on se odjednom ugasio. Iscrpeo se na sve moguce nacine i time platio cenu ovogodisnjeg neuspeha.

Jedno je sigurno Djokovic kada se vrati vise nikada nece biti pusher i bljesak kao sto je nekad bio vec ce sada snagu crpeti mnogo pametnije i ravnomernije. Rezultat toga ce biti manje titula po sezoni ali duza karijera i veca zarada. Doba sulude dominacije je nadam se iza njega a ono sto je ispred njega je jedan pametan Djokovic koji ce uzeti sigurno po jedan GS na svake dve sezone u poroseku i uzimace Masters titule samo po potrebi a ne po svaku cenu.

neko iz mase

pre 6 godina

Mogao bi Grigor umesto češćeg Engleskog da na Bugarskom priča jer tad ga ne bi razumeli većina širom sveta. Šala na stranu ! Dobar je Dmitrov kao teniser u svojoj igri ima pa skoro sve..Neko kaže žensko može opasno takodje utiče na psihu njegovu kao što se priča za Nikol. Možda je moguće al činjenica kad je samopouzdanje tu onda je jasno nema greške a sam TIM je odabrao sa dobitnom kombinacijom takvom..Rezultati su tu.

Matej

pre 6 godina

Bravo za Grigora. Mlad je , najmladji od svih, pred njim je buducnost. Mlad, lep, moderan, normalan covek. I publika ga voli. Mislim da je stekao simpatije mnogih.Potice iz predivne zemlje. Bugarska je prelepa zemlja, ima sve, prelepe planine sa ski stazama, more sa predivnim plazama, gradove sa ekstra trgovinom i devojke prva liga . Ljudi su predivni, jako ljubazni, veseli, dobronamerni i bez kompleksa i zavisti. Uspeh Grigoru.